Myydään kaksi hoivakotikiinteistöä omistavan yhtiön koko osakekanta HYVÄT SIJAINNIT HUOLLETUT RAKENNUKSET LISÄRAKENTAMINEN MAHDOLLISTA HYVÄ TUOTTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Myydään kaksi hoivakotikiinteistöä omistavan yhtiön koko osakekanta HYVÄT SIJAINNIT HUOLLETUT RAKENNUKSET LISÄRAKENTAMINEN MAHDOLLISTA HYVÄ TUOTTO"

Transkriptio

1 Myydään kaksi hoivakotikiinteistöä omistavan yhtiön koko osakekanta HYVÄT SIJAINNIT HUOLLETUT RAKENNUKSET LISÄRAKENTAMINEN MAHDOLLISTA HYVÄ TUOTTO TUOTTO ARVO KEHITYS

2 Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen asiantuntija

3 NÄKEMYKSEMME MARKKINATILANTEESTA Q2/2014 Kiinteistösijoitukset ovat tänäänkin houkuttava kohde tuottohakuiselle sijoittajalle Asunto- ja kiinteistösijoittaminen on edelleen erinomainen tapa sekä turvata että kasvattaa varallisuutta sekä hajauttaa sijoitussalkkua. Kiinteään omaisuuteen sijoittaminen on ollut tuottoisaa sijoitustoimintaa kautta historian, jossa on päästy hyötymään vuokratulojen ohella myös pääoman kasvusta. Sijoittaminen asuntoihin ja kiinteistöihin vaatii aina näkemyksen sijoituskohteen sijainnista, riskeistä, mahdollisuuksista sekä tuottopotentiaalista. Kohteen valinnassa on otettava huomioon, kuinka kohde asettuu markkinoilla vallitsevaan kysyntään ja kuinka markkinoilla tapahtuvat muutokset vaikuttavat kohteeseen. Oikean kohteen löytäminen ja erityisesti sen jalostaminen tuottavaksi sijoituskohteeksi vaatii aina puolueetonta tietoa ja kattavaa faktoihin perehtymistä. Tämän takia asiantuntijan puoleen kääntyminen kannattaa aina. Takana on haasteellisia sijoitusvuosia osakemarkkinoilla. Näkemyksemme mukaan tämä on johtanut asunto- ja kiinteistösijoittamisen kasvuun. Asunto- ja kiinteistösijoittaminen on tarjonnut vakaata tuottoa ja arvonnousuakin viimeiset vuodet. Taloudellisten suhdanteiden aiheuttama osakemarkkinoiden epävarmuus antaa jatkossakin erinomaisia mahdollisuuksia sekä arvon että tuoton kerryttämiseen kiinteistösijoituksilla. Tiloja on tällä hetkellä paljon myytävänä, eikä suurin osa tarjonnasta täytä sijoittamiselle asetettuja kriteereitä. Sen sijaan tarkoilla valintakriteereillä markkinoilta on löydettävissä erittäin hyviä kohteita ja tilaisuuksia sijoittajalle. Suomen WS Kiinteistöt Oy 2014 Tiedot esitetty sitoumuksitta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

4 YRITYSESITTELY Sijoittamisen ja varainhoidon ammattilainen - vakaa, osaava ja kokenut toimija Suomen WS Kiinteistöt Oy on osa vuonna 2006 perustettua Wallstreet konsernia. Yritysryhmän palveluksessa työskentelee yli 40 sijoituksen ja varainhoidon kokenutta ja arvostettua ammattilaista. Wallstreet ryhmällä on yli asiakasta ja 200 asiakasomistajaa. Suomalainen vakavarainen yrityskonsernimme tarjoaa säästö- ja sijoituspalveluita, asunto- ja kiinteistövarallisuuden hoitopalveluita, yrityskauppojen ja yritysjohdon konsultointia sekä taloushallinnon palveluita. Wallstreetin kautta säästetty ja sijoitettu sijoitusvarallisuus on noussut jo yli 300 milj. euroon. Konsernin osaamisen avulla asiakkaamme saavat laaja-alaisen näkemyksen asunto- ja kiinteistövarallisuuden kasvattamiseen lähestymisellä, joka on tyypillistä varainhoitotaustaisille ammattilaisille. Suomen WS Kiinteistöt tarjoaa kaikissa markkinaolosuhteissa ainutlaatuisen korkeatasoista ja osaavaa kohteiden välityspalvelua, sekä myyjille että ostajille. Hyödynnämme asiakkaittemme eduksi ainutlaatuista APAM analyysiä, jonka avulla pystymme tehokkaasti ja luotettavasti hakemaan, seulomaan ja tarjoamaan kohteita tuotto-, arvoja kasvuhakuisille sijoittajille. Konsernimme pääkonttori Helsingin Aleksanterinkadulla. Palvelemme kattavasti koko Suomessa, tukikohtinamme toimistot lisäksi Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä. Lue lisää Wallstreet konsernin tarjoamista palveluista ja tuoreimmat uutiset osoitteessa Suomen WS Kiinteistöt Oy 2014 Tiedot esitetty sitoumuksitta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

5 KOHTEIDEN LUOKITUS Haemme, tunnistamme ja välitämme kohteet niiden tuoton, arvon ja kehityksen mukaan. Tuottokohteet tarjoavat sijoittajalle kestävää tuottoa, sillä niissä on useimmiten hyvät vuokralaiset yli viiden vuoden vuokrasopimuksilla. Arvokohteet ovat sijoittajille kiinnostavia sillä niiden arvon oletetaan kehittymään suotuisasti tulevaisuudessa. Arvokohteille ominaista ovat hyvä sijainti, rakennuksen kunto ja ominaisuudet sekä pitkäikäisyys. Suomen WS Kiinteistöt on erikoistunut puhtaasti kohteisiin, jotka kohtaavat ammattimaisesti sijoittavien tahojen strategiset tavoitteet. Kohteina voivat yhtä hyvin olla yksittäiset asunnot, toimitilat, liiketilat, kokonaiset kiinteistöt, varastot, maa-alueet ja tontit. Sijoituksia tarjotaan eri kokoluokissa. Kohteet on jaoteltu kolmeen pääkategoriaan; tuotto, arvo ja kehitys. Yksittäinen kohde kuuluu yleensä yhteen kategoriaan, mutta optimitilanteessa kiinteistö voi täyttää kaikkien kolmen kategorian kriteerit. Jokaisen kohteen esitteessä on mainittu, minkä kategorian mukainen kohde on. Kohteiden sijoituskelpoisuutta arvioidaan APAM mallilla. Tarkastelemme kohteita niiden sijoituskelpoisuuden kautta. Kohteemme vaihtelevat kooltaan yksittäisistä huoneistoista kokonaisiin rakennuksiin, uudiskohteista saneerausprojekteihin. Kehityskohteet tarjoavat sijoittajalle merkittäviä mahdollisuuksia, sillä niistä on jalostamalla mahdollista saada merkittäviä tuottoja. Kehityskohteet ovat useimmiten sijoitushorisontiltaan 1-3 vuotta. Suomen WS Kiinteistöt Oy 2014 Tiedot esitetty sitoumuksitta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

6 APAM -ANALYYSI Sijoituskelpoisuuden analysointi jäsennellysti ja objektiivisesti Sovellamme kiinteistösijoituskohteiden arvioinnissa ja valinnassa markkinoilla ainutlaatuista ja innovatiivista APAM mallia (Advanced Property Assessment Model). Menetelmä perustuu tarkasti valittuihin yhteismitallisilla asteikoilla pisteytettäviin hierarkkisesti luokiteltuihin parametreihin, joilla on normitetussa mallissa omat tarkasti määritellyt painotuksensa. APAM mallissa läpikäydään jäsennellysti kymmeniä tarkistuskohtia aina kiinteistön kunnosta esimerkiksi tuottojen takana olevien vuokralaisten taustoihin ja luottokelpoisuuteen. Analyysissä tarvittavat tiedot kerätäänkin sekä kiinteistön omistajalta, viranomaisilta, julkisista lähteistä että kolmansilta puolueettomilta osapuolilta. Kaikki oleelliset tekijät sijainnista aina vuokrasopimuksen korotusperusteeseen katetaan varman systemaattisesti analyysissa. Myös odotettu arvonkehitys suhteutettuna alueen indeksiin pisteytetään. APAM Malli muodostaa mistä kohteesta tahansa aina vertailukelpoisen kokonaisarvosanan. Suomen WS Kiinteistöt suorittaa toimeksiantoja ainoastaan kiinteistöille, joiden APAM pisteet ylittävät sijoituskelpoisuudelle kuukausittain asettamamme viiterajan. Sekä myynti- että ostotoimeksiantojemme kohteena olevat kiinteistöt käyvät aina läpi yhtenevät ja vertailun mahdollistavat analyysit. Suomen WS Kiinteistöt Oy 2014 Tiedot esitetty sitoumuksitta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

7 KOHDETIEDOT KAUPAN KOHDE TEKNE HOLDING OY:n koko osakekanta - Aurinkorinne niminen tila rakennuksineen - Vuokraoikeus Pappila-nimiseen tilaan rakennuksineen - Tekne Kiinteistöt Oy:n koko osakekanta

8 TUOTTO ARVO KEHITYS Hoivakiinteistö 1 PAPPILA. 10-paikkainen mielenterveyspotilaille tarkoitettu palvelutalo Pappila- niminen tila (vuokra-oikeus), pinta-ala m2. Rakennukset yhteensä 595 brm2. Osoite Zatelliitintie 3, Kempele. Tontin omistaa Kempeleen kunta, vuokrasopimus 2052 asti. Tontin vuokra on noin 1400 eur vuodessa. Mahdollisuus lisärakentamiseen (suunnitelmat olemassa) Kohde on liitetty kaukolämpö-, vesijohto-, viemäri- ja sähköverkostoihin. Kohde on vuokrattu Sosiaali- ja terveyspalveluja (mm. mielenterveyskuntoutusta) tarjoavalle yhtiölle toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. SIJAINTI Kohde sijaitsee noin 1,5 km Kempeleen keskustasta kaakkoon ja noin 1 km kauppakeskus Zeppeliinistä luoteeseen. Kohteen vieressä sijaitsee paloasema. Suomen WS Kiinteistöt Oy 2014 Tiedot esitetty sitoumuksitta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

9 TUOTTO ARVO KEHITYS Hoivakiinteistö 1 - PAPPILA RAKENNUKSET Kohteessa on kolme rakennusta: Viiden asunnon rivitalo (339 kem2), kahden asunnon paritalo (160,5 kem2) sekä autotalli/varasto/työtila (93,5 kem2). Valmistumisvuosi Koneellinen ilmanvaihto, kaukolämpö. Yksikerroksiset, puurunkoiset ja julkisivultaan tiiliderhotut harjakattoiset (peltikate) talot ovat valmistuneet vuonna Taloissa on lämmitysmuotona kaukolämpö. Ilmanvaihto on koneellinen. Yleisilmeeltään kohde näyttää tavanomaiselta uudehkolta rivitaloyhtiöltä. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat selkeät. Silmämääräisesti arvioituna kohteen rakennukset ovat hyvässä kunnossa. Kuntoarvioita tai tutkimuksia ei tässä yhteydessä ole tehty. Suomen WS Kiinteistöt Oy 2014 Tiedot esitetty sitoumuksitta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

10 Pappilan asemapiirros Suomen WS Kiinteistöt Oy 2014 Tiedot esitetty sitoumuksitta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

11 TUOTTO ARVO KEHITYS Hoivakiinteistö 2 TEPPOLA 30 paikkainen vanhuksille tarkoitettu palvelutalo Aurinkorinne- niminen tila, pinta-ala m2. Rakennukset yhteensä 1800 brm2. Osoite Vihiluodontie, Kempele. Tontti on oma. Mahdollisuus lisärakentamiseen. Kohde on liitetty kaukolämpö-, vesijohto-, viemäri- ja sähköverkostoihin. Kohde on kokonaisuudessaan vuokrattu Sosiaali- ja terveyspalveluja (mm. vanhain- ja hoivapalvelu) tarjoavalle yhtiölle toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. SIJAINTI Kohde sijaitsee noin 10 km Oulun keskustasta etelään ja noin 2,5 km Oulunsalon keskustasta itään. Suomen WS Kiinteistöt Oy 2014 Tiedot esitetty sitoumuksitta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

12 TUOTTO ARVO KEHITYS Hoivakiinteistö 2 - TEPPOLA RAKENNUKSET 1. Teppola-koti Kaksikerroksinen, tiilirunkoinen ja tiiliverhottu ja rapattu harjakattoinen (konesauma peltikatto). Kerrosala 1426 kem2, vuokrattava huoneistoala noin 1213 m2. Kaukolämpö, koneellinen poisto IV-järjestelmä, hissi ja sprinkler-järjestelmä. Rakennusvuosi 1950, laajennettu 1970/80 luvun vaihteessa. Rakennusta on remontoitu 2008 noin eurolla. 2. Rivitalo Yksikerroksinen, puurunkoinen ja tiiliverhottu, harjakattoinen (konesauma peltikatto). Rakennusvuosi Rakennuksessa on kuusi huoneistoa (kaksiot, 2 kpl, a 49m2, yksiöt 4 kpl, a49m2, asuinpinta-ala yhteensä 218 m2 + saunatilat. Rakennuksen kerrosala on noin 250 kem2. Kaukolämpö, koneellinen poisto IV-järjestelmä. Rivitaloa on kunnostettu vuonna Suomen WS Kiinteistöt Oy 2014 Tiedot esitetty sitoumuksitta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

13 TUOTTO ARVO KEHITYS Hoivakiinteistö 2 TEPPOLA, kehityssuunnitelma *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti. Laskelma on alustava, perustuen useisiin olettamiin ja epävarmuustekijöihin, ilmoitettu sitoumuksetta ja vain suuntaa-antavana. Suomen WS Kiinteistöt Oy 2014 Tiedot esitetty sitoumuksitta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

14 Väestö ja sen kehitys Oulun seutukunnassa Suomen WS Kiinteistöt Oy 2014 Tiedot esitetty sitoumuksitta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

15 Väkiluku kunnittain sekä ennuste vuoteen Väkiluku Ennus te Hailuoto Kempele Liminka Lumijoki Muhos T yrnävä Lähde: Tilastokeskus/Väestö, Seutunet BUSINESSOULU 2011,

16 Marko Pallas Aleksanterinkatu 15 A, Helsinki Hämeenkatu 22 B (4.krs), Tampere kiinteistot@wallstreet.fi Puh

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä Turun alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä Turun alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Vuokrattuja liikekiinteistöjä Turun alueelta VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen asiantuntija NÄKEMYKSEMME MARKKINATILANTEESTA

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen Tuotto-odotus* 3-5 % *) Kohteelle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti.

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Turun alueelta. Tuotto-odotus* 9,0 %

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Turun alueelta. Tuotto-odotus* 9,0 % ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Turun alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 9,0 % VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Viinikankulma 2508 m2, Tampere Tuotto-odotus*? % LOISTAVA SIJAINTI MAHDOLLISUUS PITKÄÄN VUOKRASOPIMUKSEEN HYVÄ TUOTTO ARVOKIINTEISTÖ

Lisätiedot

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pirkanmaan alueelta

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pirkanmaan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pirkanmaan alueelta 9,8 % VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen

Lisätiedot

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pohjois-Pohjanmaan alueelta

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pohjois-Pohjanmaan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pohjois-Pohjanmaan alueelta Tuotto-odotus* 9,1 % TUOTTO ARVO KEHITYS *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Uudenmaan alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Uudenmaan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Uudenmaan alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS 9,4 % VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen Tuotto-odotus* 5 % *) Kohteelle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti.

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Tontti 50 vuoden vuokrasopimuksella, Ratina Tampere 3766 m 2

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Tontti 50 vuoden vuokrasopimuksella, Ratina Tampere 3766 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Tontti 50 vuoden vuokrasopimuksella, Ratina Tampere 3766 m 2 TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 6,0 % LOISTAVA SIJAINTI 50 VUODEN VUOKRASOPIMUS HYVÄ TUOTTO

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 7-8 % LOISTAVAT SIJAINNIT PITKÄT VUOKRASOPIMUKSET

Lisätiedot

Asuntokiinteistö Wetterhoff Arjanlinna, Hämeenlinna

Asuntokiinteistö Wetterhoff Arjanlinna, Hämeenlinna ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Asuntokiinteistö Wetterhoff Arjanlinna, Hämeenlinna HYVÄ MAKRO- JA MIKROSIJAINTI VANKKA RAKENNUS PALJON PIENIÄ ASUNTOJA SELKEÄ TOTEUTTAMINEN

Lisätiedot

Liikekiinteistö Helsinki 3490 m 2

Liikekiinteistö Helsinki 3490 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liikekiinteistö Helsinki 3490 m 2 Tuotto-odotus*?% ERINOMAINEN SIJAINTI TÄYSIN SANEERATTU RAKENNUS HYVÄT VUOKRALAISET VAKAA TUOTTO TÄYTEEN

Lisätiedot

Liikekiinteistö Myllymäki Lappeenranta 1941 m 2

Liikekiinteistö Myllymäki Lappeenranta 1941 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liikekiinteistö Myllymäki Lappeenranta 1941 m 2 Tuotto-odotus* 5,5% HYVÄ SIJAINTI UUSI RAKENNUS VAKAA VUOKRALAINEN HYVÄ TUOTTO MALTILLISET

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Liikekiinteistö Hämeenlinna 2037 m2 + 129 m 2

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Liikekiinteistö Hämeenlinna 2037 m2 + 129 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liikekiinteistö Hämeenlinna 2037 m2 + 129 m 2 Tuotto-odotus* 7,24% LOISTAVA SIJAINTI TÄYSIN UUSITTU HUOLTOVAPAA RAKENNUS ERITTÄIN HYVÄT

Lisätiedot

Liike- ja asuntokiinteistö Riihimäki 1522 m 2

Liike- ja asuntokiinteistö Riihimäki 1522 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liike- ja asuntokiinteistö Riihimäki 1522 m 2 HYVÄ MAKRO- JA MIKROSIJAINTI VANKKA RAKENNUS PALJON PIENIÄ ASUNTOJA SELKEÄ TOTEUTTAMINEN

Lisätiedot

Hoivakotikiinteistö, ydinkeskusta Tornio 1269m 2

Hoivakotikiinteistö, ydinkeskusta Tornio 1269m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Hoivakotikiinteistö, ydinkeskusta Tornio 1269m 2 Tuotto-odotus* 7,3% LOISTAVA SIJAINTI TÄYSIN UUSITTU HUOLTOVAPAA RAKENNUS ERITTÄIN

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 7-8% LOISTAVAT SIJAINNIT PITKÄT VUOKRASOPIMUKSET

Lisätiedot

Uusia sijoitusasuntoja Jyväskylästä

Uusia sijoitusasuntoja Jyväskylästä TUOTTO ARVO KEHITYS Uusia sijoitusasuntoja Jyväskylästä Tuotto-odotus* 7,o% HYVÄ SIJAINTI - KASVUKESKUS HYVÄ MIKROSIJAINTI UUSI HUOLTOVAPAA TALOYHTIÖ HYVÄ TUOTTO OMALLE PÄÄOMALLE MALTILLISET RISKIT Hinnat

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Myytävät

Lisätiedot

Turun asukasluku

Turun asukasluku Nyt tuli tarjolle hyvätuottoinen viiden kerrostalokaksion kokonaisuus Turusta! Kyseessä on suuri 92 asunnon 1970-luvulla rakennettu taloyhtiö, joka sijaitsee n. 6,0km päässä Turun keskustasta Lausteen

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI MYYDÄÄN 2 031 M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE 7 82900 ILOMANTSI MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Ilomantsin virastotalon osakkeet 1-472, 735-1490 ja 1491-2293, jotka oikeuttavat pohjakerroksessa sijaitsevan toimistohuoneiston

Lisätiedot

KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA

KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA Niko Visuri Myyntijohtaja BH Broker House Oy OHJELMA Miksi sijoittaa kiinteistöihin? Kiinteistösijoittajan haasteet Ratkaisuna kiinteistörahastot Esimerkkejä

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ Yrjänänkatu 2a TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Yrjänänkatu 2a sijaitsevan rakennetun kiinteistön kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (hyväksytyn tonttijaon

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Liekolankatu

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2 MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA 3.469 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Turkkirata 27-29, 33960 Pirkkala, sijaitseva uudehko tuotantorakennus ja tontin vuokraoikeus. Vuokratontin kiinteistötunnus

Lisätiedot

Sijoituskohde Toimistokiinteistö Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta. 18.6.2015 Luottamuksellinen 1

Sijoituskohde Toimistokiinteistö Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta. 18.6.2015 Luottamuksellinen 1 Sijoituskohde Toimistokiinteistö Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta 18.6.2015 Luottamuksellinen 1 Sijainti Osoite Alue Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta Kohde sijaitsee Nakkilan kunnassa Harjavallan

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017 SIJAINTI MYYTÄVÄ KOHDE SIJAITSEE KARKKILAN TEOLLISUUSALUEELLA OSOITE: YRITTÄJÄNTIE 30, KARKKILA KARKKILAN KESKUSTA ~2 km YRITTÄJÄNTIE 30

Lisätiedot

Oulu, Höyhtyä Kohdenumero kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Oulu, Höyhtyä Kohdenumero kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Oulu, Höyhtyä Kohdenumero 641448 8 kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov. 1961 Energialuokka e-tod. Mh. 195 000,00 Vh. 195 000,00 Hanhitie 22. Sijoittajat hox! Nyt myynnissä monien mahdollisuuksien

Lisätiedot

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n. 3.474 kem², oma tontti 5.084 m² Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Sijainti Kuopio Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Kiinteistö sijaitsee keskustassa hyvien liikenneyhteyksien

Lisätiedot

Vuohimäentie 10-12, Mäntsälä

Vuohimäentie 10-12, Mäntsälä Vuohimäentie 10-12, 04600 Mäntsälä Myydään 11 asunnon rivitaloyhtiö kasvavasta Mäntsälän kunnasta Myydään kolmesta eri rivitalosta koostuva 1990 valmistunut rivitaloyhtiö osoitteesta Vuohimäentie 10-12.

Lisätiedot

KIINTEISTÖARVIOINTI. Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari

KIINTEISTÖARVIOINTI. Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari KIINTEISTÖARVIOINTI Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari Laatinut Ralf Rehnberg 7.4.2014 1. Yleistä Toimeksiantaja Paraisten kaupunki / kaupungingeodeetti Susanna Lönnberg Arvioitsija Kiinteistöarviointitoimisto

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN 16.600 m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Humppilantie 43, Humppila, sijaitseva entinen talotehdas. Tontti muodostuu useasta tilasta ja on

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Kohde sijaitsee Kalkussa,

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU JOENSUU. SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL Helsinki

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU JOENSUU. SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL Helsinki MYYDÄÄN 2 700 M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU 18-20 80100 JOENSUU MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Kauppa-Suvannon osakkeet 3963-5372, 6571-7980, 8051-9319, 9320-10729 ja 11113-11400, jotka oikeuttavat

Lisätiedot

FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ

FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ ? FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ 29.1.2019 MITEN TONTTISIJOITUSTEN ARVOT MÄÄRITETÄÄN? Seppo Koponen / GEM www.gemproperty.fi 2 TONTIN ARVONMÄÄRITYS MARKKINA-ARVO KAUPPA-ARVO & TUOTTOARVO CASE 1: KAUPPA-ARVO

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE Kuikkulankatu 8 TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Kuikkulankatu 8 sijaitsevan rakennetun kohteen kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (Rakennukset sijaitsevat

Lisätiedot

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TOIMISTORAKENNUS TONTTEINEEN Maa pinta-ala: 1,9 ha Rakennukset: 8.300 m 2 KEHITYSKOHDE Kaupan kohteena on kaksi (2) kiinteistöä rakennuksineen Osoite: Tikkutehtaantie

Lisätiedot

Kuka pelkää yksiöitä. 2. lokakuuta 2018

Kuka pelkää yksiöitä. 2. lokakuuta 2018 Kuka pelkää yksiöitä 2. lokakuuta 2018 Kojamon historia: VVO-yhtymästä Kojamoksi Nykyaikainen asuntoportfolio, jonka painopiste on siirtynyt Lumo-asuntoihin 2021 tavoite ~ 6 mrd. 4,04ṃ0brdn. 4,3 4 ṃ 3

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN Osoite: Vohdensaarentie 90 Kiinteistötunnus: 895 472 5 6 895 472 5 9 895 472 5 162 (määräala) Tontin pinta-ala: yhteensä n. 1.2 ha Rakennukset:

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Tampereen kaupungissa, Hankkion kaupunginosassa sijaitseva teollisuustontti 837-45-4535-31

Lisätiedot

OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto

OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto OP-Vuokratuotto OP-Vuokratuotto on erikoissijoitusrahasto, jonka kautta pääsee vaivattomasti sijoittamaan kiinteistöihin. Rahasto sijoittaa varansa pääasiassa asuntoihin,

Lisätiedot

Conorin Monitoimitilat

Conorin Monitoimitilat Conorin Monitoimitilat Koskelontie 27, Espoo Varaa nyt omat tilasi, ja voit vaikuttaa tilan varusteluun! Konsepti Conorinin luoma monitoimitila perustuu helposti räätälöitävien ja asiakaslähtöisten toimitilaratkaisujen

Lisätiedot

Raasepori, Tenhola Kohdenumero h, k, kph, 356,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Raasepori, Tenhola Kohdenumero h, k, kph, 356,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tenhola Kohdenumero 553251 4 h, k, kph, 356,0 m² Kov. 1948 Energialuokka e-tod. Mh. 298 000,00 Vh. 298 000,00 Trollshovdantie 30. Mahdollisuuksien kiinteistö, tässä löytyy 4 asuntoa

Lisätiedot

ARA-vuokra-asuntokannan sopeuttamisesta, kehittämisestä, riskienhallinnasta ja kuntien asumisen suunnittelusta

ARA-vuokra-asuntokannan sopeuttamisesta, kehittämisestä, riskienhallinnasta ja kuntien asumisen suunnittelusta ARA-vuokra-asuntokannan sopeuttamisesta, kehittämisestä, riskienhallinnasta ja kuntien asumisen suunnittelusta Vuokrataloyhtiön toimenpiteet vuokratalokannan sopeuttamiseksi ja kehittämiseksi muuttuvissa

Lisätiedot

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 MYYNTIESITE 7.4.2017 MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 Yleistä Kiinteistö Oy Porin Ammattiopiston hallitus on päättänyt laittaa myyntiin Puinnintie 2 osoitteessa sijaitsevan

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE Hankkion teollisuusalueelta Hyllilänkatu 8 33730 TAMPERE Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 MYYTÄVÄ KOHDE Tampereella, Hankkion

Lisätiedot

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 NNISSÄ HISTORIALLINEN MAAHERRAN MAKASIINI PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Turun keskustassa sijaitseva historiallinen kiinteistö Maaherran makasiini Osoite: Henrikinkatu

Lisätiedot

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 Aleksanterinkatu 17 A 15110 Lahti Puh. 010 5220 100 - Fax 03 7828 080 - www.catella.fi LÄHESTYMISKARTAT SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee Kouvolan

Lisätiedot

ORIONKATU 2, ORIMATTILA

ORIONKATU 2, ORIMATTILA ORIONKATU 2, ORIMATTILA KOY ORIMATTILAN VIRASTOTALO (N. 73 % OSAKEKANNASTA) SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL 237 00531 Helsinki Vaihde 0205 8111 Y-tunnus 1503388-4 www.senaatti.fi MYYNTIKOHDE

Lisätiedot

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37 MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA Satamatie 37 Myydään 6 vuoden pääomavuokrasopimuksella Posti Kiinteistö Oy:lle vuokrattu logistiikkakiinteistö Akaan Toijalasta. Osoite Sijainti Satamatie

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN KORKEATASOISTA TUOTANTOTILAA HÄMEENLINNA MÄKELÄ Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI

Lisätiedot

Evli Pankki Oyj. Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja

Evli Pankki Oyj. Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja Evli Pankki Oyj Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja 31.8.2016 Evli on sijoittamiseen erikoistunut yksityispankki, joka auttaa yksityishenkilöitä ja yhteisöjä kasvattamaan varallisuuttaan. Evli pähkinänkuoressa

Lisätiedot

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013 Kiinteistön tiedot Rakennuksen nimi Rakennuksentyyppi Sijainti Tontin tiedot Ketorinne Asuinkerrostalo Ketomaantie 2 A, 41340 LAUKAA P-ala n. 2690 m 2, määräala 410-409-0016-0000 Lääkärilä Rakennusten

Lisätiedot

Conorin Monitoimitilat - Juvanmalmi

Conorin Monitoimitilat - Juvanmalmi Conorin Monitoimitilat - Juvanmalmi Juvantie 4, Espoo Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta tilan varusteluun! Konsepti Conorinin luoma monitoimitilakonsepti perustuu helposti räätälöitävien ja asiakaslähtöisten

Lisätiedot

Asunnot arvopaperimuodossa osana sijoitussalkkua. Kristian Warras - Toimitusjohtaja Öhman Varainhoito

Asunnot arvopaperimuodossa osana sijoitussalkkua. Kristian Warras - Toimitusjohtaja Öhman Varainhoito Asunnot arvopaperimuodossa osana sijoitussalkkua Kristian Warras - Toimitusjohtaja Öhman Varainhoito 1 Agenda Öhman Asuntomarkkinat Suomessa - Asuntojen hintojen kehitys - Vuokrien kehitys - Makrofundamentit

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016 MYYNTIESITE ETELÄ-KARJALAN ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 22.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi VUOKRAOIKEUS

Lisätiedot

MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA

MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA MYYTÄVÄ KOHDE Myynnin kohteena on Kannuksessa sijaitseva määräala noin 3,4 ha kiinteistöstä 217-404-7-29 rakennuksineen. Kohteen osoite on Silmäjärventie

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 25.5.2010/Liite LÄÄKINNÄLLISEN KUNTOUTUKSEN APUVÄLINEET. *varastoon/lainaamoon hankitut välineet

Perusturvalautakunta 25.5.2010/Liite LÄÄKINNÄLLISEN KUNTOUTUKSEN APUVÄLINEET. *varastoon/lainaamoon hankitut välineet Perusturvalautakunta 25.5.2010/Liite LÄÄKINNÄLLISEN KUNTOUTUKSEN APUVÄLINEET HAILUOTO ka -08 ja -09 12 510 -Sisältää eri tileiltä kootut määrärahat 8 266 1 168 11 440 2 658 Esh palvelut - 535-793 Henkilöstökuluosuus

Lisätiedot

Conorin Monitoimitilat - Juvanmalmi

Conorin Monitoimitilat - Juvanmalmi Conorin Monitoimitilat - Juvanmalmi Juvantie 4, Espoo Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta tilan varusteluun! Konsepti Conorinin luoma monitoimitilakonsepti perustuu helposti räätälöitävien ja asiakaslähtöisten

Lisätiedot

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO KIRKKOKATU 14 NURMES MYYNTIKOHDE Kiinteistö 541-111-142-2 sekä sillä sijaitsevat kolme virastotalorakennusta osoitteessa Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes. SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee

Lisätiedot

KIINTEISTÖLIIKETOIMINNAN KOKONAISPALVELUA

KIINTEISTÖLIIKETOIMINNAN KOKONAISPALVELUA KIINTEISTÖLIIKETOIMINNAN KOKONAISPALVELUA ESITE 2015 Yritys Toimitalo on Suomessa toimiva toimitilakiinteistöjen markkinointiin, ylläpitoon, johtamiseen sekä kehittämiseen erikoistunut palveluyritys. Toimitalon

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA Kolismaankatu 3, 33330 Tampere Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE

Lisätiedot

Ostaja Lohjan Vuokra-asunnot Oy, Y-tunnus 0864408-9 Kauppakatu 6, 08100 Lohja

Ostaja Lohjan Vuokra-asunnot Oy, Y-tunnus 0864408-9 Kauppakatu 6, 08100 Lohja 1 (4) Luonnos 7.8.2015 SL Liite 5/Tekla 18.8.2015 ASUINRIVITALOJEN KAUPPAKIRJA 1. Osapuolet Myyjä Lohjan kaupunki Karstuntie 4, 08100 Lohja Ostaja Lohjan Vuokra-asunnot Oy, Y-tunnus 0864408-9 Kauppakatu

Lisätiedot

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 NNISSÄ HISTORIALLINEN MAAHERRAN MAKASIINI PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Turun keskustassa sijaitseva historiallinen kiinteistö Maaherran makasiini Osoite: Henrikinkatu

Lisätiedot

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA Tykkitie 1 36240 KANGASALA Hämeenkatu 24 B 33200 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 www.catella.fi KOHDE OSOITE SIJAINTI RAKENNUS Kangasalan Vatialassa sijaitseva Pikotec

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Valoputkentie 2 36240 Kangasala 23.3.2012 Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Kangasalan kunnassa, Vatialan alueella

Lisätiedot

Kauppakirja. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3)

Kauppakirja. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3) 1 Kauppakirja 1. Myyjä 2. Ostaja Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3) Perustettavan yhtiön lukuun, omistajinaan Kinos Property Investment Oy tai määräämänsä ja Mikkelin kaupunki

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1 KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tikkamäen Palvelut Oy (jäljempänä vuokranantaja) ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, (jäljempänä vuokralainen) ovat sopineet

Lisätiedot

Nello Oy. Rakenteilla oleva paritalo Hämevaarassa. Vesuritie 5, Vantaa, asunto A2 63 m2/72 m2 huoneistoala/kerrosala

Nello Oy. Rakenteilla oleva paritalo Hämevaarassa. Vesuritie 5, Vantaa, asunto A2 63 m2/72 m2 huoneistoala/kerrosala Nello Oy Rakenteilla oleva paritalo Hämevaarassa Vesuritie 5, Vantaa, asunto A2 63 m2/72 m2 huoneistoala/kerrosala 268.380 Nello Oy, Linnaistentie 24 86600 HAAPAVESI. Y-tunnus 2872100-2 PARITALO Tilat

Lisätiedot

Megahub 02/2011. Logistiikkakeskukset. Hämeenlinna Turku Tampere Lahti Riihimäki Jyväskylä

Megahub 02/2011. Logistiikkakeskukset. Hämeenlinna Turku Tampere Lahti Riihimäki Jyväskylä Megahub Logistiikkakeskukset Hämeenlinna Turku Tampere Lahti Riihimäki Jyväskylä 02/2011 Joustava + suunnittelu vastuullisesti + johdettu strategisesti + sijoittunut yksilöllisesti + toteutettu MegaHub

Lisätiedot

Paikka: Varsinais-Suomen ulosottovirasto, Sairashuoneenkatu 2-4, 20100 Turku, käynti oikeustalon pääsisäänkäynnistä, sali 3, 1 krs.

Paikka: Varsinais-Suomen ulosottovirasto, Sairashuoneenkatu 2-4, 20100 Turku, käynti oikeustalon pääsisäänkäynnistä, sali 3, 1 krs. MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Linnankatu 43 20101 TURKU 18.12.2015 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi KERROSTALOHUONEISTO

Lisätiedot

MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------

MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------ MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------ PETIKKO n. 6000 m² Kiinteistö on ollut Tarjoustalo / Tokmannin käytössä vuodesta 2005, jolloin liiketeilasaneeraus tehtiin entiseen

Lisätiedot

REMAX Balloon Perspective Ammattilaisten näkemys alkuvuoden 2018 asuntomarkkinoista

REMAX Balloon Perspective Ammattilaisten näkemys alkuvuoden 2018 asuntomarkkinoista REMAX Balloon Perspective Ammattilaisten näkemys alkuvuoden 2018 asuntomarkkinoista Pekka Ronkainen / kehitysjohtaja 30.1.2018 FINLAND Balloon Perspective - ennuste Miltä alkuvuoden 2018 asuntomarkkinat

Lisätiedot

MYYDÄÄN. Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella

MYYDÄÄN. Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella MYYDÄÄN Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella - Kolme oppilaitosrakennusta - Viisi oppilasasuntolarakennusta - Yksi kurssiasuntolarakennus - Yksi neljäasuntoinen

Lisätiedot

Helsingin Malminkaari 23. OP Kiinteistösijoitus Oy

Helsingin Malminkaari 23. OP Kiinteistösijoitus Oy Malminkaari 23, Malmi 00700, Helsinki OP Kiinteistösijoitus Oy Kohde-esittely Näkyvällä paikalla Helsingin Malmilla sijaitseva toimistorakennus. Malminkaari 23 on toimistokiinteistö erinomaisella sijainnilla

Lisätiedot

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA MYYDÄÄN KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 222 9835 www.catella.fi OSOITE

Lisätiedot

Särkiniementie 3 Arvokohde asuntomarkkinoille

Särkiniementie 3 Arvokohde asuntomarkkinoille Särkiniementie 3 Arvokohde asuntomarkkinoille Särkiniementie 3, Lauttasaari Sähköturvallisuuden Edistämiskeskus Ry (STEK ry) tarjoaa kiinteistönsä Särkiniementie 3:ssa myyntiin ja pyytää kiinteistöstä

Lisätiedot

TÄYDENNYSRAKENTAMISEHDOTUKSIA JOENSUUN KODIT OY:N TONTEILLE LATOLANKATU - RANTAKYLÄ

TÄYDENNYSRAKENTAMISEHDOTUKSIA JOENSUUN KODIT OY:N TONTEILLE LATOLANKATU - RANTAKYLÄ Alkuperäinen tontin raja Ehdotettu raja Etäisyys Pysäköintialue Uudisrakennus TÄYDENNYSRAKENTAMISEHDOTUKSIA JOENSUUN KODIT OY:N TONTEILLE LATOLANKATU - RANTAKYLÄ LATOLANKATU 23 RANTAKYLÄ TÄYDENNYSRAKENTAMISEHDOTUKSIA

Lisätiedot

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 18.06.2012 1 / 6. Laskijan tiedot PJ / TaloPeli PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot.

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 18.06.2012 1 / 6. Laskijan tiedot PJ / TaloPeli PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot. 1 / 6 Laskijan tiedot PJ / TaloPeli PL 230 33101 Tampere Puh. - Hankkeen yhteenveto Kohteen tiedot Kiurunkiventie 1a A 55320 Rauha Talon tiedot Runko ja julkisivu Katemateriaali Kerrosluku Pohjan muoto

Lisätiedot

89,5 m², 1h+terassi,

89,5 m², 1h+terassi, Kohteen ilmoittaja Nimi: EKE-Rakennus Asuntomyynti Puh: (09) 613 03450 EKE-Rakennus Oy Piispanportti 7 02240 Espoo Puh: (09) 613 03450 Loft-asuntoja Helsingin merelliseen Kruunuvuorenrantaan Kokonaisen

Lisätiedot

Multahaankuja 5, Espoo

Multahaankuja 5, Espoo Multahaankuja 5, 02610 Espoo Vasta valmistunut 23,5m² yksiö Espoon Kilossa PÄHKINÄN KUORESSA: - Vuokratuotto 4.40% - Vuokra 690 (arvio) - Asuinpinta-ala 23.5m² - Vasta valmistunut - Hyvien kulkuyhteyksien

Lisätiedot

Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics www.hanken.fi

Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics www.hanken.fi Sijoittajan sanastoa Pörssisäätiön sijoituskoulu VERO 2014 Prof. Minna Martikainen Hanken School of Economics, Finland Sijoitusmaailman termistö ja logiikka, omat toimet ja näin luen. SIJOITUSMAAILMAN

Lisätiedot

KONVENTTISALI. Myydään. Kotikankaantie Kello

KONVENTTISALI. Myydään. Kotikankaantie Kello KONVENL Kotikankaantie 10 90820 Kello Myydään ietoja kohteesta... 2 ietoja rakennuksesta... 3 semakaava ja kartta... 4 Julkisivukuvat...5-6 Leikkauskuva... 7 isällysluettelo: (napsauta ) Pohjapiirrokset...8-10

Lisätiedot

Vanha Porvoontie 13, Mäntsälä

Vanha Porvoontie 13, Mäntsälä Vanha Porvoontie 13, 04600 Mäntsälä Myydään 13 asunnon kerrostalo kasvavasta Mäntsälän kunnasta. PÄHKINÄN KUORESSA: - 13 asuntoa, joista kaikki on vuokrattu - Mäntsälän ydinkeskustaan matkaa n. 650 metriä

Lisätiedot

VVO-yhtymä Oyj. Osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2013 Jani Nieminen toimitusjohtaja

VVO-yhtymä Oyj. Osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2013 Jani Nieminen toimitusjohtaja VVO-yhtymä Oyj Osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2013 Jani Nieminen toimitusjohtaja Suomen johtava asuntovuokrausyritys Vuonna 1969 perustettu VVO on Suomen johtava asuntovuokraukseen erikoistunut yritys. Liiketoiminta

Lisätiedot

Sijoitusasuntolaskuri

Sijoitusasuntolaskuri Sijoitusasuntolaskuri SISÄLLYS 1.0 Kohdetiedot 1.1 Arkistointitiedot 1.2 Perustiedot 1.3 Tulot 1.4 Menot 1.5 Tulojen ja Menojen muutokset 1.6 Remontit 1.7 Rahoitus 1.8 Verotus 2.0 Taloudellinen Arviointi

Lisätiedot

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 04.05.2010 1 / 7. Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot.

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 04.05.2010 1 / 7. Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot. 1 / 7 Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Hankkeen yhteenveto Kohteen tiedot Helminauha 20 70840 Kuopio Talon tiedot Runko ja julkisivu Katemateriaali Kerrosluku Pohjan muoto Harkkorunko-rappaus

Lisätiedot

HAXLOG RÄÄTÄLÖITYÄ VARASTOTILAA JA PIENTEOLLISUUDEN TUOTANTOTILAA PÄÄVÄYLIEN VARRELLA KOIVUKYLÄNVÄYLÄ 1, VANTAA MAHDOLLISUUKSIA MONELLE TOIMIALALLE

HAXLOG RÄÄTÄLÖITYÄ VARASTOTILAA JA PIENTEOLLISUUDEN TUOTANTOTILAA PÄÄVÄYLIEN VARRELLA KOIVUKYLÄNVÄYLÄ 1, VANTAA MAHDOLLISUUKSIA MONELLE TOIMIALALLE MAHDOLLISUUKSIA MONELLE TOIMIALALLE RÄÄTÄLÖITYÄ VARASTOTILAA JA PIENTEOLLISUUDEN TUOTANTOTILAA PÄÄVÄYLIEN VARRELLA KOIVUKYLÄNVÄYLÄ 1, VANTAA OPTIMAALINEN SIJAINTI PÄÄKAUPUNKI- ALUEELLA Tampereen Kehä lll

Lisätiedot

tarjosi tämän tulosteen - yhteistyössä Visual Computing Oy

tarjosi tämän tulosteen - yhteistyössä Visual Computing Oy 1 / 6 Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Hankkeen yhteenveto Kohteen tiedot 34. LämpöHelmi-paritalo, Asunto B Helminauha 10 70840 Kuopio Talon tiedot Runko ja julkisivu Katemateriaali

Lisätiedot

HOIVAKOTITOIMINTAAN PERUSKORJATTU ASUIN-/TOIMISTOKIINTEISTÖ

HOIVAKOTITOIMINTAAN PERUSKORJATTU ASUIN-/TOIMISTOKIINTEISTÖ ETELÄ-KARJALAN ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 01.04.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi HOIVAKOTITOIMINTAAN PERUSKORJATTU

Lisätiedot

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 18.06.2012 1 / 7. Laskijan tiedot PJ / TaloPeli PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot.

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 18.06.2012 1 / 7. Laskijan tiedot PJ / TaloPeli PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot. 1 / 7 Laskijan tiedot PJ / TaloPeli PL 230 33101 Tampere Puh. - Hankkeen yhteenveto Kohteen tiedot Vipelenpelto 12 55320 Rauha Talon tiedot Runko ja julkisivu Katemateriaali Kerrosluku Pohjan muoto Puurunko-lautaverhous

Lisätiedot

CASE VAKAA VANTAA. Huolettomia vakaatuottoisia sijoitusosuuksia 2012 rakennetusta raskaan liikenteen liikenneasemasta

CASE VAKAA VANTAA. Huolettomia vakaatuottoisia sijoitusosuuksia 2012 rakennetusta raskaan liikenteen liikenneasemasta CASE VAKAA VANTAA Huolettomia vakaatuottoisia sijoitusosuuksia 2012 rakennetusta raskaan liikenteen liikenneasemasta Nyt tulee tarjolle hieman tavallisesta poikkeava sijoituskohde tarjolla on osuuksia

Lisätiedot

5. ASUNTO-OLOT JA RAKENNUSTOIMINTA

5. ASUNTO-OLOT JA RAKENNUSTOIMINTA 3 5. ASUNTOOLOT JA RAKENNUSTOIMINTA 5.. TONTTIEN VUOKRASOPIMUKSET 00803 Käyttötarkoitus 008 009 00 0 0 03 Asuntotontit lukumäärä lisäys ed.vuoteen pintaala, ha lisäys ed.vuoteen Liiketontit lukumäärä lisäys.ed.vuoteen

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ 2.440 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Hämeenkyrössä osoitteessa Sivutie 11, 39200 Hämeenkyrö sijaitseva teollisuuskiinteistö. Kiinteistön vieressä on K-Supermarket ja Tokmanni

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Click here to 1/ Click here to

Tarjouspyyntö Click here to 1/ Click here to Tarjouspyyntö Click here to 1/10 VTT:N TOIMITALO JYVÄSKYLÄSSÄ Suomen valtio/ Senaatti-kiinteistöt omistaa Jyväskylän Rauhanlahdessa VTT:n käytössä olevan kiinteistökokonaisuuden, joka koostuu tontista

Lisätiedot

ASIAKKAAN SIJOITUSKOKEMUS JA VAROJEN ALKUPERÄ YRITYKSET JA MUUT YHTEISÖT

ASIAKKAAN SIJOITUSKOKEMUS JA VAROJEN ALKUPERÄ YRITYKSET JA MUUT YHTEISÖT ASIAKKAAN SIJOITUSKOKEMUS JA VAROJEN ALKUPERÄ YRITYKSET JA MUUT YHTEISÖT Sijoituspalvelua UB-konsernissa tarjoavan yhtiön (jäljempänä UB ) on sijoituspalvelulain ja rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen

Lisätiedot

Janakkala, Turenki, Sokeriportti 1, VUOKRATAAN LIIKETILAA, m2 KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI

Janakkala, Turenki, Sokeriportti 1, VUOKRATAAN LIIKETILAA, m2 KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI KIINTEISTÖKEHITYS KIINTEISTÖKONSULTOINTI YRITYSJÄRJESTELYT YRITYSKONSULTOINTI 2 VUOKRATAAN LIIKEKTILAA, JANAKKALA, TURENKI, SOKERIPORTTI 1, Janakkalan kuntakeskuksessa Turengissa vuokrattavana Tokmannin

Lisätiedot

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 04.06.2011 1 / 6. Laskijan tiedot PJ / TaloPeli PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot.

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 04.06.2011 1 / 6. Laskijan tiedot PJ / TaloPeli PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot. 1 / 6 Laskijan tiedot PJ / TaloPeli PL 230 33101 Tampere Puh. - Hankkeen yhteenveto Kohteen tiedot Meriharakantie 2 67200 Kokkola Talon tiedot Runko ja julkisivu Katemateriaali Kerrosluku Pohjan muoto

Lisätiedot

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 04.05.2010 1 / 7. Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot.

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 04.05.2010 1 / 7. Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot. 1 / 7 Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Hankkeen yhteenveto Kohteen tiedot Painikuja 5 70840 Kuopio Talon tiedot Runko ja julkisivu Katemateriaali Kerrosluku Pohjan muoto Tiilirunko-tiiliverhous

Lisätiedot