2019 Palkkiojärjestelmä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2019 Palkkiojärjestelmä"

Transkriptio

1 2019 Palkkiojärjestelmä

2 Palkkiojärjestelmä table of content 3 Kannaway 4 Avainkäsitteet 6 Palkkioiden saannin 2 edellytystä 7 Kannaway Asiakasmyynti 8 Tarjoaa Kanta-asiakasohjelman 9 3 for Free 10 FastStart Pätevöityminen 12 Suoramyyntipalkkio [DSC] 13 50% DSC Check Match Team Override-Palkkiot 15 Rank Infinity Palkkio 16 Coded Infinity Palkkio 17 Lifestyle-Palkkio 17 Rank Advancement Palkkio [RAC] 18 Minimitulotakuu [MIG] 19 Organisaatiorakenne 20 Tasot 21 Brand Ambassador (BA) 22 (D) 23 Senior (SD) 24 Executive (ED) 25 Area (AD) 26 Regional (RD) 27 Regional Elite (RDE) 28 National (ND) 29 National Elite (NDE) 30 International (ID) 31 International Elite (IDE) 32 Vice Presidential (VPD) 33 Vice Presidential Elite (VPDE) 34 Presidential (PD) 35 Presidential Elite (PDE) 36 Crown Ambassador (CA) 37 Crown Ambassador Elite (CAE) 38 Double Crown Ambassador Elite (DCAE)

3 Palkkiojärjestelmä Maailma ei ole koskaan nähnyt yhtä ainutlaatuista ja virkistävää yritystä kuin Kannaway. Tiedämme, että Brand Ambassadorit ovat menestyksemme liikkeellepaneva voima. Yhdessä Brand Ambassadoreiden kanssa luomme kulttuuria rikastututtavaa elämää kaikkialla maailmassa. Jotta tämä visio toteutuisi, Kannaway on luonut palkitsevan ja tehokkaan palkkiojärjestelmän Brand Ambassadoreille!

4 Palkkiojärjestelmä Avainkäsitteet Brand Ambassador Itsenäinen Kannaway edustaja. Aktiivinen Brand Ambassador on aktiivinen kun, vuosimaksu on ajantasalla. Pätevöitynyt Brand Ambassador on pätevöitynyt ansaitsemaan palkkioita, kun henkilökohtainen volyymi (PV) ja ryhmävolyymi (GV) täyttyy tason vaatimuksen mukaisesti joka kuukausi. Ansaittu taso Korkein taso, jonka Brand Ambassador on saavuttanut. Tämän tason mukaan hänet huomioidaan. Palkkiotaso Taso, jonka mukaan Brand Ambassaorille maksetaan palkkiot kuluvan kuukauden aikana. Palkkiot maksetaan sen tason mukaan, johon Brand Ambassador on palkkiokaudella pätevöitynyt. Brand Ambassadorin ansaittu taso ja palkkiotaso voivat siis olla erilaiset. Bisnes Volyymi BV Tuotteen muodostama volyymi. Komissio volyymi CV Volyymi, jonka mukaan palkkiot maksetaan. Komissiovolyymi on 50% bisnes volyymista BV. Henkilökohtainen volyymi PV Tämä volyymi syntyy henkilökohtaisista sekä henkilökohtaisten asiakkaiden että kantaasiakkaiden ostoista. Ryhmävolyymi GV Tämä on myyntivolyymi alalinjan Brand Ambassadoreiden tiimeistä. Elite Volyymi EV Volyymi, joka tulee henkilökohtaisesti sponsoroitujen Brand Ambassadoreiden ja heidän tiiminsä myynnistä.

5 Palkkiojärjestelmä Viikkopalkkiot Viikkopalkkioiden laskeminen alkaa perjantaina klo PST ja päättyy seuraavana perjantaina klo PST. Nämä maksetaan sitä seuraavana perjantaina. Kuukausipalkkiot Kuukausipalkkioiden laskenta alkaa klo PDT kuukauden ensimmäinen päivä ja päättyy klo PDT kuukauden viimeinen päivä. Kuukausittainen passiivinen tulo maksetaan seuraavan kuukauden 15. päivä. Palkkiot siirretään PQ-tilille perjantaina, kun vähintään $25 maksuraja on täyttynyt. Smart Ship Tämä on vaihtoehtoinen ohjelma, joka tarjoaa kanta-asiakkaille sekä Brand Ambassadoreille mahdollisuuden saada tuotteensa automaattisesti kuukausittain. Kuluttaja-asiakas Asiakas, joka ei ole kirjautunut Kannaway:n Smart Ship-ohjelmaan. Asiakas ei ole oikeutettu Kannawayn tukkuhintaan Kanta-asiakas Asiakas, joka on liittynyt SmartShip-ohjelmaan ja saa valitsemansa tuotteet automaattisesti kuukausittain. Hän saa tuotteet tukkuhinnalla. Pätevöitymiskuukausi Viittaa siihen kuukauteen, jolloin pätevöityminen on saavutettu. Brand Ambassadorin tulee täyttää pätevöitymiseen tarvittava myyntitavoite, jotta voi ansaita sen mukaisia palkkioita kuluvan palkkiojakson ajalta. Grace Ajanjakso Jos BA ei onnistu säilyttämään riittävää ryhmävolyymia (GV), joka vaaditaan tason säilyttämiseen, hänellä on mahdollisuus nostaa liiketoimintavolyymi (GV) takaisin oman tason vaatimuksen mukaiseksi tietyn ajan kuluessa, jotta hän säilyttää tason. Tämä Grace ajanjakso ei koske MIG, RAC-tasonousupalkkioita eikä Lifestyle-palkkioita. Saadakseen MIG- ja Lifestyle-palkkiot tulee niihin pätevöityä samalla tavalla, kuin ensimmäisellä kerralla. Taso Executive Area Regional National International Vice Presidential Presidential Crown Ambassador Grace Ajanjakson päivien määrär

6 Palkkiojärjestelmä Palkkioiden saannin 2 edellytystä EDELLYTYS 1 EDELLYTYS 2 Rekisteröi itsesi Brand Ambassadoriksi online-järjestelmän kautta ja maksa Brand Ambassador vuosimaksu. $54.98 / vuodessa Brand Ambassador-vuosimaksu veloitetaan vuosittain liittymispäivämäärän mukaisesti. BRAND AMBASSADOR-VUOSIMAKSU SISÄLTÄÄ: Henkilökohtaisen Kannaway-internetsivun Kannaway-online taustatoimiston (Backofficen) Kannawayn koulutukset sekä tukityökalut Hallinnollisen tuen Säilytä tasokohtainen minimi Bisnes Volyymi (PBV) kuukausittain joko asiakasmyynnin avulla tai henkilökohtaisella ostolla. Vastuuvapauslauseke: Kannaway palkkiojärjestelmä ei vaadi Brand Ambassadorilta henkilökohtaisia ostoja. Brand Ambassadorin tulee ainoastaan suorittaa Brand Ambassador vuosimaksu. Tästä maksusta ei suoriteta palkkioita. Kannaway maksaa palkkioita ainoastaan tuotemyynnistä, ei Brand Ambassadorien rekrytoinneista. Brand Ambassadorina (Itsenäisenä liiketoiminnan harjoittajana) on tärkeää ymmärtää kuinka palkkiot maksetaan. Osa jokaisesta organisaatiossasi tapahtuvasta myynnistä voi avata yhden tai useamman tavan palkkion saamiseen. Lue läpi tämä palkkiojärjestelmä selvitys, jotta ymmärrät kuinka sinua palkitaan. On tärkeää ymmärtää, että ainoastaan pätevöitynyt Brand Ambassador on oikeutettu palkkioihin. Jotta olet oikeutettu tiiminpalkkioihin ryhmän kokonaismyynnistä, sinun tulee täyttää vähittäismyyntivaatimukset tasosi mukaisesti. Tarkemmat ohjeet löytyvät alta tasojen mukaan selitettynä. Kannaway Brand Ambassadorin alaikäraja on 18 vuotta.

7 Palkkiojärjestelmä Kannaway Asiakasmyynti Kannaway-tuotteiden myynti suoraan asiakkaalle rakentaa vakaan pohjan liiketoiminnalle. On kaksi tapaa tehdä suoraa asiakasmyyntiä: Voit ostaa itse tuotteita ja myydä niitä edelleen asiakkaille henkilökohtaisesti Voit ohjata asiakkaat ostamaan suoraan oman Kannaway int ernet-kauppalinkin kautta Kun myyt tuotteita oman nettikaupan kautta kuten vaihtoehto 2 mahdollistaa, ansaitset SEKÄ jälleenmyyntipalkkion, joka on asiakashinnan sekä tukkuhinnan erotus, ETTÄ suoramyyntipalkkion. Suoramyyntipalkkio tilauksista, jotka asiakas/ kantaasiakas tekee ensimmäisen 30 päivän aikana, on 30% DSC loppu on 15% Matching Bonusta ja 55% kuukausittain maksettavaa residuaali palkkiota. 30 päivän jälkeen 30% DSC maksetaan jokaisesta asiakas/kanta-asiakas ostosta ja loput 70% maksetaan residuaalipalkkioiden kautta. Esimerkki: myyt pullon Pure Goldia asiakashintaan $187,99, sinulle maksetaan erotus $187,99 - $155,99 = $32 PLUS suoramyyntipalkkio joka on 30% CV:stä eli $16.50 siis yhteensä $48,50. Jos asiakas käyttää oston yhteydessä lahjakortin, se vähennetään asiakashinnan ja tukkuhinnan erotuksesta saatavasta palkkiosta. Suoramyyntipalkkiot (DSC) maksetaan ostoa seuraavan viikon perjantaina ja residuaalimyyntipalkkiot maksetaan seuraavan kuukauden 15. päivä. Kaikki asiakas-/kanta-asiakasmyynnit lasketaan henkilökohtaiseen volyymiin (PV). Brand Ambassadorilla ei ole itsellään ostopakkoa. Tasoihin vaadittava henkilökohtainen volyymi voidaan siis täyttää asiakkaan/kanta-asiakkaan ostolla.

8 Palkkiojärjestelmä Tarjoaa Kanta-asiakasohjelman Jotkut asiakkaat arvostavat sitä, että heidän tuotetilauksensa toimitetaan säännöllisesti kuukausittain, ilman sen kummempaa vaatimusta tai tarvetta tehdä uusia tilauksia. Tähän tarjoamme heille SmartShip-vaihtoehdon. Asiakkaat, jotka kirjautuvat mukaan SmartShipohjelmaan, muuttuvat kanta-asiakkaiksi. Kanta-asiakkaaksi rekisteröityminen on ilmaista ja kanta-asiakkaat saavat tuotteensa tukkuhinnalla. Samalla heille avautuu mahdollisuus saada tuotteita jopa ILMAISEKSI suosittelemalla uusia asiakkaita 3 & FREE ohjelman avulla. Kannawayn palkkiojärjestelmä maksaa Brand Ambassadorille, joka myy tuotteita kanta-asiakkaan ensimmäisen 30 päivän aikana, 30% suoramyyntipalkkiota DSC, 15% matching bonusta ja 55% kuukausittaista residuaalipalkkiota. 30 päivän jälkeen maksetaan 30% suoramyyntipalkkio DSC ja loput 70% kuukausittain maksettavan residuaalipalkkion kautta. 3 & FREE-ohjelma on yksinkertainen. Kanta-asiakas tai Brand Ambassador voi ansaita ILMAISIA tuotteita suosittelemalla niitä kolmelle (3) asiakkaalle. ILMAISTEN tuotteiden määrä on keskiarvo henkilökohtaisesti suositeltujen asiakkaiden oston määrästä kuitenkin ylittämättä suosittelijan oman SmartShip-tilauksen arvoa ansaintakuukaudelta. Kannawayn kanta-asiakkaat saavat pääsyn backofficetiliin, jossa voivat seurata tilaushistoriaansa, hallita SmartShiptilauksia sekä seurata lähetysten kulkua. Kanta-asiakas saa myös ILMAISEKSI oman Kannawayinternetsivun, jonka kautta hän voi suositella asiakkaita ja saa samalla mahdollisuuden ansaita ILMAISIA tuotteita 3 & FREE- ohjelman avulla. Esimerkki: Brand Ambassadorin tai kanta-asiakkaan asiakkaiden keskimääräinen tuotetilaus on 55 BV (business volyymi) ja suosittelijan oma SmartShiptilaus on ollut vähintään 55 BV : tä, hän saa seuraavan kuukauden max 55 BV : n SmartShiptilauksen maksutta. Ilmaisista tuotteista ei makseta palkkioita.

9 Compensation Plan 9 3 for free Miten se toimii? SINÄ Henkilökohtaisesti maksettu SmartShip tilaus ASIAKKAAT + = Vähintään 3 maksavaa asiakasta ILMAISEKSI* Saat seuraavassa kuussa ilmaisia tuotteita asiakkaiden ostojen keskiarvon verran EXAMPLES 3 FOR FREE - OHJELMAN EDELLYTYKSET: Henkilökohtainen maksettu Smartship Henkilökohtainen maksettu Smartship + = 3 asiakasta: 1,500 Yhteenlaskettu BV maksetuista tilauksista + = 5 asiakasta: 2,000 Yhteenlaskettu BV maksetuista tilauksista 500 BV ILMAISTA TUOTETTA seuraavan kuukauden aikana 400 BV ILMAISTA TUOTETTA seuraavan kuukauden aikana 1. Ylläpidä aktiivinen SmartShiptilaus vähintään 28 BV. 2. Sinulla on vähintään kolme Kannaway asiakasta, joiden minimitilaus on 28 BV kalenterikuukauden aikana. Kun näin tapahtuu, on seuraavan kuukauden SmartShip-tilaus ILMAINEN. 3. Ilmaisten tuotteiden määrä pohjautuu asiakkaiden keskiostoon eikä se voi ylittää omaa pätevöitymiskuukauden SmartShip-tilauksen kokoa. * ILMAISISTA tuotteista ei makseta palkkioita. * Henkilökohtaisen SmartShip-tilauksen tulee olla ansainta kuukauden aikana vähintään sama kuin asiakasostojen keskiarvo BV tai saat vähemmän tuotteita ilmaiseksi.

10 Compensation Plan 10 FastStart Pätevöityminen 2 tapaa pätevöityä Saavuttamalla FastStart-pätevöitymisen ansaitset 3 x suoramyyntipalkkiot! Se on myös ensimmäinen tärkeä askel rakentaessasi Kannaway liiketoimintaa. FastStart-ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden ansaita kolminkertaiset suoramyyntipalkkiot Value Packeistä, joita myyt uudelle henkilökohtaisesti sponsoroidulle asiakkaalle tai Ba:lle Saat siis normaali palkkion kolminkertaisena aina kun sinulle tulee uusi asiakas tai Brand Ambassador joka ostaa Value Packin, koko Kannaway urasi ajan. EXAMPLES Rekisteröidy Brand Ambassadoriksi Tähän on vain kaksi vaatimusta. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja maksaa Brand Ambassador vuosimaksu. VAIHTOEHTO 1 VAIHTOEHTO 2 Oma henkilökohtainen volyymi PV edellytys Osta Itsellesi Fast Start Value Pack Myy Asiakkaalle Osta Itsellesi Mikä tahansa Value Pack Myy Asiakkaalle Tiimi volyymi GV edellytys VALUE PACK VALUE PACK VALUE PACK 780 PV 720 PV 110 PV 80 Osta TAI Myy Osta TAI Myy Osta TAI Myy Kirjaa 3 uutta Brand Ambassadoria tai asiakasta jotka ostavat minkä tahansa Value Packin Rakenna vähintään 3000GV:tä henkilökohtaisesti sponsoroitujen BA:den kanssa 30 päivän sisällä

11 Palkkiojärjestelmä VAIHTOEHTO 1 Vaihtoehto 1 tarjoaa sinulle mahdollisuuden täyttää PV vaatimus Fast Start pätevöitymiseen joko ostamalla itse tai myymällä Fast Start Value Pack asiakkaalle. Tämän jälkeen, kirjaa mikä tahansa kolmen yhdistelmä asiakkaita tai/ja Brand Ambassadoreja, jotka ostavat itse tai myyvät asiakkaalle Value Packin ensimmäisen 30 päivän aikana. Saat lisäaikaa pätevöitymiseen ostamalla Senior Value Packin, joka tarjoaa 45 päivää tai vielä enemmän Total Experience Packillä, joka tarjoaa 60 päivää aikaa. VAIHTOEHTO 2 Vaihtoehto 2 tarjoaa sinulle mahdollisuuden täyttää PV vaatimus joko ostamalla itse tai myymällä asiakkaalle mikä tahansa Value Pack ja tuottamalla 3000GV:tä henkilökohtaisesti sponsoroitujen (vähintään 3) BA:den kanssa ensimmäisen 30 päivän aikana. (Huom. ei ylivuoto pisteitä.) Maksimissaan 60% vaaditusta volyymista voi tulla yhdestä jalasta. Brand ambassador voi osallistua FastStart 3000-ohjelmaan FastStart 3000 & 9000-pätevöityjät ovat Kannawayn toimintamallin sydän! FastStart 3000 tarjoaa Brand Ambassadorille mahdollisuuden $1000 ylimääräiseen bonukseen, joka maksetaan kahden kuukauden aikana. Saadaksesi bonuksen sinun tulee täyttää seuraavat kohdat: Fast Start pätevöidy ensimmäisen 30, 45 tai 60 päivän aikana. Tuota vähintään 3000 EV (Eliitti volyymia), korkeintaan 4 tason syvyydeltä, ensimmäisen 60 päivän aikana niin, että maksimissaan 60% tulee yhden tiimin alta. Varmista että sinulla on oma 110 PV myös toisen ja kolmannen kuukauden aikana. * Sponsorin alapuolellesi sijoittamien Brand Ambassadoreiden sekä heidän tiimiensä volyymia ei voi laskea mukaan FS 3000 pätevöitymiseen. Faststart 3000 palkkioon oikeuttaa vain henkilökohtaisesti sponsoroitujen Brand Ambassadoreiden luoma organisaatiovolyymi. Pätevöidy FastStart 9000 tasolle ja ansaitse lisää bonusta Faststart 9000 pätevöitynyt saa 1000 dollaria joka maksetaan seuraavan kahden kuukauden aikana. Varmista että sinulla on oma 110PV myös toisen ja kolmannen kuukauden aikana. Fast Start pätevöidy ensimmäisen 30, 45 tai 60 päivän aikana. Tuota vähintään 9000 EV (Eliitti volyymia) korkeintaan 5 tason syvyydeltä ensimmäisen 60 päivän aikana niin, että maksimissaan 60% tulee yhden tiimin alta. * Sponsoroidut Brändinsuurlähettiläät eivät voi saada Faststart Brändinsuurlähettilään ansaitsema Faststart 9000-palkkio pitää olla Brändinsuurlähettilään tuotettava, jonka sponsoroi Faststart 9000-palkkion.

12 Palkkiojärjestelmä Suoramyyntipalkkio [DSC] Suoramyyntipalkkiot maksetaan jokaisesta asiakkaan tilauksesta ensimmäisestä lähtien. Palkkio on 30% komissiovolyymista ja se maksetaan suoralle sponsorille. Esim. 110BV:n tilaus, josta CV on 55, tuottaa DSC:tä $ Kannaway tarjoaa myös Value Packeja sekä asiakkaille että Brand Ambassadoreille, jotka haluavat säästää rahaa. Value Packit ovat listattuna tässä. Ensimmäisen oston jälkeen Kannaway Value Pack-ostosta maksetaan normaali CV:n mukainen palkkio. Kannaway EU Value Pack-paketit DSC palkkiot Basic Value Pack $10 Starter Value Pack $20 Pure Starter Value Pack $20 FastStart Junior Executive Value Pack $30 Fast Start Sr. Executive Value Pack $75 Fast Start Total Product Experience Value Pack $100 Kannaway US Value Pack-paketit DSC palkkiot Starter Value Pack $20 Pure Starter Value Pack $20 FastStart Jr. Executive Value Pack $75 FastStart Executive Value Pack $100 FastStart Total Product Experience Value Pack $150

13 Palkkiojärjestelmä % DSC Check Match Monistuminen on avainasia pitkäaikaisessa suhdemarkkinoinnissa. Se auttaa Brand Ambassadoreja luomaan tiimityön kulttuurin. Maksamme 50% Check Match-palkkiota suoramyyntipalkkioista pätevöityneille tiimin jäsenille. DSC Check Match-palkkio maksetaan koko ansaitusta DSC:sta vaikka se olisi triplana. 50% DSC Check Match-palkkio jaetaan ja maksetaan seuraavalla tavalla. 20% maksetaan suoralle sponsorille ja 30% jaetaan leadership-tasojen mukaan ja yläpuolen 7 tason tiimijäsenten kesken (noudattaen sponsoripuuta) allaolevan taulukon mukaisesti: Qualifying Coded Ranks DSC Matching- palkkioprosentti Executive 2.5% Regional 2.5% International 2.5% Presidential 2.5% Upline tasot DSC Matching- palkkioprosentti Enroller s Sponsor 20% Taso 2 Upline 5% Taso 3 Upline 5% Taso 4 Upline 2,5% Taso 5 Upline Taso 6 Upline Taso 7 Upline Yhteensä 2.5% 2.5% 2.5% 50% * Huomautus: Kaikki yksittäiset tilaukset, joista DSC ansaitaan, maksetaan lisäksi 50% DSC kokonaismäärästä jaettuna edellä mainittuihin prosenttiosuuksiin. Esimerkiksi: jos olet Brand Ambassadorin sponsori, joka ansaitsee DSC 60 dollaria, sinulle maksetaan 20% koko DSC:stä, $12. Jos olet level 4 upline, sinulle maksetaan 2,5% DSC:stä, 1,50 dollaria.

14 Palkkiojärjestelmä Team Override-Palkkiot Kannaway Brand Ambassadorina keskityt luomaan asiakas ja kanta-asiakas pohjan, sekä samalla rakennat omaa Brand Ambassador-verkostoa. Kun etenet Kannaway palkkio-ohjelmassa saat lisäksi tiimipalkkioita tuotemyynnistä, joka tapahtuu organisaatiossasi. Kannaway käyttää Unilevel -mallia tiimipalkkioissa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen Brand Ambassador on automaattisesti sponsorin ensimmäisellä tasolla. (Sijoittelu on organisaatiostrategian kehittyneempi malli. Kysy omalta sponsorilta tai tiiminvetäjältä, mikä on paras strategia sinun Kannaway liiketoiminnan kannalta). Mitä korkeamman palkkiotason saavutat, sitä useammalta tasolta ansaitset palkkioita. Kannaway palkkiojärjestelmässä käytetään kompressiota joka mahdollistaa sen, että Brand Ambassadorit ansaitsevat syvemmältä organisaatiosta jos joku ei ole aktiivinen. Tämä tarkoittaa kaikkea asiakas ja Brand Ambassador volyymia, joka syntyy ei-aktiivisen alla ja se kompressoituu niin, että se lasketaan seuraavan aktiivisen tason hyväksi. Unilevel-sijoittelupuu Brand Ambassador Senior Executive Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential / Vice Presidential Elite Presidential / Presidential Elite Crown Ambassador/ Crown Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% Taso 1 2% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% Taso 2 3% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% Taso 3 4% Taso 4 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% Taso 5 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% Taso 6 7% 7% 7% 7% 7% 7% 7% 7% Taso 7 8% 8% 8% 8% 8% 8% 8% Taso 8 9% 9% 9% 9% 9% 9% Taso 9 10% 10% 10% 10% 10% Taso 10 11% * Team Override palkkiot maksetaan kuukausittain.

15 Palkkiojärjestelmä Rank Infinity Palkkio Rank Infinity-palkkiot tarjoavat tilaisuuden Brand Ambassadorille, joka on saavuttanut palkkiotasoksi jonkun seuraavista: Executive / Area / Regional / Regional Elite / National / National Elite / International / International Elite / Vice Presidential / Vice Presidential Elite / Presidential / Presidential Elite & Crown Ambassador / Crown Ambassador Elite. He saavat mahdollisuuden ansaita alkaen 1% palkkioita kaikista myynneistä heidän 6. tasoltaan alaspäin aina loputtomiin rakentamassaan myyntiorganisaatiossa. Rank Infinity palkkiot voi olla yhteensä jopa 15% CV:stä kahden sukupolven kautta (7.5% per sukupolvi) ja se on kumulatiivinen. Tämä tarkoittaa, että voit ansaita erotuksen palkkioprosenteissa sinun tason ja tiiminjäsenten tason välillä. Pätevöityneenä Executive ina alat ansaita 1% palkkiota kaikista myynneistä alkaen 6. tasolta jopa loputtomiin. Tätä kutsutaan ensimmäisen sukupolven palkkioksi. Ansaitset ensimäisen sukupolven palkkiota aina seuraavaan Executive iin saakka omassa organisaatiossasi. Tässä kohtaa uusi Executive alkaa ansaita 1. sukupolven Infinity - palkkiota omasta organisaatiostaan ja sinä taas 2. sukupolven 1% Infinity-palkkiota heidän organisaatiostaan. Kun kolmas Executive tulee samaan linjaan, sinun tulo loppuu siihen tasoon. Tämä tunnetaan termillä breakaway ja sinä et ansaitse tämän alta enää 2. sukupolven Infinity-palkkiota. On tärkeää ymmärtää, että saat edelleen 1. ja 2. sukupolven Infinitypalkkiota aina siihen asti, kunnes linjassa tulee kolmas Executive. Saadaksesi jälleen Rank Infinity-palkkiota tästä breakaway organisaatiosta sinun tulee pätevöityä Area tasolle, jolloin alat ansaita 1. sukupolven palkkiota. Kun ansaitset kumulatiivisesti Rank Infinity-palkkiota useilta tasoilta, se on yksi innostavimmista asioista tässä palkkiossa. Se tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus ansaita palkkio % useammalta kuin yhdeltä tasolta. Esimerkiksi, jos olet pätevöitynyt Crown Ambassador eikä sinulla ole Executive eita tai sitä korkeampia tietyssä linjassa, voit saada 1. sukupolven Executive / Area / Regional / Regional Elite / National / National Elite / International / International Elite / Vice Presidential / Vice Presidential Elite / Presidential / Presidential Elite & Crown Ambassador / Crown Ambassador Elite infinity-palkkiota jokaisen tason mukaisesti jopa 7,5%. Heti kun tähän tiimiin tulee Brand Ambassador, joka saavuttaa Executive tason, saat sen jälkeen 2. sukupolven infinity-palkkiota. Executive Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential/ Vice Presidential Elite Presidential/ Presidential Elite Crown Ambassador/ Crown Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite Rank Infinity ensimmäisen sukupolven taso 6 (ED) - 10 (PD) ja ala 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 0.75% Inf 0.5% Inf 0.25% Inf Rank Infinity toisen sukupolven taso 6 (ED) - 10 (PD) ja ala 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 0.75% Inf 0.5% Inf 0.25% Inf

16 Palkkiojärjestelmä Coded Infinity Palkkio Kuten Rank Infinity-palkkiossa, samoin koodatussa infinity-palkkiossa Brand Ambassador, joka saavuttaa palkkiotason Executive, alkaa ansaita tätä palkkiota. Se maksaa myös 15% CV:stä kahden sukupolven ajan (7.5% per sukupolvi) ja se on kumulatiivinen. Se tarkoittaa, että voit ansaita useita koodattuja infinity-palkkioita samasta tiimistä. Esimerkiksi, jos sinulla on National, Regional ja Area koodattuna partnerina, ansaitset kaikista näistä koodattua infinity-palkkiota heidän omista tiimeistään. Kun saavutat Executive -tason, alat ansaita koodattua infinity-palkkiota heti seuraavasta Brand Ambassadorista ja hänen tiimistään, joita henkilökohtaisesti sponsoroit. Toisin kuin Rank Infinity-palkkioissa, sinun koodatut tiiminjäsenet eivät katoa eli eivät aiheuta breakaway tilannetta kohdallasi. Kun he ovat sinulle koodattu, he pysyvät koodattuina sinulle niin kauan kuin he ovat aktiivisia Kannawayssa, riippumatta siitä kuinka laajaksi tai kuinka monelle tasolle heidän organisaationsa kasvaa. Toinen innostava kohta koodatussa infinity-palkkiossa on se, että alat ansaita ektraa jo tasolta 1. Voit siis lisätä 1% tasoille ja se nostaa prosentin aina 9,5% saakka. Kuten Rank Infinity-palkkioissa, myös koodatussa Infinity-palkkiossa on myös 2 sukupolvea koodattua palkkiota jokaisella ansaintatasolla. Suurin ero on siinä, että koodattu palkkio koko heidän tiimistään ei lopu jos toinen BA saavuttaa saman ansaintatason kuin sinulla on. Tämä tarkoittaa, että sinun palkkiot eivät pienene heidän osaltaan, vaan sinä olet itseasiassa rakentanut kasvavan, terveellä pohjalla olevan organisaation joka jatkaa kasvuaan ja samoin käy sinun koodatulle palkkiolle. Kun etenet korkammalle ansaintatasolle Kannawayssa, alat ansaita koodattua infinity-palkkiota heti seuraavasta henkilökohtaisesti sponsoroimasta henkilöstä alkaen. Kuten Rank Infinity-palkkiossa, Koodattu infinity-palkkio kumuloituu usealla eri tasolla, voit siis ansaita sitä useammalta kuin yhdeltä tasolta. cjos olet pätevöitynyt esimerkiksi Crown Ambassador tasolle, saat ensimmäisen sukupolven Koodattua Infinity-palkkiota kaikista tasoista; Executive / Area / Regional / Regional Elite / National / National Elite / International / International Elite / Vice Presidential / Vice Presidential Elite / Presidential / Presidential Elite & Crown Ambassador / Crown Ambassador Elite (7.5%) ja kaikesta myynnistä, jota uusi sponsoroitu Brand Ambasador ja koko hänen organisaationsa tuottaa aina ensimmäiseltä tasolta alkaen. Executive Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential/ Vice Presidential Elite Crown Presidential/ Ambassador/ Crown Presidential Elite Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite Coded Infinity ensimmaisen sukupolven taso 6 (ED) - 10 (PD) ja ala 1% 1% 1% 1% 1% 1% 0.75% 0.5% 0.25% Coded Infinity toisen sukupolven taso 6 (ED) - 10 (PD) ja ala 1% 1% 1% 1% 1% 1% 0.75% 0.5% 0.25%

17 Palkkiojärjestelmä Lifestyle-Palkkio Kannaway:n Lifestyle-palkkion voit ansaita, kun saavutat vähintään Area -tason ja ylläpidät sen yhden kuukauden. Palkkio maksetaan kolmantena kuukautena. Lifestyle-palkkiota maksetaan pohjautuen sen kuukauden tasoon milloin olet pätevöitynyt ja säilyttänyt tason myös toisen peräkkäisen kuukauden. Lifestyle-palkkio maksetaan kuukauspalkkioiden yhteydessä kolmantena kuukautena. Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential/ Vice Presidential Elite Presidential/ Presidential Elite Crown Ambassador/ Crown Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite $500 $750 $1,000 $1,250 $1,500 $2,500 $5,000 $10,000 Rank Advancement Palkkio [RAC] Rank Advancement-palkkio on suunniteltu palkitsemaan uusi Brand Ambassador jokaisella askeleella kohti menestystä kun hän kiipeää palkkiojärjestelmän tasoissa ylöspäin. Me jopa tuplaamme RAC palkkion, jos tasot saavuttaa nopeammin. Tarjoamme Rank Advancement-palkkion seuraavilla tasoilla: Executive, Area, Regional & National. Nämä tasot ovat palkkiojärjestelmän keskeisessä roolissa. Ne ovat ensimmäiset tasot, joilla Brand Ambassador luo ryhmää ja auttaa muita omassa organisaatiossaan kasvattamaan omaa ryhmäänsä tämä on tärkeintä jotta voi nousta Presidential -tasolle. Tasonousupalkkio toimii katalyyttina, joka lisää motivaatiota käynnistää toiminta oikein. Katso tasonousupalkkiot taulukosta. Jotta pätevöidyt tasonousupalkkioon, tulee sinun ansaita joku alla olevista tasoista ja säilyttää vaadittava henkilökohtainen volyymi (PV). Tasonousupalkkio maksetaan pätevöitymistä seuraavan kuukauden 15. kuukausipalkkioiden yhteydessä. Taso Rajoittamaton aika Nopeutettu aika Executive $250 $500 (60 päivää) Area $1,250 $2,500 (120 päivää) Regional Elite $2,500 $5,000 (180 päivää) National Elite $5,000 $10,000 (270 päivää)

18 Palkkiojärjestelmä Minimitulotakuu [MIG] $500/kk $2,500/kk $5,000/kk $60,000/v $8,333/kk $100,000/v $12,500/kk $150,000/v $20,833/kk $250,000/v $41,666/kk $500,000/v $83,333/kk $1,000,000/v Edellytykset Brand Ambassadorilla tulee olla vähintään 3 aktiivista, henkilökohtaisesti sponsoroitua Brand Ambassadoria kolmessa eri jalasssa, joilla on vähintään 110PV joka kuukausi Brand Ambassadorin tulee ylläpitää vähintään 110PV ansaitakseen MIG-palkkion. Brand Ambassadorin tulee pätevöityä ja säilyttää joku seuraavista tasoista; Executive / Area / Regional Elite/ National Elite/ International Elite/ Vice Presidential Elite / Presidential Elite & Crown Ambassador ansaitakseen MIG-palkkiota. Kun pätevöityy Regional-tasolle tai sitä korkeammalle, mutta ei Elite -asolle, ansaitsee AD- tai ED-tason mukaan riippuen pätevöitymisestä. Yksityiskohdat MIG-laskentakaava on kuluvan kuukauden aikana saatujen palkkioiden ja MIG:n erotus. Mikäli palkkiosi ovat suuremmat k uin MIG, silloin sitä ei makseta. Esimerkki: Nouset MIG-tasolle Area tammikuun 15. päivä, helmikuu on pätevöitymiskuukautesi jolloin säilytät Area -tason tai sitä korkeamman. Helmikuussa sinulle maksetaan $2000 palkkioita jolloin sinun MIG on $500. $500 on erotus $2500 ja ansaitsemasi $2000 välillä. Minimitulotakuu maksetaan ensimmäisen kokonaisen kalenterikuukauden jälkeisen kuukauden 15. päivänä minimitulotakuu pätevyyden saavuttamisen jälkeen. Kaikki maksetut palkkiot lasketaan vähimmäistulotakuun laskennassa. Esimerkiksi: Sinä ansaitset minimitulotakuun Area -tasolla 15. tammikuuta. Helmikuu on sinun pätevä kuukautesi. Niin kauan kuin olet Area tai korkeammalla tasolla helmikuussa, ensimmäinen palkkio maksetaan 15. maaliskuuta. Toinen esimerkki: Jos taso laskee Area ista Executive iin helmikuussa, on MIG silloin ED-tason mukaisesti $500. MIG maksetaan kuukausittain seuraavasti: ED=$500, Area =$2,500, Regional Elite =$5,000, National Elite=$8,333, International Elite=$12,500, Vice Presidential Elite=$20,833, Presidential Elite=$41,666, Crown Ambassador Elite=$83,333.

19 Palkkiojärjestelmä Organisaatiorakenne Sponsoripuu Kun uusi Brand Ambassador rekisteröityy, hän sijoittuu automaattisesti sponsorinsa ensimmäiselle tasolle. Suoramyyntipalkkio (DSC), 50% Koodattu DSC Match, Team Override- ja Koodattu infinity-palkkio maksetaan sponsoripuun mukaisesti. Holding Tank (sponsorin sijoittelu) Kannawayn palkkiojärjestelmä mahdollistaa sen, että sponsoroiva Brand Ambassador voi sponsoroida uuden Brand Ambassadorin ja sijoittaa hänet toisen Brand Ambassadorin alapuolelle ensimmäisen 7 päivän aikana. Sponsoroiva Brand Ambassador säilyttää edelleen sponsori statuksen ja saa sponsorille kuuluvat palkkiot. Sijoituspuu 1 Sponsorin sijoittelu: Brand Ambassadorin sijoittelu pitää tehdä 7 päivän kuluessa sponsorointi päivästä (liittymispäivä).

20 Tasot

21 Palkkiojärjestelmä Brand Ambassador (BA) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 28 PV kuukaudessa Brand Am Mahdollisuus ansaita 3 for free Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio Retail & Loyal Customer palkkiot DSC-palkkiot DSC Sponsor Check Match 2 tasoa Team Residual palkkiota (katso alla oleva taulukko) Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

22 Palkkiojärjestelmä (D) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 28 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Brand Am Ylläpidä vähintään 600 Qualified Group Volume (GV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match DSC Level Check Match Team Residual palkkio kolme tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Career Path D BA SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

23 Palkkiojärjestelmä Senior (SD) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 55 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään 3000 Qualified Group Volume (GV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match DSC Level Check Match Team Residual palkkion neljä tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Career Path SD BA D ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

24 Palkkiojärjestelmä Executive (ED) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään 5000 Qualified Group Volume (GV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Rank Advancement palkkio Minimitulotakuu Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio DSC Level Check Match Team Residual palkkion viisi tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) ED Rank Infnity palkkio ED Coded Infnity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match DSC Level & Coded Check Match Career Path ED BA D SD AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

25 Palkkiojärjestelmä Area (AD) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Qualified Group Volume (GV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Minimitulotakuu Rank Advancement palkkio Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC Level Check Match Team Residual palkkion kuusi tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Lifestyle-palkkio Area Rank Infinity palkkio Area Coded Infinity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match DSC Level & Coded Check Match Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

26 Palkkiojärjestelmä Regional (RD) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Qualified Group Volume (GV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio Lifestyle-palkkio Regional Rank Infinity palkkio Regional Coded Infnity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match DSC Level & Coded Check Match Team Residual palkkion seitsemän tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Career Path RD BA D SD ED AD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

27 Palkkiojärjestelmä Regional Elite (RDE) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Elite Volume (EV) Mahdollisuus ansaita 3 for free Suoramyyntipalkkiot Minimitulotakuu Rank Advancement palkkio Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match Team Residual palkkion seitsemän tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Lifestyle-palkkio Regional Elite Rank Infinity palkkio Regional Elite Coded Infnity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista Erityinen Regional Elite Pin TripIncentive DSC Level & Coded Check Match Career Path RDE BA D SD ED AD RD ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

28 Palkkiojärjestelmä National (ND) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Qualified Group Volume (GV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot Team Residual palkkion kahdeksan tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Lifestyle-palkkio National Rank Infinity palkkio National Coded Infnity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista DSC 20% Sponsorin Check Match DSC Level & Coded Check Match Career Path ND BA D SD ED AD RD RDE NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

29 Palkkiojärjestelmä National Elite (NDE) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Elite Volume (EV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Minimitulotakuu Rank Advancement palkkio Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match DSC Level & Coded Check Match Team Residual palkkion kahdeksan tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Lifestyle-palkkio National Elite Rank Infinity palkkio National Elite Coded Infnity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista Erityinen National Elite Pin Hamppuinen salkku ja yksilölliset tuotteet TripIncentive Career Path NDE BA D SD ED AD RD RDE ND ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

30 Palkkiojärjestelmä International (ID) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Yllpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Yllpidä vähintään Qualified Group Volume (GV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Vähittäispalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match Team Residual palkkion yhdeksän tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Lifestyle-palkkio International Rank Infinity palkkio International Coded Infnity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista DSC Level & Coded Check Match Career Path ID BA D SD ED AD RD RDE ND NDE IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

31 Palkkiojärjestelmä International Elite (IDE) Edellytykset Maksa$54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Yllpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Yllpidä vähintään Elite Volume (EV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Minimitulotakuu Rank Advancement palkkio Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match DSC Level & Coded Check Match Team Residual palkkion yhdeksän tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Lifestyle-palkkio International Elite Rank Infinity palkkio International Elite Coded Infnity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista Erityinen International Elite Pin Tumi laukku TripIncentive Career Path IDE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

32 Palkkiojärjestelmä Vice Presidential (VPD) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Qualified Group Volume (GV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match Team Residual palkkion yhdeksän tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Lifestyle-palkkio Vice Presidential Rank Infinity palkkio Vice Presidential Coded Infnity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista DSC Level & Coded Check Match Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CAE CAE DCAE

33 Palkkiojärjestelmä Vice Presidential Elite (VPDE) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Elite Volume (EV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Minimitulotakuu Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match Lifestyle-palkkio Vice Presidential Elite Rank Infinity palkkio Vice Presidential Elite Coded Infnity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista Erityinen Vice Presidential Elite Pin Miehen tai Naisen Tilauspuku TripIncentive DSC Level & Coded Check Match Team Residual palkkion yhdeksän tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Career Path VPE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP PD PDE CAE CAE DCAE

34 Palkkiojärjestelmä Presidential (PD) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Qualified Group Volume (GV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match Team Residual palkkion yhdeksän tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Lifestyle-palkkio Presidential Rank Infinity palkkio Presidential Coded Infinity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista DSC Level & Coded Check Match Career Path PD BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PDE CAE CAE DCAE

35 Palkkiojärjestelmä Presidential Elite (PDE) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Elite Volume (EV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Minimitulotakuu Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot Lifestyle-palkkio Presidential Elite Rank Infinity palkkio Presidential Elite Coded Infinity palkkiojokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista Erityinen Presidential Elite Pin Matka DSC 20% Sponsorin Check Match DSC Level & Coded Check Match Team Residual palkkion yhdeksän tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Career Path PDE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD CAE CAE DCAE

36 Palkkiojärjestelmä Crown Ambassador (CA) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Qualified Group Volume (GV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match Team Residual palkkion yhdeksän tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Lifestyle-palkkio Crown Ambassador Rank Infinity palkkio Crown Ambassador Coded Infinity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista DSC Level & Coded Check Match Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

37 Palkkiojärjestelmä Crown Ambassador Elite (CAE) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Elite Volume (EV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Minimitulotakuu Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot Lifestyle-palkkio Crown Ambassador Elite Rank Infinity palkkio Crown Ambassador Elite Coded Infinity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Ambassadorista Rolex rannekello Matka DSC 20% Sponsorin Check Match DSC Level & Coded Check Match Team Residual palkkion yhdeksän tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Career Path CAE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA DCAE

38 Palkkiojärjestelmä Double Crown Ambassador Elite (DCAE) Edellytykset Maksa $54.98/ Annual Brand Ambassador Business Fee-maksu Ylläpidä vähintään 110 PV kuukaudessa Rekisteröi henkilökohtaisesti kolme aktiivista Brand Ambassadoria Ylläpidä vähintään Elite Volume (EV) kuukaudessa Mahdollisuus ansaita 3 for free Minimitulotakuu Suoramyyntipalkkiot Faststart 3000 palkkio Faststart 9000 palkkio DSC-palkkiot DSC 20% Sponsorin Check Match DSC Level & Coded Check Match Team Residual palkkion yhdeksän tasoa (katso prosenttiarvot taulukosta) Lifestyle-palkkio Double Crown Ambassador Elite Rank Infinity palkkio Double Crown Ambassador Elite Coded Infinity palkkio jokaisesta uudesta henkilökohtaisesti sponsoroidusta Brand Amabassadorista Matka Tesla auto Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

39

1.6.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

1.6.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 5. Palkkiot Tervetuloa viidennelle jaksolle! Tässä jaksossa käymme läpi eri palkkiot ja miten pätevöidytään saamaan palkkioita. Kurssin sisältö 1. Suoramyyntikomissio 2. Eagle Club bonukset 3. Director

Lisätiedot

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN Updated: October 14 th 2014 TERVETULOA EQOLOGYYN «Our business is to change lives» Suhdemarkkinointi Nykyään paras tapa asiakkaiden saavuttamiseen on joko kasvotusten tai erilaisten

Lisätiedot

Uuden palkkiojärjestelmän usein kysytyt kysymykset

Uuden palkkiojärjestelmän usein kysytyt kysymykset Uuden palkkiojärjestelmän usein kysytyt kysymykset Tärkeimmät kysymykset 1. K: Miksi Young Living teki muutoksia palkkiojärjestelmään? V: Muutimme palkkiojärjestelmää, jotta jälleenmyyjien on helpompi

Lisätiedot

Palkkiojärjestelmä. Polku Premierarvoon. Ja eteenpäin. Ohje miten luot menestyksen XanGon palkkiojärjestelmällä. Millaista elämä olisi

Palkkiojärjestelmä. Polku Premierarvoon. Ja eteenpäin. Ohje miten luot menestyksen XanGon palkkiojärjestelmällä. Millaista elämä olisi Palkkiojärjestelmä Polku arvoon Ja eteenpäin Ohje miten luot menestyksen XanGon palkkiojärjestelmällä Millaista elämä olisi XANGO PALKKIOJÄRJESTELMÄ Automaattinen toimitusohjelma (ADP) on hyödyllinen ohjelma,

Lisätiedot

ASEA Palkkio-Ohjelma SUOMI

ASEA Palkkio-Ohjelma SUOMI ASEA Palkkio-Ohjelma 1 SUOMI Saadaksesi myyntipalkkioita (Loppuasiakasbonus, Etuasiakasbonus, Pikastarttibonus, Ryhmämyyntipalkkio ja AAA bonus) sinun tulee yksinkertaisesti olla Aktiivinen kerryttämällä

Lisätiedot

AFFILIATE- MARKKINOINTIREVOLUUTIO

AFFILIATE- MARKKINOINTIREVOLUUTIO AFFILIATE- MARKKINOINTIREVOLUUTIO HAKEMISTO 1. LIITTYMINEN 2. AKTIVOINTI 3. PÄTEVÖITYMINEN 4. ASIAKASVOLYYMI 5. NEW CUSTOMER BONUS 6. CUSTOMER REFERRAL OHJELMA 7. ASIAKASEDUT 8. PREMIER CLUB & FRENZY/DOUBLE

Lisätiedot

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN TERVETULOA EQOLOGYYN Eqologyn liiketoimintaideana on parantaa ihmisten elämää. «Our business is to change lives» Olemme ylpeitä voidessamme palkita sinun työsi houkuttelevalla tavalla.

Lisätiedot

Toteuta unelmasi elinikäisestä taloudellisesta turvallisuudesta. iwowwe n opas Dual Team Income -ohjelmaan ja rajattomaan kasvuun

Toteuta unelmasi elinikäisestä taloudellisesta turvallisuudesta. iwowwe n opas Dual Team Income -ohjelmaan ja rajattomaan kasvuun Toteuta unelmasi elinikäisestä taloudellisesta turvallisuudesta iwowwe n opas Dual Team Income -ohjelmaan ja rajattomaan kasvuun Yleiskatsaus iwowwe n Dual Team -palkkio-ohjelma on suunniteltu antamaan

Lisätiedot

Young Living Palkkiojärjestelmän Termit ja Niiden Selitykset

Young Living Palkkiojärjestelmän Termit ja Niiden Selitykset Young Living Palkkiojärjestelmän Termit ja Niiden Selitykset Myyntiorganisaatio: Tunnetaan myös nimellä alalinja, ja se sisältää kaikki organisaatiossa tietyn jälleenmyyjän alapuolella olevat jäsenet.

Lisätiedot

Blue Diamond BBP- ja Team Elite BBP -sa a nno t.

Blue Diamond BBP- ja Team Elite BBP -sa a nno t. Blue Diamond BBP- ja Team Elite BBP -sa a nno t. Voimassa 1. tammikuuta 2015 alkaen Näitä sääntöjä, jotka koskevat Nu Skinin Blue Diamond ja Team Elite Business Builder -asemaa ( BD BBP ja TE BBP ), sovelletaan

Lisätiedot

K Y Ä N I N P A L K K I O J Ä R J E S T E L M Ä S U O M I

K Y Ä N I N P A L K K I O J Ä R J E S T E L M Ä S U O M I K Y Ä N I N P A L K K I O J Ä R J E S T E L M Ä S U O M I TERVETULOA Tervetuloa Kyäniin. Tavoitteemme on auttaa halukkaita henkilöitä elämään täysillä ja saavuttamaan potentiaalinsa, mihin sisältyy enemmän

Lisätiedot

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN TERVETULOA EQOLOGYYN Eqologyn liiketoimintaideana on parantaa ihmisten elämää. «Our business is to change lives» Olemme ylpeitä voidessamme palkita sinun työsi houkuttelevalla tavalla.

Lisätiedot

Tervetuloa. Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana. Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi

Tervetuloa. Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana. Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi Business Overview Tervetuloa? Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi Laitathan matkapuhelimesi äänettömälle Haluaisitko sinä Lisätuloja Osa-aika- tai täysipäivätyötä

Lisätiedot

K Y Ä N I N P A L K K I O J Ä R J E S T E L M Ä S U O M I

K Y Ä N I N P A L K K I O J Ä R J E S T E L M Ä S U O M I K Y Ä N I N P A L K K I O J Ä R J E S T E L M Ä S U O M I TERVETULOA Tervetuloa Kyäni-perheeseen! Kyänin missio on toivon tuominen lupaus paremmasta elämästä hyvinvoinnin ja mahdollisuuden kautta. Kyäni-jälleenmyyjänä

Lisätiedot

ZINZINO. Zinzino Palkkiojärjestelmä - Voimassa alkaen Versio 16 (FIN-EU)

ZINZINO. Zinzino Palkkiojärjestelmä - Voimassa alkaen Versio 16 (FIN-EU) ZINZINO PA L K K I O J Ä R J E S T E L M Ä E U R O O P PA Zinzino Palkkiojärjestelmä - Voimassa 6.10.2016 alkaen Versio 16 (FIN-EU) 1. ZINZINO Zinzinon tehtävä on innostaa ihmisiä muuttamaan elämäänsä.

Lisätiedot

ZINZINO. Zinzino Palkkiojärjestelmä - Voimassa alkaen Versio 18 (FIN-EU)

ZINZINO. Zinzino Palkkiojärjestelmä - Voimassa alkaen Versio 18 (FIN-EU) ZINZINO PA L K K I O J Ä R J E S T E L M Ä E U R O O P PA 1. Asiakasedut ZINZINO Zinzinon tehtävä on innostaa ihmisiä muuttamaan elämäänsä. Haluamme olla maailman asiakaslähtöisin suoramyyntiyhtiö. Yhteisömme

Lisätiedot

PALKKIOJÄRJESTELMÄ EUROOPPA. Zinzino Palkkiojärjestelmä - Voimassa alkaen Versio 22 (FIN-EU) 1.

PALKKIOJÄRJESTELMÄ EUROOPPA. Zinzino Palkkiojärjestelmä - Voimassa alkaen Versio 22 (FIN-EU) 1. PALKKIOJÄRJESTELMÄ EUROOPPA Zinzino Palkkiojärjestelmä - Voimassa 23.01.2019 alkaen Versio 22 (FIN-EU) 1. Zinzinon tehtävä on innostaa ihmisiä muuttamaan elämäänsä. Haluamme olla maailman asiakaslähtöisin

Lisätiedot

ORGANO GOLDIN PALKKIOJÄRJESTELMÄ

ORGANO GOLDIN PALKKIOJÄRJESTELMÄ ORGANO GOLDIN PALKKIOJÄRJESTELMÄ Yksinkertaista, helppoa kahvia. Finland Voimassa 18.4.2015 alkaen. SISÄLTÖ Yleiskatsaus... 1 Palkkiojärjestelmä... 2 Määritelmät... 3 7 tapaa ansaita... 4 Pätevöitymisvaatimukset..

Lisätiedot

FIRST LOOK. 1 It s in our nature

FIRST LOOK. 1 It s in our nature FIRST LOOK 1 It s in our nature EQOLOGYSSA VOIT OLLA JOKO ASIAKAS TAI LIIKEKUMPPANI ASIAKAS: Ainutlaatuisia tuotteita Ilmainen asiakaslehti Hyviä tarjouksia LIIKEKUMPPANI: Olet oma pomosi Tiimityöskentelyä

Lisätiedot

LYCONET PALKKIOJÄRJESTELMÄ (COMPENSATION PLAN)

LYCONET PALKKIOJÄRJESTELMÄ (COMPENSATION PLAN) SIN OSTOYHTEISÖSI LYCONET PALKKIOJÄRJESTELMÄ (COMPENSATION PLAN) Liite 1 Lyconet sopimus itsenäisille Lyconet Marketereille Omistaja ja kustantaja: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse 22, CH-9470 Buchs, Sveitsi

Lisätiedot

LEOn globaali markkinointisuunnitelma

LEOn globaali markkinointisuunnitelma LEOn globaali markkinointisuunnitelma 29. maaliskuuta 2017 1 2 Johdanto Markkinointisuunnitelman avulla lasketaan tulot ja jaetaan ne jäsenillemme heidän ja heidän alalinjaorganisaatioidensa aikaansaaman

Lisätiedot

Miksi yrittäjyys kannattaa?

Miksi yrittäjyys kannattaa? STRATEGIAKAT SAUS Miksi yrittäjyys kannattaa? 1. Saat päättää omasta ajankäytöstäsi 2. Olet itse oma pomosi 3. Vain taivas on rajana 4. Pääset maksimoimaan kykysi 5. Saat vapautta 6. Voit tehdä sitä, mitä

Lisätiedot

Miksi yrittäjyys kannattaa?

Miksi yrittäjyys kannattaa? STRATEGIAKAT SAUS Miksi yrittäjyys kannattaa? 1. Saat päättää omasta ajankäytöstäsi 2. Olet itse oma pomosi 3. Vain taivas on rajana 4. Pääset maksimoimaan kykysi 5. Saat vapautta 6. Voit tehdä sitä, mitä

Lisätiedot

Kansainvälisen liiketoiminnan rakentamisen ROOLIT JA VASTUUNJAKO

Kansainvälisen liiketoiminnan rakentamisen ROOLIT JA VASTUUNJAKO Kansainvälisen liiketoiminnan rakentamisen ROOLIT JA VASTUUNJAKO KANSAINVÄLINEN SPONSORI Määritelmä: Kansainvälinen sponsori on Amwayn Liikkeenharjoittaja (ALH), joka esittelee Amway-liiketoimintamahdollisuuden

Lisätiedot

EQOLOGYSSA ASIAKAS: LIIKEKUMPPANI: voit olla joko asiakas tai liikekumppani

EQOLOGYSSA ASIAKAS: LIIKEKUMPPANI: voit olla joko asiakas tai liikekumppani EQOLOGYSSA voit olla joko asiakas tai liikekumppani ASIAKAS: Ainutlaatuisia tuotteita Ilmainen asiakaslehti Hyviä tarjouksia LIIKEKUMPPANI: Olet oma pomosi Tiimityöskentelyä Henkilökohtaista kehittymistä

Lisätiedot

SYNERGY WORLDWIDE MEGA-MATCH PALKKIO-OHJELMA SUOMEN TAMMIKUU 2015. 1 COLORg PMS 299. 4 COLORg CMYK (77, 11, 0, 0)

SYNERGY WORLDWIDE MEGA-MATCH PALKKIO-OHJELMA SUOMEN TAMMIKUU 2015. 1 COLORg PMS 299. 4 COLORg CMYK (77, 11, 0, 0) SYNERGY WORLDWIDE MEGA-MATCH PALKKIO-OHJELMA SUOMEN TAMMIKUU 2015 COLORS PRIMARY LOGO 1 COLORg PMS 299 4 COLORg CMYK (77, 11, 0, 0) MEGA-MATCH COMPENSATION PLAN SUOMEN - TAMMIKUU 2015 Johdanto... 3 OSA

Lisätiedot

Yritys. Eqology on norjalainen yritys, joka kehittää luonnonmukaisia ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita. Yritys on perustettu 1998.

Yritys. Eqology on norjalainen yritys, joka kehittää luonnonmukaisia ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita. Yritys on perustettu 1998. Ala Verkostomarkkinointi eli suoramyynti on tehokkain tapa saada näkyvyyttä ja jakaa tuotteita suoraan kuluttajille. Osallistumalla siihen voit luoda oman yrityksen ilman suuria investointeja ja työskennellä

Lisätiedot

MYYNNIN PALKKIOJÄRJESTELMÄ- ESITE

MYYNNIN PALKKIOJÄRJESTELMÄ- ESITE MYYNNIN PALKKIOJÄRJESTELMÄ- ESITE Nu Skin osoittaa TODELLISEN ERON. Tekemällä yhteistyötä kanssasi jatkamme kohti tavoitettamme erottua todellisena johtajana palkkiojärjestelmällämme. Visiomme on täysin

Lisätiedot

ANSIO- JA BONUSOHJELMA

ANSIO- JA BONUSOHJELMA ANSIO- JA BONUSOHJELMA Tuote-esittelijöille Perfect Home Ansio- ja Bonusohjelma on kehitetty tuoteesittelijöille, jotka myyvät Perfect Home tuotteita. Tässä tiedot voimassaolevista ansiomahdollisuuksista.

Lisätiedot

Elämäsi. mahdollisuus!

Elämäsi. mahdollisuus! Elämäsi mahdollisuus! MIKSI partylite PartyLite auttaa sinua aloittamaan sinun elämäntyylisi sopivan liiketoiminnan, jolla voit saavuttaa unelmasi. Miksi PartyLite? Kodin tuoksut ovat kasvava liiketoiminnan

Lisätiedot

Suoramyynti-ala. Harry S. Dent, Jr.

Suoramyynti-ala. Harry S. Dent, Jr. Tervetuloa Suoramyynti-ala Harry S. Dent, Jr. on Harvardista valmistunut taloustieteiden tutkija, joka on analysoinut maailmantalouden trendejä jo vuodesta 1989 lähtien. Hänen talousennusteista yksi toisensa

Lisätiedot

Lataa strategiset työkalut

Lataa strategiset työkalut Lataa strategiset työkalut Joiden avulla saavutat taloudellisen riippumattomuuden. Mitä sinä tekisit, jos pystyisit rakentamaan jopa 4.000,00 kuukaudessa tuottavan tulovirran? Entä miten pitkään olet valmis

Lisätiedot

PALKKIOJÄRJESTELMÄ FI

PALKKIOJÄRJESTELMÄ FI ALKKIOJÄRJESTELMÄ FI Tervetuloa BYAS! Yksinoikeudella WellStarilta! Maailman johtavaa kauneuden hi-techiä. Maailman johtava Fair Social ower Selling (FSS, rehellinen sosiaalinen tehomyynti). WellStarin

Lisätiedot

Dream Achiever -palkinnot Usein kysyttyjä kysymyksiä

Dream Achiever -palkinnot Usein kysyttyjä kysymyksiä 1. Montako pistekeruumallia on olemassa? Malleja on kaksi, Track A ja Track B, jotka perustuvat oman piirisi jäsenyystrendeihin. Jokainen piiri on merkitty joko Track A tai Track B -kategoriaan. 2. Miksi

Lisätiedot

Ala. Verkostomarkkinointi on yksi maailman nopeimmin kasvavista aloista. Alan liikevaihto maailmanlaajuisesti on yli 130 miljardia dollaria.

Ala. Verkostomarkkinointi on yksi maailman nopeimmin kasvavista aloista. Alan liikevaihto maailmanlaajuisesti on yli 130 miljardia dollaria. Ala Verkostomarkkinointi on yksi maailman nopeimmin kasvavista aloista. Alan liikevaihto maailmanlaajuisesti on yli 130 miljardia dollaria. Ajoitus ei ole koskaan ollut parempi onnistumiselle. Yritys Eqology

Lisätiedot

Palkkiojärjestelmä Johdanto

Palkkiojärjestelmä Johdanto SM Palkkiojärjestelmä Johdanto Ota huomioon, etteivät jälleenmyyjäasemasi ja tilauksesi ole voimassa, ennen kuin Mannatech Swiss International GmbH ( Mannatech ) on hyväksynyt tämän jälleenmyyjähakemuksen

Lisätiedot

MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa

MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa Kerromme, miten......löytää oma miksi...asetat tavoitteesi...suunnittelet haasteesi...jaat tavoitteen osatavoitteiksi...seuraat

Lisätiedot

PAYPAL-TILIN LUOMINEN

PAYPAL-TILIN LUOMINEN PAYPAL-TILIN LUOMINEN LYHYT OHJE / YLEISKATSAUS PAYPAL- TILISI EDUT PayPal-tilin perustaminen tarjoaa monia etuja WellStar-liiketoiminnallesi: 4 Lojaalisuusetu Kun toisto-osto maksetaan PayPalilla, asiakkaasi

Lisätiedot

SUOMI JEUNESSEGLOBAL.COM

SUOMI JEUNESSEGLOBAL.COM TALOUDELLINEN PALKITSEMISOHJELMA SUOMI JEUNESSEGLOBAL.COM WELCOME TO JEUNESSE Olemme iloisia, että olet valinnut meidät kumppaniksesi ja alkanut rakentaa omaa Jeunesse-liiketoimintaasi. Tuhannet kaltaisesi

Lisätiedot

PALKKIOJÄRJESTELMÄ FI

PALKKIOJÄRJESTELMÄ FI ALKKIOÄRESTELMÄ FI Tervetuloa BYAS! Yksinoikeudella WellStarilta! Maailman johtavaa kauneuden hi-techiä. Maailman johtava Fair Social ower Selling (FSS, rehellinen sosiaalinen tehomyynti). WellStarin missio

Lisätiedot

Amway Partner Stores. Din online-mulighed fra Amway

Amway Partner Stores. Din online-mulighed fra Amway Amway Partner Stores Pyydämme sinua lukemaan nämä sivut, ennen kuin ostat tuotteita Amivon yhteistyöyritysten verkkokaupoista. Amivon yhteistyöyrityksiä koskeva ohjelma tarjoaa ostosmahdollisuuksia, jotka

Lisätiedot

Loyalty Program Bonus

Loyalty Program Bonus on ohjelma, jonka GPP on luonut motivoidakseen jäseniänsä edistämään ohjelmaa jotta voitaisiin saada 100,000 vakuutuskirjaa mahdollisimman pian. Raha on aina ollut oikein hyvä motivoija, tästä syystä teidät

Lisätiedot

Altian tulospalkkio 2014

Altian tulospalkkio 2014 Altian tulospalkkio 2014 palkkio on osa Altian palkitsemiskokonaisuutta. palkkio-ohjelmista päätetään vuosittain. palkkio maksetaan joko kerran vuodessa tai useammin tuotantopalkkiona tai myyntipalkkiona.

Lisätiedot

Palkkiopisteet/Automaattilähetys Tärkeät Tiedot

Palkkiopisteet/Automaattilähetys Tärkeät Tiedot Palkkiopisteet/Automaattilähetys Tärkeät Tiedot Mitä palkkiopisteillä tarkoitetaan? Palkkiopisteissä on kyse itsenäisille Young Living -jälleenmyyjille tarkoitetusta säännöllisestä tilausohjelmasta, jonka

Lisätiedot

EROTU KILPAILIJOISTASI JA SAAVUTA KOHDERYHMÄSI KAIKKEIN POSITIIVISIMMALLA TAVALLA. TeamUpin esittelymateriaali yrityksille

EROTU KILPAILIJOISTASI JA SAAVUTA KOHDERYHMÄSI KAIKKEIN POSITIIVISIMMALLA TAVALLA. TeamUpin esittelymateriaali yrityksille EROTU KILPAILIJOISTASI JA SAAVUTA KOHDERYHMÄSI KAIKKEIN POSITIIVISIMMALLA TAVALLA. TeamUpin esittelymateriaali yrityksille FACEBOOK & TWITTER EIVÄT OHJAA FANEJA SPONSOREILLE. TOTEA ITSE. KÄY TYKKÄÄMÄSSÄ

Lisätiedot

Prosentti- ja korkolaskut 1

Prosentti- ja korkolaskut 1 Prosentti- ja korkolaskut 1 Prosentti on sadasosa jostakin, kuten sentti eurosta ja senttimetri metristä. Yksi ruutu on 1 prosentti koko neliöstä, eli 1% Kuinka monta prosenttia on vihreitä ruutuja neliöstä?

Lisätiedot

MANNAFEST. Aseman siirron pakkausten myynnit sisältyvät tähän. Automaattiset tilaukset Pisteet Uusi automaattinen tilaus 10

MANNAFEST. Aseman siirron pakkausten myynnit sisältyvät tähän. Automaattiset tilaukset Pisteet Uusi automaattinen tilaus 10 e MANNAFEST e Tärkeitä päivämääriä Kannustinohjelmajakso - BP12 2013 - BP2 - (26. lokakuuta 2013-14. helmikuuta ) Seurantaohjelman palautuspäivä - 28. helmikuuta Majoituspäivämäärät Saapuminen keskiviikkona

Lisätiedot

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla PP936FI Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla Menestyvä liikemalli jo vuodesta 1999 Rakenna itse oma yrityksesi Haluatko joustavat työajat? Autatko mielelläsi ihmisiä? Etsitkö itsellesi

Lisätiedot

Global Pension Plan TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ!

Global Pension Plan TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ! TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ! GPP on ohjelma, missä hyvin toimeentulevat rahoittajat suunnittelevat investoivansa iäkkäiden ihmisten eläkevakuutuksiin. Siksi GPP etsii 100.000 henkilöä, jotka haluavat

Lisätiedot

Tavallisimmat kysymykset

Tavallisimmat kysymykset Autodesk Design- ja Creation Suite -paketit Tavallisimmat kysymykset Tässä dokumentissa on vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin Design- ja Creation Suite -pakettien myynnin loppumisesta. 24.5.2016 Sisällysluettelo

Lisätiedot

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS Päivitetty 17.3.2015 1 SISÄLTÖ 1. Palkitseminen... 3 1.1 Palkitsemista koskeva päätöksentekojärjestys... 3 1.2 Lyhyen aikavälin palkitseminen (vuosipalkkiojärjestelmä)...

Lisätiedot

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS

SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS SPONDA OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS Päivitetty 3.6.2014 1 SISÄLTÖ 1. Palkitseminen... 3 1.1 Palkitsemista koskeva päätöksentekojärjestys... 3 1.2 Lyhyen aikavälin palkitseminen (vuosipalkkiojärjestelmä)...

Lisätiedot

PALKKIOJÄRJESTELMÄ FI

PALKKIOJÄRJESTELMÄ FI ALKKIOJÄRJESTELMÄ FI Tervetuloa BYAS! Yksinoikeudella WellStarilta Maailman johtavaa kauneuden hi-techiä. Maailman johtava Fair Social ower Selling (FSS, rehellinen sosiaalinen tehomyynti). WellStarin

Lisätiedot

06/2013 KAMPANJATIETOA KESÄKUU. Summer, sun A NNIVERSARY WORLDWIDE

06/2013 KAMPANJATIETOA KESÄKUU. Summer, sun A NNIVERSARY WORLDWIDE 06/2013 KAMPANJATIETOA KESÄKUU Summer, sun & fun with partylite TH A NNIVERSARY WORLDWIDE KONSULTEILLE Kesäkuun myyntikilpailu KESÄKUU: Kun saavutat vähintään 300 palkkioitavan myynnin kesäkuussa, voit

Lisätiedot

Palkka- ja palkkioselvitys sekä palkitsemisraportti

Palkka- ja palkkioselvitys sekä palkitsemisraportti Palkka- ja palkkioselvitys sekä palkitsemisraportti CapMan Oyj:n hallituksen vahvistama 11.2.2016. Tämä CapMan Oyj:n (jäljempänä CapMan) palkka- ja palkkioselvitys on laadittu 1.1.2016 voimaan tulleen

Lisätiedot

Hinnasto 01.10.2009. Alv laski! UUDET, EDULLISEMMAT HINNAT!

Hinnasto 01.10.2009. Alv laski! UUDET, EDULLISEMMAT HINNAT! Hinnasto 01.10.2009 Alv laski! UUDET, EDULLISEMMAT HINNAT! MYYNNINEDISTÄMISTUOTTEET JA ESITTEET OVAT SAMANHINTAISIA JÄLLEENMYYJILLE JA ASIAKKAILLE Tilausnro Sisältö P (Pisteet) Asiakas- hinta Ilman

Lisätiedot

KUINKA: KIRJAUTUA SISÄLLE, TEHDÄ LASKU JA KULUT

KUINKA: KIRJAUTUA SISÄLLE, TEHDÄ LASKU JA KULUT KUINKA: KIRJAUTUA SISÄLLE, TEHDÄ LASKU JA KULUT Nyt käydään läpi askel askeleelta kuinka tehdä kyseiset asiat. Ensiksi rekisteröidy sähköpostilla tai Facebookilla Hetki kun tämä on valmis mene: Omat tiedot

Lisätiedot

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS. F-Secure Oyj

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS. F-Secure Oyj PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS F-Secure Oyj 4. huhtikuuta 2016 Sisällys Hallituksen ja yhtiön johtoryhmän jäsenten palkitseminen... 3 Hallitus... 3 Hallituksen palkitseminen... 3 Toimitusjohtaja... 3 Johtoryhmän

Lisätiedot

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Sisällysluettelo 2 Yhtiö Sivu 3 Hyvinvointi Sivu 4 Henkilökohtainen kasvu ja ihmissuhteet Sivu 5 Mitä on Suosittelumarkkinointi? Sivu 7 Palkkiojärjestelmämme

Lisätiedot

Palkkiot & Tunnustus. Kuinka suuria unelmoisit, jos et voisi epäonnistua? Tämä on vasta alkua!

Palkkiot & Tunnustus. Kuinka suuria unelmoisit, jos et voisi epäonnistua? Tämä on vasta alkua! START dreaming Palkkiot & Tunnustus Kuinka suuria unelmoisit, jos et voisi epäonnistua? Tämä on vasta alkua! Kun rakennat Vemma-toimintaasi, luot samalla omaa tarinaasi. Sinusta tulee esimerkki tulevalle

Lisätiedot

WinClub. Sijoitusklubi valuuttakaupasta kiinnostuneille

WinClub. Sijoitusklubi valuuttakaupasta kiinnostuneille WinClub Sijoitusklubi valuuttakaupasta kiinnostuneille Tämän esityksen taustasta Kuulin ensimmäisen kerran WinClubista syksyllä 2003 Kiinnostuin ja sijoitin kesällä 2004 pienen panoksen kokeeksi Haastattelin

Lisätiedot

-PAKETIT JA TOISTO-OSTOT

-PAKETIT JA TOISTO-OSTOT -PAKETIT JA TOISTO-OSTOT ASIAKKAILLE VOIMASSA 05.02.2017 ALKAEN FI BYAS FACE LIFTER -PAKETIT RYHMÄ 2 (G2) RYHMÄ 3 (G3) BIONIC BASIC FACE TECHNOLOGY -SARJA BIONIC ADVANCED TECHNOLOGY -SARJA sisältö Kauneuskäsittelyn

Lisätiedot

ARVOA RAHALLE -AJATTELU, SEN RAPORTOINTI SEKÄ MITEN KAUPALLINEN MALLI TUKEE ARVOA RAHALLE AJATTELUA

ARVOA RAHALLE -AJATTELU, SEN RAPORTOINTI SEKÄ MITEN KAUPALLINEN MALLI TUKEE ARVOA RAHALLE AJATTELUA ARVOA RAHALLE -AJATTELU, SEN RAPORTOINTI SEKÄ MITEN KAUPALLINEN MALLI TUKEE ARVOA RAHALLE AJATTELUA Arvoa rahalle -määritelmä Arvoa rahalle on hyötyjen (laatu, lopputuotevaatimukset, sosiaaliset ja ympäristölliset

Lisätiedot

Lastenhoidon tuen internetlaskurin ohjeet:

Lastenhoidon tuen internetlaskurin ohjeet: Lastenhoidon tuen internetlaskurin ohjeet: Yleisohje Laskennalla voit laskea arvion kotihoidon tuen ja yksityisen hoidon tuen määristä. Jos asut Ahvenanmaalla, tarkista lastenhoidon tuen määrä omasta asuinkunnastasi,

Lisätiedot

Kansainvälisen liiketoiminnan rakentamisen PERIAATTEET

Kansainvälisen liiketoiminnan rakentamisen PERIAATTEET Kansainvälisen liiketoiminnan rakentamisen PERIAATTEET Amwayn ARVOT Kumppanuus Rehellisyys Henkilökohtainen arvo Saavutukset Henkilökohtainen vastuullisuus Vapaa liiketoiminnan harjoittaminen 1 Keskeisiin

Lisätiedot

Huomioi nämä 8 asiaa valitessasi affiliateverkostoa

Huomioi nämä 8 asiaa valitessasi affiliateverkostoa Huomioi nämä 8 asiaa valitessasi affiliateverkostoa Affiliate- eli kumppanuusmarkkinointi on tulospohjaista, verkossa tapahtuvaa markkinointia, jossa ns. julkaisijat välittävät kävijöitä mainostajan sivustolle.

Lisätiedot

EMEA Team Up Success Trip 2017 Säännöt ja ehdot

EMEA Team Up Success Trip 2017 Säännöt ja ehdot EMEA Team Up Success Trip 2017 Säännöt ja ehdot Sääntöjen ja ehtojen hyväksyminen Yrittäessäsi pätevöityä vuoden 2016 EMEA Team Up Success-matkalle ( Success-matka ) sinun on hyväksyttävä nämä säännöt

Lisätiedot

Käytä mahdollisuuksia

Käytä mahdollisuuksia Käytä mahdollisuuksia Käytä mahdollisuuksia Tuotteemme päätyvät asiakkaille mitä erilaisempia teitä. Jälleenmyyjämmekin löytävät luoksemme mitä erilaisempia teitä. On tärkeää käyttää hyväkseen kaikki mahdollisuudet

Lisätiedot

Hinnasto 5.3.2013. Kotisivusorvi Peruspaketti. Kaikki hintamme ovat arvonlisäverollisia. Näet taulukosta suoraan euromääräisen kokonaishinnan.

Hinnasto 5.3.2013. Kotisivusorvi Peruspaketti. Kaikki hintamme ovat arvonlisäverollisia. Näet taulukosta suoraan euromääräisen kokonaishinnan. Hinnasto 5.3.2013 Kaikki hintamme ovat arvonlisäverollisia. Näet taulukosta suoraan euromääräisen kokonaishinnan. Kotisivusorvi Peruspaketti Hinta voimassa 12 kk:n sopimusjaksolla. Peruspaketti, laskutusjakson

Lisätiedot

ALTCOIN TRADING FUTURE ON TÄSTÄ! Altneuro toivottaa sinut tervetulleeksi nopeimmin kasvava altcoin-kaupankäyntialusta missä kaikkea hallitsee

ALTCOIN TRADING FUTURE ON TÄSTÄ! Altneuro toivottaa sinut tervetulleeksi nopeimmin kasvava altcoin-kaupankäyntialusta missä kaikkea hallitsee www.altneuro.com ALTCOIN TRADING FUTURE ON TÄSTÄ! Altneuro toivottaa sinut tervetulleeksi nopeimmin kasvava altcoin-kaupankäyntialusta missä kaikkea hallitsee älykkäin tekniikka tietokoneen neurotiede.

Lisätiedot

FITLINE PERUSTUOTTEET

FITLINE PERUSTUOTTEET Hinnasto 1.2.2010 FITLINE PERUSTUOTTEET Tilausnro Tuote Sisältö P (Pisteet) Jälleenmyyjä hinta 20 % alennuksella ilman. Alv* Jälleenmyyjä hinta 20 % alennuksella sis. Alv* Asiaskashi nta netto Asiakashinta

Lisätiedot

Klicka här, skriv ev. Undertitel

Klicka här, skriv ev. Undertitel Klicka här, skriv ev. Undertitel Vanhempainraha on vanhemmille maksettava korvaus, jotta he voisivat töissä olon sijaan olla kotona lastensa kanssa. Tätä korvausta maksetaan yhteensä 480 päivältä lasta

Lisätiedot

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN Marko Pyhäjärvi PUHEENVUORON TAVOITE On olemassa miljoonia eri keinoja vauhdittaa matkailuyrityksen myyntiä, ja Facebookmarkkinointi on

Lisätiedot

Moduuli 7 Talouden hallinta

Moduuli 7 Talouden hallinta 2O16-1-DEO2-KA2O2-003277 Moduuli 7 Talouden hallinta Osa 3 Talouden suunnittelu ja ennusteet Hanke on rahoitettu Euroopan komission tuella. Tästä julkaisusta (tiedotteesta) vastaa ainoastaan sen laatija,

Lisätiedot

ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA. Päivitetty 9.2.2016

ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA. Päivitetty 9.2.2016 ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA Päivitetty 9.2.2016 OneCoin Yksi ja sama valuutta kaikkialla! Rahan siirrot nopeammin ja edullisemmin E-lompakko Tulossa kauppapaikkoja ympäri maailmaa Nopeimmin 1 miljardin

Lisätiedot

Menestyksen porkkanoita

Menestyksen porkkanoita Menestyksen porkkanoita Usko Uskallus Innostuminen Oma Yritys-messut Wanha Satama, Helsinki 20.3.2013 Miksi jotkut yritykset menestyvät?...ja toiset eivät? Olemassaolon oikeutus ; Mikä on/ olisi minun

Lisätiedot

Seuramallisto Lempäälä Shotokan. yhteistyössä

Seuramallisto Lempäälä Shotokan. yhteistyössä Seuramallisto 2017 Lempäälä Shotokan yhteistyössä Stadium Team Sales ja Lempäälä Shotokan esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi;

Lisätiedot

1 Aritmeettiset ja geometriset jonot

1 Aritmeettiset ja geometriset jonot 1 Aritmeettiset ja geometriset jonot Johdatus Johdatteleva esimerkki 1 Kasvutulille talletetaan vuoden jokaisen kuukauden alussa tammikuusta alkaen 100 euroa. Tilin nettokorkokanta on 6%. Korko lisätään

Lisätiedot

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa?

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa? Mitä on MLM! Monitasomarkkinoinnin perusasioita: -Historia -Mistä raha tulee? -mitä on 'vivuttaminen'? -miksi siitä puhutaan?(6 kk esimerkki) -organisaatimalli *binäärinen organisaatiomalli *ylivuoto -palkkiojärjestelmä

Lisätiedot

Maatalousyrittäjien eläkevakuutus

Maatalousyrittäjien eläkevakuutus Maatalousyrittäjien eläkevakuutus Eläkkeen tulisi olla vakuutusajasta sidonnainen eläkkeelle jäännistä seuraavan tulonmenetyksen korvaus. Koska vakuutusmaksuihin vaikuttavat ansiotulot voivat vaihdella

Lisätiedot

Seuramallisto Tapanilan Erä Ry Karate. yhteistyössä

Seuramallisto Tapanilan Erä Ry Karate. yhteistyössä Seuramallisto 2017 Tapanilan Erä Ry Karate yhteistyössä Stadium Team Sales ja Tapanilan Erä Ry:n Katarejaos esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme

Lisätiedot

MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA?

MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA Päivitetty 5.10.2015 MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää kryptografiaa turvallisuudenvarmistamiseksija väärentämisenestämiseksi.

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

Hieroja kotiin, töihin, mökille

Hieroja kotiin, töihin, mökille 1 Hieroja kotiin, töihin, mökille Mikä on IisiUp Oy? 2 Iisi Up Oy on vuonna 2015 perustettu terveydenhoitoalan palveluita Minulle, Tänne, Nyt -periaatteella tarjoava yritys. Iisi Upin tehtävänä on tuoda

Lisätiedot

Ratkaisu: a) Aritmeettisen jonon mielivaltainen jäsen a j saadaan kaavalla. n = a 1 n + (n 1)n d = 5 500 + 4 = 501500. 2 500 = 5 + 2001 2

Ratkaisu: a) Aritmeettisen jonon mielivaltainen jäsen a j saadaan kaavalla. n = a 1 n + (n 1)n d = 5 500 + 4 = 501500. 2 500 = 5 + 2001 2 Kotitehtäviä 5. Ratkaisuehdotuksia. a) Jono a,..., a 500 on aritmeettinen, a = 5 ja erotusvakio d = 4. Laske jäsenet a, a 8 ja a 00 sekä koko jonon summa. b) Jono b,..., b 0 on geometrinen, b = ja suhdeluku

Lisätiedot

Yes or Nope - tuotearvioijien verkosto www.yesornope.club. Sirpa Talka @SirpaTalka sirpa.talka@yesornope.club Mika Wenell, mika.wenell@yesornope.

Yes or Nope - tuotearvioijien verkosto www.yesornope.club. Sirpa Talka @SirpaTalka sirpa.talka@yesornope.club Mika Wenell, mika.wenell@yesornope. Yes or Nope - tuotearvioijien verkosto www.yesornope.club Sirpa Talka @SirpaTalka sirpa.talka@yesornope.club Mika Wenell, mika.wenell@yesornope.club 1 Anna Yes or Nope arvioijan kertoa onko tuotteesi hyödyllinen.

Lisätiedot

Ymmärrystä IRAs An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor

Ymmärrystä IRAs An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor Ymmärrystä IRAs An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor Yksilöllisen varhaiseläkkeen järjestely (IRA) on henkilökohtaisia säästösuunnitelma, joka tarjoaa erityisiä veroetuja. IRAs ovat yksi tehokkaimmista

Lisätiedot

AKROBATIAVOIMISTELU SM KILPAILU 2016 TRIOT

AKROBATIAVOIMISTELU SM KILPAILU 2016 TRIOT AKROBATIAVOIMISTELU SM KILPAILU 2016 TRIOT AKROBATIAVOIMISTELU SM KILPAILU 2016 1. KILPAILU 1.1 Kilpailu järjestetään kahdessa luokassa: Parit ja Triot. Parien luokkaan voivat osallistua naisten parit,

Lisätiedot

Discover What YOU Love. Calendar 2014/2015

Discover What YOU Love. Calendar 2014/2015 Discover What YOU Love Calendar 2014/2015 MK Milestones 1963 Beauty by Mary Kay avaa perjantaina 13. syyskuuta 46 neliömetrin myymälän Dallasissa Texasissa. 1969 Mary Kay palkitsee viisi parasta Itsenäistä

Lisätiedot

Sopimuksella sovittaisiin Helsingin kantakaupungin asukkaiden mahdollisuudesta käyttää asukaspysäköintiin

Sopimuksella sovittaisiin Helsingin kantakaupungin asukkaiden mahdollisuudesta käyttää asukaspysäköintiin HELSINGIN KAUPUNGIN JA YKSITYISTEN PYSÄKÖINTIOPERAATTOREIDEN VÄLINEN YHTEISTYÖ KANTAKAUPUNGIN ASUKKAIDEN PYSÄKÖINNISTÄ PYSÄKÖINTIOPERAATTOREIDEN PYSÄKÖINTILAITOKSISSA (Asukaspysäköintilaitostunnus) HAHMOTELMA

Lisätiedot

Canva CV NÄIN PÄÄSET ALKUUN CANVA CV:N TEOSSA: Canva on graafisen suunnittelun

Canva CV NÄIN PÄÄSET ALKUUN CANVA CV:N TEOSSA: Canva on graafisen suunnittelun Canva CV Canva on graafisen suunnittelun ohjelma, jota voi käyttää niin selaimella kuin mobiiliapplikaatiollakin. Canvassa on paljon maksuttomia pohjia CV:n visualisointiin! Canvan perusominaisuuksia voit

Lisätiedot

MTK:n esitteet ja materiaalit verkkokaupassa

MTK:n esitteet ja materiaalit verkkokaupassa MTK:n esitteet ja materiaalit verkkokaupassa http://mtkmateriaalit.valmiskauppa.fi Ohjeiden versio 23.9.2014 MTK:n esitteiden ja materiaalien tilaus siirtyy syyskuussa 2014 verkkokauppaan. MTK:n liitot

Lisätiedot

Totuudet ja myytit myynnistä TECHNOPOLIS OULU 29.11.2013

Totuudet ja myytit myynnistä TECHNOPOLIS OULU 29.11.2013 Totuudet ja myytit myynnistä TECHNOPOLIS OULU 29.11.2013 Pekka Sinervo Adeptus Partners Oy Myynnin tunneälyn valmennustalo YKSILÖN TEHOKKUUS Myynnin rakenne 0% 100% Tiedot & Taidot Asenne Miten myynnissä

Lisätiedot

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS. F-Secure Oyj

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS. F-Secure Oyj PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS F-Secure Oyj 12. toukokuuta 2014 Sisällys Hallituksen ja yhtiön johtoryhmän jäsenten palkitseminen... 3 Hallitus... 3 Hallituksen palkitseminen... 3 Toimitusjohtaja... 4 Johtoryhmän

Lisätiedot

PENNO Selvitä rahatilanteesi

PENNO Selvitä rahatilanteesi PENNO Selvitä rahatilanteesi Tiedätkö, kuinka paljon sinulla on rahaa käytössäsi? Tämän Penno-vihkon avulla saat käsityksen tuloistasi ja menoistasi. Lisäksi voit laskea, paljonko sinulla on rahaa käytettävissä

Lisätiedot

4 LUKUJONOT JA SUMMAT

4 LUKUJONOT JA SUMMAT Huippu Kertaus Tehtävien ratkaisut Kustannusosakeyhtiö Otava päivitetty 0.7.08 4 LUKUJONOT JA SUMMAT ALOITA PERUSTEISTA 45A. Määritetään lukujonon (a n ) kolme ensimmäistä jäsentä ja sadas jäsen a 00 sijoittamalla

Lisätiedot

1 (6) HYPO KONSERNIN PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS

1 (6) HYPO KONSERNIN PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS 1 (6) HYPO KONSERNIN PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS Tämä selvitys sisältää Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen N:o 575/213 artiklan 450 mukaiset tiedot Suomen Hypoteekkiyhdistyksen konsernin palkitsemisjärjestelmästä.

Lisätiedot

Tätä ohjetta sovelletaan ennen alkaneisiin työsuhteisiin. Tampereen työllistämistuen myöntämisen edellytykset työnantajalle

Tätä ohjetta sovelletaan ennen alkaneisiin työsuhteisiin. Tampereen työllistämistuen myöntämisen edellytykset työnantajalle Tätä ohjetta sovelletaan ennen 1.10.2016 alkaneisiin työsuhteisiin. TAMPEREEN TYÖLLISTÄMISTUKI Tampereen työllistämistuen tavoitteena on edistää yksilöllisiä erityispalveluita tarvitsevien työnhakijoiden

Lisätiedot

PENNO Selvitä rahatilanteesi

PENNO Selvitä rahatilanteesi PENNO Selvitä rahatilanteesi TIEDÄTKÖ, KUINKA PALJON SINULLA ON RAHAA KÄYTÖSSÄSI? Kuuluuko arkeesi taiteilu laskujen ja välttämättömien menojen kanssa? Tiedätkö, mihin rahasi kuluvat? Tämän Penno-työkirjan

Lisätiedot

Basware Invoice Processing ja SAP MM integraatio

Basware Invoice Processing ja SAP MM integraatio A Basware Presentation Basware Invoice Processing ja SAP MM integraatio Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Basware Invoice Processing ja SAP MM integraatio

Lisätiedot