Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf"

Transkriptio

1 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Kokoustiedot Aika: klo Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki

2 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Sisällysluettelo Sivu 1 Kokouksen avaus 3 Liite 1, 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 Liite 1, 2 3 Pöytäkirjan tarkastajan valinta 5 4 Esitys Kuntaliiton valtuustokaudella käsiteltäviksi liiton politiikka-asiakirjoiksi 6 Liite 1, 4 5 Kuntaliiton alustava talouskatsaus joulukuu Liite 1, 5 6 Kuntatalouden sopeutusohjelma Liite 1, 6 7 Kuntaliiton hallituksen seuraaviin kokouksiin suunnitellut asiat 11 8 Kuntaliiton hallituksen seuraava kokous 12 9 Kokouksen päättäminen 13

3 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Kokouksen avaus Liite 1, 1 Liiton puheenjohtaja avaa Kuntaliiton hallituksen kokouksen. Päätös: Todetaan. Puheenjohtaja avasi hallituksen kokouksen päätöksenteko-osuuden klo Merkittiin, että informaatio-osassa olivat esillä seuraavat asiat: - Kuntaliiton sijoitussalkun tilannekatsaus, Arto Vesivalo, Suomen Sijoitustutkimus Oy - Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislaki, varatoimitusjohtaja Tuula Haatainen - Kuntalain uudistusta konserniohjauksen näkökulmasta, johtava lakimies Kirsi Mononen - Kuntatalousohjelma , varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen - Valtionosuusuudistusluonnos, varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen - Ajankohtaiskatsaus ja hallituksen esityslista , toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma.

4 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Hallituksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Liite 1, 2 Sääntöjen mukaan hallitus kokoontuu puheenjohtajan kutsusta. Kutsu on lähetetty hallituksen varsinaisille jäsenille ja varajäsenille seitsemän päivää ennen hallituksen kokousta Hallitus on päätösvaltainen, kun saapuvilla on enemmän kuin puolet sen jäsenistä. Hallituksen kokouksiin osallistuvat myös varajäsenet. Hallituksen jäseniä ja varajäseniä sekä muita läsnäolijoita pyydetään allekirjoittamaan läsnäololista, joka otetaan pöytäkirjan liitteeksi. Todetaan, että tähän kokoukseen osallistuvat hallituksen jäsenet ja varajäsenet allekirjoitetun läsnäololistan mukaisesti. Samalla todetaan, että kokous on laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen. Päätös: Todettiin, että tähän kokoukseen osallistuvat hallituksen jäsenet ja varajäsenet allekirjoitetun läsnäololistan (liite 1, 2 ) mukaisesti. Samalla todettiin, että kokous on laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen.

5 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Pöytäkirjan tarkastajan valinta Hallituksen pöytäkirjan allekirjoittavat hallituksen (kokouksen) puheenjohtaja ja sihteeri. Hallitus päätti , että pöytäkirjan tarkastaa yksi kussakin kokouksessa valittava jäsen. Päätös: Hallitus päättää, että tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajaksi valitaan hallituksen jäsen Kaisa Raatikainen. Hyväksyttiin.

6 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Esitys Kuntaliiton valtuustokaudella käsiteltäviksi liiton politiikkaasiakirjoiksi Liite 1, 4 Kuntaliitossa valmistellaan valtuustokaudella useita politiikka-asiakirjoja hallituksen käsiteltäväksi. Politiikka-asiakirjojen tavoitteena on linjata liiton näkemykset kuntia ja kunta-alaa koskevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja edunvalvontaan sekä ohjata liiton operatiivista toimintaa. Kauden aikana toteutettavista politiikkaasiakirjoista on valmisteltu suunnitelma aikatauluineen. Suunnitelma on koko valtuustokaudelle mutta ns. rullaava eli tilanne tarkistetaan joka toinen vuosi, seuraavaksi siis vuoden 2016 alussa. Hallitus päättää hyväksyä politiikkaohjelmia koskevan suunnitelman vuosille Päätös: Hyväksyttiin politiikkaohjelmia koskeva suunnitelma vuosille (liite 1, 4 ). Todettiin, että asiakirjassa Elinkeinopolitiikasta elinvoimapolitiikkaan olisi hyvä käsitellä yhdyskuntarakenteen ja kaavoituksen esteiden purkamista.

7 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Kuntaliiton alustava talouskatsaus joulukuu 2013 Liite 1, 5 Tuotot Kuntaliiton, mukaan lukien toimintansa aloittanut Kuntaliitto Holding Oy sekä aloittaneet Kuntaliitto Palvelut Oy, Kuntatalo Oy ja Kuntaliitto Holding Oy, varsinaisen toiminnan tuotot vuonna 2013 olivat yhteensä euroa ylittäen budjetin eurolla (budjetti euroa). Edelliseen vuoteen verrattuna kasvua oli 18 %. Merkittävä osa tästä kasvusta johtuu konsernirakennemuutoksen myötä tulleesta sisäisestä myynnistä ulkoisten tuottojen ollessa kokonaisuudessaan suunnitellulla tasolla. Myytävien palveluiden osalta noin 2 miljoonan euron ylitys johtuu eibudjetoidusta Pohjoisen ja Etelän kuntien yhteistyöohjelman tuotoista. Vastaavasti sama näkyy ylityksenä kuluissa. Myytävissä palveluissa asiantuntija- ja koulutuspalvelut, euroa, ylittivät budjetin eurolla. Edelliseen vuoteen verrattuna nämä palvelut olivat euroa pienemmät. Hanketuotot olivat euroa ja ylittivät budjetin euroa, pääosin johtuen Pohjoisen ja Etelän kuntien yhteistyöohjelman tuotoista. Myytävissä palveluissa julkaisumyynti ( euroa) oli euroa parempi kuin edellisen vuoden myynti sekä ylitti budjetin eurolla. Ero johtuu uusien Luottamushenkilöoppaiden myynnistä. Tämä näkyy myös kustannuksena paino- ja postituskuluissa. Myytävissä palveluissa kunnia- ja ansiomerkkien myynti ( euroa) oli euroa alle budjetoidun sekä edellisen vuoden tason. Muut myytävien palveluiden tuotoista, euroa, kostuivat pääosin ATK-päivistä (0,6 miljoona euroa) ja Kuntapäivistä (0,4 miljoona euroa). Vuokratuotot olivat euroa ja hieman budjetoitua suuremmat. Jäsen- ja palvelumaksut olivat euroa. Kuntaliiton ja uusien konserniyhtiöiden välinen myynti (raportissa Konserninväliset tuotot ) oli euroa. Tämä koostuu pääosin Kuntaliitto Palvelut Oy:n palvelujen (mm. Kuntatalo-kiinteistöön liittyvät palvelut, ICT-palvelut, talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, myynti- ja markkinointi) myynnistä Kuntaliitolle. Vuoden 2013 budjetissa näitä eriä ei ole budjetoitu, koska konsernirakennemuutoksen vaikutuksiin ei osattu budjettia tehtäessä varautua. Tämä uusi konsernirakenne näkyy toteumaraportoinnissa siten, että sekä tuotoissa että kuluissa on lisäystä verrattuna alkuperäiseen liiton budjettiin. Kustannukset Varsinaiset palkkakulut, mukaan lukien palkkiot, olivat euroa budjetoitua pienemmät. Henkilöstökulut olivat yhteensä euroa ja alittivat budjetin eurolla. Ero johtuu eläkemenoperusteisten kustannusten kirjausmenetelmän muutoksesta.

8 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Vuoden 2012 vuositilinpäätöksessä varauduttiin tuleviin eläkemenoperusteisiin kustannuksiin kirjaamalla varaus taseeseen ja tämä aiheuttaa poikkeamaa budjettiin nähden. Poistot, euroa, ylittivät budjetin eurolla. Tämä johtuu pääosin Kuntatalon yhtiöittämisen yhteydessä syntyneestä kirjanpidollisesta arvonnoususta. Muiden kulujen ylitys budjettiin verrattuna oli yhteensä euroa. Tämä johtui merkittävältä osin Kuntaliiton ja Kuntaliitto Holding Oy:n, Kuntaliitto Palvelut Oy:n ja Kuntatalo Oy:n välisten tuottojen ja kulujen kirjanpidollisesta käsittelystä asti näitä eriä käsiteltiin Kuntaliiton omina kuluina. Konsernirakenteen muutoksen ja tätä myötä muuttuneen kirjauskäytännön vuoksi näkyy nyt euroa konserninvälisinä kuluina, jotka ovat edellä mainittujen yhtiöiden laskuttamia palvelukuluja. Tämä näkyy vastaavasti konserninvälisinä euron tuottoina. Tällä käsittelytavan muutoksella ei ole juuri vaikutusta todellisiin tuottoihin ja kuluihin. Muu euron ylitys muodostuu pääosin budjetoimattomista kuluista, jotka koostuvat mm. laki- ja konsulttipalveluista sekä muista kuluista liittyen konsernirakennemuutokseen (noin euroa), Pohjoisen ja Etelän kuntien yhteistyöohjelman kuluista (noin euroa) sekä Kuntatalon osalta tehdystä varauksesta tuleviin remontteihin (noin euroa) Atk-kulut alittavat budjetin eurolla. Osa alituksesta johtuu kirjausmuutoksesta, jossa ATK-kulut näkyvät konserninvälisien kulujen alla. Ulkopuoliset palvelut ylittivät budjetin eurolla sekä muut toimintakulut eurolla, johtuen pääosin edellä mainituista budjetoimattomista rakennemuutoskustannuksista sekä projektikuluista. Kustannukset olivat yhteensä euroa ja ylittivät budjetin eurolla. Tulos Kuntaliiton tuotto-/kulujäämä ilman tutkimus- ja kehityshankkeita oli euroa eli euroa budjetoitua heikompi. Sijoitus- ja rahoitustoiminnan tulos oli euroa. Edellisvuoden sijoitus- ja rahoitustoiminnan tulos oli euroa. Varainhoitajan vaihdon yhteydessä on vuodelle 2013 tuloutunut kertaluonteisia myyntivoittoja, jotka ylittävät merkittävästi normaalin tason. Kuntaliiton vuoden 2013 alustavaan kirjanpidolliseen tulokseen on kirjattu konsernirakennemuutoksesta johtuvia eriä, jotka näkyvät satunnaisissa erissä. Nämä näkyvät Kuntaliiton tuloslaskelmassa, mutta suurin (ovat konsernin sisäisiä kauppoja) osa eliminoituu pois konsernitasolla, eikä niillä ole näin ollen tulosvaikutusta konsernitasolla. Näillä erillä ei mitään ole vaikutusta Kuntaliiton rahoitustilanteeseen.

9 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Kuntaliiton alustavaan vuoden 2013 tulokseen vaikuttaa Kuntatalon yhtiöittämisestä johtuva järjestely, jossa Kuntatalo siirrettiin liitosta yhtiöön. Kuntatalon aikaisempi 8,2 miljoonan euron kirjanpitoarvo nousi käyvälle tasolle 22,4 miljoonaan euroon, jolloin tämä 14,2 miljoonan arvon nousu näkyy liitossa satunnaisissa tuloissa. Tämä eliminoituu konsernitasolla eikä sillä ole kassavaikutusta. 2. Tytäryhtiöiden siirrot Kuntaliitosta Kuntaliitto Holding Oy:lle aiheuttivat 19,9 miljoonan sisäisen myyntivoiton. Tämä näkyy satunnaisissa tuloissa, mutta eliminoituu konsernitasolla. Pääosin on kyse FCG Finnish Consulting Oy:n osakkeiden myynnistä Kuntaliitto Holding Oy:lle. Näillä erillä ei ole kassavaikutusta. 3. Muut satunnaiset erät nettomääräisenä -3,9 miljoona euroa koostuvat pääosin BDO kaupoista johtuvista eristä sekä pienen osan konsernirakennemuutoksen myötä siirtyneistä eristä uusiin tytäryhtiöihin, ja alustava eliminoitu satunnaisten erien osuus tuloksessa on euroa. Vuoden 2014 näkymät Liiton uuteen strategiaan sisältyy tavoite Kuntaliiton talouden tasapainottamisesta vuoteen 2017 mennessä. Liitto pyrkii siihen, että sijoitus- ja rahoitustoiminnan tuottojen keskimääräisellä vuosituotolla (noin 3 miljoonaa euroa) liiton tulos on neljän vuoden kuluttua tasapainossa. Tavoitteena on siis saavuttaa noin -3 miljoonan euron tulotaso vuoteen 2017 mennessä. Tulosparannus suunnitellaan toteutettavaksi sekä tuotteiden että palveluiden myyntiä parantamalla ja kustannuksia sopeuttamalla. Verkosto- ja toimintamallien uudistamisella pyritään synnyttämään tehokkuushyötyjä. Kustannustehokkuutta pyritään hakemaan myös konsernirakennemuutoksen myötä tulevilla toimenpiteillä. Vuoden 2014 loppuun mennessä henkilöstön sopeuttamistarpeen suunnitellaan olevan noin 17 henkilötyövuotta, ja seuraavina vuosina noin 10 henkilötyövuotta vuodessa. Liitto sopeuttaa henkilöstökustannusten tasoa ensisijaisesti hyödyntämällä henkilöstön luontaista vaihtuvuutta sekä määräaikaisia työsuhteita koskevien järjestelyiden avulla. Edellä mainitut tulostavoitteet pyritään ensisijaisesti saavuttamaan siten, että yhteistoimintaneuvotteluja käytäisiin vain työntehtävien ja toiminnan uudelleen organisointien vuoksi. Jatkossa tulosparannuksen aikaansaaminen edellyttää myös, että liitto määrittelee palvelut, jotka sisältyvät kuntien maksamiin jäsenmaksuihin ja liitto kehittää aktiivisesti niitä jäsenille tarjottavia palveluita, joista laskutetaan käytön mukaan. Päätös: Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

10 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Kuntatalouden sopeutusohjelma Liite 1, 6 Talouskasvun ennakoidaan pysyvän hitaana myös lähivuodet. Tästä ja merkittävistä valtionosuusleikkauksista johtuen myös kuntien taloustilanne on säilynyt hyvin vaikeana. Ilman sopeutustoimenpiteitä kuntatalouden alijäämän ennakoidaan nousevan noin 2,6 miljardiin euroon vuonna Valtion talouden kehysvalmistelu vuosille on meneillään. Kuntaliitto pyrkii vaikuttamaan valtion talouden kehysbudjetin liitteenä olevaan Peruspalveluohjelmaan, jossa linjataan maan hallituksen kuntapolitiikka hallituskauden loppuajaksi. Kuntatalousyksikössä on valmisteltu kuntatalouden sopeutusohjelma jolla vastataan kuntatalouden haasteisiin sekä pyritään vaikuttamaan maan hallitukseen. Sopeutusohjelmassa esitetään toimenpiteitä sekä haasteisiin vastaamiseksi että kuntatalouden tilanteen vakauttamiseksi. Keskeistä nyt on maan hallituksen rakennepoliittisten toimenpiteiden toteuttaminen niin, että valtion toimenpitein kuntien tehtäviä ja velvoitteita keventämällä kuntatalous vahvistuu yhdellä miljardilla eurolla vuoteen 2017 mennessä. Kunnille ei tule antaa uusia tehtäviä eikä velvoitteita. Jo päätetyt uudet tehtävät ja velvoitteet on arvioitava uudelleen. Valtionosuuksien lisäleikkaukset eivät ole mahdollisia. Valtio- /kuntasuhteen kannalta keskeinen rahoitusperiaate on jo päätettyjen leikkausten johdosta vaarantunut niin, että rahoitusperiaatteen perustuslain mukaisuus on syytä kyseenalaistaa. Näiden toimenpiteiden lisäksi tärkeätä on vahvistaa kuntien tulopohjaa. Ohjelmassa esitetään toimenpiteitä niin tuottavuuden kehittämiseksi kuin myös investointien rahoituksen uudistamiseksi. Sopeutusohjelma kokonaisuudessaan valmistuu Kunta-alan talous- ja rahoituskonferenssiin. Sopeutusohjelman yhteenveto on liitteenä 1, 6. Päätös: Hallitus päättää hyväksyä Kuntatalouden sopeutusohjelman yhteenvedon ja toimenpide-esitykset. Hyväksyttiin kuntatalouden sopeutusohjelman yhteenveto ja toimenpide-esitykset (liite 1, 6 ).

11 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Kuntaliiton hallituksen seuraaviin kokouksiin suunnitellut asiat Hallituksen lähiajan kokouksiin on suunniteltu valmisteltaviksi seuraavat, tässä vaiheessa tiedossa olevat asiat Suomen Kuntaliiton vuosikertomus 2013/KPML - Kuntaliiton alustava tilinpäätös 2013/KPML - Valtionosuusuudistus/TK - Kuntaliiton lausunto sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislain valmisteluryhmän loppuraportista/th Suomen Kuntaliiton ja Kuntaliitto-konsernin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2013/KPML - Raportti Kuntaliiton toiminnan ja talouden 2013 valvontatarkastuksesta/kpml - Neuvottelukuntien toimintakertomukset vuodelta 2013/KPML - Kuntaliiton valtuuston kevätkokous 2014/KPML Kuntaliiton talous 2014/KPML - Konserniohje/-suositus/TK Päätös: Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. Todettiin, että konserniohje/-suositus on kokouksessa informaatio-osuudessa esillä ja varsinaisessa käsittelyssä syksyllä 2014.

12 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Kuntaliiton hallituksen seuraava kokous Torstai Kuntaliiton hallituksen seuraava kokous pidetään torstaina Kuntatalossa Helsingissä. Klo 8.30 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B Ryhmäkokoukset Kok. B 3.4 SDP B 3.1 Kesk. B 3.3 PerusS B 4.13 Vihr. B 4.12 Vas. B 4.11 Ryhmien välinen neuvottelu B Hallituksen kokouksen päätöksenteko-osuus B Lounas Ravintola Kuntakallio Päätös: Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

13 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti hallituksen kokouksen klo

14 Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Allekirjoitukset Puheenjohtaja Sihteeri Antti Lindtman Riitta Myllymäki Käsitellyt asiat 1 9 Pöytäkirjan tarkastus Aika ja paikka Allekirjoitus Kaisa Raatikainen

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2013 1 Kokoustiedot Aika: 4.4.2013 klo 10.00 13.25 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Kokoustiedot Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.29 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 1 Kokoustiedot Aika: 5.5.2009 klo 13.00 13.57 Paikka: Jyväskylän Paviljonki Messukatu 10, Jyväskylä Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 2 Sisällysluettelo Sivu

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2013 1 Kokoustiedot Aika: 19.9.2013 klo 10.00 13.32 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 1 Kokoustiedot Aika: 29.9.2011 klo 9.30 13.15 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2011 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2010 1 Kokoustiedot Aika: 30.9.2010 klo 9.30 13.05 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2010 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2012 1 Kokoustiedot Aika: 8.11.2012 klo 9.30 13.17 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2012 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2015 1 Kokoustiedot Aika: 20.5.2015 klo 10.00 13.20 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2015 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2010 1 Kokoustiedot Aika: 1.12.2010 klo 9.30 13.18 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2010 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ (12) Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ (12) Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Kokoustiedot Aika Torstai 26.5.2016 klo 10.00 17.00 Perjantai 27.5.2016 klo 8.00 12.35 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 20-25

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 20-25 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 2/2019 Kokoustiedot Aika 21.3.2019 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 21.3.2019 klo 10.00 Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu,

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 9/2018 Hallitus 21.11.2018 Kokoustiedot Aika 21.11.2018 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Keskiviikko 21.11.2018 klo 10.00 Hallituksen kokouksen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Finlands Kommunförbund rf Hallitus 21.9.2017 Kuntaliiton talouskatsaus, elokuu 2017 TUOTOT Kuntaliiton varsinaisen toiminnan tuotot ovat elokuussa 2017 yhteensä 15 020 800 euroa ylittäen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2017 Finlands Kommunförbund rf. Hallitus Kokoustiedot. Aika klo

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2017 Finlands Kommunförbund rf. Hallitus Kokoustiedot. Aika klo Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2017 Kokoustiedot Aika 9.3.2017 klo 10.02-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2016 1 Kokoustiedot Aika 4.2.2016 klo 10.08-13.25 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Kokoustiedot Aika 10.3.2016 klo 10.00 11.07. Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2014 1 Kokoustiedot Aika: 16.10.2014 klo 10.14 13.54 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Kokoustiedot Aika 22.9.2016 klo 10.18-13.27 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä II

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 6A/2017 Kokoustiedot Aika 21.9.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 21.9.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Digitalisaatio

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto Kokousohjelmaluonnos 20.8.2018 Kuntaliiton hallintoon liittyvät kokoukset - kokousohjelma 2019 Ajankohta 2019 Hallintoelin/kokous To 31.1. klo 8.30-10.00 13. - 15.2. Talous- ja rahoitusfoorumi

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2014 1 Kokoustiedot Aika: 12.11.2014 klo 10.00 14.00 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry LIITE 1 Finlands Kommunförbund rf Hallituksen kokous Kuntaliiton talouskatsaus, syyskuu 2018 TUOTOT Kuntaliiton varsi

Suomen Kuntaliitto ry LIITE 1 Finlands Kommunförbund rf Hallituksen kokous Kuntaliiton talouskatsaus, syyskuu 2018 TUOTOT Kuntaliiton varsi Suomen Kuntaliitto ry LIITE 1 Finlands Kommunförbund rf Hallituksen kokous 21.11.2018 Kuntaliiton talouskatsaus, syyskuu 2018 TUOTOT Kuntaliiton varsinaisen toiminnan tuotot ovat syyskuussa 2018 yhteensä

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 1 Kokoustiedot Aika: 20.9.2012 klo 9.30 12.52 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2012 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sotedigi - tilannekatsaus erityisasiantuntija Karri Vainio

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sotedigi - tilannekatsaus erityisasiantuntija Karri Vainio Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 9/2017 Kokoustiedot Aika 14.12.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 14.12.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sotedigi

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2013 1 Kokoustiedot Aika: 7.3.2013 klo 10.00 13.57 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2014 1 Kokoustiedot Aika: 21.8.2014 klo 10.00 13.40 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2015 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2015 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2015 1 Kokoustiedot Aika: 12.3.2015 klo 10.00 13.08 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2015 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 1 Kokoustiedot Aika: 4.3.2010 klo 9.30 13.07 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2010 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 77-83

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 77-83 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 6/2018 Kokoustiedot Aika 20.9.2018 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 20.9.2018 klo 10.00 Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2016 Kokoustiedot Aika 25.5.2016 klo 10.00-13.36 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Esityslista 5/2015 I Finlands Kommunförbund rf. Klo 8.30 Hallituksen työvaliokunnan kokous B 3.4

Suomen Kuntaliitto ry Esityslista 5/2015 I Finlands Kommunförbund rf. Klo 8.30 Hallituksen työvaliokunnan kokous B 3.4 Suomen Kuntaliitto ry Esityslista 5/2015 I Kokoustiedot Aika: 11.6.2015 klo 10.00 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Torstai 11.6.2015 Klo 8.30 Hallituksen työvaliokunnan kokous

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 54-59

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 54-59 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 4/2018 Kokoustiedot Aika 23.5.2018 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Keskiviikko 23.5.2018 klo 10.00 Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2013 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2013 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2013 1 Kokoustiedot Aika: 6.6.2013 klo 10.00 13.26 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 6/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Kuntaliiton edunvalvonta-analyysi varatoimitusjohtaja Timo Reina

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Kuntaliiton edunvalvonta-analyysi varatoimitusjohtaja Timo Reina Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 8A/2017 Kokoustiedot Aika 22.11.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Keskiviikko 22.11.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/2009 1 Kokoustiedot Aika: 5.6.2009 klo 9.30 13.15 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 5/2009 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 65-71

klo Hallituksen kokouksen avaus B 3.8 Kokousasioiden käsittely Kokous jatkuu B 3.8 Kokousasioiden käsittely jatkuu, 65-71 Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 5/2018 Hallitus 30.8.2018 Kokoustiedot Aika 30.8.2018 klo 10.00-14.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 30.8.2018 klo 10.00 Hallituksen kokouksen avaus

Lisätiedot

KYSin talous 2017 ja 2018 sekä kertaluonteiset erät

KYSin talous 2017 ja 2018 sekä kertaluonteiset erät KYSin talous 2017 ja 2018 sekä kertaluonteiset erät Kari Janhonen, 14.03.2018 5.4.2018 1 Tilinpäätös 2017 5.4.2018 2 5.4.2018 3 Sitovat tavoitteet Valtuusto muutokset talousarvioon 22.5.2017, 10 (suun

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros

Pöytäkirja 1 (11) Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros Pöytäkirja 1 (11) Kokoustiedot Aika 26.02.2019 tiistai klo 17:00-17:55 Paikka Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros Lisätietoja Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Ajankohtaiskatsaus 5 2 Porvoon

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi TUL:n Lapin piiri ry puh: 0500 316 904 P Nahkurinkatu 1. 94100 Kemi mauri.blomster@tul.fi www.tul-lappi.fi TUL:n Lapin piiri ry:n sääntömääräinen PIIRIKOKOUS Pidetään Kemissä os. Kemin Pruntsilla, Kauppakatu

Lisätiedot

Yhtiökokousedustajat Hallituksen puheenjohtaja Toimitusjohtaja

Yhtiökokousedustajat Hallituksen puheenjohtaja Toimitusjohtaja KOKOUSKUTSU 2/2016 SUOMENSELÄN LENTOKENTTÄ Oy 26.05.2016 Aika Torstai 09.06.2016 klo 18.00 Paikka Kivijärven Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat/esityslista: 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Kannanotto valtion talousarvioesitykseen 2018 varatoimitusjohtaja Timo Reina

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Kannanotto valtion talousarvioesitykseen 2018 varatoimitusjohtaja Timo Reina Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 5/2017 Kokoustiedot Aika 24.8.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 24.8.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Sote-

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2017 Kokoustiedot Aika 27.4.2017 klo 10.03-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Ajankohtaista valinnanvapaudesta varatoimitusjohtaja Hanna Tainio

klo Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Ajankohtaista valinnanvapaudesta varatoimitusjohtaja Hanna Tainio Suomen Kuntaliitto ry Kokouskutsu 3/2017 Kokoustiedot Aika 27.4.2017 klo 10.00 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Torstai 27.4.2017 klo 10.00 Hallituksen kokouksen informaatio-osuus B 3.8 Ajankohtaista

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 1 Yhtymäkokous

ESPOON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ OMNIA ESITYSLISTA 1 Yhtymäkokous 1 YHTYMÄKOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA JA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 OMN/123/00.02.00/2015 ERON MYÖNTÄMINEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2013 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2013 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2013 1 Kokoustiedot Aika: 15.8.2013 klo 10.00 13.41 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 7/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

Kutsu/asialista 1/ (6) VARSINAINEN KEVÄTYHTIÖKOKOUS. Aika Maanantaina klo 11.30

Kutsu/asialista 1/ (6) VARSINAINEN KEVÄTYHTIÖKOKOUS. Aika Maanantaina klo 11.30 8.4.2019 1 (6) VARSINAINEN KEVÄTYHTIÖKOKOUS Aika Maanantaina 8.4.2019 klo 11.30 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, Ruokasalin kabinetti Läsnäolijat Lappeenrannan kaupunki, edustaen

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT. Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT. Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2012 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2012 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2012 1 Kokoustiedot Aika: 2.2.2012 klo 9.30 13.15 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2012 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANNON EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS

HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANNON EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (5) HELSINGIN OSUUSKAUPPA ELANNON EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS Aika Tiistai 23.4.2019 klo 18.00 Paikka HOK-Elannon kokoustilat, neuvotteluhuone Stadi, Kaupintie

Lisätiedot

1/6 1. KOKOUKSEN AVAUS Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi huomioitiin Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton pitkäaikainen hallinnon ja talouden tarkastaja kunnanjohtaja Arto

Lisätiedot

V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi , klo 18.00

V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi , klo 18.00 Tarinagolf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi 13.5.2019, klo 18.00 Läsnä: Ääniluettelon mukaisesti 5 osakkeenomistajaa edustaen: 98 A osaketta ja 1960 ääntä 0 B osaketta

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 20.04.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 20.04.2017 torstai klo 17:05-19:25 Paikka Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Kokoustiedot Aika: 7.5.2014 klo 9.10 12.02 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pohjois-Satakunnan JÄTTEIDENKÄSITTELY OY

Pohjois-Satakunnan JÄTTEIDENKÄSITTELY OY Pohjois-Satakunnan jätteiden käsittely Oy:n varsinainen yhtiökokous Aika 29.6.2017 alkaen klo 12.00 Paikka Kankaanpään kaupungintalo, kaupunginjohtajan huone, Kuninkaanlähteenkatu 12. Kutsutut / Läsnä

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2009 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2009 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2009 1 Kokoustiedot Aika: 29.10.2009 klo 9.30 13.30 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2009 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto Aika 18.12.2018 kello 18.30 18:50 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe, 26-34 Hakala Pentti Puistola Helena Ilmarinen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen kunnille joudutaan maksamaan palautuksia viime vuodelta arviolta euroa.

Perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen kunnille joudutaan maksamaan palautuksia viime vuodelta arviolta euroa. Kaupunginhallitus 53 12.02.2018 Tarkastuslautakunta 11 09.03.2018 Kaupungin talouden toteutuminen 2017, kaupunki ja liikelaitokset 122/02.02.02/2018 KHALL 12.02.2018 53 Talous vuonna 2017 Uudenkaupungin

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2012 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2012 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2012 1 Kokoustiedot Aika: 19.4.2012 klo 9.30 13.05 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2012 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 14.20 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Aalto Yliopiston ylioppilaskunta Tilinpäätös 2014. Edustajiston kokous 15.04.2015

Aalto Yliopiston ylioppilaskunta Tilinpäätös 2014. Edustajiston kokous 15.04.2015 Aalto Yliopiston ylioppilaskunta Edustajiston kokous 15.04.2015 Tilinpäätöksen rakenne Toimintakatsaus Ylioppilaskunnan tuloslaskelma Ylioppilaskunnan tase Konsernin tuloslaskelma Konsernin tase Liitetiedot

Lisätiedot

Joensuun edunvalvontajaoston kokous 9 / 2018

Joensuun edunvalvontajaoston kokous 9 / 2018 Joensuun edunvalvontajaoston kokous 9 / 2018 Aika: 10.12.2018 klo 15:15 Paikka: Kokous- ja saunatila Suvas, Suvantokatu 6, Joensuu 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 15.15. 2 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2011 1 Kokoustiedot Aika: 3.2.2011 klo 9.30 13.15 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2011 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 8) Konsernijaosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 8) Konsernijaosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/2018 1 ( 8) Aika 05.02.2018, klo 15:00-16:49 Paikka Tuusulan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Pöytäkirjan

Lisätiedot