Lihat ja lihajalosteet kysymykset ja vastaukset

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lihat ja lihajalosteet kysymykset ja vastaukset"

Transkriptio

1 Lihat ja lihajalosteet kysymykset ja vastaukset Kysymys 1. "Pakastetuotteita ei hyväksytä tarjoukseen." Tuotevalikoimassamme seuraavat tarjouspyynnössä pyydetyt tuotteet ovat pakastetuotteita: broilerin raaka jauheliha ja maksalaatikko. Markkinassa tarjolla olevat broilerin jauhelihat suukeittiöpakkauksessa on kaikki pakasteita. Voiko tätä vaatimusta kohtuullistaa? Vastaus: Tarjouspyyntöön on jäänyt poistamatta lause "Pakastetuotteita ei hyväksytä tarjoukseen." Lause poistetaan tarjouspyynnöstä ja pakasteet huomioidaan myöhemmin pisteytyksessä. 2. Tarjouspyynnön kohta 4. "Sopimuskausi on sopimus merkitty alkavaksi ", tässä lienee virhe, sillä muulla tarjouspyynnössä sopimus on merkitty alkavaksi ? Vastaus: Sopimuskausi alkaa Tuleeko ESPD lomake liittää tarjoukseen mukaan vai pyydättekö sen erikseen tarjouskilpailun voittaneelta yritykseltä? Vastaus: ESDP lomake liitetään asiakirjojen mukaan 4. Tuleeko tarjoajan tarjota kaikki tuoterivit? Jollei, miten huomioitte hintavertailussa tarjoajien tyhjät rivit? Vastaus: Tarjoukseen jätetyt tyhjät rivit täytetään kalleimman tarjouksen hinnalla. 5. "Liite 1. Tuotteiden laatuvaatimukset täyttyvät 40 % kustakin tuoteryhmästä. Liite 2. Tuotteiden laadulliset vaatimukset tuoteryhmästä 40 % tulee täyttää seuraavat kriteerit." Tarkoittaako tämä sitä, että ryhmissä Lihat kypsä, lihat raaka, Broileri, Kalkkuna ja Einekset tulee 40 % tarjotuista tuotteista täyttää tuotteille asetetut laatuvaatimukset esim. kokonaisrasvan ja kovan rasvan osuudesta? Tuleeko tuotteen täyttää kaikki sille asetetut kriteerit tullakseen hyväksytyksi laatuvaatimusten osalta vai riittääkö että kokonaisrasvavaatimus täyttyy, mutta kovan rasvan osuus ei täyty. Voitteko tarkentaa näitä vaatimuksia? Vastaus: Kaikissa kriteereissä kohdalla kohtuullistetaan pisteytyksen laatukriteeriä siten että vain kokonaisrasvalla on merkitystä ja kovan rasvan osuutta ei oteta huomioon. 6. Liite 1. Miten arvioitte kohtaa Tuotteiden tuoreus 48 h toimitusrytmissä tilauksesta? Tuleeko tätä varten täyttää lisätietoja Liite 3 tuotelomakkeelle? Vastaus: Kohtuullistetaan tilaus rytmi 48h.

2 7. Liite 1. Tuoretuotteiden käyttöpäivät jäljellä 7 pv toimituspäivästä. Kukaan tarjoaja ei pysty takaamaan 7 pv kaikissa tarjottavissa tuotteissa, haasteellisinta se on tuoreessa raa'assa lihassa, missä tuotteen kokonaissäilyvyys on lähelle vaadittua. Toimituksia vaaditaan vähintään 3 krt/viikko, joten voiko tätä vaatimusta kohtuullistaa esim: raaka tuore liha 4 pv, kypsä liha 8 pv, einekset 6 pv? Vastaus: Meillä on toimituspaikkoja joihin toimitetaan kerran/ kaksi viikossa tuotteet. Vaatimusta kohtuullistetaan tuoreiden lihojen osalta 4 pv käyttöpäivät jäljellä. 8. Liite 2 Tuoteryhmien kriteerit. Vaatimuksia ei pysty täyttämään seuraavien tuotteiden osalta, voitteko kohtuullistaa kokonaisrasvan ja kovan rasvan vaatimuksianne, jotta tarjoajan on mahdollista täyttää tuotteille asetetut vaatimukset. 3. Maustamaton liha: rasvaa enintään 7,1-10 g /100 g, kovaa rasvaa enintään 33 %.: JAUHETTU NAUDANLIHA KYPSÄ (kovan rasvan osuus 52 %) N0 SUIKALE KYPSÄ (kovan rasvan osuus 52 %) NE KUUTIO PIENIKUUTIO 2KG KYPSÄ (kovan rasvan osuus 51 %) NE SUIKALE KYPSÄ (kovan rasvan osuus 51 %) NE LASTU KYPSÄ (kovan rasvan osuus 52 %) SE SUIKALE KYPSÄ (kovan rasvan osuus 38 %) PULLED PORK /NYHTÖPOSSU (kovan rasvan osuus 38 %) LIHAROUHE KYPSÄ (kovan rasvan osuus 55 %) N0 KUUTIO 20X20 (kovan rasvan osuus 52 %) N0 JAUHELIHA 10% (kovan rasvan osuus 52 %) SO KUUTIO 20X20mm (kovan rasvan osuus 37 %) SIKA 0 KROSSATTU (kovan rasvan osuus 37 %) BR.PAISTISUIK.MAUSTAM. KYPSÄ (rasvaa 12 %) 6. Einekset: (kuten lihapullat, pihvit), rasvaa enintään 12 g /100 g, kovaa rasvaa enintään 40 %. PERUNAMUUSI DYNO UUNINKEST LTON (kovan rasvan osuus 53 %) KERMAPERUNAT LAKTON (kovan rasvan osuus 53 %) LINDSTRÖMINPIHVI N.60g(liha n. 50%) (kovan rasvan osuus 42 %) KINKKUKIUSAUS LAKTON (kovan rasvan osuus 49 %) Vastaus on annettu kohdassa 5.

3 9. Tuotetta salaattipohja/ täysjyvämakarooni ei valikoimastamme löydy, voiko tuotteen jättää pois tarjouspyynnöstä tai vaihtoehtoisesti hyväksyä tyhjiä rivejä? Vastaus: Tarjouksessa voi jättää rivin tyhjäksi, täytämme rivin kalleimmalla hinnalle mikä on tarjottu. 10. Liite 4. Sopimusluonnos. Kohdassa 10 Tuotteiden saatavuus ja ominaisuudet mainitaan "Toimitustiheys tulee olla vähintään viisi kertaa viikossa." ja kohta 13. Toimitusehto "Toimitustiheydet vähintään 5 kertaaviikossa." Liite 1 Tarjouspyynnön mukaisuus mainitaan: "Toimituspäivät maanantaista perjantaihin, vähintään 3x viikossa." Voitteko tarkentaa, kumpi vaatimus on sisällöltään tarkoituksenmukainen? 11. Kypsät lihat Vastaus: Sopimusluonnos on suuntaa antava ja saattaa muuttua kun valitun toimittajan kanssa katsotaan läpi ennen lopulta hyväksymistä. -RIVI 11 PULLED PORK / NYHTÖPOSSU: VOIDAANKO TARJOTA TUOTETTA, JONKA PAKKAUSKOKO ON 2,8 KG? 12.Leikkele ja ruokamakkarat Täyslihavalmisteet -RIVI 44 PALVIKINKKUVIIPALE: VOIDAANKO TARJOTA TUOTETTA JONKA PAKKAUSKOKO ON 0,8 KG? 13. Makkarat ja nakit -RIVI 56 LENKKIKUUTIO PIENI KUUTIO: VOIDAANKO TARJOTA LENKKIKUUTIOTA, JONKA KOKO ON 15X15 MM? Vastaus: Voi tarjota. 14. Liite 3 Liite_3_Lihat_taul_hinnoille.xlsx on suojatussa muodossa ja jos siihen yrittää syöttää tietoja tulee herja solu tai kaavio, jota yrität muuttaa, on suojatussa taulukossa. Poistatteko suojauksen ja tallennatte pikaisesti uuden taulukon, jotta tietoja pääsee täyttämään? Vastaus: lähetän sen myös näitä kysymyksiä lähettäneille. Liite 3 löytyy myös Keuruun kaupungin kotisivuoilta Liha-ja lihajalosteetkilpailutus > Taulukko lihan hinnoille

4 15. Kuinka paljon tuotteiden pakkauskoko saa vaihdella pyydetystä? Osalle tuotteita olette antaneet vaihteluvälin esim. N0 JAUHELIHA 10% 2-4kg, mutta osalla tuotteista on tiukka pakkauskokopyyntö esim. YLIKYPSÄ PORSAAN POSKI SV 2kg. Jotta riville syntyy kilpailua, sallittehan tarpeeksi väljän pakkauskokovaihtelun? Vastaus: Vastaus kysymyksessä Vaikuttavatko tuoteryhmäkohtaiset alennusprosentit hintavertailuun? Vastaus: Alennusprosentit eivät vaikuta hintavertailuun, niillä on tarkoitus mahdollistaa muidenkin tuotteiden käyttö. 17. Tuoteryhmä Lihat kypsät / Maustamaton liha Kysymys: Voidaanko kohtuullistaa tuoteryhmän maustamaton liha kovan rasvan osuus 40:tiin? 18. tuoterivit Rivi 5 N0 SUIKALE KYPSÄ Vastaus: Vastaus kohdassa 5. Kysymys: Voiko tilalle tarjota Nautalastua o-lajitelma 24 x 24 x 5 mm? Vastaus: Ei voi tarjota. Rivi 21 PINTAMAUST.BR FILEE KYPSÄ Kysymys: Sallitaanko riville tarjottavaksi Broilerin ohutfilee n. 60 g, kypsä Vastaus: Jos tuote on maustettu. Rivi 36 JAUHELIHAPIHVI n.60g (liha n. 50%) Kysymys: Sallitaanko riville tarjottavaksi jauhelihapihvi 50 g, kypsä, pakaste, tuotteella sydänmerkki Vastaus: Tarjous pyynnössä on toivottu koko, ei ehdoton. Liha % määräävä. Pakasteet huomioidaan myöhemmin pisteytyksessä. Kysymys: Sallitaanko riville tarjottavaksi tuote jonka pakkauskoko on 4,3 kg? Rivi 37 LINDSTRÖMINPIHVI N.60g(liha n. 50%) Kysymys: Sallitaanko riville tarjottavaksi Lindströminpihvi 33 g, kypsä, pakaste, tuotteella on sydänmerkki Vastaus: Tarjous pyynnössä on toivottu koko, ei ehdoton. Liha % määräävä. Pakasteet huomioidaan myöhemmin pisteytyksessä.

5 Kysymys: Sallitaanko riville tarjottavaksi tuote jonka pakkauskoko on 4,3 kg? Rivi 47 MAKSAMAKKARA Kysymys: Sallitaanko riville tarjottavaksi tuote Maksamakkara, tanko 500 g? Vastaus: Sallitaan, tarjous pyynnössä on toivottu pakkauskoko, ei ehdoton. Rivi 48 LIHAHYYTELÖ VIIPALOITU N. 800G Kysymys: Sallitaanko riville tarjottavaksi tuote Viipaloitu lihahyytelö 1,5 kg? vastaus: Tarjous pyynnössä on toivottu koko, ei ehdoton. Rivi 57 KUORETON UUNIMAKKARA N.80G Kysymys: Sallitaanko riville tarjottavaksi tuote jonka paino on 75 g? Vastaus: Voi tarjota, koska määrän edessä on pyynti noin 80 g Tuoteryhmä makkarat ja nakit Kysymys: Sallitaanko tuoteryhmälle yhtenäinen pakkauskokovaatimus 2 5 kg? Vastaus: Sallitaan, tarjous pyynnössä on toivottu pakkauskoko, ei ehdoton. Rivi 62 PALVILAPAKUUTIO Kysymys: sallitaanko riville tarjottavaksi tuote jonka pakkauskoko on 1,5 kg? Rivi 63 PALVILAPASUIKALE Kysymys: Sallitaanko riville tarjottavaksi tuote jonka pakkauskoko on 1,5 kg? Vastaus: 19. Liite 1 Tarjouspyynnön mukaisuus: Tuoretuotteiden käyttöpäivät jäljellä 7 pv toimituspäivästä Voitteko kohtuullistaa vaatimusta niin että voisimme tarjota tuotteita joissa on käyttöpäiviä jäljellä vähintään 4 pv toimituspäivästä? Vastaus: Meillä on toimituspaikkoja joihin toimitetaan kerran/ kaksi viikossa tuotteet. Vaatimusta kohtuullistetaan tuoreiden lihojen osalta 4 pv käyttöpäivät jäljellä.

6 20. Liite 2 tarjousten vertailu ja pisteytys, kohta 3 Maustamaton liha: kovaa rasvaa enintään 33 %. Naudan ja porsaanliha sisältää luontaisesti enemmän kovaa rasvaa. Voitteko poistaa kovan rasvan vaatimuksen tästä kohdasta tai kohtuullistaa sitä niin että kovaa rasvaa saisi olla enintään 52 %? Liite 3 Tuotelomake: Vastaus: Maustamattoman lihan kohdalla kohtuullistetaan pisteytyksen laatukriteeriä siten että vain kokonaisrasvalla on merkitystä ja kovan rasvan osuutta ei oteta huomioon. Voiko samaa tuotetta tarjota kahteen kertaan jos laatuvaatimukset täyttyvät? Vastaus: lomakkeeseen ei saa lisätä rivejä. Tuotteen tulee vastata tarjouspyyntöä. Lihat kypsä ja lihat raaka: voitteko kohtuullistaa kovan rasvan vaatimusta näissä tuoteryhmissä koska tuotteet sisältävät luontaisesti enemmän kovaa rasvaa kuin on vaatimus? Voitteko kohtuullistaa vaatimukset niin että kovaa rasvaa saisi olla enintään 52 %? Vastaus: Maustamattoman lihan kohdalla kohtuullistetaan pisteytyksen laatukriteeriä siten että vain kokonaisrasvalla on merkitystä ja kovan rasvan osuutta ei oteta huomioon. Lihat kypsät: voimmeko tarjota tuotteita joiden pakkauskoko on 3 kg? vastaus: Tarjous pyynnössä on toivottu pakkauskoko, ei ehdoton. Rivi 11 PULLED PORK /NYHTÖPOSSU; voimmeko tarjota pakastetuotteen? Rivi 16 SO KUUTIO 20X20mm; voimmeko tarjota tuotteen jonka kuutiokoko on n. 16x16 mm? Vastaus: Kyllä voi tarjota. Rivi 17 SIKA 0 KROSSATTU; voimmeko tarjota pakastetuotteen jossa rasvaa 12%? Rivi 21 PINTAMAUST.BR FILEE KYPSÄ; voimmeko tarjota marinoidun tuotteen? Vastaus: Kyllä, jos tuote on kypsä. Rivi 24 BR. FILEESUIKALE NATUREL: voimmeko tarjota tuotteen jonka pakkauskoko on 2 kg? Rivi 25 BR.PAISTISUIKALE PERINT.MARIN ; voimmeko tarjota tuotteen jonka pakkauskoko on 2 kg? vastaus: Tarjous pyynnössä on toivottu pakkauskoko, ei ehdoton. Rivi 29KALKKUNA PAISTIKUUTIO KYPSÄ; voimmeko tarjota kalkkunan fileesuikaletta? Vastaus: Lomakkeeseen ei saa lisätä rivejä. Tuotteen tulee vastata tarjouspyyntöä. Rivi 33 PINAATTIOHUKAINEN; voimmeko tarjota pakastetuotteen? Rivi 34 OHUKAINEN LAKTOOSITON; voimmeko tarjota pakastetuotteen?

7 Rivi 35 KAALIKÄÄRYLEET ; voimmeko tarjota pakastetuotteen? Rivi 36 JAUHELIHAPIHVI n.60g (liha n. 50%); voimmeko tarjota tuotteen jossa rasvaa 13% ja pakkauskoko 2 kg?, tarjous pyynnössä on toivottu pakkauskoko, ei ehdoton. Rivi 37 LINDSTRÖMINPIHVI N.60g(liha n. 50%); voimmeko tarjota pakastetuotteen jonka kpl paino on 40 g, pakkauskoko 2 kg, rasvaa 17% kovaa rasvaa 51,2%?, tarjous pyynnössä on toivottu pakkauskoko, ei ehdoton. Rivi 38 LIHAPYÖRYKKÄ n.15-20g (liha n. 50%); voimmeko tarjota tuotteen jonka pakkauskoko 2 kg, rasvaa 13%?, tarjous pyynnössä on toivottu pakkauskoko, ei ehdoton. Rivi 39 BROILERIPYÖRYKKÄ n.15-20g; voimmeko tarjota tuotteen jonka pakkauskoko on pakkauskoko 2 kg? Rivi 41 MAKSALAATIKKO RUSINATON LAKTON; voimmeko tarjota tuotteen jonka on pakaste ja vähälaktoosinen? Vastaus: Pitää olla laktoositon. Rivi 48 BALKAN KEVYT; voimmeko tarjota tuotteen jossa kovaa rasvaa 46,7%? Vastaus: Kaikissa kriteereissä kohdalla kohtuullistetaan pisteytyksen laatukriteeriä siten että vain kokonaisrasvalla on merkitystä ja kovan rasvan osuutta ei oteta huomioon. Rivi 49 LIHAHYYTELÖ VIIPALOITU N.800G; voimmeko tarjota kokonaisen tuotteen? Vastaus: Pyydetty viipaloitua tuotetta, ei voi tarjota kokonaista. Rivi 51 LEVITETTÄVÄ MAKSAMAKKARA; voimmeko tarjota tuotteen jonka kappalepaino on 125 g? Rivi 55 NAKKIPALA; voimmeko tarjota tuotteen jossa rasvaa 20 %? Rivi 57 KUORETON UUNIMAKKARA N.80G; voimmeko tarjota tuotteen jossa on rasvaa 16 %? Rivi 58 BROILERIMAKKARAKUUTIO PIENIKUUTIO; voimmeko tarjota pakastetuotteen? Rivi 59 GRILLIMAKKARa 400g; voimmeko tarjota tuotteen jossa rasvaa 15%, josta kovaa rasvaa 42%?

8 Rivi 60 KUORETON NAKKI 3KG; voimmeko tarjota tuotteen jossa rasvaa 20%? Rivi 62 PALVILAPAKUUTIO; voimmeko tarjota tuotteen jossa rasvaa 7,8 %?. Rivi 63 PALVILAPASUIKALE; voimmeko tarjota tuotteen jossa rasvaa 7,8 %? Rivi 64 YLIKYPSÄ PORSAAN POSKI SV; voimmeko tarjota tuotteen jossa rasvaa 7,3 % ja tuote on pakaste?.

ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA

ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA 1 ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA : Elintarvikehankinnat Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta hankintakaudeksi 1.4.2015 31.3.2017 ja mahdollinen optio 1+1 vuosi Kysymys 1:

Lisätiedot

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET Kysymys 1 Liite 1, Positiot: 118 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 35 % 15 000 10,0 l 119 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 65 % 12 000 10,0

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU28584 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU28584 Päiväys 1/7 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

17. SO-kuutio 2,00-4,00 "rasvaa kork. 10 %, kuutio 16x16"; voiko tarjota tuotteen jonka

17. SO-kuutio 2,00-4,00 rasvaa kork. 10 %, kuutio 16x16; voiko tarjota tuotteen jonka Kysymykset ja vastaukset liittyen Kalajokilaakson hankintarenkaan elintarviketarjouspyyntöön 1.3.2016 28.2.2019: Vastaukset on kirjoitettu punaisella fontilla. 1. Lähetetäänkö kaikki 11 kirjallista tarjousta

Lisätiedot

Vastaus 1 Ei voi tarjota pakastetuotetta, mikäli on pyydetty tuoretuotteena. Pakastetuotteen hinnan voi ilmoittaa Exceltaulukon

Vastaus 1 Ei voi tarjota pakastetuotetta, mikäli on pyydetty tuoretuotteena. Pakastetuotteen hinnan voi ilmoittaa Exceltaulukon LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 1 (7) VALMIS- JA PUOLIVALMISRUOKATUOTTEET Tarjouspyyntö 26/2015, 25.11.2015 Kysymys 1 Voiko tarjota seuraavia tuoretuotteena pyydettyjä tuotteita

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/9 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Heinäveden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Kiteen kaupunki Kontiolahden kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Outokummun kaupunki Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

Vastaukset Haapajärven kaupungin elintarvikkeita koskevaan tarjouspyyntöön 2017

Vastaukset Haapajärven kaupungin elintarvikkeita koskevaan tarjouspyyntöön 2017 Vastaukset Haapajärven kaupungin elintarvikkeita koskevaan tarjouspyyntöön 2017 YLEISET KYSYMYKSET: 1. Kysymys: tarjouksen toimittaminen, vertailu ja päätöksen tekeminen: Mitä tarkoitatte että liitteet

Lisätiedot

HORECA Suurkeittiövalikoima

HORECA Suurkeittiövalikoima HORECA Suurkeittiövalikoima Vähälaktoosinen Aitoa tornionlaakson kermaperunaa Outisen Perunan kermaperuna ja juureskermaperuna 2,0 kg tuote 518 kermaperunat tuote 517 juureskermaperunat Rönkä takuumureat

Lisätiedot

Kysymys 2: Voiko tarjota 5kg:n pakkauksen ruokamakkaroissa, kun kriteereissä on mainittu n. 3kg? Vastaus 2: Kyllä, pakkauskoko voi olla 5 kg.

Kysymys 2: Voiko tarjota 5kg:n pakkauksen ruokamakkaroissa, kun kriteereissä on mainittu n. 3kg? Vastaus 2: Kyllä, pakkauskoko voi olla 5 kg. EURAN, SÄKYLÄN sekä SÄKYLÄN JA KÖYLIÖN TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄN ELINTARVIKE- SEKÄ PAKKAUSMATERIAALIEN HANKINTAAN 1.2.2015-31.1.2018 LIITTYVÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET: Kiitos kysymyksistänne. Pyydän

Lisätiedot

HORECA Suurkeittiövalikoima

HORECA Suurkeittiövalikoima HORECA Suurkeittiövalikoima Karitsan ulkofile kalvottu n. 4,0kg/ltk 2 kpl/vac Rönkä takuumureat annospihvit pakaste Naudan sisäfilepihvit 150, 180 ja 200 g Naudan ulkofilepihvit 120, 150, 180, 200 ja 250

Lisätiedot

Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto

Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto 1. Tarjouspyynnössä kysytään Ykkösmaito 10 l novobox. Ykkömaitoa ei ole

Lisätiedot

Tuoteopas 2014. Snellman Food Service. Lihat ja lihavalmisteet. TUOTEOPAS 2014 Snellman Food Service

Tuoteopas 2014. Snellman Food Service. Lihat ja lihavalmisteet. TUOTEOPAS 2014 Snellman Food Service Tuoteopas 2014 Snellman Food Service Lihat ja lihavalmisteet TUOTEOPAS 2014 Snellman Food Service 1 Ivalo Muonio Kittilä Alueiden vastuuhenkilöt: 1. Maarit Ruuth, gsm 044-7966753 2. Jukka Heikkilä, gsm

Lisätiedot

HORECA Suurkeittiövalikoima

HORECA Suurkeittiövalikoima HORECA Suurkeittiövalikoima Kypsä Meri-Lapin karitsan paistisiivu n. 1,5 kg/dyno Uutuus! tuote 83371 Rönkä nautajauheliha 20% n. 2,0 kg tuote 1221 Rönkä naudan paistisuikaleet ja kuutiot n. 2,0 kg tuote1281

Lisätiedot

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1 (6) Espoo Catering -liikelaitos hankkii lihaa, lihatuotteita ja valmisruokia tuotantokeittiöille tällä hetkellä noin kahden miljoonan euron arvosta vuodessa. Hintaliitteestä (liite

Lisätiedot

Elintarvikkeiden hankinta ajalle ja yhden vuoden optio

Elintarvikkeiden hankinta ajalle ja yhden vuoden optio Palvelutuotannon lautakunta 106 27.10.2016 Elintarvikkeiden hankinta ajalle 1.1.2017-31.7.2019 ja yhden vuoden optio 348/10.03.02.06/2016 Palvelutuotannon lautakunta 27.10.2016 106 Kirkkonummen kunta on

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

HORECA Suurkeittiövalikoima

HORECA Suurkeittiövalikoima Karitsan ulkofile kalvottu n. 4,0kg/ltk 2 kpl/vac Rönkä takuumureat annospihvit pakaste Naudan sisäfilepihvit 150, 180 ja 200 g Naudan ulkofilepihvit 120, 150, 180, 200 ja 250 g Rönkä naudan paistisuikaleet

Lisätiedot

Julkiset elintarvikehankinnat Etelä-Karjalassa. Elina Särmälä

Julkiset elintarvikehankinnat Etelä-Karjalassa. Elina Särmälä Julkiset elintarvikehankinnat Etelä-Karjalassa Elina Särmälä 7.2.2017 Lappeenrannan hankintapalvelujen elintarvikehankintarenkaaseen kuuluvat tahot Hankintapalveluiden asiakkaina Etelä-Karjalan kunnat:

Lisätiedot

VASTAUKSET KIRKKONUMMEN KUNNAN ELINTARVIKETARJOUSPYYNTÖÄ KOSKEVIIN KYSYMYKSIIN 14.1.2013

VASTAUKSET KIRKKONUMMEN KUNNAN ELINTARVIKETARJOUSPYYNTÖÄ KOSKEVIIN KYSYMYKSIIN 14.1.2013 VASTAUKSET KIRKKONUMMEN KUNNAN ELINTARVIKETARJOUSPYYNTÖÄ KOSKEVIIN KYSYMYKSIIN 14.1.2013 Vastauksemme kirjoitettu kunkin kysymyksen perään kursivoidulla ja tummennetulla tekstillä. Kysymyksiä Mitä tarkoittaa

Lisätiedot

Tuottajatapaaminen Lappeenrannassa. Elina Särmälä 13.2.2014

Tuottajatapaaminen Lappeenrannassa. Elina Särmälä 13.2.2014 Tuottajatapaaminen Lappeenrannassa Elina Särmälä 13.2.2014 Saimaan Tukipalvelut Oy Saimaan Tukipalvelut Oy aloitti toimintansa vuonna 2010. Yhtiön omistus jakaantuu siten, että Lappeenrannan kaupunki omistaa

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineet

Suun terveydenhuollon tarveaineet Suun terveydenhuollon tarveaineet 1. Hintaliite taulukosta puuttuu Tai vastaava merkintä, pyydämme lisäämään sen hintaliitetaulukkoon. Pahoittelumme virheestä, teksti lisätty Hintaliitteelle. 2. Onko kysymysten

Lisätiedot

1. Hankinnan kohde. 2. Toimintaympäristö. 3. Hankintapäätös. 31. maaliskuuta 2017 [ELINTARVIKEHANKINTA TARJOUSPYYNTÖ] Keuruun kaupunki

1. Hankinnan kohde. 2. Toimintaympäristö. 3. Hankintapäätös. 31. maaliskuuta 2017 [ELINTARVIKEHANKINTA TARJOUSPYYNTÖ] Keuruun kaupunki Keuruun kaupunki Mänttä-Vilppulan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ LIHAT JA LIHAJALOSTEET Keuruun kaupunki ja Mänttä-Vilppulan kaupunki muodostavat hankintarenkaan. Hankintarengas pyytää tarjoustanne eri toimintayksiköiden

Lisätiedot

-33 % erä! loppuviikosta mahtavat joulumarkkinat. 1kilo. voimassa to-su. PERINTEINEN JOULUKINKKU n. 12 kg Tanska Norm. 2,99.

-33 % erä! loppuviikosta mahtavat joulumarkkinat. 1kilo. voimassa to-su. PERINTEINEN JOULUKINKKU n. 12 kg Tanska Norm. 2,99. TUORE_49/17 VARKAUS_49/17 loppuviikosta mahtavat joulumarkkinat Katso lisää keskiaukeamalta. PERINTEINEN JOULUKINKKU n. 12 kg Tanska Norm. 2,99 erä! 1 kpl/talous voimassa to-su 1kilo 99-33 % Nämä herkulliset

Lisätiedot

Tarkennus vaatimukseen

Tarkennus vaatimukseen Palvelutuotannon lautakunta 57 16.06.2016 Hankintaoikaisuvaatimus palvelutuotannon lautakunnan päätökseen 28.4.2016 28, elintarvikehankinnat ajalle 1.8.2016-31.7.2019 348/10.03.02.06/2016 Palvelutuotannon

Lisätiedot

13.11.2015. Kysymys : Tuleeko esitteet liittää tarjoukseen myös mainittujen esimerkkituotteiden osalta, mikäli näitä tarjotaan?

13.11.2015. Kysymys : Tuleeko esitteet liittää tarjoukseen myös mainittujen esimerkkituotteiden osalta, mikäli näitä tarjotaan? Tarjouspyynnöstä on tehty korjausilmoitus 12.11.2015 koskien liitettä 2. Hinnoittelu- ja vaatimuslomake. Lomakkeella oli virheellisesti suojaus sarakkeessa I (Esimerkkituote). Miksi hintakilpailutatte

Lisätiedot

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa.

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa. Kysymykset 1(6) kysymykset ja vastaukset siivouskoneet Kysymys 1. Tarjouspyynnön kohdassa Huolto pyydetään ilmoittamaan huollon sisältö. Huollon yksityiskohtainen sisältö on aina tapauskohtainen, joten

Lisätiedot

HERKUTELLEN uuteen vuoteen!

HERKUTELLEN uuteen vuoteen! VARKAUS_52/17 TUORE_52/17 FORSSAN PERUNASALAATTI 8 g (2,86/kg) 2Norm. 29 3,69-37 % HK AITO NAKKI 420 g (4,71/kg) 1Norm. 3,95 Enintään 98 2 pkt/talous -49 % HERKUTELLEN uuteen vuoteen! Tarjoukset ovat voimassa

Lisätiedot

LEIPOMOTUOTTEET Tuotenumero Pakkau s-koko ME (gr / kpl) Kulutus yks. LEIPOMOTUOTTEET arvio Leipä tuoreena,tänään leivottuna: Sämpylä 12000 1 kpl Annosleipä tumma 4800 1 kpl Annosleipä vaalea 4800 1 kpl

Lisätiedot

Tuoteryhmäkohtainen sitoutuneisuus LIITE nro 1 Tarjouspyyntö koskee seuraavien laitosten hankintoja LIITE nro 2

Tuoteryhmäkohtainen sitoutuneisuus LIITE nro 1 Tarjouspyyntö koskee seuraavien laitosten hankintoja LIITE nro 2 TARJOUSPYYNTÖ LEIPOMOTUOTTEET 1.8.2010 31.07.2012 + mahdollinen optio 1v + 1v Kajaanin kaupunki/kajaanin Mamselli liikelaitos pyytää tarjouksia Kainuun kuntien hankintarenkaan puolesta hankittavista tuoreista

Lisätiedot

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1:

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1: 06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA Kysymys 1: Tarjouspyynnössä liite 4 sarake C Ehdottomat vaatimukset pakkauskoilla (20x0,2 g) ja tuotemerkeillä ( vivapen ) määritellään tuotteet

Lisätiedot

Hoiva Ajalle: 29.8.2011-23.10.2011

Hoiva Ajalle: 29.8.2011-23.10.2011 Ateriapäivä: 29.8.2011-23.10.2011 Sivu: 1 Maanantai 29.8.2011 Tiistai 30.8.2011 Keskiviikko 31.8.2011 Torstai 1.9.2011 Perjantai 2.9.2011 Lauantai 3.9.2011 Sunnuntai 4.9.2011 Kaurapuuro Vehnähiutalepuuro

Lisätiedot

BROILERIVALIKOIMA VALIKOIMA 1.5.2015 ALKAEN

BROILERIVALIKOIMA VALIKOIMA 1.5.2015 ALKAEN BROILERIVALIKOIMA VALIKOIMA 1.5.2015 ALKAEN GTIN-koodi ATRIA PERHETILA-NIMELLÄ TAATTU Atria Perhetilan 4,5 kg Miedosti suolattu Paistisuikale 6407800008757 875 Atria Perhetilan 3 kg Broilerin fileesuikale

Lisätiedot

-16 % Miltä maistuu hyvä hinta? ATRIA PERINTEINEN KARJALANPAISTI 700 g 4(7,13/kg) Norm. 99

-16 % Miltä maistuu hyvä hinta? ATRIA PERINTEINEN KARJALANPAISTI 700 g 4(7,13/kg) Norm. 99 VARKAUS_03/18 TUORE_03/18 Miltä maistuu hyvä hinta? PERINTEINEN KARJALANPAISTI 700 g 4(7,13/kg) Norm. 5, -16 % Nämä herkulliset tarjoukset ovat voimassa torstaista keskiviikkoon 18. 4.1.018, ellei toisin

Lisätiedot

Hyvän maun AMMATTILAINEN. Atria Food Servicen tuotekatalogi 2015

Hyvän maun AMMATTILAINEN. Atria Food Servicen tuotekatalogi 2015 Hyvän maun AMMATTILAINEN Atria Food Servicen tuotekatalogi 2015 Sisältö 4 19 TUOTEINFO Tuoteuutuudet, muutokset, poistot... 4 11 TUORE LIHA Atria naudanliha Naudan paistit ja muu palaliha... 20 21 Naudan

Lisätiedot

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu 1 Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu HINTAKRITEERI Hintavertailussa käytetään kolmelle jäljempänä mainitulle kuvitteelliselle tilaukselle (tilaukset I-III) erikseen laskettavaa

Lisätiedot

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Hengitysliitto ry 7.5.2014 PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. HUOM. Hankinnasta julkaistaan

Lisätiedot

-16 % Ruokapöydän kevyet hinnat! NAUTA-SIKA JAUHELIHA 1 kg Norm. 5,99 ATRIA

-16 % Ruokapöydän kevyet hinnat! NAUTA-SIKA JAUHELIHA 1 kg Norm. 5,99 ATRIA VARKAUS_01/18 TUORE_01/18 Ruokapöydän kevyet hinnat! 4 99-16 % NAUTA-SIKA JAUHELIHA 1 kg Norm. 5,99 Tarjoukset ovat voimassa torstaista keskiviikkoon 4. 10.1.2018, ellei toisin mainita, seuraavissa tuore-elintarvikkeita

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely)

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) Hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ Puisto- ja leikkikenttävälineet 1(5) 12.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/8 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Enon Vanhusten Tuki ry. Heinäveden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Kiteen kaupunki Kontiolahden kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki

Lisätiedot

Paras alku päivälle. Aamiainen. Classic Premium Healthy

Paras alku päivälle. Aamiainen. Classic Premium Healthy Paras alku päivälle Classic Premium Healthy Päivän paras hetki on päivän tärkein ateria. Hyvä ja monipuolinen aamuateria antaa energisen startin uuteen päivään ja pitää kylläisenä lounaaseen asti. Samalla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29399 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29399 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

PORIN PALVELULIIKELAITOS

PORIN PALVELULIIKELAITOS PORIN PALVELULIIKELAITOS TIMO SALMI VASTAAVA PALVELUSUUNNITTELIJA (MUKANA KILPAILUTUKSISSA) PORIN PALVELULIIKELAITOS KAUPUNGIN SISÄINEN LIIKELAITOS (TOIMINUT VUODESTA 2010-) TUOTTAA ATERIA-, PUHTAUS- JA

Lisätiedot

Voimassa TO SU. Voimassa TO SU

Voimassa TO SU. Voimassa TO SU VARKAUS_06/18 TUORE_06/18 Näillä hinnoilla on helppo herkutella! Voimassa TO SU PAULIG KULTA KATRIINA 450 500 g (5,67 6,30/kg) Saatavilla useita erilaisia. 3,45/pkt 1 erä/talous 3 pkt 8 50-17 % FRÖDINGE

Lisätiedot

TUOTEOPAS 2015. TUOTEOPAS 2015 Snellman Pro

TUOTEOPAS 2015. TUOTEOPAS 2015 Snellman Pro TUOTEOPAS 2015 TUOTEOPAS 2015 Snellman Pro 1 IceCool on nyt Snellman Pro. Ajatus tästä maailman parhaita raaka-aineita ja ruokatuotteita tarjoavasta yrityksestä sai alkunsa jo 1951, kun Kurt ja Lars Snellman

Lisätiedot

7-8 /2013. * merkityt tuotteet normaalihinnoin. Virvoitusjuomien hinta ei sisällä panttia.

7-8 /2013. * merkityt tuotteet normaalihinnoin. Virvoitusjuomien hinta ei sisällä panttia. Pikaiset 7-8 /2013 heinä- Ajankohtaista pikatukuista elokuu 2013 Hinnat sis. alv. 911625 HK Porsaan kassler n.2,3kg 3,99 8021230 Atria Broilerin Ohut Filee miedosti suolattu n.120g/kpl n.3kg 6,99 9902969

Lisätiedot

Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: 1 (10) Virtain kaupunki Virtaintie 26 34800 Virrat TARJOUS MAITO JA MAITOTALOUSTUOTTEISTA Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Määräaikaan mennessä 21.11.2012 klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Korjattuun tarjouspyyntöön on lisätty sopimuskumppani PPSHP ryhmän 2 talous ja pakkaustarvikkeet

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely)

TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely) 1(7) TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus pyytää tarjoustanne ilmanvaihtosuodattimien hankinnasta Mäntsälän, Nurmijärven ja Tuusulan kunnille sopimuskaudeksi 1.9.2014

Lisätiedot

Ruokalista viikko 1. (vko 17, 24, 31, 38, 45, 52)

Ruokalista viikko 1. (vko 17, 24, 31, 38, 45, 52) Ruokalista viikko 1. (vko 17, 24, 31, 38, 45, 52) Jauheliha /spaghetti raaste, raejuusto Kalakeitto Kalapihvi/Uunikala Broiler /riisi, mustaherukahillo Makaronilaatikko Kesäkeitto/Kaalikeit to juusto/leikkele,

Lisätiedot

(6) Envieno ky, Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, Turku

(6) Envieno ky, Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, Turku Vastaukset hankintailmoitukseen "Laboratoriopalvelujen hankinta haitta- aineiden määrittämiseksi kunnallisilla jätevedenpuhdistamoilla" esitettyihin kysymyksiin Kysymys 1 Onko tarjouspyyntönne liitteessä

Lisätiedot

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina Kansaneläkelaitos Kysymykset ja vastaukset 1(5) Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina 2016 2019 Tarjoajat ovat velvollisia lukemaan ja ottamaan huomioon antamassaan

Lisätiedot

PIENIN TOIMITUS- ERÄ

PIENIN TOIMITUS- ERÄ HÄMEENKYRÖN KUNTA JA IKAALISTEN KAUPUNKI LIITE 3 ELINTARVIKEHANKINNAT VUOSILLE 2015-2017, kaikkiin keittiöihin TUOTE PAKKAUS- KOKO PIENIN TOIMITUS- ERÄ VALMISTAJA/ PAKKAAJA KULUTUS YHTEENSÄ YKSIKKÖ- HINTA/KG/L,

Lisätiedot

Joululista. Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä

Joululista. Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä Joululista 2008 Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä 1 Joulu on lämmin sana, punaiset villasukat ja aattosaunan syli. Joulun näkee jo kaukaa: hiippalakki vilahtaa nurkan taakse, valoja syttyy yöhön. Pysähdy

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT Pyydämme tarjoustanne Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tekstiilien huolto- ja vuokrauspalveluista tarjouspyynnön ja

Lisätiedot

HERKUTELLEN uuteen vuoteen!

HERKUTELLEN uuteen vuoteen! TUORE_52/17 FORSSAN PERUNASALAATTI 800 g (2,86/kg) 2Norm. 29 3,69-37 % AITO NAKKI 420 g (4,71/kg) Useita eri makuja 1Norm. 3,95 Enintään 98 2 pkt/talous -49 % HERKUTELLEN uuteen vuoteen! Tarjoukset ovat

Lisätiedot

Maukasta elinvoimaa puhtaista raaka-aineista

Maukasta elinvoimaa puhtaista raaka-aineista Maukasta elinvoimaa puhtaista raaka-aineista Makuhetkiä Kankaanpäästä Maalaistuote Vatajan lihatuotteet tuovat ruokapöytään raikkaan makuhetken. Tarjoamme herkullisia lähellä tuotettuja lihatuotteita.

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2012 1 (6) 77 Onninen Oy:n hankintaoikaisuvaatimus, muoviputkien ja -kaivojen hankinta, teknisen palvelun lautakunnan päätös 13 9.2.2012 HEL 2011-007391 T 02 08 01 00 Päätös

Lisätiedot

Makkaran ilot ja kilot

Makkaran ilot ja kilot Makkaran ilot ja kilot 28.8.203 Riitta Stirkkinen, Lihatiedotusyhdistys ry Lihan kulutus Suomessa 202 Luullista lihaa * 202 20 202 20 kg/hlö kg/hlö kg/hlö kg/hlö Sianliha 36,0 36,4 Poronliha 0,5 Naudanliha

Lisätiedot

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sopimusluonnos 1 (5) Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo... 2 4 Asiakirjojen noudattamisjärjestys...

Lisätiedot

RUOKAKIRJA. Hyvän maun AMMATTILAINEN. Atria Food Service 2/2011

RUOKAKIRJA. Hyvän maun AMMATTILAINEN. Atria Food Service 2/2011 RUOKAKIRJA Hyvän maun AMMATTILAINEN Atria Food Service 2/211 4 TUOTEINFO Tuoteuutuudet, muutokset, poistot... 4 9 11 TUORE LIHA Atria Naudan Naudan... 11 13 Naudan E lajitelma...1314 Naudan lajitelma...

Lisätiedot

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori).

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori). LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymyksiä ja vastauksia 1 (7) SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET TARJOUSPYYNTÖ nro 31/2013, 17.9.2012 KYSYMYS 1. Tarjouspyynnöllänne pyydätte tarjousta skooppien sterilointiaineelle

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne viidestä (5) elektronisesta suurtehohälyttimestä, teholtaan 2000 W asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009

Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009 Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009 SAIRAALA- JA HOITOKALUSTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde Pyydämme tarjoustanne Janakkalan kunnan terveyskeskussairaalan käyttöön tulevista sairaala- ja hoitokalusteista.

Lisätiedot

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.9.2013 PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Määräaikaan 30.8.2013 mennessä Oulaisten kaupungin tarjouspyyntöön, puhdistusaineet - ja välineet liittyen on tullut sähköpostitse seuraavat

Lisätiedot

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointipäivä, (+) tyyppi, (+) Rivinumero päivä / 100 / 100 / 100 / 100 / 100 / 100 21.1.2019 Kotiruoka 1 KALA BORDELAISE L 200 164,180 686,930 6,400 14,930 8,530 0,000 uusi2018

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET KEMIN KAUPUNKI 13.4.2015 Tekninen palvelukeskus / Tilapalvelu Valtakatu 26 94100 KEMI TARJOUSPYYNTÖ VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET Pyydämme tarjoustanne valonlähteistä kirjallisena 24.4.2015

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

RUOKAKIRJA. Hyvän maun AMMATTILAINEN. Atria Food Service 1/2013

RUOKAKIRJA. Hyvän maun AMMATTILAINEN. Atria Food Service 1/2013 RUOKAKIRJA Hyvän maun AMMATTILAINEN Atria Food Service 1/213 Sisältö 4 TUOTEINFO Tuoteuutuudet, muutokset, poistot... 4 6 7 TUORE LIHA LEIKKELEET JA RUOKAMAKKARAT 75 8 Atria naudan Leikkelemakkarat...

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

SISÄLLYS PAKASTETUOTTEET...17

SISÄLLYS PAKASTETUOTTEET...17 TUOTEKUVASTO 3-8/2019 SISÄLLYS LIHAVALMISTEET / TULELLA GRILLATUT...5 LIHAVALMISTEET / LASTUT, ROUHEET JA SUIKALEET...7 LIHAVALMISTEET / VIIPALEET JA TANGOT...9 LIHAVALMISTEET / GRILLIMAKKARAT JA NAKIT...11

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset:

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: Hengitysliitto ry/ammattiopisto Luovi 27.10.2014 Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: 1. Naisten kokkihousut pyydetty mekaaninen strech materiaali o hyväksytäänkö

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Yleistä Itä-uudenmaan koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos Porvoon ammattiopisto (jatkossa

Lisätiedot

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 28.8.2013 1 (5) HSL: tekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena ovat HSL:n tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelut

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

ATRIA NAUTA-SIKA- JAUHELIHA 1 kg Norm. 5,99

ATRIA NAUTA-SIKA- JAUHELIHA 1 kg Norm. 5,99 TUORE_47/7 VARKAUS_47/7 Edulliset eväät arkeen ja juhlaan! TORINO PASTAT 425 5 g (2,67 3,4/kg) Useita eri makuja, ei proteiinipasta Norm.,69,79/pussi 43 pussia jopa -25 % ROSSOGARGANO TOMAATTI- MURSKA

Lisätiedot

Veljekset Rönkä Oy. www.merilapinkaritsa.fi

Veljekset Rönkä Oy. www.merilapinkaritsa.fi Veljekset Rönkä Oy www.merilapinkaritsa.fi Meri-Lapin Karitsa on Lapissa tuotettu ja jalostettu tuoteperhe. Maultaan mieto, murea, vähärasvainen ja nopeasti kypsyvä liha on jalostettu -0 kk ikäisistä karitsoista.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Diaarinro 60/02/08/00/2014

TARJOUSPYYNTÖ. Diaarinro 60/02/08/00/2014 TARJOUSPYYNTÖ Diaarinro 60/02/08/00/2014 Hankintailmoitus on julkaistu Hilmassa 4.4.2014 osoitteessa: www.hankintailmoitukset.fi sekä Savon koulutuskuntayhtymän kotisivuilla www.sakky.fi/fi/kuntayhtyma/tarjouspyynn%c3%b6t/sivut/k

Lisätiedot

ELINTARVIKKEIDEN TARJOUSPYYNTÖÖN 2.4.2013 MENNESSÄ SAAPUNEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET NIIHIN 4.4.2013

ELINTARVIKKEIDEN TARJOUSPYYNTÖÖN 2.4.2013 MENNESSÄ SAAPUNEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET NIIHIN 4.4.2013 ELINTARVIKKEIDEN TARJOUSPYYNTÖÖN 2.4.2013 MENNESSÄ SAAPUNEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET NIIHIN 4.4.2013 Alla ovat määräaikaan mennessä esitetyt kysymykset ja punaisella fontilla on merkitty vastaukset niihin.

Lisätiedot

Elintarvikehankinnat puitesopimusperiaatteella ajalle

Elintarvikehankinnat puitesopimusperiaatteella ajalle Palvelutuotannon lautakunta 28 28.04.2016 Elintarvikehankinnat puitesopimusperiaatteella ajalle 1.8.2016-31.7.2019 Palvelutuotannon lautakunta 28.04.2016 28 Elintarvikkeiden hankintasopimus päättyy 31.7.2016.

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

Osallistu julkisiin hankintoihin helposti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu Pienhankintapalvelu Marketplace

Osallistu julkisiin hankintoihin helposti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu Pienhankintapalvelu Marketplace Osallistu julkisiin hankintoihin helposti ja turvallisesti Tarjouspalvelu Pienhankintapalvelu Marketplace 1 Tarjouspalvelu ja Pienhankintapalvelu 1. Verkkopalveluita, joissa tarjoajat voivat: Tutustua

Lisätiedot

31 99 /kg /pkt. 0,8 kg/pkt. /pkt

31 99 /kg /pkt. 0,8 kg/pkt. /pkt 11538 kypsä pikkukinkku 1 kg/kpl 7 99 /kg 15405 kevyt balkan viipale, n. 1,6 kg/dyno... 7,99 /kg 12606 uunimakkara 20 x 150 g/3 kg dyno...12,99 /dyno 11540 Mausteinen juureslaatikko pakaste, 2 x 2,6 kg/ltk...

Lisätiedot

NÄIN TEET TARJOUKSEN HYVINKÄÄN KAUPUNGILLE -OHJE

NÄIN TEET TARJOUKSEN HYVINKÄÄN KAUPUNGILLE -OHJE NÄIN TEET TARJOUKSEN HYVINKÄÄN KAUPUNGILLE -OHJE Tämä on Hyvinkään kaupungin hankintapalveluiden suuntaa-antava ohje tarjouksen tekemisestä kaupungille Palaute tätä ohjetta koskien: hankintapalvelut@hyvinkaa.fi

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kolmesta (3) elektronisesta, teholtaan 2000 W, suurtehohälyttimestä asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

POSSU- KASTIKE PERUNA KASVIS MARJAMOUSSE LIHA- PERUNASOSE- LAATIKKO TYRNIKIISSELI

POSSU- KASTIKE PERUNA KASVIS MARJAMOUSSE LIHA- PERUNASOSE- LAATIKKO TYRNIKIISSELI MATINTIE, PAROLANTIE Ruokalistan muutokset mahdollisia vko 20 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai BROILER- KALALEIKE SOSE JAUHELIHAPIHVI POSSU- BROILEROHRATTO NAKKI SMETANAHÄRKÄ

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Espoon henkilöstölehden tuottaminen Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Hankinnalla tullaan

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Sisältö TUORE LIHA LEIKKELEET JA RUOKAMAKKARAT TAKE AWAY JA SIBYLLA KYPSÄ LIHA RIDDERHEIMS TUOTEINFO RUOKA LISÄTIETOJA

Sisältö TUORE LIHA LEIKKELEET JA RUOKAMAKKARAT TAKE AWAY JA SIBYLLA KYPSÄ LIHA RIDDERHEIMS TUOTEINFO RUOKA LISÄTIETOJA Sisältö 4 13 TUOTEINFO Tuoteuutuudet, muutokset, poistot... 4 11 TUORE LIHA Atria naudanliha Naudan paistit ja muu palaliha... 14 15 Naudan E lajitelma... 16-17 Naudan 0 lajitelma... 17 Karjalanpaisti...

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot