YHTEENVETO TARKENTAVISTA KYSYMYKSISTÄ JA VASTAUKSISTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "YHTEENVETO TARKENTAVISTA KYSYMYKSISTÄ JA VASTAUKSISTA"

Transkriptio

1 puitesopimuksesta ( , ) 1 (4) YHTEENVETO TARKENTAVISTA KYSYMYKSISTÄ JA VASTAUKSISTA Sisältyykö PCDD/PCDF analyysiin myös dioksiinien kaltaiset PCB- yhdisteet? Dioksiinien kaltaiset PCB-yhdisteet sisältyvät analyysiin. Tarkoitetaanko henkilöreferenssitiedoissa hankkeen arvolla konsulttipalkkion kokonaismäärä vai esim. kunnostushankkeen kokonaiskustannusta? Tarkoitetaan suunnittelutoimeksiannon arvoa. Laadunarviointi: Onko määritetty laadun arviointikriteerien osalta vähimmäisvaatimustaso nimettyjen henkilöiden osaamiseen/koulutukseen/kokemukseen, jolloin tarjoaja saa automaattisesti maksimipisteet? Vai asetetaanko tarjoajat laadullisesti järjestykseen siten, että paras saa täydet pisteet ja muut sitten jossain suhteessa vähemmän? Parhaat pisteet saavat henkilöt, joiden laadulliset tekijät: referenssit, kokemus ja koulutus parhaiten vastaavat tarjouspyynnön mukaista tehtäväalaa. Vähimmäisvaatimukset on esitetty vastuuhenkilöiden johtamiskokemukselle ja muilta suunnittelijoilta edellytetään ammattitaitoa ja kokemusta, joka luo edellytykset tehtäväalueen töiden suorittamiseen. Koulutuksesta on tarjouspyynnössä mainittu, että arvioinnissa arvostetaan koulutuksen soveltuvuutta asianomaiseen tehtävään. Vastuuhenkilöiden ja muiden suunnittelijoiden koulutusta arvioidaan ottamalla huomioon koulutusala, tutkintotaso ja muut soveltuvat koulutustekijät, kuten jatkokoulutus ja kurssit. Henkilön koulutusta arvioidaan suhteessa tehtävän vaativuuteen (vastuuhenkilö vai suunnittelija) ja puitesopimuksen tehtäväalaan. Laadunarviointi: Huomioidaanko laatuarvioinnissa koulutuksen osalta myös jatkokoulutus, tehtävää palvelevat muut kurssit jne.? Koulutuksen arvioinnissa otetaan huomioon suoritetut tutkinnot, mahdollinen jatkokoulutus ja kurssit. Voidaanko henkilötietolomakkeeseen tehdä lisää rivejä vai onko yksittäisen henkilön sivumäärä jotenkin rajattu? Kyllä voi tehdä lisää rivejä, yksittäisen henkilön sivumäärää ei ole rajattu.

2 puitesopimuksesta ( , ) 2 (4) Sisältyykö työvuorohintoihin (pv-putkien asennus, maanäytteenotto eri menetelmillä) myös näytteenottajan työvuorohinta vai vain kone+mies? Näytteenottajan kustannukset eivät sisälly kaluston työvuorohintaan. Kuljettajalla tarkoitetaan koneen siirtoon ja käyttämiseen tarvittavaa/tarvittavia henkilöitä. Mitä sisältyy maa- ja vesinäyteanalyysiin VOC-yhdisteet? Sekä maa- että vesinäytteille annetaan hinta VOC- analyysistä, johon sisältyvät hiilivedyt C5-C10, BTEX, TAME, MTBE sekä tavanomaisimmat klooratut yhdisteet, ml. vinyylikloridi. Analysoidaanko vesinäytteistä liukoiset vai kokonaispitoisuudet metallien osalta? Puitesopimustarjoukseen ilmoitetaan hinta liukoisten metallien analyysille. Haluamme varmistaa, että onko tarkoitus esittää kuusi eri henkilöä (2 vastuuhenkilöä + 4 muuta suunnittelijaa) vai voivatko 2 vastuuhenkilöä toimia myös suunnittelijoina, jolloin neljä eri henkilöä riittäisi. Miten tämä vaikuttaa laatuarviointiin? Puitesopimukseen esitetään 2 vastuuhenkilöä ja 4 muuta suunnittelijaa, yhteensä 6 henkilöä. Liitteessä 7 pitää esittää tarjottavien henkilöiden viiden referenssiprojektin kuvaus. Nyt käytettävissä oleva tila on kolme riviä. Tämä on erittäin lyhyt tila jotta edes liitteessä vaaditut asiat (työn nimi, tilaaja, ajankohta, hankkeen arvo, selvitys työn sisällöstä ja henkilön työtehtävästä siinä sekä työn toteutusaika kuukausina) pystyisi kirjoittamaan. Laatuarvioinnissa (liite 5) esitettyjen referenssitöiden arviointikriteerien (laaja-alaisuus, vaativuus) kuvaamiseen käytettävä tila ei riitä. Onko mahdollista saada pidempi tila referenssiprojektien kuvaamiseen? Ehdotamme että tila olisi esimerkiksi nykyisen 3 rivin sijaan 7 riviä. Kyllä voi tehdä lisää rivejä, yksittäisen henkilön sivumäärää ei ole rajattu. Tarkoittaako liitteessä 7 esitetty "hankkeen arvo" nimenomaan konsulttitoimeksiannon arvoa? Tarkoitetaan suunnittelutoimeksiannon arvoa.

3 puitesopimuksesta ( , ) 3 (4) Voiko tarjoukseen liittää CV:n, josta näkyy pitkäaikainen kokemus paremmin vai onko kaikki laatuarvioinnissa huomioon otettavat asiat esitettävä liitteellä 7? Tarjoajan tulee esittää pyydetyt tiedot tarjouspyynnön mukaisesti liitteessä 7. Tarjouksen liitteeksi ei voi liittää erillistä CV:tä, jotta tarjoukset olisivat keskenään vertailukelpoisia. Liitteessä 3 on mainittu että sedimenttianalyysien määritysrajojen on oltava YM:n ruoppaus- ja läjitysohjeen mukaisia. Jos uusi ruoppaus- ja läjitysohje julkaistaan kesäkuun aikana, noudatetaanko sen mukaisia määritysrajoja vai vuoden 2004 ohjeen mukaisia määritysrajoja? (Jos ohje tulee heinäkuun aikana, ei tarjouksiin voi kesälomien vuoksi enää tehdä muutoksia.) Liitteessä 3 on mainittu analyysien määritysrajoista seuraavasti: "Kullekin näytetyypille tarjottavien analyysien tulee määritysrajoiltaan olla yleisesti käytettyjen kriteeritasojen mukaisia. (Esim. Vna 214/2007, YM ruoppaus- ja läjitysohje ja talousvesinormit)." Uudistuvat ruoppaus- ja läjitysohjeet eivät vielä ole yleisesti käytettyjä, eivätkä laboratorioiden analyysimenetelmät vielä kaikilta osin vastaa uusia eräiden aineiden osalta hiukan muuttuvia kriteeritasoja. Sedimenttianalyysien hinnat annetaan tämän tarjouspyynnön julkaisemisajankohtana yleisesti tarkoitukseen saatavilla olevien analyysimenetelmien mukaisina. Liite 2. Maastotöissä työvuorohinnat sisältävät "kuljettaja ja kalustohinnat". Tarkoittaako tämä että näytteenottajan tunnit voidaan laskuttaa vielä lisäksi? Näytteenottajan kustannukset eivät sisälly kaluston työvuorohintaan. Kuljettajalla tarkoitetaan koneen siirtoon ja käyttämiseen tarvittavaa/tarvittavia henkilöitä. Mitä tarkoittaa tarjouspyynnön kohdassa 7 "hinta ilmoitetaan sitovana kokonaishintana sekä verottomana että arvonlisäveroineen"? Mistä asiasta annetaan kokonaishinta? Myöhemmin samassa kohdassa mainitaan että veloitushinnat tulee antaa kiinteinä hintoina (alv 0 %). Tarjouspyyntökirjeen kohdan 7 "Hinta ja kaupalliset ehdot" ensimmäinen lause poistetaan. Lause viittaa puitesopimusten perusteella myöhemmin tilattaviin hankekohtaisiin toimeksiantoihin. Tarjouspyyntökirjettä on korjattu tältä osin. Kohdassa 7 poistetaan myös viimeinen lause "tarjouksessa on esitettävä SKOL-luokituksen mukaiset tuntihinnat ja työtuntien jakautuminen SKOL-luokituksen mukaan." SKOL-luokituksen mukaiset tuntiveloitushinnat ilmoitetaan kiinteänä (alv 0%).

4 puitesopimuksesta ( , ) 4 (4) Vastuuhenkilöiden referenssit -kohdassa mainitaan kokemusvaatimukset, mutta onko vastuuhenkilöille tai muille suunnittelijoille asetettu mitään koulutustasovaatimuksia ja miten eri koulutustasot arvostellaan projektipäälliköiden ja muun tarjottavan henkilöstön osalta? Koulutuksesta on tarjouspyynnössä mainittu, että arvioinnissa arvostetaan koulutuksen soveltuvuutta asianomaiseen tehtävään. Vastuuhenkilöiden ja muiden suunnittelijoiden koulutusta arvioidaan ottamalla huomioon koulutusala, tutkintotaso ja muut soveltuvat koulutustekijät, kuten jatkokoulutus ja kurssit. Henkilön koulutusta arvioidaan suhteessa tehtävän vaativuuteen (vastuuhenkilö vai suunnittelija) ja puitesopimuksen tehtäväalaan. Tarjouspyynnön kohdassa 19 edellytetään nimeämään alihankkijat ja heidän roolinsa. Mihin kohtaan tämä tieto lisätään tarjouspalvelun lomakkeella? Tiedot alihankkijasta voi esittää erillisessä liitteessä.

5 TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyyntö rakenne- ja kalliotekniikan suunnittelun puitesopimuksesta ( , ) 1 (3) YHTEENVETO TARKENTAVISTA KYSYMYKSISTÄ JA VASTAUKSISTA Kohdan 9 portaalitaulukon kohdassa 2.3 nimettävien henkilöiden lukumäärä poikkeaa muualla tarjouspyynnössä esitetyistä? Kohdassa on esitetty virheellisesti tarjoajan teknisen suorituskyvyn minimivaatimus. Kohdan 9 taulukon kohta 2.3 korjataan vastaamaan muun tarjouspyynnön sisältöä. Onko olemassa rajoituksia henkilöiden SKOL-luokituksen mukaisten tuntiveloitushintojen määrittämiselle? Esim. jos luokan E henkilöä ei yrityksessä ole tai hän ei osallistu toimeksiantoon, millä ehdoilla hänet voi hinnoitella? Tuleeko hintojen olla laskevia SKOL-luokasta E luokkaan 01 jne. siitä alaspäin? Onko rajoitusta kuinka paljon vierekkäisten SKOL-luokkien hinnat voivat erota toisistaan (esim. ylemmän luokan tuntihinta saa olla korkeintaan 20 % korkeampi kuin seuraavan tms.)? Tarjouksessa esitetään tuntiveloitushinta kaikille SKOL-luokille. Tarjoajan käyttämille tuntiveloitushinnoille ei ole kysytyn kaltaisia rajoituksia. Miten tarjouksessa esitetään tarjouspyynnön kohdan 19 mukaiset tiedot alihankkijasta? Tiedot alihankkijasta voi esittää erillisessä liitteessä. Voiko tarjoukseen liittää CV:n, josta näkyy pitkäaikainen kokemus paremmin vai onko kaikki laatuarvioinnissa huomioon otettavat asiat esitettävä liitteellä 5? Tarjoajan tulee esittää pyydetyt tiedot tarjouspyynnön mukaisesti liitteessä 5. Liitteessä 5 pitää esittää tarjottavien henkilöiden viiden referenssiprojektin kuvaus. Nyt käytettävissä oleva tila on kolme riviä. Tämä on erittäin lyhyt tila jotta edes liitteessä vaaditut asiat (työn nimi, tilaaja, ajankohta, hankkeen arvo, selvitys työn sisällöstä ja henkilön työtehtävästä siinä sekä työn toteutusaika kuukausina) pystyisi kirjoittamaan. Laatuarvioinnissa (liite 3) esitettyjen referenssitöiden arviointikriteerien (laaja-alaisuus, vaativuus) kuvaamiseen käytettävä tila ei riitä. Onko mahdollista saada pidempi tila referenssiprojektien kuvaamiseen? Ehdotamme että tila olisi esimerkiksi nykyisen 3 rivin sijaan 7 riviä. Liite 5 on muokattavissa ja siihen tarjouksen tekijän on mahdollista lisätä rivejä.

6 TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyyntö rakenne- ja kalliotekniikan suunnittelun puitesopimuksesta ( , ) 2 (3) Tarkoittaako liitteessä 5 esitetty "hankkeen arvo" nimenomaan konsulttitoimeksiannon arvoa? Tarkoitetaan suunnittelutoimeksiannon arvoa. Mitä tarkoittaa tarjouspyynnön kohdassa 7 "hinta ilmoitetaan sitovana kokonaishintana sekä verottomana että arvonlisäveroineen"? Mistä asiasta annetaan kokonaishinta? Myöhemmin samassa kohdassa mainitaan että veloitushinnat tulee antaa kiinteinä hintoina (alv 0 %). Tarjouspyyntökirjeen kohdan 7 "Hinta ja kaupalliset ehdot" ensimmäinen lause poistetaan. Lause viittaa puitesopimusten perusteella myöhemmin tilattaviin hankekohtaisiin toimeksiantoihin. Tarjouspyyntökirjettä on korjattu tältä osin. Kohdassa 7 poistetaan myös viimeinen lause "tarjouksessa on esitettävä SKOL-luokituksen mukaiset tuntihinnat ja työtuntien jakautuminen SKOL-luokituksen mukaan." SKOL-luokituksen mukaiset tuntiveloitushinnat ilmoitetaan kiinteänä (alv 0%). * MRL:n päivitys ja voimaan tulevat asetukset suunnittelijoiden pätevyydestä kumoavat Rakennusmääräyskokoelma osan A2. Korjataanko tarjouspyyntöä tältä osin? ks. FI/Ajankohtaista/Tiedotteet/Asetuksilla_yhtenaisyytta_rakentamisen_o% %29 Valtioneuvoston asetus rakentamisen suunnittelutehtävien vaativuusluokkien määräytymisestä tulee voimaan Tarjouspyyntö on julkaistu Hilma-järjestelmässä , jolloin Suomen Rakentamismääräyskokoelman osa A2 on ollut voimassa. Pätevyysvaatimus on osaan A2 kirjatun mukainen. Pätevyyden täyttyminen tulee esittää henkilötietolomakkeella. * Vastuuhenkilöiltä vaaditaan oman alansa A- tai AA-vaativuusluokan pätevyys. Toisen vastuuhenkilöistä on oltava kalliotekniikan ja toisen rakennustekniikan osaaja. Kumottavassa RakMK A2:ssa eikä uusissa asetuksissa ole erikseen määritelty kalliotekniikkaa erityisalana, joka tuo haasteita A- tai AA-vaatimuksen todentamiseen. Kelpaako esim. Fise Oy:n myöntämä aa-vaativuusluokan kalliorakennesuunnittelijan pätevyys? Kalliotekniikan osalta voidaan soveltaa Fise Oy:n mukaisia vaatimuksia A- tai AA-vaativuusluokan kalliorakennesuunnittelijan pätevyydelle. Pätevyyden täyttyminen tulee esittää henkilötietolomakkeella. * saako palveluryhmään nimetä enemmän kuin kymmenen (10) henkilöä? Tarjouspyynnön kohdan 3 ja tarjouspyynnön liitteen 5 mukaan palveluryhmään on käytännössä nimettävä henkilö (1), rakennesuunnitteluun, (2) kalliotekniseen suunnitteluun, (3) talotekniseen suunnitteluun, (4) arkkitehtisuunnitteluun, (5) palo- ja pelastustekniseen suunnitteluun ja (6) liikennetekniseen suunnitteluun, joten käytännössä osaan voi nimetä vain yhden henkilön, jolloin toimeksiantokohtaiseen tehtävään ei välttämättä voi valita parasta henkilöä vaan tarjoukseen esitetty "yleispätevin". Palveluryhmään nimetään 10 henkilöä. Kohdan 4 mukaisesti:" Tilaajalla on oikeus tilausta tehdessään edellyttää, että palvelun suorittavat puitesopimuksessa nimetyt henkilöt. Mikäli tilaaja ei tätä kuitenkaan erillisessä tilauksessa edellytä, toimittaja saa käyttää palveluun muitakin, vähintään ti-

7 TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyyntö rakenne- ja kalliotekniikan suunnittelun puitesopimuksesta ( , ) 3 (3) lauksen vaativuustasoa vastaavia henkilöitä." Tilauksen yhteydessä sopimustoimittajan kanssa määritellään kyseisen tehtävän sisältö ja käytettävät henkilöt. * Tarjouspyynnön liite 5: Tarkoittaako "työn toteutusaika kuukausina" henkilön työskentelyä tehtävässä kalenterikuukausina? Tarkoitetaan referenssinä esitettävän työn suorittamisen kokonaisaikaa. Jos ko. henkilö ei ole ollut koko työn suorittamisaikaa työssä mukana, ilmoitetaan henkilön työskentelyaika. Riittävänä tarkkuutena voidaan pitää keston esittämistä kalenterikuukausina tai aikavälinä (pvm). * Jokaisesta tarjouksessa nimetystä henkilöstä tulee täyttää tarjouspyynnön liitteen 5 henkilötietolomake. Kenen allekirjoitukset lomakkeen loppuun halutaan? Liitteen allekirjoittavat tarjoajan ilmoittamat vastuuhenkilöt. * tarjous tulee jättää , jolloin sekä tarjouksen jättöaika että tarjouksen laatimisaika sijoittuu ajankohdalle, jolloin suurin osa suomalaisista on kesälomalla. Olisiko kohtuullisempaa siirtää tarjouksen jättöaikaa viikolla? Ks. Helsingin kaupunginkirjaston tiedot asiasta: Tarjouspyyntö on julkaistu Hilma-järjestelmässä Tarjousten jättämisen määräaika on klo 12. Tarjousten laatimisaikaa on lähes 12 viikkoa. Tilaaja pitää tätä aikaa riittävänä tarjouksen jättämiseen. * Miten määritellään erikoisrakenteet ja -rakennukset (vrt. taitorakenteet)? Onko mahdollista luetella joitain esimerkkejä mahdollisista erikoisrakenteista ja -rakennuksista? Miten taitorakenteet eroavat erikoisrakenteista? Erikoisrakenteita ovat esimerkiksi erilaiset kansi- ja siltarakenteet. Erikoisrakenteita on käytetty tässä terminä kattamaan taitorakenteita laajempaa tehtäväkenttää. Taitorakenne taas on sellainen erikoisrakenne, joka on rakenteellisesti niin vaativa, että edellyttää rakenne- ja lujuuslaskelmia. Sopimuskaudella selvitettäväksi tulevia erikoisrakenteita ei pystytä ennakoimaan vielä tässä vaiheessa. * Miten toimitaan tarjouksen tilaajavastuulain mukaisten selvitysten suhteen käytettäessä alikonsultteja? Jos alikonsultti hyväksytetään puitesopimuksessa, vaaditaanko KSV:n hyväksyntä ko. alikonsultin käytölle tilauksesta laadittavaan tarjoukseen? Jos tarjoaja valitaan puitesopimuskumppaniksi, tulee tarjoajan hyväksyttää alikonsultit tilaajalla ja toimittaa itsestään ja mahdollisista alikonsulteista tilaajavastuulain mukaiset selvitykset tai ilmoittaa kuulumisesta tilaajavastuupalveluun, josta vastaavat tiedot voidaan tarkistaa.

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta 15.10.2015 päivätyllä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL LISÄKIRJE NRO 1 1 SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN ASIANTUNTIJAPALVELUJEN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 1 (5) YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 LISÄKIRJE 1 Liittyen 13.2.2014 päivättyyn tarjouspyyntöön koskien Järvenpään kaupungin Yhdyskuntatekniikan suunnittelupalveluiden

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä)

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Tarjoamme Pyhäjoen kunnalle 1.11.2013 päivätyn tarjouspyynnön mukaista lvi ja hydrauliikkatöitä ajalle 2014-2016:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL)

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/206 (5) 27.0.206 3 HKL:n arkkitehti- ja pääsuunnittelutehtävien puitejärjestelyn tilaaminen HEL 206-00065 T 02 08 02 00 Päätös päätti oikeuttaa liikennelaitoksen tekemään

Lisätiedot

2.2.1 2.2.2 2.2.3 2.2.4

2.2.1 2.2.2 2.2.3 2.2.4 1 (9) Nikkilän Sydän RAKENNUTTAMISPALVELUT 1 YLEISTÄ 1.1 Pakottava ehto Yritystä ja henkilöstöä koskevat, laadunarviointia varten pyydetyt perustiedot on esitettävä tällä kaavakkeella. Esitettyjen perustietojen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kokkolan Sataman alueiden talvikunnossapitotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Kokkolan Sataman alueiden talvikunnossapitotyöt 21.11.2014 TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman alueiden talvikunnossapitotyöt Liikelaitos Kokkolan Satama (1.1.2015 Kokkolan Satama Oy) pyytää tarjoustanne Kokkolan Sataman alueiden talvikunnossapitotöistä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2016 1 (5) 1 Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalveluiden puitesopimus 2016 2017, konsulttien valinta HEL 2015-011101 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää hylätä

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 18/ (6) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Esityslista 18/ (6) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Esityslista 18/2016 1 (6) 2 Paloturvallisuussuunnittelu- ja -asiantuntijapalvelut, puitejärjestely HEL 2016-007563 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää oikeuttaa kiinteistöviraston tilakeskuksen

Lisätiedot

YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS

YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS Tarjousten pisteytys- ja valintaperusteet 1(5) YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2017-2018 ASIKKALAN KUNTA HEINOLAN KAUPUNKI HOLLOLAN

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. JANAKKALAN KUNTA 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 27.2.2013 Janakkalan markkinointiviestintäkumppanuus Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL)

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Helsingin kaupunki Esityslista /016 1 (5) 7.01.016 Sähkö-, tele-, turva- ja automaatio-, sekä erityissähköjärjestelmien suunnittelutöiden tilaaminen HEL 016-000678 T 0 08 0 00 Päätösehdotus päättää oikeuttaa

Lisätiedot

YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS

YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS Toiminta- ja laatusuunnitelmamalli 1(5) YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2017-2018 ASIKKALAN KUNTA HEINOLAN KAUPUNKI HOLLOLAN KUNTA

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (6) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (6) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2016 1 (6) 3 Katujen suunnittelun puitesopimus 2016-2017, konsulttien valinta Pöydälle 12.01.2016 HEL 2015-008566 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää sulkea Infrasuunnittelu

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus Tarkastuslautakunta 1.1.2009-30.6.2013 79 22.11.2011 ERITYISTARKASTUSPALVELUN HANKINTA TARLAU 79 Hankinnan kuvaus Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 26.9.2011 antanut tarkastuslautakunnan tehtäväksi vihreiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA OULAISTEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA Tilaaja: Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta, PL 85, Lautatarhankatu

Lisätiedot

1/8. Konepalvelu Kiviharju Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet

1/8. Konepalvelu Kiviharju Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 177294 / Katujen puhdistuspalvelut /Hiekoitushiekan poisto 2018 ja optio 2019-2020 / Kansallinen hankintailmoitus (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Infraj/1 13.08.2015

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Infraj/1 13.08.2015 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 131 HKL:n kiinteistöissä tehtävien arkkitehti- ja pääsuunnittelutöiden tilaaminen HEL 2015-008728 T 02 08 02 00 Päätös päätti oikeuttaa liikennelaitoksen tekemään

Lisätiedot

JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS

JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS MÄNTSÄLÄN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 7/2010 (1/5) JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 1 Hankinnan kohde Hankinta koskee rakentamis- ja asennuspalveluja

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/6 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 100813 Kuorma-autoilla ja muilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut, Joensuun kaupunki Hankinnan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö rakenne- ja kalliotekniikan suunnittelun puitesopimuksesta ( , )

Tarjouspyyntö rakenne- ja kalliotekniikan suunnittelun puitesopimuksesta ( , ) 1/10 TARJOUSPYYNTÖ 31265 Tarjouspyyntö rakenne- ja kalliotekniikan suunnittelun puitesopimuksesta 2015-2017 (2017-2018, 2018-2019) 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Helsingin kaupungin kaupunkisuunnitteluvirasto

Lisätiedot

Kaupunkiympäristötoimiala Diaari: Tarjouspyynnöstä esitetyt kysymykset ja niihin vastaukset

Kaupunkiympäristötoimiala Diaari: Tarjouspyynnöstä esitetyt kysymykset ja niihin vastaukset 1 No Kysymys Vastaus Aiheuttaako muutoksen vaatimuksiin 1 Viite RAK 3b Onko vaatimus 11 niin että Projektipäällikön Fise pätevyys todistus pitää olla liitteenä vai voiko olla niin että kyseinen hakuprosessi

Lisätiedot

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti 1 TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2014 Sivu 1/ 5 Rantsilan päiväkoti Tilaaja: Siikalatvan kunta Tekniset palvelut Pulkkilantie 4 92600 PULKKILA KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3 1/8. Sigge Arkkitehdit Oy. Pisteiden laskentatapa

Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3 1/8. Sigge Arkkitehdit Oy. Pisteiden laskentatapa 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 62660 / Kokonaissuunnitelman laatiminen Elisenvaaran oppimiskeskuksen rakennushankkeesta sekä olemassa olevan kiinteistön purkamisesta tarvittavilta osin (Pisteytys kokonaishankinnan

Lisätiedot

KENTTÄPALVELUT OULU JA KOILLISMAA 2017 KONSULTIN VALINTA PISTEYTYSMENETTELY

KENTTÄPALVELUT OULU JA KOILLISMAA 2017 KONSULTIN VALINTA PISTEYTYSMENETTELY 30.9.2016 KENTTÄPALVELUT OULU JA KOILLISMAA 2017 KONSULTIN VALINTA PISTEYTYSMENETTELY Konsultin valinta, pisteytysmenettely 1 Yleistä Konsultiksi valitaan tarjoaja, jonka tarjous on paras hinta-laatusuhteeltaan.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 2(6) Satamapaviljongin vuokraus sekä vierassatamapalveluiden järjestäminen Lutakossa 2012-2014 Tarjouspyynnön kohde vuokraa Lutakon satamassa olevan

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi

Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi Pöytäkirja 1(13) Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus 2016-2017

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset TARJOUSPYYNTÖ 17.3.2015 Tarjouspyyntö Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset Tilaaja Hankinnan kohde Hankinnan tyyppi Työn kuvaus Vihdin kunta, kaavoituspalvelut Vihin kunta pyytää tarjoustanne pohjatutkimusten

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 26/ (7) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Esityslista 26/ (7) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Esityslista 26/2014 1 (7) 1 Pilaantuneiden alueiden kunnostamiseen liittyvien konsulttipalveluiden puitesopimukset vuosille 2014-2016 HEL 2014-010137 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää

Lisätiedot

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie 26 34800 Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/10 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Kontiolahden kunta Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 149078 Kontiolahden kunnan työkone- ja kuljetuspalvelut Hankinnan kohde: kilpailutti Kontiolahden

Lisätiedot

Rakennushankkeen osapuolet: vastuut ja velvoitteet

Rakennushankkeen osapuolet: vastuut ja velvoitteet Rakennushankkeen osapuolet: vastuut ja velvoitteet MRL MRA RakMk LAKI ASETUS MÄÄRÄYS OHJE SELOSTUS 1.1.2000 MRL & MRA 1.5.2000 RakMk A1 2000 Rakennustyön valvonta, määräykset ja ohjeet 1.5.2000 RakMk A4

Lisätiedot

1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen toteuttamaan ryhmämuotoisena?

1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen toteuttamaan ryhmämuotoisena? Tarjouspyyntö UUDELY/5434/2015 AMMATILLISEN KOULUTUKSEN TARJOUSPYYNTÖ UUSIMAA KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen

Lisätiedot

Oulaisten kaupungin Tekninen keskus pyytää tarjoustanne kaupungin piha-alueiden auraamisesta (liite 2).

Oulaisten kaupungin Tekninen keskus pyytää tarjoustanne kaupungin piha-alueiden auraamisesta (liite 2). TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN PIHA-ALUEIDEN AURAUS Oulaisten kaupungin pyytää tarjoustanne kaupungin piha-alueiden auraamisesta (liite 2). Tarjoushintaan ( /h) on sisällytettävä kaikki työhön liittyvät kone-

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Ykp/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Ykp/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2013 1 (5) 178 Laajasalon raideliikenteen vaihtoehtojen ympäristövaikutusten arviointi -konsulttityön tilaaminen HEL 2013-005056 T 02 08 02 00 Päätös päätti oikeuttaa yleissuunnitteluosaston

Lisätiedot

PERUSTELUMUISTIO. Seuraavat tarjoajat suljetaan tarjouskilpailusta seuraavilla perusteilla:

PERUSTELUMUISTIO. Seuraavat tarjoajat suljetaan tarjouskilpailusta seuraavilla perusteilla: PERUSTELUMUISTIO Kohde 1: HANKE- JA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖPALVELUT luonteen mukaisesti. Tarjouspyynnön lisätietokysymysten 1 ja 6 vastauksissa sanottiin, että jokainen annettu toimeksianto täytyy olla varmennettavissa

Lisätiedot

Sotkamon kunta / Liikuntapalvelut Ossi Pulkkinen Markkinatie Sotkamo. 1. Tela-alustainen latukone työleveys n cm

Sotkamon kunta / Liikuntapalvelut Ossi Pulkkinen Markkinatie Sotkamo. 1. Tela-alustainen latukone työleveys n cm SOTKAMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1 Sotkamon kunnan hiihtoreittien talvikunnossapitotyöt kaudelle 2018-2021 Pyydämme tarjoustanne Sotkamon kunnan hiihtoreittien talvikunnossa-pitotyöstä kaudelle 2018-2021.

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS)

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1(5) TARJOUSPYYNTÖ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tuntihintaista tarjoustanne Kauniaisten kaupungin

Lisätiedot

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta: 1 KYSYMYKSIIN Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu) Tarjouspyyntö 15.2.2013 Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Tilapalvelut -liikelaitos KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksissa

Lisätiedot

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina Kansaneläkelaitos Kysymykset ja vastaukset 1(5) Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina 2016 2019 Tarjoajat ovat velvollisia lukemaan ja ottamaan huomioon antamassaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Tekninen lautakunta 22.9.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAAVATEIDEN TALVIKUNNOSSAPITO 2016 2017

TARJOUSPYYNTÖ Tekninen lautakunta 22.9.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAAVATEIDEN TALVIKUNNOSSAPITO 2016 2017 TARJOUSPYYNTÖ Tekninen lautakunta 22.9.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAAVATEIDEN TALVIKUNNOSSAPITO 2016 2017 Kärkölän kunta pyytää tarjouksia kaavateiden aurauksesta ja hiekoituksesta. Sopimuskausi on kaksi (2) talvikautta.

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: TARJOUS 1 (10) YLIVIESKAN KAUPUNGIN JOKIRANNAN KOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (10) Selvitys

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Sivu 1/6 Liite 1 Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Ateria- ja elintarvikekuljetuksia on kuutena päivänä viikossa. Kuljetettavat ateriat noudetaan Evijärven terveysaseman keittiöltä (Antinniemi 8)

Lisätiedot

VAASAN MANSIKKASAAREN YMPÄRISTÖN MERIARKEOLOGINEN SELVITYS

VAASAN MANSIKKASAAREN YMPÄRISTÖN MERIARKEOLOGINEN SELVITYS 22.6.2015 VAASAN MANSIKKASAAREN YMPÄRISTÖN MERIARKEOLOGINEN SELVITYS Vaasan kaupunki / kaavoitus (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjoustanne otsikossa mainitun selvityksen laatimisesta. Tilaaja on ilmoittanut

Lisätiedot

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön?

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Vastaus: Hankinta vaiheistetaan, kts. tarjouspyyntö kohta 7.6: Tavoitteena on suorittaa toimitus yksikkö kerrallaan, mutta

Lisätiedot

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyöstä. Työssä on noudatettava

Lisätiedot

TIE-, KATU- JA ALUETEKNISTEN TÖIDEN SUUNNITTELUN KUMPPANUUSSOPIMUS AJALLE 1.2.2013-31.12.2014. Tarjouksessa tulee liittää seuraavat selvitykset:

TIE-, KATU- JA ALUETEKNISTEN TÖIDEN SUUNNITTELUN KUMPPANUUSSOPIMUS AJALLE 1.2.2013-31.12.2014. Tarjouksessa tulee liittää seuraavat selvitykset: 1(6) TIE-, KATU- JA ALUETEKNISTEN TÖIDEN SUUNNITTELUN KUMPPANUUSSOPIMUS AJALLE 1.2.2013-31.12.2014 Kokemäen kaupungin yhdyskuntaosasto pyytää tarjoustanne erikseen sopimuskauden aikana hankekohtaisesti

Lisätiedot

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUT 2011. 1. Hankintamenettely

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUT 2011. 1. Hankintamenettely 1(4) Tekniikka- ja ympäristöosasto KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUT 2011 1. Hankintamenettely Avoin menettely, puitejärjestely. Hankinta alittaa EU-kynnysarvon. Hankintailmoitus julkaistaan HILMA:ssa

Lisätiedot

ITÄINEN OHIKULKUTIE [1] Suunnittelusopimusluonnos

ITÄINEN OHIKULKUTIE [1] Suunnittelusopimusluonnos ITÄINEN OHIKULKUTIE [1] 1. Sopijapuolet Tilaaja Hyvinkään kaupunki, Tekninen keskus PL 21 05801 Hyvinkää Y-tunnus 012 5866-0 Toimittaja 2. Tehtävä Tämä konsulttisopimus sisältää tiesuunnitelman laatimisen

Lisätiedot

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax Internet

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax  Internet 1/7 Toti 61266 1. : Pekka Nirhamo Suomi puh. pekka.nirhamo@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: Toti 61266 Hankinnan kuvaus: Hankesuunnitelman tulee olla

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 36/ (7) Yleisten töiden lautakunta Rt/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 36/ (7) Yleisten töiden lautakunta Rt/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 36/2015 1 (7) 479 Yksilöimättömät energiakatselmukset, puitesopimus, konsulttiyritysten valinta 15.10.2015-31.12.2017 tilattavissa energiakatselmuksissa, kattohinta enintään

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6 9.6.2015 Sivu 1/6 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: HAMK, Visamäki Korkeakoulukeskuksen laajentaminen KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen Ammattikorkeakoulu keskittää toimintansa Visamäen

Lisätiedot

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSINA 2011-2012 SEKÄ OPTIONA VUOSINA 2013-2014

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSINA 2011-2012 SEKÄ OPTIONA VUOSINA 2013-2014 1 KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSINA 2011-2012 SEKÄ OPTIONA VUOSINA 2013-2014 Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan toimiala pyytää tarjoustanne kunnallistekniikan suunnittelusta vuosina 2011-2012

Lisätiedot

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon:

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSLOMAKE (A/4) 1 (7) Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: A/4. AVOKUNTOUTUS Palveluntuottaja: Tarjottava

Lisätiedot

1/10. Insinööritoim isto Jormakka Oy h h h ladattu --- ladattu --- ladattu ---

1/10. Insinööritoim isto Jormakka Oy h h h ladattu --- ladattu --- ladattu --- 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 198442 / Liperin Ylämyllyn uuden yläkoulun RAU-suunnittelu (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3 Ylämyllyn

Lisätiedot

Pää- ja arkkitehtisuunnittelijan yrityksen kelpoisuusehdot

Pää- ja arkkitehtisuunnittelijan yrityksen kelpoisuusehdot Rovaniemen kaupunki Liite 5, Kaupunginhallitus 9.1.2017 7 Pää- ja arkkitehtisuunnittelijan kelpoisuusehdot TIIMI 1 Arkkitehtisuunnittelun projektinvetäjä/ pääsuunnittelija Nimettävä vähintään yksi projektinvetäjä/

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (12) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Sauna- ja päivätoimintakuljetukset OHJE: - jokainen tarjoaja täyttää ja toimittaa tämän välilehden (Excel-taulukon), eli Yleiset

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUPERUSTEET, VUOSISOPIMUS 2016-2018, SÄHKÖTYÖT TARJOUSPYYNTÖÖN VASTANNEET Yritys A Yritys B Yritys C muuttujat arvo pisteet arvo pisteet arvo pisteet 1. TUNTIVELOITUSHINTA ALV 0% (max.

Lisätiedot

KUNNALLISTEKNIIKAN KONSULTTIPALVELUIDEN KUMPPANUUSSOPIMUS

KUNNALLISTEKNIIKAN KONSULTTIPALVELUIDEN KUMPPANUUSSOPIMUS 28.10.2016 1/10 73599 KUNNALLISTEKNIIKAN KONSULTTIPALVELUIDEN KUMPPANUUSSOPIMUS 1. : Nina Vartiainen 2 Suomi puh. +358 503390562 nina.vartiainen@naantali.fi : : : hankintatoimi. 2. Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS

KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS TARJOAJAA KOSKEVAT SOVEL- 1 (7) KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS OHJEET Tämä on tarjouksenantodokumentti, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 PYHÄN FIS-RINNE Pelkosenniemen kunta pyytää tarjoustanne Pyhän FIS-rinne -urakasta kaikkine

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Joroisten kunta, varhaiskasvatuksen toimitila, KVR-urakka (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Joroisten kunta, varhaiskasvatuksen toimitila, KVR-urakka (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 195424 /, varhaiskasvatuksen toimitila, KVR-urakka (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 1 HINTA Kokonaishinta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSILLE 2015-2016 SEKÄ OPTIONA VUO- SILLE 2017 2018

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSILLE 2015-2016 SEKÄ OPTIONA VUO- SILLE 2017 2018 TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSILLE 2015-2016 SEKÄ OPTIONA VUO- SILLE 2017 2018 Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan toimiala pyytää tarjoustanne yhdyskuntatekniikan suunnittelusta

Lisätiedot

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (9) Virtaintie Virrat (vs. tarjouspyyntö )

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (9) Virtaintie Virrat (vs. tarjouspyyntö ) Virtain kaupunki TARJOUS 1 (9) VIRTAIN KAUPUNGIN KESKUSKEITTIÖN RAKENTAMINEN SR-URAKKANA 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) VIRTAIN KAUPUNGIN YLÄASTEEN JA LUKION PURKUTÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: Virtain

Lisätiedot

1/ ,00 /kokonaistoi mitus ,00 /konvertointi ,00 [1] 10,00 [2] 10,00 [3] Manuaalinen

1/ ,00 /kokonaistoi mitus ,00 /konvertointi ,00 [1] 10,00 [2] 10,00 [3] Manuaalinen 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H141-13 / HEL 2013-015859 / Helsingin kaupungin tietokeskuksen arkistotietojärjestelmän hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. SIIVOUSPALVELUJEN TARJOUSPYYNNÖN LIITE NUMERO 5 1 (12) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Siivouspalvelut (Hämeenlinnan Asunnot Oy) Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous-

Lisätiedot

KAUPUNKISUUNNITTELU JA KAAVOITUS SJK/668/ /2016 OSALLISTUMISHAKEMUSPYYNTÖ. Vastaukset esitettyihin lisäkysymyksiin

KAUPUNKISUUNNITTELU JA KAAVOITUS SJK/668/ /2016 OSALLISTUMISHAKEMUSPYYNTÖ. Vastaukset esitettyihin lisäkysymyksiin KAUPUNKISUUNNITTELU JA KAAVOITUS 21.6.2016 SJK/668/10.02.03.01/2016 OSALLISTUMISHAKEMUSPYYNTÖ Vastaukset esitettyihin lisäkysymyksiin Seuraavassa käydään määräaikaan eli 17.6.2016 klo 12.00 mennessä sähköpostitse

Lisätiedot

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ TARJOUS 1 (9) SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (9) Selvitys

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu. 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 22282 Kansallinen hankintailmoitus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Aino-Liisa Jalonen Kuntolantie 4 21900 Yläne Suomi puh. +358 406722900 fax +358 2563504 aino-liisa.jalonen@poytya.fi

Lisätiedot

15.09.2015. Tehtävät voivat sisältää seuraavia suunnittelutehtäviä:

15.09.2015. Tehtävät voivat sisältää seuraavia suunnittelutehtäviä: TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) HANKESUUNNITTELUN, TARVESELVITYSTEN JA VASTAAVIEN ERIKSEEN MÄÄRIT- TELEMÄTTÖMIEN SUUNNITELMIEN JA SELVITYSTEN PUITESOPIMUS VUOSILLE 2016 2017 SEKÄ OPTIO VUOSILLE 2018-2019. Kirkkonummen

Lisätiedot

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Vahvistus tarjouksen lähettämisestä A 4/2015 Päiväys 10.09.2015

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Vahvistus tarjouksen lähettämisestä A 4/2015 Päiväys 10.09.2015 1/6 TARJOUS A 4/2015 Tarjouspyyntö A 4/2015 / Eksoten natiiviröntgentutkimuksien sanelujonojen purkaminen ja radiologipalvelut ultraäänitutkimuksiin ja niihin liittyviin ultraääniohjattuihin toimenpiteisiin

Lisätiedot

1. Olisin pyytänyt teitä määrittämään, mitä tarkoitatte pitkällä coaching- koulutuksella?

1. Olisin pyytänyt teitä määrittämään, mitä tarkoitatte pitkällä coaching- koulutuksella? 1. Olisin pyytänyt teitä määrittämään, mitä tarkoitatte pitkällä coaching- koulutuksella? Vastaus: Pitkällä coaching-koulutuksella tarkoitetaan ajallisesti minimissään 6 kk kestävää prosessikoulutusta,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ho/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ho/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 1 (5) 1 Vison Alliance Partners Oy:n tekemä hankintaoikaisuvaatimus yleisten töiden lautakunnan päätöksestä, 10.12.2013 526, koskien infrahankkeiden projektinjohtopalveluiden

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. KEHITTÄMISKESKUS OY HÄME 1 (11) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Integroitu asiakashallinta Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANAVALLA 3.3.2011 Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka Kiimingin kunta, Yhdyskuntapalvelut

Lisätiedot

Puitekonsultteja haettiin seitsemään aihealueeseen. Jokaiseen aihealueeseen pyrittiin valitsemaan 3 5 konsulttia.

Puitekonsultteja haettiin seitsemään aihealueeseen. Jokaiseen aihealueeseen pyrittiin valitsemaan 3 5 konsulttia. Hallitus 3 24.01.2017 KONSULTTIEN VALINTA HELSINGIN SEUDUN MAL 2019 -SUUNNITELMAN JA SEN SISÄLTÄMÄN LIIKENNEJÄRJESTELMÄSUUNNITELMAN (HLJ) KONSULTOINNIN PUITEJÄRJESTELYYN VUOSINA 2017 2019 59/08.00.00.00/2017

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Esityslista 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Esityslista 3/2017 1 (5) 3 Lukitustyöt, puitejärjestely 1.4.2017-31.3.2019 HEL 2016-012278 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Teknisen palvelun päättää oikeuttaa Staran rakennustekniikan yksikönjohtajan

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

1/6. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto PisteetAnnettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet ,00 /kk

1/6. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto PisteetAnnettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet ,00 /kk Liite Patu 1.11.2017 i-w/ Kirkkonummi '/ Kyrkslätt Tarjouspyyntö 129983 Päiväys 27,10.2017 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 129983 / Puhtauspalvelut (Risteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin tuki- ja koulutuspalveluiden järjestämisvaihtoehdot ja parhaat käytännöt

1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin tuki- ja koulutuspalveluiden järjestämisvaihtoehdot ja parhaat käytännöt Tarjouspyyntö Julkisen hallinnon paikkatietoalusta -digihankkeen tuki- ja koulutuspalveluja koskevan osahankkeen konsultointipalveluista - vastaukset esitettyihin kysymyksiin, 29.3.2017 1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin

Lisätiedot

1/6. Pisteiden laskentatapa SÄHKÖURAKKATARJOUS. Suomi Oy. Tarjouspyynnön mukaisen urakan arvonlisäveroton kokonaishinta (alv 0%)

1/6. Pisteiden laskentatapa SÄHKÖURAKKATARJOUS. Suomi Oy. Tarjouspyynnön mukaisen urakan arvonlisäveroton kokonaishinta (alv 0%) 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 11210 / Ilomantsissa sijaitsevan toimintakeskuksen sähköasennusten muutostyöt (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia

Lisätiedot

Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille sekä optiotalvikaudelle

Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille sekä optiotalvikaudelle Urjalan kunta TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille 2016 2017 + 2017 2018 + 2018 2019 sekä optiotalvikaudelle 2019 2020 TARJOUS Tarjoan/tarjoamme Urjalan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt YLÖJÄRVEN KAUPUNKI HANKE YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN asfaltointityöt vuonna 2016-2018 Asfaltointityöt 2(5) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2016-2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä

Lisätiedot

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja LUONNOS 1 SOPIMUS HAITTA-AINEANALYYSIPALVELUISTA 1 SOPIMUSOSAPUOLET Allekirjoittanut toimeksiantaja Helsingin kaupungin X (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja (toiminnanharjoittaja) ovat

Lisätiedot