Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Finlands Kommunförbund rf

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2013 1 Finlands Kommunförbund rf"

Transkriptio

1 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Kokoustiedot Aika: klo Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki

2 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Sisällysluettelo Sivu 51 Kokouksen avaus 3 Liite 1, Hallituksen kokoonpano, kokouksen osanottajien ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 Liitteet 1 2, Hallituksen pöytäkirjan tarkastaminen ja pöytäkirjan tarkastajan valinta 6 54 Hallituksen sihteerin ja varasihteerin valinta 7 55 Hallituksen tehtävät ja työskentelytapa 8 56 Toimihenkilöiden läsnäolo-oikeus Kuntaliiton hallituksen kokouksessa Kuntapäivien päätösten täytäntöönpano 11 Liite 1, Hallituksen työvaliokunnan asettaminen Hallituksen kokoukset vuonna Liite 1, Kuntaliitto ja Urbanismisäätiö 15 Liitteet 1 2, Kuntaliiton hallituksen seuraaviin kokouksiin suunnitellut asiat Kuntaliiton hallituksen seuraava kokous Kokouksen päättäminen 19

3 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Kokouksen avaus Liite 1, 51 Suomen Kuntaliitto r.y:n (jäljempänä Kuntaliitto) sääntöjen 23 :n mukaan hallitus kokoontuu puheenjohtajan kutsusta. Koska hallituksen puheenjohtaja valitaan valtuuston järjestäytymiskokouksessa , lähetetään järjestäytymiskokouksen esityslista niille henkilöille, joiden on ennakoitu tulevan valituiksi liiton hallituksen jäseniksi ja varajäseniksi. Kuntaliiton valittu puheenjohtaja avaa Kuntaliiton hallituksen kokouksen. Todetaan. Puheenjohtaja avasi hallituksen kokouksen päätöksenteko-osuuden klo Merkittiin, että informaatio-osuudessa olivat esillä seuraavat asiat: - Kuntaliiton toiminnan esittely, toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki- Lohiluoma - Kuntaliiton edunvalvonta, varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen - Kuntauudistus-aikataulu, toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki- Lohiluoma - Toimialani ajankohtaiset edunvalvonta-asiat, varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen - Keskeiset edunvalvonta-asiat, varatoimitusjohtaja Tuula Haatainen - Ruotsinkieliset ja kansainväliset asiat, johtaja Kristina Wikberg - Hallituksen esityslista , toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki- Lohiluoma

4 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Hallituksen kokoonpano, kokouksen osanottajien ja päätösvaltaisuuden toteaminen Liite 1, 52 Liite 2, 52 Kuntaliiton sääntöjen 19 :n mukaan valtuuston tehtävänä on järjestäytymiskokouksessaan valita hallituksen jäsenet ja varajäsenet sekä nimetä jäsenistä puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa. Sääntöjen 21 :n mukaan hallitukseen kuuluu 15 jäsentä ja 15 varajäsentä. Hallituksen puheenjohtaja on yhdistyksen puheenjohtaja. Hallitukseen kuuluvista vähintään yhden jäsenen ja yhden varajäsenen on edustettava ruotsinkielistä väestöryhmää. Hallituksen jäsenten toimikausi päättyy, kun valtuusto on valinnut seuraavan hallituksen. Kuntaliiton valtuusto on valinnut kokouksessaan hallituksen puheenjohtajat ja jäsenet kokouksessa jaettavan liitteen mukaisesti. Liiton hallitus on päättänyt kokouksessaan , että varajäsenet osallistuvat hallituksen kokouksiin ja että heillä on läsnäolo- ja puheoikeus, mutta äänioikeus vain asianomaisen varsinaisen jäsenen poissa ollessa. Sääntöjen 23 :n mukaan hallitus on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet sen jäsenistä on läsnä. Sääntöjen 23 :n mukaan valtuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalla, toimitusjohtajalla, varatoimitusjohtajalla ja ruotsinkielisen toiminnan johtajalla sekä yhdistyksen hallituksen määräämillä henkilöillä on oikeus olla läsnä hallituksen kokouksissa ja ottaa osaa keskusteluun. Hallituksen jäseniä ja varajäseniä sekä muita läsnäolijoita pyydetään allekirjoittamaan läsnäololista, joka otetaan pöytäkirjan liitteeksi. Kuntaliiton hallitus päättää - merkitä tiedoksi valtuuston tekemän päätöksen Kuntaliiton hallituksen jäsenten ja varajäsenten valinnasta ja todeta valituiksi tulleet hallituksen jäsenet ja varajäsenet kokouksessa jaettavan luettelon mukaisesti - todeta tähän kokoukseen osallistuvat hallituksen jäsenet ja varajäsenet sekä valtuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat allekirjoitetun läsnäololistan mukaisesti - todeta, että kokous on päätösvaltainen. Merkittiin tiedoksi valtuuston tekemä päätös Kuntaliiton hallituksen jäsenten ja varajäsenten valinnasta ja todettiin valituiksi tulleet hallituksen jäsenet ja varajäsenet kokouksessa jaetun luettelon mukaisesti (liite 1, 52 ).

5 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Todettiin, että tähän kokoukseen osallistuvat hallituksen jäsenet ja varajäsenet sekä valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat allekirjoitetun läsnäololistan mukaisesti Todettiin, että kokous on päätösvaltainen.

6 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Hallituksen pöytäkirjan tarkastaminen ja pöytäkirjan tarkastajan valinta Kuntaliiton säännöissä ei ole määräyksiä hallituksen pöytäkirjan tarkastamisesta. Edellinen hallitus päätti , että hallituksen pöytäkirjan allekirjoittavat hallituksen (kokouksen) puheenjohtaja ja sihteeri ja että pöytäkirjan tarkastaa yksi kussakin kokouksessa valittava jäsen. Hallitus päättänee, että pöytäkirjan tarkastajaksi valitaan jatkossakin yksi jäsen ja että valinta tehdään aakkosjärjestyksen mukaisesti A- kirjaimesta alkaen. Hallitus päättää, että - hallituksen pöytäkirjan allekirjoittavat hallituksen (kokouksen) puheenjohtaja ja sihteeri ja että pöytäkirjan tarkastaa yksi kussakin kokouksessa valittava jäsen aakkosjärjestyksen mukaisesti A-kirjaimesta alkaen, - tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajaksi valitaan hallituksen jäsen Hyväksyttiin. Pöytäkirjan tarkastajaksi valittiin hallituksen jäsen Toimi Kankaanniemi.

7 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Hallituksen sihteerin ja varasihteerin valinta Hallitus päättää nimetä hallituksen sihteeriksi johtava lakimies Riitta Myllymäki ja hänen varahenkilökseen lakimies Ida Staffans. Hyväksyttiin.

8 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Hallituksen tehtävät ja työskentelytapa Hallituksen tehtävistä on määrätty liiton sääntöjen 22 :ssä. Liiton säännöt, ohjeita ja informaatiota hallituksen kokouksiin liittyvistä matka- ja majoitusjärjestelyistä, matkalaskukäytännöstä sekä periaatteet kokouspalkkioista ja ansionmenetysten korvaamisesta on koottu aineistoksi hallituksen ulkoiseen ekstranettiin, eksaittiin. Edelliset liiton hallitukset ovat toteuttaneet käytäntöä, jonka mukaan hallituksen varajäsenet osallistuvat hallituksen työskentelyyn ja että heillä on läsnäolo- ja puheoikeus kokouksissa. Sääntöjen mukaan varajäsenet eivät ole henkilökohtaisia, vaan ryhmäkohtaisia. Periaatteena on ollut, että jos varsinainen jäsen on estynyt, kokoukseen kutsutaan samaa puoluetta edustava varajäsen puolueen ilmoittamassa järjestyksessä. Puolueiden hallitusryhmien tulisi sopia ja ilmoittaa varajäsenten sijaantulojärjestys. Hallituksen tulisi tässä kokouksessa päättää myös kokousohjelman rungosta ja aikataulusta. Vakiintuneen käytännön mukaan hallituksen kokouspäivä on ollut torstai ja kokousohjelma on ollut seuraava: Hallituksen kokouksen informaatio-osuus - asiakohtaiset esittelyt - toimitusjohtajan ajankohtaiskatsaus - kokouksen esityslistaan liittyvät kysymykset Ryhmäkokoukset/ryhmien välinen neuvottelu Hallituksen kokouksen päätöksenteko-osuus Lounas Hallituksen työvaliokunnan kokous voidaan ajoittaa pidettäväksi ennen hallituksen kokousta esimerkiksi klo Seuraavaa toimintavuotta koskeva hallintoelinten kokousohjelma tuodaan hallituksen hyväksyttäväksi sovittuun syyskauden kokoukseen. Hallitus päättää - että hallituksen varajäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus hallituksen kokouksissa. - puolueiden ilmoittamasta varajäsenten sijaantulojärjestyksestä siinä tapauksessa, että varsinainen jäsen on estynyt osallistumasta kokoukseen seuraavasti - että hallituksen kokouspäivä on torstai, informaatio-osuus alkaa klo 10.00, ryhmäkokoukset ja ryhmien välinen neuvottelu on klo ja päätöksenteko-osuus alkaa klo 13.15, sekä - merkitä tiedoksi, että hallituksen käytännön järjestelyjä koskevat ohjeet löytyvät hallituksen eksaitista.

9 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Hallitus päätti, että hallituksen varajäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus hallituksen kokouksissa. Merkittiin tiedoksi puolueiden ilmoittama varajäsenten sijaantulojärjestys siinä tapauksessa, että varsinainen jäsen on estynyt osallistumasta kokoukseen: Kokoomus: Ikonen Anna-Kaisa, Randell Aleksi, Talvitie Mari-Leena ja Mikander Kimmo. SDP: Korhonen Ari, Parkkinen Sanna, Lehtonen Harri ja Pohjola Tuija. Suomen Keskusta: Lankinen Sari, Nousiainen Pekka ja Taponen Merja. Perussuomalaiset: Manninen Anneli ja Ylhäinen Taito. Päätettiin, että hallituksen kokouspäivä on torstai, informaatio-osuus alkaa klo 10.00, ryhmäkokoukset ja ryhmien välinen neuvottelu on klo ja päätöksenteko-osuus alkaa klo Merkittiin tiedoksi, että hallituksen käytännön järjestelyjä koskevat ohjeet löytyvät hallituksen eksaitista.

10 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Toimihenkilöiden läsnäolo-oikeus Kuntaliiton hallituksen kokouksessa Sääntöjen 23 :n mukaan valtuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalla, toimitusjohtajalla, varatoimitusjohtajalla ja ruotsinkielisen toiminnan johtajalla sekä yhdistyksen hallituksen määräämillä henkilöillä on oikeus olla läsnä hallituksen kokouksessa ja ottaa osaa keskusteluun. Hallituksen sihteerillä tai hänen varahenkilöllään on luonnollisesti läsnäolo-oikeus kokouksessa. Edellisen hallituksen kokouksissa läsnäolo-oikeus on hallituksen päätöksen perusteella ollut hallintojohtajalla ja viestintäjohtajalla. Lisäksi hallituksen päätöksen perusteella toimitusjohtajalla ja varatoimitusjohtajilla on ollut oikeus harkintansa mukaan kutsua hallituksen kokoukseen yksittäisen asian käsittelyä varten asiantuntijaksi liiton toimihenkilö tai toimihenkilöitä. Hallitus päättää, että - säännöissä määrättyjen henkilöiden lisäksi hallituksen kokouksen päätöksenteko-osuudessa läsnäolo-oikeus on talous- ja hallintojohtajalla ja viestintäjohtajalla - toimitusjohtajalla ja varatoimitusjohtajilla on oikeus kutsua hallituksen kokoukseen yksittäisen asian käsittelyä varten asiantuntijaksi liiton toimihenkilö tai toimihenkilöitä. Hyväksyttiin.

11 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Kuntapäivien päätösten täytäntöönpano Liite 1, 57 Kuntaliiton sääntöjen 22 :n mukaan hallituksen tulee valmistella valtuuston ja kuntapäivien käsiteltäväksi tulevat asiat sekä huolehtia niiden päätösten täytäntöönpanosta. Kuntapäivät kävivät yleiskeskustelun Suomen Kuntaliiton toiminnasta vuoden 2009 kuntapäivien jälkeen. Varsinaisia päätöksiä asiassa ei tehty. Kirjallisesti jätetyt puheenvuorot ja keskustelusta tehdyt nauhoitukset saatetaan liiton hallitukselle tiedoksi mahdollisia toimenpiteitä varten. - päättivät valtuuston jäsenten palkkioista ja korvauksista, sekä - valitsivat liiton valtuustoon 76 jäsentä ja varajäsentä. Hallitus päättää merkitä kuntapäivien tekemät päätökset ja käydyn keskustelun tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

12 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Hallituksen työvaliokunnan asettaminen Kuntaliiton sääntöjen 25 :n mukaan hallitus voi asettaa keskuudestaan työvaliokunnan, jonka tehtävänä on valmistella hallituksen käsiteltäviä asioita sekä huolehtia muista hallituksen sille antamista tehtävistä. Liiton aikaisempien hallitusten päätöksillä työvaliokunnan tehtävänä on päättää - Kuntaliiton kunniamerkkien myöntämisestä - liiton luottamushenkilöiden ulkomaan matkoista (valtuusto, hallitus, neuvottelukunnat) Hallituksen päätöksen perusteella työvaliokunnan tehtävänä on valmistella ja päättää liiton kansainvälisten asiain kannanotoista ja suuntaviivoista siltä osin kuin ne eivät kuulu liiton muiden toimielinten päätettäväksi. Hallituksen päätöksen mukaisesti työvaliokunnan kokousten esityslistat on saatettu hallituksen jäsenille tiedoksi. Työvaliokuntaan on edellisellä toimikaudella kuulunut kuusi jäsentä siten, että kukin hallituksessa edustettuna ollut puolue nimesi siihen edustajansa. Hallitus päättää - asettaa keskuudestaan työvaliokunnan jäsenet seuraavasti: - todeta, että työvaliokunnan tehtävänä on liiton säännöissä määrättyjen tehtävien lisäksi päättää Kuntaliiton kunniamerkkien myöntämisestä päättää liiton luottamushenkilöiden ulkomaan matkoista valmistella ja päättää liiton kansainvälisten asiain kannanotoista ja suuntaviivoista niiltä osin kuin ne eivät kuulu liiton muiden toimielinten käsiteltäväksi päättää liiton omistajapoliittisista linjauksista hallituksen päätösten mukaisesti. Hallitus päätti asettaa keskuudestaan työvaliokunnan jäsenet seuraavasti: Jäsen Lindtman Antti Andersson Markku Tölli Tapani Kankaanniemi Toimi Krohn Minerva Korhonen Martti Varahenkilö Feldt-Ranta Maarit Rautio Sari Hautala Lasse Snellman Anne Heikkinen Ari Puhakka Sirpa

13 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Hallitus päätti todeta, että työvaliokunnan tehtävänä on liiton säännöissä määrättyjen tehtävien lisäksi - päättää Kuntaliiton kunniamerkkien myöntämisestä - päättää liiton luottamushenkilöiden ulkomaan matkoista - valmistella ja päättää liiton kansainvälisten asiain kannanotoista ja suuntaviivoista niiltä osin kuin ne eivät kuulu liiton muiden toimielinten käsiteltäväksi, sekä - päättää liiton omistajapoliittisista linjauksista hallituksen päätösten mukaisesti.

14 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Hallituksen kokoukset vuonna 2013 Liite 1, 59 Liiton hallitus hyväksyi hallintoelinten kokousohjelman vuodelle Ohjelma on esityslistan liitteenä 1, 59. Uusi hallitus voi luonnollisesti harkita vuoden 2013 kokousohjelmaa uudelleen. Kokoukset pyritään ajoittamaan etukäteen tiedossa oleviin tärkeisiin edunvalvontatilanteisiin kuten valtioneuvoston budjettikehyskäsittelyyn ja budjettiesityksen julkistamiseen. Työvaliokunta käsittelee esityksen vuoden 2014 kokousohjelmaksi elokuussa ja hallitus päättää hallintoelinten vuoden 2014 kokousohjelmasta elokuun kokouksessa. Hallitus päättää pitää kokouksensa vuonna 2013 seuraavasti: , , ja Hyväksyttiin.

15 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Kuntaliitto ja Urbanismisäätiö Liite 1, 60 Liite 2, 60 Suomen Kuntaliitto hoitaa erään edeltäjänsä, Suomen Kaupunkiliiton, perustaman Urbanismisäätiön asioita. Säätiö perustettiin hieman ennen Kuntaliiton perustamista. Säätiön sääntöjen mukaan säätiön tarkoituksena on tukea, kehittää ja kiinnittää huomiota kaupunkimaiseen elämänmuotoon, sen merkitykseen ja vaikutukseen suomalaisessa yhteiskunnassa sekä kaupunkirakenteen ja kaupunkikulttuurin merkitykseen yleensä. Säätiö voi tukea taloudellisesti tällaista toimintaa, tutkimusta tai koulutusta sekä jakaa apurahoja. Säätiön hallituksen jäsenet ja varajäsenet valitaan siten, että ne edustajat, jotka kulloinkin valitaan perustajayhdistyksessä (Suomen Kaupunkiliitto) vuonna 1992 jäseninä olleista kaupungeista Suomen Kuntaliitto ry:n hallitukseen varsinaisiksi jäseniksi, valitsevat säätiön hallituksen jäsenet ja varajäsenet sellaisten henkilöiden keskuudesta, joiden he katsovat edustavan perustajayhdistyksessä vuonna 1992 jäseninä olleita kaupunkeja. Säätiön hallituksen jäsenet valitaan kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun Suomen Kuntaliitto ry:n hallituksen jäsenet on valittu. Säätiön talous Säätiön sijoitusomaisuus on sijoitettu rahastoihin, joiden arvo oli yhteensä ,41 euroa. Vuotta aikaisemmin omaisuuden arvo oli ,60 euroa. Sijoitus- ja rahoitustoiminnan tulos vuonna 2012 oli ,15 euroa ylijäämäinen kun se vuonna 2011 oli negatiivinen eli ,47 euroa. Säätiön sääntöjen 3 :n mukaan säätiön tarkoituksiin voidaan käyttää peruspääoman tuottoa ja säätiön saamia muita varoja. Peruspääomaa ei saa käyttää säätiön tarkoituksiin. Säätiön taseen mukaan peruspääoma on ,80 euroa. Säätiön toiminnasta Urbanismisäätiön uudehko perustoimintatapa on järjestää korkeatasoisia, kutsuihin perustuvia opintomatkoja ja niihin liittyviä kursseja otsikolla Maailman parhaat kaupungit kokemusten juurruttaminen Suomeen. Opintomatka on parhaiden käytäntöjen kansainvälistä benchmarkkausta. Opintomatkat valmistellaan hyvin alkutöineen ja kysymyksenasetteluineen. Opintomatkan aikana ja sen jälkeen matkan opit analysoidaan ja raportoidaan yhteisessä kurssin päätösseminaarissa laajemmalle yleisölle. Opintomatka/kurssi toteutetaan kerran kahdessa vuodessa. Ensimmäinen opintomatka tehtiin viime vuoden toukokuussa Torontoon. Säätiö on, tarjouskilpailun pohjalta, käyttänyt matkan suunnitteluun ja järjestelyihin fasilitaattorina Aalto-yliopiston Yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja koulutuskeskus YTKta.

16 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Säätiön toimintakertomus vuodelta 2012 Ensimmäinen Maailman parhaat kaupungit -kurssi koostui seminaarityöskentelystä kotimaassa ja opintomatkasta Torontoon ( ). Kurssin kokemuksista koottu loppuraportti julkistettiin kokemusten juurruttamisseminaarissa. Seminaari järjestettiin toukokuussa Seuraava kurssi on tarkoitus järjestää keväällä Sitä ruvetaan vastaavasti valmistelemaan. Säätiön nettisivuja on valmisteltu Kuntaliiton avulla. Suoritetusta työstä maksetaan korvaus liitolle. Samoin liiton henkilökunnan säätiön hyväksi tehdystä työstä (mm. taloushallinto ja säätiön sihteerin tehtävät) liitto laskuttaa säätiötä, jotta siitä aiheutuvaa työtä voidaan pitää liiton kannalta kustannusneutraalina. Esityslistan liitteenä on kertomus säätiön toiminnasta viime vuodelta. Säätiön säännöt Esityslistan liitteenä on säätiön säännöt, joista ilmenee säätiön tarkoitus ja liiton rooli säätiön hallituksen jäsenten nimeämisessä. Säätiön hallitus on nimettävä kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun Kuntaliiton hallitus on valittu. Esitys säätiön hallituksen jäsenten nimeämisestä tuodaan siis johonkin liiton hallituksen syksyllä pidettävään kokoukseen. Säätiön hallinto Säätiön hallituksen kokoonpano on edellisistä Kuntapäivistä alkaen ollut seuraava: Varsinainen jäsen Markku Andersson, pj Rakel Hiltunen, vpj Martti Korhonen Otto Lehtipuu Jaana Minkkinen Mikaela Nylander Henkilökohtainen varajäsen Marketta Kokkonen Hanna Tainio Tea Vikstedt Katri Sarlund Ari Lamminmäki Johan Johansson Säätiön toiminnanjohtajana on toiminut Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma. Hallituksen sihteerinä on toiminut Riitta Myllymäki asti ja siitä lukien Heikki Telakivi. Lopuksi Kuntalliton toimisto saattaa edellä kerrotun kuvauksen Urbanismisäätiön toiminnasta ja siitä, että liiton hallitus tulee syksyllä valitsemaan säätiölle uuden hallituksen, tiedoksi liiton hallitukselle. Hallituksen päättää merkitä tiedoksi saamansa selvityksen Urbanismisäätiön toiminnasta ja tulevasta säätiön hallituksen jäsenten vaalista. Merkittiin tiedoksi. 61

17 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Kuntaliiton hallituksen seuraaviin kokouksiin suunnitellut asiat Hallituksen lähiajan kokouksiin on suunniteltu valmisteltaviksi seuraavat, tässä vaiheessa tiedossa olevat asiat Kuntauudistus/KPML - Ehdotus valtiovarainministeriölle Kuntien takauskeskuksen valtuuskunnan kokoonpanoksi /KPML - Urbanismisäätiön hallituksen jäsenten valinta toimikaudeksi /KPML - Hallintoelinten kokousohjelma vuodelle 2014/KPML - Kuntaliiton talous kesäkuu 2013/KPML - Valtion talousarvion valmistelu vuodelle 2014/TK Kuntaliiton talous 2013/KPML Luonnos Kuntaliiton toimintasuunnitelmaksi 2014/KPML - Suomen Kuntaliiton ja Kunnallisen työmarkkinalaitoksen talousarvioesitykset vuodelle 2014/KPML - Suomen Kuntaliiton jäsenmaksu ja Kunnallisen työmarkkinalaitoksen maksuosuudet vuonna 2014/KPML - Kuntaliiton valtuuston syyskokous/kpml - Kuntaliiton talous 2013/KPML - Kuntaliitto-konsernin tilintarkastusyhteisön valinta vuosille /KPML Kuntaliiton toiminnallinen tasa-arvo-ohjelma/th Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

18 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Kuntaliiton hallituksen seuraava kokous Torstai Kuntaliiton hallituksen seuraava kokous pidetään torstaina Kuntatalossa Helsingissä. Klo 8.30 Hallituksen työvaliokunnan kokous B Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B Ryhmäkokoukset Kok. B 3.4 SDP B 3.1 Kesk. B 3.3 PerusS B 4.13 Vihr. B 4.12 Vas. B 4.11 Ryhmien välinen neuvottelu B Hallituksen kokouksen päätöksenteko-osuus B Lounas Ravintola Kuntakallio Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

19 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti hallituksen kokouksen päätöksenteko-osuuden klo

20 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Allekirjoitukset Puheenjohtaja Sihteeri Antti Lindtman Riitta Myllymäki Käsitellyt asiat Pöytäkirjan tarkastus Aika ja paikka Allekirjoitus Toimi Kankaanniemi

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/2009 1 Kokoustiedot Aika: 5.6.2009 klo 9.30 13.15 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/2009 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 1 Kokoustiedot Aika: 5.5.2009 klo 13.00 13.57 Paikka: Jyväskylän Paviljonki Messukatu 10, Jyväskylä Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 2 Sisällysluettelo Sivu

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2013 1 Kokoustiedot Aika: 4.4.2013 klo 10.00 13.25 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Kokoustiedot Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.29 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Kokoustiedot Aika 10.3.2016 klo 10.00 11.07. Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 6A/2017 Kokoustiedot Aika 21.9.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 21.9.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Digitalisaatio

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2010 1 Kokoustiedot Aika: 30.9.2010 klo 9.30 13.05 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2010 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 1 Kokoustiedot Aika: 29.9.2011 klo 9.30 13.15 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 20-25

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 20-25 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 2/2019 Kokoustiedot Aika 21.3.2019 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 21.3.2019 klo 10.00 Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2017 Finlands Kommunförbund rf. Hallitus Kokoustiedot. Aika klo

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2017 Finlands Kommunförbund rf. Hallitus Kokoustiedot. Aika klo Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2017 Kokoustiedot Aika 9.3.2017 klo 10.02-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ (12) Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ (12) Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Kokoustiedot Aika Torstai 26.5.2016 klo 10.00 17.00 Perjantai 27.5.2016 klo 8.00 12.35 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Kokoustiedot Aika 22.9.2016 klo 10.18-13.27 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä II

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2014 1 Kokoustiedot Aika: 12.11.2014 klo 10.00 14.00 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Kannanotto valtion talousarvioesitykseen 2018 varatoimitusjohtaja Timo Reina

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Kannanotto valtion talousarvioesitykseen 2018 varatoimitusjohtaja Timo Reina Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 5/2017 Kokoustiedot Aika 24.8.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 24.8.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sote-

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2015 1 Kokoustiedot Aika: 20.5.2015 klo 10.00 13.20 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2015 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Esityslista 5/2015 I Finlands Kommunförbund rf. Klo 8.30 Hallituksen työvaliokunnan kokous B 3.4

Suomen Kuntaliitto ry Esityslista 5/2015 I Finlands Kommunförbund rf. Klo 8.30 Hallituksen työvaliokunnan kokous B 3.4 Suomen Kuntaliitto ry Esityslista 5/2015 I Kokoustiedot Aika: 11.6.2015 klo 10.00 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Torstai 11.6.2015 Klo 8.30 Hallituksen työvaliokunnan kokous

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu,

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 9/2018 Hallitus 21.11.2018 Kokoustiedot Aika 21.11.2018 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Keskiviikko 21.11.2018 klo 10.00 Hallituksen kokouksen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2012 1 Kokoustiedot Aika: 8.11.2012 klo 9.30 13.17 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2012 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2016 1 Kokoustiedot Aika 4.2.2016 klo 10.08-13.25 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sotedigi - tilannekatsaus erityisasiantuntija Karri Vainio

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sotedigi - tilannekatsaus erityisasiantuntija Karri Vainio Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 9/2017 Kokoustiedot Aika 14.12.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 14.12.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sotedigi

Lisätiedot

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva 1 NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous Aika 1.4.2008 kello 18.00 19.00 Paikka Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Osallistujat Jäsenet: Naantali: Markku

Lisätiedot

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Aika: lauantai 21.11.2015 Paikka: Satakuntatalon Kiltasali, Lapinrinne 1, Helsinki klo 9.30 klo10.45 klo 12.00 klo 13.00 Ilmoittautuminen ja kokousedustajien

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 1 Kokoustiedot Aika: 20.9.2012 klo 9.30 12.52 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2017 Kokoustiedot Aika 27.4.2017 klo 10.03-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous :n yhdistyskokous Aika Torstai 18.11.2010 klo 15.00 16.00 Paikka Osallistujat Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, Tampere Jäsenten valtuuttamat viralliset edustajat ja muut paikalla olijat Yhdistyskokousasiat

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 1/2017 Kokoustiedot Aika 26.1.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 26.1.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sote-

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2010 1 Kokoustiedot Aika: 1.12.2010 klo 9.30 13.18 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2010 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö. 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite

Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö. 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite Nuorisoneuvoston tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman puoluepoliittisia tai uskonnollisia

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Ajankohtaista valinnanvapaudesta varatoimitusjohtaja Hanna Tainio

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Ajankohtaista valinnanvapaudesta varatoimitusjohtaja Hanna Tainio Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 3/2017 Kokoustiedot Aika 27.4.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 27.4.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Ajankohtaista

Lisätiedot

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT HYY seniorit ry, HUS seniorer rf SÄÄNNÖT Yhdistysrekisteri vahvistanut 27.10.2005 HYY-seniorit, HUS-seniorer rf SÄÄNNÖT 2 (5) 1 Nimi, kotipaikka ja kielet Yhdistyksen nimi on HYY-seniorit ry, HUS-seniorer

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Ajankohtaiskatsaus toimitusjohtaja Jari Koskinen

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Ajankohtaiskatsaus toimitusjohtaja Jari Koskinen Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 7A/2017 Kokoustiedot Aika 19.10.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 19.10.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sote-

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen.

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. lista SYYSKOKOUS 2016 Aika Torstaina 24.11.2015 klo 17.00 Paikka Tervolan nuorisoseuran talo, Seurantie, Tervola 1 KOKOUKSEN AVAUS Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen.

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen. Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 ETELÄ-KARJALAN MARTAT RY:N SYYSKOKOUS Aika Torstai 1. marraskuuta 2018 klo 18.00 Paikka Olavinkulma (Imatran seurakunnan tilat) Olavinkatu 13, 55100 IMATRA Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

1 Säätiön nimi on Saimaan lentoasema säätiö sr. ja sen kotipaikka on Lappeenrannan kaupunki.

1 Säätiön nimi on Saimaan lentoasema säätiö sr. ja sen kotipaikka on Lappeenrannan kaupunki. LUONNOS 17.11.2015 SAIMAAN LENTOASEMA -SÄÄTIÖN SÄÄNNÖT Säätiön nimi ja kotipaikka Tarkoitus 1 Säätiön nimi on Saimaan lentoasema säätiö sr. ja sen kotipaikka on Lappeenrannan kaupunki. 2 Säätiön tarkoituksena

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2014 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko 12.11.2014 klo 14.16 17 Torstai 13.11.2014 klo 9.00 14.45 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14,

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 22.5.2017 klo 12.00 (mahdollisuus oppilaitoslounaaseen klo 11.15 11.50) Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 32, Tampere

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Aika 22.1.2015 kello 18.30 18.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli, varajäs. Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Kiukkonen

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2013 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2013 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2013 1 Kokoustiedot Aika: 15.8.2013 klo 10.00 13.41 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi kutsu Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi Hyvä vuosikokousedustaja, Suomen Kirkkomusiikkiliitto

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2016 Kokoustiedot Aika 25.5.2016 klo 10.00-13.36 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

Yhdistyksestä voidaan käyttää epävirallista englanninkielistä nimeä TOKYO Student association of the School of Art and Design.

Yhdistyksestä voidaan käyttää epävirallista englanninkielistä nimeä TOKYO Student association of the School of Art and Design. Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaat TOKYO ry Hallituksen työjärjestys I luku Yleisiä säännöksiä 1 Soveltamisala. Sen lisäksi, mitä Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaat TOKYO ry (TOKYO ry) säännöissä

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2009 1 Kokoustiedot Aika: 24.9.2009 klo 9.30 13.20 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2009 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Valitaan kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestyksestä päättäminen

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

KOKOUSKÄYTÄNNÖT. Yritystoiminta Pauliina Stranius

KOKOUSKÄYTÄNNÖT. Yritystoiminta Pauliina Stranius KOKOUSKÄYTÄNNÖT Kokous kokouksissa keskustellaan yhteisistä asioista ja tehdään niistä päätöksiä päätökset pannaan toimeen kokouksen jälkeen ja päätösten toimeenpanoa seurataan vapaus kokoontua, yhdistymisvapaus

Lisätiedot

ETELÄ-KARJALAN SÄÄSTÖPANKKISÄÄTIÖN SÄÄNNÖT. Säätiön nimi on Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiö ja sen kotipaikka on Lappeenranta.

ETELÄ-KARJALAN SÄÄSTÖPANKKISÄÄTIÖN SÄÄNNÖT. Säätiön nimi on Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiö ja sen kotipaikka on Lappeenranta. ETELÄ-KARJALAN SÄÄSTÖPANKKISÄÄTIÖN SÄÄNNÖT 1 Säätiön nimi ja kotipaikka Säätiön nimi on Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiö ja sen kotipaikka on Lappeenranta. 2 Säätiön tarkoitus Säätiön tarkoituksena on

Lisätiedot

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 14.4.2018 kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 Paikka Hotelli Katajanokka (entisessä Katajanokan vankilassa), Merikasarminkatu 1 A, 00160

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON 1.1.2018 31.12.2021 JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko 22.11.2017 klo 12:00 13:00 Paikka YN330

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2012 1 Kokoustiedot Aika Torstai 29.11.2012 klo 8.50 15.40 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNNAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ

PELKOSENNIEMEN KUNNAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ PELKOSENNIEMEN KUNNAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ Hyväksytty Khall Voimaantulo: 1.6.2017 Sisällys 1 Toiminnan tarkoitus... 3 2 Nuorisovaltuuston jäsenet ja niiden valinta... 3 3 Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt Punkalaitumen kunta Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt 1 Nuorisovaltuuston tarkoitus, tavoite ja tehtävät Edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman poliittista tai uskonnollista sidonnaisuutta

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa SÄÄNNÖT 1 (5) 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Vanhustyön keskusliitto - Centralförbundet för de gamlas väl ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Näissä säännöissä yhdistystä kutsutaan

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 54-59

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 54-59 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 4/2018 Kokoustiedot Aika 23.5.2018 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Keskiviikko 23.5.2018 klo 10.00 Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden

Lisätiedot

3.2 Vammaisneuvoston tehtävät

3.2 Vammaisneuvoston tehtävät 1 (5) Imatran kaupungin vanhusneuvoston ja Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven vammaisneuvoston toimintasääntö 1. Toimintasääntö ja sen soveltaminen 2. Neuvostojen toiminnan tarkoitus Toimintasääntöä noudatetaan

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ti 27.5.2014 klo 13-14.10 Paikka Kaupungintalo, Kirkkokatu 2A, nvh 103 Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Tutkija, yliopisto-opettaja, arkkitehti SAFA, Mukautuva

Lisätiedot

MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT

MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT 1 MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1. Yhdistyksen nimi on Pohjois-Karjalan Martat ry, josta käytetään näissä säännöissä nimitystä piiri. Piirin kotipaikka on Joensuu, ja se kuuluu

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11 Aika 31.1.2017 kello 18.30 18.50 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Kuntaliiton edunvalvonta-analyysi varatoimitusjohtaja Timo Reina

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Kuntaliiton edunvalvonta-analyysi varatoimitusjohtaja Timo Reina Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 8A/2017 Kokoustiedot Aika 22.11.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Keskiviikko 22.11.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto Aika 18.12.2018 kello 18.30 18:50 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe, 26-34 Hakala Pentti Puistola Helena Ilmarinen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kassan hallintoelimet ovat kassan edustajiston kokous, valtuuskunta, jota jäljempänä kutsutaan valtuustoksi ja hallitus.

Kassan hallintoelimet ovat kassan edustajiston kokous, valtuuskunta, jota jäljempänä kutsutaan valtuustoksi ja hallitus. 4 LUKU KASSAN HALLINTO 9 Hallintoelimet Kassan hallintoelimet ovat kassan edustajiston kokous, valtuuskunta, jota jäljempänä kutsutaan valtuustoksi ja hallitus. 10 Kassan edustajiston kokous Kassan ylintä

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnan Nuorisovaltuuston toimintasääntö alkaen

Pelkosenniemen kunnan Nuorisovaltuuston toimintasääntö alkaen Pelkosenniemen kunnan Nuorisovaltuuston toimintasääntö 1.6.2017 alkaen 1 Toiminnan tarkoitus Nuorisovaltuusto on poliittisesti, uskonnollisesti sekä aatteellisesti sitoutumaton nuorten vaikuttajaryhmä,

Lisätiedot

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen 4 Toiminnan tukeminen Yhdistyksen nimi on Oulun Insinööriopiskelijat

Lisätiedot

Parkanon Nuorisovaltuusto on kaupungin alueella asuvien nuorten yhteistyöelin, josta käytetään nimeä Parkanon Nuorisovaltuusto.

Parkanon Nuorisovaltuusto on kaupungin alueella asuvien nuorten yhteistyöelin, josta käytetään nimeä Parkanon Nuorisovaltuusto. PARKANON KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTON SÄÄNNÖT 1 Parkanon Nuorisovaltuusto Parkanon Nuorisovaltuusto on kaupungin alueella asuvien nuorten yhteistyöelin, josta käytetään nimeä Parkanon Nuorisovaltuusto.

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivu. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivu. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2017 1 Siun soten -neuvottelukunta Aika 21.06.2017 klo 16:15-18:36 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

O2-JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASÄÄNNÖT

O2-JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASÄÄNNÖT O2-JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASÄÄNNÖT 20150531_Toimintasäännöt.doc SIVU 1/8 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka... 3 2 Toiminnan tarkoitus... 3 3 Seuran jäsenet... 3 4 Jäsenvelvollisuudet... 3

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 1 Kokoustiedot Aika: 4.3.2010 klo 9.30 13.07 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika 15.1.2019 kello 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Aitto-oja Piia Marttinen Kari Eerola Pirkko Mustalahti Satu Eriksson Niko Mylly Joona Hakala Pentti Mäkelä

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

PSYKIATRIAN TUTKIMUSSÄÄTIÖ SR NIMISEN SÄÄTIÖN SÄÄNNÖT

PSYKIATRIAN TUTKIMUSSÄÄTIÖ SR NIMISEN SÄÄTIÖN SÄÄNNÖT PSYKIATRIAN TUTKIMUSSÄÄTIÖ SR NIMISEN SÄÄTIÖN SÄÄNNÖT 1. Säätiön nimi ja kotipaikka Säätiön nimi on Psykiatrian Tutkimussäätiö sr, ruotsiksi Stiftelsen för Psykiatrisk Forskning sr, englanniksi Finnish

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 12.02.2019 klo 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Liiton kokoushuone LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen Hillevi

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot