AMIRAALINTIE 4 TONTINLUOVUTUSKILPAILU

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AMIRAALINTIE 4 TONTINLUOVUTUSKILPAILU"

Transkriptio

1 AMIRAALINTIE 4 TONTINLUOVUTUSKILPAILU KILPAILUKUTSU Sipoon kunta järjestää Söderkullan taajaman asuinkerrostalotontin/tonttien tontinluovutuskilpailun, korttelissa 39 ja siihen liittyvillä katu- ja viheralueilla. Kortteli sijaitsee Uuden Porvoontien ja Amiraalintien risteyksessä Söderkullan keskustassa. Alueelle tullaan laatimaan asemakaavan muutos. Kaavatyön ja tontinluovutuskilpailun pohjaksi on laadittu viitesuunnitelma (Arkkitehtitoimisto Rudanko & Kankkunen, 2015), joka toteuttaa kunnan tavoitteita korttelin suhteen. Kilpailuun osallistuva osapuoli voi tarjoutua ostamaan kokonaan tai puolet kilpailun kohteena olevasta tonttialueesta. Jälkimmäisessä tilanteessa korttelialueesta muodostetaan asemakaavalla kaksi tonttia. Sipoon kunta hakee Amiraalintie 4:n tontille vaihtoehtoisesti palveluasumista tai asuinrakentamista, joka täydentää Söderkullan keskustan tarjontaa. Viitesuunnitelmassa on esitetty tontille ensisijaisesti palveluasumisen korttelia (VE1), ja toissijaisesti normaalia asuinkorttelia (VE2).

2 Kilpailun tarkoituksena on saada tonteille laadultaan mahdollisimman korkeatasoiset suunnitelmat sekä toteuttajat. Kunta käynnistää alueella asemakaavan muutoksen, jonka tavoitteena on mahdollistaa voittaneen kilpailutyön mukainen rakentaminen. Asemakaavan sisältö määräytyy maankäyttö- ja rakennuslain mukaisen kaavoitusprosessin ja mainitun lain kaavan sisältövaatimusten mukaisesti. Näistä syistä edellä mainittu tavoite ei ole Sipoon kuntaa eivätkä tulevaa kaavoitusta sitova. Tarjouskilpailu on avoin. Kilpailun kulku Kilpailu käydään sekä tarjoushinnan perusteella että laadullisin perustein. Kilpailuun osallistujille ei makseta palkkiota. Kilpailuehdotukset arvioi virkamiehistä koostuva arviointiryhmä. Lopullisen tontin luovutuspäätöksen tekee kunnanhallitus/-valtuusto. Kilpailun voittajan kanssa tehdään tonttia koskeva suunnitteluvaraus, jossa kilpailun voittaja sitoutuu ostamaan tontin sekä sitoutuu toteuttamaan hankkeen kilpailuehdotuksensa mukaisesti. Kunta sitoutuu luovuttamaan tontin tarjotulla kauppahinnalla. Pohjahinta on 350 euroa/kem². Kunta pidättää oikeuden hylätä kaikki tarjoukset ja pyytää niihin tarkistuksia. Kunta ei vastaa osallistujille mahdollisesti syntyvistä vahingoista, mikäli kunnan päättävä elin aikanaan päättää olla myymättä tontin tai mikäli päättävän toimielimen myyntipäätös ei tule lainvoimaiseksi. Arviointiryhmä Kilpailuehdotukset arvioi virkamiehistä koostuva arviointiryhmä: vt. kehitysjohtaja Pekka Söyrilä, asemakaavapäällikkö Matti Kanerva, arkkitehti Jarkko Lyytinen, vanhustyön päällikkö Helena Räsänen ja rakennusvalvontapäällikkö Ulla-Maija Upola. Suunnitteluun liittyvät lisätiedot: arkkitehti Jarkko Lyytinen, , asemakaavapäällikkö Matti Kanerva, , Tonttien luovutukseen liittyvät lisätiedot: vt. kehitysjohtaja Pekka Söyrilä, , Kilpailusihteerinä toimii: yleiskaavapäällikkö Kaisa Yli-Jama, Arviointiryhmä voi tarvittaessa käyttää apunaan muitakin asiantuntijoita. Asiantuntijat voivat kommentoida suunnitelmia erityisosaamisensa näkökulmasta, mutta eivät osallistu kilpailuehdotusten arvosteluun. Osallistumisoikeus sekä työyhteenliittymän vähimmäiskriteerit ja vastuut Kilpailun voivat osallistua työyhteenliittymät, joiden osapuolina toimivat suunnittelijaryhmä ja rakennuttajaosapuoli, joilla on vaadittu asiantuntemus ja voimavarat hankkeen laadukkaaksi toteuttamiseksi.

3 Työyhteenliittymän suunnittelijaryhmän vähimmäiskriteerit: suunnittelijaryhmän muodostaa arkkitehtitoimisto, jossa hankkeen vastuuhenkilöksi ja suunnittelun vetäjäksi nimetään arkkitehti pääsuunnittelijaksi sekä hänelle yksi varahenkilö, joilla on suunnittelutehtävään Suomen rakentamismääräyskokoelman osan A2 edellyttämä AA-luokan suunnittelukoulutus ja -kokemus uudisrakentamisessa; lisäksi nimetään tehtävän edellyttämät vastaavat erityissuunnittelijat, joilla on alallaan A2 edellyttämä pätevyys. Työyhteenliittymän rakennuttajaosapuolen vähimmäiskriteerit: toteuttajaorganisaatiolla tulee olla referenssinä vähintään yksi (1) vaativuustasoltaan vastaava, menestyksellisesti toteutettu hanke kohteen vastuuhenkilöllä tulee olla referenssinä vähintään riittävä kokemus vastuuhenkilönä toimimisesta vastaavan kokoluokan kohteissa, joista on toimitettava referenssiluettelo. vastuuhenkilön tulee olla ammatillisesti pätevä tehtävän suorittamiseen ja hänellä tulee myös olla käytössään tehtävän edellyttämät resurssit sekä toteuttajaorganisaation tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet tulee olla asianmukaisesti hoidetut. Kilpailuun osallistuvan tahon on oltava rekisteröitynyt kaupparekisteriin, ennakkoperintälain mukaiseen ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain mukaiseen arvonlisäverovelvollisten rekisteriin ennen kilpailuehdotuksen tekemistä, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. Kilpailuun osallistuvilla tahoilla on oltava verot, eläkemaksut ja muut lakisääteiset maksut suoritettu taikka osallistujalla tulee olla veronsaajan hyväksymä maksusuunnitelma tai muun maksunsaajan hyväksymä maksusuunnitelma. Kilpailuun osallistuvien tahojen on liitettävä näitä velvollisuuksia koskevat enintään kolme kuukautta vanhat todistukset tarjoukseen. Aikataulu 27. tammikuuta Kilpailun julkistaminen 20. helmikuuta Kysymysten jättö viimeistään klo helmikuuta Vastaukset kysymyksiin tontinluovutuskilpailun verkkosivulle 27. maaliskuuta Kilpailuehdotukset tulee olla jätetty klo mennessä. Huhtikuu 2015 Kilpailuehdotukset on arvioitu ja voittaja valittu. Asia käsitellään kunnanhallituksessa. Piakkoin tämän jälkeen tieto kilpailun ratkaisusta lähetetään postitse kullekin osallistujalle. Kilpailun jälkeen aloitetaan asemakaavan muutoksen laatiminen.

4 Kilpailun säännöt Kilpailussa noudatetaan tämän kilpailukutsun mukaisia sääntöjä, jotka kilpailija osoittaa hyväksyneensä osallistuessaan kilpailuun. Kilpailuasiakirjat Kilpailukutsu ja muu kilpailumateriaali on saatavilla sähköisessä muodossa lähtien Sipoon kunnan nettisivuilta osoitteessa nluovutuskilpailu Kilpailun liitemateriaaliin kuuluu: Pohjakartta dwg Johtokartta sekä pdf että dwg Asemakaavaote, johon kilpailualue on rajattu, pdf Ilmakuva ja viistoilmakuvia Maaperäkartta, Geologian tutkimuskeskus Katusuunnitelma kiertoliittymä Viitesuunnitelma löytyy pdf -muodossa linkeistä: _amiraalintie_4_viitesuunnitelma_red.pdf tai 15%20Amiraalintie%204_Viitesuunnitelma.pdf?dl=0 Kilpailua koskevat kysymykset Kunta voi täydentää kilpailuasiakirjoja tai voi toimittaa kilpailijoille kysymysten pohjalta esiin nousseita lisätietoja. Kysymykset toivotaan ensisijaisesti lähetettävän sähköpostitse. Vastaukset laitetaan tontinluovutuskilpailun verkkosivulle Kysymykset tulee lähettää klo 15 mennessä kilpailusihteerille osoitteeseen Kilpailun kieli Kilpailuehdotukset ja kilpailun asiakirjat laaditaan suomen kielellä.

5 KILPAILUTEHTÄVÄ Kilpailun tavoitteena on suunnitella kortteliin korkeatasoinen kokonaisuus, jossa toteutuvat sekä toiminnalliset, arkkitehtoniset, tekniset ja taloudelliset vaatimukset. Suunnitelman tulee perustua kilpailun lähtökohtana olevaan viitesuunnitelmaan, joka ei kuitenkaan ole yksityiskohtaisesti kilpailijoita sitova. Viitesuunnitelmassa on esitetty tontille ensisijaisesti palveluasumisen korttelia ja toissijaisesti normaalia asuinkorttelia. Vaihtoehtojen eroavaisuus on pysäköinnin laajuus: normaali asuinkortteli vaatii pysäköintikellarin, kun taas puhtaan palveluasumisen korttelissa voivat riittää maantasopaikat. Korttelin maantasokerros tulee toteuttaa pääosin liike- tai palvelutiloina. Viitesuunnitelmassa tontille on sovitettu kerrosalaa yhteensä noin 6210 k-m². Kilpailuehdotusten arviointiperusteet Kilpailu ratkaistaan seuraavien valintakriteerien perusteella: Kauppahinta (paino 50 %) - euroa/kem² - pohjahinta on 350 euroa/kem² Laadulliset kriteerit (paino yhteensä 50 %) - Kokonaisidea ja innovatiivisuus - Arkkitehtuurin ja kaupunkikuvan laatutekijät - Asuntotyypit ja niiden soveltuminen käyttötarkoitukseen - Ryhmäkotien ratkaisut ja asuttavuus, tehokkuus - Toimintakonseptien soveltuminen alueelle - Esteettömyys ja toiminnallisuus - Kortteliin tulevien työpaikkojen määrä - Liiketilan kerrosneliömetrimäärä (1 työpaikka/ 50 k-m²) - Mahdollisen palveluasumisen tuottamat työpaikat EHDOTUKSEN LAADINTAOHJEET Ehdotuksen sisältö ja esitystapa Asiakirjat tulee toimittaa sähköpostilla. Materiaali tulee taittaa A3-kokoon. Kaikki asiakirjat tulee varustaa merkinnällä Amiraalintien tontinluovutuskilpailu. Ehdotuksen tulee sisältää kaikki vaadittavat asiakirjat:

6 1. Asemapiirros 1:500 rakennukset näytetään varjostettuina autopaikat/istutukset/lumenkasauspaikat ja muut oleelliset asiat esitettävä 2. Pohjat 1:200 pohjat tulee esittää 1. kerroksesta sekä tyypillisestä asuinkerroksesta ja mahdollisesta pysäköintikellarista. mikäli ylin kerros poikkeaa selvästi muista kerroksista, myös tästä tulee esittää pohjat. 3. Julkisivukaaviot 1:200 katujulkisivut Amiraalintien ja Uuden Porvoontien suuntaan värillisenä ja varjostettuina materiaalit merkittyinä ja nimettyinä 4. Ratkaisua selventäviä detaljeja ehdotusta parhaiten edustavista rakennusteknisistä tai muista ehdotukselle merkittävistä kohdista voidaan esittää. 5. Leikkaus ratkaisun kannalta merkittävästä kohdasta. 6. Vähintään yksi perspektiivikuva tai adobe acrobatilla tutkittava pdf- tai Sketchup-formaatissa oleva 3D-malli alueen ilmeen havainnollistamiseksi. 7. Innovaatiot tavanomaisesta rakentamis- tai toteuttamistavasta poikkeavat ratkaisut tulee kuvata kuvin ja/tai tekstein. 8. Laskelma liiketilan määrästä sekä arvio korttelin työpaikkamäärästä. 9. Hankkeen kuvaus toteuttaminen ja sen vaiheistus ja kokonaisaikataulu kerrosalalaskelmat; kem² ja jakautuminen Ehdotusten sisäänjättö Kilpailuehdotukset on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen varustettuna merkinnällä: Amiraalintie 4 tontinluovutuskilpailu. KILPAILUN RATKAISEMINEN Kilpailutyöt arvioidaan ja voittajat sekä varasijoille pääsevät päätetään. Arvosteluryhmä nimeää esitettyjen arviointiperusteiden ja reunaehtojen mukaisesti voittajan sekä varasijat siltä varalta, että voittaja luopuu hankkeesta tai ei täytä riittäviä edellytyksiä selviytyä hankkeen toteutuksesta.

7 Voittajat ja varasijalle pääsevät voidaan päättää myös tonttikohtaisesti, mikäli ehdotuksessa on esitetty tarjous osasta aluetta tai vaikka ehdotuksessa olisi suunnitelma kummallekin tontille. Laadullisesta arvioinnista laaditaan pöytäkirja, jossa on lyhyt arviointi kaikista suunnitelmista ja mahdolliset jatkosuunnitteluohjeet. Tämän jälkeen arviointiryhmä harkitsee voittaneen toteuttajaryhmän edellytykset selviytyä hankkeen toteuttamisesta seuraavin perustein: toteutusorganisaatio ja sen uskottavuus referenssit tuotannon taloudelliset ja tekniset edellytykset. Mikäli toteutusorganisaatio ei täytä riittäviä edellytyksiä, voidaan tonttien saajaksi esittää myös varasijalle sijoittunutta. Kunta ei sitoudu hyväksymään mitään kilpailuehdotusta, jos ehdotukset eivät laadun tai hinnan suhteen täytä rakennuskohteelle asetettuja vaatimuksia tai jos arviointiryhmä katsoo, ettei kenelläkään osallistujista ole edellytyksiä selviytyä hankkeesta. Kilpailun jälkeiset toimenpiteet Voittajan ratkettua arviointiryhmä valmistelee kunnanhallitukselle esityksen jatkotoimenpiteiksi seuraavien pääperiaatteiden mukaisesti: Kilpailun voittaneen toimijan kanssa tehdään esisopimus, jonka mukaan alue varataan toimijalle. Kunta sitoutuu myymään kilpailun voittaneelle toimijalle tulevan asemakaavan mukaiset korttelialueet. Asemakaava laaditaan hankekaavana. Sipoon kunta laatii asemakaavan muutoksen yhteistyössä kilpailun voittaneen toimijan kanssa. Alueen tonttijako täsmentyy asemakaavoituksen yhteydessä. Toimija sitoutuu ostamaan tulevan asemakaavan mukaiset korttelialueet tarjouksen mukaiseen kerrosneliömetrihintaan. Lopullinen tonttikauppa tehdään edellyttäen, että edellä mainittu asemakaava tulee voimaan. Tonttikaupan edellytyksenä on lisäksi, että tontinsaaja sitoutuu suunnittelemaan ja rakennuttamaan tontin kilpailuohjelman ja kilpailun voittaneen suunnitelmansa mukaisesti sekä asemakaavan mukaisella tavalla. Sipoossa Pekka Söyrilä vt. kehitysjohtaja

JOKELAN ASUINKERROSTALOTONTTIEN AVOIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU

JOKELAN ASUINKERROSTALOTONTTIEN AVOIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU JOKELAN ASUINKERROSTALOTONTTIEN AVOIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU 6007 6006 Tuusulan kunta järjestää Jokelan taajaman kahden asuinkerrostalotontin tontinluovutuskilpailun, koskien kortteleita 6006 ja 6007.

Lisätiedot

Tontinluovutuskilpailu Naantalin Keskustakorttelit. Elise Lehikoinen

Tontinluovutuskilpailu Naantalin Keskustakorttelit. Elise Lehikoinen Tontinluovutuskilpailu Naantalin Keskustakorttelit Elise Lehikoinen 12.12.2016 Kilpailun aikataulu ja siitä tiedottaminen Kilpailun aikataulu KSJ 21.11.2016 Kaupunginhallitus on hyväksynyt kilpailun ehdot

Lisätiedot

LAATUTARJOUSKILPAILU KIRKONKYLÄN KORTTELIN 110 AKR TONTEISTA

LAATUTARJOUSKILPAILU KIRKONKYLÄN KORTTELIN 110 AKR TONTEISTA KILPAILUOHJE LAATUTARJOUSKILPAILU KIRKONKYLÄN KORTTELIN 110 AKR TONTEISTA Vihdin kunta tarjoaa rakennusliikkeille tai muille rakennuttajille ostettavaksi otsikossa mainitun korttelin tontit 1 ja 2. Kilpailu

Lisätiedot

CYGNAEUKSENPUISTON ASUINKORTTELIN AVOIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU JYVÄSKYLÄ 12.2. - 11.5.2007

CYGNAEUKSENPUISTON ASUINKORTTELIN AVOIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU JYVÄSKYLÄ 12.2. - 11.5.2007 CYGNAEUKSENPUISTON ASUINKORTTELIN AVOIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU JYVÄSKYLÄ 12.2. - 11.5.2007 Jyväskylän kaupunki 2007 1 1. KILPAILUKUTSU 1.1 Kilpailun järjestäjä, luonne ja tarkoitus 1.2 Osallistumisoikeus

Lisätiedot

äijälänranta-aidan ideakilpailu

äijälänranta-aidan ideakilpailu 22.8.-28.9.2012 2 havainnekuvia äijälänrannan alueesta Järjestäjä Jyväskylän kaupunki Osuuskunta Suomen Asuntomessut Internetsivut www.asuntomessut.fi/jyvaskyla www.jyvaskyla.fi/asuntomessut/aita Taitto

Lisätiedot

Kartta laaditaan koordinaattijärjestelmässä ETRS-GK25 ja korkeusjärjestelmässä N2000.

Kartta laaditaan koordinaattijärjestelmässä ETRS-GK25 ja korkeusjärjestelmässä N2000. Tarjouspyyntö 1 (5) NUMEERISEN POHJAKARTAN LAATIMINEN 1. Tehtävän määrittely Sipoon kunnan mittaus- ja kiinteistöyksikkö pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisen numeerisen pohjakartan

Lisätiedot

TAIDETALON ALUEEN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU

TAIDETALON ALUEEN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU TAIDETALON ALUEEN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU 23.4.2018 6.8.2018 Sisällys 1. KILPAILUKUTSU... 3 2. KILPAILUKOHDE... 3 3. KILPAILUTEHTÄVÄ... 5 3.1 Yleiset ohjeet ja vaatimukset... 5 3.2 Erityiset

Lisätiedot

LAATUTARJOUSKILPAILU KIINTEISTÖ OY ALA-NUMMELAN MYYMISEKSI NUMMELAN PISTEENKAAREN KORTTELISSA 40 RAKENNUSPAIKALLA 4

LAATUTARJOUSKILPAILU KIINTEISTÖ OY ALA-NUMMELAN MYYMISEKSI NUMMELAN PISTEENKAAREN KORTTELISSA 40 RAKENNUSPAIKALLA 4 KILPAILUOHJE LAATUTARJOUSKILPAILU KIINTEISTÖ OY ALA-NUMMELAN MYYMISEKSI NUMMELAN PISTEENKAAREN KORTTELISSA 40 RAKENNUSPAIKALLA 4 VIHDIN KUNTA PL 13, 03101 Nummela Puhelin: (09) 4258 3000 www.vihti.fi Asemantie

Lisätiedot

Hakumenettelyohje ja kilpailuohjelma

Hakumenettelyohje ja kilpailuohjelma FCG Finnish Consulting Group Oy Ylivieskan kaupunki KASSISEN ALUEEN TONTINLUOVUTUSKILPAILU FCG Finnish Consulting Group Oy 2 15.12.2011 FCG Finnish Consulting Group Oy I 27. 2.2012 SISÄLLYSLUETTELO 1 Hakumenettely...

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyynnön sisältö Yleistä tonteista ja menettelystä... 1 Sijainti... 3 Kaavatiedot... 4 Liikennemäärät... 4 Maaperä... 5 Luovutusehdot...

Lisätiedot

TONTTIKILPAILU VANTAAN VARISTOSSA

TONTTIKILPAILU VANTAAN VARISTOSSA TONTTIKILPAILU VANTAAN VARISTOSSA 3.9.2019-1.11.2019 Sisällys TONTTIKILPAILUN KUVAUS... 2 KILPAILUTONTTI... 3 KAAVATIEDOT... 4 Rakennustapa... 4 MUUT VAATIMUKSET JA VELVOLLISUUDET... 4 Asuntojen rahoitus-

Lisätiedot

ASUNTOREFORMI 2018 KILPAILU

ASUNTOREFORMI 2018 KILPAILU JYVÄSKYLÄ TAMPERE VANTAA ASUNTOREFORMI 2018 KILPAILU KILPAILUN JULKISTUS JA TUTKIMUSSEMINAARI 28.2.2018 www.asuntoreformi2018.fi #asuntoreformi2018 KILPAILUOHJELMA 1. KILPAILUKUTSU 2. KILPAILUTEKNISET

Lisätiedot

PALLON PÄIVÄKODIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU

PALLON PÄIVÄKODIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU PALLON PÄIVÄKODIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA 9.2.2015 KILPAILUOHJELMA LAPPEENRANNAN PALLON PÄIVÄKODIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU 1. YLEISTÄ Lappeenrannan kaupunki suunnittelee asuinrakentamista

Lisätiedot

Kiikelin tontinluovutuskilpailu Kilpailuohjelma 2017

Kiikelin tontinluovutuskilpailu Kilpailuohjelma 2017 Kiikelin tontinluovutuskilpailu Kilpailuohjelma 2017 Sisällysluettelo 1. Kilpailun tarkoitus ja tavoitteet 1 2. Kilpailualue 2 3. Menettelyt 3 4. Lähtötiedot 4 5. Ilmoittautuminen 5 6. Tontinluovutuskilpailu

Lisätiedot

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tehneet seuraavan asemakaavan muuttamista koskevan sopimuksen: 1. Sopijaosapuolet: Sotkamon kunta (jäljempänä kunta) 2. Alue, jota sopimus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA 4.7.2014, tarkennettu 12.9.2014 KILPAILUOHJELMA 4.7.2014, tarkennettu 12.9.2014 LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERIN TONTINLUOVUTUSKILPAILU

Lisätiedot

KUOPION SAARISTOKAUPUNGIN KAHVILA- RAVINTOLAN TONTINLUOVUTUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA

KUOPION SAARISTOKAUPUNGIN KAHVILA- RAVINTOLAN TONTINLUOVUTUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA KUOPION SAARISTOKAUPUNGIN KAHVILA- RAVINTOLAN TONTINLUOVUTUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA luonnos 28.04.2015 KUOPION SAARISTOKAUPUNGIN RAVINTOLA/KAHVION TONTINLUOVUTUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA 1. YLEISTÄ Kuopion

Lisätiedot

TUUSKOTO TONTINLUOVUTUSKILPAILU SAAKKA KILPAILUOHJELMA

TUUSKOTO TONTINLUOVUTUSKILPAILU SAAKKA KILPAILUOHJELMA TUUSKOTO TONTINLUOVUTUSKILPAILU 29.9.2017 SAAKKA KILPAILUOHJELMA Tuusula on kunta, jonka suurin osa suomalaisista tuntee merkittävän kulttuurihistoriansa myötä. Tuusulanjärven rannalla on kirjoitettu,

Lisätiedot

PORVOO Maapolitiikka. Tarjouspyyntö 15.5.2015. Toukovuoren ostotarjouskilpailu tontit 13-6004-1, 13-6004-2, 13-6004-3, 13-6004-4

PORVOO Maapolitiikka. Tarjouspyyntö 15.5.2015. Toukovuoren ostotarjouskilpailu tontit 13-6004-1, 13-6004-2, 13-6004-3, 13-6004-4 PORVOO Maapolitiikka Tarjouspyyntö 15.5.2015 Toukovuoren ostotarjouskilpailu tontit 13-6004-1, 13-6004-2, 13-6004-3, 13-6004-4 1 1. Yleistä... 2 2. Kilpailun kohde... 4 Tontit... 4 Asemakaava ja rakennustapaohje...

Lisätiedot

Hervannan pohjoisakselin kortteleiden ideakilpailu Kilpailuohjelma

Hervannan pohjoisakselin kortteleiden ideakilpailu Kilpailuohjelma Hervannan pohjoisakselin kortteleiden ideakilpailu Kilpailuohjelma 2.1. 12.5.2017 Kilpailuinfo 13.1.2017 Galleria Nottbeck Maankäyttöpäällikkö Heli Toukoniemi Tampereen kaupunki, Kiinteistötoimi Tiedottaminen

Lisätiedot

SAAMELAISKULTTUURIKESKUS ARKKITEHTUURIKILPAILUN OH JELMA

SAAMELAISKULTTUURIKESKUS ARKKITEHTUURIKILPAILUN OH JELMA 3.4.2008 SAAMELAISKULTTUURIKESKUS ARKKITEHTUURIKILPAILUN OH JELMA sisällysluettelo 1. KILPAILUKUTSU 2. KILPAILUTEKNISET TIEDOT 3. KILPAILUTEHTÄVÄ 4. EHDOTUSTEN LAADINTAOHJEET 1 2 1. KILPAILUKUTSU 1.1 KILPAILUN

Lisätiedot

NEUVOTTELUMENETTELY TURVAKODIN TOTEUTTAMISESTA ASOLAAN

NEUVOTTELUMENETTELY TURVAKODIN TOTEUTTAMISESTA ASOLAAN NEUVOTTELUMENETTELY TURVAKODIN TOTEUTTAMISESTA ASOLAAN Vantaan kaupunkisuunnittelulautakunta 2.10.2017 16 päätti neuvottelumenettelyn järjestämisestä turvakodin toteuttamiseksi Asolan tontille 92-72-119-1

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

ALVAR AALTO -MUSEON JA KESKI-SUOMEN MUSEON NIVELOSAN YLEINEN SUUNNITTELUKILPAILU 29.6. 30.10.2015

ALVAR AALTO -MUSEON JA KESKI-SUOMEN MUSEON NIVELOSAN YLEINEN SUUNNITTELUKILPAILU 29.6. 30.10.2015 ALVAR AALTO -MUSEON JA KESKI-SUOMEN MUSEON NIVELOSAN YLEINEN SUUNNITTELUKILPAILU 1 SUUNNITTELUKILPAILUN TAVOITE Jyväskylän Ruusupuiston museot, Alvar Aalto -museo ja Keski-Suomen museo, ovat akateemikko

Lisätiedot

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tehneet seuraavan asemakaavan muuttamista koskevan sopimuksen: 1. Sopijaosapuolet: Sotkamon kunta (y-tunnus: 0189766-5), Markkinatie

Lisätiedot

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax Internet

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax  Internet 1/7 Toti 61266 1. : Pekka Nirhamo Suomi puh. pekka.nirhamo@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: Toti 61266 Hankinnan kuvaus: Hankesuunnitelman tulee olla

Lisätiedot

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) VIRRANPUISTON YMPÄRISTÖ ASEMAKAAVAN MUUTOS, joka koskee Iisalmen kaupungin 5. kaupunginosan korttelia 80 (osa) ja puistoaluetta. Kaava-alue sijaitsee Iisalmen

Lisätiedot

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 73. 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 73. 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1 31.08.2015 Sivu 1 / 1 2478/02.07.00/2015 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Laura Schrey, puh. 040 536 1739 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Kouvolan keskustan ydinalueen ideakilpailu

Kouvolan keskustan ydinalueen ideakilpailu Kilpailuohjelman tiivistelmä 29.3.2012 Kouvolan keskustan ydinalueen ideakilpailu Kouvolan kaupunki tekee parhaillaan keskustavisiota, jolla luodaan keskustan kehittämisen suuntaviivat seuraaville vuosikymmenille.

Lisätiedot

KAMPUSSILLAN SUUNNITTELUKILPAILU

KAMPUSSILLAN SUUNNITTELUKILPAILU KAMPUSSILLAN SUUNNITTELUKILPAILU Vaasan kampussillan ideakilpailun kilpailuohjelma 1.11.-30.11.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. Kilpailutekniset tiedot 1.1 Kilpailun toimeenpanija ja kilpailumuoto 1.2 Kilpailuaika

Lisätiedot

KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT, JOENSUUN TILAKESKUS

KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT, JOENSUUN TILAKESKUS 31.5.2017 KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT, JOENSUUN TILAKESKUS T A R J O U S K I L P A I L U K O T I L A H D E N S A I R A A L A - R A K E N N U K S I S T A J A A L U E E N M A A N K Ä Y T Ö N K E H I T T Ä M

Lisätiedot

Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta. 2. Hankinnan kohde 1/

Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta. 2. Hankinnan kohde 1/ 04.11.2016 1/9 84328 Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta Hankinnan tunniste-

Lisätiedot

KIVISTÖN YHTEISÖLLISEN KORTTELIN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU

KIVISTÖN YHTEISÖLLISEN KORTTELIN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU KIVISTÖN YHTEISÖLLISEN KORTTELIN SUUNNITTELU- JA TONTINLUOVUTUSKILPAILU KILPAILUAIKA 29.5. 29.9.2017 Sisällys 1. Kilpailukutsu... 2 2. Kilpailutehtävä... 2 2.1 Kilpailukohde... 2 2.2 Tonttien myyntihinnat

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 6532/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 6532/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/2016 1 (1) 171 Asianro 6532/10.00.02.00/2016 Puistokadun ja Torikadun kulmakorttelia koskeva tontinluovutuskilpailu Kiinteistöjohtaja Jari Kyllönen Maaomaisuuden hallintapalvelujen

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu. 1. Kilpailun järjestäjä. Kouvolan kaupunki. 2. Osallistumisoikeus

KILPAILUKUTSU. Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu. 1. Kilpailun järjestäjä. Kouvolan kaupunki. 2. Osallistumisoikeus KILPAILUKUTSU Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu 1. Kilpailun järjestäjä Kouvolan kaupunki 2. Osallistumisoikeus Aalto yliopisto, Maisema-arkkitehtuuri, Otaniemi Hämeen ammattikorkeakoulu,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU TUUSULAN RYKMENTINPUISTON LEIKKI- JA AKTIVITEETTIPUISTON SUUNNITTELUKILPAILU

KILPAILUKUTSU TUUSULAN RYKMENTINPUISTON LEIKKI- JA AKTIVITEETTIPUISTON SUUNNITTELUKILPAILU KILPAILUKUTSU TUUSULAN RYKMENTINPUISTON LEIKKI- JA AKTIVITEETTIPUISTON SUUNNITTELUKILPAILU Sisällysluettelo 1. Kilpailun järjestäjä... 3 2. Kilpailukohde... 3 3. Kilpailun tavoitteet... 4 4. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

KAAVJAOS 10 Kaavoitusjaosto 18.1.2012 Valmistelija: kaavoitusarkkitehti Johanna Horelli johanna.horelli (at) sipoo.fi

KAAVJAOS 10 Kaavoitusjaosto 18.1.2012 Valmistelija: kaavoitusarkkitehti Johanna Horelli johanna.horelli (at) sipoo.fi Valtuusto 9 07.04.2014 9 S 23 Söderkullan asemakaavan eteläosan kumoaminen, ehdotus 324/10.02.03/2013 KAAVJAOS 10 Kaavoitusjaosto 18.1.2012 Valmistelija: kaavoitusarkkitehti Johanna Horelli johanna.horelli

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyynnön sisältö Yleistä tonteista ja menettelystä... 1 Sijainti... 3 Kaavatiedot... 4 Liikennemäärät... 4 Maaperä... 5 Luovutusehdot...

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILU OMISTUSASUNTOTUOTANTOON

TARJOUSKILPAILU OMISTUSASUNTOTUOTANTOON TARJOUSKILPAILU OMISTUSASUNTOTUOTANTOON KILPAILUAIKA 9.3.- 8.5.2017 Tarjouskilpailun sisällys 1. TARJOUSKILPAILU OMISTUSASUNTOTUOTANTOON... 2 2. MYYTÄVÄ TONTTI... 3 Kaivoksela... 3 3. KILPAILUAIKA JA TARJOUKSEN

Lisätiedot

TULLIPORTINKATU 50 JA 52 TONTTIEN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA

TULLIPORTINKATU 50 JA 52 TONTTIEN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA TULLIPORTINKATU 50 JA 525 TONTTIEN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA 7.2.20177 KUOPION KAUPUNKI KIINTEISTÖ OY TULLIPORTINKATU 50 1. Yleistä Kuopion kaupunki, Kiinteistö Oy Tulliportinkatu 50 ja yhtiön osakkaat

Lisätiedot

Suomi-Espoo: Arkkitehtipalvelut 2017/S Suunnittelukilpailua koskeva ilmoitus

Suomi-Espoo: Arkkitehtipalvelut 2017/S Suunnittelukilpailua koskeva ilmoitus 1 / 5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:135249-2017:text:fi:html -Espoo: Arkkitehtipalvelut 2017/S 071-135249 Suunnittelukilpailua koskeva ilmoitus Direktiivi

Lisätiedot

HIRSIRAKENTEINEN KAUPUNKIASUNTO IDEAKILPAILU

HIRSIRAKENTEINEN KAUPUNKIASUNTO IDEAKILPAILU HIRSIRAKENTEINEN KAUPUNKIASUNTO IDEAKILPAILU I D E A K I L P A I L U O P I S K E L I J O I L L E 12.4.-29.09.2017 ALUSTAVA OHJELMA 6.4.2017 1 Kilpailukutsu 1.1 Kilpailun järjestäjä, tarkoitus ja luonne

Lisätiedot

Tontinluovutuskilpailu Pikisaaressa 10.4.-29.5.2015

Tontinluovutuskilpailu Pikisaaressa 10.4.-29.5.2015 Tontinluovutuskilpailu Pikisaaressa 10.4.-29.5.2015 KAUPUNKI HAKEE TOTEUTTAJAA PIKISAAREN TONTILLE Asemakaava Pikisaaren kaupunginosan korttelin 1 tontti 7 (kt. 564-50-1-7) on voimassa olevassa asemakaavassa

Lisätiedot

YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU VÄLIVAINION KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI

YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU VÄLIVAINION KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU VÄLIVAINION KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI TONTINLUOVUTUSKILPAILUN TARKOITUS Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut järjestää Välivainion koulun alueelle (Välivainion kaupunginosan korttelin

Lisätiedot

YHTEYSVÄLIN TURKU PORI ESISUUNNITTELUKILPAILU 2014 ALUSTAVAT KILPAILUN SÄÄNNÖT JA KILPAILUOHJELMA

YHTEYSVÄLIN TURKU PORI ESISUUNNITTELUKILPAILU 2014 ALUSTAVAT KILPAILUN SÄÄNNÖT JA KILPAILUOHJELMA YHTEYSVÄLIN TURKU PORI ESISUUNNITTELUKILPAILU 2014 ALUSTAVAT KILPAILUN SÄÄNNÖT JA KILPAILUOHJELMA LUONNOS 25.8.2014 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo 2 1 Johdanto 4 2 Taustaa 4 2.1 Yhteysvälin suunnittelu

Lisätiedot

NAKKILAN KUNNAN KIINTEISTÖJEN ILMANVAIHTOKANAVIEN PUDISTUSURAKKA 2015

NAKKILAN KUNNAN KIINTEISTÖJEN ILMANVAIHTOKANAVIEN PUDISTUSURAKKA 2015 1 TARJOUSPYYNTÖ Rakennusosasto 10.2.2015 NAKKILAN KUNNAN KIINTEISTÖJEN ILMANVAIHTOKANAVIEN PUDISTUSURAKKA 2015 Tilaaja Työkohteet Urakan sisältö Nakkilan kunnan rakennusosasto pyytää tarjoustanne Kirkonseudun

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PURKU-URAKKAAN Hanke numero 004500 Tilaaja Loimaan kaupungin tekninen lautakunta / rakennuttamispalvelut pyytää urakkatarjoustanne alla mainitusta kohteesta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Tarjous

Lisätiedot

Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus

Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus Sopimus osapuolet: Joensuun kaupunki Y-tunnus 0- PL 8 80101 Joensuu ( Myöhemmin tässä sopimuksessa kaupunki) Perustettavan yhtiön tai perustettavien yhtiöiden

Lisätiedot

Myyr York Downtown kilpailu. Asukastilaisuus , Kilterin koulu Asemakaavasuunnittelija Anne Olkkola

Myyr York Downtown kilpailu. Asukastilaisuus , Kilterin koulu Asemakaavasuunnittelija Anne Olkkola Myyr York Downtown kilpailu Asukastilaisuus 4.3.2019, Kilterin koulu Asemakaavasuunnittelija Anne Olkkola Kilpailun tavoite ja aluerajaus Citycon Oyj, SATO Oyj, SRV Yhtiöt Oyj, Taitokaari Oy ja Vantaan

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU KARJASILLAN KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI OSANA INKA - KEHITYSOHJELMAA

YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU KARJASILLAN KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI OSANA INKA - KEHITYSOHJELMAA YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU KARJASILLAN KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI OSANA INKA - KEHITYSOHJELMAA YHTEISTYÖKUMPPANIN HAKU KARJASILLAN KOULUN ALUEEN KEHITTÄMISEKSI OSANA INKA - KEHITYSOHJELMAA TIEDOTUSTILAISUUS

Lisätiedot

Tinanpuiston tontinluovutuskilpailu

Tinanpuiston tontinluovutuskilpailu 9.8.2017 Tinanpuiston tontinluovutuskilpailu Kilpailuohjelma KIRKKONUMMEN KUNTA Kilpailuaika 10.8. 13.10.2017 1 (10) Sisällysluettelo 1 KILPAILUALUEEN ESITTELY... 2 1.1 YLEISTÄ ASEMAKAAVA-ALUEESTA... 2

Lisätiedot

1.1 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ, LUONNE JA TARKOITUS 2.3 KILPAILUN RATKAISEMINEN, TULOKSEN JULKISTAMINEN JA NÄYTTEILLEPANO

1.1 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ, LUONNE JA TARKOITUS 2.3 KILPAILUN RATKAISEMINEN, TULOKSEN JULKISTAMINEN JA NÄYTTEILLEPANO Modulaarisen ravintolarakentamisen suunnittelukilpailu Kilpailuohjelma 9.1.2018 Sisällysluettelo 1 KILPAILUKUTSU 1.1 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ, LUONNE JA TARKOITUS 1.2 OSANOTTO-OIKEUS 1.3 PALKINNOT JA LUNASTUKSET

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

ORIVEDEN KESKUSTA-ALUEEN LIIKETONTTIA KOSKEVA TARJOUSKILPAILU

ORIVEDEN KESKUSTA-ALUEEN LIIKETONTTIA KOSKEVA TARJOUSKILPAILU ORIVEDEN KESKUSTA-ALUEEN LIIKETONTTIA KOSKEVA TARJOUSKILPAILU HANKKEEN KUVAUS 09.05.2012 SISÄLLYSLUETTELO sivu 1. Yleistä... 3 2. Tarjouskilpailu... 4 2.1 Tarjouskilpailun ehdot... 4 2.2 Tarjouksessa pyydetään

Lisätiedot

Ilmoittautumis- ja neuvottelumenettely

Ilmoittautumis- ja neuvottelumenettely Kalajoen kaupunki KALAJOEN MATKAILUKESKUKSEN TAPAHTUMAHOTEL- LIN TONTTI Ilmoittautumis- ja neuvottelumenettely 26.1.2016 Sisältö: 1. Ilmoittautumis- ja neuvottelumenettelyn tarkoitus... 3 2. Hakumenettelyn

Lisätiedot

Tonttitarjouskilpailu Viialanmäki korttelin 14 tontit 1-2 ja korttelin 15 tontit 1-2. Maria Taipale

Tonttitarjouskilpailu Viialanmäki korttelin 14 tontit 1-2 ja korttelin 15 tontit 1-2. Maria Taipale Tonttitarjouskilpailu Viialanmäki korttelin 14 tontit 1-2 ja korttelin 15 tontit 1-2 Maria Taipale 21.12.2018 Tontitarjouskilpailun kohde Myytävien asuinrakennustonttien pinta-alat ja rakennusoikeudet

Lisätiedot

HAETTAVANA LIIKETONTTI KUOPION SAARISTOKAUPUNGIN KESKUSTASSA

HAETTAVANA LIIKETONTTI KUOPION SAARISTOKAUPUNGIN KESKUSTASSA HAETTAVANA LIIKETONTTI KUOPION SAARISTOKAUPUNGIN KESKUSTASSA HAETTAVANA LIIKETONTTI KUOPION SAARISTOKAUPUNGISSA 1. YLEISTÄ Haettavana oleva tontti on asemakaavan mukainen asuin-, liike- ja toimistorakennusten

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS ASEMAKAAVAN LAATIMISES- TA / KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS

MAANKÄYTTÖSOPIMUS ASEMAKAAVAN LAATIMISES- TA / KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS Luonnos 16.10.2014 MAANKÄYTTÖSOPIMUS ASEMAKAAVAN LAATIMISES- TA / KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS Sopijapuolet Sastamalan kaupunki, 0144411-3 PL 23 38201 Sastamala (kaupunki) Sopimuksen kohde Asemakaavan laatiminen

Lisätiedot

Valurautakansistot ja -kehykset

Valurautakansistot ja -kehykset 2016-004786 09.05.2016 1/11 HEL 2016-004786 Valurautakansistot ja -kehykset Yhteystiedot: 5 Suomi Vastaanottaja: Oili Khadraoui puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi http://www.hel.fi/hki/hkr/fi

Lisätiedot

Komiakorttelin piha-alueiden ja julkisten ulkotilojen ideakilpailu

Komiakorttelin piha-alueiden ja julkisten ulkotilojen ideakilpailu KILPAILUKUTSU Komiakorttelin piha-alueiden ja julkisten ulkotilojen ideakilpailu 1. Kilpailun järjestäjä YIT Rakennus Oy yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kanssa 2. Osallistumisoikeus ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

VALTION TAIDETEOSTOIMIKUNNAN KILPAILUSÄÄNNÖT

VALTION TAIDETEOSTOIMIKUNNAN KILPAILUSÄÄNNÖT 4.11.2014 VALTION TAIDETEOSTOIMIKUNNAN KILPAILUSÄÄNNÖT 1 Kilpailun tarkoituksena on kullekin kilpailulle laaditun ohjelman mukaan aikaansaada luonnoksia, joiden pohjalta kilpailun päämääränä oleva teos

Lisätiedot

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ 11.4.2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

nuovo YLEMPI KELLARIKERROS 1:200 1. KERROS 1:200 JULKISIVU VAASANKADULLE 1:200

nuovo YLEMPI KELLARIKERROS 1:200 1. KERROS 1:200 JULKISIVU VAASANKADULLE 1:200 ASEMAPIIRROS 1 : 500 Jyväskylä on Alvar Aallon ja modernin arkkitehtuurin kaupunki tämä on nostettu esille myös Jyväskylän arkkitehtuuripoliittisessa ohjelmassa kaupungin rakentamista ohjaavana johtoajatuksena.

Lisätiedot

Tarjouksen tulee olla voimassa jättämispäivästä helmikuun 2016 loppuun.

Tarjouksen tulee olla voimassa jättämispäivästä helmikuun 2016 loppuun. Perusturvakeskus TARJOUSPYYNTÖ PÄIVÄHOIDON OSTOPALVELUSTA Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta lasten päivähoidosta päiväkotihoidon osalta ajalle 1.1.2016-31.12.2017

Lisätiedot

Raahen kaupunki. hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia

Raahen kaupunki. hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia 53820 26.02.2016 1/9 53820 1. : Hankintapalvelut Rantakatu 50 Suomi puh. +358 444394306 maire.ylisirnio@raahe.fi : : : hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 1(8) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Tarjouslomake Liite 3b Hintatarjouslomake Liite 3c Hintatarjouslomake kohde 5 Liite 3d Hintatarjouslomake kohde

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Sipoonlahden koulun laajennuksen rakennuttamis- ja valvontapalvelut

Sipoonlahden koulun laajennuksen rakennuttamis- ja valvontapalvelut 26.08.2016 1/8 Toti 66834 Sipoonlahden koulun laajennuksen rakennuttamis- ja valvontapalvelut I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka

Lisätiedot

Tarjouspyyntö vuokrakoneista

Tarjouspyyntö vuokrakoneista Forssan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Tekninen ja Ympäristötoimi Turuntie 18 1.3.2016 30100 Forssa Tarjouspyyntö vuokrakoneista Hankinnan kohde ja kuvaus Infrapalvelut pyytää tarjouksia maanrakennuskoneista vuodeksi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (8) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (8) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2013 1 (8) 277 Poikkeamishakemus (Länsisatama, Saukonpaadenranta 22/20) HEL 2013-006478 T 10 04 01 Rakvv 20-984-13-S 7.5.2013 Päätös päätti hyväksyä Lemminkäinen Talo Oy:n

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

HELSINKI HIGH-RISE KILPAILUN LYHYT KUVAUS. Arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailu. (Beta) www.helsinkihighrise.fi

HELSINKI HIGH-RISE KILPAILUN LYHYT KUVAUS. Arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailu. (Beta) www.helsinkihighrise.fi 1 HELSINKI HIGH-RISE Arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailu www.helsinkihighrise.fi (Beta) KILPAILUN LYHYT KUVAUS 2 KILPAILUN LYHYT KUVAUS Luonnos 1.12.2014 Helsinki High-rise Kansainvälinen arkkitehtuuri-

Lisätiedot

Rakennusalan suunnittelukilpailun periaatteet

Rakennusalan suunnittelukilpailun periaatteet Rakennusalan suunnittelukilpailun periaatteet 1 Johdanto Tässä asiakirjassa esitettyjä periaatteita suositellaan käytettäväksi Suomessa järjestettävissä rakennusalan suunnittelukilpailuissa. Suunnittelukilpailun

Lisätiedot

TONTTIEN LUOVUTTAMINEN LÄNSIRANNALLA, ALEKSANTERINKAAREN SISÄKEHÄN KORTTELI 434 TONTIT 18-22

TONTTIEN LUOVUTTAMINEN LÄNSIRANNALLA, ALEKSANTERINKAAREN SISÄKEHÄN KORTTELI 434 TONTIT 18-22 Kaupunginhallitus 166 30.05.2016 TONTTIEN LUOVUTTAMINEN LÄNSIRANNALLA, ALEKSANTERINKAAREN SISÄKEHÄN KORTTELI 434 TONTIT 18-22 1123/53/2007 KH 30.05.2016 166 Valmistelu ja lisätiedot: kiinteistöpäällikkö

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

Tullikamarinaukion ja Attilan kiinteistön suunnittelukilpailu

Tullikamarinaukion ja Attilan kiinteistön suunnittelukilpailu 20.3.2017 1 (5) Tampereen kaupunki Senaatti-kiinteistöt viite: tehtävänmäärittelykokous 15.2.2017 ja ohjausryhmän kokous 10.3.2017 Tullikamarinaukion ja Attilan kiinteistön suunnittelukilpailu Tehtävä

Lisätiedot

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie 26 34800 Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta.

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta Tarjoaja Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (päätöksen tiedoksiantoa varten) Tarjousten vertailuvaiheeseen pääsevät

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Rakennusteknisten töiden urakkatarjouspyyntö Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Tilapalvelu Keskitie 10 44500 Viitasaari

Lisätiedot

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA 29.4.2016 MYYRMÄEN KESKUSTA

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA 29.4.2016 MYYRMÄEN KESKUSTA OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA 29.4.2016 MYYRMÄEN KESKUSTA ASEMAKAAVAN MUUTOS JA TONTTIJAON MUUTOS NRO 001925 Kaavamuutosalue sijaitsee Myyrmäen keskustassa. Asemakaavan muutos koskee kortteleita

Lisätiedot

Tontinluovutuskilpailu

Tontinluovutuskilpailu PORVOO Kaupunkikehitys, maapolitiikka Tontinluovutuskilpailu 28.6. 31.8.2018 Gammelbackan siirtolapuutarha 2018 1 Taustaa... 3 2. Tarjouskilpailun tekniset tiedot... 4 2.1 Tarjouskilpailuasiakirjat...

Lisätiedot

Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki.

Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki. 1 SOPIJAPUOLET Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki. Ostaja 1.2 Olli Mäkinen perustettavan yhtiön lukuun. 2 SOPIMUSALUE JA ESISOPIMUKSEN

Lisätiedot

Kilpailuohjelma ja kilpailun kulku

Kilpailuohjelma ja kilpailun kulku 15.08.2017 Kilpailuohjelma ja kilpailun kulku Arja Lukin projektijohtaja, Vantaan kaupunki 1 Kilpailualueen sijainti 2 Kormuniitystä omaleimainen, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävä, perheasuntopainotteinen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 29/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 6532/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 29/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 6532/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 29/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 171 19.10.2016 320 Asianro 6532/10.00.02.00/2016 Puistokadun ja Torikadun kulmakorttelia koskeva tontinluovutuskilpailu Päätöshistoria

Lisätiedot

Tarjouspyyntö siivouksesta

Tarjouspyyntö siivouksesta Kotihoidon johtaja Tarjouspyyntö siivouksesta Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta kotihoidon tukipalveluina ostettavasta siivouspalvelusta. Siivoustyö tehdään kaupungin alueella noin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (7) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (7) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (7) 87 Neljän pientalotontin myyminen (Vartiokylä, tontit 45454/45-48) HEL 2012-016618 T 10 01 01 01 Kiinteistökartta K5 T3, Vehkalahdenkuja 9,10,14 ja 18 Päätös

Lisätiedot

Möysän vanhan paloaseman korttelisuunnittelukilpailu Kilpailuohjelma

Möysän vanhan paloaseman korttelisuunnittelukilpailu Kilpailuohjelma Möysän vanhan paloaseman korttelisuunnittelukilpailu Kilpailuohjelma 10.12.2014 2(20) 3(20) SISÄLLYS 1 KILPAILUKUTSU... 4 1.1 Kilpailun yleiskuvaus... 4 1.2 Kilpailualueen sijainti... 4 1.3 Kilpailun aikataulu...

Lisätiedot

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön Kainuun maakunta -kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ 64/2008 1 (6) Tarjouspyyntö EU Kynnysarvon ylittävä hankinta Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun

Lisätiedot

Kokkolan kaupunki Kilpailukutsu Rautatientorin ja linja-autoaseman alueen suunnittelu- ja toteuttamiskilpailu 01.10.2015

Kokkolan kaupunki Kilpailukutsu Rautatientorin ja linja-autoaseman alueen suunnittelu- ja toteuttamiskilpailu 01.10.2015 01.10.2015 vpk Kokkolan kaupunki Kilpailukutsu Rautatientorin ja linja-autoaseman alueen suunnittelu- ja toteuttamiskilpailu 01.10.2015 1 Kilpailukutsu Kokkolan kaupunki järjestää Rautatientorin ja linja-autoaseman

Lisätiedot

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli)

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) LIITE 5 1 KITEEN KAUPUNKI Sivistyskeskus OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) 1. Sopijapuolet Tilaaja: Yhteyshenkilö: Kiteen kaupunki Sivistyskeskus Kiteentie 25 82500 KITEE Perusopetuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkiympäristön toimiala Maankäyttö ja kaupunkirakenne - palvelukokonaisuus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkiympäristön toimiala Maankäyttö ja kaupunkirakenne - palvelukokonaisuus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 47 Hakaniemenrannan ideakilpailu HEL 2017-009670 T 10 03 09 Päätös Päätöksen perustelut päätti oikeuttaa Asemakaavoitus-palvelun Eteläisen alueyksikön järjestämään Hakaniemenrannan

Lisätiedot

Kilpailu on valtakunnallinen ja kattaa seuraavat viisi maantieteellistä aluetta: (Etelä Suomi, Länsi Suomi, Keski Suomi, Itä Suomi, Pohjois Suomi).

Kilpailu on valtakunnallinen ja kattaa seuraavat viisi maantieteellistä aluetta: (Etelä Suomi, Länsi Suomi, Keski Suomi, Itä Suomi, Pohjois Suomi). 1 OLOSUHDETALKOOT 2011 SUUNNITTELUKILPAILU KILPAILUN SÄÄNNÖT 1. Kilpailun järjestäjä Schneider Electric Buildings Finland Oy Kellokukantie 2 PL 250 01300 Vantaa 2. Kilpailu ja sen tausta Schneider Electric

Lisätiedot