MATKALLA DIGITAALISEEN TALOUSHALLINTOON

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MATKALLA DIGITAALISEEN TALOUSHALLINTOON"

Transkriptio

1 Pikaopas MATKALLA DIGITAALISEEN TALOUSHALLINTOON

2 Sähköinen vs. digitaalinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallintoon liittyvien tehtävien, kuten ostolaskujen käsittelyä ja maksamista, myyntilaskujen laatimista ja lähettämistä, kirjanpidon, viranomaisilmoitusten ja raportoinnin hoitamista sähköisesti yhdessä järjestelmässä. Sähköisen taloushallinnon toimintaperiaatteena on, että tiedot kirjataan järjestelmään vain kerran, eheä kirjausketju päivittyy kirjanpitoon ja rutiininomaiset, manuaaliset prosessit automatisoidaan. Aikaisemmin puhuttiin paperittomasta taloushallinnosta ja nyt sähköisestä taloushallinnosta, joka on askel kohti digitaalista taloushallintoa. Digitaalisella taloushallinnolla tarkoitetaan sitä, että kaikki tietovirrat ovat digitaalisessa muodossa ja käsittelyvaiheet automatisoitu. Jotta taloushallinto olisi digitaalista, eikä vain sähköistä, on kaikki taloushallinnon aineisto käsiteltävä sähköisesti sen kaikissa vaiheissa. Sähköisen ja digitaalisen taloushallinnon tavoitteena on automatisoida rutiininomaisia ja manuaalisia kirjanpidon työvaiheita ja tuottaa samanaikaisesti valmista kirjanpitoaineistoa. Tehostamalla taloushallinnon prosesseja säästetään aikaa, vaivaa ja rahaa. Digitaalisen taloushallinnon edut ovat selkeät ja siitä saatavat hyödyt konkretisoituvat nopeasti sen käyttöönoton jälkeen. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, ettei pelkän järjestelmän hankinnalla saavuteta näitä etuja. Järjestelmää on osattava käyttää ja panostettava koulutukseen, jolloin siitä tulee pätevä johtamisen väline. Digitaalisessa taloushallinnossa kaikki tietovirrat läpi koko prosessin ovat digitaalisessa muodossa ja käsittelyvaiheet automatisoitu.

3 Digitaalisen taloushallinnon toimintakenttä Digitaalinen taloushallinto suoraviivaistaa ja helpottaa yrityksen ja taloushallinnon kumppanin perinteisesti tilitoimiston yhteistyötä, kun kokonaisuus toimii yhdestä järjestelmästä yhden kirjauksen periaatteella. Sähköistämällä nämä taloushallinnon osa-alueet, ollaan hyvällä tiellä kohti digitaalista taloushallintoa: Ostolaskujen käsittely Myyntilaskut Käteiskuittien käsittely Raportointi ja seuranta Järjestelmässä asiakasyritys tarkastaa ja hyväksyy ostolaskut sekä kohdistaa laskut tarvittaessa projekteille ja muille kustannuspaikoille. Yritys itse tai tilitoimisto hoitaa laskujen maksamisen ja tilitoimisto tiliöi ne kirjanpitoon. Laskut tehdään tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiseen järjestelmään, josta laskut lähtevät suoraan verkkolaskuna, e-laskuna, sähköpostilla tai paperilaskuna postin välityksellä. Myös maksumuistutukset ja mahdolliset perintään siirrot hoituvat järjestelmän kautta. Käteiskuittien tallentamiseen on olemassa valmiita mobiilisovelluksia, jotka voidaan integroida osaksi taloushallintosovellusta. Sähköiseen muotoon muutettu käteiskuitti siirtyy automaattisesti tilitoimiston käsiteltäväksi. Suurimpia sähköisen taloushallinnon hyötyjä on mahdollisuus reaaliaikaiseen raportointiin ja seurantaan. Edellytykset seurata yrityksen kassavirtaa, tulosta, budjettia ja myyntiä yritykselle sopivana aikana parantuu, kun käsillä on aina tuorein tieto.. Palkanmaksu Pankkiyhteydet Matka- ja kululaskut Viranomaisilmoitukset Palkansaajien tiedot ylläpidetään suoraan palkkahallinnon järjestelmässä. Palkanlaskennan hoitaa tilitoimisto ja maksaminen hoituu joko yrityksen tai tilitoimiston toimesta. Pankkitilien saldot ja tiliotteet päivittyvät taloushallinnon järjestelmään halutulla syklillä, esim. päivittäin. Samalla tieto viitemaksuista siirtyy järjestelmään ja myyntilaskut kirjautuvat automaattisesti maksetuiksi. Matka- ja kululaskujen laatiminen hoituu järjestelmän kautta, jonne työntekijät itse laativat omat tapahtumansa. Laskut siirtyvät automaattisesti oikealle hyväksyjälle ja lopuksi maksuun. Esim. alv-laskelmien ja työnantajasuoritusten lähettäminen suoraan järjestelmästä tilitoimiston toimesta on nopeaa ja yritykselle vaivatonta. Veroilmoitus siirtyy sähköisesti verohallintoon ja tilinpäätös PRH:lle.

4 Sähköisen taloushallinnon hyödyt Sähköisen taloushallinnon hyödyt perustuvat taloushallinnon tietovirtojen digitaaliseen muotoon ja toimintojen automatisointiin. Taloushallinnon perusprosessien tehostuessa hyödyt ovat laajamittaisia ja kiistattomia, säästöä syntyy ajassa, vaivassa ja kustannuksissa. Sähköisen taloushallinnon keskeisimmät hyödyt ovat: Manuaalisen työn ja rutiinien automatisointi Teknologia hoitaa täsmäytykset ja yhdistelee datamassoja tuottaen analyysejä, jolloin talousosasto voi keskittyä perusraportoinnin sijaan liiketoimintaa tukevaan syvälliseen analysointiin ja tulevaisuuden hahmottamiseen. Tieto saatavilla 24/7 Kaikki tieto yhdessä paikassa sekä saatavissa ajasta ja paikasta riippumatta. Turvallinen, vaivaton ja kustannustehokas Ei enää kalliita laite- ja ohjelmistoinvestointeja ja versiopäivityksistä huolehtimista. Mikä tärkeintä, tietosi on turvassa ja voit keskittyä liiketoimintaasi. 04 Tehokas ja läpinäkyvä Tekee yrityksen kirjanpidosta ja liiketoiminnasta läpinäkyvää ja tuo tehokkuutta tilintarkastukseen.

5 Reaaliaikaisuus Talouden tilanne on seurattavissa helposti ja nopeasti reaaliajassa, joka auttaa johtoa ohjaamaan ja hallinnoimaan liiketoimintaa paremmin. Sujuva yhteistyö Yhteistyö tilitoimiston ja asiakkaan välillä helpottuu ja poistaa tuplatyön määrän, kun osapuolet pääsevät työstämään yhteisiä tietoja samasta järjestelmästä. Parempaa tietoa päätöksen tekoon Reaaliaikainen taloustieto mahdollistaa tulevaisuuteen katsomisen historiatietojen tuijottamisen sijaan. Kun ennusteet kuvaavat paremmin tulevaisuutta, voidaan tehdä liiketoimintaa aidosti tukevia päätöksiä. Laatu paranee, virheet vähenee Yhden kirjauksen periaatteen ja automaation avulla taloudellisen informaation laatu paranee ja virheiden määrä vähenee, kun tapahtumat siirtyvät sähköisesti vaiheesta toiseen. Näiden lisäksi sähköisen taloushallinnon vaikutukset ulottuvat asiakastyytyväisyyteen, yrityksen imagoon ja oman henkilökunnan työtyytyväisyyteen. Paperiton taloushallinto on myös ekologinen ratkaisu. Sähköisen taloushallinnon hyödyt moninkertaistuvat, kun taloushallinnon prosessit hoidetaan sähköisesti alusta loppuun. Tämä ei ole ainoastaan isojen yritysten etuoikeus, vaan sähköisen taloushallinnon ratkaisut ovat kaikkien yritysten saatavilla koosta riippumatta järkevillä investointipanostuksilla. Kyse ei ole enää sähköisen taloushallinnon hyödyistä tai säästöistä, kyse on siitä, kuinka kauan yrityksellä on varaa pyörittää taloushallintoa vanhalla tavalla.

6 Askelmerkit sähköiseen taloushallintoon Jotta siirtyminen sähköiseen taloushallintoon ja matka kohti digitaalista tulevaisuutta sujuisi mahdollisimman jouhevasti, on hyvä pysähtyä miettimään nykyisiä toimintamalleja ja kirkastaa muutama asia itselle ennen projektiin ryhtymistä. Näiden askelmerkkien ja muistilistan avulla pääset hyvin alkuun. Ylläpito- ja tuki Projektisuunnitelma Käyttöönotto Toteutus ja testaus Käsitys nykytilasta Ohjelmistotoimittajan valinta Päätös Digitalisoi kaikki mikä on taloushallinnossa digitalisoitavissa ja keskity täysillä varsinaiseen liiketoimintaasi..

7 Muistilista siirryttäessä sähköiseen taloushallintoon Muista nämä ennen siirtymistä sähköiseen taloushallintoon: Tee selkeä päätös asiasta ja valitse projektille vastuuhenkilö. Näin luot projektille parhaat edellytykset onnistua ja pysyä aikataulussa. Kirkasta yrityksesi taloushallintoprosessin nykytila. Näin havaitset parhaiten tulevaisuuden oikeat tarpeet ja varmistat, että yrityksen sisällä on yhtenäinen ymmärrys nykytilasta ja tarpeesta. Kartoita yrityksellesi sopivia järjestelmätoimittajia. Konsultoi tilitoimistoasi, tutustu toimittajien referensseihin ja valitse kumppani, jolla on hyvä kokemus taloushallinnon ohjelmistoratkaisuista. Selvitä kuinka toimittajan tarjoamat ratkaisut istuvat yrityksesi muihin käytössä oleviin järjestelmiin. Valmiit integraatiot nopeuttavat ja helpottavat projektin läpimenoa. Laatikaa yhdessä toimittajan kanssa projektisuunnitelma. Näin molemmille osapuolille syntyy yhtenäinen käsitys projektista, sen tavoitteista ja toteutusaikataulusta. Varmista valitun toimittajan ylläpito- ja tukipalvelut. Hoidetaanko tuki kotimaassa vai onko se ulkoistettu muualle? Ole aktiivinen projektin aikana. Vaikka järjestelmätoimittaja vastaa teknisestä toteutuksesta, on asiakkaalla tärkeä rooli testauksessa ja sisäänajossa, jotta varsinaisella käyttöönottohetkellä vältytään ongelmilta. Ota kaikki hyöty irti uudesta sähköisestä taloushallinnosta ja keskity liiketoimintasi kannalta tärkeihin asioihin! Vain oikeasti käytössä olevasta järjestelmästä on hyötyä.

8 EmCen ratkaisut sähköiseen taloushallitoon Meillä EmCessä on syvä osaaminen taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä yli 35 vuoden ajalta ja vankkaa kokemusta yli toimialarajojen. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe-ratkaisuilla kaikki langat pysyvät käsissä hallitset ja ohjaat kaikkia taloushallinnon prosesseja helposti ja luotettavasti. EmCe TM Taloushallinto -ohjelmistoilla on päivittäistä käyttäjää ja yli 1500 asiakasta on valinnut meidät taloushallinnon kumppanikseen. Meillä on yli 300 tilitoimistoasiakasta ja teemme jatkuvasti kehitysyhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Voimme rehellisesti sanoa, että tunnemme toimialan arkiset haasteet ja pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman hyvin. EmCe-ratkaisut on kehitetty Suomessa suomalaisille pk-yrityksille juuri tarpeeseen sopiviksi kokonaisuuksiksi. Meidän tehtävänämme on helpottaa asiakkaidemme arkea ja auttaa heitä menestymään oikean kokoisilla sähköisillä taloushallinnon ratkaisuilla. Tarvitsetko apua tai lisätietoa? Keskustele myyntimme kanssa, miten voimme auttaa sähköistämään sinun yrityksesi taloushallinnon, ota yhteyttä emce.fi

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Pikaopas TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Mikä on sähköinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallintoon liittyvien tehtävien,

Lisätiedot

1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS

1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS 1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS 2 / 9 1. Mitä on sähköinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallinnon, kuten myyntilaskujen laatimisen ja lähettämisen,

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 24.10.2012 Tanja Kaisaniemi Palvelujohtaja, konsultointi ProCountor International Oy Esityksen sisältö Perinteinen vs. sähköinen

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 7.11.2013 Satu Norema Sovelluskonsultti ProCountor International Oy Esityksen sisältö Sähköinen taloushallinto Verkkokaupan liittäminen

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA

TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA ENEMMÄN AIKAA TYÖLLE, JOLLA ON MERKITYSTÄ Tiimien erilaiset toimintatavat ja tiedon tarpeet aiheuttavat usein turhaa selvittelytyötä ja samaa tietoa

Lisätiedot

Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa

Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa Modernit sähköiset työvälineet mahdollistavat uuden tavan tehdä asioita ja seurata

Lisätiedot

Talouden johtaminen verkkokauppaliiketoiminnassa

Talouden johtaminen verkkokauppaliiketoiminnassa Talouden johtaminen verkkokauppaliiketoiminnassa Verkkokauppa-Akatemia Antti Liimatainen TietoAkseli Yhtiöt Asiakkuusjohtaja, KTM TietoAkseli Yhtiöt Kannattavan liiketoiminnan kehittäjä Asiakaslähtöiset

Lisätiedot

Pienyrityksille. Automatisoitu Taloushallinto

Pienyrityksille. Automatisoitu Taloushallinto Pienyrityksille Automatisoitu Taloushallinto Automatisoitu taloushallinto pienyrityksille Netvisorin uusi transaktiopohjainen hinnoittelu Myynti- ja Osto-osioihin julkaistiin tammikuussa 2018. Uudistuksen

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

ProCountor: Tehokasta sähköistä taloushallintoa 13.2.2013

ProCountor: Tehokasta sähköistä taloushallintoa 13.2.2013 ProCountor: Tehokasta sähköistä taloushallintoa 13.2.2013 11 30 160 3.500 10.000 95 % 1.400.000 3.800.000 Yli 50 % vuotta työntekijää tilitoimistoa asiakasta käyttäjää pääkäyttäjistä suosittelee vientiä

Lisätiedot

Mikä ihmeen e-lasku? E-laskutietoa yritysten käyttöön

Mikä ihmeen e-lasku? E-laskutietoa yritysten käyttöön Mikä ihmeen e-lasku? E-laskutietoa yritysten käyttöön Mikä e-lasku on? Hei olen Bill Virtanen, e-laskuasiantuntija. Tutustutaan yhdessä e-laskuun tositarkoituksella! E-lasku on kuluttajille tarjottava

Lisätiedot

Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla

Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla Visma Fivaldi 20 vuotta kasvu 30 % vuonna 2017 30 000 käyttäjää 5 600 yritystä, joista 550 4500 61 000 tilitoimistoa tilitoimiston sähköistä

Lisätiedot

Tampereen Tilitoimisto Oy Tomas Ruotsalainen KOKEMUKSIA YRITYSTEN SEPA- PROJEKTEISTA

Tampereen Tilitoimisto Oy Tomas Ruotsalainen KOKEMUKSIA YRITYSTEN SEPA- PROJEKTEISTA Tampereen Tilitoimisto Oy Tomas Ruotsalainen KOKEMUKSIA YRITYSTEN SEPA- PROJEKTEISTA TAMPEREEN TILITOIMISTO OY Täyden palvelun tilitoimisto Kaikki taloushallinnon palvelut PK-yrityksille Kirjanpidot Palkanlaskennat

Lisätiedot

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen Matti Mäkinen matti.makinen@sampopankki.fi Päiväys 13.06.2012 Sähköinen asiointi Sampo Pankin tarjoamat sähköisen asioinnin ja liiketoiminnan peruskomponentit Verkkopalkka

Lisätiedot

Suomen suosituimmat ja monipuolisimmat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot

Suomen suosituimmat ja monipuolisimmat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot Suomen suosituimmat ja monipuolisimmat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot Hyödyt yrityksille Kahdeksan syytä valita sähköinen taloushallinto 1234 Kaikki taloustieto yhdessä paikassa Tallennettu tieto

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 7.11.2013 Mikko Siivola Toimitusjohtaja ProCountor International Oy Esityksen sisältö ProCountor, hyvin lyhyesti Sähköinen taloushallinto

Lisätiedot

järjestelmän hankintaan

järjestelmän hankintaan järjestelmän hankintaan Yrityksen toimintojen hallintaan sopivan ohjelmiston miettiminen voi olla haastavaa, varsinkin jos aiempaa kokemusta ei ole. Tästä oppaasta löydät vinkkejä siihen, mitä kannattaa

Lisätiedot

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012 Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa Ajankohta helmikuu 2012 Taustatiedot Yli 1000 500-999 50-499 10-49 Alle 10 Neljäs kysely helmikuussa 2012 Toteutettiin

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Miljardiluokan tuottavuusloikka. reaaliaikaisen talouden (RTE) keinoin

Miljardiluokan tuottavuusloikka. reaaliaikaisen talouden (RTE) keinoin Miljardiluokan tuottavuusloikka reaaliaikaisen talouden (RTE) keinoin Reaaliaikainen talous uusi paradigma Keskeiset piirteet: Internal 1. Automatisoidaan kaupallisia ja hallinnollisia tietovirtoja maksimaalisesti

Lisätiedot

1 YLEISTÄ 2 2 ASIAKASYRITYKSEN EMCE 365 -AKTIVOINTI 2 3 EMCE VERKKOLASKUJEN KÄYTTÖÖNOTTO ASIAKASYRITYKSELLE 3

1 YLEISTÄ 2 2 ASIAKASYRITYKSEN EMCE 365 -AKTIVOINTI 2 3 EMCE VERKKOLASKUJEN KÄYTTÖÖNOTTO ASIAKASYRITYKSELLE 3 1 YLEISTÄ 2 2 ASIAKASYRITYKSEN EMCE 365 -AKTIVOINTI 2 3 EMCE VERKKOLASKUJEN KÄYTTÖÖNOTTO ASIAKASYRITYKSELLE 3 4 EMCE 365 OSTOLASKUJEN SÄHKÖISEN HYVÄKSYNNÄN KÄYTTÖÖNOTTO ASIAKASYRITYKSELLE 6 5 EMCE PANKKIYHTEYDEN

Lisätiedot

10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI

10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI Toiminnanohjaus Taloushallinto HR ja palkanlaskenta CRM asiakkuudenhallinta Konsultointi ja lakipalvelut Hankinta ja perintä 10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI VISMA SOFTWARE OY Paraskaan ohjelmisto

Lisätiedot

Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille. Jan Malmström Mepco Oy

Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille. Jan Malmström Mepco Oy Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille Jan Malmström Mepco Oy Projektiorganisaatioiden haasteita Investoinnin myyminen johdolle ja johdon sitoutuminen Organisaation totuttujen toimintamallien

Lisätiedot

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI Jääkö liian vähän aikaa hoivatyölle? Kehitimme uuden Hilkka toiminnanohjausjärjestelmän vähentämään papereiden pyörittelyä ja tietokoneella istumista.

Lisätiedot

Maksaminen digitalisoituvassa taloudessa -hankkeet

Maksaminen digitalisoituvassa taloudessa -hankkeet Kari Kemppainen Suomen Pankki Maksaminen digitalisoituvassa taloudessa -hankkeet Maksuneuvoston kokous Julkinen 1 Maksaminen digitaalisessa taloudessa - raportti Selvittää ja tunnistaa meneillään olevien

Lisätiedot

Askeleen edellä. Visma Services Oy Kuopio Business Breakfast 27.3.2014

Askeleen edellä. Visma Services Oy Kuopio Business Breakfast 27.3.2014 Askeleen edellä Visma Services Oy Kuopio Business Breakfast 27.3.2014 Liiketoiminnan ja taloushallinnon prosessit kilpailuetuna Asiakkaamme saavat meiltä heidän kilpailijoitaan tehokkaammat liiketoiminnan

Lisätiedot

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO Tehoa toimintaan Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO HR-tehtävistä 2/3 on perusrutiineja Ulkoistamalla henkilöstöhallinnon rutiinit voitte merkittävästi parantaa yrityksenne

Lisätiedot

TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA

TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA Tilitalo Emma Oy TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA Tilitalo Emman erikoisosaamista ovat taloushallinnon palvelut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille. Palvelemme mielellämme myös pieniä ja keskisuuria

Lisätiedot

Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen visma.fi/tietopankki Taloushallinnon ulkoistaminen Opas taloushallinnon ulkoistamisen vaihtoehtoja pohtivalle Sisällysluettelo Lukijalle 3 Miksi taloushallinto kannattaa ulkoistaa? 4 Sähköinen taloushallinto

Lisätiedot

TILITOIMISTOPALVELUT Tietopyyntö 12.8.2014

TILITOIMISTOPALVELUT Tietopyyntö 12.8.2014 TILITOIMISTOPALVELUT Tietopyyntö 12.8.2014 1 Sisällys 1 Johdanto... 2 1.1 Organisaation perustiedot... 2 2 Nykytilanteen kuvaus... 2 3 Tietopyyntöön sisältyvän kartoituksen laajuus... 2 4 Tietopyyntöön

Lisätiedot

Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi

Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi A Basware Presentation Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Baswaren verkkolaskupalvelut Kuluttajat mukaan verkkolaskujen

Lisätiedot

Opas ketjuyrityksen taloushallintoon

Opas ketjuyrityksen taloushallintoon Opas ketjuyrityksen taloushallintoon Ketjuyrittäjän arki on kiireistä. Päivän täyttävät omien asiakkaiden palvelu ja käytännön asiat. Taloushallinnon pitää sujua siinä sivussa, jotta aika säästyy olennaiseen.

Lisätiedot

Miten perintä vaikuttaa tilitoimiston asiakassuhteisiin? Kohti kokonaisvaltaisempia palvelukokonaisuuksia

Miten perintä vaikuttaa tilitoimiston asiakassuhteisiin? Kohti kokonaisvaltaisempia palvelukokonaisuuksia Miten perintä vaikuttaa tilitoimiston asiakassuhteisiin? Kohti kokonaisvaltaisempia palvelukokonaisuuksia Sisällys Johdanto Asiakastyytyväisyyttä monella tasolla Henkilökohtaisen palvelun merkitys 3 4

Lisätiedot

7 Sähköinen taloushallinto yrityksen liiketoiminnassa

7 Sähköinen taloushallinto yrityksen liiketoiminnassa 112 7 Sähköinen taloushallinto yrityksen liiketoiminnassa Luvussa 7 kerromme tarkemmin sähköisen taloushallinnon hyödyistä pk-yritykselle. Annamme myös yleisiä vinkkejä siihen, miten sähköiseen taloushallintoon

Lisätiedot

CASE Pisla Oy. Sähköistä osto- ja matkalaskujen käsittelyä eofficella

CASE Pisla Oy. Sähköistä osto- ja matkalaskujen käsittelyä eofficella CASE Pisla Oy Sähköistä osto- ja matkalaskujen käsittelyä eofficella Pisla Oy yritysinfo Pisla Oy on vuonna 1976 perustettu konserni, pääpaikka on Viitasaarella Suomessa. Konserniin kuuluvat seuraavat

Lisätiedot

Rohkeus Matkahallinnossa - Business Eurocard maksamisratkaisun hyödyt ja mahdollisuudet

Rohkeus Matkahallinnossa - Business Eurocard maksamisratkaisun hyödyt ja mahdollisuudet Rohkeus Matkahallinnossa - Business Eurocard maksamisratkaisun hyödyt ja mahdollisuudet Baswaren Käyttäjäpäivät 20.-21.9. 2011 Mia Viklund Myyntiryhmän päällikkö, yritysasiakkaat Luottokunta Luottokunta

Lisätiedot

25.9.2014. Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA

25.9.2014. Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA 25.9.2014 Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA Vastaukset kysymyksiin Kysymys: Sisältyykö hankinnan kohteeseen myös osto- ja

Lisätiedot

Taloushallinto ja palkanlaskenta pilvipalveluna. Netvisor

Taloushallinto ja palkanlaskenta pilvipalveluna. Netvisor Taloushallinto ja palkanlaskenta pilvipalveluna Netvisor Suunniteltu yritysten tarpeisiin Visma Netvisoria on alusta alkaen kehitetty yritysten tarpeisiin. Koko ohjelmiston kehitysprosessi on saanut alkunsa

Lisätiedot

Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle. Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management

Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle. Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management Mikä on verkkolasku? Verkkolasku on lasku, joka: Lähetetään ja/tai vastaanotetaan sähköisesti Sisältää

Lisätiedot

pandia Business Intelligence Asuinkiinteistöjen omistajille Pandia Oy Sinikalliontie Espoo

pandia Business Intelligence Asuinkiinteistöjen omistajille Pandia Oy Sinikalliontie Espoo pandia Business Intelligence Asuinkiinteistöjen omistajille contact@pandia.fi puh: 09 549 194 69 fax: 09 584 414 10 Pandia Oy Sinikalliontie 14 02630 Espoo PANDIA REAL ESTATE KERÄÄ JA JALOSTAA TIETOA Kirjanpidon

Lisätiedot

Uudenmaan TAHE-palvelukeskuksen liiketoiminta- ja toteutussuunnitelma

Uudenmaan TAHE-palvelukeskuksen liiketoiminta- ja toteutussuunnitelma Taloushallinnon palveluiden toteutussuunnitelma Palveluiden tuotantomallien ja prosessien suunnittelu 1.9.2018-31.12.2018 Palvelukohtaisten tuotantomallien ja prosessien toteutussuunnitelmat Ostolaskut,

Lisätiedot

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus.

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Laskutus Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Voit tulostaa jokaisen tilauksen osalta mm. seuraavat asiakirjat: tarjous, tilausvahvistus, lähete, tarrat lähetykselle,

Lisätiedot

haluaa verkkolaskuja

haluaa verkkolaskuja Lappeenrannan kaupunki haluaa verkkolaskuja Saimaan talous ja tieto Oy Taloushallinto Technopolis Kareltek, Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta, p. (05) 616 3360 Tietohallinto Snellmaninkatu 3 A, 53100 Lappeenranta,

Lisätiedot

HELPPOA TIETOJEN KÄSITTELYÄ AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATTA.

HELPPOA TIETOJEN KÄSITTELYÄ AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATTA. Tilitalo Emma Oy TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA Tilitalo Emman erikoisosaamista ovat taloushallinnon palvelut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille. Palvelemme mielellämme myös pieniä ja keskisuuria

Lisätiedot

Tehokas osto- ja matkalaskujärjestelmä. Oma järjestelmä vai pilvipalvelu?

Tehokas osto- ja matkalaskujärjestelmä. Oma järjestelmä vai pilvipalvelu? Mika Tolonen, Account Manager, Basware Tehokas osto- ja matkalaskujärjestelmä. Oma järjestelmä vai pilvipalvelu? Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Ostoreskontraprosessien

Lisätiedot

ProOffice -kasvukonsepti. Siirrä asiakkaasi sähköiseen taloushallintoon

ProOffice -kasvukonsepti. Siirrä asiakkaasi sähköiseen taloushallintoon ProOffice -kasvukonsepti Siirrä asiakkaasi sähköiseen taloushallintoon Sisällysluettelo ProOffice-kasvukonseptilla menestyt 3 Pysy mukana tilitoimistoalan muutoksessa 4 ProOffice-kasvukonsepti 5 Markkinoinnin

Lisätiedot

Visma Services Oy - Askeleen edellä

Visma Services Oy - Askeleen edellä Visma Services Oy - Askeleen edellä Technopolis Business breakfast, Lappeenranta 8.5.2014 Visio, missio ja arvot Tavoitteemme on Tuottaa asiakkaillemme ratkaisuja, joiden avulla he ovat aina askeleen kilpailijoitaan

Lisätiedot

Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon järjestäminen. Tietojärjestelmätoimittajainfo Kuntatieto-ohjelmasta

Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon järjestäminen. Tietojärjestelmätoimittajainfo Kuntatieto-ohjelmasta Maakuntien talous ja henkilöstöhallinnon järjestäminen Tietojärjestelmätoimittajainfo Kuntatietoohjelmasta 25.4.2017 Sisältö Palvelu ja ohjausmalli Palvelutarjoama TAHEtarina 2 Palvelu ja ohjausmalli Markkinoilta

Lisätiedot

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi ON-BOARDING TOOL INCLUDED

Lisätiedot

Pikaopas. Mobiilituntikirjausten hyödyntäminen palkanmaksussa

Pikaopas. Mobiilituntikirjausten hyödyntäminen palkanmaksussa Pikaopas Mobiilituntikirjausten hyödyntäminen palkanmaksussa Miten hyödyntää mobiilituntikirjauksia palkanmaksussa? Tässä oppaassa käydään läpi hyväksi havaittuja käytäntöjä sähköisen työajanseurannan

Lisätiedot

SÄHKÖINEN OSTOLASKUJEN KÄSITTELY, PK-YRITYKSEN RATKAISU. Hannu Katila Markkinointipäällikkö

SÄHKÖINEN OSTOLASKUJEN KÄSITTELY, PK-YRITYKSEN RATKAISU. Hannu Katila Markkinointipäällikkö SÄHKÖINEN OSTOLASKUJEN KÄSITTELY, PK-YRITYKSEN RATKAISU Hannu Katila Markkinointipäällikkö Avoin verkko mahdollistaa globaalin kaupankäynnin ja yhteistyön 1,9 miljoonaa potentiaalista toimittajaa ~800,000

Lisätiedot

Netvisor taloushallinnon edelläkävijä

Netvisor taloushallinnon edelläkävijä Netvisor taloushallinnon edelläkävijä Etsitkö edelleen kannattavaa taloushallinnon ohjelmaa? Tuhlaavatko uudet versiot kallista aikaasi? Maksatko ominaisuuksista, joita et voi hyödyntää? Saatko riittävästi

Lisätiedot

TietotiliOnline TALOUSHALLINTO. Älä johda sumussa

TietotiliOnline TALOUSHALLINTO. Älä johda sumussa TietotiliOnline TALOUSHALLINTO Älä johda sumussa Sisällysluettelo 2 2. Sisällysluettelo 3. TietotiliOnline järjestelmän esittely 4. Myyntilaskutus 5. Saatavien valvonta 6. Osto- ja kululaskut 7. Maksuliikenne

Lisätiedot

Yhteenveto Taloushallintoliiton käyttäjätutkimuksesta tilitoimistojen sähköisten ostolaskujen käsittelystä

Yhteenveto Taloushallintoliiton käyttäjätutkimuksesta tilitoimistojen sähköisten ostolaskujen käsittelystä Yhteenveto Taloushallintoliiton käyttäjätutkimuksesta tilitoimistojen sähköisten ostolaskujen käsittelystä Julkaistu 14.6.2011 Taloushallintoliiton Kesäpäivillä Taloushallintoliiton käyttäjätutkimus tilitoimistojen

Lisätiedot

OPAS TILITOIMISTOILLE. Kasvun edellytykset

OPAS TILITOIMISTOILLE. Kasvun edellytykset OPAS TILITOIMISTOILLE Kasvun edellytykset Johdanto Tilitoimistot nähdään usein vain tyypillisten tilitoimistopalveluiden (kirjanpito, tilinpäätös ja veroneuvonta) tuottajina. Siksi tilitoimistojen ja niiden

Lisätiedot

Tehosta ja säästä Business Eurocard - maksamisratkaisun avulla

Tehosta ja säästä Business Eurocard - maksamisratkaisun avulla Tehosta ja säästä Business Eurocard - maksamisratkaisun avulla Kati Rintala, Asiakkuusjohtaja, Luottokunta Oy Luottokunta on korttimaksamisen paras kumppani Liikkeellelaskupalvelut Autamme pankkeja tehostamaan

Lisätiedot

BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA. Juho Värtö, Account Manager

BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA. Juho Värtö, Account Manager BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA Juho Värtö, Account Manager BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA Johdanto Palvelutarjooma Pakettiratkaisut verkkolaskujen lähettämiseen

Lisätiedot

TIEKE katsaus. johtava asiantuntija Pertti Lindberg, Energiateollisuus ry

TIEKE katsaus. johtava asiantuntija Pertti Lindberg, Energiateollisuus ry TIEKE katsaus johtava asiantuntija Pertti Lindberg, Energiateollisuus ry 20130911 TIEKE hanke Sähkönjakeluyhtiöiden ja palveluntuottajayhtiöiden tietojärjestelmien yhteensopivuus Energiateollisuus ry hankkeen

Lisätiedot

CERTUM ACCOUNTING KOKONAISUUS RATKAISEE

CERTUM ACCOUNTING KOKONAISUUS RATKAISEE CERTUM ACCOUNTING KOKONAISUUS RATKAISEE CERTUM YRITTÄJÄN TUKENA JURIDIIKKA PERINTÄ YRITTÄJÄ LASKUTUS RAHOITUS SIJOITUKSET Oma liiketoiminta ja ydinprosessit Asiakkuudet Henkilöstö Yhteistyökumppanit KIRJANPITO

Lisätiedot

Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014

Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014 Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014 2 / 9 Green ICT pilotin raportti SISÄLLYSLUETTELO 1. Tiivistelmä koekäytöstä... 3 2. Toteutus... 4 2.1.Tavoite... 4 2.2.Mobiilisovellus... 4 2.3.Käyttöönotto...

Lisätiedot

E-lasku ja suoramaksu Käytännön kysymyksiä ja vastauksia

E-lasku ja suoramaksu Käytännön kysymyksiä ja vastauksia E-lasku ja suoramaksu Käytännön kysymyksiä ja vastauksia Tampuuri-käyttäjäpäivät 2014 10.10.2014 Finvoice-versiot Mistä tietää, mikä Finvoice-versio on käytössä 1.x vai 2.01? Selvin vihje version selvittämiseen

Lisätiedot

ValueFrame. Tilitoimiston toiminnanohjaus

ValueFrame. Tilitoimiston toiminnanohjaus ValueFrame Tilitoimiston toiminnanohjaus ValueFramen ansiosta työtehtävämme pysyvät ajan tasalla, ja se auttaa minua koordinoimaan tehtäviä. Pystymme kirjaamaan tehdyt tunnit laskutusta varten niin, että

Lisätiedot

Tehot irti kirjanpidosta kirjanpidon ulkoistajan lyhyt oppimäärä

Tehot irti kirjanpidosta kirjanpidon ulkoistajan lyhyt oppimäärä Tehot irti kirjanpidosta kirjanpidon ulkoistajan lyhyt oppimäärä Ainoa keino kirjanpitäjän laskun pienentämiseen ei ole oman ajan ja kärsivällisyyden uhraaminen tai halvimman mahdollisen yhteistyökumppanin

Lisätiedot

ADMINETIN ASIAKASTUKI. Ohjeita ja vinkkejä sujuvaan asiointiin

ADMINETIN ASIAKASTUKI. Ohjeita ja vinkkejä sujuvaan asiointiin ADMINETIN ASIAKASTUKI Ohjeita ja vinkkejä sujuvaan asiointiin SISÄLTÖ ASIAKASTUEN ESITTELY 2 TUKIPYYNTÖJEN JÄTTÄMINEN 3 SOITTAMINEN TUKINUMEROON 4 KOLMANSIIN OSAPUOLIIN LIITTYVÄT ASIAT 5 KEHITYSEHDOTUKSET

Lisätiedot

ProCountor-asiakastyytyväisyyskysely, syksy 2008

ProCountor-asiakastyytyväisyyskysely, syksy 2008 Sivu 1(8) ProCountor-asiakastyytyväisyyskysely, syksy 2008 ProCountor tutki syyskuun alussa asiakkaittensa tyytyväisyyttä ProCountor-ohjelmistoon sekä Helpdesk-palveluun. Asiakaskyselyyn vastasi 179 käyttäjää.

Lisätiedot

Miten valmistautua rahoitusneuvotteluihin? - Pankinjohtajan näkökulma

Miten valmistautua rahoitusneuvotteluihin? - Pankinjohtajan näkökulma Miten valmistautua rahoitusneuvotteluihin? - Pankinjohtajan näkökulma Visma Services Oy Pormestarinrinne 8, 00160 Helsinki Puh. 010 756 4955 visma.fi/taloushallintopalvelut 2 SISÄLLYSLUETTELO Johdanto...

Lisätiedot

Tampereen kaupunki. SAP - SEPA projekti. Mervi Lindstedt Hallintopalvelukeskus, projektipäällikkö 25.4.2012

Tampereen kaupunki. SAP - SEPA projekti. Mervi Lindstedt Hallintopalvelukeskus, projektipäällikkö 25.4.2012 Tampereen kaupunki SAP - SEPA projekti Mervi Lindstedt Hallintopalvelukeskus, projektipäällikkö 25.4.2012 SAP Tampere Tampereen kaupungilla on käytössä tällä hetkellä versio 5.0 joka tullaan päivittämään

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa. Terhi Kivinen 21.10.2014

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa. Terhi Kivinen 21.10.2014 Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Terhi Kivinen 21.10.2014 Esityksen sisältö Sähköinen taloushallinto mitä ja miksi? Verkkokaupan liittäminen taloushallintoon Reskontra ja kirjanpito Ohjelmistointegraatioiden

Lisätiedot

KOLME NÄKÖKULMAA UUTEEN PERINTÄTAPAAN

KOLME NÄKÖKULMAA UUTEEN PERINTÄTAPAAN KOLME NÄKÖKULMAA UUTEEN PERINTÄTAPAAN Miten perintä vaikuttaa yrityksen menestykseen? Pienistä perintäprosessin parannuksista saattaa löytyä yllättävän vaivattomasti ratkaisuja taloushallinnossa tuttuihin

Lisätiedot

Sähköinen laskutus seminaari 13.6.2012

Sähköinen laskutus seminaari 13.6.2012 Sähköinen laskutus seminaari 13.6.2012 Saimaan ammattikorkeakoulu, Tulkki -projekti 13.6.2012 Visma Services Teemuaho Oy Asiakkuus- ja aluejohtaja Päivi Nieminen Visma Group Toimintaa Suomessa, Ruotsissa,

Lisätiedot

Verohallinto ennakoi muutoksia

Verohallinto ennakoi muutoksia Tulevaisuuden asiakas: miten Verohallinto ennakoi muutoksia Asko Pajunen, strategiajohtaja 28.9.2017 VM hallinnonalan johdon päivä Asiakaskäyttäytyminen muuttuu Digitalisaation myötä kehityksen nopeus

Lisätiedot

VISMA TEHOSTAA LIIKETOIMINTAA

VISMA TEHOSTAA LIIKETOIMINTAA VISMA TEHOSTAA LIIKETOIMINTAA -konserni lyhyesti Liikevaihto noin 772 miljoonaa EUR (2012) Liikevaihto kvartaaleittain 2012: Q1/2012 n. 190 milj. EUR Q2/2012 n. 194,4 milj. EUR Q3/2012 n. 180,0 milj. EUR

Lisätiedot

Taloushallinnon ulkoistaminen ja konserniraportoinnin järjestäminen ICECAPITAL -konsernissa. Jussi Hyrylä CFO, ICECAPITAL Pankkiiriliike Oy

Taloushallinnon ulkoistaminen ja konserniraportoinnin järjestäminen ICECAPITAL -konsernissa. Jussi Hyrylä CFO, ICECAPITAL Pankkiiriliike Oy Taloushallinnon ulkoistaminen ja konserniraportoinnin järjestäminen ICECAPITAL - Jussi Hyrylä CFO, ICECAPITAL Pankkiiriliike Oy Taloushallinnon ulkoistaminen ja konserniraportoinnin järjestäminen ICECAPITAL

Lisätiedot

Visma Duetto Oy. Parannamme luottokaupan tulosta. Luottokaupan riskienhallintaa yli 20 vuoden kokemuksella

Visma Duetto Oy. Parannamme luottokaupan tulosta. Luottokaupan riskienhallintaa yli 20 vuoden kokemuksella Visma Duetto Oy Parannamme luottokaupan tulosta Luottokaupan riskienhallintaa yli 20 vuoden kokemuksella Asiat Visma Dueton esittely Huomautus- ja perintäpalvelut Duetto -asiakasliittymä Perinnästä yleisesti

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN KUNTOTESTI

LIIKETOIMINNAN KUNTOTESTI LIIKETOIMINNAN KUNTOTESTI Suomen Liiketoimintapalvelu Oy on kehittänyt kyselyn nimeltä Liiketoiminnan kuntotesti. Kuntotestikyselyyn on vastannut lukuisia yrityksiä (N=45) syksyn 2017 aikana. Tämä raportti

Lisätiedot

Fivaldi laskutusliittymä

Fivaldi laskutusliittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttöönotto... 3 1.1 Liittymän aktivointi... 3 1.2 Asiakasnumeroinnin toteutus VallueFramessa... 3 1.3 Asiakastietojen määrittely

Lisätiedot

Heeros Systems Oy. Tuotekehityksen uutiset. Matti Lattu Kimmo Sundgren Tapio Kakko 14.10.2011

Heeros Systems Oy. Tuotekehityksen uutiset. Matti Lattu Kimmo Sundgren Tapio Kakko 14.10.2011 Heeros Systems Oy Tuotekehityksen uutiset Matti Lattu Kimmo Sundgren Tapio Kakko 14.10.2011 0 Tuotekehitys Heeroksella Kantavina periaatteina: Automatisointi Käytön helppous Asiakkaiden tarpeet ja ehdotukset

Lisätiedot

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi NTG Matkalasku Sähköistää matkalaskujen hallinnan Helpottaa ja automatisoi yrityksen matkalaskujen käsittelyä. Matkalasku täytetään suoraan sähköisessä muodossa sekä hyväksytään ja tarvittaessa muokataan

Lisätiedot

Netvisor ja integraatiot koulutuspolun aikataulu ja esitykset

Netvisor ja integraatiot koulutuspolun aikataulu ja esitykset Netvisor ja integraatiot koulutuspolun aikataulu ja esitykset Mikä on tuotteistetun ja perinteisen integraation ero? Klo 11:00-11:15, Tila 102 Puhuja: Juhani Lehtonen, Visma Solutions Avaussanat koulutuspolun

Lisätiedot

CERTUM ACCOUNTING KOKONAISUUS RATKAISEE

CERTUM ACCOUNTING KOKONAISUUS RATKAISEE CERTUM ACCOUNTING KOKONAISUUS RATKAISEE CERTUM YRITTÄJÄN TUKENA JURIDIIKKA SIJOITUKSET PERINTÄ YRITTÄJÄ Oma liiketoiminta ja ydinprosessit Asiakkuudet Henkilöstö Yhteistyökumppanit LASKUTUS KIRJANPITO

Lisätiedot

Tehot irti ja kulut alas kirjanpidon ulkoistajan lyhyt oppimäärä

Tehot irti ja kulut alas kirjanpidon ulkoistajan lyhyt oppimäärä Tehot irti ja kulut alas kirjanpidon ulkoistajan lyhyt oppimäärä Ainoa keino kirjanpitäjän laskun pienentämiseen ei ole oman ajan ja kärsivällisyyden uhraaminen tai halvimman mahdollisen yhteistyökumppanin

Lisätiedot

Rovaniemen Kehitys Oy Yrittäjäilta 1.4.2009 klo 17.00-20.00

Rovaniemen Kehitys Oy Yrittäjäilta 1.4.2009 klo 17.00-20.00 Audit Auer Oy Rovaniemen Kehitys Oy Yrittäjäilta klo 17.00-20.00 Sähköinen taloushallinto kuinka ja miten? KHT, JHTT, KTM Leila Auer 1 YRITYKSEN ESITTELY Audit Auer Oy KHT, JHTT, KTM Leila Auer 100 % omistus

Lisätiedot

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana Pirjo Pöyhiä Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus www.palkeet.fi Pirjo Pöyhiä 2.4.2014 1 Palkeet - Vaikuttava

Lisätiedot

Contact Scoring on paras tapa luokitella prospekteja. Se ohjaa myyjät oikeisiin osoitteisiin.

Contact Scoring on paras tapa luokitella prospekteja. Se ohjaa myyjät oikeisiin osoitteisiin. Contact Scoring on paras tapa luokitella prospekteja. Se ohjaa myyjät oikeisiin osoitteisiin. 130 2 5KÄVIJÄMÄÄRÄN KASVU WWW-SIVUJEN KEHITTÄMISELLÄ ENEMMÄN SPONTAANEJA ENEMMÄN ONNISTUNEITA TUOTETIEDUSTELUJA

Lisätiedot

Verkkolaskupalvelut automatisoinnista lisäarvoa 11.4.2007

Verkkolaskupalvelut automatisoinnista lisäarvoa 11.4.2007 Verkkolaskupalvelut automatisoinnista lisäarvoa 11.4.2007 1. Muuttunut toimintaympäristö 2 Muuttunut toimintaympäristö Tietotekninen kehitys on pysyvästi muuttanut yritysten liiketoimintaympäristöä kuluttajien

Lisätiedot

3 ratkaisua perintää koskeviin haasteisiin

3 ratkaisua perintää koskeviin haasteisiin 3 ratkaisua perintää koskeviin haasteisiin Sisällys Johdanto I Eroon hitaasta kassavirrasta II Taloushallinnon kiire ja resurssivaje kuriin III Parempaa asiakaspalvelua velallisasiakkaille Lisää luettavaa

Lisätiedot

HELPOSTI SÄHKÖISEEN LASKUTUKSEEN. Jaakko Laurila E-invoicing forum 31.10.2012

HELPOSTI SÄHKÖISEEN LASKUTUKSEEN. Jaakko Laurila E-invoicing forum 31.10.2012 HELPOSTI SÄHKÖISEEN LASKUTUKSEEN Jaakko Laurila E-invoicing forum 31.10.2012 Basware verkkolaskuoperaattorina Yli 25 vuoden kokemus laskujen käsittelystä ja hankinnasta maksuun -prosessista Avoin verkko

Lisätiedot

Paperien pyörittämisestä verkkolaskuihin ja sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn. Liisa Boman 31.10.2012

Paperien pyörittämisestä verkkolaskuihin ja sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn. Liisa Boman 31.10.2012 Paperien pyörittämisestä verkkolaskuihin ja sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn Liisa Boman 31.10.2012 Wermundsen Oy Wexon Oy Solotop Oy Gistele Oy OOO Wexon Wermundsen Oy Konsernin emoyhtiö Hallintopalvelut

Lisätiedot

Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi

Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi Digi Roadshow 20.4.2015 OneWay Sanomanvälitys Oy Jukka Sippola OneWay Sanomanvälitys Oy / Rauhala Yhtiöt Oy OneWay Sanomanvälitys Oy Perustettu 1.1.2013

Lisätiedot

Digitaalinen taloushallinto yritysten kasvun ja kehittymisen tukena

Digitaalinen taloushallinto yritysten kasvun ja kehittymisen tukena Digitaalinen taloushallinto yritysten kasvun ja kehittymisen tukena Tutkimus digitaalisen taloushallinnon nykytilasta ja tulevaisuuden tarpeista pk-yrityksissä 1 / 33 Tutkimuksen toteuttivat Yhteistyössä

Lisätiedot

Valmistaudu maakuntauudistukseen: digitaalinen toimintaprosessi ja valinnanvapausmalli

Valmistaudu maakuntauudistukseen: digitaalinen toimintaprosessi ja valinnanvapausmalli Valmistaudu maakuntauudistukseen: digitaalinen toimintaprosessi ja valinnanvapausmalli Kuntamarkkinat 13.9.2017 Copyright Kuntien Tiera Oy 0 Mistä on kyse? Kuntatoimijoiden omistama järjestelmä Sisältää

Lisätiedot

Miten valitsen sopivan tilitoimiston? suomentilitoimistot.fi

Miten valitsen sopivan tilitoimiston? suomentilitoimistot.fi Miten valitsen sopivan tilitoimiston? suomentilitoimistot.fi Tilitoimiston valitseminen on yksi yrityksen tärkeimmistä päätöksistä, jolla on merkitystä yrityksen menestymiselle. Mitä kaikkea kannattaa

Lisätiedot

Projektin palikat hallintaan! Tehokkaan projektinhallinnan opas. Idea Suunnittelu Käynnistäminen Toteutus Tulos

Projektin palikat hallintaan! Tehokkaan projektinhallinnan opas. Idea Suunnittelu Käynnistäminen Toteutus Tulos Projektin palikat hallintaan! Tehokkaan projektinhallinnan opas Idea Suunnittelu Käynnistäminen Toteutus Tulos 1 Tehokas projektinhallinta on avain tuloksellisuuteen Projektinhallinta on taitolaji. Siinä

Lisätiedot

Yrityksen sisäinen maksuliikenne haltuun

Yrityksen sisäinen maksuliikenne haltuun Yrityksen sisäinen maksuliikenne haltuun Nerokas ratkaisu, josta suurille konserneille voi olla paljon hyötyä. Sisäisten laskujen tehostettu käsittely Nettoutus työkalulla sujuvoitetaan laskunkäsittelyä

Lisätiedot

E-TIEDON VALTATIE 2010. Apua agentista, hyötyä yhteistyöstä - miten voit parhaiten hyödyntää välittäjäsi asiantuntemusta

E-TIEDON VALTATIE 2010. Apua agentista, hyötyä yhteistyöstä - miten voit parhaiten hyödyntää välittäjäsi asiantuntemusta E-TIEDON VALTATIE 2010 Apua agentista, hyötyä yhteistyöstä - miten voit parhaiten hyödyntää välittäjäsi asiantuntemusta 23.2.2010 Jyväskylä LM Tietopalvelut Merja Vikgren merja.vikgren@lminfo.fi Sisältö:

Lisätiedot

Procountor laskutusliittymä

Procountor laskutusliittymä Päiväys: 25.3.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Tarkastanut: Matti Immonen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.2 Liittymän toimintaperiaate... 3 2 Liittymän

Lisätiedot

www.pretax.net Pretax = Accountor Group Accountor on Pohjois-Euroopan suurin talouden- ja henkilöstönohjauksen palvelujen tuottaja.

www.pretax.net Pretax = Accountor Group Accountor on Pohjois-Euroopan suurin talouden- ja henkilöstönohjauksen palvelujen tuottaja. Pretax Yhtiöt Pretax Pohjois-Karjala Oy Leena Kinanen Luottamus Rohkeus Arvostus Tulevaisuus Pretax = Accountor Group Accountor on Pohjois-Euroopan suurin talouden- ja henkilöstönohjauksen palvelujen tuottaja.

Lisätiedot