yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat"

Transkriptio

1 KOKOUSKUTSU 5/2013 Kokousaika Kokouspaikka klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Antti Huttu-Hiltunen, puh.johtaja Risto Säkkinen, varapuh.johtaja Kai Pajala Kyösti Juujärvi Sanna Isola Kaisa Louet Pekka Simonen Anne Huotari Hannele Meskus Juha Kukkonen Leena Paasivaara Varajäsenet Jari Latvala Lauri Hietala Päivi Eskola Henrik Hämäläinen Esko Kangas Kirsti Nivala Ulla-Riitta Lattula Silvo Nybacka Vaili Jämsä-Uusitalo Pirjo Kytösalmi Pertti Vuokila Valtuuston puheenjohtaja Valtuuston 1. varapuh.joht. Valtuuston 2. varapuh.joht. Valtuuston 3. varapuh.joht. Sairaanhoitopiirin johtaja Johtajaylilääkäri Hallintoylihoitaja Talousjohtaja Henkilöstöjohtaja Hallintolakimies, hallituksen sihteeri Esko Valikainen Antero Aulakoski Unto Valpas Aimo Remes Hannu Leskinen Aino-Liisa Oukka Pirjo Kejonen Jarkko Raatikainen Juha Jääskeläinen Sari Haataja MERK. Hallituksen puheenjohtaja ANTTI HUTTU-HILTUNEN Antti Huttu-Hiltunen Hallituksen sihteeri Sari Haataja Hallituksen kokousta jatketaan perehdytyksellä, aiheena on "Tulevaisuuden sairaala 2030". Materiaali on lähetetty osallistujille viikolla 15.

2 KOKOUSKUTSU 5/2013 Kokousaika Kokouspaikka klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Asian nro Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 2 Pöytäkirjan tarkastajien vaali 2 3 Katsaus 3 4 Liite KVTES paikallinen järjestelyvaraerä Liite Tehy Ry:n paikallinen järjestelyerä Liite Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus järjestelyerä Liite Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus järjestelyerä Liite Microsoft EA- ja Select -lisenssien hankinta 8 9 Liite Valtuustoaloitteiden käsittely 9 10 Hallituksen kokousaikataulu loppuvuonna Viranhaltijoiden päätösten ottaminen Liite Tiedoksiantoasiat 14

3 KOKOUSKUTSU 5/ Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 Pöytäkirjan tarkastajien vaali Pöytäkirjan tarkastajiksi valittaneen Risto Säkkinen ja Kai Pajala (varalla Kyösti Juujärvi ja Sanna Isola).

4 KOKOUSKUTSU 5/ DIAARI:27 / Katsaus - Ensihoito, paikalla ensihoidon ja päivystyksen johtaja Matti Martikainen (kutsuttuna asiantuntijana) - Valtuustokauden vaihdokseen liittyvät asiat Katsaus merkitään tiedoksi.

5 KOKOUSKUTSU 5/ DIAARI:37 / KVTES paikallinen järjestelyvaraerä Sopimuskorotukset Kunta-alan virka- ja työehtosopimukset ovat voimassa Sopimuskauden pituus on 26 kuukautta. Sopimuksissa ovat mukana KT Kuntatyönantajat, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Kunta-alan unioni, Tekniikka ja Terveys KTN, Toimihenkilöiden neuvottelujärjestö TNJ sekä Tehy ry eli kunta-ala kokonaisuudessaan. Palkantarkistukset ja sopimuksissa olevat tekstimuutokset tulevat voimaan ja Palkantarkistus Palkkoja korotetaan yleiskorotuksella, jonka suuruus vaihtelee sopimusaloittain. Lääkärisopimuksessa se on 1,3 %, opetusalalla 1,36 % sekä KVTES:n, teknisten ja tuntipalkkaisten sopimusaloilla 1,46 %. Helmikuussa 2013 on myös sopimusalakohtainen järjestelyerä, joka pääsääntöisesti on paikallinen järjestelyerä. Opetusalalla ja lääkärisopimuksessa osa järjestelyerästä on käytetty keskitetysti. KVTES:n järjestelyerä on 0,6 % KVTES:n soveltamisalan piirissä olevien työntekijöiden ja viranhaltijoiden palkkasummasta. on päättänyt (5 ), että virka- ja työehtosopimusten ehdottomat määräykset voidaan panna täytäntöön. Harkinnanvaraisista asioista ja järjestelyvarojen toteutuksesta tehtävät ratkaisut tuodaan hallituksen erikseen päätettäväksi. Paikallisten järjestelyerien käytöstä on käyty neuvottelut. Neuvottelutulos on yksimielinen. Pöytäkirja neuvottelusta on liitteenä. Henkilöstöjohtajan ehdotus: päättää hyväksyä paikallisten järjestelyvaraerien täytäntöönpanon neuvottelutuloksen mukaisesti. päättää hyväksyä henkilöstöjohtajan ehdotuksen.

6 KOKOUSKUTSU 5/ DIAARI:37 / Tehy Ry:n paikallinen järjestelyerä Sopimuskorotukset Kunta-alan virka- ja työehtosopimukset ovat voimassa Sopimuskauden pituus on 26 kuukautta. Sopimuksissa ovat mukana KT Kuntatyönantajat, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Kunta-alan unioni, Tekniikka ja Terveys KTN, Toimihenkilöiden neuvottelujärjestö TNJ sekä Tehy ry eli kunta-ala kokonaisuudessaan. Palkantarkistukset ja sopimuksissa olevat tekstimuutokset tulevat voimaan ja Palkantarkistus Palkkoja korotetaan yleiskorotuksella, jonka suuruus vaihtelee sopimusaloittain. Lääkärisopimuksessa se on 1,3 %, opetusalalla 1,36 % sekä KVTES:n, teknisten ja tuntipalkkaisten sopimusaloilla 1,46 %. Helmikuussa 2013 on myös sopimusalakohtainen järjestelyerä, joka pääsääntöisesti on paikallinen järjestelyerä. Opetusalalla ja lääkärisopimuksessa osa järjestelyerästä on käytetty keskitetysti. Tehy ry:n järjestelyerä on 0,6 % KT:n ja Tehy ry:n hyväksymän sovintoehdotuksen piiriin kuuluvien työntekijöiden ja viranhaltijoiden palkkasummasta. on päättänyt (5 ), että virka- ja työehtosopimusten ehdottomat määräykset voidaan panna täytäntöön. Harkinnanvaraisista asioista ja järjestelyvarojen toteutuksesta tehtävät ratkaisut tuodaan hallituksen erikseen päätettäväksi. Paikallisten järjestelyerien käytöstä on käyty neuvottelut. Neuvottelutulos on yksimielinen. Pöytäkirja neuvottelusta on liitteenä. Henkilöstöjohtajan ehdotus: päättää hyväksyä paikallisten järjestelyvaraerien täytäntöönpanon neuvottelutuloksen mukaisesti. päättää hyväksyä henkilöstöjohtajan ehdotuksen.

7 KOKOUSKUTSU 5/ DIAARI:37 / Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus järjestelyerä Sopimuskorotukset Palkantarkistus Kunta-alan virka- ja työehtosopimukset ovat voimassa Sopimuskauden pituus on 26 kuukautta. Sopimuksissa ovat mukana KT Kuntatyönantajat, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Kunta-alan unioni, Tekniikka ja Terveys KTN, Toimihenkilöiden neuvottelujärjestö TNJ sekä Tehy ry eli kunta-ala kokonaisuudessaan. Palkantarkistukset ja sopimuksissa olevat tekstimuutokset tulevat voimaan ja Palkkoja korotetaan yleiskorotuksella, jonka suuruus vaihtelee sopimusaloittain. Lääkärisopimuksessa se on 1,3 %, opetusalalla 1,36 % sekä KVTES:n, teknisten ja tuntipalkkaisten sopimusaloilla 1,46 %. Helmikuussa 2013 on myös sopimusalakohtainen järjestelyerä, joka pääsääntöisesti on paikallinen järjestelyerä. Opetusalalla ja lääkärisopimuksessa osa järjestelyerästä on käytetty keskitetysti. Lääkärisopimuksen mukainen järjestelyerä on 0,35 % liitteen 3 piirissä olevien palkkasummasta. on päättänyt (5 ), että virka- ja työehtosopimusten ehdottomat määräykset voidaan panna täytäntöön. Harkinnanvaraisista asioista ja järjestelyvarojen toteutuksesta tehtävät ratkaisut tuodaan hallituksen erikseen päätettäväksi. Paikallisten järjestelyerien käytöstä on käyty neuvottelut. Neuvottelutulos on yksimielinen. Pöytäkirja neuvottelusta on liitteenä. Henkilöstöjohtajan ehdotus: päättää hyväksyä paikallisten järjestelyvaraerien täytäntöönpanon neuvottelutuloksen mukaisesti. päättää hyväksyä henkilöstöjohtajan ehdotuksen.

8 KOKOUSKUTSU 5/ DIAARI:37 / Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus järjestelyerä Sopimuskorotukset Palkantarkistus Kunta-alan virka- ja työehtosopimukset ovat voimassa Sopimuskauden pituus on 26 kuukautta. Sopimuksissa ovat mukana KT Kuntatyönantajat, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Kunta-alan unioni, Tekniikka ja Terveys KTN, Toimihenkilöiden neuvottelujärjestö TNJ sekä Tehy ry eli kunta-ala kokonaisuudessaan. Palkantarkistukset ja sopimuksissa olevat tekstimuutokset tulevat voimaan ja Palkkoja korotetaan yleiskorotuksella, jonka suuruus vaihtelee sopimusaloittain. Lääkärisopimuksessa se on 1,3 %, opetusalalla 1,36 % sekä KVTES:n, teknisten ja tuntipalkkaisten sopimusaloilla 1,46 %. Helmikuussa 2013 on myös sopimusalakohtainen järjestelyerä, joka pääsääntöisesti on paikallinen järjestelyerä. Opetusalalla ja lääkärisopimuksessa osa järjestelyerästä on käytetty keskitetysti. Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtotosopimuksen järjestelyerä on 0,6 % TS:n soveltamispiirissä olevan henkilöstön palkkasummasta. on päättänyt (5 ), että virka- ja työehtosopimusten ehdottomat määräykset voidaan panna täytäntöön. Harkinnanvaraisista asioista ja järjestelyvarojen toteutuksesta tehtävät ratkaisut tuodaan hallituksen erikseen päätettäväksi. Paikallisten järjestelyerien käytöstä on käyty neuvottelut. Neuvottelutulos on yksimielinen. Pöytäkirja neuvottelusta on liitteenä. Henkilöstöjohtajan ehdotus: päättää hyväksyä paikallisten järjestelyvaraerien täytäntöönpanon neuvottelutuloksen mukaisesti. päättää hyväksyä henkilöstöjohtajan ehdotuksen.

9 KOKOUSKUTSU 5/ DIAARI:146 / Microsoft EA- ja Select -lisenssien hankinta KL-Kuntahankinnat Oy on hankintalain 11 :n tarkoittama Suomen Kuntaliitto ry:n omistama yhteishankintayksikkö. KL-Kuntahankinnat toteuttaa hankintalain 31 :n mukaisia puitejärjestelykilpailutuksia, huolehtii puitesopimusten tekemisestä sekä niiden ylläpidosta asiakkaittensa puolesta. Kuntahankintojen asiakkaita voivat olla suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, hankintarenkaat, kunnalliset liikelaitokset sekä kuntien omistamat konserniyhtiöt. Kuntahankinnat kilpailuttaa puitejärjestelyjä ns. avoimina kilpailutuksina, joka mahdollistaa sen, että puitejärjestelyyn voi liittyä edellä mainittuja asiakkaita koko sopimuskauden aikana. Asiakkaat antavat kilpailutuskohtaisesti Kuntahankinnoille kirjallisen sitoumuksen liittyessään mukaan puitejärjestelyyn ja solmivat sen jälkeen erillisen sopimuksen puitejärjestelyssä toimittajaksi valitun yrityksen kanssa. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymällä on sopimus Microsoft EA- ja Select -lisensseistä saakka. Hankinta on kilpailutettu vuonna 2010 avoimella menettelyllä EU-kynnysarvon ylittävänä hankintana. KL-Kuntahankinnat on kilpailuttanut MS EA- ja Select -lisenssit vuoden 2014 heinäkuun loppuun saakka jatkuvana puitejärjestelynä. Hankintayksiköillä (mm. kunnat ja kuntayhtymät) on mahdollisuus liittyä puitejärjestelyyn koko sopimuskauden ajan. PPSHP:n kannalta on edullisinta ja tarkoituksenmukaisinta liittyä KL-Kuntahankintojen sopimukseen. KL- Kuntahankintojen sopimustoimittajaksi on valittu Atea Finland Oy. PPSHP:n ja NordLabin lisenssijärjestelyjen vuoksi sairaanhoitopiirille on tarkoituksenmukaista solmia sopimukset siten, että MS EA -lisenssisopimus alkaa ja MS Select -lisenssisopimus astuu voimaan MS EA -lisenssisopimus jatkuu samoin ehdoin kolme vuotta ja päättyy MS Select -lisenssisopimuksen kestosta päätetään myöhemmin erikseen. Sopimukset allekirjoittaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtaja. Hankinnan arvioitu kokonaiskustannus kolmen vuoden sopimuskaudelle on noin neljä (4) miljoonaa euroa. Liitteet: - KL-Kuntahankintojen esite MS lisenssien sopimuksesta - KL-Kuntahankintojen sopimuspohjamalli Tietohallintojohtaja Kari Säkkisen ehdotus: päättää hyväksyä PPSHP:n liittymisen KL-Kuntahankintojen Microsoft-lisenssien puitejärjestelyyn ja että sopimustoimittajaksi valitaan Atea Finland Oy - MS EA-lisenssin osalta ajalle ja - MS Select -lisenssin osalta alkaen. Kestosta päätetään myöhemmin erikseen. hyväksyy tietohallintojohtajan ehdotuksen.

10 KOKOUSKUTSU 5/ DIAARI:148 / Valtuustoaloitteiden käsittely Valtuustossa jätettiin seuraavat aloitteet: - Otto Moilasen sisääntuloväylien korkeusmerkkejä koskeva aloite (valtuuston liite 1 23) - Terho Lipsosen nuorten aikuisten psykiatrisen varhaiskuntoutuksen jatkamista Lakeuden varhaiskuntoutusyksikössä koskeva aloite (valtuuston liite 2 23) Valtuustossa jätettiin seuraavat aloitteet: - Terho Lipsosen Tulevaisuuden sairaalan kattorakenteita koskeva aloite (valtuuston liite 1 36) - Lauri Louhivirran P-luvalla pysäköintiä koskeva aloite (valtuuston liite 2 36) Valtuustoaloitteisiin annetut lausunnot ovat liitteenä: - Tekniikan palvelut / Pasi Keskitalon lausunnot Otto Moilasen sekä Terho Lipsosen ja Lauri Louhivirran jättämiin aloitteisiin - Psykiatrian tulosalueen johtaja Outi Saarennon Terho Lipsosen jättämään aloitteeseen 1. merkitsee valtuustoaloitteisiin annetut lausunnot tiedoksi ja antaa ne tiedoksi valtuustolle. 2. esittää, että valtuusto merkitsee aloitteet loppuun käsitellyiksi.

11 KOKOUSKUTSU 5/ DIAARI:149 / Hallituksen kokousaikataulu loppuvuonna päättää kokoontua seuraavan aikataulun mukaan: Maanantaiksi klo 9.00 sovittu kokous siirretään pidettäväksi keskiviikkona klo 9. Tiistai klo 9.00 kokous Maanantai klo 9.00 kokous Maanantai klo 9.00 kokous Tiistai klo 9.00 kokous Tiistai klo 9.00 kokous Maanantai klo 9.00 kokous Tiistai klo 9.00 kokous 2. päättää merkitä tiedoksi valtuuston perehdytyspäivän ja kokouspäivät: Keskiviikko klo 13 perehdytys Maanantai klo 13 kokous Maanantai klo 13 kokous

12 KOKOUSKUTSU 5/ DIAARI:26 / Viranhaltijoiden päätösten ottaminen Viranhaltijoiden päätökset (nähtävissä sihteerillä): Yhtymähallinto - sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Leskinen, raportointisuunnittelijan määräaikainen tehtävä yhtymähallinnossa, päätös 11/2013; hoitohenkilöstön mitoitushankkeen tehtävät sekä asiantuntijoiden ja ohjausryhmän nimeäminen, päätös 12/2013; yhtymähallinnon vastuualuejohtajat, heihin rinnastettavat henkilöt, vastuuyksikköpäälliköt sekä heidän henkilöstöhallinnollisen päätösvallan ja hankintavaltuuksien PÄIVITYS, päätös 13/2013 (kumoaa VIPS:n 1/2013) - henkilöstöjohtaja Juha Jääskeläinen, henkilöstöpalvelujen vastuualueen vastuuyksiköiden päälliköiden sijaiset, päätös 13/2013 (kumoaa VIPS:n 3/2011); hallintosäännön 22 :n 1 momentin toimivallan edelleen siirtäminen, päätös 14/2013 (kumoaa VIPS:n 6/2012) - tietohallintojohtaja Kari Säkkinen, nimityspäätös 9/2013 Sairaanhoidolliset palvelut tulosalue - tulosalueen johtaja Osmo Tervonen, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kahvioiden tulostavoitteet vuodelle 2013, päätös 16/2013; lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan lisätyösuunnitelman täytäntöönpano vuodelle 2013 sairaanhoidollisten palvelujen diagnostiikka vastuualueen toimialueilla, päätös 17/ vastuualueen johtaja Ari Karttunen (diagnostiikka), nimityspäätökset 9-10/ vastuualueen johtaja Juha Putkonen (potilashoidon palvelut), nimityspäätökset 7-8/ vastuualueen johtaja Sirpa Pekkala (sairaala- ja välinehuolto), toimivallan osittainen siirtäminen (HS 22 ), päätös 4/ palvelupäällikkö Anne Latva (välinehuoltopalvelut), toimivallan osittainen siirtäminen (HS 22 ), päätös 1/ vastuualueen johtaja Pasi Keskitalo (tekniikan palvelut), nimityspäätökset 4-5/2013 Lapset ja naiset tulosalue - tulosalueen johtaja Päivi Tapanainen, nimityspäätös 8/ vastuualueen ylihoitaja Seija Miettinen (lapset ja nuoret), nimityspäätös 7/2013 Medisiininen tulosalue - vt. tulosalueen johtaja Taina Turpeenniemi-Hujanen, medisiinisen tulosalueen vt. tulosalueen ylihoitaja ja vt. ylihoitaja Eila Alavahtolan varamiehet , päätös 20/2013; medisiinisen tulosalueen ylihoitaja Päivi Lavanderin sijaisen Maarit Willmanin vastuualueet , päätös 21/2013; medisiinisen tulosalueen ylihoitajien vastuualueet alkaen, päätös 22/2013 (korvaa VIPS:n 28/2012); nimityspäätökset 23/2013 ja 26/2013; medisiinisen tulosalueen Päiväsairaalan ohjaus- ja projektityöryhmän asettaminen, päätös 24/ vt. tulosalueen ylihoitaja Eila Alavahtola, medisiinisen tulosalueen vs. ylihoitaja Maarit Willmanin ja va. ylihoitaja Tarja Kukkosen varamiehet , päätös 1/2013

13 KOKOUSKUTSU 5/ vs. vastuualueen ylihoitaja Maarit Willman (yhteispäivystys), henkilöstöhallinnon muun ratkaisuvallan siirtäminen (HS 22 ), päätös 1/ vt. vastuualueen ylihoitaja Eila Alavahtola (syöpätaudit ja hematologia), nimityspäätös 2/2013 Operatiivinen tulosalue - vastuualueen johtaja Kai Sundquist (pään ja kaulan sairaudet), koulutusviran jatkomääräys, päätös 13/ vs. ylihoitaja Tarja Arvola (pään ja kaulan sairaudet), nimityspäätökset 3-9/ vastuualueen ylihoitaja Mirjam Inget (pehmytkudoskirurgia), päätösvallan siirto henkilöstöasioissa (HS 22 ), päätös 9/ va. vastuualueen ylihoitaja Nina Hynninen (pehmytkudoskirurgia), apulaisosastonhoitajan sijaisuuden hoitaminen vuodeosastolla 3 ajalla (HS 22 ), päätös 1/ vastuualueen ylihoitaja Mirjam Inget (tukielin- ja neurokirurgia), apulaisosastonhoitajan virkavapaan sijaisuus vuodeosastolla 5 (HS 22 ), päätös 8/ va. vastuualueen ylihoitaja Anitta Tanhua (tukielin- ja neurokirurgia), apulaisosastonhoitajan sijaisuus vo 10 vy ja reumayksikössä vy (HS 22 ), päätös 13/2013; osastonhoitaja Kaarina Palomäen sijaisuus (HS 22 ), päätös 14/ vastuualueen johtaja Eero Kyllönen (kuntoutus), nimityspäätös 4/2013 Psykiatrian tulosalue - tulosalueen johtaja Outi Saarento, sijaisen nimeäminen virkavalintaasiassa, päätös 4/2013 Oulaskangas ja Visala tulosalue - tulosalueen johtaja Asko Rantala, päätösvallan delegointi Oulaskangas ja Visala tulosalueella, päätös 7/2013 (korvaa päätökset 3/2011 ja 2/2013); hankintavaltuudet Visalan vastuualueella (HS 23 6 mom.), päätös 8/2013 (korvaa päätöksen 19/2011) Kehitysvammahuollon tulosalue - tulosalueen johtaja Ari Hietanen, osastonhoitajan viran hakuprosessin keskeytys, päätös 11/2013; kehitysvammahuollon osastonhoitajien vastuuyksikköjako lukien, päätös 12/2013; ryhmäkodin johtajan siirto osastonhoitajan virkaan, päätös 13/2013; nimityspäätös 15/ vastuualueen johtaja, ylihoitaja Taina Kärsämänoja (laitoshoito), kehitysvammahuollon osastonhoitajien sijaisuuksien hoito alkaen, päätös 3/ Sairaanhoitopiirin johtajan hankintapäätös 3938 ( ) kuvantamisen ostopalvelut (tietokonetomografiatutkimukset, ultraäänitutkimukset ja natiiviröntgentutkimukset) ajalle , arvo n euroa - Tulosalueen johtaja Kari Haukipuron hankintapäätös 4008/2 ( ) lääkinnällisen kuntoutuksen neuropsykologiset palvelut hankintarenkaalle ajalle (+ 1 v.), arvo n euroa - Tulosalueen johtaja Kari Haukipuron hankintapäätös 4007 ( ) lääkinnällisen kuntoutuksen musiikkiterapiapalvelut hankintarenkaalle ajalle (+ 1 v.), arvo n euroa

14 KOKOUSKUTSU 5/ Sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Leskisen hankintapäätös 3597 ( ) ajalle , arvo noin euroa - Sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Leskisen hankintapäätös TP4026 ( ) pienten hankkeiden ja kunnossapitotöiden lvia-suunnittelu ja konsulttityöt ajalle , arvo euroa - Sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Leskisen hankintapäätös 3843 ( ) lääkinnällisen kuntoutuksen fysioterapiapalvelut hankintarenkaalle ajalle (+ 1 v.), arvo noin euroa - Sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Leskisen hankintapäätös HP3844 ( ) hankintarenkaalle lääkinnällisen kuntoutuksen psykoterapiapalveluista ajalle (+ 1 v.), arvo noin euroa - Sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Leskisen hankintapäätös HP3978 ( ) hankintarenkaalle lääkinnällisen kuntoutuksen toimintaterapiapapvelut ajalle (+ 1 v.), arvo euroa - Sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Leskisen hankintapäätös HP3980 ( ) hankintarenkaalle lääkinnällisen kuntoutuksen puheterapiapalvelut ajalle (+ 1 v.) ei ota käsiteltäväksi viranhaltijapäätöksiä.

15 KOKOUSKUTSU 5/ DIAARI:150 / Tiedoksiantoasiat DN346/132/2011 DN156/120/2011 DN339/211/2012 DN144/117/2013 DN143/174/2013 DN136/175/2013 DN97/321/ Oulun hallinto-oikeuden päätös , kuljetuskustannusten korvaamista koskeva hallintoriita, liite. - Oulun hallinto-oikeuden päätös Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen perustamiseen liittyvään kunnallisvalitukseen, liite. - Oulun hallinto-oikeuden välipäätös , päätöksen täytäntöönpanon kieltämistä koskeva hakemus, liite. - Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislain valmisteluryhmä, sosiaali- ja terveysministeriön asettamispäätös (STM022:00/2013), liite. - Kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla, Kunnallisen työmarkkinalaitoksen yleiskirje 6/2013, liite. - Varhaiseläkemenoperusteinen maksu vuosi 2013 ennakko, Kuntien eläkevakuutus (KEVA) , liite. - Hankinta- ja logistiikkapalvelujen päätös Alcon Finland Oy:n hankintaoikaisupyyntöön Tekomykiöt kaihileikkaukseen (E3877), liite. - Paikallisneuvottelu KVTES:n paikallinen järjestelyerä , pöytäkirja, liite. - Paikallisneuvottelu KVTES:n palkkausluvun määräyksistä, pöytäkirja, liite. Merkitään tiedoksi.

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340. jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340. jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen PÖYTÄKIRJA 5/2013 Kokousaika Kokouspaikka klo 09.00-12.02 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Osallistujat Poissa 61 kohta 2 Läsnä :t 58-71 (kesken) Läsnä :t 58-71 (kesken) Läsnä :t 58-71 (kesken) Antti

Lisätiedot

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat KOKOUSKUTSU 5/2012 Kokousaika Kokouspaikka 21.5.2012 klo 09.00 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht. Tuija

Lisätiedot

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat KOKOUSKUTSU 9/2013 Kokousaika Kokouspaikka 23.9.2013 klo 09.00 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Antti Huttu-Hiltunen, puh.johtaja Risto Säkkinen, varapuh.johtaja

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 15/2008 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika klo 8.30-9.10 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 178 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat KOKOUSKUTSU 10/2012 Kokousaika Kokouspaikka 12.11.2012 klo 09.00 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht.

Lisätiedot

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat KOKOUSKUTSU 1/2013 Kokousaika Kokouspaikka 21.1.2013 klo 09.00 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht. Tuija

Lisätiedot

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kokousaika Kokouspaikka klo 09.00-12.20 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Osallistujat Läsnä :t 43-50 (kesken) Muut osallistujat Läsnä :t 43-47 (kesken) Läsnä :t 43-50 (kesken) Kyösti

Lisätiedot

26.8.2013 klo 09.00 15.23. yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340

26.8.2013 klo 09.00 15.23. yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 PÖYTÄKIRJA 8/2013 Kokousaika Kokouspaikka 26.8.2013 klo 09.00 15.23 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Osallistujat Läsnä :t 110-121 Poissa 121 Läsnä :t 110-120 Poissa 112 Antti Huttu-Hiltunen Risto

Lisätiedot

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri KOKOUSKUTSU 14/2010 Kokousaika 20.12.2010 klo 08.30 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht.

Lisätiedot

Huom! Hallituksen ja tarkastuslautakunnan yhteislounas klo 11.45-12.45 kabinetti Kiurussa

Huom! Hallituksen ja tarkastuslautakunnan yhteislounas klo 11.45-12.45 kabinetti Kiurussa KOKOUSKUTSU 11/2009 Kokousaika 12.10.2009 klo 09.00 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht.

Lisätiedot

12.11.2012 klo 09.00-12.55. yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340

12.11.2012 klo 09.00-12.55. yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 PÖYTÄKIRJA 10/2012 Kokousaika Kokouspaikka klo 09.00-12.55 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Osallistujat Läsnä :t 138-147 (kesken) Läsnä :t 138-144 (kesken) Läsnä :t 138-144 (kesken) Läsnä :t 138-144

Lisätiedot

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat KOKOUSKUTSU 12/2012 Kokousaika Kokouspaikka 10.12.2012 klo 09.00 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht.

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 8/2010 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika 25.8.2010 klo 13.00-15.02 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 101 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Valtuuston 3. varapuh.joht. Hallintolakimies, hallituksen sihteeri

Valtuuston 3. varapuh.joht. Hallintolakimies, hallituksen sihteeri KOKOUSKUTSU 6/2011 Kokousaika 6.6.2011 klo 08.30 Kokouspaikka yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht. Tuija

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 14/2008 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika klo 8.30-9.40 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 169 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA

KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Raamisopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella toteutetaan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen

Lisätiedot

24.9.2012 klo 09.00-12.18. yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340

24.9.2012 klo 09.00-12.18. yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 PÖYTÄKIRJA 8/2012 Kokousaika Kokouspaikka klo 09.00-12.18 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Osallistujat Läsnä :t 115-123 (kesken) Läsnä :t 115-123 (kesken) Kyösti Juujärvi Eija Säilynoja Tuija Haikola

Lisätiedot

klo (Huom! Aika) yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340. Kokouksen osanottajat

klo (Huom! Aika) yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340. Kokouksen osanottajat KOKOUSKUTSU 13/2013 Kokousaika Kokouspaikka 2.12.2013 klo 08.00 10.00 (Huom! Aika) yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Antti Huttu-Hiltunen, puh.johtaja Risto

Lisätiedot

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat KOKOUSKUTSU 9/2012 Kokousaika Kokouspaikka 15.10.2012 klo 09.00 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht. Tuija

Lisätiedot

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat KOKOUSKUTSU 11/2013 Kokousaika Kokouspaikka 12.11.2013 klo 09.00 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Antti Huttu-Hiltunen, puh.johtaja Risto Säkkinen, varapuh.johtaja

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 6/2011 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika klo 8.30-9.15 Kokouspaikka yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 76 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Henkilökohtaista lisääkorotetaan 1,7 prosentilla.

Henkilökohtaista lisääkorotetaan 1,7 prosentilla. Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus 2012 2013 (KVTES 2012 2013) KVTES 2012 2013 Palkantarkistukset vuonna 2012 ja vuonna 2013 Yleiskorotus 1.1.2012 lukien

Lisätiedot

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 KOKOUSKUTSU 8/2013 Kokousaika Kokouspaikka 26.8.2013 klo 09.00 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Antti Huttu-Hiltunen, puh.johtaja Risto Säkkinen, varapuh.johtaja

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 5/2010 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika klo 9.00-11.57 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 48 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

LABORATORIOKESKUKSEN OHJAUSTA JA JOHTAMISTA KOSKEVAT LAUSUNNOT VALMISTELUTOIMIKUNNALLE

LABORATORIOKESKUKSEN OHJAUSTA JA JOHTAMISTA KOSKEVAT LAUSUNNOT VALMISTELUTOIMIKUNNALLE LABORATORIOKESKUKSEN OHJAUSTA JA JOHTAMISTA KOSKEVAT LAUSUNNOT VALMISTELUTOIMIKUNNALLE ERVA- SAIRAANHOITOPIIRIEN HALLINTOYLIHOITAJIEN, YLIHOITAJIEN JA LABORATORIOIDEN OSASTONHOITAJIEN KANNANOTTO ALUSTAVAAN

Lisätiedot

62 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 63 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 3 65 TILINTARKASTAJAN ILMOITUS 5

62 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 63 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 3 65 TILINTARKASTAJAN ILMOITUS 5 PÖYTÄKIRJA 7/2008 HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Kokousaika klo 19.00 21.35 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 62 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 1/2011 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika klo 09.00-11.22 Kokouspaikka yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 4/2009 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika klo 9.00-9.40 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 62 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Valtuuston kokouksen pöytäkirja

Valtuuston kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 1/2010 n kokouksen pöytäkirja Kokousaika 19.4.2010 klo 13.00-14.11 Kokouspaikka OYS, luentosali 10 Asia nro Liite nro Asia Sivu 1 1 Nimenhuuto ja ääniluettelon hyväksyminen 3 2 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/11 27.01.2015

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/11 27.01.2015 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (5) 27 Microsoft EA (Enterprise Agreement) ja SA (School Agreement) sopimukset päätti, että sosiaali- ja terveysvirasto liittyy hankintakeskuksen 30.10.2014 52 tekemään

Lisätiedot

Työsuojelu työergonomian edistäjänä PPSHP:ssa 10.6.2011

Työsuojelu työergonomian edistäjänä PPSHP:ssa 10.6.2011 Työsuojelu työergonomian edistäjänä PPSHP:ssa 10.6.2011 työhyvinvointipäällikkö Oili Ojala & työsuojeluvaltuutettu Leena Rauta-aro Organisaatio 1.1.2011 n. 6 700 henkilöstöä n. 300 ammattinimikettä TULOSALUEET

Lisätiedot

Paikallisten järjestelyerien käyttö kunta-alalla 1.1.2010 ja 1.2.2010. Kunnallinen työmarkkinalaitos

Paikallisten järjestelyerien käyttö kunta-alalla 1.1.2010 ja 1.2.2010. Kunnallinen työmarkkinalaitos Paikallisten järjestelyerien käyttö kunta-alalla 1.1.2010 ja 1.2.2010 Kunnallinen työmarkkinalaitos Anne Hotti 1.12.2010 Paikallisten järjestelyerien käyttö 1.1.2010 ja 1.2.2010 Yleistä Kunnallinen työmarkkinalaitos

Lisätiedot

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 PÖYTÄKIRJA 12/2012 Kokousaika Kokouspaikka klo 09.00-11.33 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Osallistujat Läsnä :t 173 (kesken)-176(kesken) Kyösti Juujärvi Eija Säilynoja Tuija Haikola Jari Latvala

Lisätiedot

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri KOKOUSKUTSU 8/2011 Kokousaika 29.8.2011 klo 09.00 Kokouspaikka yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht. Tuija

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 3/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä. Johtokunta 31.03.2014. Aika 31.03.2014 klo10:00-12:40

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 3/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä. Johtokunta 31.03.2014. Aika 31.03.2014 klo10:00-12:40 Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 3/2014 1 Johtokunta 31.03.2014 Aika 31.03.2014 klo10:00-12:40 Paikka Oulu, Medipolis 5. krs, yhtymähallinnon neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 47H 1 7 GEROCENTER SÄÄTIÖN VALTUUSKUNNAN KOKOUS

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 47H 1 7 GEROCENTER SÄÄTIÖN VALTUUSKUNNAN KOKOUS KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kokousaika pe klo 13.00-14.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 11/2009 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika klo 9.00-11.30 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 157 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri 1 KOKOUSAIKA Maanantai 21.3.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Virasto Läsnä: Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Malmberg Erkki puheenjohtaja Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Peltomäki Eveliina jäsen Pusa

Lisätiedot

Kunnalliset palkat ja henkilöstö

Kunnalliset palkat ja henkilöstö Kunnalliset palkat ja henkilöstö Tilastoesite syyskuu 2015 www.kt.fi Henkilöstömenot 21 miljardia euroa Vuonna 2015 kuntien ja kuntayhtymien henkilöstömenot ovat arviolta 21 miljardia euroa, josta palkkakustannukset

Lisätiedot

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri KOKOUSKUTSU 11/2011 Kokousaika 14.11.2011 klo 09.00 Kokouspaikka yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht.

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 14/2009 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika klo 8.30 9.17 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 198 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Kokousaika 23.5.2012 klo 17.00 18.44. Riihikosken terveysasema, ruokasali. Osallistujat

Kokousaika 23.5.2012 klo 17.00 18.44. Riihikosken terveysasema, ruokasali. Osallistujat Yhtymähallitus 23.05.2012 41 Kokousaika 23.5.2012 klo 17.00 18.44 Kokouspaikka Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Riihikosken terveysasema, ruokasali Vähä-Rahka Jouko Tanner-Penttilä Hannele

Lisätiedot

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri KOKOUSKUTSU 5/2011 Kokousaika 16.5.2011 klo 09.00 Kokouspaikka yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht. Tuija

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 17. 5.2010 kello 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo Annala

Lisätiedot

52 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 53 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 3

52 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 53 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 3 PÖYTÄKIRJA 6/2008 HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Kokousaika 21.4.2008 klo 09.30-10.30 24.4.2008 klo 19.30-21.10 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 52 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri KOKOUSKUTSU 11/2010 Kokousaika 18.10.2010 klo 09.00 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht.

Lisätiedot

KUNNALLISEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN (TS-05) ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA

KUNNALLISEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN (TS-05) ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 ALLEKIRJOITUS- KUNNALLISEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2005 2007 (TS-05) ALLEKIRJOITUS 1 Tulopoliittisen sopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella (TS-05) toteutetaan

Lisätiedot

KVTES:n palkkausluvun 11 :n henkilökohtaista lisää korotetaan 1,46 prosentilla.

KVTES:n palkkausluvun 11 :n henkilökohtaista lisää korotetaan 1,46 prosentilla. KUNNALLISTEN MUUSIKKOJEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUSTEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Raamisopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella toteutetaan kunnallisten muusikkojen virkaja työehtosopimuksen

Lisätiedot

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri

Hallintolakimies, hallituksen sihteeri KOKOUSKUTSU 7/2011 Kokousaika 20.6.2011 klo 09.00 Kokouspaikka yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Kyösti Juujärvi, puh.joht. Eija Säilynoja, varapuh.joht. Tuija

Lisätiedot

Sairaanhoitopiirin edustuksellinen yhteistoimintaohje

Sairaanhoitopiirin edustuksellinen yhteistoimintaohje POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAAN- Päivitetty yhteistyötoimikunnassa 1 (6) Sairaanhoitopiirin edustuksellinen yhteistoimintaohje Käsitelty yhteistyötoimikunnassa 27.11.2008 Hyväksytty hallituksessa 26.1.2009

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2015

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2015 Aika: 28.1.2015 klo 18 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Oksanen Ohto paikalla Jäsen Arraste-Kihlakaski Mervi paikalla Eskola Päivi paikalla

Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yhteistyötoimikunta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yhteistyötoimikunta POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAAN- Pöytäkirja 6/2013 1(5) Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yhteistyötoimikunta Aika keskiviikko klo 14.00-16.00 Paikka OYS, hallintorakennuksen 3. kerroksen iso neuvotteluhuone

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Tiistai 16.12.2014 klo 9.15 11.10 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA Maanantai 7.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu 8, Kyröskoski KUTSUTUT Arhenius Päivi Hakala Pekka Hildén Ulla Ilottu Ari Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Katajisto Erkki Korhonen Kirsti

Lisätiedot

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 PÖYTÄKIRJA 13/2013 Kokousaika Kokouspaikka 2.12.2013 klo 08.00 9.19 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Osallistujat Antti Huttu-Hiltunen Risto Säkkinen Kai Pajala Henrik Hämäläinen Sanna Isola Kaisa

Lisätiedot

Henkilöstökertomus 2014

Henkilöstökertomus 2014 Henkilöstökertomus 2014 Sairaanhoitopiirin valtuusto 8.6.2015 Juha Jääskeläinen Henkilöstöjohtaja Henkilöstökertomus 2014 Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän 17. henkilöstökertomus henkilöstökertomuksen

Lisätiedot

Sairaanhoitopiirin edustuksellinen yhteistoimintaohje

Sairaanhoitopiirin edustuksellinen yhteistoimintaohje POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAAN- Päivitetty yhteistyötoimikunnassa 1 (5) Sairaanhoitopiirin edustuksellinen yhteistoimintaohje Käsitelty yhteistyötoimikunnassa 27.11.2008 Hyväksytty hallituksessa 26.1.2009

Lisätiedot

Asko Torssonen jäsen. Hannu Leskinen sairaanhoitopiirin johtaja 50. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja

Asko Torssonen jäsen. Hannu Leskinen sairaanhoitopiirin johtaja 50. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kokousaika klo 11.00 12.30, 13.00 14.20 Kokouspaikka Bagh koulutuskeskus A6 Osallistujat Muut osallistujat Unto Valpas esittelijä, puheenjohtaja sihteeri 53 Henrik Hämäläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 PÖYTÄKIRJA 11/2013 Kokousaika Kokouspaikka klo 09.00 13.12 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Osallistujat Läsnä :t 153-168 (kesken) Läsnä :t 153-157 Muut osallistujat Läsnä :t 153-168 (kesken) Läsnä

Lisätiedot

Nybondas-Kangas /2012. Yleiskirje on yksimielinen JUKO ry:n kanssa.

Nybondas-Kangas /2012. Yleiskirje on yksimielinen JUKO ry:n kanssa. 1 (5) Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille Lääkärisopimuksen 1.2.2013 voimaan tulevat muutokset Palkantarkistukset vuonna 2013 Yleiskorotus 1.2.2013 Lääkärisopimus on voimassa 1.1.2012 28.2.2014. Sopimuskauden

Lisätiedot

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat KOKOUSKUTSU 10/2013 Kokousaika Kokouspaikka 15.10.2013 klo 09.00 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Antti Huttu-Hiltunen, puh.johtaja Risto Säkkinen, varapuh.johtaja

Lisätiedot

15.10.2013 klo 09.00 13.22. yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340

15.10.2013 klo 09.00 13.22. yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kokousaika Kokouspaikka 15.10.2013 klo 09.00 13.22 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Osallistujat Poissa 146 Läsnä :t 141-152 (kesken) Poissa 147 (kesken) Läsnä :t 141-145 (kesken)

Lisätiedot

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokousaika Kokouspaikka 21.1.2013 klo 9.00-12.23 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Osallistujat Läsnä :t 1-10 (kesken) Läsnä :t 1-3 (kesken) Kyösti Juujärvi Eija Säilynoja Tuija Haikola

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

23 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 24 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 3 25 LIITE 3 RUOKAILUOIKEUDET JA ATERIOIDEN HINNAT 4

23 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 24 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 3 25 LIITE 3 RUOKAILUOIKEUDET JA ATERIOIDEN HINNAT 4 PÖYTÄKIRJA 3/2008 HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Kokousaika klo 08.00 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Turengin asema, Asematie 6, Turenki, kokoustila

Turengin asema, Asematie 6, Turenki, kokoustila YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 6/2016 Kokousaika 7. kesäkuuta 2016 klo 15.30 Kokouspaikka Turengin asema, Asematie 6, Turenki, kokoustila KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Kokoustiedot Aika 10.3.2016 klo 10.00 11.07. Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Palkkausluvun 10 :ssä tarkoitettua henkilökohtaista lisää korotetaan 2,0 prosentilla.

Palkkausluvun 10 :ssä tarkoitettua henkilökohtaista lisää korotetaan 2,0 prosentilla. 1 YLEISKIRJEEN 20/2002 LIITE 2 KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2003 2004 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Tulopoliittisen sopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella toteutetaan

Lisätiedot

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat

yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat KOKOUSKUTSU 14/2013 Kokousaika Kokouspaikka 17.12.2013 klo 09.00 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Kokouksen osanottajat Varsinaiset jäsenet Antti Huttu-Hiltunen, puh.johtaja Risto Säkkinen, varapuh.johtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2014 / 2014

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2014 / 2014 1 KOKOUSAIKA Maanantai 26.5.2014 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg,.khra (x) vpj Heimo Nordfors (x) j Tarja Hätönen (x) j Liisa Kivimäki (x) j Taina Pusa (x) vj

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 13) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 14 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 8.8.2011, kello 17.00 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Haavisto Veli, puheenjohtaja

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 8/2011 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika 29.8.2011 klo 09.00-13.00 Kokouspaikka yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 102 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 12/2010 Hallituksen kokouksen pöytäkirja Kokousaika klo 9.00-12.27 Kokouspaikka hallintokeskuksen neuvotteluhuone G340 Asian no Asia Sivu 153 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

PAIKALLINEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS HÄLYTYSRAHAN MAKSAMISESTA

PAIKALLINEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS HÄLYTYSRAHAN MAKSAMISESTA 1 PAIKALLINEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS HÄLYTYSRAHAN MAKSAMISESTA 1 Soveltamisala Tätä sopimusta sovelletaan Kainuun maakunta -kuntayhtymän palveluksessa oleviin Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous 26.3.2014. Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous 26.3.2014. Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 27 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun kappelineuvosto 13.4.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKKIRJA 12/2014 59 Aika Keskiviikko 26.11.2014 klo 18-20.05 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola, poissa tilalla Juhani Isotalo Marja

Lisätiedot

10:10:38 1 Kokouksen avaus. 10:17:32 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 1.12.2014 10:18:48. Nimenhuuto(valtuusto)

10:10:38 1 Kokouksen avaus. 10:17:32 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 1.12.2014 10:18:48. Nimenhuuto(valtuusto) 10:10:38 1 Kokouksen avaus 10:17:32 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 1.12.2014 10:18:48 Nimenhuuto(valtuusto) Nimenhuuto;;Etukäteen ilmoitettu; paina 1;;Ilmoittautumaton; paina

Lisätiedot

KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2014 2016 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA

KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2014 2016 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2014 2016 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Työllisyys- ja kasvusopimuksen toteuttaminen Tällä työehtosopimuksella toteutetaan työmarkkinakeskusjärjestöjen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 Kokouspaikka Seurakuntakoti Läsnäolleet jäsenet Kauko Kenttä puheenjohtaja :t 1-4 Maija-Stiina Rahkonen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla.

Nivalan kaupunki. Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla. -3, KH 22.4.2013 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 22.4.2013 Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla. Esityslista 8/2013 -2, KH

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015. KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015. KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015 KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS SEO huoltoasema Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Paikka Yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu

Paikka Yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 2/2013 1 Yhteistyötoimikunta 28.08.2013 Aika 28.08.2013 klo12:05-13:50 Paikka Yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu Käsitellyt

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/ ( 13) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunnan moniammatillisten sisäilmatyöryhmien toimintaohje

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/ ( 13) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunnan moniammatillisten sisäilmatyöryhmien toimintaohje Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/2018 1 ( 13) Aika 12.12.2018, klo 17:07-18:12 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, kokoushuone Herman Käsitellyt asiat 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 55 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Rautalammin lukio, Rautalampi 28.3.2013

Rautalammin lukio, Rautalampi 28.3.2013 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2013 Sivistyslautakunta Sivu 1 (15) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka 27.3.2013 klo 16.00-16.46 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen Helena

Lisätiedot

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 20.04.2015 klo 17.00 18.33 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Alkkiomäki Jari

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2017 KOKOUSAIKA Tiistai 17.1.2017 klo 18.23-18.47 KOKOUSPAIKKA Torikeskuksen Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

9 6 LABORATORIOTOIMINNAN JÄRJESTÄMISVAIHTOEHDOT

9 6 LABORATORIOTOIMINNAN JÄRJESTÄMISVAIHTOEHDOT KOKOUSKUTSU 2/2012 Kokousaika klo 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, KESLABin neuvottelutila Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 5 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 6 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 7 1 4 OSAVUOSIKATSAUS

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 26/31.10.2011 446 Kokousaika 31.10.2011 klo 17:00 18:17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2018 1 ( 9) Aika 10.12.2018, klo 15:01-16:26 Paikka Kunnantalon 1. krs. neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16

Lisätiedot

Medisiinisen hoidon tulosalue. 10.4. 2013 Valtuustoseminaari

Medisiinisen hoidon tulosalue. 10.4. 2013 Valtuustoseminaari Medisiinisen hoidon tulosalue 10.4. 2013 Valtuustoseminaari Medisiinisen hoidon tulosalue Toiminta-ajatus Tulosalue vastaa fysiatrian, ihotautien, keuhkosairauksien, kuntoutuksen, kliinisen neuro-fysiologian,

Lisätiedot

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340

klo yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kokousaika Kokouspaikka 17.12.2012 klo 8.30-9.39 yhtymähallinnon neuvotteluhuone G340 Osallistujat Kyösti Juujärvi Eija Säilynoja Tuija Haikola Jari Latvala Jouko Nissinen Kaija Sepponen

Lisätiedot