Aika torstaina klo Puhjonrannan kurssikeskus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aika torstaina klo Puhjonrannan kurssikeskus"

Transkriptio

1 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 11/2011 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo Paikka Puhjonrannan kurssikeskus Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja Ahola Pekka Halme Terttu Heino Matti Huovi Juha Mynttinen Anne Mörsäri Sirkku Paakala Matti Pokki Teuvo Raskinen Marjatta Vainio Marja-Leena Haimi Hannu vara Jalo Erkki vara Riikonen Kyösti vara muut Ahtola Pauliina kokouksen sihteeri Viljakainen Hannele YKV:n varapj, kutsuttuna Marttila Marko kirkkoherra, Valkealan srk, mukana 154. :n aikana klo Kokkonen-Nurmela Helena lapsityönohjaaja, Valkealan srk mukana 154. :n aikana klo poissa Hasu Kyllikki Raukko Jussi Suutari Tero Asiat Kokouksen avaus ja alkuhartaus Puheenjohtaja avasi kokouksen, jonka jälkeen kuultiin kirkkoherra Juhani Huovilan pitämä alkuhartaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen on kuuluu puheenjohtajan lisäksi 14 tä. KL 7:4,1 Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet istä on saapuvilla. Srkn 1/11: että kokoukset kutsutaan koolle lähettämällä ille kirjallinen kokouskutsu siten, että kutsu asialistoineen on ellä viimeistään 5 päivää ennen kokousta.

2 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 11/ Mikäli esityslistaa ei saada kokouskutsun mukaan, on sekin toimitettava ille viimeistään 3 päivää ennen kokousta. PUHEENJOHTAJAN EHDOTUS Toimitetaan nimenhuuto ja todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Toimitetun nimenhuudon jälkeen todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastajien valinta Anjalankosken seurakuntaneuvoston ohjesääntö 1:5, 2 Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, seurakuntaneuvosto kokouksessaan. Jos pöytäkirjantarkastajat ja puheenjohtaja eivät ole yksimielisiä pöytäkirjan sisällöstä, seurakuntaneuvosto tarkastaa pöytäkirjan seuraavassa kokouksessa. PUHEENJOHTAJAN EHDOTUS valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka samalla toimivat ääntenlaskijoina. Aakkosjärjestystä noudattaen tarkastusvuorossa ovat Marjatta Raskinen ja Jussi Raukko. Pöytäkirja tarkastetaan seurakuntatoimistossa torstaina klo Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Marjatta Raskinen ja Marja-Leena Vainio. Tarkastusajankohdaksi sovittiin torstai klo seurakuntatoimisto, Terholantie Inkeroinen Kokouksen työjärjestys PUHEENJOHTAJAN EHDOTUS Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Lisäksi esitetään käsiteltäväksi 158. :ssä Muut asiat seuraavat asiat: 1. Minna ja Tommi Nikin nimikkolähettisopimus 2. Sovitaan seuraava seurakuntaneuvoston kokous Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys ja Muut asiat käsiteltäviksi päätösehdotuksen mukaisella tavalla.

3 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 11/ Anjalankosken seurakunnan jumalanpalvelussuunnitelma ajalle Anjalankosken seurakunnan jumalanpalvelussuunnitelma ajalle , liite 1. KIRKKOHERRAN EHDOTUS Vahvistetaan Anjalankosken seurakunnan jumalanpalvelussuunnitelma ajalle KÄSITTELY Esityslistan liitteenä olevaan jumalanpalvelussuunnitelmaan tehtiin muutos: Su Sippola klo 10 messu poistetaan ja lisätään Su klo 10 messu Anjala, karjalaisten kirkkopyhä. Vahvistetaan jumalanpalvelussuunnitelma ajalle siihen käsittelyn aikana tehdyin muutoksin Anjalankosken seurakunnan kolehtisuunnitelma ajalle Aluepappien laatimat kolehtisuunnitelmat Anjalan, Inkeroisten, Myllykosken ja Sippolan osalta ajalle , liite 2. KIRKKOHERRAN EHDOTUS Vahvistetaan Anjalankosken seurakunnan kolehtisuunnitelma ajalle KÄSITTELY Esityslistan liitteenä olevaan kolehtisuunnitelmaan tehtiin jumalanpalvelussuunnitelman muutoksesta johtuva muutos: Su Sippolan kirkossa kannettavaksi merkitty kolehtikohde Yhteisvastuukeräykselle poistetaan ja lisätään Su Anjalan kirkossa kannettavaksi kolehtikohteeksi Yhteisvastuukeräykselle. Vahvistettiin kolehtisuunnitelma ajalle siihen käsittelyn aikana tehdyin muutoksin.

4 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 11/ Anjalankosken seurakuntaneuvoston lausunto Kouvolan seurakuntayhtymän talousarviosta vuodelle 2012 sekä toiminta- ja taloussuunnitelmasta kaudelle Yleistä Jokaista varainhoitovuotta varten on seurakunnalle tai seurakuntayhtymälle viimeistään edellisen vuoden joulukuussa hyväksyttävä talousarvio. Varainhoitovuotena on kalenterivuosi (KJ 15:1). Talousarvion hyväksymisen yhteydessä kirkkovaltuuston on hyväksyttävä myös vähintään kolmea vuotta koskeva toiminta- ja taloussuunnitelma. Talousarviovuosi on toiminta- ja taloussuunnitelman ensimmäinen vuosi. Talousarviossa ja toiminta- ja taloussuunnitelmassa hyväksytään seurakunnan toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Talousarvio ja toiminta- ja taloussuunnitelma on laadittava siten, että edellytykset seurakunnan tehtävien hoitamiseen turvataan (KJ 15:2). Talousarviossa ja toiminta- ja taloussuunnitelmassa tai niiden hyväksymisen yhteydessä on päätettävä toimenpiteistä, joilla edellisen vuoden taseen osoittama alijäämä katetaan ottaen huomioon myös talousarvion laatimisvuonna kertyväksi arvioitu yli- tai alijäämä (KJ 15:3). Talousarvion ja toiminta- ja taloussuunnitelman hyväksyminen on yhteisen kirkkovaltuuston asia (KJ 15:1). Yhteisen kirkkoneuvoston esityksestä on ennen yhteisen kirkkovaltuuston kokousta pyydettävä lausunnot seurakuntaneuvostoilta ennen kuin yhteinen kirkkovaltuusto tekee päätöksen (KJ 10:14). Laadittavaa talousarvion tulee olla verrattavissa edellisen vuoden tilinpäätökseen ja kuluvan vuoden talousarvioon (Kouvolan seurakuntayhtymän taloussääntö 2:3,4) Yhteinen kirkkovaltuusto päättää talousarvion hyväksyessään toiminnan ja talouden raportointitavoista ja aikataulusta kirkkovaltuustoon nähden (Kouvolan seurakuntayhtymän taloussääntö 4:23). 2. Talousarvion rakenne ja sitovuus Yhteinen kirkkovaltuusto päättää talousarvion toiminnallisista tavoitteista ja määrärahojen ja tuloarvioiden sitovuustasoista. Sitovuustasona voi olla myös nettomääräraha. Sitovuustason mukaista määrärahaa ei saa ylittää eikä tuloarviota alittaa. (Kouvolan seurakuntayhtymän taloussääntö 2:4,1 ja 2:4,2) Käyttötalousosassa yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyy toiminnalliset tavoitteet sekä osoittaa tavoitteiden edellyttämät määrärahat vastuukatetasolla yleishallinnon, yhteisen seurakuntatyön, hautaustoimen ja kiinteistötoimen pääluokkien tehtävien hoitamista varten. Yhteistä kirkkoneuvostoa sitoo pääluokkakohtainen vastuukate, johon sisältyvät ulkoisten menojen ja tulojen lisäksi taksaperusteiset sisäiset erät, joita eri työalat laskuttavat toisiltaan (muun muassa keittiötoimi ja leirikeskukset muilta työaloilta). Yhteistä kirkkoneuvostoa sitoo paikallisseurakuntien seurakuntatyössä hankekohtaisesti 200-alkuisille tehtäväalueille merkityt yhteiset projektit. ja sitoo oman seurakunnan vastuukate.

5 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 11/ Piirteitä vuoden 2012 talousarviosta Vuoden 2012 talousarvio on laadittu 1,60 prosentin kirkollisverolla yhteisen kirkkovaltuuston päätöksellä Vuoden 2012 talousarvioehdotuksen ulkoisen tuloslaskelman mukaan toimintakulujen määrä on , joka on 0,5 % enemmän kuin tilinpäätöksessä Henkilöstökulujen osuus on eli 67% toimintakuluista. Kokonaisverotuloarvio vuodelle 2012 on Talousarvion 2012 vuosikate kattaa poistot ja on tasapainossa. Poistojen keskiarvo vuosille on ja investointimenojen Investoinneille asetettu tavoite on vuositasolla. Tilikauden budjetoitu tulos on ylijäämäinen vuosina Suunnitelmavuoden 2014 tulos on alijäämäinen Tlinpäätöksen 2010 rahavarat olivat 3,4 milj. (v ,6 milj. ) Talousarviossa v rahavarat ovat vuoden 2010 tasolla, suunnitelmakauden lopussa v.2014 rahavarat ovat 1,9 miljoonaa euroa. Aikavälillä on rahavaroja kulunut 3 miljoonaa euroa. Yksittäisten seurakuntien ennen yhtymää nostettujen lainojen viimeiset erät maksetaan vuonna Kiinteistöstrategian valmistuttua vuonna 2012 pystytään edelleen karsimaan sekä kiinteistöpalveluiden käyttömenoja että tulevien vuosien investointeja. Kiinteistöstrategian ja rakennemuutosten tuomat säästöt eivät ole vielä kaikilta osin tiedossa talousarviota laadittaessa eivätkä siksi näy laskelmissa. Tiedot täsmentyvät vuosittain. Yhteinen kirkkoneuvosto vahvisti kokouksessaan , 163, kirkkojärjestyksen ja taloussäännön mukaisesti Kouvolan seurakuntayhtymän talousarvion vuodelle 2012 sekä hyväksyi toimintaja taloussuunnitelman kaudelle (liite 3). Yhteinen kirkkoneuvosto myös edellytti henkilöstösuunnitelman laatimista eläköitymisen hyödyntämiseksi yhdessä 2012 valmistuvan kiinteistöstrategian kanssa sekä päätti energiakustannusten pienentämiseksi laskea kaikkien kiinteistöjen lämpötilaa yhdellä asteella. Yhteinen kirkkoneuvosto lähetti talousarvion lausunnolle seurakuntaneuvostoille sekä talousarvion ja toiminta- ja taloussuunnitelman raportointi ja aikatauluehdotuksin yhteisen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. KIRKKOHERRAN EHDOTUS Anjalankosken seurakunnan seurakuntaneuvosto esittää lausuntonaan talousarvion 2012 sekä toiminta- ja taloussuunnitelman hyväksymistä sellaisenaan. Samalla seurakuntaneuvosto ilmaisee huolensa siitä, että seurakunnan ydintehtävään suunnatut määrärahat vähenevät suhteessa enemmän kuin vastaavat tukitoimien määrärahat. KÄSITTELY Käsittelyn aikana huomioitiin talousarviokirjan sivulla 21 yhtymän seurakuntatyön tehtäväalueella Palveleva puhelin kohdassa TYÖALAKATE TAE 2012 oleva painovirhe, oikean luku kohdassa Palveleva puhelin TYÖALAKATE TAE 2012 on

6 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 11/ Hyväksyttiin päätösehdotus. Pöytäkirjaan merkitään, että pykälien käsittelyjärjestys ja numerointi muuttuu tästä eteenpäin Lapsityönohjaajan viran täyttäminen Valkealan seurakunta on ilmaissut kiinnostuksensa yhteistyöhön lapsityön ohjaajan viran täyttämisessä. Inkeroisten seurakuntatalolla pidettiin palaveri Valkealan ja Anjalankosken seurakuntien edustajien kesken. Siihen osallistuivat kirkkoherra Marko Marttila ja lapsityönohjaaja Helena Kokkonen- Nurmela Valkealan seurakunnasta ja kirkkoherra Juhani Huovila, vt. lapsityönohjaaja Pirjo Byckling sekä luottamushenkilö Anne Mynttinen Anjalankosken seurakunnasta. Palaverissa todettiin ensinnäkin, että vallitsevan lainsäädännön puitteissa yhteinen lapsityönohjaajan virka kahden seurakunnan kesken ei ole mahdollinen. Jäljelle jäävät seuraavat kaksi vaihtoehtoa: 1. Lapsityönohjaajan virka olisi hallinnollisesti jommankumman seurakunnan virka. Toinen seurakunta hankkisi lapsityönohjaajan palvelut toiselta seurakunnalta sovittavan prosenttiosuuden mukaisesti. 2. Toisessa vaihtoehdossa molemmat seurakunnat säilyttäisivät omat lapsityönohjaajan virkansa, mutta täyttäisivät ne vain 50 %:sesti, jollain sama henkilö voisi toimia molemmissa viroissa. Tällöin lapsityönohjaajalla on virkapaikka molemmissa seurakunnissa ja hänen esimiehinään ovat sekä Valkealan että Anjalankosken kirkkoherra sen mukaisesti kumman seurakunnan alueella hän kulloinkin on työssä. Inkeroisissa pidetyssä palaverissa pohdittiin molempien mallien etuja ja haittoja. Käytännön viranhoito on molemmissa malleissa samanlaista, erot liittyvät hallinnollisiin rakenteisiin. Lapsityönohjaajan kannalta ensimmäisen vaihtoehdon puolesta puhuu se, että virka-ajot määritellystä virkapaikasta muihin kohteisiin oikeuttavat seurakunnan maksamaan kilometrikorvaukseen. Kahden virkapaikan mallissa ongelmaksi tulee se, että matkat kotoa toiseen virkapaikkaan pitenevät ja viranhaltijan omat matkakulut kasvavat. Valkealan seurakunnassa on tällä hetkellä työssä 7 lastenohjaajaa ja Anjalankosken seurakunnassa 10 lastenohjaajaa. Lapsityönohjaajan tehtävänkuvausta sekä vaativuusluokkamääritelmää tulee muuttuvassa tilanteessa tarkistaa, sillä suorien alaisten määrä kasvaa ja vastuu lisääntyy. Tällä hetkellä Valkealan seurakunnan lapsityönohjaajan vaativuusryhmä on Valkealan ja Anjalankosken seurakunnilla on valmius aloittaa yhteistyö lapsityönohjaajan viranhoidossa lukien, edellyttäen että paikalliset seurakuntaneuvostot löytävät yhteisen linjan siitä, kumman mallin mukaisesti yhteistyö järjestetään.

7 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 11/ Vaihtoehdoista ensimmäinen on hallinnollisesti keveämpi mutta samalla epäselvempi, toinen vaihtoehto taas hallinnon ja toiminnan kannalta selkeämpi. Kun lapsityö on molempien seurakuntien oma työmuoto, omat talousarviot, toimintasuunnitelmat ja kertomukset tehdään joka tapauksessa seurakunnittain. Kirkkoherra Juhani Huovila osallistuu Valkealan seurakuntaneuvoston kokoukseen. Kirkkoherran päätösesitys annetaan kokouksessa Valkealan seurakuntaneuvoston tapaamisen jälkeen. KIRKKOHERRAN EHDOTUS Annetaan kokouksessa KÄSITTELY Valkealan seurakuntaneuvosto on kokouksessaan päätynyt kannattamaan vaihtoehtoa, jossa lapsityönohjaajan virka olisi Valkealan seurakunnan virka ja lapsityönohjaajan palvelut Anjalankosken seurakunnalle olisivat ostopalveluita. Kirkkoherra Marko Marttila ja lapsityönohjaaja Helena Kokkonen-Nurmela Valkealan seurakunnasta selvittivät kokouksessa yhteistyön mahdollisuuksia ja vastasivat seurakuntaneuvoston kysymyksiin KIRKKOHERRAN KOKOUKSESSA ANTAMA EHDOTUS Laaditaan tehtävänkuvaukset Valkealan ja Anjalankosken seurakunnassa tehtävästä lapsityönohjaajan työstä sekä tutkitaan Anjalankosken seurakunnan oma työvoimakapasiteetti. Selvitysten pohjalta jatketaan neuvotteluja Valkealan seurakunnan kanssa. Hyväksyttiin kirkkoherran kokouksessa antama päätösehdotus Keskustelua kiinteistöselvityslausunnon antamisesta Kiinteistöselvityslausunto on annettava kiinteistöstrategiatyöryhmälle mennessä. Merkittiin tiedoksi Viranhaltijapäätökset merkitsee tiedoksi seuraavat viranhaltijapäätökset:

8 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 11/ kirkkoherran viranhaltijapäätökset ajalta varhaisnuorisotyönohjaajan viranhaltijapäätökset ajalta Merkittiin tiedoksi 157. Ilmoitusasiat Ei ilmoitusasioita Muut asiat 1.Minna ja Tommi Nikin nimikkolähettisopimus. Suomen Lähetysseura on ehdottanut Viroon lähetystyöhön lähtevien Minna ja Tommi Nikin ottamista Anjalankosken seurakunnan nimikkoläheteiksi. Päätettiin alustavasti nimikkolähettisopimuksen tekemisestä Minna ja Tommi Nikin kanssa. 2.n seuraava kokous Seuraava kokous on torstaina klo 17, kokouspaikka ilmoitetaan myöhemmin. Merkittiin tiedoksi Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus Puheenjohtaja antaa oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen, jotka liitetään pöytäkirjaan, (liite 4) Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

9 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 11/ Pöytäkirjan allekirjoitukset: ELINA LEHTOMÄKI Elina Lehtomäki, puheenjohtaja PAULIINA AHTOLA Pauliina Ahtola, sihteeri Pöytäkirjan tarkastus: Kouvola MARJATTA RASKINEN Marjatta Raskinen MARJA-LEENA VAINIO Marja-Leena Vainio Pöytäkirja on yleisesti nähtävillä seurakuntatoimistossa seurakuntatoimiston aukioloaikoina ja ilmoitus nähtävillä pitämisestä seurakuntatoimiston ilmoitustaululla lähtien nähtävillä olon loppuun asti.

Läsnä jäsenet Pesonen Johanna vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Pesonen Johanna vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 9/2012 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina 4.12.2012 klo 16.00 17.17 Paikka Puhjonrannan kurssikeskus, Pihlaja-luokka Läsnä et Pesonen Johanna

Lisätiedot

Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen Tuomala Hannu jäsen Vainio Marja-Leena jäsen

Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen Tuomala Hannu jäsen Vainio Marja-Leena jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2018 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.2.2018 klo 17-18.38 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Eija Murto kirkkoherra, pj. Jalo Erkki

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 10/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina klo 17.00 20.10 Paikka Anjalan seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2012 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.11.2012 klo 17.00-18.30 Paikka Ummeljoen kyläkirkkoa Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Eija Murto kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Eija Murto kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2017 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina 7.11.2017 klo 17-20.17 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Eija Murto kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 7/2013 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 3.10.2013 klo 17.00-19.48 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen.

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2014 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika keskiviikkona 5.11.2014 klo 17.00-19.56 Paikka Myllykosken seurakuntakoti Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo. Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Mynttinen Anne jäsen

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo. Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Mynttinen Anne jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 7/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 17.00 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Ahola Pekka Halme

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 6/2016 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.9.2016 klo 17.00 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Aika keskiviikkona 15.6.2011 klo 17.00 19.01 Anjalan seurakuntatalo

Aika keskiviikkona 15.6.2011 klo 17.00 19.01 Anjalan seurakuntatalo ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 6/2011 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika keskiviikkona klo 17.00 19.01 Paikka Anjalan seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja. Raskinen Marjatta.

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja. Raskinen Marjatta. Pöytäkirja 08/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Nenonen-Mörsäri Sirkku jäsen, saapui klo 18.

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Nenonen-Mörsäri Sirkku jäsen, saapui klo 18. ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2014 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 6.2.2014 klo 18.00-20.55 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 5/2016 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.6.2016 klo 17.00-19.40 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 9/2011 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 17.00 19.20 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 2/2016 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 10.3.2016 klo 17.00 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 9/2016 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 15.12.2016 klo 16-17.38 Paikka Puhjonrannan kurssikeskus Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 2/2011 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 17.00 20.18 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj., poistuneena

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 3/2015 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 12.3.2015 klo 17.00-19.13 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Vainio Marja-Leena jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Vainio Marja-Leena jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 3/2014 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 3.4.2014 klo 17.00-19.50 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2016 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 4.2.2016 klo 17.00-20.39 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja Jalo Erkki jäsen, paikalla

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja Jalo Erkki jäsen, paikalla ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2016 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 10.11.2016 klo 15.30-19.45 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasali Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Pöytäkirja 5/ Kouvolan seurakuntayhtymä - Anjalankosken seurakuntaneuvosto. Anjalankosken srk-neuvoston kokous.

Pöytäkirja 5/ Kouvolan seurakuntayhtymä - Anjalankosken seurakuntaneuvosto. Anjalankosken srk-neuvoston kokous. Pöytäkirja 5/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija Lehtomäki Elina Jalo Erkki Pesonen

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 3/2016 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 7.4.2016 klo 17.00-19.25 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina Pöytäkirja 1/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4 Heino Matti Jaakkola Alpo Kirkkopelto-Marttila

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Tähtinen Sanna Vainio Marja-Leena

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Tähtinen Sanna Vainio Marja-Leena Pöytäkirja 2/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA /

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA / 1 / 8 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 1.12.2011 klo 17.00 18.30 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, pj. Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

Aika tiistaina klo (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo )

Aika tiistaina klo (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo ) ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 6/2017 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina 5.9.2017 klo 17 21 (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo 19.40-19.45) Paikka Inkeroisten seurakuntatalo

Lisätiedot

Pöytäkirja. Puhjonrannan kurssikeskus. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Vainio Marja-Leena. Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Puhjonrannan kurssikeskus. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Vainio Marja-Leena. Viljakainen Hannele Pöytäkirja 10/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 16:30 Puhjonrannan kurssikeskus Osallistujat Murto Eija Lehtomäki Elina Jalo Erkki Korri Ritva Pesonen Risto Pokki Teuvo

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.4.2015 klo 17.00-19.12 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen, poistui klo 18.

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen, poistui klo 18. ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 7/2014 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.10.2014 klo 17.00-18.59 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 6/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 3.9.2015 klo 17.00-20.29 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta Pöytäkirja 09/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Koivisto Päivi Kälviäinen Sakari jäsen Leppänen Pertti jäsen. Raskinen Marjatta jäsen Sipiläinen Jouni jäsen. Ylä-Outinen Ilkka varajäsen

Koivisto Päivi Kälviäinen Sakari jäsen Leppänen Pertti jäsen. Raskinen Marjatta jäsen Sipiläinen Jouni jäsen. Ylä-Outinen Ilkka varajäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2009 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 17.00 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Suutari Olavi puheenjohtaja Huovila Juhani kirkkoherra

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Vainio Marja-Leena jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Vainio Marja-Leena jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 2/2014 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 13.3.2014 klo 17.00-19.40 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4. Raskinen Marjatta. Vainio Marja-Leena. Tähtinen Sanna Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4. Raskinen Marjatta. Vainio Marja-Leena. Tähtinen Sanna Viljakainen Hannele Pöytäkirja 4/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika klo 17:00 (tauko 18.42 18.45) Kokouspaikka Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4 Osallistujat Murto Eija Lehtomäki Elina Korri Ritva

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Pesonen Risto jäsen, poistui klo 18.

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Pesonen Risto jäsen, poistui klo 18. ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 2/2017 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 2.2.2017 klo 17-19.40 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Aika torstaina klo (tauko ) Inkeroisten seurakuntatalo

Aika torstaina klo (tauko ) Inkeroisten seurakuntatalo ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2018 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 3.5.2018 klo 17-19.40 (tauko 18.42 18.45) Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Eija Murto kirkkoherra,

Lisätiedot

Aika tiistaina klo 17 (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo )

Aika tiistaina klo 17 (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo ) ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 7/2017 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina 3.10.2017 klo 17 (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo 18.51-18.56) Paikka Inkeroisten seurakuntatalo

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

kokouksen puheenjohtaja

kokouksen puheenjohtaja PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (8) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 17.00 17.55 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus,, Sali Läsnä Ylikangas Kimmo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., kokouksen puheenjohtaja 57. :n aikana Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., kokouksen puheenjohtaja 57. :n aikana Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2012 Sivu 1 (12) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 17.00 20.13 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj., kokouksen

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 17.41 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet, läsnä Gärdström Keijo pj., 114 Ainali

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Vainio Marja-Leena jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Vainio Marja-Leena jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 5/2014 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 12.6.2014 klo 16.00 18.26 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 19. päivä lokakuuta 2016 klo Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, Kuusankoski

Aika Keskiviikko 19. päivä lokakuuta 2016 klo Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 (8) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 19. päivä lokakuuta 2016 klo 17.00 18.05 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen

Lisätiedot

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2017 1 AIKA To 15.6.2017 klo 17.00. PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, 41940 Vesanka Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Raskinen Marjatta jäsen. Tuomala Hannu jäsen Tähtinen Sanna jäsen Vainio Marja-Leena jäsen Varjola Liisa jäsen, läsnä klo

Raskinen Marjatta jäsen. Tuomala Hannu jäsen Tähtinen Sanna jäsen Vainio Marja-Leena jäsen Varjola Liisa jäsen, läsnä klo ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2015 Sivu 1 (10) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.11.2015 klo 17.00-19.52 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen. Vainio Marja-Leena jäsen. muut Ahtola Pauliina kokouksen sihteeri

Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen. Vainio Marja-Leena jäsen. muut Ahtola Pauliina kokouksen sihteeri ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 2/2013 Sivu 1 (11) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 14.2.2013 klo 17.00-19.10 Paikka Sippolan seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 3/2016 Kokousaika Tiistai 13.12.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 28 Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Lisätiedot

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja 4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO Tiistaina 27.11.2018 klo 18.30 Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, 08500 Lohja K O K O U S K U T S U Lohjan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4, Inkeroinen. Osallistujat kirkkoherra, puheenjohtaja. Kirkkopelto-Marttila Anita

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4, Inkeroinen. Osallistujat kirkkoherra, puheenjohtaja. Kirkkopelto-Marttila Anita Pöytäkirja 2/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4, Inkeroinen Osallistujat Murto Eija kirkkoherra, puheenjohtaja Suutari Tero

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 16.10.2017 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.10.2017 AIKA maanantaina 23.10.2017 klo 16.00 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 28.12.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 40 - Kokouksen avaus 41 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (13) klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (13) klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 13.12.2018 1 (13) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka 13.12.2018 klo 17.00 18.20. Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 36 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 37 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 KV

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 11.30 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) KIRKKONEUVOSTO 7.12.2009 10/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) KIRKKONEUVOSTO 7.12.2009 10/2009 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) Aika Maanantai 7.12.2009 klo 16.00 16.40 Paikka Hautausmaat, Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Matti Kurvinen puheenjohtaja Hannu Hyttinen

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 6.11.2018 klo 17 17.45 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren 149 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013 KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta 2013 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) KOKOUSAIKA 23.11.2016 klo 17 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Hassinen Arja Hämäläinen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo Aika Asialista / Keskiviikko 18.4.2018 klo 17.40 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Neuvotteluhuone, Kirkkokatu

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh.

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2007 Aika: tiistaina 13.11.2007 klo 18.00 19.55 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä ASIALISTA 67 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.12.2017 klo 18.00 JOULURUOKAILU KLO 17.30. KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet, läsnä Gärdström Keijo pj. 1 5 Ainali

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Kokousaika 14.12.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, INKEROINEN. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, INKEROINEN. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti Pöytäkirja 3/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, 46900 INKEROINEN Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 Kokousaika 28.12.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 36 Kokouksen avaus 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 38 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 Kokousaika 17.12.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 38 Kokouksen avaus 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 40 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1(8) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1(8) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1(8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2017 Aika ja paikka Ke 8.11.2017 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Aika torstaina klo (neuvottelutauko klo ) Inkeroisten seurakuntatalo

Aika torstaina klo (neuvottelutauko klo ) Inkeroisten seurakuntatalo ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 3/2017 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 6.4.2017 klo 17-19.46 (neuvottelutauko klo 19.27-19.31) Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (7) Seurakuntaneuvosto jäsen, II Kotiseurakunta. jäsen, I Meidän kirkko. jäsen, III Elävä srk

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (7) Seurakuntaneuvosto jäsen, II Kotiseurakunta. jäsen, I Meidän kirkko. jäsen, III Elävä srk VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 2.9. 1(7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 2.9.2015 klo 16.30-19.25 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko Askola-Mauno Kikko Holttinen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 Aika ja paikka Reposaaren pappila 6.11.2017 klo 18.00-19.21 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 17 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj. p. 040 591 8415

Lisätiedot