KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN BERGÖNIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR BERGÖN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN BERGÖNIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR BERGÖN"

Transkriptio

1 KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN BERGÖNIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR BERGÖN Kiinteistön Bergvik määräala M603 TYÖNUMERO: E TURKU, Sweco Ympäristö Oy

2 KEMIÖNSAAREN KUNTA Sweco Ympäristö Oy 2 BERGÖNIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS 2015 KEMIÖNSAAREN KUNTA BRÄNBODAN KYLÄ BERGÖNIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. PERUSTIEDOT Ranta-asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee päivättyä rantaasemakaavakarttaa. Ranta-asemakaavan muutos koskee Kemiönsaaren kunnan kiinteistöllä Bergvik olevaa osaa määräalasta M603. Ranta-asemakaavan muutos koskee hyväksytyn Bergön ranta-asemakaavan muutoksen korttelin 9 osaa. Ranta-asemakaavalla muodostuu maa- ja metsätalous aluetta. 1.1 Alueen sijainti Bergönin ranta-asemakaavan muutoksen (jäljempänä kaava) alue sijaitsee kuusi kilometriä Västanfjärdin taajamasta kaakkoon, Bergön saaren eteläosassa, kiinteistön Bergvik määräalalla M Kaavoitustilanne Kuva 1: Alueen sijainti Maakuntakaavoitus Ympäristöministeriö on vahvistanut Varsinais-Suomen maakuntakaavan Suunnittelualue on maakuntakaavassa MRV eli maa- ja metsätalous- /retkeily- /virkistysaluetta. Suunnittelualue on loma-asutuksen mitoitusalueella 2 jossa mitoitus on 5-7lay/km, vapaaranta 40%.

3 KEMIÖNSAAREN KUNTA Sweco Ympäristö Oy 3 BERGÖNIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS 2015 Kuva 2: Ote maakuntakaavasta Yleiskaavoitus Västanfjärdin alueelle on laadittu rantayleiskaava. Ranta-asemakaavoitetut alueet eivät ole kuitenkaan sisältyneet rantayleiskaavaan. Näin ollen suunnittelualueella ei ole voimassa olevaa rantayleiskaavaa. Ranta-asemakaavoitus Suunnittelualueen ensimmäinen ranta-asemakaava on vahvistettu Tätä rantaasemakaavaa on muutettu vahvistetulla ranta-asemakaavan muutoksella sekä alueella nyt voimassa olevalla hyväksytyllä ranta-asemakaavan muutoksella. Alueella on edellä todetun mukaisesti voimassa Kemiönsaaren kunnanvaltuuston hyväksymä Bergönin ranta-asemakaavan muutos. Muutettavassa rantaasemakaavassa on suunnittelualueelle osoitettu yksi loma-asunnon rakennuspaikka (RA). Muutettavassa kaavassa on osoitettu yhteensä 19 loma-asunnon rakennuspaikkaa sekä maa- ja metsätalousaluetta (M).

4 KEMIÖNSAAREN KUNTA Sweco Ympäristö Oy 4 BERGÖNIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS 2015 Kuva 3: Ote muutettavasta kaavasta 1.3 Rakennusjärjestys Kemiönsaaren kunnan rakennusjärjestys on tullut voimaan Se korvasi Västanfjärdin kunnan hyväksytyn rakennusjärjestyksen. 1.4 Rakennuskiellot Suunnittelualueeseen ei kohdistu rakennuskieltoja. 1.5 Maanomistus Määräalan M603 omistavat Petteri Poutiainen ja Anastacia Poutiainen. Liite 1: Omistusoikeusselvitys 1.6 Väestö ja työpaikat Kaavoitettavalla alueella ei ole vakituista asutusta eikä työpaikkoja. 1.7 Palvelut Alue tukeutuu Västanfjärdin taajaman, Taalintehtaan sekä Kemiön keskustan palveluihin. 1.8 Rakentamistilanne Kaava-alueella ei ole rakennuksia. Kiinteistöllä 2-70 sekä muutettavan kaavan alueella on loma-asuntoja. 1.9 Luonto, ympäristö Alueen luontoarvojen perusselvitys on laadittu muutettavan kaavan laatimisen alussa ja se on valmistunut kesäkuussa 2009 Liite 2: Luontoarvojen perusselvitys (muutettavan kaavan laadinnan aikana tehty)

5 KEMIÖNSAAREN KUNTA Sweco Ympäristö Oy 5 BERGÖNIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Yhdyskuntatekninen huolto Alueella ei ole vesi- ja viemäriverkkoa. Vesihuolto järjestetään kiinteistökohtaisesti Liikenne Alueelle kuljetaan veneellä. Lähimmät suuret venesatamat ovat Taalintehtaalla ja Kasnäsissä Pohjakartta Pohjakarttana on Oy CivilTech Ab:n täydentämä ranta-asemakaavan pohjakartta 1:2000. Kemiösaaren kunta on hyväksynyt sen TAVOITTEET Kaavan muutoksen tavoitteena on poistaa määräalan alueen kahdesta muutettavan kaavan mukaisesta loma-asunnon (RA) rakennuspaikasta yksi rakennuspaikka ja osoittaa rakennuspaikan alue maa- ja metsätalousalueena, jolla ei ole rakennusoikeutta. Poistuvan loma-asunnon rakennuspaikan rakennusoikeus siirretään toisen maanomistajan kiinteistölle. Siirto tapahtuu rakennusoikeuden kaupan johdosta, jossa maanomistajat ovat sopineet rakennusoikeuden siirtämisestä. Tämän ranta-asemakaava muutoksen kanssa yhdessä laaditaan toinen ranta-asemakaavan muutos, jolla ko. rakennusoikeus osoitetaan loma-asunnon rakennuspaikkana kiinteistölle Santakaari Kaavan muutos on nimeltään Kaxjäla Östergård ranta-asemakaavan muutos. 3. MITOITUS 3.1 Mitoitusperusteet ja rakennusoikeus Kaavan rakennusoikeuden mitoitus perustuu muutettavan ranta-asemakaavan mitoitukseen. Ranta-asemakaavan muutoksella poistetaan yksi loma-asunnon rakennuspaikka. 4. RANTA-ASEMAKAAVA MUUTOS JA SEN PERUSTELUT 4.1 Yleisperustelu ja kuvaus Kaavamuutoksella poistetaan yksi loma-asunnon rakennuspaikka ja samalla laajennetaan maa- ja metsätalousaluetta koskemaan poistettavan rakennuspaikan aluetta. Poistettavan loma-asunnon rakennuspaikan rakennusoikeus osoitetaan loma-asunnon rakennuspaikkana toisen maanomistajan kiinteistölle, jolle laaditaan samanaikaisesti ranta-asemakaava muutos. Rakennusoikeuden siirrosta on tehty kauppa, jossa siirtämisestä on sovittu 4.2 Kaavan suhde valtakunnallisiin alueidenkäyttötavoitteisiin Valtioneuvosto päätti valtakunnallisista alueidenkäyttötavoitteista. Tarkistetut tavoitteet tulivat voimaan Tarkistettujen tavoitteiden toteuttamista tulee edistää maakuntien ja kuntien kaavoituksessa sekä valtion viranomaisten toiminnassa. Maankäyttö- ja rakennuslain 24 :n 2 momentin mukaan alueidenkäytön suunnittelussa on huolehdittava valtakunnallisten alueidenkäyttötavoitteiden huomioon ottamisesta siten, että edistetään niiden toteuttamista. Tämä velvoite koskee oikeudellisesti kaikkea kaavoitusta.

6 KEMIÖNSAAREN KUNTA Sweco Ympäristö Oy 6 BERGÖNIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS 2015 Kaavalla ei sen suppeudesta johtuen ole valtakunnallista merkitystä. 4.4 Kaavan suhde maakuntakaavoitukseen ja rantayleiskaavaan Kaavan muutoksella ei ole merkitystä maakuntakaavaan tai rantayleiskaavaan. 4.5 Kaavan suhde muihin kaavoihin Kaavan muutoksella poistetaan yksi rakennuspaikka ja alue osoitetaan maa- ja metsätalousalueena. Rakennuspaikan poistaminen parantaa muutettavan kaavan naapuripaikkojen tilannetta. 4.6 Maankäyttö Korttelialueet Kaava muutoksella ei muodostu korttelialueita. Kaavamuutoksella poistuu yksi lomaasunnon rakennuspaikka (RA). Yleiset määräykset Kaavassa ei ole yleisiä määräyksiä Virkistysalueet Varsinaisia virkistysalueita kaavalla ei osoiteta. Poistettu loma-asunnon rakennuspaikka (RA) osoitetaan maa- ja metsätalousalueena (M) Liikenne Kaava ei sisällä liikenne varauksia Palvelut Kaava ei sisällä palvelualuevarauksia. 5. ARVIO RANTA-ASEMAKAAVAN VAIKUTUKSISTA 5.1 Ympäristövaikutukset Kaavalla poistetaan muutettavan ranta-asemakaavan mukainen rakennuspaikka. Näin ollen kaavan myötä loma-asumisen rakennuspaikat vähenevät. Yhden rakennuspaikan poistamisella ja osoittamisella maa- ja metsätalousalueena, ei ole merkittäviä ympäristövaikutuksia. Vapaan rannan määrä kasvaa hieman. 5.2 Vaikutukset lähialueisiin Kaavan muutoksella ei ole merkittäviä vaikutuksia lähialueisiin. Rakennuspaikka poistetaan paikasta, joka soveltuu paremmin rakentamattomaksi alueeksi naapurirakennuspaikkojen näkökulmasta katsottuna. 5.3 Taloudelliset vaikutukset Kaavalla ei ole taloudellisia vaikutuksia. 5.4 Muut vaikutukset Kaavalla ei voida katsoa olevan muita vaikutuksia.

7 KEMIÖNSAAREN KUNTA Sweco Ympäristö Oy 7 BERGÖNIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SUUNNITTELUVAIHEET 6.1 Aloitus - kaavan laadinta aloitettiin maaliskuussa Rakennusoikeuden ostanut maanomistaja ja kunnan edustaja (Lindeberg) ovat käyneet erilliset keskustelut kaavamuutoksesta ELY-keskuksen edustajan kanssa. 6.2 Luonnosvaihe - kaavaluonnos valmistui maanomistajat hyväksyivät luonnoksen kunnan tekninen lautakunta päättää kaavan vireille tulosta kuulutus kaavan vireille tulosta julkaistaan kunnan ilmoitustaululla. Samalla asetettiin osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja kaavaluonnos nähtäville - ns. laatimisvaiheen kuuleminen (MRL 62 ) hoidettiin asettamalla kaavaluonnos nähtäville väliseksi ajaksi 6.3 Ehdotusvaihe - kaavaehdotus valmistui maanomistajat hyväksyivät kaavaehdotuksen tekninen lautakunta päätti asettaa kaavan virallisesti nähtäville tarvittavat lausuntopyynnöt lautakunnilta ja viranomaisilta - kaavaehdotus asetettiin nähtäville._._.2015 väliseksi ajaksi - tekninen lautakunta hyväksyi ( ) kaavaehdotuksen ja päätti esittää kunnanhallitukselle ranta-asemakaavan muutoksen hyväksymistä 6.4 Hyväksyminen - kunnanhallitus päätti esittää kunnanvaltuustolle ranta-asemakaavan muutoksen hyväksymistä ( ) - kunnanvaltuusto hyväksyi ranta-asemakaavan muutoksen _ ( ) Turku, Sweco Ympäristö Oy Petri Hautala maanmittausinsinööri Niko-Petteri Salo kartoittaja, maanmittausinsööriopiskelija LIITTEET: Liite 1: Omistusoikeusselvitys Liite 2: Luontoarvojen perusselvitys (muutettavan kaavan laadinnan aikana tehty) Liite 3: Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Liite 4: Seurantalomake (lisätään ehdotusvaiheessa)

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24 KEMIÖNSAAREN KUNTA LIITE 3 BERGÖNIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Alue ja suunnittelun kohde Bergönin ranta-asemakaavan muutoksen (jäljempänä kaava) alue sijaitsee kuusi kilometriä Västanfjärdin taajamasta kaakkoon, Bergön saaren eteläosassa, kiinteistön Bergvik määräalalla M603. Kuva 1: Alueen sijainti 2. Suunnittelun lähtökohdat 2.1 Kaavoitustilanne Ranta-asemakaavoitus Alueella on voimassa Kemiönsaaren kunnanvaltuuston hyväksymä Bergönin ranta-asemakaavan muutos. Muutettavassa ranta-asemakaavassa on suunnittelualueelle osoitettu yksi loma-asunnon rakennuspaikka (RA). Muutettavassa kaavassa on osoitettu yhteensä 19 loma-asunnon rakennuspaikkaa sekä maa- ja metsätalousaluetta (M).

25 Kuva 2: Ote muutettavasta kaavasta Yleiskaavoitus Västanfjärdin alueelle on laadittu rantayleiskaava. Ranta-asemakaavoitetut alueet eivät ole kuitenkaan sisältyneet rantayleiskaavaan. Näin ollen suunnittelualueella ei ole voimassa olevaa rantayleiskaavaa Maakuntakaava Ympäristöministeriö on vahvistanut Varsinais-Suomen maakuntakaavan Suunnittelualue on maakuntakaavassa maa- ja metsätalous- /retkeily-/virkistysaluetta (MRV). Suunnittelualue on loma-asutuksen mitoitusalueella 2, jossa mitoitus on 5-7lay/km, vapaan rannan vaatimus 40%. 2.2 Maanomistus Määräalan M603 omistavat Petteri Poutiainen ja Anastacia Poutiainen. 2.3 Rakentamistilanne Kaavamuutos alueella ei ole rakennuksia. Kiinteistöllä 2-70 sekä muutettavan kaavan alueella on loma-asuntoja. 2.4 Perusselvitykset Pohjakartta on täydennetty muutettavan kaavan laatimisen aikana ja se on Oy CivilTech Ab:n laatima. Kemiönsaaren kunta on hyväksynyt pohjakartan Alueen luontoarvojen perusselvitys on laadittu muutettavan kaavan laatimisen alussa ja se on valmistunut kesäkuussa Alustavat tavoitteet Kaavan muutoksen tavoitteena on poistaa määräalan alueen kahdesta muutettavan kaavan mukaisesta loma-asunnon (RA) rakennuspaikasta yksi rakennuspaikka ja osoittaa rakennuspaikan alue maa- ja metsätalousalueena, jolla ei ole rakennusoikeutta. Poistuvan loma-asunnon rakennuspaikan rakennusoikeus siirretään toisen maanomistajan kiinteistölle. Siirto tapahtuu rakennusoikeuden kaupan johdosta, jossa maanomistajat ovat sopineet rakennusoikeuden siirtämisestä. Tämän ranta-

26 asemakaava muutoksen kanssa yhdessä laaditaan toinen ranta-asemakaavan muutos, jolla ko. rakennusoikeus osoitetaan loma-asunnon rakennuspaikkana kiinteistölle Santakaari Kaavan muutos on nimeltään Kaxjäla Östergård rantaasemakaavan muutos. 4. Laadittavat vaihtoehdot Kaavan suppeudesta sekä tavoitteesta johtuen ei laadita muita vaihtoehtoisia kaava luonnoksia. 5. Arvioitavat vaikutukset Suunnittelun yhteydessä arvioidaan suunnitelmasta aiheutuvat vaikutukset: - rakennettuun ympäristöön - maisemaan ja luontoon - sekä mahdolliset muut vaikutukset. 6. Osalliset Alustavan tarkastelun perusteella osallisia ovat: Maanomistajat ja asukkaat: - kaavoitettavan alueen omistaja - naapurialueiden maanomistajat Kunnan hallintokunnat: - rakennus- ja ympäristövalvontalautakunta - tekninen lautakunta Viranomaiset: - Varsinais-Suomen ELY-keskus - Varsinais-Suomen liitto 7. Osallistumisen ja vuorovaikutuksen järjestäminen 7.1 Aloitus - kaavan laadinta aloitettiin maaliskuussa Rakennusoikeuden ostanut maanomistaja ja kunnan edustaja (Lindeberg) ovat käyneet erilliset keskustelut kaavamuutoksesta ELY-keskuksen edustajan kanssa. 7.2 Luonnosvaihe - kaavaluonnos valmistui maanomistajat hyväksyivät luonnoksen kunnan tekninen lautakunta päättää kaavan vireille tulosta kuulutus kaavan vireille tulosta julkaistaan kunnan ilmoitustaululla. Samalla asetettiin osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja kaavaluonnos nähtäville - ns. laatimisvaiheen kuuleminen (MRL 62 ) hoidettiin asettamalla kaavaluonnos nähtäville väliseksi ajaksi 7.3 Ehdotusvaihe - kaavaehdotus valmistui maanomistajat hyväksyivät kaavaehdotuksen tekninen lautakunta päätti asettaa kaavan virallisesti nähtäville tarvittavat lausuntopyynnöt lautakunnilta ja viranomaisilta - kaavaehdotus asetettiin nähtäville._._.2015 väliseksi ajaksi - tekninen lautakunta hyväksyi ( ) kaavaehdotuksen ja päätti esittää kunnanhallitukselle ranta-asemakaavan muutoksen hyväksymistä 7.4 Hyväksyminen - kunnanhallitus päätti esittää kunnanvaltuustolle ranta-asemakaavan muutoksen

27 hyväksymistä ( ) - kunnanvaltuusto hyväksyi ranta-asemakaavan muutoksen _ ( ) 8. Lisätiedot Lisätietoja asemakaavan laatimiseen liittyvistä asioista jakavat: Kaavan laativa konsultti: maanmittausinsinööri Petri Hautala puhelin faksi sähköposti petri.hautala@sweco.fi osoite PL 669 (Uudenmaankatu 19 A), Turku Kemiönsaaren kunta Kaavoitusarkkitehti Åke Lindeberg puhelin (02) faksi (02) sähköposti etunimi.sukunimi@kimitoon.fi osoite Vretantie 19, Kemiö Turku, Sweco Ympäristö Oy Petri Hautala maanmittausinsinööri Niko-Petteri Salo kartoittaja, maanmittausins. opiskelija

28 KIMITOÖNS KOMMUN BILAGA 3 ÄNDRING AV STRANDDETALJPLANEN FÖR BERGÖ PROGRAM FÖR DELTAGANDE OCH BEDÖMNING 1. Området och föremålet för planeringen Det område av stranddetaljplanen för Bergö som ska ändras (nedan planen) är beläget sex kilometer sydösterut från Västanfjärd, i södra delen av Bergö, på det outbrutna området M603 av fastigheten Bergvik Bild 1: Områdets läge 2. Utgångspunkter för planeringen 2.1 Planeringssituation Stranddetaljplanering I området gäller ändringen av stranddetaljplanen för Bergö, godkänd av Kimitoöns kommunfullmäktige I stranddetaljplanen som ska ändras har en byggplats för en fritidsbostad (RA) anvisats i planeringsområdet. Nämnda plan omfattar sammanlagt 19 byggplatser för fritidsbostäder samt jord- och skogsbruksområde (M).

29 Bild 2: Utdrag ur den plan som ska ändras Generalplanering För Västanfjärd har en strandgeneralplan utarbetats. De stranddetaljplanerade områdena har emellertid inte inkluderats i strandgeneralplanen. Därmed gäller ingen strandgeneralplan i planeringsområdet Landskapsplan Miljöministeriet fastställde Egentliga Finlands landskapsplan I landskapsplanen har planeringsområdet beteckningen MRV, dvs. det är ett jord- och skogsbruks-/frilufts-/rekreationsområde. Planeringsområdet faller inom dimensioneringsområde 2 för fritidsboende, vilket innebär att dimensioneringen är 5 7 fbe/km och kravet på fri strand är 40 %. 2.2 Markägoförhållanden Det outbrutna området M603 ägs av Petteri Poutiainen och Anastacia Poutiainen. 2.3 Byggnadssituation Det finns inga byggnader i planändringsområdet. På fastigheten 2-70 samt i det område som omfattas av den plan som ska ändras finns det fritidsbostäder. 2.4 Basutredningar Grundkartan har kompletterats under processen för att utarbeta den plan som nu ska ändras och den har utarbetats av Oy CivilTech Ab. Kimito kommun godkände grundkartan I början av processen för att utarbeta den plan som nu ska ändras gjordes en basutredning om naturvärdena i området. Utredningen var klar i juni Preliminära mål Målet med planändringen är att stryka en av de två byggplatserna för fritidsbostad (RA) på det outbrutna området. Den byggplats som stryks anvisas som jord- och skogsbruksområde som inte har någon byggrätt. Byggrätten för den byggplats för

30 fritidsbostad som stryks överförs till en annan markägares fastighet. Överföringen grundar sig på en affär där markägarna har avtalat om överföringen av byggrätten. Samtidigt med denna ändring av stranddetaljplanen utarbetas en annan ändring av stranddetaljplanen där den aktuella byggrätten anvisas som en byggplats för en fritidsbostad på fastigheten Santakaari Planändringens namn är "Kaxsjäla Östergård Ändring av stranddetaljplan". 4. Alternativ som ska utarbetas På grund av planens snäva omfattning och planens mål kommer inga alternativa planutkast att utarbetas. 5. Konsekvenser som ska bedömas I anslutning till planeringen bedöms konsekvenserna för - för den byggda miljön - landskapet och naturen samt - eventuella övriga konsekvenser 6. Intressenter Utifrån en preliminär granskning är intressenterna följande: Markägare och invånare: - ägaren till det område som ska planläggas - markägarna i grannområdena Kommunens förvaltningar: - bygg- och miljötillsynsnämnden - tekniska nämnden Myndigheter: - Närings-, trafik- och miljöcentralen i Egentliga Finland (NTM-centralen) - Egentliga Finlands förbund 7. Anordnande av deltagande och växelverkan 7.1 Planeringsstart - utarbetandet av planen startade i mars markägaren och kommunens representant (Lindeberg) har fört separata diskussioner om planändringen med NTM-centralens representant. 7.2 Utkastskedet - planutkastet var klart markägarna godkände utkastet kommunens tekniska nämnd beslöt att göra planen anhängig kungörelse om att planen gjorts anhängig publiceras på kommunens anslagstavla. På samma gång lades programmet för deltagande och bedömning och planutkastet fram offentligt - s.k. hörande under beredningsskedet (62 MBL) anordnades genom att planutkastet lades fram offentligt för tiden Förslagsskedet - planförslaget var klart markägarna godkände planförslaget tekniska nämnden beslöt att lägga fram planen offentligt begäranden om utlåtanden från nämnder och myndigheter - planförslaget lades fram offentligt för tiden tekniska nämnden godkände planförslaget ( ) och beslöt att förelägga kommunstyrelsen att godkänna ändringen av stranddetaljplanen.

31 7.4 Godkännande - kommunstyrelsen beslöt förelägga kommunfullmäktige att godkänna stranddetaljplanen ( ) - kommunfullmäktige godkände stranddetaljplanen ( ) 8. Mer information Mer information i frågor som gäller utarbetandet av planen ges av följande personer: Konsult som utarbetar planen: lantmäteriingenjör Petri Hautala telefon fax e-post petri.hautala@sweco.fi adress PB 669 (Nylandsgatan 19 A) Åbo Kimitoöns kommun Planläggningsarkitekt Åke Lindeberg telefon (02) fax (02) e-post fornamn.efternamn@kimitoon.fi adress Vretavägen 19, Kimito Åbo, Sweco Ympäristö Oy Petri Hautala lantmäteriingenjör Niko-Petteri Salo kartläggare, ingenjörsstud. (lantmäteri)

KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN KAXSJÄLA ÖSTERGÅRD RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR KAXSJÄLA ÖSTERGÅRD

KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN KAXSJÄLA ÖSTERGÅRD RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR KAXSJÄLA ÖSTERGÅRD KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN KAXSJÄLA ÖSTERGÅRD RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR KAXSJÄLA ÖSTERGÅRD Kiinteistö Fastighet SANTAKAARI 322-499-4-55 TYÖNUMERO: E27606.30

Lisätiedot

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Vänön kylä Vänös by. Oxklobbarnan ranta-asemakaava Stranddetaljplan för Oxklobbarna

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Vänön kylä Vänös by. Oxklobbarnan ranta-asemakaava Stranddetaljplan för Oxklobbarna Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun Vänön kylä Vänös by Oxklobbarnan ranta-asemakaava Stranddetaljplan för Oxklobbarna Kiinteistö Fastighet Stor Oxklobben 322-522-3-10 Työ/arbete: E24578 Turku/Åbo, 19.8.2011

Lisätiedot

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Westakärrin kylä Westankärr by

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Westakärrin kylä Westankärr by Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun Westakärrin kylä Westankärr by Westakärrin ranta-asemakaavan muutos Ändring av Stranddetaljplan för Westankärr Kiinteistöt Fastigheter 1/5 322-477-1-105 2/5 322-477-1-104

Lisätiedot

KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN SÖHOLMENIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR SÖHOLMEN

KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN SÖHOLMENIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR SÖHOLMEN KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN SÖHOLMENIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR SÖHOLMEN Kiinteistö: Tontti 1/3, 322-498-3-46 TYÖNUMERO:20600577 TURKU, 13.1.2016 Sweco

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA EURAJOEN KUNTA RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Alue ja suunnittelun kohde Rantaosayleiskaavan muutoksen (jäljempänä kaava) alueet sijaitsevat Eurajoella, Kuivalahden ja

Lisätiedot

KEMIÖNSAAREN KUNTA LIITE 2 EKNIEMEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

KEMIÖNSAAREN KUNTA LIITE 2 EKNIEMEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS KEMIÖNSAAREN KUNTA LIITE 2 EKNIEMEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kemiönsaaren kunnan Ekniemen alueelle laaditaan asemakaava ja asemakaavan muutos. Tämä osallistumis-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MYNÄMÄEN KUNTA 1.1 KATTELUKSEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS TYÖNUMERO: E27437 PÄIVÄYS: 8.1. 2015, TARK. 4.9. 2015 Sweco Ympäristö Oy MYNÄMÄEN KUNTA Katteluksen

Lisätiedot

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Vänön kylä Vänös by. Oxklobbarnan ranta-asemakaava Stranddetaljplan för Oxklobbarna

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Vänön kylä Vänös by. Oxklobbarnan ranta-asemakaava Stranddetaljplan för Oxklobbarna Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun Vänön kylä Vänös by Oxklobbarnan ranta-asemakaava Stranddetaljplan för Oxklobbarna Kiinteistö Fastighet Stor Oxklobben 322-522-3-10 Työ/arbete: E24578 Turku/Åbo, 19.8.2011

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.1 SÄKYLÄN KUNTA SÄKYLÄN LIIKEALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS TYÖNUMERO: E26662.30 PÄIVÄYS: 16.12. 2013, TARK. 9.4. 2014 Sweco Ympäristö Oy S w e co Y m p ä r is t ö O

Lisätiedot

KEMIÖNSAAREN KUNTA KEMIÖN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS

KEMIÖNSAAREN KUNTA KEMIÖN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KEMIÖN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Tila: 322-467-1-103, UPPGÅRD TYÖNUMERO: E27470.30 TURKU, 10.2.2015 Sweco Ympäristö Oy KEMIÖNSAARI, Sweco Ympäristö Oy 2 KEMIÖN RANTAYLEISKAAVAN

Lisätiedot

EURAJOEN KUNTA. Lapijoen päiväkodin asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: 25177

EURAJOEN KUNTA. Lapijoen päiväkodin asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: 25177 EURAJOEN KUNTA Lapijoen päiväkodin asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Työ: 25177 Turussa 19.3.2012, tark. 5.6.2012, tark. 4.9.2012, tark. 9.11.2012 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701

Lisätiedot

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Bränbodan kylä Bränboda by. Kiinteistöt Fastigheter 322-525-2-48 Bergö 322-525-2-70 Bergvik. Työ/arbete: E23886

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Bränbodan kylä Bränboda by. Kiinteistöt Fastigheter 322-525-2-48 Bergö 322-525-2-70 Bergvik. Työ/arbete: E23886 Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun Bränbodan kylä Bränboda by Bergönin ranta-asemakaavan muutos Stranddetaljplaneändring för Bergön Kiinteistöt Fastigheter 322-525-2-48 Bergö 322-525-2-70 Bergvik Työ/arbete:

Lisätiedot

11.10.2013 KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS TILA 322-523-24-5 EKHAMN

11.10.2013 KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS TILA 322-523-24-5 EKHAMN 11.10.2013 KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS TILA 322-523-24-5 EKHAMN KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS Tämä rantaosayleiskaavan

Lisätiedot

EURAJOEN KUNTA. Kirkonseudun asemakaavan muutos, korttelin 40 tontti 2. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: 26024

EURAJOEN KUNTA. Kirkonseudun asemakaavan muutos, korttelin 40 tontti 2. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: 26024 EURAJOEN KUNTA Kirkonseudun asemakaavan muutos, korttelin 40 tontti 2 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Työ: 26024 Turku, 21.12.2012, tark. 28.3.2013 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701 TURKU Puhelin 010

Lisätiedot

EURAJOEN KUNTA. Työ: 26016. Turku, 4.1.2013

EURAJOEN KUNTA. Työ: 26016. Turku, 4.1.2013 EURAJOEN KUNTA Hirveläntien Peräpellontien alueen asemakaava ja asemakaavan muutos (Peräpellontien katualue) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Työ: 26016 Turku, 4.1.2013 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701

Lisätiedot

OSALLISTUMI S - JA ARVIOI NTI SUUNNI TE LM A

OSALLISTUMI S - JA ARVIOI NTI SUUNNI TE LM A TENGBOM ERIKSSON ARKKITEHDIT OY OSALLISTUMI S - JA ARVIOI NTI SUUNNI TE LM A SÄKYLÄN KUNTA SÄKYLÄN LIIKEALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS PÄIVÄYS: 16.12.2013, TARK. 9.4.2014, 30.11.2015 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

KEMIÖNSAARI KEMIÖN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

KEMIÖNSAARI KEMIÖN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KEMIÖNSAARI KEMIÖN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 Suunnittelualue ja kaavan tarkoitus Kemiönsaaren kunnan Kemiön taajaman keskustan alueelle laaditaan oikeusvaikutteinen

Lisätiedot

PÄLKÄNE SAPPEEN ETU VAINION RANTA ASEMAKAAVAN MUUTOS. Osallistumis ja arviointisuunnitelma

PÄLKÄNE SAPPEEN ETU VAINION RANTA ASEMAKAAVAN MUUTOS. Osallistumis ja arviointisuunnitelma PÄLKÄNE Osallistumis ja arviointisuunnitelma 5.2.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1. TUNNISTETIEDOT... 3 2. SUUNNITTELUALUE JA NYKYINEN MAANKÄYTTÖ... 3 3. SUUNNITTELUTEHTÄVÄN MÄÄRITTELY JA TAVOITTEET... 4 4. SUUNNITTELUN

Lisätiedot

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Bergön kylä Bergös by. Kiinteistöt Fastigheter Berghamn 322-488-1-97 Bergudd 322-488-1-98. Työ/arbete: E25090

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Bergön kylä Bergös by. Kiinteistöt Fastigheter Berghamn 322-488-1-97 Bergudd 322-488-1-98. Työ/arbete: E25090 Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun Bergön kylä Bergös by Bergholmenin ranta-asemakaavan muutos Stranddetaljplaneändring för Bergholm Kiinteistöt Fastigheter Berghamn 322-488-1-97 Bergudd 322-488-1-98

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SOMERON KAUPUNKI VALIMOTIEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS TYÖNUMERO: 20600874 PÄIVÄYS: 10.8. 2016, TARK. 10.10. 2016 Sweco Ympäristö Oy SOMERON KAUPUNKI Valimotien

Lisätiedot

EURAJOEN KUNTA. Keskustan asemakaavan muutos, korttelin 18 osa. Työ: Turku, , tark

EURAJOEN KUNTA. Keskustan asemakaavan muutos, korttelin 18 osa. Työ: Turku, , tark EURAJOEN KUNTA Keskustan asemakaavan muutos, korttelin 18 osa Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Työ: 25179 Turku, 2.5.2012, tark. 3.1.2013 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701 TURKU Puhelin 010 241 4400

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA EURAJOEN KUNTA RANTAYLEISKAAVA JA RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Liite 6 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tämä osallistumis- ja arviointisuunnitelma esittelee Eurajoen rantayleiskaavan muutoksen laadinnan

Lisätiedot

EURAJOEN KUNTA. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: Turku, 4.1., tark

EURAJOEN KUNTA. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: Turku, 4.1., tark EURAJOEN KUNTA Hirveläntien Peräpellontien alueen asemakaava ja asemakaavan muutos (korttelin 153 tontti 4, korttelin 154 tontti 5, kortteleita 155 ja 157, korttelin 172 tontteja 1 ja 2, korttelin 173

Lisätiedot

KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS

KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS Tila: Djupvikudden 322-496-2-8 TYÖNUMERO: E27303 TURKU, 16.1.2015 Sweco Ympäristö Oy KEMIÖNSAARI, DRAGSFJÄRDIN

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI Ajolan Kylä. Työ: E26049. Turku, 25.3.2013

NAANTALIN KAUPUNKI Ajolan Kylä. Työ: E26049. Turku, 25.3.2013 NAANTALIN KAUPUNKI Ajolan Kylä Ajolan-Kunstenniemen ranta-asemakaavan muutos Työ: E26049 Turku, 25.3.2013 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701 TURKU Puhelin 010 241 4400 Telefax 010 241 4401 www.airix.fi Toimistot:

Lisätiedot

Utsuvaara III asemakaava ja korttelin 802 asemakaavamuutos

Utsuvaara III asemakaava ja korttelin 802 asemakaavamuutos KITTILÄN KUNTA KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Utsuvaara III asemakaava ja korttelin 802 asemakaavamuutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 22.10.2014 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2014 1 2 1. Osallistumis-

Lisätiedot

SÄKYLÄ. Iso-Vimman asemakaavan muutos Osa korttelista 73. Turussa 14.1. 2011

SÄKYLÄ. Iso-Vimman asemakaavan muutos Osa korttelista 73. Turussa 14.1. 2011 SÄKYLÄ Iso-Vimman asemakaavan muutos Osa korttelista 73 Turussa 14.1. 2011 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701 TURKU Puhelin 010 241 4400 Telefax 010 241 4401 www.airix.fi Toimistot: Turku, Tampere, Espoo

Lisätiedot

Levin asemakaava ja asemakaavamuutos (Ounasrannan sähköasema)

Levin asemakaava ja asemakaavamuutos (Ounasrannan sähköasema) KITTILÄN KUNTA 1 Puh 0400 356 500, Fax 016-642 259 7.12.2012 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Levin asemakaava ja asemakaavamuutos (Ounasrannan sähköasema) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.12.2012

Lisätiedot

KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS Kiinteistö: Söglö-Södergård

KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS Kiinteistö: Söglö-Södergård KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN LÄNTISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS Kiinteistö: Söglö-Södergård 322-519-1-67 TYÖNUMERO: 20601563 TURKU, 6.11.2017 Sweco Ympäristö Oy KEMIÖNSAARI,

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Levin korttelin 27 tontin 1 asemakaavamuutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 20.4.2018 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2017 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN ITÄISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS

KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN ITÄISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA DRAGSFJÄRDIN ITÄISEN SAARISTON RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS Tila: 322-491-2-11, SUNDHEM TYÖNUMERO: E27413.30 TURKU, 2.12.2014 Sweco Ympäristö Oy KEMIÖNSAARI, DRAGSFJÄRDIN

Lisätiedot

EURAJOEN KUNTA. Köyryn Ketunpesän alueen asemakaava. Työ: 26026. Turku, 8.3.2013, tark. 4.6.2013

EURAJOEN KUNTA. Köyryn Ketunpesän alueen asemakaava. Työ: 26026. Turku, 8.3.2013, tark. 4.6.2013 EURAJOEN KUNTA Köyryn Ketunpesän alueen asemakaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Työ: 26026 Turku, 8.3.2013, tark. 4.6.2013 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701 TURKU Puhelin 010 241 4400 Telefax 010

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO 1, 2. kunnanosa, Sirkka Lounaisrinteen korttelin 965 asemakaavamuutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 3.12.2018 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2017 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Maankäyttö-

Lisätiedot

KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN SÖHOLMENIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR SÖHOLMEN

KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN SÖHOLMENIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR SÖHOLMEN KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN SÖHOLMENIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS STRANDDETALJPLANEÄNDRING FÖR SÖHOLMEN Kiinteistö: Tontti 1/3, 322-498-3-46 TYÖNUMERO:20600577 TURKU, 29.2.2016 Sweco

Lisätiedot

Kemiönsaaren kunnan Kemiön taajaman keskustan alueelle laaditaan oikeusvaikutteinen osayleiskaava.

Kemiönsaaren kunnan Kemiön taajaman keskustan alueelle laaditaan oikeusvaikutteinen osayleiskaava. KEMIÖNSAARI KEMIÖN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 Suunnittelualue ja kaavan tarkoitus Kemiönsaaren kunnan Kemiön taajaman keskustan alueelle laaditaan oikeusvaikutteinen

Lisätiedot

Utsuvaaran asemakaavan laajennus ja korttelin 802 asemakaavamuutos

Utsuvaaran asemakaavan laajennus ja korttelin 802 asemakaavamuutos 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Utsuvaaran asemakaavan laajennus ja korttelin 802 asemakaavamuutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 11.4.2016 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2014 2 1. Osallistumis-

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO LIITE 2

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO LIITE 2 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Levin teollisuusalueen asemakaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 14.10.2015 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2015 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Maankäyttö-

Lisätiedot

KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN WESTANKÄRRIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS ÄNDRING AV STRANDDETALJPLAN FÖR WESTANKÄRR

KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN WESTANKÄRRIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS ÄNDRING AV STRANDDETALJPLAN FÖR WESTANKÄRR KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KIMITOÖNS KOMMUN WESTANKÄRRIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS ÄNDRING AV STRANDDETALJPLAN FÖR WESTANKÄRR Kiinteistöt Fastigheter 1/5 322-477-1-105 2/5 322-477-1-104 3/5 322-477-1-103

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS 1 SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN OSALLE TILASTA 740-577-2-3 Arkkitehtitoimisto Keijo Tolppa 12.6.2015

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA HAAPARANTA ASEMAKAAVAN MUUTOS

MARTTILAN KUNTA HAAPARANTA ASEMAKAAVAN MUUTOS MARTTILAN KUNTA HAAPARANTA ASEMAKAAVAN MUUTOS Air-Ix Ympäristö Oy PL 52 20781 Kaarina 2005 2 MARTTILAN KUNTA HAAPARANTA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus, joka koskee 14.6. 2005 päivättyä asemakaavakarttaa.

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka. Hissitien asemakaavamuutos (Levin asemakaava-alueen korttelit 32/1,2,4 ja 36/2-3)

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka. Hissitien asemakaavamuutos (Levin asemakaava-alueen korttelit 32/1,2,4 ja 36/2-3) 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Hissitien asemakaavamuutos (Levin asemakaava-alueen korttelit 32/1,2,4 ja 36/2-3) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.1.2012 Ilmakuva suunnittelualueesta (2006)

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka. Tilan Joensuu RN:o 20:25 asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka. Tilan Joensuu RN:o 20:25 asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Tilan Joensuu RN:o 20:25 asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.4.2015 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2015 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

SÄKYLÄN KUNTA LUSIKKAOJAN ALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

SÄKYLÄN KUNTA LUSIKKAOJAN ALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SÄKYLÄN KUNTA LUSIKKAOJAN ALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 Alue ja suunnittelun kohde Asemakaavoitus koskee pääosin Säkylän kunnan Isosäkylän kylässä olevaa rantaaluetta

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA NOUSIAISTEN KUNTA KIRKONKYLÄN RAKENNUSKAAVA, KORTTELI 24 ASEMAKAAVAN MUUTOS TYÖNUMERO: E26901 PÄIVÄYS: 8.10.2014, TARK. 5.12.2014 Sweco Ympäristö Oy 1 (6) 1 OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

LAITILAN KAUPUNKI TUUNAN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

LAITILAN KAUPUNKI TUUNAN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LAITILAN KAUPUNKI TUUNAN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Laitilan kaupungin Tuunan alueelle laaditaan asemakaava ja asemakaavan muutos. Tämä osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

KEMIÖNSAAREN KUNTA VÄSTANFJÄRDIN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS

KEMIÖNSAAREN KUNTA VÄSTANFJÄRDIN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA VÄSTANFJÄRDIN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KIINTEISTÖT BJÖRKHOLMEN 322-528-1-73, LÅNGHOLMEN 322-539-3-29 ja LÅNG- HOLMEN II 322-539-3-36 TYÖNUMERO: 20602344 TURKU, 13.8.2019

Lisätiedot

Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos

Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 3.12.2014 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2014 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO KITTILÄN KUNTA Puh 0400 356 500, Fax 016-642 259 1 18.10.2010 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Akanrovan alueen asemakaavamuutos, osa 1 (Tiealueet ja kevyen liikenteen väylä) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Utsuvaaran asemakaavan korttelin 820 asemakaavamuutos

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Utsuvaaran asemakaavan korttelin 820 asemakaavamuutos 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Utsuvaaran asemakaavan korttelin 820 asemakaavamuutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 4.2.2009 Ilmakuva ja suunnittelualueen rajaus 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Akanrovan alueen asemakaavamuutos, osa 2 (korttelit sekä Ounasjoentien länsipuoli)

Akanrovan alueen asemakaavamuutos, osa 2 (korttelit sekä Ounasjoentien länsipuoli) KITTILÄN KUNTA Puh 0400 356 500, Fax 016-642 259 1 1.11.2010 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Akanrovan alueen asemakaavamuutos, osa 2 (korttelit 1000 1035 sekä Ounasjoentien länsipuoli) Osallistumis-

Lisätiedot

Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos

Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Immeljärven pohjoispuolen asemakaava ja asemakaavamuutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 22.3.2017 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2015 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Levin asemakaava-alueen kortteleiden 150, 165, 166 ja 169 asemakaavamuutos (Sirkan koulu ja päiväkoti)

Levin asemakaava-alueen kortteleiden 150, 165, 166 ja 169 asemakaavamuutos (Sirkan koulu ja päiväkoti) 1, 2. kunnanosa, Sirkka Levin asemakaava-alueen kortteleiden 150, 165, 166 ja 169 asemakaavamuutos (Sirkan koulu ja päiväkoti) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 14.12.2012 Ilmakuva suunnittelualueelta

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka. Taalojärven rinteen asemakaava (Seita) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka. Taalojärven rinteen asemakaava (Seita) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Taalojärven rinteen asemakaava (Seita) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 30.11.2016 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2015 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2019 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Suomun matkailukeskuksessa itä-suomun

Lisätiedot

Kiinteistö Kuggskärsgrunden Fastighet. Työ: E Turku

Kiinteistö Kuggskärsgrunden Fastighet. Työ: E Turku Kemiönsaaren kunta Hiittisten kylä Kuggskärsgrundenin ranta-asemakaava Kiinteistö Kuggskärsgrunden 322-495-1-40 Kimitoöns kommun Hitis by Kuggskärsgrundens stranddetaljplan Fastighet Kuggskärsgrunden 322-495-1-40

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JOUTSAN KIRKONSEUDUN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 321 Kaavamuutos koskee osittain korttelin 321, tonttia nro 1 (AM). OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan, kaavaa

Lisätiedot

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Rosalan Bölen kylä Rosalas Böle by. Bodöarnan ranta-asemakaava Stranddetaljplan för Bodöarna

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Rosalan Bölen kylä Rosalas Böle by. Bodöarnan ranta-asemakaava Stranddetaljplan för Bodöarna Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun Rosalan Bölen kylä Rosalas Böle by Bodöarnan ranta-asemakaava Stranddetaljplan för Bodöarna Kiinteistöt Fastigheter Norra sundet 322-508-1-12 Stensundet 322-508-5-22

Lisätiedot

PÄLKÄNE. Osallistumis ja arviointisuunnitelma

PÄLKÄNE. Osallistumis ja arviointisuunnitelma LIITE 1 PÄLKÄNE Osallistumis ja arviointisuunnitelma 5.2.2015, 9.10.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. TUNNISTETIEDOT... 3 2. SUUNNITTELUALUE JA NYKYINEN MAANKÄYTTÖ... 3 3. SUUNNITTELUTEHTÄVÄN MÄÄRITTELY JA TAVOITTEET...

Lisätiedot

KRISTIINANKAUPUNGIN KAUPUNKI. Tontunlahden ranta-asemakaava ja rantaasemakaavan. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

KRISTIINANKAUPUNGIN KAUPUNKI. Tontunlahden ranta-asemakaava ja rantaasemakaavan. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma KRISTIINANKAUPUNGIN KAUPUNKI Tontunlahden ranta-asemakaava ja rantaasemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Työ: E24199.30, E24199.31, E24199.32, E24199.33, E24199.34 Turku, 28.9.2011 AIRIX

Lisätiedot

KRISTIINANKAUPUNGIN KAUPUNKI Siipyyn kylä

KRISTIINANKAUPUNGIN KAUPUNKI Siipyyn kylä KRISTIINANKAUPUNGIN KAUPUNKI Siipyyn kylä Tontunlahden ranta-asemakaava ja rantaasemakaavan muutos Kiinteistöt Tomtebo 287-415-8-67 Saunatonttu 287-415-8-109 Lyset 287-415-8-68 Lyset I 287-415-8-113 Åsen

Lisätiedot

JOUTSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS

JOUTSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS JOUTSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SIIKANIEMI SELOSTUS Ote rantayleiskaavakartasta SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT 1.1 Selvitys suunnittelualueen oloista 1.2 Alueen yleiskuvaus 1.3 Luonnonympäristö 1.4

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA L4 KH 6.2.-17 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PYHÄRANNAN KUNTA ROHDAISTEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIN 71 OSA TYÖNUMERO: 20601143 PÄIVÄYS: 30.1.2017 S w e co Y m p ä r is t ö O y 1 (8) Ilmalanportti

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka , 2. kunnanosa, Sirkka Levin asemakaava ja asemakaavan muutos (Rakkavaara 9 ja kortteli 420) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Ilmakuva suunnittelualueelta (2006) ja suunnittelualueen rajaus 1 2 1.

Lisätiedot

KEMIÖNSAAREN KUNTA. Kemiön rantayleiskaavan muutos. Tila: Flisholmen 322-473-1-112. Työ: E26579. Turku, 20.1.2014

KEMIÖNSAAREN KUNTA. Kemiön rantayleiskaavan muutos. Tila: Flisholmen 322-473-1-112. Työ: E26579. Turku, 20.1.2014 KEMIÖNSAAREN KUNTA Kemiön rantayleiskaavan muutos Tila: Flisholmen 322-473-1-112 Työ: E26579 Turku, 20.1.2014 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701 TURKU Puhelin 010 241 4400 Telefax 010 241 4401 www.airix.fi

Lisätiedot

Sallatunturin matkailukeskuksen korttelin 32. LPA, VL ja VP-alueiden asemakaavan muutos, Karhulammen hotelli

Sallatunturin matkailukeskuksen korttelin 32. LPA, VL ja VP-alueiden asemakaavan muutos, Karhulammen hotelli 1 Sallatunturin matkailukeskuksen korttelin 32. LPA, VL ja VP-alueiden asemakaavan muutos, Karhulammen hotelli Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kuva 1. Ilmakuva suunnittelualueelta ja suunnittelualueen

Lisätiedot

KEMIÖNSAAREN KUNTA. Dragsfjärdin itäisen saariston rantaosayleiskaavan muutos. Tila: Takvedholm 322-495-13-1. Työ: E26496. Turku, 31.1.

KEMIÖNSAAREN KUNTA. Dragsfjärdin itäisen saariston rantaosayleiskaavan muutos. Tila: Takvedholm 322-495-13-1. Työ: E26496. Turku, 31.1. KEMIÖNSAAREN KUNTA Dragsfjärdin itäisen saariston rantaosayleiskaavan muutos Tila: Takvedholm 322-495-13-1 Työ: E26496 Turku, 31.1.2014 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701 TURKU Puhelin 010 241 4400 Telefax

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PARAISTEN KAUPUNKI ÅLÖNTIEN LIITTYMÄN ASEMAKAAVAMUUTOS TYÖNUMERO: 20601252 PÄIVÄYS: 11.5.2017, TARK. 29.6.2017 1 (7) S w e co Y m p ä r is t ö O y Ilmalanportti 2,

Lisätiedot

SELOSTUS, kaavaehdotus

SELOSTUS, kaavaehdotus JOUTSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SIIKANIEMI SELOSTUS, kaavaehdotus 28.6.2017 Ote rantayleiskaavakartasta, kaava-alueella punainen rajaus SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT 1.1 Selvitys suunnittelualueen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI Päiväys 9.1.2014 KIVIJÄRVEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SEKÄ LUUMÄEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMAN TARKOITUS Osallistumis-

Lisätiedot

Hissitien asemakaavamuutos, osa 2 (Levin asemakaava-alueen kortteli 27 tontti 1, kortteli 31 tontti 7, sekä korttelit 83 ja 299)

Hissitien asemakaavamuutos, osa 2 (Levin asemakaava-alueen kortteli 27 tontti 1, kortteli 31 tontti 7, sekä korttelit 83 ja 299) KITTILÄN KUNTA Puh 040 356 500, Fax 016-642259 20.10.2014 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Hissitien asemakaavamuutos, osa 2 (Levin asemakaava-alueen kortteli 27 tontti 1, kortteli 31 tontti 7, sekä

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS 1 SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS Ehdotus TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN OSALLE TILASTA 740-577-22-46 Arkkitehtitoimisto Keijo Tolppa 30.5.2018

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA NOUSIAISTEN KUNTA NUMMEN ASEMAKAAVAN MUUTOS NUMMENTIE JA MOISIONTIEN ALKU TYÖNUMERO: 20600529 PÄIVÄYS: 3.11.2015 Sweco Ympäristö Oy 1 (7) 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KEMIÖNSAAREN KUNTA VÄSTANFJÄRD RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Rantayleiskaavan muutos laaditaan MRL 42 :n mukaiseksi oikeusvaikutteiseksi yleiskaavaksi. 1 Alue ja suunnittelun

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO 1 KITTILÄN KUNTA, 1. kunnanosa, Kittilä Kirkonkylän asemakaavamuutos (Ylä-Kittilän niitty) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 8.12.2014 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2013 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

MYNÄMÄEN KUNTA. Keskustan asemakaavan muutos Kortteli 501 (1201) Työ: 24624

MYNÄMÄEN KUNTA. Keskustan asemakaavan muutos Kortteli 501 (1201) Työ: 24624 MYNÄMÄEN KUNTA Keskustan asemakaavan muutos Kortteli 501 (1201) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma LIITE 1 Työ: 24624 Turku, 7.6.2011, tark. 20.8.2012, 10.6.2013 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701 TURKU

Lisätiedot

KAAVASELOSTUS. KEMIÖNSAAREN KUNTA KEMIÖN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Tila: , HILLALANDET TYÖNUMERO:

KAAVASELOSTUS. KEMIÖNSAAREN KUNTA KEMIÖN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Tila: , HILLALANDET TYÖNUMERO: KAAVASELOSTUS KEMIÖNSAAREN KUNTA KEMIÖN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Tila: 322-743-1-5, HILLALANDET TYÖNUMERO: 20601344 TURKU, 30.6.2017 Sweco Ympäristö Oy KEMIÖNSAARI, Sweco Ympäristö Oy 2 KEMIÖN RANTAYLEISKAAVAN

Lisätiedot

JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 100 / 1 ASEMAKAAVASELOSTUS. Ote asemakaavakartasta, kaavamuutosalue rajattuna punaisella

JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 100 / 1 ASEMAKAAVASELOSTUS. Ote asemakaavakartasta, kaavamuutosalue rajattuna punaisella JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 100 / 1 ASEMAKAAVASELOSTUS Ote asemakaavakartasta, kaavamuutosalue rajattuna punaisella SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT 1.1 Selvitys suunnittelualueen oloista 1.2

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy OAS 1 (5) KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORNAISTEN KUNTA KARTANORINTEEN ASEMAKAAVAN LAAJENNUS TYÖNUMERO: 20602083 PÄIVÄYS: 7.1.2019 1 (8) Sweco Ympäristö Oy Ilmalanportti 2, 00240 Helsinki Mäkelininkatu

Lisätiedot

JOUTSAN KUNTA / RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS

JOUTSAN KUNTA / RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS JOUTSA KOIVULA 172-413-1-45 RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SELOSTUS Ote rantaosayleiskaavakartasta, kaavamuutosalueella punainen rajaus SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT 1.1 Selvitys suunnittelualueen oloista

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 380-RAK1813 KUSTAVIN KUNTA KAURISSALO-KIPARLUOTO II RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 3.1.2019 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (9) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

SÄKYLÄ. Sivarin asemakaavan muutos Osa korttelista 141. Turussa

SÄKYLÄ. Sivarin asemakaavan muutos Osa korttelista 141. Turussa SÄKYLÄ Sivarin asemakaavan muutos Osa korttelista 141 Turussa 17.6. 2010 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701 TURKU Puhelin 010 241 4400 Telefax 010 241 4401 www.airix.fi Toimistot: Turku, Tampere, Espoo ja

Lisätiedot

(Leivonmäki) Hiilen-, Valkea-, Riihi- ja Siikajärven ranta-asemakaavan osittainen muutos ja laajennus Riihijärvellä. RANTA-ASEMAKAAVAN SELOSTUS

(Leivonmäki) Hiilen-, Valkea-, Riihi- ja Siikajärven ranta-asemakaavan osittainen muutos ja laajennus Riihijärvellä. RANTA-ASEMAKAAVAN SELOSTUS (Leivonmäki) Hiilen-, Valkea-, Riihi- ja Siikajärven ranta-asemakaavan osittainen muutos ja laajennus Riihijärvellä. RANTA-ASEMAKAAVAN SELOSTUS Kaavaselostus koskee 4.11.2008 päivättyä kaavakarttaa. Ranta-asemakaavan

Lisätiedot

EURAJOEN KUNTA. Selostus. Työ: 26024. Turku, 17.12.2013, 13.6.2014 tark.

EURAJOEN KUNTA. Selostus. Työ: 26024. Turku, 17.12.2013, 13.6.2014 tark. EURAJOEN KUNTA Kirkonseudun asemakaavan muutos, korttelin 40 tontti 2 Selostus Työ: 26024 Turku, 17.12.2013, 13.6.2014 tark. Sweco Ympäristö Oy PL 669 20701 TURKU Puhelin 010 241 4400 www.scewo.fi Toimistot:

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.6.2011 RANTA-ASEMAKAAVA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.6.2011 RANTA-ASEMAKAAVA 1.6.2011 TAMMELAN KUNTA Lunkaan kylä Kiinteistö Mäkilä RN:o 17:0 Tammelan kunta Kunnanhallitus TAMMELAN KUNTA 2(5) Tunnistetiedot: Kunta: Kaavan nimi: Suunnittelualue: Kaavan laadituttaja: Tammela Pääjärven

Lisätiedot

SYVÄRINRANNAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

SYVÄRINRANNAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuopion kaupunki 1/6 KUOPION KAUPUNKI SYVÄRINRANNAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. HANKEKUVAUS alue sijoittuu Tahkovuoren rinnealueen pohjoispuolelle Syvärin rannalle.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VEHMAAN KUNTA KOULUALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 35 B TYÖNUMERO: 20601250 PÄIVÄYS: 4.4.2017, 28.2.2018,14.5.2019 1 (8) Sweco Ympäristö Oy Ilmalanportti 2, 00240

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2016 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Suomun matkailukeskuksessa

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PELKOSENNIEMEN KUNTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PELKOSENNIEMEN KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS PYHÄTUNTURI / OSA-ALUE C SOUTAJAN RANNAN ALUE Pyhätunturin matkailualueella korttelissa 582 kiinteistöjen 583-403-77-1, 583-403-77-45 ja 583-403-77-46 alueilla OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Dahlsin kylä Dahls by. Kiinteistö Fastighet Båtvik 322-492-1-647 Dahlskogen 322-492-1-556. Työ/arbete: E25188

Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun. Dahlsin kylä Dahls by. Kiinteistö Fastighet Båtvik 322-492-1-647 Dahlskogen 322-492-1-556. Työ/arbete: E25188 Kemiönsaaren kunta Kimitoöns kommun Dahlsin kylä Dahls by Båtvikin ranta-asemakaavan muutos Stranddetaljplaneändring för Båtvik Kiinteistö Fastighet Båtvik 322-492-1-647 Dahlskogen 322-492-1-556 Työ/arbete:

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO 1 KITTILÄN KUNTA, 1. kunnanosa, Kittilä Kirkonkylän teollisuusalueen asemakaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 28.4.2015 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2013 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari 484-414-2-122 Riispyyn kylässä KUNNAN KAAVATUNNUS 484RAKAM12016 4.12.2016 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

Tilan Joensuu RN:o 20:25 asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Tilan Joensuu RN:o 20:25 asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1(7) KITTILÄN KUNTA, 2. KUNNANOSA, LEVI Tilan Joensuu RN:o 20:25 asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 2(7) 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan

Lisätiedot

KIRKONKYLÄ KORTTELIN 198 VAIHEASEMAKAAVAN MUUTOS

KIRKONKYLÄ KORTTELIN 198 VAIHEASEMAKAAVAN MUUTOS 107-AK1706 SAUVON KUNTA KIRKONKYLÄ KORTTELIN 198 VAIHEASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Kaavaluonnos Versio 0.9 5.10.2017 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (12) Sisällysluettelo 1. Perus- ja tunnistetiedot...

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO 1 KITTILÄN KUNTA, 1. kunnanosa, Kittilä Kirkonkylän teollisuusalueen asemakaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 23.1.2015 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2013 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 243-RAK1605 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI SAUKO-MUSTAKARTA-KOIVUNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS 2 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 25.7.2016 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (9) Osallistumis- ja

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 164-RAK1503 2 (9) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma kuvaa ranta-asemakaavan tavoitteet sekä sen, miten laatimis- ja suunnittelumenettely etenee. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma sisältää myös

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 164-RAK1503 2 (9) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma kuvaa ranta-asemakaavan tavoitteet sekä sen, miten laatimis- ja suunnittelumenettely etenee. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma sisältää myös

Lisätiedot

RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KALALAMMELLA

RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KALALAMMELLA RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KALALAMMELLA Selostus Kaavaluonnos 27.8.2014 KUNNANHALLITUKSEN HYVÄKSYMÄ KUNNANVALTUUSTON HYVÄKSYMÄ Hirvikallio Consulting Kaavaselostus I 27.1.2014 SISÄLLYSLUETTELO 1 PERUS- JA

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 MERIKARVIAN KUNTA 04.12.2016 KAAVA Merikarvian Malskerin ranta-asemakaavan muutos koskien Riispyyn kylän tilaa Kivikari 484-414-2-122 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 Aluearkkitehti Ilmari

Lisätiedot