ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Liikekiinteistö Hämeenlinna 2037 m m 2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Liikekiinteistö Hämeenlinna 2037 m2 + 129 m 2"

Transkriptio

1 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liikekiinteistö Hämeenlinna 2037 m m 2 Tuotto-odotus* 7,24% LOISTAVA SIJAINTI TÄYSIN UUSITTU HUOLTOVAPAA RAKENNUS ERITTÄIN HYVÄT VUOKRALAISET HYVÄ TUOTTO PITKÄT VUOKRASOPIMUKSET MALTILLISET RISKIT *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti. Laskelma on alustava, perustuen ennusteisiin ja WS Kiinteistöille annettuihin tietoihin, ilmoitettu sitoumuksetta ja vain suuntaa-antavana.

2 VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen asiantuntija

3 NÄKEMYKSEMME MARKKINATILANTEESTA 8/2013 Kiinteistösijoitukset ovat tänäänkin houkuttava kohde tuottohakuiselle sijoittajalle Asunto- ja kiinteistösijoittaminen on edelleen erinomainen tapa sekä turvata että kasvattaa varallisuutta sekä hajauttaa sijoitussalkkua. Kiinteään omaisuuteen sijoittaminen on ollut tuottoisaa sijoitustoimintaa kautta historian, jossa on päästy hyötymään vuokratulojen ohella myös pääoman kasvusta. Sijoittaminen asuntoihin ja kiinteistöihin vaatii aina näkemyksen sijoituskohteen sijainnista, riskeistä, mahdollisuuksista sekä tuottopotentiaalista. Kohteen valinnassa on otettava huomioon, kuinka kohde asettuu markkinoilla vallitsevaan kysyntään ja kuinka markkinoilla tapahtuvat muutokset vaikuttavat kohteeseen. Oikean kohteen löytäminen ja erityisesti sen jalostaminen tuottavaksi sijoituskohteeksi vaatii aina puolueetonta tietoa ja kattavaa faktoihin perehtymistä. Tämän takia asiantuntijan puoleen kääntyminen kannattaa aina. Takana on haasteellisia sijoitusvuosia osakemarkkinoilla. Näkemyksemme mukaan tämä on johtanut asunto- ja kiinteistösijoittamisen kasvuun. Asunto- ja kiinteistösijoittaminen on tarjonnut vakaata tuottoa ja arvonnousuakin viimeiset vuodet. Taloudellisten suhdanteiden aiheuttama osakemarkkinoiden epävarmuus antaa jatkossakin erinomaisia mahdollisuuksia sekä arvon että tuoton kerryttämiseen kiinteistösijoituksilla. Tiloja on tällä hetkellä paljon myytävänä, eikä suurin osa tarjonnasta täytä sijoittamiselle asetettuja kriteereitä. Sen sijaan tarkoilla valintakriteereillä markkinoilta on löydettävissä erittäin hyviä kohteita ja tilaisuuksia sijoittajalle.

4 YRITYSESITTELY Sijoittamisen ja varainhoidon ammattilainen - vakaa, osaava ja kokenut toimija Suomen WS Kiinteistöt Oy on osa vuonna 2006 perustettua Wallstreet konsernia. Yritysryhmän palveluksessa työskentelee yli 40 sijoituksen ja varainhoidon kokenutta ja arvostettua ammattilaista. Wallstreet ryhmällä on yli asiakasta ja 200 asiakasomistajaa. Suomalainen vakavarainen yrityskonsernimme tarjoaa säästö- ja sijoituspalveluita, asunto- ja kiinteistövarallisuuden hoitopalveluita, yrityskauppojen ja yritysjohdon konsultointia sekä taloushallinnon palveluita. Wallstreetin kautta säästetty ja sijoitettu sijoitusvarallisuus on noussut jo yli 300 milj. euroon. Konsernin osaamisen avulla asiakkaamme saavat laaja-alaisen näkemyksen asunto- ja kiinteistövarallisuuden kasvattamiseen lähestymisellä, joka on tyypillistä varainhoitotaustaisille ammattilaisille. Suomen WS Kiinteistöt tarjoaa kaikissa markkinaolosuhteissa ainutlaatuisen korkeatasoista ja osaavaa kohteiden välityspalvelua, sekä myyjille että ostajille. Hyödynnämme asiakkaittemme eduksi ainutlaatuista APAM analyysiä, jonka avulla pystymme tehokkaasti ja luotettavasti hakemaan, seulomaan ja tarjoamaan kohteita tuotto-, arvoja kasvuhakuisille sijoittajille. Konsernimme pääkonttori Helsingin Aleksanterinkadulla. Palvelemme kattavasti koko Suomessa, tukikohtinamme toimistot lisäksi Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä. Lue lisää Wallstreet konsernin tarjoamista palveluista ja tuoreimmat uutiset osoitteessa

5 KOHTEIDEN LUOKITUS Haemme, tunnistamme ja välitämme kohteet niiden tuoton, arvon ja kehityksen mukaan. Tuottokohteet tarjoavat sijoittajalle kestävää tuottoa, sillä niissä on useimmiten hyvät vuokralaiset yli viiden vuoden vuokrasopimuksilla. Arvokohteet ovat sijoittajille kiinnostavia sillä niiden arvon oletetaan kehittymään suotuisasti tulevaisuudessa. Arvokohteille ominaista ovat hyvä sijainti, rakennuksen kunto ja ominaisuudet sekä pitkäikäisyys. Suomen WS Kiinteistöt on erikoistunut puhtaasti kohteisiin, jotka kohtaavat ammattimaisesti sijoittavien tahojen strategiset tavoitteet. Kohteina voivat yhtä hyvin olla yksittäiset asunnot, toimitilat, liiketilat, kokonaiset kiinteistöt, varastot, maa-alueet ja tontit. Sijoituksia tarjotaan eri kokoluokissa. Kohteet on jaoteltu kolmeen pääkategoriaan; tuotto, arvo ja kehitys. Yksittäinen kohde kuuluu yleensä yhteen kategoriaan, mutta optimitilanteessa kiinteistö voi täyttää kaikkien kolmen kategorian kriteerit. Jokaisen kohteen esitteessä on mainittu, minkä kategorian mukainen kohde on. Kohteiden sijoituskelpoisuutta arvioidaan APAM mallilla. Tarkastelemme kohteita niiden sijoituskelpoisuuden kautta. Kohteemme vaihtelevat kooltaan yksittäisistä huoneistoista kokonaisiin rakennuksiin, uudiskohteista saneerausprojekteihin. Kehityskohteet tarjoavat sijoittajalle merkittäviä mahdollisuuksia, sillä niistä on jalostamalla mahdollista saada merkittäviä tuottoja. Kehityskohteet ovat useimmiten sijoitushorisontiltaan 1-3 vuotta.

6 APAM -ANALYYSI Sijoituskelpoisuuden analysointi jäsennellysti ja objektiivisesti Sovellamme kiinteistösijoituskohteiden arvioinnissa ja valinnassa markkinoilla ainutlaatuista ja innovatiivista APAM mallia (Advanced Property Assessment Model). Menetelmä perustuu tarkasti valittuihin yhteismitallisilla asteikoilla pisteytettäviin hierarkkisesti luokiteltuihin parametreihin, joilla on normitetussa mallissa omat tarkasti määritellyt painotuksensa. APAM mallissa läpikäydään jäsennellysti kymmeniä tarkistuskohtia aina kiinteistön kunnosta esimerkiksi tuottojen takana olevien vuokralaisten taustoihin ja luottokelpoisuuteen. Analyysissä tarvittavat tiedot kerätäänkin sekä kiinteistön omistajalta, viranomaisilta, julkisista lähteistä että kolmansilta puolueettomilta osapuolilta. Kaikki oleelliset tekijät sijainnista aina vuokrasopimuksen korotusperusteeseen katetaan varman systemaattisesti analyysissa. Myös odotettu arvonkehitys suhteutettuna alueen indeksiin pisteytetään. APAM Malli muodostaa mistä kohteesta tahansa aina vertailukelpoisen kokonaisarvosanan. Suomen WS Kiinteistöt suorittaa toimeksiantoja ainoastaan kiinteistöille, joiden APAM pisteet ylittävät sijoituskelpoisuudelle kuukausittain asettamamme viiterajan. Sekä myynti- että ostotoimeksiantojemme kohteena olevat kiinteistöt käyvät aina läpi yhtenevät ja vertailun mahdollistavat analyysit.

7 KOHDETIEDOT Liikekiinteistö m 2, Hämeenlinna

8 YHTEENVETO KOHTEESTA TUOTTO ARVO KEHITYS Täysin saneerattu, erittäin korkeatasoinen ja moderni liikekiinteistö, Hämeenlinnan keskustassa, m 2 Tuottoodotus* 7, 24 % Myyntihinta Päävuokralainen Suomalainen pankki ja vakuutusyhtiö, liikevaihto yli 1,7MRD Kiinteistö Oy Hämeenlinnan Raatihuoneenkatu 27 on rakennettu 1969 (oma tontti 817m2) ja on nyt täysin saneerattu ja samalla rakennettiin n. 300m2 lisää täysin uutta tilaa. Kohteessa on loistavat pitkäaikaiset vuokralaiset. LOISTAVA SIJAINTI YDINKESKUSTAN VILKKAIN KÄVELYKATU TÄYSIN UUSITTU HUOLTOVAPAA RAKENNUS ERITTÄIN HYVÄT VUOKRALAISET HYVÄ TUOTTO PITKÄT VUOKRASOPIMUKSET MALTILLISET RISKIT Tilat: kellari 129 m2, maantasokellari 445m2 1.krs 445m2 2.krs 440m2 3.krs 249m2 4.krs 249m2 5.krs 209m2 Lisätiedot: toimitila liiketiloja liiketila toimistotila toimistotila sauna- ja kokoustilat. Kimmo Luokomaa kimmo.luokomaa@wallstreet.fi *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti. Laskelma on alustava, perustuen useisiin olettamiin ja epävarmuustekijöihin, ilmoitettu sitoumuksetta ja vain suuntaa-antavana.

9 VUOKRALAISET Vuokrasopimukset Vuokrasopimus asti. Vuokra ,-/kk alv 0 %. (670m2). Vuokralainen maksaa *liitteen mukaisesti kulut. Vuokrankorotus min. 3% tai elinkustannusindeksin mukaan jos indeksi on yli 3 %. Vuokrasopimus voimassa Vuokra 3.000,-/kk alv 0 %. Vuokrankorotus min. 3,5 % tai kiinteistön ylläpitoindeksiin jos indeksi on yli 3,5 %. Saunatilan vuokrasta on neuvottelut kesken. Uusitalo Oy ,-/kk alv 0 %. Sopimus alkaa ja on voimassa asti. Vuokrankorotus min. 3 % tai elinkustannusindeksin mukaan jos indeksi on yli 3 %. VV Company Oy (Elite Classic Gym) 2899,39/ kk alv 0 %, voimassa asti. Vuokrankorotus min. 3 % tai kiinteistön ylläpitoindeksiin jos indeksi on yli 3 %. Kaikki toimijat maksavat itse sähkö, vesi ja jätehuolto kulut. * Pyydä liitteet ja lisätiedot yhteyshenkilöltäsi.

10 KOHTEEN TIEDOT Kohde Osakkeet: Hallintamuoto: Kiinteistöosakeyhtiö Kerros/Kerroksia: 5/5 Pinta-ala: m² + muut tilat: 129 m² Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen Lisätietoja pinta-alasta: Rakennuksen pinta-ala on myyjän ilmoituksen mukaan m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Sauna: Taloyhtiössä sauna. Lattia: laatta. Seinät: puu. Kiukaan tyyppi: sähkökiuas. Kunto: Hyvä Kiinteistö- ja yhtiötiedot Yhtiön nimi: Kiinteistö Oy Hämeenlinnan Raatihuoneenkatu 27 Tontti: Oma, 817 m2 Käyttöönottovuosi: 1969 Rakennusmateriaali: Elementti Tehdyt korjaukset: - Uusi hissi ja hissikuilu. - Uudet kulkuväylät ja portaat liiketiloihin. - Asennettu ilmastointi ja jäähdytys koko rakennukseen. - Kaikki sähköt uusittu. Kaikki pinnat uusittu. - Lämmitysjärjestelmä, vesi- ja viemäriputkisto uusittu. - Kadunpuolen julkisivu uusittu. Kaikki ikkunat uusittu. - Vesikatto uusittu. - Rakennettu uutta liiketilaa n.300m². Autonsäilytys: Pihapaikka. Muita tietoja Kaavoitus: Vapautuu: Vuokralaiset: Vuokratuotto yht: Asemakaava, lisätietoja kaavoituksesta antaa Hämeenlinnan kaupunki. Kohde on vuokrattu määräaikaisilla vuokrasopimuksilla. - LähiTapiola - Roberts Coffee - Uusitalo Oy - VV Company Oy ,44 / kk ,28 /2014 Kaikki vuokrasopimukset on sidottu elinkustannusindeksiin tai kiinteistön ylläpitoindeksiin, kuitenkin niin, että vuokrien vuotuinen korotus on vähintään 3%. Kiinteät kustannukset: / 2014 mm. Kiinteistövero, kiinteistön sähköt ja huolto, kaukolämpö Hinta Myyntihinta: ,00 (2 798,23 /m²) *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti. Laskelma on alustava, perustuen useisiin olettamiin ja epävarmuustekijöihin, ilmoitettu sitoumuksetta ja vain suuntaa-antavana. Tuottoodotus* 7, 24 %

11 KUVIA KOHTEESTA Tuottoodotus* 7, 24 % Uudenveroinen kiinteistö, varusteltu erittäin korkeatasoiseksi. Erittäin hyvät vuokralaiset ja kasvava vuokratuotto. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Hämeenlinnan ydinkeskustan vilkkaimmalla kävelykadulla. Kansirakentamisen valmistuttua Raatihuoneenkatu yhdistää vanhan keskustan uuteen kannella sijaitsevaan keskittymään. *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti. Laskelma on alustava, perustuen useisiin olettamiin ja epävarmuustekijöihin, ilmoitettu sitoumuksetta ja vain suuntaa-antavana.

12 TIETOJA ALUEESTA JOSSA KOHDE SIJAITSEEE Hämeenlinnassa on nyt imua. Kansirakentaminen kasvattaa alueen vetovoimaa! Hämeenlinnan sijainti kolmostien varrella kasvattaa suosiotaan ja ylläpitää alueen asemaa vahvana toimitilamarkkina-alueena. Näkemyksemme mukaan Hämeenlinnan sijainniltaan parhaiden kiinteistöjen arvonkehitys jatkuu tulevaisuudessakin vahvana ja tekee siitä erittäin houkuttelevan osan maantieteellisesti hajautettua kiinteistösijoitussalkkua. Liiketilojen vuokrien ennustetaan pysyvän alueella vakaina, ja liiketilavuokriin odotetaan jopa nousua. Kansirakentamisen, kuntaliitosten ja keskustan kehittämishankkeen myötä ydinkeskustan asema vahvistuu entisestään ja mahdollistaa Hämeenlinnan kasvamisen sijaintinsa antaman potentiaalin mukaisesti. Nettotuottovaatimusten ollessa tällä hetkellä valtakunnallisesti noin seitsemän prosentin tasoilla, asettuu nyt myynnissä oleva kohde kuitenkin niin tekniseltä laadultaan kuin sijainniltaankin erittäin houkuttelevaksi sijoituskohteeksi. Kohde on täyteen vuokrattu ja sen vuokralaiset ovat erinomaisia. Vuonna 2013 valmistuneen saneerauksen jälkeen kohde on erinomaisessa teknisessä kunnossa ja tarjoaa omistajalleen hyvän ja vakaan sijoituskohteen. Tuottoodotus* 7, 24 %

13 VÄLITTÄJÄN ESITTELY Suomen WS Kiinteistöt Oy Aleksanterinkatu 15 A, Helsinki Hämeenkatu 22 B (4.krs), Tampere kiinteistot@wallstreet.fi Puh

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä Turun alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä Turun alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Vuokrattuja liikekiinteistöjä Turun alueelta VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen asiantuntija NÄKEMYKSEMME MARKKINATILANTEESTA

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen Tuotto-odotus* 3-5 % *) Kohteelle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti.

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Turun alueelta. Tuotto-odotus* 9,0 %

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Turun alueelta. Tuotto-odotus* 9,0 % ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Turun alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 9,0 % VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Viinikankulma 2508 m2, Tampere Tuotto-odotus*? % LOISTAVA SIJAINTI MAHDOLLISUUS PITKÄÄN VUOKRASOPIMUKSEEN HYVÄ TUOTTO ARVOKIINTEISTÖ

Lisätiedot

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pohjois-Pohjanmaan alueelta

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pohjois-Pohjanmaan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pohjois-Pohjanmaan alueelta Tuotto-odotus* 9,1 % TUOTTO ARVO KEHITYS *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa

Lisätiedot

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pirkanmaan alueelta

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pirkanmaan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pirkanmaan alueelta 9,8 % VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Uudenmaan alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Uudenmaan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Uudenmaan alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS 9,4 % VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen

Lisätiedot

Liikekiinteistö Helsinki 3490 m 2

Liikekiinteistö Helsinki 3490 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liikekiinteistö Helsinki 3490 m 2 Tuotto-odotus*?% ERINOMAINEN SIJAINTI TÄYSIN SANEERATTU RAKENNUS HYVÄT VUOKRALAISET VAKAA TUOTTO TÄYTEEN

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen Tuotto-odotus* 5 % *) Kohteelle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti.

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Tontti 50 vuoden vuokrasopimuksella, Ratina Tampere 3766 m 2

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Tontti 50 vuoden vuokrasopimuksella, Ratina Tampere 3766 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Tontti 50 vuoden vuokrasopimuksella, Ratina Tampere 3766 m 2 TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 6,0 % LOISTAVA SIJAINTI 50 VUODEN VUOKRASOPIMUS HYVÄ TUOTTO

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 7-8 % LOISTAVAT SIJAINNIT PITKÄT VUOKRASOPIMUKSET

Lisätiedot

Liikekiinteistö Myllymäki Lappeenranta 1941 m 2

Liikekiinteistö Myllymäki Lappeenranta 1941 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liikekiinteistö Myllymäki Lappeenranta 1941 m 2 Tuotto-odotus* 5,5% HYVÄ SIJAINTI UUSI RAKENNUS VAKAA VUOKRALAINEN HYVÄ TUOTTO MALTILLISET

Lisätiedot

Asuntokiinteistö Wetterhoff Arjanlinna, Hämeenlinna

Asuntokiinteistö Wetterhoff Arjanlinna, Hämeenlinna ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Asuntokiinteistö Wetterhoff Arjanlinna, Hämeenlinna HYVÄ MAKRO- JA MIKROSIJAINTI VANKKA RAKENNUS PALJON PIENIÄ ASUNTOJA SELKEÄ TOTEUTTAMINEN

Lisätiedot

Hoivakotikiinteistö, ydinkeskusta Tornio 1269m 2

Hoivakotikiinteistö, ydinkeskusta Tornio 1269m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Hoivakotikiinteistö, ydinkeskusta Tornio 1269m 2 Tuotto-odotus* 7,3% LOISTAVA SIJAINTI TÄYSIN UUSITTU HUOLTOVAPAA RAKENNUS ERITTÄIN

Lisätiedot

Liike- ja asuntokiinteistö Riihimäki 1522 m 2

Liike- ja asuntokiinteistö Riihimäki 1522 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liike- ja asuntokiinteistö Riihimäki 1522 m 2 HYVÄ MAKRO- JA MIKROSIJAINTI VANKKA RAKENNUS PALJON PIENIÄ ASUNTOJA SELKEÄ TOTEUTTAMINEN

Lisätiedot

Myydään kaksi hoivakotikiinteistöä omistavan yhtiön koko osakekanta HYVÄT SIJAINNIT HUOLLETUT RAKENNUKSET LISÄRAKENTAMINEN MAHDOLLISTA HYVÄ TUOTTO

Myydään kaksi hoivakotikiinteistöä omistavan yhtiön koko osakekanta HYVÄT SIJAINNIT HUOLLETUT RAKENNUKSET LISÄRAKENTAMINEN MAHDOLLISTA HYVÄ TUOTTO Myydään kaksi hoivakotikiinteistöä omistavan yhtiön koko osakekanta HYVÄT SIJAINNIT HUOLLETUT RAKENNUKSET LISÄRAKENTAMINEN MAHDOLLISTA HYVÄ TUOTTO TUOTTO ARVO KEHITYS 2.300.000 Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 7-8% LOISTAVAT SIJAINNIT PITKÄT VUOKRASOPIMUKSET

Lisätiedot

Uusia sijoitusasuntoja Jyväskylästä

Uusia sijoitusasuntoja Jyväskylästä TUOTTO ARVO KEHITYS Uusia sijoitusasuntoja Jyväskylästä Tuotto-odotus* 7,o% HYVÄ SIJAINTI - KASVUKESKUS HYVÄ MIKROSIJAINTI UUSI HUOLTOVAPAA TALOYHTIÖ HYVÄ TUOTTO OMALLE PÄÄOMALLE MALTILLISET RISKIT Hinnat

Lisätiedot

Liiketilaa, 86m2, Lamminpää. Vuorentaustantie 2 B 20 A 33420 Tampere

Liiketilaa, 86m2, Lamminpää. Vuorentaustantie 2 B 20 A 33420 Tampere Liiketilaa, 86m2, Lamminpää Vuorentaustantie 2 B 20 A 33420 Tampere Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy Pyynikintori 8 Li 2, 33230 Tampere Y-tunnus: 2456454-8 puh: 0207802660 www: www.huom.fi Liiketila, Liikehuoneisto,

Lisätiedot

Satakunnankatu 28 TSTO 1 33210 Tampere

Satakunnankatu 28 TSTO 1 33210 Tampere Toimistotilaa, 370m2 + 107m2, Keskusta Satakunnankatu 28 TSTO 1 33210 Tampere Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy Pyynikintori 8 Li 2, 33230 Tampere Y-tunnus: 2456454-8 puh: 0207802660 www: www.huom.fi Toimistotila,

Lisätiedot

Raasepori, Tenhola Kohdenumero h, k, kph, 356,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Raasepori, Tenhola Kohdenumero h, k, kph, 356,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tenhola Kohdenumero 553251 4 h, k, kph, 356,0 m² Kov. 1948 Energialuokka e-tod. Mh. 298 000,00 Vh. 298 000,00 Trollshovdantie 30. Mahdollisuuksien kiinteistö, tässä löytyy 4 asuntoa

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Myytävät

Lisätiedot

KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA

KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA Niko Visuri Myyntijohtaja BH Broker House Oy OHJELMA Miksi sijoittaa kiinteistöihin? Kiinteistösijoittajan haasteet Ratkaisuna kiinteistörahastot Esimerkkejä

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 11.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Karhitie 10, 90530 Oulu Oulu Välivainio Kiinteistötunnus: 564-60-42-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 97 m² Omakotitalo

Lisätiedot

Oulu, Höyhtyä Kohdenumero kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Oulu, Höyhtyä Kohdenumero kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Oulu, Höyhtyä Kohdenumero 641448 8 kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov. 1961 Energialuokka e-tod. Mh. 195 000,00 Vh. 195 000,00 Hanhitie 22. Sijoittajat hox! Nyt myynnissä monien mahdollisuuksien

Lisätiedot

Pyynikki, Keskusta 33200 Tampere 21.09.2015

Pyynikki, Keskusta 33200 Tampere 21.09.2015 Mäntykatu 6 C 69 Pyynikki, Keskusta 33200 Tampere 21.09.2015 Proin in dolor mauris consequat aliquam. Donec ipsum, vestibulum ullamcorper venenatis augue. Esittely Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto, rauhalliselta

Lisätiedot

Petäjävesi, Petäjävesi Kohdenumero h+k+kph, 65,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00

Petäjävesi, Petäjävesi Kohdenumero h+k+kph, 65,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Petäjävesi, Petäjävesi Kohdenumero 631803 2h+k+kph, 65,0 m² Kov. 1960 Energialuokka E 2013 Mh. 130 000,00 Vh. 130 000,00 Kirkkotie 3. Tämä 60-luvun talo on kokenut kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 15.09.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Parrastie 11, 90560 Oulu Oulu Koskela Kiinteistötunnus: 564-59-73-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo Pinta-ala:

Lisätiedot

Turun asukasluku

Turun asukasluku Nyt tuli tarjolle hyvätuottoinen viiden kerrostalokaksion kokonaisuus Turusta! Kyseessä on suuri 92 asunnon 1970-luvulla rakennettu taloyhtiö, joka sijaitsee n. 6,0km päässä Turun keskustasta Lausteen

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 16.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Marja-ahontie 4, 90240 Oulu Oulu Iinatti Omakotitalo Pinta-ala: 130 m² Kokonaisala: 146 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

136,0 m², 5h, k, kph,...,

136,0 m², 5h, k, kph,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Reunanen Puh: 041 506 7404 Solid House Oy LKV, Salo Turuntie 1 24100 Salo Puh: 044 282 0038 LOISTOSIJAINNILLA OMAKOTITALO KESKUSTAN LÄHEISYYDESSÄ! Arvostetulla Enolan asuinalueella

Lisätiedot

Lomaosake Kuusamo, Rukatunturi Kohdenumero Rukankyläntie 6.

Lomaosake Kuusamo, Rukatunturi Kohdenumero Rukankyläntie 6. Lomaosake Kuusamo, Rukatunturi Kohdenumero 579352 tupakeittiö,2mh,ph,sa,2wc,2parveketta, 61,0 m² Kov. 2009 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 119 883,00 Vh. 182 000,00 Rukankyläntie 6. Aivan Rukan ydinkeskustassa

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 14.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Pinta-ala: Rimpitie 27, 90560 Oulu Oulu Mustasuo Omakotitalo Kokonaisala: 111

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh.

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh. Rivitalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 648745 3h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 188 769,47 Vh. 289 000,00 Niilontie 13. Uudenveroinen, moderni perheasunto rauhallisella

Lisätiedot

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero 616558 3h,tk,s, 121,0 m² Kov. 1900 Energialuokka C 2018 Mh. 185 000,00 Vh. 449 990,00 Raatihuoneenkatu 3. Asunto Oy Hämeenlinnan Kultakino peruskorjataan kunnioittaen

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 26.08.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Rantakalliontie 12, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: 123 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Suokukkakuja 1, 90630 Oulu Oulu Korvensuora Pinta-ala: 108,5 m² Kokonaisala: 146 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n. 3.474 kem², oma tontti 5.084 m² Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Sijainti Kuopio Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Kiinteistö sijaitsee keskustassa hyvien liikenneyhteyksien

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 19.11.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Lämsäntie 17, 90230 Oulu Oulu Kastelli Kiinteistötunnus: 564-22-17-9 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: n. 96 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 23.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Tiedonkaari 15 A, 90570 Oulu Oulu Syynimaa Pinta-ala: n. 145 m² Kokonaisala: n.170 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 02.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Iso-Anttilantie 9, 91500 Muhos Muhos Anttila Omakotitalo Pinta-ala: 148 m² Kokonaisala: 167

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 19.07.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Nissiläntie 11, 90650 Oulu Oulu Ranta-Saarela Kokonaisala: 220 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 05.04.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Ohramaltaantie 10, 90240 Oulu Oulu Maikkula Omakotitalo Pinta-ala: 115 m² Kokonaisala: 142,8 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ 02.06.16 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeet: Liinankuja 10 A 3, 90800 Oulu Oulu Herukka Luhtitalon alakerta 3h(2mh+oh)+k+kh+s+et

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 25.07.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Ajopelintie 6, 90310 Oulu Oulu Heikkilänkangas Omakotitalo 5h(4mh+oh)+k+khh+kh+s+erill.wc+et+tk+tekn.tila Muut tilat:

Lisätiedot

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ 04.09.16 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeet: Takalonpisto 6B, 90240 Oulu Oulu Patamäki As Oy-muotoinen paritalo

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, kph/s, 57,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,73 Vh ,00

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, kph/s, 57,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,73 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 526227 2h, k, kph/s, 57,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 109 502,73 Vh. 249 000,00 Pohjoinen Rantakatu 14. AINUTLAATUISTA ASUMISTA MEREN ÄÄRELLÄ! Muuttovalmiita

Lisätiedot

Viitasaari Kohdenumero h,k,s, 85,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Viitasaari Kohdenumero h,k,s, 85,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Viitasaari Kohdenumero 623313 4h,k,s, 85,5 m² Kov. 1988 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 67 250,00 Vh. 72 000,00 Kustaantie 24-26. Myytävänä, parin kilometrin etäisyydellä Viitasaaren keskustasta,

Lisätiedot

Hyvinkää, Metsäkalteva Kohdenumero h,k,khh,s,lasitettu terassi, 134,0 m²/165,0 m² Kov Energialuokka A 2007 Mh.

Hyvinkää, Metsäkalteva Kohdenumero h,k,khh,s,lasitettu terassi, 134,0 m²/165,0 m² Kov Energialuokka A 2007 Mh. Omakotitalo Hyvinkää, Metsäkalteva Kohdenumero 638533 4h,k,khh,s,lasitettu terassi, 134,0 m²/165,0 m² Kov. 2013 Energialuokka A 2007 Mh. 335 000,00 Lounatuulentie 4 C. Metsäkaltevan asuntomessualueelle

Lisätiedot

Karstula Kohdenumero Tupak,mh,ph,s,wc, 45,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Karstula Kohdenumero Tupak,mh,ph,s,wc, 45,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Vapaa-ajan asunto Karstula Kohdenumero 620570 Tupak,mh,ph,s,wc, 45,0 m² Kov. 1990 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 59 000,00 Vh. 59 000,00 Kouheroisentie 99. Lomakouheron alueella Karstulassa, siistikuntoinen

Lisätiedot

Haapajärvi Kohdenumero h, k, ph, 74,0 m² Kov Energialuokka D 2007 Mh ,00 Vh ,00

Haapajärvi Kohdenumero h, k, ph, 74,0 m² Kov Energialuokka D 2007 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Haapajärvi Kohdenumero 608195 3 h, k, ph, 74,0 m² Kov. 1970 Energialuokka D 2007 Mh. 64 000,00 Vh. 64 000,00 Mussulantie 5. Myynnissä heti vapaa rivitalokolmio läheltä kouluja ja keskustaa! Asunnossa

Lisätiedot

Kuusamo, Ruka Kohdenumero tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Kuusamo, Ruka Kohdenumero tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Kerrostalo Kuusamo, Ruka Kohdenumero 604121 tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov. 2006 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 154 060,00 Vh. 196 000,00 Rukatunturintie 9. Rukankylän ydin Keskustassa sijaitseva

Lisätiedot

Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero h, k, parveke, 73,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,27 Vh ,00

Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero h, k, parveke, 73,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,27 Vh ,00 Kerrostalo Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero 635651 3 h, k, parveke, 73,0 m² Kov. 1978 Energialuokka F 2013 Mh. 68 417,27 Vh. 69 000,00 Pukkimäentie 1. Ensimmäisen asuinkerroksen hyväpohjainen ja siisti

Lisätiedot

ORIONKATU 2, ORIMATTILA

ORIONKATU 2, ORIMATTILA ORIONKATU 2, ORIMATTILA KOY ORIMATTILAN VIRASTOTALO (N. 73 % OSAKEKANNASTA) SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL 237 00531 Helsinki Vaihde 0205 8111 Y-tunnus 1503388-4 www.senaatti.fi MYYNTIKOHDE

Lisätiedot

OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto

OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto OP-Vuokratuotto OP-Vuokratuotto on erikoissijoitusrahasto, jonka kautta pääsee vaivattomasti sijoittamaan kiinteistöihin. Rahasto sijoittaa varansa pääasiassa asuntoihin,

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 10.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Simpsonintie 8, 90800 Oulu Kaupunki/Kunta: Oulu Kaupungin/Kunnanosa: Herukka Kiinteistötunnus: 564-77-4-2 Talotyyppi: Omakotitalo omalla tontilla Huoneet: 3h(2mh+oh)+k+ruok.tila+et+erill.wc+tk

Lisätiedot

Oleskelupiha etelä-länsisuuntaan / parveke sisäpihan puolella Komerot, vaatehuone ja huoneistokohtainen varasto

Oleskelupiha etelä-länsisuuntaan / parveke sisäpihan puolella Komerot, vaatehuone ja huoneistokohtainen varasto 2.11.16 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Lisätietoja huoneluvusta: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeet: Tilustie 4 C 1, 90650 Oulu Oulu Ala-Haapalehto

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI MYYDÄÄN 2 031 M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE 7 82900 ILOMANTSI MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Ilomantsin virastotalon osakkeet 1-472, 735-1490 ja 1491-2293, jotka oikeuttavat pohjakerroksessa sijaitsevan toimistohuoneiston

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 06.04.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Ojakuja 6, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo 5h+k+takkah+khh+k+s+2 erill.wc+vh+et+tk Erillisessä

Lisätiedot

Kerrostalo Savonlinna, Vanhakaupunki Kohdenumero Linnankatu 34.

Kerrostalo Savonlinna, Vanhakaupunki Kohdenumero Linnankatu 34. Kerrostalo Savonlinna, Vanhakaupunki Kohdenumero 632528 Oh, 3mh, k, ruokailutila, khh, s, p, 153,0 m² Kov. 1957 Energialuokka D 2013 Mh. 350 000,00 Vh. 350 000,00 Linnankatu 34. Erinomaisella ja halutulla

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Liiketila, 58,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,49 Vh ,00

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Liiketila, 58,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,49 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 526364 Liiketila, 58,5 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 105 048,49 Vh. 249 000,00 Pohjoinen Rantakatu 14. AINUTLAATUISTA ASUMISTA MEREN ÄÄRELLÄ! Muuttovalmiita

Lisätiedot

Energialuokka Ei e-tod.

Energialuokka Ei e-tod. Paritalo Imatra, Saareksiinmäki 3h+k+s, 90,0 m² Kov. Mh. Vh. 1991 89 000,00 89 000,00 Kohdenumero 659749 Energialuokka Ei e-tod. Portsillankatu 16. Hyvältä paikalta kadun päässä kodikas, siistikuntoinen

Lisätiedot

Liperi, Ylämylly Kohdenumero h, k, khh, s, 105,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Liperi, Ylämylly Kohdenumero h, k, khh, s, 105,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Paritalo Liperi, Ylämylly Kohdenumero 636731 4h, k, khh, s, 105,0 m² Kov. 2004 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 150 000,00 Vh. 150 000,00 Jääkäripolku 3. Huippupaikalla koulun ja päiväkodin läheisyydessä vuonna

Lisätiedot

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Nokia, Keskusta Kohdenumero 607569 3h,k,s, 65,0 m² Kov. 2019 Energialuokka C Mh. 66 408,65 Vh. 221 500,00 Tontin lunastushinta 21 255,00 Kauppakatu 8. Uusi, upea kerrostalo Nokian keskustaan!

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pekantie 12, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki, Keskusta Omakotitalo Pinta-ala: 148,9 m² Kokonaisala: 167,3

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su 22.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kiskotie 22 B, 90150 Oulu Oulu Nokela, Etu-Nokela Kiinteistötunnus: 564-14-34-2 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala:

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 7.1.2015 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Rinnetie 2, 90440 Kempele Kempele Sarkkiranta Kiinteistötunnus: 244-401-116-174 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Asuinpinta-ala: 133 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,khh,s, 95,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,khh,s, 95,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 639864 4h,k,khh,s, 95,0 m² Kov. 2010 Energialuokka D 2013 Mh. 224 000,00 Vh. 224 000,00 Jynkänmäenkatu 2. Kaunis hyvin pidetty huoneisto suositulta asuinaleelta

Lisätiedot

Seinäjoki, Hyllykallio Kohdenumero h, k, s, 120,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00

Seinäjoki, Hyllykallio Kohdenumero h, k, s, 120,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00 Paritalo Seinäjoki, Hyllykallio Kohdenumero 598113 5h, k, s, 120,0 m² Kov. 1997 Energialuokka E 2013 Mh. 189 000,00 Vh. 189 000,00 Silmukuja 1. Kookas paritalohuoneisto Hyllykalliolla, hyvällä sijainnilla

Lisätiedot

Omakotitalo. Lohja, Virkkala Kohdenumero h,k,tkh,s, 171,0 m²/200,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Omakotitalo. Lohja, Virkkala Kohdenumero h,k,tkh,s, 171,0 m²/200,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Lohja, Virkkala Kohdenumero 607447 4h,k,tkh,s, 171,0 m²/200,0 m² Kov. 1971 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 229 000,00 Anttiinintie 46. Upealla puutarhatontilla monipuolinen koti, jossa voi jakaa

Lisätiedot

Vantaa, Kivistö Kohdenumero h+kt+ranskalainen parveke, 22,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,04 Vh ,00

Vantaa, Kivistö Kohdenumero h+kt+ranskalainen parveke, 22,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,04 Vh ,00 Kerrostalo Vantaa, Kivistö Kohdenumero 605103 1h+kt+ranskalainen parveke, 22,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 57 565,04 Vh. 148 500,00 Spinellikuja 5. Tehokasneliöinen 4. kerroksen pikkukoti valmistumassa

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 23.10.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Kanervatie 8, 90650 Oulu Oulu Myllyoja Pinta-ala: 200 m² Kerrossala: 300 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Pielavesi, Pielavesi Kohdenumero h,k,et,2xwc,khh,ph,s, 120,0 m²/142,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Pielavesi, Pielavesi Kohdenumero h,k,et,2xwc,khh,ph,s, 120,0 m²/142,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Pielavesi, Pielavesi Kohdenumero 649360 5h,k,et,2xwc,khh,ph,s, 120,0 m²/142,0 m² Kov. 2001 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 147 000,00 Pajutie 4. Mainio koti lapsiperheelle Pielavedellä! Rauhallinen

Lisätiedot

Tuusula, Riihikallio Kohdenumero h,k,s, 80,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,93 Vh ,00

Tuusula, Riihikallio Kohdenumero h,k,s, 80,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,93 Vh ,00 Rivitalo Tuusula, Riihikallio Kohdenumero 597983 3h,k,s, 80,0 m² Kov. 1983 Energialuokka D Mh. 207 117,93 Vh. 209 000,00 Marsuntie 10. Viehättävä yhden tason rivitalohuoneisto Tuusulan Riihikalliosta toimivalla

Lisätiedot

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37 MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA Satamatie 37 Myydään 6 vuoden pääomavuokrasopimuksella Posti Kiinteistö Oy:lle vuokrattu logistiikkakiinteistö Akaan Toijalasta. Osoite Sijainti Satamatie

Lisätiedot

Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero Merituuli 26.

Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero Merituuli 26. Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero 586547 4h,tupak,khh,kph,s,wcx2,vh,ak,var,ter,katos, 100,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 97 245,00 Vh. 194 490,00 Merituuli 26. VIIMEISIÄ VIEDÄÄN!

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 14.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Keihäänkärjentie 11, 90410 Oulu Oulu Kaakkurinkangas Kiinteistötunnus: 564-27-33-4 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Omakotitalo

Lisätiedot

Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00

Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero 566819 2h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 59 700,00 Vh. 199 000,00 Valtakatu 19. Valsa nousee aivan Rovaniemen ytimeen, Valistustalon paikalle.

Lisätiedot

Multahaankuja 5, Espoo

Multahaankuja 5, Espoo Multahaankuja 5, 02610 Espoo Vasta valmistunut 23,5m² yksiö Espoon Kilossa PÄHKINÄN KUORESSA: - Vuokratuotto 4.40% - Vuokra 690 (arvio) - Asuinpinta-ala 23.5m² - Vasta valmistunut - Hyvien kulkuyhteyksien

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 12.05.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kunnaksentie 7, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Kiinteistötunnus: 564-402-176-1 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 92

Lisätiedot

Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero h,k, 53,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero h,k, 53,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero 638219 2h,k, 53,5 m² Kov. 1974 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 28 000,00 Vh. 28 000,00 Ahonpääntie 5. Tässä vaikka loistokoti vanhuuden päiville, tai miksei ensiasunnoksi!

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 02.02.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Tuomikuja 6, 90440 Kempele Kempele Keskusta Omakotitalo omalla tontilla 4h(2mh+oh+takkah)+k+pukuh+kh+s+erill.wc+vh

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h, kt, 32,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h, kt, 32,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 595791 2h, kt, 32,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 38 370,00 Vh. 127 900,00 Keilanrinteenkatu 5. Asunto Oy Kuopion Keilantori. Rakentaja Pohjola

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su 14.06.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kornetinkuja 8, 90630 Oulu Kaupunki: Oulu Kaupungin osa: Hönttämäki Kiinteistötunnus: 564-90-20-4 Talotyyppi: Omakotitalo omalla tontilla Huoneet: 4-5h(3-4mh+oh)+k+ruok.tila+takkah+khh+kh+s+et+tk

Lisätiedot

Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero h,k,s,var,at, 109,7 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero h,k,s,var,at, 109,7 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Paritalo Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero 606253 4h,k,s,var,at, 109,7 m² Kov. 1984 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 198 000,00 Vh. 198 000,00 Koivusillantie 46. Tilava paritalokoti Toivolan rauhallisella alueella.

Lisätiedot

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23.

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23. Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero 594915 3h, kt, s (2-3h+kt+s yhtiöjärjestyksen mukaan), 63,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 55 950,00 Vh. 191 400,00 Poukamankatu 23. Juuri valmistuneessa

Lisätiedot

Eura, Honkilahti Kohdenumero h,k,alkovi,s, 50,0 m²/50,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Eura, Honkilahti Kohdenumero h,k,alkovi,s, 50,0 m²/50,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vapaa-ajan asunto Eura, Honkilahti Kohdenumero 631013 2h,k,alkovi,s, 50,0 m²/50,0 m² Kov. 1941 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 45 000,00 Susiveräjäntie 68 A. 1941 rakennettu siistikuntoinen vapaa-ajan asunto

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 20.04.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Rantasauna 3 A, 91910 Tupos Liminka Tupos Pinta-ala: 81 m² Kerroksia: 1 Yleiskunto: Paritalo

Lisätiedot

Kokemäki, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 76,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kokemäki, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 76,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Kokemäki, Keskusta Kohdenumero 604963 3h,k,s, 76,5 m² Kov. 1990 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 109 000,00 Vh. 109 000,00 Puhdistamontie 5 as 1. Siisti, kodikas, hyvän pohjaratkaisun omaava päätyhuoneisto

Lisätiedot

Helsinki, Kamppi Kohdenumero Varastotila, 36,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,34 Vh ,00

Helsinki, Kamppi Kohdenumero Varastotila, 36,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,34 Vh ,00 Varastotila Helsinki, Kamppi Kohdenumero 601770 Varastotila, 36,0 m² Kov. 1931 Energialuokka E Mh. 48 536,34 Vh. 49 000,00 Malminrinne 2-4. Korkea kellarikerroksen varastotila keskeiseltä sijainnilta Kampista.

Lisätiedot

Kajaani, Kättö Kohdenumero oh+k+2mh+takkahuone+kph+s+wc, 92,5 m²/128,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Kajaani, Kättö Kohdenumero oh+k+2mh+takkahuone+kph+s+wc, 92,5 m²/128,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Kajaani, Kättö Kohdenumero 595170 oh+k+2mh+takkahuone+kph+s+wc, 92,5 m²/128,0 m² Kov. 1976 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 109 000,00 Jalastie 10. Rauhallisella asuinalueella sijaitseva näppärän

Lisätiedot

Kannonkoski Kohdenumero h,k,s, 64,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00

Kannonkoski Kohdenumero h,k,s, 64,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Kannonkoski Kohdenumero 634489 2h,k,s, 64,0 m² Kov. 1973 Energialuokka E 2013 Mh. 35 000,00 Vh. 35 000,00 Kankaalantie 8. Kannonkoskella, palveluiden ja Syväjärven läheisyydessä, hyväkuntoinen

Lisätiedot

Järvenpää, Mikonkorpi Kohdenumero h+k+wc+s+at, 90,0 m²/140,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Järvenpää, Mikonkorpi Kohdenumero h+k+wc+s+at, 90,0 m²/140,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Järvenpää, Mikonkorpi Kohdenumero 646946 3h+k+wc+s+at, 90,0 m²/140,0 m² Kov. 1982 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 290 000,00 Peurakatu 3. Haaveleitko kodista jossa on oma ranta? Täältä se löytyy.

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 14.06.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Kamulankuja 7, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: 129 m² Kokonaisala: 184 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Omakotitalo. Tohmajärvi, Peijonniemi Kohdenumero h,k, 60,0 m²/65,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Omakotitalo. Tohmajärvi, Peijonniemi Kohdenumero h,k, 60,0 m²/65,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Tohmajärvi, Peijonniemi Kohdenumero 584337 2h,k, 60,0 m²/65,0 m² Kov. 1947 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 32 000,00 Sininentie 834. Vuonna 1947 rakennettu omakotitalo, jota remontoitu 2016 runsaasti:

Lisätiedot

Vaasa, Pukinjärvi Kohdenumero h,k,s, 100,0 m² Kov Energialuokka B Mh ,00 Vh ,00

Vaasa, Pukinjärvi Kohdenumero h,k,s, 100,0 m² Kov Energialuokka B Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Vaasa, Pukinjärvi Kohdenumero 591053 4h,k,s, 100,0 m² Kov. 2009 Energialuokka B Mh. 235 000,00 Vh. 235 000,00 Kaviotie 3. Moderni ja viihtyisä, uuden veroinen rivitalokoti Pukinjärven suositulla

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 17.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Veräjätie 32, 90530 Oulu Oulu Välivainio Paritalo Kokonaisala: 106 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Varkaus, Päiviönsaari Kohdenumero h, kk (yhtiöjärjestyksen mukaan), 45,0 m² Kov Energialuokka F 2007 Mh ,00 Vh.

Varkaus, Päiviönsaari Kohdenumero h, kk (yhtiöjärjestyksen mukaan), 45,0 m² Kov Energialuokka F 2007 Mh ,00 Vh. Kerrostalo Varkaus, Päiviönsaari Kohdenumero 637095 2h, kk (yhtiöjärjestyksen mukaan), 45,0 m² Kov. 1952 Energialuokka F 2007 Mh. 5 000,00 Vh. 5 000,00 Ahlströminkatu 20. Myydään www.huutokaupat.com- sivuilla

Lisätiedot

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h, kk, kph, vh, 38,0 m² Kov Energialuokka F Mh ,58 Vh ,00

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h, kk, kph, vh, 38,0 m² Kov Energialuokka F Mh ,58 Vh ,00 Kerrostalo Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero 605420 2h, kk, kph, vh, 38,0 m² Kov. 1952 Energialuokka F Mh. 103 450,58 Vh. 109 000,00 Vaasankatu 8. Aivan keskustan palveluiden ja yliopiston tuntumassa heti

Lisätiedot

Turku Kohdenumero h,k,kph,parveke, 57,0 m² Kov Energialuokka G Mh ,00 Vh ,00

Turku Kohdenumero h,k,kph,parveke, 57,0 m² Kov Energialuokka G Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Turku Kohdenumero 602573 2h,k,kph,parveke, 57,0 m² Kov. 1967 Energialuokka G Mh. 132 500,00 Vh. 132 500,00 Vähä Hämeenkatu 12 a. Peruskuntoinen 6.krs asunto. Putkiremontti tehty josta tulevaa

Lisätiedot