Koneinvestoinnit. Alusta alkaen oikein. Selvitetään yhdessä, miten koneinvestointisi maksaa itsensä takaisin. Paljon nopeammin.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Koneinvestoinnit. Alusta alkaen oikein. Selvitetään yhdessä, miten koneinvestointisi maksaa itsensä takaisin. Paljon nopeammin."

Transkriptio

1 Koneinvestoinnit Alusta alkaen oikein Selvitetään yhdessä, miten koneinvestointisi maksaa itsensä takaisin. Paljon nopeammin.

2 12 minuuttia voi säästää 12 kuukautta Jos harkitset uuden työstökoneen hankkimista, käytä 12 minuuttia kallista aikaasi, niin kerromme kuinka saat parhaan hyödyn investoinnistasi. Yhteistyö meidän kanssamme voi nopeuttaa koneen takaisinmaksua jopa 12 kuukautta.* Sandvik Coromantin työkalujen ja työkaluratkaisujen, palveluiden, tuen ja mittavan kokemuksen etuja ovat parempi tuottavuus, lyhyemmät läpäisyajat, järkevämpi työkalunhallinta ja vähentyneet seisokit. Alusta alkaen järkevä investointi ei ole vain hyvä idea, se on myös fiksua bisnestä. *Perustuu keskimääräisiin tapauksiin. Lisätietoja osoitteessa Jos maksat uudesta koneesta, pidä huoli että se myös maksaa itsensä takaisin. Nopeampi takaisinmaksu saa uuden koneen tehon näkymään nopeammin yrityksesi kannattavuudessa. Sandvik Coromantilta saat kokonaispaketin, jonka avulla saat investoinnistasi täydet tehot irti, alusta lähtien. Asiantuntijoillamme on kokemusta tuhansista eri konepajoista tämä kokemus on sinun käytössäsi, sen avulla saat täsmälleen tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivat ratkaisut. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa käsittää työkappaleiden, prosessien ja menetelmien arvioinnin aika- ja kappalekustannuslaskelmat sekä avaimet käteen -projektit tarpeisiisi sopivat, räätälöidyt työkaluratkaisut tekninen tuki paikan päällä räätälöidyt koulutuspaketit, joiden avulla koneistajasi pääsevät huippusuorituksiin.

3 Oikeaoppinen aloitus on A ja O Mitä enemmän aikaa ja työtä panostetaan konehankinnan alkuvaiheeseen, sitä paremmin investointi onnistuu pidemmällä aikavälillä. Paremmat työkalut ja ratkaisut parantavat investoinnista saatavaa tuottoa. Vaihda tämä toimintatapa Suunnittelu Käyttöönotto Tuotanto Työ Suuret kappalekustannukset Hinta Kaikki asianosaiset mukaan Pääpaino kappalekohtaisissa kustannuksissa suhteessa koneen ja työkalujen hintaan Vianetsintä Uusista työkaluista ylimääräisiä kustannuksia Optimointi Nopeampi käyttöönotto Vähemmän turhaa stressiä Kovat tuotantopaineet Uusien työkalujen toimitus vie oman aikansa Koneella on ruuhkaa Pahimpia ongelmia ratkotaan sitä mukaa kuin niitä tulee Teknisten ratkaisujen vertailu Tekninen analyysi Työkappaleiden laatu kohdallaan tähän. ERIKOISTARJOUS! Keltaisella pohjalla näkyvä Sandvik Coromantin ratkaisu puhuu puolestaan mitä viisaammin konehankinta pohjustetaan, sitä vähemmän ongelmia tulee pidemmän päälle. Aika CNC-SORVI Nyt vain 3 vuotta!!

4 Fiksummalla jää enemmän viivan alle Sandvik Coromantille bisnes on oikeastaan sinun bisnestäsi. Siis kuinka saamme sinun yrityksesi menestymään paremmin. Sandvik Coromantilla on taito saada työstökoneesi toden teolla tuottamaan. Uskomalla uuden koneesi kalustamisen meidän käsiimme saat seuraavat hyödyt: 1 Lyhyempi takaisinmaksuaika Koneinvestoinnit maksavat itsensä takaisin yleensä 3 5 vuodessa. Sandvik Coromantin työkalut, asiantuntemus ja palvelu voivat lyhentää takaisinmaksua jopa 12 kuukaudella, mikä pienentää lainanhoitokustannuksia ja parantaa toimintasi kannattavuutta. 2 Lyhyemmät läpäisyajat Työkalumme ja palvelumme maksimoivat uuden koneesi suorituskyvyn. Kappaleita yksinkertaisesti valmistuu enemmän tuntia kohden, heti alusta lähtien. Tuhansien konehankintojen ja sovellusten kokemus osoittaa, että tuottavuus paranee yleensä 20 %.

5 3 Huipputehokkuutta Kehitämme jatkuvasti uusia innovaatioita ja patentoituja tuotteita (pelkästään neljän viime vuoden aikana noin 160 tuotetta enemmän kuin yksikään kilpailijamme), mikä puolestaan auttaa sinua jatkuviin huippusuorituksiin. Sandvik Coromantin resurssit kannattaa hyödyntää jo uutta konetta hankittaessa. Innovaatiomme pitävät sinutkin työkalutekniikan terävimmässä kärjessä. 4 Vähemmän seisokkeja Yksi yhtenäinen ja päivittäisiin tarpeisiisi räätälöity työkalujärjestelmä minimoi työkalunvaihtoihin ja muuhun tuottamattomaan työhön kuluvan ajan. Ei tarvitse olla iso ollakseen fiksu. Olet menestynyt koska olet toiminut viisaasti, niin myös me. Olipa yrityksesi iso tai pieni, Sandvik Coromant ymmärtää tarpeesi ja paineesi. Kustannukset on saatava alas. Kilpailu on globaalia. Läpäisyaikojen on oltava aina vain lyhyempiä. Kappaleet käyvät yhä monimutkaisemmiksi, ja harvinaiset raaka-aineet ovat liki jokapäiväisiä. Sandvik Coromant pitää sinut mukana kilpailussa ja saa investointisi tuottamaan nopeasti. Tarpeisiisi räätälöity Sandvik Coromantin työkaluratkaisu auttaa saamaan eniten irti koneestasi.

6 Eivät suuret sanat suuta halkaise menestys syntyy teoista Asiantuntijamme osaavat kertoa, miten kauniit sanat saadaan käytännössä muuttumaan euroiksi. Interaktiivinen ohjelmistomme osoittaa työkaluratkaisujen suorat ja epäsuorat edut, kuten työvoimakustannusten säästöt ja paremman tuottavuuden ja käyttöasteen. Pystymme laskemaan tarkalleen merkittävät taloudelliset hyödyt, jotka Sandvik Coromantin kokonaistyökaluratkaisu yrityksellesi antaa. Ja näytämme myös käytännössä, miten työkalut toimivat. Työkaluasioissa numerot ovat valttia. Selkeä numerotieto osoittaa nopeasti, minkälaisia mahdollisuuksia uudet työkalut avaavat. Pinnallisesti tarkasteltuna työkalujen osuus tuotantokustannuksista on vain 3 %. Mutta on myös muita, tärkeämpiä lukuja. Asiantuntevasti valitut työkalut voivat tehostaa koneesi tuottavuutta todella tuntuvasti. Tarkoin räätälöidyt työkalut voivat kasvattaa lastuamisarvoja hulppeat 20 %, mikä pienentää kappalekohtaisia kustannuksia peräti 15 %. Ei näpertelyä vaan todellisia tuloksia. Me kerromme miten.

7 Työkaluspesialistimme ratkaisevat koneistuksen tuottavuuden Kovan raudan ja armottoman bisneksen maailmassakin pehmeät arvot voivat olla lopulta ratkaisevia. Uuden työstökoneen hankinta ei ole mikään pikku juttu, aikataulut ovat usein tiukkoja ja odotukset korkealla. Sandvik Coromantissa tiedetään, mitä konehankinta on käytännössä. Meillä myös tiedetään, kuinka koneista saa eniten irti. Tiedämme kokemuksesta, että valmisteluvaiheessa käytetty aika maksaa itsensä takaisin selvästi parempina tuloksina. Älä ota turhaa stressiä. Anna meidän auttaa, ja saat uuden koneesi nopeasti käyttöön. Emme myöskään karkaa mihinkään myöhemmissäkään vaiheissa. Olemme käytettävissäsi silloin kuin meitä tarvitset. Tänään, huomenna ja vielä vuosien päästä. Ota yhteys Sandvik Coromantiin, niin hoidetaan koneinvestointisi alusta alkaen oikein. Kun asiat tekee alusta alkaen oikein, kilpailukyky on taattu... Sandvik Coromantin spesialistit osaavat muutakin kuin neuvoa, mikä terä kannattaa valita. Koetellut tuottavuudenparannusohjelmamme tehostavat koko toimintaasi. Yhdistämme käytännössä koeteltuja ratkaisuja uusimpaan tekniikkaan, teemme tarkat analyysit, arvoimme koneistusmenetelmät, seuraamme ajankäyttöä, mietimme läpi kappaleen kaikki työstövaiheet, arviomme teknisen tuen tarpeen ja jaamme sovellustietämystämme jotta sinä saisit parhaan tehon irti koneinvestoinnistasi.

8 Koneinvestointien asiantuntijat Toimitpa missä tahansa, Sandvik Coromant on aina lähellä. Olemme läsnä yli 60 maassa 5 mantereella, joten pystymme perehtymään hyvin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Jos suunnittelet uutta koneinvestointia, soita meille. Tehdään yhdessä selvät laskelmat järkevän päätöksen pohjaksi. Kysy rohkeasti, asiantuntemuksemme on aina käytössäsi. Osaavat asiantuntijamme auttavat mielellään, kun haluat tehdä todella tuottavan koneinvestoinnin. Valitse alusta alkaen oikea suunta kuka tietää kuinka pitkälle vielä pääset? Aika on rahaa paljon rahaa Uusiin koneisiin tarjoamiemme työkaluratkaisujen ydin on Coromant Capto pidinjärjestelmä. Sen suunnittelussa päämääränä on ollut mahdollisimman rationaalinen työkalunhallinta, jossa samaa pidinjärjestelmää käytetään sekä sorvaustyökaluissa että pyörivissä työkaluissa. Etunasi ovat hyvä toistettavuus ja äärimmäinen tukevuus, jotka mahdollistavat erittäin suuret lastuvirrat. Erikoisratkaisuja ei tarvita, voit kiinnittää vakiotyökalut suoraan koneeseen. Työkalunvaihdot lyhenevät yleensä 10 minuutista jopa 1 minuuttiin, mikä merkitsee tyypillisessä CNCsorvissa vuositasolla euron säästöä. Sandvik Coromant jälleenmyyjäsi: SANDVIK COROMANT PL VANTAA Puh: Telefax: C-2940:118 FIN/01 AB Sandvik Coromant Painettu kierrätyspaperille. Printed in Sweden by Sandvikens Tryckeri Your success in focus

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT menestyvän verkkokaupan perustamisessa Onko tavoitteenasi perustaa verkkokauppa, jolla saat tehtyä kannattavaa bisnestä? Tiesitkö, että edellytykset

Lisätiedot

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset 7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset JOONA LUOSTARINEN & TIMO HYVÄRI Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO...2 7 turmiollista ajatteluvirhettä...8 #1

Lisätiedot

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ERP

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ERP ILMOITUSLIITE tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ILMOITUSLIITE Tammikuu 2008 ERP Toiminnanohjausjärjestelmä tukemaan liiketoimintatavoitteita Toiminnanohjausjärjestelmä pistää pyörät pyörimään

Lisätiedot

paineilma ja työkalut

paineilma ja työkalut paineilma ja työkalut Oy Atlas Copco Kompressorit Ab:n ja Oy Atlas Copco Tools Ab:n asiakaslehti 2/2008 Maalämmön suosio jatkuvassa kasvussa Atlas Copco vie energiatehokkuuden uudelle tasolle ABB luottaa

Lisätiedot

CRM ostajanopas. Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää

CRM ostajanopas. Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää CRM ostajanopas Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää Miksi lukea tämä CRM-ostajan opas? Jos yritys haluaa parempaa kannattavuutta ja nopeampaa kasvua, on luonnollista,

Lisätiedot

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Teemu Kinnunen internetmarkkinointi.fi Kuka on Teemu Kinnunen ja miksi häntä kannattaa

Lisätiedot

Hevosyrityksen johtaminen ja liiketoiminta

Hevosyrityksen johtaminen ja liiketoiminta Hevosyrityksen johtaminen ja liiketoiminta Opas 1/4 Suvi Louhelainen (toim.) Hevosyritys huippukuntoon (2010 2013) Hevosyrityksen johtaminen ja liiketoiminta Opas 1/4 Suvi Louhelainen (toim.) Hämeen ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito

Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito 2 Rexroth huolto: avain parempaan tuottavuuteen Koneiden maksimaalinen käytettävyys ja korkea hyötysuhde tuotantolaitteistojen koko elinkaaren ajan: Nämä

Lisätiedot

MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY?

MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY? MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY? verkkosivujen ostajan opas Hannu Heljala & Marja Hautala 03 / 2014 Yleinen pulma verkkosivujen ostajalla on, että useampaa tarjousta on vaikea verrata toisiinsa. Kuinka

Lisätiedot

7 SYYTÄ MIKSI YRITTÄJÄT EPÄONNISTUVAT

7 SYYTÄ MIKSI YRITTÄJÄT EPÄONNISTUVAT 7 SYYTÄ MIKSI YRITTÄJÄT EPÄONNISTUVAT Ota oppia, Vältä karikot ja Menesty. YRITTÄJÄ.NET ESIPUHE ESIPUHE YRITTÄJÄ.net SISÄLLYSLUETTELO Aluksi haluamme kertoa hyvin lyhyesti tämän ilmaisen oppaan 1. taustalla

Lisätiedot

Vuorineuvos Jorma Eloranta rohkaisee uudistamaan voimakkaasti perinteistä konepajateollisuutta. www.prometalli.fi. Mistä tehoa tuotantoon?

Vuorineuvos Jorma Eloranta rohkaisee uudistamaan voimakkaasti perinteistä konepajateollisuutta. www.prometalli.fi. Mistä tehoa tuotantoon? Mistä tehoa tuotantoon? Työturvallisuus ei ole uusi asia konepajoilla CNC piristää piensarjatuotantoa www.prometalli.fi Vuorineuvos Jorma Eloranta rohkaisee uudistamaan voimakkaasti perinteistä konepajateollisuutta

Lisätiedot

Internetmarkkinoinnin aloittajan pikaopas

Internetmarkkinoinnin aloittajan pikaopas Opas vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: Miksi markkinoida Internetissä? Miten saada internetmarkkinoinnilla tulosta? Mitä askeleita kohti tehokasta internetmarkkinointia? Mistä saat lisätietoa menestyksekkäästä

Lisätiedot

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI:

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI: VISMAgazine Visman asiakaslehti 2013 UUTUUS! Visma.net Expense kustannustehokasta ja helppoa matkalaskujen hallintaa Visma Navitalla katsot tulevaisuuteen NPS on osa asiakassuhteen hoitamista Visma Passelin

Lisätiedot

TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA

TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA ISMAgazine NRO 1 / 2009 VISMAN ASIAKASLEHTI ONNISTUNUT YHTEENLIITTYMÄ: TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA Esittelyssä kolme Visma-asiakasta Mobiiliratkaisuilla työniloa PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA...3 VISMAservices

Lisätiedot

Harjoitustyö Anu Kara 0700527 /KD07K2 Käyttöliittymäsuunnittelukirjallisuus KDVDA10. Julkiset verkkopalvelut nykyaikaan - eväitä ja ideoita

Harjoitustyö Anu Kara 0700527 /KD07K2 Käyttöliittymäsuunnittelukirjallisuus KDVDA10. Julkiset verkkopalvelut nykyaikaan - eväitä ja ideoita Harjoitustyö Anu Kara 0700527 /KD07K2 Käyttöliittymäsuunnittelukirjallisuus KDVDA10 Julkiset verkkopalvelut nykyaikaan - eväitä ja ideoita Esityksen rakenne Julkiset verkkopalvelut Laatukriteerit hyvä

Lisätiedot

Taloasema-yrittäjyys. Tie menestyväksi isännöitsijäksi. Opas isännöintiyrittäjyydestä kiinnostuneille

Taloasema-yrittäjyys. Tie menestyväksi isännöitsijäksi. Opas isännöintiyrittäjyydestä kiinnostuneille Taloasema-yrittäjyys Tie menestyväksi isännöitsijäksi Opas isännöintiyrittäjyydestä kiinnostuneille Taloasema etsii uusia yrittäjiä ympäri Suomen Isännöintialalla on käynnissä murros monessa suhteessa.

Lisätiedot

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan.

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. TOUKOKUU 2013 Ecom asiakaslehti nro. 1 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. Sivu 2 SähköJusalla työ ei valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton?

Lisätiedot

Kuvastojen muuttuva maailma

Kuvastojen muuttuva maailma Kuvaston tekijä. Kuvasto, katalooki, tuoteluettelo rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ne ovat tärkeitä markkinoinnin ja myynnin tukimateriaaleja monelle teollisuuden ja kaupan yritykselle niin kuluttaja-

Lisätiedot

Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008

Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008 http://www.vauhtipyörä.fi/blog 1/7 Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008 Moni myyjä on häpeissään ja ujona siitä, että on myyjä. He ajattelevat, että myyjänä

Lisätiedot

Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle

Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle CWT Kaleva Travelin asiakaslehti 1/14 Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle Vastaa lukijakyselyyn ja voita Viking Linen risteily Tukholmaan! Lue lisää s. 63. Mallorcan makuja Matkahallinnon prioriteetit

Lisätiedot

Storage. s. 16. Tilaa lehti veloituksetta. ja voita riippumatto! Proactin valta vaihtuu: 15 vuotta kapteenina on opettanut paljon 7

Storage. s. 16. Tilaa lehti veloituksetta. ja voita riippumatto! Proactin valta vaihtuu: 15 vuotta kapteenina on opettanut paljon 7 Proact Finlandin asiakaslehti 1/2012 Storage. Proactin valta vaihtuu: 15 vuotta kapteenina on opettanut paljon 7 Kuningas Probox hallitsee nyt Suomessa 8 Pitkät lounaat tekevät paluun! 2 Tilaa lehti veloituksetta

Lisätiedot

Brändimarkkinoijan FaceBook-opaS

Brändimarkkinoijan FaceBook-opaS Suomen ensimmäinen, aito ja alkuperäinen Brändimarkkinoijan FaceBook-opaS janne niini / Fiercer media 1 Lue kuinka Facebook-markkinoinnin avulla kasvatat brändiäsi kustannustehokkaasti ja tarkasti eri

Lisätiedot

Verkkopalvelun ostajan miniopas

Verkkopalvelun ostajan miniopas ! Saatteeksi 4 Verkkopalvelun uudistuksen ABC 5 Kultainen kysymys! 5! Ketterästi vai vesiputousmallilla?! 6! Älä unohda hakukoneita!! 8! Hinnoittelumallit 11 Kiinteä hinta! 11! Sprinttiperusteinen hinta!

Lisätiedot

TeollisuusPartneri. Kilpailukykyä uusista ideoista. Partnerit vahvistavat toisiaan. Kovaa ja turvallisesti merillä. Materiaalitehokkuus on

TeollisuusPartneri. Kilpailukykyä uusista ideoista. Partnerit vahvistavat toisiaan. Kovaa ja turvallisesti merillä. Materiaalitehokkuus on TeollisuusPartneri Näkemyksellisiä ratkaisuja teollisuuteen 3/2012 s www.siemens.fi/teollisuus Kilpailukykyä uusista ideoista Partnerit vahvistavat toisiaan Kovaa ja turvallisesti merillä Materiaalitehokkuus

Lisätiedot

Heidelberg Kevät 2013. Report

Heidelberg Kevät 2013. Report Graphic Heidelberg Kevät 2013 Report 1 Graphic Report FinnGraf Kohtaamispaikkana keväinen Jyväskylä Finngraf-messut Yleisön pyynnöstä ja näytteilleasettajien on Finngraf siirretty alkusyksystä aikaiseen

Lisätiedot

PIHAMAASI ON LÄMPÖPANKKI. MITÄ JOS

PIHAMAASI ON LÄMPÖPANKKI. MITÄ JOS 18.12.2014 LÄMPÖVINKKI OY PIHAMAASI ON LÄMPÖPANKKI. MITÄ JOS NOSTAISIT TALLETUKSESI? Pikaopas maalämmön hyödyntämisestä Jari Lehtinen Miksi lukisit tämän oppaan? Maksatko talosi lämmittämisestä liikaa?

Lisätiedot

Verkosto on kaiken A ja O

Verkosto on kaiken A ja O Veli-Matti Toivonen Verkosto on kaiken A ja O Hyvin onnistuvan isännöintityön mallitus Kiinko on yhteisnimi Kiinteistöalan Koulutussäätiölle ja Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:lle. Kiinko tarjoaa lisä-

Lisätiedot

Uutta lämpöä elämääsi

Uutta lämpöä elämääsi Uutta lämpöä elämääsi Sinun taloutesi ja ympäristömme takia IVT lämpöpumppu hyödyntää kallioon, maahan, veteen tai ilmaan varastoitunutta aurinkoenergiaa, tuottaen lämpöä ja käyttövettä taloosi. Hyödyntämällä

Lisätiedot

Kotiremontin ostajan 7 askelta Ostajaksi + Ostamisen resepti

Kotiremontin ostajan 7 askelta Ostajaksi + Ostamisen resepti Riku Santti Kotiremontin ostajan 7 askelta Ostajaksi + Ostamisen resepti pikaopas Lue tästä oppaasta, miten remontin Ostajaksi opitaan ja mitkä ovat remontin ostamisen vaiheet. Jos ei osaa tehdä, voiko

Lisätiedot

Uutta lämpöä elämääsi

Uutta lämpöä elämääsi Uutta lämpöä elämääsi 2 Olemme johtava ympäristöä ja lompakkoasi säästävien lämpöpumppujen kehittäjä. Sisältö Maailman katseet kääntyvät Tranåsiin. 4 Lämpöpumppusi maksaa itse itsensä. 6 Asiakkaamme ovat

Lisätiedot