Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf"

Transkriptio

1 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Kokoustiedot Aika: klo Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki

2 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Sisällysluettelo Sivu 100 Kokouksen avaus 3 Liite 1, Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 Liite 1, Pöytäkirjan tarkastajan valinta Kuntaliiton hallitusohjelmatavoitteet 6 Liite 1, Monimuotoinen kunta Elinvoimainen kunta Kuntaliiton maahanmuuttopoliittiset linjaukset 7 Liite 1, Kuntaliiton linjaukset kuntien varautumisen ja pelastustoimen kehittämiseksi 8 Liite 1, Kuntaliiton kuntapalvelut ja palvelurakenne -politiikka-asiakirja 9 Liite 1, Kuntaliiton hallituksen seuraaviin kokouksiin suunnitellut asiat Kuntaliiton hallituksen seuraava kokous Kuntaliiton talouskatsaus lokakuu Liite 1, Kokouksen päättäminen 13

3 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Kokouksen avaus Liite 1, 100 Liiton puheenjohtaja avaa Kuntaliiton hallituksen kokouksen. Todetaan. Puheenjohtaja avasi hallituksen kokouksen päätöksenteko-osuuden klo Merkittiin, että informaatio-osuudessa olivat esillä seuraavat asiat: - KL-Kuntarekryn toiminta, toimitusjohtaja Tuula Nurminen - Kuntaliiton maahanmuuttopoliittiset linjaukset, varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen - Sivistyksen suunta, varatoimitusjohtaja Kari Nenonen ja johtaja Anneli Kangasvieri - Ajankohtaiskatsaus ja hallituksen esityslista , toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma

4 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Liite 1, 101 Sääntöjen mukaan hallitus kokoontuu puheenjohtajan kutsusta. Kutsu on lähetetty hallituksen varsinaisille jäsenille ja varajäsenille seitsemän päivää ennen hallituksen kokousta Hallitus on päätösvaltainen, kun saapuvilla on enemmän kuin puolet sen jäsenistä. Hallituksen kokouksiin osallistuvat myös varajäsenet. Hallituksen jäseniä ja varajäseniä sekä muita läsnäolijoita pyydetään allekirjoittamaan läsnäololista, joka otetaan pöytäkirjan liitteeksi. Todetaan, että tähän kokoukseen osallistuvat hallituksen jäsenet ja varajäsenet allekirjoitetun läsnäololistan mukaisesti. Samalla todetaan, että kokous on laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen. Todettiin, että tähän kokoukseen osallistuvat hallituksen jäsenet ja varajäsenet allekirjoitetun läsnäololistan (liite 1, 101 ) mukaisesti. Samalla todettiin, että kokous on laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen.

5 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Pöytäkirjan tarkastajan valinta Hallituksen pöytäkirjan allekirjoittavat hallituksen (kokouksen) puheenjohtaja ja sihteeri. Hallitus päätti , että pöytäkirjan tarkastaa yksi kussakin kokouksessa valittava jäsen. Hallitus päättää, että tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajaksi valitaan hallituksen jäsen Kaisa Raatikainen. Hyväksyttiin. Todettiin, että Tasavallan Presidentti on päättänyt myöntää Suomen Leijonan I luokan ritarimerkin Kuntaliiton valtuuston puheenjohtaja, maakuntaneuvos Pekka Nousiaiselle.

6 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Kuntaliiton hallitusohjelmatavoitteet Liite 1, 103 Kuntaliitto on valmistellut tavoitteitaan kevään 2011 eduskuntavaalien jälkeen asetettavan hallituksen ohjelmaan. Asia on ollut ensimmäisen kerran hallituksessa esillä kuluvan vuoden keväällä. Seuraavaan hallituskauteen on edunvalvonnallisesti valmistauduttu monin tavoin jo tällä vaalikaudella, mm. Kuntaliiton strategiatyöllä mahdollisimman tasapainoisen kuntapolitiikan määrittämiseksi ja toteuttamiseksi. On toteutettu konkreettisia toimia mm. käynnistämällä Uusi Kunta ohjelma, tehty aloite parlamentaarisen kuntalakikomitean asettamisesta, käynnistetty kehityshankkeita mm. ilmastonmuutokseen vaikuttamiseksi sekä oltu aloitteellisia ja osallistuttu kuntahallinnon toimialojen lainsäädännön valmisteluun (mm. sosiaali- ja terveydenhuoltolain ja sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislain valmisteluun ja opetus- ja kulttuuritoimen lainsäädäntövalmisteluun). Näillä toimenpiteillä on määritetty Kuntaliiton näkemystä siihen, miten kuntahallinnon kehittämistä tulee jatkaa Paras-hankkeen päättyessä. Kuntahallinnon ja -talouden kyvykkyys vastata osaltaan julkisen talouden kestävyysvajeen hallintaan on seuraavan vaalikauden eräs keskeinen tehtävä. Tähän liittyy tavoite kuntien rahoitus- ja valtionosuusjärjestelmän kokonaisuudistuksesta. Verouudistukseen vaikuttaminen on kuntatalouden kannalta keskeistä. Työvoimapolitiikka ja sen paikallinen toteuttaminen on monin tavoin kuntien vastuulla. Työllisyyden suotuisa kehitys on tärkeää kuntalaisten elinvoimaisen toimintaympäristön ylläpitämisen ja kuntatalouden kannalta. Hallitus pani asian pöydälle kokouksessa. Hallitus päättää - hyväksyä Kuntaliiton hallitusohjelmatavoitteet esityslistan liitteen mukaisesti ja - oikeuttaa toimitusjohtajan tekemään hallitusohjelmatavoitteisiin tarvittavat muutokset niiden saattamiseksi julkaisuasuun. Hyväksyttiin Kuntaliiton hallitusohjelmatavoitteet pöytäkirjan liitteen mukaisesti ja oikeutettiin toimitusjohtaja tekemään hallitusohjelmatavoitteisiin tarvittavat muutokset niiden saattamiseksi julkaisuasuun.

7 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Monimuotoinen kunta Elinvoimainen kunta Kuntaliiton maahanmuuttopoliittiset linjaukset Liite 1, 104 Kuntaliiton edelliset maahanmuuttopoliittiset linjaukset hyväksyttiin vuonna Linjausten uusiminen on tarpeen, koska maahanmuuton merkitys on selvästi lisääntynyt sekä valtakunnallisesti että kuntien toiminnassa. Myös parhaillaan eduskunnan käsiteltävänä oleva kotouttamislainsäädännön uudistus lisää maahanmuuton painoarvoa. Kuntaliiton hallitus hyväksyi pakolaispoliittiset linjaukset joulukuussa Nämä linjaukset on sisällytetty maahanmuuttopoliittisiin Monimuotoinen kunta Elinvoimainen kunta -linjauksiin. Uusien linjausten mukaan Kuntaliiton maahanmuuttopolitiikan tavoitteena on kuntien paikallisten, alueellisten ja kansainvälisten toimintaedellytysten turvaaminen siten, että kunnat saavat täysimääräisesti käyttöön maahanmuuttajien osaamisen ja kykenevät osaltaan huolehtimaan Suomen humanitaaristen velvoitteiden täyttämisestä. Kunnilla on tärkeä tehtävä maahanmuuttajien osallisuuden ja yhdenvertaisuuden sekä eri väestöryhmien välisten hyvien suhteiden edistämisessä. Maahanmuuttopoliittisissa linjauksissa tarkastellaan maahanmuuttoa alueiden ja kuntien elinvoimaisuuden ja kuntien työvoimatarpeen sekä palvelutuotannon näkökulmasta. Erityistä huomiota kiinnitetään kuntien ja työ- ja elinkeinohallinnon työnjakoon maahanmuuttajien kotouttamisessa, pakolaisten vastaanottoon sekä valtion ja kuntien kustannusvastuuseen. Linjauksissa tarkastellaan myös keinoja lisätä maahanmuuttajien osallistumista yhteiskunnan toimintaan sekä kuntien mahdollisuuksia vaikuttaa asenneilmapiiriin. Hallitus päättää hyväksyä liitteenä olevat Kuntaliiton maahanmuuttopoliittiset linjaukset Monimuotoinen kunta Elinvoimainen kunta. Hyväksyttiin.

8 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Kuntaliiton linjaukset kuntien varautumisen ja pelastustoimen kehittämiseksi Liite 1, 105 Kouluampumiset, vesikriisit ja myrskyt ovat esimerkkejä viimevuosien tapahtumista, jotka ovat koetelleet kuntien varautumisen tasoa ja kriisijohtamisvalmiutta. Saatujen kokemusten ja kuntien toimintaympäristössä ja palvelurakenteen kehityksessä tapahtuneiden muutosten perusteella on tarpeen vahvistaa kuntien varautumista erilaisiin häiriötilanteisiin sekä selvittää, miten kuntien varautumista ja kriisijohtamisvalmiutta tulisi edelleen kehittää. Kuntaliiton johtotyhmä hyväksyi pelastustoimen omistajapolitiikkaasiakirjan Asiakirjassa tarkasteltiin kuntien omistajaohjaksen mahdollisuuksia. Paras-hankkeen yhteydessä päätettiin, että pelastustointa kehitetään nykyisen kunnallisen järjestelmän mukaisesti. Tulevaisuuden haasteena on kuntien omistajaohjauksen vahvistaminen alueellisissa pelastuslaitoksissa sekä kuntien ja laitosten välisen yhteistyö tiivistäminen. Varautumista ja pelastustoimen kehittämistä koskevilla linjauksillaan Kuntaliitto haluaa tukea kuntien varautumisen edistämiseksi tehtäviä ratkaisuja sekä vahvistaa kuntien omistajaohjausta pelastuslaitoksissa. Linjauksia on valmisteltu yhteistyössä kuntien ja pelastuslaitosten edustajista muodostetun omistajafoorumin kanssa. Linjauksia täydentää taustamuistio. Hallitus päättää hyväksyä Kuntaliiton linjaukset kuntien varautumisen ja pelastustoimen kehittämiseksi ja merkitä tiedoksi linjausten taustamuistion. Hyväksyttiin.

9 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Kuntaliiton kuntapalvelut ja palvelurakenne -politiikka-asiakirja Liite 1, 106 Kuntaliiton valtuuston vuosille vahvistaman strategian yhtenä painopistealueena on Kuntapalvelut ja palvelurakenne (PPA 2). Esityslistan liitteenä oleva asiakirja on valmisteltu painopistealueen työryhmässä, joka on koostunut Kuntaliiton eri yksiköiden asiantuntijoista. Politiikka-asiakirja kuvaa sitä, kuinka kunnat ja muut kuntaorganisaatiot voivat reagoida käynnissä olevaan toimintaympäristön muutokseen ennakoivasti uudistamalla palveluitaan ja kuinka Kuntaliitto tukee kuntia ja kuntayhtymiä tässä uudistamistyössä. Politiikka-asiakirja rakentuu kuudesta (6) tavoitteesta ja niihin työstetyistä 24 linjauksesta. Linjaukset on ryhmitelty kunkin tavoitteen alle. Hallitus päättää hyväksyä Kuntaliiton Kuntapalvelut ja palvelurakenne -politiikka-asiakirjan linjaukset esityslistan liitteen 1, 106 mukaisesti. Hyväksyttiin.

10 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Kuntaliiton hallituksen seuraaviin kokouksiin suunnitellut asiat Hallituksen lähiajan kokouksiin on suunniteltu valmisteltaviksi seuraavat, tässä vaiheessa tiedossa olevat asiat Uusi kunta 2017/KPML - Sivistyksen suunta -asiakirja/kn Kuntaliiton alustava tilinpäätös 2010/KPML - Vaikutusten ennakkoarviointi kunnallisessa päätöksenteossa/kpml Suomen Kuntaliiton ja Kuntaliitto-konsernin vuosikertomus 2010/KPML - Suomen Kuntaliiton ja Kuntaliitto-konsernin tilinpäätös vuodelta 2010/KPML - Kunnallisen työmarkkinalaitoksen toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2010/KPML - Raportti Kuntaliiton toiminnan ja talouden 2010 valvontatarkastuksesta/kpml - Neuvottelukuntien toimintakertomukset vuodelta 2010/KPML - Neuvottelukuntien toimisäännön muuttaminen/kpml - Kuntaliiton valtuuston kevätkokous/kpml kevät Kuntaliiton EU-poliittiset linjaukset/kpml - Kuntaliiton työllisyyspoliittiset linjaukset/tk - Kuntaliiton omistajastrategia/kn Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

11 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Kuntaliiton hallituksen seuraava kokous Torstai Kuntaliiton hallituksen seuraava kokous pidetään torstaina Kuntatalossa Helsingissä. Klo 8.00 Hallituksen työvaliokunnan kokous B Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B Ryhmäkokoukset Kok. B 3.4 SDP B 3.1 Kesk. B 3.3 Vihr. B 4.12 Vas. B 4.11 PerusS B 4.13 Ryhmien välinen neuvottelu B Hallituksen kokouksen päätösosuus B Lounas Ravintolan kabinetit Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

12 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Kuntaliiton talouskatsaus lokakuu 2010 Liite 1, 109 Lokakuun seurannan mukaan Kuntaliiton kumulatiiviset tuotot ylittävät budjetin 334 tuhannella eurolla, mikä johtuu suurimmalta osalta ulkopuolisen hanke-rahoituksen erilaisesta toteutumisesta suhteessa budjettiin. Vuokratulojen osuus ylityksestä on 112 tuhatta euroa. Kustannukset alittavat budjetin yhteensä 376 tuhannella eurolla. Poistot alittavat budjetin 186 tuhannella eurolla, mikä johtuu siitä, ettei maalämpöprojekti toteutunut. Henkilöstökulut alittavat budjetin 472 tuhannella eurolla. Tämä tasaantunee vuoden loppuun mennessä eläkekulujen noustessa. Muiden kulujen ylitys on yhteensä 303 tuhatta euroa. Matkustuskulut ja ulkopuolisten palveluiden kulut alittavat budjetin yhteensä 585 tuhannella eurolla. Atk-kulut ylittävät budjetin 189 tuhannella eurolla johtuen Kuntaliiton verkkoympäristön kehittämishankkeesta. Muut toimintakulut ylittävät budjetin 712 tuhannella eurolla, johtuen pääosin IV laitteiden ja kiinteistön korjaamisesta sekä atk-päivien kuluista. Muut henkilöstökulut ylittävät budjetin 131 tuhannella eurolla johtuen siitä, että työpaikkailmoituksia ja terveydenhuoltokuluja on ennakoitua enemmän. Muut kulut (markkinointi, edustus, koulutus ja tarvikkeet) alittavat budjetin yhteensä 144 tuhannella eurolla. Lokakuun toteuman perusteella tehdyn ennusteen mukaan Kuntaliiton varsinaisen toiminnan tulos ilman hankkeita olisi tuhatta euroa eli 18 tuhatta euroa budjetoitua huonompi. Sijoitus- ja rahoitustoiminnan tulos on tuhatta euroa. Kuntaliiton tulos kymmeneltä kuukaudelta on sijoitus- ja rahoitustoiminnan jälkeen tuhatta euroa ylijäämäinen. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

13 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti hallituksen kokouksen päätöksenteko-osuuden klo

14 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Allekirjoitukset Puheenjohtaja Sihteeri Rakel Hiltunen Riitta Myllymäki Käsitellyt asiat Pöytäkirjan tarkastus Aika ja paikka Allekirjoitus Kaisa Raatikainen

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2010 1 Kokoustiedot Aika: 30.9.2010 klo 9.30 13.05 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2010 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Kokoustiedot Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.29 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2013 1 Kokoustiedot Aika: 4.4.2013 klo 10.00 13.25 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 1 Kokoustiedot Aika: 5.5.2009 klo 13.00 13.57 Paikka: Jyväskylän Paviljonki Messukatu 10, Jyväskylä Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 2 Sisällysluettelo Sivu

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 1 Kokoustiedot Aika: 29.9.2011 klo 9.30 13.15 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 20-25

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 20-25 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 2/2019 Kokoustiedot Aika 21.3.2019 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 21.3.2019 klo 10.00 Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ (12) Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ (12) Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Kokoustiedot Aika Torstai 26.5.2016 klo 10.00 17.00 Perjantai 27.5.2016 klo 8.00 12.35 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 1 Kokoustiedot Aika: 4.3.2010 klo 9.30 13.07 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2012 1 Kokoustiedot Aika: 8.11.2012 klo 9.30 13.17 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2012 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2014 1 Kokoustiedot Aika: 12.11.2014 klo 10.00 14.00 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2011 1 Kokoustiedot Aika: 3.2.2011 klo 9.30 13.15 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2011 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika: 6.2.2014 klo 10.15 13.24 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Kokoustiedot Aika 10.3.2016 klo 10.00 11.07. Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/2009 1 Kokoustiedot Aika: 5.6.2009 klo 9.30 13.15 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/2009 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 6A/2017 Kokoustiedot Aika 21.9.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 21.9.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Digitalisaatio

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2017 Finlands Kommunförbund rf. Hallitus Kokoustiedot. Aika klo

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2017 Finlands Kommunförbund rf. Hallitus Kokoustiedot. Aika klo Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2017 Kokoustiedot Aika 9.3.2017 klo 10.02-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2015 1 Kokoustiedot Aika: 20.5.2015 klo 10.00 13.20 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2015 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu,

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 9/2018 Hallitus 21.11.2018 Kokoustiedot Aika 21.11.2018 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Keskiviikko 21.11.2018 klo 10.00 Hallituksen kokouksen

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Kokoustiedot Aika 22.9.2016 klo 10.18-13.27 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä II

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2013 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2013 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2013 1 Kokoustiedot Aika: 6.6.2013 klo 10.00 13.26 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 9/2009 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 9/2009 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 9/2009 1 Kokoustiedot Aika: 2.12.2009 klo 9.30 12.25 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 9/2009 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sotedigi - tilannekatsaus erityisasiantuntija Karri Vainio

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sotedigi - tilannekatsaus erityisasiantuntija Karri Vainio Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 9/2017 Kokoustiedot Aika 14.12.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 14.12.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sotedigi

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2016 1 Kokoustiedot Aika 4.2.2016 klo 10.08-13.25 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 1 Kokoustiedot Aika: 20.9.2012 klo 9.30 12.52 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto Aika 18.12.2018 kello 18.30 18:50 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe, 26-34 Hakala Pentti Puistola Helena Ilmarinen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2009 1 Kokoustiedot Aika: 24.9.2009 klo 9.30 13.20 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2009 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Kokoustiedot Aika: 7.5.2014 klo 9.10 12.02 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2010 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2010 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2010 1 Kokoustiedot Aika: 4.2.2010 klo 9.30 13.10 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2010 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2017 Kokoustiedot Aika 27.4.2017 klo 10.03-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2014 1 Kokoustiedot Aika: 16.10.2014 klo 10.14 13.54 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2012 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2012 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2012 1 Kokoustiedot Aika: 2.2.2012 klo 9.30 13.15 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2012 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 77-83

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 77-83 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 6/2018 Kokoustiedot Aika 20.9.2018 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 20.9.2018 klo 10.00 Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros

Pöytäkirja 1 (11) Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros Pöytäkirja 1 (11) Kokoustiedot Aika 26.02.2019 tiistai klo 17:00-17:55 Paikka Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros Lisätietoja Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Ajankohtaiskatsaus 5 2 Porvoon

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA Kokous n:o 1 / 2015 Pvm 5.3.2015 Kello 17.30 Sivu1/3 Auran seurakunnan diakoniatyön johtokunnan kokous 1 /2015 pidetään torstaina 5. maaliskuuta alkaen klo 17.30 seurakunnan virastotalon kokoushuoneessa

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Ajankohtaista valinnanvapaudesta varatoimitusjohtaja Hanna Tainio

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Ajankohtaista valinnanvapaudesta varatoimitusjohtaja Hanna Tainio Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 3/2017 Kokoustiedot Aika 27.4.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 27.4.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Ajankohtaista

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2009 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2009 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2009 1 Kokoustiedot Aika: 29.10.2009 klo 9.30 13.30 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2009 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Esityslista 5/2015 I Finlands Kommunförbund rf. Klo 8.30 Hallituksen työvaliokunnan kokous B 3.4

Suomen Kuntaliitto ry Esityslista 5/2015 I Finlands Kommunförbund rf. Klo 8.30 Hallituksen työvaliokunnan kokous B 3.4 Suomen Kuntaliitto ry Esityslista 5/2015 I Kokoustiedot Aika: 11.6.2015 klo 10.00 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Torstai 11.6.2015 Klo 8.30 Hallituksen työvaliokunnan kokous

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2013 1 Kokoustiedot Aika: 19.9.2013 klo 10.00 13.32 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANNON EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS

HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANNON EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (5) HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANNON EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS Aika Tiistai 23.4.2019 klo 18.00 Paikka HOK-Elannon kokoustilat, neuvotteluhuone Stadi, Kaupintie

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 54-59

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 54-59 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 4/2018 Kokoustiedot Aika 23.5.2018 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Keskiviikko 23.5.2018 klo 10.00 Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/ 49 46 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 30.08.2011 46 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/10. Kirkkoherranvirasto, Myllystenpohjantie 2, Kangasala

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/10. Kirkkoherranvirasto, Myllystenpohjantie 2, Kangasala Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/10 Yhteyden johtokunta 18.02.2016 Aika 18.02.2016 klo 18:00 Paikka Kirkkoherranvirasto, Myllystenpohjantie 2, Kangasala Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2015. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2015. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikka 27.5.2015 klo 18.00-19.02 Paikka Rusk seurakuntakeskus (Vanhatie 7 21290 Rusko) kokoustila Kirkkovaltuusto 2015-2018: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Raikasniemi

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 16.15 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 09.10.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 Kokousaika Torstaina 18.1.2018 kello 17.00 - Kokouspaikka Juustomestarintie 11, 24910 Halikko as. Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Kuntaliiton edunvalvonta-analyysi varatoimitusjohtaja Timo Reina

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Kuntaliiton edunvalvonta-analyysi varatoimitusjohtaja Timo Reina Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 8A/2017 Kokoustiedot Aika 22.11.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Keskiviikko 22.11.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ti 27.5.2014 klo 13-14.10 Paikka Kaupungintalo, Kirkkokatu 2A, nvh 103 Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Tutkija, yliopisto-opettaja, arkkitehti SAFA, Mukautuva

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2013 1 Kokoustiedot Aika: 7.3.2013 klo 10.00 13.57 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Aika: Keskiviikko 25.3.2015 klo 11.45 14.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 65-71

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 65-71 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 5/2018 Hallitus 30.8.2018 Kokoustiedot Aika 30.8.2018 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 30.8.2018 klo 10.00 Hallituksen kokouksen avaus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018. Riikka Kosola X Varapuheenjohtaja Pentti Kallio X Varajäsen Martti Halme X Jäsen

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018. Riikka Kosola X Varapuheenjohtaja Pentti Kallio X Varajäsen Martti Halme X Jäsen TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kokousaika Torstaina 18.1.2018 kello 17.00 18:45 Kokouspaikka Juustomestarintie 11, 24910 Halikko as. Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 14.20 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet 1/5 KOKOUSTIEDOT Aika pe 17.5.2013 klo 13-14.52 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Henna Ukonmaanaho Jouko

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 Aika 23.4.2015 klo 15:00 17:36 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 14 15 16 17 Tilinpäätös 2014 Arviointikertomuksen

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2016 Kokoustiedot Aika 25.5.2016 klo 10.00-13.36 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 18.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, Kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2012 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2012 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2012 1 Kokoustiedot Aika: 19.4.2012 klo 9.30 13.05 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2012 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ke 12.2.2014 klo 13-14.17 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Espoon kaupunki Kokouskutsu Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Kokoustiedot Aika 07.05.2012 maanantai klo 17:30 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo, 1. kerros Lisätietoja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aika: Torstai 2.11.2017 klo 16.30 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 Läsnäolijat: Lista läsnäolijoista on liitteenä 1. 1. Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Finlands Kommunförbund rf Hallitus 21.9.2017 Kuntaliiton talouskatsaus, elokuu 2017 TUOTOT Kuntaliiton varsinaisen toiminnan tuotot ovat elokuussa 2017 yhteensä 15 020 800 euroa ylittäen

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Tiistai 12.6.2018 klo 19.00-20.55 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen Teuvo Ollila Päivi Viinala Jarmo Hyvärinen Mikko Junno Seija

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 14.08.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Yhtiökokousedustajat Hallituksen puheenjohtaja Toimitusjohtaja

Yhtiökokousedustajat Hallituksen puheenjohtaja Toimitusjohtaja KOKOUSKUTSU 2/2016 SUOMENSELÄN LENTOKENTTÄ Oy 26.05.2016 Aika Torstai 09.06.2016 klo 18.00 Paikka Kivijärven Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat/esityslista: 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 8/2018 1 (5) Aika Keskiviikko 19.9.2018 klo 18 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina Holma Risto Itämetsä Risto Nummela Aulis

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA KV191-1 Kokousaika ke 23.1.2019 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Ikäläinen, Mikko, jäsen Jokinen, Kaarina, jäsen Kallio, Kari, jäsen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 16.11.2016 Kokousaika Kinnula, keskiviikko 16.11.2016 klo 17.00 18.34 Kokouspaikka valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB PÖYTÄKIRJA SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2008 Aika: 14.5.2008 klo 13.30 14.25 Paikka: Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää Läsnä: kunta osallistuja äänimäärä Hyvinkään

Lisätiedot