TARJOUSLOMAKE OMAKOTI- TAI RIVITALOTONTISTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TARJOUSLOMAKE OMAKOTI- TAI RIVITALOTONTISTA"

Transkriptio

1 TARJOUSLOMAKE OMAKOTI- TAI RIVITALOTONTISTA Jätetään teknisten palveluiden lautakunnalle suljetussa kuoressa (merkillä Omakotitalotonttitarjous tai Rivitalotonttitarjous ) tai skannattuna ja allekirjoitettuna sähköpostin kautta (thomas.kaldstrom@larsmo.fi) viimeistään klo 15:00. Yksi rivitalotontti on tarjoilla Bosundin asemakaava-alueella ja Lilla Furuholmenin ja Hannulan asemakaava-alueilla tarjoilla omakotitalotontteja. TARJOUS Asemakaava-alue: Hannula Lilla Furuholmen Bosund Tarjous koskee tonttia: Tarjous koskee korttelia: Tarjous ( ): Etusijaisuusjärjestys (1-2-3): RAKENNUSHANKE Arvioitu aloitusajankohta (kuukausi/vuosi): Arvioitu kerrosala: HAKIJA/yhteystiedot: Nimi: Osoite: Puhelin (koti/työ/matkapuhelin): S-posti: Hakijan syntymävuosi: Perhesuhteet: Puoliso/avopuoliso (nimi): Lasten lukumäärä:

2 Tarjouksen valintaperusteet 1. Tarjous on jätettävä tekniselle osastolle viimeistään klo 15:00 ilmoituksessa mainittuun päivämäärään mennessä. 2. Korkein tarjous omakotitalotontista valitaan. Koskien rivitalotonttia huomioidaan tarjouksen lisäksi myös suunnittelu seuraavasti: - Rivitalotonttitarjoukseen liitetään luonnokset asemakaavasta, pysäköintialueista ja julkisivuista sekä luettelo huoneistoaloista. Tontin rakennusoikeudesta on käytettävä vähintään 70 %. 3. Mikäli tarjouksenantaja on kiinnostunut useammasta tontista voi hän tehdä tarjouksen enintään kolmesta tontista. a) Tarjoukset tehdään erillisinä hakemuksina b) Mikäli sama tarjouksenantaja on tehnyt useamman tarjouksen on hänen ilmoitettava etusijaisjärjestys. 4. Arpa ratkaisee mikäli kahden tai useamman tarjouksentekijän antama tarjous tontista on sama. 5. Tarjouksenantajalla on ainoastaan mahdollisuus saada yksi tontti. Tarjouksen ehdot Tontin puusto korvataan erillisen arvion mukaan (ei sisälly tonttihintaan). Varaussopimus tai vuokrasopimus laaditaan mahdollisimman nopeasti teknisten palveluiden lautakunnan tehtyä päätöksen tonttien saajista. Varausmaksu on 3 % ja vuokramaksu 6 % tonttihinnasta/vuosi. Varaussopimus on voimassa yhden vuoden sopimuksen allekirjoittamisesta. Rakentaminen on aloitettava kahden vuoden sisällä vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Tontit siirtyvät kunnalle mikäli rakentamista ei aloiteta edellä mainitussa ajassa. Tätä käytäntöä noudatetaan jotta tontit eivät seisoisi rakentamattomina liian kauan. Tontit lunastetaan tarjouksen mukaan kun rakennustyöt ovat edenneet vesikaton asentamisvaiheeseen. Tarjoushintaan tehdään indeksitarkistus kolme vuotta vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta samojen periaatteiden mukaan kuin mitä kunnan muiden vuokratonttien kohdalla noudatetaan. Kunnanhallitus tekee päätöksen tontin myynnistä ja kauppakirja laaditaan, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion. Tarjous on voimassa kaksi kuukautta. Luoto / 2018 Tarjouksentekijän allekirjoitus

3 TARJOUSLOMAKE OMAKOTI- TAI RIVITALOTONTISTA Jätetään teknisten palveluiden lautakunnalle suljetussa kuoressa (merkillä Omakotitalotonttitarjous tai Rivitalotonttitarjous ) tai skannattuna ja allekirjoitettuna sähköpostin kautta (thomas.kaldstrom@larsmo.fi) viimeistään klo 15:00. Yksi rivitalotontti on tarjoilla Bosundin asemakaava-alueella ja Lilla Furuholmenin ja Hannulan asemakaava-alueilla tarjoilla omakotitalotontteja. TARJOUS Asemakaava-alue: Hannula Lilla Furuholmen Bosund Tarjous koskee tonttia: Tarjous koskee korttelia: Tarjous ( ): Etusijaisuusjärjestys (1-2-3): RAKENNUSHANKE Arvioitu aloitusajankohta (kuukausi/vuosi): Arvioitu kerrosala: HAKIJA/yhteystiedot: Nimi: Osoite: Puhelin (koti/työ/matkapuhelin): S-posti: Hakijan syntymävuosi: Perhesuhteet: Puoliso/avopuoliso (nimi): Lasten lukumäärä:

4 Tarjouksen valintaperusteet 1. Tarjous on jätettävä tekniselle osastolle viimeistään klo 15:00 ilmoituksessa mainittuun päivämäärään mennessä. 2. Korkein tarjous omakotitalotontista valitaan. Koskien rivitalotonttia huomioidaan tarjouksen lisäksi myös suunnittelu seuraavasti: - Rivitalotonttitarjoukseen liitetään luonnokset asemakaavasta, pysäköintialueista ja julkisivuista sekä luettelo huoneistoaloista. Tontin rakennusoikeudesta on käytettävä vähintään 70 %. 3. Mikäli tarjouksenantaja on kiinnostunut useammasta tontista voi hän tehdä tarjouksen enintään kolmesta tontista. a) Tarjoukset tehdään erillisinä hakemuksina b) Mikäli sama tarjouksenantaja on tehnyt useamman tarjouksen on hänen ilmoitettava etusijaisjärjestys. 4. Arpa ratkaisee mikäli kahden tai useamman tarjouksentekijän antama tarjous tontista on sama. 5. Tarjouksenantajalla on ainoastaan mahdollisuus saada yksi tontti. Tarjouksen ehdot Tontin puusto korvataan erillisen arvion mukaan (ei sisälly tonttihintaan). Varaussopimus tai vuokrasopimus laaditaan mahdollisimman nopeasti teknisten palveluiden lautakunnan tehtyä päätöksen tonttien saajista. Varausmaksu on 3 % ja vuokramaksu 6 % tonttihinnasta/vuosi. Varaussopimus on voimassa yhden vuoden sopimuksen allekirjoittamisesta. Rakentaminen on aloitettava kahden vuoden sisällä vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Tontit siirtyvät kunnalle mikäli rakentamista ei aloiteta edellä mainitussa ajassa. Tätä käytäntöä noudatetaan jotta tontit eivät seisoisi rakentamattomina liian kauan. Tontit lunastetaan tarjouksen mukaan kun rakennustyöt ovat edenneet vesikaton asentamisvaiheeseen. Tarjoushintaan tehdään indeksitarkistus kolme vuotta vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta samojen periaatteiden mukaan kuin mitä kunnan muiden vuokratonttien kohdalla noudatetaan. Kunnanhallitus tekee päätöksen tontin myynnistä ja kauppakirja laaditaan, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion. Tarjous on voimassa kaksi kuukautta. Luoto / 2018 Tarjouksentekijän allekirjoitus

5 TARJOUSLOMAKE OMAKOTI- TAI RIVITALOTONTISTA Jätetään teknisten palveluiden lautakunnalle suljetussa kuoressa (merkillä Omakotitalotonttitarjous tai Rivitalotonttitarjous ) tai skannattuna ja allekirjoitettuna sähköpostin kautta (thomas.kaldstrom@larsmo.fi) viimeistään klo 15:00. Yksi rivitalotontti on tarjoilla Bosundin asemakaava-alueella ja Lilla Furuholmenin ja Hannulan asemakaava-alueilla tarjoilla omakotitalotontteja. TARJOUS Asemakaava-alue: Hannula Lilla Furuholmen Bosund Tarjous koskee tonttia: Tarjous koskee korttelia: Tarjous ( ): Etusijaisuusjärjestys (1-2-3): RAKENNUSHANKE Arvioitu aloitusajankohta (kuukausi/vuosi): Arvioitu kerrosala: HAKIJA/yhteystiedot: Nimi: Osoite: Puhelin (koti/työ/matkapuhelin): S-posti: Hakijan syntymävuosi: Perhesuhteet: Puoliso/avopuoliso (nimi): Lasten lukumäärä:

6 Tarjouksen valintaperusteet 1. Tarjous on jätettävä tekniselle osastolle viimeistään klo 15:00 ilmoituksessa mainittuun päivämäärään mennessä. 2. Korkein tarjous omakotitalotontista valitaan. Koskien rivitalotonttia huomioidaan tarjouksen lisäksi myös suunnittelu seuraavasti: - Rivitalotonttitarjoukseen liitetään luonnokset asemakaavasta, pysäköintialueista ja julkisivuista sekä luettelo huoneistoaloista. Tontin rakennusoikeudesta on käytettävä vähintään 70 %. 3. Mikäli tarjouksenantaja on kiinnostunut useammasta tontista voi hän tehdä tarjouksen enintään kolmesta tontista. a) Tarjoukset tehdään erillisinä hakemuksina b) Mikäli sama tarjouksenantaja on tehnyt useamman tarjouksen on hänen ilmoitettava etusijaisjärjestys. 4. Arpa ratkaisee mikäli kahden tai useamman tarjouksentekijän antama tarjous tontista on sama. 5. Tarjouksenantajalla on ainoastaan mahdollisuus saada yksi tontti. Tarjouksen ehdot Tontin puusto korvataan erillisen arvion mukaan (ei sisälly tonttihintaan). Varaussopimus tai vuokrasopimus laaditaan mahdollisimman nopeasti teknisten palveluiden lautakunnan tehtyä päätöksen tonttien saajista. Varausmaksu on 3 % ja vuokramaksu 6 % tonttihinnasta/vuosi. Varaussopimus on voimassa yhden vuoden sopimuksen allekirjoittamisesta. Rakentaminen on aloitettava kahden vuoden sisällä vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Tontit siirtyvät kunnalle mikäli rakentamista ei aloiteta edellä mainitussa ajassa. Tätä käytäntöä noudatetaan jotta tontit eivät seisoisi rakentamattomina liian kauan. Tontit lunastetaan tarjouksen mukaan kun rakennustyöt ovat edenneet vesikaton asentamisvaiheeseen. Tarjoushintaan tehdään indeksitarkistus kolme vuotta vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta samojen periaatteiden mukaan kuin mitä kunnan muiden vuokratonttien kohdalla noudatetaan. Kunnanhallitus tekee päätöksen tontin myynnistä ja kauppakirja laaditaan, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion. Tarjous on voimassa kaksi kuukautta. Luoto / 2018 Tarjouksentekijän allekirjoitus

7 TARJOUSLOMAKE OMAKOTI- TAI RIVITALOTONTISTA Jätetään teknisten palveluiden lautakunnalle suljetussa kuoressa (merkillä Omakotitalotonttitarjous tai Rivitalotonttitarjous ) tai skannattuna ja allekirjoitettuna sähköpostin kautta (thomas.kaldstrom@larsmo.fi) viimeistään klo 15:00. Yksi rivitalotontti on tarjoilla Bosundin asemakaava-alueella ja Lilla Furuholmenin ja Hannulan asemakaava-alueilla tarjoilla omakotitalotontteja. TARJOUS Asemakaava-alue: Hannula Lilla Furuholmen Bosund Tarjous koskee tonttia: Tarjous koskee korttelia: Tarjous ( ): Etusijaisuusjärjestys (1-2-3): RAKENNUSHANKE Arvioitu aloitusajankohta (kuukausi/vuosi): Arvioitu kerrosala: HAKIJA/yhteystiedot: Nimi: Osoite: Puhelin (koti/työ/matkapuhelin): S-posti: Hakijan syntymävuosi: Perhesuhteet: Puoliso/avopuoliso (nimi): Lasten lukumäärä:

8 Tarjouksen valintaperusteet 1. Tarjous on jätettävä tekniselle osastolle viimeistään klo 15:00 ilmoituksessa mainittuun päivämäärään mennessä. 2. Korkein tarjous omakotitalotontista valitaan. Koskien rivitalotonttia huomioidaan tarjouksen lisäksi myös suunnittelu seuraavasti: - Rivitalotonttitarjoukseen liitetään luonnokset asemakaavasta, pysäköintialueista ja julkisivuista sekä luettelo huoneistoaloista. Tontin rakennusoikeudesta on käytettävä vähintään 70 %. 3. Mikäli tarjouksenantaja on kiinnostunut useammasta tontista voi hän tehdä tarjouksen enintään kolmesta tontista. a) Tarjoukset tehdään erillisinä hakemuksina b) Mikäli sama tarjouksenantaja on tehnyt useamman tarjouksen on hänen ilmoitettava etusijaisjärjestys. 4. Arpa ratkaisee mikäli kahden tai useamman tarjouksentekijän antama tarjous tontista on sama. 5. Tarjouksenantajalla on ainoastaan mahdollisuus saada yksi tontti. Tarjouksen ehdot Tontin puusto korvataan erillisen arvion mukaan (ei sisälly tonttihintaan). Varaussopimus tai vuokrasopimus laaditaan mahdollisimman nopeasti teknisten palveluiden lautakunnan tehtyä päätöksen tonttien saajista. Varausmaksu on 3 % ja vuokramaksu 6 % tonttihinnasta/vuosi. Varaussopimus on voimassa yhden vuoden sopimuksen allekirjoittamisesta. Rakentaminen on aloitettava kahden vuoden sisällä vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Tontit siirtyvät kunnalle mikäli rakentamista ei aloiteta edellä mainitussa ajassa. Tätä käytäntöä noudatetaan jotta tontit eivät seisoisi rakentamattomina liian kauan. Tontit lunastetaan tarjouksen mukaan kun rakennustyöt ovat edenneet vesikaton asentamisvaiheeseen. Tarjoushintaan tehdään indeksitarkistus kolme vuotta vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta samojen periaatteiden mukaan kuin mitä kunnan muiden vuokratonttien kohdalla noudatetaan. Kunnanhallitus tekee päätöksen tontin myynnistä ja kauppakirja laaditaan, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion. Tarjous on voimassa kaksi kuukautta. Luoto / 2018 Tarjouksentekijän allekirjoitus

9 TARJOUSLOMAKE OMAKOTI- TAI RIVITALOTONTISTA Jätetään teknisten palveluiden lautakunnalle suljetussa kuoressa (merkillä Omakotitalotonttitarjous tai Rivitalotonttitarjous ) tai skannattuna ja allekirjoitettuna sähköpostin kautta (thomas.kaldstrom@larsmo.fi) viimeistään klo 15:00. Yksi rivitalotontti on tarjoilla Bosundin asemakaava-alueella ja Lilla Furuholmenin ja Hannulan asemakaava-alueilla tarjoilla omakotitalotontteja. TARJOUS Asemakaava-alue: Hannula Lilla Furuholmen Bosund Tarjous koskee tonttia: Tarjous koskee korttelia: Tarjous ( ): Etusijaisuusjärjestys (1-2-3): RAKENNUSHANKE Arvioitu aloitusajankohta (kuukausi/vuosi): Arvioitu kerrosala: HAKIJA/yhteystiedot: Nimi: Osoite: Puhelin (koti/työ/matkapuhelin): S-posti: Hakijan syntymävuosi: Perhesuhteet: Puoliso/avopuoliso (nimi): Lasten lukumäärä:

10 Tarjouksen valintaperusteet 1. Tarjous on jätettävä tekniselle osastolle viimeistään klo 15:00 ilmoituksessa mainittuun päivämäärään mennessä. 2. Korkein tarjous omakotitalotontista valitaan. Koskien rivitalotonttia huomioidaan tarjouksen lisäksi myös suunnittelu seuraavasti: - Rivitalotonttitarjoukseen liitetään luonnokset asemakaavasta, pysäköintialueista ja julkisivuista sekä luettelo huoneistoaloista. Tontin rakennusoikeudesta on käytettävä vähintään 70 %. 3. Mikäli tarjouksenantaja on kiinnostunut useammasta tontista voi hän tehdä tarjouksen enintään kolmesta tontista. a) Tarjoukset tehdään erillisinä hakemuksina b) Mikäli sama tarjouksenantaja on tehnyt useamman tarjouksen on hänen ilmoitettava etusijaisjärjestys. 4. Arpa ratkaisee mikäli kahden tai useamman tarjouksentekijän antama tarjous tontista on sama. 5. Tarjouksenantajalla on ainoastaan mahdollisuus saada yksi tontti. Tarjouksen ehdot Tontin puusto korvataan erillisen arvion mukaan (ei sisälly tonttihintaan). Varaussopimus tai vuokrasopimus laaditaan mahdollisimman nopeasti teknisten palveluiden lautakunnan tehtyä päätöksen tonttien saajista. Varausmaksu on 3 % ja vuokramaksu 6 % tonttihinnasta/vuosi. Varaussopimus on voimassa yhden vuoden sopimuksen allekirjoittamisesta. Rakentaminen on aloitettava kahden vuoden sisällä vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Tontit siirtyvät kunnalle mikäli rakentamista ei aloiteta edellä mainitussa ajassa. Tätä käytäntöä noudatetaan jotta tontit eivät seisoisi rakentamattomina liian kauan. Tontit lunastetaan tarjouksen mukaan kun rakennustyöt ovat edenneet vesikaton asentamisvaiheeseen. Tarjoushintaan tehdään indeksitarkistus kolme vuotta vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta samojen periaatteiden mukaan kuin mitä kunnan muiden vuokratonttien kohdalla noudatetaan. Kunnanhallitus tekee päätöksen tontin myynnistä ja kauppakirja laaditaan, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion. Tarjous on voimassa kaksi kuukautta. Luoto / 2018 Tarjouksentekijän allekirjoitus

11 TARJOUSLOMAKE OMAKOTI- TAI RIVITALOTONTISTA Jätetään teknisten palveluiden lautakunnalle suljetussa kuoressa (merkillä Omakotitalotonttitarjous tai Rivitalotonttitarjous ) tai skannattuna ja allekirjoitettuna sähköpostin kautta (thomas.kaldstrom@larsmo.fi) viimeistään klo 15:00. Yksi rivitalotontti on tarjoilla Bosundin asemakaava-alueella ja Lilla Furuholmenin ja Hannulan asemakaava-alueilla tarjoilla omakotitalotontteja. TARJOUS Asemakaava-alue: Hannula Lilla Furuholmen Bosund Tarjous koskee tonttia: Tarjous koskee korttelia: Tarjous ( ): Etusijaisuusjärjestys (1-2-3): RAKENNUSHANKE Arvioitu aloitusajankohta (kuukausi/vuosi): Arvioitu kerrosala: HAKIJA/yhteystiedot: Nimi: Osoite: Puhelin (koti/työ/matkapuhelin): S-posti: Hakijan syntymävuosi: Perhesuhteet: Puoliso/avopuoliso (nimi): Lasten lukumäärä:

12 Tarjouksen valintaperusteet 1. Tarjous on jätettävä tekniselle osastolle viimeistään klo 15:00 ilmoituksessa mainittuun päivämäärään mennessä. 2. Korkein tarjous omakotitalotontista valitaan. Koskien rivitalotonttia huomioidaan tarjouksen lisäksi myös suunnittelu seuraavasti: - Rivitalotonttitarjoukseen liitetään luonnokset asemakaavasta, pysäköintialueista ja julkisivuista sekä luettelo huoneistoaloista. Tontin rakennusoikeudesta on käytettävä vähintään 70 %. 3. Mikäli tarjouksenantaja on kiinnostunut useammasta tontista voi hän tehdä tarjouksen enintään kolmesta tontista. a) Tarjoukset tehdään erillisinä hakemuksina b) Mikäli sama tarjouksenantaja on tehnyt useamman tarjouksen on hänen ilmoitettava etusijaisjärjestys. 4. Arpa ratkaisee mikäli kahden tai useamman tarjouksentekijän antama tarjous tontista on sama. 5. Tarjouksenantajalla on ainoastaan mahdollisuus saada yksi tontti. Tarjouksen ehdot Tontin puusto korvataan erillisen arvion mukaan (ei sisälly tonttihintaan). Varaussopimus tai vuokrasopimus laaditaan mahdollisimman nopeasti teknisten palveluiden lautakunnan tehtyä päätöksen tonttien saajista. Varausmaksu on 3 % ja vuokramaksu 6 % tonttihinnasta/vuosi. Varaussopimus on voimassa yhden vuoden sopimuksen allekirjoittamisesta. Rakentaminen on aloitettava kahden vuoden sisällä vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Tontit siirtyvät kunnalle mikäli rakentamista ei aloiteta edellä mainitussa ajassa. Tätä käytäntöä noudatetaan jotta tontit eivät seisoisi rakentamattomina liian kauan. Tontit lunastetaan tarjouksen mukaan kun rakennustyöt ovat edenneet vesikaton asentamisvaiheeseen. Tarjoushintaan tehdään indeksitarkistus kolme vuotta vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta samojen periaatteiden mukaan kuin mitä kunnan muiden vuokratonttien kohdalla noudatetaan. Kunnanhallitus tekee päätöksen tontin myynnistä ja kauppakirja laaditaan, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion. Tarjous on voimassa kaksi kuukautta. Luoto / 2018 Tarjouksentekijän allekirjoitus

13 TARJOUSLOMAKE OMAKOTI- TAI RIVITALOTONTISTA Jätetään teknisten palveluiden lautakunnalle suljetussa kuoressa (merkillä Omakotitalotonttitarjous tai Rivitalotonttitarjous ) tai skannattuna ja allekirjoitettuna sähköpostin kautta (thomas.kaldstrom@larsmo.fi) viimeistään klo 15:00. Yksi rivitalotontti on tarjoilla Bosundin asemakaava-alueella ja Lilla Furuholmenin ja Hannulan asemakaava-alueilla tarjoilla omakotitalotontteja. TARJOUS Asemakaava-alue: Hannula Lilla Furuholmen Bosund Tarjous koskee tonttia: Tarjous koskee korttelia: Tarjous ( ): Etusijaisuusjärjestys (1-2-3): RAKENNUSHANKE Arvioitu aloitusajankohta (kuukausi/vuosi): Arvioitu kerrosala: HAKIJA/yhteystiedot: Nimi: Osoite: Puhelin (koti/työ/matkapuhelin): S-posti: Hakijan syntymävuosi: Perhesuhteet: Puoliso/avopuoliso (nimi): Lasten lukumäärä:

14 Tarjouksen valintaperusteet 1. Tarjous on jätettävä tekniselle osastolle viimeistään klo 15:00 ilmoituksessa mainittuun päivämäärään mennessä. 2. Korkein tarjous omakotitalotontista valitaan. Koskien rivitalotonttia huomioidaan tarjouksen lisäksi myös suunnittelu seuraavasti: - Rivitalotonttitarjoukseen liitetään luonnokset asemakaavasta, pysäköintialueista ja julkisivuista sekä luettelo huoneistoaloista. Tontin rakennusoikeudesta on käytettävä vähintään 70 %. 3. Mikäli tarjouksenantaja on kiinnostunut useammasta tontista voi hän tehdä tarjouksen enintään kolmesta tontista. a) Tarjoukset tehdään erillisinä hakemuksina b) Mikäli sama tarjouksenantaja on tehnyt useamman tarjouksen on hänen ilmoitettava etusijaisjärjestys. 4. Arpa ratkaisee mikäli kahden tai useamman tarjouksentekijän antama tarjous tontista on sama. 5. Tarjouksenantajalla on ainoastaan mahdollisuus saada yksi tontti. Tarjouksen ehdot Tontin puusto korvataan erillisen arvion mukaan (ei sisälly tonttihintaan). Varaussopimus tai vuokrasopimus laaditaan mahdollisimman nopeasti teknisten palveluiden lautakunnan tehtyä päätöksen tonttien saajista. Varausmaksu on 3 % ja vuokramaksu 6 % tonttihinnasta/vuosi. Varaussopimus on voimassa yhden vuoden sopimuksen allekirjoittamisesta. Rakentaminen on aloitettava kahden vuoden sisällä vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Tontit siirtyvät kunnalle mikäli rakentamista ei aloiteta edellä mainitussa ajassa. Tätä käytäntöä noudatetaan jotta tontit eivät seisoisi rakentamattomina liian kauan. Tontit lunastetaan tarjouksen mukaan kun rakennustyöt ovat edenneet vesikaton asentamisvaiheeseen. Tarjoushintaan tehdään indeksitarkistus kolme vuotta vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta samojen periaatteiden mukaan kuin mitä kunnan muiden vuokratonttien kohdalla noudatetaan. Kunnanhallitus tekee päätöksen tontin myynnistä ja kauppakirja laaditaan, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion. Tarjous on voimassa kaksi kuukautta. Luoto / 2018 Tarjouksentekijän allekirjoitus

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA. Metsäkylän ja Kortteen alueilta seitsemän omakotitalotonttia. Hakuaika 1. 15.9.2014 kello 15.00

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA. Metsäkylän ja Kortteen alueilta seitsemän omakotitalotonttia. Hakuaika 1. 15.9.2014 kello 15.00 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA Metsäkylän ja Kortteen alueilta seitsemän omakotitalotonttia Hakuaika 1. 15.9.2014 kello 15.00 2 Ylöjärven kaupunki luovuttaa omakotitalotontteja Metsäkylän ja Kortteen

Lisätiedot

Tonttihakemukset tulee palauttaa hakuajan puitteissa os. Sodankylän kunta, Tekninen osasto, PL 60, 99601 SODANKYLÄ.

Tonttihakemukset tulee palauttaa hakuajan puitteissa os. Sodankylän kunta, Tekninen osasto, PL 60, 99601 SODANKYLÄ. SODANKYLÄ KUULUTTAA HAETTAVAKSI TONTTEJA Sodankylän kunta vuokraa yhdeksän uutta pientalotonttia Savikankaalta. Tontit on rakennettava kahden vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta alkaen.

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA Metsäkylän Työlänojan alueelta 32 omakotitalotonttia Hakuaika 3. 21.11.2014 kello 15.00 2 Ylöjärven kaupunki luovuttaa omakotitalotontteja Metsäkylän Työlänojan alueelta

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Vihattulan Kuuratien alueelta viisi omakotitalotonttia. Hakuaika 9. 27.3.2015 kello 15.

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Vihattulan Kuuratien alueelta viisi omakotitalotonttia. Hakuaika 9. 27.3.2015 kello 15. YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA Vihattulan Kuuratien alueelta viisi omakotitalotonttia Hakuaika 9. 27.3.2015 kello 15.00 2 Ylöjärven kaupunki asettaa haettavaksi omakotitalotontteja Vihattulan

Lisätiedot

Jyri VIII asemakaava-alue, tonttien luovutusehdot Tykistöntiellä ja Tykkimiehenkujalla kortteleissa 445,446,435,436 ja 437

Jyri VIII asemakaava-alue, tonttien luovutusehdot Tykistöntiellä ja Tykkimiehenkujalla kortteleissa 445,446,435,436 ja 437 Tekninen lautakunta 21 10.02.2015 Jyri VIII asemakaava-alue, tonttien luovutusehdot Tykistöntiellä ja Tykkimiehenkujalla kortteleissa 445,446,435,436 ja 437 436/10.00.02/2012 Tekla 21 Liperin kunnanvaltuusto

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Hietasmäen ja Vuorentaustan alueilta kolme omakotitalo / paritalotonttia

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Hietasmäen ja Vuorentaustan alueilta kolme omakotitalo / paritalotonttia YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA Hietasmäen ja Vuorentaustan alueilta kolme omakotitalo / paritalotonttia Hakuaika 28.4. 9.5.2014 2 Ylöjärven kaupunki luovuttaa omakotitalo / paritalotontteja

Lisätiedot

151.61 147.03 147.12 145.12 149.94 148.24 152.40 152.86 152.73 147.30 152.38 152.70 152.88 151.78 147.68 150.05 152.63 152.58 152 152.5 148 149 152.5 150 151 152 152.5 149 151 152 II 5 8 9 14 8 45 82 41

Lisätiedot

TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ TONTTI JA SEN LUOVU- TUSEHDOT HAKUAIKA: 10.10.-26.10.2012 KLO 15.00 MENNESSÄ.

TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ TONTTI JA SEN LUOVU- TUSEHDOT HAKUAIKA: 10.10.-26.10.2012 KLO 15.00 MENNESSÄ. TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ TONTTI JA SEN LUOVU- TUSEHDOT HAKUAIKA: 10.10.-26.10.2012 KLO 15.00 MENNESSÄ. 1 Yleisehdot ja -tiedot: ostaja maksaa kaupungille kauppahinnan lisäksi kauppakirjan laatimiskustannuksena

Lisätiedot

Eläinpuiston asemakaava-alueen tonttihintojen ja luovutusehtojen vahvistaminen

Eläinpuiston asemakaava-alueen tonttihintojen ja luovutusehtojen vahvistaminen Eläinpuiston asemakaava-alueen tonttihintojen ja luovutusehtojen vahvistaminen 1387/55.551/2017 Kunnanhallitus 06.03.2017 72 Ranuan eläinpuiston alueen asemakaavoitus on aloitettu 8.3.2010 ja kaavan hyväksymispäätös

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA OMAKOTITALOTONTTEJA

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA OMAKOTITALOTONTTEJA YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA OMAKOTITALOTONTTEJA Tonttihaku Ylöjärven kaupunki luovuttaa alkuvuodesta 2018 seuraavat omakotitalotontit: Kirkonseudun Siltatie: Korttelin 655 tontit 1, 4, 5, 8, 9, 12,

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 50 29.02.2016 Kaupunginvaltuusto 12 21.03.2016. Tonttien myynnin ja vuokraamisen ehdot

Kaupunginhallitus 50 29.02.2016 Kaupunginvaltuusto 12 21.03.2016. Tonttien myynnin ja vuokraamisen ehdot Kaupunginhallitus 50 29.02.2016 Kaupunginvaltuusto 12 21.03.2016 Tonttien myynnin ja vuokraamisen ehdot Khall 29.02.2016 50 (Valm. maankäyttöpäällikkö) Kaupungin hallintosäännössä 41 määrätään että Tekninen

Lisätiedot

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015 VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Siilinjärven kunta Konserni- ja maankäyttöpalvelut 1.10.2015 Sisältö 1. Yleistä...

Lisätiedot

*Korjattu 23.10.2015 kohtaan Maaperä korttelit oikeiksi ja korjattu luovutussopimuksiin oikea ympäristönsuojelulaki.

*Korjattu 23.10.2015 kohtaan Maaperä korttelit oikeiksi ja korjattu luovutussopimuksiin oikea ympäristönsuojelulaki. Tarjouspyyntö Tietolan alueen tonttien luovutuksesta *Korjattu 23.10.2015 kohtaan Maaperä korttelit oikeiksi ja korjattu luovutussopimuksiin oikea ympäristönsuojelulaki. Tarjouspyynnön sisältö Yleistä

Lisätiedot

Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun

Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun Kaupunginhallitus 115 24.03.2014 Kaupunginvaltuusto 41 14.04.2014 Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun 155/52.520/2014 KAUPHALL 24.03.2014

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 176 24.09.2014. 176 Asianro 5990/10.00.02.00/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 176 24.09.2014. 176 Asianro 5990/10.00.02.00/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2014 1 (1) 176 Asianro 5990/10.00.02.00/2014 Asuntotontin 297-33-5-1 (Kärängänkatu 2) myynti / Rakennusliike Lapti Oy Kiinteistöjohtaja Jari Kyllönen Maaomaisuuden hallintapalvelut

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 122. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki Pöytäkirja 122. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi 16.11.2015 Sivu 1 / 1 4698/2015 02.07.00 122 Teollisuustontin vuokraaminen Tero Tahkolalle, kortteli 85127 tontti 13 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä.

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä. R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päivitys 2.10.2017 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT yht. 111 kpl Määräaikainen tonttihaku ajalla 9. - 20.10.2017 klo 15.00 mennessä. Asumisen tontteja on haettavana

Lisätiedot

YLIVIESKAN KAUPUNKI Tekninen palvelukeskus Maankäyttöyksikkö

YLIVIESKAN KAUPUNKI Tekninen palvelukeskus Maankäyttöyksikkö PIENTALOTONTTIEN VARAUS- JA LUOVUTUSMENETTELU 2014 YLIVIESKAN KAUPUNKI Tekninen palvelukeskus Maankäyttöyksikkö TONTIN VARAUS- JA LUOVUTUSMENETELY Pientalotontit Teknisten palveluiden lautakunta hyväksyy

Lisätiedot

Vuokrattavien/myytävien omakotitonttien jatkuva haku 2014

Vuokrattavien/myytävien omakotitonttien jatkuva haku 2014 Vuokrattavien/myytävien omakotitonttien jatkuva haku 2014 Haukipudas, Holma-Haapajärvi ja Heitonkangas Kiiminki, Hakomäki ja Honkimaa Martinniemi, Vahtola Oulunsalo, Niemenranta Vesala Yli-Ii Ylikiiminki,

Lisätiedot

Ohjeita lomarakennuspaikkojen hakijoille. Hakuaika klo 16

Ohjeita lomarakennuspaikkojen hakijoille. Hakuaika klo 16 Ohjeita lomarakennuspaikkojen hakijoille Hakuaika 1.4.2016-13.5.2016 klo 16 OHJEITA TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVIEN LOMARAKENNUSPAIKKOJEN HAKIJOILLE HAKUAIKA JA HAKEMINEN Tarjousten perusteella myytävien

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 57. 57 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2015

Espoon kaupunki Pöytäkirja 57. 57 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2015 01.06.2015 Sivu 1 / 1 2248/02.07.00/2015 57 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2015 Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh. 050 395 2151 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39 04.04.2016 Sivu 1 / 1 1374/2016 02.07.00 39 Tontin vuokraaminen Juvanmalmilta Oy C.J. Hartman Ab:lle rakennus-, sisustus- ja teollisuustarvikkeiden tukkukaupan rakentamista varten, kortteli 85129 Valmistelijat

Lisätiedot

MYYTÄVÄT TONTIT SÄKYLÄSSÄ

MYYTÄVÄT TONTIT SÄKYLÄSSÄ MYYTÄVÄT TONTIT SÄKYLÄSSÄ Asuinrakentamiseen kaavoitettujen tonttien esittelyt ja varaukset sekä hajaasutusalueen tonttien esittely Säkylän kunnan tekninen osasto, Rantatie 268 - tekninen johtaja Tarmo

Lisätiedot

Ohjeita tarjousten perusteella myytävien omakotitonttien hakijoille. Hakuaika klo 16

Ohjeita tarjousten perusteella myytävien omakotitonttien hakijoille. Hakuaika klo 16 Ohjeita tarjousten perusteella myytävien omakotitonttien hakijoille Hakuaika 1.4.2016-25.4.2016 klo 16 OHJEITA TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVIEN OMAKOTITONTTIEN HAKI- JOILLE HAKUAIKA JA HAKEMINEN Tarjousten

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus PL 2200, HELSINGIN KAUPUNKI

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus PL 2200, HELSINGIN KAUPUNKI KAUPPAKIRJA MYYJÄ Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 02011256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI OSTAJA Kiinteistö Oy Asemapäällikönkatu 12 Y-tunnus 0234529-9 Ratavartijankatu

Lisätiedot

Nousiaisten kunta, Y- 0135821-5 (jäljempänä Myyjä ) Tiuraniemi Jarkko Antero, ( ) Koivuranta Aliisa Ida Katariina, ( )

Nousiaisten kunta, Y- 0135821-5 (jäljempänä Myyjä ) Tiuraniemi Jarkko Antero, ( ) Koivuranta Aliisa Ida Katariina, ( ) 1/5 KAUPPAKIRJA MYYJÄ Nousiaisten kunta, Y- 0135821-5 (jäljempänä Myyjä ) OSTAJA Tiuraniemi Jarkko Antero, ( ) Koivuranta Aliisa Ida Katariina, ( ) (jäljempänä Ostaja ) KAUPAN KOHDE Nousiaisten kunnassa

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta yksityishenkilöille perustettavan yhtiön lukuun, kortteli tontti 6

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta yksityishenkilöille perustettavan yhtiön lukuun, kortteli tontti 6 09.05.2016 Sivu 1 / 1 1949/2016 02.07.00 52 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta yksityishenkilöille perustettavan yhtiön lukuun, kortteli 85127 tontti 6 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen,

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin vuokraaminen KOY Minuntalli Lahdelle, kortteli tontti 18

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin vuokraaminen KOY Minuntalli Lahdelle, kortteli tontti 18 13.04.2015 Sivu 1 / 1 1596/02.07.00/2015 38 Teollisuustontin vuokraaminen KOY Minuntalli Lahdelle, kortteli 85128 tontti 18 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 89. 89 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Mertsin Auto- ja Kiinteistö Oy:lle, kortteli 85127 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 89. 89 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Mertsin Auto- ja Kiinteistö Oy:lle, kortteli 85127 tontti 1 23.09.2013 Sivu 1 / 1 3983/02.07.00/2013 89 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Mertsin Auto- ja Kiinteistö Oy:lle, kortteli 85127 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. (09)

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokralle tarjotaan kioski vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokranantaja haluaa tukea pienyrittäjyyttä ilman tarpeettomia alihankkijoita ja siksi vuokra-alueella tapahtuvan toiminnan järjestäminen alihankintana

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 43. 43 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2014

Espoon kaupunki Pöytäkirja 43. 43 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2014 05.05.2014 Sivu 1 / 1 1937/02.07.00/2014 43 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2014 Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh. 050 395 2151 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

HÄITILÄNTIE 18 40-52-7. Viikoittainen tarjousaika 40-52-7

HÄITILÄNTIE 18 40-52-7. Viikoittainen tarjousaika 40-52-7 HÄITILÄNTIE 18 40-52-7 Viikoittainen tarjousaika 40-52-7 TONTIN SIJAINTI Tontti 40-52-7 Häitiläntie 18 sijaitsee Käikälässä n. 7 km keskustasta kaakkoon. TIEDOT TONTISTA Tontilla sijaitsee purkukuntoinen

Lisätiedot

Tontin varaaja velvoitetaan noudattamaan alueen kaavamääräyksiä ja alueelle mahdollisesti laadittuja rakentamistapaohjeita.

Tontin varaaja velvoitetaan noudattamaan alueen kaavamääräyksiä ja alueelle mahdollisesti laadittuja rakentamistapaohjeita. Kaupunginvaltuusto 12.6.2017 Liite 3 38 1 MIKKELIN KAUPUNGIN MUUT YLEISET LUOVUTUSPERUSTEET Luovutus Tontit luovutetaan joko vuokraamalla tai myymällä. Ns. mastopaikkoja ainoastaan vuokrataan. Vuokrasopimuksissa

Lisätiedot

Siikalatva kutsuu Siikalatvan kunnan myynnissä olevat tontit

Siikalatva kutsuu Siikalatvan kunnan myynnissä olevat tontit Siikalatva kutsuu Siikalatvan kunnan myynnissä olevat tontit 1 Siikalatva kutsuu! Haapaveden-Siikalatva seudun kuntayhtymän hallinnoima ja Keskipiste Leader ry rahoittama Siikalatva kutsuu -hanke käynnistyi

Lisätiedot

1. ASUINRAKENNUSTONTIT

1. ASUINRAKENNUSTONTIT 1 JOROISTEN KUNTA TONTTIHINNOITTELU VOIMASSA 1.1.2013 ALKAEN (KV 8.10.2012 36) (Muutos KV 16.9.2013 69) Tonttien myyntihinta on esitetty muodossa /m2. Kaikki jäljempänä esitetyt tontit ovat myös vuokrattavissa.

Lisätiedot

2. Omistus- ja hallintaoikeuden siirtyminen

2. Omistus- ja hallintaoikeuden siirtyminen 1(5) MALLI KAUPPAKIRJA Tontin myynti perustuu Vantaan kaupungin kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen.x.2012 ja kaupunkisuunnittelulautakunnan..2013 lainvoimaiseen päätökseen [sekä asumisasioiden

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 7. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 7. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh 12.01.2015 Sivu 1 / 1 5499/02.07.00/2014 7 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta, kortteli 85127 tontti 3 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh 07.03.2016 Sivu 1 / 1 860/2016 02.07.00 29 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta, kortteli 85127 tontti 3 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

Syksyllä 2014 myyntiin ja vuokralle asetettavat omakotitalotontit Metsäkylän Työlänojan alueelta

Syksyllä 2014 myyntiin ja vuokralle asetettavat omakotitalotontit Metsäkylän Työlänojan alueelta Kaupunginhallitus 325 15.09.2014 Syksyllä 2014 myyntiin ja vuokralle asetettavat omakotitalotontit Metsäkylän Työlänojan alueelta 458/52.522/2014 KAUPHALL 325 Kaupunginarkkitehti Ritva Kangasniemi Ylöjärven

Lisätiedot

TONTTIEN MYYNTIIN ASETTAMINEN

TONTTIEN MYYNTIIN ASETTAMINEN Maankäyttöpalvelut TONTTIEN MYYNTIIN ASETTAMINEN MAALAHDENTIE 13-15 KIINTEISTÖT ELLILÄ JA EIJALA Mäntsälän kunta Maankäyttö 1.6.2018-3.8.2018 TONTTIEN MYYNTIIN ASETTAMINEN, MAALAHDENTIE 13-15 Mäntsälän

Lisätiedot

Asunto-, yritys- ja erityisryhmien tonttien luovutusperusteet, -tavat ja -ehdot

Asunto-, yritys- ja erityisryhmien tonttien luovutusperusteet, -tavat ja -ehdot Asunto-, yritys- ja erityisryhmien tonttien luovutusperusteet, -tavat ja -ehdot D/466/10.00.02.03/2015 Asian valmistelija Ora Nuutinen, puh. 014 266 5073 Asunto-, yritys- ja erityisryhmien tonttien luovutuksessa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 17/2015 1 (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/12 4.11.2015

Helsingin kaupunki Esityslista 17/2015 1 (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/12 4.11.2015 Helsingin kaupunki Esityslista 17/2015 1 (5) Päätöshistoria Kaupunginhallitus 26.10.2015 1007 HEL 2015-010488 T 10 01 00 Esitys A Kaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle seuraavaa: päättää

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 21

Espoon kaupunki Pöytäkirja 21 11.03.2013 Sivu 1 / 1 1196/02.07.00/2013 21 Tontin vuokraaminen Juvanmalmilta Rakennuspalvelu J. Nyström Oy:lle varastohallin rakentamista varten, kortteli 85128 tontti 8 Valmistelijat / lisätiedot: Pulkkinen

Lisätiedot

VÄLSKÄRINKUJA JA VENKA. Sijaintikartta. Maankäyttöosasto 22.4.2013/ESu VÄLSKÄRINKUJA VENKA VENKA VÄLSKÄRINKUJA. . NAANTALI Luovutettavat tontit 2013

VÄLSKÄRINKUJA JA VENKA. Sijaintikartta. Maankäyttöosasto 22.4.2013/ESu VÄLSKÄRINKUJA VENKA VENKA VÄLSKÄRINKUJA. . NAANTALI Luovutettavat tontit 2013 VÄLSKÄRINKUJA VENKA VENKA VÄLSKÄRINKUJA. NAANTALI Luovutettavat tontit 2013 VÄLSKÄRINKUJA JA VENKA Sijaintikartta M:\KARTTA\LIITE\2013\Liitekartat\Luovutettavat_tontit_kiinteistot\Valskarinkuja\Sijaintikartta.pdf

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 33

Espoon kaupunki Pöytäkirja 33 15.04.2013 Sivu 1 / 1 1734/02.07.00/2013 33 Tontin vuokraaminen Juvanmalmilta Matti Tausalle perustettavan kiinteistöosakeyhtiön lukuun varastorakennuksen ja tuotantotilan rakentamista varten, korttelin

Lisätiedot

Kauppa kirja Luonnos 22.5.2015. Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali. Timo Noko Naantali.

Kauppa kirja Luonnos 22.5.2015. Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali. Timo Noko Naantali. Naantalin kaupunki 1 Myyjä Kauppa kirja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali. 1 2 Ostaja Timo Noko Naantali. 3 Kaupan kohde Naantalin kaupungin 8. kaupunginosan (Luolala)

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin.

Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin. TARJOUSPYYNTÖ Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin. Tontin kiinteistötunnus on 698 1 26 9. Tontin osoite on Korkalonkatu 12. Tontin pinta ala

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Siikajärven Maanrakennus Oy:lle, kortteli tontti 18

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Siikajärven Maanrakennus Oy:lle, kortteli tontti 18 09.05.2016 Sivu 1 / 1 1948/2016 02.07.00 51 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Siikajärven Maanrakennus Oy:lle, kortteli 85128 tontti 18 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877

Lisätiedot

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot 100 tonteille.

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot 100 tonteille. Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot 100 tonteille. Tonttien varaaminen tontti tulee varata 1.1-31.12.2019 välisenä aikana enintään 2 tonttia/varaaja tonttivaraus on voimassa vain 6 kuukautta, jonka

Lisätiedot

ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA

ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA 15.5.2017, ver 1 Sivu 1 / 7 ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA SOPIMUKSEN OSAPUOLET (Kapulin yritysalue / kortteli 2313) y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös:

Lisätiedot

Vuokrasopimus tehdään saakka.

Vuokrasopimus tehdään saakka. Maanvuokrasopimuksen tekeminen ja vuokraehdot jalkapallohallille Välivainiolla, Castrenin kenttä, Väl-23; Oulun Palloseura - jalkapallo ry Dno TEKE: 4297 /631/2011 Tekninen lautakunta 20.9.2011 421 Tekninen

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA MYYJÄ: Kauhavan kaupunki, y-tunnus 0208852-8 Kauppatie 109, 62200 KAUHAVA. OSTAJA: Eepee-Kiinteistöt Oy, y-tunnus 2285106-8 Osoite: PL 70, 60101 SEINÄJOKI. KAUPAN KOHDE: Kauhavan

Lisätiedot

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot Suomi100 tonteille.

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot Suomi100 tonteille. Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot Suomi100 tonteille. Tonttien varaaminen tontti tulee varata 1.7.2017-30.6.2018 välisenä aikana enintään 2 tonttia/varaaja tonttivaraus on voimassa vain 6 kuukautta,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (7) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (7) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (7) 87 Neljän pientalotontin myyminen (Vartiokylä, tontit 45454/45-48) HEL 2012-016618 T 10 01 01 01 Kiinteistökartta K5 T3, Vehkalahdenkuja 9,10,14 ja 18 Päätös

Lisätiedot

Myyjä Kaustisen kunta, PL 10, KAUSTINEN, PedeCon Oy Ab, Pohjanlahdentie 61, PIETARSAARI, :

Myyjä Kaustisen kunta, PL 10, KAUSTINEN, PedeCon Oy Ab, Pohjanlahdentie 61, PIETARSAARI, : ASUNTOTONTIN KAUPPAKIRJA Kaupan kohde Tällä kauppakirjalla myydään ja luovutetaan seuraavin ehdoin jäljempänä kohdassa 3 mainittuun asuntotarkoitukseen oheiseen karttaan merkitty Kaustisen kunnan Kaustin

Lisätiedot

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä.

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä. R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päivitys 2.3.2017 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT Määräaikainen tonttihaku ajalla 13. - 24.3.2017 klo 15.00 mennessä. Asuntotontteja (AO) on haettavana Ylikylässä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 136 25.06.2014. 136 Asianro 3923/10.00.02.01/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 136 25.06.2014. 136 Asianro 3923/10.00.02.01/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) 136 Asianro 3923/10.00.02.01/2014 Omakotitonttien luovuttaminen vuoden 2015 rakentamiseen Kiinteistöjohtaja Jari Kyllönen Maaomaisuuden hallintapalvelut Kaupungilla

Lisätiedot

Alueen asemakaava ja yleissuunnitteluohjeet

Alueen asemakaava ja yleissuunnitteluohjeet 2 Sijainti Siirin tontit sijaitsevat n. 5 km keskustasta itään. Alue sijaitsee aivan Harvoilanmäen asuntomessualueen vieressä. Asuntomessualue avasi Siirin uuden asuinalueen. Kaikkiaan Siirin alueelle

Lisätiedot

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä.

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä. R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päivitys 2.3.2017 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT Määräaikainen tonttihaku ajalla 13. - 24.3.2017 klo 15.00 mennessä. Asuntotontteja (AO) on haettavana Ylikylässä

Lisätiedot

TEOLLISUUS- JA LIIKERAKENNUSTONTTIEN LUOVUTTAMISESSA NOUDATETTAVAT YLEISET PERUSTEET

TEOLLISUUS- JA LIIKERAKENNUSTONTTIEN LUOVUTTAMISESSA NOUDATETTAVAT YLEISET PERUSTEET Kunnanhallitus 18 16.01.2017 Kunnanvaltuusto 6 25.01.2017 TEOLLISUUS- JA LIIKERAKENNUSTONTTIEN LUOVUTTAMISESSA NOUDATETTAVAT YLEISET PERUSTEET 3080/10.00.00.04/2017, 371/00.01.01.00/2013 KHAL 16.01.2017

Lisätiedot

Myyjä Kaustisen kunta, PL 10, KAUSTINEN, Kauppahinta 1. Kauppahinta on kaksikymmentäviisituhatta (25.000) euroa.

Myyjä Kaustisen kunta, PL 10, KAUSTINEN, Kauppahinta 1. Kauppahinta on kaksikymmentäviisituhatta (25.000) euroa. ASUNTOTONTIN KAUPPAKIRJA Kaupan kohde Tällä kauppakirjalla myydään ja luovutetaan seuraavin ehdoin jäljempänä kohdassa 3 mainittuun asuntotarkoitukseen ja hevostalli tarkoitukseen oheiseen karttaan merkitty

Lisätiedot

HAETTAVANA TONTTEJA OULUN KAUPUNGILTA

HAETTAVANA TONTTEJA OULUN KAUPUNGILTA HAETTAVANA TONTTEJA OULUN KAUPUNGILTA Haku alkaa 29.3.2018 ja sähköiset hakemukset tulee jättää 26.4.2018 klo 16.00 mennessä. o o o o o Kivikkokankaalta 1 kpl Hiukkavaaran Vaskikankaalta 12 kpl Ritaharjusta

Lisätiedot

ASUNTOTONTTIEN LUOVUTTAMISESSA NOUDATETTAVAT YLEISET PERUSTEET

ASUNTOTONTTIEN LUOVUTTAMISESSA NOUDATETTAVAT YLEISET PERUSTEET ASUNTOTONTTIEN LUOVUTTAMISESSA NOUDATETTAVAT YLEISET PERUSTEET Yleiset luovutusperusteet 1. Luovutustavat Tontin luovutuksien tueksi laaditaan vuosittain tontinluovutussuunnitelma, jossa määritetään seuraavan

Lisätiedot

1070 m²:n suuruinen määräala tilasta 778-403-3-58 Kenttämaa sekä 2762 m²:n suuruinen määräala tilasta 778-403-3-4 Ampumarata.

1070 m²:n suuruinen määräala tilasta 778-403-3-58 Kenttämaa sekä 2762 m²:n suuruinen määräala tilasta 778-403-3-4 Ampumarata. KAUPPAKIRJA Myyjä: Suonenjoen kaupunki (0208061-4) PL 13, 77601 SUONENJOKI Ostaja: Rakennusliike Pihatto Oy (2043919-2) Rautalammintie 13 B 13, 77600 Suonenjoki Kaupan kohde: 1070 m²:n suuruinen määräala

Lisätiedot

Tekninen toimi. Tarjous on toimitettava liitteenä 2 olevalla tarjouslomakkeella.

Tekninen toimi. Tarjous on toimitettava liitteenä 2 olevalla tarjouslomakkeella. TARJOUSPYYNTÖ VÄHÄJÄRVEN KOSTEIKON 2 VAIHEEN RAKENTAMISESTA Urakan kohde Nivalan kaupungin tekninen toimi pyytää tarjoustanne Vähäjärven kosteikon 2 vaiheen rakennustöistä. Vähäjärven kosteikon 2 vaiheen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 73. 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 73. 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1 31.08.2015 Sivu 1 / 1 2478/02.07.00/2015 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Laura Schrey, puh. 040 536 1739 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 117 26.06.2013. 117 Asianro 4839/10.00.02.09/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 117 26.06.2013. 117 Asianro 4839/10.00.02.09/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) 117 Asianro 4839/10.00.02.09/2013 Omakotitonttien luovuttaminen vuoden 2014 rakentamiseen Kiinteistöjohtaja Jari Kyllönen Maaomaisuuden hallintapalvelut Kaupungilla

Lisätiedot

tonttiosasto TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄT PIENTALOTONTIT VANTAALTA 2006 Tiedustelut: suunnittelija Helena Vuolanto Puh.

tonttiosasto TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄT PIENTALOTONTIT VANTAALTA 2006 Tiedustelut: suunnittelija Helena Vuolanto Puh. tonttiosasto TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄT PIENTALOTONTIT VANTAALTA 2006 Tiedustelut: suunnittelija Helena Vuolanto Puh. 169 3955 Helsingin kaupungin kiinteistöviraston tonttiosasto Helsinki 14.2.2006

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 115

Espoon kaupunki Pöytäkirja 115 04.11.2013 Sivu 1 / 1 467/02.07.00/2012 115 Vuokrauspäätöksen jatkaminen Sähkö-Polar Oy:lle perustettavan kiinteistöyhtiön lukuun, kortteli 30350 tontti 2 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh.

Lisätiedot

TONTTEJA JA KIINTEISTÖJÄ

TONTTEJA JA KIINTEISTÖJÄ TONTTEJA JA KIINTEISTÖJÄ 1. Tannila (tontit 1 ja 2) Alueella on valmis vesi- ja viemäriverkosto, omakotitalotonttien koot ovat noin 3500 m 2 4000 m 2 ja niiden rakennusoikeus on 0,15, kaavamerkintä on

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 57

Espoon kaupunki Pöytäkirja 57 02.06.2014 Sivu 1 / 1 2228/02.07.00/2014 57 Asuinkerrostalotontin myynti Niittykummusta Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varmalle, SATO Asunnot Oy:lle ja SRV Rakennus Oy:lle, kortteli 15051 tuleva tontti

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 8.7.2014, ver 1 Sivu 1 / 5 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET (Kaunismäen alue / vuokratontti) MYYJÄ Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä. puhelin: 019-264 5000

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. 34 Kolmen asuntotontin vuokraus Gumbölestä Skanska Talonrakennus Oy:lle, kortteli 71020 tontit 10, 11 ja 12

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. 34 Kolmen asuntotontin vuokraus Gumbölestä Skanska Talonrakennus Oy:lle, kortteli 71020 tontit 10, 11 ja 12 13.04.2015 Sivu 1 / 1 1602/02.07.00/2015 34 Kolmen asuntotontin vuokraus Gumbölestä Skanska Talonrakennus Oy:lle, kortteli 71020 tontit 10, 11 ja 12 Valmistelijat / lisätiedot: Laura Schrey, puh. 040 536

Lisätiedot

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päivitys 26.9.2019 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT yht. 47 kpl Määräaikainen tonttihaku ajalla 30.9. - 11.10.2019 klo 15.00 mennessä Asuntotontteja on haettavana

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT Huom! Ruusutarhojen tonttien hakuaika on

MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT Huom! Ruusutarhojen tonttien hakuaika on MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2010 Huom! Ruusutarhojen tonttien hakuaika on 15.4. 14.5.2010 KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2010 Mäntsälän kunnalla on luovutettavana yhteensä

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1/5 JOUTSAN KUNNAN KATUJEN ASFALTOINTI 2015 Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Hankintamenettely ja hankinnasta

Lisätiedot

3 Naantalin kaupungin 12. kaupunginosan (Pirttiluoto) 42. korttelin tontti nro 5, osoitteessa Pirttiluodontie X, 21110 Naantali.

3 Naantalin kaupungin 12. kaupunginosan (Pirttiluoto) 42. korttelin tontti nro 5, osoitteessa Pirttiluodontie X, 21110 Naantali. 1 1 Myyjä Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 2 Ostaja 3 Kaupan kohde Naantalin kaupungin 12. kaupunginosan (Pirttiluoto) 42. korttelin tontti nro 5, osoitteessa Pirttiluodontie X, 21110 Naantali.

Lisätiedot

Valkeakosken kaupunki ( ), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, Valkeakoski. Sukunimi, Etunimet, jäljempänä ostaja. sotu/y-tunnus Osoite:

Valkeakosken kaupunki ( ), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, Valkeakoski. Sukunimi, Etunimet, jäljempänä ostaja. sotu/y-tunnus Osoite: 1(5) KAUPPAKIRJA MYYJÄ OSTAJA KAUPAN KOHDE KAUPPAHINTA KAUPAN MUUT EHDOT Valkeakosken kaupunki (0157568-2), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski. Sukunimi, Etunimet, jäljempänä ostaja. sotu/y-tunnus

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2009

MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2009 MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2009 KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2009 Mäntsälän kunnalla on luovutettavana yhteensä 18 omakotitalotonttia neljältä eri alueelta. Erityistä tonttien

Lisätiedot

KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1453/2018. Tontti-insinööri Tekninen keskus, geodeetti Juha Iivonen

KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1453/2018. Tontti-insinööri Tekninen keskus, geodeetti Juha Iivonen KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1453/2018 Tontti-insinööri 13.11.2018 1 48 TONTINOSAN 7280/5 MYYMINEN, MÄÄRÄALA KIINTEISTÖSTÄ 211-442-4-95 LAKOLAMMENPUISTO Tekninen keskus, geodeetti Juha

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 65. 65 Asuntotontin vuokraaminen Leppävaarasta Avara Koti Oy:lle, korttelin 51038 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 65. 65 Asuntotontin vuokraaminen Leppävaarasta Avara Koti Oy:lle, korttelin 51038 tontti 1 02.06.2014 Sivu 1 / 1 4766/02.07.00/2012 122 3.12.2012 122 2.12.2013 65 Asuntotontin vuokraaminen Leppävaarasta Avara Koti Oy:lle, korttelin 51038 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh.

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ Yrjänänkatu 2a TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Yrjänänkatu 2a sijaitsevan rakennetun kiinteistön kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (hyväksytyn tonttijaon

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 7091/ /2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 7091/ /2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2015 1 (1) 178 Asianro 7091/10.00.02.01/2015 Julkulan omakotitonttien luovuttaminen Kiinteistöjohtaja Jari Kyllönen Maaomaisuuden hallintapalvelujen tukipalvelut Kaupungilla

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ 1 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN JA LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ 2 1. KAUPAN OSAPUOLET Myyjä Pirkanmaan Osuuskauppa ( Myyjä ), (Y tunnus: 0536307 0), PL 130, 33101 Tampere Ostaja Lempäälän

Lisätiedot

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv)

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) Yhdyskuntatekniikan lautakunta 27 20.04.2017 Kunnanhallitus 145 02.05.2017 Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) 282/10.00.02/2017 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Oy Andersson Ab:lle, kortteli tontti 12

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Oy Andersson Ab:lle, kortteli tontti 12 03.06.2013 Sivu 1 / 1 2513/02.07.00/2013 64 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Oy Andersson Ab:lle, kortteli 85128 tontti 12 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. (09) 816 25911 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

LUONNOS 1. Huittisten kaupunki (Y-tunnus 0203762-4), jäljempänä Myyjä

LUONNOS 1. Huittisten kaupunki (Y-tunnus 0203762-4), jäljempänä Myyjä 1 / 6 LUONNOS 1 KAUPPAKIRJA (19.3.2012/UO) KAUPAN OSAPUOLET MYYJÄ Huittisten kaupunki (Y-tunnus 0203762-4), jäljempänä Myyjä Risto Rytin katu 36 32700 Huittinen OSTAJA (he- / Y-tunnus), jäljempänä Ostaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 63. 63 Viiden asuntotontin vuokrauspäätöksen jatkaminen (Bassenkylän ja Kurtinmalmin asuntotonttihaku 2014)

Espoon kaupunki Pöytäkirja 63. 63 Viiden asuntotontin vuokrauspäätöksen jatkaminen (Bassenkylän ja Kurtinmalmin asuntotonttihaku 2014) 06.06.2016 Sivu 1 / 1 2976/10.00.02/2014 124 1.12.2014 102 19.10.2015 63 Viiden asuntotontin vuokrauspäätöksen jatkaminen (Bassenkylän ja Kurtinmalmin asuntotonttihaku 2014) Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

KAUPUNGIN TONTTIEN VARAUS- JA LUOVUTUSME NETTELY Voimaantulo 1.1.2003

KAUPUNGIN TONTTIEN VARAUS- JA LUOVUTUSME NETTELY Voimaantulo 1.1.2003 1.1 Yleistä KAUPUNGIN TONTTIEN VARAUS- JA LUOVUTUSME NETTELY Voimaantulo 1.1.2003 Ympäristölautakunta hinnoittelee kaupungin omistamat kaavoitetut, luovutuskelpoiset omakoti-, rivitalo- ja teollisuustontit

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ 1 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN JA LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ 2 1. KAUPAN OSAPUOLET Myyjä Pirkanmaan Osuuskauppa ( Myyjä ), (Y-tunnus: 0536307-0), PL 130, 33101 Tampere Ostaja Lempäälän

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 20

Espoon kaupunki Pöytäkirja 20 11.03.2013 Sivu 1 / 1 1195/02.07.00/2013 20 Tontin vuokraaminen Juvanmalmilta Risorius Oy:lle perustettavan kiinteistöosakeyhtiön lukuun varastohallirakennuksen rakentamista varten, kortteli 85128 Valmistelijat

Lisätiedot

319 11.12.2012 14 04.06.2013. 14 Rakennusvelvoitteen lykkäys/asunto Oy Sipoon Karpalo / Uppskjutande av byggnadsförpliktelse/asunto Oy Sipoon Karpalo

319 11.12.2012 14 04.06.2013. 14 Rakennusvelvoitteen lykkäys/asunto Oy Sipoon Karpalo / Uppskjutande av byggnadsförpliktelse/asunto Oy Sipoon Karpalo Kunnanhallitus/Kommunstyrel sen Kunnanhallitus/Kommunstyrel sen 319 11.12.2012 14 04.06.2013 14 Rakennusvelvoitteen lykkäys/asunto Oy Sipoon Karpalo / Uppskjutande av byggnadsförpliktelse/asunto Oy Sipoon

Lisätiedot

Tämän kiinteistökaupan kaikki ehdot on esitetty tässä kauppakirjassa.

Tämän kiinteistökaupan kaikki ehdot on esitetty tässä kauppakirjassa. KAUPPAKIRJA 1(5) MYYJÄ OSTAJA Ylivieskan kaupunki, 0190557-3 PL 70, 84101 YLIVIESKA nimi, tunnus Osoite: KAUPAN KOHDE KAUPPAHINTA KAUPAN MUUT EHDOT Ylivieskan kaupungin xx kaupunginosan (x.) korttelin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI KAUPPAKIRJA LUONNOS MYYJÄ Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI OSTAJA Kiinteistö Oy Kasarmikatu 21 Y-tunnus 2683399-1 Eteläesplanadi

Lisätiedot

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti 1 TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2014 Sivu 1/ 5 Rantsilan päiväkoti Tilaaja: Siikalatvan kunta Tekniset palvelut Pulkkilantie 4 92600 PULKKILA KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus 50 29.02.2016 Kaupunginvaltuusto 12 21.03.2016 Kaupunginhallitus 96 09.05.2016 Kaupunginvaltuusto 20 16.05.2016 Tonttien myynnin ja vuokraamisen ehdot Khall 29.02.2016 50 (Valm. maankäyttöpäällikkö)

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 23

Espoon kaupunki Pöytäkirja 23 12.03.2012 Sivu 1 / 1 1134/02.07.00/2012 23 Tontin vuokraaminen Juvanmalmilta Oy C.J. Hartman Ab:lle rakennus-, sisustus- ja teollisuustarvikkeiden tukkukaupan rakentamista varten, kortteli 85129 Valmistelijat

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 91. Valmistelijat / lisätiedot: Laine Henry, puh. (09) 816 25929 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki Pöytäkirja 91. Valmistelijat / lisätiedot: Laine Henry, puh. (09) 816 25929 etunimi.sukunimi@espoo.fi 08.10.2012 Sivu 1 / 1 4130/02.07.00/2012 91 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2013 Valmistelijat / lisätiedot: Laine Henry, puh. (09) 816 25929 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot