Lounas on katettu. Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä. LOUNASETUJEN Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lounas on katettu. Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä. LOUNASETUJEN Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA"

Transkriptio

1 Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä. Lounas on katettu LOUNASETUJEN Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA

2 Lounasetu pähkinänkuoressa ravintolalle LounasPassilla uudet asiakkaat ovesta sisään sujuvasti. epassin yli 400 yritysasiakasta työllistävät yhteensä yli työntekijää, ja eri maksuja vastaanottavat yli 5000 käyttöpaikkaa. LounasPassi on työnantajan työntekijöilleen tarjoama lounasetu. Työntekijä maksaa lounaansa tekstiviestillä tai LounasPassin mobiilisovelluksella. Kuinka voimme ryhtyä vastaanottamaan LounasPasseja? Rekisteröinti osoitteessa riittää. Maksujen tilitystä varten tarvitaan yrityksen perustiedot ja asiakkaille toimipisteen tiedot. Ravintola saa rekisteröinnin yhteydessä oman tunnuskoodin, jonka avulla asiakkaiden maksut kohdistetaan oikealle ravintolalle. Rekisteröitymisen jälkeen toimipisteeseen postitetaan tunnuskoodilla varustetut tarrat, joista asiakas näkee ohjeet maksun suorittamiseen. Tunnuskoodin saatuaan ravintola on valmis vastaanottamaan LounasPasseja. Maksutapahtumasta tallentuu sähköinen tosite epassin verkkopalveluun. Ravintola voi milloin tahansa tarkistaa LounasPassilla tehdyt maksut haluamaltaan aikaväliltä verkkopalvelussa. epassi on henkilöstöetujen sähköisten maksuvälineiden tuoteperhe. Maksuja vastaanottavat valtakunnallisesti jo yli 5000 palveluntarjoajaa kuten Stockmann, Finnkino, Lippupalvelu, K-citymarket, Sokos sekä lukuisat pienet toimijat.

3 Lounasetu pähkinänkuoressa ravintolalle Mitä vastaanottaminen edellyttää ravintolalta? LounasPassien vastaanottaminen ei vaadi ravintolalta laite- tai järjestelmähankintoja eikä lukijalaitetta. Asiakas tilaa LounasPassin kännykkäänsä ja näyttää tilaamansa LounasPassin maksukuitin kassalle. Ravintolan työntekijä lyö maksun kassaan normaalisti. nopea ja vaivaton tapa hoitaa maksutapahtuma Ei rahan tai korttien käsittelyä. Maksu tehdään lounaan todellisen hinnan mukaan. Kuitissa näkyy maksajan nimi verottajan ohjeen mukaisesti. maksut tilitetään automaattisesti Yksinkertainen hallinnointi Tulostettavissa olevat ja reaaliaikaisesti päivittyvät maksuraportit Yritys- ja toimipistekohtaiset raportit Lisää asiakkaita ja myyntiä Työntekijät suosivat lounaspaikkoja, joissa voivat hyödyntää etuaan. Passi on aina käyttäjän mukana ja mukautuu tämän tarpeisiin. Tarjotaan Suomen sujuvin lounastauko Yksinkertaisimmillaan ravintola voi lyödä LounasPassin kassaan käteismaksuna. Tämä ei vaadi uuden maksutavan lisäämistä kassaan. Verkkopalvelustamme ravintola saa raportin maksutapahtumista, jotka huomioidaan kassaa laskettaessa. LounasPassia voidaan myös käsitellä laskutussopimuksena (vrt. sopimusruokailu), jolloin LounasPassilla tehdyt maksut merkitään ns. laskulle. Kun maksut on tilitetty ravintolalle, voidaan lasku kuitata maksetuksi. Kuinka tehdyt maksut tilitetään ravintolalle? LounasPassilla tehdyt ostokset tilitetään automaattisesti ravintolan valinnan mukaan joko kerran tai neljä kertaa kuukaudessa. Ravintolan ei tarvitse tehdä LounasPassien osalta erillistä tilityspyyntöä tai laskutusta. LISÄTIETOJA Noora Pärssinen, +358 (0) ,

4 Tiedot maksuista ravintolalle Lounas Passi Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA lounaspassi.fi KUITTI TIEDOT MAKSUTOSITTEESSA KASSALLA TIEDOT MAKSUTAPAHTUMASTA 1 Asiakas tilaa LounasPassin kännykkäänsä joko tekstiviestillä tai älypuhelinsovelluksella. 2 Kassalla tarkistetaan LounasPassin maksukuitti asiakkaan puhelimesta. Kuitti on tosite asiakkaan tekemästä maksusta. 3 Kassaan lyödään ostosten oikea summa. Maksujen suuruudessa ei ole rajoituksia: mikäli loppusumma ylittää LounasPassin arvon, veloitetaan ylimenevä osa muulla maksutavalla. Maksun yksilöintitunniste Maksun summa Maksun voimassaoloaika Ravintolan tunniste Asiakkaan nimi Tarkistuskoodi Kassatyöntekijä voi tarkistaa LounasPassin oikeellisuuden maksukuitissa näkyvästä voimassaoloajasta, kassalla olevasta älypuhelimesta tai tulostetusta tarkistuslistasta, jossa on kullekin päivälle oma koodi. Jokaiselle päivälle automaattisesti muodostuva tarkistuskoodi näkyy asiakkaan kuitissa. Tarkistamalla koodin kassa voi varmistaa, ettei samaa LounasPassia käytetä useampana päivänä. Asian voi tarkistaa myös kuitissa näkyvästä voimassaoloajasta.

5 Maksa ateriasi LounasPassilla Lounas Passi Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA lounaspassi.fi Tapa 1 Maksu mobiilisovelluksella 1 Kirjaudu sisään epassi-sovellukseen 2 Etsi valikosta haluamasi ravintola 3 Syötä aterian summa (max. 10 ) ja vahvista maksu 4 Näytä saamasi maksukuitti kassalla Tarkista LounasPassisi saldo epassi-sovelluksen kautta tai kirjautumalla epassin verkkopalveluun. LounasPasseja vastaanottavat ravintolat löydät käyttöpaikkahausta. Voit suorittaa maksun kahdella tapaa: mobiilisovelluksella tai tekstiviestillä. Kirjoita viestiin mikä tahansa summa 10 :n asti. LounasPassi-saldosta vähennetään kuitenkin vähintään 6,10. LounasPassin arvon ylittämän osuuden maksu onnistuu muulla maksuvälineellä. Huom! Molemmissa tapauksissa maksu on tehtävä aina paikan päällä, ei ennakkoon. LounasPassi on tarkoitettu ainoastaan aterian maksamiseen, eikä sillä voi maksaa alkoholi- tai tupakkatuotteita, palveluita tai tavaraa. Tapa 2 Maksu tekstiviestillä 1 Kirjoita tekstiviestiin haluamasi ravintolan tunnistekoodi ja aterian summa (max. 10 ), esim ,20 2 Lähetä viesti numeroon Näytä vastauksena saamasi maksukuitti kassalla Löydät ravintolan tunnistekoodin paikan päällä olevasta LounasPassi-tarrasta.

6 Usein kysytyt kysymykset 1. Miten LounasPassi-maksu vastaanotetaan? Asiakas tekee maksun itse omalla matkapuhelimellaan ja näyttää saamansa sähköisen kuitin kassalla. Kuitissa näkyvät asiakkaan nimi, maksun summa ja ajankohta, päivittäin vaihtuva tarkistuskoodi sekä ravintolan tunniste. Kassa lyö aterian hinnan kassaan normaalisti ja tarvittaessa asiakas maksaa LounasPassin arvon (max. 10 ) ylittävän osan toisella maksuvälineellä. Asiakas voi tehdä maksun joko LounasPassin älypuhelinsovelluksella tai tekstiviestillä, johon syötetään summa ja ravintolan koodi. Lähetämme jokaiselle toimipisteelle oman tunnuskoodin maksujen kohdistamista varten. 2. Miten kassaan voi merkitä, että maksu on tehty LounasPassilla? Yksinkertaisimmillaan ravintola voi lyödä LounasPassin kassaan käteismaksuna. Tämä ei vaadi uuden maksutavan lisäämistä kassaan. Verkkopalvelustamme ravintola saa halutessaan päiväkohtaisen raportin maksutapahtumista, jotka huomioidaan kassaa laskettaessa. LounasPassin voi laittaa kassajärjestelmään myös tuotteeksi, jolloin maksuja on helppo seurata omasta kassaraportista ja LounasPassin raportista. LounasPassia voidaan myös käsitellä ikään kuin laskutussopimuksena (vrt. sopimusruokailu), jolloin LounasPassilla tehdyt maksut merkitään samalle laskulle. Kun maksut on tilitetty ravintolalle, voidaan lasku kuitata maksetuksi. Ravintola voi myös lisätä LounasPassin kassajärjestelmään omaksi maksutavakseen. 3. Miten ravintola näyttää toteen, mikä summa sille pitäisi tilittää? Jokaisesta maksutapahtumasta tallentuu sähköinen tosite epassin verkkopalveluun ( Kirjaudu ), jonne jokainen ravintola saa omat tunnukset. Ravintola voi milloin tahansa tarkistaa LounasPassilla tehdyt maksut haluamaltaan aikaväliltä verkkopalvelussa. Tiedot maksuista päivittyvät reaaliajassa ja ovat helposti tulostettavissa. 4. Miten maksujen tilitys tapahtuu? Kaikki LounasPassilla tehdyt maksut tilitetään ravintolalle automaattisesti ravintolan valinnan mukaan joko kerran tai neljä kertaa kuukaudessa. Ravintolan ei tarvitse tehdä erillistä tilityspyyntöä. LounasPassilla tehdyt maksut ja ravintolalle tehdyt tilitykset voi tarkistaa kirjautumalla sisään epassin verkkopalveluun.

7 Usein kysytyt kysymykset 5. Mitä kustannuksia käyttöönotosta syntyy ravintolalle? Kaikki LounasPassilla tehdyt maksut tilitetään ravintolalle lyhentämättöminä vuoden 2014 loppuun saakka, jos tilitykset tehdään kuukausittain. Viikoittaisissa tilityksissä LounasPassilla tehdyistä maksuista vähennetään 1 % komissio. Vuoden 2015 alusta vastaavat komissiot ovat 1 % ja 2 %. Mitään muita kustannuksia ei LounasPassin käyttöönotosta aiheudu. Koska tilitykset tehdään automaattisesti, säästyy ravintolalta hallinnollista työtä verrattuna esimerkiksi lounasseteleihin. LounasPassiin ei liity myöskään luottokortteihin kohdistuvia transaktiomaksuja. 6. Ketkä käyttävät LounasPassia? LounasPassi on osa epassi-tuoteperhettä, jonka asiakaskunta koostuu yli 400 yrityksen työntekijästä. epassi-maksuja vastaanottaa tällä hetkellä yli 5000 palveluntarjoajaa ympäri Suomen. Palveluntarjoajaverkostoon kuuluvat valtakunnallisesti muun muassa Stockmann, Lippupalvelu, Lippupiste, Tiketti, Finnkino, R-kioski, HSL, K-Citymarket sekä lukuisia pieniä toimijoita. LounasPassi soveltuu siis maksutavaksi niin isoille ravintolaketjuille kuin pienille kahviloillekin. 7. Mitä hyötyä LounasPassin käyttöönotosta on ravintolalle? Työnantajan myöntäessä lounasedun työntekijöilleen LounasPassin muodossa työntekijät suosivat niitä paikkoja, joissa he voivat etuaan hyödyntää. Näin ollen LounasPassien vastaanottaminen tuo ravintolalle lisää asiakkaita. Koska LounasPassin maksutapahtumaan ei liity korttien tai setelien käsittelyä, nopeuttaa se myös kassan työskentelyä. 8. Miten ravintola voi liittyä LounasPassin palveluverkostoon? Ravintolan rekisteröiminen palveluun osoitteessa riittää. Ravintolaa pyydetään täyttämään ensin yrityksen tiedot, jotta voimme hoitaa maksujen tilityksen. Tämän jälkeen yritys voi rekisteröidä palveluun yhden tai useamman toimipisteen. Rekisteröinti vie ainoastaan muutaman minuutin.

8 Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä. Lounas Passi Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA lounaspassi.fi epassi on suomalainen innovaatio ja mobiilimaksujen markkinajohtaja. Suomen ensimmäinen täysin sähköinen henkilöstöetujen maksuväline.

epassin käyttöohjeet TYÖNTEKIJÄLLE: LounasPassi TyömatkaPassi SporttiPassi KulttuuriPassi HyvinvointiPassi

epassin käyttöohjeet TYÖNTEKIJÄLLE: LounasPassi TyömatkaPassi SporttiPassi KulttuuriPassi HyvinvointiPassi TYÖNTEKIJÄLLE: epassin käyttöohjeet Nykyaikaisin maksutapa, siellä missä sinäkin. LounasPassi TyömatkaPassi SporttiPassi KulttuuriPassi HyvinvointiPassi Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä Mikä on epassi?

Lisätiedot

Nykyaikaisin maksuväline jokaisen todellisiin tarpeisiin.

Nykyaikaisin maksuväline jokaisen todellisiin tarpeisiin. Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä. Nykyaikaisin maksuväline jokaisen todellisiin tarpeisiin. Valitse laadukas ja helppokäyttöinen e henkilöstöetujen hallinnointiin. Tuoteperhe YLEISESTI Menossa mukana

Lisätiedot

Tyky-Online: Sähköinen maksuväline liikuntaan ja kulttuuriin

Tyky-Online: Sähköinen maksuväline liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Online: Sähköinen maksuväline liikuntaan ja kulttuuriin Tutustu Tyky-Kuntoseteli -tuoteperheen uusimpaan jäseneen, helppoon ja monipuoliseen Tyky-Onlineen! turvallinen vaivaton nopea käyttöönotto

Lisätiedot

Sitouta työntekijöitä Helposti & edullisesti

Sitouta työntekijöitä Helposti & edullisesti Sitouta työntekijöitä Helposti & edullisesti edenred.fi Hyvinvointia virkistävillä tauoilla Tutkimusten mukaan tauoista on tullut töissä jaksamisen kannalta entistä tärkeämpiä. Edenred tarjoaa välineitä

Lisätiedot

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu Salon kaupunki Ceepos Mobiilimaksu 2 1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 2. Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen määritykset... 3 2.1. Sovelluksen lataaminen... 3 2.2. Sovelluksen avaaminen... 4 2.2.1. Käyttäjäksi

Lisätiedot

Ceepos mobiilimaksaminen

Ceepos mobiilimaksaminen Ceepos mobiilimaksaminen Käyttöohje Versio 1.0 Servica Oy Servica Oy Ceepos mobiilimaksaminen 2 (14) Sisällys 1 Ceepos Mobiilimaksu... 3 2 Sovelluksen määritykset... 3 2.1 Sovelluksen lataaminen... 3 2.2

Lisätiedot

TYÖNANTAJAN OHJEET - YRITYKSEN REKISTERÖINTI. sivu 1. Sisällysluettelo

TYÖNANTAJAN OHJEET - YRITYKSEN REKISTERÖINTI. sivu 1. Sisällysluettelo Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Rekisteröinnin aloitus 3. Yrityksen rekisteröinti 4. Työsuhde-etujen valinta ja käyttöönoton määrittely 5. Käyttöönotettavien etujen määrittely (seteliasetukset) 5.1. Jatkuva

Lisätiedot

1. Ceepos Mobiilimaksu... 3

1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 CEEPOS MOBIILIMAKSU 2 1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 2. Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen määritykset... 3 2.1. Sovelluksen lataaminen... 3 2.2. Sovelluksen avaaminen... 4 2.2.1. Käyttäjäksi rekisteröityminen...

Lisätiedot

SITOUTA TYÖNTEKIJÖITÄ HELPOSTI & EDULLISESTI. edenred.fi

SITOUTA TYÖNTEKIJÖITÄ HELPOSTI & EDULLISESTI. edenred.fi SITOUTA TYÖNTEKIJÖITÄ HELPOSTI & EDULLISESTI edenred.fi HYVINVOINTIA VIRKISTÄVILLÄ TAUOILLA Tutkimusten mukaan tauoista on tullut töissä jaksamisen kannalta entistä tärkeämpiä. Edenred tarjoaa välineitä

Lisätiedot

VIRTA EAZYRBEAK henkilöstöliikuntaetu

VIRTA EAZYRBEAK henkilöstöliikuntaetu VIRTA EAZYRBEAK henkilöstöliikuntaetu Mikä Virta Eazybreak on? Virta Eazybreak Liikuntaseteli on työnantajan tukeman liikunnan toteuttamisen järjestelmä (=henkilöstöliikuntaetu) Virta Eazybreak Liikuntaseteli

Lisätiedot

TICKET-KORTINHALTIJAN KÄYTTÖOHJE

TICKET-KORTINHALTIJAN KÄYTTÖOHJE TICKET-KORTINHALTIJAN KÄYTTÖOHJE 2016 TICKET-KORTIN KÄYTTÖÖNOTTO Ennen kuin voit käyttää työnantajasi tarjoamaa henkilöstöetua, Ticket-korttisi on aktivoitava. Ota korttisi esille ja mene osoitteeseen

Lisätiedot

TARJOA TAUKOJA, joilla on tarkoitus.

TARJOA TAUKOJA, joilla on tarkoitus. TARJOA TAUKOJA, joilla on tarkoitus. www.edenred.fi HYVINVOINTIA VIRKISTÄVILLÄ TAUOILLA Tutkimusten mukaan tauoista on tullut töissä jaksamisen kannalta entistä tärkeämpiä. Edenred tarjoaa välineitä taukoihin,

Lisätiedot

izettle Reader korttimaksupäätteen käyttöohjeet

izettle Reader korttimaksupäätteen käyttöohjeet Oulunsalon Pallo Ry izettle Reader korttimaksupäätteen käyttöohjeet Sisältö Yleistä... 2 Laitteen nouto... 2 Infoa laitteesta... 3 Tarvittavat muut laitteet... 3 Valmistelevat toimet... 4 izettle -sovelluksen

Lisätiedot

OHJEET LIIKEPAIKOILLE

OHJEET LIIKEPAIKOILLE OHJEET LIIKEPAIKOILLE DINERS CLUB -KORTIN TUNNISTAMINEN Yhteistä kaikille Diners Club -korteille on vasemmassa yläkulmassa oleva Diners Clubin logo. Kortin etupuolelle on kohopainettu kortin numero, kortinhaltijan

Lisätiedot

www.enterpay.fi/ostajalle 1 Sisällysluettelo 1 Mikä on Enterpayn yrityslasku... 3 2 Tunnistautuminen ostajana palveluun... 3 2.1 Nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö... 3 2.2 Ostovaltuudeton henkilö...

Lisätiedot

OHJEET LIIKEPAIKOILLE

OHJEET LIIKEPAIKOILLE OHJEET LIIKEPAIKOILLE DINERS CLUB -KORTIN TUNNISTAMINEN Yhteistä kaikille Diners Club -korteille on vasemmassa yläkulmassa oleva Diners Clubin logo. Kortin etupuolelle on kohopainettu kortin numero, kortinhaltijan

Lisätiedot

Palveluseteli-info 13.9.2011

Palveluseteli-info 13.9.2011 Palveluseteli-info 13.9.2011 Sähköinen palveluseteli PEDCONSOS OY Perustettu 1998 Porissa Herukka palvelut aputoiminimeksi 2009 Asiakkaita ovat kunnat, yritykset, yksittäiset henkilöt Liiketoiminta koostuu

Lisätiedot

Käyttöohje palveluntuottajalle

Käyttöohje palveluntuottajalle Käyttöohje palveluntuottajalle Tarvikkeet Kortinlukija USB-johto Käyttöohje Asennus Kortinlukija kytketään tietokoneeseen USB-johdolla. Kytkennän voi tehdä sekä tietokoneen ollessa päällä että sammutettuna.

Lisätiedot

TYÖNANTAJAN OHJEET - YRITYKSEN REKISTERÖINTI. sivu 1

TYÖNANTAJAN OHJEET - YRITYKSEN REKISTERÖINTI. sivu 1 1. Yleistä 2. Rekisteröinnin aloitus 3. Yrityksen rekisteröinti 4. Työsuhde-etujen valinta ja jakotavan määrittely 5. Käyttöönotettavien etujen määrittely (seteliasetukset) 5.1. Automaattinen jako 5.2.

Lisätiedot

Siirto Yritysasiakkaille. Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto

Siirto Yritysasiakkaille. Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto Siirto Yritysasiakkaille Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto 15. huhtikuuta 2018 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 Siirto-maksun yleiskuvaus... 3 Siirto-maksun edut... 3 Nordean Siirto Yritysasiakkaille...

Lisätiedot

Maksupalvelun tilaus Suomisport-liitoille ja -seuroille

Maksupalvelun tilaus Suomisport-liitoille ja -seuroille Maksupalvelun tilaus Suomisport-liitoille ja -seuroille 1 Sisällysluettelo Taustaa... 2 Mikä on Maksuturva... 2 Maksutavat... 2 Verkkopankkimaksut... 2 Korttimaksut... 2 Masterpass... 2 Mobilepay... 2

Lisätiedot

Postimaksukonepalvelun käyttöohje

Postimaksukonepalvelun käyttöohje 1 (11) Julkinen - Public Postimaksukonepalvelun käyttöohje 2 (11) Julkinen - Public POSTIMAKSUKONEPALVELUT KÄYTTÖVARAN MAKSAMINEN POSTIMAKSUKONEELLE 1 Yleistä Postimaksukonepalvelu on postimaksukoneita

Lisätiedot

www.enterpay.fi/ostajalle 1 Sisällysluettelo 1 Mikä on Enterpayn yrityslasku... 3 2 Tunnistautuminen ostajana palveluun... 3 2.1 Nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö... 3 2.2 Ostovaltuudeton henkilö...

Lisätiedot

Elisa Kassa - Myyjän ohje

Elisa Kassa - Myyjän ohje Elisa Kassa - Myyjän ohje 1. Elisa Kassan päänäkymät Elisa Kassa sovelluksen päänäkymä voidaan jakaa kolmeen osaan. 1. Osuus käsittelee asiakkaita, tuotteita ja työntekijöitä koskevia tietoja. a. Asiakaskentästä

Lisätiedot

UUDEN LAHJAKORTTIJÄRJESTELMÄN KOULUTUS Annukka Katainen

UUDEN LAHJAKORTTIJÄRJESTELMÄN KOULUTUS Annukka Katainen UUDEN LAHJAKORTTIJÄRJESTELMÄN KOULUTUS 16.11.2017 Annukka Katainen Koulutuksen sisältö 1. Uusi lahjakorttijärjestelmä mistä on kyse 2. Uuden lahjakortin ostaminen 3. Uuden lahjakortin käyttö asiakas 4.

Lisätiedot

1 www.enterpay.fi/laskuyritykselle SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON LASKU YRITYKSELLE?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN...

Lisätiedot

Siirto Yrityksille Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto

Siirto Yrityksille Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto Siirto Yrityksille Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto 1 Sisällysluettelo Siirto-maksun yleiskuvaus... 3 Siirto-maksun edut... 3 Nordean Siirto Yrityksille - tuoteperhe... 3 Siirto-vastaanotto... 4 Palvelun

Lisätiedot

www.enterpay.fi/ostajalle 1 Sisällysluettelo 1 Mikä on Enterpayn yrityslasku... 3 2 Tunnistautuminen ostajana palveluun... 3 2.1 Nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö... 3 2.2 Ostovaltuudeton henkilö...

Lisätiedot

Ajankohtaista tietoa LähiTapiolan verkkopalvelun pääkäyttäjille

Ajankohtaista tietoa LähiTapiolan verkkopalvelun pääkäyttäjille Ajankohtaista tietoa LähiTapiolan verkkopalvelun pääkäyttäjille Hyvä verkkopalvelumme pääkäyttäjä, Kerromme tässä tiedotteessa ajankohtaisia ja tärkeitä asioita LähiTapiolan yritysten verkkopalveluun kirjautumisesta,

Lisätiedot

Lain velvoitteet täyttävä palveluseteli Kuopion kaupungin palveluntuottajien tiedotustilaisuus 15.2.2013

Lain velvoitteet täyttävä palveluseteli Kuopion kaupungin palveluntuottajien tiedotustilaisuus 15.2.2013 Lain velvoitteet täyttävä palveluseteli Kuopion kaupungin palveluntuottajien tiedotustilaisuus 15.2.2013 Palveluseteliasiantuntijat: Varpu Valkeinen 040 748 06 39, varpu.valkeinen@smartum.fi Sanna Lipasti

Lisätiedot

Käyttöopas Mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen

Käyttöopas Mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen Käyttöopas Mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen Käyttöopas tunnuslukusovellukseen sekä mobiilipankkiin Tämä opas on tehty sinulle tueksi Nordean mobiilipalveluiden käytön aloittamiseen Näitä ohjeita

Lisätiedot

QR-koodi Vammaiskorttiin

QR-koodi Vammaiskorttiin QR-koodi Vammaiskorttiin Tämä on EU:n Vammaiskortti. Löydettäessä pyydetään lähettämään Vammaiskorttitoimisto PL xxx, 00000 Tampere www.vammaiskortti.fi Oikeudet muutoksiin pidätetään. QR-koodi Esimerkki:

Lisätiedot

Opas maksujen hallinnointiin verkossa AMERICANEXPRESS.FI/LIIKEPALVELUT

Opas maksujen hallinnointiin verkossa AMERICANEXPRESS.FI/LIIKEPALVELUT Opas maksujen hallinnointiin verkossa AMERICANEXPRESS.FI/LIIKEPALVELUT Maksujen hallinnointi verkossa Tämän oppaan avulla hallinnoit maksujasi verkossa. Sisällysluettelo: Kirjautuminen, rekisteröityminen

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi emaksut Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi Sisällys Yleistä emaksut-palvelusta... 1 Näin emaksut toimii verkkokaupassa... 1 Maksutavat... 2 Liiketoiminnan

Lisätiedot

Kansallinen Tulorekisteri (KATRE) & Edenredin tarjoamat henkilöstöedut

Kansallinen Tulorekisteri (KATRE) & Edenredin tarjoamat henkilöstöedut 1 (5) Kansallinen Tulorekisteri (KATRE) & Edenredin tarjoamat henkilöstöedut 1. Mikä on tulorekisteri? Tulorekisteri on sähköinen kansallinen tietokanta, jota ylläpitää Verohallinnon Tulorekisteriyksikkö.

Lisätiedot

PINS MasterCard -koulutusmateriaali. Vain myyjän käyttöön

PINS MasterCard -koulutusmateriaali. Vain myyjän käyttöön PINS MasterCard -koulutusmateriaali Vain myyjän käyttöön 2 PINS MasterCard PINS-ohjelman lippulaiva! Pinssejä kahdesti, kun asiakas maksaa PINS MasterCard -kortilla! PINS-kumppanin myöntämät pinssit Lisäksi

Lisätiedot

Elisa Kassa - Kassa käyttöliittymä

Elisa Kassa - Kassa käyttöliittymä Elisa Kassa - Kassa käyttöliittymä Elisa Kassa sovelluksen päänäkymä voidaan jakaa kolmeen osaan. 1. Osuus käsittää asiakasta, tuotetta ja työntekijää koskevan tiedon. a. Asiakaskentästä voidaan etsiä

Lisätiedot

EAZYBREAK PALVELU - YRITYKSEN REKISTERÖINTI 19.3.2015

EAZYBREAK PALVELU - YRITYKSEN REKISTERÖINTI 19.3.2015 1. Yleistä 2. Rekisteröinnin aloitus 3. Yrityksen perustiedot (1/7) 4. Käyttäjätietojen vahvistus ja kirjautuminen Eazybreak Palveluun (2/7) 5. Työntekijät ja ryhmät (3/7) 6. Toimipaikat (4/7) 7. Seteliasetukset

Lisätiedot

TYKY-KUNTOSETELI TYÖNANTAJAN TYKY-TOIMIEN TUKENA

TYKY-KUNTOSETELI TYÖNANTAJAN TYKY-TOIMIEN TUKENA TYKY-KUNTOSETELI TYÖNANTAJAN TYKY-TOIMIEN TUKENA Kohdennettuihin maksuvälineisiin erikoistunut yritys Luotettava kumppani ( toiminut vuodesta 2005 alalla ) Suomen Vahvimmat 2009, 2010, 2011 ja 2012 ( Rating

Lisätiedot

1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU? 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN

1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU? 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN... 9 5 LASKUTUSPÄIVÄN MUUTTAMINEN...

Lisätiedot

Ohjeet What matters to me palvelun käyttöönottoon

Ohjeet What matters to me palvelun käyttöönottoon Ohjeet What matters to me palvelun käyttöönottoon Näissä ohjeissa: Ohjeet What matters to me verkkopalvelun käyttöönottoon niille asiakkaille, jotka aikovat tilata itselleen myös EU:n Vammaiskortin Palvelun

Lisätiedot

Enemmän kuin maksutavat verkossa

Enemmän kuin maksutavat verkossa Enemmän kuin maksutavat verkossa Petri Itkonen Senior Sales Manager +358 403529919 petri@paytrail.com Meistä Perustettu 2007 (Suomen Verkkomaksut) Liikevaihto 2013: 4,5 m Henkilöstömäärä: 40 Finanssivalvonnan

Lisätiedot

KANSALAISFOORUMIN TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE JA SKAFNET. Ohje tuen hakijalle

KANSALAISFOORUMIN TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE JA SKAFNET. Ohje tuen hakijalle KANSALAISFOORUMIN TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE JA SKAFNET Ohje tuen hakijalle TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE Kansalaisfoorumi tukee taloudellisesti tavoitteellisia ja toiminnan kehittämiseen

Lisätiedot

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen 1 Pankkitositteen tietojen kohdentaminen Johdanto Pankkitapahtumien (tiliotteen) tietojen linkitys kirjanpitoon (maksutapahtumien kohdistus laskuihin) voi joskus olla työlästä (jos maksutapahtuman tiedot

Lisätiedot

HÄLYRI-SOVELLUKSEN KÄYTTÖOHJEET

HÄLYRI-SOVELLUKSEN KÄYTTÖOHJEET HÄLYRI-SOVELLUKSEN KÄYTTÖOHJEET 1 TILIN LUONTI Aloita Hälyrin käyttö luomalla tili. Mikäli tilasit tuotteen verkkokaupastamme, sinulla on jo tunnukset eikä uutta tiliä tarvitse luoda. Kirjaudu tällöin

Lisätiedot

KANSALAISFOORUMIN TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE JA SKAFNET. Ohje tuen hakijalle

KANSALAISFOORUMIN TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE JA SKAFNET. Ohje tuen hakijalle KANSALAISFOORUMIN TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE JA SKAFNET Ohje tuen hakijalle TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE Kansalaisfoorumi tukee taloudellisesti tavoitteellisia ja toiminnan kehittämiseen

Lisätiedot

Metsään.fi-palvelu käyttövaltuuden hallinnointi Suomi.fivaltuudet

Metsään.fi-palvelu käyttövaltuuden hallinnointi Suomi.fivaltuudet 1 Metsään.fi-palvelu käyttövaltuuden hallinnointi Suomi.fivaltuudet palvelussa 2 Suomi.fi-valtuudet palvelu Suomi.fi-valtuuksien avulla voidaan luotettavasti tarkistaa henkilön tai yrityksen valtuudet

Lisätiedot

Tehden Liikunta -ohjelmiston käyttöönotto

Tehden Liikunta -ohjelmiston käyttöönotto Tehden Liikunta -ohjelmiston käyttöönotto Olemme keränneet avuksesi asioita, joita Tehden Liikunta ohjelmiston käyttöönotossa kannattaa huomioida. Mieti etukäteen seuraavien kohtien avulla, miten yrityksessänne

Lisätiedot

TYÖNTEKIJÄN OHJEET EAZYBREAK-MOBIILISOVELLUKSET

TYÖNTEKIJÄN OHJEET EAZYBREAK-MOBIILISOVELLUKSET Sisällysluettelo. Ennen maksamista hyvä tietää 2. Maksaminen sovelluksella 2. ios ja Android 2.2 Windows 3. Käyttäjätuki 3. Työnantajasi oma tuki 3.2 Käyttäjätilisi ohjeet 3.3 Eazybreak-käyttäjätuki Tutustu

Lisätiedot

ALVin käyttöohjeet. 1. Tositteiden tallennus palveluun. 1.1 Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella

ALVin käyttöohjeet. 1. Tositteiden tallennus palveluun. 1.1 Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella Nämä käyttöohjeet sisältävät hyödyllisiä vinkkejä palvelun käyttöön. Ne kannattaa lukea ennen palvelun käyttöä. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia, etkä löydä niihin ratkaisua näistä käyttöohjeista, ota yhteyttä

Lisätiedot

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla.

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla. SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN... 8 5 LASKUTUSPÄIVÄN MUUTTAMINEN...

Lisätiedot

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT Sisällysluettelo: 1. Yleistä jäsenlajeihin ja jäsenhintoihin liittyvää 2. Jäsenlajit ja liiton hinnat v. 2016 3. Jäsenedut 4. Seuran pankkitilin lisäys / muutos 5. Jäsenlajien

Lisätiedot

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla.

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla. SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN... 8 5 LASKUTUSPÄIVÄN MUUTTAMINEN...

Lisätiedot

Kalastonhoitomaksu - kerääminen ja rekisteröinti

Kalastonhoitomaksu - kerääminen ja rekisteröinti Kalastonhoitomaksu - kerääminen ja rekisteröinti Tampere 7.12.2015 Aku Ahlholm 1 Uusi tehtävä Metsähallitukselle Aiemmin lähinnä valtion maa- ja vesialueiden hallinnointi: kalavesien hoito: Oulangantaimen.fi

Lisätiedot

TYÖNTEKIJÄN OHJEET EAZYBREAK PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO. sivu 1. Sisällysluettelo

TYÖNTEKIJÄN OHJEET EAZYBREAK PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO. sivu 1. Sisällysluettelo Sisällysluettelo. Mikä on Eazybreak 2. Käyttäjätilin aktivointi 3. Kirjautuminen Eazybreak Palveluun 4. Käyttöehtojen hyväksyminen 5. Omat tilitietosi 6. Seteleiden latautuminen käyttöösi 6.. Seteleiden

Lisätiedot

Eazybreak siirtää setelit ja kupongit

Eazybreak siirtää setelit ja kupongit Eazybreak siirtää setelit ja kupongit historiaan Uuden sukupolven palvelu työntekijöiden motivointiin Kerromme teille Mitä tulevaisuuden työntekijät arvostavat Mitä paperisten p lippujen hallinnointi yrityksille

Lisätiedot

Smilehouse Workspace API 15 ja 16 maksumoduulin asennusohje Versio 1.2

Smilehouse Workspace API 15 ja 16 maksumoduulin asennusohje Versio 1.2 Laskulla ja Osamaksulla Smilehouse Workspace API 15 ja 16 maksumoduulin asennusohje Versio 1.2 asennusohje 2 1. JOUSTORAHAN EDUT VERKKOKAUPPIAALLE... 3 2. KÄYTTÖÖNOTTO VERKKOKAUPPAAN... 3 3. JOUSTORAHAN

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012

Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012 Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012 1. Kirjautuminen ja yrityksen valinta... 2 2. Yritystilien ja alatilien perustaminen ja poistaminen... 3 3. Lounaskortti Verkkopalvelun

Lisätiedot

MaxPos - 1 DEMO KASSA- /MYYMÄLÄJÄRJESTELMÄN KÄYTÖSTÄ

MaxPos - 1 DEMO KASSA- /MYYMÄLÄJÄRJESTELMÄN KÄYTÖSTÄ MaxPos - 1 DEMO KASSA- /MYYMÄLÄJÄRJESTELMÄN KÄYTÖSTÄ MaxPos - 2 1 KASSA / Myymäläjärjestelmän arkinen käyttö...3 1.1 Yleistä...3 1.2 Laitteisto...3 1.2.1 Keskusyksikkö ja käyttöympäristö...3 1.2.2 Kirjoittimet...3

Lisätiedot

Siirto Yritysasiakkaille Palvelukuvaus: Siirto-rajapinta

Siirto Yritysasiakkaille Palvelukuvaus: Siirto-rajapinta Siirto Yritysasiakkaille Palvelukuvaus: Siirto-rajapinta 1 Sisällysluettelo Siirto-maksun yleiskuvaus... 3 Siirto-maksun edut ja hyödyt... 3 Nordean Siirto Yritysasiakkaille... 4 Siirto Yritysasiakkaille-palvelun

Lisätiedot

Käyttöopas mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen

Käyttöopas mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen Käyttöopas mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen Käyttöopas tunnuslukusovellukseen ja mobiilipankkiin Tämä opas on tehty sinulle tueksi Nordean mobiilipalveluiden käytön aloittamiseen Näitä ohjeita

Lisätiedot

Hae sopivin kuljetustapa

Hae sopivin kuljetustapa Hae sopivin kuljetustapa Syötä etusivulla sijaitsevaan MISTÄ LÄHETÄT -kenttään postinumero tai kadunnimi, josta lähetyksen lähetät, esim. 00880 Helsinki. Valitse oikea vaihtoehto alle avautuvasta valikosta.

Lisätiedot

Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun.

Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun. 1(7) KORTINHALTIJAN HALLINTA Kortinhaltijan nimetty sivu sisältää kortinhaltijan henkilö-, korttitili-, kortti- ja maksutiedot. Sivulle pääsee hakemalla kortinhaltijan tietoja ja avaamalla hakutuloksesta

Lisätiedot

KANSALAISFOORUMIN TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE JA SKAFNET. Ohje tuen hakijalle

KANSALAISFOORUMIN TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE JA SKAFNET. Ohje tuen hakijalle KANSALAISFOORUMIN TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE JA SKAFNET Ohje tuen hakijalle TUKI YHTEISÖLLISELLE OPINTORYHMÄLLE Kansalaisfoorumi tukee taloudellisesti tavoitteellisia ja toiminnan kehittämiseen

Lisätiedot

Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje

Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje 29.12.2016 Päivitetty jäsenrekisterisovellus on nyt käytössänne osoitteessa https://secure.jaicom.com/martat/emanagement. Jäsentietojen tarkistus ja tarvittaessa päivitys

Lisätiedot

SAIO Verifone Raportointipalvelu

SAIO Verifone Raportointipalvelu 1(16) SAIO Verifone Raportointipalvelu käyttöohje Author: Verifone Finland Oy Date: Pages: 16 2(16) Sisältö: 1. Yleistä... 3 1.1. Palveluun kirjautuminen... 3 1.2. Unohtunut salasana... 4 1.3. Palvelun

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

ALVin käyttöohjeet. 1. Tositteiden tallennus palveluun. 1.1 Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella

ALVin käyttöohjeet. 1. Tositteiden tallennus palveluun. 1.1 Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin käyttöohjeet Nämä käyttöohjeet sisältävät hyödyllisiä vinkkejä palvelun käyttöön. Ne kannattaa lukea ennen palvelun käyttöä. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia, etkä löydä niihin ratkaisua näistä käyttöohjeista,

Lisätiedot

Metsään.fi-palvelu käyttövaltuuden hallinnointi Suomi.fivaltuudet

Metsään.fi-palvelu käyttövaltuuden hallinnointi Suomi.fivaltuudet 1 Metsään.fi-palvelu käyttövaltuuden hallinnointi Suomi.fivaltuudet palvelussa 2 Suomi.fi-valtuudet palvelu Suomi.fi-valtuuksien avulla voidaan luotettavasti tarkistaa henkilön tai yrityksen valtuudet

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

MINIKASSA käyttöohje. Nets Finland Oy. v.1.3. MiniECR Guide for Telium2. Classification. Document type Instruction. Document description.

MINIKASSA käyttöohje. Nets Finland Oy. v.1.3. MiniECR Guide for Telium2. Classification. Document type Instruction. Document description. Oy MINIKASSA käyttöohje v.1.3 1 (9) Contents 1. YLEISTÄ... 3 1.1 MINIKASSA... 3 1.2 NÄPPÄIMISTÖ JA TOIMINNOT... 3 1.3 VALIKOISSA LIIKKUMINEN... 3 1.4 TAPAHTUMIEN LÄHETYS... 4 2. MINIKASSA... 4 2.1 MYYNTITAPAHTUMA...

Lisätiedot

eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa

eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa PDF-ohje eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa Rekisteröinti Kirjautuminen Käyttöoikeudet eperehdytyksen aktivointi eperehdytyksen suorittaminen Rekisteröityminen ja uuden yritystilin luominen

Lisätiedot

Maksamisen uudet tavat ja toimijat

Maksamisen uudet tavat ja toimijat Maksamisen uudet tavat ja toimijat Vero 2014 Sisältö Maksamisen uudet tavat Taustaa Sähköinen lompakko MobilePay Mobiilisovellukset Mitä jatkossa? Maksupalveluiden tarjoaminen Suomessa Finanssivalvonnan

Lisätiedot

Mobiili kanta-asiakaskortin yhteisöllisyys yhdistettynä maksamisen helppouteen. Case: JYP Juniorit Yhteisökortti. Mobile intelligence

Mobiili kanta-asiakaskortin yhteisöllisyys yhdistettynä maksamisen helppouteen. Case: JYP Juniorit Yhteisökortti. Mobile intelligence Mobile intelligence Mobiili kanta-asiakaskortin yhteisöllisyys yhdistettynä maksamisen helppouteen Case: JYP Juniorit Yhteisökortti Jussi Jalasaho - JYP Juniorit Ry Timo Wallius - Arena Interactive Oy

Lisätiedot

Socom Lappeenranta 25.2.2010 Mareena Löfgrén palveluseteliasiantuntija 050 544 5141, mareena.lofgren@smartum.fi

Socom Lappeenranta 25.2.2010 Mareena Löfgrén palveluseteliasiantuntija 050 544 5141, mareena.lofgren@smartum.fi Socom Lappeenranta 25.2.2010 Mareena Löfgrén palveluseteliasiantuntija 050 544 5141, mareena.lofgren@smartum.fi -Kohdennetun maksamisen edelläkävijä Vuonna 1995 perustettu yksityinen kohdennettuihin maksuvälineisiin

Lisätiedot

Ostokorin hintasäännöt

Ostokorin hintasäännöt Ostokorin hintasäännöt Tilaussumman ylittyessä ilmainen toimitus Ensimmäisessä esimerkissä ei asikkaan tarvitse lisätä ostoskorissa alennuskoodia vaan se lasketaan automaattisesti, kun sääntö astuu voimaan

Lisätiedot

Elisa Kassa - Netvisor integraatio

Elisa Kassa - Netvisor integraatio Elisa Oyj 1 (8) 4.1.2017 Elisa Kassa - Netvisor integraatio 1 Toiminnallisuudet 1.1 Päivän myynnit Ominaisuudet: Jokaiselle päivälle muodostetaan yksi tosite Tosite sisältää yhteenlasketun summatiedon

Lisätiedot

Hyvä mobiilikortin käyttäjä!

Hyvä mobiilikortin käyttäjä! Hyvä mobiilikortin käyttäjä! AKK-Motorsport ry:n jäsenkortti on tänä vuonna Lompakossa oleva mobiilikortti. Mobiilikortti toimii puhelimeen ladattavana Lompakko-sovelluksena, joka toimitetaan kaikille

Lisätiedot

Hyvä mobiilikortin käyttäjä!

Hyvä mobiilikortin käyttäjä! Hyvä mobiilikortin käyttäjä! Mobiilikortin haltijana pääset hyödyntämään AKK-Motorsportin jäsenetuja, sovelluksen karttapalvelua sekä vastaanottamaan vaihtuvia tarjouksia ja jäsenetukampanjoita. Mobiilisovellus

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Useimmin kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset Useimmin kysytyt kysymykset Versio 1.1 1 1. Mikä mobiilikortti on? Mobiilikortti on matkapuhelimessa toimiva sovellus ja www.mobiilikortti.com osoitteessa oleva palvelu. Sovelluksen avulla voit siirtää

Lisätiedot

Mobiilimaksamisen hyödyt liiketoiminnalle. Annual Conference Danske Bank

Mobiilimaksamisen hyödyt liiketoiminnalle. Annual Conference Danske Bank Mobiilimaksamisen hyödyt liiketoiminnalle Annual Conference Danske Bank 24.10.2017 Case MobilePay: Mobiilimaksaminen laajenee Suomessa Pohjoisin yritys, jolla MobilePay maksutapa (Äkäslompolo) MobilePayn

Lisätiedot

Helpota arkeasi OPn digitaalisilla palveluilla OPn digitaalisten palvelujen eroavaisuudet Henkilöasiakkaiden mobiilipalvelut OP-mobiili Miten saan

Helpota arkeasi OPn digitaalisilla palveluilla OPn digitaalisten palvelujen eroavaisuudet Henkilöasiakkaiden mobiilipalvelut OP-mobiili Miten saan Helpota arkeasi n digitaalisilla palveluilla n digitaalisten palvelujen eroavaisuudet Henkilöasiakkaiden mobiilipalvelut -mobiili Miten saan -mobiilin käyttöön? Turvallinen asiointi Op.fi on uudistunut!

Lisätiedot

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko.

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko. Maksutapahtumat Valikossa Maksutapahtumat kirjataan kaikki pankkitilien (tiliotteen mukaisesti) ja kassojen kautta tapahtuvat maksutapahtumat, esim. myyntilaskujen suoritukset pankkiin ja pankin kautta

Lisätiedot

Mobiilijäsenkortti. Mobiilikortin aktivointi

Mobiilijäsenkortti. Mobiilikortin aktivointi Mobiilijäsenkortti AKK-Motorsport ry:n jäsenkortti on Lompakossa oleva mobiilikortti. Mobiilikortti toimii puhelimeen ladattavana Lompakko-sovelluksena, joka toimitetaan kaikille Jäsenmaksunsa maksaneille

Lisätiedot

Maksujärjestelmien tuleva kehitys

Maksujärjestelmien tuleva kehitys Maksujärjestelmien tuleva kehitys Suomen Pankki Harry Leinonen 12.10.2004 E-mail:etunimi.sukunimi@bof.fi Mitä on maksaminen 4 Maksaminen on korvauksen tai velan suorittamista 4 Rahalla maksaminen korvasi

Lisätiedot

AINA PALVELUPORTAALI

AINA PALVELUPORTAALI AINA PALVELUPORTAALI AINA PALVELUPORTAALI - YLEISINFOA Aina Palveluportaalissa voit hallinnoida matkapuhelinliittymiä: Avata uusia matkapuhelinliittymiä Vaihtaa liittymälle SIM-korttia Vaihtaa liittymälle

Lisätiedot

MUSTALINJA II KÄYTTÖOHJE MUSTALINJA.FI

MUSTALINJA II KÄYTTÖOHJE MUSTALINJA.FI MUSTALINJA II KÄYTTÖOHJE 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. PUHELIMEN PERUSNÄYTTÖ JA KUVAKKEIDEN MERKITYKSET... 3 2. SISÄÄNKIRJAUTUMINEN... 4 3. ASETUKSET ULOSPÄIN NÄKYVÄN NUMERON VALINTA... 5 4. ASETUKSET JONOJEN

Lisätiedot

ILMOITUSSOVELLUS 4.1. Rahanpesun selvittelykeskus REKISTERÖINTIOHJE. SOVELLUS: 2014 UNODC, versio 4.1.38.0

ILMOITUSSOVELLUS 4.1. Rahanpesun selvittelykeskus REKISTERÖINTIOHJE. SOVELLUS: 2014 UNODC, versio 4.1.38.0 Rahanpesun selvittelykeskus ILMOITUSSOVELLUS 4.1 REKISTERÖINTIOHJE SOVELLUS: 2014 UNODC, versio 4.1.38.0 Tekninen tuki: puh: 0295 486 833 (ark. 8-16) email: goaml.krp@poliisi.fi Ilmoitusten sisältöön liittyvät

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

Sähköisen vienti- ja tuontitodistuspalvelun käyttöohje

Sähköisen vienti- ja tuontitodistuspalvelun käyttöohje Sähköisen vienti- ja tuontitodistuspalvelun käyttöohje 12.05.2011 SISÄLLYSLUETTELO SIVU I MAASEUTUVIRASTON YHTEYSTIEDOT 3 II MUUT YHTEYSTIEDOT 3 1 YLEISTÄ 4 2 REKISTERÖITYMINEN SÄHKÖISEN HAKUPALVELUN ASIAKKAAKSI

Lisätiedot

Kotimainen suoraveloitus poistuu käytöstä

Kotimainen suoraveloitus poistuu käytöstä 23.5.2013 Kotimainen suoraveloitus poistuu käytöstä Laskuttajan uudet vaihtoehdot kuluttajalaskutukseen Kotimaisesta suoraveloituksesta luovutaan kaikissa euromaissa Kotimaisesta suoraveloituksesta ollaan

Lisätiedot

Kaislanet-käyttöohjeet

Kaislanet-käyttöohjeet päivitetty 25.10.2013 Kaislanet-käyttöohjeet Rekisteröityminen Sisällysluettelo 1. Yleistä Kaislanetistä... 3 1.1 Tekniset vaatimukset Kaislanetin käyttöön... 3 1.2 Kaislanet-helpdesk... 3 2. Rekisteröityminen...

Lisätiedot

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Tämä ohje on tarkoitettu niille suunnistajille joilla ei ole koskaan ollut nk. lisenssiä. Mikäli sinulla on joskus ollut lisenssi, niin ohjeet Irman käyttöön löytyvät

Lisätiedot

Maksuton palkanlaskentaohjelma. Anna-Maija Lahti, ylitarkastaja, Verohallinto

Maksuton palkanlaskentaohjelma. Anna-Maija Lahti, ylitarkastaja, Verohallinto Maksuton palkanlaskentaohjelma Anna-Maija Lahti, ylitarkastaja, Verohallinto Palkka.fi on maksuton palvelu yrityksille ja kotitalouksille, jotka maksavat palkkaa. Palvelu laskee palkan sivukuluineen, muodostaa

Lisätiedot

todenna.fi todenna.fi Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on todenna.fi -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään.

todenna.fi todenna.fi Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on todenna.fi -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään. Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään. - 0 - Mikä on? Henkilökohtaisia tietojasi sisältävä verkkopalvelu on suojattu niin, että tietosi ovat turvassa.

Lisätiedot

Fivaldi laskutusliittymä

Fivaldi laskutusliittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttöönotto... 3 1.1 Liittymän aktivointi... 3 1.2 Asiakasnumeroinnin toteutus VallueFramessa... 3 1.3 Asiakastietojen määrittely

Lisätiedot

Verkkokaupan nykyaikaiset palautusprosessit käytännössä Liisa Vilén

Verkkokaupan nykyaikaiset palautusprosessit käytännössä Liisa Vilén Verkkokaupan nykyaikaiset palautusprosessit käytännössä 31.5.2013 Liisa Vilén Esityksen sisältö Nanso Group Nansoshop.com Palautusprosessi Nansoshop.comissa Nanso Group Vuonna 1921 perustettu vaatetusalan

Lisätiedot

ForeAmmatti. Foredata Oy:n kehittämä ForeAmmattituoteperhe on digitaalinen vastaus konkreettisiin työllisyyden edistämisen haasteisiin.

ForeAmmatti. Foredata Oy:n kehittämä ForeAmmattituoteperhe on digitaalinen vastaus konkreettisiin työllisyyden edistämisen haasteisiin. ForeAmmatti Foredata Oy:n kehittämä ForeAmmattituoteperhe on digitaalinen vastaus konkreettisiin työllisyyden edistämisen haasteisiin. Lyömätön kokonaisuus alueellisen työllisyyden edistämiseen: ForeAmmatti

Lisätiedot