TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUOSILLE JA SEKÄ OPTIONA LUKUVUOSILLE JA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUOSILLE JA SEKÄ OPTIONA LUKUVUOSILLE JA"

Transkriptio

1 TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 8 TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUOSILLE JA SEKÄ OPTIONA LUKUVUOSILLE JA Yleistä Ksken Tl kunta / sivistystimi (jäljempänä staja) pyytää tarjuksia jäljempänä määritellyn stliikenteen hitamisesta tässä tarjuspyynnössä mainittujen asiakirjjen ja ehtjen mukaisesti. Edellytämme, että tarjaja situtuu slmimaan heisen mallin mukaisen stliikennespimuksen. Kulukuljetusten periaatteena n, että kunta ensisijaisesti hyödyntää julkista liikennettä sillin, kun sen käyttäminen n mahdllista. Mikäli julkisen liikenteen käyttö ei le mahdllista, käytetään kunnan stamaa kulukuljetusta. Tarjuskilpailu n avin kaikille, jilla n stliikenteen harjittamiseen ikeuttava taksi- tai jukkliikennelupa. Pyydämme tarjustanne jäljempänä määriteltyjen kulukuljetusten hitamisesta. Ostajan tiedt Ostaja Ksken Tl kunta (y-tunnus ) Osite Yhteyshenkilö Sivistystimi, Härkätie 5, Kski TL Timistsihteeri Sanna Sal, (02) , sanna.sal@kski.fi Hankintamenettely ja nudatettavat lait sekä säännökset Hankintaan käytetään EU-hankinnan menettelyn säännöksiä. Hankintailmitus n julkaistu Hilmapalvelussa, Ksken Tl kunnan internet-sivuilla sitteessa ja kunnan ilmitustaululla. Hankintamenettelynä käytetään avinta menettelyä. Hankinnassa nudatetaan lakia julkisista hankinnista (1397/2016). Hankinnan khde, spimuskausi ja pti Tarjuskilpailu kskee perus-, luki- ja esipetuksen kulukuljetusten hitamista lukuvusina ja Liikenne alitetaan ja spimuskausi alkaa Ostajan harkinnan ja päätöksen mukaan tarjuskilpailun vittajan kanssa vidaan tehdä jatkspimus lukuvusille ja pti-ikeuteen perustuvana surahankintana. Liikennöitsijä situtuu näihin jatkvusiin tarjuksessaan. Kunta päättää erikseen näiden ptivusien käytöstä ennen uuden tarjuskilpailun käynnistämistä.

2 TARJOUSPYYNTÖ Sivu 2 / 8 Liikennöinti tapahtuu vahvistettujen kulupäivien mukaisesti aamulla ja iltapäivällä. Lukukauden päättymispäivä vi lla lauantai. Kulupäivät alkavat kaikilla kuluasteilla kl Yläkulussa kulupäivä päättyy kl Alakulussa kulupäivä päättyy tasatunnein vaihtelevasti kl välillä ja esikulussa kl Lukissa n 6-jaksjärjestelmä ja kulu päättyy kl paitsi kunkin jaksn viimeisellä viiklla kulu päättyy vaihtelevasti tasatunnein kl Ajettavat reitit ja suritteet tarkistetaan lukuvuden käynnistyessä, kun n käytettävissä lpulliset tiedt ppilaista ja lukujärjestyksistä. Tarkistukset tehdään stajan ja valittujen spimuskumppanien kanssa yhteistyössä. Lpullinen päätösvalta n kuitenkin stajalla. Kuljetukset hidetaan pääsin samalta suunnalta tulevien ppilaiden ryhmäkuljetuksina. Tarjuspyynnön liitteessä levat ppilastiedt perustuvat syksyn 2016 alustavasti tiedssa levaan tilanteeseen. Reitit, ajajat ja ppilasmäärät vat hjeellisia eivätkä sid stajaa. Spimuskauden aikana ppilasmääriin ja kuljetuskhteisiin saattaa tulla muutksia ja stajalla n ikeus tarkastaa reittejä ja aikatauluja tarpeen mukaan. Päävastuu reitin ja aikataulujen timivuudesta ja täsmällisyydestä kuuluu liikennöitsijälle. Tarjajalle asetetut vaatimukset, timittajan kelpisuus Tarjuksen jättäjän tulee antaa vakuutus tarjuspyynnön liitteenä levalla ESPD-vakilmakkeella seuraavista yhteiskunnallisten velvitteiden täyttämisestä. 1. tarjaja n merkitty ammatti- tai elinkeinrekisteriin (kaupparekisterite) 2. vervelkatdistus 3. js yrityksellä n työntekijä, eläkevakuutusyhtiön tdistus työntekijän eläkevakuutusmaksujen surittamisesta sekä yrityksen itse tekemä selvitys käytettävästä työehtspimuksesta ja työterveyshulln järjestämisestä 4. selvitys yrityksen kuulumisesta ennakkperintä- ja arvnlisävervelvllisten rekisteriin ja js yrityksellä n työntekijöitä myös selvitys työnantajarekisteriin kuulumisesta Yllämainittuja tietja käytetään liikennöitsijän kelpisuuden arviinnissa ja tilaajavastuulain selvitysvelvitteen täyttämisessä. Valituksi tulleen tarjajan tulee timittaa edellä mainitut asiakirjat ennen hankintaspimuksen allekirjittamista. Tdistukset eivät saa lla klmea kuukautta vanhempia spimuksen allekirjitushetkestä lukien. Lisäksi tarjajan tulee timittaa tarjuksen mukana: 1. kpi vimassa levasta taksi- tai jukkliikenneluvasta 2. tdiste siitä, että tarjttava kalust täyttää vähimmäisvaatimuksen päästölukasta Tarjuksessa tulee ilmetä tarjajan nimi ja yhteystiedt sekä, js kysymys n ikeushenkilöstä, liikenteestä vastaavan henkilön nimi ja yhteystiedt. Valitun tarjajan tulee timittaa riksrekisterite tilaajalle ennen hankintaspimuksen allekirjittamista. Riksrekisterite ei saa lla 6 kuukautta vanhempi spimuksen allekirjitushetkestä lukien.

3 TARJOUSPYYNTÖ Sivu 3 / 8 Kalustn laatuvaatimukset: Liikenteessä käytettävän autn tulee täyttää tarjuspyynnön mukaiset vaatimukset kk spimuskauden ajan. Autn n täytettävä kullinkin vimassa levien Sumen lakien, asetusten ja viranmaisten antamien määräysten vaatimukset henkilökuljetuksiin käytettävälle autlle. Liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen vaatimuksia kulu- ja päiväktikuljetusten kurmituksesta ja turvallisuusjärjestelyistä (553/2006) n nudatettava. Spimuskauden aikana palveluun tarjttava aut vidaan uusia vastaavaan, paikkaluvultaan vähintään samankkiseen uudempaan autn. Hintaa ei vi muuttaa autn vaihtumisen vuksi. Kalustluettellmake tai vastaavat tiedt n timitettava stajalle uudesta autsta välittömästi. Aut tulee lla varusteltu alkluklla alklukklain mukaisesti (730/2016). Tdistus alklukn asennuksesta ja kalibrinnista ja seuraavasta kalibrintipäivästä n pidettävä ajn aikana mukana ajneuvssa. Autjen käytöstä aiheutuvat energia- ja ympäristövaikutukset humiidaan ja käytettävän kalustn n täytettävä vähintään Eur 4-lukka. Kulukuljetuksissa käytettävä aut tulee merkitä liikenne- ja viestintäministeriön kulu- ja päiväktikuljetusten kurmituksesta ja turvallisuusjärjestelyistä annetun asetuksen mukaisin tunnuksin. Käytettävän autn tulee lla Sumen tieliikenteeseen hyväksytty, timintakuntinen ja katsastettu. Aut n ltava hullettu ja siivttu sekä autn teknisten laitteiden tulee timia mitteettmasti. Autssa n ltava matkapuhelin, jsta kuljettaja saadaan tavitettua tarvittaessa. Liikennöitsijä n velvllinen häiriötilanteessa (esimerkiksi rikkutunut aut tai kuljettajan sairastuminen) järjestämään tarjamansa khteen kuljetukset. Tarjuksessa tulee esittää kalustn tiedt täyttämällä kalustn tiedt kaavake. Ostajalla n ikeus tarkastaa liikennöitsijän ajneuvkalust ja hultpalvelut. Tarkastukset eivät vähennä liikennöitsijän vastuuta ja velvllisuuksia. Palvelun laatuvaatimukset: Liikennöitsijä situtuu kiinnittämään humita palvelun laatuun. Tavitteena n matkustajien erityisistä tarpeista jhtuvan yksilöllisen ja ystävällisen palvelun tteuttaminen. Ostajan ja liikennöitsijän välinen yhteydenpit n jatkuvaa niin, että mahdllisiin esille tuleviin ngelmiin etsitään välittömästi ratkaisut. Palvelun edelleen kehittäminen tulee lla sa timintaa. Asiakaspalvelun tulee täyttää vähintään seuraavat vaatimukset: - Asiakaspalvelun tulee lla ystävällistä ja asiallista. Kuljettajan pitää tarvittaessa avustaa ppilasta eikä ppilaita saa missään lsuhteissa jättää ilman valvntaa. - Kuljetuksissa tulisi käyttää mahdllisuuksien mukaan vakikuljettajia - Kuljettajalla tulee lla asianmukainen sumen kielen suullinen tait ja paikallistuntemus - Kuljettaja hulehtii järjestyksen ylläpidsta kuljetuksen aikana ja puuttuu tarvittaessa ppilaiden käyttäytymiseen. Kulun järjestyssäännöt vat vimassa myös kulumatkjen aikana. - Ennen ajn alittamista kuljettajan tulee varmistaa, että ppilas n kiinnittänyt turvavyön niissä autissa, jissa turvavyöt vat paklliset

4 TARJOUSPYYNTÖ Sivu 4 / 8 - Kuljettajan tulee hulehtia, että autn lämpötila ja ilmanvaiht vat matkustajan kannalta asianmukaiset ja miellyttävät - Liikennöitsijä ja kuljettajat nudattavat salassapitvelvllisuutta - Kuljettajan edellytetään sallistuvan stajan mahdllisesti järjestämiin inf- ja kulutustilaisuuksiin - Tupakinti ja päihteiden käyttö vat ehdttman kiellettyjä - Liikennöitsijä n vastuussa siitä, että kuljettajat vat esittäneet liikennöitsijälle riksrekisteritteen, eikä niissä le llut humauttamista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikstaustan selvittämisestä (504/2002) - Autssa n ltava luettel kaikista kuljetettavista ppilaista (asetus 553/2006) - Tarjaja situtuu nudattamaan stajan antamaa aikataulua - Npeusrajitus n max 80 km/h (553/2006) - Kuljettajan n välitettävä saamansa palaute palvelun tuttajalle, jka ilmittaa siitä stajalle - kuljettajan n hulehdittava siitä, että maksullisessa kuljetuksessa levat luvuttavat maksulipun jka kerta - Aikataulut n suunniteltava siten, että ensimmäiset ppilaat vat kulussa aikaisintaan kl 8.00 ja viimeistään kl Ypäjän suunnan lukin piskelijat (khteet 9 ja 10) vidaan tuda aikaisintaan kululle kl Työturvallisuus ja työehdt Liikennöinnissä tulee ttaa humin työsujeluun ja nudatettaviin työehtihin liittyvät velvitteet. Laskutus ja maksueht Liikennöitsijä laskuttaa stajaa kuukausittain jälkikäteen lukuvuden alussa tehtyjen reittilistjen mukaisesti. Tämän lisäksi ei makseta ylimääräisiä krvauksia esimerkiksi dttamisesta, avustamisesta tai tavariden kuljettamisesta. Laskutuslisää ei hyväksytä. Maksueht n 14 pv nett. Viivästyskrk n krklain mukainen viivästyskrk. Js reiteissä tapahtuu pysyviä muutksia lukuvuden aikana, reittilistihin tehdään nämä päivitykset ja laskutus tapahtuu päivitettyjen reittilistjen mukaisesti. Pikkeuspäivinä (esimerkiksi kulun päättymispäivä lukukauden lpussa) laskutus tapahtuu tteutuneiden ajkilmetrien, ei reittilistjen, mukaan. Tarjuksen laatiminen Tarjus tulee tehdä annetuilla lmakkeilla kirjallisesti sumen kielellä. Tarjuksen tulee sisältää kaikki tarjuspyynnössä vaaditut tiedt ja selvitykset. Ehdllisia tarjuksia ei hyväksytä. Tarjus n sitva. Liikennöitsijä situtuu tarjuksen antaessaan järjestämään tarjamansa liikennöinnin näiden tarjuskilpailuasiakirjjen mukaisesti. Tarjuksen tulee lla vimassa asti.

5 TARJOUSPYYNTÖ Sivu 5 / 8 Alihankkijan käyttäminen Liikennöitsijä saa käyttää alihankkijaa, mutta liikennöitsijän ja stajan n tästä erikseen svittava. Alihankkijaksi vidaan hyväksyä vain tarjusasiakirjissa asetetut vaatimukset täyttävä liikennöitsijä. Liikennöitsijä vastaa alihankkijan timista stajalle kuin mistaan. Ostajalla n ikeus tarkistaa liikennöitsijän ja esitetyn alihankkijan autkalust ja hultpalvelut. Tarkistukset eivät vähennä liikennöitsijän vastuuta. Yhteenliittymät Yhteenliittymiä ei sallita. Tarjushinta Tarjuksessa tulee ilmittaa se hinta, jlla liikennöitsijä situtuu hitamaan liikennöinnin tarjuspyynnön mukaisesti. Hinta ilmitetaan /km (alv 0 %). Tarjushinnan tulee sisältää kaikki mahdlliset kustannukset. Oppilaiden liikunta- ym. välineiden kuljetuksen tulee sisältyä hintaan. Reittien alkamis- ja päättymispiste vat kulun piha. Tarjuksen tekemisestä, esittelystä ja muusta menettelyyn sallistumisesta ei makseta tarjajille krvausta. Hinta n kiinteä varsinaisten spimusvusien ajan, lukuvudet ja Optivusina hintja vidaan tarkistaa Jyse 2014 palvelut ehtjen mukaisesti. Tarjuskilpailun ratkaisuperusteet Sivistyslautakunta surittaa valinnan kkuksessaan niiden tarjusten kesken, jtka vat tulleet määräajassa. Myöhästyneitä tarjuksia ei teta humin. Määräajassa tulleista tarjuksista tarkistetaan ensin niiden vastaavuus tarjuspyyntöön nähden ja se että ne täyttävät tarjuspyynnössä annetut ehdt. Liikennöitsijöiden ja tarjusten kelpisuusarviinti ja vertailu tteutetaan klmessa vaiheessa: 1. liikennöitsijän kelpisuuden arviinti 2. tarjuksen tarjuspyynnön mukaisuuden arviinti 3. tarjusten hintavertailu Tarjuskilpailua ratkaistaessa suljetaan aluksi pis ne tarjajat, jiden tekniset, taludelliset ja muut seikat humin ttaen ei vida arviida selviytyvän tarjuspyynnön velvitteista. Näitä seikkja vivat lla: liikennöitsijän tekninen surituskyky arviidaan niin heikksi tai taludellinen tilanne niin hunksi, että tarjajalla vidaan perustellusti lettaa levan vaikeuksia täyttää spimuksen mukaiset velvitteet liikennöitsijä ei täytä lainsäädännöissä asetettuja vaatimuksia liikennöitsijä ei le vimassa levaa liikennelupaa (tai lutettavaa selvitystä sen saamisesta) liikennöitsijä n tumittu lainvimaisella päätöksellä liikenteen harjittamiseen liittyvästä lainvastaisesta testa, jta ei vi pitää vähäisenä tai n liikenteen harjittamisessa syyllistynyt vakavaan spimus- tai muuhun menettelyrikkmukseen liikennöitsijä n antanut tarjuskilpailun yhteydessä stajalle vääriä tietja

6 TARJOUSPYYNTÖ Sivu 6 / 8 Tisessa vaiheessa tarjusten vertailussa suljetaan pis tarjus, js: Tarjus ei täytä tarjuksen mudlle asetettuja vaatimuksia Tarjuksessa ei le vastattu kaikkiin tarjuspyynnössä esitettyihin seikkihin Tarjus ei täytä sille esitettyjä ehdttmia vaatimuksia Tarjus ei vastaa pyydettyjä teknisiä ja kaupallisia vaatimuksia Tarjuksessa annetaan tarjuspyynnön vastaisia ehtja Klmannessa vaiheessa Tarjus, jka pikkeaa leellisesti yleisestä hintatassta, vidaan hylätä Tarjukset, jtka täyttävät liikennöitsijälle, tarjukselle ja palvelun laadulle asetetut vaatimukset, vertaillaan halvimman hinnan mukaisesti. Hankintapäätös Päätöksen hankinnasta tekee Ksken Tl kunnan sivistyslautakunta kkuksessaan. Tarjuskilpailun ratkaisemisesta ilmitetaan kaikille tarjuksen tehneille. Päätösilmitukseen liitetään hjeet muutksenhausta. Hankintapäätös ei tarkita spimuksen syntymistä. Spimus syntyy myöhemmin tehtävällä kirjallisella spimuksella. Mikäli stajan hankintapäätöksestä valitetaan markkinaikeuteen, tekee staja väliaikaisen, markkinaikeuden ratkaisuun asti vimassa levan spimuksen. Varsinainen spimus kuljetuspalvelusta laaditaan markkinaikeuden päätöksen jälkeen ikeuden ratkaisun mukaisesti. Ostliikennespimus Hankintapäätöksen tekemisen jälkeen tehdään hankintaa kskeva kirjallinen stliikennespimus. Sitva spimus syntyy vasta spimuksen mlemminpulisella allekirjituksella. Spimuskknaisuus kstuu seuraavista asiakirjista ja niiden pätevyysjärjestys n seuraava: 1. stliikennespimus 2. hankintapäätös 3. tarjuspyyntö liitteineen 4. Julkisten hankintjen yleiset spimusehdt JYSE 2014 PALVELUT 5. Tarjus liitteineen Spimuskauden aikana vi tapahtua sellaisia muutksia, jtka vaikuttavat tämän tarjuspyynnön khteena levan liikennöinnin järjestämiseen. Muutksista neuvtellaan sapulten kesken, jnka jälkeen tarjusmenettelyn tulksena laadittua spimusta tarkistetaan tarvittavin sin, eikä liikennöitsijällä le ikeutta vaatia vahingnkrvauksia k. muutksista jhtuen. Tarjuksen antaessaan liikennöitsijä situtuu tähän ehtn. Ostliikennespimuksessa nudatetaan tarjuspyynnössä ja sen liitteissä tdettuja ehtja ja muilta sin Jyse 2014 palvelut -spimusehtja.

7 TARJOUSPYYNTÖ Sivu 7 / 8 Muutkset tarjusaikana ja hankinnasta lupuminen Ostaja vi muuttaa tai tarkistaa antamiaan tietja tarjuskilpailun aikana, js siihen n perusteltu tarve. Mikäli muutkset tai tarkennukset sitä edellyttävät, vidaan tarjusten jättämiselle annettua määräaikaa pidentää. Muutksista ja tarkennuksista ilmitetaan Hilma-tietkannassa krjausilmitusmenettelyn avulla. Js lsuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset vat siten muuttuneet, että suunniteltua liikennettä ei le tarkituksenmukaista tai mahdllista tteuttaa tarjuspyynnössä esitetyllä tavalla, staja vi keskeyttää hankinnan. Ostaja vi hylätä kaikki tarjukset, js tarjusten hintatas n liian krkea tai js lsuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset vat muuttuneet niin, että suunniteltua liikennettä ei le tarkituksen mukaista tai mahdllista tteuttaa tarjuspyynnössä esitetyllä tavalla. Ostajalla n ikeus purkaa spimus välittömästi, js vireille n saatettu liikennöitsijää kskeva knkurssi-, velkajärjestely- tai yrityssaneeraushakemus, liikennöitsijä n asetettu selvitystilaan, liikennöitsijä n tumittu lainvimaisella päätöksellä liikenteen harjittamiseen liittyvästä lainvastaisesta testa, jtka ei le pidettävä vähäisenä, liikennöitsijä n laiminlyönyt verjen ja lakisääteisten ssiaali- ja vakuutusmaksujen surittamisen siten, ettei laiminlyöntiä le pidettävä merkitykseltään vähäisenä. Js liikennöitsijä tistuvasti laiminlyö liikenteen säännöllisyyttä, palvelun laatua kskevia määräyksiä taikka muutin leellisesti rikk spimusta, eikä hän, saatuaan tästä kirjallisen humautuksen, viivytyksettä krjaa laiminlyöntiään tai hän uusii laiminlyöntinsä, stajalla n ikeus purkaa spimus välittömästi. Asiakirjjen julkisuus Hankintaa kskevien asiakirjjen julkisuuden salta nudatetaan viranmaisen timinnan julkisuudesta annettua lainsäädäntöä (621/1999). Tarjuskilpailuun liittyvät asiakirjat vat julkisia, kun spimus hankinnasta n tehty. Asiansaisella, esim. liikennöitsijällä n kuitenkin ikeus saada tiet em. asiakirjista, kun hankintapäätös n tehty. Liikennöitsijällä ei le kuitenkaan ikeutta saada tieta muiden tarjusten sisältämistä liike- tai ammattisalaisuuksista. Js liikennöitsijän mielestä jkin sa tarjuksesta sisältää liike- tai ammattisalaisuuksia, liikennöitsijän n ilmitettava tiedt selvästi merkityllä erillisellä liitteellä. Ostaja harkitsee, vatk liike- ja ammattisalaisuuksiksi esitetyt tiedt lain mukaan salassa pidettäviä. Hinta ei vi lla liikennöitsijän liike- tai ammattisalaisuus. Tarjusten avaustilaisuus ei le julkinen. Lisätiedt Liikennöitsijä vi tarjuskilpailun aikana pyytää tarjuspyyntöön liittyviä lisätietja sähköpstitse, lähettämällä kysymykset sitteeseen kirjaam@kski.fi. Sumenkieliset kysymykset n lähetettävä ma kl mennessä. Sähköpstin aihekenttään kirjitetaan kulukuljetukset. Tehdyt kysymykset ja vastaukset niihin julkaistaan Ksken Tl kunnan ktisivuilla khdassa hankinnat t Kysyjän nimeä tai muita kysyjää kskevia tietja ei julkaista vastausten yhteydessä. Liikennöitsijöiden tasapulisen khtelun takaamiseksi muulla tavin esitettyihin kysymyksiin ei vastata. Liikennöitsijä vastaa siitä, että tarjusta jättäessään hän n selvittänyt ja ymmärtänyt tarjuspyynnössä esitetyt vaatimukset ja taustat sekä ttanut humin myös mahdllisiin lisäkysymyksiin annetut vastaukset tai tarjuspyynnön krjauksen.

8 TARJOUSPYYNTÖ Sivu 8 / 8 Tarjusten jättäminen Tarjus n jätettävä kknaisuudessaan, tarjuspyynnön liitteen 2 mukaisesti ja timitettava liiteasiakirjineen allekirjitettuna, suljetussa kirjekuressa kl mennessä sitteeseen: Ksken Tl kunta / sivistyslautakunta, Härkätie 5, Kski Tl. Yhteinen eurppalainen hankinta-asiakirja (ESPD): Julkisista hankinnista annetun lain (1397/2016) mukaan hankintayksikön n vaadittava käytettäväksi yhteistä eurppalaista hankinta-asiakirjaa alustavana näyttönä siitä, että tarjaja täyttää lain 80 :n, 81 :n ja :n mukaiset vaatimukset. Tarjajalla n kaksi vaihtehtista tapaa käyttää ESPD-lmaketta: a) tarjuspyynnön liitteenä n asiakirjan xml-mutinen versi, jnka tarjaja vi ladata EU-kmissin ylläpitämään sähköiseen palveluun : b) Tarjaja vi tulstaa, täyttää ja timittaa tarjuksessaan tarjuspyynnön liitteenä levan ESPD-asiakirjan pdf-versin. Lisätietja ja hjeita ESPD-lmakkeen täyttämiseen löytyy sitteesta: Kureen tulee merkitä tarjus kulukuljetuksista ja tarjajan nimi. Määräajan jälkeen saapuneita ja sähköpstilla timitettuja tarjuksia ei humiida. Lähettäjä n vastuussa lähetyksen perille saapumisesta määräaikaan mennessä. Tarjuskilpailuasiakirjat vat tulstettavissa tarjusaikana Ksken Tl kunnan internet-sivustlta Asiakirjat vat myös nudettavissa alkaen kunnanvirastn sivistystimiststa sitteesta Härkätie 5, Kski Tl. Päiväys ja allekirjitus Kskella Tl Mirja Rautavuri-Lehtinen sivistysjhtaja Liitteet: Liite 1: Alustavat aikataulut ja reitit Liite 2: Tarjus- ja tarjushintalmake Liite 3: Kalustluettel Liite 4: Spimuslunns ESPD-lmake (xml) ESPD-lmake (pdf)

20.6.2011. Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMA- palvelussa 10.5.2011.

20.6.2011. Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMA- palvelussa 10.5.2011. SUOJAVAATEPALVELUHANKINTA Peruspalvelukeskus Oiva liikelaits kuuluu Hlllan kunnan rganisaatin ja tuttaa ssiaali- ja perusterveydenhullnpalvelut yhteistiminta-alueen kuntien (Asikkala, Hllla, Hämeenkski,

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 1(4) LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta ja sen hallinnima InnKas -prjekti (S 12115) tarjaa prjektissa mukana

Lisätiedot

22.8.2014 Dnro OUKA/7126/02.08.00/2014. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (348/2007) sekä lakia täydentävää asetusta (614/2007).

22.8.2014 Dnro OUKA/7126/02.08.00/2014. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (348/2007) sekä lakia täydentävää asetusta (614/2007). TARJOUSPYYNTÖ 1(7) 22.8.2014 Dnr OUKA/7126/02.08.00/2014 OULUNSALON KIRJASTON PALAUTUSAUTOMAATTI Hankinnan tausta ja tarkitus Oulun kaupunginkirjast-maakuntakirjast (hankintayksikkö/tilaaja) pyytää tarjustanne

Lisätiedot

Sopimuskausi on , jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa vuoden kerrallaan kuitenkin enintään 1 vuosi saakka.

Sopimuskausi on , jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa vuoden kerrallaan kuitenkin enintään 1 vuosi saakka. TARJOUSPYYNTÖ 1(8) KONSULTOINTI JA ASIANTUNTIJAPALVELUIDEN TARJOUSPYYNTÖ Jensuun seudun kehittämisyhtiö JOSEK Oy pyytää tarjustanne knsultinti ja asiantuntijapalveluista. Jensuun seudun kehittämisyhtiö

Lisätiedot

Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjoustanne ultraäänilaiteesta

Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjoustanne ultraäänilaiteesta 1 (11) Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjustanne ultraäänilaiteesta Uudenkaupungin terveyskeskus pyytää tarjustanne ultraäänilaitteesta heisen hankintapyynnön mukaisesti. Ultraäänilaite

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KLAUKKALANTIEN - (VANHAN) KIRKKOTIEN ALITILANTIEN KIERTOLIITTYMÄN RAKENNUSURAKASTA

TARJOUSPYYNTÖ KLAUKKALANTIEN - (VANHAN) KIRKKOTIEN ALITILANTIEN KIERTOLIITTYMÄN RAKENNUSURAKASTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) TARJOUSPYYNTÖ KLAUKKALANTIEN - (VANHAN) KIRKKOTIEN ALITILANTIEN KIERTOLIITTYMÄN RAKENNUSURAKASTA 1. Hankinnan khde ja kuvaus Pyydämme urakkatarjustanne Nurmijärven kunnan Klaukkalan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1 TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjus pyydetään kuntalain 14 luvun mukaisesta hallinnn ja taluden tarkastuksesta tilikausien 2017 2020 vastaavilta

Lisätiedot

Tarjouspyyntöasiakirjat on lähetetty aikaisemmille yhteistyökumppaneille.

Tarjouspyyntöasiakirjat on lähetetty aikaisemmille yhteistyökumppaneille. TARJOUSPYYNTÖ TALVIKUNNOSSAPITO 2019 2024 Tarjuspyynnön khde Ääneksken Kiinteistönhit Oy pyytää teiltä tarjustanne Ääneksken kaupungin hallinnassa levien katujen ja pihjen talvikunnssapidsta Ääneksken,

Lisätiedot

Tuusulan kunta ei sitoudu sopimusajalla kiinteisiin vähimmäishankintamääriin, vaan tuotteita hankitaan hallin tarpeita vastaavasti.

Tuusulan kunta ei sitoudu sopimusajalla kiinteisiin vähimmäishankintamääriin, vaan tuotteita hankitaan hallin tarpeita vastaavasti. (1)6 TARJOUSPYYNTÖ UIMAHALLIN KEMIKAALEISTA Tuusulan kunnan liikuntapalvelut pyytää tarjustanne tämän tarjuspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Tuusulan uimahallissa käytettävistä vedenpuhdistuskemikaaleista

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin ruokakuljetukset ajalle

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin ruokakuljetukset ajalle TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN HEITUINLAHDEN RUOKAKULJETUKSESTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle TARJOUSPYYNTÖ VESANNON KUNNAN RUOKAKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Lisätiedot

KUNNALLISTEKNISET BETONITUOTTEET KAUDELLE SEKÄ MAHDOLLISET OPTIOT VUOSILLE 2019 ja 2020

KUNNALLISTEKNISET BETONITUOTTEET KAUDELLE SEKÄ MAHDOLLISET OPTIOT VUOSILLE 2019 ja 2020 Asiakirjatyyppi nr 1(7) KUNNALLISTEKNISET BETONITUOTTEET KAUDELLE 1.1.2017 31.12.2018 SEKÄ MAHDOLLISET OPTIOT VUOSILLE 2019 ja 2020 Yleistä n Oulun kaupungin sisäinen kunnallinen liikelaits, jka tuttaa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KYMENLAAKSON MAAKUNTAHISTORIATEOKSEN KUSTANTAMISESTA

TARJOUSPYYNTÖ KYMENLAAKSON MAAKUNTAHISTORIATEOKSEN KUSTANTAMISESTA 1 TARJOUSPYYNTÖ KYMENLAAKSON MAAKUNTAHISTORIATEOKSEN KUSTANTAMISESTA 1. Hankinnan khde Pyydämme tarjustanne Kymenlaaksn maakuntahistriateksen kustantamisesta. Tarkemmat tiedt vat seuraavat: Laajuus: Frmaatti:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINNAN, TOTEUTUKSEN ja KÄYTTÖÖNOTON TUKEMISESSA TARVITTAVASTA

TARJOUSPYYNTÖ YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINNAN, TOTEUTUKSEN ja KÄYTTÖÖNOTON TUKEMISESSA TARVITTAVASTA TARJOUSPYYNTÖ YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINNAN, TOTEUTUKSEN ja KÄYTTÖÖNOTON TUKEMISESSA TARVITTAVASTA ASIANTUNTIJAPALVELUSTA Sisällys 1. Hankinnan perustiedt...

Lisätiedot

OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE JÄRJESTYKSENVALVONTA-, TURVATARKASTUS- JA VARTIOINTIPALVELUIDEN HANKINNASSA

OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE JÄRJESTYKSENVALVONTA-, TURVATARKASTUS- JA VARTIOINTIPALVELUIDEN HANKINNASSA OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE JÄRJESTYKSENVALVONTA-, TURVATARKASTUS- JA VARTIOINTIPALVELUIDEN HANKINNASSA Helsingin Satama (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää ehdkkaita lähettämään sallistumishakemuksen

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa. Ostoliikenteen tarjouspyyntö koulukuljetuksista lukuvuosille 2017-2018 ja 2018-2019 reiteille Pitkäjärven suunnan aamukuljetus ja Somerniemen suunnan iltapäiväkuljetus. Someron kaupunki/sivistystoimi (jäljempänä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Naantalin kaupungin saaristoalueen; Rymättylä, Merimasku, Velkua sekä kantakaupungin kahden kohteen (koulu ja päiväkoti)

Tarjouspyyntö: Naantalin kaupungin saaristoalueen; Rymättylä, Merimasku, Velkua sekä kantakaupungin kahden kohteen (koulu ja päiväkoti) Tarjuspyyntö: Naantalin kaupungin saaristalueen; Rymättylä, Merimasku, Velkua sekä kantakaupungin kahden khteen (kulu ja päiväkti) palvelukiinteistöjen siivuspalvelut ajalle xx.xx.20xx xx.xx.20xx Sisällys

Lisätiedot

Sivistysjohtaja Minna Mäkelä-Rönnholm, puh

Sivistysjohtaja Minna Mäkelä-Rönnholm, puh TARJOUSPYYNTÖ: Someron kaupunki / esiopetus Someron kaupunki/sivistystoimi pyytää tarjouksia jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta tässä tarjouspyynnössä mainittujen asiakirjojen mukaisesti.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ ETELÄ-KARJALAN LIITON HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ ETELÄ-KARJALAN LIITON HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1 TARJOUSPYYNTÖ ETELÄ-KARJALAN LIITON HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 2017-2018 1. Hankintayksikön yhteystiedt 2. Tarkastettavan khteen yleiskuvaus Etelä-Karjalan liitn tarkastuslautakunta pyytää

Lisätiedot

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 1 (5) Vastaanttava yritys Vastaanttajan nimi Vastaanttajan katusite Pstilker Pstitimipaikka Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja Maanmittauslaits myöntää

Lisätiedot

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. OPETUSHALLITUS TARJOUSPYYNTÖ TEKNINEN IT-KONSULTOINTI Sivu 1 Dnr 21/021/2011 Hajautetun hjelmisttutantprsessin hjauspalvelut (Dnr 21/021/2011) 1. PERUSTIEDOT Opetushallitus pyytää tarjustanne tämän tarjuspyynnön

Lisätiedot

KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU

KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU PÖYTÄKIRJA VIESTINNÄN KESKUSLIITTO SUOMEN JOURNALISTILIITTO KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU Aika 3.6.2016 Paikka Eteläranta 10, Helsinki Läsnä Elina Nissi edustaen VKL:a Ltta

Lisätiedot

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 1 (5) Vastaanttava yritys Vastaanttajan nimi Vastaanttajan katusite Pstilker Pstitimipaikka Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja Maanmittauslaits myöntää

Lisätiedot

Yhteistyösopimus Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka tutkimus- ja yhteistyöohjelman toteuttamisesta vuosina 2015 2018

Yhteistyösopimus Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka tutkimus- ja yhteistyöohjelman toteuttamisesta vuosina 2015 2018 Yhteistyöspimus Kaupunkitutkimus ja metrpliplitiikka -tutkimus- ja yhteistyöhjelman tteuttamisesta vusina 2015 2018 Yhteistyöspimus Kaupunkitutkimus ja metrpliplitiikka tutkimus- ja yhteistyöhjelman tteuttamisesta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Projektiin osallistuu 50 alueen kasvuhakuista, innovoivaa ja/tai kansainvälistyvää yritystä.

TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Projektiin osallistuu 50 alueen kasvuhakuista, innovoivaa ja/tai kansainvälistyvää yritystä. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KASVUINNO-PROJEKTIN GRAAFISEN ILMEEN JA MARKKINOINTIMATERIAALIEN SEKÄ KASVUINNO- PROJEKTIN WWW SIVUSTON SUUNNITTELU JA TEKNINEN TOTEUTUS Hankkeen päätteuttajana timii Lestijärven kunta

Lisätiedot

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. OPETUSHALLITUS TARJOUSPYYNTÖ TEKNINEN IT-KONSULTOINTI Sivu 1 Ohjelmist- ja järjestelmätestauspalvelut (Dnr 32/021/2011) 1. PERUSTIEDOT Opetushallitus pyytää tarjustanne tämän tarjuspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

VANHUSTENHUOLLON TIETOJÄRJESTELMÄ

VANHUSTENHUOLLON TIETOJÄRJESTELMÄ TARJOUSSAATE 47576 1 (1) Turun kaupungin ssiaalikeskus Itäinen avpalvelutimist Vs. avpalvelujhtaja Taina Kaila Nisse Kavn katu 3 20610 TURKU antti.nieminen@turku.fi taina.kaila@turku.fi Viite Lgica Sumi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 7 27.01.2016. 7 Asianro 201/10.00.02.01/2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 7 27.01.2016. 7 Asianro 201/10.00.02.01/2016 Kupin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) 7 Asianr 201/10.00.02.01/2016 Puijnlaaksn etelärinteen tnttien luvutusehdt Kiinteistöjhtaja Jari Kyllönen Maamaisuuden hallintapalvelujen tukipalvelut Tekninen lautakunta

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Lestijärven kunnan tilausliikenteenä hoidettavat koulukuljetukset lukuvuosille 2015-2016.

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Lestijärven kunnan tilausliikenteenä hoidettavat koulukuljetukset lukuvuosille 2015-2016. Lestijärven kunta Liite 2 Tarjouspyyntö Lestijärven kunnan tilausliikenteenä hoidettavista koulukuljetuksista Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Lestijärven

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: kiinteistöjohtaja Tomi Jylänki Puh , Sähköp.

Yhteyshenkilö: kiinteistöjohtaja Tomi Jylänki Puh , Sähköp. TARJOUSPYYNTÖ 1/5 RAKENNUSTEKNISTEN JA TALOTEKNISTEN TÖIDEN VALVONTATEHTÄVÄT Pyydämme tarjustanne Hankasalmen kulukeskuksen uudisrakennuksen rakennusteknisten ja talteknisten töiden valvntatehtävistä jäljempänä

Lisätiedot

B2C KOHDERYHMÄPALVELUT PALVELUKUVAUS

B2C KOHDERYHMÄPALVELUT PALVELUKUVAUS PALVELUKUVAUS 1 (5) 14.5.2012 Ulkinen B2C KOHDERYHMÄPALVELUT PALVELUKUVAUS Itella Psti Oy Osite Puh. 020 4511 Asiakas- ja verkkratkaisut PL 6 Ktipaikka: Helsinki Khderyhmä- ja rekisteripalvelut 00011 ITELLA

Lisätiedot

LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA

LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA Kangasalan varhaiskasvatus tarjaa lapsen ja perheen tarvitsemat varhaiskasvatuspalvelut perheen tilanteen ja tarpeen mukaisesti; kkpäivähita, sapäivähita, perhepäivähita,

Lisätiedot

Kelan järjestelmä muodostaa erän apteekin yhden vuorokauden aikana lähettämistä ostoista.

Kelan järjestelmä muodostaa erän apteekin yhden vuorokauden aikana lähettämistä ostoista. 11 Tilitysmenettely Kelalta tai työpaikkakassalta tilitettävä kustannus syntyy sillin, kun lääkkeet luvutetaan asiakkaalle sairausvakuutuslain mukaisella krvauksella vähennettyyn hintaan. Kun lääkkeet

Lisätiedot

CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. 1. Hallituksen tehtävien ja toiminnan perusta. 2. Hallituksen kokoonpano ja valintamenettely

CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. 1. Hallituksen tehtävien ja toiminnan perusta. 2. Hallituksen kokoonpano ja valintamenettely CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS 1. Hallituksen tehtävien ja timinnan perusta Hallituksen tehtävät ja timintaperiaatteet perustuvat Sumen lainsäädäntöön, erityisesti sakeyhtiölakiin ja arvpaperimarkkinalakiin

Lisätiedot

Plus500CY Ltd. Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Plus500CY Ltd. Tietosuoja- ja evästekäytäntö Plus500CY Ltd. Tietsuja- ja evästekäytäntö Tietsuja- ja evästekäytäntö Tämä verkksivust n Plus500CY Ltd:n ( me, meille, meidän ) perima. Me kunniitamme tietjen luttamuksellisuutta ja ihmisten yksityisyyttä.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Puitesopimus 2015-2016

TARJOUSPYYNTÖ Puitesopimus 2015-2016 1(9) 25.03.2015 Saarijärven kaupunki / tuttajapalvelut Perusturvaliikelaits Saarikka SSYP Kiinteistöt Oy TARJOUSPYYNTÖ Puitespimus 2015-2016 Tuntivelitusphjaiset rakennus-, sähkö-, LV- ja IV-työt Pyydämme

Lisätiedot

OHJE POISSAOLOIHIN PUUTTUMISEEN KOULUSSA

OHJE POISSAOLOIHIN PUUTTUMISEEN KOULUSSA elkuu 2015 OHJE POISSAOLOIHIN PUUTTUMISEEN KOULUSSA OPPILAAN SÄÄNNÖLLISEN KOULUNKÄYNNIN TURVAAMINEN JA TUKEMINEN Kulun aikuisten tehtävä n tukea tasapulisesti jkaista ppilasta tämän kasvussa ja kehityksessä

Lisätiedot

Palvelujen tuottaja ja toinen sopijaosapuoli on Eteva kuntayhtymä

Palvelujen tuottaja ja toinen sopijaosapuoli on Eteva kuntayhtymä Palveluspimus 1 (4) 1 Spijasapulet 1.1 Tilaaja Palvelujen tilaajana timii Frssan kaupunki 1.2 Tuttaja Palvelujen tuttaja ja tinen spijasapuli n 2 Spimuksen rajaus 2.1 Spimus perustuu Tämä palveluspimus

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Toimintamalli muutostilanteessa

REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Toimintamalli muutostilanteessa Rekisterinpitäjän muutkset 1(7) REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Timintamalli muutstilanteessa Ptilasasiakirjan rekisterinpitäjä: alkutilanne Tiet ptilaan hidssa syntyvien asiakirjjen rekisterinpitäjästä tallennetaan

Lisätiedot

Maahantuojat: omavalvontasuunnitelman ja sen toteutumisen tarkastuslomakkeen käyttöohje

Maahantuojat: omavalvontasuunnitelman ja sen toteutumisen tarkastuslomakkeen käyttöohje Esittelijä Nurttila Annika Sivu/sivut 1 / 6 Maahantujat: mavalvntasuunnitelman ja sen tteutumisen tarkastuslmakkeen käyttöhje Tarkastuksen tavitteena n selvittää, nk maahantujalla mavalvntasuunnitelmassaan

Lisätiedot

Miten puu mukaan hankintoihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnoissa

Miten puu mukaan hankintoihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnoissa Miten puu mukaan hankintihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnissa 1. Yleistä uudesta hankintalaista 1 Uusi hankintalaki Uusi hankintalaki astui vimaan 1.1.2017. Laki perustuu vunna

Lisätiedot

Miten puu mukaan hankintoihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnoissa. 1. Yleistä uudesta hankintalaista

Miten puu mukaan hankintoihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnoissa. 1. Yleistä uudesta hankintalaista Miten puu mukaan hankintihin - uusi hankintalaki ja puun käytön edistäminen hankinnissa 1. Yleistä uudesta hankintalaista 1 Uusi hankintalaki Uusi hankintalaki astui vimaan 1.1.2017. Laki perustuu vunna

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle 2018 2019. Pyydämme

Lisätiedot

HANKINTAMENETTELY JA NOUDATETTAVAT LAIT JA SÄÄDÖKSET

HANKINTAMENETTELY JA NOUDATETTAVAT LAIT JA SÄÄDÖKSET JOROISTEN KUNTA Koulukuljetus 1(6) TARJOUSPYYNTÖ: Joroisten kunta / Vaalijala Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritetyn koulukuljetuksen hoitamisesta. Tarjouspyyntö on lähetetty seudulla liikennöiville

Lisätiedot

VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI

VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI Liite 20 Opetus- ja kasvatuslautakunta 18.11.2015 Ulvilan kaupunki VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI Päiväktihidn sääntökirja 2016 Sisältö 1. PALVELUSETELI... 4 2. SÄÄNTÖKIRJA... 4 3. MÄÄRITELMÄT... 4 4.

Lisätiedot

Koulutoimi Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 26.6.2014

Koulutoimi Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 26.6.2014 1 PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI Kulutimi REKISTERISELOSTE Henkilötietlaki (523/99) 10, 24 Tarkitettu asiakkaille Laatimispvm: 26.6.2014 1. REKISTERIN NIMI AURA - Kulukuraattrien ja psyklgien asiakastietjärjestelmä,

Lisätiedot

HENKKARIKLUBI. Mepco HRM uudet ominaisuudet vinkkejä eri osa-alueisiin 1 (16) 28.5.2015. Lomakkeen kansiorakenne

HENKKARIKLUBI. Mepco HRM uudet ominaisuudet vinkkejä eri osa-alueisiin 1 (16) 28.5.2015. Lomakkeen kansiorakenne 1 (16) Mepc HRM uudet minaisuudet vinkkejä eri sa-alueisiin Khta: Kuvaus: Lmakkeen kansirakenne Lmakkeen kansirakenne Lmakkeet vidaan kategrisida tiettyyn lmakekategriaan. Tämä helpttaa käyttäjiä hakemaan

Lisätiedot

Yhteenliittymän käyttö ei saa olla kilpailulain vastaista (948/2011). Yhteenliittymän on nimettävä liittymälle yhteyshenkilö.

Yhteenliittymän käyttö ei saa olla kilpailulain vastaista (948/2011). Yhteenliittymän on nimettävä liittymälle yhteyshenkilö. 1 LIITE 3 TARJOUSKILPAILUN EHDOT / ESI- JA PERUSOPETUSKULJETUKSEN OPPILASKULJETUKSEN TARJOUSPYYNTÖ / KUHMOISTEN KUNTA 1. Tiedot tarjoajasta 2. Yhteenliittymät 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Kalusto- ja

Lisätiedot

Windows Nordicin maksunpalautus loppukäyttäjille ("Kampanja") Microsoftin kampanjaehdot

Windows Nordicin maksunpalautus loppukäyttäjille (Kampanja) Microsoftin kampanjaehdot Windws Nrdicin maksunpalautus lppukäyttäjille ("Kampanja") Micrsftin kampanjaehdt Kampanjaehdt Kelpuutettavat laitteet Windws kannettava tietkne, jssa n ait Micrsft Windws 10 Hme tai Windws 10 S käyttöjärjestelmä,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN ATERIAKULJETUKSISTA ajalle

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN ATERIAKULJETUKSISTA ajalle TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN ATERIAKULJETUKSISTA ajalle 1.8.2018 31.7.2020 Hankinnan kohde Savitaipaleen kunta pyytää tarjousta ateriakuljetuksista tämän tarjouspyynnön ja tarjouspyynnön liitteenä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KUTSUTAKSIKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KUTSUTAKSIKULJETUKSISTA 54800 SAVITAIPALE TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KUTSUTAKSIKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan kutsutaksikuljetukset ajalle

Lisätiedot

HYVINKÄÄN MONITAVOITTEINEN METSÄSUUNNITELMA [1] Tarjouspyyntö

HYVINKÄÄN MONITAVOITTEINEN METSÄSUUNNITELMA [1] Tarjouspyyntö HYVINKÄÄN MONITAVOITTEINEN METSÄSUUNNITELMA [1] Tarjuspyyntö 22.5.2018 Tarjuspyyntö Hyvinkään kaupunki pyytää Teiltä tarjusta mnitavitteisen metsäsuunnitelman laatimisesta mistamilleen taajama- ja talusmetsille.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HONKOSEN TALON PURKAMISESTA

TARJOUSPYYNTÖ HONKOSEN TALON PURKAMISESTA TARJOUSPYYNTÖ HONKOSEN TALON PURKAMISESTA 1 2 1. PURKUKOHDE JA LÄHTÖTIEDOT Rakennuksen site TERVEYSKUJA 2, 43100 Saarijärvi Rakennustyyppi: Kerrsluku: Omaktital k + 1½ Kerrsala: n. Khteesta n laadittu

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2/6 KEVÄTLUKUKAUDEN 2017 KULJETUKSET Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää

Lisätiedot

KAKSIKÄYTTÖTUOTTEIDEN VIENTIVALVONTA ASIOINTIPALVELUN AVULLA

KAKSIKÄYTTÖTUOTTEIDEN VIENTIVALVONTA ASIOINTIPALVELUN AVULLA ULKOASIAINMINISTERIÖ 10.1.2014 1(5) OHJE KAKSIKÄYTTÖTUOTTEIDEN VIENTIVALVONTA ASIOINTIPALVELUN AVULLA Kaksikäyttötutteiden vientivalvntaan liittyvät ilmitukset ja hakemukset jätetään sähköisiä lmakkeita

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

82136257 Parikkalan kunta. Koirniemen osayleiskaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.11.2013. 1. Osayleiskaava-alue

82136257 Parikkalan kunta. Koirniemen osayleiskaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.11.2013. 1. Osayleiskaava-alue 82136257 Parikkalan kunta Kirniemen sayleiskaava Osallistumis- ja arviintisuunnitelma 19.11.2013 Osallistumis- ja arviintisuunnitelma n lakisääteinen (MRL 63 ) kaavan laatimiseen liittyvä asiakirja, jssa

Lisätiedot

Hankintapalvelut

Hankintapalvelut ROVANIEMEN KAUPUNKIKONSERNIN PIENHANKINTAOHJEET 10.1.2018 Hankintapalvelut 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 SOVELTAMISALA JA MÄÄRITELMÄ...3 2 HANKINTAVALTUUDET...3 3 PIENHANKINNOISSA NOUDATETTAVAT PERIAATTEET...3

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2014 1(15) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous 20.10.2014

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2014 1(15) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous 20.10.2014 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2014 1(15) Aika 20.10.2014 kl 17:15-18:36 Paikka Perheasiain neuvttelukeskus Osallistujat Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjhtaja Andreassn, Kari Hankela, Jussi

Lisätiedot

KUNTAKOORDINAATTORIEN NEUVOTTELUPÄIVÄ Oppilas- ja opiskelijahuollon palvelurakenteen ja laadun kehittäminen

KUNTAKOORDINAATTORIEN NEUVOTTELUPÄIVÄ Oppilas- ja opiskelijahuollon palvelurakenteen ja laadun kehittäminen KUNTAKOORDINAATTORIEN NEUVOTTELUPÄIVÄ Oppilas- ja piskelijahulln palvelurakenteen ja laadun kehittäminen Oppilashult ja turvallisuuden edistäminen Kdin ja kulun yhteistyö Heidi Peltnen, petusneuvs 29.9.2010,

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Suomi 100 -tukiohjelma

Suomi 100 -tukiohjelma Sumi 100 -tukihjelma 1. Tavitteet Sumen valtillisen itsenäisyyden satavutisjuhlavutta vietetään vunna 2017. Valtineuvstn kanslian asettama Sumi 100 -hanke vastaa juhlavuden hjelman rakentamisesta. Ohjelman

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNTA 19.5.2015

PERTUNMAAN KUNTA 19.5.2015 TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIITE 3 Koulukuljetukset Sivu 1/5 Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ ALTEKIN HANKINNOISSA

DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ ALTEKIN HANKINNOISSA DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ ALTEKIN HANKINNOISSA INFOTILAISUUS TARJOAJILLE 21.4.2016 kl 12-14 Altekin rakennusmateriaali- ja rakennustarvikehankinnat Viherlandia, Kammintie 6, Jyväskylä Asiat u Avaus

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

Domperidonin hyväksytyt käyttöaiheet, jotka on lueteltu alkuperäisvalmisteen CDS-asiakirjassa, ovat seuraavat:

Domperidonin hyväksytyt käyttöaiheet, jotka on lueteltu alkuperäisvalmisteen CDS-asiakirjassa, ovat seuraavat: Liite II Tieteelliset jhtpäätökset ja perusteet myyntilupien peruuttamiselle tai myyntilupien ehtjen muuttamiselle sveltuvin sin sekä yksityiskhtainen selvitys lääketurvallisuuden riskinarviintikmitean

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015

TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015 TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015 UURAISTEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET (kaksi reittiä) Ilmoitukset Paikallisuutiset lehdessä, kunnan internet sivuilla ja kunnan ilmoitustaululla 12.11.2015: Tarjouspyyntö 12.11.2015:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 22/ (7) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) INKA/

Helsingin kaupunki Esityslista 22/ (7) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) INKA/ Helsingin kaupunki Esityslista 22/2016 1 (7) 5 Raide-Jkeri-linjan raitivaunujen hult- ja kunnssapitpalveluitten hankinta HEL 2016-013381 T 02 08 02 01 Päätösehdtus päättää, täydentäen kunnssapitpalveluitten

Lisätiedot

EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR) tarkoitettu rekisterinpitäjä on:

EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR) tarkoitettu rekisterinpitäjä on: Tietsujaselste (päivitetty 24.5.2018) Prime Sales Oy:n päivitetyssä tietsujaselsteessa n lisätietja henkilötietjen käsittelystä. Lue selste hulellisesti, jtta ymmärrät henkilötietja ja niiden käsittelyä

Lisätiedot

3. Riittääkö Tilaajavastuusta saatava raportti sieltä saatavien tietojen osalta ja katsooko tilaaja sen sieltä suoraan tässäkin vaiheessa?

3. Riittääkö Tilaajavastuusta saatava raportti sieltä saatavien tietojen osalta ja katsooko tilaaja sen sieltä suoraan tässäkin vaiheessa? Tarjuspyynnöstä esitetyt kysymykset ja vastaukset niihin 1. Vik avkuntutuksessa rakentaa palvelun niin, että siinä n sekä ktiin annettavaa kuntutusta että erillisessä tilissa tteutettavaa ryhmämutista

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava liikennelupa.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava liikennelupa. 1 / 7 TARJOUSPYYNTÖ 31.10.2014 dnr 1670/02.08.00.00/2014 TARJOUSPYYNTÖ OPPILASKULJETUKSISTA PARAISTEN KUNTA-ALUEELLA Paraisten kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta

Lisätiedot

Tunnistetietojen merkitseminen tarkentaviin VES- /TES -asiakirjoihin ja asiakirjojen toimittaminen Valtiokonttoriin

Tunnistetietojen merkitseminen tarkentaviin VES- /TES -asiakirjoihin ja asiakirjojen toimittaminen Valtiokonttoriin Kumttu 9.12.2015 hjeella Valtiknttri Ohje 1 (5) VK/1043/00.01/2015 Hallinnn hjaus 11.2.2011 Dnr 88/03/2011 Valtin virastt ja laitkset Tunnistetietjen merkitseminen tarkentaviin VES- /TES -asiakirjihin

Lisätiedot

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 7.11.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Ominaisuus- ja toimintokuvaus Idea/Kehityspankki - sovelluksesta

Ominaisuus- ja toimintokuvaus Idea/Kehityspankki - sovelluksesta www.penspace.fi inf@penspace.fi 15.6.2015 1 Ominaisuus- ja timintkuvaus Idea/Kehityspankki - svelluksesta 1. Yleistä Kun jäljempänä puhutaan prjektista, tarkitetaan sillä mitä tahansa kehittämishjelmaa

Lisätiedot

KURINPITO- JA TOIMINTAPAOHJEISTUS (Laki ammatillisesta koulutuksesta 531/2017, 9 Luku, 80-93)

KURINPITO- JA TOIMINTAPAOHJEISTUS (Laki ammatillisesta koulutuksesta 531/2017, 9 Luku, 80-93) KURINPITO- JA TOIMINTAPAOHJEISTUS (Laki ammatillisesta kulutuksesta 531/2017, 9 Luku, 80-93) KURINPITO KUULEMINEN ILMOITUS KIRJAAMINEN TOIMIVALTA HUOM! Pistaminen petustilanteesta Alaikäisen piskelijan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA 54800 SAVITAIPALE TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle

Lisätiedot

MAKSETUISTA ELÄKKEISTÄ ELÄKESELVITTELYÄ VARTEN ETK:LLE ANNETTAVAN ELÄKEMENOTIEDOSTON SEKÄ PERINTÄTIEDOSTON TÄYTTÖOHJE VUODELLE 2013

MAKSETUISTA ELÄKKEISTÄ ELÄKESELVITTELYÄ VARTEN ETK:LLE ANNETTAVAN ELÄKEMENOTIEDOSTON SEKÄ PERINTÄTIEDOSTON TÄYTTÖOHJE VUODELLE 2013 1 (25) MAKSETUISTA ELÄKKEISTÄ ELÄKESELVITTELYÄ VARTEN ETK:LLE ANNETTAVAN ELÄKEMENOTIEDOSTON SEKÄ PERINTÄTIEDOSTON TÄYTTÖOHJE VUODELLE 2013 Sisällysluettel OSA I: ELÄKEMENOTIEDOSTON TÄYTTÖOHJE... 3 YLEISTÄ...

Lisätiedot

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Juntunen Johanna varajäsen Kinnunen Pirjo-Riitta jäsen Köngäs Martti

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Juntunen Johanna varajäsen Kinnunen Pirjo-Riitta jäsen Köngäs Martti 1(5) Aika Keskiviikkna 30.3.2016 kl 17 Paikka Seurakuntasali, Pulanka Läsnä Seppänen Hannes puheenjhtaja Mater Riina-Maria taluspäällikkö, sihteeri Milanen Erkki varapuheenjhtaja Herukka Terttu Juntunen

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietlaki (523/99) 10 Laatimispvm: 10.6.2013 Lue täyttöhjeet ennen rekisteriselsteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Sulkavan kunnan peruspalvelulautakunta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

Lyhyet psykoterapiajaksot nuorille, aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli

Lyhyet psykoterapiajaksot nuorille, aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli Av- ja asumispalvelut Lyhyet psykterapiajakst nurille, aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli Yleistä Tampereen kaupungin terveyttä ja timintakykyä edistävien palvelujen lautakunta n päättänyt

Lisätiedot

Tarjottujen laitteiden tulee olla yhteensopivia lentoaseman pilottiin osoittamien laitteiden ja ohjelmistojen

Tarjottujen laitteiden tulee olla yhteensopivia lentoaseman pilottiin osoittamien laitteiden ja ohjelmistojen UBIIKKI HELSINKI-VANTAA, PILOTTI 2 VAIHTOMATKUSTAJAPROSESSIN OHJAUS Airprt Cluster Finland pyytää tarjustanne tämän tarjuspyynnön mukaisesti Helsinki-Vantaan lentasemalla piltitavasta visuaalisesta matkustajahjauskrtista

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan avoin joukkoliikenne lukuvuodelle

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan avoin joukkoliikenne lukuvuodelle 54800 SAVITAIPALE TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN AVOIMESTA JOUKKOLIIKENTEESTÄ LUKUVUONNA 2017-2018 Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan

Lisätiedot

Sivistysvirasto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 22.10.2012

Sivistysvirasto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 22.10.2012 1 Naantalin kaupunki Sivistysvirast REKISTERISELOSTE Henkilötietlaki (523/99) 10, 24 Tarkitettu asiakkaille Laatimispvm: 22.10.2012 1. REKISTERIN NIMI AURA - Kulukuraattrien ja psyklgien asiakastietjärjestelmä,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 6Aika Kasvun ekosysteemit

Tarjouspyyntö 6Aika Kasvun ekosysteemit Tarjuspyyntö 6Aika Kasvun eksysteemit 20.11.2018 Ostpalvelut 6Aika Kasvun eksysteemit -prjektiin 1. TAUSTA JA TARKOITUS 6Aika - Kasvun eksysteemit: yritysten kasvun mahdllistaminen kuutskaupunkien yhteistyössä

Lisätiedot

Opiskeluoikeusohje. 1 Ohjeen tarkoitus. Tämä ohje perustuu seuraaviin ammattikorkeakoulun toimintaa ohjaaviin säädöksiin:

Opiskeluoikeusohje. 1 Ohjeen tarkoitus. Tämä ohje perustuu seuraaviin ammattikorkeakoulun toimintaa ohjaaviin säädöksiin: Opiskeluikeushje Ohje piskeluikeudesta perustuu allaleviin säädöksiin ja sen tarkituksena n sveltaa säädöksiä Metrplia Ammattikrkeakulun pintasiissa, tukea Metrplian yhtenäisiä timintatapja ja piskeluun

Lisätiedot

Keskusteluihimme viitaten tarjoamme otsikossa mainittua tehtävää mukaisesti.

Keskusteluihimme viitaten tarjoamme otsikossa mainittua tehtävää mukaisesti. TARJOUS Juni Kiimamaa / jun 25.8.2015 Nusiaisten kunta Juhani Kylämäkilä Hallintkuja 2 21270 Nusiainen KAITARAISTEN YRISTYSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS Keskusteluihimme viitaten tarjamme tsikssa mainittua

Lisätiedot

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTO SISALLYSLUETTELO 1 OSTAJA 3 2 HANKINTAMENETTELY 3 3 TARJOUSPYYNNON KOHDE 3 4 KALUSTOLLE

Lisätiedot

Basware Konsernitilinpäätös Forum Ajankohtaista pörssiyhtiön raportoinnissa

Basware Konsernitilinpäätös Forum Ajankohtaista pörssiyhtiön raportoinnissa Basware Knsernitilinpäätös Frum Ajankhtaista pörssiyhtiön raprtinnissa 16.5.2013 Samuli Perälä, KHT Ajankhtaista pörssiyhtiön raprtinnissa Arvpaperimarkkinalain muuts Mitä tieta tilinpäätöksessä n annettava

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1B TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7.

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE Hyvinvointipalvelut Lasten ja nuorten palvelut Psykososiaalinen oppilashuolto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24

IMATRAN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE Hyvinvointipalvelut Lasten ja nuorten palvelut Psykososiaalinen oppilashuolto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24 1 IMATRAN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE Hyvinvintipalvelut Lasten ja nurten palvelut Psykssiaalinen ppilashult Henkilötietlaki (523/99) 10, 24 Tarkitettu asiakkaille Laatimispvm: 30.10.2014 1. REKISTERIN NIMI

Lisätiedot

Ranuan kunnan rakennuttajakonsulttihankinta (kunnan toimitilahanke)

Ranuan kunnan rakennuttajakonsulttihankinta (kunnan toimitilahanke) RANUAN KUNTA Sivu 1 / 11 Ranuan kunnan rakennuttajaknsulttihankinta (kunnan timitilahanke) Tarjuspyyntö 29.6.2018 RANUAN KUNTA Sivu 2 / 11 Sisällysluettel 1. JOHDANTO... 3 2. HANKINNAN KUVAUS... 3 2.1.

Lisätiedot

LOPEN VUOKRATALOT OY LIITE 1 ISÄNNÖINNIN TEHTÄVÄLUETTELO 1. HALLINNOLLISET TEHTÄVÄT

LOPEN VUOKRATALOT OY LIITE 1 ISÄNNÖINNIN TEHTÄVÄLUETTELO 1. HALLINNOLLISET TEHTÄVÄT LOPEN VUOKRATALOT OY ISÄNNÖINNIN TEHTÄVÄLUETTELO LIITE 1 1. HALLINNOLLISET TEHTÄVÄT Tarkituksena n hulehtia yhtiön päättävien elinten kanssa tarvittavien päätösten tekemisestä ja tehtyjen päätösten täytäntöönpansta.

Lisätiedot

Tämä liite täydentää sopimuksessa määriteltyjä ehtoja tuen käyttämisestä hankkeen eri kululuokissa. Nämä tarkennukset löytyvät II osasta.

Tämä liite täydentää sopimuksessa määriteltyjä ehtoja tuen käyttämisestä hankkeen eri kululuokissa. Nämä tarkennukset löytyvät II osasta. FIN_Annex III_mnbeneficiary_v20140604.dc KA 1 Yleissivistävälle kulutukselle LIITE III TALOUS- JA SOPIMUSSÄÄNNÖT I. JOHDANTO Tämä liite täydentää spimuksessa määriteltyjä ehtja tuen käyttämisestä hankkeen

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Parkanon kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä kuvattujen koulukuljetusten hoitamisesta oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. OSTAJA Parkanon kaupunki PL 14 39701

Lisätiedot

LUKITIETOA JA TAITOA VERKOSTA koulutus Hakuaika päättyy 15.1.2010

LUKITIETOA JA TAITOA VERKOSTA koulutus Hakuaika päättyy 15.1.2010 LUKITIETOA JA TAITOA VERKOSTA kulutus Hakuaika päättyy 15.1.2010 Khderyhmä: Varsinaiset sallistujat: Alkupetuksen erityispettajat Luentjäsenet: Varsinainen sallistuja vi lisäksi nimetä työkavereistaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUONNA

TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUONNA TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUONNA 2019-2020 Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Lemin kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle 2019-2020.

Lisätiedot

1. HAKIJAN TIEDOT Sukunimi Etunimet (alleviivaa puhuttelunimi) Syntymäaika

1. HAKIJAN TIEDOT Sukunimi Etunimet (alleviivaa puhuttelunimi) Syntymäaika Pätevyyden tteamisjärjestelmä mudstuu pätevyydet tteavista pätevyyslautakunnista ja niitä hitavista sihteerijärjestöistä sekä pätevyyslautakunnat nimittävästä ja pätevyydet rekisteröivästä FISE Oy:stä.

Lisätiedot