Espoon kaupungin käännöspalveluiden hankintaa koskevaan tarjouspyyntöön tuli määräaikaan mennessä 30 kysymystä, joihin vastaamme alla.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Espoon kaupungin käännöspalveluiden hankintaa koskevaan tarjouspyyntöön tuli määräaikaan 12.3.2012 mennessä 30 kysymystä, joihin vastaamme alla."

Transkriptio

1 1 (5) Käännöspalveluiden hankinta Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja vastaukset Espoon kaupungin käännöspalveluiden hankintaa koskevaan tarjouspyyntöön tuli määräaikaan mennessä 30 kysymystä, joihin vastaamme alla. Kysymys 1. Hinnoittelulomakkeessa on kullekin kieliparille (esim. suomi englanti-suomi) varattu vain yksi kohta. Onko siis tarkoituksena, että suomienglanti- ja englanti-suomi-käännöksille annetaan sama hinta? Yleensä vieraasta kielestä suomeen päin käännettäessä hinta on korkeampi kuin vieraasta kielestä suomeen päin käännettäessä. Vastaus: Tarjouksessa tulee ilmoittaa käännöstöiden hinta kielipareittain. Ts. käännökset suomeen ja suomesta tulee tarjota samanhintaisina. Yli 95 %:ssa käännöstöistä alkukielenä on suomi. Kysymys 2: Hinnoittelulomakkeessa puhutaan teknisen työn lisästä. Mihin sillä tarkalleen ottaen viitataan? Vastaus: Teknisillä töillä tarkoitetaan tarjouspyynnön mukaisesti erillisiä toimeksiantoja kuten konsultointi, kielentarkistus, puhtaaksikirjoitus, tekstin purkaminen nauhalta jne. Kysymys 3: Missä muodossa lähetätte yleensä käännettävät tekstit (esim. Word, Excel, PowerPoint ) Vastaus: Käännettävät tekstit voivat olla mitä tahansa yllämainittua tiedostomuotoa. Valtaosa on kuitenkin Word-tiedostoja. Kysymys 4. Onko väliä, onko ruotsin kääntäjä suomenruotsalainen vai ruotsalainen? Vastaus: Käännöstekstien tulee olla standardiruotsia. Kääntäjän kansallisuudella ei ole merkitystä. Kysymys 5. Käännetäänkö englanniksi tulevat tekstit amerikanenglanniksi vai brittienglanniksi? Vastaus: Käännöksessä tulee käyttää brittienglantia, ellei tilauskohtaisesti toisin määritellä.

2 2 (5) Kysymys 6: Mitä tarkoitetaan vastaavalla korkeakoulututkinnolla nimetyiden kääntäjien vaatimusten kohdalla? Mitkä ovat koulutuksen kriteerit: täytyykö olla kieliä vai voiko olla melkeinpä mikä tahansa korkeakoulututkinto, jos tarjoaja katsoo sen palvelevan käännösosaamista? Vastaus: Vastaavalla korkeakoulututkinnolla tarkoitetaan mitä tahansa ylempää korkeakoulututkintoa. Kysymys 7. Tarkistaja: Eikö tarkistajia tarvitse mitenkään nimetä? Ja onko natiivivaatimus aina ehdoton (vrt. tapaus, jossa jo kääntäjä on natiivi, jolloin voisi olla parempi, että tarkistaja olisi äidinkieleltään lähdekielinen). Vastaus: Tarjouspyynnön mukaisesti Tarjouksessa tulee nimetä Espoon kaupungille yksi yhteyshenkilö sekä vähintään yksi kääntäjä jokaiselle tarjotulle kieliparille. Tarkistajalla tulee olla kohdekieli äidinkielenään. Tämä on kelpoisuusehto eli ehdoton vaatimus. Kysymys 8. Referenssejä vaaditaan vähintään kolme per kääntäjä. Ilmeisesti rivejä saa tarpeen mukaan lisätä? Vastaus: Referenssejä tulee esittää vähintään kolme. Rivejä saa lisätä, mutta lisämäärällä ei ole merkitystä tarjousten vertailussa. Kysymys 9. Ilmeisesti kielistä, joiden hinta ei vaikuta vertailuun, voidaan tarjota vain osaa (esim. vain viro, saksa, ranska ja espanja)? Vastaus: Tarjoaja voi ilmoittaa ns. lisäkielten hinnan, jos ne sisältyvät tarjoajan valikoimaan. Nämä kielet ovat siis vapaaehtoisia ilmoitettavia ja niistä voi tarjota vain osan. Kysymys 10. Mitä tarkkaan ottaen tarkoitetaan virkkeellä: Salassa pidettävät asiakirjat on sijoitettava erilliselle tarjouksen liitteelle.? Vastaus. Jos tarjoaja katsoo, että tarjous sisältää liikesalaisuutena pidettävää tietoa, sellainen tieto tulee olla omana erillisenä liitteenä, joka on merkitty (lomakkeen yläreunaan) liikesalaisuudeksi. Hintatiedot eivät voi olla liikesalaisuuksia. Kysymys 11. Liitteessä 1 kohdassa 2 sanotaan: Yhteyshenkilön CV:n tulee olla tarjouksen liitteenä. Eli CV halutaan vain yhteyshenkilöltä? Vastaus: Yhteyshenkilön CV:n tulee olla tarjouksen liitteenä. Kääntäjien CV:tä ei vaadita. Kysymys 12. Tarjous toimitetaan siis kokonaisuudessaan sekä paperilla että muistitikulla/cd-romilla?

3 3 (5) Vastaus: Sekä paperinen että sähköinen tarjousmuoto ovat sallittuja. Toivomuksena on, että tarjous kokonaisuudessaan olisi tulostettuna paperille, ja hintaliite olisi lisäksi sähköisessä muodossa. Kysymys 13. Tarjouspyynnössä puhutaan tarjouksesta ja liitteistä. Oikeastaan kaikki varsinainen tieto (paitsi yritysesittely ja vastaavat) kysytäänkin liitteissä, mutta oletamme, että hyväksytään ja ehkä vaaditaankin varsinainen tarjoussaate. Vastaus: Varsinaista tarjoussaatetta ei edellytetä, jos tarjous muuten täyttää asetetut vaatimukset ja sisältää pyydetyt tiedot. Kysymys 14. Voiko tehdä tarjouksen pelkästään yhdestä kieliparista, eli minun kohdallani suomi-englanti? Vastaus: Tarjoajan tulee tarjota kaikkien kolmen kielen (englanti, ruotsi ja venäjä) käännöspalveluita. Osatarjouksia ei sallita. Kysymys 15. Liite1: nimetyillä kääntäjillä tulee olla vähintään kolme referenssiä asiateksteistä kunta-alalle / julkiselle toimijalle viimeisten kolmen vuoden ajalta: Yritystämme ja kääntäjiämme sitovat salassapitosopimukset. Jos asiakasta ei voi nimetä voiko mainita asiakastyypin? Voidaanko vaaditut referenssit käsitellä salaisena tietona? Vastaus: Referensseissä tulee mainita asiakkaan nimi. Referenssitiedot voi merkitä salaisiksi. Kysymys 16. Liite1: "Yhteyshenkilö ja nimetyt kääntäjät koulutuksineen ilmoitetaan erillisellä liitteellä. Yhteyshenkilön CV:n tulee olla tarjouksen liitteenä. Tuleeko tarjouksen liitteenä olla pelkästään yhteyshenkilön CV, ei siis kääntäjien CV:itä? Vastaus: Kts. vastaus kysymykseen 11. Kysymys 17. Liite 2: käännöksen vahvistaminen -- Vain auktorisoitu kääntäjä voi kääntää ja vahvistaa auktorisoidun tekstin. Voiko auktorisoituihin käännöksiin käyttää kääntäjää, joka ei ole mainittu referensseissä ja voiko auktorisoidun käännöksen hinnoitella erikseen? Vastaus: Auktorisoidulta kääntäjältä ei vaadita referenssejä. Käännöksen vahvistamisen (auktorisoidun käännöksen) hinta ilmoitetaan hintaliitteellä. Kysymys 18. Liite 2: Vertailtavat kielet ovat myös ->suomi-suuntaan. Sama kääntäjä ei yleensä käännä molemmille kielille. Tarvitaanko siis myös EN, SV, RU -> FI - kääntäjät, ja FI-kielentarkistus?

4 4 (5) Vastaus: Kts vastaus kysymykseen 1. Kysymys 19. Liite 4: "Erityisterminologiaa sisältävien tekstien hankinta voidaan tarvittaessa tehdä puitesopimusten ulkopuolelta" Voidaanko tarjoukseen merkitä että tällaiset käännökset eivät kuulu perushintaan, hinnat sovitaan erikseen (eri tekijät). Vastaus: Erityisterminologiaa sisältävien tekstien hankinta ei varsinaisesti sisälly tähän kilpailutukseen. Vertailussa huomioidaan vain hintaliitteen hinnat. Liitettä ei saa muuttaa. Kysymys 20. Liite 4: "Toimittaja vastaa siitä, että käännökset ovat kieliasultaan vaadittua tasoa". Tätä tasoa ei mainita tarjousasiakirjoissa, eli sitoudumme johonkin mitä emme tiedä. Mikä on vaadittu taso? Vastaus: Käännöspalvelun yleiset laadulliset kriteerit on määritelty tarjouspyynnössä. Tarkempia, toimeksiantokohtaisia kriteerejä voidaan esittää vasta tilauksen yhteydessä. Perusedellytys on, että käännös vastaa alkukielen tyyliä ja on toteutettu hyvällä ammattitaidolla. Kysymys 21. Liite 4: "Toimittaja vastaa siitä, että käännetyt materiaalit toimitetaan asiakkaalle samassa tallennemuodossa kuin ne on toimittajalle annettu." Tarjouspyyntö: "Tilaukset tehdään ERP -järjestelmän kautta. Tilaus lähtee Espoon järjestelmästä pdf-muotoisena toimittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen." - Usein pdf- muotoiset dokumentit vaativat vaihtelevan määrän asettelua tai konversioita. Tarkoitetaanko hinnoittelulomakkeessa mainitulla teknisellä työllä myös asettelutyötä? Vastaus: ERP-tilaus koskee työn tilaustapaa. Se ei koske käännösmateriaalin eli tekstin lähettämismuotoa. Tekstit toimitetaan muokattavassa tallennusmuodossa. Tekstin asettelua tarvitaan hyvin harvoin. Kysymys 22. Onko kaikista tarjotuista kääntäjistä liitettävä CV mukaan? Ilmeisesti kääntäjien pätevyyden selvitys voi olla myös vapaamuotoinen. Vastaus: Kts vastaus 11. Kysymys 23. Vain yhteyshenkilöstä vaaditaan nimenomaan erillinen CV, mikäli olemme ymmärtäneet oikein. Voitteko vielä täsmentää, tarkoitetaanko tässä tarjousvaiheen yhteyshenkilöä vai tilauksia koordinoivaa henkilöä? Vastaus: Yhteyshenkilöllä tarkoitamme tilauksia koordinoivaa, sopimusta toteuttavaa yhteyshenkilöä. Kysymys 24. Liite 2: Onko lisäkielistä ilmoitettava kaikki kombinaatiot vai onko mahdollista tarjota vain osaa ehdotetuista lisäkielistä?

5 5 (5) Vastaus: Kts, vastaus kysymykseen 9. Kysymys 25. Liite 3: ilmoitetaanko referenssit vain yhdestä nimetystä kääntäjästä per kielipari? Vai lisätäänkö liitteeseen ruudukoita tarpeen mukaan? Vastaus: Referenssit tulee ilmoittaa vähintään yhdestä kääntäjästä/kielipari. Taulukkoon voi lisätä rivejä tarpeen mukaan. Kysymys 26. Osaatteko arvioida käännösten määrää vuodessa, kuukaudessa tai viikossa? Vastaus: Vuoden 2011 aikana keskimääräinen käännösvolyymi on ollut 250 sivua/kk. Kysymys 27. Kysyisin vielä lasketaanko hinta lähde- vai kohdekielestä? Vastaus: Kts. vastaus kysymykseen 1. Kysymys 28. Vertailtavat kielet. Suomi-englanti-suomi. Kuinka suuri osa käännöksistä on suomesta englantiin ja toisaalta englannista suomeen? Suomi-ruotsi-suomi. Kuinka suuri osa käännöksistä on suomesta ruotsiin ja toisaalta ruotsista suomeen? Mikäli käännöksien sivuhinta esim. suomi-englanti ja englanti-suomi, ei ole sama, miten toivotte, että hinta ilmoitetaan? Vastaus: Kts. vastaus kohtaan 1. Kysymys 29. Vakuutukset. Millaisesta vastuuvakuutuksesta tässä on kysymys? Vastaus: Vastuuvakuutus on yleisehto ja tarkoittaa alalla tavanomaisten vakuutusten sekä lakisääteisten työnantajavakuutusten ylläpitoa. Tuotevastuuvakuutus ei kuitenkaan kuulu käännöstöiden piiriin. Kysymys 30. Onko niin, ettei kiirelisän, minimiveloituksen, teknisen työn tuntihinnan ja käännöksen vahvistamisen hinnoilla ole merkitystä käännöstoimittajan valintaan? Vastaus: Tarjouksessa tulee ilmoittaa käännöstöiden hinta kielipareittain kielille englanti, ruotsi ja venäjä. Vain näiden kolmen kielen käännösten hintoja vertaillaan. Muita hintoja ei vertailla. Kiitämme tarjouspyyntöämme kohtaan osoittamastanne kiinnostuksesta. ESPOON KAUPUNKI Hankintapalvelut

Kielenkäännöspalveluiden hankinta

Kielenkäännöspalveluiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Kielenkäännöspalveluiden hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Puitejärjestely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kielenkäännöspalveluista. Kaupungin ulkoisten käännöspalvelujen tarve koskee

Lisätiedot

Tarjoajalla on oltava hankinnan kohteen laatu ja laajuus huomioon ottaen kokemusta seuraavilla alueilla:

Tarjoajalla on oltava hankinnan kohteen laatu ja laajuus huomioon ottaen kokemusta seuraavilla alueilla: Kysymykset ja vastaukset 1 (5) Avainkumppanin hankinta johtamisen kehittämisen projektiin Espoon kaupungin hankintapalveluun saapui kysymyksiä koskien Avainkumppanin hankinta johtamisen kehittämisen projektiin

Lisätiedot

29.4.2016 OMAISHOIDON VAPAAN JA KEHITYSVAMMAISTEN TILAPÄISHOIDON PALVELUIDEN HANKINTA

29.4.2016 OMAISHOIDON VAPAAN JA KEHITYSVAMMAISTEN TILAPÄISHOIDON PALVELUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) OMAISHOIDON VAPAAN JA KEHITYSVAMMAISTEN TILAPÄISHOIDON PALVELUIDEN HANKINTA Kangasalan kunta pyytää tarjouksia alle 65-vuotiaiden omaishoidon vapaiden ja kehitysvammaisten tilapäishoidon

Lisätiedot

IRTOKALUSTEIDEN HANKINTA ESPOON, VANTAAN JA KAUNIAISTEN KAUPUN- GEILLE

IRTOKALUSTEIDEN HANKINTA ESPOON, VANTAAN JA KAUNIAISTEN KAUPUN- GEILLE Espoon kaupunki 1 (7) IRTOKALUSTEIDEN HANKINTA ESPOON, VANTAAN JA KAUNIAISTEN KAUPUN- GEILLE Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun irtokalusteiden hankinnasta Espoon, Vantaan sekä

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (12) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Viestintä- ja markkinointisuunnitelman tekeminen ja toteuttaminen Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Oskari-ohjelmiston kehittäminen - tarjouspyyntö. Panu Muhli Paikkatietoinfra Tukipalvelut, Maanmittauslaitos

Oskari-ohjelmiston kehittäminen - tarjouspyyntö. Panu Muhli Paikkatietoinfra Tukipalvelut, Maanmittauslaitos Oskari-ohjelmiston kehittäminen - tarjouspyyntö Panu Muhli Paikkatietoinfra Tukipalvelut, Maanmittauslaitos 2) Hankinnan tarkoitus ja kohde Kehitetään Oskari.org -ohjelmistoa ja Paikkatietoikkunaa Hankinnan

Lisätiedot

Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen

Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen TIETOPYYNTÖ / LIITE 1 1 (6) Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen 1. Hankinnan kohde ja kuvaus 1.1 Taustatiedot 1.2 Tarjouksen sisältö Espoon kaupunki pyytää tarjousta sähköisen asiointialustan

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

Hankinta on jaettu neljään osioon:

Hankinta on jaettu neljään osioon: TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Pesulapalveluiden hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta pesulapalveluista. Palvelun suurimpia käyttäjiä ovat kiinteistöpalvelut ulkotyövaatteiden osalta; varikko, joka pesettää

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H045-13 HEL 2013-001542 5.3.2013

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H045-13 HEL 2013-001542 5.3.2013 HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) MIELENTERVEYSASIAKKAIDEN ASUMISPALVELUJEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Helsingin kaupungin hankintakeskus yhteistyönä sosiaali-

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Espoon henkilöstölehden tuottaminen Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Hankinnalla tullaan

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09868 Päiväys 04.10.2013

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09868 Päiväys 04.10.2013 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNKI Liite 3 Tekninen keskus. Vaalimainostelineet SOPIMUSLUONNOS. Sisältö

ESPOON KAUPUNKI Liite 3 Tekninen keskus. Vaalimainostelineet SOPIMUSLUONNOS. Sisältö ESPOON KAUPUNKI Liite 3 Tekninen keskus Vaalimainostelineet SOPIMUSLUONNOS Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 3 1.1 TILAAJA 3 1.2 TOIMITTAJA 3 2 SOPIMUKSEN KOHDE 3 3 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KESTO 3 4 TILAUKSET, HINNAT

Lisätiedot

3 X 3 pointtia hankinnoista

3 X 3 pointtia hankinnoista 3 X 3 pointtia hankinnoista Suorahankinta TOMU-seminaari, 26.2. Helsinki Juho Lehtoviita UEF // University of Eastern Finland Esityksen sisältö 1. Suorahankinnasta yleisesti: Mikä on suorahankinta? Suorahankinnan

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RANUAN YLÄASTEEN AV-LAITTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ RANUAN YLÄASTEEN AV-LAITTEISTA 1 RANUAN KUNTA Aapiskuja 6B 97700 RANUA 040-8670200 FAX 016-354160 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ RANUAN YLÄASTEEN AV-LAITTEISTA Ranualla on aloitettu yläasteen koulun saneeraus keväällä 2011. Osa opetustiloista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 7/02.08.00/2012 22.3.2012. Tilausajojen hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 7/02.08.00/2012 22.3.2012. Tilausajojen hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Tilausajojen hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta erilaisten ryhmäkuljetusten hoitamisesta tilausajona. Palveluja tarvitaan etupäässä alakoululaisten

Lisätiedot

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1.

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Uimahallikemikaalien hankinta Espoon uimahalleihin Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin kolmeen eri uimahalliin (Tapiola, Espoonlahti ja Leppävaara)

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne liitteessä mainittujen kalusteiden toimittamisesta Viitasaaren kirjastoon.

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne liitteessä mainittujen kalusteiden toimittamisesta Viitasaaren kirjastoon. TARJOUSPYYNTÖ Kirjaston kalusteista Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne liitteessä mainittujen kalusteiden toimittamisesta Viitasaaren kirjastoon. 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto ja salaojamatto HEL 2015 001966

Tarjouspyyntö. Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto ja salaojamatto HEL 2015 001966 Tarjouspyyntö Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto ja salaojamatto HEL 2015 001966 Sanna Syrjänen 13.2.2015 1(5) Tarjousnimike 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto

Lisätiedot

1(8) 25.3.2013. Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut

1(8) 25.3.2013. Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut 1(8) 25.3.2013,, Katu- ja viherpalvelut TARJOUS PSA-liikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kohteesta tulee lisäksi täyttää liitteen 1 mukainen kaavake. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

PIRKKALAN KUNTA Perusturvaosasto 5.2.2016 TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLÄÄKÄRIPALVELUT 2016

PIRKKALAN KUNTA Perusturvaosasto 5.2.2016 TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLÄÄKÄRIPALVELUT 2016 TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLÄÄKÄRIPALVELUT 2016 1 1. KILPAILUTTAJA JA TILAAJA Pirkkalan kunnan perusturvaosasto on sekä kilpailuttaja että tilaaja. Kilpailuttaja on hankintalain 11 :n tarkoittama hankintayksikkö.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n suunterveydenhuollon hoitokoneiden hankinta

Tarjouspyyntö. YTHS:n suunterveydenhuollon hoitokoneiden hankinta Tarjouspyyntö YTHS:n suunterveydenhuollon hoitokoneiden hankinta Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2

Lisätiedot

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) VERKKONEUVONTAPALVELUJÄRJESTELMÄN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tällä tarjouspyynnöllä tarjouksia verkkoneuvontapalvelujärjestelmän hankintaa koskevaan tarjouskilpailuun.

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10374 Päiväys 15.11.2013

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10374 Päiväys 15.11.2013 1/7 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS. Kyh 25.1.2011 5 Kyh liite 4. Osapuolet Perusturvakuntayhtymä Karviainen ("Ostaja") PL 114 03101 Nummela

HANKINTASOPIMUS. Kyh 25.1.2011 5 Kyh liite 4. Osapuolet Perusturvakuntayhtymä Karviainen (Ostaja) PL 114 03101 Nummela HANKINTASOPIMUS Kyh 25.1.2011 5 Kyh liite 4 Osapuolet Ostaja Myyjä Perusturvakuntayhtymä Karviainen ("Ostaja") PL 114 03101 Nummela Ortomat Herpola Oy ("Myyjä") PL 34 20101 Turku Ostajasta ja Myyjästä

Lisätiedot

Sähköpostiosoite: Postiosoite: PL 10 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Sähköpostiosoite: Postiosoite: PL 10 00099 HELSINGIN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKU HANKINTAPÄÄTÖKSEEN Tähän päätökseen tyytymätön asianosainen voi hakea päätökseen muutosta vaatimalla hankintaoikaisua tai tekemällä valituksen markkinaoikeudelle taikka

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) HAMMASHOIDON UNITIEN HANKINTA ESPOON KAUPUNGILLE Hankinnan kohde ja kuvaus Puitejärjestely Espoon kaupunki pyytää tarjousta hammashoidon unitiestön ja niiden huolloista puitejärjestelynä

Lisätiedot

Kirjakori 2012 Lastenkirjainstituutti / Päivi Nordling 22.3.2013

Kirjakori 2012 Lastenkirjainstituutti / Päivi Nordling 22.3.2013 Kirjakori 2012 Lastenkirjainstituutti / Päivi Nordling 22.3.2013 Kirjakori 2012 lyhyesti -näyttelyssä on esillä 1417 kirjaa. Kirjat on saatu lahjoituksina 119 kustantajalta. Kirjoja pyydettiin 183 kustantajalta,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 17.03.2016

TARJOUSPYYNTÖ 17.03.2016 JOUTSAN KUNNAN KIINTEISTÖJEN ILMANVAIHTOSUODATTIMIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 0. HANKINNAN KUVAUS JA HANKINTAYKSIKÖN TIEDOT 0.1. Hankinnan kohde ja laajuus 0.2. Hankintayksikkö Tarjouskilpailun tarkoituksena

Lisätiedot

Henkilökohtaisten suojavarusteiden hankinta pelastuslaitoskäyttöön

Henkilökohtaisten suojavarusteiden hankinta pelastuslaitoskäyttöön TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Henkilökohtaisten suojavarusteiden hankinta pelastuslaitoskäyttöön Hankintamenettely Puitejärjestely Espoon kaupunki pyytää tarjousta pelastuslaitoksen käyttöön tulevista henkilökohtaisista

Lisätiedot

Vertailu- ja arviointiperusteet

Vertailu- ja arviointiperusteet Perusturvalautakunta 106 09.10.2014 Vanhusten ympärivuorokautisten asumispalvelujen hankinta ajalle 1.2.2015 31.12.2019 sekä optiomahdollisuus vuosille 2020-2021 413/06.00.00/2014 Perusturvalautakunta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n virtuaalineuvottelupalvelu

Tarjouspyyntö. YTHS:n virtuaalineuvottelupalvelu Tarjouspyyntö YTHS:n virtuaalineuvottelupalvelu Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Tarkennus vaatimukseen

Tarkennus vaatimukseen Palvelutuotannon lautakunta 57 16.06.2016 Hankintaoikaisuvaatimus palvelutuotannon lautakunnan päätökseen 28.4.2016 28, elintarvikehankinnat ajalle 1.8.2016-31.7.2019 348/10.03.02.06/2016 Palvelutuotannon

Lisätiedot

Alue 1, tiistaina 20.8.2013 kello 8.00 Lähtöpaikka: Veräjäpellonkoulu, Lintuvaarantie 14

Alue 1, tiistaina 20.8.2013 kello 8.00 Lähtöpaikka: Veräjäpellonkoulu, Lintuvaarantie 14 TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) KIINTEISTÖJEN TALVIKUNNOSSAPITO Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoo Kiinteistöpalvelut - liikelaitokselle liitteen 1 mukaisten alueittain jaettujen kiinteistöjen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 885/02.08.00/2012 7.3.2012. Traktorin hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 885/02.08.00/2012 7.3.2012. Traktorin hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Traktorin hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta liikuntapalveluiden käyttöön hankittavalle kolmelle (3) uudelle traktorille. Lisäksi vaihdossa hyvitetään

Lisätiedot

Virtain kaupunki. 1. Ilmoitus- ja hankintamenettely

Virtain kaupunki. 1. Ilmoitus- ja hankintamenettely Virtain kaupunki TARJOUSPYYNTÖ TUOREESTA RUOKA- JA KAHVILEIVÄSTÄ 1. Ilmoitus- ja hankintamenettely Virtain kaupunki pyytää sitovaa tarjoustanne tuoreesta ruoka- ja kahvileivästä Virtain kaupungin eri laitosten

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (15) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Asiakas- ja asukaskyselypalvelut Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään tarjoaja

Lisätiedot

Työtapaturman ilmoittaminen 2016-> Uusi sähköinen lomake, täyttäminen esimies ja palkkahallinto

Työtapaturman ilmoittaminen 2016-> Uusi sähköinen lomake, täyttäminen esimies ja palkkahallinto Työtapaturman ilmoittaminen 2016-> Uusi sähköinen lomake, täyttäminen esimies ja palkkahallinto Aloitus Valitse ensin vahinkotyyppi ja paina Jatka-nappia. Jos avautuu lisäkysymyksiä vakuutukseen liittyen,

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

23.8.2010 PUITESOPIMUS METROPOLIA AMMATTIKORKEAKOULU OY:N LAKIASIAINPALVELUISTA

23.8.2010 PUITESOPIMUS METROPOLIA AMMATTIKORKEAKOULU OY:N LAKIASIAINPALVELUISTA PUITESOPIMUS METROPOLIA AMMATTIKORKEAKOULU OY:N LAKIASIAINPALVELUISTA SOPIJAPUOLET Tilaaja: Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy Y-tunnus: 2094551-1 Käyntiosoite: PL: Bulevardi 31, 00180 Helsinki PL4000, 00079

Lisätiedot

Hankintainfo Riihimäki 10.5.2016. Hilma Tarjouspalvelu. RHL-Data Oy / Hankintapalvelut / Seija Alaräihä

Hankintainfo Riihimäki 10.5.2016. Hilma Tarjouspalvelu. RHL-Data Oy / Hankintapalvelut / Seija Alaräihä Hankintainfo Riihimäki 10.5.2016 Hilma Tarjouspalvelu RHL-Data Oy / Hankintapalvelut / Seija Alaräihä Hilma Hilma hankintayksikön näkökulmasta HILMA on työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämä maksuton,

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

Tilaaja: Espoon kaupunki / Espoo Kaupunkitekniikka - liikelaitos PL 6400 (Teirinsyrjä 4) 02070 ESPOON KAUPUNKI

Tilaaja: Espoon kaupunki / Espoo Kaupunkitekniikka - liikelaitos PL 6400 (Teirinsyrjä 4) 02070 ESPOON KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) SOPIMUS KASVUALUSTAMATERIAALIN HANKINNASTA 1. Sopijaosapuolet Tilaaja: Espoon kaupunki / Espoo Kaupunkitekniikka - liikelaitos PL 6400 (Teirinsyrjä 4) 02070 ESPOON KAUPUNKI

Lisätiedot

Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja vastaukset

Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja vastaukset 1 (5) 15.1.2013 Työnohjauspalvelujen hankinta 4715/02.08.00/2012 Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja vastaukset Tarjouspyyntöön on tullut määräaikaan 15.1.2013 mennessä seuraavat 19 kysymystä, joihin

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29386 Päiväys 09.06.2015

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29386 Päiväys 09.06.2015 1/7 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 6/ / Henkilöarviointipalveluiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 6/ / Henkilöarviointipalveluiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Henkilöarviointipalveluiden hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta henkilövalintoihin liittyvien soveltuvuusarviointien hoitamisesta. Henkilöarvioinnin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2013 1 (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/21 17.12.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2013 1 (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/21 17.12.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2013 1 (7) Päätettävä tässä kokouksessa 438 Kehitysvammaisten ja autismin kirjon asiakkaiden perhehoidon hankinta HEL 2013-002515 T 02 08 02 00 Päätös Käsittely päätti

Lisätiedot

JOENSUUN SEUDUN HANKINTATOIMI KOMISSIOMALLI 28.03.2014

JOENSUUN SEUDUN HANKINTATOIMI KOMISSIOMALLI 28.03.2014 JOENSUUN SEUDUN HANKINTATOIMI KOMISSIOMALLI 28.03.2014 KOMISSIO Komissio otetaan käyttöön kaikissa kilpailutuksissa, joiden hankintakausi alkaa 1.1.2012 tai sen jälkeen Raha liikkuu Joensuun seudun hankintatoimen

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

Tytöt LVI-alalla - Perusraportti

Tytöt LVI-alalla - Perusraportti Tytöt LVI-alalla - Perusraportti 1. Ikäni on Tämä kysymys antoi harhaanjohtavan tuloksen, sillä kaksi tytöistä täyttää 16 vuotta tänä vuonna mutta kaksi 17, vielä loppuvuoden aikana. 2. Aiempi koulutukseni

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. Hankintailmoitus on julkaistu sähköisessä Hilma-kanavassa 15.1.2013.

Tarjouspyyntö. Hankintailmoitus on julkaistu sähköisessä Hilma-kanavassa 15.1.2013. 1 Kirkkonummen kunta Palvelutuotanto / Siivouspalvelut PL 20 02401 Kirkkonummi Tarjouspyyntö 15.1.2013 Tarjouspyyntö puhdistuspalveluista Kirkkonummen kunnan palvelutuotanto pyytää tarjoustanne alueiden

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU17337 Päiväys 02.09.2014

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU17337 Päiväys 02.09.2014 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Polvijärven

Lisätiedot

Espoon kaupunki Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Espoon kaupunki Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (6) Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Sopijaosapuolten vastuut Espoon kaupunki Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja

Lisätiedot

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä)

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) OHJE Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen ja asiakastyytyväisyyskyselyn

Lisätiedot

3.7.2012. Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut

3.7.2012. Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut 1(6) 3.7.2012,, Katu- ja viherpalvelut TARJOUS PSA-liikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kohteesta tulee lisäksi täyttää liitteen 1 mukainen kaavake. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää

Lisätiedot

PUTKIURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

PUTKIURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 29.2.2016 Sivu 1/5 Tilaaja: Hämeen ammattikorkeakoulu Oy PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Visamäki korkeakoulukeskuksen laajennus PUTKIURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammattikorkeakoulu (tilaaja) pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

SOPIMUS LAITE- JA OHJELMISTOTOIMITUKSESTA (LUONNOS 19.8.2015)

SOPIMUS LAITE- JA OHJELMISTOTOIMITUKSESTA (LUONNOS 19.8.2015) LIIKENNEVALOJEN OHJAUS- JA VALVONTAJÄRJESTELMÄ 1 SOPIMUS LAITE- JA OHJELMISTOTOIMITUKSESTA (LUONNOS 19.8.2015) 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut Y- tunnus: Tilaajan

Lisätiedot

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä).

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä). TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) ESPOON LUUKINJÄRVEN JA MATALAJÄRVEN KUNNOSTAMINEN ILMASTAMALLA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia ilmastuksen järjestämisestä Espoon Luukinjärvelle kesäksi

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KIRJASTOAUTON HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Lisätiedot

Nivalan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ 2012 Nivalan kaupunginkirjasto

Nivalan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ 2012 Nivalan kaupunginkirjasto KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA Nivalan kaupunki pyytää tarjoustanne kirjastoauton korityöstä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kirjastoauto hankitaan n (www.nivala.fi/kirjasto/) käyttöön.

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Lajitteleva palautusautomaatti Espoon kaupunginkirjastoon Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Toimistotyön ergonomiatuotteiden hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta toimistotyön ergonomiatuotteista. Tuotteiden tulee olla ammatilliseen toimistokäyttöön tarkoitettuja. Toimistotyön

Lisätiedot

Kysymykset tarjouspyyntöön Pääarkkitehtipalvelut Dnro 21/021/2013

Kysymykset tarjouspyyntöön Pääarkkitehtipalvelut Dnro 21/021/2013 Kysymykset tarjouspyyntöön Pääarkkitehtipalvelut Dnro 21/021/2013 K1: Tarjouspyynnössä työmääräksi on arvioitu 120-160 htp/vuosi. Voiko tämän jakaa osiin tarjotun pääarkkitehdin ja tämän varahenkilön välillä

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset ja vastaukset Viite: TH01/PeRo Lapin ammattikorkeakoulu Oy Kysymykset ja vastaukset TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Kysymykset ja vastaukset... 3

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) 1155/02.08.00/2012 29.5.2012. Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) 1155/02.08.00/2012 29.5.2012. Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinnasta. Espoon kaupungin konserniyhteisöt

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 22/2014 1 (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/1 12.8.2014

Helsingin kaupunki Esityslista 22/2014 1 (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/1 12.8.2014 Helsingin kaupunki Esityslista 22/2014 1 (5) 1 Awillas Oy:n tekemä hankintaoikaisuvaatimus yleisten töiden lautakunnan päätöksestä 10.6.2014 236 yksilöimättömät LVIAtekniset kuntotutkimukset ja LVIA-tekniset

Lisätiedot

Hyvä vesihuoltohanke, suunnittelijan näkökulma

Hyvä vesihuoltohanke, suunnittelijan näkökulma Hyvä vesihuoltohanke, suunnittelijan näkökulma Hannu Pirinen Pohjois-Karjalan aikuisopisto 16.03.2012 Maveplan Oy March 14, 2012 2 PÄÄVAIHEET: Osuuskunnan perustaminen Liittymishalukkuuden selvittäminen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (5) Teknisen palvelun lautakunta Hank/2 04.04.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (5) Teknisen palvelun lautakunta Hank/2 04.04.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (5) 99 Teolliset elintarvikkeet, H063-12 HEL 2012-013628 T 02 08 01 00 Päätös päätti hyväksyä Heinon Tukku Oy:n, Kespro Oy:n, Lihel Oy:n, Snellman Trading Oy:n, Valio

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin.

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO 1.6.2012 ALKAEN TOISTAISEKSI Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää

Lisätiedot

Molemmille yhteistä asiaa tulee kerralla enemmän opeteltavaa on huomattavasti enemmän kuin englannissa

Molemmille yhteistä asiaa tulee kerralla enemmän opeteltavaa on huomattavasti enemmän kuin englannissa Molemmille yhteistä alkavat Espoossa 4. luokalta 2 oppituntia viikossa etenemisvauhti on kappaleittain laskettuna hitaampaa kuin englannissa, mutta asiaa tulee kerralla enemmän sanat taipuvat, joten opeteltavaa

Lisätiedot

PPKY Selänne pyytää tarjouksia tietoteknisistä laitteista seuraavasti:

PPKY Selänne pyytää tarjouksia tietoteknisistä laitteista seuraavasti: ATK-laitteet TARJOUSPYYNTÖ PPKY Selänne on kolmen kunnan muodostama peruspalvelukuntayhtymä, joka hoitaa Haapajärven, Pyhäjärven kaupunkien sekä Reisjärven kunnan peruspalvelut ja siihen kuuluvien kuntien

Lisätiedot

Ajankohtaista Liikenneviraston hankinnan ohjauksesta. Vesiväyläpäivä 2016, 6.4.2016

Ajankohtaista Liikenneviraston hankinnan ohjauksesta. Vesiväyläpäivä 2016, 6.4.2016 Ajankohtaista Liikenneviraston hankinnan ohjauksesta Vesiväyläpäivä 2016, 6.4.2016 Esityksen sisältö Hankintalain kokonaisuudistuksen viivästyminen Käytännön ohjeita EU-hankintoihin Ajankohtaista Kipon

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1405/ / SÄHKÖINEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELU

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1405/ / SÄHKÖINEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELU TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SÄHKÖINEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELU Hankinnan kohde ja kuvaus Sopimuskausi Espoon kaupunki pyytää tarjousta sähköisestä oppimisympäristöpalvelusta. Espoon kaupungin konserniyhteisöt voivat

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI Lounais Suomen koulutuskuntayhtymä / Lounais Suomen ammattiopisto Novida pyytää tarjoustanne viljelykonsultoinnin hankinnasta tarjouspyynnön

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET. SOPIMUSluonnos

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET. SOPIMUSluonnos HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET SOPIMUSluonnos 3 (9) Sisältö VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET 1 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 TILAAJA 4 1.2 TOIMITTAJA 4 2 SOPIMUSASIAKIRJAT 4 3

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SUUN TERVEYDENHUOLLON RÖNTGENKUVIEN LAUSUNTOPALVELUIDEN HANKINTA Tarjouspyyntö Puitesopimus ja sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta suun terveydenhuollon röntgenkuvien

Lisätiedot

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat.

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat. Sivu 1 / 5 KEITTIÖLAITEHANKINNAT 1. Hankinnan kohde 2. Tarjoushinnan ilmoittaminen Sotkamon kunta järjestää tarjouskilpailun tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnoista. Pyydämme tarjoustanne oheisten

Lisätiedot

Tähän hankintaan kuuluvat mm.:

Tähän hankintaan kuuluvat mm.: TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) PIENKONEIDEN HANKINTA Tarjouspyyntö Hankinnan kohde ja kuvaus ESPOON KAUPUNKI PYYTÄÄ TARJOUSTA PIENKONEISTA. Espoon kaupungin konserniyhteisöt voivat halutessaan liittyä tämän tarjouskilpailun

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS)

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1(5) TARJOUSPYYNTÖ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tuntihintaista tarjoustanne Kauniaisten kaupungin

Lisätiedot

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero LIITE 2 TARJOUSTIEDOT JA TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjouslomake, palautetaan täytettynä OHJEET TARJOAJALLE Seuraavassa tarjoajaa pyydetään yksilöimään tarjoajan tunnistetiedot (kohta 1) sekä ilmoittamaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) ASUNNOT OY Kiinteistönhoitopalvelu 30.12.2009

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) ASUNNOT OY Kiinteistönhoitopalvelu 30.12.2009 TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) 1. YLEISTÄ Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy (VVA Oy) on Viitasaarella toimiva, kaupunkiomisteinen vuokra-asuntoja tarjoava yritys. Vuokrattava on 431 huoneistoa 29 kiinteistössä. Asunnot

Lisätiedot

Punaisen Ristin valokuvaetsintä

Punaisen Ristin valokuvaetsintä Punaisen Ristin valokuvaetsintä Suomen Punainen Risti on mukana Punaisen Ristin kansainvälisen komitean aloittamassa Trace the Face -julistekampanjassa. Katastrofit ja kriisitilanteet saattavat erottaa

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokralle tarjotaan kioski vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokranantaja haluaa tukea pienyrittäjyyttä ilman tarpeettomia alihankkijoita ja siksi vuokra-alueella tapahtuvan toiminnan järjestäminen alihankintana

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista. TARJOUSPYYNTÖ 1(6) IKKUNOIDEN PESUPALVELUIDEN HANKINTA 2012 Hankinnan kohde ja kuvaus Muut ikkunanpesut Ympäristö Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista. Pesukohteet on eritelty

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON TYÖVOIMANVUOKRAUS PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON TYÖVOIMANVUOKRAUS PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN 1 (9) SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON TYÖVOIMANVUOKRAUS PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Jämsän kaupunki (myöhemmin tilaaja) järjestää tarjouskilpailun työvoiman vuokraamiseksi puitejärjestelyn

Lisätiedot

Raportointi hankkeen tulosten kuvaajana ja toteutuksen tukena

Raportointi hankkeen tulosten kuvaajana ja toteutuksen tukena Raportointi hankkeen tulosten kuvaajana ja toteutuksen tukena Tiivistelmät, väli- ja loppuraportit Auli Vuorela ESR-koordinaattori Uudenmaan ELY-keskus 6.5.2013 Raportteja, raportteja, raportteja Loppuraportti

Lisätiedot

Dynaaminen hankintajärjestelmä. Kuntatalo 11.11.2014 Katariina Huikko Lakimies, Suomen Kuntaliitto

Dynaaminen hankintajärjestelmä. Kuntatalo 11.11.2014 Katariina Huikko Lakimies, Suomen Kuntaliitto Dynaaminen hankintajärjestelmä Kuntatalo 11.11.2014 Katariina Huikko Lakimies, Suomen Kuntaliitto Taustaa Dynaaminen hankintajärjestelmä on mainittu vuoden 2004 hankintadirektiiveissä. Menettely otettiin

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Muutoksenhakuohje. Muutoksenhakukiellot. Oikaisuvaatimus. Valitusosoitus

Muutoksenhakuohje. Muutoksenhakukiellot. Oikaisuvaatimus. Valitusosoitus Muutoksenhakuohje Muutoksenhakukiellot Päätöksistä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, jos päätös koskee kuntalain 91 :n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa työ- tai virkaehtosopimuksen

Lisätiedot