KIRKKONEUVOSTO 6/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIRKKONEUVOSTO 6/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 9.9.2014"

Transkriptio

1 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 6/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS sivu 43. Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus Rippikoulut Toimintasuunnitelman ja talousarvion laadintaohjeet vuodelle 2015 ( ) Tulos- ja rahoituslaskelma sekä talousarvion toteutumisvertailu Muut asiat Induktiosilmukat Peurasaaren kappelin risti Maalämpö Paattionlehdon viemäröinnit Kokousajat Lauluilta... 8

2 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/ (10) 43. Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus Kirkkoneuvosto Tiina Väkeväiselle on myönnetty virkavapautta Nuorisotyöstä vastaavan Juha Taanilan ja kirkkoherra Markku Korpelan mukaan sijaista tarvitaan ajalle Viransijaisuudesta on julkaistu ilmoitus, jossa hakuaikaa on saakka. Esitys vs. khra: Nuorisotyönohjaajan viransijainen palkataan ajalle Kirkkoherra ja nuorisotyöstä vastaava tekevät hakuajan päättymisen jälkeen esityksen kirkkoneuvostolle viransijaisesta. Päätösesitys hyväksyttiin. Kirkkoneuvosto Nuorisotyöstä vastaava Juha Taanila ja kirkkoherra Markku Korpela haastattelevat viransijaisuutta hakeneet, joilla on suoritettuna virkaan kelpoisuuden antava tutkinto. Kirkkoherra tekee esityksen kokouksessa. Esitys khra: Nuorisotyönohjaajan viransijaisuuteen valitaan Jenni Kallio. Merkittiin, että hakijoita viransijaisuuteen oli neljä: Jenni Kallio, Minna Timonen, Elisa Mäkinen ja Henna Kauppinen. Hakijoista Kalliolla ja Mäkisellä on virkaan kelpoisuuden antava tutkinto. Kirkkoherra ja nuorisotyöstä vastaava Juha Taanila haastattelivat Kallion Mäkinen ilmoitti, että ei tule haastatteluun eikä ole käytettävissä viransijaisuuteen. Kirkkoneuvosto valitsi viransijaiseksi Jenni Kallion. Kirkkoneuvosto Nuorisotyönohjaajan viransijaiseksi valittu Jenni Kallio ilmoitti, että ei tule virkaa vastaanottamaan. Esitys khra: Merkitään tiedoksi, että kirkkoherra on palkannut nuorisotyönohjaajan viransijaiseksi Henna Kauppisen saakka. Merkitään tiedoksi.

3 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/ (10) 44. Rippikoulut 2015 Kemin seurakunnan rippikoulutiimi esittää vuoden 2015 rippikouluja järjestettävän seuraavalla tavalla: Talvirippikoulu: Aloitus syksyllä 2014 ja konfirmaatio maaliskuussa 2015 Leiririppikouluja neljä. Aloitus syksyllä 2014, talvileiri jokaiselle ryhmälle Saarenottassa yhden yön leirinä. Leirijaksot Saarenottassa järjestetään kesäheinäkuussa 2015 maanantaista lauantaihin. Konfirmaatiot leirijakson jälkeen pidetään sunnuntaina Kemin kirkossa. Yhden yön leirit: Leirijaksot: konfirmaatio Kemin kirkko konfirmaatio Kemin kirkko konfirmaatio Kemin kirkko konfirmaatio Kemin kirkko Eritysrippikoulu kehitysvammaisille yhteistyössä Rovaniemen kanssa vuoden 2015 aikana. Aikuisrippikouluja järjestetään tarpeen mukaan. Leirimaksu leiririppikouluissa on 70 euroa. Erityisrippikoulussa leirimaksu määräytyy kustannusten perusteella. Talvi- ja aikuisrippikoulut ovat ilmaisia. Esitys khra: Kirkkoneuvosto hyväksyy rippikoulutiimin esityksen mukaisesti vuoden 2015 rippikoulusuunnitelman. Kirkkoneuvosto päättää, että rippileirimaksua ei peritä sellaiselta rippikoululaiselta, jonka vanhemmat tai samassa taloudessa olevat molemmat huoltajat ovat työttöminä ja KELA:n maksamalla peruspäivärahalla. Sama maksuvapautuksen peruste koskee rippikoululaisen työtöntä yksinhuoltajaa. Peruspäivärahaa koskeva todistus on esitettävä taloustoimistolle maksuvapautuksen saamiseksi. Päätösesitys hyväksyttiin.

4 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/ (10) 48. Toimintasuunnitelman ja talousarvion laadintaohjeet vuodelle 2015 ( ) Talousjohtaja on antanut vuoden 2015 ja suunnitelmavuosien toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta seuraavat ohjeet tehtäväalueiden toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta vastaaville viranhaltijoille. Toimintasuunnitelman sanallisen osuuden jäsentely on hieman muuttunut aikaisemmasta. Jäsentelyn muutoksesta talousjohtaja on ollut sähköpostitse yhteydessä talouden ja hallinnon työryhmään, jonka jäsenet ovat omalta osaltaan sen hyväksyneet. Toimintasuunnitelman ja talousarvion laadintaohjeet vuodelle 2015 ( ) 1. Laadinnan perusteet Kemin seurakunnan vuoden 2015 toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus laaditaan tehtäväaluekohtaisesti. Talousarvioehdotuksen perustana on vuoden 2014 hyväksytyn talousarvion yhteydessä hyväksytty suunnitelmavuosi 2015 (raami). 2. Toimintasuunnitelman ja talousarvion laatiminen Toimintasuunnitelman runko on hieman muuttunut aikaisemmasta. Toimintasuunnitelma on ehdottomasti laadittava uuden rungon mukaisten otsikoiden alle jäsenneltynä. Tämä sen vuoksi, että yhtenäiseen muotoon laaditusta toimintasuunnitelmasta saadaan yhtenäiseen muotoon laadittu toimintakertomus. 1. Toimintayksikkö/Tehtäväalue 2. Toiminta-ajatus/Tehtävä Kemin seurakunnassa 3. Keskeiset painopistealueet suunnittelukaudella ( ) 4. Tavoitteet ja niiden toteuttaminen talousarviovuonna (2015) (Esimerkkejä toiminnallisista tavoitteista toisessa liitteessä) Toimintasuunnitelmassa ei tarvitse mainita koulutussuunnitelmaa, koska se tehdään erillisenä. Toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimiseen tarvittavia tietoja saa taloustoimistosta. Kirjallinen toimintasuunnitelma on edelleenkin talousarvioon esitettävien määrärahojen peruste. Ilman toimintasuunnitelmaa ei voi olla määrärahaa. Sen vuoksi toimintasuunnitelman painopistealueiden ja tavoitteiden asettamiseen tulee kiinnittää erityistä huomiota ja laskea kustannukset mahdollisimman tarkasti sanallisten perusteluiden pohjalta. Aikaisemmin piirineuvostojen toiminnoiksi budjetoidut yhteiset tapahtumat ja tilaisuudet budjetoidaan edelleen tehtäväalueelle 205, muut seurakuntatilaisuudet. Rahallisesti merkittävät tapahtumat ja tilaisuudet voidaan talousarviossa erottaa tarvittaessa erillisellä laskentatunnisteella. Taloustoimisto budjetoi vakinaisten viran- ja toimenhaltijoiden palkat sosiaali- ja eläkekuluineen. Tehtäväalue laskee itse tilapäiset työntekijät: leiriavustajat, kesätyöntekijät, työllistämistuella palkattavat ym. Tilapäisten työntekijöiden sosiaali- ja eläkekuluja teidän ei tarvitse laskea vaan taloustoimisto laskee ne budjetoimanne palkan perusteella. Mainitkaa mahdolliset tilapäiset työntekijät myös talousarvion perusteluteksteissä:

5 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/ (10) Taloustoimisto budjetoi myös seuraavat tilit 4300 Posti 4301 Telepalvelut 4330 Atk-palvelut 4331 Tietoliikennepalvelut 4530 Rakennusten ja huoneistojen vuokrat* 4565 Huoltosopimus (kopiokoneet, atk-laitteet, postituskone, sisäilmanpuhdistajat) Atk-leasing 4660 Kopiointi- ja monistusmateriaalit, vain isot koneet *Niistä kerho- ym. tiloista, jotka ovat useamman tehtäväalueen käytössä on taloustoimistoon toimitettava käytön jakautumisen perusteet, jotta vuokrakustannukset voidaan jakaa eri tehtäväalueille. Taloustoimisto budjetoi poistot ja sisäiset korot sekä kustannusten kohdistamisesta aiheutuvat sisäiset tulot ja menot sekä vyörytykset. Tehtäväalue budjetoi sisäiset majoitus- (4481), tarjoilu- (4482) ja leirikustannukset. Tehtäväalue budjetoi oman tehtäväalueen kuluksi vuoden 2015 aikana tarvitsemat uudet kännykät ym. toimistokoneet ja kalusteet jos yksittäisen hankinnan hinta on alle Nämä on mainittava myös tekstiosassa. Suuremmat hankinnat budjetoidaan investointiosaan. Vuodelle 2015 tarvittavat uudet atk-laitteet näyttöineen ja telakoineen budjetoidaan taloustoimistossa tehtäväalueille atk-leasing kuluksi ilmoittamanne tarpeen mukaisesti. Merkitkää Esitys -sarakkeeseen euromäärä vain siinä tapauksessa, että se poikkeaa raami -sarakkeen luvusta. Välisummia ei tarvitse laskea jollette niitä itse tarvitse. 3. Aikataulu Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015 sekä suunnitelmavuosien toimintasuunnitelmat ja talousarvioesitykset tulee toimittaa taloustoimistoon mennessä. (Toimintasuunnitelma sähköpostilla sekä matti.aho@evl.fi että ulla.koskela@evl.fi doc(x) muodossa ja talousarvioesitys liitteenä olevalla lomakkeella). Aikataulun noudattaminen on talousarvion valmistelutyön jatkon kannalta välttämätöntä. 4. Muuta Toiminnan huolellinen etukäteissuunnittelu auttaa osaltaan määrärahojen tehokasta ja tarkoituksenmukaista käyttöä. Toiminta- ja taloussuunnitelman toteutumisen ja toiminnan tuloksellisuuden sanallinen ja numerollinen arviointi tilinpäätökseen liittyvässä toimintakertomuksessa tapahtuu toiminta- ja taloussuunnitelmassa ilmaistujen tavoitteiden pohjalta. Talousjohtaja ja taloustoimisto tulevat tarvittaessa antamaan toimintasuunnitelman ja talousarvioehdotusten laatijoille lisäohjeita ja täsmennyksiä laadintaan liittyvissä kysymyksissä. Lähtökohtana on, että Kemin seurakunnan vuoden 2015 talousarvio ei saa olla alijäämäinen. Esitys taljo: Merkitään tiedoksi. Päätösesitys hyväksyttiin.

6 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/ (10) 49. Tulos- ja rahoituslaskelma sekä talousarvion toteutumisvertailu Talousarviovuotta on kulunut kahdeksan kuukautta. Laskennallinen talousarvion vertailuprosentti on 67. Talousjohtaja on laatinut elokuun lopun taloustilanteesta tulos- ja rahoituslaskelman sekä tehtäväaluekohtaisen käyttötalouden ulkoisen tuloslaskelman toteutumisen talousarviovertailun. Lisäksi liitteenä on tuloslaskelman vertailu elokuun lopun tilanteesta vuosilta Tuloslaskelma elokuun lopussa osoittaa kahdeksan kuukauden ylijäämäksi euroa. Ylijäämä on määrältään 79,85 % edellisvuotisesta ja euromääräisesti huonompi kuin elokuussa vuonna Tuloslaskelmassa on molempien vuosien osalta otettu huomioon kahdeksan kuukauden suunnitelman mukaiset poistot. Kirkollisverotulot ovat euroa edellisvuotta pienemmät ja yhteisöveron osuus euroa pienempi kuin elokuussa vuonna Kokonaisuudessaan verotulot ovat toteutuneet 72,8 %:sti kun ajankohdan laskennallinen toteutumisarvo on 67 %. Toimintatuotot ovat toteutuneet alkuvuoden notkahduksen jälkeen suhteellisen hyvin. Toteutumisaste on 62,2 % ja verrattuna viime vuoteen toimintatuotot ovat toteutuneet 99,02 %:sti. Maksutuotot ovat ylittäneet viime vuotiset tuotot 20 %:lla ja vuokratuototkin lähes 10 %:lla. Leirikeskuksen edellisvuotta vähäisemmän ulkopuolisen vuokrauskysynnän vuoksi myyntituotot ovat kokonaisuudessaan hieman vuotta 2013 pienemmät. Kahdeksan kuukauden aikana ulkoiset toimintakulut yhteensä ovat euroa pienemmät kuin vuonna Palkkakulujen toteutumisaste talousarvioon verrattuna on 63,6 % ja pysynyt hyvin talousarvion raamissa. Palkat, henkilösivukulut ja oikaisuerät yhteensä ovat euroa pienemmät kuin vuonna Toimintakulujen toteutumisaste yhteensä on 62,1 %, joka sekin pysyy talousarvion raamissa Toimintakate on edelliseen vuoteen verrattuna euroa parempi ja toteutunut laskennallisen toteutumisprosentin alittaen (62,1 %). Vuosikate, jolla poisto tulisi pystyä kattamaan, on pienentyneiden verotilitysten vuoksi euroa pienempi kuin elokuussa Peurasaaren hautausmaan huoltorakennuksen valmistumisen ja hankinnan aktivoimisen taseeseen vuoksi poistot ovat hieman suuremmat kuin viime vuonna mutta talousarvion raamin mukaiset. Elokuun lopun tilanteessa vuosikate riittää reilusti kattamaan kahdeksan kuukauden poistot. Rahoituslaskelma kahdeksan kuukauden ajalta osoittaa, että käyttöomaisuusinvestointeihin on käytetty yhteensä tammi - elokuussa euroa. Investointimenot ovat lähes kaikki Peurasaaren uuteen huoltorakennukseen liittyviä. Kemin seurakunnan rahavarat ovat lisääntyneet kahdeksan kuukauden aikana euroa. Vuonna 2013 rahavarat lisääntyivät samana aikana euroa eli enemmän. Käyttötalouden ulkoinen tuloslaskelmavertailu on tulostettu tehtäväalueittain tiliryhmätasolla. Maaliskuun lopun ulkoisen toimintakatteen laskennallinen toteutumisaste on 67 %. Pääluokkatasolla tämä käyttötalouden ulkoinen toimintakate on yleishallinnon pääluokassa 58,6 %, seurakuntatyön pääluokassa 60,5 %, hautaustoimen pääluokassa 58,6 % ja kiinteistötoimen pääluokassa 69 %. Ainoastaan kiinteistötoimen toteutuma on ylittänyt laskennallisen toteutuma -%:tin. Tämä johtuu siitä, että kiinteistötoimen toteutuneet toimintatuotot eivät ole toteutuneet optimistisen tuloarvion mukaisina vaikka ovatkin hitusen suuremmat kuin viime vuonna. Koko käyttötalouden ulkoisen toimintakatteen toteutumis -% on 62,1 %.

7 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/ (10) Verohallinto on antanut ennakkotiedon vuoden 2013 maksuunpanon mukaisesta tilityksestä. Sen mukaisesti Kemin seurakunnalta peritään vuonna 2013 tilitettyjä veroja takaisin euroa marraskuun verotilityksen yhteydessä. Jos marraskuun tilityserä seurakunnalle ei riitä perittävien kuittaamiseen, peritään loput joulukuun verotilityksen yhteydessä. Samalle ajalle, joulukuulle 2014, sattuu myös seurakunnan lainojen lyhennysten ja korkojen maksu. Joulukuiset lainanhoitokustannukset tulevat olemaan yhteensä n euroa. Verotuksen maksuunpanotilitys sekä joulukuun lainanhoitokustannukset aiheuttavat sen, että marras-, joulu- ja tammikuun 2015 rahoitustilanne tulee olemaan erityisen tiukka. Rahavarojen kartuttaminen ennen marraskuun loppua on välttämätöntä, koska täysimääräinen verotilitys lokakuun jälkeen saadaan todennäköisesti vasta tammikuun lopulla Jäännösveroja Kemin seurakunta saa euroa. Jäännösverot tilitetään seurakunnalle tammi- ja maaliskuussa Esityslistan liitteenä tulos- ja rahoituslaskelma, käyttötalouden ulkoisen tuloslaskelman talousarvion toteutumisvertailu sekä tuloslaskelma elokuun lopun tilanteesta vuosilta Esitys taljo: Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi tulos- ja rahoituslaskelman, tehtäväaluekohtaisen käyttötalouden tuloslaskelman talousarviovertailun sekä tuloslaskelman elokuun lopun tilanteesta vuosilta Päätösesitys hyväksyttiin.

8 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/ (10) 52. Muut asiat 1. Induktiosilmukat Merkittiin tiedoksi, että kuuluvuuden selvitystyön perusteella on Kemin kirkon ja seurakuntakeskuksen juhlasaliin tehty induktiosilmukkajärjestelmän päivitys sekä Paattionlehdon kappeliin on asennettu myös sieltä puuttunut induktiosilmukkajärjestelmä. 2. Peurasaaren kappelin risti 3. Maalämpö Merkittiin tiedoksi, että Peurasaaren kappelin alkuperäisten piirustusten mukaan tehty uusi risti asennetaan paikoilleen keskiviikkona Vanha risti putosi ja rikkoontui myrskyssä edellisenä vuonna. Merkittiin tiedoksi, että maalämmöstä on aiemmin saatu tarjous Paattionlehdon osalta ja nyt on tutkittu myös Saarenottan kurssi- ja leirikeskus, josta tullaan saamaan tarjous. 4. Paattionlehdon viemäröinnit 5. Kokousajat 6. Lauluilta Merkittiin, tiedoksi, että Paattionlehdon hautausmaan alueella Kemin Vesi tekee viemäröintien uudistusta. Urakoitsija on esittänyt, että seurakunnalla on mahdollisuus teettää samassa yhteydessä hautausmaan osalta myös viemäröintien uusiminen. Seurakunnalle on tulossa tarjous työstä. Kirkkoneuvosto totesi, että työ on tarkoituksenmukaista teettää tässä vaiheessa, koska myöhemmin erikseen tehtävänä kustannukset ovat suuremmat. Merkittiin tiedoksi syyskauden kokousajat Kirkkoneuvosto: to ti ti Kirkkovaltuusto: ke ke Merkittiin tiedoksi keskiviikkona klo 18 Kemin Pursiseuralla pidettävä yhteislauluilta. Yhteislauluilta on vaalisyksyn avaus.

9 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/ (10) Pöytäkirjan nähtävilläolo Esitys: Kokouksesta tehty ja allekirjoitettu pöytäkirja valitusosoituksineen laitetaan nähtäville taloustoimistoon Ilmoitus nähtävillä olosta laitetaan kirkkoherranviraston ilmoitustaululle Päätösesitys hyväksyttiin. Kokouksen päättäminen, oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Veisattiin iltavirsi.

10 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/ (10)

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 7.5.2014 6. Tulos- ja rahoituslaskelma sekä talousarvion toteutumisvertailu 1.1. 31.3.2014... 2 7. Toimintakertomus

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 1/2013

KIRKKOVALTUUSTO 1/2013 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2013 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 17.1.2013 1. Kirkkovaltuuston puheenjohtajan vaali... 2 2. Kirkkovaltuuston varapuheenjohtajan vaali... 3 3. Kirkkoneuvoston

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 3/2014

KIRKKOVALTUUSTO 3/2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2014 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 22.10.2014 9. Kanttorin viran perustaminen... 2 10. Hautapaikka- ja haudan kunnostusmaksut 1.1.2015 alkaen... 3 11.

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 7/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 9.10.2014

KIRKKONEUVOSTO 7/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 9.10.2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 7/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 9.10.2014 sivu 53. Kanttorin viran perustaminen... 2 54. Tulos- ja rahoituslaskelma sekä talousarvion toteutumisvertailu

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 5/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 17.4.2013

KIRKKONEUVOSTO 5/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 17.4.2013 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 5/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 17.4.2013 sivu 35. Valtakirja/Kanttori Aki Tyni... 2 36. Kirkkovaltuutettu Antti Alahäivälän vaalikelpoisuuden lakkaaminen...

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 23.4.2014

KIRKKONEUVOSTO 4/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 23.4.2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 4/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 23.4.2014 sivu 25. Toimintakertomus ja tilinpäätös 2013... 2 26. Yhteenvetomuistio vuoden 2013 tilintarkastuksesta...

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 3/2013

KIRKKOVALTUUSTO 3/2013 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2013 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 22.5.2013 13. Kirkkovaltuutettu Antti Alahäivälän vaalikelpoisuuden lakkaaminen... 2 14. Kirkkoneuvoston varajäsenen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 22.2.2018 sivu 23. Kemin kirkon korjauksen ohjausryhmä... 2 24. Nuorisotyönohjaajan virka... 3 25. Kirkonkirjojen pidon

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 3/2016

KIRKKOVALTUUSTO 3/2016 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 21.9.2016 5. Tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja talousarvion toteutumisvertailu 31.8.2016... 2 6. Tuloveroprosentti

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Ulla Jokinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 2/2013

KIRKKOVALTUUSTO 2/2013 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2013 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 28.2.2013 7. Peurasaaren hautausmaan huoltorakennus... 2 8. Kanttorin viran vaali... 3 9. Merkkipäiväsäännön mukaiset

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 2/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTO 2/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 2/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 21.2.2013 sivu 16. Kanttorin viran täyttäminen... 2 17. Merkkipäiväsäännön mukaiset muistamiset... 3 18. Muut asiat...

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 12/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2013

KIRKKONEUVOSTO 12/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2013 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 12/2013 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 18.12.2013 sivu 105. Kirkkovaltuuston 11.12.2013 toimeenpanopäätökset... 2 106. Kirkkoherranviraston toimistosihteerin

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke 12.12.2007 klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Ulla Jokinen Johanna Koistinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen Matti Loponen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) KIRKKONEUVOSTO 7.12.2009 10/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) KIRKKONEUVOSTO 7.12.2009 10/2009 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) Aika Maanantai 7.12.2009 klo 16.00 16.40 Paikka Hautausmaat, Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Matti Kurvinen puheenjohtaja Hannu Hyttinen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 4/2014

KIRKKOVALTUUSTO 4/2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/2014 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 17.12.2014 14. Hautausmaiden jätteiden keräilypisteet/jaakko Alamommon aloite... 2 15. Siivoojan viran lakkauttaminen...

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS

KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS N KOKOUS 13.12.2011 klo 18.30 Ryhmäkokoukset klo 17.30 Pirkkalan kirkko, seurakuntasali ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA PIRKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2011 Sivu 2 48 KOKOUKSEN AVAUS n kokouksen

Lisätiedot

TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2016

TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2016 TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2016 SIIKAJOEN KUNTA Kunnanhallitus 24.8.2015 TALOUSARVION 2016 SEKÄ VUOSIEN 2017 2018 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN VALMISTELU- JA KÄSITTELYAIKATAULU Yleistä Palkat Kunnanhallitus

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4 N:o 2/2016 Sivu 4 _ TILINPÄÄTÖKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN 6.4.2016 10 Seurakunnan tilinpäätöksen laatimista ja käsittelyä koskevat säännökset ovat kirkkojärjestyksen15 luvun 9 :ssä. Seurakunnan on laadittava

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kuva Pirkko Kinnunen TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2019 SIIKAJOEN KUNTA

Kuva Pirkko Kinnunen TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2019 SIIKAJOEN KUNTA Kuva Pirkko Kinnunen TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2019 SIIKAJOEN KUNTA Kunnanhallitus 20.8.2018 TALOUSARVION 2019 SEKÄ VUOSIEN 2019 2021 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN VALMISTELU- JA KÄSITTELYAIKATAULU

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 7/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTO 7/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 7/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 8.9.2016 sivu 63. Tuloslaskelma, rahoituslaskelma, ja talousarvion toteutumisvertailu 31.8.2016... 2 64. Henkilöstötulot,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kuva Pirkko Kinnunen TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2018 SIIKAJOEN KUNTA

Kuva Pirkko Kinnunen TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2018 SIIKAJOEN KUNTA Kuva Pirkko Kinnunen TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2018 SIIKAJOEN KUNTA Kunnanhallitus 21.8.2017 TALOUSARVION 2018 SEKÄ VUOSIEN 2019 2020 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN VALMISTELU- JA KÄSITTELYAIKATAULU

Lisätiedot

Väestömuutokset, tammi-huhtikuu

Väestömuutokset, tammi-huhtikuu Iitin kunta Talouskatsaus Tammi-huhtikuu 715/.1./16 31.5.16 Kunnanhallitus 6.6.16 Väestön kehitys ja väestömuutokset 16 Luonnollinen väestön lisäys Syntyn Kuolleet eet vuosi15 63 15 tammi16 helmi16 6 Kuntien

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika ja paikka Jäsenet (läsnä = ) Torstaina 30.3.2017 klo 18.00 20.30, Uusi pappila. Heiska, Tuomo Karanta, Janne ilm. esteestä varajäsen, ilm. esteestä. Kauppinen, Markku Lamberg, Irja

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 3/2017

KIRKKOVALTUUSTO 3/2017 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS torstaina 19.10.2017 15. Eronpyyntö/Vilmi Anne... 2 16. Tuloveroprosentti 2018... 4 17. Kirkkoherranvaalin tulos...

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 19.1. 1. Kirkkovaltuuston puheenjohtajan vaali vuosiksi 2017-2018... 2 2. Kirkkovaltuuston varapuheenjohtajan vaali

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

VUODEN 2019 TALOSARVION JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMAN LAADINTAOHJEET

VUODEN 2019 TALOSARVION JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMAN LAADINTAOHJEET VUODEN 2019 TALOSARVION JA VUOSIEN 2020-2021 TALOUSSUUNNITELMAN LAADINTAOHJEET 1. Yleiset laadintaperusteet SAVUKOSKEN KUNTA Kunnan talousarvio ja taloussuunnitelma laaditaan suunnittelukaudelle 2019-2021.

Lisätiedot

Väestömuutokset, tammi-syyskuu

Väestömuutokset, tammi-syyskuu Iitin kunta Talouskatsaus Tammi-syyskuu 71/2.1.2/216 2.1.216 Kunnanhallitus 31.1.216 Väestön kehitys ja väestömuutokset 216 Luonnollinen väestön lisäys Syntyn Kuolleet eet vuosi21 63 1 1 nelj. 16 2 nelj

Lisätiedot

Väestömuutokset 2016

Väestömuutokset 2016 Iitin kunta 715/2.1.2/216 Talouskatsaus 21.11.216 Tammi-lokakuu Väestön kehitys ja väestömuutokset 216 Luonnollinen väestön lisäys Kuntien välinen muuttoliike Nettomaahanmuutto Väestönlisäys Väkiluku Syntyn

Lisätiedot

Väestömuutokset 2016

Väestömuutokset 2016 Iitin kunta 715/2.1.2/216 Talouskatsaus 29.12.216 Tammi-marraskuu Väestön kehitys ja väestömuutokset 216 Luonnollinen väestön lisäys Kuntien välinen muuttoliike Nettomaahanmuutto Väestönlisäys Väkiluku

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 25.07.2018 klo 17.17 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 114 Kokouksen avaus 115 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 2/2018

KIRKKOVALTUUSTO 2/2018 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 17.5.2018 7. Toimintakertomus ja tilinpäätös 2017... 2 8. Tuloveroprosentti 2019... 4 9. Seurakuntavaalit 2018/Vaalilautakunta...

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/2018. KIRKKONEUVOSTON KOKOUS klo

KIRKKONEUVOSTO 8/2018. KIRKKONEUVOSTON KOKOUS klo KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 16.8.2018 klo 17 18.20 63. Perhetyöntekijän irtisanoutuminen... 2 64. Perhetyöntekijän virka... 3 65. Strategiatyöskentely

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.00 20.00 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka To 18.5.2017 klo 19.00 20.41 srk-kodilla Jäsenet x = läsnä Muut läsnäolijat x Ahopelto, Hannu x Heiska, Tuomo x Juusela, Juha x Karanta, Janne x Kauppinen, Markku x Korhonen, Marja Koriseva-Karmala,

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 6/

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 6/ Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Aika: Tiistai 25.8.2015 klo 16.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 87 KOKOUKSEN AVAAMINEN...

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 Kokousaika 10.12.2015 kello 17.15 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Aika 25.3.2014 klo 17.30-18.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Pihkala Isto

Lisätiedot

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja 4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO Tiistaina 27.11.2018 klo 18.30 Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, 08500 Lohja K O K O U S K U T S U Lohjan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2016

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2016 Kunnanhallitus 67 27.03.2017 Tarkastuslautakunta 31 12.05.2017 Valtuusto 14 22.05.2017 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2016 Kunnanhallitus 27.03.2017 67 40/02.02.02/2017 Valmistelija: kunnansihteeri Tilinpäätös

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 4/2015

KIRKKOVALTUUSTO 4/2015 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/2015 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 9.12.2015 18. Hautatoimen hinnasto 1.2.2016... 2 19. Toiminta- ja taloussuunnitelma 2016 sekä suunnitelmavuodet 2017

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015 Kunnanhallitus 44 21.03.2016 Tarkastuslautakunta 36 02.06.2016 Valtuusto 15 20.06.2016 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2015 38/02.06.01/2016 Kunnanhallitus 21.03.2016 44 Valmistelija: kunnansihteeri Tilinpäätös

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Kaupunkikehityslautakunta&kp=50&kk=03...

Kaupunkikehityslautakunta&kp=50&kk=03... Sivu 1/8 Tuloslaskelma / ulkoiset Tammikuu-Maaliskuu 2019 50 Kaupunkikehityslautakunta Summatasot: Vastuualue Ta Toteutunut 2019 Jäljellä Tot% Ta/Tot Tot kuluva kausi TP2018 Ennuste TP 2019 5000 Tekn toimen

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 02/2013 8.4.2013

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 02/2013 8.4.2013 17 15 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 8.4.2013 15 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN SEURAKUNTA. Tilinpäätös 2016

KONTIOLAHDEN SEURAKUNTA. Tilinpäätös 2016 KONTIOLAHDEN SEURAKUNTA Tilinpäätös 2016 Soile Luukkainen 26.6.2017 1 KONTIOLAHDEN SEURAKUNTA Jäsenistö 2016 26.6.2017 Soile Luukkainen 2 Jäsenet 2016 Jäsenten ikäjakauma 1790 1804 1470 1429 1430 1427

Lisätiedot

Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014

Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014 Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014 Tuloslaskelma ja graafiset seurantaraportit TULOSLASKELMA 1.1.-30.4.2014 Kinnulan kunta 01-04/2012 01-04/2013 TA 2014 Toteuma Toteuma- % 01- TOIMINTATUOTOT 01-04/2014

Lisätiedot

Iitin kunta 45/ /2013 Talouskatsaus Tammi marraskuu Kh Nettomaahanmuutto. lähtömuutto

Iitin kunta 45/ /2013 Talouskatsaus Tammi marraskuu Kh Nettomaahanmuutto. lähtömuutto Iitin kunta 45/02.01.02/2013 Talouskatsaus 10.2.2014 Tammi marraskuu Kh. 17.2.2014 Väestön kehitys ja väestömuutokset 2013 Luonnollinen väestön lisäys Kuntien välinen muuttoliike Nettomaahanmuutto Väestönlisäys

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 103 Kirkkovaltuusto Aika: 2.11.2016 klo 18.00 18.17 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Hakamäki Raila vara Kallio Anja Kankare

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.30 19.33 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Tilikauden ylijäämä osoittaa, mitä jää jäljelle tilikauden tuloksesta tuloksenjärjestelyerien jälkeen, eli tuloja on ollut enemmän kuin menoja.

Tilikauden ylijäämä osoittaa, mitä jää jäljelle tilikauden tuloksesta tuloksenjärjestelyerien jälkeen, eli tuloja on ollut enemmän kuin menoja. Tilinpäätös 2017 Tunnuslukuja: Toimintakate - 944 712 = Toimintakate ilmoittaa, paljonko käyttötalouden nettokuluista jää katettavaksi verotuloilla ja mahdollisilla rahoitustuotoilla. Tuomintatuotot (219

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

Siilinjärven kunnan TILINPÄÄTÖS 2011

Siilinjärven kunnan TILINPÄÄTÖS 2011 Siilinjärven kunnan TILINPÄÄTÖS 2011 Talousarvion tuloslaskelmaosan toteutumisvertailu 2011 osa I Sisältää liikelaitoksen, sisältää sisäiset erät, keskinäiset sisäiset eliminoitu Alkuperäinen Talousarvio-

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 28. Kokouksen avaus 29. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30. Pöytäkirjan tarkastus 31. Ääntenlaskijat 32. Työjärjestys 33. Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 7.11.2011 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1, Helsinki Läsnä Poissa Häkkänen Martti, puh.johtaja

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 4/2012 23.04.2012

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 4/2012 23.04.2012 28 27 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 23.04.2012 27 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

Tilikauden ylijäämä osoittaa, mitä jää jäljelle tilikauden tuloksesta tuloksenjärjestelyerien jälkeen, eli tuloja on ollut enemmän kuin menoja.

Tilikauden ylijäämä osoittaa, mitä jää jäljelle tilikauden tuloksesta tuloksenjärjestelyerien jälkeen, eli tuloja on ollut enemmän kuin menoja. Tilinpäätös 2016 Tunnuslukuja: Toimintakate - 770 297 = Toimintakate ilmoittaa, paljonko käyttötalouden nettokuluista jää katettavaksi verotuloilla ja mahdollisilla rahoitustuotoilla. Tuomintatuotot (322

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) Aika tiistaina 29.11.2016 klo 18.30 21.40 Paikka seurakuntatalo Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Sanni Junnila agronomi,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 1/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 12.2.

KIRKKONEUVOSTO 1/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 12.2. KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 1/2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 12.2. sivu 1. Peurasaaren hautausmaan huoltorakennus... 2 2. Maalämpötarjous Paattionlehdon kappelista... 3 3. Sinikka

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014

Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014 Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014 Tuloslaskelma ja graafiset seurantaraportit TULOSLASKELMA 1.1.-31.3.2014 Kinnulan kunta 01-03/2012 01-03/2013 TA 2014 Toteuma Toteuma- % 01- TOIMINTATUOTOT 01-03/2014

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 16.3.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 NRO 4/2011 Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.3.2011 Maanantai klo 18 20.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo Kerola

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2016 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Torstai 15.12.2016

Lisätiedot

Talousarvion toteutuminen kesäkuu 2018

Talousarvion toteutuminen kesäkuu 2018 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 290 27.8.2018 111 Talousarvion toteutuminen kesäkuu 2018 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 27.8.2018 290 Asianro 55/02.02.02/2018 Talousjohtaja Anna-Kristiina

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2017 Kirkkoneuvosto Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2017 Kirkkoneuvosto Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30 Seurakuntatalo/takasali 121 Kokouksen avaus 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 123 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot