Liikuntapaikkaverkko. Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Liikuntapaikkaverkko. Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta"

Transkriptio

1 Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä Liikuntapaikkaverkko 187/ /2015 PALRYH Lohjan Liikuntakeskus Oy vastaa yhtiön ja Lohjan kaupungin välillä solmitun yhteistoimintasopimuksen perusteella liikuntapalvelujen tuottamisesta Lohjan kaupungille. Sopimuksen mukaan yhtiö vastaa kaikkien Lohjan kaupungin liikuntapaikkojen kunnossapidosta ja liikuntapalvelujen tuottamisesta. Lohjan liikuntapalveluverkko on erittäin laaja ja monipuolinen. Liikuntapaikkojen käyttöaste vaihtelee suuresti, mutta alhaisemmankin käyttöasteen omaavilla liikuntapaikoilla on merkittävä rooli alueellisten liikuntapalvelujen kehittämistavoitteiden toteutumiselle. LLK Oy kunnossapidon ja hallinnoinnin piiriin kuuluvat liikuntapaikat: Sisäliikuntatiloja on yhteensä 36 kpl. Ulkoliikuntapaikkoja on yhteensä 129. Kuivanmaan liikuntaryhmiä, yht. 55 ryhmää. Lohjan Liikuntakeskus järjesti 2014 vuonna yhteensä 99 erilaista liikuntakurssia ja tapahtumaa. Lohjan Liikuntakeskuksella on yhteensä 5 asiakaspalvelupistettä. Erikseen jaettavat: - Liikuntapaikat kartta, etelä - Liikuntapaikat kartta, pohjoinen Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä 1) merkitsee liikuntatoimen liikuntapaikkapalveluverkon nykyvaiheen tiedoksi; 2) esittää kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle ohjeistuksena, että jatkovalmistelussa on kiinnitettävä huomiota tilojen käytön tehokkuuteen. Tavoitteena tulee olla kaupungin omistamien tilojen tehokas yhteiskäyttö. Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä 1) merkitsee liikuntatoimen liikuntapaikkapalveluverkon nykyvaiheen tiedoksi; 2) esittää kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle ohjeistuksena, että jatkovalmistelussa on kiinnitettävä huomiota tilojen käytön tehokkuuteen. Tavoitteena tulee olla kaupungin omistamien tilojen tehokas yhteiskäyttö;

2 3) totesi, että sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen nykyinen määrä pyritään säilyttämään. Taloudelliset resurssit eivät kuitenkaan kasva, joten tehokkuuta ja käyttöastetta on lisättävä. Samoin yhteistyötä muiden toimijoiden, erityisesti urheilujärjestöjen, kyläyhteisöjen ja yritysten kanssa on lisättävä. Liite Liikuntatoimen palveluverkkoselvitys KUVALK LIIKKE Lohjan Liikuntakeskus Oy vastaa yhtiön ja Lohjan kaupungin välillä solmitun yhteistoimintasopimuksen perusteella liikuntapalvelujen tuottamisesta Lohjan kaupungille. Sopimuksen mukaan yhtiö vastaa kaikkien Lohjan kaupungin liikuntapaikkojen kunnossapidosta ja liikuntapalvelujen tuottamisesta. LLK Oy kunnossapidon ja hallinnoinnin piiriin kuuluvat liikuntapaikat: 1) SISÄLIIKUNTATILAT - yhteensä = 36 kpl - virkistysuimala Neidonkeidas 1 kpl (5 allasta, hyppytorni, katsomo) - jäähalli 1 kpl, - keilahalli 1 kpl (6 rataa) - tennishalli 1 kpl (2 kpl sisätenniskenttiä), - kamppailu- ja voimailuhalli (tatamisali 1 kpl, painisali 1 kpl, nyrkkeilytila 1 kpl) - liikuntahallit 5 kpl (Lukiosali, Tennarin palloiluhalli, Järnefelt, Perttilä, Mäntynummi, Karjalohja) - liikuntasalit 15 kpl (Asemanpelto, Harju, Ikkala, Karstu, Källhagen, Metsola, Muijala, Nummenkylä, Oinola, Ojamo, Pulli, Pusula, Routio, Sammatti, Tytyri) - kuntosalit 8 kpl (Neidonkeidas, Tennari, Järnefelt, Perttilä, Saukkola, Pusula, Sammatti) 2) ULKOLIIKUNTAPAIKAT - YHT. 112 kpl - urheilukentät, yht. 5 kpl (Harju, Karjalohja, Nummi, Sammatti, Virkkala) - nurmikentät, yht. 8 kpl (Asemanpelto - 2 kenttää, Gruotila, Harju, Kirkniemi, Nummi, Sammatti, Virkkala) - hiekkakentät/luistinalueet/kaukalot, yht. 28 kpl (Harju, Karjalohja, Pusula, Rantakenttä 2, Sammatti, Virkkalan pesäpallokenttä - ei luistelua, Järnefelt, Metsola, Metsäkorpi, Mäntynummi, Muijala, Ojamo, Ojaniittu, Rantakenttä I, Routio, Risti, Virkkalan Santamonttu - luistinalue, Ikkala, Karjalohja, Koisjärvi, Mäntynummi, Muijala, Nummi, Pusula, Sammatti, Saukkola, Virkkala - kaukalot) - koulujen pienhiekkakentät, yht. 13 kpl (Asemanpelto, Brotorp, Hiisi, Hyrsylä, Karstu, Lehmijärvi, Lohjansaari, Maksjoki, Moisio, Nummenkylä, Oinola, Pulli, Takasenpuisto) - massatenniskentät, yht. 12 kpl (Nummi 3 kpl, Tennari 6 kpl, Pusula 3 kpl) - pinnoitetenniskentät, yht. 5 kpl (Moisio, Mäntynummi, Virkkala, Sammatti - 2 kenttää)

3 - beach wolley -kentät, yht. 4 kpl (Aurlahti (3), Sammatti) - skeittipuisto 1 kpl - valaistut kuntoradat, yht. 8 kpl - 21 km (Harju, Virkkala, Asema, Muijalan hiihtomaa, Routio, Sammatti, Pusulan Keräkankare, Jättölä) - valaisemattomat kuntoradat/hiihtoladut, 17 kpl - 65 km (Neidonraitti, Gunnarlan majan lenkki, Gunnarla-Virkkala yhdysreitti, Asema-Muijala yhdysreitti, Hongisto, Hyrsylä, Keräkankare, Koisjärvi, Nummi, Sammatti, Pusula) - lähiliikuntapaikat - niiden liikunnan suorituspaikat, yht. 11 kpl (Anttila, Aurlahti, Järnefelt, Metsola, Mimminpuisto, Muijala, Mäntynummi, Ojamo, Perttilä, Routio, Tytyri) - suunnistuskartat, yhtensä 154 kpl (suunnistus-, opetus-, piha-, sprintti- ja pyöräsuunnistus sekä kiintorastikartat) Lohjan liikuntapalveluverkko on erittäin laaja ja monipuolinen. Liikuntapaikkojen käyttöaste vaihtelee suuresti, mutta alhaisemmankin käyttöasteen omaavilla liikuntapaikoilla on merkittävä rooli alueellisten liikuntapalvelujen kehittämistavoitteiden toteutumiselle. Liikuntapalvelujen osalta LLK Oy:llä on merkittävin rooli ohjatun liikunnan tarjonnassa, joista tärkeimpiä ovat vesi-, seniori- ja ja erityisliikunnat. Yhtiön tarjoamat ohjatut liikuntapalvelut keskittyvät keskustan alueelle. Hiiden Opisto vastaa pääsääntöisesti ohjattujen liikuntapalvelujen tuottamisesta taajama-alueen ulkopuolella. LLK Oy vastaa kokonaisvaltaisesti Lohjan alakoulujen ja esikoululaisten alkeisuinnin opetuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Opetusta annetaan Virkistysuimala Neidonkeitaassa, Kylpylähotelli Päiväkummussa ja Someron Uimahallissa. LLK Oy:n tuottamia ohjauspalveluja tarjotaan vauvasta vaariin. 3) LLK OY:N OHJAUSPALVELUT, YHT. 77 RYHMÄÄ - nk. kuivanmaan liikuntaryhmät, yht. 55 ryhmää (ohjatut jumpat, kuntosaliryhmät, liikuntakerhot, bodypump, kahvakuula, kuntosalicircuit), - vesiliikuntaryhmät, yht. 22 ryhmää (vauvauinti, uimakoulut ja -kerhot, vesipeuhula, vesijumppa, vesijuoksu, vesipyöräily) ja - liikuntaneuvonta: tarkoitettu terveytensä kannalta liian vähän liikkuville lohjalaisille, neuvontaan pääsee terveydenhuollon ammattilaisten liikuntalähetteellä - neuvonnassa oli v asiakasta. 4) LIIKUNTAKURSSIT JA TAPAHTUMAT, YHT. 99 KPL - aloittelijoille suunnatut erilaiset lajikurssit ja -opastukset yhteistyössä järjestöjen ja yksityisten liikuntapalveluyrittäjien kanssa, yht. 70 kpl - yhteistyössä eri tahojen kanssa järjestettävät liikuntatapahtumat, mm. Tenavatohinat, Laavujen Kierros, Naisten hyvinvointilauantai, yht 29 kpl Lisäksi yhtiö järjestää yhteistyössä kaupungin nuorisotoimen ja seurakunnan sekä järjestöjen kanssa monipuolista liikuntatoimintaa koululaisten syys-, talvi- ja kesälomilla ensisijaisesti alakouluikäisille. Toimintaesitteet jaetaan jokaiselle koululaiselle.

4 5) ASIAKASPALVELUPISTEET, yht. 5 kpl Keskeisin LLK Oy:n toimisto, kolmessa muussa palvelupisteessä kassapalvelut: Neidonkeidas, Tennari ja Nummi. Karjalohjalla ei kassapalvelua. Kaksi (2) palvelupistettä (Järnefelt, Perttilä) lakkautettu ja korvattu älykortti- ja valvontajärjestelmin. Asiakaspalvelua on kehitetty ja kehitetään edelleen mm. siirtämällä ilmoittautuminen, kurssien ja muiden palvelujen ostaminen enenevässä määrin verkkopalveluun. Niin liikuntapaikkojen kuin myös liikuntapalveluiden osalta liikunnan kehittämisohjelman tavoitteet eivät mahdollista liikunnan palveluverkon karsimista, vaan päinvastoin. Ohjelman keskeinen päätavoite, "Lohjalla liikkuvat kaikki", edellyttää palveluverkon laajentamista. Liikunnan kannalta on myös ensiarvoisen tärkeää, mikäli kaupungin kouluverkko tulee supistumaan, että näiden koulujen yhteydessä olevat liikuntasalit ja -paikat jäisivät liikuntatoimen käyttöön. Liikunnan palveluverkon ylläpito jatkossa nykyisessä laajuudessaan on mahdollista LLK Oy:n toimintojen tehokkuutta parantamalla ja hyödyntämällä enenevässä määrin kolmatta sektoria palvelujen tuottamisessa sekä käyttömaksuja korottamalla. Hallitus päätti todeta lausuntonaan Lohjan kaupungin palveluverkkoselvitykseen, että nykyisiä liikuntapalveluja ei ole syytä supistaa ja esittää kaupungille, että mikäli Lohjan kouluverkkoa supistetaan, näiden koulujen liikuntatilat ja -paikat jätetään liikuntatoimen käyttöön. Sj Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta esittää palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmälle, että Hyväksyttiin. b) hyödyntämällä kolmatta sektoria palvelujen tuottamisessa c) käyttömaksuja korottamalla. Lohjan Liikuntakeskus Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vienonen poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn jälkeen klo PALRYH Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta on pidetyssä kokouksessa, sekä Lohjan Liikuntakeskus Oy yhtiökokouksessa käsitelleet liikuntaverkkoa.

5 (Tapiola) Erikseen jaettavat: - Liikuntatoimen palveluverkkoselvitys - Liikuntapaikat kartta, etelä - Liikuntapaikat kartta, pohjoinen Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä toteaa että; b) hyödyntämällä kolmatta sektoria palvelujen tuottamisessa c) käyttömaksuja korottamalla. Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä totesi että; b) hyödyntämällä kolmatta sektoria palvelujen tuottamisessa ja liikuntapaikkojen ylläpidossa(esim. aluetoimikunnat ja järjestöt) c) käyttömaksuja korottamalla huomioiden erilaiset käyttäjäryhmät.

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2017 Tilasto-osa

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2017 Tilasto-osa 1(7) HENKILÖKUNTA Henkilökunnan keskimääräinen lukumäärä ja sairauspäivät Vuosi 2017 2016 2015 Henkilökuntaa keskim. 69 72 71 Sairauspäivät yht. 1060*) 1 270**) 866***) Sairauspäivät keskim./hlö 15,36

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2018 Tilasto-osa

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2018 Tilasto-osa 1(7) HENKILÖKUNTA Henkilökunnan keskimääräinen lukumäärä ja sairauspäivät Vuosi 2018 2017 2016 Henkilökuntaa keskim. 69 69 72 Sairauspäivät yht. 604*) 1060**) 1 270***) Sairauspäivät keskim./hlö 8,75 15,36

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 09.02.2015 AIKA 09.02.2015 klo 18:00-19:15 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

LOHJA Alakoulut , kartta 1/2 (pohjoinen) Pohjakartta: Lohjan maankäytön rakenne (kv )

LOHJA Alakoulut , kartta 1/2 (pohjoinen) Pohjakartta: Lohjan maankäytön rakenne (kv ) Alakoulut 6.2.2015, kartta 1/2 (pohjoinen) 5 6 3 4 2 9 7 8 1 1 Karjalohjan koulu 2 Sammatin koulu 3 Oinolan koulu 4 Hyrsylän koulu 5 Pusulan koulu 6 Ikkalan koulu 7 Pullin koulu 8 Lehmijärven koulu 9 Karstun

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAPAIKKOJEN VAKIOVUOROJEN JAKOSÄÄNTÖ

LOHJAN LIIKUNTAPAIKKOJEN VAKIOVUOROJEN JAKOSÄÄNTÖ 1 LOHJAN LIIKUNTAPAIKKOJEN VAKIOVUOROJEN JAKOSÄÄNTÖ 1. YLEISET VAKIOVUORON MYÖNTÄMISTÄ OHJAAVAT TEKIJÄT 1.1. Lajiprofilointi - Liikuntapaikan vakiokäyttövuorojen myöntämistä ohjaa ensisijaisesti lajiprofilointi

Lisätiedot

Lohjan liikenneturvallisuussuunnitelma Koulujen kohtien toimenpiteet Joulukuu 2016

Lohjan liikenneturvallisuussuunnitelma Koulujen kohtien toimenpiteet Joulukuu 2016 Lohjan liikenneturvallisuussuunnitelma Koulujen kohtien toimenpiteet Joulukuu 2016 Lähtökohdat, Työn keskiössä oli alakoulujen kohtien liikenneturvallisuustoimet, Työn aikana vierailtiin kaikkien käytössä

Lisätiedot

Linja-auto matkalla Tampereelle ulkoliikuntapaikkojen referenssivierailukohteisiin. Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Linja-auto matkalla Tampereelle ulkoliikuntapaikkojen referenssivierailukohteisiin. Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 06.10.2015 AIKA 06.10.2015 klo 08:00-09:15 PAIKKA Linja-auto matkalla Tampereelle ulkoliikuntapaikkojen referenssivierailukohteisiin OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 08.06.2015 AIKA 08.06.2015 klo 19:00-20:20 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Kouluverkko. 29 29.01.2015 organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta 27 25.02.2015. Palveluverkko- ja 125/00.01.02/2015

Kouluverkko. 29 29.01.2015 organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta 27 25.02.2015. Palveluverkko- ja 125/00.01.02/2015 Palveluverkko- ja 29 29.01.2015 organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta 27 25.02.2015 Kouluverkko 125/00.01.02/2015 PALRYH 29.01.2015 29 Lohjan kaupungin perusopetuksen kouluja on yhteensä 32

Lisätiedot

Maittila Hannele jäsen Nordström Paula jäsen. Åström Petteri jäsen Lehtonen Markku asiantuntijajäsen. Grandell Hanna-Maria hallintojohtaja,

Maittila Hannele jäsen Nordström Paula jäsen. Åström Petteri jäsen Lehtonen Markku asiantuntijajäsen. Grandell Hanna-Maria hallintojohtaja, PÖYTÄKIRJA 22/2015 1 Kaupunginhallitus 02.11.2015 AIKA 02.11.2015 klo 15:00-19:20 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Karstuntie 4, Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Äyräväinen Irene puheenjohtaja Slunga-Poutsalo

Lisätiedot

Esi- ja perusopetuksen kouluverkkoselvitys

Esi- ja perusopetuksen kouluverkkoselvitys Esi- ja perusopetuksen kouluverkkoselvitys 29.01.2015 Lähtökohdat Esi- ja perusopetusverkkoselvitys on laadittu sellaisessa taloudellisessa tilanteessa, jossa Lohjan kaupungin on kyettävä tekemään pysyviä

Lisätiedot

Kaupungintalo Monkola, kaupunginhallituksen kokoushuone. Linnavirta Heikki Jäsen. Sjögren Pirjo Jäsen saapui klo 16.40 Pesonen Seppo Jäsen

Kaupungintalo Monkola, kaupunginhallituksen kokoushuone. Linnavirta Heikki Jäsen. Sjögren Pirjo Jäsen saapui klo 16.40 Pesonen Seppo Jäsen PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 09.04.2015 AIKA 09.04.2015 klo 16:30-18:50 PAIKKA Kaupungintalo Monkola, kaupunginhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT LÄSNÄ Äyräväinen Irene Puheenjohtaja Pajuoja Matti Jäsen Virtanen

Lisätiedot

Keräkankareen hiihtomaja, Veikontie 100, Pusula

Keräkankareen hiihtomaja, Veikontie 100, Pusula PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 17.09.2013 AIKA 17.09.2013 klo 18:00-19:45 PAIKKA Keräkankareen hiihtomaja, Veikontie 100, 03850 Pusula OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja LOHJA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 24.11.2011 AIKA 24.11.2011 klo 18:00-19:20 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 24.08.2015 AIKA 24.08.2015 klo 18:00-18:45 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Nuorisotoimen verkko. Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä 46 05.03.2015. Kasvatus- ja opetuslautakunta 34 01.04.2015 188/00.01.

Nuorisotoimen verkko. Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä 46 05.03.2015. Kasvatus- ja opetuslautakunta 34 01.04.2015 188/00.01. Palveluverkko- ja 46 05.03.2015 organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta 34 01.04.2015 Nuorisotoimen verkko 188/00.01.02/2015 PALRYH 05.03.2015 46 Lohjan kaupungin nuorisotoimen palvelut koostuvat

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 18.04.2016 AIKA 18.04.2016 klo 18:00-19:10 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

SISÄLIIKUNTATILAT TENNARIN LUKIOSALI TENNARIN PALLOILUHALLI LAPSET JA NUORET. 1/2 SALI Perustuntihinta, arkisin klo ,40

SISÄLIIKUNTATILAT TENNARIN LUKIOSALI TENNARIN PALLOILUHALLI LAPSET JA NUORET. 1/2 SALI Perustuntihinta, arkisin klo ,40 SISÄLIIKUNTATILAT TENNARIN LUKIOSALI 1.1.2013 alkaen KOKO SALI Perustuntihinta, arkisin klo 16-17 19,90 Prime time tuntihinta, klo 17-22, la ja su 26,15 1/2 SALI Perustuntihinta, arkisin klo 16-17 12,40

Lisätiedot

Lisämäärärahan myöntäminen kasvatus- ja opetuslautakunnalle tuntikehystä varten

Lisämäärärahan myöntäminen kasvatus- ja opetuslautakunnalle tuntikehystä varten Kasvatus- ja opetuslautakunta 11 27.01.2016 Lisämäärärahan myöntäminen kasvatus- ja opetuslautakunnalle tuntikehystä varten 316/12.00.01/2013 KOPLK 27.01.2016 11 Kaupunginvaltuusto on käsitellessään vuoden

Lisätiedot

TASAVALLAN PRESIDENTINVAALI 2018

TASAVALLAN PRESIDENTINVAALI 2018 TASAVALLAN PRESIDENTINVAALI 2018 Vuoden 2018 presidentinvaalin vaalipäivä on sunnuntai 28.1.2018. Jos kukaan ehdokkaista ei saa yli puolta annetuista äänistä, toimitetaan toinen vaali sunnuntaina 11.2.2018,

Lisätiedot

Kouluverkko organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä.

Kouluverkko organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä. Palveluverkko- ja 29 29.01.2015 organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta 27 25.02.2015 Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä 65 19.03.2015 Kouluverkko 125/00.01.02/2015 PALRYH 29.01.2015 29

Lisätiedot

Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen

Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 10.04.2018 AIKA 10.04.2018 klo 17:37-19:39 PAIKKA Ojamon koulu, Kartanonkuja 4, 08200 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Heiskanen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Kääriäinen Pasi jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Kääriäinen Pasi jäsen PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 04.03.2013 AIKA 04.03.2013 klo 15:30-16:17 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Palveluverkko ja Lohjan maankäytön rakenne

Palveluverkko ja Lohjan maankäytön rakenne Kaupunkisuunnittelulautakunta 18 24.02.2015 Palveluverkko- ja 57 10.03.2015 organisaatiotyöryhmä Palveluverkko ja Lohjan maankäytön rakenne 2013-2037 558/00.01.02/2014 KASULK 24.02.2015 18 Palveluverkko-

Lisätiedot

Nuorisotoimen verkko. Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta

Nuorisotoimen verkko. Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta Palveluverkko- ja 46 05.03.2015 organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta 34 01.04.2015 Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä 92 05.05.2015 Nuorisotoimen verkko 188/00.01.02/2015 PALRYH 05.03.2015

Lisätiedot

Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta

Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmä 11 25.02.2016 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 45 25.10.2016 Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta 558/00.01.02/2014 PALRYH 25.02.2016 11 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Voimisteluklubi Lohja ry:n liikuntatila, Vappulantie 474, Lohja

Voimisteluklubi Lohja ry:n liikuntatila, Vappulantie 474, Lohja PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 28.11.2016 AIKA 28.11.2016 klo 18:00-20:10 PAIKKA Voimisteluklubi Lohja ry:n liikuntatila, Vappulantie 474, 08700 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Rehtorien opetusvelvollisuuden huojennukset (= opetusvelvollisuuteen luettavat tunnit)

Rehtorien opetusvelvollisuuden huojennukset (= opetusvelvollisuuteen luettavat tunnit) Suomenkielinen koulutusjaosto 14 19.06.2013 Suomenkielinen koulutusjaosto 3 26.03.2014 Suomenkielinen koulutusjaosto 16 27.08.2014 Suomenkielinen koulutusjaosto 6 03.06.2015 Suomenkielinen koulutusjaosto

Lisätiedot

Lohjan Kaupunki Tekninen toimi Ruoka- ja siivouspalvelut KEITTIÖVERKKO. Palveluverkkoselvitys 2015. Lohjalla 26.2.2015.

Lohjan Kaupunki Tekninen toimi Ruoka- ja siivouspalvelut KEITTIÖVERKKO. Palveluverkkoselvitys 2015. Lohjalla 26.2.2015. Lohjan Kaupunki Tekninen toimi t KEITTIÖVERKKO Palveluverkkoselvitys 2015 Lohjalla 26.2.2015 Jere Jantunen Sisällysluettelo AIKATAULU 2 JOHDANTO 2 TAUSTA 3 NYKYTILA 3 Tuotannon muutoksia 3 TOIMINNAN MUUTOKSIA

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Saarinen Markku jäsen Saloniemi Heikki jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Saarinen Markku jäsen Saloniemi Heikki jäsen LOHJA PÖYTÄKIRJA 4/2010 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 09.12.2010 AIKA 09.12.2010 klo 18:00-18:40 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja

Lisätiedot

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Karjalohjan liikuntahalli, kokoushuone, Koulukuja 10, Karjalohja

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus Karjalohjan liikuntahalli, kokoushuone, Koulukuja 10, Karjalohja LOHJA PÖYTÄKIRJA 8/2012 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 15.11.2012 AIKA 15.11.2012 klo 17:45-20:15 PAIKKA Karjalohjan liikuntahalli, kokoushuone, Koulukuja 10, 09120 Karjalohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ

Lisätiedot

Lisämäärärahan myöntäminen kasvatus- ja opetuslautakunnalle tuntikehystä varten

Lisämäärärahan myöntäminen kasvatus- ja opetuslautakunnalle tuntikehystä varten Kasvatus- ja opetuslautakunta 11 27.01.2016 Kaupunginhallitus 49 08.02.2016 Kaupunginvaltuusto 18 17.02.2016 Lisämäärärahan myöntäminen kasvatus- ja opetuslautakunnalle tuntikehystä varten 316/12.00.01/2013

Lisätiedot

UUSI LOHJA MAANKÄYTÖN KEHITYSKUVA JA RAKENNEMALLI. Aluetoimikunnat toukokuu 2013 LIM 1

UUSI LOHJA MAANKÄYTÖN KEHITYSKUVA JA RAKENNEMALLI. Aluetoimikunnat toukokuu 2013 LIM 1 UUSI LOHJA MAANKÄYTÖN KEHITYSKUVA JA RAKENNEMALLI Aluetoimikunnat toukokuu 2013 LIM 1 Laadintaperiaatteet uusi kunta = uusi näkökulma mahdollisuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen vuorovaikutteisuus

Lisätiedot

ESIOPETUKSEN JA PERUSOPETUKSEN NYKYTILA

ESIOPETUKSEN JA PERUSOPETUKSEN NYKYTILA 2015 Lohjan kaupunki 23.1.2015 1 Sisällys 1. JOHDANTO... 2 2. ESIOPETUKSEN JA PERUSOPETUKSEN NYKYTILA... 3 2.1. Esiopetus... 3 2.2. Perusopetus... 3 2.2. Oppilassuunnitteet... 4 2.3. Koulurakennusten kunto/toiminnallisuus...

Lisätiedot

Metsolan koulu, kirjastotila, Gunnarlankatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Metsolan koulu, kirjastotila, Gunnarlankatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 23.11.2015 AIKA 23.11.2015 klo 16:30-18:40 PAIKKA Metsolan koulu, kirjastotila, Gunnarlankatu 1, 08150 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 01.02.2016 AIKA 01.02.2016 klo 18:00-19:25 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, Lohja PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 31.10.2016 AIKA 31.10.2016 klo 18:00-19:25 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Kaavoitusohjelma , päivitys. Vetovoimalautakunta Skanska Talonrakennus Oy ja P&R Arkkitehdit Oy. Hiidenkaari, YIT ASIAKIRJA 2.

Kaavoitusohjelma , päivitys. Vetovoimalautakunta Skanska Talonrakennus Oy ja P&R Arkkitehdit Oy. Hiidenkaari, YIT ASIAKIRJA 2. ASIAKIRJA 2. Laurentiustalo, Skanska Talonrakennus Oy ja P&R Arkkitehdit Oy KONSEPTIKUVAUS Hiidenkaari, YIT 1. VIISTOILMAHAVAINNEKUVA ALUEESTA Kaavoitusohjelma 2018-2020, päivitys BY Vetovoimalautakunta

Lisätiedot

Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, 08100 Lohja. MUUT Aarnio Tomi asiantuntija hallipäällikkö

Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, 08100 Lohja. MUUT Aarnio Tomi asiantuntija hallipäällikkö PÖYTÄKIRJA 9/2013 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 29.10.2013 AIKA 29.10.2013 klo 16:30-18:05 PAIKKA Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2017

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2017 YLEISTÄ Vuosi 2017 oli ensimmäinen kokonainen kalenterivuosi organisaatio2016-uudistuksen jälkeen. Uudistetun organisaation toimintakykyisyys vaikuttaa melko toimivalta. Huolimatta kokonaissuoritteiden

Lisätiedot

Kokkolan varhaiskasvatus- ja opetuspalvelujen palveluverkkojen tavoitetila 2020-luvulla; vaikutukset liikuntalautakunnan alaisiin palveluihin

Kokkolan varhaiskasvatus- ja opetuspalvelujen palveluverkkojen tavoitetila 2020-luvulla; vaikutukset liikuntalautakunnan alaisiin palveluihin Liikuntalautakunta 9 08.02.2017 Kokkolan varhaiskasvatus- ja opetuspalvelujen palveluverkkojen tavoitetila 2020-luvulla; vaikutukset liikuntalautakunnan alaisiin palveluihin 942/12.00.01/2016 LILTK 9 Valmistelijat:

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 11.09.2014 AIKA 11.09.2014 klo 15:00-15:45 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

Hyvinvointikoordinaattori Antti Anttonen

Hyvinvointikoordinaattori Antti Anttonen Hyvinvointikoordinaattori Antti Anttonen Työn sisältö Kuntastrategia ja kunnan hyvinvointiohjelma liikuntaa edistämässä Miten eri väestöryhmät liikkuvat ja Hollolan kunta liikunnan edistäjänä Kuvaus Hollolan

Lisätiedot

LOHJAN KAUPUNKI KAAVOITUSOHJELMA

LOHJAN KAUPUNKI KAAVOITUSOHJELMA LOHJAN KAUPUNKI KAAVOITUSOHJELMA 2017-19 Seminaari 17.11.2017 klo 15-17 Muistio keskustelusta Leena Iso-Markku 1 LOHJAN KAUPUNKI KAAVOITUSOHJELMA 2017-19 Seminaari 17.11.2017 klo 15-17 Muistio keskustelusta

Lisätiedot

[VARHAISKASVATUKSEN PALVELUVERKKO ]

[VARHAISKASVATUKSEN PALVELUVERKKO ] 2015 Lohjan kaupunki Varhaiskasvatus [VARHAISKASVATUKSEN PALVELUVERKKO ] luonnos 6.2.2015 1. Lakisääteisyys, tehtävät ja toimintamuodot... 2 2. Ajankohtaisia muutoksia... 2 3. Varhaiskasvatuksen nykytila...

Lisätiedot

Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta / Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta

Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta / Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta Kaupunginhallitus 7 09.01.2017 Kaupunginvaltuusto 6 18.01.2017 Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta / Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 2/00.01.02/2017 PALRYH 25.02.2016 11 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta

Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta Palveluverkko- ja 11 25.02.2016 organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta 93 26.10.2016 Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta 558/00.01.02/2014 PALRYH 25.02.2016 11 Kaupunginhallitus on

Lisätiedot

PUSULA PUSULA NUMMI LOHJA SAMMATTI KARJALOHJA KESKUSTA

PUSULA PUSULA NUMMI LOHJA SAMMATTI KARJALOHJA KESKUSTA PUSULA PUSULA NUMMI SAMMATTI LOJA KARJALOJA KSKUSTA Kaavoitusohjelma 2016-18, Päivitetty Kaupunkisuunnittelulautakunta 22.9.2016 SUUNNITLMAT, SLITYKST JA YLISKAAAT nro Kaavoittaja uomioitavaa 1-4 5-8 9-12

Lisätiedot

Kasvatus- ja opetuslautakunta

Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta Toiminnan sisältö ja laajuus Sisältö: Laajuus kulut /tuotot Hallintopalvelut: Hallinto-, talous- ja suunnittelupalvelut Yleissivistävä opetus: Perusopetus ja lukiokoulutus

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Miinalainen Annakaisa jäsen Rauttola Ari-Pekka jäsen Strandberg Jukka-Pekka jäsen PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 20.04.2015 AIKA 20.04.2015 klo 18:00-19:15 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2013 4.1

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2013 4.1 LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2013 4.1 YLEISTÄ Katsaus toimintavuoteen Toimintavuoden 2013 alusta Lohjaan liittyivät Karjalohjan ja Nummi- Pusulan kunnat. Tämän myötä liikuntatoimen kenttä

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja LOHJA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 26.09.2011 AIKA 26.09.2011 klo 15:00-16:05 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2015 4.1 YLEISTÄ Katsaus toimintavuoteen Liikuntapalveluiden kokonaissuoritemäärä vuonna 2015 oli 1.235.496. Vuonna 2014 suoritemäärä oli 1.184.934, joten kasvua

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 14.12.2015 AIKA 14.12.2015 klo 18:00-20:15 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT

RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT 2016 RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TERVEYS- JA SOVELTAVAN LIIKUNNAN RYHMÄT 2016 Raision kaupungin liikuntapalveluiden kevätkausi alkaa pääsääntöisesti viikolla

Lisätiedot

TYÖIKÄISET. Liikkuuko Pieksämäki? projektin väliraportin tiivistelmä

TYÖIKÄISET. Liikkuuko Pieksämäki? projektin väliraportin tiivistelmä TYÖIKÄISET Liikkuuko Pieksämäki? projektin väliraportin tiivistelmä MIHIN TIEDOT PERUSTUVAT? Sähköiseen kyselyyn vastasi 321 täysi-ikäistä pieksämäkeläistä, joista 67 prosenttia oli naisia ja 33 prosenttia

Lisätiedot

LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Benamar Sanna varajäsen Laura Skaffarin varajäsen. Heiskanen Antti Kuitunen Päivi. Makkonen Hannu jäsen

LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Benamar Sanna varajäsen Laura Skaffarin varajäsen. Heiskanen Antti Kuitunen Päivi. Makkonen Hannu jäsen PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 04.09.2018 AIKA 04.09.2018 klo 18:04-19:04 PAIKKA Lakeside Cafe, Sunnanlidintie 33, 08700 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Kaupungintalo Monkola, kaupunginhallituksen kokoushuone. Linnavirta Heikki Jäsen. Lemberg Monica Jäsen Pesonen Seppo Jäsen

Kaupungintalo Monkola, kaupunginhallituksen kokoushuone. Linnavirta Heikki Jäsen. Lemberg Monica Jäsen Pesonen Seppo Jäsen PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 05.03.2015 AIKA 05.03.2015 klo 16:00-18:00 PAIKKA Kaupungintalo Monkola, kaupunginhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT LÄSNÄ Äyräväinen Irene Puheenjohtaja Räsänen Joona Pajuoja Matti

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Heiskanen Antti Kuitunen Päivi. Makkonen Hannu jäsen. Savolainen Pirjo jäsen

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Heiskanen Antti Kuitunen Päivi. Makkonen Hannu jäsen. Savolainen Pirjo jäsen PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 21.05.2019 AIKA 21.05.2019 klo 17:30-18:48 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Maankäytön rakenne Seuranta

Maankäytön rakenne Seuranta Maankäytön rakenne 2013- Seuranta 2013-2014 Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus TLE 4.5.2016 ESIPUHE Lohjan kaupunginvaltuusto hyväksyi maankäytön rakenne 2013- rakennemallin kokouksessaan 14.5.2014.

Lisätiedot

TUIRA KOSKELA PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2015

TUIRA KOSKELA PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2015 Oulun kaupunki / Hyvinvointipalvelut/Ikäihmisten hyvinvointi TUIRA KOSKELA PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2015 Ohjattuihin liikuntaryhmiin osallistuminen

Lisätiedot

SUUNNITELMAT, SELVITYKSET JA YLEISKAAVAT

SUUNNITELMAT, SELVITYKSET JA YLEISKAAVAT Kaavoitusohjelma 2017-19, päivitys Vetovoimalautakunta 16.8.2017 SUUNNITELMAT, SELVITYKSET JA YLEISKAAVAT Kaavoitus- tai suunnittelukohde 2017 2018 2019 nro Kaavoittaja uomioitavaa 1-6 7-12 1-6 7-12 1-6

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2014 4.1

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2014 4.1 LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2014 4.1 YLEISTÄ Katsaus toimintavuoteen Liikuntapalveluiden kokonaissuoritemäärä vuonna 2014 oli 1.184.934. Vuonna 2013 suoritemäärä oli 1.229.840, joten laskua

Lisätiedot

Sammatin koulu, Lohilammentie 5, Sammatti. Heiskanen Antti. Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen. Repola Johanna sihteeri

Sammatin koulu, Lohilammentie 5, Sammatti. Heiskanen Antti. Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen. Repola Johanna sihteeri PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 17:09-18:55 PAIKKA Sammatin koulu, Lohilammentie 5, 09220 Sammatti OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Kääriäinen Pasi jäsen. Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Kääriäinen Pasi jäsen. Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri LOHJA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 11.08.2011 AIKA 11.08.2011 klo 17:00-18:15 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

LOHJALLA ON HYVÄ ASUA

LOHJALLA ON HYVÄ ASUA HISTORY OF LOHJA Oldest mention in literacy from 1323 Municipal rights granted to Lohja in 1867 In 1926 divided into Lohja rural municipality and Lohja township (former types of municipalities in Finland)

Lisätiedot

Palveluverkkotyöryhmän keskeiset ehdotukset ja niiden vaikutukset

Palveluverkkotyöryhmän keskeiset ehdotukset ja niiden vaikutukset Palveluverkkotyöryhmän keskeiset ehdotukset ja niiden vaikutukset Kaupunginhallitus 7.5.2015 1 Miksi selvitystyöhön ryhdyttiin? Kaupungin talous ei kestä nykyisellä mallilla jatkamista enää pitkään Kuntaliitosten

Lisätiedot

TENNARIN TARVESELVITYS Jukka Vienonen Sinikka Pohjala Taina Pennanen Asko Vikstedt

TENNARIN TARVESELVITYS Jukka Vienonen Sinikka Pohjala Taina Pennanen Asko Vikstedt TENNARIN TARVESELVITYS 2017 Jukka Vienonen Sinikka Pohjala Taina Pennanen Asko Vikstedt 2 SISÄLTÖ 1. TENNARIN TARVESELVITYS TAUSTAA 1.1. Taimiston liikuntapuiston tarveselvitys 1.2. Sporttikeskus Tennari

Lisätiedot

Liite 3. Hoito- Liikuntapaikka Luokitus Sijainti Kehittämistoimepide Aikataulu

Liite 3. Hoito- Liikuntapaikka Luokitus Sijainti Kehittämistoimepide Aikataulu Liite 3. Liikuntapaikka Luokitus Sijainti Kehittämistoimepide Aikataulu Urheilukentät 1 Keuruun keskusurheilukenttä Liikekeskus Radan uusiminen, 2018- nurmikentän uusiminen ja kastelujärjestelmän uusiminen

Lisätiedot

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 20.12.2012. Liikuntalinna Länsi-Louhenkatu 31, 08100 Lohja. Kääriäinen Pasi jäsen

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 20.12.2012. Liikuntalinna Länsi-Louhenkatu 31, 08100 Lohja. Kääriäinen Pasi jäsen LOHJA PÖYTÄKIRJA 9/2012 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 20.12.2012 AIKA 20.12.2012 klo 17:00-19:00 PAIKKA Liikuntalinna Länsi-Louhenkatu 31, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Kouluverkko organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta Palveluverkko- ja. Palveluverkko- ja

Kouluverkko organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta Palveluverkko- ja. Palveluverkko- ja Palveluverkko- ja 29 29.01.2015 organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta 27 25.02.2015 Palveluverkko- ja 65 19.03.2015 organisaatiotyöryhmä Kasvatus- ja opetuslautakunta 36 01.04.2015 Palveluverkko-

Lisätiedot

SUUNNITELMAT, SELVITYKSET JA YLEISKAAVAT

SUUNNITELMAT, SELVITYKSET JA YLEISKAAVAT Kaavoitusohjelma 2017-19 Kaupunkisuunnittelulautakunta 8.12.2016 SUUNNITELMAT, SELVITYKSET JA YLEISKAAVAT nro Kaavoittaja uomioitavaa 1-6 7-12 1-6 7-12 1-6 7-12 SUUNNITELMAT JA SELVITYKSET M2 Keskustan

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2016 13.1 YLEISTÄ Katsaus toimintavuoteen Liikuntapalveluiden kokonaissuoritemäärä vuonna 2016 oli 1.294.274. Vuonna 2015 suoritemäärä oli 1.235.496, joten kasvua

Lisätiedot

LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Heinänen Juha jäsen, vpj poistui kokouksesta 14 käsittelyn aikana klo Heiskanen Antti Kuitunen Päivi

LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Heinänen Juha jäsen, vpj poistui kokouksesta 14 käsittelyn aikana klo Heiskanen Antti Kuitunen Päivi PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 13.03.2018 AIKA 13.03.2018 klo 17:50-20:12 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja Heinänen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 20.05.2015 AIKA 20.05.2015 klo 15:00-16:10 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, lohja. Toivonen Seija jäsen Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri

Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, lohja. Toivonen Seija jäsen Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 07.05.2013 AIKA 07.05.2013 klo 15:30-17:10 PAIKKA Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45, 08100 lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

Kouvolan kaupungin sisäliikuntatilat 83 kpl

Kouvolan kaupungin sisäliikuntatilat 83 kpl Kouvolan kaupungin sisäliikuntatilat 83 kpl Kartta ID Suuralue Liikuntapaikka 1 Anjalankoski Ammattikoulun liikuntasali 2 Anjalankoski Anjalan koulun liikuntasali 3 Anjalankoski Inkeroisten uimahalli 4

Lisätiedot

LIIKUNTATILOJEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

LIIKUNTATILOJEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut LIIKUNTATILOJEN HINNASTO 2017 Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut 2 Sisällys Liikuntatilojen hinnoittelun periaatteet... 3 Liikuntatilojen hintaluokitukset ja -perusteet... 3 Hintojen perusteet... 3

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2008 1(9)

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2008 1(9) LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2008 1(9) YLEISTÄ Liikuntmapalveluiden käyttöaste toimintavuonna jatkui edellisten vuosien tapaan korkeana. Virkistysuimala Neidonkeidas ylsi jälleen kävijäennätykseen,

Lisätiedot

Investointihankkeiden käyttösuunnitelma 2018

Investointihankkeiden käyttösuunnitelma 2018 Palvelutuotantolautakunta 90 19.12.2017 Investointihankkeiden käyttösuunnitelma 2018 375/02.02.00/2017 PATU 19.12.2017 90 Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 15.11.2017 152 hyväksynyt vuoden 2018 talousarvion

Lisätiedot

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2009 1(9)

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2009 1(9) LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY TOIMINTAKERTOMUS 2009 1(9) YLEISTÄ Katsaus toimintavuoteen Liikuntatoimessa yhteistyösopimuksessa mainitut keskeiset tavoitteet ja mittarit saavutettiin olosuhteisiin nähden hyvin.

Lisätiedot

PuSula. nummi. Sammatti. karjalohja. keskusta

PuSula. nummi. Sammatti. karjalohja. keskusta PuSula PuSula nummi lohja Sammatti karjalohja keskusta Kaavoitusohjelma 2016-18 Kaupunkisuunnittelulautakunta 8.12.2015 Suunnitelmat, selvitykset ja yleiskaavat Kaavoitus- tai suunnittelukohde 2016 2017

Lisätiedot

LIIKUNTAHINNASTO 2014

LIIKUNTAHINNASTO 2014 LIIKUNTAHINNASTO 2014 Liikuntapaikkojen hinnat 1.1.2014 alkaen Tarkennettu hinnasto 9.4.2014 Yleiset ehdot 1. Urheiluseurojen hinnat Urheiluseurojen hinnat koskevat nokialaisia rekisteröityneitä urheilu-

Lisätiedot

PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN

PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN TUIRA KOSKELA PUOLIVÄLINKANGAS - KAIJONHARJUN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET SYKSY 2016 Ohjattuihin liikuntaryhmiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, ellei toisin mainita. Tiedustele

Lisätiedot

Liikuntapaikkojen. hinnasto 1.1. 31.12.2014. Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu

Liikuntapaikkojen. hinnasto 1.1. 31.12.2014. Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. 31.12.2014 Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu liikuntapalvelut.asiakaspalvelu(at)tampere.fi puhelin 03 5653 4300 Ratinan rantatie 1 33100 Tampere ma - pe 8.30-15.45 Sisällys

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Kuitunen Päivi Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen

Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, Lohja. Kuitunen Päivi Makkonen Hannu jäsen Savolainen Pirjo jäsen PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 19.03.2019 AIKA 19.03.2019 klo 17:30-18:42 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeitaan kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO 1.1.2011 ALKAEN

LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO 1.1.2011 ALKAEN LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO 1.1.2011 ALKAEN JÄÄHALLIT/KOULUKATU Harjoitusvuoromaksut (alv 9%) Hervannan jäähalli tamperelaiset urheiluseurat ja yhdistykset, tunti 12,00 tamperelaiset liikelaitokset, tunti

Lisätiedot

Liikuntapaikkojen. hinnasto 1.1. 31.12.2013. Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu

Liikuntapaikkojen. hinnasto 1.1. 31.12.2013. Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. 31.12.2013 Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu liikuntapalvelut.asiakaspalvelu(at)tampere.fi puhelin 03 5653 4300 faksi 03 5656 4889 Ratinan rantatie 1 33100 Tampere ma - pe

Lisätiedot

Nummen yhtenäiskoulu, Tiedonpolku 4, Nummi. Kuitunen Päivi Makkonen Hannu jäsen. Savolainen Pirjo jäsen. Repola Johanna sihteeri

Nummen yhtenäiskoulu, Tiedonpolku 4, Nummi. Kuitunen Päivi Makkonen Hannu jäsen. Savolainen Pirjo jäsen. Repola Johanna sihteeri PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 05.02.2019 AIKA 05.02.2019 klo 17:49-19:49 PAIKKA Nummen yhtenäiskoulu, Tiedonpolku 4, 09810 Nummi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Saarinen Markku jäsen. Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri

Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Saarinen Markku jäsen. Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri LOHJA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 30.05.2011 AIKA 30.05.2011 klo 15:00-15:40 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, Kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja

Lisätiedot

Hinnasto 1.8.2015 alk.

Hinnasto 1.8.2015 alk. Liikuntapalvelut Hinnasto 1.8.2015 alk. Uimahalli Veteraanit ja alle 5-vuotiaat veloituksetta Aikuisten uinti * ma ja to klo 11-13 ja ma-pe klo 13-15 alennettu maksu Alle 18-vuotiaiden uinti Eläkeläisten

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, Lohja PÖYTÄKIRJA 10/2016 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 19.12.2016 AIKA 19.12.2016 klo 17:30-19:45 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Toivonen Seija jäsen Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja. Toivonen Seija jäsen Vienonen Jukka toimitusjohtaja Pohjala Sinikka sihteeri PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Lohjan Liikuntahallit Oy:n hallitus 13.05.2014 AIKA 13.05.2014 klo 16:00-16:50 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Pajuoja Matti

Lisätiedot

LOHJAN KAUPUNKI PALVELUVERKKOTYÖ 2015 KOULU- JA OPISKELUTERVEYDENHUOLLON VERKKO

LOHJAN KAUPUNKI PALVELUVERKKOTYÖ 2015 KOULU- JA OPISKELUTERVEYDENHUOLLON VERKKO LOHJAN KAUPUNKI PALVELUVERKKOTYÖ 2015 KOULU- JA OPISKELUTERVEYDENHUOLLON VERKKO 1 Sisällysluettelo Palveluverkko- ja organisaatiotyöryhmän 1. käsittely 5.3.2015 3 Perusturvalautakunnan käsittely 8.4.2015

Lisätiedot

Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta / Kasvatus- ja opetuslautakunta

Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta / Kasvatus- ja opetuslautakunta Kaupunginhallitus 6 09.01.2017 Arvio Lohjan palveluverkkotyön onnistumisesta / Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/00.01.02/2017 PALRYH 25.02.2016 11 Kaupunginhallitus on 11.01.2016/5. päättänyt palveluverkko-

Lisätiedot

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja

Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 18.05.2015 AIKA 18.05.2015 klo 19:00-20:15 PAIKKA Virkistysuimala Neidonkeidas, kokoushuone, Runokatu 1, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot

HINNASTO Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut. Voimassa alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana

HINNASTO Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut. Voimassa alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO 2016 Voimassa 29.8.2016 alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 12.5.2016 Hinnastoa päivitetty 2.5.2017 vapaa-aikalautakunnan

Lisätiedot

Jäähallit Ohjaushinnat Uimahallit Sisäliikuntatilat Ulkoliikuntapaikat. Tampeereen kaupungin liikuntapalvelujen. Liikuntapaikkojen hinnasto

Jäähallit Ohjaushinnat Uimahallit Sisäliikuntatilat Ulkoliikuntapaikat. Tampeereen kaupungin liikuntapalvelujen. Liikuntapaikkojen hinnasto Jäähallit Ohjaushinnat Uimahallit Sisäliikuntatilat Ulkoliikuntapaikat Tampeereen kaupungin liikuntapalvelujen Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. - 31.12.2016 Sisällys Liikuntapaikkojen hinnoitteluperiaatteet...4

Lisätiedot

KÄRKÖLÄN KUNTA. 4 liikuntatoimen tavoitteet ja tehtävät...7 4.1 Yleistä 4.2 Toimenpiteet. 5 Johtopäätöksiä liikuntatoiminnan kehittämiseksi...

KÄRKÖLÄN KUNTA. 4 liikuntatoimen tavoitteet ja tehtävät...7 4.1 Yleistä 4.2 Toimenpiteet. 5 Johtopäätöksiä liikuntatoiminnan kehittämiseksi... KÄRKÖLÄN KUNTA 1 johdanto...3 2 yleiskuvaa kärkölän kunnasta...4 2.1 Sijainti 2.2 Luonto ja ympäristö 2.3 Väestörakenne 2.4 Elinkeinorakenne 2.5 Koulutus 3 kärkölän liikuntatoimen nykytilanne...5 3.1 Hallinto

Lisätiedot

Lohjan Liikuntalinna, Juhlaserviisi, Länsi-Louhenkatu 31, Lohja. Isotalus Annukka jäsen

Lohjan Liikuntalinna, Juhlaserviisi, Länsi-Louhenkatu 31, Lohja. Isotalus Annukka jäsen PÖYTÄKIRJA 10/2013 1 Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus 26.11.2013 AIKA 26.11.2013 klo 17:30-20:10 PAIKKA Lohjan Liikuntalinna, Juhlaserviisi, Länsi-Louhenkatu 31, 08100 Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Saarinen

Lisätiedot