Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen"

Transkriptio

1 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 9/2016 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo Paikka Puhjonrannan kurssikeskus Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja Jalo Erkki Korri Ritva Pesonen Risto Pokki Teuvo Raskinen Marjatta Raukko Jussi Riikonen Kyösti Suutari Tero Tuomala Hannu Vainio Marja-Leena Varjola Liisa muut Mynttinen Anne kokouksen sihteeri poissa Viljakainen Hannele Tähtinen Sanna Asiat Käsiteltävät asiat: 125. Kokouksen avaus 126. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 127. Pöytäkirjantarkastajien valinta 128. Työjärjestyksen hyväksyminen 129. Anjalankosken seurakunnan kirkkoherran virka 130. Kannanotto kirkkoherran vaalitapaan 131. Anjalankosken seurakunnan kolehtisuunnitelma ajalle Anjalankosken seurakunnan ohjesäännön muuttaminen 133. Lastenohjaajan toimen täyttäminen 134. Lausunto Puhjonrannasta 135. Toteumavertailu Vastuukatteen ylityspyyntö 137. Ilmoitusasiat 138. Muut asiat 139. Oikaisuvaatimukset ja valitusohjeet 140. Kokouksen päättäminen

2 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/ Alkuhartaus ja kokouksen avaus Kirkkoherra Heikki Heinosen pitämän alkuhartauden ja yhdessä lauletun joululaulun jälkeen puheenjohtaja Elina Lehtomäki avasi kokouksen Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen on kuuluu puheenjohtajan lisäksi 14 tä. KL 7:4,1 Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet istä on saapuvilla. Srkn 1/11: että kokoukset kutsutaan koolle lähettämällä ille kirjallinen kokouskutsu siten, että kutsu asialistoineen on ellä viimeistään 5 päivää ennen kokousta. Mikäli esityslistaa ei saada kokouskutsun mukaan, on sekin toimitettava ille viimeistään 3 päivää ennen kokousta. PUHEENJOHTAJAN EHDOTUS Toimitetaan nimenhuuto ja todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Toimitetun nimenhuudon jälkeen todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastajien valinta Anjalankosken seurakuntaneuvoston ohjesääntö 1:5, 2 Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, seurakuntaneuvosto kokouksessaan. Jos pöytäkirjantarkastajat ja puheenjohtaja eivät ole yksimielisiä pöytäkirjan sisällöstä, seurakuntaneuvosto tarkastaa pöytäkirjan seuraavassa kokouksessa. PUHEENJOHTAJAN EHDOTUS valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka samalla toimivat ääntenlaskijoina. Aakkosjärjestystä noudattaen tarkastusvuorossa ovat Tero Suutari ja Hannu Tuomala. Sovitun käytännön mukaisesti pöytäkirja tarkastetaan sähköisesti ke ja tarkastajat allekirjoittavat pöytäkirjan ennen seuraavan kokouksen alkua. Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Tero Suutari ja Hannu Tuomala. Pöytäkirja tarkastetaan sähköisesti keskiviikkona ja allekirjoitetaan ennen seuraavan kokouksen alkua.

3 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/ Kokouksen työjärjestys PUHEENJOHTAJAN EHDOTUS Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi ja lisätään käsiteltäväksi 138. :ssä Muut asiat terveiset henkilöstöpalvelun johtokunnasta, Marja-Leena Vainio ja kiinteistöpalvelun johtokunnasta, Jussi Raukko. Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys ja 138. Muut asiat käsiteltäviksi päätösehdotuksen mukaisella tavalla Anjalankosken seurakunnan kirkkoherran virka Tuomiokapituli on myöntänyt lähtien eron kirkkoherra Heikki Heinoselle eläkkeelle jäämistä varten. Nyt tuomiokapituli pyytää seurakuntaneuvostolta KJ 6:16 mukaista lausuntoa kirkkoherran viran erityisistä tarpeista, liite 1. KIRKKOHERRAN EHDOTUS keskustelee Anjalankosken kirkkoherran viran erityisistä tarpeista. Seurakunnan kirkkoherralta odotetaan selkeää johtajuutta ja taitoa johtaa seurakuntaa myös muutosten aikoina. Lisäksi hyvä yhteistyökyky sekä kannustava johtamistapa ovat viranhoidon keskeisiä piirteitä. Yhteistyökykyä tarvitaan erityisesti yhteistyössä yhtymän taholla. Koska seurakunnan alueella on neljä aluetta, on tärkeätä olla tasapuolinen ja oikeudenmukainen niiden kesken. keskusteli kirkkoherranviran erityisistä tarpeista ja päätyi pitämään tärkeinä seuraavia seikkoja: Seurakunnan kirkkoherralta odotetaan selkeää hengellistä sekä muuta johtajuutta ja taitoa johtaa seurakuntaa myös muutosten aikoina. Lisäksi hyvä yhteistyökyky sekä kannustava johtamistapa sekä talousasioiden tuntemus ovat viranhoidon keskeisiä piirteitä. Yhteistyökykyä tarvitaan erityisesti yhteistyössä yhtymän taholla. Koska seurakunnalla on neljä aluetta, on tärkeää olla tasapuolinen ja oikeudenmukainen niiden kesken Kannanotto kirkkoherran vaalitapaan Nykyisten säännösten mukaan seurakunnan kirkkoherra valitaan edelleen ensisijaisesti välittömillä valleilla. n pyynnöstä tuomiokapituli voi kuitenkin päättää, että kirkkoherra valitaan vaalilla, jonka toimittaa, seurakuntayhtymän ollessa kyseessä, seurakuntaneuvosto.

4 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/ KIRKKOHERRAN EHDOTUS keskustelee kirkkoherran vaalitavasta ja antaa lausunnon tuomiokapitulille. keskusteli kirkkoherran vaalin vaalitavasta ja suoritettiin äänestys, jossa välitön vaali sai 10 ääntä ja välillinen 3 ääntä. n pyytää tuomiokapitulilta lupaa kirkkoherran vaalin toteuttamiseen välittömillä vaaleilla Anjalankosken seurakunnan kolehtisuunnitelma ajalle Aluepappien laatima kolehtisuunnitelma ajalle , liite 2. KIRKKOHERRAN EHDOTUS Vahvistetaan Anjalankosken seurakunnan kolehtisuunnitelma ajalle Vahvistettiin Anjalankosken seurakunnan kolehtisuunnitelma ajalle Anjalankosken seurakuntaneuvoston ohjesäännön muuttaminen Kouvolan seurakuntayhtymässä on valmisteltu seurakuntaneuvostoille yhtenäinen johtosääntö päätösten sujuvuuden takaamiseksi, liite 3. KIRKKOHERRAN EHDOTUS hyväksyy liitteenä 3 olevan seurakuntaneuvoston ohjesäännön siten, että Kirkon palvelukeskuksen (Kipa) kautta tehdyistä päätöksistä ei pidetä päätösluetteloa, eikä niistä ole siirto-oikeutta ja lähettää ohjesäännön Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituliin vahvistettavaksi. Hyväksyttiin kirkkoherran tekemä päätösehdotus Lastenohjaajan toimen täyttäminen Lapsi- ja perhetyön hoitamiseksi esitetään valmistuvan lastenohjaajan palkkaamista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vuoden 2017 alusta, liite 4. KIRKKOHERRAN EHDOTUS Palkataan Minna Halonen lastenohjaajaksi lähtien. Viikoittainen työaika on h 30 min ja lähtien 38 h 45 min. Lähiesimiehenä toimii lapsityönohjaaja Helena Kokkonen- Nurmela. Toimipaikkana kevään 2017 on Anjala.

5 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/ Hyväksyttiin päätösehdotus Lausunto Puhjonrannasta Suunnittelutoimikunta on kokouksessaan , 32, pyytänyt lausuntoa Puhjonrannan kurssikeskuksen osalta mennessä ottaen huomioon, että kurssikeskus on kiinteistöstrategian kakkosluokassa, liite 5. KIRKKOHERRAN EHDOTUS Puhjonrannan kurssikeskus tulee säilyttää yhtymän leiri- ja retkitoiminnan käytössä. Anjalankosken seurakunta pitää Puhjonrannassa vuosittain 8-10 leiriä. Paikka on tullut tutuksi ja leirien pitäminen on toiminut hyvin. Mahdollisuus leirien perusvarustuksen säilyttämiseen paikan päällä helpottaa huomattavasti leirien pitämistä. Yhtymän muissa leirikeskuksissa ei ole riittävää kapasiteettia seurakuntien monilukuisille leireille. Myöskään yhtymän ulkopuolelta ei löydy leireille asianmukaista pitopaikkaa. Lisäksi Puhjo on toimiva ja kehittyvä kokonaisuus, jossa yhdessä henkilökunnan kanssa olemme viime vuosina saaneet kehitettyä leiritoimintaa ja olosuhteita lasten ja nuorten leirejä palvelevaksi. Hyväksyttiin päätösehdotus. Lausunto toimitetaan suunnittelutoimikunnalle Toteumavertailu Toteumavertailu 1-10/2016, liite 6. KIRKKOHERRAN EHDOTUS Merkitään tiedoksi Vastuukatteen ylityspyyntö Musiikkityö ja ystävyysseurakuntatyö anovat lupaa tehtäväalueen vastuukatteen ylitykseen. Syynä ylitykseen kustannusten siirtyminen edelliseltä vuodelta vuodelle 2016 ja tehtäväalueelle budjetoinnin muuttuminen. KIRKKOHERRAN EHDOTUS hyväksyy ylityspyynnöt.

6 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/ Hyväksyttiin pyynnöt ylittää vastuukatteet, musiikkityö n eur ja ystävyysseurakuntatyö n eur, toteamalla, että ylitys ei aiheuta seurakuntatason vastuukatteen ylitystä Ilmoitusasiat 1. Hankinnat moottoripajalle LC Kaipiaisen antaman avustuksen rahoilla. 2. Nuorisotyön virka, tilanne. 3. n seuraava kokous on to klo 15 Myllykosken kirkon seurakuntasalissa. Kevään 2017 muut kokoukset, kokouspaikka Inkeroisten seurakuntatalo: To klo 17 To klo 17 To klo 17 sekä Ti 9.5. tai Ke , päätetään myöhemmin 138. Muut asiat 1. Marja-Leena Vainio toi terveiset henkilöstöpalvelun johtokunnasta 2. Jussi Raukko toi terveisen kiinteistöpalvelun johtokunnasta 139. Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus Puheenjohtaja antaa oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen, jotka liitetään pöytäkirjaan, liite Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja kiitti osallistujia ja päätti kokouksen klo

7 ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/ Pöytäkirjan allekirjoitukset: ELINA LEHTOMÄKI Elina Lehtomäki, puheenjohtaja ANNE MYNTTINEN Anne Mynttinen, sihteeri Pöytäkirjan tarkastus: Kouvola TERO SUUTARI Tero Suutari HANNU TUOMALA Hannu Tuomala Pöytäkirja on yleisesti nähtävillä seurakuntatoimistossa seurakuntatoimiston aukioloaikoina ja ilmoitus nähtävillä pitämisestä seurakunnan ilmoitustaululla lähtien nähtävilllä olon loppuun asti.

Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen Tuomala Hannu jäsen Vainio Marja-Leena jäsen

Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen Tuomala Hannu jäsen Vainio Marja-Leena jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2018 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.2.2018 klo 17-18.38 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Eija Murto kirkkoherra, pj. Jalo Erkki

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 6/2016 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.9.2016 klo 17.00 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 3/2016 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 7.4.2016 klo 17.00-19.25 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 2/2016 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 10.3.2016 klo 17.00 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 5/2016 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.6.2016 klo 17.00-19.40 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2016 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 4.2.2016 klo 17.00-20.39 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.4.2015 klo 17.00-19.12 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Pöytäkirja. Puhjonrannan kurssikeskus. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Vainio Marja-Leena. Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Puhjonrannan kurssikeskus. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Vainio Marja-Leena. Viljakainen Hannele Pöytäkirja 10/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 16:30 Puhjonrannan kurssikeskus Osallistujat Murto Eija Lehtomäki Elina Jalo Erkki Korri Ritva Pesonen Risto Pokki Teuvo

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2012 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.11.2012 klo 17.00-18.30 Paikka Ummeljoen kyläkirkkoa Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Tähtinen Sanna Vainio Marja-Leena

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Tähtinen Sanna Vainio Marja-Leena Pöytäkirja 2/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 10/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina klo 17.00 20.10 Paikka Anjalan seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 7/2013 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 3.10.2013 klo 17.00-19.48 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 3/2015 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 12.3.2015 klo 17.00-19.13 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Aika tiistaina klo (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo )

Aika tiistaina klo (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo ) ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 6/2017 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina 5.9.2017 klo 17 21 (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo 19.40-19.45) Paikka Inkeroisten seurakuntatalo

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 6/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 3.9.2015 klo 17.00-20.29 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina Pöytäkirja 1/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4 Heino Matti Jaakkola Alpo Kirkkopelto-Marttila

Lisätiedot

Aika keskiviikkona 15.6.2011 klo 17.00 19.01 Anjalan seurakuntatalo

Aika keskiviikkona 15.6.2011 klo 17.00 19.01 Anjalan seurakuntatalo ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 6/2011 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika keskiviikkona klo 17.00 19.01 Paikka Anjalan seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta Pöytäkirja 09/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Pöytäkirja 5/ Kouvolan seurakuntayhtymä - Anjalankosken seurakuntaneuvosto. Anjalankosken srk-neuvoston kokous.

Pöytäkirja 5/ Kouvolan seurakuntayhtymä - Anjalankosken seurakuntaneuvosto. Anjalankosken srk-neuvoston kokous. Pöytäkirja 5/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija Lehtomäki Elina Jalo Erkki Pesonen

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Nenonen-Mörsäri Sirkku jäsen, saapui klo 18.

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Nenonen-Mörsäri Sirkku jäsen, saapui klo 18. ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2014 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 6.2.2014 klo 18.00-20.55 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo. Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Mynttinen Anne jäsen

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo. Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Mynttinen Anne jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 7/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 17.00 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Ahola Pekka Halme

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Pesonen Risto jäsen, poistui klo 18.

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Pesonen Risto jäsen, poistui klo 18. ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 2/2017 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 2.2.2017 klo 17-19.40 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Vainio Marja-Leena jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Vainio Marja-Leena jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 3/2014 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 3.4.2014 klo 17.00-19.50 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Eija Murto kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Eija Murto kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2017 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina 7.11.2017 klo 17-20.17 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Eija Murto kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Aika tiistaina klo 17 (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo )

Aika tiistaina klo 17 (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo ) ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 7/2017 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina 3.10.2017 klo 17 (kokous keskeytettiin tauon ajaksi klo 18.51-18.56) Paikka Inkeroisten seurakuntatalo

Lisätiedot

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 2/2011 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 17.00 20.18 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj., poistuneena

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 17.49 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet, läsnä Gärdström Keijo pj. 99 Ainali

Lisätiedot

Aika torstaina klo (neuvottelutauko klo ) Inkeroisten seurakuntatalo

Aika torstaina klo (neuvottelutauko klo ) Inkeroisten seurakuntatalo ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 3/2017 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 6.4.2017 klo 17-19.46 (neuvottelutauko klo 19.27-19.31) Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et

Lisätiedot

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 9/2011 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 17.00 19.20 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, INKEROINEN. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, INKEROINEN. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti Pöytäkirja 3/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, 46900 INKEROINEN Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen, poistui klo 18.

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen, poistui klo 18. ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 7/2014 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.10.2014 klo 17.00-18.59 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Läsnä Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Koivisto Päivi Kälviäinen Sakari jäsen Leppänen Pertti jäsen. Raskinen Marjatta jäsen Sipiläinen Jouni jäsen. Ylä-Outinen Ilkka varajäsen

Koivisto Päivi Kälviäinen Sakari jäsen Leppänen Pertti jäsen. Raskinen Marjatta jäsen Sipiläinen Jouni jäsen. Ylä-Outinen Ilkka varajäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2009 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 17.00 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Suutari Olavi puheenjohtaja Huovila Juhani kirkkoherra

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja Jalo Erkki jäsen, paikalla

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja Jalo Erkki jäsen, paikalla ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2016 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 10.11.2016 klo 15.30-19.45 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasali Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2017. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2017. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 13.9.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 13.9.2017 klo 17.30 19.10 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 12.12.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 22.3.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 9.4.2015 klo 17.30 18.53 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 56 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4, Inkeroinen. Osallistujat kirkkoherra, puheenjohtaja. Kirkkopelto-Marttila Anita

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4, Inkeroinen. Osallistujat kirkkoherra, puheenjohtaja. Kirkkopelto-Marttila Anita Pöytäkirja 2/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4, Inkeroinen Osallistujat Murto Eija kirkkoherra, puheenjohtaja Suutari Tero

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.30-18.07. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Aika torstaina klo (tauko ) Inkeroisten seurakuntatalo

Aika torstaina klo (tauko ) Inkeroisten seurakuntatalo ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2018 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 3.5.2018 klo 17-19.40 (tauko 18.42 18.45) Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Eija Murto kirkkoherra,

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 8.4.2015 klo 16.30-18.50 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko pj/khra/, esteell. 45, poistui

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.12.2017 klo 17.30 18.15 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Aika torstaina klo Puhjonrannan kurssikeskus

Aika torstaina klo Puhjonrannan kurssikeskus ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 11/2011 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 16.00 17.56 Paikka Puhjonrannan kurssikeskus Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Pesonen Risto jäsen, poistui klo Raskinen Marjatta Riikonen Kyösti

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Pesonen Risto jäsen, poistui klo Raskinen Marjatta Riikonen Kyösti Pöytäkirja 07/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Asialista Humaljärven maja, Humalniementie 410, Pulsa

Asialista Humaljärven maja, Humalniementie 410, Pulsa Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.8.2016 klo 17.00 19.19 Paikka Humaljärven maja, Humalniementie 410, Pulsa ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.11.2016 klo 17.30 18.23 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.11.2017 klo 17.30 18.02 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (6) Seurakuntaneuvosto

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (6) Seurakuntaneuvosto VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 6.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 6.4.2016 klo 16.30-18.07 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Larvi Merja jäsen, vs.kirkkoherra, pj Askola-Mauno

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti Pöytäkirja 6/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika klo 17:00 (tauko 18.50-18.57) Kokouspaikka Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Lehtomäki

Lisätiedot

Asialista Keskiviikko klo _

Asialista Keskiviikko klo _ Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 7.2.2018 klo 18.00 _ Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4. Raskinen Marjatta. Vainio Marja-Leena. Tähtinen Sanna Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4. Raskinen Marjatta. Vainio Marja-Leena. Tähtinen Sanna Viljakainen Hannele Pöytäkirja 4/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika klo 17:00 (tauko 18.42 18.45) Kokouspaikka Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4 Osallistujat Murto Eija Lehtomäki Elina Korri Ritva

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Kurun kappelineuvosto 30.9.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Perjantai 30.9.2016 klo 18.00 22.27 Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Pesonen Johanna vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Pesonen Johanna vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 9/2012 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina 4.12.2012 klo 16.00 17.17 Paikka Puhjonrannan kurssikeskus, Pihlaja-luokka Läsnä et Pesonen Johanna

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 11.4.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 11.4.2018 klo 17.30 18.55 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh.

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2007 Aika: tiistaina 13.11.2007 klo 18.00 19.55 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä ASIALISTA 67 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo Aika Asialista / Keskiviikko 18.4.2018 klo 17.40 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Neuvotteluhuone, Kirkkokatu

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 143 Kirkkovaltuusto Aika: 28.2.2017 klo 18.00 18.35 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Fonsell Tarja vara Haho Eevi vara Hakamäki

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 9.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 11.4.2014

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 9.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 11.4.2014 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 9.4. 1(6) VALKEALAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 9.4.2014 klo 16.30-17.55 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko, kirkkoherra,pj

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 22.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntakoti SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto /6

Seurakuntaneuvosto /6 Seurakuntaneuvosto 99-109 30.10.2014 1/6 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 30.10.2014 Paikka: Korson seurakuntakeskus, kokoustila Osallistujat: Pirkko Yrjölä puheenjohtaja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo 1 Aika Perjantai 10.2.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Helinä Ylikännö Anni

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 16.8.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot