OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE JÄRJESTYKSENVALVONTA-, TURVATARKASTUS- JA VARTIOINTIPALVELUIDEN HANKINNASSA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE JÄRJESTYKSENVALVONTA-, TURVATARKASTUS- JA VARTIOINTIPALVELUIDEN HANKINNASSA"

Transkriptio

1 OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE JÄRJESTYKSENVALVONTA-, TURVATARKASTUS- JA VARTIOINTIPALVELUIDEN HANKINNASSA Helsingin Satama (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää ehdkkaita lähettämään sallistumishakemuksen neuvttelumenettelyyn Hilma-ilmituskanavassa julkaistun hankintailmituksen sekä tämän sallistumishakemushjeen ja liitteiden 1 3 mukaisesti. 1. Hankinnan tavite ja khde Hankinta n jaettu sa-alueisiin. Tässä vaiheessa ehdkkaita pyydetään jättämään sallistumishakemus yhteen tai useampaan saalueeseen. Tarjuksen vi jättää vain niistä sa-alueista, jihin ehdkas n jättänyt sallistumishakemuksen ja jihin ehdkas n hyväksytty mukaan. Osallistumishakemuksen jättäminen pelkästään sa-alueeseen C tarkittaa, että hakemusta arviidaan vain saalueessa C ja että tarjuksen vi jättää vain sa-alueesta C. Tarjusten perusteella tapahtuva palveluntuttajan/-tuttajien valinta tapahtuu siten, että valitaan 2 palveluntuttajaa sa-alueelle A ja B tai yksi palveluntuttaja sa-alueelle C. A) Järjestyksenvalvnta ja turvatarkastuspalvelut, jiden khteina vat seuraavat terminaalit lähialueineen: Olympiaterminaali Makasiiniterminaali Katajankan terminaali Länsiterminaali Työhön sisältyy järjestyksenvalvnnan ja turvatarkastusten lisäksi erilaisia asiakaspalveluun sekä matkustajien turvatarkastuksissa teknisten tarkastuslaitteiden käyttöön liittyviä tehtäviä. Asiakaspalvelutehtävissä krstuvat erilaiset neuvnta- ja pastustehtävät. Hankinnan khteena leva järjestyksenvalvnnan ja turvatarkastuspalveluiden alustava palvelukuvaus n sallistumishakemushjeen liitteessä 1A. B) Vartiintipalvelut, jiden khteina vat seuraavat satamat: Länsisatama Eteläsatama Vusaari Katajankan satama Hankinnan khteena leva vartiintipalveluiden alustava palvelukuvaus n sallistumishakemushjeen liitteessä 1B. C) Khtien A ja B mukaiset palvelut 2. Spimuskausi Spimuskausi n klme (3) vutta ja se alkaa spimuksen allekirjittamisesta. Lisäksi tilaaja varaa ikeuden jatkaa spimusta kknaan tai sittain kahdella yhden (1) vuden mittaisella ptikaudella. Tilaajan tavitteena n, että spimuskausi alkaa

2 3. Hankintamenettelynä neuvttelumenettely Hankinta tteutetaan käyttämällä erityisaljen hankintalain mukaista neuvttelumenettelyä. Hankinta n EU-kynnysarvn ylittävä direktiivin 2014/25/EU liitteessä XVII tarkitettuja ssiaalipalveluja ja muita erityisiä palveluja kskeva palveluhankinta. Hankinnassa nudatetaan lakia vesi- ja energiahulln, liikenteen ja pstipalvelujen alalla timivien yksiköiden hankinnista (349/2007, erityisaljen hankintalaki), lakia täydentävää asetusta (614/2007, hankinta-asetus) sekä vesi- ja energiahulln sekä liikenteen ja pstipalvelujen alalla timivien yksiköiden hankinnista annettua direktiiviä 2014/25/EU. Osallistumishakemuksen tai tarjuksen tekemisestä, esittelystä tai muusta menettelyyn sallistumisesta ei makseta ehdkkaille tai tarjajille krvausta. Hankintaan liittyvät tilaajan hankinta-asiakirjat vat saatavissa sumen kielellä. Js yritys haluaa tarjusasiakirjat muulla kielellä, käännättäminen ja siitä aiheutuvat kustannukset vat yrityksen itsensä vastattavina. 4. Neuvttelumenettelyn alustava aikataulu Menettelyn vaiheet pääpiirteittäin ja alustavat aikataulut vat seuraavat: Vaihe Arviitu ajankhta Hankintailmituksen ja sallistumishakemuslmakkeen lähettäminen Osallistumishakemushjeeseen liittyvät kysymykset lähetettävä hankintayksikölle Osallistumishakemusten jättöaika Ehdkkaiden valinta neuvttelumenettelyyn vk 44/2016 Neuvttelukutsun ja siihen liittyvien kysymysten lähettäminen tarjajille vk 44/2016 Neuvtteluvaihe (neuvttelut viiklla 46) vk 46 48/2016 Tarjuspyynnön lähettäminen tarjajille vk 48/2016 Tarjusten jättäminen vk 50/2016 Tarjusten tarkastaminen ja vertailu vk 51/2016 Hankintapäätös ja päätöksestä ilmittaminen vk 51/2016 Hankintaspimuksen allekirjitus vk 1/2017 Tarjusten valintaperusteena n kknaistaludellinen edullisuus tarjuspyynnössä tarkemmin kuvatulla tavalla. Valittava palveluntuttaja vi lla myös tarjajien mudstama ryhmittymä. 5. Neuvttelumenettelyn kulku 5.1 Ehdkkaiden valinta neuvttelumenettelyyn ja neuvttelukutsu Jäljempänä khdassa 6 n kuvattu ehdkkaiden valinta. Neuvtteluihin valituille esitetään neuvttelukutsu ja ilmitetaan alustava neuvtteluaikataulu. 2(6)

3 5.2 Neuvtteluvaihe ja lpullinen tarjuspyyntö Hankintayksikkö neuvttelee erikseen kunkin neuvttelukumppanin kanssa. Hankintayksikkö ei paljasta neuvttelukumppanin esittämiä luttamuksellisia tietja. Neuvtteluissa ja hankinnassa käytettävä kieli n sumi. Neuvttelujen kuluessa suunnitelmaehdtuksia ja alustavaa tarjuspyyntöä ja sen liitteitä valmistellaan. Neuvttelujen tarkituksena n laatia lpullinen tarjuspyyntö. Neuvttelut vivat kskea kaikkia hankittavien palvelujen tuttamiseen liittyviä ratkaisuja ja ehtja. Neuvttelut vivat kskea muun muassa seuraavia asiakknaisuuksia: tarjusten vertailuperusteet hankinnan khde spimusehdt ja -vastuut palvelututannn suunnittelun ja tteutuksen vaiheet, aikataulut ja järjestelyt Neuvttelujen päätyttyä hankintayksikkö pyytää kirjallisella tarjuspyynnöllä kirjallisen tarjuksen määräaikaan mennessä. 6. Ehdkkaiden valinta neuvttelumenettelyyn Hankintayksikkö valitsee sallistumishakemuksen jättäneiden ehdkkaiden juksta tarjajat, jille tarjuspyyntö lähetetään. Hankintayksikkö valitsee 3-4 tarjajaa / sa-alue, mikäli vähimmäisvaatimukset täyttäviä ehdkkaita n riittävästi. 6.1 Vähimmäisvaatimukset Vähimmäisvaatimukset n esitetty sallistumishakemuslmakkeella, liite 2, ja referenssilmakkeella, liite 3, jka ehdkkaan tulee täyttää. 6.2 Ehdkkaiden vertailu Js vähimmäisvaatimukset täyttäviä ehdkkaita n enemmän kuin neuvtteluihin valittavia tarjajia, hankintayksikkö vertailee sallistumishakemukset ja valitsee ehdkkaista 3-4 tarjajaa kullekin sa-alueelle seuraavin perustein: Osa-alue A, Järjestyksenvalvnta ja turvatarkastuspalvelut Ehdkas vi esittää enintään 4 lisäreferenssiä, jiden tulee täyttää referenssille asetettu vähimmäisvaatimus, kts. liitteet 2 ja 3. Pisteitä lisäreferensseistä annetaan seuraavasti: mikäli referenssin khteena n satama, lentkenttä, rautatie/metrasema, kauppakeskus tai vastaava, jssa kävijämäärä vähintään / päivä: 1 piste / referenssi (max 4 pistettä) mikäli referenssi tai referenssit vat sisältäneet henkilöiden turvatarkastusta: 1 lisäpiste Osa-alue B, Vartiinti Ehdkas vi esittää enintään 4 lisäreferenssiä, jiden tulee täyttää referenssille asetettu vähimmäisvaatimus, kts. liitteet 2 ja 3). Pisteitä lisäreferensseistä annetaan seuraavasti: mikäli referenssin khteena n satama, lentkenttä, rautatie/metrasema, energialaits tai vastaava: 1 piste / referenssi (max 4 pistettä) 3(6)

4 Osa-alue C, Järjestyksenvalvnta ja turvatarkastuspalvelut sekä vartiinti Ehdkas vi esittää enintään 4 lisäreferenssiä järjestyksenvalvnnasta ja turvatarkastuspalveluista, jiden tulee täyttää referenssille asetettu vähimmäisvaatimus, kts. liitteet 2 ja 3. Pisteitä lisäreferensseistä annetaan seuraavasti: mikäli referenssin khteena n satama, lentkenttä, rautatie/metrasema, kauppakeskus tai vastaava, jssa kävijämäärä vähintään / päivä: 1 piste / referenssi (max 4 pistettä) mikäli referenssi tai referenssit vat sisältäneet henkilöiden turvatarkastusta: 1 lisäpiste Ehdkas vi esittää enintään 4 lisäreferenssiä vartiinnista, jiden tulee täyttää referenssille asetetun vähimmäisvaatimuksen, kts. liitteet 2 ja 3) mikäli referenssin khteena n satama, lentkenttä, rautatie/metrasema, energialaits tai vastaava: 1 piste / referenssi (max 4 pistettä) Mikäli sveltuvien ehdkkaiden välille sa-alueiden A-C khdalla ei synny erja referenssien perusteella, tilaajalla n ikeus valita ehdkkaat liikevaihdn perusteella niin, että neuvttelumenettelyyn valitaan ehdkkaat, jilla n krkein liikevaiht edelliseltä vahvistetulta tilikaudelta. Liikevaihtna humiidaan ehdkkaan liikevaiht hankinnan khteena levista palveluista. 7. Kysymykset sallistumishakemushjeesta Hankinnasta kiinnstunut yritys vi pyytää lisätietja sähköpstitse lähettämällä kysymykset sitteeseen inf@ptcs.fi. Sumenkieliset kysymykset n lähetettävä viimeistään kell mennessä. Sähköpstin aihekenttään pyydetään kirjittamaan Lisätiedt, järjestyksenvalvnta-, turvatarkastus- ja vartiintipalvelut, Helsingin Satama Oy. Ehdkkaiden tasapulisen khtelun takaamiseksi muulla tavin esitettyihin kysymyksiin ei vastata. Kysyjän nimeä tai muita ehdkasta kskevia tietja ei ilmiteta kysymysten ja vastausten yhteydessä. Vastaukset kysymyksiin julkaistaan hankintayksikön internetsivuilla sitteessa arvilta viimeistään kl 24. Ehdkkaan vastuulla n käydä katsmassa kysymykset ja niihin annetut vastaukset sivuilla sekä käyttää hyväkseen mahdllisesti täsmennettyjä tietja sallistumishakemusta jättäessään. Ehdkkaan vastuulla n humiida kysymykset ja niihin annetut vastaukset sekä käyttää hyväkseen mahdllisesti täsmennettyjä tietja sallistumishakemusta jättäessään. 8. Luttamuksellisuus Hankinta-asiakirjjen julkisuus määräytyy erityisaljen hankintalain (Hankintalaki 349/2007) 66 :n ja lain viranmaisten timinnan julkisuudesta (JulkL 621/1999) mukaisesti. Merkitse sallistumishakemukseen selkeästi liike- tai ammattisalaisuudet ja erta nämä tiedt selvästi muusta aineiststa sallistumishakemuksessa. Kirjaa lisäksi liike- ja ammattisalaisuudet sallistumishakemuslmakkeeseen, jka n liitteenä 2. Osallistumishakemusten avaustilaisuus ei le julkinen. 4(6)

5 9. Osallistumishakemuksen timittaminen Osallistumishakemuslmake allekirjitettuna liitteineen n timitettava sähköpstitse sitteeseen hankinnat@ptcs.fi kl mennessä. Sähköpstiviestin liitteiden tulee lla tallennettu yleisimmillä timist-hjelmilla luettavaan mutn esimerkiksi.dc/.dcx, xls./.xlsx /.pdf,.ppt/.pptx tai.jpeg tiedstiksi. Osallistumishakemuksen sisältävä viesti tulee tsikida: Osallistumishakemus, [yrityksen nimi], järjestyksenvalvnta-, turvatarkastus- ja vartiintipalvelut. Osallistumishakemusten timittaminen n lähettäjän vastuulla. Määräajan jälkeen saapuneita sallistumishakemuksia ei teta humin. 10. Osallistumishakemuksen tekemistä kskevat vaatimukset 11.1 Osallistumishakemuksen kieli Osallistumishakemus liitteineen tulee lla laadittu sumeksi Ryhmittymänä tarjaminen Osallistumishakemus ja tarjus vidaan jättää ryhmittymänä. Ryhmittymällä tarkitetaan yritysten yhteistyötä hankintaspimuksen saamiseksi. Osallistumishakemuksessa tulee ilmittaa, että hakemus n tehty ryhmittymänä. Myös ryhmittymän jäsenet tulee ilmittaa sallistumishakemuksessa. Kaikki sallistumishakemushjeen ja sen liitteiden sekä tarjuspyynnön ehdkasta ja tarjajaa kskevat vaatimukset kskevat myös ehdkkaana tai tarjajana levaa ryhmittymää. Knsernin n tehtävä sallistumishakemuksensa ja tarjuksensa ryhmittymänä. Kaikki ryhmittymän jäsenet, esim. knserniyhtiöt, tulee ilmittaa tarjuksessa. Ryhmittymän n kyettävä viimeistään spimuksen allekirjitushetkellä sittamaan yksi rganisaati, jka hitaa kaiken yhteydenpidn tilaajan kanssa. Kuitenkin kaikki ryhmittymän jäsenet yhdessä vastaavat spimusvastuista allekirjittamalla hankintaspimuksen. Ryhmittymän n situduttava siihen, että tarjuksessa nimetyt ryhmittymän jäsenet vat käytettävissä hankinnan tteuttamiseen, mikäli ryhmittymä tulee valituksi Ulkmainen ehdkas Ulkmaisen ehdkkaan n timitettava vaatimuksissa tarkitetut tiedt sijittumismaansa lainsäädännön mukaisella rekisteritteella, vastaavalla muulla tdistuksella tai muulla yleisesti hyväksytyllä tavalla kuten antamalla sijittumismaan lainsäädännön mukainen valaehtinen tai vakuutuksella vahvistettu ilmitus Muiden tahjen vimavarihin vetaminen Ehdkas vi käyttää hankinnan tteuttamiseen muiden tahjen vimavarja riippumatta niiden välisten suhteiden ikeudellisesta lunteesta, mutta ehdkkaan n sitettava näyttö näiden vimavarjen käytettävyydestä. Js ehdkas vetaa alihankkijan vimavarihin, kyseisen alihankkijan n tsiasiallisesti sallistuttava hankinnan tteuttamiseen. Ehdkkaalla ei le ikeutta ilman pätevää syytä vaihtaa alihankkijaa, jnka vimavarihin ehdkas n vednnut sallistumishakemuksessa. Ehdkkaan n sitettava hankintayksikölle taludellista ja rahituksellista tilannetta ja teknistä surituskykyä kskevien sekä muiden vaatimusten täyttyminen. Näyttövelvllisuus tilaajan esittämien vaatimusten täyttämisestä n siihen vetavalla ehdkkaalla tai niiden ryhmittymällä. Tdisteena vidaan esittää situmus, jlla sitetaan, että vaaditut edellytykset täyttävät vimavarat vat ehdkkaiden tai tarjajien taikka ryhmittymän käytettävissä. 5(6)

6 Tilaaja arvii näytön riittävyyden vaatimusten täyttymisestä ja tarkistaa takeet siitä, että ehdkkaan resurssit vat käytettävissä kk sen ajan, jnka spimus kattaa Hankintamenettelystä pissulkeminen Ehdkas, jka syyllistyy hankintalain vastaiseen menettelyyn ja/tai väärien ja/tai puutteellisten tietjen antamiseen, vidaan sulkea pis hankintamenettelystä. Hankintamenettelyn ulkpulelle vidaan sulkea ehdkas, jta kskee hankintalain 54 :ssä tarkitettu pissulkemisperuste. Hankintamenettelystä suljetaan pis ne ehdkkaat, jtka eivät täytä ehdkkaan sveltuvuudelle asetettuja vähimmäisvaatimuksia. Mitä ehdkkailta vaaditaan sallistumishakemuksen jättämisen hetkellä, vaaditaan myös myöhemmin tarjuksen tekemisessä. Ehdkas, jka tarjuksentekhetkellä ei täytä sveltuvuuden vaatimuksia, suljetaan lpullisessa tarjuskilpailussa ulkpulelle. 11. Päiväys ja allekirjitus Helsingissä, HELSINGIN SATAMA OY Kari Nrviita Matkustajasatamat, jhtaja Jukka Kalli Vusaaren satama, jhtaja Liitteet Liite 1A Alustava palvelukuvaus / Järjestyksenvalvnta Liite 1B Alustava palvelukuvaus / Vartiinti Liite 2 Osallistumishakemuslmake Liite 3 Referenssilmake 6(6)

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 1(4) LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta ja sen hallinnima InnKas -prjekti (S 12115) tarjaa prjektissa mukana

Lisätiedot

Tilaajan (jäljempänä tilaaja ) lietteenkäsittely-palvelut (jäljempänä palvelu ).

Tilaajan (jäljempänä tilaaja ) lietteenkäsittely-palvelut (jäljempänä palvelu ). HANKINTAILMOITUKSEN LIITE 1 OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE LIETTEENKÄSITTELYPALVELUJEN HANKINNASSA Tilaaja (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää ehdokkaita lähettämään osallistumishakemuksen neuvottelumenettelyyn

Lisätiedot

20.6.2011. Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMA- palvelussa 10.5.2011.

20.6.2011. Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMA- palvelussa 10.5.2011. SUOJAVAATEPALVELUHANKINTA Peruspalvelukeskus Oiva liikelaits kuuluu Hlllan kunnan rganisaatin ja tuttaa ssiaali- ja perusterveydenhullnpalvelut yhteistiminta-alueen kuntien (Asikkala, Hllla, Hämeenkski,

Lisätiedot

Miten puu mukaan hankintoihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnoissa

Miten puu mukaan hankintoihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnoissa Miten puu mukaan hankintihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnissa 1. Yleistä uudesta hankintalaista 1 Uusi hankintalaki Uusi hankintalaki astui vimaan 1.1.2017. Laki perustuu vunna

Lisätiedot

Miten puu mukaan hankintoihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnoissa. 1. Yleistä uudesta hankintalaista

Miten puu mukaan hankintoihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnoissa. 1. Yleistä uudesta hankintalaista Miten puu mukaan hankintihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnissa 1. Yleistä uudesta hankintalaista 1 Uusi hankintalaki Uusi hankintalaki astui vimaan 1.1.2017. Laki perustuu vunna

Lisätiedot

22.8.2014 Dnro OUKA/7126/02.08.00/2014. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (348/2007) sekä lakia täydentävää asetusta (614/2007).

22.8.2014 Dnro OUKA/7126/02.08.00/2014. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (348/2007) sekä lakia täydentävää asetusta (614/2007). TARJOUSPYYNTÖ 1(7) 22.8.2014 Dnr OUKA/7126/02.08.00/2014 OULUNSALON KIRJASTON PALAUTUSAUTOMAATTI Hankinnan tausta ja tarkitus Oulun kaupunginkirjast-maakuntakirjast (hankintayksikkö/tilaaja) pyytää tarjustanne

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. OPETUSHALLITUS TARJOUSPYYNTÖ TEKNINEN IT-KONSULTOINTI Sivu 1 Dnr 21/021/2011 Hajautetun hjelmisttutantprsessin hjauspalvelut (Dnr 21/021/2011) 1. PERUSTIEDOT Opetushallitus pyytää tarjustanne tämän tarjuspyynnön

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta):

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta): Tarjouspyyntö 1 (5) YDINLAITOSTEN SÄHKÖJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN SEKÄ OHJELMISTOPOHJAISTEN AUTOMAATIOJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN ARVIOINTIA KOSKEVAT ASIANTUNTIJAPALVELUT Säteilyturvakeskus (jäljempänä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1 TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjus pyydetään kuntalain 14 luvun mukaisesta hallinnn ja taluden tarkastuksesta tilikausien 2017 2020 vastaavilta

Lisätiedot

OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE VERKON AKTIIVILAITTEIDEN HANKINNASSA

OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE VERKON AKTIIVILAITTEIDEN HANKINNASSA OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE VERKON AKTIIVILAITTEIDEN HANKINNASSA Ranuan Kuituverkot Oy ja Tähtikuitu Oy Sodankylä (jäljempänä tilaajat tai hankintayksiköt ) pyytävät ehdokkaita lähettämään osallistumishakemuksen

Lisätiedot

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. OPETUSHALLITUS TARJOUSPYYNTÖ TEKNINEN IT-KONSULTOINTI Sivu 1 Ohjelmist- ja järjestelmätestauspalvelut (Dnr 32/021/2011) 1. PERUSTIEDOT Opetushallitus pyytää tarjustanne tämän tarjuspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: kiinteistöjohtaja Tomi Jylänki Puh , Sähköp.

Yhteyshenkilö: kiinteistöjohtaja Tomi Jylänki Puh , Sähköp. TARJOUSPYYNTÖ 1/5 RAKENNUSTEKNISTEN JA TALOTEKNISTEN TÖIDEN VALVONTATEHTÄVÄT Pyydämme tarjustanne Hankasalmen kulukeskuksen uudisrakennuksen rakennusteknisten ja talteknisten töiden valvntatehtävistä jäljempänä

Lisätiedot

KELAN MÄÄRÄÄMÄT TYÖKYVYN ARVIOINTITUTKIMUKSET (SVL 15 L 13 JA KEL 61 ) VUOSINA 2015 2016

KELAN MÄÄRÄÄMÄT TYÖKYVYN ARVIOINTITUTKIMUKSET (SVL 15 L 13 JA KEL 61 ) VUOSINA 2015 2016 TEOS TUMA Palvelukuvaus Liite 1 KELAN MÄÄRÄÄMÄT TYÖKYVYN ARVIOINTITUTKIMUKSET (SVL 15 L 13 JA KEL 61 ) VUOSINA 2015 2016 Palvelukuvaus Liite 1 Kela KANSANELÄKELAITOS FOLKPENSIONSANSTALTEN 0 (31) PL 450,

Lisätiedot

Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjoustanne ultraäänilaiteesta

Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjoustanne ultraäänilaiteesta 1 (11) Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjustanne ultraäänilaiteesta Uudenkaupungin terveyskeskus pyytää tarjustanne ultraäänilaitteesta heisen hankintapyynnön mukaisesti. Ultraäänilaite

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Projektiin osallistuu 50 alueen kasvuhakuista, innovoivaa ja/tai kansainvälistyvää yritystä.

TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Projektiin osallistuu 50 alueen kasvuhakuista, innovoivaa ja/tai kansainvälistyvää yritystä. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KASVUINNO-PROJEKTIN GRAAFISEN ILMEEN JA MARKKINOINTIMATERIAALIEN SEKÄ KASVUINNO- PROJEKTIN WWW SIVUSTON SUUNNITTELU JA TEKNINEN TOTEUTUS Hankkeen päätteuttajana timii Lestijärven kunta

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot

CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. 1. Hallituksen tehtävien ja toiminnan perusta. 2. Hallituksen kokoonpano ja valintamenettely

CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. 1. Hallituksen tehtävien ja toiminnan perusta. 2. Hallituksen kokoonpano ja valintamenettely CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS 1. Hallituksen tehtävien ja timinnan perusta Hallituksen tehtävät ja timintaperiaatteet perustuvat Sumen lainsäädäntöön, erityisesti sakeyhtiölakiin ja arvpaperimarkkinalakiin

Lisätiedot

Yhteistyösopimus Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka tutkimus- ja yhteistyöohjelman toteuttamisesta vuosina 2015 2018

Yhteistyösopimus Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka tutkimus- ja yhteistyöohjelman toteuttamisesta vuosina 2015 2018 Yhteistyöspimus Kaupunkitutkimus ja metrpliplitiikka -tutkimus- ja yhteistyöhjelman tteuttamisesta vusina 2015 2018 Yhteistyöspimus Kaupunkitutkimus ja metrpliplitiikka tutkimus- ja yhteistyöhjelman tteuttamisesta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KLAUKKALANTIEN - (VANHAN) KIRKKOTIEN ALITILANTIEN KIERTOLIITTYMÄN RAKENNUSURAKASTA

TARJOUSPYYNTÖ KLAUKKALANTIEN - (VANHAN) KIRKKOTIEN ALITILANTIEN KIERTOLIITTYMÄN RAKENNUSURAKASTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) TARJOUSPYYNTÖ KLAUKKALANTIEN - (VANHAN) KIRKKOTIEN ALITILANTIEN KIERTOLIITTYMÄN RAKENNUSURAKASTA 1. Hankinnan khde ja kuvaus Pyydämme urakkatarjustanne Nurmijärven kunnan Klaukkalan

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. TILINTARKASTUSPALVELUJEN HANKINTA Helsingin seurakuntayhtymä (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 09.04.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KYMENLAAKSON MAAKUNTAHISTORIATEOKSEN KUSTANTAMISESTA

TARJOUSPYYNTÖ KYMENLAAKSON MAAKUNTAHISTORIATEOKSEN KUSTANTAMISESTA 1 TARJOUSPYYNTÖ KYMENLAAKSON MAAKUNTAHISTORIATEOKSEN KUSTANTAMISESTA 1. Hankinnan khde Pyydämme tarjustanne Kymenlaaksn maakuntahistriateksen kustantamisesta. Tarkemmat tiedt vat seuraavat: Laajuus: Frmaatti:

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Naantalin kaupungin saaristoalueen; Rymättylä, Merimasku, Velkua sekä kantakaupungin kahden kohteen (koulu ja päiväkoti)

Tarjouspyyntö: Naantalin kaupungin saaristoalueen; Rymättylä, Merimasku, Velkua sekä kantakaupungin kahden kohteen (koulu ja päiväkoti) Tarjuspyyntö: Naantalin kaupungin saaristalueen; Rymättylä, Merimasku, Velkua sekä kantakaupungin kahden khteen (kulu ja päiväkti) palvelukiinteistöjen siivuspalvelut ajalle xx.xx.20xx xx.xx.20xx Sisällys

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(7) TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN MAAPERÄTUTUKIMUKSET, SUUNNITTELU JA ASIANTUNTIJAPALVELUT Turun seudun puhdistamo

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUOSILLE JA SEKÄ OPTIONA LUKUVUOSILLE JA

TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUOSILLE JA SEKÄ OPTIONA LUKUVUOSILLE JA TARJOUSPYYNTÖ 17.3.2017 Sivu 1 / 8 TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUOSILLE 2017-2018 JA 2018-2019 SEKÄ OPTIONA LUKUVUOSILLE 2019-2020 JA 2020-2021 Yleistä Ksken Tl kunta / sivistystimi (jäljempänä

Lisätiedot

3. Riittääkö Tilaajavastuusta saatava raportti sieltä saatavien tietojen osalta ja katsooko tilaaja sen sieltä suoraan tässäkin vaiheessa?

3. Riittääkö Tilaajavastuusta saatava raportti sieltä saatavien tietojen osalta ja katsooko tilaaja sen sieltä suoraan tässäkin vaiheessa? Tarjuspyynnöstä esitetyt kysymykset ja vastaukset niihin 1. Vik avkuntutuksessa rakentaa palvelun niin, että siinä n sekä ktiin annettavaa kuntutusta että erillisessä tilissa tteutettavaa ryhmämutista

Lisätiedot

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Juntunen Johanna varajäsen Kinnunen Pirjo-Riitta jäsen Köngäs Martti

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Juntunen Johanna varajäsen Kinnunen Pirjo-Riitta jäsen Köngäs Martti 1(5) Aika Keskiviikkna 30.3.2016 kl 17 Paikka Seurakuntasali, Pulanka Läsnä Seppänen Hannes puheenjhtaja Mater Riina-Maria taluspäällikkö, sihteeri Milanen Erkki varapuheenjhtaja Herukka Terttu Juntunen

Lisätiedot

Tuusulan kunta ei sitoudu sopimusajalla kiinteisiin vähimmäishankintamääriin, vaan tuotteita hankitaan hallin tarpeita vastaavasti.

Tuusulan kunta ei sitoudu sopimusajalla kiinteisiin vähimmäishankintamääriin, vaan tuotteita hankitaan hallin tarpeita vastaavasti. (1)6 TARJOUSPYYNTÖ UIMAHALLIN KEMIKAALEISTA Tuusulan kunnan liikuntapalvelut pyytää tarjustanne tämän tarjuspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Tuusulan uimahallissa käytettävistä vedenpuhdistuskemikaaleista

Lisätiedot

Plus500CY Ltd. Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Plus500CY Ltd. Tietosuoja- ja evästekäytäntö Plus500CY Ltd. Tietsuja- ja evästekäytäntö Tietsuja- ja evästekäytäntö Tämä verkksivust n Plus500CY Ltd:n ( me, meille, meidän ) perima. Me kunniitamme tietjen luttamuksellisuutta ja ihmisten yksityisyyttä.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINNAN, TOTEUTUKSEN ja KÄYTTÖÖNOTON TUKEMISESSA TARVITTAVASTA

TARJOUSPYYNTÖ YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINNAN, TOTEUTUKSEN ja KÄYTTÖÖNOTON TUKEMISESSA TARVITTAVASTA TARJOUSPYYNTÖ YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINNAN, TOTEUTUKSEN ja KÄYTTÖÖNOTON TUKEMISESSA TARVITTAVASTA ASIANTUNTIJAPALVELUSTA Sisällys 1. Hankinnan perustiedt...

Lisätiedot

TEM:n tiedotteessa todetaan, että koska uuden hankintalain olisi tullut direktiivin

TEM:n tiedotteessa todetaan, että koska uuden hankintalain olisi tullut direktiivin Jäsentiedte 2/2016 Elinkeinasiat 9.3.2016 1 TO/MK INFRA RY:N JÄSENTIEDOTE HANKINTALAIN UUDISTUS Hankintalaki uudistetaan vastaamaan EU:n hankintadirektiiviä. Uusi hankintalaki krvaa vuden 2007 hankintalain,

Lisätiedot

Tunnistetietojen merkitseminen tarkentaviin VES- /TES -asiakirjoihin ja asiakirjojen toimittaminen Valtiokonttoriin

Tunnistetietojen merkitseminen tarkentaviin VES- /TES -asiakirjoihin ja asiakirjojen toimittaminen Valtiokonttoriin Kumttu 9.12.2015 hjeella Valtiknttri Ohje 1 (5) VK/1043/00.01/2015 Hallinnn hjaus 11.2.2011 Dnr 88/03/2011 Valtin virastt ja laitkset Tunnistetietjen merkitseminen tarkentaviin VES- /TES -asiakirjihin

Lisätiedot

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman arviointi

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman arviointi 1(7) Päivämäärä Dnro 18.9.2017 1429/07.01.00/2017 Viite Asia Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014-2020 arviointi Osallistumishakemusohje maaseutuohjelman maatalousluonnon monimuotoisuutta ja

Lisätiedot

Sopimuskausi on , jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa vuoden kerrallaan kuitenkin enintään 1 vuosi saakka.

Sopimuskausi on , jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa vuoden kerrallaan kuitenkin enintään 1 vuosi saakka. TARJOUSPYYNTÖ 1(8) KONSULTOINTI JA ASIANTUNTIJAPALVELUIDEN TARJOUSPYYNTÖ Jensuun seudun kehittämisyhtiö JOSEK Oy pyytää tarjustanne knsultinti ja asiantuntijapalveluista. Jensuun seudun kehittämisyhtiö

Lisätiedot

Ranuan kunnan rakennuttajakonsulttihankinta (kunnan toimitilahanke)

Ranuan kunnan rakennuttajakonsulttihankinta (kunnan toimitilahanke) RANUAN KUNTA Sivu 1 / 11 Ranuan kunnan rakennuttajaknsulttihankinta (kunnan timitilahanke) Tarjuspyyntö 29.6.2018 RANUAN KUNTA Sivu 2 / 11 Sisällysluettel 1. JOHDANTO... 3 2. HANKINNAN KUVAUS... 3 2.1.

Lisätiedot

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 1 (5) Vastaanttava yritys Vastaanttajan nimi Vastaanttajan katusite Pstilker Pstitimipaikka Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja Maanmittauslaits myöntää

Lisätiedot

KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU

KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU PÖYTÄKIRJA VIESTINNÄN KESKUSLIITTO SUOMEN JOURNALISTILIITTO KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU Aika 3.6.2016 Paikka Eteläranta 10, Helsinki Läsnä Elina Nissi edustaen VKL:a Ltta

Lisätiedot

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 1 (5) Vastaanttava yritys Vastaanttajan nimi Vastaanttajan katusite Pstilker Pstitimipaikka Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja Maanmittauslaits myöntää

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 7 27.01.2016. 7 Asianro 201/10.00.02.01/2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 7 27.01.2016. 7 Asianro 201/10.00.02.01/2016 Kupin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) 7 Asianr 201/10.00.02.01/2016 Puijnlaaksn etelärinteen tnttien luvutusehdt Kiinteistöjhtaja Jari Kyllönen Maamaisuuden hallintapalvelujen tukipalvelut Tekninen lautakunta

Lisätiedot

Tämä liite täydentää sopimuksessa määriteltyjä ehtoja tuen käyttämisestä hankkeen eri kululuokissa. Nämä tarkennukset löytyvät II osasta.

Tämä liite täydentää sopimuksessa määriteltyjä ehtoja tuen käyttämisestä hankkeen eri kululuokissa. Nämä tarkennukset löytyvät II osasta. FIN_Annex III_mnbeneficiary_v20140604.dc KA 1 Yleissivistävälle kulutukselle LIITE III TALOUS- JA SOPIMUSSÄÄNNÖT I. JOHDANTO Tämä liite täydentää spimuksessa määriteltyjä ehtja tuen käyttämisestä hankkeen

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. VÄLINEHUOLTOPALVELUIDEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää Hilmailmoituskanavassa 2.10.2014 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA

LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA Kangasalan varhaiskasvatus tarjaa lapsen ja perheen tarvitsemat varhaiskasvatuspalvelut perheen tilanteen ja tarpeen mukaisesti; kkpäivähita, sapäivähita, perhepäivähita,

Lisätiedot

VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI

VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI Liite 20 Opetus- ja kasvatuslautakunta 18.11.2015 Ulvilan kaupunki VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI Päiväktihidn sääntökirja 2016 Sisältö 1. PALVELUSETELI... 4 2. SÄÄNTÖKIRJA... 4 3. MÄÄRITELMÄT... 4 4.

Lisätiedot

HANKINTAILMOITUS: IKÄÄNTYNEIDEN KOTIHOIDON JA TUKIPALVELUJEN TUOTANTO

HANKINTAILMOITUS: IKÄÄNTYNEIDEN KOTIHOIDON JA TUKIPALVELUJEN TUOTANTO Pyhärannan kunta seniripalvelut Tarjuspyyntö 31.5.2017 HANKINTAILMOITUS: IKÄÄNTYNEIDEN KOTIHOIDON JA TUKIPALVELUJEN TUOTANTO Pyhärannan kunnan seniripalvelut pyytää tarjuksia niiltä palveluntuttajilta,

Lisätiedot

LIITE III RAHOITUS- JA SOPIMUSSÄÄNÖT

LIITE III RAHOITUS- JA SOPIMUSSÄÄNÖT FINvs3_Annex III_mnbeneficiary_updated_with_v300714.dc KA 1 Yleissivistävälle kulutukselle I. JOHDANTO LIITE III RAHOITUS- JA SOPIMUSSÄÄNÖT Tämä liite täydentää spimuksessa määriteltyjä ehtja tuen käyttämisestä

Lisätiedot

Windows Nordicin maksunpalautus loppukäyttäjille ("Kampanja") Microsoftin kampanjaehdot

Windows Nordicin maksunpalautus loppukäyttäjille (Kampanja) Microsoftin kampanjaehdot Windws Nrdicin maksunpalautus lppukäyttäjille ("Kampanja") Micrsftin kampanjaehdt Kampanjaehdt Kelpuutettavat laitteet Windws kannettava tietkne, jssa n ait Micrsft Windws 10 Hme tai Windws 10 S käyttöjärjestelmä,

Lisätiedot

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. OPETUSHALLITUS TARJOUSPYYNTÖ TEKNINEN IT-KONSULTOINTI Sivu 1 Dnr 23/021/2011 Integraatipalvelut (Dnr 23/021/2011) 1. PERUSTIEDOT Opetushallitus pyytää tarjustanne tämän tarjuspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Lausuntopyyntökysely

Lausuntopyyntökysely SOSIAALI-JA 1 0 TERVEYSMINISTERIÖ Lausuntpyyntökysely Ohjeet: Sähköisessä kyselylmakkeessa vi liikkua edestakaisin painamalla Edellinen- tai Seuraava - painikkeita. Kyselyssä n mahdllista edetä vastaamatta

Lisätiedot

DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ ALTEKIN HANKINNOISSA

DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ ALTEKIN HANKINNOISSA DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ ALTEKIN HANKINNOISSA INFOTILAISUUS TARJOAJILLE 21.4.2016 kl 12-14 Altekin rakennusmateriaali- ja rakennustarvikehankinnat Viherlandia, Kammintie 6, Jyväskylä Asiat u Avaus

Lisätiedot

HANKINTAOHJE LUONNOS

HANKINTAOHJE LUONNOS HANKINTAOHJE LUONNOS 2.1.2018 Kittilän kunta Tämä hankintahje n tarkitettu kansallisten ja EU-hankintjen kilpailuttamiseen, mutta spii myös pienhankintjen tteuttamisen suunnitteluun. 1 Sisällysluettel

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 22/ (7) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) INKA/

Helsingin kaupunki Esityslista 22/ (7) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) INKA/ Helsingin kaupunki Esityslista 22/2016 1 (7) 5 Raide-Jkeri-linjan raitivaunujen hult- ja kunnssapitpalveluitten hankinta HEL 2016-013381 T 02 08 02 01 Päätösehdtus päättää, täydentäen kunnssapitpalveluitten

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 6Aika Kasvun ekosysteemit

Tarjouspyyntö 6Aika Kasvun ekosysteemit Tarjuspyyntö 6Aika Kasvun eksysteemit 20.11.2018 Ostpalvelut 6Aika Kasvun eksysteemit -prjektiin 1. TAUSTA JA TARKOITUS 6Aika - Kasvun eksysteemit: yritysten kasvun mahdllistaminen kuutskaupunkien yhteistyössä

Lisätiedot

VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN

VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN Kirje 1 (5) VM/1346/02.02.03.09/2017 10.7.2017 VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN Valtinavustuksen maksimisumma Sumi.fi-viestit n palvelu, jka timii julkishallinnn rganisaatiiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA Opetushallitus (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne Hankintailmoitukset.fi -ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Keskustan alueurakka. - Infran kunnossapitourakka - Turun ydinkeskusta - Urakan arvo n. 2 M /v - 5 vuotinen palvelusopimus, alkaa 1.6.

Keskustan alueurakka. - Infran kunnossapitourakka - Turun ydinkeskusta - Urakan arvo n. 2 M /v - 5 vuotinen palvelusopimus, alkaa 1.6. Keskustan alueurakka - Infran kunnssapiturakka - Turun ydinkeskusta - Urakan arv n. 2 M /v - 5 vutinen palveluspimus, alkaa 1.6.2019 - Asukkaita 61 542 - Työpaikat, ylipistt, satama, rautatie- ja linja-autasema,

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) Turun seudun puhdistamo Oy (jäljempänä myös puhdistamo,

Lisätiedot

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde.

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde. TERVEYSASEMAPÄIVYSTYSPALVELUT Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti

Lisätiedot

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 7.11.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Ydinlaitosten luvanhaltijoiden/luvanhakijoiden johtamisjärjestelmien arviointi ja valvonnan kehittäminen

Ydinlaitosten luvanhaltijoiden/luvanhakijoiden johtamisjärjestelmien arviointi ja valvonnan kehittäminen Tarjouspyyntö 1 (6) Ydinlaitosten luvanhaltijoiden/luvanhakijoiden johtamisjärjestelmien arviointi ja valvonnan kehittäminen Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot

LIITE III RAHOITUS- JA SOPIMUSSÄÄNNÖT

LIITE III RAHOITUS- JA SOPIMUSSÄÄNNÖT FI_Annex III_mnbeneficiary_valmis.dc I. JOHDANTO LIITE III RAHOITUS- JA SOPIMUSSÄÄNNÖT Tämä liite täydentää spimuksessa määriteltyjä ehtja tuen käyttämisestä hankkeen eri kululukissa. Nämä tarkennukset

Lisätiedot

82136257 Parikkalan kunta. Koirniemen osayleiskaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.11.2013. 1. Osayleiskaava-alue

82136257 Parikkalan kunta. Koirniemen osayleiskaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.11.2013. 1. Osayleiskaava-alue 82136257 Parikkalan kunta Kirniemen sayleiskaava Osallistumis- ja arviintisuunnitelma 19.11.2013 Osallistumis- ja arviintisuunnitelma n lakisääteinen (MRL 63 ) kaavan laatimiseen liittyvä asiakirja, jssa

Lisätiedot

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUIDEN KILPAILUTUS MUISTILIITTO ry (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

HYVINKÄÄN MONITAVOITTEINEN METSÄSUUNNITELMA [1] Tarjouspyyntö

HYVINKÄÄN MONITAVOITTEINEN METSÄSUUNNITELMA [1] Tarjouspyyntö HYVINKÄÄN MONITAVOITTEINEN METSÄSUUNNITELMA [1] Tarjuspyyntö 22.5.2018 Tarjuspyyntö Hyvinkään kaupunki pyytää Teiltä tarjusta mnitavitteisen metsäsuunnitelman laatimisesta mistamilleen taajama- ja talusmetsille.

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

Hankintapalvelut

Hankintapalvelut ROVANIEMEN KAUPUNKIKONSERNIN PIENHANKINTAOHJEET 10.1.2018 Hankintapalvelut 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 SOVELTAMISALA JA MÄÄRITELMÄ...3 2 HANKINTAVALTUUDET...3 3 PIENHANKINNOISSA NOUDATETTAVAT PERIAATTEET...3

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) Turun seudun puhdistamo Oy (jäljempänä

Lisätiedot

Osa A: Vartiointipalvelu Karkkilan kaupungin alueella Osa B: Vartiointipalvelu Vihdin kunnan (pääosin Nummelan) alueella

Osa A: Vartiointipalvelu Karkkilan kaupungin alueella Osa B: Vartiointipalvelu Vihdin kunnan (pääosin Nummelan) alueella VARTOINTIPALVELUN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 24.10.2017 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

B2C KOHDERYHMÄPALVELUT PALVELUKUVAUS

B2C KOHDERYHMÄPALVELUT PALVELUKUVAUS PALVELUKUVAUS 1 (5) 14.5.2012 Ulkinen B2C KOHDERYHMÄPALVELUT PALVELUKUVAUS Itella Psti Oy Osite Puh. 020 4511 Asiakas- ja verkkratkaisut PL 6 Ktipaikka: Helsinki Khderyhmä- ja rekisteripalvelut 00011 ITELLA

Lisätiedot

Ominaisuus- ja toimintokuvaus Idea/Kehityspankki - sovelluksesta

Ominaisuus- ja toimintokuvaus Idea/Kehityspankki - sovelluksesta www.penspace.fi inf@penspace.fi 15.6.2015 1 Ominaisuus- ja timintkuvaus Idea/Kehityspankki - svelluksesta 1. Yleistä Kun jäljempänä puhutaan prjektista, tarkitetaan sillä mitä tahansa kehittämishjelmaa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Puitesopimus 2015-2016

TARJOUSPYYNTÖ Puitesopimus 2015-2016 1(9) 25.03.2015 Saarijärven kaupunki / tuttajapalvelut Perusturvaliikelaits Saarikka SSYP Kiinteistöt Oy TARJOUSPYYNTÖ Puitespimus 2015-2016 Tuntivelitusphjaiset rakennus-, sähkö-, LV- ja IV-työt Pyydämme

Lisätiedot

Juhlatalo Rak29, kalustehankinta

Juhlatalo Rak29, kalustehankinta Juhlatalo Rak29, kalustehankinta Sipoon kunta pyytää tarjoustanne Hilma-ilmoituskanavassa 21.11.2014 julkaistun hankintailmoituksen ja tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Juhlatalon Rak 29

Lisätiedot

KARKKILAN KAUPUNGIN HANKINTAOHJE (PÄIVITETTY)

KARKKILAN KAUPUNGIN HANKINTAOHJE (PÄIVITETTY) Pöytäkirjan liite nr 23 KARKKILAN KAUPUNGIN HANKINTAOHJE (PÄIVITETTY) Kaupunginhallitus 11.4.2011 121 Työryhmä: tekninen jhtaja Kari Setälä rakennuttamispäällikkö Pirj Hilnen yhdyskuntatekniikan päällikkö

Lisätiedot

Kelan järjestelmä muodostaa erän apteekin yhden vuorokauden aikana lähettämistä ostoista.

Kelan järjestelmä muodostaa erän apteekin yhden vuorokauden aikana lähettämistä ostoista. 11 Tilitysmenettely Kelalta tai työpaikkakassalta tilitettävä kustannus syntyy sillin, kun lääkkeet luvutetaan asiakkaalle sairausvakuutuslain mukaisella krvauksella vähennettyyn hintaan. Kun lääkkeet

Lisätiedot

Domperidonin hyväksytyt käyttöaiheet, jotka on lueteltu alkuperäisvalmisteen CDS-asiakirjassa, ovat seuraavat:

Domperidonin hyväksytyt käyttöaiheet, jotka on lueteltu alkuperäisvalmisteen CDS-asiakirjassa, ovat seuraavat: Liite II Tieteelliset jhtpäätökset ja perusteet myyntilupien peruuttamiselle tai myyntilupien ehtjen muuttamiselle sveltuvin sin sekä yksityiskhtainen selvitys lääketurvallisuuden riskinarviintikmitean

Lisätiedot

Maahantuojat: omavalvontasuunnitelman ja sen toteutumisen tarkastuslomakkeen käyttöohje

Maahantuojat: omavalvontasuunnitelman ja sen toteutumisen tarkastuslomakkeen käyttöohje Esittelijä Nurttila Annika Sivu/sivut 1 / 6 Maahantujat: mavalvntasuunnitelman ja sen tteutumisen tarkastuslmakkeen käyttöhje Tarkastuksen tavitteena n selvittää, nk maahantujalla mavalvntasuunnitelmassaan

Lisätiedot

Uuraisten kuntakonsernin hankintaohjelma

Uuraisten kuntakonsernin hankintaohjelma 1 Uuraisten kuntaknsernin hankintahjelma kunnanhallitus 28.8.2017 2 SISÄLLYSLUETTELO HANKINTASTRATEGIA 3 JOHDANTO 4 HANKINTAPROSESSI 5 SIDOSYKSIKKÖHANKINNAT 7 HANKINTAOHJEET JA PÄÄTÖSVALTA HANKINNOISSA

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA Turun seudun puhdistamo Oy

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Toimintamalli muutostilanteessa

REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Toimintamalli muutostilanteessa Rekisterinpitäjän muutkset 1(7) REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Timintamalli muutstilanteessa Ptilasasiakirjan rekisterinpitäjä: alkutilanne Tiet ptilaan hidssa syntyvien asiakirjjen rekisterinpitäjästä tallennetaan

Lisätiedot

HAKUOHJE LIIKUNNALLISEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN KEHITTÄMISAVUSTUKSIA VARTEN LUKUVUODELLE 2007-2008

HAKUOHJE LIIKUNNALLISEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN KEHITTÄMISAVUSTUKSIA VARTEN LUKUVUODELLE 2007-2008 1(5) HAKUOHJE LIIKUNNALLISEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN KEHITTÄMISAVUSTUKSIA VARTEN LUKUVUODELLE 2007-2008 YLEISTÄ Liikunnallisen iltapäivätiminnan kehittämishankkeiden tukemiseen liittyviä valtinavustuksia jaettaessa

Lisätiedot

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Palvelunkuvaus.

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Palvelunkuvaus. SANELUJÄRJESTELMÄ JA SANELUNPURKUPALVELU Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 10.2.2017 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Aktia-konsernin palkka- ja palkkioselvitys

Aktia-konsernin palkka- ja palkkioselvitys Aktia-knsernin palkka- ja palkkiselvitys Tämä selvitys nudattaa hallinnintikdin (1.10.2010) susitusta 47, jnka mukaan Aktian tulee selvittää Aktia Pankki Oyj:n (Aktia) timitusjhtajalle, muulle knserninjhdlle,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) ALLE 65-VUOTIAIDEN MONISAIRAIDEN ASIAKKAIDEN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Helsingin kaupungin hankintakeskus yhteistyönä

Lisätiedot

Kauhavan keskustan kehittämissuunnitelman

Kauhavan keskustan kehittämissuunnitelman ideinti ja Kilpailuhjelma 10.6.2015 2 SISÄLTÖ 1. Suunnittelukilpailun tteutus... 3 1.1. Kilpailun järjestäjä, khde ja tarkitus... 3 1.2. Suunnittelukilpailun aikataulu... 4 1.3. Ohjelma-asiakirjat... 4

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ ETELÄ-KARJALAN LIITON HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ ETELÄ-KARJALAN LIITON HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1 TARJOUSPYYNTÖ ETELÄ-KARJALAN LIITON HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 2017-2018 1. Hankintayksikön yhteystiedt 2. Tarkastettavan khteen yleiskuvaus Etelä-Karjalan liitn tarkastuslautakunta pyytää

Lisätiedot

Tarjouspyyntöasiakirjat on lähetetty aikaisemmille yhteistyökumppaneille.

Tarjouspyyntöasiakirjat on lähetetty aikaisemmille yhteistyökumppaneille. TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITO 2019 2024 Tarjuspyynnön khde Ääneksken Kiinteistönhit Oy pyytää teiltä tarjustanne Ääneksken kaupungin hallinnassa levien katujen ja pihjen talvikunnssapidsta Ääneksken,

Lisätiedot

Hankinnan kohteena on jäljempänä tarkemmin määritelty hoitajatyövoima.

Hankinnan kohteena on jäljempänä tarkemmin määritelty hoitajatyövoima. HOITAJATYÖVOIMAN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 29.9.2016 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Pihlajalinna julkistaa suunnitellun listautumisantinsa merkintähinnan alustavan hintavälin

Pihlajalinna julkistaa suunnitellun listautumisantinsa merkintähinnan alustavan hintavälin PIHLAJALINNA OY YHTIÖTIEDOTE 22.5.2015, KLO 13.30 EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, YHDYSVALLOISSA AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, SINGAPORESSA, ETELÄ-

Lisätiedot

Sipoon kunnan rakennusjärjestyksen uudistaminen Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS)

Sipoon kunnan rakennusjärjestyksen uudistaminen Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Osallistumis- ja arviintisuunnitelma Rakennusjärjestyksen muuts Rakennusvalvnta Sipn kunnan rakennusjärjestyksen uudistaminen Osallistumis- ja arviintisuunnitelma (OAS) 1. Mikä rakennusjärjestys n? Rakennusjärjestys

Lisätiedot

Yrityksen maksut -palvelu. Palvelukuvaus

Yrityksen maksut -palvelu. Palvelukuvaus Yrityksen maksut -palvelu Palvelukuvaus Sisällys 1 Sanmakuvaukset... 3 1.1 Maksutimeksiant asiakkaalta pankkiin... 3 1.2 Palaute pankista asiakkaalle... 3 1.3 Maksun peruutuspyyntö... 4 2 Edellytykset...

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja kohteelle asetetut vaatimukset on kuvattu tarkasti liitteessä 1.

Hankinnan kohde ja kohteelle asetetut vaatimukset on kuvattu tarkasti liitteessä 1. 10.2.2010 PL 357 02151 Espoo TARJOUSPYYNTÖ operoi Suomen tärkeimpiä viranomaisten kriittisiä tietoliikenneverkkoja ja -järjestelmiä. Operoimiemme järjestelmien käyttäjiä ovat mm. Poliisi, pelastustoimi,

Lisätiedot