Kylpylähotelli Päiväkumpu, Ylhäntie 1, Karjalohja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kylpylähotelli Päiväkumpu, Ylhäntie 1, Karjalohja"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus AIKA klo 19:00-20:30 PAIKKA Kylpylähotelli Päiväkumpu, Ylhäntie 1, Karjalohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Raappana Jukka jäsen, vpj. Jusenius Pekka jäsen Kamula Päivi jäsen Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Saukkola Heli varajäsen A. Isotaluksen varajäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri POISSA Isotalus Annukka jäsen Kakko Laila jäsen MUUT LÄSNÄOLIJAT Eskola Tero asiantuntija Kylpylähotelli Päiväkumpu, tj. Pennanen Taina asiantuntija Liikuntapalvelupäällikkö Vikstedt Asko asiantuntija Liikuntapaikkapäällikkö KÄSITELLYT ASIAT :t ALLEKIRJOITUKSET Markku Saarinen Puheenjohtaja Sinikka Pohjala Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pekka Jusenius Päivi Kamula

2 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus KÄSITELLYT ASIAT Sivu 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 41 Pöytäkirjan tarkastajat 4 42 LLK Oy:n ja Kylpylähotelli Päiväkummun välinen yhteistoimintasopimus 5 43 Harjun urheilukentän kunnostus 6 44 Tilapäisten toimistotilojen hankkiminen 7 45 Kulkuporttien hankinta Neidonkeitaalle 8 46 Liikuntapalvelujen käyttökorvaukset Investointiavustushakemukset LLK Oy:n toiminnallinen katsaus LLK Oy:n talousarvion toteutuminen Tiedotusluontoiset asiat 15

3 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus LIIKKE Kokous todetaan laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Pöytäkirjan tarkastajat LIIKKE Tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Pekka Jusenius ja Päivi Kamula.

5 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus LLK Oy:n ja Kylpylähotelli Päiväkummun välinen yhteistoimintasopimus LIIKKE Lohjan kaupungilla on ollut Kylpylähotelli Päiväkummun kanssa sopimus kuntalaisten kuntosalin ja kylpylän käytöstä tuetulla sopimushinnalla. Sopimus on siirtynyt kuntaliitoksen myötä Liikuntakeskuksen tehtäväkenttään. Kylpylähotelli on remontoitu alkuvuodesta 2016, mikä on aiheuttanut hinnanmuutoksia kylpylän palveluhintoihin. Kuntosalin hinnat pysyvät ennallaan. Liikuntakeskuksen maksama tuki ei kuitenkaan hinnankorotusten myötä kasva. Liitteenä 1 luonnos Kylpylähotelli Päiväkummun kylpylän ja kuntosalin aukioloajoista ja hinnoista syksy kevät 2017, Liikuntakeskuksen ja Päiväkummun väliseksi sopimukseksi. Lähetekeskustelussa jäsen Ari-Pekka Rauttola esitti, ettei sopimusta tässä muodossa hyväksyttäisi, perusteluina, että sopimus esitetyssä muodossa ei ole linjassa Lohjan Liikuntakeskuksen strategiaan eikä liikuntalain hengen mukainen. Tässä muodossa se ei ole perussopimuksen mukainen. Sopimus on suora yritystuki, joka ei ole omistajaohjauksen hengen mukainen. Jäsen Rauttola ehdotti asian pöydälle jättämistä ja uutta valmistelua, jolla pyritään varmistamaan tuen kohdistuminen tasapuolisemmin kaikille kaupunkilaisille liikunta- ja terveyslähtöisesti. raukesi kannatuksen puuttuessa. Tj. Hallitus päättää hyväksyä liitteen 1 mukaisen, Kylpylähotelli Päiväkummun ja Lohjan Liikuntakeskus Oy:n välisen sopimuksen ajalle Hallituksen jäsen Ari-Pekka Rauttola jätti eriävän mielipiteensä merkittäväksi pöytäkirjaan, seuraavasti: "Sopimus ei ole Lohjan Liikuntakeskuksen strategian mukainen eikä liikuntalain hengen mukainen. Esillä oleva sopimus on suora yritystuki. Tämä sopimus ei anna tasapuolisia mahdollisuuksia kaikille Lohjan kaupungin asukkaille harrastaa terveysliikuntaa viihdekylpylässä. Esitän sopimusta uudelleen valmisteluun, jossa huomioidaan saavutettavuus, tasapuolisuus, vaikuttavuus ja mahdollisuus nauttia liikuntalääkkeestä."

6 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Harjun urheilukentän kunnostus LIIKKE Lohjan kaupungin tekninen lautakunta on kokouksessaan ( 4) hyväksynyt Harjun urheilukentän peruskunnostukseen vuodelle :n ja vuodelle :n suuruiset määrärahat. Harjun urheilukentän peruskorjaus toteutetaan välisenä aikana. Kentän korjauksen on suunnitellut FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy / Kalle Linkola. Pääurakoitsijana toimii Jäämestarit Oy. Urakkaneuvottelut rakennuttajan (Lohjan kaupunki), suunnittelijan, urakoitsijan ja käyttäjän (LLK Oy) kesken on käyty Kentän korjaustyö sisältää pääpiirteittäin seuraavat toimenpiteet: - kestopäällysteiden ja alusasfaltin poisto - juoksuradan ulkopuolisen asfaltin poisto metalliaitaan saakka - suorituspaikkojen purku - uusien kestopäällysteiden asennus alusasfaltteineen - uusien suorituspaikkojen rakentaminen - keskikentän kasvualustan ja nurmen uusiminen sekä uuden kastelujärjestelmän asentaminen - kaapelisuojarakenteiden asentaminen - valaistuksen toteutus valaistussuunnitelman mukaan Liikuntapaikkapäällikkö Asko Vikstedt esittelee kokouksessa Harjun urheilukentän peruskorjauksen toteutuksen suunnittelun tämän hetkistä tilannetta. Tj. Hallitus päättää merkitä annetun selvityksen tietoon saatetuksi sekä hyväksyä suoritetut toimenpiteet.

7 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Tilapäisten toimistotilojen hankkiminen LIIKKE Liikuntakeskuksen nykyiset toimistotilat ovat jo pitkään olleet riittämättömät ja ahtaat. Toimistotilakysymykseen on etsitty jo pitkään ratkaisua, mutta uusia tiloja ei ole löytynyt. Työsuojelu on myös huomauttanut yhtiön johtoa ongelmasta. Lisäksi mm. laitosoaston nykyisten toimistotilojen ikkunattomuus sekä ilmanvaihto ja lämpötila ovat olleet ongelmallisia. Uuden organisaation myötä Liikuntapaikkapalvelut-yksikölle tarvitaan asianmukaiset tilat 1.8. alkaen. Toimistotiloiksi lisätiloja on tarkoitus hankkia parakkirakennuksesta, minkä sijoituspaikaksi on suunniteltu Neidonkeitaan kiinteistön takana olevan parkkipaikan viereinen nurmikkokaistale. Toimistoparakista on pyydetty ja saatu KP-ilma Oy:ltä tarjous kolmen tilaelementin vuokrauksesta asennuksineen. Kustannukset muodostuvat parakkielementtien asennuksesta 2.260, joka sisältää rakennusten pohjien teot, purusta ja poiskuljetuksesta vuokra-ajan päätyttyä 1.300, sekä parakkien ja ilmalämpöpumppujen vuokrakuluista /12 kk. Ensimmäisen vuoden vuokra, asennus ja purkukulut yhteensä Tarjous liitteenä 2. Parakkiin sijoittuisi viisi henkilöä; liikuntapaikkapäällikkö Asko Vikstedt; ulkoalueiden työnjohtaja Kimmo Lemberg ja siivoustyönjohtaja Seija Halme, ulkoliikuntapaikkojen hoitaja Santtu Hägg, jolla ei tällä hetkellä ole työpistettä sekä sähkömestari Mikko Prusi. Näin nykyinen toimistorakennus vapautuisi Liikuntapalvelut-yksikön käyttöön. Tj. Hallitus päättää hyväksyä tilaelementtien vuokrauksen väliaikaisiksi toimitotiloiksi ja hyväksyä KP-ilma Oy:n tarjouksen MV B sekä hyväksyä henkilöstön sijoitussuunnitelman toimistotiloihin.

8 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Kulkuporttien hankinta Neidonkeitaalle LIIKKE Virkistysuimala Neidonkeitaalla on varsinkin arkipäivisin useita ruuhkahuippuja, joiden vuoksi kassapalvelut hidastuvat ja aulatila täyttyy asiakkaista. Itsepalveluautomaatti ja kulunvalvonnan automatisointi nopeuttaisivat ja helpottaisivat asiakkaiden pääsyä virkistysuimalan palveluihin. Helppokäyttöinen itsepalvelukioski on monikäyttöinen asiakaspalvelupiste tuotteiden ja palveluiden ostamiseen sekä tuntien varaamiseen. Kulunvalvontaportit valvovat automaattisesti sisäänpääsyä. Automaatio tasoittaisi ruuhkahuippuja, mahdollistaisi asiakkaalle nopean ja joustavan asioinnin, vapauttaisi kassan henkilöstön muihin asiakaspalvelutehtäviin ja jatkossa myös kassatyötunteja olisi mahdollista vähentää. Kulunvalvontaporttien (3+2) hankintahinta on ,00 (alv 0%) ja käyttömaksut 445,00 /kk (alv 0%). Itsepalveluautomaatin hankintahinta on 7.642,80 (alv 0%) ja käyttökustannukset 90 /kk (alv 0%). Olemassa olevan Enkora-tilavarausjärjestelmän laajennus mahdollistaisi itsepalveluautomaatin ja kulunvalvontajärjestelmän käyttöön oton. Liikuntapaikkapäällikkö Asko Vikstedt esittelee kokouksessa automaatiojärjestelmiä tarkemmin. Tj. Hallitus päättää hankkia Neidonkeitaan asiakaspalvelun tueksi esitetyt kulunvalvontaportit kpl, hinta ,00 (alv 0%) ja istepalveluautomaatin, hinta 7.642,80 (alv 0%). Hankinta rahoitetaan yhtiön voito- ja tappiotililtä.

9 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Liikuntapalvelujen käyttökorvaukset LIIKKE LLK Oy:n palveluiden käyttökorvausperusteet uudistettiin alkaen hinnastotyöryhmän esityksestä hallituksen päätöksellä Edellisen kerran LLK Oy:n hallitus käsitteli liikuntapalvelujen käyttökorvausten hinnantarkistuksia kokouksessaan Käyttökorvaukset astuivat voimaan Neidonkeitaan uimahallin ja kuntosalin aikuisten kertalippujen hintoihin esitetään 10 sentin korotukset. Sarjalippujen hinnat jäävät nykyiselle tasolle. Neidonkeitaan käyttökorvauksien tarkistuksen perusteena on vauhdittaa uimahallipalvelujen sarjalippujen myyntiä. Ohjauspalvelujen salijumppien kertalippua esitetään korotettavaksi 5,30 :sta 5,50 :oon ja 15 kerran sarjalippuja esitetään korotettavaksi 53 :sta 55 :oon. Vuosikortin hintaa esitetään nostettavaksi 220 :sta 240 :oon. Senioriliikunnan 55 min, 70 min ja 90 min 15 kerran kausilippujen hintoja esitetään nostettavaksi molempia yhdellä eurolla. Erityisliikunnan maksut pysyisivät ennallaan. Hintaa ei ole syytä korottaa, koska kausimaksun perusteena olevat kerrat vähenevät 15:stä 14:ään. Hinnaston tarkistukset liitteessä 3. Liitteessä muuttuvat hinnat on korostettu punaisella. Tj. Hallitus päättää hyväksyä liitteen 3 mukaiset LLK Oy:n palvelujen käyttökorvausten tarkistukset ja päättää, että hinnat astuvat voimaan alkaen.

10 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Investointiavustushakemukset LIIKKE Yhtiössä käynnistyi vuonna 2014 avustusten uudistustyö, joka pohjautuu Lohjan kaupunkistrategiaan ja siihen liittyvään hallituksen hyväksymään Liikuntatoimen kehittämisohjelmaan. Hallituksen ( ) nimeämä työryhmä valmisteli avustusuudistusta vuoden 2015 ajan. LLK Oy:n hallitus kokouksessaan hyväksyi omalta osaltaan Liikuntatoimen avustusjakosäännön ja siinä esitetyt avustusmuodot jakoperusteineen uudeksi liikuntatoimen avustusjärjestelmäksi alkaen, minkä puolestaan Lohjan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksyi ( 79). Liikuntatoimen avustusjakosäännön kohdan 3.3. Kunnallisen liikuntapaikkaverkoston ulkopuolisten liikuntapaikkojen tukemisen, kohdan Investointiavustuksista ( Liikuntapaikka-avustus ja Kalusto/väline avustus) päättää Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus. Investointiavustukseen ovat oikeutetut järjestöt, jotka ylläpitävät mm. liikuntapaikkaverkoston solmukohdissa olevia palveluja (esim. latumaja) tai jotka perustavat liikuntapaikan tai ylläpitävät liikuntapaikkaa, joka lisää liikuntaa ja palvelee mahdollisimman monia lohjalaisia, erityisesti lapsia ja nuoria. LLK Oy:n vuoden 2016 talousarviossa on varattu Kunnallisen liikuntapaikkaverkoston ulkopuolisten liikuntapaikkojen tukemiseen euroa. Avustusmääräraha jaetaan vuokra-avusutusta ( ) ja investointiavustusta ( ) hakeneiden kesken. Investointiavustuksia on myönnetty tähän mennessä Sivistystoimen avustuskuulutus oli Länsi-Uusimaa -lehdessä , Karkkilan tienoo -lehdessä ja Ykkös-Lohja ja Västra Nyland -lehdissä sekä Lohjan kaupungin ja LLK Oy:n internet-sivuilla. Lisäksi järjestöjä muistutettiin avustusten hakemisesta lähetetyssä Järjestötiedotteessa (1/2016). Investointiavustuksia voi hakea ympäri vuoden ja niistä päätetään kahden kuukauden jaksoissa. Investointiavustuksia huhtikuun jälkeen on saapunut yksi (1) hakemus, joka koskee kalusto-/välineinvestointia. Tj. Yhteenveto liikuntajärjestön hakemuksesta on erikseen jaettavissa asiakirjoissa. Liikuntajärjestön hakemusasiakirjat ovat nähtävinä kokouksessa. Hallitus päättää ) hylätä Lohjan Seudun Moottorikerho ry:n kalusto-/välineinvestointihakemuksen, joka koski WC:n hankintaa Vallin motocross-radalle. 2) ja todeta, että Lohjan Seudun Moottorikerho ry voi aikaisemman käytännön mukaisesti toimittaa Bajamaja WC:n vuokraamisesta aiheutuneet kustannukset Lohjan Liikuntakeskus Oy:n maksettavaksi.

11 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus LLK Oy:n toiminnallinen katsaus LIIKKE Yhtiön organisaatio2016 -uudistustyö jatkui ensimmäisellä vuosikolmanneksella. Yhtiö nimesi päälliköt liikuntapalvelut- ja liikuntapaikat -yksiköihin. Uusi organisaatio astuu voimaan Yhtiön hallitus päätti vuoden 2016 Lohjan ulkokenttien vakiovuoroista ( 4) ja kesävuoroista ( 22). Niiden myöntämisessä noudatettiin ensimmäisen kerran yhtiön hallituksen hyväksymää ( ) vakiovuorojen jakosääntöä. Liikuntatoimessa vuoden 2015 aikana valmisteltu uusi avustusjakosääntö ja hakemuslomakkeet hyväksyttiin hallituksessa ( 6). Uusi avustusjärjestelmä astui voimaan alkaen. Ensimmäisen vuosineljänneksen aikana järjestelmän mukaisia, toimitusjohtajan tekemiä avustuspäätöksiä on tehty 20 kpl. Hallitus hyväksyi yhtiön vuoden 2015 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen kokouksessa Tilintarkastus suoritettiin ja varsinainen yhtiökokous pidettiin Uudenmaan verotarkastusyksikkö piti verotarkastuksen yhtiön arvonlisäverotuksesta päättyneeltä tilikaudelta. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) vahvisti (UUD/5571/2014) yhtiön kaupungin yhteistyössä laatiman Lohjan ulkoilureittisuunnitelman. Työ jatkuu ulkoilureittitoimituksilla. Yhtiön hallitus nimesi edustajan syksyllä alkaviin toimituksiin. Yhtiö antoi lausunnon L33 Porla 2. kaupunginosa Ahtsalmi, korttelien 210 sekä katu- ja vesialueen, ja 7. kaupunginosa Myllylampi, korttelin 403 ja vesialueen asemakaavan ja tonttijaon muutokseen sekä käsitteli Virkkalan pururataa ja Nälköönlammen uimarannan kehittämistä koskevat aloitteet. Lohjan vuoden 2015 urheilija ja joukkue valittiin Länsi-Uusimaa -lehden lukijaäänestyksellä. Tulos julkaistiin Lohjan jäähallissa Vuoden urheilija on pyörätuolikelaaja Henri Manni ja joukkue Lohjan Pelitoverien miesten kaukalopallojoukkue. Ensimmäisen vuosikolmanneksen aikana yhtiön kokoperheen tapahtumia olivat; perinteinen Aurlahden Talvitouhulat, johon osallistui lähes tuhat ulkoilijaa. Tänä talvena tapahtuman aikana oli käytössä myös Aurlahden retkiluistelurata. TenavaTohinat järjestettiin seitsemän (7) kertaa eri puolilla Lohjaa. Niissä oli osallistujia ilahduttavat Ohjatun liikunnan kausi vietiin läpi rutinoidusti. Haasteita toi liikunnan ohjaajan äitiysloman sijaisuutta hoitavan henkilön irtisanoutuminen tammikuussa, loppukevät hoidettiin eri henkilöiden voimin. Suurimmat haasteet henkilöstövaje toi liikuntaneuvontaan, johon jatkossa keskitetään syksyksi hakuun tulevan liikuntakoordinaattorin työpanosta. Liikuntaryhmissä työaikäisten osallistujamäärät jäivät aiempaa jkv pienemmäksi, senioreissa ja erityisryhmissä pysyttiin edellisvuoden tasolla. Suoritteita jumpissa kertyi yhteensä ( v. 2015).

12 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Perheen pienimmille järjestetyt Temppis-tunnit Tennarissa säilyttivät suosionsa, niissä viikoittain liikkui noin 30 lasta vanhempineen sekä eri päiväkotiryhmiä vuorotellen. Suoritteita kertyi keväällä 662. Yläasteikäisille pidettiin Harjun koululla LIILO-ryhmää, ajatuksella iloa liikunnasta. Saavutettu osallistujamäärä jäi hyvin pieneksi. Uusia keinoja nuorten aktivoimiseksi pitää edelleen etsiä. Talvilomaviikolla järjestettiin yhteistyötahojen kanssa Jäädisko Lohjan jäähallissa koululaisille. Palaute diskosta oli positiivista. Luistelijoita oli n Keväällä toteutui työttömille suunnattu Kohenna kuntoa-virkistä mieltä - kurssi Testilauantaina 23.4., järjestettiin UKK-kävelytesti, Inbody-mittauksia, lihaskuntotestit sekä terveystoimen puolesta verenpaine- ja verensokerimittauksia. Testisuorituksia vastaanotettiin 142. Liikuntaneuvonnassa sovittiin vuosikolmanneksen aikana 24 ensitapaamista sekä jatkotapaamisia 47. Valitettavan paljon tapaamisista peruuntui, lähes 1/3. Todennäköinen syy oli pitkä viivästymä lähetteen saannin ja sovitun ensitapaamisen välillä. Liikuntaneuvonnassa haasteellista oli löytää ns. matalan kynnyksen liikuntaa lapsille ja nuorille. Neidonkeitaassa uimakouluja järjestettiin I-vuosikolmanneksen aikana 14 kurssia lapsille ja 2 aikuisille. Vesiliikunnan suoritteita kertyi Inbodymittauksia tehtiin 32 kpl. Tapahtumista kahden Supersunnuntain (14.2. ja 3.4.) neljässä vesitreenissä mukana oli n. 80 jumppaajaa. Talvilomaviikon perjantain päätapahtuman vesi- Megadisco keräsi kävijöitä 409 henkilöä. Virkistysuimala Neidonkeitaan allastilan ison liukumäen alastuloaltaan yläpuolella olevan katon kattorakenteita korjattiin, lämpöeristystä lisättiin ja asennettiin kosteussulku. Vuoden vaihteessa jäähallissa käyttöön otettu, entiseen kokoushuoneeseen rakennettu valvomo-tila on osoittautunut toimivaksi ja tarkoitukseen sopivaksi ratkaisuksi. Suoritteita kertynyt I-vuosikolmanneksen aikana Neidonkeitaalla ( , v. 2015), jäähallissa (19.724, v. 2015), Sporttikeskus Tennarin tennishallissa, kamppailu-, palloilu- ja lukiosalissa ja kuntosalissa , Perttilän liikuntahallissa n ja Järnefeltin liikuntahallilla n Neidonkeitaan kuntosalin (-3212 suoritetta) ja vesivoimistelun (-1213 suoritetta) I-vuosikolmanneksen suoritekertymissä on tapahtunut laskua edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verraten. Kuntosalin käytön vähenemiseen on voinut vaikuttaa se, että kuntosali on ruuhka-aikoina ahdas, mikä on voinut karkottaa asiakkaita. Tj. Hallitus päättää merkitä annetun selvityksen I-vuosikolmanneksen 2016 toiminnasta tietoon saatetuksi ja hyväksyä suoritetut toimenpiteet.

13 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Merkittiin pöytäkirjaan, että hallituksen jäsen Ari-Pekka Rauttola poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn aikana, eikä ottanut osaa päätöksen tekoon.

14 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus LLK Oy:n talousarvion toteutuminen LIIKKE Toimitusjohtaja selvittää yhtiön vuoden 2016 talousarvion toteutumista ajalta Talousarvion toteuma-asiakirjat esitellään kokouksessa. Hallitus merkitsee hyväksyen tietoon saatetuksi toimitusjohtajan antaman selvityksen LLK Oy:n talousarvion toteumasta ajalta

15 PÖYTÄKIRJA 5/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Tiedotusluontoiset asiat LIIKKE LLK Oy:n pöytäkirjat, muistiot ja kokoukset - Harjun Polut-polkujuoksutapahtuman ja Lohjan Ympäripyöräily-tapahtumat palautepalaveri muistiot 1.6. ja Neidonkeitaan tarveselvitys muistio Sporttikeskus Tennarin tarveselvitys muistiot 3.5. ja Lohjan City Run-juoksu/kävely-tapahtumaan yhtiöstä osallistuivat hallituksen jäsenet Annukka Isotalus ja Päivi Kamula ja työntekijöistä liikuntapalvelupäällikkö Taina Pennanen ja liikuntasihteeri Sinikka Pohjala. 3. Toimitusjohtaja on tehnyt seuraavat uuden avustusjakosäännön mukaiset liikunnan tukipäätökset: Kohdeavustus päätökset - ei päätöksiä Käyttöoikeus kunnalliseen liikuntapaikkaan vuodeksi - ei päätöksiä Sponsorointituki - ei päätöksiä 4. Verotarkastuskertomusta verotarkastuksesta , koskien arvonlisäveroa, ei ole vielä toimitettu LLK Oy:lle. Tj Hallitus päättää merkitä tiedotusluontoiset asiat tietoon saatetuiksi ja hyväksyä suoritetut toimenpiteet. Hyväksyttiinseuraavin lisäyksin: 5. Lohjanjärven ympäripyöräilyyn osallistuivat yhtiöstä hallituksenjäsenet Annukka Isotalus, Päivi Kamula ja Jukka Strandberg sekä toimitusjohtaja Jukka Vienonen. 6. Ennen varsinaisten pykäläasioiden käsittelyä, Kylpylähotelli Päiväkummun toimitusjohtaja Tero Eskola kertoi kevään aikana toteutetusta kylpylähotellin kunnostustuksesta ja laajennuksesta.

Keräkankareen hiihtomaja, Veikontie 100, Pusula

Keräkankareen hiihtomaja, Veikontie 100, Pusula PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 17.09.2013 AIKA 17.09.2013 klo 18:00-19:45 PAIKKA Keräkankareen hiihtomaja, Veikontie 100, 03850 Pusula OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Rajamäen ja Hyvinkään uimahalleihin tutustuminen. LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Benamar Sanna varajäsen Laura Skaffarin varajäsen

Rajamäen ja Hyvinkään uimahalleihin tutustuminen. LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Benamar Sanna varajäsen Laura Skaffarin varajäsen PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 07.06.2018 AIKA 07.06.2018 klo 09:00-09:52 PAIKKA Rajamäen ja Hyvinkään uimahalleihin tutustuminen OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Kääriäinen Pasi jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Kääriäinen Pasi jäsen PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 04.03.2013 AIKA 04.03.2013 klo 15:30-16:17 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Saarinen Markku jäsen Saloniemi Heikki jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Saarinen Markku jäsen Saloniemi Heikki jäsen LOHJA PÖYTÄKIRJA 4/2010 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 09.12.2010 AIKA 09.12.2010 klo 18:00-18:40 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 18.04.2016 AIKA 18.04.2016 klo 18:00-19:10 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus AIKA klo 17:00-19:15. Ojaniitun koulu, Ojaniitunkatu 3, Lohja

PÖYTÄKIRJA 2/ Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus AIKA klo 17:00-19:15. Ojaniitun koulu, Ojaniitunkatu 3, Lohja PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 17.03.2016 AIKA 17.03.2016 klo 17:00-19:15 PAIKKA Ojaniitun koulu, Ojaniitunkatu 3, 08150 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Kuitunen Päivi Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Kuitunen Päivi Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 19.03.2019 AIKA 19.03.2019 klo 17:30-18:42 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja LOHJA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 26.09.2011 AIKA 26.09.2011 klo 15:00-16:05 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja LOHJA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 24.11.2011 AIKA 24.11.2011 klo 18:00-19:20 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 24.08.2015 AIKA 24.08.2015 klo 18:00-18:45 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Voimisteluklubi Lohja ry:n liikuntatila, Vappulantie 474, Lohja

Voimisteluklubi Lohja ry:n liikuntatila, Vappulantie 474, Lohja PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 28.11.2016 AIKA 28.11.2016 klo 18:00-20:10 PAIKKA Voimisteluklubi Lohja ry:n liikuntatila, Vappulantie 474, 08700 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Saarinen Markku jäsen. Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Saarinen Markku jäsen. Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri LOHJA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 30.05.2011 AIKA 30.05.2011 klo 15:00-15:40 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 08.06.2015 AIKA 08.06.2015 klo 19:00-20:20 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 11.09.2014 AIKA 11.09.2014 klo 15:00-15:45 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 01.02.2016 AIKA 01.02.2016 klo 18:00-19:25 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 20.05.2015 AIKA 20.05.2015 klo 15:00-16:10 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

Sporttikeskus Tennari, Kamppailuhalli, Rantapuisto 45, 08100 Lohja. LÄSNÄ Pajuoja Matti puheenjohtaja Saloniemi Heikki jäsen Saapui :n 18 käs. aikana.

Sporttikeskus Tennari, Kamppailuhalli, Rantapuisto 45, 08100 Lohja. LÄSNÄ Pajuoja Matti puheenjohtaja Saloniemi Heikki jäsen Saapui :n 18 käs. aikana. PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 26.11.2014 AIKA 26.11.2014 klo 15:00-16:05 PAIKKA Sporttikeskus Tennari, Kamppailuhalli, Rantapuisto 45, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Benamar Sanna varajäsen Laura Skaffarin varajäsen. Heiskanen Antti Kuitunen Päivi. Makkonen Hannu jäsen

LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Benamar Sanna varajäsen Laura Skaffarin varajäsen. Heiskanen Antti Kuitunen Päivi. Makkonen Hannu jäsen PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 04.09.2018 AIKA 04.09.2018 klo 18:04-19:04 PAIKKA Lakeside Cafe, Sunnanlidintie 33, 08700 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Johanna Repola sihteeri

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Johanna Repola sihteeri PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 19.03.2019 AIKA 19.03.2019 klo 15:00-15:39 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkedas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri

Virkistysuimala Neidonkedas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 04.09.2013 AIKA 04.09.2013 klo 17:00-17:20 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkedas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

Mäenpää Teija. Repola Johanna sihteeri

Mäenpää Teija. Repola Johanna sihteeri PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 19.03.2018 AIKA 19.03.2018 klo 13:05-13:35 PAIKKA Neidonkeitaan kokoushuone OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti puheenjohtaja Lindholm Jouko jäsen Mäenpää

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Toivonen Seija jäsen Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Toivonen Seija jäsen Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 13.05.2014 AIKA 13.05.2014 klo 16:00-16:50 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2018 Tilasto-osa

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2018 Tilasto-osa 1(7) HENKILÖKUNTA Henkilökunnan keskimääräinen lukumäärä ja sairauspäivät Vuosi 2018 2017 2016 Henkilökuntaa keskim. 69 69 72 Sairauspäivät yht. 604*) 1060**) 1 270***) Sairauspäivät keskim./hlö 8,75 15,36

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. MUUT Aarnio Tomi asiantuntija hallipäällikkö

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. MUUT Aarnio Tomi asiantuntija hallipäällikkö PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 17.12.2013 AIKA 17.12.2013 klo 16:00-16:35 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2017 Tilasto-osa

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2017 Tilasto-osa 1(7) HENKILÖKUNTA Henkilökunnan keskimääräinen lukumäärä ja sairauspäivät Vuosi 2017 2016 2015 Henkilökuntaa keskim. 69 72 71 Sairauspäivät yht. 1060*) 1 270**) 866***) Sairauspäivät keskim./hlö 15,36

Lisätiedot

Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, lohja. Toivonen Seija jäsen Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri

Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, lohja. Toivonen Seija jäsen Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 07.05.2013 AIKA 07.05.2013 klo 15:30-17:10 PAIKKA Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, 08100 lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

Sammatin koulu, Lohilammentie 5, Sammatti. Heiskanen Antti. Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen. Repola Johanna sihteeri

Sammatin koulu, Lohilammentie 5, Sammatti. Heiskanen Antti. Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen. Repola Johanna sihteeri PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 17:09-18:55 PAIKKA Sammatin koulu, Lohilammentie 5, 09220 Sammatti OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 25.08.2016 AIKA 25.08.2016 klo 10:00-10:35 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

Lohjan Liikuntalinna, Juhlaserviisi, Länsi-Louhenkatu 31, Lohja. Isotalus Annukka jäsen

Lohjan Liikuntalinna, Juhlaserviisi, Länsi-Louhenkatu 31, Lohja. Isotalus Annukka jäsen PÖYTÄKIRJA 10/2013 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 26.11.2013 AIKA 26.11.2013 klo 17:30-20:10 PAIKKA Lohjan Liikuntalinna, Juhlaserviisi, Länsi-Louhenkatu 31, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 20.04.2015 AIKA 20.04.2015 klo 18:00-19:15 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 31.10.2016 AIKA 31.10.2016 klo 18:00-19:25 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 10.06.2013. Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, 08100 Lohja

Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 10.06.2013. Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, 08100 Lohja PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 10.06.2013 AIKA 10.06.2013 klo 15:00-15:30 PAIKKA Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. MUUT LÄSNÄOLIJAT Aarnio Tomi asiantuntija sisäliikuntapaikkamestari

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. MUUT LÄSNÄOLIJAT Aarnio Tomi asiantuntija sisäliikuntapaikkamestari PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 08.12.2016 AIKA 08.12.2016 klo 13:00-13:45 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 16.05.2016 AIKA 16.05.2016 klo 18:00-19:50 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Heiskanen Antti Kuitunen Päivi. Makkonen Hannu jäsen. Savolainen Pirjo jäsen

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Heiskanen Antti Kuitunen Päivi. Makkonen Hannu jäsen. Savolainen Pirjo jäsen PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 21.05.2019 AIKA 21.05.2019 klo 17:30-18:48 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja PÖYTÄKIRJA 6/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 29.08.2016 AIKA 29.08.2016 klo 18:00-19:15 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 16.03.2015 AIKA 16.03.2015 klo 18:00-20:10 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Linja-auto matkalla Tampereelle ulkoliikuntapaikkojen referenssivierailukohteisiin. Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Linja-auto matkalla Tampereelle ulkoliikuntapaikkojen referenssivierailukohteisiin. Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 06.10.2015 AIKA 06.10.2015 klo 08:00-09:15 PAIKKA Linja-auto matkalla Tampereelle ulkoliikuntapaikkojen referenssivierailukohteisiin OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Kääriäinen Pasi jäsen. Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Kääriäinen Pasi jäsen. Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri LOHJA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 11.08.2011 AIKA 11.08.2011 klo 17:00-18:15 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Saarinen Markku jäsen. Vienonen Jukka toimitusjohtaja

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Saarinen Markku jäsen. Vienonen Jukka toimitusjohtaja LOHJA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 12.04.2012 AIKA 12.04.2012 klo 15:30-16:00 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja

Lisätiedot

Liikuntapaikkaverkko. Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta

Liikuntapaikkaverkko. Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä 47 05.03.2015 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 25 25.03.2015 Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä 78 09.04.2015 Liikuntapaikkaverkko 187/00.01.02/2015 PALRYH

Lisätiedot

Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, lohja. MUUT LÄSNÄOLIJAT Nyman Ilkka asiantuntija projektipäällikkö, Lohjan kpki

Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, lohja. MUUT LÄSNÄOLIJAT Nyman Ilkka asiantuntija projektipäällikkö, Lohjan kpki PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 13.06.2016 AIKA 13.06.2016 klo 10:00-10:40 PAIKKA Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, 08100 lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

Mäntyharju Kari sihteeri

Mäntyharju Kari sihteeri PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Tarkastuslautakunta 22.01.2015 AIKA 22.01.2015 klo 12:55-17:02 PAIKKA Riihi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Sorvari Vuokko jäsen Jaskari Minna jäsen Mäntyharju

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 14.12.2015 AIKA 14.12.2015 klo 18:00-20:15 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAPAIKKOJEN VAKIOVUOROJEN JAKOSÄÄNTÖ

LOHJAN LIIKUNTAPAIKKOJEN VAKIOVUOROJEN JAKOSÄÄNTÖ 1 LOHJAN LIIKUNTAPAIKKOJEN VAKIOVUOROJEN JAKOSÄÄNTÖ 1. YLEISET VAKIOVUORON MYÖNTÄMISTÄ OHJAAVAT TEKIJÄT 1.1. Lajiprofilointi - Liikuntapaikan vakiokäyttövuorojen myöntämistä ohjaa ensisijaisesti lajiprofilointi

Lisätiedot

LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Heinänen Juha jäsen, vpj poistui kokouksesta 14 käsittelyn aikana klo Heiskanen Antti Kuitunen Päivi

LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Heinänen Juha jäsen, vpj poistui kokouksesta 14 käsittelyn aikana klo Heiskanen Antti Kuitunen Päivi PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 13.03.2018 AIKA 13.03.2018 klo 17:50-20:12 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Heinänen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 18.05.2015 AIKA 18.05.2015 klo 19:00-20:15 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 22.05.2018 AIKA 22.05.2018 klo 17:30-20:24 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja PÖYTÄKIRJA 10/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 19.12.2016 AIKA 19.12.2016 klo 17:30-19:45 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Heinänen Juha jäsen, vpj saapui kokoukseen 75 aikana klo Heiskanen Antti Kuitunen Päivi

LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Heinänen Juha jäsen, vpj saapui kokoukseen 75 aikana klo Heiskanen Antti Kuitunen Päivi PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 06.11.2018 AIKA 06.11.2018 klo 19:00-21:02 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Heinänen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Saarinen Markku jäsen Saloniemi Heikki jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Saarinen Markku jäsen Saloniemi Heikki jäsen LOHJA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 17.11.2011 AIKA 17.11.2011 klo 15:00 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

Nummen yhtenäiskoulu, Tiedonpolku 4, Nummi. Kuitunen Päivi Makkonen Hannu jäsen. Savolainen Pirjo jäsen. Repola Johanna sihteeri

Nummen yhtenäiskoulu, Tiedonpolku 4, Nummi. Kuitunen Päivi Makkonen Hannu jäsen. Savolainen Pirjo jäsen. Repola Johanna sihteeri PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 05.02.2019 AIKA 05.02.2019 klo 17:49-19:49 PAIKKA Nummen yhtenäiskoulu, Tiedonpolku 4, 09810 Nummi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Pääterveysasema, kokoustila, Ojamonkatu 36, 08100 Lohja. Isotalus Annukka jäsen

Pääterveysasema, kokoustila, Ojamonkatu 36, 08100 Lohja. Isotalus Annukka jäsen PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 24.11.2014 AIKA 24.11.2014 klo 18:00-19:30 PAIKKA Pääterveysasema, kokoustila, Ojamonkatu 36, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Mäntynummen koulu, Mäntynummenkuja 15, Lohja. Isotalus Annukka jäsen

Mäntynummen koulu, Mäntynummenkuja 15, Lohja. Isotalus Annukka jäsen PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 10.03.2014 AIKA 10.03.2014 klo 18:00-19:15 PAIKKA Mäntynummen koulu, Mäntynummenkuja 15, 08500 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Jokioisten kunta Pöytäkirja 1(5) Tarkastuslautakunta Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Jokioisten kunta Pöytäkirja 1(5) Tarkastuslautakunta Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Jokioisten kunta Pöytäkirja 1(5) Tarkastuslautakunnan kokous Aika Perjantai klo 9.00 Paikka Käsiteltävät asiat Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Asia Otsikko 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-13:20 Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Runokatu 1, Lohja. Makkonen Hannu jäsen. Savolainen Pirjo jäsen. Repola Johanna sihteeri

Virkistysuimala Neidonkeidas, Runokatu 1, Lohja. Makkonen Hannu jäsen. Savolainen Pirjo jäsen. Repola Johanna sihteeri PÖYTÄKIRJA 5/2019 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 11.06.2019 AIKA 11.06.2019 klo 18:00-19:18 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Keskiviikko Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Keskiviikko Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.1.2019 Kokoustiedot Aika Keskiviikko 30.1.2019 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta

TUUSNIEMEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta KOKOUSAIKA 26.4.2011 KELLO 17.00-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Väliaikaiset nuorisotilat, Poikkitie, Tuusniemi Juha Pitkänen,

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 Aika 25.11.2014 klo 15:10 17:30 Paikka Kylmälahden leirikeskus Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 34 35 36 37 38 39 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.10.2014 Kaupungin

Lisätiedot

Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen

Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 10.04.2018 AIKA 10.04.2018 klo 17:37-19:39 PAIKKA Ojamon koulu, Kartanonkuja 4, 08200 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Heiskanen

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 17. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 17. :ssä mainitut asiat. Katinkullan Pallohalli Oy Co / Holiday Club Isännöinti Katinkulta, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Katinkullan Pallohalli Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

Kari Aalto, talouspäällikkö Sirkku Hohenthal, kyvan II vpj Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri

Kari Aalto, talouspäällikkö Sirkku Hohenthal, kyvan II vpj Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No HALLITUS 3 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 4.3.2008 klo 16.30-18.15 Paikka Forssan ammatti-instituutti, kokoushuone Taisto Heinämäki Maija-Leena

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2.alkaen

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2.alkaen SAVONLINNA VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2.alkaen Jäähalli Kaupungin koulut ja päiväkodit Muut koulut sis.alv 26,50 /h 60,00 /h Jääurheilua harrastavat seurat : 1.9.-31.3. 45,50 /h Juniorit

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / 2015

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / 2015 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / 2015 Tekninen jaosto 05.05.2015 AIKA Tiistai 12.5.2015 klo 18.00 PAIKKA Teknisen toimiston kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko 28 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 5/2011 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.12.2011 kello 16.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-2 3 4 41 42 43 44 45 46 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 12.5.2016 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko18.5.2016 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari, 1.

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 15.01.2008 klo 17:30-20:10 PAIKKA Kaupunginhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010. Sivistyslautakunta 23.03.2010 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010. Sivistyslautakunta 23.03.2010 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 Sivistyslautakunta 23.03.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 23.03.2010 klo 18.00 19.05 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 2.10.2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 9.10.2017 klo 17.00 Paikka Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 70 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkeli Pöytäkirja 24/2016 1 (9) Aika 21.04.2016, klo 14:05-15:17 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kaupungintalo Monkola, Kaupunginhallituksen kokoushuone. Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla pöytäkirjanpitäjä

Kaupungintalo Monkola, Kaupunginhallituksen kokoushuone. Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 21.04.2016 AIKA 21.04.2016 klo 12:00-18:00 PAIKKA Kaupungintalo Monkola, Kaupunginhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00-20.07 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 8/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 8/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 15.5.2019 74 Kokousaika: Keskiviikkona 15.5.2019 klo 18.00 20.19 N:o 8/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 69-76 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/ KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10/ 2009 143 Kokousaika 12.11.2009 klo 19.00 19.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 Vanhusneuvosto 10.09.2014 AIKA 14:00-15:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 18 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Tutustuminen Haapa-Kimolan kouluun klo 16.00, kokous Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Hannikainen Marja

Tutustuminen Haapa-Kimolan kouluun klo 16.00, kokous Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Hannikainen Marja Iitin kunta Pöytäkirja 8/2017 92 Tarkastuslautakunta 11.12.2017 Aika 11.12.2017 klo 16:00-18:56 Paikka Tutustuminen Haapa-Kimolan kouluun klo 16.00, kokous Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone 17.00

Lisätiedot

OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja Pietiläinen Päivi. Hallituksen jäsenet Ruokoniemi Kimmo hallituksen puheenjohtaja

OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja Pietiläinen Päivi. Hallituksen jäsenet Ruokoniemi Kimmo hallituksen puheenjohtaja LAPPEENRANNAN KUNTAKIINTEISTÖT OY PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 1 KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai Paikka Sähköpostikokous OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja Pietiläinen Päivi sihteeri Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja Kuosmanen Mikko viranhaltija

Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja Kuosmanen Mikko viranhaltija PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Tarkastuslautakunta 16.03.2017 AIKA 16.03.2017 klo 12:00-16:05 PAIKKA Messi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Sorvari Vuokko jäsen Jaskari

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018 Tarkastuslautakunnan kokous 8.6.2018 Pöytäkirja 3/2018 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 8.6.2018 klo 10.00 10.50 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 23-29

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 16. :ssä mainitut asiat. Kiinteistö Oy Katinkultaranta Co / Holiday Club Isännöinti Katinkulta, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Kiinteistö Oy Katinkultarannan osakkeenomistajat kutsutaan

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Yhteistyötoimikunta AIKA 25.01.2018 14:15-15:10 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2018 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) Tarkastuslautakunta TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 10.00 11.20. Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS,

Lisätiedot

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 17. :ssä mainitut asiat.

Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 17. :ssä mainitut asiat. Kiinteistö Oy Katinkulta Residence Co / Holiday Club Isännöinti Katinkulta, 88610 Vuokatti puh. 0306 870 200 www.holidayclub.fi/isannointi YHTIÖKOKOUSKUTSU Kiinteistö Oy Katinkulta Residence osakkeenomistajat

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/2015 31 Kokousaika 10.6.2015 klo 18.00 18.55 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Mäntysaari Kalevi, pj Kankare Tarmo, vpj poissa Hörkkö Pirjo Koski

Lisätiedot

26 Sara Hildénin taidemuseon talousarvion seurantaraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne

26 Sara Hildénin taidemuseon talousarvion seurantaraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne Tampere Pöytäkirja 5/2017 1 (8) Aika 29.08.2017, klo 16:20-17:57 Paikka Sara Hildénin taidemuseo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Sara Hildénin taidemuseon

Lisätiedot