Asuntomessut Hyvinkäällä 2013 ASUNTOMESSUALUEEN TONTINHAKUOHJE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asuntomessut Hyvinkäällä 2013 ASUNTOMESSUALUEEN TONTINHAKUOHJE"

Transkriptio

1 Asuntomessut Hyvinkäällä 2013 ASUNTOMESSUALUEEN TONTINHAKUOHJE

2 SISÄLTÖ ASUNTOMESSUT HYVINKÄÄLLÄ JOHDANTO 2 Messualueen sijainti ja luontoympäristö 2 2. MESSUALUEEN KAAVALLINEN IDEA 3 Palvelut 3 3. MESSUALUEEN SUUNNITTELUN JA TOTEUTUKSEN OHJAUS 4 Messujen teemat 4 Suunnittelun ja toteutuksen yleiset laatutavoitteet 4 Asemakaava ja rakentamisohje 5 4. HAETTAVAT TONTIT 4 5. RAKENTAJIEN VALINTA 7 6. HAKUMENETTELY 8 7. HAKEMUKSET 9 8. LIITTEET 9 1(9)

3 ASUNTOMESSUT HYVINKÄÄLLÄ 2013 Hyvinkään kaupunki ja Suomen asuntomessut järjestävät asuntomessut Hyvinkään Metsäkaltevan Kravunharjussa. Messujen tarkoituksena on esitellä monipuolista asuntorakentamista, asumisen uutuuksia ja innovatiivisia asumisen ratkaisuja. Järjestäjien tavoitteena on messualue ja messutapahtuma, joiden myötä vahvistetaan Hyvinkään kaupungin asemaa asumisen mallipaikkakuntana ja asumisratkaisujen edelläkävijänä metropolialueella. Suomen Asuntomessujen toimintaidea on parantaa asumisen laatua Suomessa. Messut esittelevät rakentamiseen ja asumiseen liittyvää tutkimusta, sen tuloksia ja käytännön sovelluksia näyttäen hyvää esimerkkiä ja konkreettisen vision hyvästä asumisesta niin alan ammattilaisille kuin kuluttajillekin. Suomen asuntomessujen toimintaideaan voi tutustua osoitteessa: 1. JOHDANTO Metsäkaltevan alueen elämäntyylinä on Slow Homing - Active Living - Kiireetöntä kotoilua ja aktiivista arkea. Alueen halutaan viestivän rennosta kotoilusta, laadukkaasta elinympäristöstä ja aktiivisen liikunnan läsnäolosta. Messualueen ja sen ympäristön yleisten alueiden liikuntapainotteinen suunnittelu tukee aktiivisen liikkumisen mahdollisuutta ja hyvinkääläinen kiireettömän elämän ja kotoilun ilmapiiri luo puitteet uudenlaiselle yhteisöllisyydelle. Alueen suunnittelua ohjaavat tulevaisuuden asuinympäristön laatutavoitteet. Näitä ovat hyvä saavutettavuus, jalankulkijan ja pyöräilijän turvallinen liikkuminen sekä erinomaiset luontoyhteydet. Alueelle halutaan ajassa kestävä, tämän päivän arkkitehtuuria edustava ja monipuolinen asuntorakenne, jonka toteutuksessa on hyödynnetty monimuotoisen maaston mahdollisuudet ja ilmastonmuutoksen haasteet. Ekologisuus on asetettu keskeiseksi tavoitteeksi sekä suunnittelussa että alueen valmistuttua myös arjen asumisessa. Taustalla on LEED-ympäristösertifikaattiin pohjautuva tarkastelu, jonka painotuksia ja ratkaisumalleja on sovellettu yleisten alueiden suunnitteluun. Messualueen sijainti ja luontoympäristö Messualue sijaitsee n. 3,5 km Hyvinkään ydinkeskustasta etelään, Hangonväylän (valtatie 25) eteläpuolella ja kiinteässä yhteydessä olemassa olevaan kaupunkirakenteeseen. Alue on kooltaan noin 9 hehtaaria ja rajoittuu Metsäkaltevan keskustaan ja sen tuleviin palveluihin. Luontoympäristöltään messualue on osa laajempaa maisemakokonaisuutta, jonka erityinen arvo on luoteesta kaakkoon suuntautuvan moreeniselänteen jyrkkärinteinen reunamuodostuma. Alueen keskikorkeus on noin +100 metriä. Suurin maanpinnan korkeusero on alueelle suunnitellun näköalapaikan kohdalla, jossa maasto laskee noin 17 metriä. Messualue on rakentamatonta kivistä metsäaukiota, maisemanmuodoiltaan pienipiirteisesti vaihtelevaa moreeni- ja kalliomaastoa. Maaperältään alue on pääosin moreenia ( ks Asuntomessualueen rakennettavuusselvitys). 2(9)

4 2. MESSUALUEEN KAAVALLINEN IDEA Alueen rakenne muodostuu kaupunkimaisesta keskustasta sekä sen ympärille sijoittuvista asuinalueista ja julkisen palvelun alueesta. Rakenne on keskustan ympärillä tiivistä ja kauempana keskustaa sijaitsevilla asuinalueilla väljempää pienrakentamista. Pääkatu on alueen selkäranka, jonka tuntumaan sijoittuvat korttelitalo, tori ja liikerakennus. Messualueen katuverkko noudattaa maaston vaihtelevia korkeuseroja. Viheralueista kehitetään helposti kuljettavaa, toiminnallista kaupunkipuistoa ja elämyksellistä luontoympäristöä. Asuinalueen sisään jäävistä viheralueista tulee taiten rakennettua ja avaraa, jossa lähitalot luontevasti tukevat sosiaalista kontrollia. Aluetta jakavaan Lounatuulenpuistoon rakennetaan asukkaiden yhteiseksi kokoontumispaikaksi ja ulko-olohuoneeksi rinteeseen istutettu tapahtumateatteri. Palvelut Alueen palveluista ensimmäisenä toteutetaan korttelitalo, joka toimii päiväkotina, esiopetustilana ja alueen asukkaiden yhteisenä kokoontumistilana. Korttelitalo toteutetaan arkkitehtikilpailun voittajasuunnitelman pohjalta. Lähikauppa sijoittuu alueelle, kun Metsäkaltevan rakentaminen on edennyt ja alue saavuttanut riittävän väestöpohjan. 3(9)

5 3. MESSUALUEEN SUUNNITTELUN JA TOTEUTUKSEN OHJAUS Asuntomessualueen toteutuksen laadulle asetettuja tavoitteita ohjaa asemakaava ja rakentamistapaohjeet, messujen teemat ja suunnittelun yleiset laatutavoitteet. Messujen teemat Teemat ohjaavat rakennusten, asuntojen ja pihojen suunnittelua ja rakentamista ja luovat perustan asukkaiden ja ympäristön tulevalle hyvinvoinnille ja rakennusten elinkaarelle. Rakentamisen alueella tulee olla kestävää ekologisten, taloudellisten ja sosiaalisten reunaehtojen puitteissa. Lopullisissa toteutuksissa täytyy olla tunnistettavissa vähintään yksi molempien pääteemojen alateemoista. Messujen pääteemoja ovat ympäristövastuullisuus ja asukaslähtöisyys. Pääteemat sisältävät ekoja energiatehokkuusvaateiden ohella tavoitteita mm. asumisturvallisuudelle ja -terveellisyydelle. Rakentajia ja rakentajaperheitä kannustetaan toteuttamaan tulevaisuuden asumisen malleja. Alueen tulevien asukkaiden arvoiksi halutaan eettisyys, ekologisuus, esteettisyys ja elämyksellisyys - kiireettömän elämisen arvot. Asukaslähtöisyys asumisturvallisuuteen liittyvät ratkaisut asumisterveellisyyteen liittyvät ratkaisut esteettömyyteen liittyvät ratkaisut asunnossa ja pihoilla esteettisyyteen liittyvät ratkaisut käytettävyyteen liittyvät ratkaisut yhteisöllisyyttä lisäävät ratkaisut Ympäristövastuullisuus piha- ja istutusratkaisut, hyötypuutarhat, piharakennelmat hulevesien hyödyntäminen tontilla talokohtaiset jätehuolto- ja kierrätysratkaisut rakentamisen energiatehokkuusratkaisut ja rakennusten elinkaari materiaalivalinnat tilankäytön tehokkuuteen liittyvät ratkaisut ja kustannustehokkuus rakennusten lämmitys energiantuotantoratkaisut, esim. oma sähköntuotanto energiankulutuksen seurantaan liittyvät ratkaisut käyttöveden kulutukseen ja uusiokäyttöön liittyvät ratkaisut liikkumisen aiheuttaman hiilijalanjäljen vähentäminen, esim. sähköauton käytön mahdollistavat ratkaisut Suunnittelun ja toteutuksen yleiset laatutavoitteet Tavoitteena on hyvin suunnitellut ja toimivat, energia- ja kustannustehokkaat kaupunkirakentamiseen soveltuvat asuinrakennukset, jotka edustavat tämän päivän arkkitehtuuria ja mahdollisesti myös rohkeita irtiottoja tulevaisuuteen. Ratkaisuissa voi soveltaa myös kansainvälisiä malleja. Maastoon sovittamisen keinoina ovat mm. rakennusmassan irrottaminen osittain maastosta, asuntojen sisäiset tasoerot, sekä pihojen terassoinnit. Rakennukset toteutetaan vuoden 2012 uusia energiamääräyksiä noudattaen Kaikki asuntomessualueen erillispientalot toteutetaan vuoden 2012 energiamääräyksiä noudattaen. Alueen rakentajille ja suunnittelijoille järjestetään suunnittelunohjausprosessiin liittyen koulutus 4(9)

6 jakso rakennusten v uusista energiamääräyksistä. Koulutuksen sisältö ja laajuus tarkennetaan tontinvarausneuvotteluissa. Messualueella lämmitysmuodon valinta on vapaa. Kaikilta tonteilta on mahdollisuus liittyä kaukolämpöön. Tonttihakemuksessa tulee ilmoittaa alustavasti suunniteltu lämmitysmuoto. Pihojen suunnittelu Piha- ja puutarharakentamisessa erilaiset teemapihat ja hyötypuutarharatkaisut ovat suotavia. Sadevesien käsittelyyn tonteilla tulee kiinnittää erityistä huomiota ja liittää se mahdollisuuksien mukaan muuhun piharakentamiseen. Lisäksi tulee kiinnittää huomiota esteettömyyteen maaston haasteellisuus huomioiden. Hakemuksen yhteydessä on esitettävä alustava idea piha-alueen ratkaisusta. Messualue innovaatioalustana Kaikki messualueen kohteet suunnitellaan kantavan kehittämisaiheen, konseptin tai luovan teknisen tai toiminnallisen idean ympärille. Messualueesta halutaan uusien tuotteiden ja ratkaisujen pilotointi- ja testausalusta. Asukkaiden muutettua alue tulee toimimaan Living Labina eli tosielämän testausalustana tavoitteena kerätä aitoa käyttäjäkokemusta pilotoitujen tuotteiden ja ratkaisujen toimivuudesta niiden edelleen kehittämiseksi. (esim. Helsingin Arabianranta, Alueen tulevat asukkaat sitoutuvat antamaan hankkeistaan kolmen vuoden ajan seurantatietoa yhteistyökumppaneilleen esim. energiankulutuksen osalta tai konseptiyhteistyöhön liittyen. Tontinhakijoita pyydetään liittämään hakemukseen kuvaus innovatiivisesta konseptista, jonka toteutukseen hakijat sitoutuvat hankkeessaan. Konsepti on erottuva, kantava ja uutta luova ajatus tai idea, joka konkretisoituu toimivana käytännön ratkaisuina. Hyvä konsepti antaa suunnittelulle suunnan ja rajat. Tavoite on, että jokaisesta konseptista löytyy jokin uusi, innovatiivinen tuote tai ratkaisu; tekninen tuote- tai järjestelmäuutuus tilallinen ratkaisu sisustus tai piharatkaisu tai uusi poikkeava tapa lähestyä ennen ratkaisematonta haastetta myös vanhojen ratkaisujen yhdistelmä uudella innovatiivisella tavalla käy Taloteollisuuden edustajilla tämä voisi olla esim. energiatehokkuusvaatimusten täyttämiseen liittyvä tekninen tai rakenteellinen ratkaisu. Kyseessä voi olla myös innovatiivinen arkkitehtoninen tai rakenteellinen ratkaisu, joka liittyy teemoihin (esim. viherkatto). Hakijan tulee kuvata, mitä tämä INNOVATIIVISUUS on ja minkä haasteen se ratkaisee tai mitä teemaa tai alateemaa se toteuttaa. Asemakaava ja rakentamisohje Alueelle on laadittu hakuohjeen liitteenä olevat kaava ja rakentamistapaohje. Rakentamistapaohje on tarkoitettu täydentämään asemakaavamääräyksiä ja ohjaamaan alueen rakentamista riittävän yhtenäisyyden ja toiminnallisuuden saavuttamiseksi. Lopullisten toteutusten suunnittelua ohjaa työryhmä, joka voi poiketa harkintansa mukaan rakentamistapaohjeesta. Tavoitteena on kaupunkikuvaltaan harmoninen ja messujen kannalta kiinnostava, myös rohkeita ideoita ja innovatiivisia uusia ratkaisuja toteuttava alue. 5(9)

7 4. HAETTAVAT TONTIT Messualueelta on haettavissa 31 kpl omakotitalotontteja 3 kpl yhtiömuotoisen pientalorakentamisen tontteja 3 kpl pienkerrostalotontteja sekä yksi kerrostalotontti Haettavat tontit on esitetty karttaliitteessä hintaryhmittäin. Messualueen tontteja voivat hakea yksityiset henkilöt, talotehtaat ja rakennusalan yritykset. Hakijan kotikunta tai mahdollisesti aikaisemmin kaupungilta saatu tontti ei rajoita tontin saamista. Kaikki nyt haettavat tontit myydään rakentajille. Hyvinkään kaupunki vastaa katujen ja muiden yleisten alueiden suunnittelusta ja toteutuksesta alueella. Kunnallistekniikka, vesi, viemäri, sähkö ja tietoliikenneverkot rakennetaan tontin rajalla sijaitsevaan liittymispisteeseen. Alueen kaikilla tonteilla on mahdollisuus liittyä kaukolämpöön. Liittymä- ja lupamaksut messualueen kohteissa noudattavat Hyvinkään kaupungin ja sen omistamien yhtiöiden v voimassa olevia liittymä- ja lupamaksuja. 6(9)

8 5. RAKENTAJIEN VALINTA Messurakentajien valinnasta ja suunnittelun ohjauksesta vastaa messutoimikunnan alaisuudessa toimiva laaturyhmä, jossa on edustettuna molemmat messujen järjestämisestä vastaavat tahot eli Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Hyvinkään kaupunki. Tontinsaajat valintaan seuraavien kriteerien pohjalta: Suunnitelma osana asuntomessukokonaisuutta Hakemukset arvioidaan kokonaisuutena suhteessa alueen muuhun tulevaan rakentamiseen. Tavoitteena on, että messualueesta muodostuu mielenkiintoinen ja monipuolinen kokonaisuus. Etusijalle tulevat keskenään erilaiset, ideat, suunnitelmat ja toteuttamistavat niin, että niistä muodostuu kortteleittain harmoninen ja kaupunkikuvallisesti mielenkiintoinen kokonaisuus. Suunnittelun laatu Suunnittelun kokonaislaatu käsittää sekä rakennukset että pihan suunnittelun ideatasolla. Suunnitelmia arvioidaan suhteessa alueen rakentamistapaohjeeseen ja rakennusten suunnittelulle asetettuihin tavoitteisiin. Hakemukseen tulee liittää arviointia varten suunnitelmat idea / luonnostasolla. Esitystapa ja suunnitelmien taso ovat vapaavalintaisia, kuitenkin niin, että rakennuksen ja pihan kantava idea ja suunnittelun keskeiset linjaukset on selkeästi hahmotettavissa esitetystä aineistosta (pohjapiirros, julkisivut, leikkaus). Hakija voi halutessaan esittää suunnitelmista havainnekuvia, massoittelumalleja, 3D esityksiä jne. Teemojen huomiointi Suunnitelmia arvioidaan suhteessa Hyvinkään asuntomessuille valittuihin ja edellä esiteltyihin teemoihin. Lopullisissa toteutuksissa täytyy olla tunnistettavissa vähintään yksi molempien pääteemojen alateemoista. Innovatiivinen konsepti Esitetystä konseptista arvioidaan konseptin kantava idea, idean toteutettavuus, innovatiivisuus ja uutuusarvo. Konseptia arvioitaessa huomioidaan myös konseptin yhteys messujen teemoihin. 7(9)

9 6. HAKUMENETTELY Tonttia haetaan liitteenä olevalla lomakkeella. Tonttihakemukset toimitetaan Hyvinkään kaupungin Tekniikka- ja Ympäristön asiakaspalvelupisteeseen tai postitse alla mainittuun osoitteeseen. Tontin saajien valinta tapahtuu hakemusten perusteella. Haku kohdistetaan kortteliin, josta hakija hakee ensisijaisesti tonttia. Hakemuksessa tulee nimetä myös kortteli, josta hakija hakee tonttia toissijaisesti. Hakemuksessa ei nimetä tonttia, johon haku kohdentuu vaan kortteli, josta toivotaan tonttia ensisijaisesti ja kortteli, josta toivotaan tonttia toissijaisesti. Ainoastaan yhtiömuotoisia tontteja hakevat lisäävät korttelinumeron jälkeen tonttinumeron. Hakija voi saada ainoastaan yhden tontin asuntomessualueelta. Asuntomessutoimisto pidättää itsellään oikeuden edellyttää hakijalta tarvittaessa hakuasiakirjojen täydentämistä ja oikeuden tarjota hakijalle alueelta kokonaisuuden kannalta soveltuvinta tonttia. Mikäli messualueelle jää varsinaisen hakuajan jälkeen vapaita tontteja, niiden haku jatkuu määräajan jälkeen erillisellä ilmoituksella. Kaikki tontinhakijat saavat kirjallisen tiedon valinnasta. Hakijan saatua ilmoituksen tonttihakemuksensa hyväksymisestä käydään hakijan kanssa tontinvarausneuvottelut, joissa hakijalle tarjotaan kokonaisuuden kannalta soveltuvinta tonttia. Tontinvarausneuvottelussa selvitetään lisäksi kaikki hakijan vastuut ja velvoitteet messurakentajana. Tontinvarauspäätös tehdään kun hakija on hyväksynyt tarjotun tontin sekä esittänyt hyväksyttävästi hankkeen kustannusarvion ja selvityksen rakennushankkeen rahoituksesta. Tontin varaus- luovutuspäätöksen tekee asuntomessujen laaturyhmän esityksestä tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja. Kun varaus- luovutuspäätökset on tehty, on hakijan maksettava varausmaksu, jonka suuruus on AO-tonteilla 6000 euroa ja yhtiömuotoisilla tonteilla euroa sekä allekirjoitettava monikantasopimus. Monikantasopimuksessa sopijaosapuolet sopivat messualueella olevan tontin rakentamisesta ja sen käyttämisestä asuntomessuilla näyttelytarkoitukseen. Asuntojen näyttelymaksut ovat monikantasopimuksen liitteenä. Tontin varaus tulee voimaan varausmaksun suorittamisella ja monikantasopimuksen allekirjoituksella. Varausmaksun suoritus ja monikantasopimuksen allekirjoitus oikeuttavat hakijan jatkamaan suunnittelua. Hakija on velvollinen osallistumaan suunnittelijoidensa kanssa kaupungin rakennusvalvonnan järjestämään suunnittelunohjausprosessiin sekä muihin erikseen sovittuihin kokouksiin sekä hyväksyttämään lopulliset suunnitelmat laaturyhmällä ennen rakennuslupahakemuksen jättämistä. Lopullisen toteutuksen keskeiset ideat ja innovatiiviset ratkaisut eivät saa oleellisesti poiketa hakemuksessa esitetystä. Lopulliset kauppakirjat allekirjoitetaan, kun rakennuslupahakemus on jätetty. Varausmaksu hyvitetään tontin kauppahinnasta. Ellei kauppakirjaa allekirjoiteta määräajassa, tontin varaus peruuntuu. Mikäli tonttivauraus perutaan tai muutoin raukeaa, ei maksettua varausmaksua palauteta. Kaivaus ja rakennustöitä ei saa aloittaa tontilla ennen kauppakirjan allekirjoitusta. Työt tonteilla voi aloittaa aluevalvojan suostumuksella aikaisintaan alueen maanrakennus- ja kunnallisteknisten töiden salliessa. 8(9)

10 7. HAKEMUKSET Tonttia haetaan hakulomakkeella. Hakuohjeet ja lomakkeet, asuntomessualueen asemakaava liitteineen, rakentamistapaohje, tonttien hinnat, monikantasopimus ja kauppakirjaluonnos ovat tulostettavissa Hyvinkään asuntomessujen verkkosivuilta Kaupunki ei myy eikä toimita hakijoille valmiiksi tulostettua hakumateriaalia. Hakemukseen tulee liittää seuraavat asiakirjat: alustava rakennus- ja pihasuunnitelman idea/ hakijan valitsemalla, vapaavalintaisella esitystavalla (esim. asemapohjapiirros-, julkisivu-, leikkaus-, pihaluonnoksina), hakemukseen voidaan liittää lisäksi havainnekuvia, massoittelumalleja ja jne. kuvaus innovatiivisesta konseptista, johon hakija hankkeessaan sitoutuu Tonttihakua koskevat kysymykset voi toimittaa sähköisesti asuntomessutoimiston osoitteeseen Kaikki tonttihakua koskevat kysymykset ja vastaukset löytyvät asuntomessujen verkkosivuilta Kysymyksiin vastataan viimeistään viikon sisällä saapumisesta. (Puhelimitse kysymyksiin ei vastata.) Hakemukset tulee jättää suljetussa kuoressa. Kuoreen merkintä Asuntomessujen tonttihakemus Tonttihakemukset jätetään Hyvinkään kaupungin Tekniikka- ja Ympäristön asiakaspisteeseen. Hakemukset toimitetaan osoitteeseen Hyvinkään kaupunki Tekniikka ja ympäristö / Asuntomessutoimisto Suutarinkatu 2 D, PL HYVINKÄÄ 8. LIITTEET Tonttien hintataulukko Kartta haettavista tonteista Hakulomake 9(9)

1. HAKIJAN TIEDOT JA ALLEKIRJOITUS Hakuvaiheessa nimetään vain yksi hakija. Sopimusvaiheessa voi olla useampi sopimusosapuoli. Messutoimisto täyttää:

1. HAKIJAN TIEDOT JA ALLEKIRJOITUS Hakuvaiheessa nimetään vain yksi hakija. Sopimusvaiheessa voi olla useampi sopimusosapuoli. Messutoimisto täyttää: Hakemukset palautetaan osoitteeseen: Hyvinkään kaupunki, Asuntomessutoimisto, PL 21, Suutarinkatu 2 D, 05900 Hyvinkää. Kuoreen merkintä Asuntomessujen tonttihakemus. Hakemukset käsitellään laaturyhmässä.

Lisätiedot

Äijälänrannan asuntomessujen tonttien hakeminen ja rakentajien valinta

Äijälänrannan asuntomessujen tonttien hakeminen ja rakentajien valinta Äijälänrannan asuntomessujen tonttien hakeminen ja rakentajien valinta haettavat tontit haettavana 32 kpl pientalotontteja (AP 2) tontteja voivat hakea yksityiset henkilöt, talotehtaat ja rakennusalan

Lisätiedot

J Y V Ä S K Y L Ä N K A U P U N K I. asuntomessut 2014. äijälänranta. asuntomessualueen tontinhakuohje

J Y V Ä S K Y L Ä N K A U P U N K I. asuntomessut 2014. äijälänranta. asuntomessualueen tontinhakuohje asuntomessut 2014 J Y V Ä S K Y L Ä N K A U P U N K I äijälänranta asuntomessualueen tontinhakuohje 1 ASUNTOMESSUALUEEN TONTINHAKUOHJE Sisällysluettelo 1. Asuntomessut Jyväskylässä 2014 2 2. Messujen teemat

Lisätiedot

KIRKONVARKAUS Kuin koru Saimaansivulla. Tonttihakuohje

KIRKONVARKAUS Kuin koru Saimaansivulla. Tonttihakuohje Tonttihakuohje Kirkonvarkauden asuntomessualueen tontit Hakuaika..-..0 ..0 Sivu (7). Asuntomessut Mikkelissä 07 Mikkelin kaupunki ja Suomen Asuntomessut järjestävät asuntomessut kesällä 07 Mikkelin Kirkonvarkaudessa.

Lisätiedot

KIRKONVARKAUS Kuin koru Saimaansivulla. Tonttihakuohje. Kirkonvarkauden asuntomessualueen tontit

KIRKONVARKAUS Kuin koru Saimaansivulla. Tonttihakuohje. Kirkonvarkauden asuntomessualueen tontit Tonttihakuohje Kirkonvarkauden asuntomessualueen tontit ..0 Sivu (7). Asuntomessut Mikkelissä 07 Mikkelin kaupunki ja Suomen Asuntomessut järjestävät asuntomessut kesällä 07 Mikkelin Kirkonvarkaudessa.

Lisätiedot

Asuntomessut Hyvinkäällä 2013. Marraskuu 2011

Asuntomessut Hyvinkäällä 2013. Marraskuu 2011 Asuntomessut Hyvinkäällä 2013 Marraskuu 2011 LE ISEVIL M U H KÄÄN HYVIN LE NOUSEE IL LUE HARJU JAN ASUINA A UUDEN HYVINKÄÄ Hyvinkää maalattiin maailmankartalle vuonna 1917. Tuohon aikaan kunnan katuja

Lisätiedot

Pruukinranta Asuntomessualueen tontinhakuohje

Pruukinranta Asuntomessualueen tontinhakuohje Pruukinranta Asuntomessualueen tontinhakuohje Asuntomessualueen tontinhakuohje Sisällysluettelo 1. Asuntomessut Seinäjolla 2016... 3 2. Messujen teemat... 3 3. Rakentamistapaohjeet... 4 4. Kunnallistekniikka...

Lisätiedot

TONTTIHAKEMUS 2. YHTEISTYÖKUMPPANIT. 2.1 Pääsuunnittelija Nimi

TONTTIHAKEMUS 2. YHTEISTYÖKUMPPANIT. 2.1 Pääsuunnittelija Nimi TONTTIHAKEMUS Hakemukset palautetaan 31.5.2012 klo 16 mennessä osoitteeseen: Jyväskylän kaupunki, Palvelupiste Hannikainen, PL 233, Hannikaisenkatu 17, 40101 JYVÄSKYLÄ Kuoreen merkintä Asuntomessujen tonttihakemus

Lisätiedot

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päivitys 26.9.2019 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT yht. 47 kpl Määräaikainen tonttihaku ajalla 30.9. - 11.10.2019 klo 15.00 mennessä Asuntotontteja on haettavana

Lisätiedot

Hakemukset palautetaan 30.4.2014 klo 16.00 mennessä osoitteeseen:

Hakemukset palautetaan 30.4.2014 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: TONTTIHAKEMUS Hakemukset palautetaan 30.4.2014 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Tonttihakemus asuntomessualueelle (=kuoreen merkintä) Seinäjoen kaupunki Asuntomessutoimisto käyntiosoite: Alvar Aallon katu

Lisätiedot

ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE

ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE Sisällysluettelo 1. ASUNTOMESSUT KUOPIOSSA 2010...3 2. MESSUJEN TEEMAT...3 3. HAETTAVAT TONTIT...5 4. RAKENTAJIEN VALINTA...7 5.

Lisätiedot

ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE

ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE Sisällysluettelo 1. ASUNTOMESSUT KUOPIOSSA 2010...3 2. MESSUJEN TEEMAT...3 3. HAETTAVAT TONTIT...4 4. TONTTIEN JA LIITTYMIEN HINNAT...4

Lisätiedot

6.11. ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE

6.11. ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE 6.11. ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE OMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE Sisällysluettelo 1. ASUNTOMESSUT KUOPIOSSA 2010...3 2. MESSUJEN TEEMAT...3 3. HAETTAVAT TONTIT...4 4. TONTTIEN JA LIITTYMIEN HINNAT...4

Lisätiedot

ASUNTOMESSUJEN TONTTIHAKEMUS

ASUNTOMESSUJEN TONTTIHAKEMUS ASUNTOMESSUJEN TONTTIHAKEMUS 1.HAKIJAN TIEDOT Saapunut Nimi (henkilön tai yrityksen) Nimi (henkilön tai yrityksen) Henkilö- tai Y-tunnus Henkilö- tai Y-tunnus Lähiosoite Lähiosoite Postinumero ja postitoimipaikka

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2009

MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2009 MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2009 KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2009 Mäntsälän kunnalla on luovutettavana yhteensä 18 omakotitalotonttia neljältä eri alueelta. Erityistä tonttien

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT Huom! Ruusutarhojen tonttien hakuaika on

MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT Huom! Ruusutarhojen tonttien hakuaika on MÄNTSÄLÄN KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2010 Huom! Ruusutarhojen tonttien hakuaika on 15.4. 14.5.2010 KUNNAN LUOVUTETTAVAT OMAKOTITALOTONTIT 2010 Mäntsälän kunnalla on luovutettavana yhteensä

Lisätiedot

TONTTIHAKEMUS LOMA-ASUNTOMESSUT 2014 KALAJOELLA

TONTTIHAKEMUS LOMA-ASUNTOMESSUT 2014 KALAJOELLA LOMA-ASUNTOMESSUT 2014 KALAJOELLA TONTTIHAKEMUS Hakemukset palautetaan 31.12.2012 mennessä osoitteeseen: Kalajoen kaupunki Maankäyttöpalvelut Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki Kuoreen merkintä Loma-asuntomessujen

Lisätiedot

ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE

ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE 24.7.2009 ASUNTOMESSUALUEEN TONTTIEN HAKUOHJE Sisällysluettelo 1. ASUNTOMESSUT KUOPIOSSA 2010...3 2. MESSUJEN TEEMAT...3 3. HAETTAVAT TONTIT...4 4. TONTTIEN JA LIITTYMIEN

Lisätiedot

Hakemukset palautetaan klo mennessä osoitteeseen:

Hakemukset palautetaan klo mennessä osoitteeseen: TONTTIHAKEMUS Hakemukset palautetaan 30.8.2016 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Tonttihakemus asuntomessualueelle (=kuoreen merkintä) Porin kaupunki Asuntomessutoimisto käyntiosoite: Yrjönkatu 6B 28100

Lisätiedot

Kaup.osa- Kaava- Pinta- Rakennus- Myynti- Tontin- Varaus- Kortteli - Osoite merkintä ala oikeus hinta vuokra maksu Tontti m² krs-m²

Kaup.osa- Kaava- Pinta- Rakennus- Myynti- Tontin- Varaus- Kortteli - Osoite merkintä ala oikeus hinta vuokra maksu Tontti m² krs-m² R O V A N I E M I Maankäyttö päivitys 11.4.2013 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT Määräaikainen haku ajalla 15.- 30.4.2013 klo 15.00 mennessä Kaup.osa- Kaava- Pinta- Rakennus- Myynti- Tontin- Varaus- VENNIVAARA

Lisätiedot

PIENTALOTONTTIEN HAKUOHJE

PIENTALOTONTTIEN HAKUOHJE PIENTALOTONTTIEN HAKUOHJE RYKMENTINPUISTON ASUNTOMESSUALUE, TUUSULA 2020 11.9.2017 2 Sisällysluettelo 1. Asuntomessut Tuusulassa 2020... 3 2. Messujen teemat... 3 3. Rakentamistapaohje ja typologia...

Lisätiedot

rak.paikka 6 Työtie 18 AP 5454 *) ei myyntiä 816,39 1956,39

rak.paikka 6 Työtie 18 AP 5454 *) ei myyntiä 816,39 1956,39 R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päiväys 12.4.2016 Määräaikainen tonttihaku ajalla 14. - 28.4. 2016 klo 15.00 mennessä. Asumiseen tarkoitettuja tontteja / rakennuspaikkoja on haettavana

Lisätiedot

Hakuaika on

Hakuaika on TONTTIHAKEMUS Tällä lomakkeella haetaan pientalotonttia Tuusulan vuoden 2020 asuntomessualueelta. Hakuaika on 2.10.2017-15.1.2018. Liitteinä hakemukseen liitetään selvitys hankkeesta: asema-, pohja-, julkisivu-

Lisätiedot

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä.

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä. R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päivitys 2.3.2017 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT Määräaikainen tonttihaku ajalla 13. - 24.3.2017 klo 15.00 mennessä. Asuntotontteja (AO) on haettavana Ylikylässä

Lisätiedot

ASUNTOMESSUJEN TONTTIHAKEMUS

ASUNTOMESSUJEN TONTTIHAKEMUS ASUNTOMESSUJEN TONTTIHAKEMUS (TULOSTETTAVA VERSIO) SAAPUNUT: Asuntomessujen tavoitteena on saada aikaan messualue ja messut, joiden myötä kehitetään suomalaista asumista ja vahvistetaan Kouvolan asemaa

Lisätiedot

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä.

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä. R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päivitys 2.3.2017 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT Määräaikainen tonttihaku ajalla 13. - 24.3.2017 klo 15.00 mennessä. Asuntotontteja (AO) on haettavana Ylikylässä

Lisätiedot

Tonttihakemukset tulee palauttaa hakuajan puitteissa os. Sodankylän kunta, Tekninen osasto, PL 60, 99601 SODANKYLÄ.

Tonttihakemukset tulee palauttaa hakuajan puitteissa os. Sodankylän kunta, Tekninen osasto, PL 60, 99601 SODANKYLÄ. SODANKYLÄ KUULUTTAA HAETTAVAKSI TONTTEJA Sodankylän kunta vuokraa yhdeksän uutta pientalotonttia Savikankaalta. Tontit on rakennettava kahden vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta alkaen.

Lisätiedot

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä.

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä. R O V A N I E M I Paikkatieto- ja tonttipalvelut päivitys 29.10.2015 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT yht. 46 kpl Määräaikainen tonttihaku ajalla 2. - 13.11.2015 klo 15.00 mennessä. Asuntotontteja on haettavana

Lisätiedot

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä.

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä. R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päivitys 2.10.2017 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT yht. 111 kpl Määräaikainen tonttihaku ajalla 9. - 20.10.2017 klo 15.00 mennessä. Asumisen tontteja on haettavana

Lisätiedot

PIENTALOTONTTIHAKEMUS

PIENTALOTONTTIHAKEMUS 1. HAETTAVA TONTTI kortteli tontti Ensisijaisesti haettava tontti 1. Kiinteistötunnus: 529-124 - - Vaihtoehtoiset tontit etusijajärjestyksessä 2. Kiinteistötunnus: 529-124 - - 3. Kiinteistötunnus: 529-124

Lisätiedot

TONTINHAKUOHJE LOUNATUULI NAANTALI

TONTINHAKUOHJE LOUNATUULI NAANTALI TONTINHAKUOHJE LOUNATUULI NAANTALI HAETTAVAT TONTIT JA HAKUMENETTELY Myytävänä tai vuokrattavana on kaupungin omistamat 16 omakotitonttia, 5 vapaa-ajan tonttia sekä 4 tonttia useamman asunnon yhtiömuotoiseen

Lisätiedot

*Korjattu 23.10.2015 kohtaan Maaperä korttelit oikeiksi ja korjattu luovutussopimuksiin oikea ympäristönsuojelulaki.

*Korjattu 23.10.2015 kohtaan Maaperä korttelit oikeiksi ja korjattu luovutussopimuksiin oikea ympäristönsuojelulaki. Tarjouspyyntö Tietolan alueen tonttien luovutuksesta *Korjattu 23.10.2015 kohtaan Maaperä korttelit oikeiksi ja korjattu luovutussopimuksiin oikea ympäristönsuojelulaki. Tarjouspyynnön sisältö Yleistä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 43. 43 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2014

Espoon kaupunki Pöytäkirja 43. 43 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2014 05.05.2014 Sivu 1 / 1 1937/02.07.00/2014 43 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2014 Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh. 050 395 2151 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

Ohjeita tarjousten perusteella myytävien omakotitonttien hakijoille. Hakuaika klo 16

Ohjeita tarjousten perusteella myytävien omakotitonttien hakijoille. Hakuaika klo 16 Ohjeita tarjousten perusteella myytävien omakotitonttien hakijoille Hakuaika 1.4.2016-25.4.2016 klo 16 OHJEITA TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVIEN OMAKOTITONTTIEN HAKI- JOILLE HAKUAIKA JA HAKEMINEN Tarjousten

Lisätiedot

Omakotitonttien haku

Omakotitonttien haku Omakotitonttien haku 12.8-5.9.2016 OHJEITA OMAKOTITONTIN HAKIJOILLE HAKUAIKA Hakuaika alkaa pe 12.8.2016. Hakemukset tulee jättää maanantaihin 5.9.2016 klo 16.00 mennessä. lähettämistä. Hakemus toimitetaan

Lisätiedot

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä.

Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä. R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päivitys 25.9.2018 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT yht. 104 kpl Määräaikainen tonttihaku ajalla 1.10. - 18.10.2018 klo 15.00 mennessä. Tontteja on haettavana Nivavaarassa

Lisätiedot

Tervetuloa hakemaan tonttia Oulun kaupungilta

Tervetuloa hakemaan tonttia Oulun kaupungilta Tervetuloa hakemaan tonttia Oulun kaupungilta 30.3. - 24.4.2017 Hakuohje ammattirakentajille Tonttien valitseminen Tontinhakijoiden on hyvä tutustua ennen tonttien valitsemista asemakaavaan ja rakentamistapaohjeisiin.

Lisätiedot

Tontti Mäntsälästä. Osta tai vuokraa tontti! www.mantsala.fi

Tontti Mäntsälästä. Osta tai vuokraa tontti! www.mantsala.fi Tontti Mäntsälästä Osta tai vuokraa tontti! www.mantsala.fi Mäntsälän kunnan pientalotonttialueet Osta tai vuokraa tontti! Ruusutarhat Männikkö II Kaunismäki Rivitaloalue Mäntsälän kunnan omakoti- ja rivitalotontit

Lisätiedot

Jyri VIII asemakaava-alue, tonttien luovutusehdot Tykistöntiellä ja Tykkimiehenkujalla kortteleissa 445,446,435,436 ja 437

Jyri VIII asemakaava-alue, tonttien luovutusehdot Tykistöntiellä ja Tykkimiehenkujalla kortteleissa 445,446,435,436 ja 437 Tekninen lautakunta 21 10.02.2015 Jyri VIII asemakaava-alue, tonttien luovutusehdot Tykistöntiellä ja Tykkimiehenkujalla kortteleissa 445,446,435,436 ja 437 436/10.00.02/2012 Tekla 21 Liperin kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Rakentamistapaohjeet. Terveyskeskuksen tontti ja siihen liittyvä uusi pientaloalue, 5. Kuninkainen. Huittisten kaupunki Tekninen palvelukeskus

Rakentamistapaohjeet. Terveyskeskuksen tontti ja siihen liittyvä uusi pientaloalue, 5. Kuninkainen. Huittisten kaupunki Tekninen palvelukeskus Rakentamistapaohjeet Terveyskeskuksen tontti ja siihen liittyvä uusi pientaloalue, 5. Kuninkainen Huittisten kaupunki Tekninen palvelukeskus 2 YLEISTÄ Rakentamistapaohjeiden tarkoitus on täydentää asemakaavakartalla

Lisätiedot

Vantaan kaupungin myytävät pienteollisuustontit Nikinmäestä, syksy 2014

Vantaan kaupungin myytävät pienteollisuustontit Nikinmäestä, syksy 2014 Vantaan kaupungin myytävät pienteollisuustontit Nikinmäestä, syksy 2014 HAKUAIKA 17.11 31.12.2014 2 JOHDANTO Kaupunki tarjoaa ostettavaksi kuusi (6) pienteollisuustonttia yrityksen toimitilarakentamiseen

Lisätiedot

HAETTAVANA TONTTEJA OULUN KAUPUNGILTA

HAETTAVANA TONTTEJA OULUN KAUPUNGILTA HAETTAVANA TONTTEJA OULUN KAUPUNGILTA Haku alkaa 29.3.2018 ja sähköiset hakemukset tulee jättää 26.4.2018 klo 16.00 mennessä. o o o o o Kivikkokankaalta 1 kpl Hiukkavaaran Vaskikankaalta 12 kpl Ritaharjusta

Lisätiedot

Tonttien valitseminen

Tonttien valitseminen 28.9. 22.10.2018 Tonttien valitseminen Tontinhakijoiden on hyvä tutustua ennen tonttien valitsemista asemakaavaan ja rakentamistapaohjeisiin. Tarkempia tietoja tonttien rakentamiseen liittyvistä asioista

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA Metsäkylän Työlänojan alueelta 32 omakotitalotonttia Hakuaika 3. 21.11.2014 kello 15.00 2 Ylöjärven kaupunki luovuttaa omakotitalotontteja Metsäkylän Työlänojan alueelta

Lisätiedot

ASUNTOMESSUT TAMPEREELLA 13.7.-12.8.2012

ASUNTOMESSUT TAMPEREELLA 13.7.-12.8.2012 ASUNTOMESSUT TAMPEREELLA 13.7.-12.8.2012 ASUNTOMESSUT ON SUURTAPAHTUMA Viime kesänä kävijöitä 127.546 Aikuisväestöstä 98 % tuntee tapahtuman Asuntomessut Tampereella 43. asuntomessutapahtuma Järjestäjinä

Lisätiedot

Alueen asemakaava ja yleissuunnitteluohjeet

Alueen asemakaava ja yleissuunnitteluohjeet 2 Sijainti Siirin tontit sijaitsevat n. 5 km keskustasta itään. Alue sijaitsee aivan Harvoilanmäen asuntomessualueen vieressä. Asuntomessualue avasi Siirin uuden asuinalueen. Kaikkiaan Siirin alueelle

Lisätiedot

HAETTAVANA OLEVAT TONTIT / RAKENNUSPAIKAT yht. 40 kpl. Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä.

HAETTAVANA OLEVAT TONTIT / RAKENNUSPAIKAT yht. 40 kpl. Määräaikainen tonttihaku ajalla klo mennessä. R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päivitys 4.10.2016 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT / RAKENNUSPAIKAT yht. 40 kpl Määräaikainen tonttihaku ajalla 10. - 26.10.2016 klo 15.00 mennessä. Asuntotontteja

Lisätiedot

Vuokrattavien/myytävien omakotitonttien jatkuva haku 2014

Vuokrattavien/myytävien omakotitonttien jatkuva haku 2014 Vuokrattavien/myytävien omakotitonttien jatkuva haku 2014 Haukipudas, Holma-Haapajärvi ja Heitonkangas Kiiminki, Hakomäki ja Honkimaa Martinniemi, Vahtola Oulunsalo, Niemenranta Vesala Yli-Ii Ylikiiminki,

Lisätiedot

esite päivitetty

esite päivitetty esite päivitetty 10.7.2013 VUOKRATTAVAT P- JA PL- TONTIT PÄIVÄKOTITARKOITUKSIIIN Metsokangankaan ja Ritaharjun kaupunginosista Kiinteistö Pinta-ala [m²] Rakennuso Käyttötark ikeus [km²] oitus Vuosivuokra

Lisätiedot

PORVOO Maapolitiikka. Tarjouspyyntö 15.5.2015. Toukovuoren ostotarjouskilpailu tontit 13-6004-1, 13-6004-2, 13-6004-3, 13-6004-4

PORVOO Maapolitiikka. Tarjouspyyntö 15.5.2015. Toukovuoren ostotarjouskilpailu tontit 13-6004-1, 13-6004-2, 13-6004-3, 13-6004-4 PORVOO Maapolitiikka Tarjouspyyntö 15.5.2015 Toukovuoren ostotarjouskilpailu tontit 13-6004-1, 13-6004-2, 13-6004-3, 13-6004-4 1 1. Yleistä... 2 2. Kilpailun kohde... 4 Tontit... 4 Asemakaava ja rakennustapaohje...

Lisätiedot

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18 MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18 RYKMENTINTIE HYRYLÄ MYYNTIKOHDE Kiinteistöllä 858-15-5727-1 sijaitseva kasarmirakennus osoitteessa Rykmentintie, Tuusula. Rakennus rakennusnumero br-ala m2 RO k-m2 toimistorakennus

Lisätiedot

Tontinluovutuskilpailu Pikisaaressa 10.4.-29.5.2015

Tontinluovutuskilpailu Pikisaaressa 10.4.-29.5.2015 Tontinluovutuskilpailu Pikisaaressa 10.4.-29.5.2015 KAUPUNKI HAKEE TOTEUTTAJAA PIKISAAREN TONTILLE Asemakaava Pikisaaren kaupunginosan korttelin 1 tontti 7 (kt. 564-50-1-7) on voimassa olevassa asemakaavassa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyynnön sisältö Yleistä tonteista ja menettelystä... 1 Sijainti... 3 Kaavatiedot... 4 Liikennemäärät... 4 Maaperä... 5 Luovutusehdot...

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 57. 57 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2015

Espoon kaupunki Pöytäkirja 57. 57 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2015 01.06.2015 Sivu 1 / 1 2248/02.07.00/2015 57 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2015 Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh. 050 395 2151 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 73. 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 73. 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1 31.08.2015 Sivu 1 / 1 2478/02.07.00/2015 73 Kerrostalotontin määräosan myynti Tapiolasta VVO Kodit Oy:lle, korttelin 12220 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Laura Schrey, puh. 040 536 1739 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Ohjeita lomarakennuspaikkojen hakijoille. Hakuaika klo 16

Ohjeita lomarakennuspaikkojen hakijoille. Hakuaika klo 16 Ohjeita lomarakennuspaikkojen hakijoille Hakuaika 1.4.2016-13.5.2016 klo 16 OHJEITA TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVIEN LOMARAKENNUSPAIKKOJEN HAKIJOILLE HAKUAIKA JA HAKEMINEN Tarjousten perusteella myytävien

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA OMAKOTITALOTONTTEJA

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA OMAKOTITALOTONTTEJA YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY JA VUOKRAA OMAKOTITALOTONTTEJA Tonttihaku Ylöjärven kaupunki luovuttaa alkuvuodesta 2018 seuraavat omakotitalotontit: Kirkonseudun Siltatie: Korttelin 655 tontit 1, 4, 5, 8, 9, 12,

Lisätiedot

tonttiosasto TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄT PIENTALOTONTIT VANTAALTA 2006 Tiedustelut: suunnittelija Helena Vuolanto Puh.

tonttiosasto TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄT PIENTALOTONTIT VANTAALTA 2006 Tiedustelut: suunnittelija Helena Vuolanto Puh. tonttiosasto TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄT PIENTALOTONTIT VANTAALTA 2006 Tiedustelut: suunnittelija Helena Vuolanto Puh. 169 3955 Helsingin kaupungin kiinteistöviraston tonttiosasto Helsinki 14.2.2006

Lisätiedot

FORSSAN OMAKOTITALOTONTIT

FORSSAN OMAKOTITALOTONTIT 1(32) Ojalanmäen pellot copyright Forssan kaupunki FORSSAN OMAKOTITALOTONTIT Tutustu Forssan tonttitarjontaan www.forssa.fi Lisätietoja Forssan tonteista ja ajantasaisesta varaustilanteesta Aki Härmä Tomi

Lisätiedot

Nämä omakotitontit nyt haettavana! TARVASMÄKI 2. vaihe

Nämä omakotitontit nyt haettavana! TARVASMÄKI 2. vaihe Nämä omakotitontit nyt haettavana! TARVASMÄKI 2. vaihe TONTTIEN SIJAINTI Tarvasmäen tontit sijaitsevat n. 8,3 kilometriä Hämeenlinnan kaupungin keskustasta kaakkoon lähellä Janakkalan kunnan rajaa. Alueen

Lisätiedot

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20 MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20 RYKMENTINTIE HYRYLÄ MYYNTIKOHDE Kiinteistöillä 858-15-5728-1 sijaitseva kasarmirakennus osoitteessa Rykmentintie, Tuusula. Rakennus rakennusnumero br-ala m2 RO k-m2 toimistorakennus

Lisätiedot

Ohjeita ammattirakentajien asuntotonttien hakijoille. Hakuaika klo 16

Ohjeita ammattirakentajien asuntotonttien hakijoille. Hakuaika klo 16 Ohjeita ammattirakentajien asuntotonttien hakijoille Hakuaika 1.4.2016-25.4.2016 klo 16 OHJEITA ASUNTOTONTTIEN HAKIJOILLE HAKUAIKA Ammattirakentajille luovutettavien asuntotonttien hakuaika alkaa 1.4.2016

Lisätiedot

Asuntomessujen oheiskohdehaun infotilaisuus 3.4. klo 15-16

Asuntomessujen oheiskohdehaun infotilaisuus 3.4. klo 15-16 Asuntomessujen oheiskohdehaun infotilaisuus 3.4. klo 15-16 Oheiskohteena olemisen edellytykset Valintaperusteet Tuusulassa Heikki Vuorenpää Suomen Asuntomessut Riikka Uusikulku Asuntomessut Tuusulassa

Lisätiedot

Tarvasmäki 3. vaiheen omakotitontit

Tarvasmäki 3. vaiheen omakotitontit Tarvasmäki 3. vaiheen omakotitontit 4.5.2009 TONTTIEN SIJAINTI PALVELUT Tarvasmäen tontit sijaitsevat n. 7,5 kilometriä Hämeenlinnan kaupungin keskustasta kaakkoon lähellä Janakkalan kunnan rajaa. Alueen

Lisätiedot

Ojala I. Rakentamistapaohje. Luonnos Asemakaava nro 8637

Ojala I. Rakentamistapaohje. Luonnos Asemakaava nro 8637 Ojala I Rakentamistapaohje Luonnos 29.5.2017 Asemakaava nro 8637 TRE:2451/10.02.01/2016 2 1. YLEISET ALUEET 1.1 Mossin puistokatu Keskustakorttelien jaksolla puistokatu on ilmeeltään urbaani bulevardi

Lisätiedot

Lohjan kaupunki Asuntomessut Lohjalla Tontinhakuohje HIIDENSALMEN ASUNTOMESSUALUEEN TONTIT

Lohjan kaupunki Asuntomessut Lohjalla Tontinhakuohje HIIDENSALMEN ASUNTOMESSUALUEEN TONTIT Lohjan kaupunki Asuntomessut Lohjalla 2021 Tontinhakuohje HIIDENSALMEN ASUNTOMESSUALUEEN TONTIT HAKUAIKA 1.8.-31.8.2019 SISÄLLYSLUETTELO 1. ASEMAKAAVA JA RAKENTAMISTAPAOHJE 2 2. MESSUJEN TEEMAT 3 3. HAETTAVAT

Lisätiedot

kesäkauden mainontaan

kesäkauden mainontaan Lisää tehoa ja vaikuttavuutta kesäkauden mainontaan asuntomessut hyvinkäällä 2013 O u t d o o r a d v e r t i s i n g mediavälinekartta 2 Asuntomessut Hyvinkään Metsäkaltevassa 12.7. - 11.8.2013 Suomen

Lisätiedot

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot 100 tonteille.

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot 100 tonteille. Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot 100 tonteille. Tonttien varaaminen tontti tulee varata 1.1-31.12.2019 välisenä aikana enintään 2 tonttia/varaaja tonttivaraus on voimassa vain 6 kuukautta, jonka

Lisätiedot

2. Omistus- ja hallintaoikeuden siirtyminen

2. Omistus- ja hallintaoikeuden siirtyminen 1(5) MALLI KAUPPAKIRJA Tontin myynti perustuu Vantaan kaupungin kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen.x.2012 ja kaupunkisuunnittelulautakunnan..2013 lainvoimaiseen päätökseen [sekä asumisasioiden

Lisätiedot

Täällä asuu sujuva ja turvallinen arki. Asuntomessualueen tontinluovutusopas

Täällä asuu sujuva ja turvallinen arki. Asuntomessualueen tontinluovutusopas sujuvaa suurkaupunkia rakentamassa asuntomessut vantaalla 2015 Täällä asuu sujuva ja turvallinen arki Asuntomessualueen tontinluovutusopas Liiku ja virkisty! Kivistöstä on hyvät yhteydet Petikon ulkoilualueelle,

Lisätiedot

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot Suomi100 tonteille.

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot Suomi100 tonteille. Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot Suomi100 tonteille. Tonttien varaaminen tontti tulee varata 1.7.2017-30.6.2018 välisenä aikana enintään 2 tonttia/varaaja tonttivaraus on voimassa vain 6 kuukautta,

Lisätiedot

HÄITILÄNTIE 18 40-52-7. Viikoittainen tarjousaika 40-52-7

HÄITILÄNTIE 18 40-52-7. Viikoittainen tarjousaika 40-52-7 HÄITILÄNTIE 18 40-52-7 Viikoittainen tarjousaika 40-52-7 TONTIN SIJAINTI Tontti 40-52-7 Häitiläntie 18 sijaitsee Käikälässä n. 7 km keskustasta kaakkoon. TIEDOT TONTISTA Tontilla sijaitsee purkukuntoinen

Lisätiedot

Tonttitarjouskilpailu Viialanmäki korttelin 14 tontit 1-2 ja korttelin 15 tontit 1-2. Maria Taipale

Tonttitarjouskilpailu Viialanmäki korttelin 14 tontit 1-2 ja korttelin 15 tontit 1-2. Maria Taipale Tonttitarjouskilpailu Viialanmäki korttelin 14 tontit 1-2 ja korttelin 15 tontit 1-2 Maria Taipale 21.12.2018 Tontitarjouskilpailun kohde Myytävien asuinrakennustonttien pinta-alat ja rakennusoikeudet

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2016

Espoon kaupunki Pöytäkirja Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2016 06.06.2016 Sivu 1 / 1 2287/2016 02.07.00 67 Omakotitonttien luovuttaminen omatoimiseen rakentamiseen vuonna 2016 Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh. 050 395 2151 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

KUULUTTAA HAETTAVAKSI ASUNTOTONTTEJA

KUULUTTAA HAETTAVAKSI ASUNTOTONTTEJA ROVANIEMI KUULUTTAA HAETTAVAKSI ASUNTOTONTTEJA Rovaniemen kaupunki vuokraa / myy uusia asuntotontteja Länsikankaalta (13) ja Vennivaarasta (54) yhteensä 67 kpl. Hakuaika on 16.9. 27.9.2013 klo 15.00 mennessä.

Lisätiedot

PUROLAN RAKENTAMISTAPAOHJEET KEVÄÄN 2010 PIENTALOTONTTIJAKO

PUROLAN RAKENTAMISTAPAOHJEET KEVÄÄN 2010 PIENTALOTONTTIJAKO PUROLAN RAKENTAMISTAPAOHJEET KEVÄÄN 2010 PIENTALOTONTTIJAKO Infotilaisuus tontinsaajille 31.8.2010 Lisäys 3.9.2010 Aila Virtanen RAKENTAMISTAPAOHJEET selittävät ja täydentävät asemakaavaa erityisesti tontin

Lisätiedot

Jyväskylän kaupunki PIKKU-HAUKKALA. hakuaika 28.5.-8.6.2012. www.jyvaskyla.fi/tontit

Jyväskylän kaupunki PIKKU-HAUKKALA. hakuaika 28.5.-8.6.2012. www.jyvaskyla.fi/tontit Jyväskylän kaupunki PIKKU-HAUKKALA hakuaika 28.5.-8.6.2012 www.jyvaskyla.fi/tontit Pikku-Haukkala sijaitsee Jyväskylän pohjoispuolella kauniin Tuomiojärven läheisyydessä, hyvien liikuntamahdollisuuksien

Lisätiedot

TONTTIKILPAILU VANTAAN VARISTOSSA

TONTTIKILPAILU VANTAAN VARISTOSSA TONTTIKILPAILU VANTAAN VARISTOSSA 3.9.2019-1.11.2019 Sisällys TONTTIKILPAILUN KUVAUS... 2 KILPAILUTONTTI... 3 KAAVATIEDOT... 4 Rakennustapa... 4 MUUT VAATIMUKSET JA VELVOLLISUUDET... 4 Asuntojen rahoitus-

Lisätiedot

3D-IDEAKILPAILU. Kaupunkikudelmia - kilpailuohjelma

3D-IDEAKILPAILU. Kaupunkikudelmia - kilpailuohjelma keltainen rajaus = ohjeellinen kilpailualue Kaupunkikudelmia - kilpailuohjelma Hyvinkäällä on parhaillaan käynnissä kansainvälinen Europan 15-suunnittelukilpailu, jossa nuoret kaupunkisuunnittelijat ideoivat

Lisätiedot

1. ASUINRAKENNUSTONTIT

1. ASUINRAKENNUSTONTIT 1 JOROISTEN KUNTA TONTTIHINNOITTELU VOIMASSA 1.1.2013 ALKAEN (KV 8.10.2012 36) (Muutos KV 16.9.2013 69) Tonttien myyntihinta on esitetty muodossa /m2. Kaikki jäljempänä esitetyt tontit ovat myös vuokrattavissa.

Lisätiedot

Pirkanmaan Portin teollisuusalue: logistiikan- ja palvelujen-korttelialueen luovutus

Pirkanmaan Portin teollisuusalue: logistiikan- ja palvelujen-korttelialueen luovutus Pirkanmaan Portin teollisuusalue: logistiikan- ja palvelujen-korttelialueen luovutus Tarjouspyynnön sisältö Valkeakoski ja Pirkanmaan portin teollisuusalue... 1 Yleistä alueesta ja menettelystä... 2 Luovutettava

Lisätiedot

Hiukkavaaraan uusiutuvan energian Resca-pilottialue TONTINHAKUOPAS 27.11.2013

Hiukkavaaraan uusiutuvan energian Resca-pilottialue TONTINHAKUOPAS 27.11.2013 Hiukkavaaraan uusiutuvan energian Resca-pilottialue TONTINHAKUOPAS 27.11.2013 Resca-hankkeen tausta Resca on kuutos-kaupunkien yhteinen ilmasto- ja energiahanke, jossa osarahoittajana on Tekesin Kestävä

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Vihattulan Kuuratien alueelta viisi omakotitalotonttia. Hakuaika 9. 27.3.2015 kello 15.

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Vihattulan Kuuratien alueelta viisi omakotitalotonttia. Hakuaika 9. 27.3.2015 kello 15. YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA Vihattulan Kuuratien alueelta viisi omakotitalotonttia Hakuaika 9. 27.3.2015 kello 15.00 2 Ylöjärven kaupunki asettaa haettavaksi omakotitalotontteja Vihattulan

Lisätiedot

MESSUTAPAHTUMAT. Lisää tehoa ja vaikuttavuutta kesäkauden mainontaan. Kuva: Suomen asuntomessut

MESSUTAPAHTUMAT. Lisää tehoa ja vaikuttavuutta kesäkauden mainontaan. Kuva: Suomen asuntomessut MESSUTAPAHTUMAT Lisää tehoa ja vaikuttavuutta kesäkauden mainontaan Kuva: Suomen asuntomessut Asuntomessut Seinäjoella 8.7.-7.8.2016 Vuoden 2016 Asuntomessut pidetään Seinäjoen Pruukinrannassa. Asuntomessualue

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyynnön sisältö Yleistä tonteista ja menettelystä... 1 Sijainti... 3 Kaavatiedot... 4 Liikennemäärät... 4 Maaperä... 5 Luovutusehdot...

Lisätiedot

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015 VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Siilinjärven kunta Konserni- ja maankäyttöpalvelut 1.10.2015 Sisältö 1. Yleistä...

Lisätiedot

Rakentamistapaohjeet KAANAANMAANTIEN ITÄPUOLI, III VAIHE: HUNAJATIE, VIIKUNATIE JA TAATELITIE. 109. kaupunginosan korttelit 16, 18-20

Rakentamistapaohjeet KAANAANMAANTIEN ITÄPUOLI, III VAIHE: HUNAJATIE, VIIKUNATIE JA TAATELITIE. 109. kaupunginosan korttelit 16, 18-20 Rakentamistapaohjeet KAANAANMAANTIEN ITÄPUOLI, III VAIHE: HUNAJATIE, VIIKUNATIE JA TAATELITIE 109. kaupunginosan korttelit 16, 18-20 SISÄLTÖ 1. TARKOITUS... 2 2. YLEISTÄ... 2 3. KORTTELIT... 3 1. TARKOITUS

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin.

Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin. TARJOUSPYYNTÖ Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin. Tontin kiinteistötunnus on 698 1 26 9. Tontin osoite on Korkalonkatu 12. Tontin pinta ala

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 30. Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 30. Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh 07.03.2016 Sivu 1 / 1 2248/02.07.00/2015 57 1.6.2015 15 1.2.2016 30 Kahden omakotitontin lisääminen jatkuvaan tonttihakuun Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh. 050 395 2151 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Lahti KEVÄÄLLÄ 2019 LUOVUTETTAVAT UUDET OMAKOTITONTIT HAKUAIKA TARJOUSKILPAILU TOUKO/KESÄKUUSSA. Vesijärvi

Lahti KEVÄÄLLÄ 2019 LUOVUTETTAVAT UUDET OMAKOTITONTIT HAKUAIKA TARJOUSKILPAILU TOUKO/KESÄKUUSSA. Vesijärvi KEVÄÄLLÄ 0 LUOVUTETTAVAT UUDET OMAKOTITONTIT E Oksjärvi Vesijärvi Kytölä, Kytölänmäki I kpl Alasenjärvi TARJOUSKILPAILU Viuha, Sipurantie kpl Myllypohja, Kimalaiskuja kpl Lahti Kärkjärvi Salajärvi Ruuhijärvi

Lisätiedot

PUROLAN JA IMPIVAARAN RAKENTAMISTAPAOHJEET

PUROLAN JA IMPIVAARAN RAKENTAMISTAPAOHJEET INFOTILAISUUS TONTIN SAAJILLE 9.6.2011 PUROLAN JA IMPIVAARAN RAKENTAMISTAPAOHJEET Aila Virtanen Kaavoitus JAETUT TONTIT KEVÄÄLLÄ 2011 Kevään 2011 tonttijaossa olleet tontit on väritetty punaisiksi. Muut

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Hietasmäen ja Vuorentaustan alueilta kolme omakotitalo / paritalotonttia

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Hietasmäen ja Vuorentaustan alueilta kolme omakotitalo / paritalotonttia YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA Hietasmäen ja Vuorentaustan alueilta kolme omakotitalo / paritalotonttia Hakuaika 28.4. 9.5.2014 2 Ylöjärven kaupunki luovuttaa omakotitalo / paritalotontteja

Lisätiedot

Rakentamistapaohjeet MUSTIKKAMÄKI, 1 VAIHE: OSA MUSTIKKAMÄENTIESTÄ JA KETUNLEIVÄNTIE kaupunginosan korttelit 14, 15, OSA 16 JA OSA 17

Rakentamistapaohjeet MUSTIKKAMÄKI, 1 VAIHE: OSA MUSTIKKAMÄENTIESTÄ JA KETUNLEIVÄNTIE kaupunginosan korttelit 14, 15, OSA 16 JA OSA 17 Rakentamistapaohjeet MUSTIKKAMÄKI, 1 VAIHE: OSA MUSTIKKAMÄENTIESTÄ JA KETUNLEIVÄNTIE 251. kaupunginosan korttelit 14, 15, OSA 16 JA OSA 17 SISÄLTÖ 1. TARKOITUS... 2 2. YLEISTÄ... 2 3. KORTTELIT... 3 1.

Lisätiedot

TILAN MYYNTI NURMEN KYLÄLTÄ OMAKOTITALON RAKENNUSPAIKAKSI KEVÄT 2014 HAKUAIKA / TARJOUSTEN JÄTTÖAIKA 22.5. 5.6.2014 klo 15

TILAN MYYNTI NURMEN KYLÄLTÄ OMAKOTITALON RAKENNUSPAIKAKSI KEVÄT 2014 HAKUAIKA / TARJOUSTEN JÄTTÖAIKA 22.5. 5.6.2014 klo 15 LEMPÄÄLÄN KUNTA TILAN MYYNTI NURMEN KYLÄLTÄ OMAKOTITALON RAKENNUSPAIKAKSI KEVÄT 014 HAKUAIKA / TARJOUSTEN JÄTTÖAIKA.5. 5.6.014 klo 15 Kuulutus Lempäälän - Vesilahden Sanomissa 1.5.014 LEMPÄÄLÄN KUNTA MYY

Lisätiedot

Nämä omakotitontit nyt haettavana! TARVASMÄKI 2. vaihe

Nämä omakotitontit nyt haettavana! TARVASMÄKI 2. vaihe Nämä omakotitontit nyt haettavana! TARVASMÄKI 2. vaihe 1.8.2011 TONTTIEN SIJAINTI Tarvasmäen tontit sijaitsevat n. 8,3 kilometriä Hämeenlinnan kaupungin keskustasta kaakkoon lähellä Janakkalan kunnan rajaa.

Lisätiedot

KAUKAJÄRVI, ASEMAKAAVA NO 7830 RAKENTAMISTAPAOHJEET RO , 2, 3, 4 JA 5

KAUKAJÄRVI, ASEMAKAAVA NO 7830 RAKENTAMISTAPAOHJEET RO , 2, 3, 4 JA 5 KAUKAJÄRVI, ASEMAKAAVA NO 7830 RAKENTAMISTAPAOHJEET RO-7830-1, 2, 3, 4 JA 5 Ohjeen laatija: Tampereen kaupungin suunnittelupalvelut, asemakaavoitus, arkkitehti Ilkka Kotilainen Ohjeiden tarkoitus: Rakentamistapaohjeiden

Lisätiedot

TONTTIHAKU VANTAAN KEIMOLANMÄESSÄ

TONTTIHAKU VANTAAN KEIMOLANMÄESSÄ 29.4. 15.8.2019 TONTTIHAKU VANTAAN KEIMOLANMÄESSÄ Sisällys TONTTIHAUN KUVAUS... 2 MYYTÄVÄ TONTTI... 2 TONTTIHAUN OSALLISTUMISOHJEET... 3 Hakuohjeet... 3 Asuntojen huoneistotyyppijakauma rakennuksittain...

Lisätiedot

Pirkanmaan Portin teollisuusalue: T ja T-4-korttelialueiden luovutus

Pirkanmaan Portin teollisuusalue: T ja T-4-korttelialueiden luovutus Pirkanmaan Portin teollisuusalue: T ja T-4-korttelialueiden luovutus Varaushakemuksen sisältö Valkeakoski ja Pirkanmaan portin teollisuusalue... 1 Yleistä alueesta ja menettelystä... 2 Luovutettavat korttelialueet...

Lisätiedot

RAKENTAMISTAPAOHJE KÄPYLÄ

RAKENTAMISTAPAOHJE KÄPYLÄ RAKENTAMISTAPAOHJE KÄPYLÄ KORTTELIT 158, 159, 161, 162, 169,170 JA OSA KORTTELISTA 160 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI / SUUNNITTELUTOIMISTO 28.1.2013 - 1 - RAKENTAMISOHJE KÄPYLÄ KORTTELIT 158, 159, 161, 162, 169,170

Lisätiedot

Palojoen varsi. Asemakaava ja rakennustapaohjeet Kaavoitus /Tanner

Palojoen varsi. Asemakaava ja rakennustapaohjeet Kaavoitus /Tanner Palojoen varsi Asemakaava ja rakennustapaohjeet Kaavoitus 5.4.2018/Tanner Metsäkalteva Palojoen varren alue on osa Metsäkaltevan kaupunginosaa, tulevaa yli 6 000 asukkaan asuinaluetta Rakentamista ohjaavat:

Lisätiedot