TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2018

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2018"

Transkriptio

1 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2018 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen Teknisen keskuksen johtaja Tero Toivanen Kehitetään olemassa olevia työskentelytapoja ja vahvistetaan henkilöstön osaamista Henkilöstön osaamista on vahvistettu erilaisilla koulutuksilla ja toisten työtehtävien ristiin opetteluilla. - Suunnitellaan hallinnon palvelujen toiminta vastaamaan vastuualueiden muutoksia Aloitettiin varautuminen mahdollisiin muutoksiin toiminnan laajuudessa mm. rekrytointien suunnittelussa ja perehtymällä toisten työtehtäviin. Kiinteistöpalvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen Teknisen keskuksen johtaja Tero Toivanen Kiinteistönhoito Vastuuhenkilö: Kiinteistöpalvelupäällikkö Esa Sivonen

2 - Sähköisen huoltokirjan kehittäminen yhteistyössä talotekniikan ja tilakeskuksen kanssa - Uusien toimintamallien kehittäminen ennakkohuoltoihin Huolto-ohjelman sisältö on päivitetty kiinteistöpalveluiden ja Granlund Managerin osalta. Koulutus pidetään 5.10 kaikille kiinteistönhoitajille ja kiinteistöpäivystäjille. Ennakkohuoltojen kehitystyö on käynnissä. Tavoitteena on saada ennakkohuollot tehtyä ilman häiritseviä katkoja. - Kiinteistönhoitajien lisä- ja täydennyskoulutus IV-kone -koulutus pidetään syksyllä. Koulutuksen käyvät kaikki kiinteistönhoitajat. Talotekniikka Vastuuhenkilö: Huoltopäällikkö Ville Matilainen - Sähköisen huoltokirjan kehittäminen yhteistyössä kiinteistöhuollon ja tilakeskuksen kanssa - Talotekniikan huolto-ohjelman vienti sähköiseen huoltokirjaan Huolto-ohjelman sisältö on päivitetty kokonaisuudessaan Granlund Manageriin ja huoltohenkilökunta on koulutettu huoltokirjan käyttöön Talotekniikan huolto-ohjelma on viety sähköiseen huoltokirjaan, Granlund Manageriin. - Tiedon keräämiseen ja analysoimiseen tarvittavien työkalujen kehittäminen Ohjelmistorobotiikan kokeilu aloitetaan näillä näkymin lokakuussa, mutta vaikuttaisi siltä että ohjelmistorobotiikan sijaan talotekniikka voisi hyötyä enemmän esimerkiksi tiedon analysoimiseen kehitetyistä ohjelmistoista.

3 Rakennustekniikka Vastuuhenkilö: Työpäällikkö Mika Virnes - Sähköisen huoltokirjan käyttöönotto rakennustekniikassa Sähköinen huoltokirja otetiin tuotanto käyttöön vuoden 2018 alusta. Käyttäjinä oli aiemmin neljä työntekijää ja kaksi työnjohtajaa. Syyskuussa lisättiin huoltokirjan käyttäjäksi työnjohtaja ja työntekijä. - Toteutetaan talousarvion mukaisesti suunnitellut ja sovitut vuosihuolto- ja kunnossapitotyöohjelmat - Kehitetään rakennusteknisiä toiminta- ja menettelytapoja kiinteistöjen sisäilmaongelmien korjaamiseksi yhteistyössä tilakeskuksen ja sisäilmatyöryhmän kanssa Vuosihuolto- ja kunnossapitotyöohjelmat on toteutunut talousarvion mukaisesti. Työohjelmiin tehtiin kohdekohtaisia muutoksia. Tilauskanta kasvoi investointi ja ulkoisten tilaustöiden ansiosta. Lisäksi tilauskanta kasvoi koskemaan myös väestötilojen varusteiden ja kalusteiden asennusta. Viikkopalavereihin on otettu mukaan tilakeskuksen rakennusja terveysasiantuntija. Sisäilmaongelmista (ilmoituksista) tiedotetaan välittömästi tilakeskusta ja käyttäjää. MAS Liikuntapaikat Vastuuhenkilö: Kiinteistöpalvelupäällikkö Esa Sivonen

4 - Kuljetuskaluston tehokkaampi käyttöaste koko kaudelle - Kenttien ilmoitustaulujen päivittäminen Kesänaikaista kaluston käyttöastetta on lisätty. Kuorma-auton käyttöastetta on lisätty niin, että liikuntapalveluiden kaikki kuljetukset kesäajalta on suoritettu itse. Päivitystyö jatkuu yhdessä liikuntapalveluiden kanssa. Kuntatekniikan palvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen Teknisen keskuksen johtaja Tero Toivanen Varikko Vastuuhenkilö: Kunnossapitopäällikkö Petri Ratilainen Hankitaan sähköinen raskaan kaluston kunnossapidon hallintaohjelma Paikkatietotoimijan (Fluent) kanssa käynnistetään kehittämispilotti kaluston kunnossapidon hallintaohjelmasta. Varikon piha- ja varastoalueen yleisilmeen kohentaminen ja selkeyttäminen Piha-alueiden loppujärjestelyt käynnistyvät lokakuun aikana. Henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustarpeiden muutosten huomioiminen toiminnassa Raskaan kaluston ja suurtehoruohonleikkureiden huoltojen hankinnan valmistelu on aloitettu hankintatoimen kanssa. Markkinakatsaus on pidetty palveluntuottajien kanssa syyskuussa.

5 Rakentaminen Vastuuhenkilö: Työpäällikkö Ilkka Ratilainen Haapajoen asuntoalueen kunnallistekniikan rakentaminen tontinluovutukseen Erittäin haastavista olosuhteista huolimatta rakentajat pääsivät tonteilleen alkuperäisen aikataulun mukaisesti Kauppakadun pyöräilykadun jatkeen rakentaminen laatutaso säilyttäen Toukokuussa kaivutöillä alkanut urakka lähenee loppuaan. Ajorata on saanut jo ensimmäisen asfalttikerroksen. Kivi- ja muita viimeistelytöitä jatketaan lokakuun loppuun saakka. Koneohjauksen kehittäminen yhteistyössä mittausosaston kanssa Koneohjauksen kehittämistä etenkin tiehöylän työskentelyä helpottamaan on jatkettu. Kehitystyö jatkuu edelleen. Maastomittaus ja pohjatutkimus Vastuuhenkilö: Maanmittausteknikko Rauno Vainikainen Yksikön toiminnan uudelleenjärjestely työntekijöiden työkykyjen mukaisesti Yhden työntekijän kuulemismenettely toiseen tehtävään siirtämisestä on päättynyt ja siirrosta luovuttiin keskustelujen päätteeksi. Yksikön toiminnan uudelleenjärjestely kuitenkin jatkuu edelleen aktiivisesti.

6 Työntekijöiden sisäinen kouluttaminen; ohjelmistot ja laitteet Maastomittaukseen hankittiin elokuussa uusi laserkeilaimella varustettu robottitakymetri ja työntekijät on perehdytetty sen käyttöön. RPAS-järjestelmän kilpailutus on päättynyt syyskuussa ja sen hankintapäätös on tehty. Rahoitus saadaan kasvusopimusrahoista. Mittauksissa tarvittavien laitteiden inventointi ja ylimääräisten laitteiden poistaminen Laiteinventointi on aloitettu ja vanhat ylimääräisiksi jääneet laitteet tullaan laittamaan huutokauppaan loppuvuoden aikana. Metsien ja katujen hoito Vastuuhenkilö: Kunnossapitopäällikkö Petri Ratilainen Pääpaino taajamametsien hoidossa Utran ja Karsikon alueilla Taajamametsien hoitotyöt ovat käynnissä. Hoidetaan Karhunmäen asuntoalueen puisto- ja lähimetsiä Hoitotyöt käynnistyvät joulukuussa. Linnunlahden koivikoiden kevyen hoitoharvennuksen toteutus Hoitoalueen viimeistelytyöt ovat käynnissä. Sähköinen työnhallintajärjestelmä liikkuvien työntekijöiden työnohjaukseen Nykyisen paikkatietojärjestelmätoimittajan (Fluent) kanssa aloitetaan 1.10 paikkatietopilotointi mobiililaitetta hyödyntäen. Uusilla parannuksilla haetaan nykyaikaisia ratkaisuja

7 mm. työohjaukseen, turvallisuuteen ja toiminnan viiveaikoihin. Talvihoidossa onnistuminen ja hyvän laadun ylläpito laatukäytävien hoidossa Tulevalle talvikaudelle on määritelty uudet ajoratojen sekä jalkakäytävien ja pyöräteiden maksimilumisyvyysrajat. Jatkossa toimitaan siten, että pääkaduilla irtolumen maksimilumisyys voi olla 8 cm ja kokooja- ja asuntokaduilla 12 cm. Pyöräteillä ns. laatukäytävillä maksimilumisyys on 3 cm. Käytännön toiminnassa tämä tarkoittaa parempaa työnsuunnittelua mm. aurauslähdön oikea-aikaista ennakointia. Puistojen hoito Vastuuhenkilö: Puutarhuri Hannu H Holopainen Eläköitymisten jälkeisten toimenkuvien ja vastuiden päivittäminen ja hiljaisen tiedon siirtäminen vaiheittain vuoden loppuun mennessä Keskustan hoitoalueen tukikohdan muutostöiden valmistelu yhdessä tilakeskuksen kanssa Rantakylä-Utra-Mutala hoitoalueen työnjohtotehtävät järjesteltiin yksikön sisäisellä tehtäväsiirrolla. Yksikön esimiestehtävien siirto on käynnissä, Hannu H. Holopainen eläköityy Luonnos uusista tukikohtatiloista on luovutettu tilakeskuksen jatkotoimia varten. Leikkivälineiden turvatarkastusten siirtäminen mobiiliversioon vuoden 2018 aikana (järjestelmän kilpailuttaminen) Järjestelmän kilpailuttamisen valmistelua jatketaan - leikkivälineiden turvatarkastukset tulevan mobiilipaikkatietojärjestelmän pilottihankkeeksi.

8 Logistiikkapalvelut Vastuuhenkilö: Logistiikkapäällikkö Juha-Matti Alanen Logistiikan kokonaisuuden ennakkoiva valmistelu maakuntamuutoksen tuomiin vaikutuksiin Siun Soten tuotettavan logistisen kokonaisuuden tarpeen mukainen laajentaminen ja kehittäminen yhdessä Siun soten kanssa Joensuun kaupungin logistiikkapalvelut on yhdessä Siun soten logistiikkayksikön kanssa aloittanut selvittämään yhdys-/rajapintoja maakuntamuutokseen varautumisen näkökulmasta. Logistiikkapalvelut ja Siun sote ovat kartoittaneet logistisen kokonaisuuden laajentamisen tarpeita. Laajentuminen tulee kohdistumaan vammaispalvelun työ- ja päivätoiminnan sekä päiväkuntoutuksen ryhmä kuljetuksiin. Henkilö- ja pakettiautojen uudistuneen hankintatavan käyttöönotto ja leasing hankinnan valmistelun jatkaminen Henkilö- ja pakettiautojen hallinnoinnin järjestämisen arvioiminen maakuntauudistuksen näkökulmasta 17 uutta leasing autoa on otettu käyttöön syyskuun aikana. Loppusyksyn aikana tulee vielä jälkitoimituksena 2 autoa. Tulevia leasing-hankintoja varten on aloitettu jatkoselvitys kaluston käyttötarpeiden ja ajoneuvojen varustelutarpeiden osalta. Maakuntauudistuksen todennäköinen lykkääntyminen siirtää hallinnoin selvitystyötä myöhäisempään ajankohtaan.

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2018

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2018 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2018 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen 1.1 31.1.2018 Teknisen keskuksen

Lisätiedot

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille.

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. TEKNINEN KESKUS 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. Kehitetään olemassa

Lisätiedot

7310 Hallinnon palvelut

7310 Hallinnon palvelut KÄYTTÖSUUNNITELMAN 2018 TOTEUTUMA TEKNINEN KESKUS/ VASTUUALUEET 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen 1.1. 31.1.2018 teknisen keskuksen johtaja Tero Toivanen

Lisätiedot

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2019

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2019 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2019 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Tero Toivanen - Yksiköiden esimiesten talousosaamisen

Lisätiedot

Hallinnon vastuualue johtaa teknisen keskuksen toimintaa ja tuottaa talous- ja toimistopalveluja muille teknisen keskuksen vastuualueille.

Hallinnon vastuualue johtaa teknisen keskuksen toimintaa ja tuottaa talous- ja toimistopalveluja muille teknisen keskuksen vastuualueille. TEKNINEN KESKUS 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Hallinnon vastuualue johtaa teknisen keskuksen toimintaa ja tuottaa talous- ja toimistopalveluja muille teknisen keskuksen

Lisätiedot

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille.

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. TEKNINEN KESKUS 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. Teknisen keskuksen talousprosessien

Lisätiedot

Pieni osa palvelutuotannosta muodostuu kuntalaisten ja muiden asiakkaiden tarpeisiin liiketaloudellisin perustein tuotettavista palveluista.

Pieni osa palvelutuotannosta muodostuu kuntalaisten ja muiden asiakkaiden tarpeisiin liiketaloudellisin perustein tuotettavista palveluista. TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA Tilivelvollinen: vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen 1.1 31.1.2018 teknisen keskuksen johtaja Tero Toivanen 1.2. 31.12.2018 Toimielimen toiminnan kuvaus Tekninen

Lisätiedot

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA Teknisten palvelujen johtokunnan toimitakatteen ennustetaan toteutuvan talousarvion mukaisena. Kiinteistöpalveluiden, kuntatekniikan katujen rakentamisen ja -hoidon tilauksissa

Lisätiedot

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2017

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2017 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2017 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen Teknisen keskuksen talousprosessien

Lisätiedot

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2017

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2017 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2017 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen Teknisen keskuksen talousprosessien

Lisätiedot

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2017

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2017 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2017 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen Teknisen keskuksen talousprosessien

Lisätiedot

90 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA Vastuuhenkilö: teknisen keskuksen johtaja. Kuvaus 2019 ja keskeiset muutokset. Toiminnalliset tavoitteet 2019

90 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA Vastuuhenkilö: teknisen keskuksen johtaja. Kuvaus 2019 ja keskeiset muutokset. Toiminnalliset tavoitteet 2019 90 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA Vastuuhenkilö: teknisen keskuksen johtaja Kuvaus 2019 ja keskeiset muutokset Tekninen keskus tuottaa kaupungin muiden hallintokuntien tarvitsemia sisäisiä kiinteistöpalveluita

Lisätiedot

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille.

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. TEKNINEN KESKUS 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Siivouspäällikkö Anneli Ruotsalainen Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. Ajoneuvojen

Lisätiedot

TEKNISEN KESKUKSEN RAKENNEMUUTOSSELVITYKSEN TOIMEENPANOSUUNNITELMA SISÄLLYSLUETTELO

TEKNISEN KESKUKSEN RAKENNEMUUTOSSELVITYKSEN TOIMEENPANOSUUNNITELMA SISÄLLYSLUETTELO TEKNISEN KESKUKSEN RAKENNEMUUTOSSELVITYKSEN TOIMEENPANOSUUNNITELMA SISÄLLYSLUETTELO 1. Toiminnalliset muutokset... 1 2. Hallinnolliset - ja sopimusmuutokset... 1 3. Henkilöstöä koskevat muutokset... 1

Lisätiedot

7310 Hallinnon palvelut

7310 Hallinnon palvelut KÄYTTÖSUUNNITELMAN 2017 TOTEUTUMA TEKNINEN KESKUS/ VASTUUALUEET 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen Olennaiset tapahtumat toiminnassa Teknisen keskuksen

Lisätiedot

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille.

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. TEKNINEN KESKUS 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Hannele Portman Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. hallinnon

Lisätiedot

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja VASTUUALUE: Kiinteistöpalvelut Kiinteistöjen hoito ja -ylläpitopalvelut Tilakeskus 5 560 1 332 24,0 5 560 0,0

Lisätiedot

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja VASTUUALUE: Kiinteistöpalvelut Kiinteistöjen hoito ja -ylläpitopalvelut Tilakeskus 5 560 4 132 74,3 5 560 0,0

Lisätiedot

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 )

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja VASTUUALUE: Kiinteistöpalvelut TP 2015 2016 M 2016 TOT 2016 Erotus TOT - Erotus % Kiinteistöjen hoito ja -ylläpitopalvelut

Lisätiedot

Sisäinen tukipalvelutilaus (1000 ) ASIAKAS TP 2014 MTA 2015 TA 2016

Sisäinen tukipalvelutilaus (1000 ) ASIAKAS TP 2014 MTA 2015 TA 2016 VASTUUALUE: Kiinteistöpalvelut TA15 - Sisäinen tukipalvelutilaus (1000 ) ASIAKAS TP 2014 MTA 2015 TA 2016 TA16 muutos % Kiinteistöjen hoito ja -ylläpitopalvelut Tilakeskus 4 813 5 628 5 560-1,2 % kiinteistönhoito

Lisätiedot

Henkilökuljetukset Siun sotessa

Henkilökuljetukset Siun sotessa Henkilökuljetukset Siun sotessa Liikennejärjestelmäpäivät 2.11.2017 Juha Matti Alanen Logistiikkapäällikkö Mikä on Siun sote? Järjestää julkiset sosiaali ja terveyspalvelut 14 kunnan alueella Pohjois Karjalassa

Lisätiedot

Esimies Kiinteistönhoito Tilakeskus

Esimies Kiinteistönhoito Tilakeskus Työtekijän vastuulla ilmoitukseen asti OLOSUHDEHAITTA TYÖPAIKALLA Olosuhdehaitta työpaikalla esim. poikkeava haju Tarkista olosuhteet ja tee sisäympäristöohjeen omat toimenpiteet työpaikalla Olosuhdehaitta

Lisätiedot

KAUPUNKIYMPÄRISTÖ KESKEISET MUUTOKSET JA NÄKYMÄT Kaupunginvaltuuston talousseminaari

KAUPUNKIYMPÄRISTÖ KESKEISET MUUTOKSET JA NÄKYMÄT Kaupunginvaltuuston talousseminaari KAUPUNKIYMPÄRISTÖ KESKEISET MUUTOKSET JA NÄKYMÄT 2017 Kaupunginvaltuuston talousseminaari 8.9.2016 TAUSTATEKIJÖITÄ Kustannustason muutokset 06/2015 06/ 2016 : Maarakennuskustannusindeksi -2,7 % Katujen

Lisätiedot

KIINTEISTÖPALVELUIDEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 2015-2017. Liiketoiminnan johtokunta 15.1.2015

KIINTEISTÖPALVELUIDEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 2015-2017. Liiketoiminnan johtokunta 15.1.2015 KIINTEISTÖPALVELUIDEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 2015-2017 Liiketoiminnan johtokunta 15.1.2015 NYKYTILAN KUVAUS Palvelutuotantoalueet Kiinteistönhoito Rakennus- ja talotekniset korjaus- ja huoltotyöt Liikuntapaikkojen

Lisätiedot

Oulun tekninen liikelaitos esittely uudelle valtuustolle Marko Mykkänen johtaja, Oulun tekninen liikelaitos

Oulun tekninen liikelaitos esittely uudelle valtuustolle Marko Mykkänen johtaja, Oulun tekninen liikelaitos Oulun tekninen liikelaitos esittely uudelle valtuustolle 29.11.2012 Marko Mykkänen johtaja, Oulun tekninen liikelaitos Oulun tekninen liikelaitos Kaupungin sisäinen liikelaitos joka toimii uuden Oulun

Lisätiedot

Kiinteistöjen ylläpito Talotekniikan kipupisteitä ja hyviä käytäntöjä

Kiinteistöjen ylläpito Talotekniikan kipupisteitä ja hyviä käytäntöjä Kiinteistöjen ylläpito Talotekniikan kipupisteitä ja hyviä käytäntöjä Antti Alanko IV-asiantuntija Rakennusterveysasiantuntija (C-24269-26-18) Ylläpito Ylläpito on jonkin järjestelmän oikean toiminnan

Lisätiedot

YHDYSPINNAT JOENSUUN KAUPUNKI - SIUNSOTE. Olli Kauppinen

YHDYSPINNAT JOENSUUN KAUPUNKI - SIUNSOTE. Olli Kauppinen YHDYSPINNAT JOENSUUN KAUPUNKI - SIUNSOTE Olli Kauppinen YHDYSPINNAT JA VASTUUHENKILÖT 1. Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen Riitta Huurinainen / Katriina Päivinen 2. Työllisyys Sari Lempiäinen / Anne

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen TEKNINEN KESKUS Käyttösuunnitelmatavoitteet 2016 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen Ajoneuvojen talousprosessin ja uudistaminen leanhankkeena saatetaan loppuun Hallinnon prosesseja uudistetaan

Lisätiedot

Kiinteistön yleishoito ja valvonta

Kiinteistön yleishoito ja valvonta KIINTEISTÖPALVELUALAN OSAAMISTARJOTIN 8.1. 28.6.2019 30.1.2019 1 Sisällys Kiinteistön yleishoito ja valvonta... 2 Yleishoito ja valvonta kiinteistönhoidossa, 25 osp... 2 Kiinteistön kulunvalvontajärjestelmät,

Lisätiedot

Oulun tekninen liikelaitos (Tekli)

Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) Oulun tekninen liikelaitos 2015 Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) on yhdyskunta- ja ympäristöpalvelualueeseen kuuluva Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI Viranhaltijapäätös 1. Siun soten vammaispalveluiden tilaamien kehitysvammaisten lasten ja nuorten kesäkerhokuljetusten hankinta

JOENSUUN KAUPUNKI Viranhaltijapäätös 1. Siun soten vammaispalveluiden tilaamien kehitysvammaisten lasten ja nuorten kesäkerhokuljetusten hankinta JOENSUUN KAUPUNKI Viranhaltijapäätös 1 Teknisen keskuksen johtaja 6.6.2019 7 Hakija/asianosainen Logistiikkapalvelut Muuntamontie 6 80100 Joensuu 3767/02.08.00/2019 Asia Päätöksen perustelut Siun soten

Lisätiedot

Maankäytön toteutuksen ohjelmointi ja kunnallisteknisten investointien ennakointi. Kalle Sivén Kymppi-Moni tapaaminen 16.2.

Maankäytön toteutuksen ohjelmointi ja kunnallisteknisten investointien ennakointi. Kalle Sivén Kymppi-Moni tapaaminen 16.2. Maankäytön toteutuksen ohjelmointi ja kunnallisteknisten investointien ennakointi Kalle Sivén Kymppi-Moni tapaaminen 16.2.2012 Tampere Maankäytön toteutuksen ohjelmointi Joensuussa laaditaan maankäytön

Lisätiedot

Siilinjärven kunta. Tekninen lautakunta

Siilinjärven kunta. Tekninen lautakunta Siilinjärven kunta Tekninen lautakunta Talouden ja toiminnan seurantaraportti ajalta 1.1. 30.4.2016 Tekniset palvelut Sitovuus: valtuusto, brutto Vastuuhenkilö: tekninen johtaja Ari Kainulainen Arvio mahdollisista

Lisätiedot

Finland first valtionhankinnat digitaalisesti

Finland first valtionhankinnat digitaalisesti Finland first valtionhankinnat digitaalisesti erityisasiantuntija Tero Meltti Valtio Expo 10.5.2017 Valtion hankintojen digitalisointi Nykytila ja tavoitetila vuonna 2019 2 HANDI Valtion hankintojen digitalisointi

Lisätiedot

Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis

Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis 1 Natura Mobile Projekti 741 päivää la 1.1.2011 to 31.10.2013 2 NM -automaatio 576 päivää la 1.1.2011 pe 15.3.2013 3 hankinnat 132 päivää ti 1.3.2011 ke 31.8.2011

Lisätiedot

710 Liiketoiminnan johtokunta Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Liiketoiminnan johtokunta (1000 euroa)

710 Liiketoiminnan johtokunta Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Liiketoiminnan johtokunta (1000 euroa) 710 Liiketoiminnan johtokun Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johja Liiketoiminnan johtokun (1000 euroa) TA 2014 Liiketoiminnan johtokun / asukas 1,5 1,5 100,0 1,5 1,4 1,3 1,5-0,6 %:a liiketoiminnan toiminmenois

Lisätiedot

TATU toimenpiteet johtokunnan alaisissa liikelaitoksissa. Palveluliikelaitosten johtokunta 11.6.2014

TATU toimenpiteet johtokunnan alaisissa liikelaitoksissa. Palveluliikelaitosten johtokunta 11.6.2014 TATU toimenpiteet johtokunnan alaisissa liikelaitoksissa Palveluliikelaitosten johtokunta 11.6.2014 PALIN tarkoituksena on osallistua Espoon TATU-ohjelmaan valmistelemalla siihen seuraavia asioita: 1.

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015. Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Hannele Portman

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015. Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Hannele Portman TEKNINEN KESKUS Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Hannele Portman hallinnon prosessien uudistaminen eläköitymisen korvaamiseksi ajoneuvojen talousprosessin kehittäminen

Lisätiedot

Ulkovalaistus Vaasassa

Ulkovalaistus Vaasassa Ulkovalaistus Vaasassa Ulkovalaistus Vaasassa Valistusseminaari Vaasa 8.4.2014 Ulkovalaistusseminaari Vaasa 8.4.2014 Onkilahden toimintapuisto - Puupylväät, valaisimet erikoisväri - Lamput 70 W monimetalli

Lisätiedot

Kuntapalvelutoimiston raportointi, touko-elokuu vuosi 2015 Julkaistu

Kuntapalvelutoimiston raportointi, touko-elokuu vuosi 2015 Julkaistu Oulunkaaren kuntayhtymä Kuntapalvelutoimiston raportointi, touko-elokuu vuosi 2015 Julkaistu 23.9.2015 Hyvinvointia ihmistä lähellä Sisältö 1 Kuntapalvelutoimiston ta-2015 toimeenpano palvelualoittain...

Lisätiedot

MAANKÄYTÖN TOTEUTUSOHJELMA 2018: Liite 1 ASUNTOALUEIDEN TOTEUTUMINEN JA TONTINLUOVUTUS >

MAANKÄYTÖN TOTEUTUSOHJELMA 2018: Liite 1 ASUNTOALUEIDEN TOTEUTUMINEN JA TONTINLUOVUTUS > MAANKÄYTÖN TOTEUTUSOHJELMA 2018: Liite 1 ASUNTOALUEIDEN TOTEUTUMINEN JA TONTINLUOVUTUS 2018 --> 1 SELITTEET Rakenteilla olevat rakennukset 8/2018 Pienalueen väestömäärä 8/2018 Tontin luovutusvuosi värin

Lisätiedot

Koulutuspalvelut 2015 toteuma Varhaiskasvatuspalvelut 2015 toteuma Vapaa- aikapalvelujen, konservatorion ja kansalaisopiston tilanne ok

Koulutuspalvelut 2015 toteuma Varhaiskasvatuspalvelut 2015 toteuma Vapaa- aikapalvelujen, konservatorion ja kansalaisopiston tilanne ok Koulutuspalvelut 2015 toteuma TA2015 (toimintakate) = TP2014 + 1,1 M Toimintakate 08/2015 noin 0,3 % alemmalla tasolla kuin v. 2014 Perusopetuksen ja lukioiden kustannukset ja kate edellisvuotta pienemmällä

Lisätiedot

Tilaliikelaitos. Tilaliikelaitos. Kiinteistöpalvelut Pauli Jokkala Kiinteistöpäällikkö

Tilaliikelaitos. Tilaliikelaitos. Kiinteistöpalvelut Pauli Jokkala Kiinteistöpäällikkö Tilaliikelaitos Kiinteistöpalvelut 27.9.2017 Pauli Jokkala Kiinteistöpäällikkö Tilaliikelaitoksen organisaatio 1.1.2016 alkaen Johtokunta Johtaja Pekka Latvala Hallinto ja talous Hallinto- ja talouspäällikkö

Lisätiedot

Arandur / Kaivomestarin hanke

Arandur / Kaivomestarin hanke 7.10.2010 Richard Malm Arandur / Kaivomestarin hanke Kaivomestari - ensimmäinen julkisen ja yksityisen sektorin kiinteistöalan kumppanuushanke Suomessa. Elinkaaritoimitus: mitä sopimus sisältää? Substanssipalvelut

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Toiminta-ajatus. Päämäärä. Toiminnan painopistealueet Toimintaympäristön muutos

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Toiminta-ajatus. Päämäärä. Toiminnan painopistealueet Toimintaympäristön muutos TEKNINEN LAUTAKUNTA Toiminta-ajatus Teknisen toimen tarkoituksena on tuottaa ja ylläpitää teknisiä palveluja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen yhteistyössä naapurikuntien ja ulkopuolisten palvelun

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS graafinen ohjeisto

TEKNINEN KESKUS graafinen ohjeisto TEKNINEN KESKUS Joensuu on pyöräilykaupunki. Pidämme kevyen liikenteen väylät kunnossa ympäri vuoden, ja myös monet kaupungin työntekijät taittavat lyhyet työmatkansa virkafillareilla. KEHITTYVÄ JA INNOVATIIVINEN

Lisätiedot

SiSällyS Kirjoit tajat termistöä johdanto 1.1 Kilpailutuksen lähtökohdat 1.2 Osaava kilpailuttaja 1.3 Tavoitteiden selvittäminen

SiSällyS Kirjoit tajat termistöä johdanto 1.1 Kilpailutuksen lähtökohdat 1.2 Osaava kilpailuttaja 1.3 Tavoitteiden selvittäminen Sisällys Kirjoittajat 2 Termistöä 11 1 Johdanto 13 1.1 Kilpailutuksen lähtökohdat 14 1.1.1 Tavoitteena onnistuminen 14 1.1.2 Kaikki mukaan 15 1.1.3 Yhteinen asiakas 17 1.1.4 Läpinäkyvää toimintaa 17 1.1.5

Lisätiedot

Sisäilmaongelman ratkaisumalli

Sisäilmaongelman ratkaisumalli Sisäilmaongelman ratkaisumalli Prosessin tarkoitus Prosessin omistaja (vastuuhenkilö) Prosessin asiakkaat Asiakastarpeet ja - odotukset Prosessin lähtötilanne Prosessin lopputilanne Prosessin keskeiset

Lisätiedot

Kaavoituksen eteneminen vaiheittain. Rakennettu katu- ja vesihuolto vuositasolla. - Cloudia - Hilma

Kaavoituksen eteneminen vaiheittain. Rakennettu katu- ja vesihuolto vuositasolla. - Cloudia - Hilma 9 TEKNINEN LAUTAKUNTA TOIMINTATUOTOT 5 502 783 5 869 930 5 882 180 0,2 TOIMINTAKULUT -5 563 726-5 665 310-5 693 650 0,5 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -60 943 204 620 188 530-7,9 Poistot ja arvonalentumiset -2 809

Lisätiedot

Jyväskylän sähköiset asiointipalvelut. Kuntien Paikkatietoseminaari 5.-6.2.2013 Paikkatietopäällikkö Janne Hartman Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän sähköiset asiointipalvelut. Kuntien Paikkatietoseminaari 5.-6.2.2013 Paikkatietopäällikkö Janne Hartman Jyväskylän kaupunki Jyväskylän sähköiset asiointipalvelut Kuntien Paikkatietoseminaari 5.-6.2.2013 Paikkatietopäällikkö Janne Hartman Jyväskylän kaupunki 6.2.2013 Esityksen sisältö Yleistä Sähköiset lupapalvelut Palautejärjestelmä

Lisätiedot

Koulukuljetukset. Hyvinvointilautakunta Juha-Matti Alanen Logistiikkapäällikkö

Koulukuljetukset. Hyvinvointilautakunta Juha-Matti Alanen Logistiikkapäällikkö Koulukuljetukset Hyvinvointilautakunta 30.1.2019 Juha-Matti Alanen Logistiikkapäällikkö Logistiikkapalvelut tuottaa Asiantuntijapalveluita kuljetuksien suunnitteluun, hankintaan ja organisointiin Joensuun

Lisätiedot

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja Kaupunkirakennelautakunta järjestää tekniset palvelut ja siinä

Lisätiedot

Hämeen työelämän kehittämisen kokoontumisajot Lahti Ville Majala Päijät-Hämeen liitto, projektikoordinaattori

Hämeen työelämän kehittämisen kokoontumisajot Lahti Ville Majala Päijät-Hämeen liitto, projektikoordinaattori Hämeen työelämän kehittämisen kokoontumisajot Lahti 24.8.2017 Ville Majala Päijät-Hämeen liitto, projektikoordinaattori Maakuntauudistuksen tavoitteena 1. Sovittaa yhteen valtion aluehallinto ja maakuntahallinto

Lisätiedot

Esimerkkejä ja kokemuksia hankintojen kilpailutuksista

Esimerkkejä ja kokemuksia hankintojen kilpailutuksista Esimerkkejä ja kokemuksia hankintojen kilpailutuksista Kouvolan kaupunki / yhdyskuntatekniikka 1 Palvelu Yhdyskuntatekniikka 2017 Palveluyksiköt Yhdyskuntatekniikan suunnittelu Alueiden hoito ja kunnossapito

Lisätiedot

Tekniset palvelut Joensuussa. Tekninen virasto/ Anu Näätänen

Tekniset palvelut Joensuussa. Tekninen virasto/ Anu Näätänen Tekniset palvelut Joensuussa Tekninen virasto/ Anu Näätänen TOIMINTA-ALUE maapinta-ala 2382 km 2 asukasluku 73305 (31.12.2010) JOENSUU 2009 : Joensuu + Eno + Pyhäselkä Henkilöstö kuntaliitoksessa: Tekninen

Lisätiedot

Liikenne- ja viheralueet

Liikenne- ja viheralueet Liikenne- ja viheralueet Kaupunkirakennelautakunnan perehdytystilaisuus 24.1.2013 Kaupungininsinööri Markku Kemiläinen 25.1.2013 KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT Tukipalvelut JOHDON TUKI Palvelupiste Hannikainen

Lisätiedot

Kuntapalvelutoimiston raportointi, syys-joulukuu vuosi 2015

Kuntapalvelutoimiston raportointi, syys-joulukuu vuosi 2015 Oulunkaaren kuntayhtymä Kuntapalvelutoimiston raportointi, syys-joulukuu vuosi 2015 Hyvinvointia ihmistä lähellä Sisältö 1 Kuntapalvelutoimiston ta-2015 toimeenpano palvelualoittain... 3 1.1 Henkilöstöpalvelut...

Lisätiedot

Päätän siirtää hankintavaltuuksia koskevaa päätösvaltaa liitteen mukaisesti.

Päätän siirtää hankintavaltuuksia koskevaa päätösvaltaa liitteen mukaisesti. PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Pirkanmaan sairaanhoitopiiri 13.3.2017 63 TOIMIVALLAN SIIRTO / HANKINTOJA KOSKEVAT JATKODELEGOINNIT Päätös Päätän siirtää hankintavaltuuksia koskevaa päätösvaltaa liitteen mukaisesti.

Lisätiedot

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja Kaupunkirakennelautakunta järjestää tekniset palvelut ja siinä

Lisätiedot

TOIMIVA INFRA JA YMPÄRISTÖ. Kaupunkiympäristötoimialan keskeiset palvelut

TOIMIVA INFRA JA YMPÄRISTÖ. Kaupunkiympäristötoimialan keskeiset palvelut TOIMIVA INFRA JA YMPÄRISTÖ Kaupunkiympäristötoimialan keskeiset palvelut YDINTOIMINNOT KAUPUNKIRAKENNE Yhdyskuntasuunnittelu Maankäyttö Yhdyskuntatekniikka VESIHUOLTO Veden myynti 4,22 milj. m3 / v Vesijohtoverkoston

Lisätiedot

Tilaliikelaitoksen kehittämistoimenpiteet

Tilaliikelaitoksen kehittämistoimenpiteet Tilaliikelaitoksen kehittämistoimenpiteet 2015-2017 Tilaliikelaitos on kuntalain 9. luvun mukainen kunnallinen liikelaitos tehtävänä on tarjota toimivat, terveelliset ja turvalliset tilat kaupungin omia

Lisätiedot

- Sähköisen liikenteen tiekartta ennakointia tulevaisuuteen Kyselyn tuloksia

- Sähköisen liikenteen tiekartta ennakointia tulevaisuuteen Kyselyn tuloksia - Sähköisen liikenteen tiekartta ennakointia tulevaisuuteen Kyselyn tuloksia Tero Haahtela, Pekka Malinen, Esa Viitamo 1.10.2013 Kysely Kysely suoritettiin Aalto-yliopiston BIT tutkimuskeskuksen toimesta

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Raportti 1 Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Kuukausiraportti nro 12/2017 Tarkastelujakso: 1.12.2017-31.12.2017 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Liikennevirasto Liikennevirasto PL 33, 00521

Lisätiedot

Pakilan alueurakka. IPT-työpaja IPT-työpaja / Anna Tienvieri

Pakilan alueurakka. IPT-työpaja IPT-työpaja / Anna Tienvieri Pakilan alueurakka IPT-työpaja 15.11.2016 Pakilan alueurakan perustietoja (2014-19) Toteutetaan 5-vuotisena palveluallianssisopimuksena Kehitysvaihe ennen toteutusta noin 4 kk Toteutusvaihe 5 vuotta Kumppanit:

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen TEKNINEN KESKUS Käyttösuunnitelmatavoitteet 2016 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen Ajoneuvojen talousprosessin kehittäminen ja uudistaminen lean-hankkeena saatetaan loppuun Hallinnon

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen TEKNINEN KESKUS Käyttösuunnitelmatavoitteet 2016 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen Ajoneuvojen talousprosessin kehittäminen ja uudistaminen lean-hankkeena saatetaan loppuun Hallinnon

Lisätiedot

RANTAKYLÄN LIIKUNNAN MONITOIMIHALLI, PATALUODONKATU 2 UUDISRAKENNUS. HANKESUUNNITELMA päivitetty Nykyinen liikuntahalli

RANTAKYLÄN LIIKUNNAN MONITOIMIHALLI, PATALUODONKATU 2 UUDISRAKENNUS. HANKESUUNNITELMA päivitetty Nykyinen liikuntahalli Nykyinen liikuntahalli RANTAKYLÄN LIIKUNNAN MONITOIMIHALLI, PATALUODONKATU 2 HANKESUUNNITELMA päivitetty 14.06.2016 JOENSUUN TILAKESKUS Länsikatu 15, rakennus 2 80100 Joensuu puh. (013) 267 7111 faksi

Lisätiedot

Sairaanhoitopiirin johtajan jatkodelegoinnit hankintoja koskien

Sairaanhoitopiirin johtajan jatkodelegoinnit hankintoja koskien 1 (7) Sairaanhoitopiirin johtajan jatkodelegoinnit hankintoja koskien Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtosäännön 24 :n mukaan sairaanhoitopiirin johtaja tai sairaalan johtaja päättää talousarvion ja hallituksen

Lisätiedot

KUNTIEN ALUEURAKAT VIHERALUENÄKÖKULMASTA HELSINKI PERINTEINEN ALUEURAKKAMALLI

KUNTIEN ALUEURAKAT VIHERALUENÄKÖKULMASTA HELSINKI PERINTEINEN ALUEURAKKAMALLI KUNTIEN ALUEURAKAT VIHERALUENÄKÖKULMASTA 30.8.2018 HELSINKI PERINTEINEN ALUEURAKKAMALLI Heikki Pulkkinen, kaupunginpuutarhuri Oulun kaupunki Yhdyskunta ja ympäristöpalvelut Katu- ja viherpalvelut Oulun

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA INVESTOINTIEN TOTEUTUMINEN Toteutunut 2017 Ta-Tot.2017 TA-% Tot.aste Huomioita

TEKNINEN LAUTAKUNTA INVESTOINTIEN TOTEUTUMINEN Toteutunut 2017 Ta-Tot.2017 TA-% Tot.aste Huomioita 1(9) TEKNINEN LAUTAKUNTA INVESTOINTIEN TOTEUTUMINEN 31.12.2017 Rakennukset 8349 Tähkätaskun päiväkoti Kulut 0-70 000-69 364-636 99,1 Netto 0-70 000-69 364-636 99,1 100 % 8378 Kurun päiväkoti Kulut -50

Lisätiedot

Hankintaratkaisuja vuorovaikutuksessa palveluntuottajien kanssa

Hankintaratkaisuja vuorovaikutuksessa palveluntuottajien kanssa Hankintaratkaisuja vuorovaikutuksessa palveluntuottajien kanssa Kokemuksia hankintaklinikoista KEHTO-foorumi, Joensuu 24.5.2011 Pekka Vaara Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry Tilaajan ongelmia

Lisätiedot

Kruunusillat-hankkeen johtoryhmä, kokous 11

Kruunusillat-hankkeen johtoryhmä, kokous 11 Muistio 1 (5) Kruunusillat-hankkeen johtoryhmä, kokous 11 Aika 3.4.2019 klo 14.30 Paikka Elimäenkatu 5, NH 205 Kruunusillat Osallistujat Jaakko Stauffer (pj) Artturi Lähdetie Mikko Aho Tuula Saxholm Kari

Lisätiedot

Sisällys Kiinteistön yleishoito ja valvonta... 2 Yleishoito ja valvonta kiinteistönhoidossa, 25 osp... 2 Kiinteistön kulunvalvontajärjestelmät, 2

Sisällys Kiinteistön yleishoito ja valvonta... 2 Yleishoito ja valvonta kiinteistönhoidossa, 25 osp... 2 Kiinteistön kulunvalvontajärjestelmät, 2 KIINTEISTÖPALVELUALAN OSAAMISTARJOTIN 8.1. 31.5.2019 1 Sisällys Kiinteistön yleishoito ja valvonta... 2 Yleishoito ja valvonta kiinteistönhoidossa, 25 osp... 2 Kiinteistön kulunvalvontajärjestelmät, 2

Lisätiedot

ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA -LIIKELAITOS TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA

ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA -LIIKELAITOS TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA -LIIKELAITOS TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 2017 ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA -LIIKELAITOS Toiminta Espoo Kaupunkitekniikka-liikelaitos rakentaa ja ylläpitää kustannustehokkaasti

Lisätiedot

Iin alueurakka hankintapilotti

Iin alueurakka hankintapilotti Iin alueurakka 2016-2021 hankintapilotti URAKKA-ALUETTA KUVAAVIA LUKUJA URAKKA-ALUETTA KUVAAVIA LUKUJA TAVOITE Tavoitteena on testata vaiheiden 2 ja3 kokonaisvaltaista sähköistä toimintamallia TAVOITE

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/8 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki / Tekninen keskus Asia ja sen selvitys 10038 Joensuun kantakaupungin talvityökonepalvelut Hankinnan kohde: kilpailutti

Lisätiedot

Alueelliset tulokset Kuopiossa

Alueelliset tulokset Kuopiossa YHDYSKUNTATEKNISET PALVELUT 2015 2082015 Heikki Miettinen 1 Keskustan katujen puhtaus ja siisteys 3,70 3,65 3,31 3,22 3,69 3,65 3,65 1 2 Keskustan ulkopuolisten katujen puhtaus ja siisteys 3,29 3,41 3,49

Lisätiedot

Valmistus omaan käyttöön 4 301

Valmistus omaan käyttöön 4 301 KÄYTTÖSUUNNITELMA / Tekniset palvelut Tekniset palvelut tukee kunnan muita yksiköitä saavuttamaan tuloksia tarjoamalla hyvät toimitilat sekä miellyttävän ympäristön. Tekniset palvelut toteuttaa peruspalveluja

Lisätiedot

Tilaajan viesti tuottajalle Henkilöstömenoista on karsittu 14 000 euroa. Eläköityvän toimistosihteerin tilalle ei esitetä rekrytointia.

Tilaajan viesti tuottajalle Henkilöstömenoista on karsittu 14 000 euroa. Eläköityvän toimistosihteerin tilalle ei esitetä rekrytointia. TEKNINEN LAUTAKUNTA 97 Palvelu:Hallinto Tilinpäätös Tilinpäätös Talousarvio Talousarvio Vertailu (%) Vertailu (%) Vastuuhenkilö: Marja Kynsijärvi 2012 2013 2014 2015 2015 / 2014 2015 / 2013 Tilausraportti

Lisätiedot

Vastuunjakotaulukko kunnan kiinteistöihin kohdistuvissa hankinnoissa

Vastuunjakotaulukko kunnan kiinteistöihin kohdistuvissa hankinnoissa Tekninen lautakunta 27 23.04.2015 Vastuunjakotaulukko kunnan kiinteistöihin kohdistuvissa hankinnoissa 154/02.07.01/2015 266/02.07.01/2012 Tekla 61 Kiinteistöjen käyttäjien ja ylläpitäjien välillä on ollut

Lisätiedot

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja Kaupunkirakennelautakunta järjestää tekniset palvelut ja siinä

Lisätiedot

Työnantajan ilmoitus yhteistoimintaneuvottelujen aloittamisesta talvihoidon alueurakan kilpailuttamisen vuoksi

Työnantajan ilmoitus yhteistoimintaneuvottelujen aloittamisesta talvihoidon alueurakan kilpailuttamisen vuoksi Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 1221/01.04.00/2018 201 Työnantajan ilmoitus yhteistoimintaneuvottelujen aloittamisesta talvihoidon alueurakan kilpailuttamisen vuoksi Päätöshistoria Tekninen lautakunta

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sivu 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 5

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sivu 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 5 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 Liiketoiminnan johtokunta Aika 17.11.2016 klo 17:00-19:22 Paikka Kokoushuone Ampeeri, Muuntamontie 5 Käsitellyt asiat Sivu 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Investointiohjelman hankekortit vuosille

Investointiohjelman hankekortit vuosille 1 Investointiohjelman hankekortit vuosille 2020-2024 Terveyspalvelut (kokonaisbudjetti ja rakennusaika) Terveyskeskuksen peruskorjaus, osa C 4.510.000, aloitus: 2021 käyttötalousvaikutus: +12.000 /v Hankkeen

Lisätiedot

SOPIMUSOHJAUS: PALVELUSOPIMUS 2008 VÄLIRAPORTTI TALOUDEN JA TOIMINNAN SEURANTA - ARVIOINTI - RAPORTOINTI

SOPIMUSOHJAUS: PALVELUSOPIMUS 2008 VÄLIRAPORTTI TALOUDEN JA TOIMINNAN SEURANTA - ARVIOINTI - RAPORTOINTI 1 SOPIMUSOHJAUS: PALVELUSOPIMUS 2008 VÄLIRAPORTTI 30.4.2008 TALOUDEN JA TOIMINNAN SEURANTA - ARVIOINTI - RAPORTOINTI PALVELUALUE/TULOSALUE: TEKNISET PALVELUT PALAUTEINFORMAATIOJÄRJESTELMÄ: väliraportoinnit

Lisätiedot

Kuntien infraomaisuuden hoito SOTE:n jälkeen. Timo Paavilainen Kuntatekniikan päivät Jyväskylä

Kuntien infraomaisuuden hoito SOTE:n jälkeen. Timo Paavilainen Kuntatekniikan päivät Jyväskylä Kuntien infraomaisuuden hoito SOTE:n jälkeen Timo Paavilainen 12.5.2017 Kuntatekniikan päivät Jyväskylä Timo Paavilainen, Henkilökuva KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖ RI, LaTOL yhdyskuntatekniikka 1986 Työkokemus:

Lisätiedot

4002 Talous- ja hallintoyksikkö SIRKKALA, hallinto (Karsikon koulu) 8 910

4002 Talous- ja hallintoyksikkö SIRKKALA, hallinto (Karsikon koulu) 8 910 HYVINVOINTIPALVELUT 4002 Talous- ja hallintoyksikkö SIRKKALA, hallinto (Karsikon koulu) 8 910 Enon iltapäiväkerho 5 000 4201 Enon koulu 1-6 + IP.KERHO ENON KOULUN SIIRTOTILA 28 720 4201 Enon koulu 1-6

Lisätiedot

KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN SEPÄNKANNAS III ASEMAKAAVA-ALUE KIRKKONUMMEN KUNTA YHDYSKUNTATEKNIIKKA PROJEKTISUUNNITELMA

KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN SEPÄNKANNAS III ASEMAKAAVA-ALUE KIRKKONUMMEN KUNTA YHDYSKUNTATEKNIIKKA PROJEKTISUUNNITELMA (6) KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN SEPÄNKANNAS III ASEMAKAAVA-ALUE KIRKKONUMMEN KUNTA YHDYSKUNTATEKNIIKKA PROJEKTISUUNNITELMA Tekijä(t) Ari Luomala Päiväys: v..0 pvm. 9.5.20 2 SISÄLLYSLUETTELO Määrittelyt...3.

Lisätiedot

Sisäilmasto ja kiinteistöpalveluiden järjestäminen elinkaarihankkeissa

Sisäilmasto ja kiinteistöpalveluiden järjestäminen elinkaarihankkeissa Sisäilmasto ja kiinteistöpalveluiden järjestäminen elinkaarihankkeissa Sisäilmastoseminaari 11.3.2015 toimitusjohtaja Tarja Andersson Elinkaarihanke (1) Hankintatapa, joissa tilaajan valitseman palveluntuottajan

Lisätiedot

KUNTATEKNIIKAN TOIMIALAN KEHITYSNÄKYMÄT -SEMINAARI. 17.02.2012, Oulu

KUNTATEKNIIKAN TOIMIALAN KEHITYSNÄKYMÄT -SEMINAARI. 17.02.2012, Oulu KUNTATEKNIIKAN TOIMIALAN KEHITYSNÄKYMÄT -SEMINAARI 17.02.2012, Oulu SEMINAARIOHJELMA klo 08:30 09:00 Aamukahvi klo 09:00 09:30 Tilaisuuden avaus Teknisen toimialan kehittämisen keskeiset haasteet, kokemuksia

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Tekninen hallinto

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Tekninen hallinto TEKNINEN LAUTAKUNTA TOIMINTATUOTOT 1 869 674 1 747 480 1 804 050 3,2 TOIMINTAKULUT -1 951 299-2 482 370-2 351 670-5,3 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -81 625-734 890-547 620-25,5 Poistot ja arvonalentumiset -467 845-441

Lisätiedot

SOTEMAKU esiselvitysraportti

SOTEMAKU esiselvitysraportti Esiselvitys SOTEMAKU esiselvitysraportti Talous / alatyöryhmä kiinteistöt: Jari Hakala, epshp pj Timo Hakala, Eskoo Jorma Hemminki, epshp Jussi Aittoniemi, Seinäjoen kaupunki Timo Ketola, Alajärvi Marko

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2013 TEKNINEN KESKUS/ VASTUUALUEET. 7110 Liiketoiminnan johtokunta

TOIMINTAKERTOMUS 2013 TEKNINEN KESKUS/ VASTUUALUEET. 7110 Liiketoiminnan johtokunta TOIMINTAKERTOMUS 2013 TEKNINEN KESKUS/ VASTUUALUEET 7110 Liiketoiminnan johtokunta Vastuuhenkilö: kuntatekniikan päällikkö Matti Linervo 1.1.-6.1.2013 kiinteistönhoitopäällikkö Janne Korhonen 7.1.-31.1.2013

Lisätiedot

YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄ JA SEN SERTIFIOINTI Petri Leimu TAO, Turun Ammattiopisto

YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄ JA SEN SERTIFIOINTI Petri Leimu TAO, Turun Ammattiopisto YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄ JA SEN SERTIFIOINTI 12.12.2012 Petri Leimu TAO, Turun Ammattiopisto TAO:n tilanne Laatujohtamisjärjestelmä käytössä vuodesta 1982(mappi) Sertifioitu ISO 9001 vuonna 1998 Ympäristöjohtamisjärjestelmä

Lisätiedot

Henkilökuljetukset. Maakunnallistuvat vammaispalvelut Erityisasiantuntija Jaana Viemerö Suomen Kuntaliitto

Henkilökuljetukset. Maakunnallistuvat vammaispalvelut Erityisasiantuntija Jaana Viemerö Suomen Kuntaliitto Onnistuva Suomi tehdään lähellä Finlands framgång skapas lokalt Henkilökuljetukset Maakunnallistuvat vammaispalvelut 20.8.2018 Erityisasiantuntija Jaana Viemerö Suomen Kuntaliitto Kuntaliiton tiedotteet

Lisätiedot

Tilaliikelaitos. Hallinto ja talous

Tilaliikelaitos. Hallinto ja talous Hallinto ja talous 25.10.2017 Maria Granberg Johtokunta Tukipalvelu Johtaja Pekka Latvala Hallinto ja talous Hallinto- ja talouspäällikkö Maria Granberg - Taloushallinto - Vuokraustoiminta - Isännöinti

Lisätiedot

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja Kaupunkirakennelautakunta järjestää tekniset palvelut ja siinä

Lisätiedot

Rautatienkadun kiertoliittymän rakentaminen. Tekninen ja ympäristötoimi

Rautatienkadun kiertoliittymän rakentaminen. Tekninen ja ympäristötoimi Rautatienkadun kiertoliittymän rakentaminen Tekninen ja ympäristötoimi 23.11.2017 Asialista Kiertoliittymän rakentaminen Tiedotus Tarvittavat tiedot ennen urakan alkamista Kiertoliittymän kilpailutus-

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015. Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Hannele Portman

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015. Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Hannele Portman TEKNINEN KESKUS Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Hannele Portman hallinnon prosessien uudistaminen eläköitymisen korvaamiseksi ajoneuvojen talousprosessin kehittäminen

Lisätiedot

KUNTAYHTYMÄN KATSAUS HALLITUS PIRJO LAITINEN-PARKKONEN KESKI-UUDENMAAN SOTE-KUNTAYHTYMÄ

KUNTAYHTYMÄN KATSAUS HALLITUS PIRJO LAITINEN-PARKKONEN KESKI-UUDENMAAN SOTE-KUNTAYHTYMÄ KUNTAYHTYMÄN KATSAUS HALLITUS 3.7.2018 PIRJO LAITINEN-PARKKONEN KESKI-UUDENMAAN SOTE-KUNTAYHTYMÄ . PÄÄTÖKSENTEKOON TULOSSA KU-SOTESSA Päätöksenteko AIKATAULUN RUNKO JA PÄÄTÖKSENTEKOA SYKSY 2018-LUONNOS

Lisätiedot