Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo"

Transkriptio

1 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2012 Aika klo (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana lapsityönohjaaja Marja Jauhiainen tulee keskustelemaan lapsityöstä. Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Luukkonen, Elsa varapuheenjohtaja Aromaa, Kirsi Finskas, Matti Grönholm, Bo Hiltunen, Leo Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo Kuokka, Anneli Mäki, Anneli Niinikoski, Markus Paimela, Helena Palosaari, Heikki Saloheimo, Raisa Suntio, Hannu Tallqvist, Tarja Tapanainen, Riikka Nurmi, Mari sihteeri KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Vuorossa ovat Leo Hiltunen ja Pertti Järvenpää.

2 2 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 1 ILMOITUSASIAT 3 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 3 SUOMEN LÄHETYSSEURAN JA KYLVÄJÄN NIMIKKOLÄHETTISOPIMUSTEN UUSIMNEN 4 4 LASTENOHJAAJA TERTTU ANDERSSONIN ELÄKEILMOITUS 4 5 LAUSUNNON ANTAMINEN VS. SEURAKUNTAPASTORI VILPPU HUOMON SIVUTOIMILUVASTA 4 6 RIPPIKOULUJEN 2012 VASTUUHENKILÖMUUTOKSET JA OSALLISTUJAMÄÄRÄT 5 7 VUODEN 2011 TOIMINNAN JA TALOUDEN TOTEUTUMINEN 5 8 MUUTTANEIDEN KOHTAAMINEN - PROJEKTIN JATKO 6 9 ILTAPÄIVÄKERHOTOIMINNAN JATKAMINEN TIISTILÄN KOULUN YHTEYDESSÄ 8 Espoo Puheenjohtaja Salla-Maria Viitapohja

3 3 1 ILMOITUSASIAT 1. Espoon hiippakunnan tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Olarin seurakunnan kappalaisen V kappalaisen viran. Hakuaika päättyy maanantaina Espoon hiippakunnan tuomiokapituli on määrännyt pastori Eva Kanervan Olarin seurakunnan vt. V kappalaiseksi alkaen siihen saakka, kunnes virka vakinaisesti täytetään. 3. Espoon hiippakunnan tuomiokapituli on määrännyt pastori Paula Närhen Olarin seurakunnan vs. V seurakuntapastoriksi alkaen siihen saakka, kunnes V kappalaisen vaali saa lainvoiman. 4. Espoon hiippakunnan tuomiokapituli on katkaissut pastori Jenny Vainion virkamääräyksen vs. V seurakuntapastorina hänen omasta anomuksestaan lukien ja määrännyt Jenny Vainion Olarin seurakunnan vuosilomasijaiseksi Uudet työntekijät Marika Muotio, Annukka Saaristo, Jenny Vainio ja Inari Vapaakallio on siunattu tehtäviinsä messussa. 6. Luottamushenkilöiden terveiset. Merkitään tiedoksi. 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO Kirkkoherran päätökset /2011 ja 1-25/2012 ovat liitteenä. Merkitään tiedoksi.

4 4 3 SUOMEN LÄHETYSSEURAN JA KYLVÄJÄN NIMIKKOLÄHETTISOPIMUSTEN UU- SIMNEN Olarin seurakunnan nimikkolähetti Eija-Riitta Kinnunen, joka on työskennellyt Suomen Lähetysseuran lähettinä Tansaniassa, on palannut Suomeen ja näin hänen työnsä tukemiseksi tehty kannatussopimus on päättynyt. Lähetysyhdistys Kylväjän lähettäminä työskennelleet lähetit ovat niinikään palanneet Suomeen ja myös heidän työnsä tukemiseksi tehty kannatussopimus on päättynyt. LIITE Seurakuntaneuvosto päättää uuden nimikkosopimuksen tekemisestä Suomen Lähetysseuran ja lähetysyhdistys Kylväjän kanssa. 4 LASTENOHJAAJA TERTTU ANDERSSONIN ELÄKEILMOITUS Lastenohjaaja Terttu Andersson on ilmoittanut jäävänsä vanhuuseläkkeelle lastenohjaajan palvelussuhteesta alkaen. Terttu Andersson on työskennellyt Olarin seurakunnassa osa-aikaisena lastenohjaajana ja uudelleen alkaen. LIITE Eläkeilmoitus henkilöarkistossa ESITYKSEEN Seurakuntaneuvosto a) merkitsee tiedoksi Terttu Anderssonin eläkeilmoituksen b) kiittää häntä ansiokkaista työvuosista Olarin seurakunnassa. 5 LAUSUNNON ANTAMINEN VS. SEURAKUNTAPASTORI VILPPU HUOMON SI- VUTOIMILUVASTA Vs. seurakuntapastori Vilppu Huomo hakee sivutoimilupaa Kirkkohallituksen palveluksessa tehtävää verkkotyötä varten. Työ on koordinaattorina toimimista Suomi24:n Kirkko kuulolla palstalla. Työn määrä on n. 14 h/kuukausi. Vilppu Huomo hakee lupaa ajalle Palstakoordinaattorin työ ei vaikuta Vilppu Huomon kykyyn hoitaa seurakuntapastorin viransijaisuutta Olarin seurakunnassa.

5 5 ESITYKSEN LIITE Anomus sivutoimiluvasta henkilöarkistossa Seurakuntaneuvosto esittää lausuntonaan Espoon hiippakunnan tuomiokapitulille, että se puoltaa vs. seurakuntapastori Vilppu Huomon hakemusta sivutoimiluvasta. 6 RIPPIKOULUJEN 2012 VASTUUHENKILÖMUUTOKSET JA OSALLISTUJAMÄÄ- RÄT Seurakuntaneuvosto päätti kokouksessaan , 68, vuoden 2012 rippikoulujen ohjelma- ja turvallisuusvastuun vastuuhenkilöistä. Vs. kasvatuksen kappalainen, rippikoulupappi Antti Malinen esittää, että Aholansaaren rippikoululeirin vastuuhenkilöksi nimettäisiin kappalainen Kimmo Ansamaa nuorisotyönohjaaja Mikael Westmanin sijaan. Kyseiset työntekijät ovat tätä esittäneet käytännön syistä. Vs.seurakuntapastori Markus Asunnan lopetettua Olarissa työt hänen tilalleen esitetään nimettäväksi Velskolan kartanon II -rippikoululeirille vs. seurakuntapastori Paula Närheä. Seurakuntaneuvoston tulee myös vahvistaa rippikoulujen osallistujamäärät silloin, kun suositusten mukainen 25 rippikoululaisen määrä ylittyy. LIITE Seurakuntaneuvosto a) nimeää Kimmo Ansamaan Aholansaaren rippikoulun ohjelma- ja turvallisuusvastaavaksi ja Paula Närhen Velskolan kartano II- rippikoulun ohjelma- ja turvallisuusvastaavaksi. b) vahvistaa rippikoulujen osallistujamäärät. 7 VUODEN 2011 TOIMINNAN JA TALOUDEN TOTEUTUMINEN Arvioitaessa vuoden 2011 toiminnan ja talouden toteutumista on tarkoitus kuvata, miten talousarvion tavoitteet toimintavuodelle ovat toteutuneet. Lisäksi

6 6 on esitettävä perustelut, jos talousarviomääräraha on ylittynyt tai merkittävä osa siitä on jäänyt käyttämättä. Kirkkoherran esitys Olarin seurakunnan vuoden 2011 toiminnallisten tavoitteiden ja talouden toteutumisesta liitteenä. Seurakuntaneuvosto hyväksyy Olarin seurakunnan toiminnallisten tavoitteiden ja talouden toteutuma 2011 dokumentin liitettäväksi Espoon seurakuntayhtymän toimintakertomukseen. 8 MUUTTANEIDEN KOHTAAMINEN - PROJEKTIN JATKO Olarin seurakunta oli vuosina mukana konsultointi- ja valmennusyritys Aspectumin luotsaamassa kehittämishankkeessa, jonka otsikkona oli Seurakuntalainen kumppanina muutosmatka merkitykselliseen yyteen. Olarin seurakunnan tehtävänä oli kehittää projekti, joka tukee uuden seurakuntaidentiteetin syntymistä. Hankkeen tavoitteena on saada seurakunnan alueelle muuttanut henkilö tai perhe kokemaan olonsa kotoisaksi seurakunnassa ottamalla hänet vastaan uudella tavalla. Monella muuttajalla side uuteen kotiseurakuntaan jää ohueksi ja voi johtaa kirkosta eroamiseen. Projektisuunnitelmassa arvioitiin, että viidesosa muuttaneista ottaisi vastaan seurakunnan vierailutarjouksen. Seurakuntaneuvosto hyväksyi projektin ja teki päätöksen sen toteuttamisesta. Alkuperäinen tavoite oli luoda projektiryhmä syksyllä 2009 ja aloittaa projektin toteutus keväällä Seurakunnan organisaatiouudistuksesta johtuen projektin suunnitteluvaihe alkoi vasta keväällä Pilottivaiheen suunnittelu Pilottivaiheen suunnittelivat keväällä 2011 Leena Lenkkeri, Kimmo Ansamaa, Laura Pentti ja Elina Hienonen. Pilottialueeksi valittiin Olari (postinumeroalue 02210) sopivan kokonsa ja Olarin seurakunnalle tyypillisen ikärakenteensa vuoksi. Suuri osa seurakuntaan muuttajista on nuoria aikuisia, joita projektilla erityisesti haluttiin tavoittaa. Muuttaneiden projektin pilottihanke toteutettiin syys-joulukuussa Hankkeen toteutuksesta vastasivat projektipappi Jenny Vainio (JV) ja vapaaehtoistyön ohjaaja Leena Lenkkeri (LL). Mukaan kutsuttiin 22 seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa mukana olevaa seurakuntalaista, joille järjestettiin kaksi perehdyttämisiltaa. Merkille pantavaa on, että yhtään alle 40-vuotiasta ei vapaaehtoiseksi saatu houkuteltua.

7 7 Alkuperäisen projektisuunnitelman mukaan postinumeroalueelle muuttaneille lähetettiin kirkkoherran tervetulokirje, jossa kerrottiin myös mahdollisuudesta kutsua Olarin seurakunnan vapaaehtoispari kotiin vierailulle tuomaan tervetuliaispaketin (kirja sekä Reilun kaupan kahvia ja teetä) ja kertomaan Olarin asuinalueesta ja seurakunnasta. Kirjeen lähettämisen jälkeen JV ja LL etsivät uusien seurakuntalaisten puhelinnumeroita hakupalvelusta. Niille, joiden numero oli saatavilla, soitettiin ja tarjottiin vapaaehtoisten vierailua. Jos uusi seurakuntalainen toivotti vapaaehtoiset tervetulleiksi, LL delegoi tehtävän sopiviksi katsomilleen vapaaehtoisille. Nämä kävivät vierailulla ja raportoivat kokemuksestaan myöhemmin LL:lle sähköpostitse. Kokemuksia hankkeen toteutuksesta Ensimmäinen pilottihankeen haasteista oli puhelinnumeroiden löytyminen. Nykyään yhä useampi salaa numeronsa niin, ettei sitä ole mahdollista löytää hakupalveluista. Pilottihankkeessa mukana olleen 113 seurakuntalaisen puhelinnumeroista löydettiin 47 eli noin 40 %. Tämä haaste oli todettu jo pilottivaiheen suunnittelun yhteydessä. Puhelinnumero-ongelman vuoksi muuttaneille lähetetyssä kirjeessä rohkaistiin myös muuttaneita ottamaan yhteyttä vierailun sopimiseksi, mutta yhtään yhteydenottoa ei tullut. Tätä toimintatapaa on kokeiltu myös muualla, ja kokemukset ovat olleet samanlaisia. Lähetettyjä kirjeitä 113 Löydettyjä numeroita 47 Tavoitettuja (2 soittokierroksella) 36 Kieltäviä vastauksia 32 Kutsuja 4 Puhelut uusille seurakuntalaisille osoittautuivat myös haasteellisiksi. Sekä JV että LL kokivat, että vieraille ihmisille soitteleminen ja vierailun tarjoaminen tuntui hankalalta ja tunkeilevalta; ikään kuin olisimme olleet myymässä jotain! Uudet seurakuntalaiset suhtautuivat soittoihin kuitenkin pääosin myönteisesti, ja juttelivat joskus laveastikin elämäntilanteestaan ja muutostaan Olariin. Kuitenkin valtaosan vastaus vierailutarjoukseen oli yksiselitteinen: Kiitos, mutta ei tarvitse. Neljä seurakuntalaista kutsui vapaaehtoiset kotiinsa, ja näistä vierailuista kokemukset olivat erittäin positiiviset. Projektin tavoitteiden kannalta nämä vierailut eivät kuitenkaan kohdistuneet ensisijaiseen kohderyhmään eli nuoriin aikuisiin. Vierailukutsujen joukossa oli yksi lapsiperhe, yksi eläkkeelle jäänyt pariskunta ja kaksi eläkeläisrouva. Johtopäätökset Pilottihankkeesta saatujen kokemusten perusteella muuttaneiden projekti ei nykyisen toteutustapansa puitteissa tavoita kovinkaan hyvin kohderyhmäänsä

8 8 eli nuoria aikuisia. Puhelinnumeroiden saatavuus karsi jo alkuvaiheessa yli puolet uusista seurakuntalaisista projektin tavoittamattomiin. Soitettujen puheluiden ja saatujen vierailukutsujen perusteella vapaaehtoisten vierailut vetoavat enemmänkin varttuneempaan väkeen sekä niihin, joilla on lähtökohtaisesti läheinen suhde kirkkoon ja seurakuntaan. Nuoria aikuisia, jotka muuttonsa jälkeen ovat mahdollisesti vailla seurakuntayhteyttä tai pohtivat kirkosta eroamista vierailut eivät kiinnostaneet tai he eivät kokeneet sellaista tarvitsevansa. Mikäli heiltä olisi vierailukutsuja tullut, olisi seuraavaksi haasteeksi muodostunut nuorien vapaaehtoisten puuttuminen. Johtopäätöksenä voitaneen siis todeta, ettei projektia kannata jatkaa enää vuonna Seurakuntaneuvosto a) merkitsee tiedoksi Muuttaneiden kohtaaminen projektin pilottivaiheen projektiraportin b) tekee päätöksen projektin jatkosta 9 ILTAPÄIVÄKERHOTOIMINNAN JATKAMINEN TIISTILÄN KOULUN YHTEYDES- SÄ Olarin seurakunnan ja Espoon kaupungin välinen kolmivuotinen sopimus iltapäiväkerhotoiminnan palveluntuottamisesta Tiistilän koulun oppilaille päättyy keväällä Espoon kaupunki julistaa helmikuussa haettavaksi seuraavan palveluntuottamissopimuksen. Espoon seurakunnista ainoastaan Tapiola ja Olari toimivat kaupungin palveluntuottajina iltapäiväkerhotoiminnassa. Olarin seurakuntaneuvoston on otettava kantaa, hakeeko seurakunta iltapäiväkerhotoiminnan palveluntuottajan paikkaa seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Olarin seurakunnalla on ollut iltapäiväkerhotoimintaa Tiistilän koulun oppilaille vuodesta 1998 lähtien. Muiden seurakuntien tavoin Olari oli edelläkävijä iltapäiväkerhotoiminnan järjestämisessä. Tämän jälkeen alalle on tullut runsaasti muita palveluntuottajia ja iltapäiväkerhotoiminta on tullut lakisääteiseksi kaupungin velvoitteeksi. Ollessamme kaupungin sopimuspalveluntuottajia kaupunki ja koulu asettavat iltapäivätoiminnalle omat ohjeistuksensa. Uuden Opetushallituksen laatiman Perusopetuksen aamu ja iltapäivätoiminnan perusteet ohjeistuksen mukaisesti iltapäivätoiminta kootaan seuraavista sisällöllisistä kokonaisuuksista: - eettinen kasvu ja yhdenvertaisuus - leikki ja vuorovaikutus - liikunta ja ulkoilu - ruokailu ja lepo - kulttuuri ja perinteet

9 9 - käden taidot ja askartelu - kuvallinen, musiikillinen, kehollinen ja kielellinen ilmaisu - mediataidot - arkiaskareet, elinympäristö ja kestävä elämäntapa - erilaiset tiedolliset ja taidolliset aihepiirit Seurakunnan perustehtävään kuuluvaa uskonnollista kasvatusta ja uskonnon harjoittamista ei laajassa ohjeistuksessa ole lainkaan mainittu. Vuosi vuodelta iltapäivätoimintaan tulevien lasten joukossa on ollut enemmän erityistä tukea tarvitsevia lapsia he ovat ymmärrettävästi etusijalla iltapäiväkerhopaikkoja jaettaessa. Näin tehtävä on muodostunut myös ammatillisesti erittäin haastavaksi. Seurakunnan resurssien pysyessä ennallaan ja jossain vaiheessa vähetessä on seurakuntaneuvoston tehtävä päätöksiä linjauksista. Espoon kaupungin muutettua hiljattain kotihoidon tuen saamisen ehtoja on seurakunnan omiin päiväkerhoihin ollut tulossa entistä enemmän lapsia. Espoon kaupunki on myös muuttamassa iltapäiväkerhotoiminnasta maksettavaa korvausta. Tämän lisäksi kaupunki tekee jatkossa päätökset lapsien sijoittumisesta ryhmiin. Mikäli Olarin seurakunta ei enää hae iltapäiväkerhon palveluntuottajan paikkaa, säästyvät resurssit on mahdollisuus käyttää muunlaisen kerhotoiminnan järjestämiseen eka-tokaluokkalaisille. Tätä kerhotoimintaa on mahdollista tarjota niille lapsille, jotka eivät saa paikkaa iltapäiväkerhossa. Kerhotoiminta ei vastaa lakisääteistä iltapäiväkerhotoimintaa, joka on lasten päivähoitoon verrattavaa toimintaa, vaan se vastaa seurakuntien päiväkerhotoimintaa. Kerhotoimintaa on mahdollisuus kehittää ja toteuttaa seurakunnan omista lähtökohdista käsin ja sen avulla tavoitetaan enemmän lapsia kuin yhdessä iltapäiväkerhossa. Valmistelussa mukana lapsityönohjaaja Marja Jauhiainen. Seurakuntaneuvosto päättää, että Olarin seurakunta ei ano Espoon kaupungilta iltapäiväkerhotoiminnan palveluntuottajan paikkaa Tiistilän koulun yhteyteen. ILTAHARTAUS Vuorossa on Pirjo Kotiranta.

PÖYTÄKIRJA 1 /

PÖYTÄKIRJA 1 / PÖYTÄKIRJA 1 / 2012 31.1.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 1 ILMOITUSASIAT 2 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 3 SUOMEN

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2012 Aika Paikka 28.2.2012 klo 19.00 Klo 17.30 Espoon kaupungin Kaupunkikehitysyksikön tutkimusjohtaja Teuvo Savikko kertoo seurakunnan alueesta tilastojen valossa. Klo

Lisätiedot

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 6 / 2012 Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan vierailusta Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2013

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2013 ESITYSLISTA 1 / 2013 Aika Paikka 5.2.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana Kirsi Rostamo esittelee uudistuvaa Esse-lehteä Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2013 Aika 12.3.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven neuvotteluhuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.30) Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone

Aika klo (kahvi klo 17.30) Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7 / 2012 Aika 2.10.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Luukkonen, Elsa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka ESITYSLISTA 6 / 2014 Aika 2.9.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja Finskas, Matti

Lisätiedot

3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen

3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 3 / 2012 Aika Paikka 3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen Kauppakeskus Isossa Omenassa, kahvi klo 17.30. Ison Omenan seurakuntatilat

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 38 ILMOITUSASIAT 3 39 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 18 ILMOITUSASIAT 3 19 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4 / 2013 Aika 7.5.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2014 Aika 4.2.2014klo17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Paikka Läsnä Viitapohja, Salla-Maria

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7 / 2013 Aika 1.10.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2 /

PÖYTÄKIRJA 2 / PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 12.3.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 11 ILMOITUSASIAT 2 12 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 13 DIAKONIAN

Lisätiedot

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014 Aika Paikka 3.6.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana kirkkoherra esittelee Jäsen 360 - aineistoa Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 /

PÖYTÄKIRJA 1 / PÖYTÄKIRJA 1 / 2013 5.2.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 3 2 ILMOITUSASIAT

Lisätiedot

Aika 6.11.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka

Aika 6.11.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8 / 2012 Aika 6.11.2012klo18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Luukkonen, Elsa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/ SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/ SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 7.2.2017 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/2017 Sisällys 1. SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4 2. ILMOITUSASIAT 5 3. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 6 4. VAHTIMESTARI

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/ ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/ ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2018 5.6.2018 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. TOIMISTOESIMIES JUSSI SALON IRTISANOUTUMISILMOITUS 4 36. OLARIN SEURAKUNNAN VUOSIEN 2019 2021 TOIMINTA-

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6 /

PÖYTÄKIRJA 6 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6 / 2012 4.9.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 44 ILMOITUSASIAT 3 45 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

6. EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN 7

6. EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN 7 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 7.2.2017 1. SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2. ILMOITUSASIAT 3 3. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 4 4. VAHTIMESTARI KAARINA PAUNUN IRTISANOUTUMISILMOITUS 5 5. KIRKKOPÄIVÄT

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 5.6.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. OLARIN SEURAKUNNAN VUOSIEN 2019 2021 TOIMINTA-

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7 /

PÖYTÄKIRJA 7 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7 / 2013 1.10.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 40 ILMOITUSASIAT 2 41 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 /

PÖYTÄKIRJA 1 / PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 4.2.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 1 ILMOITUSASIAT 2 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 3 SEURAKUNTANEUVOSTON

Lisätiedot

klo 19.00, kahvi klo 17.30, viestintäpäällikkö Ulpu Sarlin vierailee klo Olarin kirkon seurakuntasali

klo 19.00, kahvi klo 17.30, viestintäpäällikkö Ulpu Sarlin vierailee klo Olarin kirkon seurakuntasali Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4 / 2012 Aika Paikka 8.5.2012 klo 19.00, kahvi klo 17.30, viestintäpäällikkö Ulpu Sarlin vierailee klo 18-19 Olarin kirkon seurakuntasali Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 /

PÖYTÄKIRJA 5 / PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 3.6.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 38 VUODEN

Lisätiedot

Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka ESITYSLISTA 8 / 2014 Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Finskas, Matti Grönholm, Bo Hiltunen, Leo Järvenpää,

Lisätiedot

17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4

17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3 / 2015 10.3.2015 SIVU 17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4 21 PIISPANTARKASTUS

Lisätiedot

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/ ILMOITUSASIAT 4

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/ ILMOITUSASIAT 4 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 2.5.2017 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/2017 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. ANNELI VIROLAISEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo Kokous alkaa klo Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo Kokous alkaa klo Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 3/2015 Aika 10.3.2015 klo 18.30 (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo 17.30-18.30. Kokous alkaa klo 18.30 Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 4.9.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. PANU JANHUSEN VAALIKELPOISUUDEN MENETYS 6 4.

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 /

PÖYTÄKIRJA 5 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2013 4.6.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 28 ILMOITUSASIAT 3 29 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3 /

PÖYTÄKIRJA 3 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3 / 2012 3.4.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 18 ILMOITUSASIAT 3 19 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2015 Aika 20.1.2015 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Ervamaa, Katariina Finskas, Matti

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 /

PÖYTÄKIRJA 4 / PÖYTÄKIRJA 4 / 2012 8.5.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 25 ILMOITUSASIAT 3 26 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 27 SEURAKUNTANEUVOSTON

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 9/2012 Aika Paikka 11.12.2012 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

Aika 6.5.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika 6.5.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4 / 2014 Aika 6.5.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

20. OLARIN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VIRAN LAKKAUTTAMINEN OHJAUSRYHMÄN NIMITTÄMINEN ETSIVÄN VANHUSTYÖN PROJEKTIIN 8

20. OLARIN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VIRAN LAKKAUTTAMINEN OHJAUSRYHMÄN NIMITTÄMINEN ETSIVÄN VANHUSTYÖN PROJEKTIIN 8 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3 / 2017 2.5.2017 17. ILMOITUSASIAT 2 18. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 19. ANNELI VIROLAISEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON VARSINAISEKSI JÄSENEKSI 4 20. OLARIN SEURAKUNNAN V

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2 / 2014 11.3.2014 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 2 / 2014 11.3.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / 2014 11.3.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 9 ILMOITUSASIAT 2 10 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

HUOM! Kokouksen alussa otetaan Tapiolan seurakunnan historiikkia varten valokuva yhteiskuva seurakuntaneuvoston jäsenistä.

HUOM! Kokouksen alussa otetaan Tapiolan seurakunnan historiikkia varten valokuva yhteiskuva seurakuntaneuvoston jäsenistä. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7/2012 Aika Paikka 2.10.2012 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali HUOM! Kokouksen alussa otetaan Tapiolan seurakunnan historiikkia varten valokuva yhteiskuva seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN. Vuorossa ovat Marita Kiviranta ja Esa Malkamäki. 1 ILMOITUSASIAT 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN. Vuorossa ovat Marita Kiviranta ja Esa Malkamäki. 1 ILMOITUSASIAT 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7/2014 Aika Paikka 2.9.2014 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 3 ILTAPÄIVÄKERHON TILANNE 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 3 ILTAPÄIVÄKERHON TILANNE 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5/2014 Aika Paikka 13.5.2014 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 6.5.2014 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 6.5.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 6.5.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 25 ILMOITUSASIAT 3 26 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 27 KOLEHTIKOHTEET

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 3/2017 ESITYSLISTA

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 3/2017 ESITYSLISTA SISÄLLYSLUETTELO Tapiolan seurakuntaneuvosto 04.04.2017 16:30 3/2017 ESITYSLISTA Esityslistan kansilehti... 1 1 Tapiolan seurakunta, lausunto Tapiolan seurakunnan seurakuntapastorin viran täyttämisestä...

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA)

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) 5-2016 Aika Torstai 26.5.2016 klo 17.00 (kahvit klo 16.45) Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) ASIALISTA

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5

Kalannin kappelineuvosto /5 Kalannin kappelineuvosto 5.3.2018 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: Maanantai 5.3.2018 klo 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4

14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / 2016 1.3.2016 14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4 17. EHDOKKAAN ASETTAMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN HALLITUKSEN JÄSENTEN

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 02.02.2016 17:30. Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 02.02.2016 17:30. Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 02.02.2016 17:30 Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 Esityslistan kansilehti... 1 1 ILMOITUSASIAT... 3 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET... 4 3 RISTEYS-MESSUN KOLEHTIKOHDE...

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 9.4.2015 klo 17.30 18.53 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 56 KOKOUKSEN

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 14

Lisätiedot

1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3

1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 20.1.2015 SIVU 1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU 2015 2 3 KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3 4 SEURAKUNTANEUVOSTON EDUSTAJIEN

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Aika 8.2.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

46. VAHTIMESTARI SANNI HUKKASEN SIIRTÄMINEN YLIVAHTIMESTARIN TEHTÄVÄÄN KAHDEN VAHTIMESTARIN PALVELUSSUHTEEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 10

46. VAHTIMESTARI SANNI HUKKASEN SIIRTÄMINEN YLIVAHTIMESTARIN TEHTÄVÄÄN KAHDEN VAHTIMESTARIN PALVELUSSUHTEEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 10 PÖYTÄKIRJA 5/2018 4.9.2018 39. ILMOITUSASIAT 2 40. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 41. PANU JANHUSEN VAALIKELPOISUUDEN MENETYS 4 42. VAALILAUTAKUNNAN TÄYDENTÄMINEN 5 43. IRTISANOUTUMINEN MARTTI SALOMAA 6 44.

Lisätiedot

Aika 5. kesäkuuta 2017 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki

Aika 5. kesäkuuta 2017 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki PÖYTÄKIRJA 1 (10) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 5. kesäkuuta 2017 klo 18 18.50 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä Matti Poutiainen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 10.4.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 23 ILMOITUSASIAT 2 24 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 22.2.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 22.2. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Aika 20.2.2018 klo 16.30 18.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 alkaen klo 18.00 jouluaterialla Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie

Lisätiedot

Aika klo Paikka Hyvän toivon kappeli, Länsisatamankatu 26 Lisätietoja Henna Markkanen, ,

Aika klo Paikka Hyvän toivon kappeli, Länsisatamankatu 26 Lisätietoja Henna Markkanen, , PÖYTÄKIRJA 1 (15) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 11.3.2019 klo 18 19.20 Paikka Hyvän toivon kappeli, Länsisatamankatu 26 Lisätietoja Henna Markkanen, 09 2340 6109,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7/2013 Aika Paikka 10.12.2013 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 13.3.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. NUORISOTYÖNOHJAAJA TARU HYTÖSEN IRTISANOUTUMINEN

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4

Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 7/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4 Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 PÖYTÄKIRJA

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 PÖYTÄKIRJA SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 PÖYTÄKIRJA Osallistujat... 1 1 ILMOITUSASIAT... 3 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET... 4 3 RISTEYS-MESSUN KOLEHTIKOHDE... 5 4 EMÄNTÄ

Lisätiedot

Aika 4. syyskuuta 2017 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki

Aika 4. syyskuuta 2017 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki PÖYTÄKIRJA 1 (9) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 4. syyskuuta 2017 klo 18 20.05 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä Matti Poutiainen,

Lisätiedot

66. ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET TALOUS- JA TOIMINTASUUNNITELMAN VALMISTELUUN LIITTYVÄ LÄHETEKESKUSTELU 3

66. ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET TALOUS- JA TOIMINTASUUNNITELMAN VALMISTELUUN LIITTYVÄ LÄHETEKESKUSTELU 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 8 / 2015 6.10.2015 SIVU 66. ILMOITUSASIAT 3 67. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 68. TALOUS- JA TOIMINTASUUNNITELMAN 2016-2018 VALMISTELUUN LIITTYVÄ LÄHETEKESKUSTELU 3 69. JUHA-PEKKA

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 7.11.2011 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1, Helsinki Läsnä Poissa Häkkänen Martti, puh.johtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7/

PÖYTÄKIRJA 7/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7/2012 2.10.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 52 ILMOITUSASIAT 2 53 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA POGOSTAN KOULU 1. TOIMINTA-AJATUS Aamu- ja iltapäivätoiminnalla tarkoitetaan perusopetuslain (19.12.2003/1136)

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/

PÖYTÄKIRJA 6/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6/2011 6.9.2011 -- SIVU 54 ILMOITUSASIAT 2 56 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 2 57 SEURAKUNNAN TYÖRYHMIEN JÄSENTEN NIMEÄMINEN 3 59 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEN PUHEENVUORO 4 60

Lisätiedot

Aika 15. tammikuuta 2018 klo Paikka Tuomiokapitulin koulutustila, Bulevardi 16 B, 5. kerros, Helsinki

Aika 15. tammikuuta 2018 klo Paikka Tuomiokapitulin koulutustila, Bulevardi 16 B, 5. kerros, Helsinki PÖYTÄKIRJA 1 (10) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 15. tammikuuta 2018 klo 18 19.21 Paikka Tuomiokapitulin koulutustila, Bulevardi 16 B, 5. kerros, 00120 Helsinki Läsnä

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto 10.10.2012 1 (6) Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto Pöytäkirja Nro 7/2012 Kokousaika: Tiistai 28.8.2012 klo 18 Paikka: Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto, neuvotteluhuone, Sammatintie 5, 00550 Helsinki

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 01.11.2016 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. LAUSUNTO ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN VUODEN 2017 TALOUSARVIO-

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali.

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali. KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 18.05 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Ainali Päivi Kenttälä

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2014 Aika: maanantai 5.5.2014 klo 18 20.04 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

ESITYSLISTA 9/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30

ESITYSLISTA 9/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2012 Aika: maanantai 3.12.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana Bo Grönholm kertoo Rooman matkastaan Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana Bo Grönholm kertoo Rooman matkastaan Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 9 / 2013 Aika 3.12.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana Bo Grönholm kertoo Rooman matkastaan Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Paikka Läsnä Viitapohja, Salla-Maria

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 7/2016 ESITYSLISTA

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 7/2016 ESITYSLISTA SISÄLLYSLUETTELO Tapiolan seurakuntaneuvosto 04.10.2016 16:30 7/2016 ESITYSLISTA Esityslistan kansilehti... 1 1 Tapiolan seurakunta, kirkon peruskorjauksen tarveselvitys... 2 2 Tapiolan seurakunta, lausunto

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka Aika Torstai 2.5.2019 klo 17.00 19.13 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 41 KOKOUKSEN AVAUS 42 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 8/2018 Vuosaaren seurakunnan seurakuntaneuvosto. Helena Salo, ,

KOKOUSKUTSU 8/2018 Vuosaaren seurakunnan seurakuntaneuvosto. Helena Salo, , KOKOUSKUTSU 8/2018 Vuosaaren seurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 12.11.2018 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Jakelu Vuosaaren kirkko, Taivaanranta-sali Helena Salo, +358 923406512, helena.salo@evl.fi Jussi

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VAALI 2 MUUT ASIAT

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VAALI 2 MUUT ASIAT Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 1 ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VAALI 2 MUUT ASIAT 2 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 Aika Paikka 14.01.2014 klo 18.00 Espoonlahden kirkon rippikoulusali

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 16.09.2014 klo 18:00 19.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/35 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 3.5.2016 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. STRATEGIALAUSUNTO 4

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 3.5.2016 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. STRATEGIALAUSUNTO 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 3.5.2016 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. STRATEGIALAUSUNTO 4 36. PERHETYÖNTEKIJÄN VALINTA 6 37. KOLEHTIKOHTEET 2/2016 8 38. TAIZÉ-MATKAN PROJEKTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat:

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat: LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika Tiistai 10.2.2015 klo 17.00 18.38 Paikka Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta Käsiteltävät asiat: 16 KOKOUKSEN AVAUS 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Aamu- ja iltapäivätoiminnan laatukriteerit

Aamu- ja iltapäivätoiminnan laatukriteerit Liite 1 Tavoite 1. Sisältöjen monipuolisuus Käytänteet: Vuosittaisen toimintasuunnitelman laatiminen, kts. sisällöt yksikkökohtaisten viikkosuunnitelmien laatiminen kysely perheille toimintakauden alkaessa

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8 / 2013 Aika 5.11.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

Aika: Maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki

Aika: Maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7 /2013 Aika: Maanantai 2.9.2013 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.4.2019 klo 17.00 19.00 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 34

Lisätiedot

Aika Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 9 / 2012

Aika Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 9 / 2012 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 9 / 2012 Aika Paikka 11.12.2012 klo 18.30 Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Klo 17 arkkitehti Sampo Sikiö Espoon kaupungin Kaupunkisuunnittelukeskuksesta kertoo Niittykummun

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 13.2.2019 klo 17.00 18.37 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 18

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 16.6.2015 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 16.6.2015 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika 16.6..2015 klo 18.00 19.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Mia Heinonen Jukka-Pekka

Lisätiedot