VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Aro Jorma Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo (vpj.) Mäntymaa Kaisa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Aro Jorma Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo (vpj.) Mäntymaa Kaisa"

Transkriptio

1 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko klo Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo (vpj.) Mäntymaa Kaisa Piippo Jarkko Pulkkinen Sinikka Pöllänen Eija Rundelin Marita Varajäsenet: Kivelä Markku Saraketo Katja puheenjohtaja Muut osallistujat Alanen Heikki valtuuston puheenjohtaja Siivola Olli sihteeri ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Jarkko Piippo Olli Siivola KÄSITELLYT ASIAT 1 21 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka seurakuntavirasto Allekirjoitukset Jorma Aro Katja Saraketo PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka seurakuntavirasto Todistaa kirkkoherra

2 2 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SEKÄ TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kn 1, Kn 1, KJ 9:1: Kirkkoneuvosto päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. Kirkkoneuvosto kokoontuu myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai vähintään neljäsosa jäsenistä sitä kirjallisesti pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. KL 7:4.1.: Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsu / esityslista jaetaan jäsenille. Puheenjohtaja: Edellä mainituin perustein todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä hyväksytään kokouksen työjärjestys. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi ja esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

3 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Kn 2, Kn 2, Kirkkoneuvoston ohjesääntö 9 3 mom.: Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Jos pöytäkirjantarkastajat ja puheenjohtaja eivät ole yksimielisiä pöytäkirjan sisällöstä, kirkkoneuvosto tarkastaa pöytäkirjan seuraavassa kokouksessaan. Käytänteenä on ollut, että kokouksessa on valittu kaksi jäsentä sukunimien aakkosjärjestyksessä pöytäkirjan tarkastajiksi. Puheenjohtaja: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, vuorossa ovat Jorma Aro ja Pia Hedman. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jorma Aro ja Katja Saraketo.

4 4 KIRKKONEUVOSTON SIHTEERIN VALITSEMINEN VUOSIKSI Kn 3, Kn 3, Kirkkoneuvoston sihteerin tehtävistä ei ole pysyväismääräystä kirkkoneuvoston ohjesäännössä eikä seurakuntaviraston johtosäännössä. Kirkkoneuvoston ohjesääntö 10 1 mom.: Kokouksen pöytäkirjaa pitää kirkkoneuvoston tähän tehtävään valitsema sihteeri, joka voi olla seurakunnan viranhaltija. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto valitsee itselleen sihteeriksi kaudelle hallintojohtajan. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

5 5 KIRKKONEUVOSTON HENKILÖSTÖJAOSTON JÄSENTEN SEKÄ VARAJÄSENTEN VALITSEMINEN VUOSIKSI Kn 4, Kn 4, Kirkkoneuvoston ohjesääntö 4 : Kirkkoneuvostossa on henkilöstöjaosto, johon kuuluvat kirkkoherra puheenjohtajana ja neljä muuta jäsentä sekä näiden henkilökohtaiset varajäsenet. Kirkkoneuvosto valitsee jaoston keskuudestaan toimikautensa ensimmäisessä kokouksessa. Jaosto valitsee varapuheenjohtajan ensimmäisessä kokouksessaan. Hallintojohtaja: Käsittely: Kirkkoneuvosto valitsee keskuudestaan henkilöstöjaostoon kaudelle ) neljä (4) jäsentä; ja 2) neljä henkilökohtaista varajäsentä. Keskustelun aikana jäsen Marita Rundelin esitti, että henkilöstöjaoston jäsenten valinta tulisi rajata koskemaan kirkkoneuvoston varsinaisia jäseniä. Jäsen Eija Pöllänen kannatti Rundelinin esitystä. Puheenjohtaja totesi, että oli tehty pohjaesityksestä poikkeava kannatettu esitys, joten oli suoritettava äänestys. Puheenjohtaja esitti, että ne, jotka kannattavat pohjaesitystä, äänestävät KYLLÄ, ja ne, jotka kannattavat Rundelinin esitystä, äänestävät EI. Äänestysjärjestys hyväksyttiin. Suoritetussa kädennostoäänestyksessä annettiin kuusi (6) KYLLÄ ääntä ja viisi (5) EI ääntä. Puheenjohtaja totesi, että pohjaesitys oli voittanut ja tullut hyväksytyksi../..

6 6 Kirkkoneuvoston henkilöstöjaoston jäsenten sekä varajäsenten valitseminen vuosiksi Kn 4, /.. Henkilöstöjaoston jäsenet ja henkilökohtaiset varajäsenet kaudelle valittiin yksimielisesti seuraavasti: Varsinainen jäsen Marita Rundelin Ismo Kivi Heikki Alanen Katja Saraketo Henkilökohtainen varajäsen Kaisa Mäntymaa Pauli Paatsola Pauli Jumppainen Nina Voutilainen

7 7 VIESTINTÄTOIMIKUNNAN ASETTAMINEN VUOSIKSI Kn 5, Kn 5, Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan (203 ) perustaa lakkautetun tiedotustoimen johtokunnan tilalle tiedotustoimikunnan lukien. KJ 9:4: Tilapäisiä tehtäviä varten kirkkoneuvosto voi asettaa toimikuntia, joiden tehtävän ja toiminta-ajan se määrää. Toimikunnassa käsiteltävä asia ja päätös voidaan siirtää kirkkoneuvoston ratkaistavaksi. Viestintätoimikunnan tehtävänä on toimia tiedottajan apuna ideoivana ja seurakuntatyötä tukevana työrukkasena. Liitteenä on ehdotus toimikunnan toimintaohjeeksi. Kirkkoneuvosto on valinnut viestintätoimikuntaan toimikautensa alussa kaksivuotiskaudeksi päätoimittajan lisäksi puheenjohtajan ja neljä (4) muuta jäsentä sekä viisi henkilökohtaista varajäsentä. Viestintätoimikunnan sihteerinä toimii tiedottaja. Viestintätoimikunta on taloushallinnollinen toimikunta, joten sen kokouksista maksetaan kokouspalkkio palkkio- ja matkustussäännön mukaisesti. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto 1) asettaa vuosiksi viestintätoimikunnan; 2) hyväksyy toimikunnan toimintaohjeen; 3) valitsee viestintätoimikuntaan puheenjohtajan; neljä (4) muuta jäsentä; sekä viisi henkilökohtaista varajäsentä../..

8 8 Viestintätoimikunnan asettaminen vuosiksi Kn 5, /.. Viestintätoimikunnan jäsenet ja varajäsenet kaudelle valittiin yksimielisesti seuraavasti: Puheenjohtaja Kari Tyrväinen Varsinainen jäsen Erkki Siljanen Anne Marttala Tiina Häkkinen Jaakko Ikonen Henkilökohtainen varajäsen Pauli Ketola Ismo Kivi Niina Kutvonen Anita Rikalainen Jorma Salonen

9 9 JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖRYHMÄN ASETTAMINEN Kn 6, Kn 6, Viimeisessä piispantarkastuslausunnossa on todettu mm.: Selvityksissä ja keskusteluissa on käynyt ilmi, että näin suuressa seurakunnassa tarvitaan kasvatuksen ja diakonian johtokuntien lisäksi myös yhteisen seurakuntatyön johtokunta tai muu vastaava johtokunta, joka huolehtii esimerkiksi jumalanpalveluksen, aikuistyön, musiikkielämän, lähetyksen kehittämisestä, jotka eivät suoraan kuulu kasvatuksen ja diakonian johtokunnille. Tällainen johtokunta palvelisi myös ensimmäistä kehitystehtävää eli luottamushenkilöiden ja työntekijöiden yhteistyön vahvistamista. Suosittelen siis voimakkaasti yhteisen seurakuntatyön tai muun vastaavan johtokunnan perustamista. Piispantarkastuksen seurakuntapalaverin muistiossa on todettu mm.: Johtoryhmän mielestä seurakunnassa ei tarvita lisää johtokuntia. Asia voidaan hoitaa tarkoituksenmukaisemmin perustamalla määräaikaisia työryhmiä selkeästi sovittua tehtävää varten. Kausille ja oli kirkkoneuvosto asettanut jumalanpalvelus- ja musiikkityöryhmän. Kaudelle kirkkoneuvosto valitsi sen jäsenet ja kaudelle kirkkoneuvosto valtuutti kirkkoherran kutsumaan työryhmän jäsenet. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto päättää 1) asettaa Jumalanpalvelus- ja musiikkityöryhmän toimikaudeksi ; 2) antaa työryhmälle tehtäväksi huolehtia esimerkiksi jumalanpalveluksen, aikuistyön ja musiikkielämän kehittämisestä; 3) antaa kirkkoherralle tehtäväksi ja valtuudet kutsua työryhmän jäsenet; 4) että Jumalanpalvelus- ja musiikkityöryhmä ei ole taloushallinnollinen toimikunta, joten sen kokouksista ei makseta kokouspalkkiota palkkio- ja matkustussäännön mukaisesti.

10 10 KIRKKONEUVOSTON EDUSTAJIEN VALITSEMINEN JOHTOKUNTIIN, KAPPELINEUVOSTOON JA VIESTINTÄTOIMIKUNTAAN VUOSIKSI Kn 7, Kn 7, KJ 9:3: Oikeus olla kokouksessa läsnä ja ottaa osaa keskusteluun mutta ei päätöksen tekemiseen on 1) kirkkovaltuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalla sekä kappeliseurakunnan kappalaisella tai muulla kappeliseurakunnan papilla kirkkoneuvostossa; 2) kirkkoneuvoston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalla kirkkoneuvoston jaostoissa; ja 3) kirkkoneuvoston puheenjohtajalla ja kirkkoneuvoston siihen tehtävään valitsemalla jäsenellä johtokunnissa. Viranhaltijalle voidaan kirkkoneuvoston ohjesäännössä antaa 1 momentin 1 ja 2 kohdassa mainitut oikeudet. Kangaslammin kappeliseurakunnan ohjesääntö 3 : Seurakunnan kirkkoherralla ja kirkkoneuvoston valitsemalla jäsenellä on kappelineuvostossa läsnäolo ja puheoikeus. Seurakuntaviraston johtosääntö 7 : Hallintojohtajan tehtävänä on sen lisäksi, mitä kirkkovaltuuston työjärjestyksessä ja kirkkoneuvoston ohjesäännössä on mainittu 11. olla läsnä ja käyttää puhevaltaa tarpeen vaatiessa lauta-, johto- ja toimikuntien kokouksissa,./..

11 11 Kirkkoneuvoston edustajien valitseminen johtokuntiin, kappelineuvostoon ja viestintätoimikuntaan vuosiksi Kn 7, /.. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto päättää 1) valita edustajansa vuosiksi Hautainhoitorahaston johtokuntaan; - Kasvatustyön johtokuntaan; - Seurakuntapalvelun johtokuntaan; - Kangaslammin kappelineuvostoon; ja - Viestintätoimikuntaan; sekä 2) ilmoittaa heidät kirkkoneuvoston puheenjohtajan ja hallintojohtajan lisäksi kyseisten hallintoelimien esityslistojen postitusluetteloihin. 1) Kirkkoneuvoston edustajat vuosiksi valittiin seuraavasti: Hautainhoitorahaston johtokuntaan Pauli Paatsola; Kasvatustyön johtokuntaan Pirjo Hynninen; Seurakuntapalvelun johtokuntaan Jorma Aro; Kangaslammin kappelineuvostoon Sinikka Pulkkinen; ja Viestintätoimikuntaan Marita Rundelin. 2)

12 12 KIRKKOHERRAN SIJAISENA TOIMIMINEN VUOSINA Kn 8, Kn 8, Esimiesasemassa oleville viranhaltijoille on määritelty sijaiset valtuustokausittain. Nyt päätöksenteko koskee siis vuosia Esimiesten sijaisuuksista on maksettu erillispalkkio, jonka Henkilöstöjaosto käsittelee ja päättää toimivaltansa puitteissa. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto päättää, että kirkkoherran sijaisena (vs.) toimii kappalainen Kari Iivarinen ajalla ja kappalainen Niina Pehkonen ajalla

13 13 NIMENKIRJOITUSOIKEUS Kn 9, Kn 9, KL 7:7 Seurakunnan ja seurakuntayhtymän nimenkirjoitusoikeus. Kirkkoneuvosto tai seurakuntaneuvosto päättää seurakunnan ja yhteinen kirkkoneuvosto seurakuntayhtymän nimenkirjoitusoikeudesta. Käytännössä kirkkoneuvoston on säännöksen mukaan määrättävä nimenkirjoitusoikeudesta toistaiseksi ja täydennettävä tai muutettava valtuutta tarpeen mukaan. Varkauden seurakunnan nimenkirjoittajat ovat voimassaolevan päätöksen mukaan vt. kirkkoherra Kari Iivarinen, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Pertti Laitinen, hallintojohtaja Olli Siivolan ja hallintosihteeri Taina Nissinen, kaksi yhdessä. Iivarisen virkamääräys vt. kirkkoherraksi on päättynyt Kirkkoherra Jarkko Piippo on aloittanut virassaan Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Pertti Laitisen toimikausi on päättynyt. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto 1) peruuttaa nimenkirjoitusoikeuden Kari Iivariselta ja Pertti Laitiselta; ja 2) valtuuttaa Varkauden seurakunnan nimenkirjoittajiksi - kirkkoherra Jarkko Piipon; - kappalainen Niina Pehkosen; - kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Ismo Kiven; - hallintojohtaja Olli Siivolan; ja - hallintosihteeri Taina Nissinen, kaksi yhdessä.

14 14 MENOTOSITTEIDEN HYVÄKSYJÄT VUONNA 2019 Kn 10, Kn 10, Menotositteiden hyväksyjinä ovat toimineet eri työalojen vastuuhenkilöt. Vuoden 2019 talousarvion sitovuustasoksi on kirkkovaltuusto kokouksessaan määritellyt käyttötalousosassa lukutason tulos lukuun ottamatta kiinteistötointa, jossa sitovuustaso on pääluokka ja investointiosassa kiinteistökohtaisen kokonaismäärärahan. Menotositteiden hyväksyjäksi määritellyllä viranhaltijalla on velvollisuus vastata määrärahojen riittävyydestä ja laskujen kohdistamisesta niille menokohdille, joille ne on budjetoitu. Mikäli tehtäväalueen määräraha ei riitä, voi asianomainen johtokunta vastaavan viranhaltijan anomuksesta myöntää ylitysoikeuden, mikäli se sitovuustason puitteissa on mahdollista. Jos senkään määräraha ei riitä, on toimittava taloussäännön 5 :n määräysten mukaisesti ja haettava ylitysoikeuksia kirkkoneuvostolta / kirkkovaltuustolta. Esitys menotositteiden hyväksyjistä vuodeksi 2019 on liitteenä. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto päättää 1) määritellä menotositteiden hyväksymisoikeudet vuodeksi 2019 oheisen liitteen mukaisesti; 2) että hyväksymisoikeus siirtyy hyväksyjän lähimmälle esimiehelle määritellyn hyväksyjän ollessa esteellinen; 3) että hyväksymisoikeus siirtyy hyväksyjän sijaiselle hänen ollessaan estynyt; 4) määritellä kirkkoherran ollessa esteellinen hänen laskujensa hyväksyjäksi hallintojohtajan; 5) määritellä hallintojohtajan ollessa esteellinen hänen laskujensa hyväksyjäksi kirkkoherran.

15 15 PANKKITILIEN KÄYTTÖVALTUUDET Kn 11, Kn 11, Taloussääntö: 7 Seurakunnan rahaliikenne ja pankkitilien käyttö Kaikki seurakunnan rahaliikenne hoidetaan rahalaitosten kautta ja pankkitilit avataan seurakunnan y-tunnukselle. Kaikki seurakunnan pankkitilit merkitään seurakunnan taseeseen. Pankkitilien avaamisesta, lopettamisesta päättää hallintojohtaja ja käyttövaltuuksista kirkkoneuvosto. Hallintojohtaja valvoo seurakunnan menojen suorittamista ja tulojen kertymistä sekä huolehtii maksuvalmiuden säilymisestä. Kirkkoneuvosto on määrännyt tilien käyttövaltuudet seuraaville: vt. kirkkoherra Kari Iivarinen; hallintojohtaja Olli Siivola; kirjanpitäjä Tiina Suomalainen; sekä Kirkon Palvelukeskus, kullekin yksin. Kari Iivarisen virkamääräys vt. kirkkoherraksi on päättynyt Kirjanpitäjä Tiina Suomalaisen pesti hallintojohtajan sijaisena on päättynyt Kirkkoherra Jarkko Piippo on aloittanut virassaan Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto määrää Varkauden seurakunnan tilien käyttövaltuudet seuraaville: kirkkoherra Jarkko Piippo; kappalainen Niina Pehkonen; hallintojohtaja Olli Siivola; hallintosihteeri Taina Nissinen, sekä Kirkon Palvelukeskus, kullekin yksin.

16 16 TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖKSET KIRKKOVALTUUSTON TEKEMISTÄ PÄÄTÖKSISTÄ Kn 12, Kn 12, Kirkkovaltuusto on kokouksessaan käsitellyt seuraavat asiat: 19 Kokouksen avaus sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Kokouspöytäkirjan tarkastajien valitseminen 21 Kirkkoherran vaali 22 Kanttorin viran täyttäminen 23 Ylitysoikeusanomus 1/ Vuoden 2019 kirkollisveroprosentin vahvistaminen 25 Hautausmaan katselmus 26 Kirjataan kirkkovaltuuston tietoon saatettavat asiat 27 Valitusosoituksen antaminen Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto tekee seuraavan toimeenpanopäätöksen: 19 Ei toimenpiteitä 20 Ei toimenpiteitä 21 Päätöksestä tiedotettu hakijoille ja tuomiokapituliin ja valittu aloittanut viran hoidon 22 Päätöksestä tiedotettu hakijoille 23 Päätöksestä tiedotettu kirjanpitäjälle 24 Veroprosentti on ilmoitettu verottajalle 25 Päätöksestä tiedotettu hautatoimeen 26 Ei toimenpiteitä 27 Ei toimenpiteitä

17 17 TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖKSET KIRKKOVALTUUSTON TEKEMISTÄ PÄÄTÖKSISTÄ Kn 13, Kn 13, Kirkkovaltuusto on kokouksessaan käsitellyt seuraavat asiat: 28 Kokouksen avaus sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Kokouspöytäkirjan tarkastajien valitseminen 30 Talousarvio vuodelle 2019 ja toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille Talousarvion sitovuustaso vuonna Musiikkityön organisoinnin tarkistaminen, kanttorin virkanimikkeen tarkistaminen 33 Hautasijamaksujen tarkistaminen 34 Virkasuhteisen toimistosihteerin (Nupponen) siirtäminen osaaikaiseksi työsopimussuhteiseksi toimistosihteeriksi, toimistosihteerin viran lakkauttaminen 35 Palkkio- ja matkustussäännön tarkistaminen 36 Luottotappiokirjaus 37 Ylitysoikeusanomus 2/ Kirjataan kirkkovaltuuston tietoon saatettavat asiat 39 Valitusosoituksen antaminen Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto tekee seuraavan toimeenpanopäätöksen: 28 Ei toimenpiteitä 29 Ei toimenpiteitä 30 Päätöksestä tiedotettu vastaaville viranhaltijoille 31 Päätöksestä tiedotettu vastaaville viranhaltijoille 32 Päätöksestä tiedotettu asianosaiselle ja palkanlaskentaan 33 Päätöksestä tiedotettu hautatoimeen 34 Päätöksestä tiedotettu asianosaiselle ja palkanlaskentaan, työsopimus allekirjoitettu 35 Päätöksestä tiedotettu luottamushenkilöille ja palkanlaskentaan 36 Päätöksestä tiedotettu kirjanpitäjälle 37 Päätöksestä tiedotettu kirjanpitäjälle

18 18 KOLEHTILUETTELO AJALLE Kn 14, Kn 14, Liitteenä kolehtiluettelo ajalle Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto hyväksyy liitteenä olevan pääjumalanpalveluksissa kannettavien kolehtien suunnitelman ajalle

19 19 KIRKKOPÄIVÄT JYVÄSKYLÄSSÄ Kn 15, Kn 15, Varkauden seurakunnasta on useina vuosina järjestetty retki joka toinen vuosi pidettäville Kirkkopäiville. Retkelle on osallistunut työntekijöitä ja luottamushenkilöitä. Tänä vuonna valtakunnalliset Kirkkopäivät järjestetään Jyväskylässä vuotias Suomen Lähetysseura järjestää Kirkkopäivien kanssa yhtä aikaa juhlavuotensa päätapahtumana Lähetysjuhlat, joille johtava kasvatustyön viranhaltija Tiina Taavitsainen on järjestämässä retken seurakunnan lähetysväelle. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto päättää antaa luottamushenkilöille mahdollisuuden osallistua Jyväskylän kirkkopäiville siten, että seurakunta kustantaa yhteiskuljetuksen, majoituksen sekä kirkkopäiväpassin. Ilmoittautumisten tulee tapahtua helmikuun loppuun mennessä hallintosihteeri Taina Nissiselle.

20 20 VALMIUSSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN Kn 16, Kn 16, Kirkkohallitus on määrännyt seurakuntia laatimaan poikkeusoloja varten valmiussuunnitelman, jonka kirkkoneuvosto hyväksyy. Suunnitelma tulisi tarkistaa nelivuosittain niin, että kukin uusi kirkkoneuvosto suorittaa sen toimikautensa alussa. Tarvittaessa kirkkoneuvosto antaa suunnitelman ajantasaistamista koskevan valmistelun seurakunnan ao. viranhaltijoiden tai luottamuselinten tehtäväksi. Valmiussuunnitelma on päivitetty viimeksi vuonna Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto - perustaa valmiussuunnitelman ajantasaistamista varten työryhmän; - valitsee työryhmään työntekijöiden edustajina kirkkoherran (kokoonkutsuja), hallintojohtajan, johtavan diakoniaviranhaltijan, johtavan kasvatustyön viranhaltijan, kirjanpitäjän ja sihteeriksi hallintosihteerin; sekä - valitsee keskuudestaan kaksi (2) edustajaa työryhmään ja näille henkilökohtaiset varajäsenet. Kirkkoneuvoston edustajat työryhmään valittiin yksimielisesti seuraavasti: Varsinainen jäsen Jorma Aro Pauli Paatsola Henkilökohtainen varajäsen Pirjo Hynninen Marita Rundelin. Todettiin, että taloussääntö ja kriisinhallintaohjeet sekä muut ohje- ja johtosäännöt tulee päivittää ajan tasalle.

21 21 EKOKOMPASSI SOPIMUS, SAVON KOULUTUS OY Kn 17, Kn 17, Johtava kasvatustyön viranhaltija Tiina Taavitsainen pyytää Kirkkoneuvostoa tekemään päätöksen koskien sopimusta Ekokompassi palvelusta Varkauden seurakunnan ja Savon koulutuskuntayhtymän välillä vuosille Seurakunnan Ympäristötyöryhmä on huomioinut sopimuksesta aiheutuvat taloudelliset vaikutukset vuoden 2019 toimintasuunnitelmassa ja talousarviossaan. Liitteenä Sopimus Ekokompassi palvelusta sekä sopimus hankeyhteistyöstä. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto hyväksyy sopimukset Ekokompassi palvelusta sekä hankeyhteistyöstä, ja antaa ne kirkkoherralle ja hallintojohtajalle allekirjoitettaviksi seurakunnan puolesta.

22 22 KIRKKONEUVOSTON KOKOUSAJANKOHDAT Kn 18, Kn 18, KJ 9:1: Kirkkoneuvosto päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. Kirkkoneuvosto kokoontuu myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai vähintään neljäsosa jäsenistä sitä kirjallisesti pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. Kirkkoneuvosto on viime vuosina kokoontunut pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisen viikon keskiviikkona ja esityslistat on tullut jakaa tai postittaa siten, että ne ovat olleet jäsenillä viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Henkilöstöjaostolle esityslistat on toimitettu sähköpostitse. Puheenjohtajiston neuvoston kokousta koskevat asiapalaverit pidetään kokousta edeltävän viikon keskiviikkona alkaen klo Hallintojohtaja: Käsittely: Kirkkoneuvosto päättää, että 1) kokoukset pidetään pääsääntöisesti kunkin kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona alkaen klo 17.00; 2) esityslistat toimitetaan jäsenille siten, että ne ovat heillä viimeistään viisi päivää ennen kokousta; ja 3) esityslistat toimitetaan jäsenille ja varajäsenille kirjallisesti, ellei asianosainen ilmoita haluavansa saada niitä sähköpostitse. Keskustelun aikana hallintojohtaja muutti esitystään kohdassa 1) siten, että kokouksen alkamisajankohtana on klo

23 23 KIRKKONEUVOSTON TIETOON SAATETTAVAT ASIAT Kn 19, Kn 19, Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi seuraavat ja mahdollisesti kokoukseen mennessä tulevat tiedotettavat asiat: 1) Kirkkoneuvoston edustajien terveiset toimielimistä. 2) Pöytäkirjoja (liitteet) - Kirkkoherran viranhaltijapäätökset joulukuussa Hallintojohtajan viranhaltijapäätökset joulukuussa Seurakuntapalvelun johtokunnan pöytäkirja 6/2018, Kappelineuvoston pöytäkirja 5/2018, Kasvatustyön johtokunnan pöytäkirja 6/2018, ) Pappien ja kanttoreiden työvuorotaulukot ajalle tammikuu toukokuu ) Kanttoreiden vuosilomat kevätkaudella 2019 Merkittiin tiedoksi.

24 24 KOKOUKSESSA LÄSNÄOLEVIEN ESILLE OTTAMAT ASIAT Kn 20, Kn 20, Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto kirjaa pöytäkirjaan läsnä olevien mahdollisesti esille ottamat asiat. 1) Todettiin, että ne, jotka haluavat kokousaineiston sähköpostitse, ilmoittavat asiasta ja yhteystietonsa hallintosihteeri Taina Nissiselle. 2) Ilmoitettiin, että luottamushenkilöillä on halutessaan oikeus saada Kotimaa-lehti tilattuna kotiinsa. Haukkaat voivat ilmoittautua hallintosihteeri Nissiselle.

25 25 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kn 21, Kn 21, Puheenjohtaja: Puheenjohtaja antaa Kirkkolain 24 luvun 3 :n mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan. Puheenjohtaja antoi Kirkkolain 24 luvun 3 :n mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.1.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.1.2017 klo 18.00 18.25 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.6.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.6.2017 klo 17.00 17.30 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.7.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.7.2015 klo 17:00 17:45 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 22.12.2018 klo 17.00 17.40 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.4.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 18.55 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 23.1.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 22.1.2019 klo 18.00 18.57 Paikka Pääkirkon seurakuntasali, Savontie 1 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.2.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.2.2018 klo 17.00 17.24 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.8.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.8.2018 klo 17.00 18.07 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 3.6.2016 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.6.2016 klo 17.00 17.59 Paikka Takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.2.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 4.2.2014 klo 16.00 16.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun sali Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Kangaslammin seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Kangaslammin seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 24.5.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 22.5.2018 klo 18.00 18.30 Paikka Kangaslammin seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.10.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.10.2017 klo 17.00 18.20 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 6.6.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 5.6.2013 klo 17.30-19.00 Paikka Puurtilan seurakuntakoti, Murhilahdentie 94 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 21.1.2019 klo 18 19.20 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka

Lisätiedot

1/2013 2.1.2013 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 Kokouspöytäkirjan tarkastajien valitseminen 3 Kirkkovaltuuston puheenjohtajiston valitseminen vuosiksi 2013 2014 4 Kirkkoneuvoston

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo. Laitinen Pertti (vpj.) Paatsola Pauli Saraketo Katja

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo. Laitinen Pertti (vpj.) Paatsola Pauli Saraketo Katja Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 30.11.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 29.11.2018 klo 17.00 18.19 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 23.01.2013 sivu ( 1 / 10) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2 2013 Aika: Keskiviikko 23.01.2013 klo 17.30-19.10 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.6.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.6.2014 klo 17.30 18.21 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun Sali Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen Marja-Muusa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014. Pääkirkon seurakuntasali

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014. Pääkirkon seurakuntasali Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 10.1.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 8.1.2014 klo 17.30 18.00 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Pääkirkon seurakuntasali Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 11.6.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.6.2018 klo 17.00 18.03 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 10.12.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 9.12.2014 klo 18.00 18.50 Paikka Puurtilan seurakuntakoti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013. Savontie 3, Hannun sali

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013. Savontie 3, Hannun sali Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.2.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.2.2013 klo 17.30 18.33 Paikka Savontie 3, Hannun sali OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Kurun kappelineuvosto 30.9.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Perjantai 30.9.2016 klo 18.00 22.27 Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ /

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 / 5 AIKA ke klo 17 (joulupuuro klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kangaslammin kirkko. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kangaslammin kirkko. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 5.6.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 4.6.2019 klo 18.00 19.00 Paikka Kangaslammin kirkko OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 22.11.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.11.2013 klo 17.30 19.35 Paikka Hannun sali, Savontie 3, Varkaus OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.10.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.10.2014 klo 18.00 19.13 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Eskelinen Reino

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kokouspaikka Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo Läsnä: Anu Aalto Tuomas Alaterä Kaarlo

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2015 1 AIKA klo 18 20.15 PAIKKA Tikkakosken pappila, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Työjärjestyksen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.10 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 4 asti) Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Seppo Parkkila puheenjohtaja ( 4 alkaen)

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 AIKA Ke 7.6.2017 klo 17 (ruokailu klo 16.30) PAIKKA Mutasen leirikeskus Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 30.12.2016 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 12.1.2017 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Seurakuntatalo / kahvio, Pappilantie 1 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 22.5.2019 klo 19.00 20.57 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 OSALLISTUJAT: VARSINAISET JÄSENET läsnä/poissa Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x )

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00 18.50 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson Arto, jäsen,

Lisätiedot

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3)

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2016 1 AIKA To 16.06.2016 klo 16.30 Kahvitarjoilu alkaen klo 16.00 PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 61 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013 AIKA Keskiviikko 16.1.2013 klo 18 18.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina Luukkonen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 4.9.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 2.9.2015 klo 17:00 17:41 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.3.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.3.2017 klo 17.00 17.52 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.5.2016 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.5.2016 klo 18.00 18.40 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019. Aro Jorma Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo (vpj.) Mäntymaa Kaisa

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019. Aro Jorma Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo (vpj.) Mäntymaa Kaisa Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.3.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.3.2019 klo 17.30 18.37 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Hynninen Pirjo

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2017. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2017. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 13.9.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 13.9.2017 klo 17.30 19.10 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.10.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 1 Urakunta.fi Aika 16.5.2019 klo 16:00 Paikka Seurakuntakoti, 95700 Pello Kutsutut Kirkkoneuvoston varsinaiset jäsenet Aino Pieskä, kirkkoherra, puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016 Sivu 1 / 5 AIKA To 26.5.2016 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/24 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019. Aro Jorma Hedman Pia Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo Mäntymaa Kaisa Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019. Aro Jorma Hedman Pia Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo Mäntymaa Kaisa Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 6.9.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.9.2019 klo 17.30 18.34 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Hedman Pia Hynninen

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 9.1.2019 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 17.1.2019 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Lehtoniemen leirikeskus, Rantalantie 274 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen.

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen. 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2015 Aika Keskiviikkona 7.1.2015 kello 18.00-19.54 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Vanto Jukka Haavisto

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot