Liikekiinteistö Myllymäki Lappeenranta 1941 m 2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Liikekiinteistö Myllymäki Lappeenranta 1941 m 2"

Transkriptio

1 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liikekiinteistö Myllymäki Lappeenranta 1941 m 2 Tuotto-odotus* 5,5% HYVÄ SIJAINTI UUSI RAKENNUS VAKAA VUOKRALAINEN HYVÄ TUOTTO MALTILLISET RISKIT *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti. Laskelma on alustava, perustuen ennusteisiin ja WS Kiinteistöille annettuihin tietoihin, ilmoitettu sitoumuksetta ja vain suuntaa-antavana.

2 VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen asiantuntija

3 NÄKEMYKSEMME MARKKINATILANTEESTA 8/2013 Kiinteistösijoitukset ovat tänäänkin houkuttava kohde tuottohakuiselle sijoittajalle Asunto- ja kiinteistösijoittaminen on edelleen erinomainen tapa sekä turvata että kasvattaa varallisuutta sekä hajauttaa sijoitussalkkua. Kiinteään omaisuuteen sijoittaminen on ollut tuottoisaa sijoitustoimintaa kautta historian, jossa on päästy hyötymään vuokratulojen ohella myös pääoman kasvusta. Sijoittaminen asuntoihin ja kiinteistöihin vaatii aina näkemyksen sijoituskohteen sijainnista, riskeistä, mahdollisuuksista sekä tuottopotentiaalista. Kohteen valinnassa on otettava huomioon, kuinka kohde asettuu markkinoilla vallitsevaan kysyntään ja kuinka markkinoilla tapahtuvat muutokset vaikuttavat kohteeseen. Oikean kohteen löytäminen ja erityisesti sen jalostaminen tuottavaksi sijoituskohteeksi vaatii aina puolueetonta tietoa ja kattavaa faktoihin perehtymistä. Tämän takia asiantuntijan puoleen kääntyminen kannattaa aina. Takana on haasteellisia sijoitusvuosia osakemarkkinoilla. Näkemyksemme mukaan tämä on johtanut asunto- ja kiinteistösijoittamisen kasvuun. Asunto- ja kiinteistösijoittaminen on tarjonnut vakaata tuottoa ja arvonnousuakin viimeiset vuodet. Taloudellisten suhdanteiden aiheuttama osakemarkkinoiden epävarmuus antaa jatkossakin erinomaisia mahdollisuuksia sekä arvon että tuoton kerryttämiseen kiinteistösijoituksilla. Tiloja on tällä hetkellä paljon myytävänä, eikä suurin osa tarjonnasta täytä sijoittamiselle asetettuja kriteereitä. Sen sijaan tarkoilla valintakriteereillä markkinoilta on löydettävissä erittäin hyviä kohteita ja tilaisuuksia sijoittajalle.

4 YRITYSESITTELY Sijoittamisen ja varainhoidon ammattilainen - vakaa, osaava ja kokenut toimija Suomen WS Kiinteistöt Oy on osa vuonna 2006 perustettua Wallstreet konsernia. Yritysryhmän palveluksessa työskentelee yli 40 sijoituksen ja varainhoidon kokenutta ja arvostettua ammattilaista. Wallstreet ryhmällä on yli asiakasta ja 200 asiakasomistajaa. Suomalainen vakavarainen yrityskonsernimme tarjoaa säästö- ja sijoituspalveluita, asunto- ja kiinteistövarallisuuden hoitopalveluita, yrityskauppojen ja yritysjohdon konsultointia sekä taloushallinnon palveluita. Wallstreetin kautta säästetty ja sijoitettu sijoitusvarallisuus on noussut jo yli 300 milj. euroon. Konsernin osaamisen avulla asiakkaamme saavat laaja-alaisen näkemyksen asunto- ja kiinteistövarallisuuden kasvattamiseen lähestymisellä, joka on tyypillistä varainhoitotaustaisille ammattilaisille. Suomen WS Kiinteistöt tarjoaa kaikissa markkinaolosuhteissa ainutlaatuisen korkeatasoista ja osaavaa kohteiden välityspalvelua, sekä myyjille että ostajille. Hyödynnämme asiakkaittemme eduksi ainutlaatuista APAM analyysiä, jonka avulla pystymme tehokkaasti ja luotettavasti hakemaan, seulomaan ja tarjoamaan kohteita tuotto-, arvoja kasvuhakuisille sijoittajille. Konsernimme pääkonttori Helsingin Aleksanterinkadulla. Palvelemme kattavasti koko Suomessa, tukikohtinamme toimistot lisäksi Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä. Lue lisää Wallstreet konsernin tarjoamista palveluista ja tuoreimmat uutiset osoitteessa

5 KOHTEIDEN LUOKITUS Haemme, tunnistamme ja välitämme kohteet niiden tuoton, arvon ja kehityksen mukaan. Tuottokohteet tarjoavat sijoittajalle kestävää tuottoa, sillä niissä on useimmiten hyvät vuokralaiset yli viiden vuoden vuokrasopimuksilla. Arvokohteet ovat sijoittajille kiinnostavia sillä niiden arvon oletetaan kehittymään suotuisasti tulevaisuudessa. Arvokohteille ominaista ovat hyvä sijainti, rakennuksen kunto ja ominaisuudet sekä pitkäikäisyys. Suomen WS Kiinteistöt on erikoistunut puhtaasti kohteisiin, jotka kohtaavat ammattimaisesti sijoittavien tahojen strategiset tavoitteet. Kohteina voivat yhtä hyvin olla yksittäiset asunnot, toimitilat, liiketilat, kokonaiset kiinteistöt, varastot, maa-alueet ja tontit. Sijoituksia tarjotaan eri kokoluokissa. Kohteet on jaoteltu kolmeen pääkategoriaan; tuotto, arvo ja kehitys. Yksittäinen kohde kuuluu yleensä yhteen kategoriaan, mutta optimitilanteessa kiinteistö voi täyttää kaikkien kolmen kategorian kriteerit. Jokaisen kohteen esitteessä on mainittu, minkä kategorian mukainen kohde on. Kohteiden sijoituskelpoisuutta arvioidaan APAM mallilla. Tarkastelemme kohteita niiden sijoituskelpoisuuden kautta. Kohteemme vaihtelevat kooltaan yksittäisistä huoneistoista kokonaisiin rakennuksiin, uudiskohteista saneerausprojekteihin. Kehityskohteet tarjoavat sijoittajalle merkittäviä mahdollisuuksia, sillä niistä on jalostamalla mahdollista saada merkittäviä tuottoja. Kehityskohteet ovat useimmiten sijoitushorisontiltaan 1-3 vuotta.

6 APAM -ANALYYSI Sijoituskelpoisuuden analysointi jäsennellysti ja objektiivisesti Sovellamme kiinteistösijoituskohteiden arvioinnissa ja valinnassa markkinoilla ainutlaatuista ja innovatiivista APAM mallia (Advanced Property Assessment Model). Menetelmä perustuu tarkasti valittuihin yhteismitallisilla asteikoilla pisteytettäviin hierarkkisesti luokiteltuihin parametreihin, joilla on normitetussa mallissa omat tarkasti määritellyt painotuksensa. APAM mallissa läpikäydään jäsennellysti kymmeniä tarkistuskohtia aina kiinteistön kunnosta esimerkiksi tuottojen takana olevien vuokralaisten taustoihin ja luottokelpoisuuteen. Analyysissä tarvittavat tiedot kerätäänkin sekä kiinteistön omistajalta, viranomaisilta, julkisista lähteistä että kolmansilta puolueettomilta osapuolilta. Kaikki oleelliset tekijät sijainnista aina vuokrasopimuksen korotusperusteeseen katetaan varman systemaattisesti analyysissa. Myös odotettu arvonkehitys suhteutettuna alueen indeksiin pisteytetään. APAM Malli muodostaa mistä kohteesta tahansa aina vertailukelpoisen kokonaisarvosanan. Suomen WS Kiinteistöt suorittaa toimeksiantoja ainoastaan kiinteistöille, joiden APAM pisteet ylittävät sijoituskelpoisuudelle kuukausittain asettamamme viiterajan. Sekä myynti- että ostotoimeksiantojemme kohteena olevat kiinteistöt käyvät aina läpi yhtenevät ja vertailun mahdollistavat analyysit.

7 KOHDETIEDOT Liikekiinteistö 1941m 2, Lappeenranta

8 YHTEENVETO KOHTEESTA Uusi, erittäin korkeatasoinen, vuokrattu moderni liikekiinteistö Lappeenrannan Myllymäessä, m 2 TUOTTO ARVO KEHITYS Tuottoodotus* 5, 5 % Myyntihinta Vuokratuotto/vuosi Vuokrasopimus Vuokralainen vuotta Kansainvälinen LVI- ja tekniikkatukkuri, liikevaihto 2MRD Liiketila, myymälätila, toimistotiloja sosiaalitilat, väestösuoja ja tekninen tila, m2 SIJAINTI UUSI HUOLTOVAPAA RAKENNUS KANSAINVÄLINEN, MENESTYVÄ VUOKRALAINEN HYVÄ TUOTTO PITKÄ VUOKRASOPIMUS MALTILLISET RISKIT Joulukuussa 2012 valmistunut liikerakennus, nopeasti kasvavalla Myllymäen alueella. Vakavarainen ja pitkäaikainen vuokralainen takaa kohtuullisen tuoton. Rakennus on valmistettu laadukkaista materiaaleista, täyttäen nykyaikaiset standardit. Lisätiedot Kimmo Luokomaa tai kimmo.luokomaa@wallstreet.fi *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti. Laskelma on alustava, perustuen useisiin olettamiin ja epävarmuustekijöihin, ilmoitettu sitoumuksetta ja vain suuntaa-antavana.

9 KOHTEEN TIEDOT Huoneisto Osakkeet: Hallintamuoto: Kiinteistöosakeyhtiö Huoneluku: Myymälätila, toimistotiloja sosiaalitilat, väestösuoja ja tekninentila Kerros/Kerroksia: 1/2 Pinta-ala: m2 Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen Lisätietoja pinta-alasta: Pesutilat: Kunto: Tuottoodotus* 5, 5 % Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Suihkut. Erillinen WC Uusi Muita tietoja Kaavoitus: Lisätietoja: Vuokra 17023,37 /kk. Asumiskustannukset Vesi: Sähkölämmitys: Yleiskaava. KL Liikerakennusten korttelialue, lisätiedot Lappeenrannan kaupunki. Kohde on vuokrattu. Oma mittari. Ilmalämpöpumput. Muut maksut / lisätietoa maksuista: Öljyn kulutus Kiinteistövero Hinta n / vuosi ,79 / vuosi. Myyntihinta: ,00 (1 633,18 /m2) Velaton hinta: ,00 Kiinteistö- ja yhtiötiedot Yhtiön nimi: Kiinteistö Oy Lappeenrannan Myllykallionkatu Tontti: Oma, m2 Käyttöönottovuosi: 2013 Rakennusmateriaali: Muu. Uretaaniohutlevy IzoCold PUR/IPR 160. Kattotiedot: Tyyppi: Pulpettikatto. Kate: Alkorplan PVC. Lämmitysjärjestelmä: Öljy Autonsäilytys: Runsaasti parkkitilaa. Kiinteistönhoito: Piha-alueiden huollosta vastaa vuokralainen. Yhtiön tilat ja varustelu: Väestönsuoja. Taloyhtiössä ei ole hissiä. *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti. Laskelma on alustava, perustuen useisiin olettamiin ja epävarmuustekijöihin, ilmoitettu sitoumuksetta ja vain suuntaa-antavana.

10 KUVIA KOHTEESTA Tuottoodotus* 5, 5 % Uudenvetoinen kiinteistö on vuokralaisen vaatimuksien mukaan rakennettu ja varusteltu erittäin korkeatasoiseksi. Vuokrasopimus on 7- vuotinen. *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti. Laskelma on alustava, perustuen useisiin olettamiin ja epävarmuustekijöihin, ilmoitettu sitoumuksetta ja vain suuntaa-antavana.

11 TIETOJA ALUEESTA JOSSA KOHDE SIJAITSEEE Lappeenranta on aktiivinen alue joka kiinnostaa sekä kotimaisia että venäläisiä sijoittajia. Lappeenrannan sijainti EU:n ja Venäjän rajalla avaa monipuoliset mahdollisuudet mm. kaupan alan toimijoille. Yliopistokaupunkina Lappeenrannan monipuolinen elinkeinorakenne ylläpitää alueen asemaa vahvana toimitilamarkkina-alueena. Käsityksemme mukaan Lappeenrannan sijainniltaan parhaiden kiinteistöjen kehitys jatkuu tulevaisuudessakin koko Itä-Suomen vahvimpana ja tekee siitä erittäin houkuttelevan osan maantieteellisesti hajautettua kiinteistösijoitussalkkua. Liiketilojen vuokrien ennustetaan pysyvän vakaina, ja liiketilavuokriin odotetaan jopa pientä nousua. Lappeenrannan asema yhdysväylänä idän ja lännen välillä jatkaa vahvaa kasvuaan ja useimmat valtakunnalliset toimijat hakeutuvat yhä kasvavan ja maksukykyisen asiakasvirran alueelle. Nettotuottovaatimukset ovat tällä hetkellä valtakunnallisesti noin seitsemän prosentin tasoilla. Vuonna 2013 valmistunut kohde on poikkeuksellisen erinomaisessa teknisessä kunnossa ja tarjoaa omistajalleen hyvän ja vakaan sijoituskohteen.

12 VÄLITTÄJÄN ESITTELY Suomen WS Kiinteistöt Oy Aleksanterinkatu 15 A, Helsinki Hämeenkatu 22 B (4.krs), Tampere kiinteistot@wallstreet.fi Puh Mikko Petäjistö Toimitusjohtaja Gsm mikko.petajisto@wallstreet.fi

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä Turun alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä Turun alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Vuokrattuja liikekiinteistöjä Turun alueelta VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen asiantuntija NÄKEMYKSEMME MARKKINATILANTEESTA

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen Tuotto-odotus* 3-5 % *) Kohteelle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti.

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Turun alueelta. Tuotto-odotus* 9,0 %

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Turun alueelta. Tuotto-odotus* 9,0 % ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Turun alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 9,0 % VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Viinikankulma 2508 m2, Tampere Tuotto-odotus*? % LOISTAVA SIJAINTI MAHDOLLISUUS PITKÄÄN VUOKRASOPIMUKSEEN HYVÄ TUOTTO ARVOKIINTEISTÖ

Lisätiedot

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pohjois-Pohjanmaan alueelta

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pohjois-Pohjanmaan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pohjois-Pohjanmaan alueelta Tuotto-odotus* 9,1 % TUOTTO ARVO KEHITYS *) Kiinteistölle optimiolosuhteissa

Lisätiedot

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pirkanmaan alueelta

Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pirkanmaan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Pirkanmaan alueelta 9,8 % VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Uudenmaan alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Uudenmaan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Vuokrattuja liikekiinteistöjä pitkillä vuokrasopimuksilla Uudenmaan alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS 9,4 % VÄLITTÄJÄN ESITTELY Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Uusia sijoitusasuntoja PK-seutu/Kauniainen Tuotto-odotus* 5 % *) Kohteelle optimiolosuhteissa arvioitu sijoituksen vuotuinen tuottoprosentti.

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Tontti 50 vuoden vuokrasopimuksella, Ratina Tampere 3766 m 2

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Tontti 50 vuoden vuokrasopimuksella, Ratina Tampere 3766 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ Tontti 50 vuoden vuokrasopimuksella, Ratina Tampere 3766 m 2 TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 6,0 % LOISTAVA SIJAINTI 50 VUODEN VUOKRASOPIMUS HYVÄ TUOTTO

Lisätiedot

Liikekiinteistö Helsinki 3490 m 2

Liikekiinteistö Helsinki 3490 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liikekiinteistö Helsinki 3490 m 2 Tuotto-odotus*?% ERINOMAINEN SIJAINTI TÄYSIN SANEERATTU RAKENNUS HYVÄT VUOKRALAISET VAKAA TUOTTO TÄYTEEN

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 7-8 % LOISTAVAT SIJAINNIT PITKÄT VUOKRASOPIMUKSET

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Liikekiinteistö Hämeenlinna 2037 m2 + 129 m 2

ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ. Liikekiinteistö Hämeenlinna 2037 m2 + 129 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liikekiinteistö Hämeenlinna 2037 m2 + 129 m 2 Tuotto-odotus* 7,24% LOISTAVA SIJAINTI TÄYSIN UUSITTU HUOLTOVAPAA RAKENNUS ERITTÄIN HYVÄT

Lisätiedot

Asuntokiinteistö Wetterhoff Arjanlinna, Hämeenlinna

Asuntokiinteistö Wetterhoff Arjanlinna, Hämeenlinna ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Asuntokiinteistö Wetterhoff Arjanlinna, Hämeenlinna HYVÄ MAKRO- JA MIKROSIJAINTI VANKKA RAKENNUS PALJON PIENIÄ ASUNTOJA SELKEÄ TOTEUTTAMINEN

Lisätiedot

Liike- ja asuntokiinteistö Riihimäki 1522 m 2

Liike- ja asuntokiinteistö Riihimäki 1522 m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Liike- ja asuntokiinteistö Riihimäki 1522 m 2 HYVÄ MAKRO- JA MIKROSIJAINTI VANKKA RAKENNUS PALJON PIENIÄ ASUNTOJA SELKEÄ TOTEUTTAMINEN

Lisätiedot

Hoivakotikiinteistö, ydinkeskusta Tornio 1269m 2

Hoivakotikiinteistö, ydinkeskusta Tornio 1269m 2 ESITE SIJOITUSKOHTEEKSI TARJOTUSTA KIINTEISTÖSTÄ TUOTTO ARVO KEHITYS Hoivakotikiinteistö, ydinkeskusta Tornio 1269m 2 Tuotto-odotus* 7,3% LOISTAVA SIJAINTI TÄYSIN UUSITTU HUOLTOVAPAA RAKENNUS ERITTÄIN

Lisätiedot

Myydään kaksi hoivakotikiinteistöä omistavan yhtiön koko osakekanta HYVÄT SIJAINNIT HUOLLETUT RAKENNUKSET LISÄRAKENTAMINEN MAHDOLLISTA HYVÄ TUOTTO

Myydään kaksi hoivakotikiinteistöä omistavan yhtiön koko osakekanta HYVÄT SIJAINNIT HUOLLETUT RAKENNUKSET LISÄRAKENTAMINEN MAHDOLLISTA HYVÄ TUOTTO Myydään kaksi hoivakotikiinteistöä omistavan yhtiön koko osakekanta HYVÄT SIJAINNIT HUOLLETUT RAKENNUKSET LISÄRAKENTAMINEN MAHDOLLISTA HYVÄ TUOTTO TUOTTO ARVO KEHITYS 2.300.000 Tuottohakuisen kiinteistösijoittamisen

Lisätiedot

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta

ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ. Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta ESITE SIJOITUSKOHTEIKSI TARJOTUISTA KIINTEISTÖSTÄ Kiinteistösijoitus vaihtoehtoja Tampereelta, kehittyvältä Ratinan alueelta TUOTTO ARVO KEHITYS Tuotto-odotus* 7-8% LOISTAVAT SIJAINNIT PITKÄT VUOKRASOPIMUKSET

Lisätiedot

Uusia sijoitusasuntoja Jyväskylästä

Uusia sijoitusasuntoja Jyväskylästä TUOTTO ARVO KEHITYS Uusia sijoitusasuntoja Jyväskylästä Tuotto-odotus* 7,o% HYVÄ SIJAINTI - KASVUKESKUS HYVÄ MIKROSIJAINTI UUSI HUOLTOVAPAA TALOYHTIÖ HYVÄ TUOTTO OMALLE PÄÄOMALLE MALTILLISET RISKIT Hinnat

Lisätiedot

Liiketilaa, 86m2, Lamminpää. Vuorentaustantie 2 B 20 A 33420 Tampere

Liiketilaa, 86m2, Lamminpää. Vuorentaustantie 2 B 20 A 33420 Tampere Liiketilaa, 86m2, Lamminpää Vuorentaustantie 2 B 20 A 33420 Tampere Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy Pyynikintori 8 Li 2, 33230 Tampere Y-tunnus: 2456454-8 puh: 0207802660 www: www.huom.fi Liiketila, Liikehuoneisto,

Lisätiedot

Satakunnankatu 28 TSTO 1 33210 Tampere

Satakunnankatu 28 TSTO 1 33210 Tampere Toimistotilaa, 370m2 + 107m2, Keskusta Satakunnankatu 28 TSTO 1 33210 Tampere Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy Pyynikintori 8 Li 2, 33230 Tampere Y-tunnus: 2456454-8 puh: 0207802660 www: www.huom.fi Toimistotila,

Lisätiedot

KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA

KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA Niko Visuri Myyntijohtaja BH Broker House Oy OHJELMA Miksi sijoittaa kiinteistöihin? Kiinteistösijoittajan haasteet Ratkaisuna kiinteistörahastot Esimerkkejä

Lisätiedot

Raasepori, Tenhola Kohdenumero h, k, kph, 356,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Raasepori, Tenhola Kohdenumero h, k, kph, 356,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tenhola Kohdenumero 553251 4 h, k, kph, 356,0 m² Kov. 1948 Energialuokka e-tod. Mh. 298 000,00 Vh. 298 000,00 Trollshovdantie 30. Mahdollisuuksien kiinteistö, tässä löytyy 4 asuntoa

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Myytävät

Lisätiedot

Oulu, Höyhtyä Kohdenumero kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Oulu, Höyhtyä Kohdenumero kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Oulu, Höyhtyä Kohdenumero 641448 8 kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov. 1961 Energialuokka e-tod. Mh. 195 000,00 Vh. 195 000,00 Hanhitie 22. Sijoittajat hox! Nyt myynnissä monien mahdollisuuksien

Lisätiedot

Lomaosake Kuusamo, Rukatunturi Kohdenumero Rukankyläntie 6.

Lomaosake Kuusamo, Rukatunturi Kohdenumero Rukankyläntie 6. Lomaosake Kuusamo, Rukatunturi Kohdenumero 579352 tupakeittiö,2mh,ph,sa,2wc,2parveketta, 61,0 m² Kov. 2009 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 119 883,00 Vh. 182 000,00 Rukankyläntie 6. Aivan Rukan ydinkeskustassa

Lisätiedot

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ 04.09.16 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeet: Takalonpisto 6B, 90240 Oulu Oulu Patamäki As Oy-muotoinen paritalo

Lisätiedot

Pyynikki, Keskusta 33200 Tampere 21.09.2015

Pyynikki, Keskusta 33200 Tampere 21.09.2015 Mäntykatu 6 C 69 Pyynikki, Keskusta 33200 Tampere 21.09.2015 Proin in dolor mauris consequat aliquam. Donec ipsum, vestibulum ullamcorper venenatis augue. Esittely Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto, rauhalliselta

Lisätiedot

Karstula Kohdenumero Tupak,mh,ph,s,wc, 45,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Karstula Kohdenumero Tupak,mh,ph,s,wc, 45,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Vapaa-ajan asunto Karstula Kohdenumero 620570 Tupak,mh,ph,s,wc, 45,0 m² Kov. 1990 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 59 000,00 Vh. 59 000,00 Kouheroisentie 99. Lomakouheron alueella Karstulassa, siistikuntoinen

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 26.08.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Rantakalliontie 12, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: 123 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 19.11.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Lämsäntie 17, 90230 Oulu Oulu Kastelli Kiinteistötunnus: 564-22-17-9 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: n. 96 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Petäjävesi, Petäjävesi Kohdenumero h+k+kph, 65,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00

Petäjävesi, Petäjävesi Kohdenumero h+k+kph, 65,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Petäjävesi, Petäjävesi Kohdenumero 631803 2h+k+kph, 65,0 m² Kov. 1960 Energialuokka E 2013 Mh. 130 000,00 Vh. 130 000,00 Kirkkotie 3. Tämä 60-luvun talo on kokenut kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen

Lisätiedot

Omakotitalo. Lohja, Virkkala Kohdenumero h,avokeittiö,s, 154,0 m²/394,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Lohja, Virkkala Kohdenumero h,avokeittiö,s, 154,0 m²/394,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Lohja, Virkkala Kohdenumero 594158 5h,avokeittiö,s, 154,0 m²/394,0 m² Kov. 1938 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 495 000,00 Tuusankuja 8. Kulttuurihistoriallisesti arvokas, arkkitehti Gösta Cajanuksen

Lisätiedot

Energialuokka Ei e-tod.

Energialuokka Ei e-tod. Paritalo Imatra, Saareksiinmäki 3h+k+s, 90,0 m² Kov. Mh. Vh. 1991 89 000,00 89 000,00 Kohdenumero 659749 Energialuokka Ei e-tod. Portsillankatu 16. Hyvältä paikalta kadun päässä kodikas, siistikuntoinen

Lisätiedot

As Oy Kivistön Herakles, Vantaa. Keltasafiirinpolku 3 J-K, Vantaa. Huoneisto Valmistuminen: Kerroksia: Pinta-alan peruste: Näkymät:

As Oy Kivistön Herakles, Vantaa. Keltasafiirinpolku 3 J-K, Vantaa. Huoneisto Valmistuminen: Kerroksia: Pinta-alan peruste: Näkymät: Premico Kodit Eteläesplanadi 20, 00130 HELSINKI Y-tunnus: 2237467-9 puh: 029 007 5060 www: www.premicokodit.fi As Oy Kivistön Herakles Keltasafiirinpolku 3 J-K, 01700 Vantaa Huoneisto Valmistuminen: Kerroksia:

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 11.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Karhitie 10, 90530 Oulu Oulu Välivainio Kiinteistötunnus: 564-60-42-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 97 m² Omakotitalo

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su 22.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kiskotie 22 B, 90150 Oulu Oulu Nokela, Etu-Nokela Kiinteistötunnus: 564-14-34-2 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 14.06.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Kamulankuja 7, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: 129 m² Kokonaisala: 184 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pekantie 12, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki, Keskusta Omakotitalo Pinta-ala: 148,9 m² Kokonaisala: 167,3

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 19.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Mourungintie 207, 90310 Oulu Kempele Juurussuo Pinta-ala: 111 m² Kokonaisala: 132 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 02.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Iso-Anttilantie 9, 91500 Muhos Muhos Anttila Omakotitalo Pinta-ala: 148 m² Kokonaisala: 167

Lisätiedot

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 26,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 26,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero 658781 1h,kt, 26,0 m² Kov. 2020 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 30 210,00 Vh. 100 700,00 Matkusniemenkatu 13. ENNAKKOMARKKINOINNISSA Asunto Oy Kuopion Kippari. Rakentaja

Lisätiedot

182,0 m², 5-6h + k + sa,

182,0 m², 5-6h + k + sa, Kohteen ilmoittaja Nimi: Tarmo Lotvonen Puh: 050 438 8132 Lotvonen Brothers LKV Oy Uusikatu 35 LH 104 B 90100 Oulu Puh: 0504388132 Oulun ydinkesustasta ainutlaatuinen ylimmän 6/6 krs:n kattoterassihuoneisto,

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 17.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Veräjätie 32, 90530 Oulu Oulu Välivainio Paritalo Kokonaisala: 106 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Kuusamo, Ruka Kohdenumero tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Kuusamo, Ruka Kohdenumero tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Kerrostalo Kuusamo, Ruka Kohdenumero 604121 tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov. 2006 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 154 060,00 Vh. 196 000,00 Rukatunturintie 9. Rukankylän ydin Keskustassa sijaitseva

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 26.04.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Raivaajantie 14, 90140 Oulu Oulu Karjasilta Omakotitalo Pinta-ala: 103 m² Kokonaisala: 125

Lisätiedot

OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto

OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto OP-Vuokratuotto OP-Vuokratuotto on erikoissijoitusrahasto, jonka kautta pääsee vaivattomasti sijoittamaan kiinteistöihin. Rahasto sijoittaa varansa pääasiassa asuntoihin,

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 14.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Pinta-ala: Rimpitie 27, 90560 Oulu Oulu Mustasuo Omakotitalo Kokonaisala: 111

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 10.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Simpsonintie 8, 90800 Oulu Kaupunki/Kunta: Oulu Kaupungin/Kunnanosa: Herukka Kiinteistötunnus: 564-77-4-2 Talotyyppi: Omakotitalo omalla tontilla Huoneet: 3h(2mh+oh)+k+ruok.tila+et+erill.wc+tk

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 23.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Tiedonkaari 15 A, 90570 Oulu Oulu Syynimaa Pinta-ala: n. 145 m² Kokonaisala: n.170 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 16.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Marja-ahontie 4, 90240 Oulu Oulu Iinatti Omakotitalo Pinta-ala: 130 m² Kokonaisala: 146 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Viitasaari Kohdenumero h,k,s, 85,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Viitasaari Kohdenumero h,k,s, 85,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Viitasaari Kohdenumero 623313 4h,k,s, 85,5 m² Kov. 1988 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 67 250,00 Vh. 72 000,00 Kustaantie 24-26. Myytävänä, parin kilometrin etäisyydellä Viitasaaren keskustasta,

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 21.03.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Laukantie 4, 91410 Jokirinne Muhos Päivärinne Pinta-ala: 114 m² Kokonaisala: 161 m² Kerroksia:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 20.04.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Rantasauna 3 A, 91910 Tupos Liminka Tupos Pinta-ala: 81 m² Kerroksia: 1 Yleiskunto: Paritalo

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Suokukkakuja 1, 90630 Oulu Oulu Korvensuora Pinta-ala: 108,5 m² Kokonaisala: 146 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

ORIONKATU 2, ORIMATTILA

ORIONKATU 2, ORIMATTILA ORIONKATU 2, ORIMATTILA KOY ORIMATTILAN VIRASTOTALO (N. 73 % OSAKEKANNASTA) SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL 237 00531 Helsinki Vaihde 0205 8111 Y-tunnus 1503388-4 www.senaatti.fi MYYNTIKOHDE

Lisätiedot

Omakotitalo. Kangasala, Saarikylät Kohdenumero h,k,2xet,wc,vintti, 240,0 m²/272,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Kangasala, Saarikylät Kohdenumero h,k,2xet,wc,vintti, 240,0 m²/272,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Kangasala, Saarikylät Kohdenumero 563253 5h,k,2xet,wc,vintti, 240,0 m²/272,0 m² Kov. 1912 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 390 000,00 Saarikylientie 893. Hirsirakenteinen v. 1912 valmistunut Saarikylien

Lisätiedot

Omakotitalo. Haapajärvi, Kohdenumero h,tupak,s, 80,0 m²/108,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Omakotitalo. Haapajärvi, Kohdenumero h,tupak,s, 80,0 m²/108,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Haapajärvi, Kohdenumero 571771 3h,tupak,s, 80,0 m²/108,0 m² Kov. 1962 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 49 000,00 Harakkaperäntie 15. Myytävänä pieni omakotitalo rauhallisella pihapiirillä luonnonrauhassa

Lisätiedot

Imatra, Ukonniemi Kohdenumero h,kt,s, 90,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Imatra, Ukonniemi Kohdenumero h,kt,s, 90,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Luhtitalo Imatra, Ukonniemi Kohdenumero 639587 3h,kt,s, 90,0 m² Kov. 2007 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 207 000,00 Vh. 207 000,00 Saalinkikuja 5. Tyylikäs ja tasokas lomahuoneisto Saimaa-näkymin Imatran

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 25.07.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Ajopelintie 6, 90310 Oulu Oulu Heikkilänkangas Omakotitalo 5h(4mh+oh)+k+khh+kh+s+erill.wc+et+tk+tekn.tila Muut tilat:

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh.

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh. Rivitalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 648745 3h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 188 769,47 Vh. 289 000,00 Niilontie 13. Uudenveroinen, moderni perheasunto rauhallisella

Lisätiedot

Vapaa-ajan asunto Kirkkonummi, Veikkola Kohdenumero h,k,kph,s,erill. wc, autokatos ja varastohuone, 87,0 m²/107,0 m² Kov.

Vapaa-ajan asunto Kirkkonummi, Veikkola Kohdenumero h,k,kph,s,erill. wc, autokatos ja varastohuone, 87,0 m²/107,0 m² Kov. Vapaa-ajan asunto Kirkkonummi, Veikkola Kohdenumero 599559 3h,k,kph,s,erill. wc, autokatos ja varastohuone, 87,0 m²/107,0 m² Kov. 1980-1992 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 158 000,00 Retuperäntie 33. VARAA

Lisätiedot

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Nokia, Keskusta Kohdenumero 607569 3h,k,s, 65,0 m² Kov. 2019 Energialuokka C Mh. 66 408,65 Vh. 221 500,00 Tontin lunastushinta 21 255,00 Kauppakatu 8. Uusi, upea kerrostalo Nokian keskustaan!

Lisätiedot

Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero Merituuli 26.

Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero Merituuli 26. Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero 586547 4h,tupak,khh,kph,s,wcx2,vh,ak,var,ter,katos, 100,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 97 245,00 Vh. 194 490,00 Merituuli 26. VIIMEISIÄ VIEDÄÄN!

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 7.1.2015 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Rinnetie 2, 90440 Kempele Kempele Sarkkiranta Kiinteistötunnus: 244-401-116-174 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Asuinpinta-ala: 133 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

Salontie 224, Mustio. Lisätiedot ja esittelyt: Timo Lahtinen puh

Salontie 224, Mustio. Lisätiedot ja esittelyt: Timo Lahtinen puh Salontie 224, 10360 Mustio Lisätiedot ja esittelyt: Timo Lahtinen puh. 0400 472 675 timo.lahtinen@asuntoverkko.com Liiketila, Ravintola-liikekiinteistö 697m2, Salontie 224, 10360 Mustio EKBORG-TAMMILINNA

Lisätiedot

Ylivieska Kohdenumero h,k,s, 69,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,56 Vh ,00

Ylivieska Kohdenumero h,k,s, 69,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,56 Vh ,00 Kerrostalo Ylivieska Kohdenumero 680141 3h,k,s, 69,0 m² Kov. 2014 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 87 851,56 Vh. 195 270,00 Savisilta 8. Huom! rahoitusvastike laskee: 1.7.2017 alkaen 690,00 euroa/kk. Etsitkö

Lisätiedot

28,0 m², 1h+avok+kph+p,

28,0 m², 1h+avok+kph+p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Rene Messia de Prado Puh: 0405186949 RE/MAX Casa Alto Laivurinrinne 1 00120 Helsinki Puh: 0500 322 232 Ihastuttava yksiö nyt myynnissä edulliseen hintaan, suositussa Alppikylän

Lisätiedot

Varkaus, Hertunranta Kohdenumero h,tupak,s, 80,7 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Varkaus, Hertunranta Kohdenumero h,tupak,s, 80,7 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Varkaus, Hertunranta Kohdenumero 601717 4h,tupak,s, 80,7 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 118 200,00 Vh. 289 200,00 Hertunranta 4. UUDESSA Asunto Oy Hertun Purjeessa ensimmäisen kerroksen

Lisätiedot

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ 02.06.16 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeet: Liinankuja 10 A 3, 90800 Oulu Oulu Herukka Luhtitalon alakerta 3h(2mh+oh)+k+kh+s+et

Lisätiedot

Kangasala, Lentola Kohdenumero h, k, kph, s, khh, wc, 73,0 m² Kov Energialuokka B 2007 Mh ,94 Vh ,00

Kangasala, Lentola Kohdenumero h, k, kph, s, khh, wc, 73,0 m² Kov Energialuokka B 2007 Mh ,94 Vh ,00 Paritalo Kangasala, Lentola Kohdenumero 607951 3h, k, kph, s, khh, wc, 73,0 m² Kov. 2016 Energialuokka B 2007 Mh. 49 196,94 Vh. 207 000,00 Kangasalantie 700. Laadukkaasti toteutettu uusi paritalokoti loistavalla

Lisätiedot

Evli Pankki Oyj. Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja

Evli Pankki Oyj. Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja Evli Pankki Oyj Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja 31.8.2016 Evli on sijoittamiseen erikoistunut yksityispankki, joka auttaa yksityishenkilöitä ja yhteisöjä kasvattamaan varallisuuttaan. Evli pähkinänkuoressa

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 16.03.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Koukkukuja 3, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Pinta-ala: 86,5 m² Kokonaisala: 128,5 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 15.09.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Parrastie 11, 90560 Oulu Oulu Koskela Kiinteistötunnus: 564-59-73-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo Pinta-ala:

Lisätiedot

Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00

Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero 566819 2h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 59 700,00 Vh. 199 000,00 Valtakatu 19. Valsa nousee aivan Rovaniemen ytimeen, Valistustalon paikalle.

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 08.03.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Keihääntie 3, 91900 Liminka Liminka Jutkokylä Omakotitalo omalla tontilla 4h(3mh+oh)+takkah+oleskeluh+khh+kh+s+työtila+2

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 19.07.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Nissiläntie 11, 90650 Oulu Oulu Ranta-Saarela Kokonaisala: 220 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Varastotila Oulu, Haukipudas, Annalankangas Kohdenumero Virpiväylä 12 varasto.

Varastotila Oulu, Haukipudas, Annalankangas Kohdenumero Virpiväylä 12 varasto. Varastotila Oulu, Haukipudas, Annalankangas Kohdenumero 647840 Harrastetila / varasto / autotalli, 38,9 m² Kov. 2019 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 21 395,00 Vh. 42 790,00 Virpiväylä 12 varasto. Hyvälle paikalle

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI MYYDÄÄN 2 031 M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE 7 82900 ILOMANTSI MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Ilomantsin virastotalon osakkeet 1-472, 735-1490 ja 1491-2293, jotka oikeuttavat pohjakerroksessa sijaitsevan toimistohuoneiston

Lisätiedot

Conorin Monitoimitilat

Conorin Monitoimitilat Conorin Monitoimitilat Koskelontie 27, Espoo Varaa nyt omat tilasi, ja voit vaikuttaa tilan varusteluun! Konsepti Conorinin luoma monitoimitila perustuu helposti räätälöitävien ja asiakaslähtöisten toimitilaratkaisujen

Lisätiedot

Vantaa, Kivistö Kohdenumero h+kt+ranskalainen parveke, 22,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,04 Vh ,00

Vantaa, Kivistö Kohdenumero h+kt+ranskalainen parveke, 22,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,04 Vh ,00 Kerrostalo Vantaa, Kivistö Kohdenumero 605103 1h+kt+ranskalainen parveke, 22,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 57 565,04 Vh. 148 500,00 Spinellikuja 5. Tehokasneliöinen 4. kerroksen pikkukoti valmistumassa

Lisätiedot

Vapaa-ajan asunto Mäntsälä, Sälinkää Kohdenumero Rantaviiva 60m, 2 h, k, parvi, holvisavusauna, 47,0 m²/47,0 m² Kov. 2006

Vapaa-ajan asunto Mäntsälä, Sälinkää Kohdenumero Rantaviiva 60m, 2 h, k, parvi, holvisavusauna, 47,0 m²/47,0 m² Kov. 2006 Vapaa-ajan asunto Mäntsälä, Sälinkää Kohdenumero 590128 Rantaviiva 60m, 2 h, k, parvi, holvisavusauna, 47,0 m²/47,0 m² Kov. 2006 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 178 000,00 Haarapuuntie 160. Loma-asunto luonnonkauniin

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 25.01.19 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Einonpolku 2, 90450 Kempele Kempele Metsärinne Pinta-ala: 118 m² Kokonaisala: 141 m² Omakotitalo

Lisätiedot

22,0 m², 2h, avok, parvi,

22,0 m², 2h, avok, parvi, Kohteen ilmoittaja Nimi: Harri Sallankivi Puh: +358 400 630 848 RE/MAX Extra Kodit Malmin raitti 7 00700 Helsinki Puh: 050 361 5099 Tämä ylimmän kerroksen näppärä kaksio viehättää avaruudellaan ja selkeällä

Lisätiedot

Turun asukasluku

Turun asukasluku Nyt tuli tarjolle hyvätuottoinen viiden kerrostalokaksion kokonaisuus Turusta! Kyseessä on suuri 92 asunnon 1970-luvulla rakennettu taloyhtiö, joka sijaitsee n. 6,0km päässä Turun keskustasta Lausteen

Lisätiedot

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin.

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin. Pörssisäätiön kiinteistöaamu 19.9.2012 1 Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin. Sen keskeinen

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 12.05.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kunnaksentie 7, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Kiinteistötunnus: 564-402-176-1 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 92

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Pokatie 4, 90800 Oulu Kaupunki/Kunta: Oulu Kaupungin/Kunnanosa: Pateniemi, Itä-Patela Talotyyppi: Omakotitalo Huoneet: 5h+k+ruok.tila+työtila+kh/wc+kh/pukuh/wc+s+erill.wc+vh+et+terassi+tekn.tila+parvitila

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 24.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Tuomaantie 18, 90410 Oulu Oulu Pinta-ala: 172 m² Kokonaisala: 203 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 06.04.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Ojakuja 6, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo 5h+k+takkah+khh+k+s+2 erill.wc+vh+et+tk Erillisessä

Lisätiedot

Liperi, Ylämylly Kohdenumero h, k, khh, s, 105,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Liperi, Ylämylly Kohdenumero h, k, khh, s, 105,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Paritalo Liperi, Ylämylly Kohdenumero 636731 4h, k, khh, s, 105,0 m² Kov. 2004 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 150 000,00 Vh. 150 000,00 Jääkäripolku 3. Huippupaikalla koulun ja päiväkodin läheisyydessä vuonna

Lisätiedot

Vaasa, Pukinjärvi Kohdenumero h,k,s, 100,0 m² Kov Energialuokka B Mh ,00 Vh ,00

Vaasa, Pukinjärvi Kohdenumero h,k,s, 100,0 m² Kov Energialuokka B Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Vaasa, Pukinjärvi Kohdenumero 591053 4h,k,s, 100,0 m² Kov. 2009 Energialuokka B Mh. 235 000,00 Vh. 235 000,00 Kaviotie 3. Moderni ja viihtyisä, uuden veroinen rivitalokoti Pukinjärven suositulla

Lisätiedot

Conorin Monitoimitilat Kiilatie 7, Kirkkonummi. Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta varusteluun!

Conorin Monitoimitilat Kiilatie 7, Kirkkonummi. Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta varusteluun! Conorin Monitoimitilat Kiilatie 7, Kirkkonummi Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta varusteluun! Sijainti Kiilatie 7, Kirkkonummi Etäisyyksiä kohteeseen Helsinki-Vantaan lentokenttä 39 min / 34 km Kirkkonummi

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 26.01.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Keikamotie 9, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: n. 116 m² Kokonaisala: 133 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

CASE VAKAA VANTAA. Huolettomia vakaatuottoisia sijoitusosuuksia 2012 rakennetusta raskaan liikenteen liikenneasemasta

CASE VAKAA VANTAA. Huolettomia vakaatuottoisia sijoitusosuuksia 2012 rakennetusta raskaan liikenteen liikenneasemasta CASE VAKAA VANTAA Huolettomia vakaatuottoisia sijoitusosuuksia 2012 rakennetusta raskaan liikenteen liikenneasemasta Nyt tulee tarjolle hieman tavallisesta poikkeava sijoituskohde tarjolla on osuuksia

Lisätiedot

Luumäki Kohdenumero h + k + s, 62,5 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00

Luumäki Kohdenumero h + k + s, 62,5 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Luumäki Kohdenumero 631290 2h + k + s, 62,5 m² Kov. 1989 Energialuokka E 2013 Mh. 59 000,00 Vh. 59 000,00 Sepänkuja 11. Aivan Taavetin keskustassa todella hyvän ja tilavan pohjaratkaisun omaava

Lisätiedot

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23.

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23. Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero 594915 3h, kt, s (2-3h+kt+s yhtiöjärjestyksen mukaan), 63,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 55 950,00 Vh. 191 400,00 Poukamankatu 23. Juuri valmistuneessa

Lisätiedot

Oripää, Kohdenumero h,k,kph,sauna,erill.wc, 96,5 m²/145,0 m² Kov Energialuokka G 2013 Mh ,00

Oripää, Kohdenumero h,k,kph,sauna,erill.wc, 96,5 m²/145,0 m² Kov Energialuokka G 2013 Mh ,00 Omakotitalo Oripää, Kohdenumero 639827 3h,k,kph,sauna,erill.wc, 96,5 m²/145,0 m² Kov. 1963 Energialuokka G 2013 Mh. 61 000,00 Turuntie 167. Peruskuntoinen, valoisa - 63 rak. omakotitalo. Öljylämmitys.

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 07.09.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kunta: Kunnan osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Takkulantie 2, 90440 Kempele Kempele Ollila Kokonaisala: 280 m² Rakennusoikeus: Kerroksia: 1 Yleiskunto:

Lisätiedot

Sysmä, Otamo Kohdenumero h,k,s,psh,wc, 230,0 m²/260,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Sysmä, Otamo Kohdenumero h,k,s,psh,wc, 230,0 m²/260,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Sysmä, Otamo Kohdenumero 631188 7-8h,k,s,psh,wc, 230,0 m²/260,0 m² Kov. 1964-1965 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 87 000,00 Työlammentie 24. Tarjolla ainutlaatuinen kohde! Tilalla on rinteessä

Lisätiedot

Tuusula, Kellokoski Kohdenumero h,k,s,ak, 122,5 m² Kov Energialuokka E Mh ,00 Vh ,00

Tuusula, Kellokoski Kohdenumero h,k,s,ak, 122,5 m² Kov Energialuokka E Mh ,00 Vh ,00 Erillistalo Tuusula, Kellokoski Kohdenumero 602311 5h,k,s,ak, 122,5 m² Kov. 2010 Energialuokka E Mh. 259 000,00 Vh. 259 000,00 Omenaniitynkaari 26. Kaunis omakotimainen erillistalo pientaloalueella päättyvän

Lisätiedot