ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA"

Transkriptio

1 1 ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA : Elintarvikehankinnat Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta hankintakaudeksi ja mahdollinen optio 1+1 vuosi Kysymys 1: Tarjouspyyntö: 4 Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus "Tuotetietojen ilmoittamatta jättäminen tulkitaan vajavaiseksi tarjoukseksi ja tarjous hylätään kyseessä olevan tuoterivin osalta. Samoin hylätään tuoterivi, joka ei täytä liitteellä olevia vaatimuksia." Miten vertailette tarjoukset hylättyjen rivien osalta? Vastaus: Hyväksytyt rivit ovat sellaisia, joilla tarjottu tuote vastaa tarjouspyynnön vaatimuksia ja jonka tuote- ym. tiedot on annettu asianmukaisesti. Tuotevalikoiman kattavuus huomioidaan pisteytyksessä (liite 4). Hyväksytyn tuoteryhmän puuttuvien tai vaatimuksiltaan puutteellisten tuotteiden vertailuhinnaksi annetaan vertailua tehtäessä kalleimman tarjotun ja hyväksytyn tuotteen hinta. Mikäli jokin tuoterivi puuttuu jokaiselta tarjoajalta esim. tuotteen markkinoilta poistamisen takia, poistetaan tämä rivi kaikilta, eikä tätä riviä huomioida tuotevalikoiman kattavuuspisteytyksessä. Kysymys 2: Tuotelistaus: Lihat ja lihajalosteet Nauta, kypsä, 268 Jauheliha, nauta, rasvaa < 8 % Voiko tuotteen rasvavaatimusta kohtuullistaa < 10 %, mikä on yleisesti ravitsemussuosituksissa oleva rasvakriteeri? Vastaus: Kyllä voi. Kysymys 3:Tarjouspyyntö kohta Ravitsemuksellinen laatu: Tuotelistauksessa (liite 1) on ilmoitettava kultakin tuoteryhmältä vaadittavat tiedot, jotka näkyvät liitteellä tuoteryhmän otsikossa tai tuotteen nimen yhteydessä, sekä valmistusmaa. Vastaus: Olemme korjanneet tarjouspyyntöön kohdan Ravitsemuksellinen laatu. Korjaus koskee tuotelistauksessa vaadittuja tietoja. Sama korjaus koskee myös tarjouspyynnön kohtaa 4 Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus. Korjaus: Tuotelistauksessa (liite 1) on ilmoitettava kultakin tuoteryhmältä vaadittavat tiedot, jotka näkyvät liitteellä tuoteryhmän otsikossa sekä alkuperämaa. Kysymys 4: Tuotelomakkeellanne tuotteen nimen yhteydessä voi olla merkittynä: koko, laktoositon, gluteeniton, lihapitoisuus jne. Mihin sarakkeeseen nämä tiedot on tarkoitus merkitä, lomake on lukittu eikä lisäsarakkeita voi käyttää? Vastaus: Näille tiedoille ei ole sarakkeita, koska tarjottavan tuotteen tulee täyttää nämä vaatimukset. Vastaus perustuu tarjouspyyntöön tehtyyn korjaukseen: Tuotelistauksessa (liite 1) on

2 2 ilmoitettava kultakin tuoteryhmältä vaadittavat tiedot, jotka näkyvät liitteellä tuoteryhmän otsikossa sekä alkuperämaa. Otsikossa pyydetty tuoteseloste tulee antaa erillisellä liitteellä. Kysymys 5: Pyydätte ilmoittamaan valmistusmaan. Tuotelomakkeella sarakkeessa L pyydetään alkuperämaa. Tuotteen valmistusmaa ja alkuperämaa voi olla eri. Kumpi tieto merkitään vain molemmat? Vastaus: Tuotelomakkeeseen merkitään alkuperämaa. Kysymys 6: Positio 238 NE-kuutio, koko 16x16 mm, rasva < 6%; voiko tarjota tuotteen jonka kuutiokoko on 2x2 cm? Kysymys 7:Positio 239 Naudan maksa, jauhettu; voiko tarjota pakastetuotteen? Vastaus: Poistamme Position 239 tuotelistauksesta. Kysymys 8: Positio 244 Broilerin paistileike, kevyesti marinoitu, suolaa enintään 0,6%; voiko tarjota broilerin paistileikkeen joka on miedosti suolattu? Kysymys 9: Positio 246 Broilerin paistisuikale, marinoimaton; voiko tarjota broilerin paistisuikaleen, joka on miedosti suolattu? Kysymys 10: Positio 248 Kalkkuna paistisuikale, marinoitu; voiko tarjota kalkkunan paistisuikaleen, joka on miedosti suolattu? Vastaus: Ei voi tarjota Kysymys 11: Positio 256 Lihahyytelö viipaloitu, voiko tarjota lihahyytelöä kokonaisena? Vastaus: Ei voi tarjota, tarvitsemme valmiiksi viipaloidun tuotteen. Kysymys 12: Positio 257 Kebab-lastu, laktoositon, gluteeniton, kokonaislihapitoisuus väh. 50%; voiko tarjota kebab-lastun joka on pakaste? Kysymys 13: Positio 261 Siskonmakkarapala, laktoositon, gluteeniton, lihapitoisuus vähintään 60%, kypsä, pakaste; voiko tarjota siskonmakkarapalaa jossa lihapitoisuus on 59%?

3 3 Kysymys 14: Positio 263 NE kuutio 16*16mm, voiko tarjota NE kuutiota, jonka koko on 2x2 cm? Kysymys 15: Positio 264 NE suikale 16*16mm, voitteko täsmentää suikaleen kokoa, 16*16 mm on kuution koko? Vastaus: Tarkoitetaan suikalekokoa n. 10x10x58 mm. Kysymys 16: Positio 265 NE-viipale 50*50*7 mm, voiko tarjota NE viipaletta jonka koko on n. 60*80*10 mm? Kysymys 17:Positio 267 Nauta lastu 40*40*5 mm, voiko tarjota Naudan lastun, jonka koko on n. 20*20*3 mm? Kysymys 18: Positio 268 Jauheliha, nauta, rasvaa < 8%, voiko tarjota tuotteen, jossa rasva 8,3%? Kysymys 19: Positio 271 SE-suikale 55*9*9 mm, voiko tarjota suikaletta jonka koko on n. 10x40x40 mm? Vastaus: Mikäli tarkoitetaan 10x10x40 mm suikaletta, niin voi tarjota mutta kokoa 10x40x40mm suikaletta ei voi tarjota. Kysymys 20: Positio 274 SO-kuutio 16*16 mm, voiko tarjota tuotteen, jonka kuutiokoko on 2x2 cm? Kysymys 21: Positio 289 Lindströminpihvi, kypsä n g, laktoositon, lihapitoisuus vähintään 50%, voiko tarjota tuotetta jonka kappale paino on 40 g? Vastaus: Voi tarjota, jos tuote muuten vastaa pyydettyjä kriteerejä. Kysymys 22: Positio 292 Kaalikääryle, g kypsä, laktoositon, voiko tarjota tuotetta jonka kappalepaino on 100 g? Vastaus: Voi tarjota, jos muuten vastaa pyydettyjä kriteerejä. Kysymys 23: Positio 293 Pyttipannu, makkarapitoisuus vähintään 20%, suolapitoisuus enintään 1 %, voiko tarjota tuotteen jonka makkarapitoisuus on 15%?

4 4 Kysymys 24: Onko tuotelistauksessa (liite 1) sarakkeessa L kyseessä pääraaka-aineen alkuperämaa vai tuotteen valmistusmaa? Vastaus: Pääraaka-aineen alkuperämaa. Tähän kysymykseen liittyen olemme korjanneet tarjouspyyntöön kohdan Ravitsemuksellinen laatu. Korjaus koskee tuotelistauksessa vaadittuja tietoja. Sama korjaus koskee myös tarjouspyynnön kohtaa 4 Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus. Korjaus: Tuotelistauksessa (liite 1) on ilmoitettava kultakin tuoteryhmältä vaadittavat tiedot, jotka näkyvät liitteellä tuoteryhmän otsikossa sekä alkuperämaa. Otsikossa pyydetty tuoteseloste tulee antaa erillisellä liitteellä. Kysymys 25: Voiko kohtaan Nautakypsä, Positio 266 Maksakuutio N, tarjota tuotetta: Marinoitu naudan maksasuikale 10 x 10 x 58? Vastaus: Ei voi tarjota marinoitua tuotetta eikä suikaletta. Kysymys 26: Voiko kohtiin 11.7 Einekset, Positio 287 Lihapyörykkä n. 20 g tarjota tuotetta: Lihapyörykkä 16 g? Vastaus: Voi tarjota, koska tuotelistauksessa pyydetään n. kpl paino. Kysymys 27: Positio 289 Lindströminpihvi g tarjota tuotetta: Lindströminpihvi 33 g? Vastaus: Voi tarjota, jos tuote muuten vastaa pyydettyjä kriteerejä. Kysymys 28: Positio 291 Jauhelihapihvi n. 85 g tarjota tuotetta: Jauhelihapihvi 50 g? Vastaus: Voi tarjota, jos tuote muuten vastaa pyydettyjä kriteerejä. Kysymys 29: Maitotaloustuotteissa kysytään kahvikerma UHT 3,3 dl. Kahvikermaa ei ole kyseissä pakkauksessa saatavilla UHT -tuotteena. Voiko tähän tarjota korkeapastöroidun tuotteen? Vastaus: Positio 192 Kahvikerma, voi tarjota pakkauskokona 2dl 0,5l. UHT vaatimus poistetaan kokonaan. Kysymys 30: Voisiko tuoteryhmä 10 muut rasvavalmisteet olla maitotaloustuotteiden ryhmän sijaan muissa tuoteryhmissä, kun kyseisen ryhmän tuotteet eivät sisällä lainkaan maitoa? Vastaus: Tuotelistauksessa kohta 10 on erillinen ryhmä ja ei kuulu maitotaloustuotteiden ryhmään. Maito ja maitotaloustuotteet ovat numeroilla Listauksessa tuoteryhmä 10. Muut rasvavalmisteet on kirjattu virheellisesti pienillä kirjaimilla. Teksti pitäisi olla kirjattu suuraakkosin. Näin ollen se kuuluu muihin tuoteryhmiin.

5 5 Kysymys 31: Miten tarjouksissa käsitellään tyhjät rivit? Vastaus: Hyväksytyt rivit ovat sellaisia, joilla tarjottu tuote vastaa tarjouspyynnön vaatimuksia ja jonka tuote- ym. tiedot on annettu asianmukaisesti. Tuotevalikoiman kattavuus huomioidaan pisteytyksessä (liite 4). Hyväksytyn tuoteryhmän puuttuvien tai vaatimuksiltaan puutteellisten tuotteiden vertailuhinnaksi annetaan vertailua tehtäessä kalleimman tarjotun ja hyväksytyn tuotteen hinta. Mikäli jokin tuoterivi puuttuu jokaiselta tarjoajalta esim. tuotteen markkinoilta poistamisen takia, poistetaan tämä rivi kaikilta, eikä tätä riviä huomioida tuotevalikoiman kattavuuspisteytyksessä. Kysymys 32: Mistä tuotteista pitää ilmoittaa kuitupitoisuus? Vastaus: Niissä tuoteryhmissä missä se otsikossa pyydetään. Kysymys 33: Voiko juustoleivän tilalle tarjota Kotijuustoa? Kysymys 34: Minkä tyyppistä selvitystä tarkoitetaan yrityksen palvelun ja tuotteen laatuselvityksellä? Vastaus: Poistimme kyseisen vaatimuksen kokonaan tarjouspyynnöstämme. Tarjoajien ei siis tarvitse toimittaa yrityksen palvelu- ja laatuselvityksiä tarjouksen yhteydessä. Kysymys 35: Toimitusaika toiveissa on Vaskiveden koulun kohdalla toiveina maanantai ja torstai. Nykyisin kyseiseen pisteeseen ajetaan tiistaisin ja torstaisin. Visuveden koululle toivotut toimitusajat ovat maanantai ja torstai, kun nykyisin ajettu maanantaisin ja keskiviikkoisin. Pekkalan koulun osalta toivotut päivät ovat maanantai ja torstai, kun ajopäivät ovat olleet tiistai ja torstai. Hyväksytäänkö nämä päivät, jotta jakelu saadaan logistisesti tehokkaaksi? Vastaus: Olemme tehneet muutoksen tarjouspyynnön ajopäiväliitteeseen (liite 2), koskien Vaskiveden, Visuveden ja Pekkalan koulun ajopäiviä. Muutos: Vaskiveden koulun ajopäivät tiistai ja torstai. Visuveden koulun ajopäivät maanantai ja keskiviikko. Pekkalan koulun ajopäivät tiistai ja torstai. Kysymys 36: Tuoteosiossa kysytään positio 4. Mannasuurimo, tumma n. 20 kg. Tietojemme mukaan markkinoilla oleva tumma mannasuurimo on pakkauskoossa 5 kg, joten voisitteko muuttaa pakkauskokovaatimustanne? Vastaus: Kohtaan Positio 4, tuotetta voi tarjota pakkauskoossa 5 kg.

6 6 Kysymys 37: Tuoteosiossa kysytään positio 5. Ohrasuurimo, rikottu 10 kg. Tietojemme mukaan markkinoilla on rikottua ohrasuurimoa joko pakkauskoossa 20 kg tai 10 x 1 kg. Voisitteko muuttaa pakkauskokovaatimustanne? Vastaus: Tuotetta voi tarjota pakkauskoossa 20 kg. Kysymys 38: Tuoteosiossa kysytään positio 37. Kananmuna irto luomu 12,5 kg. Valikoimissamme on luomu irtokanamunaa pakkauskoossa 5,22 kg, voisitteko muuttaa pakkauskokovaatimustanne? Vastaus: Tuotetta voi tarjota 5 13 kg pakkauskoossa. Kysymys 39:Tuoteosiossa kysytään positio 52. Alumiinifolio 45 cm, pituus n. 160 m. Markkinoilla on 45 cm leveä alumiinifolio, jonka pituus on 90 m tai 40 cm leveä alumiinifolio, jonka pituus 100 m. Voisitteko tarkastaa tuotteen kokovaatimuksianne? Vastaus: Positio 52, Alumiinifoliota voi tarjota 45cm leveä ja pituus 90 m. Kysymys 40: Tuoteosiossa kysytään positio 79. Pinaattipelletti 1 kg. Yleisillä markkinoilla ei tietojemme mukaan ole ko. pakkauskoossa olevaa tuotetta. Pakkauskoko vaihtoehdot ovat joko 1,5 kg tai 2,5 kg. Voisitteko tarkastaa pakkauskokovaatimuksenne? Vastaus: Positio 79, pinaatti, pelletti, voi tarjota 1,5 kg pakkauskokoa. Kysymys 41: Tuoteosiossa kysytään positio 84. Vihannessuikale (porkkana, lanttu, palsternakka, selleri). Yleisillä markkinoilla ei tietojemme mukaan ole ko. sekoituksella olevaa tuotetta eikä kuumentamatta käyttövalmista tuotetta. Voisitteko tarkastaa pakkauskokovaatimuksenne? Vastaus: Tuote poistetaan tarjouspyynnöstä. Kysymys 42: Tuoteosiossa kysytään positio 107. Vadelma, käyttövalmis kuumentamatta, pakaste. Kysytte 2,5 kg pakkauskokoa, meillä 1 kg:n pakkaus, voisitteko muuttaa pakkauskokovaatimustanne? Vastaus: Positio 107, voi tarjota 1-2,5 kg pakkauskokoa. Kysymys 43: Tuoteosiossa kysytään positio 129. Luumusose 6 kg. Tietojemme mukaan noin suurta pakkauskokoa ei ole markkinoilla. Luumusosetta löytyy kyllä 3 kg:n pakkauksessa. Voisitteko muuttaa pakkauskokovaatimustanne? Vastaus: Positio 129,voi tarjota 3 kg pakkauskokoa. Kysymys 44: Tuoteosiossa kysytään positio 144. Vadelmasekamehutiiviste 1 l. Tietojemme mukaan ko. tuotteen pakkauskoko on 0,5 litraa, joten voisitteko muuttaa pakkauskokovaatimustanne? Vastaus: Positio 144, voi tarjota 0,5 1 l pakkauskokoa. Kysymys 45: Tuoteosiossa kysytään positio 148. Viiden hedelmän mehu 1 L. Tietojemme mukaan ko. tuotteen pakkauskoko on 1,5 litraa, joten voisitteko muuttaa pakkauskokovaatimustanne?

7 7 Vastaus: Positio 148, voi tarjota 1-1,5 l pakkauskokoa. Kysymys 46: Tuoteosiossa kysytään positio 296. Lohikuutio, irtopakastettu, ruodoton 16 x 16 mm. Meillä lohikuutio on kooltaan 2 x2x3 mm. Voisitteko muuttaa kokovaatimustanne? Vastaus: Emme voi muuttaa kokovaatimustamme. Kysymys 47: Tuoteosiossa kysytään positio 297 Kirjolohimureke, kalapitoisuus väh. 90 %. Raakaainepulan vuoksi ko. tuote on tällä hetkellä poissa markkinoilta. Voisitteko joko poistaa tuotteen tarjouspyynnöstänne tai alentaa tuotteen kalapitoisuusvaatimustanne? Vastaus: Positio 297 poistetaan kokonaan tarjouspyynnön tuotelistauksesta. Kysymys 48: Voisitteko kohtuullistaa hinnanmuutoksen ilmoitusaikaa? 3 kuukautta on liian pitkä aika. Vastaus: Olemme muuttaneet hinnanmuutoksen aikataulua ja korjanneet tarjouspyynnön kohtaan 6.Hinta: Perusteltu hinnanmuutosesitys tulee tehdä kirjallisena kymmenen viikkoa ennen esitettyä hinnan voimaan astumista. Kysymys 49: Voisitteko tarkastaa muut sekalaiset elintarvikkeet toimitusaikavaatimustanne esim. Ruoveden yhteiskoulu klo 7.00 mennessä ja Virrat toimitukset klo 7-9? Näin tiukat aikaikkunat tuovat kuljetuksille liikaa haastetta ja paljon lisäkustannuksia. Vastaus: Emme voi muuttaa toimitusaikavaatimustamme. Kysymys 50: Monta tyhjää riviä (ei tarjottavaa tuotetta) voi tarjoukseen jättää, jotta tarjous hyväksytään? Kuinka tyhjät rivit otetaan vertailussa huomioon? Vastaus: Hyväksytyt rivit ovat sellaisia, joilla tarjottu tuote vastaa tarjouspyynnön vaatimuksia ja jonka tuote- ym. tiedot on annettu asianmukaisesti. Tuotevalikoiman kattavuus huomioidaan pisteytyksessä (liite 4). Hyväksytyn tuoteryhmän puuttuvien tai vaatimuksiltaan puutteellisten tuotteiden vertailuhinnaksi annetaan vertailua tehtäessä kalleimman tarjotun ja hyväksytyn tuotteen hinta. Mikäli jokin tuoterivi puuttuu jokaiselta tarjoajalta esim. tuotteen markkinoilta poistamisen takia, poistetaan tämä rivi kaikilta, eikä tätä riviä huomioida tuotevalikoiman kattavuuspisteytyksessä. Kysymys 51:Positio 181, ei ole valikoimissamme -> voiko poistaa tarjouspyynnöstä. Vastaus: Ei voi, koska tarvitsemme kyseisen tuotteen. Kysymys 52: Positio 184, ei ole valikoimissamme -> voiko poistaa tarjouspyynnöstä. Vastaus: Ei voi, koska tarvitsemme kyseisen tuotteen. Kysymys 53: Positio 192, voiko tarjota 2dl UHT kevytkerma (kahvin kanssa)? Vastaus: Positio 192 Kahvikerma. Ei voi tarjota kevytkermaa mutta kahvikermaa voi tarjota pakkauskokona 2dl 0,5l. UHT vaatimus poistetaan kokonaan.

8 8 Kysymys 54: Positio 194, voiko rasva% olla 10-15%? Vastaus: Ei voi olla. Kysymys 55: Positio 195, voiko rasva% olla 15%? Vastaus: Voi olla % Kysymys 56: Positio 198, voiko olla 150g? Vastaus: Voi olla g mikäli tuote täyttää rivin muut vaatimukset. Kysymys 57: Positio 200, voiko olla g? Vastaus: Ei voi. Mutta voitte tarjota kokoa g, koska tarvitsemme pienen jogurtin. Kysymys 58: Positio 203, ei ole valikoimissamme -> voiko poistaa tarjouspyynnöstä. Vastaus: Ei voi poistaa tarjouspyynnöstä. Kysymys 59: Positio 204, ei ole valikoimissamme -> voiko poistaa tarjouspyynnöstä. Vastaus: Ei voi poistaa tarjouspyynnöstä. Kysymys 60: Positio 207, voiko olla 120g? Vastaus: Voi olla. Kysymys 61: Positio 211, voiko pyyntöä muuttaa siten että suolaa max. 1% ja tyydyttyneet rasvat enint. 37% Vastaus: Ei voi. Tuotteen tulee olla pyydetyn kaltainen. Kysymys 62: Positio 212, voiko tarjota 300g? Kysymys 63: Positio 213, voiko muuttaa pyyntöä siten että rasvat % ja pakkauskoko g? Vastaus: Kyllä voi, mikäli muut tuotteelta vaaditut ominaisuudet täyttyvät. Kysymys 64: Positio 217, voiko tarjota 11 %? Vastaus: Ei voi. KORJATTU: Kyllä voi. Kysymys 65: Positio 218, voiko muuttaa pyyntöä siten että pakkauskoko 2-2,5kg? Vastaus: Kyllä voi. Kysymys 66: Positio 219, voiko muuttaa pyyntöä siten että pakkauskoko 2-2,5kg? Vastaus: Kyllä voi. Kysymys 67: Positio 220,voiko muuttaa pyyntöä siten että pakkauskoko 1,5-2,5kg. Riittääkö maustamaton? Vastaus: Kyllä voi. Riittää maustamaton.

9 9 Kysymys 68: Positio 221, voiko muuttaa pyyntöä siten että pakkauskoko 1-2kg? Vastaus: Kyllä voi. Kysymys 69: Positio 222, ei ole valikoimissamme -> voiko poistaa tarjouspyynnöstä. Vastaus: Ei voi, tarvitsemme tuotteen. Kysymys 70: Positiot , voiko pyyntöä muuttaa siten että 9.7 jäätelöt eivät kuulu maitotaloustuote-osioon. Tällöin kilpailu paranee. Vastaus: Poistamme positiot kokonaan tarjouspyynnön tuotelistauksesta. Kysymys 71: Miten käsitellään tyhjät rivit. Onko määritelty montako saa olla. Vastaus: Hyväksytyt rivit ovat sellaisia, joilla tarjottu tuote vastaa tarjouspyynnön vaatimuksia ja jonka tuote- ym. tiedot on annettu asianmukaisesti. Tuotevalikoiman kattavuus huomioidaan pisteytyksessä (liite 4). Hyväksytyn tuoteryhmän puuttuvien tai vaatimuksiltaan puutteellisten tuotteiden vertailuhinnaksi annetaan vertailua tehtäessä kalleimman tarjotun ja hyväksytyn tuotteen hinta. Mikäli jokin tuoterivi puuttuu jokaiselta tarjoajalta esim. tuotteen markkinoilta poistamisen takia, poistetaan tämä rivi kaikilta, eikä tätä riviä huomioida tuotevalikoiman kattavuuspisteytyksessä. Kysymys 72: Eihän maidon tilalla voi tarjota maitojuomaa. Kysymys 73: Positio 215, Voiko pyyntöä muuttaa siten että rasvaa < tai = kuin 17 %. Vastaus: Ei voi, koska haluamme tuotteen, jossa rasvaa on alle 17 %. Kysymys 74: Positio 216, haetaanko isompaa rasva % kuin 17. Jos tarkoitetaan vähemmän kuin 17% niin voiko muuttaa < tai = kuin 17%. Vastaus: Positio 216 on: Kermajuusto, viipale, rasvaa >17 %. Haemme tuotetta, jossa rasvaa on enemmän kuin 17 %.

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET Kysymys 1 Liite 1, Positiot: 118 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 35 % 15 000 10,0 l 119 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 65 % 12 000 10,0

Lisätiedot

Lihat ja lihajalosteet kysymykset ja vastaukset

Lihat ja lihajalosteet kysymykset ja vastaukset Lihat ja lihajalosteet 2017-2019 kysymykset ja vastaukset 10.4.2017 Kysymys 1. "Pakastetuotteita ei hyväksytä tarjoukseen." Tuotevalikoimassamme seuraavat tarjouspyynnössä pyydetyt tuotteet ovat pakastetuotteita:

Lisätiedot

Vastaus 1 Ei voi tarjota pakastetuotetta, mikäli on pyydetty tuoretuotteena. Pakastetuotteen hinnan voi ilmoittaa Exceltaulukon

Vastaus 1 Ei voi tarjota pakastetuotetta, mikäli on pyydetty tuoretuotteena. Pakastetuotteen hinnan voi ilmoittaa Exceltaulukon LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 1 (7) VALMIS- JA PUOLIVALMISRUOKATUOTTEET Tarjouspyyntö 26/2015, 25.11.2015 Kysymys 1 Voiko tarjota seuraavia tuoretuotteena pyydettyjä tuotteita

Lisätiedot

17. SO-kuutio 2,00-4,00 "rasvaa kork. 10 %, kuutio 16x16"; voiko tarjota tuotteen jonka

17. SO-kuutio 2,00-4,00 rasvaa kork. 10 %, kuutio 16x16; voiko tarjota tuotteen jonka Kysymykset ja vastaukset liittyen Kalajokilaakson hankintarenkaan elintarviketarjouspyyntöön 1.3.2016 28.2.2019: Vastaukset on kirjoitettu punaisella fontilla. 1. Lähetetäänkö kaikki 11 kirjallista tarjousta

Lisätiedot

Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto

Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto 1. Tarjouspyynnössä kysytään Ykkösmaito 10 l novobox. Ykkömaitoa ei ole

Lisätiedot

Kysymys 2: Voiko tarjota 5kg:n pakkauksen ruokamakkaroissa, kun kriteereissä on mainittu n. 3kg? Vastaus 2: Kyllä, pakkauskoko voi olla 5 kg.

Kysymys 2: Voiko tarjota 5kg:n pakkauksen ruokamakkaroissa, kun kriteereissä on mainittu n. 3kg? Vastaus 2: Kyllä, pakkauskoko voi olla 5 kg. EURAN, SÄKYLÄN sekä SÄKYLÄN JA KÖYLIÖN TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄN ELINTARVIKE- SEKÄ PAKKAUSMATERIAALIEN HANKINTAAN 1.2.2015-31.1.2018 LIITTYVÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET: Kiitos kysymyksistänne. Pyydän

Lisätiedot

LEIPOMOTUOTTEET Tuotenumero Pakkau s-koko ME (gr / kpl) Kulutus yks. LEIPOMOTUOTTEET arvio Leipä tuoreena,tänään leivottuna: Sämpylä 12000 1 kpl Annosleipä tumma 4800 1 kpl Annosleipä vaalea 4800 1 kpl

Lisätiedot

Vastaukset Haapajärven kaupungin elintarvikkeita koskevaan tarjouspyyntöön 2017

Vastaukset Haapajärven kaupungin elintarvikkeita koskevaan tarjouspyyntöön 2017 Vastaukset Haapajärven kaupungin elintarvikkeita koskevaan tarjouspyyntöön 2017 YLEISET KYSYMYKSET: 1. Kysymys: tarjouksen toimittaminen, vertailu ja päätöksen tekeminen: Mitä tarkoitatte että liitteet

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU28584 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU28584 Päiväys 1/7 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Hengitysliitto ry 7.5.2014 PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. HUOM. Hankinnasta julkaistaan

Lisätiedot

PIENIN TOIMITUS- ERÄ

PIENIN TOIMITUS- ERÄ HÄMEENKYRÖN KUNTA JA IKAALISTEN KAUPUNKI LIITE 3 ELINTARVIKEHANKINNAT VUOSILLE 2015-2017, kaikkiin keittiöihin TUOTE PAKKAUS- KOKO PIENIN TOIMITUS- ERÄ VALMISTAJA/ PAKKAAJA KULUTUS YHTEENSÄ YKSIKKÖ- HINTA/KG/L,

Lisätiedot

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Määräaikaan mennessä 21.11.2012 klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Korjattuun tarjouspyyntöön on lisätty sopimuskumppani PPSHP ryhmän 2 talous ja pakkaustarvikkeet

Lisätiedot

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa.

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa. Kysymykset 1(6) kysymykset ja vastaukset siivouskoneet Kysymys 1. Tarjouspyynnön kohdassa Huolto pyydetään ilmoittamaan huollon sisältö. Huollon yksityiskohtainen sisältö on aina tapauskohtainen, joten

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineet

Suun terveydenhuollon tarveaineet Suun terveydenhuollon tarveaineet 1. Hintaliite taulukosta puuttuu Tai vastaava merkintä, pyydämme lisäämään sen hintaliitetaulukkoon. Pahoittelumme virheestä, teksti lisätty Hintaliitteelle. 2. Onko kysymysten

Lisätiedot

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet 29.11.2012/kk Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet LISÄKYSYMYKSET JA NIIDEN VASTAUKSET 1.KYSYMYS Tarjouspyynnössänne pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet,

Lisätiedot

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.9.2013 PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Määräaikaan 30.8.2013 mennessä Oulaisten kaupungin tarjouspyyntöön, puhdistusaineet - ja välineet liittyen on tullut sähköpostitse seuraavat

Lisätiedot

Elintarvikehankinnat puitesopimusperiaatteella ajalle

Elintarvikehankinnat puitesopimusperiaatteella ajalle Palvelutuotannon lautakunta 28 28.04.2016 Elintarvikehankinnat puitesopimusperiaatteella ajalle 1.8.2016-31.7.2019 Palvelutuotannon lautakunta 28.04.2016 28 Elintarvikkeiden hankintasopimus päättyy 31.7.2016.

Lisätiedot

Tuoteopas 2014. Snellman Food Service. Lihat ja lihavalmisteet. TUOTEOPAS 2014 Snellman Food Service

Tuoteopas 2014. Snellman Food Service. Lihat ja lihavalmisteet. TUOTEOPAS 2014 Snellman Food Service Tuoteopas 2014 Snellman Food Service Lihat ja lihavalmisteet TUOTEOPAS 2014 Snellman Food Service 1 Ivalo Muonio Kittilä Alueiden vastuuhenkilöt: 1. Maarit Ruuth, gsm 044-7966753 2. Jukka Heikkilä, gsm

Lisätiedot

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1 (6) Espoo Catering -liikelaitos hankkii lihaa, lihatuotteita ja valmisruokia tuotantokeittiöille tällä hetkellä noin kahden miljoonan euron arvosta vuodessa. Hintaliitteestä (liite

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/9 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Heinäveden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Kiteen kaupunki Kontiolahden kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Outokummun kaupunki Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

Tuottajatapaaminen Lappeenrannassa. Elina Särmälä 13.2.2014

Tuottajatapaaminen Lappeenrannassa. Elina Särmälä 13.2.2014 Tuottajatapaaminen Lappeenrannassa Elina Särmälä 13.2.2014 Saimaan Tukipalvelut Oy Saimaan Tukipalvelut Oy aloitti toimintansa vuonna 2010. Yhtiön omistus jakaantuu siten, että Lappeenrannan kaupunki omistaa

Lisätiedot

VASTAUKSET KIRKKONUMMEN KUNNAN ELINTARVIKETARJOUSPYYNTÖÄ KOSKEVIIN KYSYMYKSIIN 14.1.2013

VASTAUKSET KIRKKONUMMEN KUNNAN ELINTARVIKETARJOUSPYYNTÖÄ KOSKEVIIN KYSYMYKSIIN 14.1.2013 VASTAUKSET KIRKKONUMMEN KUNNAN ELINTARVIKETARJOUSPYYNTÖÄ KOSKEVIIN KYSYMYKSIIN 14.1.2013 Vastauksemme kirjoitettu kunkin kysymyksen perään kursivoidulla ja tummennetulla tekstillä. Kysymyksiä Mitä tarkoittaa

Lisätiedot

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1:

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1: 06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA Kysymys 1: Tarjouspyynnössä liite 4 sarake C Ehdottomat vaatimukset pakkauskoilla (20x0,2 g) ja tuotemerkeillä ( vivapen ) määritellään tuotteet

Lisätiedot

ELINTARVIKKEIDEN TARJOUSPYYNTÖÖN 2.4.2013 MENNESSÄ SAAPUNEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET NIIHIN 4.4.2013

ELINTARVIKKEIDEN TARJOUSPYYNTÖÖN 2.4.2013 MENNESSÄ SAAPUNEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET NIIHIN 4.4.2013 ELINTARVIKKEIDEN TARJOUSPYYNTÖÖN 2.4.2013 MENNESSÄ SAAPUNEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET NIIHIN 4.4.2013 Alla ovat määräaikaan mennessä esitetyt kysymykset ja punaisella fontilla on merkitty vastaukset niihin.

Lisätiedot

Joululista. Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä

Joululista. Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä Joululista 2008 Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä 1 Joulu on lämmin sana, punaiset villasukat ja aattosaunan syli. Joulun näkee jo kaukaa: hiippalakki vilahtaa nurkan taakse, valoja syttyy yöhön. Pysähdy

Lisätiedot

13.11.2015. Kysymys : Tuleeko esitteet liittää tarjoukseen myös mainittujen esimerkkituotteiden osalta, mikäli näitä tarjotaan?

13.11.2015. Kysymys : Tuleeko esitteet liittää tarjoukseen myös mainittujen esimerkkituotteiden osalta, mikäli näitä tarjotaan? Tarjouspyynnöstä on tehty korjausilmoitus 12.11.2015 koskien liitettä 2. Hinnoittelu- ja vaatimuslomake. Lomakkeella oli virheellisesti suojaus sarakkeessa I (Esimerkkituote). Miksi hintakilpailutatte

Lisätiedot

Nautinnollista ja Rauhaisaa Joulunaikaa!

Nautinnollista ja Rauhaisaa Joulunaikaa! Joulu saapuu pienin askelin, sytyttelee kynttilöitä tummeneviin iltoihin, rapisee ovien takana, kuiskailee nurkissa. Eikä aikaakaan, kun se on jo täällä: helisee hopeisina tiukuina, tuoksuu ja maistuu

Lisätiedot

HORECA Suurkeittiövalikoima

HORECA Suurkeittiövalikoima HORECA Suurkeittiövalikoima Karitsan ulkofile kalvottu n. 4,0kg/ltk 2 kpl/vac Rönkä takuumureat annospihvit pakaste Naudan sisäfilepihvit 150, 180 ja 200 g Naudan ulkofilepihvit 120, 150, 180, 200 ja 250

Lisätiedot

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu 1 Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu HINTAKRITEERI Hintavertailussa käytetään kolmelle jäljempänä mainitulle kuvitteelliselle tilaukselle (tilaukset I-III) erikseen laskettavaa

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

ELINTARVIKKEET HANKINTAKAUDELLE 01.01.2012 31.01.2014 JA MAHDOLLISET OPTIOT AJALLE 01.02.2014 31.01.2015 JA 01.02.2015 31.01.2016

ELINTARVIKKEET HANKINTAKAUDELLE 01.01.2012 31.01.2014 JA MAHDOLLISET OPTIOT AJALLE 01.02.2014 31.01.2015 JA 01.02.2015 31.01.2016 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 15/11 1 (5) KEMI-TORNION SEUDUN HANKINTAPALVELUT Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä Palvelukeskus

Lisätiedot

Tuoteryhmäkohtainen sitoutuneisuus LIITE nro 1 Tarjouspyyntö koskee seuraavien laitosten hankintoja LIITE nro 2

Tuoteryhmäkohtainen sitoutuneisuus LIITE nro 1 Tarjouspyyntö koskee seuraavien laitosten hankintoja LIITE nro 2 TARJOUSPYYNTÖ LEIPOMOTUOTTEET 1.8.2010 31.07.2012 + mahdollinen optio 1v + 1v Kajaanin kaupunki/kajaanin Mamselli liikelaitos pyytää tarjouksia Kainuun kuntien hankintarenkaan puolesta hankittavista tuoreista

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

BROILERIVALIKOIMA VALIKOIMA 1.5.2015 ALKAEN

BROILERIVALIKOIMA VALIKOIMA 1.5.2015 ALKAEN BROILERIVALIKOIMA VALIKOIMA 1.5.2015 ALKAEN GTIN-koodi ATRIA PERHETILA-NIMELLÄ TAATTU Atria Perhetilan 4,5 kg Miedosti suolattu Paistisuikale 6407800008757 875 Atria Perhetilan 3 kg Broilerin fileesuikale

Lisätiedot

Päiväkodit ja koulut (Alakylä, Tirinkylä, Ylikylä, Huttukylä, Lukio ja Jokiranta), Kiertävä viikko 5

Päiväkodit ja koulut (Alakylä, Tirinkylä, Ylikylä, Huttukylä, Lukio ja Jokiranta), Kiertävä viikko 5 Päiväkodit ja koulut (Alakylä, Tirinkylä, Ylikylä, Huttukylä, Lukio ja Jokiranta), Kiertävä viikko 5 Maanantai Pinaattikeitto ja kananmuna PINAATTIKEITTO L Vesi; Maitojuoma kevyt laktoositon (Maito ja

Lisätiedot

Elintarvikkeiden hankinta ajalle ja yhden vuoden optio

Elintarvikkeiden hankinta ajalle ja yhden vuoden optio Palvelutuotannon lautakunta 106 27.10.2016 Elintarvikkeiden hankinta ajalle 1.1.2017-31.7.2019 ja yhden vuoden optio 348/10.03.02.06/2016 Palvelutuotannon lautakunta 27.10.2016 106 Kirkkonummen kunta on

Lisätiedot

1 (5) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA

1 (5) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA 1 (5) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA Voimassa 1.1.2017 alkaen. Korvaa 1.8.2016 päivitetyn listan. Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksiin (EU) no:1308/2013 ja 1306/2013

Lisätiedot

HORECA Suurkeittiövalikoima

HORECA Suurkeittiövalikoima HORECA Suurkeittiövalikoima Kypsä Meri-Lapin karitsan paistisiivu n. 1,5 kg/dyno Uutuus! tuote 83371 Rönkä nautajauheliha 20% n. 2,0 kg tuote 1221 Rönkä naudan paistisuikaleet ja kuutiot n. 2,0 kg tuote1281

Lisätiedot

1 (6) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA

1 (6) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA 1 (6) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA Voimassa 1.1.2015 alkaen. Korvaa 1.8.2014 päivitetyn listan. Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksiin (EU) N:o 1308/2013 ja 1306/2013

Lisätiedot

HORECA Suurkeittiövalikoima

HORECA Suurkeittiövalikoima HORECA Suurkeittiövalikoima Vähälaktoosinen Aitoa tornionlaakson kermaperunaa Outisen Perunan kermaperuna ja juureskermaperuna 2,0 kg tuote 518 kermaperunat tuote 517 juureskermaperunat Rönkä takuumureat

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/8 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Enon Vanhusten Tuki ry. Heinäveden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Kiteen kaupunki Kontiolahden kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki

Lisätiedot

Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: 1 (10) Virtain kaupunki Virtaintie 26 34800 Virrat TARJOUS MAITO JA MAITOTALOUSTUOTTEISTA Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset:

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: Hengitysliitto ry/ammattiopisto Luovi 27.10.2014 Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: 1. Naisten kokkihousut pyydetty mekaaninen strech materiaali o hyväksytäänkö

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

KEINUKAMARI vko 44 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai Pyhäinpäivä L,G,K L,G,K PANNUKAKKU JA HILLO BROILERKEITTO

KEINUKAMARI vko 44 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai Pyhäinpäivä L,G,K L,G,K PANNUKAKKU JA HILLO BROILERKEITTO Ruokalistan muutokset mahdollisia KEINUKAMARI vko 44 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai Pyhäinpäivä JAUHELIHA- NNIKALA- YRTTIPORSAS- KAHDEN KALAN TILLILIHA SEIRIN KALA KIUSAUS VUOKA

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013 HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) VASTAUKSET SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN, SAIRAALA- APTEEKIN TARJOUSPYYNTÖÖN MÄÄRÄAIKAAN MENNESSÄ ESITET- TYIHIN KYSYMYKSIIN JA TARKENNUS LÄÄKKEELLISTEN KAASUJEN TARJOUSPYYNTÖÖN

Lisätiedot

KEINUKAMARI vko 38 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai KAHDEN KALAN VUOKA L,G,K PERUNASOSE L,G,K PANNUKAKKU JA HILLO

KEINUKAMARI vko 38 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai KAHDEN KALAN VUOKA L,G,K PERUNASOSE L,G,K PANNUKAKKU JA HILLO Ruokalistan muutokset mahdollisia KEINUKAMARI vko 38 JAUHELIHA- LÄMMIN TUORE PORKKANA NNIKALA- KIUSAUS PUNAJUURI YRTTIPORSAS- HERNE-MAISSI KAHDEN KALAN VUOKA SOSE TILLILIHA KUKKAKAALI- SEIRIN KALA TILLI

Lisätiedot

Tarkennus vaatimukseen

Tarkennus vaatimukseen Palvelutuotannon lautakunta 57 16.06.2016 Hankintaoikaisuvaatimus palvelutuotannon lautakunnan päätökseen 28.4.2016 28, elintarvikehankinnat ajalle 1.8.2016-31.7.2019 348/10.03.02.06/2016 Palvelutuotannon

Lisätiedot

optiovuosi mukaan lukien

optiovuosi mukaan lukien HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTAOHJELMA 1 HANKINTAKESKUS VERTAILUSSA MUKANA OLLEET TUOTTEET Kettumäki NESTEMÄISET MAITOVALMISTEET, JUUSTOT JA RAVINTORASVAT Huom! Vähälaktoosisen tilalle voi tarjota ta ja tavallisen

Lisätiedot

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö HAN04/ PORI 1484/ /2015 Päiväys

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö HAN04/ PORI 1484/ /2015 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Asia ja sen selvitys HAN04/ PORI 1484/02.08.00/2015 KORJAUSILMOITUS: Kuorittu peruna ja juurekset Hankinnan kohde: KORJAUSILMOITUS Korjattu tarjouspyyntöä seuraavasti:

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29399 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29399 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

HERKUTELLEN uuteen vuoteen!

HERKUTELLEN uuteen vuoteen! VARKAUS_52/17 TUORE_52/17 FORSSAN PERUNASALAATTI 8 g (2,86/kg) 2Norm. 29 3,69-37 % HK AITO NAKKI 420 g (4,71/kg) 1Norm. 3,95 Enintään 98 2 pkt/talous -49 % HERKUTELLEN uuteen vuoteen! Tarjoukset ovat voimassa

Lisätiedot

Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin

Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin 1 (5) Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n Proakatemian irtokalusteiden hankinnan tarjouspyynnössä, julkaisupvm 10.6.2015, kysymykset

Lisätiedot

Kimmon. kesäiset tarjoukset voimassa 1.5.-31.8.2014

Kimmon. kesäiset tarjoukset voimassa 1.5.-31.8.2014 Kimmon kesäiset tarjoukset voimassa 1.5.-31.8.2014 Kimmon kesäisiä tarjouksia... Viktor Elo lihapyörykkä 5 kg (á 16 g) raakapakaste Viktor Elo lihamureketanko n. 6,5 kg (3x n.2,15 kg) raakapakaste Viktor

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Polvijärven kunta Valtimon

Lisätiedot

Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä jätti valtuuston kokouksessa 9.12.2013 seuraavan sisältöisen aloitteen:

Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä jätti valtuuston kokouksessa 9.12.2013 seuraavan sisältöisen aloitteen: Kunnanhallitus 9 13.01.2014 Tekninen lautakunta 20 18.02.2014 Kunnanhallitus 63 03.03.2014 Valtuustoaloite lähiruoan lisäämiseksi kunnan ruokahankinnoissa 50/00.02/2014 Kunnanvaltuusto 9.12.2013 161 Kristillisdemokraattien

Lisätiedot

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat.

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat. Sivu 1 / 5 KEITTIÖLAITEHANKINNAT 1. Hankinnan kohde 2. Tarjoushinnan ilmoittaminen Sotkamon kunta järjestää tarjouskilpailun tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnoista. Pyydämme tarjoustanne oheisten

Lisätiedot

9 60 /kg /kg /kg /kg /kg /kg /kg. Tuoresuolattu, LUUTON JUHLAKINKKU Suomi, n. 4 kg

9 60 /kg /kg /kg /kg /kg /kg /kg. Tuoresuolattu, LUUTON JUHLAKINKKU Suomi, n. 4 kg 3739 Tuoresuolattu, LUUTON JUHLAKINKKU Suomi, n. 4 kg 9 55 9 Tuoresuolattu KALKKUNAN FILEERULLA EU, n. 2 kg 9 60 3738 Tuoresuolattu JUHLAKINKKU POTKALUULLA Suomi, n. 6 7 kg 8 20 20654 Savustettu, kokonainen

Lisätiedot

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Rev1 1 (5) PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. 1. Hyväksytäänkö osatarjoukset?

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Kouvolan kaupungin ruokapalvelujen elintarvikehankinnat. Räätälöimällä julkiseen keittiöön Auli Windt, Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin ruokapalvelujen elintarvikehankinnat. Räätälöimällä julkiseen keittiöön Auli Windt, Kouvolan kaupunki Kouvolan kaupungin ruokapalvelujen elintarvikehankinnat Räätälöimällä julkiseen keittiöön 7.4.2016 Auli Windt, Kouvolan kaupunki 1 RUOKAPALVELUJEN TUNNUSLUKUJA Päivittäin valmistetaan 23 000 erityyppistä

Lisätiedot

Alue-Aromi Ruokalista

Alue-Aromi Ruokalista Ateriapäivä: 15.10.2018-25.11.2018 Sivu: 1 Maanantai 15.10.2018 Tiistai 16.10.2018 Keskiviikko 17.10.2018 Torstai 18.10.2018 Perjantai 19.10.2018 Lauantai 20.10.2018 Sunnuntai 21.10.2018 Aamiainen Aamiainen

Lisätiedot

RUOKAKIRJA. Hyvän maun AMMATTILAINEN. Atria Food Service 2/2011

RUOKAKIRJA. Hyvän maun AMMATTILAINEN. Atria Food Service 2/2011 RUOKAKIRJA Hyvän maun AMMATTILAINEN Atria Food Service 2/211 4 TUOTEINFO Tuoteuutuudet, muutokset, poistot... 4 9 11 TUORE LIHA Atria Naudan Naudan... 11 13 Naudan E lajitelma...1314 Naudan lajitelma...

Lisätiedot

Julkiset elintarvikehankinnat Etelä-Karjalassa. Elina Särmälä

Julkiset elintarvikehankinnat Etelä-Karjalassa. Elina Särmälä Julkiset elintarvikehankinnat Etelä-Karjalassa Elina Särmälä 7.2.2017 Lappeenrannan hankintapalvelujen elintarvikehankintarenkaaseen kuuluvat tahot Hankintapalveluiden asiakkaina Etelä-Karjalan kunnat:

Lisätiedot

Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista.

Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista. TRE: 7094/02.07.01/2010 TARJOUSPYYNTÖ: SIIVOUSAINEIDEN HANKINTA Lisätieto 4.10.2010 Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista. Kysymys 1: Kohta valintaperusteet Tarjouksen

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

HINTAVERTAILU KESPRO Meiranova Oy WIHURI

HINTAVERTAILU KESPRO Meiranova Oy WIHURI JOUTSAN KUNTA JA LUHANGAN KUNTA Liite 4 Tekninen toimi/ TUKKUTUOTTEET (KUIVAT ELINTARVIKKEET) Ravitsemispalvelut HINTAVERTAILU KESPRO Meiranova Oy WIHURI tai NÄKKILEIPÄ, KORPUT JA KEKSIT Koulu-näkkileipä,

Lisätiedot

3.9.2013. Peruna, kuorittu, kokonainen 11 000 kg Peruna, kuorittu, soseperuna 4 000 kg peruna, kuutioitu 6700 kg

3.9.2013. Peruna, kuorittu, kokonainen 11 000 kg Peruna, kuorittu, soseperuna 4 000 kg peruna, kuutioitu 6700 kg HAUSJÄRVEN KUNTA Ruokapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 3.9.2013 Arvoisa vastaanottaja Hausjärven kunnan ruokapalvelut (hankintayksikkö) pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellyistä tuotteista tässä tarjouspyynnössä

Lisätiedot

HERKUTELLEN uuteen vuoteen!

HERKUTELLEN uuteen vuoteen! TUORE_52/17 FORSSAN PERUNASALAATTI 800 g (2,86/kg) 2Norm. 29 3,69-37 % AITO NAKKI 420 g (4,71/kg) Useita eri makuja 1Norm. 3,95 Enintään 98 2 pkt/talous -49 % HERKUTELLEN uuteen vuoteen! Tarjoukset ovat

Lisätiedot

RUOKAKIRJA. Hyvän maun AMMATTILAINEN. Atria Food Service 1/2013

RUOKAKIRJA. Hyvän maun AMMATTILAINEN. Atria Food Service 1/2013 RUOKAKIRJA Hyvän maun AMMATTILAINEN Atria Food Service 1/213 Sisältö 4 TUOTEINFO Tuoteuutuudet, muutokset, poistot... 4 6 7 TUORE LIHA LEIKKELEET JA RUOKAMAKKARAT 75 8 Atria naudan Leikkelemakkarat...

Lisätiedot

Hoiva Ajalle: 29.8.2011-23.10.2011

Hoiva Ajalle: 29.8.2011-23.10.2011 Ateriapäivä: 29.8.2011-23.10.2011 Sivu: 1 Maanantai 29.8.2011 Tiistai 30.8.2011 Keskiviikko 31.8.2011 Torstai 1.9.2011 Perjantai 2.9.2011 Lauantai 3.9.2011 Sunnuntai 4.9.2011 Kaurapuuro Vehnähiutalepuuro

Lisätiedot

Sisältö TUORE LIHA LEIKKELEET JA RUOKAMAKKARAT TAKE AWAY JA SIBYLLA KYPSÄ LIHA RIDDERHEIMS TUOTEINFO RUOKA LISÄTIETOJA

Sisältö TUORE LIHA LEIKKELEET JA RUOKAMAKKARAT TAKE AWAY JA SIBYLLA KYPSÄ LIHA RIDDERHEIMS TUOTEINFO RUOKA LISÄTIETOJA Sisältö 4 13 TUOTEINFO Tuoteuutuudet, muutokset, poistot... 4 11 TUORE LIHA Atria naudanliha Naudan paistit ja muu palaliha... 14 15 Naudan E lajitelma... 16-17 Naudan 0 lajitelma... 17 Karjalanpaisti...

Lisätiedot

Luomun hintavertailu ammattikeittiöissä

Luomun hintavertailu ammattikeittiöissä Luomun hintavertailu ammattikeittiöissä Ilari Paananen 12.11.2013 Laurea ammattikorkeakoulu oy Lähtökohta lisätä luomun käyttöä julkisissa ruokapalveluissa huomioida pohjoismaiset ravitsemussuositukset

Lisätiedot

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointipäivä, (+) tyyppi, (+) Rivinumero VKOt 14-19 LOUNAS päivä / 100 / 100 / 100 / 100 / 100 / 100 15.4.2019 Kotiruoka 1 Lihapyörykkä, Chorizopulla 55 220 328,390 1374,000 0,000

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ 1.11.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ KYSYMYS 1 Kysymys koskee seuraavia kuljetettavia alueita: 2. Hauho - pudotuspisteitä n. 24

Lisätiedot

-33 % erä! loppuviikosta mahtavat joulumarkkinat. 1kilo. voimassa to-su. PERINTEINEN JOULUKINKKU n. 12 kg Tanska Norm. 2,99.

-33 % erä! loppuviikosta mahtavat joulumarkkinat. 1kilo. voimassa to-su. PERINTEINEN JOULUKINKKU n. 12 kg Tanska Norm. 2,99. TUORE_49/17 VARKAUS_49/17 loppuviikosta mahtavat joulumarkkinat Katso lisää keskiaukeamalta. PERINTEINEN JOULUKINKKU n. 12 kg Tanska Norm. 2,99 erä! 1 kpl/talous voimassa to-su 1kilo 99-33 % Nämä herkulliset

Lisätiedot

ATRIA NAUTA-SIKA- JAUHELIHA 1 kg Norm. 5,99

ATRIA NAUTA-SIKA- JAUHELIHA 1 kg Norm. 5,99 TUORE_47/7 VARKAUS_47/7 Edulliset eväät arkeen ja juhlaan! TORINO PASTAT 425 5 g (2,67 3,4/kg) Useita eri makuja, ei proteiinipasta Norm.,69,79/pussi 43 pussia jopa -25 % ROSSOGARGANO TOMAATTI- MURSKA

Lisätiedot

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA.

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1 ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot tulee ilmoittaa yhteenvetolomakkeessa jota tulee täyttää ja lähettää tarjouksen mukana.

Lisätiedot

-16 % Miltä maistuu hyvä hinta? ATRIA PERINTEINEN KARJALANPAISTI 700 g 4(7,13/kg) Norm. 99

-16 % Miltä maistuu hyvä hinta? ATRIA PERINTEINEN KARJALANPAISTI 700 g 4(7,13/kg) Norm. 99 VARKAUS_03/18 TUORE_03/18 Miltä maistuu hyvä hinta? PERINTEINEN KARJALANPAISTI 700 g 4(7,13/kg) Norm. 5, -16 % Nämä herkulliset tarjoukset ovat voimassa torstaista keskiviikkoon 18. 4.1.018, ellei toisin

Lisätiedot

HEDELMÄT JA VIHANNEKSET HANKINTAKAUDELLE 01.02.2013 31.01.2015 JA MAHDOLLINEN OPTIO AJALLE 01.02.2015 31.01.2016

HEDELMÄT JA VIHANNEKSET HANKINTAKAUDELLE 01.02.2013 31.01.2015 JA MAHDOLLINEN OPTIO AJALLE 01.02.2015 31.01.2016 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 23/12 1 (5) KEMI-TORNION SEUDUN HANKINTAPALVELUT Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä Tervolan kunta

Lisätiedot

10 % 44 % 13 % 28 % 5 % 10 % 60 % 9 % 16 % 5 % 10 % 52 % 10 % 23 % 5 % 10 % 39 % 12 % 34 % 5 % 8 % 33 % 15 % 34 % 10 % 12 % 54 % 9 % 19 % 6 %

10 % 44 % 13 % 28 % 5 % 10 % 60 % 9 % 16 % 5 % 10 % 52 % 10 % 23 % 5 % 10 % 39 % 12 % 34 % 5 % 8 % 33 % 15 % 34 % 10 % 12 % 54 % 9 % 19 % 6 % Vaisto -ateriat sika-nauta-lohiateria kalkkuna-kanaporo-ateria sika-kana-lammasateria nauta-kalkkunalohi-ateria nauta-sika-kanaateria starter formula sika-kalkkunakana-ateria puppy formula nauta-poro-lohiateria

Lisätiedot

Paljon erilaisia hedelmiä ja vihanneksia eurolla!

Paljon erilaisia hedelmiä ja vihanneksia eurolla! VARKAUS_04/8 TUORE_04/8 00 KG / PKT Paljon erilaisia hedelmiä ja vihanneksia eurolla! KIRSIKKA- TOMAATIT 250 g (4,00/kg) Espanja JÄÄSALAATTI- PUSSI FRISEE- SALAATTIPUSSI ANANAS- KIRSIKKA 00 g (0,00/kg)

Lisätiedot

POSSU- KASTIKE PERUNA KASVIS MARJAMOUSSE LIHA- PERUNASOSE- LAATIKKO TYRNIKIISSELI

POSSU- KASTIKE PERUNA KASVIS MARJAMOUSSE LIHA- PERUNASOSE- LAATIKKO TYRNIKIISSELI MATINTIE, PAROLANTIE Ruokalistan muutokset mahdollisia vko 20 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai BROILER- KALALEIKE SOSE JAUHELIHAPIHVI POSSU- BROILEROHRATTO NAKKI SMETANAHÄRKÄ

Lisätiedot

SISÄLLYS PAKASTETUOTTEET...17

SISÄLLYS PAKASTETUOTTEET...17 TUOTEKUVASTO 3-8/2019 SISÄLLYS LIHAVALMISTEET / TULELLA GRILLATUT...5 LIHAVALMISTEET / LASTUT, ROUHEET JA SUIKALEET...7 LIHAVALMISTEET / VIIPALEET JA TANGOT...9 LIHAVALMISTEET / GRILLIMAKKARAT JA NAKIT...11

Lisätiedot

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori).

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori). LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymyksiä ja vastauksia 1 (7) SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET TARJOUSPYYNTÖ nro 31/2013, 17.9.2012 KYSYMYS 1. Tarjouspyynnöllänne pyydätte tarjousta skooppien sterilointiaineelle

Lisätiedot

Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta pyytää sitovaa tarjoustanne maito ja maitotaloustuotteista.

Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta pyytää sitovaa tarjoustanne maito ja maitotaloustuotteista. 1 Virtain kaupunki Ruoveden kunta TARJOUSPYYNTÖ MAITO JA MAITOTALOUSTUOTTEISTA Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta pyytää sitovaa tarjoustanne maito ja maitotaloustuotteista. 1 Määritelmät Tässä tarjouskilpailussa:

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä)

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Tarjoamme Pyhäjoen kunnalle 1.11.2013 päivätyn tarjouspyynnön mukaista lvi ja hydrauliikkatöitä ajalle 2014-2016:

Lisätiedot

Suolahden kokopäivähoito Ajalle: 18.6.2012-22.7.2012

Suolahden kokopäivähoito Ajalle: 18.6.2012-22.7.2012 Sivu: 1 Ateriapäivä: 1-22.7.2012 Maanantai 1 Tiistai 19.6.2012 Keskiviikko 20.6.2012 Torstai 21.6.2012 Perjantai 22.6.2012 Lauantai 23.6.2012 Sunnuntai 24.6.2012 Kaurapuuro Neljänviljanpuuro Pajalapuuro

Lisätiedot

Suorastaan suussa sulavaa

Suorastaan suussa sulavaa FOODSERVICE 2019 Suorastaan suussa sulavaa Parasta kanaa Kun kananpojat syövät paremmin ja voivat hyvin, ihmiset saavat lautasilleen parempaa kananlihaa. Tämän takia haluamme tehdä asioita koko ajan kestävämmin,

Lisätiedot

Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1

Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1 Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1 Ihania herkkuja broilerista! Monipuolinen broileri Broilerinlihaa syödään yhä enemmän. Se on terveellistä ja vähärasvaista, ja siinä on runsaasti proteiineja. Lihan mieto

Lisätiedot

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyöstä. Työssä on noudatettava

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Suorastaan suussa sulavaa

Suorastaan suussa sulavaa FOOD SERVICE 2019 Suorastaan suussa sulavaa Parasta kanaa Kun kananpojat syövät paremmin ja voivat hyvin, ihmiset saavat lautasilleen parempaa kananlihaa. Tämän takia haluamme tehdä asioita koko ajan kestävämmin,

Lisätiedot

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä.

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä. LIITE 2 1(8) TARJOUSLOMAKE Vertailuperusteet, niiden pisteytys ja ilmoittaminen. TARJOUS, TARJOTUT LÄÄKÄRIT Tarjoajan nimi: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön osoite: Yhteyshenkilön puhelinnumero:

Lisätiedot

LOMITUS JA OSTOPALVELUT

LOMITUS JA OSTOPALVELUT LOMITUS JA OSTOPALVELUT Kilpailutuksesta yleistä ja kysymyksiä sekä vastauksia 21.8.2014 Sysmä LOMITUKSEN OSTOPALVELUT / Miksi kilpailutus? Laki julkisista hankinnoista edellyttää kilpailutusta. Hankintojen

Lisätiedot

Kalkkunan sisäfileetä appelsiinirosmariinikastikkeessa,

Kalkkunan sisäfileetä appelsiinirosmariinikastikkeessa, Kalkkunan sisäfileetä appelsiinirosmariinikastikkeessa, vihannespaistos Saanto 7,38 kg Käytetty hävikki 5 % Annosmäärä 20 annosta Annoskoko 0,37 kg 2,600 kg Atria n3kg Kalkkunan sisäfilee 0,030 kg Rypsiöljy

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet Kyllä

Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet Kyllä YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖ LIITE 1: Tarjouslomake Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet 3.3.2016 Tarjoajan nimi Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Yrityksen

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta 15.10.2015 päivätyllä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot