Vastaus 1 Ei voi tarjota pakastetuotetta, mikäli on pyydetty tuoretuotteena. Pakastetuotteen hinnan voi ilmoittaa Exceltaulukon

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vastaus 1 Ei voi tarjota pakastetuotetta, mikäli on pyydetty tuoretuotteena. Pakastetuotteen hinnan voi ilmoittaa Exceltaulukon"

Transkriptio

1 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 1 (7) VALMIS- JA PUOLIVALMISRUOKATUOTTEET Tarjouspyyntö 26/2015, Kysymys 1 Voiko tarjota seuraavia tuoretuotteena pyydettyjä tuotteita pakasteina: Jauhelihapihvi n. 50 g, Jauhemaksapihvi n. 50 g, Lindströminpihvi n. 50 g? Vastaus 1 Kysymys 2 Voidaanko kokovaatimusta kohtuullistaa jauhemaksapihvin ja lindströminpihvin osalta 33g - 50g? Vastaus 2 Kysymys 3 Kaalikääryle pyydetään pakastettuna: Voidaanko tarjota tuoretuotteena? Vastaus 3 Ei voi tarjota tuoretuotetta, mikäli on pyydetty pakastetuotteena. Tuoretuotteen hinnan voi ilmoittaa Excel-taulukon Kysymys 4 Kypsä lihapyörykkä tuore, pyydetään n. 30 g. Voidaanko kokovaatimusta kohtuullistaa 16g - 30g? Vastaus 4 Kysymys 5 Kypsä broilerpyörykkä tuore, pyydetään n. 30 g. Voidaanko tarjota broilerpyörykkä 17 g? Vastaus 5 Kysymys 6 Mikä suolapitoisuus ilmoitetaan: Lisätty Suola (NaCl) vai Suola 2.5x Na? Vastaus 6 Molemmat käyvät. Kysymys 7 Ilmoitetaanko lihapitoisuus vai lihapitoisuus ja lihaan verrattavat aineet yhteensä? Vastaus 7 Lihapitoisuus ilmoitetaan erikseen. Kysymys 8 Tarjouspyynnössä pyydetään liitteitä, joiden olemassaolon voimme todentaa Tilaajavastuu-raportilla. Riittääkö raportti liitteeksi vai pitääkö lähettää vielä erikseen tässä kohdassa mainitut liitteet (rekisteröinnit ja muut todistukset)? Vastaus 8 Tilaajavastuu-raportti riittää.

2 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 2 (7) Kysymys9 Positio 3: Broilerimureke, viipaloitu; voiko tarjota broilerimurekepihvin? Vastaus 9 Ei voi. Kysymys 10 Positio 3: Kebabliha; voiko tarjota kebablastun? Vastaus 10 Kysymys 11 Positio 8: Lihapyörykkä, noin 30 g; voiko tarjota tuotteen jonka kappalepaino on n. 15 g? Vastaus 11 Kysymys 12 Positio 8: Broilerpyörykkä, noin 30 g; voiko tarjota tuotteen jonka kappalepaino on n. 15 g? Vastaus 12 Kysymys 13 Positio 8 Jauhemaksapihvi, noin 50 g: voiko tarjota pakastetuotteen jonka kappalepaino on 73 g? Vastaus 13 Tuoretuotteena voi tarjota eri painoista tuotetta. Kysymys 14 Positio 8 Lindströminpihvi, noin 50 g, voiko tarjota pakastetuotteen jonka kappalepaino on n. 40 g? Vastaus 14 Tuoretuotteena voi tarjota eri painoista tuotetta. Kysymys 15 Positio 8 Maksalaatikko; voiko tarjota pakastetuotteen? Vastaus 15 Kysymys 16 Positio 8 Pinaattiohukainen; voiko tarjota pakastetuotteen? Vastaus 16 Kysymys 17 Positio 8 Ohukaiset, pieni; voiko tarjota pakastetuotteen?

3 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 3 (7) Vastaus 17 Kysymys 18 Pakastetuotteet: Tarjouspyynnössä pyydetään erillinen tiedosto tuotetiedoista. Voidaanko liittää linkki Tuoteluetteloon esim. Yhteensä sarakkeen jälkeen? Tällöin tuotetiedot ovat helposti tarkistettavissa. Mikäli tuotteesta ei ole linkkiä saatavissa, niin näistä tuotteista erillisenä tuotekortit. Vastaus 18 Tarjouspyynnössä pyydetyt ominaisuudet on tarjouksessa ilmoitettava. Lisäksi linkitys Excelissä sallitaan, jos linkki yhdistyy suoraan ko. tuotteeseen, ei tuoteluetteloon. Tiedot voi myös ilmoittaa Excelissä ja lisäksi toimittaa erillisen tuoteluettelon. Kysymys 19 Kirjolohi annospala, noin 80 g Voidaanko tarjota lohi annospalaa 80g? Vastaus 19 Kysymys 20 Kirjolohikuutio Voidaanko tarjota 6kg:n pakkausta? Vastaus 20 Kysymys 21 Kirjolohisuikale Voidaanko tarjota 6kg:n pakkausta? Vastaus 21 Kysymys 22 Kalapyörykkä, noin 30 g Voidaanko tarjota 20g-30g pyöryköitä? Vastaus 22 Kysymys 23 Kinkkupyttipannu Tuotetta ei ole saatavana puoleen vuoteen, sillä perunakuutioiden valmistajan tehdas paloi. Voidaanko tarjota makkarapyttipannua, jossa on sianlihaa 10 %? Vastaus 23 Ei voi. Makkarapyttipannua voi tarjota MUUT TUOTTEET ALENNUS % -kohdassa. Kysymys 24 Keittojuures (porkkana, lanttu, purjo, palsternakka, selleri) 13kg Voidaanko Keittojuures (porkkana, purjo, palsternakka, selleri) tarjota riville? Vastaus 24 Kysymys 25 Keittojuures (porkkana, purjo, palsternakka) Koostuuko tämä keittojuures em. komponenteista, sillä tiedossani ei ole tällaista keittojuuresta?

4 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 4 (7) Vastaus 25 Kyllä koostuu. Kysymys 26 Lanttu, porkkana, selleri, palsternakka iso kuutio Onko tuo kombinaatio oikein, sillä en löytänyt markkinoilta tällaista tuotetta? Vastaus 26 Kombinaatio on toivottava, mutta voi tarjota tuotetta myös eri kombinaatioilla. Kysymys 27 Suikalejuures (porkkana, lanttu, palsternakka, purjo) Onko tuo kombinaatio oikein, sillä en löytänyt markkinoilta tällaista tuotetta? Vastaus 27 Kombinaatio on toivottava, mutta voi tarjota tuotetta myös eri kombinaatioilla. Kysymys 28 Raparperi, kotimainen Voidaanko tarjota ulkomaista? Vastaus 28 Ei voi. Kysymys 29 Viljasekoitus sämpylä, noin 70 g Voidaanko tarjota 6-viljan sämpylää, jonka paino on 60g? Vastaus 29 Kysymys 30 Leipomopakasteet Kuningatar piirakkalevykakku Voidaanko tähän tarjota 2kg 4kg:n laatikkoa? Vastaus 30 Kysymys 31 Leipomopakasteet Hedelmälevykakku Voidaanko tarjota noin 2kg:n laatikkoa? Vastaus 31 Kysymys 32 Ei pakasteet: Tarjouspyynnössä pyydetään erillinen tiedosto tuotetiedoista. Voidaanko liittää linkki tuoteluetteloon esim. Yhteensä sarakkeen jälkeen? Tällöin tuotetiedot ovat helposti tarkistettavissa. Mikäli tuotteesta ei ole linkkiä saatavissa, niin näistä tuotteista erillisenä tuotekortit. Vastaus 32 Tarjouspyynnössä pyydetyt ominaisuudet on tarjouksessa ilmoitettava. Lisäksi linkitys Excelissä sallitaan, jos linkki yhdistyy suoraan ko. tuotteeseen, ei tuoteluetteloon. Tiedot voi myös ilmoittaa Excelissä ja lisäksi toimittaa erillisen tuoteluettelon. Kysymys 33 Lihapyörykkä, noin 30 g Voidaanko tarjota 20g-30g:n pyörykkää? Vastaus 33

5 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 5 (7) Kysymys 34 Broilerpyörykkä, noin 30 g Voidaanko tarjota esim. 15g-30g:n pyörykkää? Vastaus 34 Kysymys 35 suikale, -kuutio- viipale ja annosperuna Tarkoitetaanko näissä perunatuotteissa kypsiä vacum perunoita? Vastaus 35 Kysymys 36 Perunakuutio Tarjotaanko 10mm vai 16mm perunakuutiota? Vastaus 36 Molempia voi tarjota. Kysymys 37 Voiko kaalikäärylettä tarjota myös tuoretuotteena? Vastaus 37 Ei voi tarjota tuoretuotetta, mikäli on pyydetty pakastetuotteena. Tuoretuotteen hinnan voi ilmoittaa Excel-taulukon Kysymys 38 Voiko maksalaatikkoa tarjota myös pakastetuotteena? Vastaus 38 Kysymys 39 Kinkkupyttipannu, voiko tuotetta tarjota myös makkarasta valmistettuna ja sille voidaan asettaa makkaraosuusvaatimus esim. 30 %? Vastaus 39 Ei voi. Makkarapyttipannua voi tarjota MUUT TUOTTEET ALENNUS % -kohdassa. Kysymys 40 Tuotteiden jalostusaste (tuore/pakaste) on valmistajan tuotantoprosessista johtuva asia ja siten mahdollisuutta valmistaa joko tuore- tai pakastetuotetta asiakaskohtaisesti ei ole mahdollista toteuttaa. Voiko edellä mainittuja määrityksiä (tuore/pakaste) arvioida uudelleen, jotta hankintaan syntyy kilpailua? Vastaus 40 Haluamme hinnan pyydetylle tuotteelle. Mikäli tarjottu tuote ei ole pyydetynlainen, voi tarjoaja ilmoittaa tuotteensa hinnan Excel-taulukon lopussa omalle rivilleen, mutta sitä ei huomioida vertailussa. Kysymys 41 Mitä tarkoitatte tarjouspyynnön kohdassa Tarjotut hinnat/hintojen muutokset lauseella: Hinnat on laskettava samoin, etukäteen ilmoitetuin perustein koko toimitusajan.? Vastaus 41 Hintojen laskentaan vaikuttavat perusteet (kuten kuljetukset, rahdit, vakuutukset, ym. hintaan sisältyvät perusteet) eivät saa muuttua hankintakauden aikana.

6 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 6 (7) Kysymys 42 Riittääkö pelkästään Tilaajavastuu.fi -palvelun yritysraportti todistamaan kelpoisuus? Vastaus 42 Riittää. Kysymys 43 Jakopaikkaluettelossa on merkitty osalle paikoista toim.pv / kellonaika. Ovatko ne teidän tämän hetkiset toimitusajat ja tuleeko näitä päiviä ja kelloaikoja noudattaa vai voidaanko esittää oma ehdotus? Vastaus 43 Toimituspäivät ja kellonajat ovat sitovia. Kysymys 44 Voiko sei olla alaskanseitä? Vastaus 44 Kysymys 45 Voiko tarjota kohtaan Kirjolohi annospala, noin 80 g lohiannospalaa n. 80g? Vastaus 45 Kysymys 46 Voiko tarjota kohtaan Kirjolohikuutio lohikuutiota? Vastaus 46 Kysymys 47 Voiko tarjota kohtaan Kasvissekoitus (Kukkakaali, porkkana, parsakaali) kasvisekoitusta jossa parsakaali, kukkakaali, porkkana? Vastaus 47 Kysymys 48 Voiko tarjota kohtaan Vihannessekoitus (porkkanakuutio, herne, papu, kukkakaali) sekavihannessekoitusta jossa herne, porkkana, kukkakaali, papu? Vastaus 48 Kysymys 49 Voiko tarjota suikalejuures (porkkana, lanttu, palsternakka, purjo) tilalle tuotetta jossa porkkana, lanttu, selleri, purjo? Vastaus 49 Ei.

7 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 7 (7) Kysymys 50 Voiko tarjota Keittojuures (porkkana, lanttu, purjo, palsternakka, selleri) sekoituksen tilalle keittojuuresta jossa porkkana, lanttu, purjo, palsternakka? Vastaus 50 Kysymys 51 Voiko tarjota Keittojuures (porkkana, purjo, palsternakka) tuotetta jonka sisältö on porkkana, palsternakka, purjo? Vastaus 51 Kysymys 52 Voiko tarjota Kukkakaali, parsakaali -sekoitukseen tuotetta parsakaali, kukkakaali -sekoitusta? Vastaus 52

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET Kysymys 1 Liite 1, Positiot: 118 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 35 % 15 000 10,0 l 119 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 65 % 12 000 10,0

Lisätiedot

ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA

ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA 1 ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA : Elintarvikehankinnat Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta hankintakaudeksi 1.4.2015 31.3.2017 ja mahdollinen optio 1+1 vuosi Kysymys 1:

Lisätiedot

17. SO-kuutio 2,00-4,00 "rasvaa kork. 10 %, kuutio 16x16"; voiko tarjota tuotteen jonka

17. SO-kuutio 2,00-4,00 rasvaa kork. 10 %, kuutio 16x16; voiko tarjota tuotteen jonka Kysymykset ja vastaukset liittyen Kalajokilaakson hankintarenkaan elintarviketarjouspyyntöön 1.3.2016 28.2.2019: Vastaukset on kirjoitettu punaisella fontilla. 1. Lähetetäänkö kaikki 11 kirjallista tarjousta

Lisätiedot

Lihat ja lihajalosteet kysymykset ja vastaukset

Lihat ja lihajalosteet kysymykset ja vastaukset Lihat ja lihajalosteet 2017-2019 kysymykset ja vastaukset 10.4.2017 Kysymys 1. "Pakastetuotteita ei hyväksytä tarjoukseen." Tuotevalikoimassamme seuraavat tarjouspyynnössä pyydetyt tuotteet ovat pakastetuotteita:

Lisätiedot

Kysymys 2: Voiko tarjota 5kg:n pakkauksen ruokamakkaroissa, kun kriteereissä on mainittu n. 3kg? Vastaus 2: Kyllä, pakkauskoko voi olla 5 kg.

Kysymys 2: Voiko tarjota 5kg:n pakkauksen ruokamakkaroissa, kun kriteereissä on mainittu n. 3kg? Vastaus 2: Kyllä, pakkauskoko voi olla 5 kg. EURAN, SÄKYLÄN sekä SÄKYLÄN JA KÖYLIÖN TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄN ELINTARVIKE- SEKÄ PAKKAUSMATERIAALIEN HANKINTAAN 1.2.2015-31.1.2018 LIITTYVÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET: Kiitos kysymyksistänne. Pyydän

Lisätiedot

HOITOALAN JA PAKKALAN TEOLLISET ELINTARVIKKEET. Tuote. sen koko. 30g kg kg. 1 (7) Hylätyt, hankohj 1

HOITOALAN JA PAKKALAN TEOLLISET ELINTARVIKKEET. Tuote. sen koko. 30g kg kg. 1 (7) Hylätyt, hankohj 1 HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTAKESKUS Kettumäki Pos ja Hylätyt tuotteet HOITOALAN JA PAKKALAN TEOLLISET ELINTARVIKKEET HANKINTAOHJELMA 1 Yksikkö- pakkauk- numero ryhmä 1 ANNOSPAKATUT HILLOT Puolukkahillo annospussi

Lisätiedot

Tuotetiedot Ajalle 1.3.-31.8.2012

Tuotetiedot Ajalle 1.3.-31.8.2012 Tuotetiedot Ajalle 1.3.-31.8.2012 Tuo makua elämääsi Punajuurilohko 4x2kg 4x2kg sous vide sous vide 3344 Punajuuri 160 kj / 40 kcal 1, 6,9 g 2,5 g 6,8 g 0,1 Lohkoja voi käyttää sellaisenaan kylmänä lisäkkenä

Lisätiedot

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1 (6) Espoo Catering -liikelaitos hankkii lihaa, lihatuotteita ja valmisruokia tuotantokeittiöille tällä hetkellä noin kahden miljoonan euron arvosta vuodessa. Hintaliitteestä (liite

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013 HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) VASTAUKSET SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN, SAIRAALA- APTEEKIN TARJOUSPYYNTÖÖN MÄÄRÄAIKAAN MENNESSÄ ESITET- TYIHIN KYSYMYKSIIN JA TARKENNUS LÄÄKKEELLISTEN KAASUJEN TARJOUSPYYNTÖÖN

Lisätiedot

VILJATUOTTEET HANKINTAKAUDELLE 01.02.2016 31.01.2018 JA MAHDOLLISET OPTIOT AJALLE 01.02.2018 31.01.2019 JA 01.02.2019 31.01.2020

VILJATUOTTEET HANKINTAKAUDELLE 01.02.2016 31.01.2018 JA MAHDOLLISET OPTIOT AJALLE 01.02.2018 31.01.2019 JA 01.02.2019 31.01.2020 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 27/2015 1 (5) KEMI-TORNION SEUDUN HANKINTAPALVELUT Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia Tervolan

Lisätiedot

MARINADEJA SALAATEILLE

MARINADEJA SALAATEILLE MARINADEJA SALAATEILLE 1. Perusmarinadi 3,5 dl sokeria 3,5 dl omenaviinietikkaa 3 dl öljyä - keitä marinadin aineksia muutama minuutti. Kaada kuuma liemi salaatin päälle. Anna maustua n. 1 vrk - voit myös

Lisätiedot

PIENIN TOIMITUS- ERÄ

PIENIN TOIMITUS- ERÄ HÄMEENKYRÖN KUNTA JA IKAALISTEN KAUPUNKI LIITE 3 ELINTARVIKEHANKINNAT VUOSILLE 2015-2017, kaikkiin keittiöihin TUOTE PAKKAUS- KOKO PIENIN TOIMITUS- ERÄ VALMISTAJA/ PAKKAAJA KULUTUS YHTEENSÄ YKSIKKÖ- HINTA/KG/L,

Lisätiedot

LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 20/2015 1 (5) KUNTAYHTYMÄ Hankintapalvelut 5.11.2015

LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 20/2015 1 (5) KUNTAYHTYMÄ Hankintapalvelut 5.11.2015 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 20/2015 1 (5) ANTIBAKTEERISET VÄLIVERHOT Pyydämme ystävällisesti tarjoustanne Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle hankittavista kertakäyttöisistä

Lisätiedot

CATERING PAKKALA 1(10) Kettumäki/ka HANKINTAOHJELMA 1. Pos. Toivottu Kulutusnro pakkaus- arvio

CATERING PAKKALA 1(10) Kettumäki/ka HANKINTAOHJELMA 1. Pos. Toivottu Kulutusnro pakkaus- arvio 1(10) HELSINGIN KAUPUNKI LIITE 1 TARJOUSPYYNTÖÖN H063-12-1 HANKINTAKESKUS TEOLLISET ELINTARVIKKEET Kettumäki/ka HANKINTAOHJELMA 1 CATERING PAKKALA Pos. Toivottu Kulutusnro pakkaus- arvio koko kg/l/ noin

Lisätiedot

Satakunnan SeutuAromi Ruokalista

Satakunnan SeutuAromi Ruokalista Ateriapäivä: 18.1.2016-2 Sivu: 1 Maanantai 18.1.2016 Tiistai 19.1.2016 Keskiviikko 20.1.2016 Torstai 21.1.2016 Perjantai 22.1.2016 Lauantai 23.1.2016 Sunnuntai 24.1.2016 Vehnähiutalepuuro Kaurapuuro Neljän

Lisätiedot

ELINTARVIKKEIDEN TARJOUSPYYNTÖÖN 2.4.2013 MENNESSÄ SAAPUNEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET NIIHIN 4.4.2013

ELINTARVIKKEIDEN TARJOUSPYYNTÖÖN 2.4.2013 MENNESSÄ SAAPUNEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET NIIHIN 4.4.2013 ELINTARVIKKEIDEN TARJOUSPYYNTÖÖN 2.4.2013 MENNESSÄ SAAPUNEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET NIIHIN 4.4.2013 Alla ovat määräaikaan mennessä esitetyt kysymykset ja punaisella fontilla on merkitty vastaukset niihin.

Lisätiedot

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai 5.2.

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai 5.2. Päiväkodin ruokalista 1 Maanantai 23.1.2017 Tiistai 24.1.2017 Keskiviikko 25.1.2017 Torstai 26.1.2017 Perjantai 27.1.2017 Lauantai 28.1.2017 Sunnuntai 29.1.2017 Ohrahiutalepuuro Neljänviljanpuuro Mannapuuro

Lisätiedot

Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin

Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin 1 (5) Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n Proakatemian irtokalusteiden hankinnan tarjouspyynnössä, julkaisupvm 10.6.2015, kysymykset

Lisätiedot

KASVISTEN ENERGIAPITOISUUDET

KASVISTEN ENERGIAPITOISUUDET LIITE 1. VIHANNEKSIEN RAVINTOKOOSTUMUS KASVISTEN ENERGIAPITOISUUDET Taulukko 1. Lehtivihannesten, sipulien, juuresten, palkokasvien ja mukulakasvien energiapitoisuudet. KASVISTEN ENERGIA KJ Kcal PITOISUUDET

Lisätiedot

Vastaukset Haapajärven kaupungin elintarvikkeita koskevaan tarjouspyyntöön 2017

Vastaukset Haapajärven kaupungin elintarvikkeita koskevaan tarjouspyyntöön 2017 Vastaukset Haapajärven kaupungin elintarvikkeita koskevaan tarjouspyyntöön 2017 YLEISET KYSYMYKSET: 1. Kysymys: tarjouksen toimittaminen, vertailu ja päätöksen tekeminen: Mitä tarkoitatte että liitteet

Lisätiedot

LEIPOMOTUOTTEET Tuotenumero Pakkau s-koko ME (gr / kpl) Kulutus yks. LEIPOMOTUOTTEET arvio Leipä tuoreena,tänään leivottuna: Sämpylä 12000 1 kpl Annosleipä tumma 4800 1 kpl Annosleipä vaalea 4800 1 kpl

Lisätiedot

Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto

Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto 1. Tarjouspyynnössä kysytään Ykkösmaito 10 l novobox. Ykkömaitoa ei ole

Lisätiedot

BROILERKEITTO PUUTARHURIN SALAATTI PANNUKAKKU JA HILLO KINKKUVIHANNES LAATIKKO PUNAJUURI- KUUTIO VADELMAKIISSELI

BROILERKEITTO PUUTARHURIN SALAATTI PANNUKAKKU JA HILLO KINKKUVIHANNES LAATIKKO PUNAJUURI- KUUTIO VADELMAKIISSELI MATINTIE, PAROLANTIE Ruokalistan muutokset mahdollisia vko 32 LÄMMIN TUORE KURKKUSALATTI - RAHKA KERMAHYYTELÖ KASTIKKEELLA KALASELJANKA BROILERI- OHRATTO TONNIKALA- KIUSAUS HERNE-MAISSI- - - SOSE YRTTIPORSAS-

Lisätiedot

NAUDAN PAISTI KASTIKE PERUNA PARSAKAALI SALAATTI PANNUKAKKU JA HILLO KINKKUVIHANNES LAATIKKO APPELSIINI- KIISSELI

NAUDAN PAISTI KASTIKE PERUNA PARSAKAALI SALAATTI PANNUKAKKU JA HILLO KINKKUVIHANNES LAATIKKO APPELSIINI- KIISSELI MATINTIE, PAROLANTIE Ruokalistan muutokset mahdollisia vko 44 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai Pyhäinpäivä TONNIKALA- YRTTIPORSAS- BROILER TILLILIHA KALALEIKE KIUSAUS PUNAJUURI

Lisätiedot

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointipäivä, (+) tyyppi, (+) Rivinumero tyypit: / 100 / 100 7.5.2018 Kotiruoka 1 Parsakaali pakaste 120 21,130 88,400 1,900 3,300 0,000 0,030 Öljy, rypsi 1 908,200 3800,000 0,000

Lisätiedot

LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 25/2015 1 (5) KUNTAYHTYMÄ Kemi-Tornion seudun hankintapalvelut 25.11.2015

LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 25/2015 1 (5) KUNTAYHTYMÄ Kemi-Tornion seudun hankintapalvelut 25.11.2015 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 25/2015 1 (5) KEMI-TORNION SEUDUN HANKINTAPALVELUT Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia Tervolan

Lisätiedot

LÄHIRUOKAA KUNTALAISTEN LAUTASELLE. Lappeenranta 13.2.2014 Hanne Husso

LÄHIRUOKAA KUNTALAISTEN LAUTASELLE. Lappeenranta 13.2.2014 Hanne Husso LÄHIRUOKAA KUNTALAISTEN LAUTASELLE Lappeenranta 13.2.2014 Hanne Husso 24.2.2014 2 - Meri-Lapin alue - Aloite Kemi-Torinon seutuvaltuustolle paikallisten tuotteiden ja raaka-aineiden käytön lisäämiseksi

Lisätiedot

Joululista. Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä

Joululista. Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä Joululista 2008 Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä 1 Joulu on lämmin sana, punaiset villasukat ja aattosaunan syli. Joulun näkee jo kaukaa: hiippalakki vilahtaa nurkan taakse, valoja syttyy yöhön. Pysähdy

Lisätiedot

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai 4.6.

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai 4.6. Maanantai 29.5.2017 Tiistai 30.5.2017 Keskiviikko 31.5.2017 Torstai 1.6.2017 Perjantai 2.6.2017 Lauantai 3.6.2017 Sunnuntai 4.6.2017 Ohrahiutalepuuro Neljänviljanpuuro Mannapuuro Ruishiutalepuuro Vehnähiutalepuuro

Lisätiedot

Nautinnollista ja Rauhaisaa Joulunaikaa!

Nautinnollista ja Rauhaisaa Joulunaikaa! Joulu saapuu pienin askelin, sytyttelee kynttilöitä tummeneviin iltoihin, rapisee ovien takana, kuiskailee nurkissa. Eikä aikaakaan, kun se on jo täällä: helisee hopeisina tiukuina, tuoksuu ja maistuu

Lisätiedot

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Hengitysliitto ry 7.5.2014 PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. HUOM. Hankinnasta julkaistaan

Lisätiedot

POSSU- KASTIKE PERUNA KASVIS MARJAMOUSSE LIHA- PERUNASOSE- LAATIKKO TYRNIKIISSELI

POSSU- KASTIKE PERUNA KASVIS MARJAMOUSSE LIHA- PERUNASOSE- LAATIKKO TYRNIKIISSELI MATINTIE, PAROLANTIE Ruokalistan muutokset mahdollisia vko 20 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai BROILER- KALALEIKE SOSE JAUHELIHAPIHVI POSSU- BROILEROHRATTO NAKKI SMETANAHÄRKÄ

Lisätiedot

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Aamiainen Aamiainen Aamiainen Aamiainen Aamiainen

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Aamiainen Aamiainen Aamiainen Aamiainen Aamiainen Maanantai 21.8.2017 Tiistai 22.8.2017 Keskiviikko 23.8.2017 Torstai 24.8.2017 Perjantai 25.8.2017 Ohrahiutalepuuro Neljänviljanpuuro Mannapuuro Ruishiutalepuuro Vehnähiutalepuuro Hedelmäkiisseli Aprikoosikiisseli

Lisätiedot

Korjaukset, kysymykset ja vastaukset Hankintapalvelut Hankintatoimisto 20.7.2010

Korjaukset, kysymykset ja vastaukset Hankintapalvelut Hankintatoimisto 20.7.2010 POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAAN- TP E2693 1 (5) tarjouspyyntöön E2693 Kardiologiset ja radiologiset tarvikkeet Korjaukset tarjouspyyntöön: Kaupintasopimus Tarjouspyynnön sivulla 2 on mainittu, että täydennettävässä

Lisätiedot

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1:

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1: 06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA Kysymys 1: Tarjouspyynnössä liite 4 sarake C Ehdottomat vaatimukset pakkauskoilla (20x0,2 g) ja tuotemerkeillä ( vivapen ) määritellään tuotteet

Lisätiedot

Päiväkodit ja koulut (Alakylä, Tirinkylä, Ylikylä, Huttukylä, Lukio ja Jokiranta), Kiertävä viikko 5

Päiväkodit ja koulut (Alakylä, Tirinkylä, Ylikylä, Huttukylä, Lukio ja Jokiranta), Kiertävä viikko 5 Päiväkodit ja koulut (Alakylä, Tirinkylä, Ylikylä, Huttukylä, Lukio ja Jokiranta), Kiertävä viikko 5 Maanantai Pinaattikeitto ja kananmuna PINAATTIKEITTO L Vesi; Maitojuoma kevyt laktoositon (Maito ja

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Alue-Aromi Ruokalista

Alue-Aromi Ruokalista Ateriapäivä: 13.11.2017-24.12.2017 Ateriatyyppi:.. 2.. Sivu: 1 Maanantai 13.11.2017 Tiistai 14.11.2017 Keskiviikko 15.11.2017 Torstai 16.11.2017 Perjantai 17.11.2017 Lauantai 18.11.2017 Sunnuntai 19.11.2017

Lisätiedot

KEINUKAMARI vko 38 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai KAHDEN KALAN VUOKA L,G,K PERUNASOSE L,G,K PANNUKAKKU JA HILLO

KEINUKAMARI vko 38 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai KAHDEN KALAN VUOKA L,G,K PERUNASOSE L,G,K PANNUKAKKU JA HILLO Ruokalistan muutokset mahdollisia KEINUKAMARI vko 38 JAUHELIHA- LÄMMIN TUORE PORKKANA NNIKALA- KIUSAUS PUNAJUURI YRTTIPORSAS- HERNE-MAISSI KAHDEN KALAN VUOKA SOSE TILLILIHA KUKKAKAALI- SEIRIN KALA TILLI

Lisätiedot

VASTAUKSET KIRKKONUMMEN KUNNAN ELINTARVIKETARJOUSPYYNTÖÄ KOSKEVIIN KYSYMYKSIIN 14.1.2013

VASTAUKSET KIRKKONUMMEN KUNNAN ELINTARVIKETARJOUSPYYNTÖÄ KOSKEVIIN KYSYMYKSIIN 14.1.2013 VASTAUKSET KIRKKONUMMEN KUNNAN ELINTARVIKETARJOUSPYYNTÖÄ KOSKEVIIN KYSYMYKSIIN 14.1.2013 Vastauksemme kirjoitettu kunkin kysymyksen perään kursivoidulla ja tummennetulla tekstillä. Kysymyksiä Mitä tarkoittaa

Lisätiedot

Jauhelihakastike, spagetti, raakaravinto Vadelmakiisseli

Jauhelihakastike, spagetti, raakaravinto Vadelmakiisseli Viikko 42/2015 12/10 Lindströmin pihvi, kastike, perunat, herneitä Appelsiinikiisseli Makkarastroganoff, perunat/riisiä, herneitä Appelsiinikiisseli 13/10 14/10 15/10 16/10 17/10 18/10 Skånelainen lihapata,

Lisätiedot

Alue-Aromi Ruokalista. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai

Alue-Aromi Ruokalista. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Ateriapäivä: 16.9.2019-27.10.2019 Sivu: 1 Maanantai 16.9.2019 Tiistai 17.9.2019 Keskiviikko 18.9.2019 Torstai 19.9.2019 Perjantai 20.9.2019 Ohrahiutalepuuro Neljänviljanpuuro Mannapuuro Ruishiutalepuuro

Lisätiedot

Luomun hintavertailu ammattikeittiöissä

Luomun hintavertailu ammattikeittiöissä Luomun hintavertailu ammattikeittiöissä Ilari Paananen 12.11.2013 Laurea ammattikorkeakoulu oy Lähtökohta lisätä luomun käyttöä julkisissa ruokapalveluissa huomioida pohjoismaiset ravitsemussuositukset

Lisätiedot

www.prokala.fi Lounaaksi kalaa kalaruokaohjeita suurtalouksille

www.prokala.fi Lounaaksi kalaa kalaruokaohjeita suurtalouksille www.prokala.fi Lounaaksi kalaa kalaruokaohjeita suurtalouksille Haavissa KEITTOPÄIVÄÄN TAI PÄÄRUUAKSI Kalamurekevuoka Persikka-porkkanakastike 2,0 kg Seiti-lohikuutio, pakaste 0,9 kg Perunasoseaines, pakaste

Lisätiedot

Alue-Aromi Ruokalista

Alue-Aromi Ruokalista Ateriapäivä: 5.8.2019-15.9.2019 Ateriatyyppi: 20-20 Sivu: 1 Maanantai 5.8.2019 Tiistai 6.8.2019 Keskiviikko 7.8.2019 Torstai 8.8.2019 Perjantai 9.8.2019 Lauantai 10.8.2019 Sunnuntai 11.8.2019 Jauhelihakeitto

Lisätiedot

Alue-Aromi Ruokalista. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai

Alue-Aromi Ruokalista. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Ateriapäivä: 7.1.2019-17.2.2019 Sivu: 1 Maanantai 7.1.2019 Tiistai 8.1.2019 Keskiviikko 9.1.2019 Torstai 10.1.2019 Perjantai 11.1.2019 Ohrahiutalepuuro Neljänviljanpuuro Mannapuuro Ruishiutalepuuro Vehnähiutalepuuro

Lisätiedot

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointipäivä, (+) tyyppi, (+) Rivinumero tyypit: / 100 / 100 23.7.2018 Kotiruoka 1 Porkkana, kuorittu 60 28,010 117,200 5,300 0,700 0,400 0,000 Papu, vihreä, pakaste 40 24,880

Lisätiedot

TULOSTIMET JA VÄRIKASETIT VUOSILLE 2016 2018 JA MAHDOLLINEN OPTIO VUODELLE 2019

TULOSTIMET JA VÄRIKASETIT VUOSILLE 2016 2018 JA MAHDOLLINEN OPTIO VUODELLE 2019 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 22/2015 1 (5) KEMI-TORNION SEUDUN HANKINTAPALVELUT Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Kemi-Torniolaakson koulutuskuntayhtymä Lappia Kemin kaupunki

Lisätiedot

Elintarvikkeiden hankinta ajalle ja yhden vuoden optio

Elintarvikkeiden hankinta ajalle ja yhden vuoden optio Palvelutuotannon lautakunta 106 27.10.2016 Elintarvikkeiden hankinta ajalle 1.1.2017-31.7.2019 ja yhden vuoden optio 348/10.03.02.06/2016 Palvelutuotannon lautakunta 27.10.2016 106 Kirkkonummen kunta on

Lisätiedot

Salaatti Salaatti Salaatti Salaatti Salaatti Salaatti Salaatti

Salaatti Salaatti Salaatti Salaatti Salaatti Salaatti Salaatti KARKKILAN RUOKAPALVELUT RUOKALISTA 2015 lista 1 Kalenteriviikot: 5, 11, 17 4 viljan puuro Vehnähiutalepuuro Ruispuuro Kaurapuuro Ruispuuro Kaura-ruislesepuuro Vehnähiutalepuuro leikkele leikkele leikkele

Lisätiedot

torstaina 15. lokakuuta 2009 Ruokafaktat

torstaina 15. lokakuuta 2009 Ruokafaktat Ruokafaktat - 0 10 % 20 % 30 % 40 % ilmastopäästöt Sähkönkäyttö Liikenne Fossiilisten polttoaineiden käyttö Teollisuustuotanto hiilidioksidi Metsäkato Maatalous Jätteet METAANI Ruoan ILMASTOPÄÄSTÖT Kauppa

Lisätiedot

1 (9) Hankohj 2. Hylätyt tuotteet HOITOALAN JA PAKKALAN TEOLLISET ELINTARVIKKEET HANKINTAOHJELMA 2 Kaikki toimipisteet

1 (9) Hankohj 2. Hylätyt tuotteet HOITOALAN JA PAKKALAN TEOLLISET ELINTARVIKKEET HANKINTAOHJELMA 2 Kaikki toimipisteet HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTAKESKUS Kettumäki Pos ja tuoteryhmä Hylätyt tuotteet HOITOALAN JA PAKKALAN TEOLLISET ELINTARVIKKEET HANKINTAOHJELMA 2 Kaikki toimipisteet Suolaa enintään 1,1% 350-500g VILJAVALMISTEET

Lisätiedot

mahdollinen optio ajalle I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet 1/13 Kansallinen yritys- ja

mahdollinen optio ajalle I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet 1/13 Kansallinen yritys- ja 1/13 TP 20/2016 mahdollinen optio ajalle 1.2.2018-31.1.2019 I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Kemi Postinumero 94100

Lisätiedot

Valmiita tarjoiltavaksi!

Valmiita tarjoiltavaksi! Nyt entistäkin laajempi valikoima! Valmiita tarjoiltavaksi! - valmiiksi paloitellut salaatit Saba Fresh Cuts OY, Orionintie 18-22, 02200 ESPOO. Tel: 050-542 94 63 www.dole.se/salaatti/fi Turvallisuus,

Lisätiedot

KEINUKAMARI vko 44 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai Pyhäinpäivä L,G,K L,G,K PANNUKAKKU JA HILLO BROILERKEITTO

KEINUKAMARI vko 44 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai Pyhäinpäivä L,G,K L,G,K PANNUKAKKU JA HILLO BROILERKEITTO Ruokalistan muutokset mahdollisia KEINUKAMARI vko 44 maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai Pyhäinpäivä JAUHELIHA- NNIKALA- YRTTIPORSAS- KAHDEN KALAN TILLILIHA SEIRIN KALA KIUSAUS VUOKA

Lisätiedot

Heinolan kaupunki. Tekninen toimi / Ruoka- ja siivouspalvelut. https://tarjouspalvelu.fi/heinola?id=120605&tpk=41627a67-c2b7-4f7a-bb30- e2cc3a9b6220

Heinolan kaupunki. Tekninen toimi / Ruoka- ja siivouspalvelut. https://tarjouspalvelu.fi/heinola?id=120605&tpk=41627a67-c2b7-4f7a-bb30- e2cc3a9b6220 1/15 756/02.08.00/2017 Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai Postiosoite Postitoimipaikka Tekninen toimi / Ruoka- ja siivouspalvelut HEINOLA Postinumero 18100

Lisätiedot

Punajuurikeitto. (tämä ohje on 4:lle hengelle)

Punajuurikeitto. (tämä ohje on 4:lle hengelle) Punajuurikeitto (tämä ohje on 4:lle hengelle) 1 l kasvislientä runsas 1/2 l punajuuria (runsas 1/2 l perunoita) 1 palsternakka 1 sipuli (suolaa) 1 tl timjamia Kuori ja paloittele punajuuret, (perunat)

Lisätiedot

Alue-Aromi Ruokalista. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai

Alue-Aromi Ruokalista. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Ateriapäivä: 18.2.2019-31.3.2019 Ateriatyyppi: 00-60 Sivu: 1 Maanantai 18.2.2019 Tiistai 19.2.2019 Keskiviikko 20.2.2019 Torstai 21.2.2019 Perjantai 22.2.2019 Ohrahiutalepuuro Neljänviljanpuuro Mannapuuro

Lisätiedot

Nettohinta /kg/l alv 0% Meira Nova Oy 2, RIISIMURO 500G X 8 RAINBOW Suolapitoisuus 1,2%

Nettohinta /kg/l alv 0% Meira Nova Oy 2, RIISIMURO 500G X 8 RAINBOW Suolapitoisuus 1,2% HELSINGIN KAUPUNKI Hylätyt tuotteet HANKINTAKESKUS HOITOALAN JA PAKKALAN TEOLLISET ELINTARVIKKEET Kettumäki HANKINTAOHJELMA 2 Kaikki toimipisteet VILJAVALMISTEET 21 Riisimurot Suolaa enintään 1,1% 350-500g

Lisätiedot

CATERINGKOKKI 503. Virallinen kilpailutehtävä EI JULKAISTAVAKSI

CATERINGKOKKI 503. Virallinen kilpailutehtävä EI JULKAISTAVAKSI CATERINGKOKKI 503 Virallinen kilpailutehtävä EI JULKAISTAVAKSI Tiistai 24.4.2012 Aika klo 8:00-12:00 Finaalitehtävä 1 Vitriinituotteiden valmistus Tehtävänä on valmistaa vitriinituotteita henkilöstöravintolan

Lisätiedot

2(19) METRO FUSILLI 8KG 8 1x8kg 0,99 Wihuri Kierremakaroni 10 kg 1200 9764267 PASTA ZARA 5KG. 5 Kaurahiutale luomu sk-pkt 10 kg 960 Prominent

2(19) METRO FUSILLI 8KG 8 1x8kg 0,99 Wihuri Kierremakaroni 10 kg 1200 9764267 PASTA ZARA 5KG. 5 Kaurahiutale luomu sk-pkt 10 kg 960 Prominent HELSINGIN KAUPUNKI LIITE 1 TARJOUSPYYNTÖÖN H063-12-1 HANKINTAKESKUS TEOLLISET ELINTARVIKKEET Kettumäki/ka HANKINTAOHJELMA 1 1(19) CATERING PAKKALA 20.3.2013 Pos. Toivottu Kulutus- Tuote- Tuote Pakkaus-

Lisätiedot

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointipäivä, (+) tyyppi, (+) Rivinumero päivä / 100 / 100 / 100 / 100 / 100 / 100 25.6.2018 Kotiruoka 1 Kukkakaali pakaste 75 17,260 72,200 2,200 1,600 0,200 0,000 Papu, vihreä,

Lisätiedot

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai Päiväkodin ruokalista 2 Maanantai 12.12.2016 Tiistai 13.12.2016 Keskiviikko 14.12.2016 Torstai 15.12.2016 Perjantai 16.12.2016 Lauantai 17.12.2016 Sunnuntai 18.12.2016 Aamiainen Aamiainen Aamiainen Aamiainen

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU22898 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU22898 Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen

Lisätiedot

Alue-Aromi Ruokalista. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai

Alue-Aromi Ruokalista. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Ateriapäivä: 1.4.2019-12.5.2019 Sivu: 1 Maanantai 1.4.2019 Tiistai 2.4.2019 Keskiviikko 3.4.2019 Torstai 4.4.2019 Perjantai 5.4.2019 Aamiainen Aamiainen Aamiainen Aamiainen Aamiainen Ohrahiutalepuuro Neljänviljanpuuro

Lisätiedot

Päiväkodin ruokalista

Päiväkodin ruokalista Ateriapäivä: 26.11.2018-6.1.2019 Ateriatyyppi: 00-70 Sivu: 1 Maanantai 26.11.2018 Tiistai 27.11.2018 Keskiviikko 28.11.2018 Torstai 29.11.2018 Perjantai 30.11.2018 Lauantai 1.12.2018 Sunnuntai 2.12.2018

Lisätiedot

TILAUS PALAUTETTAVA KULJETTAJALLE VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 28.8.2015

TILAUS PALAUTETTAVA KULJETTAJALLE VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 28.8.2015 Kylän Kattaus / Ristonmaan ateriakeskuruokalista Ajalla: 7.9-13.9.2015 Vko 37 PERJANTAINA 28.8.2015 MAANANTAI 7.9 KESKIVIIKKO 9.9 PERJANTAI 11.9 A Chili-kalkkunakastike A Jauhelihakeitto A Silakkapihvit

Lisätiedot

2,5dl 1kpl / 3,75dl 1,5kpl

2,5dl 1kpl / 3,75dl 1,5kpl Määrät 10kg / 20kg tavoitteen mukaan. Jos määrää ei ilmoitettu, syö vapaasti. * katso lista vaiheeseen sopivista tuotteista MAANANTAI Aamupala: Kaurapuuro Välipala: 2,5dl tai 1kpl / 3,75dl tai 1,5kpl Lounas:

Lisätiedot

Sipoon kunta. - Asfalttiurakan asiakirjat 2012, arvonmuutosperusteet, Suomen Kuntaliitto / PANK ry 1) +358 923531. Puhelin Telefax Internet

Sipoon kunta. - Asfalttiurakan asiakirjat 2012, arvonmuutosperusteet, Suomen Kuntaliitto / PANK ry 1) +358 923531. Puhelin Telefax  Internet 59983 1/7 KaVi 59983 1. : Katja Jaranne Suomi puh. +358 923536993 katja.jaranne@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: KaVi 59983 Hankinnan kuvaus: Kaupalliset

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.9.2013 PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Määräaikaan 30.8.2013 mennessä Oulaisten kaupungin tarjouspyyntöön, puhdistusaineet - ja välineet liittyen on tullut sähköpostitse seuraavat

Lisätiedot

BROILERKEITTO PANNUKAKKU JA HILLO KINKKUVIHANNES LAATIKKO PUNAJUURI VADELMAKIISSELI

BROILERKEITTO PANNUKAKKU JA HILLO KINKKUVIHANNES LAATIKKO PUNAJUURI VADELMAKIISSELI MATINTIE, PAROLANTIE Ruokalistan muutokset mahdollisia vko 26 TONNIKALA- KIUSAUS YRTTIPORSAS- BROILER TILLILIHA KALALEIKE SOSE NAUDAN PAISTI - RAHKA - PUNAHERUKKA- HERKKU PANNUKAKKU JA SUKLAA KERMAHYYTELÖ

Lisätiedot

Korvaa riisi kotimaisella viljalla!

Korvaa riisi kotimaisella viljalla! Korvaa riisi kotimaisella viljalla! UUTUUS! NOPEASTI JA HELPOSTI HERKULLISTA Kahdeksan hyvää reseptiä SUOMALAINEN VILJA ON EKOLOGINEN VALINTA Suomalaiset viljat ovat oikeaa, ekologista lähiruokaa. Riisin

Lisätiedot

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointipäivä, (+) tyyppi, (+) Rivinumero päivä / 100 / 100 / 100 / 100 / 100 / 100 28.5.2018 Kotiruoka 1 KEITETTY PASTA SPAGHETTI 100 348,190 1456,850 64,210 10,150 5,070 1,080

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (8) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Tervakosken elokuvateatterin digitalisointi Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Kouvolan kaupungin ruokapalvelujen elintarvikehankinnat. Räätälöimällä julkiseen keittiöön Auli Windt, Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin ruokapalvelujen elintarvikehankinnat. Räätälöimällä julkiseen keittiöön Auli Windt, Kouvolan kaupunki Kouvolan kaupungin ruokapalvelujen elintarvikehankinnat Räätälöimällä julkiseen keittiöön 7.4.2016 Auli Windt, Kouvolan kaupunki 1 RUOKAPALVELUJEN TUNNUSLUKUJA Päivittäin valmistetaan 23 000 erityyppistä

Lisätiedot

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointipäivä, (+) tyyppi, (+) Rivinumero Ruokalista: VKO 26-31 LOUNAS 24.6.-4.8.2019 päivä / 100 / 100 / 100 / 100 / 100 / 100 8.7.2019 Kotiruoka 1 KALA BORDELAISE L 230 164,180

Lisätiedot

TILAUS PALAUTETTAVA KULJETTAJALLE VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 19.12.2014

TILAUS PALAUTETTAVA KULJETTAJALLE VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 19.12.2014 Kylän Kattaus / Ristonmaan ateriakeskuruokalista Ajalla: 29.12.2014-4.1.2015 Vko 1 PERJANTAINA 19.12.2014 MAANANTAI 29.12 KESKIVIIKKO 31.1 PERJANTAI 2.1 A Savuporokiusaus A Rukiinen kirjolohifileepala

Lisätiedot

Makkaran ilot ja kilot

Makkaran ilot ja kilot Makkaran ilot ja kilot 28.8.203 Riitta Stirkkinen, Lihatiedotusyhdistys ry Lihan kulutus Suomessa 202 Luullista lihaa * 202 20 202 20 kg/hlö kg/hlö kg/hlö kg/hlö Sianliha 36,0 36,4 Poronliha 0,5 Naudanliha

Lisätiedot

TILAUS PALAUTETTAVA KULJETTAJALLE VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA

TILAUS PALAUTETTAVA KULJETTAJALLE VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA Kylän Kattaus / Ristonmaan ateriakeskus Ruokalista Ajalla: 5.8-11.8.2019 Asiakkaan nimi : Vko 32 PERJANTAINA 26.7.2019 MAANANTAI 5.8 KESKIVIIKKO 7.8 PERJANTAI 9.8 A Riistakäristys A Laivapojankastike A

Lisätiedot

Päiväkodin ruokalista 2

Päiväkodin ruokalista 2 Ateriapäivä: 5.8.2019-15.9.2019 Sivu: 1 Maanantai 5.8.2019 Tiistai 6.8.2019 Keskiviikko 7.8.2019 Torstai 8.8.2019 Perjantai 9.8.2019 Lauantai 10.8.2019 Sunnuntai 11.8.2019 Ohrahiutalepuuro Neljänviljanpuuro

Lisätiedot

Mitä pakkausmerkintä - kysymyksiä on noussut valvonnassa esiin? Elintarvikeasiantuntijoiden koulutus. 26.8.2015 Tuulikki Lehto

Mitä pakkausmerkintä - kysymyksiä on noussut valvonnassa esiin? Elintarvikeasiantuntijoiden koulutus. 26.8.2015 Tuulikki Lehto Mitä pakkausmerkintä - kysymyksiä on noussut valvonnassa esiin? Elintarvikeasiantuntijoiden koulutus 26.8.2015 Tuulikki Lehto Evira / VALO / TUTU / RATI Elintarvikkeesta annettavat tiedot Pakatut tuotteet

Lisätiedot

ISS Palvelut. Ruokalaji kcal / 100g kj / 100g g / 100g g / 100g g / 100g g / 100g

ISS Palvelut. Ruokalaji kcal / 100g kj / 100g g / 100g g / 100g g / 100g g / 100g MS ESPOO Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointi, (+) Ateriatyyppi, (+) Rivinumero 15.1.2018 Kotiruoka 1 KEITETTY PASTA SPAGHETTI 100 348,190 1456,850 64,210 10,150 5,070 1,080 Salaatti, rucola 10 12,170 50,900

Lisätiedot

ehdot 12.1 Toimitus- Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Tilaukset ja toimitukset Tekninen palvelu ORDER

ehdot 12.1 Toimitus- Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Tilaukset ja toimitukset Tekninen palvelu ORDER Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Gyproc-tuotteet Myyntijohtaja: Jan Rokama, puh: 0400 534 357 Myyntipäällikkö: Markku Itänen, puh: 040 754 2794 Aluemyyntipäälliköt: Etelä-Suomi: Marko Alho, puh: 044 735

Lisätiedot

JUUSTOT IRTOPAKASTETUT. K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön G = gluteeniton LI = lisäaineeton. Sulata ennen tarjoilua

JUUSTOT IRTOPAKASTETUT. K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön G = gluteeniton LI = lisäaineeton. Sulata ennen tarjoilua IRTOPAKASTETUT JUUSTOT IRTOPAKASTETUT JUUSTOT Helppoutta, edullisuutta ja korkeaa laatua! Oletko jo tutustunut irtopakastettujen juustojen moniin etuihin? Pidämme niitä erinomaisena vaihtoehtona perinteisiin

Lisätiedot

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset 17.1.2013 Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset Kysymys 1: Oppilaiden koulunkäyntiajat tarvitaan tarjouslaskelman tekemiseen. Tarjouspyynnön liitteessä kohteet on mainittu ajoajat. Koulujen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet 29.11.2012/kk Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet LISÄKYSYMYKSET JA NIIDEN VASTAUKSET 1.KYSYMYS Tarjouspyynnössänne pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet,

Lisätiedot

Neljänviljanpuuro leikkele kurkku. Lounas Lounas Lounas Lounas Lounas Lounas Lounas. Porkkanapihvi yrttikastike perunat.

Neljänviljanpuuro leikkele kurkku. Lounas Lounas Lounas Lounas Lounas Lounas Lounas. Porkkanapihvi yrttikastike perunat. RUOKALISTA I, 20.6 26.6.2016 Terveyskeskus- ja palvelukotiasiakkaat 20.6.2016 21.6.2016 22.6.2016 23.6.2016 24.6.2016 25.6.2016 26.6.2016 Kauramannapuuro Juusto-broilerikastike mustaherukkahillo kaalisalaatti

Lisätiedot

TILAUS PALAUTETTAVA KULJETTAJALLE VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA

TILAUS PALAUTETTAVA KULJETTAJALLE VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA Kylän Kattaus / Ristonmaan ateriakeskus Ruokalista Ajalla: 13.5-19.5.2019 Asiakkaan nimi : Vko 20 PERJANTAINA 3.5.2019 MAANANTAI 13.5 KESKIVIIKKO 15.5 PERJANTAI 17.5 A Riistakäristys A Sianlihakastike

Lisätiedot

Alue-Aromi Ruokalista

Alue-Aromi Ruokalista Ateriapäivä: 15.10.2018-25.11.2018 Sivu: 1 Maanantai 15.10.2018 Tiistai 16.10.2018 Keskiviikko 17.10.2018 Torstai 18.10.2018 Perjantai 19.10.2018 Lauantai 20.10.2018 Sunnuntai 21.10.2018 Aamiainen Aamiainen

Lisätiedot

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointipäivä, (+) tyyppi, (+) Rivinumero tyypit: / 100 / 100 20.8.2018 Kotiruoka 1 KEITETTY PASTA SPAGHETTI 85 341,600 1429,290 59,950 12,570 5,170 1,090 Salaatti, rucola 2 12,170

Lisätiedot

Ruokatrendit. 2015 s. 8 APETIT AMMATTILAISET KEVÄT 2015. Apetit-tuorekalalaatikko pitää kalan tuoreena s. 4. Savulohipyörykkä suomalaiseen makuun s.

Ruokatrendit. 2015 s. 8 APETIT AMMATTILAISET KEVÄT 2015. Apetit-tuorekalalaatikko pitää kalan tuoreena s. 4. Savulohipyörykkä suomalaiseen makuun s. Ruokatrendit 2015 s. 8 APETIT AMMATTILAISET KEVÄT 2015 Apetit-tuorekalalaatikko pitää kalan tuoreena s. 4 Savulohipyörykkä suomalaiseen makuun s. 6 Verdekasvikset: trendikäs uutuus s.7 Kalat haaviin ja

Lisätiedot

Päiväkodin ruokalista

Päiväkodin ruokalista Päiväkodin ruokalista 19.9.-28.10.2016 Maanantai 19.9.2016 Tiistai 20.9.2016 Keskiviikko 21.9.2016 Torstai 22.9.2016 Perjantai 23.9.2016 Lauantai 24.9.2016 Sunnuntai 25.9.2016 Ohrahiutalepuuro Neljänviljanpuuro

Lisätiedot

Vastaukset maanantaihin klo mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin:

Vastaukset maanantaihin klo mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin: Urjalan yhtenäiskoulun luonnontieteiden opetusvälineiden hankinta 19.10.2016 Vastaukset maanantaihin 17.10.2016 klo 16.00 mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin:

Lisätiedot

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g

ISS Palvelut Ravintosisältö ruokalajeittain. kj / 100g Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointipäivä, (+) tyyppi, (+) Rivinumero / 100 25.6.2018 Kotiruoka 1 CHILI SIN/ CON CARNE KASTIKE 150 135,610 567,390 9,670 2,640 9,420 0,950 CHILI CON CARNE PÄÄRAAKA-A 100 89,630

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

Avomaan vihannesviljely

Avomaan vihannesviljely Avomaan vihannesviljely 1 I. Vihannesten ryhmittely markkinointikestävyyden mukaan 1.TUOREVIHANNEKSET suhteellisen nopeasti pilaantuvia suuri haihdutuspinta nopea hengitys, vähän vararavintoa, korjataan

Lisätiedot

Pohjoismainen kouluruokaviikko (viikko 12)

Pohjoismainen kouluruokaviikko (viikko 12) Pohjoismainen kouluruokaviikko (viikko 12) SUOMI Jauhelihakeitto 10 hengelle 800 g jauhelihaa suolaa 2,5 l lihalientä 2 laakerinlehteä 10 maustepippuria 0,2 kg porkkanoita 0,2 kg purjoa 0,2 kg selleriä

Lisätiedot

Etelä-Savo ruokamaakuntana mitä täällä tuotetaan? Mikkelin Tiedepäivät Mikkelin kaupunginkirjasto

Etelä-Savo ruokamaakuntana mitä täällä tuotetaan? Mikkelin Tiedepäivät Mikkelin kaupunginkirjasto mitä täällä tuotetaan? Mikkelin Tiedepäivät 4.-6.4.2017 Mikkelin kaupunginkirjasto Ruralia-instituutti /Riitta Kaipainen www.helsinki.fi/ruralia 4.4.2017 1 Etelä-Savo - väestö: 151 562 as. - pinta-ala:

Lisätiedot

Siilaisen Ravintola Askel

Siilaisen Ravintola Askel Voimassa 2018 viikoilla: 4, 9, 14, 19 velli Ryynirieska Broileripyörykkä Currykastike Kasvismoussaka Kirjolohikuutio ja leipäjuusto Broileri-vuohenjuustokeitto Jauheliha-perunasosevuoka Chili con Soija

Lisätiedot