KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 60. Aika: Tiistaina klo 17, kahvit klo 16.30

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 60. Aika: Tiistaina 21.12.2010 klo 17, kahvit klo 16.30"

Transkriptio

1 60 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 17, kahvit klo Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja jäsen, saapui klo Hyppönen, Sirpa jäsen Kosonen, Tapani jäsen Laitinen, Aila jäsen Nevalainen, Paavo jäsen Sihvonen, Leena jäsen Tapiola, Marketta jäsen Vaitinen, Marja jäsen, saapui klo Pitkänen, Marketta jäsen, saapui klo Malmi, Ari varajäsen, saapui klo Kuoppala, Tatu sihteeri Poissa: Hollmén, Kimmo jäsen Lehtonen, Mirkka jäsen Tapper, Keijo jäsen 130 KOKOUKSEN AVAUS Veisattiin virsi 53, puheenjohtaja luki Roomalaiskirjeestä ja johdatti rukoukseen. 131 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 132 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAT valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Paavo Nevalainen ja Leena Sihvonen.

2 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Työjärjestys hyväksyttäneen. Esityslistan työjärjestys hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. 134 NUORISOTYÖNOHJAAJA MINNA HAMARILAN KOULUTUSANOMUS Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä järjestää yhdessä Diakoniaammattikorkeakoulun kanssa sosiaali- ja terveysalan amk-tutkintoon tähtäävän muuntokoulutuksen. Koulutus alkaa tammikuussa 2011 ja päättyy keväällä Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohella omalla ajalla. Minna Hamarila on hakenut koulutukseen tämän syksyn yhteishaussa ja saanut opiskelupaikan. Hän anoo lupaa saada osallistua muuntokoulutukseen päivittääkseen opistotasoisen nuorisotyönohjaajatutkintonsa. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä neuvotellaan vielä opiskeluun osallistumisen ehdoista. Minna Hamarila ilmoittaa olevansa valmis huolehtimaan koulutuksen kustannuksista itse. Kaarinan seurakunnan seurakuntaneuvosto on yleensä suhtautunut myönteisesti työntekijöiden haluun kouluttautua. Minna Hamarilan suunnittelema koulutus on lisäksi sellaista, että Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä on ollut aktiivisesti mukana sen suunnittelussa ja sitoutunut sen toteuttamiseen mm. harjoittelupaikkoja tarjoamalla. Koska kirkon työntekijöiden koulutussopimus kaikkiaan on uudistunut ja muuntokoulutuksen suorittamisen ehdot on seurakuntayhtymässä tarkentamatta, on syytä tässä vaiheessa myöntää Minna Hamarilalle vain hänen anomansa lupa saada osallistua muuntokoulutukseen. toivoo, että koulutukseen mahdollisesti kuuluva lopputyö olisi Kaarinan seurakunnan työhön liittyvä ja sitä tukeva. myöntää nuorisotyönohjaaja Minna Hamarilalle luvan osallistua Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä yhdessä Diakoniaammattikorkeakoulun kanssa järjestämään sosiaali- ja terveysalan amktutkintoon tähtäävään muuntokoulutukseen, joka alkaa tammikuussa 2011 ja päättyy keväällä Tiedoksi: Minna Hamarila, Mika Wallin Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin.

3 NUORISOTYÖN LEIRIEN TURVALLISUUSVASTAAVAT Nuorisotyön tiimi esittää, että Kaarinan seurakunnan nuorisotyön järjestämille leireille vuonna 2011 nimettäisiin turvallisuusvastaavat työntekijät seuraavasti: Isosleiri (leikkileiri) (Mänty-Kallio) Mika Wallin ja Henri Kesti Superileiri (Kunstenmaja) Minna Hamarila Tykki-leiri (isosleiri) (Kunstenniemi) Minna Hamarila Varhaisnuortenleiri (Eräkämppä) Mari Vierula Isossuurleiri (Mänty-Kallio) Mika Wallin ja Minna Hamarila Varhaisnuortenleiri (Ristniemi) Minna Hamarila Kymppileiri (Kunstenniemi) Mari Vierula Leirikoulu x 2 (Mänty-Kallio) Mari Vierula ja Minna Hamarila Villi tusina leiri (Kunstenniemi) Mari Vierula Isosleiri (aloitusleiri) (Mänty-Kallio) Mika Wallin ja Henri Kesti Superileiri (Kunstenpää) Minna Hamarila Joululeiri (Kunstenkari) Henri Kesti päättää hyväksyä nuorisotyön leirien turvallisuusvastaavat työntekijät esittelyssä kuvatulla tavalla. Mahdolliset muutokset annetaan kirkkoherran päätettäviksi. Tiedoksi: Mika Wallin, palkkatoimisto Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. 136 SEURAKUNTAPASTORI HENRI KESTIN VIRKAVAPAUSANOMUS Seurakuntapastori Henri Kesti on hakee palkatonta virkavapautta ajalle Pappien yli kuukauden kestävät virkavapaudet myöntää tuomiokapituli, joka kuitenkin KJ 6:12 :n mukaisesti pyytää asiasta seurakuntaneuvoston lausuntoa koskien myös mahdollista sijaista. Tuomiokapituli tulee saadun tiedon mukaan käsittelemään virkavapauspyynnön vasta tammikuun 2011 istunnossa. Henri Kestillä on perusteltu syy virkavapauteen, eikä seurakunnalla ole syytä esittää sen epäämistä. Koska seurakunnan muut papinvirat on täytetty, seurakunnassa selvitään kevät papillisten töiden osalta yhden henkilön vajauksella. Sijaista ei näin lyhyelle ajanjaksolle siten ole tarvetta nimittää.

4 63 antaa Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille seuraavan lausunnon koskien seurakuntapastori Henri Kestin virkavapausanomusta ajalle : puoltaa virkavapauden myöntämistä. Seurakunnassa selvitään kevät papillisten töiden osalta yhden henkilön vajauksella, joten sijaista ei näin lyhyelle ajanjaksolle ole tarvetta nimittää. Tiedoksi: Henri Kesti, tuomiokapituli, Mika Wallin Ei muutoksenhakuoikeutta. 137 NUORISOTYÖN ANOMUS LISÄTYÖVOIMAN PALKKAAMISESTA Kaarinan seurakunnan nuorisotyön tiimi esittää lisätyövoiman palkkaamista keväälle 2011, mikäli tuomiokapituli myöntää pastori Henri Kestille virkavapautta ajalle Näin lyhyeksi ajanjaksoksi ei tiimin mielestä kannata palkata aivan uutta, seurakuntaa ja sen nuorisotyötä ennestään tuntematonta työntekijää. Tammikuun puolivälistä 2011 tehtävään olisi käytettävissä Niko Reinvall, joka on pitkään ollut vapaaehtoisena mukana Kaarinan seurakunnassa sekä toiminut aikaisemmin nuorisotyössä myös sijaisena. Työn kannalta olisi järkevintä, että korvaava työntekijä aloittaisi jo ennen Henri Kestin vapaille jäämistä Näin työtä voitaisiin vielä tiimissä organisoida Henri Kestin ja uuden työntekijän kanssa. Ylioppilas Niko Reinvallilla ei nuorena henkilönä ole kirkon työhön kelpoistavaa tutkintoa, joten hänet on syytä palkata ns. harjoittelijan palkalla tilapäiseksi viranhaltijaksi nuorisotyöhön tiimissä sovittavan työnjaon mukaisesti. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto on päättänyt kesätyöntekijöiden palkkauksesta seurakuntayhtymässä seuraavasti: Vuonna 2010 kesä- ja kausityöhön palkattavien henkilöiden sekä leiriavustajien osalta noudatetaan seuraavia palkkaperusteita: 1) 1352,11 euroa/ kk Ensimmäisen kesän/kauden työntekijä; ei alan koulutusta tai alan työkokemusta. 1405,25 euroa/ kk Puutarhuriharjoittelija ja muu opiskelija, joka on opiskellut alaa n. 1 vuoden ennen harjoittelu-/ kesätyöjaksoa. 1513,58 euroa/ kk Työntekijältä vaaditaan viiden kuukauden työkokemus alalta; katsotaan, että hän on saavuttanut ammatillisen perustiedon ja alustavan tehtäväalan tuntemuksen. Alan koulutuksen omaava kesätyöntekijä sijoittuu suoraan tähän ryhmään. 1621,91 euroa/ kk Työntekijältä vaaditaan 15 kuukauden työkokemus alalta. Alan koulutuksen omaavalta työntekijältä vaaditaan 10 kuukauden työkokemus alalta.

5 64 Teologiharjoittelijat, jotka tulevat pakolliseen, sisällöltään määriteltyyn työharjoitteluun noin kolmannen opiskeluvuoden päättyessä. Työkokemus tarkoittaa työkokemusta nimenomaan ko. alan työstä. Vuosisidonnaisen palkanosan kartuttamiseen lasketaan mukaan myös muu alan työkokemus ja muu työkokemus, josta olennaista hyötyä ko. työssä. 2) 1513, ,50 euroa/ kk Edellä kohdassa 1) mainitusta poiketen, teologian-, kanttori-, nuorisotyönohjaaja- ja diakoniaopiskelijan sekä vastaavaa alaa opiskelevien palkkaus määräytyy tämän kohdan mukaan,kun hänet palkataan opiskelualansa mukaiseen kesätyöhön. Opintojen määrä ja aikaisempi työkokemus sekä tehtävien sisältö vaikuttaa maksettavan palkan tasoon. 3) Alan koulutuksen omaavan kesätyöntekijän, jotka tekevät kaikki vakituisen työntekijän tehtävät, palkkaus määräytyy yleisen vaativuusryhmittelyn mukaan. Esimerkiksi leirikeskuksen keittiöhenkilökuntaan palkattavan ammattitaitoisen keittäjän palkka määräytyy vaativuusryhmän 401 perusteella. 4) Leirityöhön palkattavan alan koulutuksen omaavan työntekijän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 501 perusteella. 5) Diakonialeirien yöhoitajat ovat työsopimussuhteisia ja heidän palkkausperusteena toteutetaan tuntipalkkana vaativuusryhmän 501 vähimmäispalkan mukaan eli 12,00 euroa/ tunti. Yöhoitaja täyttää tuntilistan tehdyistä työtunneista. Pätevyysvaatimuksena yöhoitajalle on vähintään 21 vuoden ikä ja hoitoalan tutkinto. 6) Palkkio leiriavustajalle on 47 euroa/ leiripäivä. 7) Leireillä ja retkillä noudatettavaksi ravintoedun arvo on 4,28 euroa/ ateria ajalla ja 3,96 euroa/ ateria ajalla Silloin kun työntekijän työtehtävänä on tosiasiallisesti valvoa ja/tai auttaa leiriläisiä ruokailussa, ravintoedun arvo on alempi eli 3,42 euroa/ ateria ajalla ja 3,18 euroa/ ateria ajalla Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. Tiedoksi kaikki yksiköt. Esitys hyväksyttiin. Päätöksen jälkeen palkat ovat tarkistusten myötä hiukan kohonneet. Niko Reinvall on ollut kesällä 2009 Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kasvatusasiainkeskuksen palkkaamana leirityöntekijänä vajaat kaksi kuukautta sekä nuorisotyössä Kaarinan seurakunnassa syksyllä 2009 kolme kuukautta, joten hänellä on jonkin verran alan työkokemusta. Hänen voi katsoa kokemuksensa perusteella tuntevan nuorisotyön tehtäväalueen kohtuullisesti sekä kykenevän hoitamaan nuorisotyön tehtäviä itsenäisesti. Palkkauksen tulee siten olla em. minimipalkkaa jonkin verran suurempi. Reinvall ei kuitenkaan ole alan opiskelija. Kirkkoherran esitys on, että Niko Reinvallille maksetaan 1450 kuukausipalkka. palkkaa Niko Reinvallin tilapäiseksi viranhaltijaksi nuorisotyöhön pastori Henri Kestin virkavapauden ( ) ajaksi kuitenkin alkaen jo Reinvallille maksetaan 1450 suu-

6 65 ruinen kuukausipalkka. Palkka maksetaan Henri Kestin virkavapauden vuoksi säästyvistä palkkausmäärärahoista. Tiedoksi: Niko Reinvall, Mika Wallin Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. 138 DIAKONIAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Täyttämättä olevan diakonianviran haettavaksi julistaminen ja viran täyttämisprosessin käynnistäminen on annettu työjaoston ja johtavan diakoniatyöntekijän hoidettavaksi. Virkaa hoitaa sijaisena tällä hetkellä Anna-Kaisa Leppänen, joka voi jatkaa edelleen sijaisena ainakin tammi- helmikuun. Tämä asia täytynee siirtää ensi vuoden puolelle ja uuden seurakuntaneuvoston ja sen työjaoston tehtäväksi. toteaa, että 1) diakonian viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen siirtyvät vuoden 2011 puolelle ja siten uuden seurakuntaneuvoston tehtäviksi, 2) kirkkoherra voi tehdä toimivaltansa perusteella sijaisen palkkaamista koskevat päätökset koskien alkuvuotta Tiedoksi: Anu Aarnivala Ei muutoksenhakuoikeutta. 139 VIRKAVAPAUKSIA Asia esitellään kokouksessa. myöntää virkavapaudet liitteen mukaisesti. Ei muutoksenhakuoikeutta. 140 KANTTORINVIRKOJEN JÄRJESTELYT Laajaa yliopistotutkintoa edellyttävää (A-kanttori) kanttorin virkaa hoitava Riikka Lautjärvi on virkavapaalla Yleensä on ollut tapana, että seurakunnan toinen vakinainen kanttori on sijaistanut A- kanttoria. Tällöin hän on virkavapaalla omasta virastaan. Kirkkoherralla on seurakuntaneuvoston ohjesäännön mukaan oikeus myöntää virkavapautta

7 66 korkeintaan yksi kuukausi. Kirkkoherra on päätöspöytäkirjallaan 23/2010 myöntänyt kanttori Olli-Heikki Hussolle virkavapautta hänen omasta virastaan ajalle ja palkannut hänet samaksi ajaksi hoitamaan Lautjärven sijaisuutta. Edelleen samassa päätöspöytäkirjassa kirkkoherra on palkannut kanttori Kaarina Peltosen hoitamaan viransijaisena ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävää kanttorin virkaa, jonka vakinainen viranhaltija on Olli-Heikki Husso. Sijaisuuden mahdollisesta jatkosta tulee päättää seurakuntaneuvoston. Jotta kirkkomusiikin kokonaisvastuu tulee hoidettua, on kanttori Husson perusteltua toimia koko Lautjärven virkavapauden ajan hänen sijaisenaan ja siten olla virkavapaalla omasta virastaan. Kanttori Kaarina Peltonen on seurakuntavaaleissa 2010 tullut valituksi varsinaiseksi jäseneksi Kaarinan seurakunnan seurakuntaneuvostoon sekä varajäseneksi Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon. Luottamushenkilökausi alkaa Kirkkolain mukaan: Seurakuntavaaleissa ei seurakunnan luottamustoimeen saada valita tämän seurakunnan viranhaltijaa tai työsopimussuhteessa olevaa työntekijää. Jos seurakunta kuuluu seurakuntayhtymään, ei tämän yhtymän eikä siihen kuuluvan seurakunnan viranhaltija ja työntekijä myöskään ole vaalikelpoinen. Luottamushenkilö ei menetä vaalikelpoisuuttaan toimielimeen, jos seurakunta tai seurakuntayhtymä ottaa hänet väliaikaisesti enintään kuuden kuukauden palvelussuhteeseen. Sen kestäessä hän ei kuitenkaan saa hoitaa luottamustointaan. KL 8: 4 Kaarina Peltonen voi tämän mukaan toimia kanttorin sijaisena, mutta siksi ajaksi hänen tulee luopua luottamustehtävästään. Kaarina Peltonen on tietoinen asiasta ja halukas toimimaan sijaisena myös alkuvuonna Kaarina Peltosen hoitaessa viransijaisuutta hänen tilalleen luottamushenkilöksi nousee Yhteinen kirkkomme - valitsijayhdistyksen listan ensimmäinen varalle valittu, Mirja Airio. 1) myöntää kanttori Olli-Heikki Hussolle virkavapautta hänen omasta virastaan ajalle ja palkkaa hänet samaksi ajaksi hoitamaan kanttori Riikka Lautajärven sijaisuutta, sekä palkkaa edelleen samaksi ajaksi kanttori Kaarina Peltosen toimimaan kanttori Husson sijaisena. 2) toteaa palkkauksesta seuraavaa: Koska kanttori Hussolla ei ole kelpoisuutta laajaa yliopistotutkintoa edellyttävään virkaan, hänen palkkansa on 2% Riikka Lautjärven peruspalkasta. Koska kanttori Peltosella ei ole kelpoisuutta ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävään virkaan, hänen palkkansa on 5% Olli-Heikki Husson peruspalkasta. Palkoista on neuvoteltu seurakuntayhtymän palkka-asiamiehen kanssa. 3) toteaa myös, ettei Kaarina Peltonen voi sijaisena toimiessaan hoitaa luottamustointaan Kaarinan seurakunnassa. Sijaisuuden ajan luottamushenkilönä toimii Mirja Airio.

8 67 Tiedoksi: Olli-Heikki Husso, Kaarina Peltonen, Mirja Airio, palkkatoimisto Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin kohdista 1 ja KOLEHTISUUNNITELMA AJANJAKSOLLE Kolehtisuunnitelma ajalle lähetetään esityslistan mukana. hyväksyy kolehtisuunnitelman kokouksessa valmistuvan liitteen mukaisesti. Kirkkoherralle annetaan lupa muuttaa suunnitelmaa perustellusta syystä. Tiedoksi: taloustoimisto, Kaarinan ja Kuusiston kirkko Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. 142 BANGIN RAHASTOON LIITTYVÄ PYYNTÖ Seurakuntajaon yhteydessä vuonna 1991 Kaarinan seurakunnan hallinnoitavaksi ja käyttöön tuli mm. M.M:n rahasto. Tämä testamenttirahasto on lahjoitettu silloiselle Kaarinan seurakunnalle vuonna 1969 ja sen alkuperäinen käyttötarkoitus on ollut orpolapsien huolto. Sittemmin testamentin tarkoitusta on vuonna 1994 yhteisen kirkkoneuvoston päätöksellä muutettu siten, että rahaston tuottoa saa käyttää myös vaikeuksiin joutuneiden lapsiperheitten auttamiseen. Rahaston suuruus on vuonna 1969 ollut ,53 markkaa, joka indekseillä korjattuna ja euroiksi muutettuna on ,76. Vuoden 2009 lopussa rahastossa on ollut ,52. N.N. on lähettänyt Kaarinan seurakunnan seurakuntaneuvostolle runsaan määrän asiakirjoja sekä Bangin rahastoa koskevan anomuksen, joissa on julkisuuslain mukaan salassa pidettävää tietoa. N.N:n lähettämät asiakirjat ovat varsin paljon yksityiskohtia sisältäviä ja polveilevia. Niistä käy kuitenkin selkeästi ilmi hänen kokemuksensa siitä, että P.P. on tehnyt vääryyttä hänen suvulleen ja omaisilleen. Hyvityksenä hän anoo, että Bangin rahaston varoista kustannettaisiin jouluaattona kynttilät yhteensä viidelle hänen sukunsa lähiomaisen haudalle. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän lakimies on antanut seuraavan lausunnon koskien testamenttien käyttöä: Kirkkolain 15 luvun 4 :n mukaan sellaisen omaisuuden hoitamisessa ja käyttämisessä, jonka

9 68 seurakunta tai seurakuntayhtymä (jatkossa seurakunta) on saanut lahjana tai testamentilla, on noudatettava, mitä lahjakirjassa tai testamentissa on määrätty. Ennen lahjan tai testamentin vastaanottamista seurakunnan tulee tarkkaan harkita, voiko se sitoutua noudattamaan lahjakirjassa tai testamentissa asetettuja ehtoja. Ottaessaan vastaan lahjan tai testamentin, seurakunta sitoutuu noudattamaan siihen mahdollisesti liitettyä määrätarkoitusta ja muita ehtoja. Jos seurakunta ei voi sitoutua noudattamaan lahjoittajan tai testamentin tekijän asettamia ehtoja, sen ei tule vastaanottaa lahjaa tai testamenttia. Vain, jos olosuhteet pysyvästi muuttuvat siten, että lahjana tai testamentilla saadun omaisuuden käyttö lahjakirjassa tai testamentissa ilmaistun määräyksen mukaisesti on tullut mahdottomaksi tai ilmeisen hyödyttömäksi, voidaan lahjakirjan tai testamentin ehdoista poiketa. Lahjakirjalla tai testamentilla tulleen omaisuuden käyttötarkoituksen tai muun ehdon muutoksen hyväksyy seurakuntayhtymän puolesta yhteinen kirkkoneuvosto ja seurakunnan puolesta seurakuntaneuvosto. Uudesta käyttötarkoituksesta on tehtävä em. toimielimen päätös eikä uusi käyttötarkoitus saa olennaisesti poiketa alkuperäisestä tarkoituksesta. Uuden käyttötarkoituksen tai muutettujen ehtojen tulee olla mahdollisimman lähellä alkuperäisiä. Ennen päätöstä on mahdollisuuksien mukaan kuultava omaisuuden luovuttajaa tai hänen oikeudenomistajaansa. Lahjakirjaan ja testamenttiin kirjattua ehtoa on siis noudatettava. Lahjakirjalla ja testamentilla tullutta omaisuutta ei voi käyttää muuhun tarkoitukseen ja muilla ehdoilla kuin lahjoittaja tai testamentin tekijä on ilmaissut, ei vaikka muualla ilmennyt rahantarve olisi pakottava ja tärkeä. Kirkkoneuvoston ja seurakuntaneuvoston on valvottava, että lahjoittajan ja testamentin tekijän määräyksiä noudatetaan. Seurakuntayhtymän taloussäännön 25 :n mukaan lahjoitus- ja testamenttivarojen eli erillisrahastojen kirjanpito hoidetaan seurakuntayhtymän toimesta omilla tileillään tai omina talousyksikköinä. Kunkin erillisrahaston tilinpäätös sisältää oman, seurakuntayhtymän tilinpäätöksestä erillisen tuloslaskelman ja taseen liitetietoineen. Niin kuin edellä olevasta käy ilmi, Kaarinan seurakunnan seurakuntaneuvosto on sidottu testamenttirahastojen käyttöä koskeviin säädöksiin. N.N:n pyyntö, että Bangin rahastosta kustannettaisiin jouluaattona kaksi kynttilää kuudelle hänen sukunsa lähiomaisen haudalle, on varsin vaatimaton. N.N:n kannalta valitettavasti testamenttisäädökset ovat kuitenkin erittäin tiukat, eikä kynttilöiden kustantaminen hänen sukunsa haudoille mahdu testamentin tarkoituksen piiriin. Kaarinan seurakunta voi kuitenkin omista varoistaan kustantaa kaksi kynttilää vuonna 2010 joulun aikaan viidelle N.N:n mainitsemalle Turun ja Kaarinan hautausmailla sijaitsevalle haudalle.

10 69 toteaa, että N.N:n pyyntö kustantaa kynttilöitä Bangin rahastosta jouluaattona viidelle hänen sukunsa lähiomaisen haudalle ei mahdu testamentin ehdon ja tarkoituksen piiriin, eikä siihen siten voida suostua. Kaarinan seurakunta kustantaa omista varoistaan kuitenkin joulun 2010 aikaan kynttilät viidelle Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän hautausmailla olevalle N.N:n suvun lähiomaisten haudalle. Tiedoksi: N.N., taloustoimisto Ei muutoksenhakuoikeutta. 143 ILMOITUSASIOITA - yhteisen kirkkoneuvoston pöytäkirjat ja kirkkoherran päätöspöytäkirjat kirkkoherrainkokouksen pöytäkirja taloudellinen tilanne - Kutsu kahdelle henkilölle piispan vihkimysjuhlaan ja glögille (torilla kirkon edessä) loppiaisena klo 10 ja samoin kahdelle Poriin vastaanotolle klo Porin seurakuntakeskukseen. - yhteinen päivä työntekijöiden kanssa liittyen strategiatyöskentelyyn la Uuden seurakuntaneuvoston ensimmäinen kokous klo Vanhan seurakuntaneuvoston kiitoslounas Lyhdyn tilalla 16.l.2011 klo luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen Kaarinamessussa klo MUUT ASIAT 145 MUUTOKSENHAKUOSOITUS Liite KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen siunaukseen klo Kokouksen puolesta

11 70 Pirjo Vahtola puheenjohtaja Tatu Kuoppala sihteeri Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksessa tehtyjen päätösten mukaiseksi. Paavo Nevalainen pöytäkirjantarkastaja Leena Sihvonen pöytäkirjantarkastaja

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 36 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kuusiston kanttorila, Linnanrauniontie 157 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Andersson, Jari

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 6. Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 6. Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 6 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Gustafsson, Irja jäsen Hyppönen,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 72. Aika: Torstaina 18.12.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 72. Aika: Torstaina 18.12.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 72 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 18.12.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja poistui 143 Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2006 Tark: Seurakuntaneuvosto 21.12.2006 1. Läsnä Vahtola Pirjo, khra puheenjohtaja

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2006 Tark: Seurakuntaneuvosto 21.12.2006 1. Läsnä Vahtola Pirjo, khra puheenjohtaja 21.12.2006 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 21.12.2006 klo 17 HUOM! Joulupakettien teko alkaa klo 16 Paikka Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä Vahtola Pirjo, khra puheenjohtaja Alander Matti

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.3.2016 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja, poistui :n 32 käsittelyn ajaksi Ainasoja,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 27. Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 27. Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: 27 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 20.1.2016 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Papinholman seurakuntakoti, Käräjäkallionkatu 4 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 44. Aika: Torstaina 30.09.2010 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 44. Aika: Torstaina 30.09.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 44 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.09.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Kaarina Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 62. Aika: Torstaina 19.11.2009 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 62. Aika: Torstaina 19.11.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 62 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 19.11.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 55. Aika: Torstaina 23.10.2008.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 55. Aika: Torstaina 23.10.2008.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 55 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 23.10.2008.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Gustafsson, Irja jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15. Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15. Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30 7 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 klo, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen, saapui klo 18.15

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 10.4.2008 21. Aika: Torstaina 10.4.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 10.4.2008 21. Aika: Torstaina 10.4.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 10.4.2008 21 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 10.4.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Läsnä: Poissa: 40 KOKOUKSEN AVAUS Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 20780 Kaarina Vahtola, Pirjo puheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko 21.5.2014 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko 21.5.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 36 Aika: Keskiviikko 21.5.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Kuoppala, Tatu puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 39. Aika: Torstaina 03.09.2009 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 39. Aika: Torstaina 03.09.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 39 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 03.09.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen (saapui klo 18.02) Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 28. Aika: Keskiviikkona 15.5.2013 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 28. Aika: Keskiviikkona 15.5.2013 klo 18, kahvit klo 17.30 28 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 15.5.2013 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Papinholman seurakuntakoti, Käräjäkalliontie 4 Läsnä: Kuoppala, Tatu puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Torstaina 28.1.2010 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Torstaina 28.1.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 28.1.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen saapui 18.11. Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 15.2.2017 klo 18.00. Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 55. Aika: Torstaina 22.10.2009 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 55. Aika: Torstaina 22.10.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 55 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.10.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto 61 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Keskiviikko 21.12.2016 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous. Kokouksen jälkeen joulupakettien jako. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: 80 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Tiistaina 22.12.2015 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous Kokouksen jälkeen joulupakettien jako. Kaarinan kirkko, Voudinkatu

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 64. Aika: Torstaina 21.11.2013 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 64. Aika: Torstaina 21.11.2013 klo 18, kahvit klo 17.30 64 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 21.11.2013 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Airio, Mirja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 27.2.2019 klo 18.00 Paikka: Poikluoman seurakuntakoti Läsnä: Lehtonen, Mirkka puheenjohtaja Andersson, Jari Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Tark: Seurakuntaneuvosto 5. Aika: Keskiviikkona 14.3.2012 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Tark: Seurakuntaneuvosto 5. Aika: Keskiviikkona 14.3.2012 klo 18, kahvit klo 17.30 5 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 14.3.2012 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 17.15, kahvit klo 16.45

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 17.15, kahvit klo 16.45 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 18.1.2018 klo 17.15, kahvit klo 16.45 Paikka: Kaarinan kirkko Läsnä: Kuoppala, Tatu puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto 6 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 17.50. Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Erkkilä, Raimo jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 23. Aika: Torstaina 20.5.2010 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 23. Aika: Torstaina 20.5.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 23 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 20.5.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Littoisten seurakuntatalo, Kampakuja Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo 17.45, kahvit klo 17.15

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo 17.45, kahvit klo 17.15 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Tark: 55 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 16.11.2016 klo 17.45, kahvit klo 17.15 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Kaarina Läsnä: Niittynen, Ville

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 71. Perjantai 20.12.2013 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Tark: Seurakuntaneuvosto 71. Perjantai 20.12.2013 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous 71 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Perjantai 20.12.2013 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: 49 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 19.10.2016 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto 12

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto 12 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 27.3.2018 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Gustafsson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina 16.1.2014 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina 16.1.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 16.1.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Papinholman seurakuntakoti, Käräjäkalliontie 4 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto 18

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto 18 18 kseurakuntaneuvoston KOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2018 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Hyppönen, Sirpa jäsen Järvinen, Jarkko

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto. Aika: Tiistaina 15.9.2015 klo 18, kahvit klo 17.30. Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9

Seurakuntaneuvosto. Aika: Tiistaina 15.9.2015 klo 18, kahvit klo 17.30. Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 53 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistaina 15.9.2015 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Erkkilä,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko 22.10.2014 klo 18.00

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko 22.10.2014 klo 18.00 63 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 22.10.2014 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Airio, Mirja jäsen Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Tiistaina klo 16.30, kahvit klo 16

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Tiistaina klo 16.30, kahvit klo 16 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistaina 20.1.2015 klo 16.30, kahvit klo 16 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen poistui 17.46 Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 78. Maanantai klo kahvit, klo kokous

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 78. Maanantai klo kahvit, klo kokous 78 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Maanantai 22.12.2014 klo 16.30 kahvit, klo 17.00 kokous Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 14 3SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 22.3.2017 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 63. Aika: Torstaina 27.11.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 63. Aika: Torstaina 27.11.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 63 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 27.11.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson,

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina 23.4.2015 klo 18.00, kahvit klo 17.30

Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina 23.4.2015 klo 18.00, kahvit klo 17.30 26 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 23.4.2015 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Kuoppala, Tatu puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Erkkilä, Raimo jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2006 Tark: Seurakuntaneuvosto 26.10.2006 1. Torstaina 26.10.2006 klo 18.00, kahvit klo 17.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2006 Tark: Seurakuntaneuvosto 26.10.2006 1. Torstaina 26.10.2006 klo 18.00, kahvit klo 17. 26.10.2006 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 26.10.2006 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Paikka Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä Vahtola Pirjo, khra puheenjohtaja Alander Matti poissa Alhonen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 14. Aika: Keskiviikko 19.3.2014 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 14. Aika: Keskiviikko 19.3.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 14 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 19.3.2014 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona 25.2.2015 klo 18.00

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona 25.2.2015 klo 18.00 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 Aika: Keskiviikkona 25.2.2015 klo 18.00 Paikka: Papinholman seurakuntatalo, Käräjäkalliontie 4 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 50. Aika: Torstaina 11.10.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 50. Aika: Torstaina 11.10.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 50 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 11.10.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

Aika 15. tammikuuta 2018 klo Paikka Tuomiokapitulin koulutustila, Bulevardi 16 B, 5. kerros, Helsinki

Aika 15. tammikuuta 2018 klo Paikka Tuomiokapitulin koulutustila, Bulevardi 16 B, 5. kerros, Helsinki PÖYTÄKIRJA 1 (10) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 15. tammikuuta 2018 klo 18 19.21 Paikka Tuomiokapitulin koulutustila, Bulevardi 16 B, 5. kerros, 00120 Helsinki Läsnä

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 72

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2014 Tark: Seurakuntaneuvosto 72 72 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstai 20.11.2014 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja jäsen

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18.00, iltaehtoollinen ja kahvit klo 17.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18.00, iltaehtoollinen ja kahvit klo 17. 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 18.1.2017 klo 18.00, iltaehtoollinen ja kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 19.08.2014, klo 17.30 18.45 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 65 KOKOUKSEN AVAUS 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 67 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä KUOPION JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 (5) Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (5) Aika Tiistai 19.6.2018 klo 17.00-18.08 Paikka Osallistujat Järvi-Kuopion seurakunta,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 1

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 1 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2008 Tark: 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.1.2008 klo 18 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen

Lisätiedot

55 Pöytäkirjan tarkastaminen Puheenjohtajan esitys: Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Päätös: Valittiin Marja Flinck ja Hans Salosensaari.

55 Pöytäkirjan tarkastaminen Puheenjohtajan esitys: Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Päätös: Valittiin Marja Flinck ja Hans Salosensaari. 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 5/2014 SEURAKUNTANEUVOSTO Liikastentie 28 28610 Pori AIKA: TI 30.9.2014 klo 18.00 Paikka: Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Jäsenet: Esa Anttila jäsen Marja Flinck jäsen Taina

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2017 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 17.10.2017 klo 18.00-18.49 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 7.11.2011 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1, Helsinki Läsnä Poissa Häkkänen Martti, puh.johtaja

Lisätiedot

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ 2013 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 15.10.2013 klo 18.00 19.09. Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 (11) KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 3. kesäkuuta 2019 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 b, 2. kerros Lisätietoja Henna

Lisätiedot

JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Juankoskentie 13 B, JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/ (6) p SEURAKUNTANEUVOSTO 19.3.

JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Juankoskentie 13 B, JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/ (6) p SEURAKUNTANEUVOSTO 19.3. Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (6) Aika Tiistai 19.3.2019 klo 17.00 17.45 Paikka Järvi-Kuopion seurakunta, kokoushuone, 2. krs Juankoskentie 13 B, 73500 Juankoski Osallistujat

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.16 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista/ Pöytäkirja Aika. Torstai klo (kahvit alkaen klo 16.45)

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista/ Pöytäkirja Aika. Torstai klo (kahvit alkaen klo 16.45) Aika 7-2015 Torstai 25.6.2015 klo 17.00 (kahvit alkaen klo 16.45) Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, 3. krs, Lappeenranta ASIALISTA 75 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 16.8.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 9.4.2015 klo 17.30 18.53 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 56 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9 /2013 Aika: maanantai 4.11.2013 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 alkaen klo 18.00 jouluaterialla Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie

Lisätiedot

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen.

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2019 Aika ja paikka tiistaina 18.6.2019 klo 18.00 20.10 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Heilimä Janne, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _19.30

Asialista Tiistai klo _19.30 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 27.8.2019 klo 18.00 - _19.30 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C.

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Aika Tiistai 6.6.2017 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari Liisa Karjalainen Iris Asikainen Markku Hyvärinen Merja Leppälä Matti Mänttäri

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 22.8.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10 Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10 Lappeenranta. Paikka Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Torstai 14.1.2016 klo 17.00 18.30 Paikka Neuvotteluhuone,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 20

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 20 20 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 19.4.2017 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 Aika ja paikka Reposaaren pappila 6.11.2017 klo 18.00-19.21 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 14

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot