4. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Pasi Pykälistö ja Jenni-Maria Käki.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "4. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Pasi Pykälistö ja Jenni-Maria Käki."

Transkriptio

1 OSAKUNNAN KOKOUS 5/2013 PÖYTÄKIRJA Aika klo 17:30 Paikka Accenture, Ruoholahti Läsnä 15 osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 19: Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3. Esityslistan hyväksyminen Esityslistaan lisättiin uudeksi kohdaksi 10. Hallituksen jäsenen viran avaaminen haettavaksi sekä uudeksi kohdaksi 16. vuosijuhlamestarin viran avaaminen haettavaksi. Esityslista hyväksyttiin tehdyin muutoksin. 4. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Pasi Pykälistö ja Jenni-Maria Käki. 5. Edellisen kokouksen pöytäkirja Edellisen kokouksen pöytäkirjan käsittely siirretään seuraavaan kokoukseen. 6. Ilmoitusasiat Saapunut posti: Hallands Nationin lehti Kutsu Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiön apurahajuhlaan Menneet tapahtumat: DGO:n saunailta, 12 kyolaista Yksi valkealalainen abi tutustumassa historian oppiaineeseen, 2 osallistujaa HTK:n kirpputori, 8 kyolaista Hämäläis-Osakunnan kuraattorinvaihtokaronkka, 2 kyolaista KyOn Gradu-ilta, 12 osallistujaa Patolan yhtiökokous, 1 kyolainen Hallituksen kokous, 7 osallistujaa DGO:n hengailuilta, 8 kyolaista Kuraattorinvaihtokaronkka, 47 osallistujaa HYYn vappuboolit, 2 kyolaista Willem-Alexanderin virkaanastujaiskuohuviinit, 20 osallistujaa 1.5. Vapunpäivän piknik, 15 osallistujaa

2 7.5. Hallituksen kokous, 9 osallistujaa 8.5. Kevätsitsien emännistön tapaaminen, 1 kyolainen 8.5. Viiniä ja tapaksia ilta, 15 osallistujaa Osakuntatilojen siivous, 3 kyolaista HTK:n kokous, 1 kyolainen Maakuntavaliokunnan kokous, 4 osallistujaa Rehtoripäivälliset, 1 kyolainen DGO:n euroviisukatsomo, 4 kyolaista Muuta ilmoitettavaa: KyO pääsi Helsingin Sanomiin osana juttua HYYn taloudesta. Kuvissa esiintyi KyOn isäntä ja emännistöä. 7. Talous Vuosijuhlan kulut ja tuotot on nyt saatu selvitettyä ja vuosijuhlat jäivät n. 72 euroa tappiolle. Kuitenkin myöhemmin tullut ilmoitus Kymin Osakeyhtiön 100- vuotissäätiön 800 euron tuesta vuosijuhlille nostaa vuosijuhlat n. 730 euroa plussan puolelle. Osakunnan tilillä on tällä hetkellä n. 878 euroa. HTK-maksuja on suunniteltu maksettavan kahdessa tai kolmessa erässä HTK:lle. Kaikki kulukorvaushakemukset on voitu käsitellä ja maksaa hakijoille. Viimeisetkin kuraattorinvaihtomaksut ovat tulleet ja VSO:n ex-kuraattori on korvannut miekalle aiheuttamansa vahingot. Isännän kassasta tilitetään rahaa Osakunnan tilille, kunhan isäntä palaa lomamatkalta. Miehikkälän tuki ei ole vielä tullut tilille, Kouvolan ja Kotkan päätöksiä odotetaan. Kymin 100-vuotissäätiön apurahan ansiosta Osakunnalla on varaa tukea kesäretkeä rahallisesti. KyO maksaa 70 Haminan vallien opastetusta kierroksesta. Samoin syksyllä rahat pyritään käyttämään ensisijaisesti kulttuuri-, liikunta- ja harrastustoimintaan. Varoja voidaan käyttää myös Osakunnan lipputangon korjauttamiseen sekä matrikkelin uudelleen sidontaan. Valokuvanäyttely on kustantanut tähän mennessä 881,95 euroa, yksi kilometrikorvaushakemus ilmoitettu vielä tulevaksi. Valokuvanäyttelyn budjetista ylijääneet varat ovat tällä hetkellä käytännössä sidoksissa laulukirjoihin, josta ne vapautuvat sitä mukaa, kun kirjoja myydään 8. Asunto-ohjesäännön hyväksyminen Käytiin läpi edellisen kokouksen tekemät muutokset asunto-ohjesääntöön. Keskusteltiin siitä, mitä tapahtuu, jos Osakunta ei saa asuntoja vuokrattua omille jäsenilleen, sillä osalla taloyhtiön muista osakkaista asunto-ohjesäännöt eivät salli asuntojen vuokraamista missään tilanteessa osakuntien ulkopuolelle. Muutettiin pykälää 11 ja 12 ja hyväksyttiin asunto-ohjesääntö tehdyin muutoksin.

3 9. Sääntömuutostoimikunnan jäsenten valinta Sääntömuutostoimikuntaan päätettiin valita kolme henkilöä kuraattorin lisäksi. Sääntömuutostoimikuntaan olivat hakeneet Ester Pentti ja Sini Leppänen. Lisäksi Riku Nöjd oli ilmoittanut olevansa käytettävissä sääntömuutostoimikunnassa. Valittiin Ester Pentti, Sini Leppänen ja Riku Nöjd sääntömuutostoimikuntaan. 10. Hallituksen jäsenen viran julistaminen avoimeksi Julistettiin hallituksen jäsenen virka avoimeksi. 11. Virkailijoiden valinta Valittiin hallituksen puheenjohtajaksi Heikki Luoto 1.9. alkaen. Valittiin laulunjohtajaksi Antti Mänttäri 1.9. alkaen. Valittiin tiedotussihteeriksi Pekka-Veli Haimi. Valittiin HTK-edustajaksi Tiina Heikkilä. Valittiin rajanylitysmestariksi Hanna-Maria Ollila. 12. HTK-asiat Osakuntatiloista salin ja keittiön lattiat on vahattu. Muut tilat jätettiin vahaamatta tällä kertaa ja tehdään koko tilat kattava lattioiden vahaus seuraavan kerran joululomalla ennen juhlakauden alkua. Vanha HTK huolehtii vahauksen tilaamisesta. Osakuntatilat on nyt siivottu. Uusia snapsilaseja hankitaan keittiöön. Niitä ostetaan sen verran, että niitä on myös varastossa, sillä niitä menee tasaiseen tahtiin rikki juhlissa. Keittiössä on nyt yksi tyhjä kaappi, jolle voidaan keksiä uusi käyttötarkoitus. Kaikki jätesäkit ynnä muut siivoustarvikkeet on nyt siirretty lavuaarin alle vetolaatikkoon. HTK on hankkimassa kahta uutta paistinpannua. Toinen tulee olemaan tavallinen paistinpannu ja toinen hiiliteräspannu, jota ei missään tapauksessa saa liottaa vedessä. Eteisen mattoja ollaan pesettämässä ja Martat on tarjoutunut pesemään maton talkootyönä korvausta vastaan. Osakunta muistuttaa HTK:ta lehtien tilausten keskeyttämisestä kesän ajaksi. Postilaatikko on muuten nopeasti tukossa. HTK:n suunnittelemaa A-ständin hankintaa esiteltiin Osakunnan kokoukselle. HTK on keskustellut kirpputorin saamasta palautteesta ja ottaa opiksi seuraavaa vastaavaa tapahtumaa järjestettäessä. 13. Syyskuun ensimmäisen kokouksen ajankohdan päättäminen Valittiin syyskuun kokouspäiväksi Tulevat tapahtumat Kevätsitsit Casalla DGO:n tilavarauskokous toiminnanohjaajien + Marttojen edustajan kesken Kymin 100-vuotissäätiön apurahajuhla Kuusankoski-talolla

4 8.6. Emännän kevät-/kesäretki 8.6. Kalmar Nationin 350-vuotisjuhlat Vuosijuhlatoimikunnan kaatajaiset KyOn Repovesi-vaellus Osakunnan kesäretki Haminaan Itäsuomalaiset kesäjuhlat 2.9. Yliopiston avajaiskarnevaalit Osakunnan kokous Rapujuhlat Osakunnat 370-vuotta iltajuhla Vanhalla Osakuntien Avoimet Ovet osana Open House -Helsinki tapahtumaa 15. Muut esille tulevat asiat Asuntosihteerien kokous oli, johon KyOlta ei valitettavasti kukaan ehtinyt paikalle. Patolan markkinointimateriaali on kuitenkin saapunut. Patolassa tämänhetkisten tietojen mukaan sisäänmuuttopäivä on Asuntojen vuokraan sisältyy ainakin nettiyhteys (DNA). Asunnoissa on joko ranskalaiset tai tavalliset parvekkeet. Lemmikit on Patolassa ainakin toistaiseksi kielletty, jotta asunnot pysyisivät mahdollisimman pitkään mahdollisimman hyvässä kunnossa. Tupakointia parvekkeilla ei voida kieltää, mutta sitä ei suositella. Sisällä ja ranskalaisella parvekkeella tupakoiminen on kielletty. Asuntojen vuokra tulee olemaan n euroa neliöltä. Asuntosihteeri tulee kirjoittamaan vuokrasopimukset asukkaiden kanssa ja tulee saamaan tästä syystä pientä korvausta HYSiltä. Talossa tulee olemaan kellarikomerot, mutta niitä ei ole kaikille. Komeroiden jaosta ei ole vielä päätetty. Talossa on myös pesutupa ja kattosauna. Yhden avaimen asukkaat voivat keskenään vaihtaa asukkaalta seuraavalle, mutta vara-avain pitää käydä lunastamassa HYSin toimistolta. Kymenlaaksolainen Elina Knihtilä on valittu Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön professoriksi. Osakunnan kesäekskursio Kirkkonummelle Ragvaldsin Porkkala-näyttelyyn toteutuu näillä näkymin jonakin lauantaina heinäkuussa. Osakunnan arkistomateriaalia on siirretty yksi lastillinen Kansalliskirjaston Käsikirjoituskokoelmaan. KyOn arkistoon pääsee tutustumaan Kansalliskirjaston Erikoislukusalin kautta. Lisätietoja saa KyOn arkistonhoitajalta. Arkistonhoitaja ilmoitti päivittävänsä KyO-wikiin kesän aikana Osakunnan virkailijaluetteloita, tavoitteena saada niistä koko 80. vuotisen historian kattavat listat virkailijoista. Rahastojen hoitokunta valmistelee kesällä kokouksessaan esityksen rahastojen uusiksi ohjesäännöiksi esitettäväksi Osakunnan kokoukselle syyskuussa. Arkistonhoitaja metsästää kesän aikana arkistosta Elo-Valkaman papereita jotta sekin rahasto saataisiin uudistettua Osakuntaa paremmin palvelevaan käyttöön. 16. Vuosijuhlamestarin viran julistaminen avoimeksi Julistettiin vuosijuhlamestarin virka avoimeksi.

5 17. Kokouksen päättäminen Päätettiin kokous kello 20:38 Kuraattori Joonas Ollila Sihteeri Hanna-Maria Ollila Pöytäkirjantarkastaja Pasi Pykälistö Pöytäkirjantarkastaja Jenni-Maria Käki Päätökset: Päätettiin valita sääntömuutostoimikuntaan kolme jäsentä kuraattorin lisäksi. Valittiin sääntömuutostoimikuntaan Ester Pentti, Sini Leppänen ja Riku Nöjd. Valittiin hallituksen puheenjohtajaksi Heikki Luoto. Valittiin laulunjohtajaksi Antti Mänttäri. Valittiin tiedotussihteeriksi Pekka-Veli Haimi Valittiin HTK-edustajaksi Tiina Heikkilä. Valittiin rajanylitysmestariksi Hanna-Maria Ollila. Valittiin syyskuun kokouksen päivämääräksi Liitteet: Asunto-ohjesääntö Asunto-ohjesäännön liite 1 Hallituksen jäsenen eroilmoitus

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Eerika Mankinen ja Elina Lassila valittiin pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi.

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Eerika Mankinen ja Elina Lassila valittiin pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi. OSAKUNNAN KOKOUS 9/2016 Pöytäkirja Aika 24.11.2016 klo 18:30 Paikka DGO Läsnä Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Esa-Pekka Helanne 21 muuta osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.59. 2.

Lisätiedot

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA Aika 15.1.2015 klo 18:45 Paikka DG Osakuntatilat Läsnä 9 (Joonas Ollila, Jenni-Maria Käki, Sofia Rahikainen, Esa-Pekka Helanne, Pasi Pykälistö, Tiina Heikkilä,

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 13.1.2014 klo 18:00 Paikka Patolassa, Sinin kotona Läsnä 9 hallituksen jäsentä ja 1 osakuntalainen Jenni-Maria Käki, hallituksen pj Joonas Ollila, kuraattori Tiina

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 8/2012 PÖYTÄKIRJA Aika: 8.11.2012 klo 18.30. Paikka: Domus Gaudium Paikalla: 12 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.31. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS VII/2013 PÖYTÄKIRJA Aika: 17.10.2013 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudiumin osakuntatilat. Läsnä: Inspehtori ja 16 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin 18.41. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta Osakunnan kokous 7/16 Pöytäkirja Aika: 13.10.2016 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudium Läsnä: Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Esa-Pekka Helanne 15 muuta osakuntalaista 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta Osakunnan kokous 6/16 Pöytäkirja Aika: 15.9.2016 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudium Läsnä: 13 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin klo 18.39. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus - Kokous todettiin

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 7/2012 PÖYTÄKIRJA Aika: to 18.10.2012 klo 18:30 Paikka: Domus Gaudiumin osakuntatilat. Paikalla: 14 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.40. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KyOn Päätösluettelo vuodelta 2012. - Hallituksen kokousten ja osakunnan kokousten päätökset sekä KyOn taloudelliset päätökset.

KyOn Päätösluettelo vuodelta 2012. - Hallituksen kokousten ja osakunnan kokousten päätökset sekä KyOn taloudelliset päätökset. KyOn Päätösluettelo vuodelta 2012. - Hallituksen kokousten ja osakunnan kokousten päätökset sekä KyOn taloudelliset päätökset. Osakunnan kokoukset: Tammikuun osakunnan kokous 19.1.2012 : - Kiitoskortti

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS VI/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: 21.9.2017 kello 18.30 Paikka: Domus Gaudium, osakuntatilat Paikalla: 10 osakuntalaista Kokousvirkailijat: Kuraattori Jenni-Maria Käki Sihteeri Olli Ahola Pöytäkirjantarkastaja

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 10/2012 PÖYTÄKIRJA Aika: 13.12.2012 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudiumin osakuntatilat Paikalla: 18 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.35. 2. Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS 7/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 11.4.2014 klo 19.00 Paikka Kokoushuone Seppele, Domus Gaudium Läsnä 7 hallituksen jäsentä, 1 osakuntalainen ja 1 vierailija Jenni-Maria Käki, hallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKALENTERI 2013 Jokaviikkoiset DGO:n (Domus Gaudiumin osakunnat) yhteiset tapahtumat: Maanantaisin osakuntakuoro WiOL:n harjoitukset osakuntatiloissa 18.00 21.15. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 1/2012 PÖYTÄKIRJA Aika to 19.1.2012 klo 18.30 Paikka osakuntahuoneisto, Domus Gaudium. 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin 18.41. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus - Kokous

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS 5/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 15.5.2014 klo 17.30 Paikka Radiotieteen ja -tekniikan laitos, Otaniemi Läsnä 12 osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 17.35. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2012 PÖYTÄKIRJA Aika ma 10.9.2012 klo 17.00 Paikka osakuntahuoneisto, Domus Gaudium. Paikalla 10: Maria Rämö Joonas Ollila Pasi Pykälistö Ester Pentti Pekka Haimi Viivi Haimi Jenni-Maria

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS 8/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 16.10.2014 klo 18.30 Paikka DG osakuntatilat Läsnä 10 osakuntalaista ja 1 alumnijäsen 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.47. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 2/2011 PÖYTÄKIRJA Aika to 24.2.2011 klo 18.30 Paikka osakuntahuoneisto Läsnä Inspehtori Ritva Serimaa Kuraattori Antti Mänttäri Sihteeri Sini Leppänen 15 muuta osallistujaa 1. Kokouksen

Lisätiedot

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Pasi Pykälistö ja Ester Pentti.

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Pasi Pykälistö ja Ester Pentti. OSAKUNNAN KOKOUS 1/2013 PÖYTÄKIRJA Aika 24.1.2013 klo 18:30 Paikka: Domus Gaudium Paikalla: 16 osakuntalaista sekä inspehtori. Lisäksi yksi osakuntalainen saapui n. 19:25. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 7/2011 PÖYTÄKIRJA Aika to 20.10.2011 klo 18.30 Paikka osakuntahuoneisto Läsnä Maria Rämö, kuraattori. 14 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.40. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS I/2017 PÖYTÄKIRJA Aika 12.1.2017 kello 18:00 Paikka DGO Läsnä: 9 hallituksen jäsentä Kokousvirkailijat: Hallituksen puheenjohtaja Esa-Pekka Helanne Sihteeri Olli Ahola 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Pääkirja 01.01.2014-31.07.2014

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Pääkirja 01.01.2014-31.07.2014 Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 1000 Kassa Alkusaldo 01.01.2014 0,00 0 Alkusaldo 01.01.2014 1339,02 1339,02 1 Isännän velka Risto Mont... 07.01.2014 400,00 939,02 4 Kassan tilitys tilille 13.01.2014

Lisätiedot

Sivu 1. Päiväkirja 01.01.2011-31.12.2011

Sivu 1. Päiväkirja 01.01.2011-31.12.2011 Sivu 1 01.01.2011 Alkusaldo 54467,56 54467,56 1000 Kassa 979,65 1003 Shekkitili 127130-82804 1791,36 1120 Lainasaamiset 51480,55 1200 Tavaravarasto 216,00 2010 Siirtovelat 3820,60 2980 Ed. vuosien yli-/alijäämä

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS XIII/2016 ESITYSLISTA Aika: 27.9.2016 klo 18.00 Paikka: DGO Läsnä: 6 (Olli Ahola, Tiina Heikkilä ja Leon Hirvelä eivät olleet läsnä) 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin klo 18.06 2.

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS I/2017 PÖYTÄKIRJA Aika 19.1.2017 kello 18:30 Paikka DGO Läsnä 15 osakuntalaista sekä inspehtori Jari Lavonen Kokousvirkailijat: Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Olli Ahola Pöytäkirjantarkastaja

Lisätiedot

KyO talous 2012 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2012-31.12.2012

KyO talous 2012 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2012-31.12.2012 KyO talous 2012 Sivu 1 01.01.2012 Alkusaldo 18787,64 18787,64 1000 Kassa 762,05 1003 Shekkitili 127130-82804 1840,27 1110 Siirtosaamiset 1322,40 1120 Lainasaamiset 14699,52 1200 Tavaravarasto 163,40 2010

Lisätiedot

KyO kirjanpito 2010 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2010-31.12.2010

KyO kirjanpito 2010 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2010-31.12.2010 KyO kirjanpito 2010 Sivu 1 01.01.2010 Alkusaldo 54276,02 54276,04 1000 Kassa 467,62 1003 Shekkitili 127130-82804 1897,85 1120 Lainasaamiset 51480,55 1200 Tavaravarasto 430,00 2010 Siirtovelat 3820,60 2920

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2014-31.07.2014

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2014-31.07.2014 Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 01.01.2014 Alkusaldo 19070,73 19070,73 1000 Kassa 1339,02 1003 Shekkitili FI72 1271 3000 0828 04 1310,44 1004 Shekkitili FI72 1228 3000 0202 12 1,59 1110 Siirtosaamiset

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Kymenlaakson Osakunta 2

Sisällysluettelo. Kymenlaakson Osakunta 2 KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2013 Kymenlaakson Osakunta 2 Sisällysluettelo I YLEISTÄ... 4 II TOIMINNAN PUITTEET... 4 1. Jäsenet... 4 2. Tilat... 4 3. Talous... 4 4. Virkailijat... 4 4.1. Inspehtori...

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta. Aika: klo Paikka: DGO Läsnä: 7 (Leon Hirvelä ja Olli Ahola eivät olleet läsnä)

Kymenlaakson Osakunta. Aika: klo Paikka: DGO Läsnä: 7 (Leon Hirvelä ja Olli Ahola eivät olleet läsnä) HALLITUKSEN KOKOUS XI/2016 Pöytäkirja Aika: 30.8.2016 klo 18.30 Paikka: DGO Läsnä: 7 (Leon Hirvelä ja Olli Ahola eivät olleet läsnä) 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin klo 18.27. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS 11/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 11.12.2014 klo 18.30 Paikka DG osakuntatilat Läsnä 15 osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.31. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous

Lisätiedot

3. Työjärjestys Esityslista (liite 1) hyväksyttiin työjärjestykseksi, kun siihen oli lisätty kohta 10. Tilinpäätöksen käsittely.

3. Työjärjestys Esityslista (liite 1) hyväksyttiin työjärjestykseksi, kun siihen oli lisätty kohta 10. Tilinpäätöksen käsittely. PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 9/2014 Aika: 14.5.2014 klo 18:00 Paikka: HO / Paasikivi Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Teemu Laakso, toiminnanohjaaja Laura Kylliäinen, taloudenhoitaja Olga

Lisätiedot

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla:

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla: (1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää Paikalla: Tapio Hatakka Olga Penkkilä Maija Häkkinen Ville Timonen Juhana Järviö Jukka Heliö

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 1(5) PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 Aika 17.12.2014 klo 18.00 Paikka HO / Osakuntabaari Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Jenni Rönkkö, sihteeri Teemu Laakso, toiminnanohjaaja

Lisätiedot

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Tarkastettiin ja hyväksyttiin 2.3.2011 pidetyn hallituksen kokouksen pöytäkirja.

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Tarkastettiin ja hyväksyttiin 2.3.2011 pidetyn hallituksen kokouksen pöytäkirja. 1(5) Kronos r.y. PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 5/2011 Aika: 29.3.2011 kello 18 Paikka: Läsnä: Lingva, Uusi ylioppilastalo Mari Kyllönen (pj), Anna Hyödynmaa, Jenni Jussila, Tero Juutilainen, Aino Kuhmonen,

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 09.06.2015 kello 18.00 19.10 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 13.7.2009 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Iina-Mari Supperi, puheenjohtaja Kristiina Lindholm, sihteeri Johanna Säteri

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta.

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Elmiira Kutvonen

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS 10/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 12.9.2014 klo 17.00 Paikka DG Osakuntatilat Läsnä 8 hallituksen jäsentä ja 2 osakuntalaista Jenni-Maria Käki, hallituksen puheenjohtaja Joonas Ollila, kuraattori

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2012

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2012 Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2012 Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna 1933. Kymenlaakson Osakunnan tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaisia ylioppilaita

Lisätiedot

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö Prosessiteekkarit ry Hallituksen kokous, pöytäkirja 19/2014 Aalto-yliopiston ylioppilaskunta Vuorimiehentie 2 02150 Espoo Aika: 26.8.2014 klo 18.00 Paikka: Learning Hub Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista muutoksin työjärjestykseksi.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista muutoksin työjärjestykseksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistai 2.6. klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen toimisto Mannerheimintie 3 B, 5.kerros Iina-Mari Supperi, puheenjohtaja Kristiina Lindholm, sihteeri Johanna Säteri

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11 HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.1.2011, klo 18:00 Paikka: Läsnä: Kaplaaki ry:n kiltahuone Ville Kemppinen, puheenjohtaja Aki Jussila, sihteeri Lauri Anttila Sari Manninen Heikki Hämäläinen Aku Rantala

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki PÖYTÄKIRJA 1(10) EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasila, tila 2004 KUTSUTUT 1 Salla Korhonen paikalla 2 Juhani Sillanpää paikalla 3 Teemu Tiilikainen paikalla 4 Tiina Hiltunen paikalla

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007 1(6) Aika 13.6.2007 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Fredman & Månsson Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt, hallituksen jäsen Salla Korhonen,

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 2/2012 PÖYTÄKIRJA Aika to 23.2.2012 klo 18:30 Paikka Domus Gaudium 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.35. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Hallitus

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Hallitus Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus. 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 3.

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2011

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2011 Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2011 Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna 1933. Kymenlaakson Osakunnan tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaisia ylioppilaita

Lisätiedot

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.24. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.24. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PÖYTÄKIRJA 10.3.2004 12/2004 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Keskiviikko 10.3.2004 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Särkiniementie 7 Tatu Oikarinen, puheenjohtaja Kristina Schmidt, sihteeri Laura

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 30.1.2017 klo 18.30 20.30 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14)

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14) NUORISOVALTUUSTO 29.11.2016 (1/14) Kokouksen tiedot: Aika: 29.11.2016 klo. 16:15 Paikka: Nuorisokahvila Cuppi 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, läsnäolijat 3. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

Hiivola Emmi Juvonen Anni Lehtelä Petronella Paijula Laura Ristolainen Simo Rytkönen Istvan Simonen Emmi Suominen Sinituuli

Hiivola Emmi Juvonen Anni Lehtelä Petronella Paijula Laura Ristolainen Simo Rytkönen Istvan Simonen Emmi Suominen Sinituuli Kehitysyhteistyösiiven kokouksen pöytäkirja Paikka TYYn kirjasto, Ylioppilastalo B, Rehtorinpellonkatu 4-6 Aika 18.2.2015 klo 18:00 Läsnä: Hiivola Emmi Juvonen Anni Lehtelä Petronella Paijula Laura Ristolainen

Lisätiedot

Todettiin sihteeri Väänäsen olevan estynyt saapumasta kokoukseen. Valittiin opintovastaava Markkanen kokouksen sihteeriksi.

Todettiin sihteeri Väänäsen olevan estynyt saapumasta kokoukseen. Valittiin opintovastaava Markkanen kokouksen sihteeriksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 27.10.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iina-Mari Supperi Otto Markkanen Tuomo Leino Panu

Lisätiedot

Pöytäkirja 4 /

Pöytäkirja 4 / 19.10.2016 Sivu 1(6) Pöytäkirja 4 / 2016 28.2.2016 LTKY:N HALLITUKSEN KOKOUS 4/2016 AIKA: 22.2.2016, klo 15.00 PAIKKA: LTKY:n toimisto LÄSNÄ: Rissanen Ville-Matti, puheenjohtaja Tynys Hanna Kekäläinen

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin.

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 9.4.2014 klo 16:00, kiltahuoneen kokoustilat 1 Kokouksen avaus Avattiin kokous klo 16:05. 2 Laillisuus

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto. PÖYTÄKIRJA Nro 13/2016. Päivämäärä klo Joutenlammen kurssikeskus, Joutenlammentie 294, Salmijärvi, luokka 2

Kirkkoneuvosto. PÖYTÄKIRJA Nro 13/2016. Päivämäärä klo Joutenlammen kurssikeskus, Joutenlammentie 294, Salmijärvi, luokka 2 PÖYTÄKIRJA Nro 13/2016 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 15.12.2016 klo 17.15 17.21 Paikka Joutenlammen kurssikeskus, Joutenlammentie 294, Salmijärvi, luokka 2 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Miettinen

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS II/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: 23.2.2017 kello 18:30 Paikka: DGO Läsnä: 16 osakuntalaista Kokousvirkailijat: Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Olli Ahola Pöytäkirjantarkastaja Salli Ahtiainen

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.6.2018 kello 17.30 17.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 KOKOUSAIKA keskiviikko 15. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Lappeenrannan teknillinen yliopisto HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 17.2.2014, klo 17.00 Paikka 4510 Läsnä: Topias Olkkonen, puheenjohtaja Miisa Komulainen, sihteeri Janne Ukkonen Miko Mehtäläinen Matti Rissanen Senni Bilund Sini Piiparinen

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Tiimitila Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016

Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016 Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016 Aika: Keskiviikko klo 18:00 Paikka: Ravintola Myöhä Läsnä: Toni Lamminaho puheenjohtaja Jonas Hammarström sihteeri Sara

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 21/2015 Läsnä: Poissa: Hanna-Kaisa A., Essi R., Heidi S., Inari, Katri, Tinja, Eetu V. (poistui klo 16.10), Saara, Tanja, Liisa,

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012 Aika: Maanantai 23.10.2012 Paikka: Läsnä: Cafe Vanha Vanha ylioppilastalo Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Mikko Murto (sihteeri) Rene Male Riku Saarinen Suvi Syvänen

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pykälä ry:n Pöytäkirja 1/08 Yleisvaliokunnan kokous

Pykälä ry:n Pöytäkirja 1/08 Yleisvaliokunnan kokous Pykälä ry:n Pöytäkirja 1/08 Yleisvaliokunnan kokous Aika: 03.01.2008 Paikka: Pykälä Läsnä: Matilda Merenmies Panu Paajanen Kristiina Lindholm Jesse Järvenpää Johanna Säteri Tiia Ojala Lasse Lievonen Mira

Lisätiedot

Valittiin Aleksi Järvenpää ja Petteri Koskenniemi molempiin tehtäviin.

Valittiin Aleksi Järvenpää ja Petteri Koskenniemi molempiin tehtäviin. PÖYTÄKIRJA Sampsa ry:n vaalikokous Paikka: Luentosali C1, (Latokartanonkaari 5, 00790 Helsinki) Aika: 23.11.2016 klo 14.00 Läsnä: (piilotettu) 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin ajassa 14.09. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.11. 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta

Hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.11. 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta PÖYTÄKIRJA VAALIKOKOUS 2011 Aika Perjantaina 2.12.2011 klo 17.00 Paikka: Rambollin saunatilat Sentnerikuja 2, Helsinki Osallistujat: Taavi Dettenborn Jarno Jalonen Lauri Komulainen Manu Marttinen Kaisa

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Tampereen yliopisto PÖYTÄKIRJA STAABI ry 1 / 2015 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 05.01.2015 klo 14:00 Paikka: Paikalla: Kasino-kabinetti Markus Lappi Juulia Koivisto Saara Asikainen Marika Anttila

Lisätiedot

1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna

1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 17.9.2018 klo 17.00 18.30 Pykälät 38-46 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: 1. Mäkinen Minna, pj. x x 2. Frantti Sirkka-Liisa x

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta. Kymenlaakson Osakunnan virkailijaohjesääntö. 1 Yleissäännöt

Kymenlaakson Osakunta. Kymenlaakson Osakunnan virkailijaohjesääntö. 1 Yleissäännöt Kymenlaakson Osakunnan virkailijaohjesääntö 1 Yleissäännöt Jokaisen osakunnan virkailijan tehtävänä on: 1) hoitaa säännöissä ja kokouksissa hänelle määrätyt tehtävät tunnollisesti. 2) hoitaa kuraattorin,

Lisätiedot

Eetu Salminen vaalivaliokunnan puheenjohtaja Paikalla Ari Reunanen pääsihteeri Paikalla. Janne Kuikka. Ossi Mansikka

Eetu Salminen vaalivaliokunnan puheenjohtaja Paikalla Ari Reunanen pääsihteeri Paikalla. Janne Kuikka. Ossi Mansikka EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TOIMIKAUDELLA 2013 AIKA 27.11.2012, klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 2006 KUTSUTUT Eetu Salminen vaalivaliokunnan puheenjohtaja Ari Reunanen pääsihteeri VARSINAISET

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2.7.2011 20/2011

PÖYTÄKIRJA 2.7.2011 20/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai 2.7.2011 Paikka: Läsnä: Villamonlahdentie 67, Hämeenlinna Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen Jenna Tirkkonen

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 11/2015 1/5. x x x x x x x x, poistui kohdassa 12. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 11/2015 1/5. x x x x x x x x, poistui kohdassa 12. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 11/2015 1/5 Hallituksen kokous 11/2015 Aika: 16.3.2015 16.30 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Joonas Hartikainen

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 3/2017 Kirkkovaltuusto 1 (6) Anu Johansson varajäsen

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 3/2017 Kirkkovaltuusto 1 (6) Anu Johansson varajäsen Kirkkovaltuusto 1 (6) Aika: Keskiviikko 11.10.2017, kello 18.00-18.42 Paikka: Helilän seurakuntatalo Läsnä: Heikki J. Oksanen puheenjohtaja Aimo Ilomäki varapuheenjohtaja, poistui klo 18.40, 50 :n käsittelyn

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2007

PÖYTÄKIRJA /2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.4.2007 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas

Lisätiedot

Osakunnan hallitus kokoontuu kaksi kertaa kuussa tai tarpeen mukaan. Hallituksen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja.

Osakunnan hallitus kokoontuu kaksi kertaa kuussa tai tarpeen mukaan. Hallituksen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja. Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2014 Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna 1933. Kymenlaakson Osakunnan tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaisia ylioppilaita

Lisätiedot

Kokous 4/2013. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen

Kokous 4/2013. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen Fokus ry Kokous 6.5.2013 Pöytäkirja Aika: 6.5.2013 klo 18.15 Paikka: Hub Jyväskylän toimitilat Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Armi Korhonen, Anna Kettunen, Sanna Heikkinen, Arttu Säynäjäkangas, Miika

Lisätiedot

Yleisvastaava Merenmies kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Merenmiestä ruoasta.

Yleisvastaava Merenmies kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Merenmiestä ruoasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 6.10.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iikka Väänänen, sihteeri Iina-Mari Supperi Otto

Lisätiedot

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten Aika Lauantai 27.2.2016 klo 11.00 15.00 Paikka Läsnäolijat Sokos Hotel Vaakuna,

Lisätiedot

Sihteeri Lassila kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Lassilaa ruoasta.

Sihteeri Lassila kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Lassilaa ruoasta. PÖYTÄKIRJA 9.1.2012 2/2012 PYKÄLÄ RY HALLITUKSEN KOKOUS 2/2012 Aika: Maanantai 9.1.2012 klo 17.15 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33B Läsnä: Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2009 Kirkkoneuvosto 29.7.2009 108 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2009 Kirkkoneuvosto 29.7.2009 108 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2009 Kirkkoneuvosto 29.7.2009 108 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 29. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 29.9.2014 33/2014

PÖYTÄKIRJA 29.9.2014 33/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 29.9.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere

Lisätiedot

Islam al-nassar Juuso Häkkinen. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa)

Islam al-nassar Juuso Häkkinen. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa) Tampereen Nuorisofoorumin hallituksen kokouksen pöytäkirja Aika 7.9.2013 klo. 10.00- Paikka Antaverkan leirikeskus, Ylöjärvi Läsnäolijat Jesse Kosonen puheenjohtaja Markus Nieminen 1.varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 16.2.2016 1 Kokousaika Tiistai 16.2.2016, klo 18.00 20.30 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Kannisto Heli Suoranta Kirsti Syyrakki Sara

Lisätiedot

Prosessiteekkarit ry Pöytäkirja 3/2019 1/4 Hallituksen kokous

Prosessiteekkarit ry Pöytäkirja 3/2019 1/4 Hallituksen kokous Pöytäkirja 3/2019 1/4 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2019 Aika: 7.1.2019 klo 08.10 Paikka: Kemistintie 1 D 2 Läsnä: Jani Anttila puheenjohtaja Krista Lindqvist sisä- ja ulkovastaava Milja Koskela tiedottaja-sihteeri

Lisätiedot

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017 Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Paikka: Hotelli Koskenniska, Turuntie 1 Forssa Aika: 17.10.2016 klo 19 Paikalla: Jari Kantelus,, Matti Luostarinen,, Tommi Holopainen, Aila Lahtinen, Lisäksi paikalla olivat

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi.

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. OIKEUSTIETEIDEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS ARTIKLA RY Pöytäkirja Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. Läsnä: Jäsenet:

Lisätiedot