Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/ seurakuntamme palvelija

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/2015 - seurakuntamme palvelija"

Transkriptio

1 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/ seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Jäntti Lauri, puheenjohtaja Mustonen Mikko varapuheenjohtaja Malmivaara Niilo-Kustaa Oikarinen Olavi Roivainen Tarja Yrjänä Sakari Varajäsenet: Poissa: Muut osanottajat: Ruotsalainen Aino Notko Matti Kellberg Lilja Lahtinen Tuomo 10/11 Juutinen Tiina Kinnunen Matti Kinnunen Mikko Muilu Sirkku Valta-Lisitsin Anneli Siirola Elina, yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Bovellan Janne, Iisalmen kirkkoherra Penttinen Arto, Pielaveden kirkkoherra Ropponen Marko, talouspäällikkö Bergbacka Katariina, hallintojohtaja, kokouksen sihteeri Asiat: pykälät Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Lauri Jäntti puheenjohtaja Katariina Bergbacka sihteeri Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika tiistaina. Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme Allekirjoitukset Lilja Kellberg Niilo-Kustaa Malmivaara Pöytäkirja on yleisesti nähtävänä: paikka ja ajankohta seurakuntatoimisto, Ilvolankatu 14b, allekirjoitus ja pvm Iisalmi Osmo Ruotsalainen ilmoitustaulunhoitaja

2 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 94 Kokouksen avaaminen Ykn 90 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Ykn 91 Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, kirkkoherra Lauri Jäntti avasi kokouksen ja piti alkuhartauden. KL 7: 4 : Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. KJ 9:3 : Oikeus olla (kirkkoneuvoston) kokouksessa läsnä ja ottaa osaa keskusteluun, mutta ei päätöksen tekemiseen on 1) kirkkovaltuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalla... KJ 10:11 : Seurakuntayhtymään kuuluvien seurakuntien kirkkoherroilla sekä, sen mukaan kuin ohjesäännössä määrätään, seurakuntayhtymän johtavilla viranhaltijoilla on oikeus olla läsnä yhteisen kirkkoneuvoston kokouksissa ja ottaa osaa keskusteluun mutta ei päätöksen tekemiseen. Esityslista on lähetetty Todetaan paikalla olevat jäsenet ja läsnäolo-oikeutetut. Puheenjohtajan ehdotus: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valitseminen Ykn 92 Puheenjohtajan ehdotus: Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Lilja Kellberg ja Niilo- Kustaa Malmivaara. Kokouksen työjärjestys Ykn 93 Puheenjohtajan ehdotus: Toimitettu esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi.

3 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 95 Kirkollisveron tuloveroprosentin vahvistaminen vuodelle 2016 Ykn 94 Asian valmistelija: talouspäällikkö Marko Ropponen. Kirkkolain 15 luvun 2 pykälän mukaan seurakunnan jäsenen tulee osallistua seurakunnan, seurakuntayhtymän ja kirkon tehtävien rahoittamiseen maksamalla kirkollisveroa. Kirkollisverolla katetaan se määrä, joka kirkkovaltuuston tai yhteisen kirkkovaltuuston vuosittain hyväksymän talousarvion mukaan muiden tulojen lisäksi tarvitaan menojen suorittamiseen. Kirkkovaltuusto tai yhteinen kirkkovaltuusto päättää kirkollisveron tuloveroprosentista 0,05 prosenttiyksikön tarkkuudella. Tuloveroprosentti vuodelle 2016 tulee ilmoittaa verohallinnolle viimeistään Ylä-Savon seurakuntayhtymän tuloveroprosentti on vuosina ollut 1,50. Talousarviossa 2015 arvioitiin kirkollisverotulojen vähentyvän vuoden 2014 toteutumisarvioon verrattuna -1,9 prosenttia ja kirkollisverotuloja kertyvän euroa. Vuosi 2014 toteutui lopulta hieman odotettua heikommin ja päivitetty arvio kirkollisveron muutoksesta vuodelle 2015 on -1,2 prosenttia. Tällä hetkellä näyttää siltä, arvion on mahdollista toteutua. Se tosin edellyttää, että ennakkotieto marraskuun maksuunpanotilityksestä ( euroa pienempi oikaisu kuin 2014) tulee pitämään paikkansa, joulukuussa tehtävä kirkollisveron jako-osuuden tarkistus koko vuodelle 2015 ei ole kovin negatiivinen ja loppuvuoden kuukausitilitykset ovat viime vuoden tasolla. Kirkollisverojen tilitysmäärä vuosina ja arvio 2015 on esitetty alla. Vuodet ajalta ennen srk-yhtymää ovat mukana havainnollistamassa talouskriisin aiheuttamaa vuoden 2010 romahdusta, joka talouden heikosta kehityksestä huolimatta korjaantui vuonna 2013 jopa hieman paremmalle tasolle kuin Arvio ansiotuloista kertyvistä kirkollisverotuloista vuodelle 2015 perustuu soveltuvin osin Iisalmen kaupungin veroennustekehikkoon. Vuosi Arvio 2015 Kirkollisverot Muutos Muutos % -6,3 % 2,7 % 1,0 % 3,1 % -2,2 % -1,2 % Seurakuntayhtymän vuosien tilinpäätökset ovat olleet vuotta 2014 lukuun ottamatta alijäämäisiä. Vuoden 2014 tulos oli euroa ylijäämäinen satunnaisten tuottojen ansiosta. Vuoden 2015 ennakoitiin talousarviossa olevan noin euroa alijäämäinen, mutta alijäämä tulee olemaan talousarvioon tehtyjen menoja lisäävien muutosten ja Metsäpirtin asuntolan purkamisesta aiheutuvan tasearvon kertapoiston vuoksi selvästi suurempi. Yhteisen kirkkoneuvoston hyväksymässä vuoden 2016 talousarvioraamissa lähtökohtana oli vuoden 2015 talousarvion käyttötalousluvut, eikä varsinaista säästötavoitetta asetettu. Tähän päädyttiin siksi, että srk-yhtymän alkuvuosina toteutettiin merkittäviä säästöjä ja niitä on jatkossa vaikea saada./..

4 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 96../. ykn 94 aikaiseksi heikentämättä samalla toiminnan tasoa. Toki syystä tai toisesta vapaaksi jäävien tehtävien kohdalla harkitaan tarkkaan tehtävän täyttämättä jättämisen mahdollisuus ja mahdolliset muut säästötoimenpiteet. Talousarvioraamin 2016 tuloslaskelmaosiossa kirkollisverojen laskentapohjana oli edelleen tuloveroprosentti 1,50. Raamin laatimisvaiheessa kirkollisverotilitysten arvioitiin 2016 vähenevän -1,0 prosenttia ja tuloksen olevan noin euroa alijäämäinen. Päivitetyn veroennustekehikon 9/2015 perusteella vuoden 2016 kirkollisverojen kehityksen arvio on heikentynyt ollen -3,0 prosenttia ja sen myötä tulos euroa alijäämäinen. Suunnitelmavuodet olisivat lähes euroa alijäämäisiä. Vuosien vuosikatteetkin olisivat jokaisena vuonna negatiivisia, mikä tarkoittaa sitä, että tuleviin investointeihin ei olisi käytettävissä lainkaan tulorahoitusta. Näin ne pitäisi rahoittaa aikaisemmin kertyneillä säästöillä. Kun otetaan huomioon, että vuosina investointien tulorahoitus oli , mutta investoinnit peräti euroa, on investointeihin käytetty jo vuosina säästöjä yhteensä euroa. Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien jäsenmäärä on vähentynyt pitkään yli 500 jäsenellä vuosittain ja srk-yhtymän toiminta-aikana yhteensä peräti jäsenellä tai 6,6 prosentilla. Jäsenmäärän väheneminen todennäköisesti jatkuu edelleen, eikä yhdessä jatkuvan talouden matalasuhdanteen tai mahdollisen hitaan kehittymisen kanssa anna aihetta odottaa kirkollisverotilitysten kasvavan. Tulopohjaa supistaa lisäksi vuodesta 2016 alkaen seurakuntien yhteisövero-osuuden muuttuminen valtion jako-osuudeksi, joka määräytyy kuntien väkiluvun perusteella. On vaikea löytää muuta vaihtoehtoa talouden tasapainottamiseen kuin kirkollisveron korottaminen. Kirkollisveron korotus 0,1 prosenttiyksiköllä tarkoittaisi laskennallisesti noin euron kirkollisverotilitysten lisäystä vuodessa. Sekään ei kuitenkaan riittäisi kattamaan lähivuosien ennakoituja alijäämiä ja siksi veroprosenttia tulisi nostaa 0,15 prosenttiyksiköllä. Veroprosentilla 1,65 laskennallinen lisäys kirkollisveroon vuonna 2016 olisi noin euroa ja tulos raamin mukaisilla käyttötalousluvuilla ylijäämäinen euroa. Kirkollisveroprosentin nostamiseen ei tule lähteä kevein perustein, joten esitetään, että veroprosentti nostetaan kerralla hieman korkeammaksi, jolloin nostoon ei tarvitse lähteä vuosittain. Lisätietona jaetaan tuloslaskelman ja käyttötalouden toteutumisvertailut 1-8/2015, verotilitysarvio 2015 ja tuloslaskelmavertailu tts Hallintojohtajan ehdotus: Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se vahvistaisi Ylä-Savon seurakuntayhtymän vuoden 2016 tuloveroprosentiksi 1,65 %.

5 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 97 Hankintaoikaisu seurakuntayhtymän vakuutuspäätöksestä Ykn 95 Pohjola Vakuutus Oy on toimittanut Ylä-Savon seurakuntayhtymälle hankintaoikaisun koskien yhteisen kirkkoneuvoston tekemää päätöstä, jolla päätti valita If Vahinkovakuutusyhtiön seurakuntayhtymän vakuutusyhtiöksi edelleen lukien kokonaistaloudellisimpana vaihtoehtona. Hankintaoikeisussa Pohjola Vakuutus Oy pyytää, että Ylä-Savon evankelisluterilainen seurakuntayhtymä kumoaa hankintapäätöksen, jolla se on valinnut If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n ja valitsee Pohjolan tarjouksen. Samalla Pohjola Vakuutus Oy on toimittanut valituksen asiasta markkinaoikeuteeen. Ylä-Savon seurakuntayhtymä on pyytänyt julkisten hankintojen ilmoituskanavassa julkaistulla hankintailmoituksella ja päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjouksia seurakuntayhtymän vakuutuksista. Vakuutusten kilpailuttamisen on toteuttanut Marsh Oy. Hintayksikkö on saanut kaksi tarjousta. Perusteluina hankintaoikaisuun Pohjola Vakutuus Oy ilmoittaa, että If:in tarjous on tarjouspyynnön vastainen. Lisäksi Ylä-Savon seurakuntayhtymä ei ole toiminut hankintaprosessissa avoimuusperiaatteen mukaisesti ja se on jättänyt hankintalain mukaisen syrjimättömyysperiaatteen huomioimatta. Hankintalain 2 :n 1 mom. mukaan hankintayksilön on käytettävä hyväksi olemassa olevat kilpailuolosuhteet, kohdeltava hankintamenettelyn osallistujia tasapuolisesti ja syrjimättä sekä toimittava avoimesti ja suhteellisuuden vaatimukset huomioon ottaen. Hankintalain 40 :n 1 mom. mukaan tarjouspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja laadittava niin selvästi, että sen perusteella voidaan antaa yhteismitallisia ja vertailukelpoisia tarjouksia. Hankintalain 46 :n 1 mom. mukaan tarjoajan tulee tarjouksessaan osoittaa tarjoamansa tavaran, palvelun tai rakennusurakan olevan tarjouspyynnössä esitettyjen vaatimusten mukainen. Tarjouspyyntöä tai tarjousmenettelyn ehtoja vastaamattomat tarjoukset on suljettava tarjouskilpailusta. Lisäksi Pohjola Vakuutus Oy:n mukaan Ylä-Savon seurakuntayhtymän tarjouspyynnön kohdassa 1. Tarjouksen sisältö, rajoitukset ja minimivaatimukset/alakohta 14 todetaan, että Tarjous ei saa olla ehdollinen eikä tarjous saa sisältää varaumia. Pohjola Vakuutus Oy:n tulkinnan mukaan If on edellä mainitun tarjouspyynnön vastaisesti rajannut tarjouksensa kohdassa 1.1 täysturvavakuutustaan seuraavasti: Kirkkojen ja niiden irtaimistojen turva ei ole voimassa tuhopolttovahingoissa sellaisten kirkkojen osalta, joiden kameravalvonta ei täytä suojeluohjeemme, 439 Seurakunnat, kohdan kirkkorakennusten kameravalvonta vaatimuksia. Tämä rajoitusehto on sisällytetty If:n kirkkorakennusten kameravalvonnan suojeluohjeisiin. If:in tarjous on Pohjolan tulkinnan mukaan tarjouspyynnön vastainen, ja sen vuoksi se olisi pitänyt sulkea pois tarjouskilpailusta. Lopuksi Pohjolan Vakuutus Oy toteaa, että If:in tarjouksen varaumalla kameravalvonnan osalta on ollut merkittävä vaikutus arvioituun riskiin ja sitä kautta vakuutuksen hinnoitteluun. Ylä-Savon seurakuntayhtymä ei ole toiminut./..

6 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 98../. ykn 95 avoimesti eikä myöskään kohdellut hankintamenettelyn osallistujia tasapuolisesti hyväksymällä mainitun varauman sisältävän tarjouksen. Marsh Oy:n ja Kirkkohallituksen lakimies Mikko Tähkäsen kanssa on keskusteltu jätetystä hankintaoikaisusta. Selkeintä on, Ylä-Savon seurakuntayhtymä kumoaa aikaisemman tekemänsä hankintapäätöksen, ja päättää keskeyttää hankinnan. Hankintalain 73 a :n mukaan hankintamenettely voidaan keskeyttää vain todellisesta ja perustellusta syystä. Perusteluina keskeytyspäätökselle on se, että tarjouspyynnössä on pyydetty kirkoille täysturvavakuutusta. Tarjouspyyntö ei sisältänyt sellaisia tietoja kirkkojen nykyisestä kameravalvonnan laajuudesta tai tulevaisuuden suunnitelmista, jotta tarjoajat olisivat voineet ottaa tämän huomioon tarjouksissaan ja olisivat voineet tehdä yhteismitalliset ja vertailukelpoiset tarjoukset. Voittaneen tarjoajan tarjouksessa oli varaumia, jotka ovat vaikuttaneet tarjousten yhteismitallisuuteen. Hallintojohtajan ehdotus: Yhteinen kirkkoneuvosto päättää: 1) Kumota aikaisemman tekemänsä hankintapäätöksen, 2) Keskeyttää vakuuttamista koskevan hankintamenettelyn. Perusteluina keskeytyspäätökselle on se, että tarjouspyynnössä on pyydetty kirkoille täysturvavakuutusta. Tarjouspyyntö ei sisältänyt sellaisia tietoja kirkkojen nykyisestä kameravalvonnan laajuudesta tai tulevaisuuden suunnitelmista, jotta tarjoajat olisivat voineet ottaa tämän huomioon tarjouksissaan ja olisivat voineet tehdä yhteismitalliset ja vertailukelpoiset tarjoukset. Voittaneen tarjoajan tarjouksessa oli varaumia, jotka ovat vaikuttaneet tarjousten yhteismitallisuuteen ja 3) Kilpailuttaa Ylä-Savon seurakuntayhtymän vakuutukset uudelleen siten, että tarpeelliset tarkennukset otetaan tarjouspyyntöön. Toimenpiteet: - ote Markkinaoikeus - ote vakuutusyhtiöt

7 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 99 Metsäpirtin kurssi- ja leirikeskuksen tulevaisuusvaihtoehdot Yhteinen kirkkoneuvosto : Insinööritoimisto Savolainen Oy:ltä on tilattu Metsäpirtin kurssi- ja leirikeskuksen hankesuunnitelma. Suunnitelmasta ilmenee ehdotus eri toimintojen sijoittumisesta alueelle - erityistä tarvetta on ollut selvittää mahdollisten uusien majoitustilojen sijoittumista, lentopallokentän, saunarakennuksen, varastojen ja leikkipaikkojen sijoittelua alueelle. Samalla haluttiin selvittää mahdollisuuksia myydä alueelta erillisiä tontteja. Loppuraportissa esitetään eri vaihtoehtoja sen mukaan, keskitetäänkö leiritoimintaa Metsäpirtille vai ei. Hankesuunnitelman laadinnan aikana tuli esille tarve kartoittaa rakennusten sisäilmatilanne erityisesti asuntolaosasta henkilökunnan oireilun vuoksi. Myös päärakennuksesta tehtiin samoja tutkimuksia asuntolaosan tutkimustuloksen selvittyä. Yhteiselle kirkkoneuvostolle toimitettiin syksyllä 2014 hankkeen väliraportti tiedoksi. Päärakennus Raportissa todetaan, että päärakennus on paljon paremmassa kunnossa kuin majoitusosa, ja päärakennuksen sisäilmaongelmat voidaan korjata, jonka jälkeen ensi talvena voidaan suorittaa uudet sisäilmamittaukset. Näitä toimenpiteitä ovat mm. IV-kanavien puhdistus ja pinnoitus, IV-järjestelmän säätö ja tiiliseinän tuuletussaumojen avaus pääsisäänkäynnin puoleiselta seinältä ja sisäänkäynnin vierustasokkelin avaaminen ulkoapäin. Sisäilman olosuhteet (lämpötila, suhteellinen kosteus ja paine-erot) rakennuksessa olivat pääosin hyvällä tasolla. Rakennukseen tehdyn teollisten mineraalikuitujen (lasikuitu, lasivilla, vuorivilla) mittauksien perusteella sisäilmassa on poikkeavasti mineraalikuituja. Kuitulähteet tulisi kartoittaa tarkemmin ja ryhtyä toimenpiteisiin niiden poistamiseksi tai suojaamiseksi. Päärakennuksen tulevaisuusvaihtona järkevin on siis päärakennuksen korjaaminen. Nykyisellä käytöllä rakennusta voidaan edelleen käyttää, vaikka esitettyjä korjauksia ei ole vielä tehty. Myöhemmin päätetään, säilyykö tämä rakennus seurakunnan omistuksessa. Majoitusosa Majoitusosassa sisäilmaongelmat ovat huomattavasti pahemmat kuin päärakennuksessa. Tehtyjen mittauksien jälkeen majoitusosa on päätetty sulkea sisäilmaongelmien vuoksi jo syksyllä Tehdyissä tutkimuksissa (Sisäilmatalo Kärki Oy) rakennuksen ulkoseinärakenteissa havaittiin mikrobivaurioita kaikissa tehdyissä rakenneavauksissa. Perustuksen väärin toteutettu liittymä, ulkoseinän mahdollinen riskirakenne ja epätiiviit rakenneliittymät ovat johtaneet seinärakenteen alaosan mineraalivillan mikrobivaurioitumiseen. Sisäkaton alaslaskujen kautta tehtyjen visuaalisten havaintojen perusteella rakennuksen yläpohjarakenteen mineraalivillaeristeen alapinnassa on runsaasti tummentumia, jotka ovat mahdollisia vuotokohtia. Mineraalivillaeristeest otetusta materiaalinäytteessä havaittiin selkeä mikrobivaurioituminen. Myös sisäkaton levytyksessä havaitusta yksittäisestä vauriokohdasta otetussa näytteessä havaittiin selkeä mikrobivaurioituminen. Näytteissä havaittiin runsaasti./..

8 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 100./.. ykn 64 sädesientä, jonka poistaminen rakenteista on erityisen vaativaa. Ilmanvaihto rakennuksessa on toteutettu koneellisena poistona ja korvausilma otetaan ainoastaan avattavien ikkunoiden kautta. Puutteellisen korvausilman saatavuuden vuoksi rakennukseen muodostuva alipaine lisää oleellisesti riskiä epäpuhtauksien kulkeutumiselle rakenteiden läpi havaittujen epätiiveyskohtien kautta sisäilmaan. Rakennuksessa on havaittu mikrobivaurioita ulkoseinä- ja yläpohjarakenteissa. Altisteiden pääsy sisäilmaan on todennäköistä runsaiden epätiiveyskohtien ja rakennuksessa vaikuttavan suuren alipaineen vuoksi. On pidettävä todennäköisenä, että tästä aiheutuu tilojen käyttäjille terveyshaittaa. Edellä olevaan perustuen, rakennuksessa tulisi ryhtyä toimenpiteisiin vaurioiden korjaamiseksi ja altisteiden poistamiseksi. Rakennuksen sisäilman laatua vaarantavia riskejä ei haluta jättää mahdollisissa tulevissa korjaustöissä. Korjaustarve rakennuksessa muodostuu varsin huomattavaksi ja korjausten toteuttaminen voi jatkoselvittelyissä osoittautua taloudellisesti kannattamattomaksi. Keskeisimmät korjaustoimet olisivat höyrynsulun, eristeen ja sisäverhouksen uusiminen, alapohjaliittymän kylmäsillan poisto, muovimattojen uusiminen ja korvaaminen muulla materiaalilla, yläpohjan eristeiden, höyrynsulun ja verhouksen uusiminen ja ilmanvaihdon uusiminen (nykyinen koneellinen poisto ilman lämmöntalteenottoa). Majoitusosan tulevaisuusvaihtoehdoista järkevin on majoitusosan purkaminen, koska sen korjaaminen käyttökuntoon tulee erittäin kalliiksi (arvio euroa, sis. alv 24 %). Uuden majoitusosan rakentaminen ei ole tarpeellista, koska yhtymän omistukseen jää vielä kolme toimivaa leirikeskusta, vaikka Metsäpirtti ei toimikaan leirikeskuksena. Näin Metsäpirtillä jää käyttöön vain päärakennus, joka toimii ns. kokoustalona. Päärakennus on vuokrattu yrittäjälle. Lisätietona jaetaan Metsäpirtin kurssi- ja leirikeskuksen hankesuunnitelman loppuraportti kustannusselvityksineen. Hallintojohtajan ehdotus: Yhteinen kirkkoneuvosto: 1) merkitsee tiedoksi Insinööritoimisto Savolainen Oy:n laatiman Metsäpirtin kurssi- ja leirikeskuksen hankesuunnitelman loppuraportin, 2) päättää, että Metsäpirtin asuntola-osa puretaan syksyn 2015 aikana, koska sen korjaaminen tulee liian kalliiksi, 3) esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se muutoksena vuoden 2015 talousarvioon myöntää euron suuruisen määrärahan asuntolaosan purkamiseen (tehtäväalue , Metsäpirtin kurssi- ja leirikeskuksen muut kulut) ja 4) toteaa, että päärakennuksen säilyttämistä yhtymän omistuksessa selvitetään myöhemmin. Vuoden 2016 talousarvioon varataan määräraha päärakennuksen sisäilmakorjauksiin../..

9 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 101./.. ykn 64 Päätös --- Ykn 96 Hallintojohtajan ehdotus: Yhteinen kirkkoneuvosto muuttaa esitystään seuraavasti: Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että Metsäpirtin kurssi- ja leirikeskus asetetaan myyntiin.

10 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 102 Muut mahdolliset asiat ja tiedoksiannot Ykn 97 Hallintojohtajan viranhaltijapäätökset , pykälät Hautaustoimen päällikön viranhaltijapäätökset , pykälät Kiinteistöpäällikön viranhaltijapäätökset , pykälät Rekisteripäällikön viranhaltijapäätökset , pykälät Talouspäällikön viranhaltijapäätökset , pykälät Toimistopäällikön viranhaltijapäätökset , pykälät Kirkkohallituksen yleiskirje: - 15/ Tilaajavastuulaki muuttuu / Suosituksia turvapaikanhakijoiden hyväksi Puheenjohtajan ehdotus: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asiat tietoonsa saatetuiksi.

11 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 103 Kokouksen päättäminen Ykn 98 Puheenjohtaja totesi valitusosoituksen ja päätti kokouksen loppuhartauteen.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16.30 16.45 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 24.1.2017 klo 18 18.35 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/2015 - seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/2015 - seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: keskiviikkona klo 17 19.05 Paikka: Iisaari Osallistujat: Jäsenet: Jäntti Lauri,

Lisätiedot

Varajäsenet: /11. Poissa:

Varajäsenet: /11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2017 - seurakuntamme palvelija 21.2.2017 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistai 15.1.2019 klo 17 18.00 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16 16.25 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous 28.12.2018 Aika tiistai 15.1.2019 klo 17 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

/11. Asiat: pykälät 83. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

/11. Asiat: pykälät 83. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/2019 - seurakuntamme palvelija 4.6.2019 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistai klo 16.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

9/11. Malmivaara Niilo-Kustaa Muilu Sirkku Yrjänä Sakari

9/11. Malmivaara Niilo-Kustaa Muilu Sirkku Yrjänä Sakari Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2016 - seurakuntamme palvelija 1.3.2016 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: Maanantaina klo 17 18.00 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 19.05 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.45 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 22.3.2016 klo 18.00 19.55 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.15 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 19.5.2015 klo 17.00 18.05 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 8.9.2014 Aika maanantaina 8.9.2014 klo 17 19.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie

Lisätiedot

Varajäsenet: 10/11. Valta-Lisitsin Anneli

Varajäsenet: 10/11. Valta-Lisitsin Anneli Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2016 - seurakuntamme palvelija 19.1.2016 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2016 - seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2016 - seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 23.2.2016 klo 18 18.50 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 5.7.2016 klo 17 18.30 Paikka Iisalmen seurakuntatalon alasalissa, os.

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto 2.5.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 2.5.2019 klo 18.00-19.52 Paikka Osallistujat: Jäsenet:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistai klo 16.30 19.30 Paikka: Osallistujat: Jäsenet: Iisaaressa, os. Ouluntie

Lisätiedot

Varajäsenet: /11. Poissa:

Varajäsenet: /11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/2018 - seurakuntamme palvelija 3.12.2018 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: keskiviikkona klo 16.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme Esityslista/Pöytäkirja 6/2014 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 2.12.2014 klo 17.00-19.44 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet Bovellan Janne puheenjohtaja

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015 Kokousaika 29.10.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika keskiviikko 12.9.2018 klo 18 18.52 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Hämäläinen Emmi IIsopoussu Ari Jääskeläinen Jaakko Kajanus Jorma Katainen Raimo Korhonen Kaarina saapui klo Siirola Elina Timonen Ari

Hämäläinen Emmi IIsopoussu Ari Jääskeläinen Jaakko Kajanus Jorma Katainen Raimo Korhonen Kaarina saapui klo Siirola Elina Timonen Ari Pöytäkirja 6/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 27.5.2019 klo 9.45 15.26 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: keskiviikkona klo 16.30 16.20 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 17.45 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto 18.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 18.2.2019 klo 18 19.15 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11,

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Kokousaika 16.11.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 29 Kokouksen avaus 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 6.11.2017 klo 18 19.30 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 17.36 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto 21.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 21.2.2019 klo 18 19.57 Paikka Osallistujat/Läsnä:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 6.11.2018 klo 17 17.45 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 21.1.2019 klo 18 19.20 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 10.12.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 9.12.2014 klo 18.00 18.50 Paikka Puurtilan seurakuntakoti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

Lahtinen Tuomo Ruotsalainen Aino 9/11. Poissa:

Lahtinen Tuomo Ruotsalainen Aino 9/11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2017 - seurakuntamme palvelija 21.2.2017 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.55 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 12.12.2017 klo 18 19.30 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.2.2019 klo 18 20 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 8/2018 1 (5) Aika Keskiviikko 19.9.2018 klo 18 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina Holma Risto Itämetsä Risto Nummela Aulis

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 8.5.2019 klo 18.00 seurakuntaneuvoston valokuvaus Paikka:

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika 26.1.2015 Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika 26.1.2015 Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme Esityslista/Pöytäkirja 1/2015 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 20.1.2015 Itsearviointi klo 17.00-18.30 seurakuntaneuvoston kokous 18.35-20.19 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14b, 74100

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 168 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2014 KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali JÄSENET Sari Heiskanen 189-195 Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantaina 13.6.2016 klo 15 - Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona 9.11.2016 klo 18 19.40 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 4.10.2016 klo 17 17.55 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 KOKOUSAIKA: 10.11.2015 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.35 KOKOUSPAIKKA: Pappilan sali Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto 21.4.2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 21.4.2016 klo 18 - Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Osallistujat Jäsenet

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Kokousaika 14.10.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 68 Kokouksen avaus 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 70 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija KIRKKONEUVOSTO 3/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 3.12.2018 klo 18 19.03 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29 Tekninen lautakunta Nro 4/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 14.8.2014 klo 17-17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Varajäsenet: /11. Poissa:

Varajäsenet: /11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 10/2017 - seurakuntamme palvelija 13.11.2017 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 13.6.2017 klo 18.44 19.32 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla 16.05.-17.06.2014 klo 9.00-11.00 ja 11.30-14.00 kirkkoherranvirastossa.

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla 16.05.-17.06.2014 klo 9.00-11.00 ja 11.30-14.00 kirkkoherranvirastossa. K U U L U T U S Suomussalmen seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Ämmänsaaren seurakuntakeskuksessa Kirkkokuja 1 keskiviikkona 14.05.2014 klo 17. Kokouksen asialuettelo on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 6/

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 6/ Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Aika: Tiistai 25.8.2015 klo 16.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 87 KOKOUKSEN AVAAMINEN...

Lisätiedot

Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään seuraavasti:

Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään seuraavasti: KOKOUSKUTSU JA ESITYSLISTA Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään seuraavasti: Aika Ti 1.4.2014 klo 18.30 Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2. KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2. KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2010 KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 6.5.2014 klo 17.30-17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 24.5.2016 klo 17.30 18.40 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous 26.3.2014. Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous 26.3.2014. Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 27 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.27 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014 Pöytäkirja 2/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistaina 27.05.2014 klo 18.30-20.10 Paikka Osallistujat: Jäsenet: Muut Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20,

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 Kokousaika 28.12.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 36 Kokouksen avaus 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 38 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona 17.8.2016 klo 18 19.21 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet: Jäntti

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Kokousaika 14.12.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous 3.12.2018 Aika keskiviikko 12.12.2018 klo 18 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 17.2.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 17.2.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 17.2.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja 13 Aika Tiistaina 24.10.2017 klo 18.00 19.10 Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja Tykkyläinen Eija varapuheenjohtaja Anttonen Juha Koiso-Kanttila

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Aika: 10.5.2012 klo 19.00 20.50 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Heikki Eronen Maria Forsman Vesilahden

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Kokousaika 19.10.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 16 Kokouksen avaus 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15)

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 14 KOKOUKSEN AVAUS 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika 04.01.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Ääntenlaskijoiden valinta 26 Työjärjestyksen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 Kirkkoneuvosto 26.10.2009 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 09.11.2009

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 Kirkkoneuvosto 26.10.2009 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 09.11.2009 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.55 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 13.2.2018 klo 17 19.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka Jääskeläinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 8/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 8/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 8/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: keskiviikko klo 16 17.22 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Läsnä Jeremias Sankari kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Kaija Honkanen Riitta Jutila Eija Nurminen Eetu Rajavuori

Läsnä Jeremias Sankari kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Kaija Honkanen Riitta Jutila Eija Nurminen Eetu Rajavuori SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 10 ) Aika Keskiviikko 13.5.2015 klo 18.30 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Jeremias Sankari kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2014 Kirkkoneuvosto 21.10.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2014 Kirkkoneuvosto 21.10.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 21.10.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 181 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 182 Pöytäkirjantarkastajien valinta 183 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 3/2015 184 Henkilöstöasia 185

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous 10.5.2019 Aika tiistai 21.5.2019 klo 16 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen Matti Loponen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 14.1.2015 Aika keskiviikkona 14.1.2015 klo 17 17.53 Paikka Seurakuntatalo,

Lisätiedot

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja Esityslista 8/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 12.8.2019 klo 18.00- Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.3.2019 klo 18.00-19.07 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouksen aika Ke 3.6.2015 klo 18 19:20 Paikka Väärninsaaren leirikeskus Osallistujat: Jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme Esityslista/Pöytäkirja 3/2015 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 7.4.2015 klo 17.00-20.00 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet Sallinen Martti puheenjohtaja

Lisätiedot