YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 6/2014. Kokousaika , klo Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7. Asiat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 6/2014. Kokousaika 17.9.2014, klo 16.55 17.55. Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7. Asiat 28-33."

Transkriptio

1 ASIALISTA YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 6/2014 Kokousaika, klo Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7 Asiat Asialista 28 VUODEN 2015 TALOUSARVIO, KÄYTTÖTALOUSOSA VUODEN 2015 TALOUSARVIO, INVESTOINTIOSA SELVITYS TARKASTUSLAUTAKUNNALLE LAUSUNTO KIRKONKYLÄN KORTTELIN 64 ASEMAKAAVAMUUTOKSESTA RAKENNUSLUPA; RAKENNUSTOIMISTO PEKKA KYNNÖS OY, ASUINKERROSTALON JA AUTOKATOKSEN RAKENTAMINEN EI VERKOSSA ILMOITUKSET... 90

2 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 78 6/2014 KOKOUSAIKA, klo KOKOUSPAIKKA Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET pj Kari Isokivijärvi vj Sami Järvenpää vpj Jarmo Kalliola vj Tiina Jokela j Hannele Haavisto vj Kaija Rask j Tommi Hollo vj Teija Halkola j Tarja Hätönen vj Petteri Suikka j Atso Alakastari vj Matti Rintala j Anne Hannula, este vj Mikko Lepokorpi, este MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jouni Ovaska Antero Alenius Rauno Mäki Satu Hyötylä Kaisa Pieniluoma Timo Mäkelä Jurkka Pöntys Raija Vuorinen hallituksen puheenjohtaja kunnanjohtaja kunnanhallituksen edustaja tekninen johtaja ympäristösihteeri, esittelijä rakennustarkastaja kaavoitusarkkitehti toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t PÄÄTÖSTEN ANTAMISPÄIVÄ LUPA-ASIASSA Tässä kokouksessa MRL:n mukaisessa lupa-asiassa tehdyt päätökset annetaan julkipanon jälkeen PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT valitsi pöytäkirjantarkastajiksi Tarja Hätösen ja Tommi Hollon. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Kari Isokivijärvi Raija Vuorinen PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Tarkastusaika , klo mennessä. PÖYTÄKIRJA ON KOKOUKSEN KULUN MUKAINEN Tarja Hätönen Tommi Hollo PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ , klo teknisessä toimistossa, ympäristöpalvelut yksikössä. Raija Vuorinen

3 79 28 VUODEN 2015 TALOUSARVIO, KÄYTTÖTALOUSOSA, 28 Ympäristösihteeri Kaisa Pieniluoma, p : Hallitus on hyväksynyt talousarvion laadintaohjeet. Talousarvion tekniset ohjeet on talousjohtaja antanut Talousarvion 2015 laadinta on aloitettu hallitusseminaarissa kesäkuussa, jolloin talousarvion laadinnan raamiksi linjattiin vuoden 2013 tilinpäätöksen käyttötalousneton taso. Talousarvion laadinnassa taustalla ohjaa myös Hämeenkyrön kuntastrategian visio vuodelle 2020, joka on menestyvä ja turvallinen Tampereen seudun asuinkunta kansallismaisemassa. Strategiassa talouden tahtotila on hallitusti kasvava ja taloudellisesti kehittyvä kotikunta. on perinteisesti laatinut aina tiukan euron budjetin ja osin tästä syystä lautakunnan talousarviossa ei ole säästövaraa haittaamatta toimintaa. Ympäristölautakunnalla on merkittävä tehtävä edistää terveellisen, turvallisen ja viihtyisän ympäristön rakentumista ohjaamalla ja valvomalla. Myös kuntastrategiassa korostetaan asioita, jotka ovat sidoksissa ympäristölautakunnan tehtäviin. Esitys (ympäristösihteeri Kaisa Pieniluoma): hyväksyy vuoden 2015 talousarvion käyttötalousosan kunnanhallitukselle esitettäväksi: Lautakunnan talousarvioesityksen mukaan menot, tulot ja nettomenot ovat seuraavat: YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA (eur) Talousarvio 2014 Esitys 2015 Menot menot Tulot tulot Netto netto Palveluyksikkötasolla: Ympäristöpalvelut Talousarvio 2014 Esitys 2015 Menot menot Tulot tulot Netto netto

4 80 Maankäyttö ja kaavoitus Talousarvio 2014 Esitys 2015 Menot menot Tulot tulot Netto netto Ympäristöterveydenhuolto (Pirteva) Talousarvio 2014 Esitys 2015 Menot menot Tulot 0 tulot 0 Netto netto Lautakunta esittää hallitukselle kunnan kokonaistaloudelliseen tilanteeseen nähden oheisen talousarvionesityksen, joka noudattaa annettua raamikehystä. Esitettävässä talousarviossa on vain osittain huomioitu aiemmin tiedostettu resurssoinnin tarve, ympäristönsuojelulain uudistaminen ja työntekijän jaksaminen. esittää liitteenä olevan ympäristöpalveluiden sekä maankäytön ja kaavoituksen taloussuunnitelman ja ympäristöterveydenhuollon yhteistoimintaosuuden määrärahavarausta kunnanhallituksen hyväksyttäväksi. Päätös: hyväksyi esityksen.

5 81 29 VUODEN 2015 TALOUSARVIO, INVESTOINTIOSA, 29 Ympäristösihteeri Kaisa Pieniluoma, p : on päättänyt numeerisen asemakaavan pohjakartan laadinnasta siten, että kustannukset jaetaan vuosille Vuoden 2015 investointisuunnitelmaan on pohjakartan laadinnan loppuun saattamiseksi varattu euroa. Kartan laadinnan osalta vuoden 2015 investointiosaan riittää euroa. Lisäksi vuoden 2014 investointiosaan oli sisällytetty Facta-ohjelman rakennusvalvontaosion rakennus- ja huoneistorekisterin laadunparannusprojektia (VRK:n RAKI-projekti) varten euroa. Tämä projekti siirtyy vuodelle Investointiosaan lisättäväksi esitetään myös Facta-ohjelman ympäristöosion hankintaa. Ympäristöosion hankintakustannukset ovat noin euroa (alv 0 %). Ympäristöosion keskeisiä toimintoja ovat mm. jätevesien käsittelyjärjestelmien tiedot, maa-ainesluvat, ympäristölupien käsittely ja seuranta, valvontakohteiden tietojen ja tapahtumien kirjaaminen sekä valvontasuunnitelman laadinta. Esitys (ympäristösihteeri Kaisa Pieniluoma): Lautakunta hyväksyy ja esittää vuoden 2015 investointiosan irtaimistohankintoihin ympäristölautakunnan osalta numeerisen asemakaavan pohjakartan kustannuksia varten euroa, Factan RAKIprojektiin euroa ja ympäristöosion hankintaan euroa. Päätös: hyväksyi esityksen niin muutettuna, että Factan RAKI-projektiin esitetään euron määräraha. Määrärahaesityksen muutos johtuu uudesta tarkemmasta kustannusarviosta, joka on saatu Jani Auralta/CGI Suomi Oy.

6 82 30 SELVITYS TARKASTUSLAUTAKUNNALLE, 30 Ympäristösihteeri Kaisa Pieniluoma, p : Tarkastuslautakunta on vuoden 2013 arviointikertomuksessaan todennut, ympäristöpalveluiden alueella näkyy selvästi henkilöstövaje. Lupien ja muiden tarkastusten valvonta on ollut puutteellista ja esim. ympäristönsuojelumääräysten päivittäminen on edelleen työn alla. Rakennus- ja toimenpideluvat on käsitelty kiitettävän nopeasti ja perustellusti. Tarkastuslautakunta on päivätyssä arviointikertomuksessa vaatinut ympäristölautakuntaa antamaan selvityksen viivästyneistä tarkastuksista ja henkilöstön mitoituksesta. Samoin edellytetään pohjavesiensuojelun riskianalyysiä vedenottamoiden ympäristössä. Esitys (ympäristösihteeri Kaisa Pieniluoma): on esittänyt ja yrittänyt perustella valvontaresurssien riittämättömyyttä jo yli kymmenen vuoden ajan etsien ratkaisua erilaisilla resurssien lisäyskeinoilla. on toki saanut lisäresursseja esim. rakennusvalvontaan, joka näkyy myös arviointikertomuksessa lupien nopeassa käsittelyssä. Ympäristönsuojeluun on kuluvalle vuodelle 2014 varattu euroa lisäresurssointiin ostopalveluna. Resurssointi ostopalveluna ei valitettavasti onnistunut, ja siksi määräraha käytettiin määräaikaisen ympäristötarkastajan palkkaamiseen 4-6 kuukaudeksi. Tämä on tuonut helpotusta työtaakkaan ja palvelua on poikkeuksellisesti ollut myös kesäloman aikaan saatavissa. Se ei kuitenkaan yksinään riitä korjaamaan jo useamman vuoden ajan ollutta resurssivajetta. Resurssivajetta ei ole ainoastaan henkilöresursseissa, vaan myös talouden menopuolella on kustannuksia karsittu, niin ettei liikkumavaraa ole. Ympäristönsuojelutehtävien määrä on 2000-luvulla kasvanut ja näin tapahtuu edelleenkin ympäristönsuojelulain uudistuksen myötä. Lakimuutoksen myötä myös kunnat velvoitetaan tekemään valvontasuunnitelmat. Valvontasuunnitelmaan perustuvasta säännöllisestä valvonnasta voidaan jatkossa periä maksua, joka kannustaa myös toiminnanharjoittajia hoitamaan asianmukaisesti oman osuutensa. Valvontasuunnitelman ja maksullisuuden toteuttaminen edellyttää myös työtehtävien lisääntymistä siirtymäajalla.

7 83 Ympäristönsuojelumääräysten päivittäminen on pitkittynyt usean syyn takia, yksi niistä on, että asiassa haluttiin odottaa Tampereen kaupunkiseudun päivitysten valmistumista ja ne valmistuivat vuoden 2013 aikana. Sen jälkeen päivitystyötä on jatkettu ja ehdotus on karttaliitettä lukuun ottamatta valmis. Pohjavesien suojelusuunnitelman päivitys on myös tarpeen toteuttaa ja myös sen toteutukseen on vuoden 2015 ympäristönsuojelun asiantuntijapalveluihin varattu määrärahaa. Pohjavesien suojelusuunnitelman konkreettinen toteutusaikataulu on vuoden 2015 aikana. kiittää tarkastuslautakuntaa saamastaan palautteesta ja toivoo, että tarkastuslautakunta tukee ympäristölautakuntaa tämän pyrkimyksissä saada lisäresursseja tilanteen muuttamiseen. Päätös: hyväksyi esityksen yksimielisesti.

8 84 31 LAUSUNTO KIRKONKYLÄN KORTTELIN 64 ASEMAKAAVAMUUTOKSESTA, 31 Rakennustarkastaja Timo Mäkelä, p : Kaavoitusarkkitehti on varannut lautakunnalle mahdollisuuden lausunnon antamiseen Kirkonkylän korttelin 64 asemakaavamuutoksesta. Kaavan tavoitteena on mahdollistaa ns. Osuuspankin talon korvaaminen kerrostalolla ja sen liittäminen Härkikujan ja Kyrönsarventien risteyksessä olevaan kerrostalotonttiin. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja kaavaluonnos on nähtävillä kunnan kotisivuilla: Valmistelija rakennustarkastaja Timo Mäkelän lausunto: Hämeenkyrön ympäristölautakunta päättää antaa lausuntonaan asiassa, että täydennysrakentaminen parantaa ja yhtenäistää Hämeenkyrön keskusta taajamakuvaa. Myönteiset taajamakuvalliset vaikutukset edellyttävät laadukasta rakentamista sekä tontin lähiympäristön suunnittelua ja toteutusta. Suunnittelussa pitää huomioida parkkialueen hulevesien järjestelyt, parkkialueen suojaaminen puustolla tai muutoin sekä parkkialuetta tulee jäsennellä kasvi-istutusten avulla viihtyisyyden lisäämiseksi. Esitys (ympäristösihteeri Kaisa Pieniluoma): päättää asiassa valmistelijan lausunnon mukaisesti. Päätös: hyväksyi esityksen.

9 85 32 RAKENNUSLUPA; RAKENNUSTOIMISTO PEKKA KYNNÖS OY, ASUINKER- ROSTALON JA AUTOKATOKSEN RAKENTAMINEN, 32 Rakennuslupa R, Rakennustoimisto Pekka Kynnös Oy, asuinkerrostalon ja autokatoksen rakentaminen: ASIA Rakennuslupa RAKENNUSPAIKKA Järvenkylä, Valtakatu 41, Kyröskoski Kiinteistön nimi KOIVIKKO pinta-ala 2888 m² Rakentamismääräykset AK Asuinkerrostalojen korttelialue Asemakaava Asemakaava Rakennettu kerrosala 210 m² HAKIJA TOIMENPIDE Rakennustoimisto Pekka Kynnös Oy HÄMEENKYRÖ Asuinkerrostalon ja autokatoksen rakentaminen. Rakennukset ja pihat tehdään oheisten suunnitelmien mukaan. Talossa 4 asuinkerrosta ja 15 asuntoa. Pihassa 17 autopaikkaa joista 7 katoksessa. LISÄSELVITYS Kerrosala 1121 m² Kokonaisala 1192 m² Tilavuus 3950 m³ SUUNNITTELIJAT Pääsuunnittelija Petri Tavilampi, arkkitehti ARK-rakennussuunnittelija Petri Tavilampi, arkkitehti Kuuleminen Hakija on kuullut naapurit, joilla ei ole ollut huomautettavaa hankkeen johdosta LAUSUNNOT PALOVIRANOMAINEN Lausuntopyynnön syy Rakennuslupalausunto Lausuntopvm Lausunnon tulos Lausunto

10 86 Katso alkuperäinen lausunto liitteenä YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANOMAINEN Lausuntopyynnön syy Rakennuspaikan maaperän puhdistus rakentamiselle kelvolliseksi Lausuntopvm Lausunnon tulos Lausunto Katso alkuperäinen lausunto liitteenä. LIITTEET Hallintaoikeusselvitys Tonttikartta Energiatodistus Karttaote Lupapiirustukset Rakennushankeilmoitus RH1 Rakennushankeilmoitus asuinhuoneistot RH2 Perustamis- ja pohjaolosuhdeselvitys Naapurien kuuleminen Ulkoväritysselvitys Paloviranomaisen lausunto Ympäristösihteerin lausunto Valmistelija (rakennustarkastaja Timo Mäkelä) PÄÄTÖSEHDOTUS päättää maankäyttö- ja rakennuslain ja sen nojalla annettujen säännösten ja määräysten perusteella myöntää haetun luvan sekä vahvistaa esitetyt suunnitelmat noudatettaviksi seuraavin ehdoin: Rakennustyötä ei saa aloittaa ennen kuin on hyväksytty: - Vastaava työnjohtaja - Kvv-töiden työnjohtaja - Iv-työnjohtaja Ennen kunkin työvaiheen aloittamista on rakennusvalvontaviranomaiselle esitettävä: - rakennesuunnitelma - vesi- ja viemärisuunnitelma - ilmanvaihtosuunnitelma - selvitys pilaantuneen maaperän puhdistamisesta Rakennustyön aloittamisesta on ilmoitettava sekä edistymisen mu-

11 87 kaan pyydettävä: - aloituskokous - rakennuksen paikan merkitseminen (mittausteknikko) - pohjakatselmus - perustuskatselmus (vastaava työnjohtaja) - rakennekatselmus - vesi- ja viemärilaitteiden tarkastus - ilmanvaihtolaitteiden katselmus - käyttöönottokatselmus - loppukatselmus Maaperän puhtaus on varmistettava ennen rakennustöihin ryhtymistä. Ympäristösihteerin lausuntoa noudatetaan Pysäköintialueet tulee toteuttaa nurmitiilin tai vastaavin vettä läpäisevin rakentein. Asuinhuoneiden tulee täyttää Smrk:n C1 ääneneristysvaatimukset. Paloviranomaisen määräyksiä ja ohjeita noudatetaan rakentamisessa ja tulevassa käytössä. Esitys (ympäristösihteeri Kaisa Pieniluoma): päättää asiassa valmistelijan päätösehdotuksen mukaisesti. Päätös: hyväksyi esityksen. Päätöksen antaminen Päätös annetaan julkipanon jälkeen, jolloin sen katsotaan tulleen asianosaisten tietoon. Päätöksen antopäivä on Päätöksen viimeinen valituspäivä on Päätös on lainvoimainen Työn aloittaminen Luvan voimassaolo Työtä ei saa aloittaa ennen kuin lupa on saanut lainvoiman. Mikäli rakennustöitä ei ole aloitettu kolmessa (3) vuodessa ja saatettu loppuun viidessä (5) vuodessa tämän päätöksen antamisesta, raukeaa nyt myönnetty rakennuslupa, ellei rakennustarkastaja erityisistä syistä pidennä sen voimassaoloaikaa.

12 88 Rakennuslupapiirustukset Piirustuksista, joista ei saa poiketa ilman rakennusvalvonnan suostumusta tai lupaa, annetaan yhdet kappaleet todistuksin varmennettuina takaisin hakijalle, yhdet säilytetään rakennusvalvonnan arkistossa. Rakennushankkeeseen ryhtyvän on katsottava, että rakentaminen suoritetaan maankäyttö- ja rakennuslain ja sen nojalla annettujen säännösten ja määräysten sekä myönnetyn luvan mukaisesti. Hänen asianaan on myös osaltaan huolehtia rakennustyön riittävästä valvonnasta ja tarkastuksesta (MRL 149). Asiakirjojen säilyttäminen Luvan hakijalle luovutetut rakennuslupa-asiakirjat on säilytettävä kiinteistössä.

13 33 EI VERKOSSA, 33 89

14 ILMOITUKSET 90 merkitsee tietoonsa tulleeksi seuraavat ilmoitusasiat: YLEISET 1. Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen julkinen tiedotekirje dnro PIRELY/649/07.00/2010: Kehäkukan rannassa oleva laituri ja sen käyttö, Hämeenkyrö 2. Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry:n kirjenro 607/14: Hämeenkyrön kunnan jätevedenpuhdistamon kuormitusja käyttötarkkailun vuosiyhteenveto Kunnat.net tiedote : Uusi ympäristönsuojelulaki voimaan syyskuun alussa 4. Länsi ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätös dnro LSSAVI/52/04.09/2014: Vesi- ja viemärijohdon rakentaminen Prentinjoen alitse 5. Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry:n tiedote : Jätevesijärjestelmän suunnittelu kannattaa aloittaa nyt 6. Länsi ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätös dnro LSSAVI/101/04.09/2013: Sähkökaapelin rakentaminen Pappilanjoen alitse YMPÄRISTÖNSUOJELU MAANKÄYTTÖ JA KAAVOITUS RAKENNUSVALVONTA 1. Ympäristösihteerin viranhaltijapäätökset ja lausunnot ajalta , pykälät Kaavoitusarkkitehdin viranhaltijapäätökset ajalta , pykälät Maankäyttöinsinöörin viranhaltijapäätökset ajalta , pykälät Rakennustarkastajan viranhaltijapäätökset ajalta , pykälät

YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 2/2015. Kokousaika 18.2.2015, klo 17.00 17:55. Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7. Asiat 10-12.

YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 2/2015. Kokousaika 18.2.2015, klo 17.00 17:55. Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7. Asiat 10-12. ASIALISTA YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 2/2015 Kokousaika, klo 17.00 17:55 Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7 Asiat 10-12 Asialista EI VERKOSSA... 25 EI VERKOSSA... 26 EI VERKOSSA... 27 ILMOITUKSET...

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1

Lupatunnus R Sivu 1 Lupatunnus 12-0111-R 01.10.2012 64 Sivu 1 Kerimäen kunta Kerimäentie 10 58200 Kerimäki RAKENNUSPAIKKA Jouhenniemi, 246-408-0004-0629 Teollisuustie, 58200 KERIMÄKI Kiinteistön nimi HERTTUALA pinta-ala 4000

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. MKN-Urakointi Oy perustettavan yhtiön lukuun Anna Liljankatu 4 B, TAMPERE

Lupatunnus R Sivu 1. MKN-Urakointi Oy perustettavan yhtiön lukuun Anna Liljankatu 4 B, TAMPERE Lupatunnus 17-0115-R 14.03.2017 30 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1 RAKENNUSPAIKKA Vuores, 837-327-7601-0002 Palkkionmaankatu 3, 33870 TAMPERE Pinta-ala 8706 m² Rakentamismääräykset A Asuinrakennusten

Lisätiedot

Lupatunnus 12-0072-R 12.06.2012 32

Lupatunnus 12-0072-R 12.06.2012 32 Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä PL 111 570101 SAVONLINNA RAKENNUSPAIKKA Anttola, 246-402-0001-0049 Kitkantie 6, 58410 HAAPAKALLIO Kiinteistön nimi AAPELINMÄKI pinta-ala 4000 m² Rakentamismääräykset

Lisätiedot

Ympäristölautakunta 40 23.04.2015 PAIMION KAUPUNGIN (VÄHÄNIITUNTIE 1) RAKENNUSLUPAHAKEMUS YMPLTK 40. Paimion kaupunki PL 50 21531 PAIMIO

Ympäristölautakunta 40 23.04.2015 PAIMION KAUPUNGIN (VÄHÄNIITUNTIE 1) RAKENNUSLUPAHAKEMUS YMPLTK 40. Paimion kaupunki PL 50 21531 PAIMIO Ympäristölautakunta 40 23.04.2015 PAIMION KAUPUNGIN (VÄHÄNIITUNTIE 1) RAKENNUSLUPAHAKEMUS YMPLTK 40 Hakija Paimion kaupunki PL 50 21531 PAIMIO Rakennuspaikka Kiinteistötunnus Kaupunginosa/kylä Tilan nimi

Lisätiedot

Lupa nro 2014-192 / Lappeenrannan Arvokiinteistöt Oy, rakennuslupahakemus

Lupa nro 2014-192 / Lappeenrannan Arvokiinteistöt Oy, rakennuslupahakemus Rakennuslautakunta 53 03.06.2014 Rakennuslautakunta 59 01.07.2014 Lupa nro 2014-192 / Lappeenrannan Arvokiinteistöt Oy, rakennuslupahakemus 187/10.03.00.04.00/2014 RAKLA 53 Valmistelija/lisätiedot: Rakennustarkastaja

Lisätiedot

1:346 Kortteli 11 Tontti 1. Tontin pinta-ala 7619,00 m² Sallittu kerrosala 80,00 m² Käytetty kerrosala 27,70 m² Rakennuspaikan

1:346 Kortteli 11 Tontti 1. Tontin pinta-ala 7619,00 m² Sallittu kerrosala 80,00 m² Käytetty kerrosala 27,70 m² Rakennuspaikan Lupanumero 2013-0001 Päätöspäivä 13.02.2013 10 Hakija Rantanen Mika Juhani Muuntajantie 3 28760 PORI Rantanen Johanna Katriina Muuntajantie 3 28760 PORI Rakennuspaikka Kiinteistötunnus 608-402-0001-0346

Lisätiedot

PIRKANMAAN LAATUHALLIT OY, PUOLILÄMMIN HALLI, RAKENNUSLUPA NRO 15-77-R

PIRKANMAAN LAATUHALLIT OY, PUOLILÄMMIN HALLI, RAKENNUSLUPA NRO 15-77-R Kaavoitus- ja rakennusjaosto 85 25.06.2015 PIRKANMAAN LAATUHALLIT OY, PUOLILÄMMIN HALLI, RAKENNUSLUPA NRO 15-77-R KAAVRAKJ 25.06.2015 85 ASIA Rakennuslupa nro 15-137-R RAKENNUSPAIKKA Herrala, 418-406-0002-0232

Lisätiedot

Kortteli 509 Tontti 11. Rivitalot. Tontin pinta-ala 2133,00 m² Rakennuspaikan. 400,00 m² kokonaiskerrosala

Kortteli 509 Tontti 11. Rivitalot. Tontin pinta-ala 2133,00 m² Rakennuspaikan. 400,00 m² kokonaiskerrosala Sivu 1 Hakija KAUTTO JANNE/PERUSTETTAVAN YHTIÖN LUKUUN Rinnekuja 3 AS 4 44120 ÄÄNEKOSKI Rakennuspaikka Kiinteistötunnus Kaupunginosa/kylä 992-005-0509-0011 Tilan nimi RN:o Kortteli 509 Tontti 11 Rakentamistoimenpide

Lisätiedot

LUPA NRO 2012-448 / UPM-KYMMENE OYJ:N RAKENNUSLUPAHAKEMUS

LUPA NRO 2012-448 / UPM-KYMMENE OYJ:N RAKENNUSLUPAHAKEMUS Rakennuslautakunta 35 03.07.2012 LUPA NRO 2012-448 / UPM-KYMMENE OYJ:N RAKENNUSLUPAHAKEMUS RAKLA 35 Rakennuslupa nro 2012-448 Rakennuspaikka: 405-32-1-8 Pinta-ala 2210456.0 Puuportintie 186 53200 LAPPEENRANTA

Lisätiedot

Haetaan poikkeusta rakennusoikeuden vähäiselle ylitykselle (12 m 2 )

Haetaan poikkeusta rakennusoikeuden vähäiselle ylitykselle (12 m 2 ) Ympäristölautakunta 105 25.08.2015 AS OY JOUSITARHAN RAKENNUSLUPAHAKEMUS YMPLTK 105 Hakija As Oy Jousitarha C/Co Lemminkäinen Talo Oy Rauhankatu 11 A 20100 TURKU Rakennuspaikka: Kiinteistötunnus 577-493-0002-0044

Lisätiedot

Rakennuslupahakemus nro 2015-36 / 36-huoneistoinen asuinkerrostalo

Rakennuslupahakemus nro 2015-36 / 36-huoneistoinen asuinkerrostalo Rakennuslautakunta 15 03.03.2015 Rakennuslupahakemus nro 2015-36 / 36-huoneistoinen asuinkerrostalo 23/10.03.00.04.00/2015 RAKLA 15 Valmistelija/lisätiedot: rakennustarkastaja Päivi Salminen, puh. 040

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL ja aloittamisoikeus 144

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL ja aloittamisoikeus 144 Lupatunnus 17-0108-R 14.03.2017 29 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1 ja aloittamisoikeus 144 RAKENNUSPAIKKA Vuores, 837-327-7644-0002 Takamaanrinne 9, 33870 TAMPERE Pinta-ala 5325 m² Rakentamismääräykset

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. HAKIJA Master Kodit Oy perustettavan yhtiön lukuun, Hietalantie 7, LEHMO

Lupatunnus R Sivu 1. HAKIJA Master Kodit Oy perustettavan yhtiön lukuun, Hietalantie 7, LEHMO Lupatunnus 17-0143-R 24.05.2017 53 Sivu 1 HAKIJA Master Kodit Oy perustettavan yhtiön lukuun, Hietalantie 7, 80710 LEHMO RAKENNUSPAIKKA 753-423-0004-0131-M-0601 Karttakuja 1, 04130 SIPOO Kaavatilanne N

Lisätiedot

Lupanumero 2015-7 Päätöspäivä 21.4.2015 41

Lupanumero 2015-7 Päätöspäivä 21.4.2015 41 / 8 Lupanumero 205-7 Päätöspäivä 2.4.205 4 HAKIJA As Oy Porvoon Stenbockinkatu 2 c/o Sisco Asunnot Oy Linnavuorentie 28 C, 00950 HELSINKI RAKENNUSPAIKKA Kiinteistötunnus Kaupunginosa 638-026-2406-000 KAUPUNGINOSA

Lisätiedot

Rakennuslupahakemus nro kiinteistölle , As Oy Lappeenrannan Uusi Kahilanniemi

Rakennuslupahakemus nro kiinteistölle , As Oy Lappeenrannan Uusi Kahilanniemi Rakennuslautakunta 30 02.05.2017 Rakennuslupahakemus nro 2017-340 kiinteistölle 405-7-31-2, As Oy Lappeenrannan Uusi Kahilanniemi 24/10.03.00.04.00/2017 RAKLA 30 Valmistelija/lisätiedot: rakennustarkastaja

Lisätiedot

Rakennuslupa Päätöspäivämäärä Asemakaava AO k-m 2

Rakennuslupa Päätöspäivämäärä Asemakaava AO k-m 2 PÄÄTÖS 1 (4) Rakennuslupa 2012-33 Päätöspäivämäärä 20.02.2012 Pykälä 64 AO Rakennuspaikka 405-54-4 7-6 Pinta-ala 1351.0 Karhunhaankatu 3 53500 LAPPEENRANTA Kaava Kaavanmukainen käyttötarkoitus Kaavanmukainen

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1, 126 ja aloittamisoikeus 144

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1, 126 ja aloittamisoikeus 144 Lupatunnus 16-0629-R 13.09.2016 4 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1, 126 ja aloittamisoikeus 144 RAKENNUSPAIKKA XIX, 837-119-0845-0002 Sarvijaakonkatu 39, 33540 TAMPERE Pinta-ala 1369 m² Rakentamismääräykset

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 7/2015. Kokousaika 21.10.2015, klo 17.00 19:43. Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7. Asiat 39-43.

YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 7/2015. Kokousaika 21.10.2015, klo 17.00 19:43. Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7. Asiat 39-43. ASIALISTA YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 7/2015 Kokousaika, klo 17.00 19:43 Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7 Asiat 39-43 Asialista 39 HÄMEENKYRÖN POHJAVESIALUEIDEN SUOJELU- JA KUNNOSTUSSUUNNITELMA...

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. A-Kruunu Oy, Arabianranta 12, HELSINKI. Asuinkerrostalon rakentaminen, 3224 k-m²

Lupatunnus R Sivu 1. A-Kruunu Oy, Arabianranta 12, HELSINKI. Asuinkerrostalon rakentaminen, 3224 k-m² Lupatunnus 17-0098-R 19.04.2017 40 Sivu 1 HAKIJA A-Kruunu Oy, Arabianranta 12, 00560 HELSINKI RAKENNUSPAIKKA 753-423-0004-0137 Uudensillantie 26, 04130 SIPOO Kiinteistön nimi K5064 T2 Pinta-ala 3747 m²

Lisätiedot

Luvan Kokonaisa rakennus la 1 326.0 Z 273.0 3 15.0 4 15.0 326.0 1090.0 273.0 897.0 15.0 40.0. LilTE ß.$ Laillisuus ia Päätösvaltaisuus

Luvan Kokonaisa rakennus la 1 326.0 Z 273.0 3 15.0 4 15.0 326.0 1090.0 273.0 897.0 15.0 40.0. LilTE ß.$ Laillisuus ia Päätösvaltaisuus Rakennus- ja ympäristölautakunta S 59 Laillisuus ia valtaisuus OTE pöytäkirjasta 26.O3.2014 LilTE ß.$ RYL S 46 Rakennus- ja ympäristölautakunta totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan

Lisätiedot

15:69. Tontin pinta-ala ,00 m² Sallittu kerrosala 20132,00 m² Käytetty kerrosala 1650,00 m² Rakennuspaikan. 1748,56 m² kokonaiskerrosala

15:69. Tontin pinta-ala ,00 m² Sallittu kerrosala 20132,00 m² Käytetty kerrosala 1650,00 m² Rakennuspaikan. 1748,56 m² kokonaiskerrosala Rakennuslupa Lupanumero 2012-0043 Päätöspäivä 26.09.2012 38 Sivu 1 Hakija Valkamaa Jouko Antero Karikorventie 135 Rakennuspaikka Kiinteistötunnus 608-406-0015-0069 Kaupunginosa/kylä Pomarkku Tilan nimi

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1

Lupatunnus R Sivu 1 Lupatunnus 16-1050-R 21.09.2016 94 Sivu 1 HAKIJA Asunto Oy Sipoon Killinki, c/o YIT Rakennus Oy, PL 36, 00621 Asunto Oy Sipoon Kopeekka, c/o YIT Rakennus Oy, PL 36, 00621 Asunto Oy Sipoon Klaava, c/o YIT

Lisätiedot

Rakennuspaikka DÅVITS, Brakeudden 37, JORVAS. Rakennettu kerrosala 157 m²

Rakennuspaikka DÅVITS, Brakeudden 37, JORVAS. Rakennettu kerrosala 157 m² Rakennus- ja ympäristölautakunta 105 09.06.2015 Rakennuslupa 15-64-A, Dåvits 410-1-81 / Oikaisuvaatimus 15-12-OIK 490/10.03.00.02/2015 Rakennus- ja ympäristölautakunta 105 Asia Rakennuslupa Hakemus on

Lisätiedot

MYLLYMÄEN KOULURAKENNUKSEN LAAJENNUS PÄIVÄKODILLA JA VIIDELLÄ OPETUSTILALLA, JÄTE- JA VARASTORAKENNUS JA KOLME PIHARAKENNUSTA

MYLLYMÄEN KOULURAKENNUKSEN LAAJENNUS PÄIVÄKODILLA JA VIIDELLÄ OPETUSTILALLA, JÄTE- JA VARASTORAKENNUS JA KOLME PIHARAKENNUSTA Rakennuslautakunta 105 02.12.2014 Rakennuslupahakemus nro 2014-810 / Myllymäen koulurakennuksen laajennus päiväkodilla ja viidellä opetustilalla, jäte- ja varastorakennus ja kolme piharakennusta 187/10.03.00.04.00/2014

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 18.5.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.5.2011 klo 16.30 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 VIRANOMAISLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 VIRANOMAISLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 SISÄLLYSLUETTELO 1 LYLYNRINTEENTIEN YKSITYISTIEN PERUSTAMINEN... 2 2 HONKAVUOREN JA LAKKAHARJUN METSÄTIEN JAKAMINEN KAHDEKSI ERI TIEKUNNAKSI... 3 3 RAKENNUSLUPA 9/2017,

Lisätiedot

Lupanumero Päätöspäivä

Lupanumero Päätöspäivä 1 / 5 HAKIJA Joutsenhanhi / Sisco Vuokra-Asunnot Oy Linnavuorentie 28 C, 00950 HELSINKI RAKENNUSPAIKKA Kiinteistötunnus 68-0-527-0001 Kaupunginosa KAUPUNGINOSA Kortteli 527 Tontti 1 Kiinteistön pinta-ala

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. Asuinkerrostalon ja maanalaisen pysäköintihallin rakentaminen

Lupatunnus R Sivu 1. Asuinkerrostalon ja maanalaisen pysäköintihallin rakentaminen Lupatunnus 16-0779-R 25.10.2016 25 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1 RAKENNUSPAIKKA Lentävänniemi, 837-273-2706-0018 Lielahdenkatu 45, 33410 TAMPERE Pinta-ala 3143 m² Rakentamismääräykset AK Asuinkerrostalojen

Lisätiedot

Tontin pinta-ala: 2082m2

Tontin pinta-ala: 2082m2 Rakennuslautakunta 23 20.05.2015 Rakennuslupahakemus R2-2015 (6. kaupunginosan korttelin 82 tontti 5, Alppitie 10A, olohuoneen ja eteistilan laajennus ja muutos sekä terassin laajennus, lupaa haetaan jo

Lisätiedot

SUORAMAN ELEMENTTI OY, BETONIELEMENTTITEHDAS, RAKENNUSLUPA NRO 15-165-R

SUORAMAN ELEMENTTI OY, BETONIELEMENTTITEHDAS, RAKENNUSLUPA NRO 15-165-R Kaavoitus- ja rakennusjaosto 100 03.09.2015 SUORAMAN ELEMENTTI OY, BETONIELEMENTTITEHDAS, RAKENNUSLUPA NRO 15-165-R KAAVRAKJ 03.09.2015 100 ASIA Rakennuslupa nro 15-165-R RAKENNUSPAIKKA Herrala,418-406-0002-0290

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. HAKIJA Basso Building Systems Oy perustettavan As.Oy:n lukuun, Ruosilankuja 3, HELSINKI

Lupatunnus R Sivu 1. HAKIJA Basso Building Systems Oy perustettavan As.Oy:n lukuun, Ruosilankuja 3, HELSINKI Lupatunnus 17-0201-R 21.06.2017 64 Sivu 1 HAKIJA Basso Building Systems Oy perustettavan As.Oy:n lukuun, Ruosilankuja 3, 00390 HELSINKI RAKENNUSPAIKKA 753-414-0001-0173 Kvartsitie 5, 01150 SÖDERKULLA Kiinteistön

Lisätiedot

AK-VIII. 2980.0 k-m 2. Asunto Oy Lappeenrannan Viipurin Vaneri 2 Myllymäenkatu 21 53100 LAPPEENRANTA

AK-VIII. 2980.0 k-m 2. Asunto Oy Lappeenrannan Viipurin Vaneri 2 Myllymäenkatu 21 53100 LAPPEENRANTA Rakennuslautakunta 10 05.02.2013 Lupa nro 2012-497 / Asunto Oy Lappeenrannan Viipurin Vaneri 2:n rakennuslupahakemus RAKLA 10 Rakennuslupa nro 2012-497 Rakennuspaikka: 405-4-64-2 Pinta-ala 0.0 Laivastokatu

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Rakennusvalvonta Päätösote RAKENNUSLUPA. Lupatunnus A Sivu 1

Mikkelin kaupunki Rakennusvalvonta Päätösote RAKENNUSLUPA. Lupatunnus A Sivu 1 Lupatunnus 15-0338-A 28.05.2015 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Jouni Riihelä PL 33 50101 MIKKELI Rakennuspaikka Sairila, 491-419-0001-0344 Metsä-Sairilantie 18, 50800 Mikkeli Kiinteistön nimi METSÄ-SAIRILA Pinta-ala

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. Asunto Oy Tampereen Kalevanrinteen Muurarinkisälli Äkerlundinkatu 11 C, TAMPERE

Lupatunnus R Sivu 1. Asunto Oy Tampereen Kalevanrinteen Muurarinkisälli Äkerlundinkatu 11 C, TAMPERE Lupatunnus 17-0035-R 31.01.2017 18 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa, MRL 125.2 RAKENNUSPAIKKA XIX, 837-119-0885-0012 Alapeusonkatu 13, 33540 TAMPERE Pinta-ala 1910 m² Rakentamismääräykset A Asuinrakennusten korttelialue

Lisätiedot

Kokoontuminen klo kirjaston aulassa, jonka jälkeen rehtori Timo Mäkelä esittelee Monitoimikeskus Siltaa ennen kokouksen alkua.

Kokoontuminen klo kirjaston aulassa, jonka jälkeen rehtori Timo Mäkelä esittelee Monitoimikeskus Siltaa ennen kokouksen alkua. ASIALISTA HALLITUKSEN KOKOUS 16/2016 Kokousaika 19.9.2016, klo 18.20-19.45 Paikka Monitoimikeskus Silta, henkilökunnan taukotila 2 krs Asiat 85 Kokoontuminen klo 16.30 kirjaston aulassa, jonka jälkeen

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 Ympäristölautakunta 1/2014

HÄMEENKYRÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 Ympäristölautakunta 1/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1/2014 KOKOUSAIKA, klo 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7 IT-asiantuntija Minna Peltola ja ICT-tukihenkilö Matti Asumalahti selvittivät sähköiseen kokouskäytäntöön

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL ja aloittamisoikeus 144

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL ja aloittamisoikeus 144 Lupatunnus 16-0775-R 25.10.2016 24 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1 ja aloittamisoikeus 144 RAKENNUSPAIKKA Vuores, 837-327-7628-0001 Rautiolanrinne 1, 33870 TAMPERE Pinta-ala 4805 m² Rakentamismääräykset

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.11.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 13.11.2014 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 217. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 217. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 15.12.2016 Sivu 1 / 1 217 Purkamislupa-asia, 2016-1628, Metsänpojankuja 5 02130 ESPOO, Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto ym. 5142/2016 10.03.00 Päätöspäivämäärä 15.12.2016

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1, MRA 54 ja aloittamisoikeus MRL 144

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1, MRA 54 ja aloittamisoikeus MRL 144 Lupatunnus 16-0628-R 13.09.2016 3 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1, MRA 54 ja aloittamisoikeus MRL 144 RAKENNUSPAIKKA Linnainmaa, 837-037-5697-0003 Korpikodinkatu 3, 33580 TAMPERE Pinta-ala 9961 m²

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. HAKIJA As Oy Nikkilän Pilvilinna, c/o Sisco Oyj, Hakkilankaari 2, VANTAA

Lupatunnus R Sivu 1. HAKIJA As Oy Nikkilän Pilvilinna, c/o Sisco Oyj, Hakkilankaari 2, VANTAA Lupatunnus 17-0142-R 24.05.2017 51 Sivu 1 HAKIJA As Oy Nikkilän Pilvilinna, c/o Sisco Oyj, Hakkilankaari 2, 01380 VANTAA RAKENNUSPAIKKA 753-423-0013-0001 Pilvilinnantie 1, 04130 SIPOO Kiinteistön nimi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 20.04.2017 Sivu 1 / 1 1790/2017 10.03.00 93 Purkamislupa-asia, 2017-233, Tontunmäentie 33 02200 ESPOO, Asunto Oy Riihitonttu c/o Talohallinta Oy Martinlaakso Päätöspäivämäärä 20.04.2017

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1

Lupatunnus R Sivu 1 Lupatunnus 16-0638-R 13.09.2016 5 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa, MRL 125.2 ja MRL 126 a RAKENNUSPAIKKA II, 837-102-0013-0004 Näsilinnankatu 21, 33210 TAMPERE Pinta-ala 1623 m² Rakentamismääräykset AL Asuin-,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- KOKOUSAIKA Torstai 6.7.2017 klo.16.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAKLA 82 Valmistelija/lisätiedot: Rakennustarkastaja Päivi Salminen, puh. 040 596 3883 etunimi.sukunimi.@lappeenranta.fi. 28000.

RAKLA 82 Valmistelija/lisätiedot: Rakennustarkastaja Päivi Salminen, puh. 040 596 3883 etunimi.sukunimi.@lappeenranta.fi. 28000. Rakennuslautakunta 82 10.09.2013 Lupa nro 2013-620 / Kiinteistö Oy Karjalan Kauppakeskus perustettavan yhtiön lukuun, Kiinteistö Oy Lappeen Liikekeskus perustettavan yhtiön lukuun sekä Kiinteistö Oy Lappeenrannan

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL ja aloittamisoikeus, MRL 144

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL ja aloittamisoikeus, MRL 144 Lupatunnus 16-0826-R 08.11.2016 35 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1 ja aloittamisoikeus, MRL 144 RAKENNUSPAIKKA Niemenranta, 837-264-7900-0002 Meesakatu 4, 33400 TAMPERE Pinta-ala 2634 m² Rakentamismääräykset

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 11.10.2011, kello 17.30 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 65. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 65. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 12.05.2016 Sivu 1 / 1 2063/2016 10.03.00 65 Purkamislupa-asia, 2016-291, Miestentie 2 02150 ESPOO, Espoon kaupunki / Tekninen ja ympäristötoimi Päätöspäivämäärä 12.05.2016 Päätös annetaan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 123. Rakennuslautakunta 22.08.2013 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 123. Rakennuslautakunta 22.08.2013 Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 22.08.2013 Sivu 1 / 1 2819/10.03.00/2013 123 Oikaisuvaatimus rakenneinsinöörin 23.5.2013 antamaan määräykseen, lupatunnus 2009-1833, kiinteistö 49-54-146-16, Degerbyntie 23, 02600 Espoo

Lisätiedot

Päätösehdotus Päätöspäivämäärä Valmistelija:Perttu Nieminen

Päätösehdotus Päätöspäivämäärä Valmistelija:Perttu Nieminen 1 Turun kaupunki Rakennusvalvonta Puolalankatu 5, PL 355, 20101 TURKU Päätösehdotus Päätöspäivämäärä Valmistelija:Perttu Nieminen Rakennuslupa 2018-592 Rakennuspaikka 853-75-67-8 Pinta-ala 1896.0 Pryssinkatu

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1

Lupatunnus R Sivu 1 Lupatunnus 16-0864-R 22.11.2016 41 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa, MRL 125.1 RAKENNUSPAIKKA XIII, 837-113-0202-0013 Voimakatu 18, 33100 TAMPERE Pinta-ala 2162 m² Rakentamismääräykset Sallittu kerrosala 3000

Lisätiedot

Lupa nro 2014-98 / As Oy Lappeenrannan Koulukatu 13 rakennuslupahakemus

Lupa nro 2014-98 / As Oy Lappeenrannan Koulukatu 13 rakennuslupahakemus Rakennuslautakunta 45 06.05.2014 Lupa nro 2014-98 / As Oy Lappeenrannan Koulukatu 13 rakennuslupahakemus RAKLA 45 Valmistelija / lisätiedot: Rakennustarkastaja Päivi Salminen, puh. 040 596 3883 etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 18.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.6.2014 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Lupa / Kiinteistö Oy Spa Lofts 2 / Holiday Club Resorts Oy:n rakennuslupahakemus, 32-asuntoinen huoneistohotelli ja syväkeräyssäiliöt

Lupa / Kiinteistö Oy Spa Lofts 2 / Holiday Club Resorts Oy:n rakennuslupahakemus, 32-asuntoinen huoneistohotelli ja syväkeräyssäiliöt Rakennuslautakunta 92 04.11.2014 Lupa 2014-771 / Kiinteistö Oy Spa Lofts 2 / Holiday Club Resorts Oy:n rakennuslupahakemus, 32-asuntoinen huoneistohotelli ja syväkeräyssäiliöt 187/10.03.00.04.00/2014 RAKLA

Lisätiedot

LUPA NRO 2012-534 / KIINTEISTÖ OY RAUHAN KLINIKKA C/O HOLIDAY CLUB RESORTS OY:N RAKENNUSLUPAHAKEMUS

LUPA NRO 2012-534 / KIINTEISTÖ OY RAUHAN KLINIKKA C/O HOLIDAY CLUB RESORTS OY:N RAKENNUSLUPAHAKEMUS Rakennuslautakunta 42 15.08.2012 LUPA NRO 2012-534 / KIINTEISTÖ OY RAUHAN KLINIKKA C/O HOLIDAY CLUB RESORTS OY:N RAKENNUSLUPAHAKEMUS RAKLA 42 Rakennuslupa nro 2012-534 Rakennuspaikka: 405-563-11-37 Pinta-ala

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 16.8.2018 klo.16.00

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 15.12.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 15.12.2010 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Lehtinen

Lisätiedot

Lupa nro 2013-196 / Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan Villimiehen Vitonen Oy:n rakennuslupahakemus

Lupa nro 2013-196 / Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan Villimiehen Vitonen Oy:n rakennuslupahakemus Rakennuslautakunta 42 14.05.2013 Lupa nro 2013-196 / Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan Villimiehen Vitonen Oy:n rakennuslupahakemus RAKLA 42 Valmistelija/lisätiedot: Rakennustarkastaja Päivi Salminen,

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL ja aloittamisoikeus, MRL 144

Lupatunnus R Sivu 1. ASIA Rakennuslupa, MRL ja aloittamisoikeus, MRL 144 Lupatunnus 16-0810-R 08.11.2016 32 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa, MRL 125.2 ja aloittamisoikeus, MRL 144 RAKENNUSPAIKKA Niemenranta, 837-264-7919-0003 Raamikatu 2, 33400 TAMPERE Pinta-ala 827 m² Rakentamismääräykset

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY PUISTONURKKA, RAKENNUSLUPA 15-8-R, KORJAUS-JA HUOLTOHALLI, SOSIAALITILAT JA AUTOKATOS

KIINTEISTÖ OY PUISTONURKKA, RAKENNUSLUPA 15-8-R, KORJAUS-JA HUOLTOHALLI, SOSIAALITILAT JA AUTOKATOS Kaavoitus- ja rakennusjaosto 38 05.03.2015 KIINTEISTÖ OY PUISTONURKKA, RAKENNUSLUPA 15-8-R, KORJAUS-JA HUOLTOHALLI, SOSIAALITILAT JA AUTOKATOS KAAVRAKJ 05.03.2015 38 ASIA Rakennuslupa RAKENNUSPAIKKA Kulju,

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 98. Rakennuslautakunta 26.06.2014 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 98. Rakennuslautakunta 26.06.2014 Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 26.06.2014 Sivu 1 / 1 2833/10.03.00/2014 98 Purkamislupa-asia, 2014-828, Länsituulentie 7 02100 ESPOO, Tapiolan Toimitalo Oy c/o Corbel Oy Päätöspäivämäärä 26.06.2014 Päätös annetaan

Lisätiedot

Kauniaisten kaupunki PÄÄTÖSEHDOTUS Esittelijä 1 (5) Rakennusvalvonta Rakennuslupa 2016-28 Sirkka Lamberg. Asuminen. 502.0 k-m 2. 0.

Kauniaisten kaupunki PÄÄTÖSEHDOTUS Esittelijä 1 (5) Rakennusvalvonta Rakennuslupa 2016-28 Sirkka Lamberg. Asuminen. 502.0 k-m 2. 0. Kauniaisten kaupunki PÄÄTÖSEHDOTUS Esittelijä 1 (5) Rakennuspaikka 235-1-300-3 Pinta-ala 1254.0 Fasaaninpolku 8 02700 KAUNIAINEN Kaava Kaavanmukainen käyttötarkoitus Kaavanmukainen rakennusoikeus Lisärakennusoikeus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 218. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 218. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 15.12.2016 Sivu 1 / 1 5143/2016 10.03.00 218 Purkamislupa-asia, 2016-1629, Metsänpojankuja 7 02130 ESPOO, Kiinteistö Oy Tietäjäntie 12 Espoo Päätöspäivämäärä 15.12.2016 Päätös annetaan

Lisätiedot

Uusi rakennus Luvan rakennus Kokonaisala Kerrosala Tilavuus

Uusi rakennus Luvan rakennus Kokonaisala Kerrosala Tilavuus Rakennuslautakunta 38 30.05.2017 Rakennuslupahakemus nro 2017-238 kiinteistölle 405-3-5-35, Asunto Oy Lappeenrannan Arkadi 24/10.03.00.04.00/2017 RAKLA 38 Valmistelija/lisätiedot: rakennustarkastaja Päivi

Lisätiedot

Muiden suunnittelutehtävien vaativuusluokka ja suun nit te lijoi den kelpoisuus selvitetään suunnitelmien jättämisen yhtey

Muiden suunnittelutehtävien vaativuusluokka ja suun nit te lijoi den kelpoisuus selvitetään suunnitelmien jättämisen yhtey Ympäristölautakunta 97 07.09.2017 Ympäristölautakunta 105 26.09.2017 Paimion Valimokiinteistöt Oy:n rakennuslupahakemus YMPLTK 97 Hakija PAIMION VALIMOKIINTEISTÖT OY Lohipurontie 2, 21510 HEVONPÄÄ Rakennuspaikka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 4.12.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 4.12.2014 klo 16.30 17.10 Kunnanviraston kokoushuone Irja Keskinen Toni Aho Ossi Annala

Lisätiedot

Lupatunnus R Sivu 1. Rakennetaan neljä paritaloa, jätekatos ja kaksi maalämpökaivoa.

Lupatunnus R Sivu 1. Rakennetaan neljä paritaloa, jätekatos ja kaksi maalämpökaivoa. Lupatunnus 17-0161-R 19 28.06.2017 9 Sivu 1 ASIA Rakennuslupa RAKENNUSPAIKKA Järvenpää, 186-401-0001-2184 Terholantie 83 Kiinteistön nimi N:O 6 Pinta-ala 1841 m² Sallittu kerrosala 473 m² HAKIJA TOIMENPIDE

Lisätiedot

VAPAUTUKSEN MYÖNTÄMISEN PERIAATTEET VIEMÄRIVERKOSTOON LIITTÄMISVELVOLLISUUDESTA

VAPAUTUKSEN MYÖNTÄMISEN PERIAATTEET VIEMÄRIVERKOSTOON LIITTÄMISVELVOLLISUUDESTA H 75 VAPAUTUKSEN MYÖNTÄMISEN PERIAATTEET VIEMÄRIVERKOSTOON LIITTÄMISVELVOLLISUUDESTA Ympäristölautakunta 16.6.2016, 20 Ympäristötarkastaja Kaisa Pieniluoma: Liittämisvelvollisuus vesihuoltolain mukaan

Lisätiedot

Päätös Päätöspäivämäärä Valmistelija:Maria Paukio

Päätös Päätöspäivämäärä Valmistelija:Maria Paukio 1 Turun kaupunki Rakennusvalvonta Puolalankatu 5, PL 355, 20101 TURKU Päätös Päätöspäivämäärä Valmistelija:Maria Paukio Rakennuslupa 2017-1750 Rakennuspaikka 853-1-48-12 Pinta-ala 48998.0 Arwidssoninkatu

Lisätiedot

Kaupunginosa/kylä. Tontin pinta-ala 7847,00 m² Sallittu kerrosala 784,00 m² Käytetty kerrosala 183,00 m² Rakennuspaikan

Kaupunginosa/kylä. Tontin pinta-ala 7847,00 m² Sallittu kerrosala 784,00 m² Käytetty kerrosala 183,00 m² Rakennuspaikan Lupanumero 2010-0061 Päätöspäivä 18.11.2010 91 Sivu 1 Hakija Rakennuspaikka Pakkanen Lasse Kiinteistötunnus 608-405-0010-0033 Kaupunginosa/kylä Längelmäki Messintie 4 B 40 Tilan nimi Mäntynen 3 28190 PORI

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 9/2015. Kokousaika 29.9.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 47-49. Asialista

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 9/2015. Kokousaika 29.9.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 47-49. Asialista ASIALISTA TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 9/2015 Kokousaika 29.9.2015 Paikka Tekninen toimisto Asiat :t 47-49 Asialista 47 TALOUSARVIO 2016; KÄYTTÖTALOUSOSA... 121 48 TALOUSSUUNNITELMA 2016; INVESTOINTIOSA

Lisätiedot

Päätöspäivämäärä 05.06.2014. Kerrosalat: Rakennettu 843 k-m'

Päätöspäivämäärä 05.06.2014. Kerrosalat: Rakennettu 843 k-m' Joensuun kaupunki PÄÄTÖS 1 (6) Rakennuslupa 2014-118 302 Päätöspäivämäärä 05.06.2014 Rakennuspaikka Kuntanumero Kaup.osa 1kylä Kortteli 1tila Tontti 1Rn:o 167 4 60 11 Pinta-ala 1590 m 2 Papinkatu 14 80110

Lisätiedot

LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 51. Ympäristölautakunta. Aika Torstai 30.07.2015 klo 18:00-18:40. Kunnantalo, kokoushuone.

LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 51. Ympäristölautakunta. Aika Torstai 30.07.2015 klo 18:00-18:40. Kunnantalo, kokoushuone. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 51 Ympäristölautakunta Aika Torstai 30.07.2015 klo 18:00-18:40 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Rakennuslupahakemus nro kiinteistölle , Asunto Oy Lappeenrannan Viipurin Vaneri 5

Rakennuslupahakemus nro kiinteistölle , Asunto Oy Lappeenrannan Viipurin Vaneri 5 Rakennuslautakunta 27 02.05.2017 Rakennuslupahakemus nro 2017-186 kiinteistölle 405-4-63-5, Asunto Oy Lappeenrannan Viipurin Vaneri 5 24/10.03.00.04.00/2017 RAKLA 27 Valmistelija/lisätiedot: rakennustarkastaja

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNK. Saap. L I..y O. Dno. Joensuunkaupunki PAATOS Konsernihalhnto. Rakennusvalvonta 2 /

JOENSUUN KAUPUNK. Saap. L I..y O. Dno. Joensuunkaupunki PAATOS Konsernihalhnto. Rakennusvalvonta 2 / 2 / Kuntanumero Kaup.osa 1 kylä Kortteli/tila Tontti / Rn:o Pinta-ala 474540 m2 167 435 51 io8 Rakennuspaikka Purkamistupa 2015-248 S 323 Päätöspäivämäärä 11.06.2015 Dno Saap. L I..y O ja heikko kunto.

Lisätiedot

Ennen kokousta klo 16.30 IT-asiantuntija Minna Peltola ja ICTtukihenkilö

Ennen kokousta klo 16.30 IT-asiantuntija Minna Peltola ja ICTtukihenkilö ASIALISTA YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 2/2014 Kokousaika 19.3.2014, klo 17.00 17.45 Paikka Teknisen toimiston kokoushuone, Hollitie 7 Asiat 8-13 Ennen kokousta klo 16.30 IT-asiantuntija Minna Peltola ja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (6) RAKENNUSVALVONTAVIRASTO RAKENNEYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (6) RAKENNUSVALVONTAVIRASTO RAKENNEYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (6) RAKENNEYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU Rakenneyksikön muiden viranhaltijoiden tekemät rakennuslupapäätökset Päätökset annetaan julkipanon jälkeen

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 8.3.2011, kello 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Hannuksela

Lisätiedot

Rakennuslupahakemus nro kiinteistölle , Asunto Oy Lappeenrannan Tikli c/o YIT Suomi Oy

Rakennuslupahakemus nro kiinteistölle , Asunto Oy Lappeenrannan Tikli c/o YIT Suomi Oy Rakennuslupahakemus nro 2019-195 kiinteistölle 405-8-10-2, Asunto Oy Lappeenrannan Tikli c/o YIT Suomi Oy Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/684/10.03.00.04/2019 Esittelijä: puh. Rakennustarkastaja vs.

Lisätiedot

Rakennuslupahakemus nro 2015-477 / Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy

Rakennuslupahakemus nro 2015-477 / Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy Rakennuslautakunta 62 01.09.2015 Rakennuslupahakemus nro 2015-477 / Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy 23/10.03.00.04.00/2015 RAKLA 62 Valmistelija/lisätiedot: Rakennustarkastaja Päivi Salminen, puh. 040 596

Lisätiedot

Päätös Päätöspäivämäärä Valmistelija:Perttu Nieminen TTV. 0.0 k-m 2

Päätös Päätöspäivämäärä Valmistelija:Perttu Nieminen TTV. 0.0 k-m 2 1 Turun kaupunki Rakennusvalvonta Rakennus- ja lupalautakunta Puolalankatu 5, PL 355, 20101 TURKU Päätös Päätöspäivämäärä 25.01.2018 Valmistelija:Perttu Nieminen Pykälä 21 Rakennuslupa 2017-1525 Rakennuspaikka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Sivu 1 toimitettu Ympäristölautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Sivu 1 toimitettu Ympäristölautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Sivu 1 toimitettu 19.6.2017 Ympäristölautakunta Aika: 27.06.2017 kello 18.00 Paikka: Kunnanhallituksen kokoushuone Kokoukseen kutsutut: Ympäristölautakunnan jäsenet Viljamaa

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/2019 30 Kokousaika 17.4.2019 kello 18.00 19.10 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Auramaa Ville Kankare Tarmo Kiertonen Sanna, varapuheenjohtaja Koivusaari

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/2015 31 Kokousaika 10.6.2015 klo 18.00 18.55 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Mäntysaari Kalevi, pj Kankare Tarmo, vpj poissa Hörkkö Pirjo Koski

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Ympäristölautakunta Sivut Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Ympäristölautakunta Sivut Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Ympäristölautakunta Sivut 18-22 KOKOUSAIKA Torstai 10.3.2016 klo.16.00 17.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 10.4.2012, kello 17.30 18.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

Kauniaisten kaupunki PÄÄTÖSEHDOTUS Esittelijä 1 (5) Rakennusvalvonta Rakennuslupa 2016-22 Sirkka Lamberg. Asuminen. 350.0 k-m 2. 0.

Kauniaisten kaupunki PÄÄTÖSEHDOTUS Esittelijä 1 (5) Rakennusvalvonta Rakennuslupa 2016-22 Sirkka Lamberg. Asuminen. 350.0 k-m 2. 0. Kauniaisten kaupunki PÄÄTÖSEHDOTUS Esittelijä 1 (5) Rakennuspaikka 235-4-45-9 Pinta-ala 1559.0 Eteläinen Heikelintie 4 02700 KAUNIAINEN Kaava Kaavanmukainen käyttötarkoitus Kaavanmukainen rakennusoikeus

Lisätiedot

Rakennusvalvontaviranomainen

Rakennusvalvontaviranomainen Rakennusvalvonta Rakennusvalvontaviranomainen TOIMINTA JA SEN PERUSTEET Rakennusvalvontaviranomaisen toiminta perustuu maankäyttö- ja rakennuslakiin (132/1999, luettavissa mm. osoitteessa www.finlex.fi).

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI OHJEITA RAKENTAJILLE 1(3) Rakennusvalvonta 2009

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI OHJEITA RAKENTAJILLE 1(3) Rakennusvalvonta 2009 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI OHJEITA RAKENTAJILLE 1(3) Rakennusvalvonta 2009 YLEISTÄ Nämä asiakirjat piirustuksineen ja liitteineen sisältävät rakennusluvan. Rakennettaessa on noudatettava hyväksyttyjä piirustuksia.

Lisätiedot

Uusi rakennus Luvan rakennus Kokonaisala Kerrosala Tilavuus Paloviranomainen Ehdollinen

Uusi rakennus Luvan rakennus Kokonaisala Kerrosala Tilavuus Paloviranomainen Ehdollinen 1 Tekninen lautakunta Rakennuslupa 2019-27 Päätöspäivämäärä 03.07.2019 Pykälä 82 Laaksonen Jukka Rakennuspaikka 103-401-3-2 Pinta-ala 185680.0 31640 HUMPPILA Kaava Ei kaavaa Hakija Miettinen Tuija Terhikki

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Torstai 31.5.2018 Huom! Kokouksen aluksi kevätkatselmus. Lähtö virastotalon pihasta yhteiskuljetuksella

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 18.8.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.8.2010 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 31.10.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.11.2016 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot