Palkkaohjelmiston, matkahallinnan ja HRD tietojärjestelmien tilannekatsaus Raija Sara

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Palkkaohjelmiston, matkahallinnan ja HRD tietojärjestelmien tilannekatsaus Raija Sara"

Transkriptio

1 Palkkaohjelmiston, matkahallinnan ja HRD tietojärjestelmien tilannekatsaus Raija Sara

2 Ohjelmistot: HR:n ohjelmistot Visma Public Oy Personec.F.K palkkaohjelmisto raportointi ESS7 lomakäsittely poissaolot työsopimukset/virkamääräykset OSS HRD-järjestelmä -koulutukset -osaamiset -keskustelut -TVA:n arviointi Expense,matkojen hallinta kilometrikorvaukset ja päivärahat

3 Yleistä POC:n aikana kuvattiin 35 toimintoprosessia joiden pohjalta robotiikkatiimi on alkanut hyödyntämään määriteltyjä robotiikan ja herätteiden kohteita. Toimintoprosessit kuvattu tehokkaiksi, tieto kerran järjestelmään periaatteella. Perustestaus on suoritettu niiden toimintoprosessien osalta joita on voitu POC:n aikana testata (erillinen testausraportti).

4 Tavoitetila henkilöstöhallinnon ohjelmistot: Henkilöstöhallinnon järjestelmien tavoitteena on saada tehokkaat prosessit hyödyntäen automatiikkaa ja robotiikkaa. Prosessien on oltava tehokkaita, jolloin automatiikkaa ja robotiikkaa käytetään vähintään 50 prosenttisesti prosessin aikana. Palkkahallinnon / palvelukeskuksen työmäärä vähenee samanaikaisesti 50 prosenttisesti.

5 Prosessien tehokkuus Palkkahallinto / palvelukeskuksen näkökulmasta: Tarkastukset tapahtuvat automatiikalla. Tiedot siirtyvät automattisesti eri järjestelmistä eri järjestelmiin. Herätteet /automaattiset muistutukset ohjaavat prosessia.

6 Prosessien tehokkuus Henkilöstöhallinnon näkökulmasta Raportit saadaan ajastetusti ja raportit ovat kattavat ja ajantasaiset. Herätteet ja automaattiset muistutukset tulevat ajastetusti. Tarvittavat tiedot siirtyvät automaattisesti sähköisesti Prosessit ovat tehokkaat, jolloin aika ei mene turhiin tarkastuksiin ja saadaan kustannustehokas lopputulos.

7 Palvelusuhteen alkaminen: Palvelusuhteen alkaminen Muokattu Työntekijä Esimies Ilmoittaa (sähköisesti) omat perustietonsa tarvittaessa. Tekee työsopimuksen/ virkamääräyksen työntekijälle (ESS7). Hyväksyy tekemänsä työsopimuksen/virkamääräyksen. Allekirjoittaa työsopimuksen/virkamääräyksen sähköisesti. Allekirjoittaa työsopimuksen sähköisesti. Tulostaa sen halutessaan. Allekirjoittaa salassapitosopimuksen sähköisesti. Toimittaa verokortin ja tarvittaessa työtodistukset palveluaikalaskentaa varten. Vastaa perehdyttämisestä ja työvälineiden hankinnasta. Pohdittavaa: Miten perustiedot saadaan työntekijältä (saadaanko keinolla sähköisesti)? Miten perustiedot saadaan rekrytoinnista F.K:hon ja E (robotti)? Tarvitseeko tutkintotodistuksia / aikaisempia työtodi arkistoida? Henkilöstöhallinto (Maakunta) Ohjeistaa esimiehiä työsopimuksen/virkamääräyksen sisällön osalta. Tieto uusista henkilöistä / sopimuksista Huom Tutkintotodistukset tarkastetaan rekrytoinnissa Palkkahallinto (Maakunta/Palvelukeskus) Tieto palkanlaskentaan hyväksytystä työsopimuksesta/ virkamääräyksestä. Käsittelee työsopimuksen/virkamääräyksen ja merkitsee valmiiksi palkkaan. Maksaa tarvittaessa prosenttilomakorvauksen. H19 Liittymät/automaatio/robotiikka R32 R39 H18 R40 R41 Tietojärjestelmät (POC) ESS7 Personec F.K Käsittelee hyväksytyn työsopimuksen/virkamääräyksen, kun se on merkitty palkkaan. OSS Aditro Expense Tietojärjestelmät/välineet (prosesseihin liittyvät/arkistointi/ paperiset syötteet) Johto Rekrytointijärjestelmä Data-allas.Johdon raportointityökalu Arkistointi Työsopimus / virkamääräys Käyttäjähallinta Työajan seuranta (esim. Timecon), Effica, Titania Sähköisen allekirjoituksen palvelu Eläkelaitokselle tieto palvelusuhteen alkamisesta Työterveyshuoltoon tieto palvelusuhteen alkamisesta Tuotokset Raportit: Henkilöstön määrä, palvelusuhteen aloittaneet, työsuhteisten/virkasuhteisten määrät, määräaikaisuuden perusteet. Työsopimus / virkamääräys Palkkalaskelma

8 ESS7 ESS7:n poissaolokoodit päätetty tulevan maakunnan osalta. Tiedot ovat testikannassa. Työsopimuksen/virkamääräyksen koodit/sisällöt on käyty läpi. Ko.tietoja käytetty perustestauksessa. Visman konsultti on täydentänyt vielä tietoja(mm. LS, TS sopimusten osalta).

9 Liittymät Kartoitus on tehty soten osalta. Pela + muut(valtio) liittymiä n. 8 kpl. Liittymiä on yhteensä kartoitettu tällä hetkellä sote (Visma)+kulunvalvontaan tarvittavat liittymät.luku tarkentuu kun saamme valmiiksi liittymien kokonaisssuunnitelman. Automaation ja data-altaan näkökulmasta ei tässä vaiheessa ole mahdollista sanoa mistä olemassa olevista liittymistä voidaan luopua jatkossa.

10 Palkka-, matkustuksenhallinta- ja HRD-tietojärjestelmät:liittymät Liittymät: Visma Koskee siis vain Visman ohjelmistoja. Vakioliittymiä Vismalla on 11. Työvuorot logivalvontaan? WebTitania Titania HRDratkaisu,OSS Maksatus, palkat, ay- Expense/matka laskut Työaikaleimaukset työvuorosuunnitteluun. Jokin muu työajanseuranta PERSONEC.F.K ja Personec.F.K ja ESS7 Sähköinen allekirjoituspalvelu Kotipalvelun ohjelmisto Kilometrit,työajat Effica Intime/taloushallinto Timecon, Data-allas Titania Kulunvalvonta Työajan seuranta Kulunvalvonta Master data Työterveys Sähköinen arkistointi Ruokailumaksut, siirto palkkoihin, Palkkahallinnon aineistot RS Kulunvalvonnan "läpyskä" Tarvitaanko kahdensuunt. Liittymä Timecon>Personec? Huomioitava vielä maatalouslomittajien työajat, matka

11 Organisaatiotiedot Henkilöttiedot Liittymät: HR:n liittymät ja erillisjärjestelmäintegraatiot Terhikki Suosikki Varahenkilöstösuunnittelu Rekryohjelmisto Pätevyydet OSS? Puhelinvaihde Ei kuulu HR-n projektiin (4.2) Moodle Titania Työaikaleimaukset työvuorosuunnitteluun: Timecon ym.muut Kulunvalvonta,tavoite tila puuttuu vielä Effica,lääk.palkkiot /lääk.tuntikertymät Työvuorot lokivalvontaan? Ruokailumaksut siirto palkkoihin PERSONEC F.K ja ESS7 palvelujaksot Palkat, palvelujaksot jne. Palvelusuhteet Sähköinen allekirjoituspalvelu Johdon raportointi, ExReport Työterveyshuolto Expense/matka laskut Työhyvinvoin titilasto(työ hyvinvointiky sely) Visman liittymä Intime Nurse Buddy Intime/taloushallinto Master Data Master Data-allas Data/Data-allas Yhteys Expensestä Intimeen vakioliittymiä 11 (Visma) OSS Yhteys Titaniaan, työajat Yhteys Expenseen, matkat. Sähköinen arkistointi RS Pela + muut liittymät puuttuvat ko.kaaviosta ( 8 kpl).

12 Liittymät ja tietojen siirrot : Suurimmat työmäärät ovat tietojen siirroista ja liittymistä. Kun/jos lait astuvat voimaan tehdään ensimmäinen tietojen siirto Visman Personec.F.K:n. Tietoja käyttää valmistelutyöhön vastuuvalmistelija Kaija Metsänranta. Palkkahallinto tarvitsee palkansaajien tietoja vasta loppuvuodesta 2020.

13 Joulukuu 2018 Projektisuunnitelman täydentäminen (mm.kustannukset). Tehtävä- ja aikataulusuunnitelman täydentäminen koko projektin ajalle. Robotiikan ja automaation edistäminen. Liittymistä tavoitetilan kokonaissuunnitelma valmiiksi, HR:n osalta kokonaisuudessaan. Master Datan esiselvitys saatiin marraskuussa valmiiksi.

14 Ed. jatkoa VM:n rahoitusta varten ja projektin seurantaa varten koko projektin kustannuksien laskenta ( ). ESS7:n lopulliset määrittelyt:henkilöryhmät(raportointi) Raporttien kartoittaminen, määrittely.

15 Tietojen siirto: Tietojen poiminnan määritystyötä on tehty jo POC:n aikana, ei suunniteltu tehtävän vielä POC:n aikana. Tietojen siirron määrittelyt on tehty, tarjous saatu CGI:ltä ja tarjoukseen tarkennukset Tarjousta ei vielä ole hyväksytty tietojen siirroista (Populus- ja Pegasosasiakkaat).

16 HRD-ratkaisu Testikantaan on siirretty henkilöitä OSS-n osalta osaamiskartta on n. 80 %:sti valmis. OSS-n tulee määritellä tulevan maakunnan osaamiset, 3- portainen. Osaamiskartta on ns.pohjamalli, tätä voidaan jatkojalostaa tai käyttää sellaisenaan. Keskusteluversio on valmis,pääkäyttäjän tulee luoda lomakkeet. TVA-n prosessi perustuu lomakkeiden hyödyntämiseen.

17 HRD-ratkaisu OSS-osaamisosiota vastuuvalmistelija Kaija Metsänranta lähtee edistämään kun lait tulevat voimaan. Koulutusosio on myös mahdollista ottaa käyttöön, sisäiset koulutukset. Aihepuu tulee määritellä ja mm.ohjaustiedot rooleineen(käyttäjät,esimiehet). Otetaan käyttään Vaten osalta.

18 Visman ohjelmistot: Personec.F.K:sta henkilötiedot siirtyvät OSS:n ja Expenseen, OSS:sta koulutukset ESS:n ja mahd. matkasuunitelma Expenseen(kehitystoive).

19 Aditron Expense Ohjelma otetaan käyttöön Vaten palkanmaksun yhteydessä. Tämä ohjelmisto on käytössä EPSHP:ssä.

20 Ensi vuoden alkupuolella Jos lait menevät läpi niin muuntokoodien tarkistukset, vastaavuudet läh. Maakunnan organisaatioille. Vaten palkanmaksu, koulutukset (HRD) ja matkaohjelmisto otetaan käyttöön. Ohjausryhmän päätöksen mukaisesti tällä ns. 1 vaiheen käyttöönotolla edistetään ja tuetaan maakunta 2. vaiheen järjestelmien käyttöönottoa. Ohjeistuksia eri ohjelmistoihin,mahd. koulutukset.tietojen poimintaan liittyvät tehtävät jatkuvat, ohjeistukset.

21 Kiitos!

EP palkanlaskennan, matkustuksen ja osaamisen hallinnan tietojärjestelmät, tilannekatsaus Raija Sara

EP palkanlaskennan, matkustuksen ja osaamisen hallinnan tietojärjestelmät, tilannekatsaus Raija Sara EP palkanlaskennan, matkustuksen ja osaamisen hallinnan tietojärjestelmät, tilannekatsaus 24.4.2019 Raija Sara Ohjelmistot: HR:n ohjelmistot Visma Public Oy Personec.F.K palkkaohjelmisto Palkanlaskenta

Lisätiedot

Keravan kaupunki PL Kerava Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista/tietosuojaseloste

Keravan kaupunki PL Kerava Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista/tietosuojaseloste Keravan kaupunki Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista/tietosuojaseloste EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) pvm: 16.5.2018 1. Rekisterin nimi Keravan kaupungin henkilöstörekisteri

Lisätiedot

KESKI-UUDENMAAN SOTE KUNTAYHTYMÄN HALLITUS

KESKI-UUDENMAAN SOTE KUNTAYHTYMÄN HALLITUS KESKI-UUDENMAAN SOTE KUNTAYHTYMÄN HALLITUS 21.8.2018 Suunnitelma käynnistyy henkilöstöryhmässä aikataulun mukaisesti Henkilöstön siirrot ja YTmenettely Henkilöstöjohtamisen kokonaisuus Henkilöstötoiminnot

Lisätiedot

- Kuntakentän tehostamisen asiantuntija-

- Kuntakentän tehostamisen asiantuntija- - Kuntakentän tehostamisen asiantuntija- TEE YHTEISTYÖTÄ Kuntien palvelu-keskukset monistavat parhaita toimintatapoja ja ratkaisuja VALITSE KUNTAPRO Kokenut tiennäyttäjä palvelee tehokkaasti ja ammattitaidolla

Lisätiedot

TAHE-palvelukeskus lyhyesti. Maaliskuu 2017

TAHE-palvelukeskus lyhyesti. Maaliskuu 2017 TAHEpalvelukeskus lyhyesti Maaliskuu 2017 TAHEvalmistelun eteneminen sisältö Valmistelun eteneminen Palvelu ja ohjausmalli Konsortioohjaus Palvelutarjoama TAHEtarina ja valmistelut 2 TAHEvalmistelu 2016

Lisätiedot

Kiekun pienkehittäminen. Juha Koljonen, Helena Lappalainen Kieku-käyttäjäpäivät

Kiekun pienkehittäminen. Juha Koljonen, Helena Lappalainen Kieku-käyttäjäpäivät Kiekun pienkehittäminen Juha Koljonen, Helena Lappalainen Kieku-käyttäjäpäivät 20.9.2016 Valtiokonttori: Kieku-ratkaisun kehittämisen tiekartta Suoritustaso Potentiaalisia hankkeita Isommat kehityshankkeet

Lisätiedot

Palkkahallinnon visio

Palkkahallinnon visio Palkkahallinnon visio Missä olemme nyt? 5/31/2011 1 Palkkaraportointi aiheuttaa merkittäviä hallinnollisia kustannuksia Suomessa Palkkahallinto tuottaa: - Palkkalaskelmat työntekijöille - Tiedot vakuutusyhtiöille

Lisätiedot

Esiselvitys Henkilöstötyöryhmä

Esiselvitys Henkilöstötyöryhmä Esiselvitys Henkilöstötyöryhmä 29.5.2017 SOTEMAKU esiselvitysraportti Henkilöstötyön ryhmät: Henkilöstötyöryhmä, puheenjohtaja Kari Jokinen, Epshp Henkilöstösiirtojen alatyöryhmä, puheenjohtaja Raija Ranta,

Lisätiedot

HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto. case Saga Furs Oyj

HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto. case Saga Furs Oyj HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto case Saga Furs Oyj Sisältö Yrityksen esittely Projektin tavoitteet Projektin aikataulu Sympan käyttöönottoprosessi Sympa käytännössä Mitä seuraavaksi? Kysymyksiä Turkisalan

Lisätiedot

Palvelussuhteen hallinta. Kiekun infotilaisuus

Palvelussuhteen hallinta. Kiekun infotilaisuus Palvelussuhteen hallinta Kiekun infotilaisuus 12.5.2010 Sisältö Henkilöstöhallinnon prosessit Henkilöstöhallinnon järjestelmäkokonaisuus Keskeiset muutokset nykytilaan verrattuna Organisaatiorakenne Työroolit

Lisätiedot

Tunnustelukysymykset maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon järjestämisestä Kuopion kaupungille, Siilinjärven kunnalle ja Pohjois- Savon

Tunnustelukysymykset maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon järjestämisestä Kuopion kaupungille, Siilinjärven kunnalle ja Pohjois- Savon Tunnustelukysymykset maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon järjestämisestä Kuopion kaupungille, Siilinjärven kunnalle ja Pohjois- Savon sairaanhoitopiirille 7.4.2017. Lähtökohdat ja taustat Valtakunnallinen

Lisätiedot

Maakunta- ja soteuudistuksen ajankohtaiskatsaus. Asko Peltola

Maakunta- ja soteuudistuksen ajankohtaiskatsaus. Asko Peltola Maakunta- ja soteuudistuksen ajankohtaiskatsaus Asko Peltola 20.2.2018 1 Maakunta- ja sote-uudistusvalmistelu 2 / 2018 Tukipalveluiden järjestämisestä keskusteltu SOTEMAKUjohtoryhmässä ja kuntajohtajafoorumissa

Lisätiedot

Tampereen yliopisto TTY-säätiö sr Tampereen ammattikorkeakoulu Oy. Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) D/968/240.20/2017 Liite

Tampereen yliopisto TTY-säätiö sr Tampereen ammattikorkeakoulu Oy. Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) D/968/240.20/2017 Liite Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS Hankinnan kohteen kuvaus 2 (5) Sisältö 1. Tampere3-hanke... 3 2. ERI OSAPUOLTEN JA HANKKEEN ROOLIT... 3 3. HANKINNAN KOHDE... 3 3.1. Hankinnan tausta

Lisätiedot

Kieku-henkilöstöhallinnon ratkaisu. Jaana Mannonen Valtiokonttori

Kieku-henkilöstöhallinnon ratkaisu. Jaana Mannonen Valtiokonttori Kieku-henkilöstöhallinnon ratkaisu Jaana Mannonen Valtiokonttori Henkilöstöhallinnon prosessit Ohjaus ja johtaminen: Henkilöstöpolitiikan johtaminen Henkilöstösuunnittelu Muutosjohtaminen Palkkaus- ja

Lisätiedot

Saima Henkilöstönhallinnan ytimessä

Saima Henkilöstönhallinnan ytimessä Saima Henkilöstönhallinnan ytimessä Saima sisältää kaikki tarvitsemasi palvelut henkilöstön elinkaaren hallintaan. Sovellus koostuu kolmesta osa-alueesta: HRM, HRD ja REKRY, joista voitte valita teille

Lisätiedot

Palkeiden palkanmaksuprosessin kontrollit

Palkeiden palkanmaksuprosessin kontrollit Palkeiden palkanmaksuprosessin kontrollit Kieku-käyttäjäpäivät 20.9.2016 Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus www.palkeet.fi Kontrollien määrittäminen, suorittaminen ja raportointi Prosessinomistaja

Lisätiedot

kustannustehokkaasti Stefan Taurén Sales Director

kustannustehokkaasti Stefan Taurén Sales Director Laadukasta työajanhallintaa kustannustehokkaasti Stefan Taurén Sales Director Logium Oy Palveleva ohjelmistotalo Työaikaosaamista vuodesta 1997 Useita asiakaskohtaisia ik khtii ratkaisuja 1997 2007 TIIMA

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

TTY-säätiö Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) Tampereen yliopisto tarjouspyyntö, liite HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS

TTY-säätiö Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) Tampereen yliopisto tarjouspyyntö, liite HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS TTY-säätiö Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS TTY-säätiö Hankinnan kohteen kuvaus 2 (5) Sisältö 1. Tampere3... 3 2. ERI OSAPUOLTEN JA HANKKEEN ROOLIT... 3 3. HANKINNAN KOHDE... 3 3.1.

Lisätiedot

Pikaopas. Mobiilituntikirjausten hyödyntäminen palkanmaksussa

Pikaopas. Mobiilituntikirjausten hyödyntäminen palkanmaksussa Pikaopas Mobiilituntikirjausten hyödyntäminen palkanmaksussa Miten hyödyntää mobiilituntikirjauksia palkanmaksussa? Tässä oppaassa käydään läpi hyväksi havaittuja käytäntöjä sähköisen työajanseurannan

Lisätiedot

Jakopalkka 2015. Ratkaisun sisällöstä Juho Ajo

Jakopalkka 2015. Ratkaisun sisällöstä Juho Ajo Jakopalkka 2015 Ratkaisun sisällöstä Juho Ajo versio 1.0 21.10.2014 Kiekun palkkakustannusten jaon kehittäminen 2013-2015 - > 31.12.2013 2014 2015 - > Jakopalkkalaskennan tulosten siirto kirjanpitoon Laskenta

Lisätiedot

Talous. Vastuuvalmistelija Miia Kiviluoto

Talous. Vastuuvalmistelija Miia Kiviluoto Talous Vastuuvalmistelija Miia Kiviluoto Talous-kokonaisuus: valmistelun tavoitteet 1/2 Tahe-toiminnot eli talouden osalta kirjanpidon, laskutuksen ja maksatuksen valmistelu (ns. tilitoimistopalvelut)

Lisätiedot

Henkilöstö. Valmistelun tilannekuva Sonkeri, McBreen

Henkilöstö. Valmistelun tilannekuva Sonkeri, McBreen Henkilöstö Valmistelun tilannekuva 13.4.2018 Sonkeri, McBreen 9.4.2018 Valmistelun keskeinen sisältö Henkilöstöpoliittiset linjaukset Maakuntastrategian pohjalta valmistellaan keskeiset henkilöstöjohtamista

Lisätiedot

Henkilöstöhallinto/ Jaettu materiaali

Henkilöstöhallinto/ Jaettu materiaali Henkilöstöhallinto/ Jaettu materiaali HJTVR Kaija Metsänranta 24.4.2019 Henkilöstöpolitiikka prosessi Henkilöstöpolitiikan prosessi Henkilöstöpolitiikka Asiakasryhmittely Keitä HR:n asiakkaat ovat? Keitä

Lisätiedot

SOTEMAKU-johtoryhmä Asko Peltola

SOTEMAKU-johtoryhmä Asko Peltola SOTEMAKU-johtoryhmä 26.9.2017 Asko Peltola Missä mennään / syksy 2017 (1/2) Uudistukselle tuli vuosi lisäaikaa, mutta uusia ohjeita tai linjauksia ei juurikaan ole saatu => hämmennys jatkuu Valmistelurahoituksen

Lisätiedot

Case Lohja: Lohja uudisti organisaation ja toimintamallit

Case Lohja: Lohja uudisti organisaation ja toimintamallit Case Lohja: Lohja uudisti organisaation ja toimintamallit ELINVOIMA Hyvinvointi KONSERNI- HALLINTO PALVELU- TUOTANTO KAUPUNKI- KEHITYS KAUPUNKI- SISÄLLÖT LASTEN, NUORTEN & PERHEIDEN PALVELUALUE TYÖIKÄISTEN

Lisätiedot

Uuden palvelumallin vaikutukset palvelujen tuottamisessa

Uuden palvelumallin vaikutukset palvelujen tuottamisessa Uuden palvelumallin vaikutukset palvelujen tuottamisessa KIEKU käyttäjäfoorumi 4.11.2014 Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus www.palkeet.fi Tehdyt linjaukset Päätös toimintamallin muutoksesta

Lisätiedot

Kieku- henkilöstöhallinnon toimintamallin tarkentaminen palvelussuhteen hallinnassa

Kieku- henkilöstöhallinnon toimintamallin tarkentaminen palvelussuhteen hallinnassa Kieku- henkilöstöhallinnon toimintamallin tarkentaminen palvelussuhteen hallinnassa Perustelut toimintamallin tarkentamiselle ja tarkennetun toimintamallin käyttöönotto Lasse Skog Valtiokonttori 17.9.2013

Lisätiedot

Maakuntien talous ja henkilöstöpalvelut

Maakuntien talous ja henkilöstöpalvelut Maakuntien talous ja henkilöstöpalvelut 1 Maakuntien simuloinnin aloituskokous TAHE palvelukeskus 7.9.2017 Mia Hokkanen Hetli Oy hallituksen puheenjohtaja 8.9.2017 2 Hetli - talous- ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

YLE HR raportointi 2010. Marjut Mäkinen (YLE) ja Sarah Raissadati (Ciber)

YLE HR raportointi 2010. Marjut Mäkinen (YLE) ja Sarah Raissadati (Ciber) YLE HR raportointi 2010 Marjut Mäkinen (YLE) ja Sarah Raissadati (Ciber) Sisällys Ylen SAP tausta SAP HR osa-alueet Raportointiroolit Raportoinnin rakenne HR BW raportit YLE esimerkkejä Haasteet Tulevat

Lisätiedot

Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24

Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. REKISTERIN NIMI Henkilöstöhallinnon rekisteri Rekisteriin kuuluvat seuraavat rekisterin ylläpitojärjestelmät: 1. Henkilöstöhallinnon tietojärjestelmä Prima 2. Henkilöstöhallinnon tietojärjestelmä Web-tallennus

Lisätiedot

Kieku-hanke päättyy. Mitä saimme aikaan?

Kieku-hanke päättyy. Mitä saimme aikaan? Kieku-hanke päättyy. Mitä saimme aikaan? Tavoitteet Kieku-hankkeen tavoitteena: Kieku-ratkaisun tavoitteena: toteuttaa Kieku-ratkaisu (prosessit ja järjestelmä) parantaa valtion talous- ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen järjestäminen. Poliittinen ohjausryhmä

Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen järjestäminen. Poliittinen ohjausryhmä Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen järjestäminen Poliittinen ohjausryhmä 20.4.2017 Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut Valmistelun ohjeistus maakuntien toimijoille Talous- ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

OULUNKAAREN KUNTAYHTYMÄN SEUDULLINEN KUNTAPALVELUTOIMISTO PALVELUSOPIMUKSEN LIITE NRO 1

OULUNKAAREN KUNTAYHTYMÄN SEUDULLINEN KUNTAPALVELUTOIMISTO PALVELUSOPIMUKSEN LIITE NRO 1 Henkilöstöpalveluiden prosessikuvaukset ja vastuunjakotaulukot TYÖNJAKO/HENKILÖSTÖPALVELUT Palkanmaksupäivät on yhtenäistetty 15. pv: vakituiset kk-palkkaiset, kansalaisopiston tuntiop., omaishoitajat

Lisätiedot

Digipäivä, Hallintoryhmä. 25.8.2015 Sipoo

Digipäivä, Hallintoryhmä. 25.8.2015 Sipoo Digipäivä, Hallintoryhmä 25.8.2015 Sipoo NURMIJÄRVEN SÄHKÖINEN ASIOINTI 2 Tero Kulha Taustaa Sähköisestä arkistoinnista on puhuttu Nurmijärvellä kauan ja se ollut budjetissakin useampana vuonna. Nyt teema

Lisätiedot

HENKILÖSTÖPÄÄTÖSTEN TEKEMINEN, VIRANHALTIJAT

HENKILÖSTÖPÄÄTÖSTEN TEKEMINEN, VIRANHALTIJAT OHJE 1 (6) HENKILÖSTÖPÄÄTÖSTEN TEKEMINEN, VIRANHALTIJAT KH 18.1.2016 1. PÄÄTÖSVALLASTA, MUUTOKSENHAUSTA JA TIEDOKSIANNOSTA Kunnan päätösvaltaa on siirretty (delegoitu) henkilöstöasioissa viranhaltijoille

Lisätiedot

Tampereen Tilitoimisto Oy Tomas Ruotsalainen KOKEMUKSIA YRITYSTEN SEPA- PROJEKTEISTA

Tampereen Tilitoimisto Oy Tomas Ruotsalainen KOKEMUKSIA YRITYSTEN SEPA- PROJEKTEISTA Tampereen Tilitoimisto Oy Tomas Ruotsalainen KOKEMUKSIA YRITYSTEN SEPA- PROJEKTEISTA TAMPEREEN TILITOIMISTO OY Täyden palvelun tilitoimisto Kaikki taloushallinnon palvelut PK-yrityksille Kirjanpidot Palkanlaskennat

Lisätiedot

Suorituksen johtamisen ja palkitsemisen käytännöt globaalissa yrityksessä. HR järjestelmä prosessien tukena

Suorituksen johtamisen ja palkitsemisen käytännöt globaalissa yrityksessä. HR järjestelmä prosessien tukena Suorituksen johtamisen ja palkitsemisen käytännöt globaalissa yrityksessä HR järjestelmä prosessien tukena Päivi Laitala Group Comp. & Ben. Manager, Huhtamäki Oyj Juha Nurmela Ratkaisujohtaja, Arc Technology

Lisätiedot

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistohankinta

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistohankinta KH - Yleisjaosto 63 19.08.2013 KH - Yleisjaosto 82 28.10.2013 Palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistohankinta 922/02.07.00/2013 YJ 63 Hallintojohtaja Riitta Luotio: Henkilöstöhallinnon ohjelmistot ovat

Lisätiedot

Sopimus talous- ja henkilöstöhallinnon palvelutuotantoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Kunnan Taitoa Oy:lle

Sopimus talous- ja henkilöstöhallinnon palvelutuotantoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Kunnan Taitoa Oy:lle Sopimus talous- ja henkilöstöhallinn palvelutuotantoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Kunnan Taitoa Oy:lle LIITE 4 LUONNOS SITOUMUKSETTA 17.3.2014 [Operaattorisopimukset] Verkko-operointi, skannaus Osuuspankki

Lisätiedot

TEM-ohjeet sisällysluettelo

TEM-ohjeet sisällysluettelo 1 TEM-OHJEET 2 TEM-ohjeet sisällysluettelo 1. Mikä on TEM käyttäjätunnukseni 2. Salasana on kadonnut / unohtunut 3. Milloin teen matkalaskun, milloin kululaskun 4. Miten saan liitteen skannattua, kun minulla

Lisätiedot

TAHE-projekti Kymenlaaksossa

TAHE-projekti Kymenlaaksossa TAHE-projekti Kymenlaaksossa I. valinnanvapauspilotti 1.7.2018 II. vapaaehtoinen sote ky 1.1.2019 III.sote- ja maakunta 1.1.2020 1.1.2017-31.1.2019 Tähän mennessä TAHE-tietojärjestelmä Tehty esiselvitykset

Lisätiedot

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO Tehoa toimintaan Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO HR-tehtävistä 2/3 on perusrutiineja Ulkoistamalla henkilöstöhallinnon rutiinit voitte merkittävästi parantaa yrityksenne

Lisätiedot

Kuntasektorin yhteinen KA Talous- ja henkilöstöhallinnon viitearkkitehtuuri

Kuntasektorin yhteinen KA Talous- ja henkilöstöhallinnon viitearkkitehtuuri Kuntasektorin yhteinen KA Talous- ja henkilöstöhallinnon viitearkkitehtuuri Kurttu-seminaari 18.4.2013 Helsinki Jari Hintsala Sisältö Projektin sisältö Projektin tuotokset Projektin toimintasuunnitelma

Lisätiedot

PALKANLASKENTA, TYÖAJANSEURANTA, KULU JA MATKA

PALKANLASKENTA, TYÖAJANSEURANTA, KULU JA MATKA PALKANLASKENTA, TYÖAJANSEURANTA, KULU JA MATKA Prosessi haltuun 22.5.2017 1 KIRJANPITO JA TILINPÄÄTÖS 22.5.2017 2 VEROKORTIT Muodostetaan verokorttien pyyntötiedosto Palkanlaskennassa Aputoiminnot Verokorttien

Lisätiedot

HENKILÖKOHTAISEN AVUSTAJAN OPAS. SuoraTyö.fi-palvelun käyttöönotto ja työtuntien kirjaaminen

HENKILÖKOHTAISEN AVUSTAJAN OPAS. SuoraTyö.fi-palvelun käyttöönotto ja työtuntien kirjaaminen HENKILÖKOHTAISEN AVUSTAJAN OPAS SuoraTyö.fi-palvelun käyttöönotto ja työtuntien kirjaaminen Hei! Tervetuloa SuoraTyö.fi-palvelun käyttäjäksi. Kuntasi tai muu henkilökohtaisen avun toimija käyttää SuoraTyö.fi-palvelua

Lisätiedot

TALOUSKESKUS-LIIKELAITOS

TALOUSKESKUS-LIIKELAITOS TALOUSKESKUS-LIIKELAITOS Talouskeskus Talouskeskus on toiminut palvelukeskuksena vuodesta 2005 ja liikelaitoksena vuodesta 2007. Talouskeskus-liikelaitos tarjoaa materiaali-, talous- ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

Sähköisten aineistojen välityspalvelu (Liite 2)

Sähköisten aineistojen välityspalvelu (Liite 2) Sähköisten aineistojen välityspalvelu (Liite 2) 1. Nykytila...2 1.1 Ostolaskut...2 1.2 Myyntilaskut (tulostuspalvelu)...2 1.3 Palkkalaskelmat (tulostuspalvelu)...2 2. Tavoitetila...2 2.1 Sähköisten ostolaskujen

Lisätiedot

Pyyntö OKM Nimeämispyyntö Kieku-tietojärjestelmähankkeen organisointi OKM:n hallinnonalalla

Pyyntö OKM Nimeämispyyntö Kieku-tietojärjestelmähankkeen organisointi OKM:n hallinnonalalla Pyyntö OKM/35/040/2011 31.03.2014 Jakelussa mainituille Viite Asia OKM058:00/2011 OKM Nimeämispyyntö Kieku-tietojärjestelmähankkeen organisointi OKM:n hallinnonalalla Opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonala

Lisätiedot

1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa

1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa 2 Sisällys 1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa... 3 2 Sosiaalivakuutus- ym. maksut... 4 3 Uudet verokortit... 7 4 TyEL vuosi-ilmoitus sähköisesti... 10 5 TVR palkkasummailmoitus sähköisesti... 11

Lisätiedot

Näkemyksiä yhteistyön edistämisestä. Eija Peltonen, johtava hoitaja, TtT, PSSHP Kysteri

Näkemyksiä yhteistyön edistämisestä. Eija Peltonen, johtava hoitaja, TtT, PSSHP Kysteri Näkemyksiä yhteistyön edistämisestä Eija Peltonen, johtava hoitaja, TtT, PSSHP Kysteri 6.6.2019 Esityksen sisältö Tausta näkemyksilleni Tiedolla johtamisen ja raportoinnin kehittäminen maakunnan valmistelutyö

Lisätiedot

Netvisor Resurssinhallinta

Netvisor Resurssinhallinta Netvisor Resurssinhallinta Uuden hinnoittelun vaikutukset Netvisorin työaika ja matkat -palveluosioon sekä tietoa EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksista Sisältö Maailma muuttuu ja siinä mukana

Lisätiedot

Vaikuta vesiin Yhteistyötä vesien ja

Vaikuta vesiin Yhteistyötä vesien ja Vaikuta vesiin Yhteistyötä vesien ja meren parhaaksi Vesien ja merenhoito maakuntien tehtäväksi Miten maakunnat valmistautuvat / case Satakunta Anne Savola Ympäristöasiantuntija Satakuntaliitto 5.9.2017,

Lisätiedot

Asiakaspalvelun kuulumiset. Talpapäivä

Asiakaspalvelun kuulumiset. Talpapäivä Asiakaspalvelun kuulumiset Talpapäivä Asiakaspalvelu 1.6.2017 alkaen Asiakaspalvelun tehtäväkenttä laajenee 1.6.2017 Taloushallintopalvelun asiakaspalveluun keskitetään Helsingin kaupungin talouden ja

Lisätiedot

Valtiokonttorin hankkeiden esittely - erityisesti KIEKU-ohjelma. ValtIT:n tilaisuus 22.5.2007

Valtiokonttorin hankkeiden esittely - erityisesti KIEKU-ohjelma. ValtIT:n tilaisuus 22.5.2007 Valtiokonttorin hankkeiden esittely - erityisesti KIEKU-ohjelma ValtIT:n tilaisuus 22.5.2007 Valtiokonttori ja Hallinnon ohjaus toimiala valtiotasoisten hankkeiden toteuttajana Valtiokonttori on palveluvirasto,

Lisätiedot

Maakuntauudistukseen liittyvät sopimusten siirrot

Maakuntauudistukseen liittyvät sopimusten siirrot Maakuntauudistukseen liittyvät sopimusten siirrot Sopimusten siirron valmistelun tilannekatsaus Lauri Tanner Esivalmistelun kuntajohtajakokous 22.11.2017 Taustaksi Voimaanpanolain mukaan uudistuksen voimaantullessa

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Työterveys Oy? Esitys VATE:lle

Etelä-Pohjanmaan Työterveys Oy? Esitys VATE:lle Etelä-Pohjanmaan Työterveys Oy? Esitys VATE:lle 11.12.2017 Mikko Tanhuamäki vastuuvalmistelija, tukipalvelut Tanja Penninkangas, vastuuvalmistelija, SOTE-tuotanto Sisältö Tausta Työryhmän raportti, kevät

Lisätiedot

Palkansaajan neuvonta -lisäpalvelu

Palkansaajan neuvonta -lisäpalvelu Palkansaajan neuvonta -lisäpalvelu Yleistä palvelusta Palkansaajan neuvonta -lisäpalvelu pitää sisällään perehdytystä, neuvontaa ta, joka on tarkoitettu kaikille viraston palkan- ja palkkionsaajille. Palvelun

Lisätiedot

1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa

1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa 2 Sisällys 1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa... 3 2 Sosiaalivakuutus- ym. maksut... 4 3 Uudet verokortit... 7 4 TyEL vuosi-ilmoitus sähköisesti... 11 5 TVR palkkasummailmoitus sähköisesti... 12

Lisätiedot

Miten Kieku tukee tiedolla johtamista? Affecton julkishallinnon foorum. 14.2.2013 Seija Friman Hanketoimiston päällikkö, Kieku-hanke

Miten Kieku tukee tiedolla johtamista? Affecton julkishallinnon foorum. 14.2.2013 Seija Friman Hanketoimiston päällikkö, Kieku-hanke Miten Kieku tukee tiedolla johtamista? Affecton julkishallinnon foorum 14.2.2013 Seija Friman Hanketoimiston päällikkö, Kieku-hanke Esityksen sisältö Mikä Kieku on ja miksi se tulee käyttöön? Tavoiteltavat

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen

Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen 1. Perustiedot tulevasta konsernista 2. Omistajat ja hallituspaikat 3. Emoyhtiön ja alueyhtiöiden tehtävät 4. Liiketoimintaympäristö 5. Palvelut ja kumppanuus 6. Järjestelmät 7. Miksi asiakas valitsee

Lisätiedot

Uudenmaan TAHE-palvelukeskuksen liiketoiminta- ja toteutussuunnitelma

Uudenmaan TAHE-palvelukeskuksen liiketoiminta- ja toteutussuunnitelma Taloushallinnon palveluiden toteutussuunnitelma Palveluiden tuotantomallien ja prosessien suunnittelu 1.9.2018-31.12.2018 Palvelukohtaisten tuotantomallien ja prosessien toteutussuunnitelmat Ostolaskut,

Lisätiedot

Sote-ICT Alustavia arvioita kustannuksista ja resurssitarpeista

Sote-ICT Alustavia arvioita kustannuksista ja resurssitarpeista Sote-ICT Alustavia arvioita kustannuksista ja resurssitarpeista Johtavien viranhaltijoiden kokous 16.5.2017 KUNTIEN TIETOHALLINTO- JA ICT-PALVELUT MAAKUNNAN TIETOHALLINTO JA ICT- PALVELUT Hankkeen päävaiheet

Lisätiedot

Sisäasianministeriön toimenpiteet henkilöstöhallinnon yhtenäistämiseksi

Sisäasianministeriön toimenpiteet henkilöstöhallinnon yhtenäistämiseksi Sisäasiainministeriön hallinnonalan Kieku-tietojärjestelmähanke Sisäasianministeriön toimenpiteet henkilöstöhallinnon yhtenäistämiseksi Kieku-info 23.9.2011 Sirpa Joensuu, projektipäällikkö Lähtötilanne

Lisätiedot

Maksuton palkanlaskentaohjelma. Anna-Maija Lahti, ylitarkastaja, Verohallinto

Maksuton palkanlaskentaohjelma. Anna-Maija Lahti, ylitarkastaja, Verohallinto Maksuton palkanlaskentaohjelma Anna-Maija Lahti, ylitarkastaja, Verohallinto Palkka.fi on maksuton palvelu yrityksille ja kotitalouksille, jotka maksavat palkkaa. Palvelu laskee palkan sivukuluineen, muodostaa

Lisätiedot

Henkilöstöhallinto haltuun

Henkilöstöhallinto haltuun Mepco HR Henkilöstöhallinto haltuun Henkilöstöhallinnon prosesseista syntyy valtava määrä tietoa, jolla voi olla suurikin merkitys yrityksen liiketoiminnan kannalta. Oli kyse sitten tavoite- ja tuloskeskusteluiden

Lisätiedot

Työaikojen hallinta. Yleisperehdytys Erä6:n virastojen ydintiimeille Eija Kokko, Valtiokonttori

Työaikojen hallinta. Yleisperehdytys Erä6:n virastojen ydintiimeille Eija Kokko, Valtiokonttori Työaikojen hallinta Yleisperehdytys Erä6:n virastojen ydintiimeille 20.08.2015 Eija Kokko, Valtiokonttori Ohjelma 20.08.2015 08.30 09.00 Aamukahvi 09.00 09.15 Avaus ja päivän ohjelma, Kirsi Launomaa /

Lisätiedot

Liite Talousarviomuutos syksy 2018

Liite Talousarviomuutos syksy 2018 Liite Talousarviomuutos syksy 2018 TulojenVähennykset Tili Varaus Toteuma 1-6 kk Vähennys Perhe- ja sosiaalipalvelut tili 3238 126 300 15 600 100 000 Vanhus- ja vammaisplavelut tili 3223 9 360 100 4 557

Lisätiedot

Kieku tuki ja ylläpito

Kieku tuki ja ylläpito Kieku tuki ja ylläpito Kiekun tuen ja ylläpidon toimintamalli Kieku-infotilaisuus Mitä tuki ja ylläpito on? Käyttäjätukea Sovellusylläpitoa Järjestelmän toimivuuden valvontaa ja reagointia ongelmatilanteisiin

Lisätiedot

Talous-ja henkilöstöhallinnon keskittäminen, vakanssien nimikkeiden muutokset

Talous-ja henkilöstöhallinnon keskittäminen, vakanssien nimikkeiden muutokset Kunnanhallitus 154 02.05.2017 Kunnanhallitus 173 15.05.2017 Talous-ja henkilöstöhallinnon keskittäminen, vakanssien nimikkeiden muutokset 847/01.01.00/2016 Kunnanhallitus 02.05.2017 154 Vuoden 2017 talousarvioon

Lisätiedot

Liite 3 TAHE-palvelukeskuksen osaprojektien yhteenvedot ja ylätason aikataulut. Teemu Seppälä

Liite 3 TAHE-palvelukeskuksen osaprojektien yhteenvedot ja ylätason aikataulut. Teemu Seppälä Liite TAHE-palvelukeskuksen osaprojektien yhteenvedot ylätason aikataulut.5.08 TAHE-palvelukeskuksen perustamisen aikataulu Määrittelyvaihe 08 TAHEpalvelukeskus Taloushallinnon järjestelmät 5 Esiselvitys

Lisätiedot

POP SOTE ICT toimialasidonnaiset järjestelmät. Sote johton kokous Merja Hauhtonen Pekka Kantola

POP SOTE ICT toimialasidonnaiset järjestelmät. Sote johton kokous Merja Hauhtonen Pekka Kantola POP SOTE ICT toimialasidonnaiset järjestelmät Sote johton kokous 8.6.2018 Merja Hauhtonen Pekka Kantola Tilannekatsaus Sosiaalihuollon asiakastietomalli ja asiakirjat maakunnan käyttöön Sote ICT muutosohjelma

Lisätiedot

Työelämän pelisäännöt oppisopimuskoulutuksessa

Työelämän pelisäännöt oppisopimuskoulutuksessa Työelämän pelisäännöt oppisopimuskoulutuksessa 1 SISÄLTÖ Työsopimus... 4 Koeaika... 4 Palkanmaksu ja verotus... 4 Oppisopimustyöntekijän oikeudet ja velvollisuudet... 5 Työnantajan oikeudet ja velvollisuudet...

Lisätiedot

Ketterä HR-järjestelmä kasvavan liiketoiminnan tukena. Corinna Vahtera, HR Director, Recover Nordic Oy HENRY Foorumi 4.11.2014 Järjestäjä: Sympa Oy

Ketterä HR-järjestelmä kasvavan liiketoiminnan tukena. Corinna Vahtera, HR Director, Recover Nordic Oy HENRY Foorumi 4.11.2014 Järjestäjä: Sympa Oy Ketterä HR-järjestelmä kasvavan liiketoiminnan tukena Corinna Vahtera, HR Director, Recover Nordic Oy HENRY Foorumi 4.11.2014 Järjestäjä: Sympa Oy Recover Nordic Oy Recover Nordic on pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

MITEN VALMISTAUTUA KIEKUN KÄYTTÖÖNOTTOON? Seija Friman kehittämispäällikkö, Valtiokonttori

MITEN VALMISTAUTUA KIEKUN KÄYTTÖÖNOTTOON? Seija Friman kehittämispäällikkö, Valtiokonttori MITEN VALMISTAUTUA KIEKUN KÄYTTÖÖNOTTOON? Seija Friman kehittämispäällikkö, Valtiokonttori Oletuksia käyttöönottoprojektille? Kieku vie, virasto vikisee! Kieku tulee ja ratkaisee ongelmat? Tämä on taas

Lisätiedot

Aloituskoulutus Leena Karjalainen

Aloituskoulutus Leena Karjalainen Aloituskoulutus 13.3.2018 Leena Karjalainen Missä olemme nyt: Nuoret tekijät - Hallitus puoltanut rahoitusta 5 hankkeelle 25.1.2018 - Tuensiirtosopimukset allekirjoitettu - Alahankkeisiin liittyvät dokumentit

Lisätiedot

KAJAANIN KORKEAKOULUKONSORTION STRATEGIARYHMÄ

KAJAANIN KORKEAKOULUKONSORTION STRATEGIARYHMÄ Kokouskutsu ja asialista, Pöytäkirja Kokous 4/2009 Aika: Perjantai 16.10.2009 klo 10.20 12.15 Paikka: Oulun yliopisto, kokoushuone HR 144 Läsnä: Rehtori Lauri Lajunen pj., rehtori Arto Karjalainen, johtaja

Lisätiedot

Mepcon HRM-ratkaisut perustuvat uusimpaan Microsoft-teknologiaan. Uuden sukupolven palkka- ja henkilöstöjärjestelmä asiantuntijalta

Mepcon HRM-ratkaisut perustuvat uusimpaan Microsoft-teknologiaan. Uuden sukupolven palkka- ja henkilöstöjärjestelmä asiantuntijalta Mepcon HRM-ratkaisut perustuvat uusimpaan Microsoft-teknologiaan Uuden sukupolven palkka- ja henkilöstöjärjestelmä kokeneelta asiantuntijalta Tehokas palkanlaskentaprosessi Mepco Palkat tehostaa ja automatisoi

Lisätiedot

Maakunta- ja soteuudistuksen tilannekatsaus. Asko Peltola

Maakunta- ja soteuudistuksen tilannekatsaus. Asko Peltola Maakunta- ja soteuudistuksen tilannekatsaus Asko Peltola 23.1.2018 1 Maakunta- ja soteuudistusvalmistelu 1 / 2018 Lait eduskunnalle (tällä tietoa) 8.3. Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Hetli

Lisätiedot

Maakunta- ja soteuudistuksen tilannekatsaus. Asko Peltola

Maakunta- ja soteuudistuksen tilannekatsaus. Asko Peltola Maakunta- ja soteuudistuksen tilannekatsaus Asko Peltola 16.3.2018 Maakunta- ja sote-uudistusvalmistelu 3 / 2018 Lakipaketit saatu nyt suurimmalta osin eduskunnan käsittelyyn Maakunta(konserni)strategian

Lisätiedot

ICT-valmistelun tilannekatsaus Juhani Heikka ICT-vastuuvalmistelija puh:

ICT-valmistelun tilannekatsaus Juhani Heikka ICT-vastuuvalmistelija puh: ICT-valmistelun tilannekatsaus 20.12.2018 Juhani Heikka ICT-vastuuvalmistelija puh: 040 685 4041 Juhani.heikka@popmaakunta.fi Twitter:@JuhaniHeikka www.popmaakunta.fi www.facebook.com/popmaakunta Twitter:@POPmaakunta

Lisätiedot

Valinnanvapauspilotin hakeminen Etelä-Pohjanmaalle asiakassetelit ja henkilökohtainen budjetointi Esitys VATElle

Valinnanvapauspilotin hakeminen Etelä-Pohjanmaalle asiakassetelit ja henkilökohtainen budjetointi Esitys VATElle Valinnanvapauspilotin hakeminen Etelä-Pohjanmaalle asiakassetelit ja henkilökohtainen budjetointi Esitys VATElle 6.3.2018 Tanja Penninkangas vastuuvalmistelija, sote-tuotanto Valinnanvapauspilotit Valinnanvapauspilotit

Lisätiedot

Tietosuojaseloste henkilöstöhallinnon ja luottamushenkilöiden henkilörekisteristä. Jaana Pekkanen, palvelussuhdeasiantuntija, p.

Tietosuojaseloste henkilöstöhallinnon ja luottamushenkilöiden henkilörekisteristä. Jaana Pekkanen, palvelussuhdeasiantuntija, p. 1 (5) Tietosuojaseloste henkilöstöhallinnon ja luottamushenkilöiden henkilörekisteristä 1. Rekisterin nimi Henkilöstöhallinnon ja luottamushenkilöiden henkilörekisteri 2. Rekisterinpitäjä 3. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Varhaiskasvatuksen Juulia-ohjausjärjestelmä

Varhaiskasvatuksen Juulia-ohjausjärjestelmä Altostratus Oy Vertikal Oy TARJOUS 9.12.2016 Varhaiskasvatuksen Juulia-ohjausjärjestelmä Toimittaja ALTOSTRATUS OY VERTIKAL OY Tuote/palvelu Varhaiskasvatuksen Juulia-ohjausjärjestelmä Tarjouksen lähtökohtia

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Rekisteriseloste

Naantalin kaupunki Rekisteriseloste Naantalin kaupunki Rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Naantalin kaupunginhallitus kirjaamo@naantali.fi 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Henkilöstöpäällikkö Laura Saurama Käsityöläiskatu

Lisätiedot

OTM-HANKE. Opintohallinnon tietojärjestelmän modernisointi - tilannekatsaus

OTM-HANKE. Opintohallinnon tietojärjestelmän modernisointi - tilannekatsaus OTM-HANKE Opintohallinnon tietojärjestelmän modernisointi - tilannekatsaus Taustaa Aalto-yliopisto, Helsingin yliopiston ja Tampereen yliopiston yhteishanke opintohallinnon tietojärjestelmien modernisoinniksi

Lisätiedot

CELECTUS. Enemmän parempaa myyntiä

CELECTUS. Enemmän parempaa myyntiä CELECTUS Enemmän parempaa myyntiä CELECTUS PEOPLE HENKILÖSTÖPALVELUT MYYNNIN REKRYTOINTI TYÖNANTAJAKUMPPANUUS HRM automaatio LISÄPALVELUT Analog / Digital / Omnichannel 1 200 rekrytointia 15 000 työnhakijaa

Lisätiedot

Kokemuksia kokonaiskustannusmallista. OPM:n työpaja 4.5.2010

Kokemuksia kokonaiskustannusmallista. OPM:n työpaja 4.5.2010 Kokemuksia kokonaiskustannusmallista OPM:n työpaja 4.5.2010 Kokonaiskustannusmallin käyttö Vuonna 2006-2007 pilotointi Tekesin kanssa yhden TKK:n osaston (automaatio- ja systeemitekniikka) voimin. Työajan

Lisätiedot

TietotiliOnline TALOUSHALLINTO. Älä johda sumussa

TietotiliOnline TALOUSHALLINTO. Älä johda sumussa TietotiliOnline TALOUSHALLINTO Älä johda sumussa Sisällysluettelo 2 2. Sisällysluettelo 3. TietotiliOnline järjestelmän esittely 4. Myyntilaskutus 5. Saatavien valvonta 6. Osto- ja kululaskut 7. Maksuliikenne

Lisätiedot

Henkilökierto valtionhallinnossa

Henkilökierto valtionhallinnossa Palkeet Henkilökierto valtionhallinnossa Huomioitavaa käytännön järjestelyistä henkilökierrosta sovittaessa Huom. myös Valtionhallinnon henkilökierto-oppaassa annetut ohjeet ja Valtiolle.fi-sivustolla

Lisätiedot

Kieku-hanke

Kieku-hanke Yhteinen Kiekumme Kieku-hanke 2008 2016 Valtiolle yhteinen ratkaisu henkilöstö- ja taloushallinnon tehtäviin: yhtenäiset prosessit, vakioitu tapa käyttää palvelukeskus-palveluita, näitä tukevat tietorakenteet

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

TIETOSUOJASELOSTE Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) TIETOSUOJASELOSTE Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) Rekisterin/palvelun nimi: Henkilöstöhallinnon ja luottamushenkilöiden henkilörekisteri:

Lisätiedot

Helsingin Seniorisäätiö TIETOSUOJASELOSTE (sisältää rekisteriselosteen)

Helsingin Seniorisäätiö TIETOSUOJASELOSTE (sisältää rekisteriselosteen) Helsingin Seniorisäätiö TIETOSUOJASELOSTE (sisältää rekisteriselosteen) REKRYTOINTI Henkilötietolaki (523/1999) 10 Tasa-arvolaki 12 Yhdenvertaisuuslaki 16 Ulkomaalaislaki 96 a Arkistointilaki 8 Sari Mouhouka

Lisätiedot

Kiekun käyttövaltuushallinnan uuden välineen tuomat muutokset alkaen

Kiekun käyttövaltuushallinnan uuden välineen tuomat muutokset alkaen Kiekun käyttövaltuushallinnan uuden välineen tuomat muutokset 30.11.2015 alkaen 16.11.2015 Sisällysluettelo 1. Kiekun käyttövaltuushallinnan kehittämisen tavoitteet 2. Yleistä uudesta käyttövaltuushallinnan

Lisätiedot

Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon järjestäminen. Tietojärjestelmätoimittajainfo Kuntatieto-ohjelmasta

Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon järjestäminen. Tietojärjestelmätoimittajainfo Kuntatieto-ohjelmasta Maakuntien talous ja henkilöstöhallinnon järjestäminen Tietojärjestelmätoimittajainfo Kuntatietoohjelmasta 25.4.2017 Sisältö Palvelu ja ohjausmalli Palvelutarjoama TAHEtarina 2 Palvelu ja ohjausmalli Markkinoilta

Lisätiedot

Maakunta- ja soteuudistuksen tilannekatsaus. Asko Peltola

Maakunta- ja soteuudistuksen tilannekatsaus. Asko Peltola Maakunta- ja soteuudistuksen tilannekatsaus Asko Peltola 13.3.2018 Maakunta- ja sote-uudistusvalmistelu 3 / 2018 Etelä-Pohjanmaan palvelurakenteen selvitystyö loppusuoralla Työterveyshuollon selvitys valmistuu

Lisätiedot

Robotiikka osana taloushallintoa palvelukeskuksessa

Robotiikka osana taloushallintoa palvelukeskuksessa Robotiikka osana taloushallintoa palvelukeskuksessa 16.11.2017 Eija Mikkonen Kehityspäällikkö Tavoitteita digitalisaatiolle Palkeissa Palvelukeskuksen talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien manuaalityötä

Lisätiedot

Tulorekisteri. Hanna-Kaisa Kalmukoski

Tulorekisteri. Hanna-Kaisa Kalmukoski Tulorekisteri Hanna-Kaisa Kalmukoski 11.2.2019 Tulorekisteri on Kansallinen sähköinen tietokanta, joka sisältää palkka-, eläke- ja etuustiedot yksilötasolla. Ilmoitettavat tiedot: 2019 : palkat ja ansiotulot

Lisätiedot