Kemin kaupunki / Tarkastuslautakunta: Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kemin kaupunki / Tarkastuslautakunta: Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut"

Transkriptio

1 1 KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kemin kaupunki / : Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut Kemin kaupungin tarkastuslautakunta kilpailuttaa tällä tarjouspyynnöllä Kemin kaupungin ja kaupunkikonsernin tilintarkastuspalvelut vuosille Optiona on lisäksi kahden (2) vuoden lisähankintamahdollisuus (1+1 vuotta), josta päätetään vuosittain 6 kk ennen sopimuskauden päättymistä. Tilintarkastuspalveluilla tarkoitetaan tässä tarjouspyynnössä määriteltyjä Kemin kaupungin lakisääteisiä hallinnon ja talouden tarkastuspalveluita, Kemin kaupunkikonserniin kuuluvien tytäryhteisöjen lakisääteisiä tilintarkastuspalveluita, erikseen sovittavia tarkastuksia, sekä erilaisia hanketarkastuksia (esim. EUrahoitteiset hankkeet.) Tarkastustehtävien laajuus ja sisältö on esitetty tarjouspyynnössä. Tilintarkastajalla on käytettävissä Kemin kaupungintalolla työhuone, IT- liityntä- ja kopiointimahdollisuus. Hankinta tehdään julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain 1397/2016 mukaisesti. Hankinnassa noudatetaan avointa menettelyä. Hankinnasta on julkaistu hankintailmoitus HILMA-palvelussa, osoitteessa 1. Tarkastuspalvelun ostaja Kemin kaupunki/, tai Kemin kaupunkikonserniin kuuluva tytäryhteisö/-t. 2. Tarkastettavan kohteen yleiskuvaus Liitteenä Kemin kaupungin tilinpäätös vuodelta 2016 (LIITE 1) ja yhteenvedot tytäryhteisöistä (LIITE 2). 3. Tarkastustehtävien laajuus ja sisältö 3.1 Kuntalain mukainen tilintarkastus Kuntalain mukaisen tilintarkastuksen laajuus, josta tarjousta pyydetään ja jonka perusteella tarjoukset vertaillaan, on 40 tarkastuspäivää vuodessa (á 7 h 30 min). Tilintarkastuskertomuksen lisäksi tilintarkastajan edellytetään antavan tarkastuslautakunnalle vuosittain vähintään kaksi (2) kirjallista raporttia. Auktorisoitujen tarkastajien (vastuullinen JHT, KHT, HT) edellytetään hoitavan kohdan 3.1 tarkastustehtävistä 100 %.

2 2 3.2 Erityistehtävien ja EU hankkeiden tarkastus EU- hankkeiden ja / tai muiden erityistehtävien laajuus, josta tarjousta pyydetään ja jonka perusteella tarjoukset vertaillaan, on 5 tarkastuspäivää vuodessa (á 7 h 30 min). 3.3 Tilintarkastuslain mukainen tilintarkastus Tilintarkastuslain mukaisen tilintarkastuksen laajuus, josta tarjousta pyydetään ja jonka perusteella tarjoukset vertaillaan, on yhteensä 20 tarkastuspäivää vuodessa (á 7 h 30 min) seuraavissa tytäryhteisöissä: Lisäksi Kemin Matkailu Oy:n tytäryhtiöksi on perustettu Sea Kemi Oy vuoden 2017 aikana. Kohtien 3.1 ja 3.2 tarkastukset sitovat ostajaa (Kemin kaupunki), mutta tytäryhteisöjen osalta (kohta 3.3) ei sitouduta esitettyihin hankintamääriin, vaan tällä kilpailutuksella valitaan yllä mainitulle sopimuskaudelle tilintarkastusyhteisö myös tytäryhteisöjen käyttöön. Tytäryhteisö voi lisäksi ostaa tilintarkastuspalveluita kolmansilta osapuolilta. Jokainen tytäryhteisö päättää itse tilintarkastajan / tilintarkastusyhteisön valinnasta, mutta Kemin kaupungin tytäryhteisöjen konserniohjeen luvun 12. mukaan kaupunkikonsernissa noudatetaan yhtäläistä tilintarkastustapaa. Tilintarkastus kilpailutetaan kaupungin toimesta. Kaupunginhallitus nimeää tilintarkastajaehdokkaan kaupungin tytäryhteisöihin.

3 3 Palveluntuottajan tulee sitoutua tuottamaan tämän kilpailutuksen mukaiset palvelut myös Kemin kaupungin tytäryhteisöille. Tytäryhteisöjen mahdollisesti ostamiin tilintarkastuspalveluihin ja hanketarkastuksiin sovelletaan tämän kilpailutuksen perusteella tehtävän hankintasopimuksen ehtoja sellaisenaan, vaikka yhteisöt valitsevat palveluntuottajat omalla erillispäätöksellään. 4. Tarjousten käsittely Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan kolmessa eri vaiheessa: - tarjoajien soveltuvuuden arviointi - tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen - tarjousten vertailu 4.1 Tarjoajien soveltuvuuden arviointi Tarjoajien soveltuvuutta arvioidaan tässä kohdassa ja liitteessä 3 ilmoitettujen vaatimusten mukaisesti. Kemin kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluita tarjoavan yhteisön tulee olla julkishallinnon- ja talouden tilintarkastuslautakunnan hyväksymä JHTT-yhteisö. JHTT-yhteisöllä tulee olla viimeisen neljän vuoden ajalta vähintään 1 referenssikohde kunnasta, jossa yhteisö on suorittanut kunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut. JHTT-yhteisöllä tulee olla laadunvarmistusjärjestelmä, joka on dokumentoitu laatukäsikirjassa, prosessikuvauksessa tai muussa laatuasiakirjassa. Tilintarkastajalla tai tilintarkastusyhteisöllä on tarkastuskokemusta ja/tai muulla tavoin hankittua pätevöitymistä EU-hankkeiden tai muiden tarjouspyynnössä mainittujen, erityisosaamista vaativien tehtävien tarkastuksessa. 4.2 Tarjousten tarjouspyynnönmukaisuuden tarkistaminen Tarjouksen on vastattava tarjouspyyntöä ja sen liitteitä sekä niissä edellytettyjä vaatimuksia. Mikäli tarjous on tarjouspyynnön, sen liitteiden tai esitettyjen edellytysten vastainen, tarjous hylätään. Jokaiseen tehtävään on nimettävä henkilö, jonka tulee täyttää alla edellytettävät vaatimukset Kemin kaupungin hallinnon ja talouden tarkastus Vastuullinen tilintarkastaja Tarjoajan on nimettävä Kemin kaupungin vastuulliseksi tilintarkastajaksi ja hänen varahenkilökseen henkilöt, joilla on vähintään: - JHT-tutkinto - 3 vuotta auktorisoinnin jälkeen hankittua kokemusta vastuullisen tilintarkastajan tehtävistä kuntien tai kuntayhtymien lakisääteisissä JHTT-tilintarkastuksissa ja

4 4-50 tarkastuspäivän (7h 30min) kokemus kuntien tai kuntayhtymien vastuullisena tilintarkastajana lakisääteisissä JHTT-tilintarkastuksissa laskettuna alkaen. Muut tilintarkastajat Mikäli vastuullinen tilintarkastaja ei yksin suorita kaikkia tarkastuspäiviä, tulee tarjoajan nimetä Kemin kaupungin muiksi tilintarkastajaksi henkilö(t), jolla on vähintään: - JHT, KHT tai HT-auktorisointi - 1 vuoden kokemus kuntien tai kuntayhtymien tilintarkastajana lakisääteisissä JHTT-tilintarkastuksissa ja- 50 tarkastuspäivän (7h 30 min) kokemus kuntien tai kuntayhtymien tilintarkastuksissa laskettuna alkaen Kemin kaupungin tytäryhteisöjen tilintarkastus Tarjoajan on nimettävä Kemin kaupungin tytäryhteisöjen tilintarkastajaksi henkilö, jolla on vähintään: - KHT- tai HT tutkinto yrityksen vaatimuksen mukaisesti - 3 vuotta auktorisoinnin jälkeen hankittua kokemusta tilintarkastajan tehtävistä osakeyhtiöiden lakisääteisissä tilintarkastuksissa. Kokemukseen tulee sisältyä myös tilintarkastajan tehtäviä kunnallisista energia- ja kiinteistöyhtiöistä. 4.3 Tarjousten vertailu Tarjouksista valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin. Kokonaistaloudellista edullisuutta arvioidaan seuraavin pisteytysperustein (arviointikriteerit): Hintapisteet Kokonaishinta sopimuskaudelle sisältäen kuntalain, EU-hankkeiden ja muiden erityistehtävien sekä tilintarkastuslain mukaiset tarkastuspalvelut, antaa max. 60 pistettä. Pisteet lasketaan kaavalla: halvin tarjottu kokonaishinta / vertailtava kokonaishinta x 60 pistettä Laatupisteet Vastuullisen JHT-tilintarkastajan työn osuuden on kohdan 3.1 kuntalain mukaisesta tilintarkastuksesta oltava vähintään 30 tarkastuspäivää vuodessa. Vastuullisen JHT-tilintarkastajan ja muiden auktorisoitujen tilintarkastajien (JHT, KHT ja HT) yhteenlaskettu työn osuus kohdan 3.1 kuntalain mukaisesta tilintarkastuksesta on oltava 100 % (40 tarkastuspäivää). Tarkastuskohteessa tehtävän työn osuuden on kohdan 3.1 kuntalain mukaisesta tilintarkastuksesta oltava vähintään 30 tarkastuspäivää vuodessa.

5 5 a) Vastuullisen JHT-tilintarkastajan työn osuus kohdan 3.1 kuntalain mukaisesta tilintarkastuksesta antaa 1 pistettä / päivä 30 päivää ylittävältä osalta (eli 0-10 pistettä). b) Kohdan 3.1 tarkastuskohteessa tehtävän työn osuus laskutettavasta työajasta antaa 1 pistettä / päivä 30 päivää ylittävältä osalta (eli 0-10 pistettä) c) Vastuullisen JHT-tilintarkastajan kokemus (täydet vuodet) kuntien tai kuntayhtymien vastuullisena tilintarkastajana lakisääteisissä JHTT-tarkastuksissa kohdassa esitetyn minimivaatimuksen (3 v.) ylittävältä osalta antaa 0-10 pistettä. Min 3 vuotta / 5-6 vuotta 3 pist./ 7-9 vuotta 6 pist./ 10 vuotta -> 10 pist. d) Vastuullisen JHT-tilintarkastajan kokemus (päivää) kuntien tai kuntayhtymienvastuullisena tilintarkastajana lakisääteisissä JHTT-tilintarkastuksissa kohdassa esitetyn minimivaatimuksen (50 tarkastuspäivää alkaen) ylittävältä osalta antaa 0-10 pistettä. Min 50 päivää / 50pv 0p - 550pv 10p. (0,02pistettä/pv). 5. Päätöksestä tiedottaminen ja sopimuksen tekeminen Hankintapäätös lähetetään tiedoksi kaikille tarjoajille sähköpostitse ja tätä varten tarjoajan on ilmoitettava sähköpostiosoitteensa, johon päätös toimitetaan. Hankintasopimus ei synny hankintapäätöksen tiedoksiannolla vaan edellyttää erillistä kirjallista sopimusta. 6. Sopimuskausi ja sopimuksen voimassaolo Sopimus ilman eri irtisanomista koskee tilivuosien tarkastusta. Optiovuosien käytöstä (1+1 vuotta) päätetään 6 kk ennen sopimuskauden loppumista. Mikäli sopimuskaudella toteutuu kuntaliitos, sopimus purkautuu ilman erillistä irtisanomista mahdollisen kuntaliitoksen astuttua voimaan. SOTE/maakuntauudistuksen vaikutukset tarkastuspäivien lukumäärän vähenemiseen ei anna tarjouksen tekijälle oikeutta muuttaa tarkastuspäivän yksikköhintaa. 7. Hintojen tarkistaminen sekä laskutus- ja maksuehdot Lakisääteisen tilintarkastuksen ja muiden tarkastuspalvelujen hinnat määräytyvät hyväksytyn tarjouksen mukaisesti. Hintojen tarkistaminen Tarkastuspäivien yksikköhintojen on oltava kiinteät perussopimuskauden (2 vuotta) ajan. Tarjouksen mukainen tarkastuspäivän yksikköhinta vuoden 2018 tarkastukselle sidotaan palvelujen tuottajahintaindeksi/hallinto- ja tukitoiminta indeksiin 3/2017 (kolmas neljännes). Yksikköhintojen indeksitarkastus suoritetaan optiovuosille ennen kyseisen vuoden tarkastustyön aloittamista edellisen vuoden kolmannen neljänneksen indeksin perusteella.

6 6 Laskutus ja maksuehdot Laskutus tehdyn työn perusteella. Kemin kaupungilla on käytössään sähköinen verkkolaskutus. Osalla tytäryhteisöistä on käytössään paperilaskutus. Palveluntuottajilla on oltava mahdollisuus sekä sähköiseen verkkolaskutukseen että paperilaskutukseen. Maksuehto 21 pv netto. Viivästyskorko korkolain mukaan. 8. Alihankinta Tarjouksesta on käytävä ilmi tehtävät, jotka on tarkoitus suorittaa alihankintana ja keskeisten alihankkijoiden nimet. Tarjoaja vastaa tilaajavastuulain mukaisesti myös alihankintana tehdystä työstä, jonka tulee vastata tarjouspalvelulle tarjouspyynnössä asetettuja vaatimuksia. 9. Muut sopimusehdot Osapuolten sitoutuminen Osapuolet sitoutuvat siihen, että sopimuskauden aikana tapahtuvista toiminnan olennaisista muutoksista (esim. olennaisten organisaatio- ym. muutosten johdosta) ilmoitetaan sopijaosapuolille. Sopimuksen erimielisyydet Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet käsitellään Kemi-Tornion käräjäoikeudessa. Sopimuksen irtisanominen Tämä sopimus voidaan sopimuskauden aikana irtisanoa 6 kuukauden irtisanomisajalla. 10. Tarjouksen sisältöä ja esittämistä koskevat vaatimukset Tarjoajan soveltuvuuden arvioimiseksi on täytettävä LIITE 3. Tarjoushinnat on annettava TARJOUSLOMAKKEELLA (LIITE 4) tarjouspyynnön kohdan 3 mukaisista tarkastuspalveluista ja tarjouspyynnössä esitetyssä laajuudessa. Tarjous on annettava suomen kielellä. Hinnat on ilmoitettava arvonlisäverottomina (alv 0%). Osatarjouksia tai vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjouksesta tulee käydä ilmi seuraavat tiedot: - alihankkijoina toimivien tilintarkastajien auktorisoinnista sekä muusta tehtävään liittyvästä pätevyydestä ja työkokemuksesta

7 7 Tarjouksen voimassaolo Tarjouksen tulee olla voimassa asti. Tarjouksen liitteet JHTT-yhteisön tilinpäätös edelliseltä toimikaudelta. Tilaajavastuulain mukaiset tiedot rekisteröinnistä kauppa-, ennakkoperintä-, työnantaja- ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. Verohallinnon todistus maksetuista veroista ja sosiaaliturvamaksuista. 11. Tarjousten jättäminen ja lisätiedot Sitovat suomenkieliset tarjoukset tulee jättää klo 15 mennessä. Tarjoukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen otsikolla Tarjous Kemin kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluiden hankinta. Kysymykset ja vastaukset: Kysymykset tulee toimittaa sähköpostitse klo 12 mennessä osoitteeseen otsikolla Kysymykset Kemin kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluiden hankinta. Vastaukset julkaistaan osoitteessa Tämän jälkeen hankinnasta ei enää lisätietoja saa. Tarjouksen vertailukelpoisuuden varmistamiseksi tarjoajan tulee tarkistaa, onko tarjouspyyntöön tullut tarkennuksia ja sen myötä huolehtia siitä, että tarjous tulee jätetyksi mahdolliset tarkennukset huomioiden. 13. Liikesalaisuudet Hankinta-asiakirjat ovat asiakirjojen julkisuutta koskevan lainsäädännön mukaan pääsääntöisesti julkisia. Tarjoukset on pyrittävä laatimaan siten, etteivät ne sisällä liikesalaisuuksia. Jos liikesalaisuuden sisällyttäminen tarjoukseen on välttämätöntä, on siitä erikseen mainittava. Julkisia hankintoja sekä asiakirjojen julkisuutta koskevan lainsäädännön mukaan tarjoushintaa koskevat tiedot ovat julkisia. 14. Tarjouspyynnön liitteet LIITE 1 Kemin kaupungin tilinpäätös 2016 LIITE 2 Yhteenvedot tytäryhteisöistä LIITE 3 Tarjoajan soveltuvuuden arvioiminen LIITE 4 TARJOUSLOMAKE

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Asia: TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta

Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta Tarjouspyyntö 1(5) Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta Pyydämme tarjousta kuntalain 72 :n mukaisesta kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kunnan tytäryhteisöjen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI 8.3.2018 TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 122 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille 2017 2021 ja optiosta tilikaudelle

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta.

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. Tarjouspyyntö 1 (5) Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. vuosina 2013-2016 1. Tarkastuspalvelujen ostaja Tarjous pyydetään

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TERVOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 19.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista sekä tytäryhteisöjen tilintarkastuksesta

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista sekä tytäryhteisöjen tilintarkastuksesta 1 (5) Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista sekä tytäryhteisöjen tilintarkastuksesta Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja talouden

Lisätiedot

Hallinto- ja tukipalvelut / a-mr TARJOUSPYYNTÖ. JHTT -yhteisöt TARJOUSPYYNTÖ KAAVIN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

Hallinto- ja tukipalvelut / a-mr TARJOUSPYYNTÖ. JHTT -yhteisöt TARJOUSPYYNTÖ KAAVIN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Hallinto- ja tukipalvelut / a-mr 8.12..2016 TARJOUSPYYNTÖ JHTT -yhteisöt TARJOUSPYYNTÖ KAAVIN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14 :n mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan soveltuvuuden arvioimiseksi pyydämme seuraavat todistukset ja selvitykset.

4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan soveltuvuuden arvioimiseksi pyydämme seuraavat todistukset ja selvitykset. HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT LIITE 3 1 Tarjoaja: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Osoite: Puhelin: Sähköposti: Sähköpostiosoite hankintapäätöksen tiedoksiantoa varten: 4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1 KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalveluiden ostaja 2. Tarkastettavan kohteen yleiskuvaus 3. Tarkastustehtävien laajuus ja sisältö Tarjous pyydetään kuntalain

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalveluiden ostaja, hankintayksikkö Tarjous pyydetään kuntalain (410/2015) 122 :n mukaisesta hallinnon ja talouden

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ

ILMAJOEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1 ILMAJOEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 15.2.2017 TARJOUSPYYNTÖ ILMAJOEN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSINA 2017 2020 Tarkastuspalvelulla tarkoitetaan tässä tarjouspyynnössä kuntalain 122

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT

PÖYTYÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT PÖYTYÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Tarjous pyydetään kuntalain 122 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta vuosiksi 2017 2020. Lisäksi optiot yhden

Lisätiedot

1. Tarjouskilpailun järjestäjä ja tarkastuspalvelun ostaja

1. Tarjouskilpailun järjestäjä ja tarkastuspalvelun ostaja TARJOUSPYYNTÖ 14.1.2019 AKAAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT SEKÄ KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISET TILINTARKASTUSPALVELUT Tarjous pyydetään Akaan kaupungin kuntalain 122 :n mukaisesta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista OULAISTEN KAUPUNKI Hallintokeskus Kirje 14.1.2013 JHTT - yhteisöt Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Lomake 1/2007 TARJOUSPYYNTÖ 1 5.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä pyytää tarjousta kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ MYRSKYLÄN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ MYRSKYLÄN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ MYRSKYLÄN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille 2017 2021. Tarjouspyyntö sisältää

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ULVILAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKAS- TUSPALVELUISTA SEKÄ TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISISTÄ TILINTARKAS- TUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ ULVILAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKAS- TUSPALVELUISTA SEKÄ TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISISTÄ TILINTARKAS- TUSPALVELUISTA 1 (8) 19.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ ULVILAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKAS- TUSPALVELUISTA SEKÄ TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISISTÄ TILINTARKAS- TUSPALVELUISTA Pyydämme tarjoustanne tilivuosille 2013 2016

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ 1(7) TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalvelun ostaja 2. Tarkastettavan kohteen yleiskuvaus Pyydämme tarjoustanne Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän kuntalain

Lisätiedot

Kaustisen kunta / tarkastuslautakunta. Postiosoite: PL 10, 69601 KAUSTINEN. Hankinnan nimi: Hallinnon ja talouden tarkastus 2013 2016.

Kaustisen kunta / tarkastuslautakunta. Postiosoite: PL 10, 69601 KAUSTINEN. Hankinnan nimi: Hallinnon ja talouden tarkastus 2013 2016. Tarkastuspalvelun ostaja Kaustisen kunta pyytää tarjousta kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta valtuuston toimikautta 2013 2016 vastaavilta vuosilta. Hankinta tehdään julkisista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VIITASAAREN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ VIITASAAREN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VIITASAAREN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ VIITASAAREN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 2017-2018 Viitasaaren kaupungin tarkastuslautakunta pyytää tarjousta kuntalain 122 :n mukaisesta hallinnon

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö kunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Alajärven kaupunki Tarjouspyyntö 1 24.1.2017 Tarjouspyyntö kunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista 1 Hankintayksikön perustiedot 2 Hankintamenettely 3 Hankinnan ennakoitu arvo Alajärven kaupungin

Lisätiedot

Tilintarkastuspalvelut vuosille

Tilintarkastuspalvelut vuosille 1 Tilintarkastuspalvelut vuosille 2013 2016 Hankinnan kohde Pyydämme tarjousta Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta vuosille 2013-2016 tai

Lisätiedot

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUT VUOSILLE Sopimus koskee vuosien tarkastusta.

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUT VUOSILLE Sopimus koskee vuosien tarkastusta. Tarjouspyyntö 1 (6) ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUT VUOSILLE 2017 2020 1 Tilaaja 2 Hankinnan kohde 3 Sopimuskausi Pyydämme tarjousta kuntalain 122 :n mukaisesta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1 (6) LUONNOS TARJOUSPYYNTÖ xx.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1. Hankintayksikkö Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNNAN JA KUNTAKONSERNIIN KUULUVIEN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNNAN JA KUNTAKONSERNIIN KUULUVIEN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Liite Kvalt 7.10.2019 TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNNAN JA KUNTAKONSERNIIN KUULUVIEN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Enontekiön kunta pyytää tarjousta kuntalain 122 :n mukaisesta

Lisätiedot

Sodankyläntie 1 A Kauppakuja 2 A 1 98500 PELKOSENNIEMI 98800 Savukoski

Sodankyläntie 1 A Kauppakuja 2 A 1 98500 PELKOSENNIEMI 98800 Savukoski 1 Pelkosenniemi 26.2.2009 Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Pelkosenniemen ja Savukosken kunnat sekä ko. kuntien perusterveydenhuollon

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Lappajärven kuntakonsernin vuosien hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö Lappajärven kuntakonsernin vuosien hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Lappajärven kunta Hallintotoimi 14.02.2017 Tarjouspyyntö Lappajärven kuntakonsernin vuosien 2017-2020 hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Lappajärven kunta pyytää tarjousta kunnan ja sen tytäryhteisöjen

Lisätiedot

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä.

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä. PALTAMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 22.11.2012 1 PALTAMON KUNNAN LAKISÄÄTEISET TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013 2016 1. TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013-2016 Paltamon kunta pyytää sitovaa kirjallista

Lisätiedot

Tarjouspyyntö koskee valtuuston toimikautta 2013-2016 vastavana aikana Äänekosken kaupungin

Tarjouspyyntö koskee valtuuston toimikautta 2013-2016 vastavana aikana Äänekosken kaupungin 1 (7) TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 2013-2016 Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Äänekosken kaupungin (Y-tunnus 2045520-5) tarkastuslautakunta pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

KAUHAVAN KUNTAKONSERNIN VUOSIEN 2009-2012 TARKASTUSPALVELUT. 1) hankkeiden edellyttämät tilintarkastukset 2) muut mahdolliset erityistehtävät

KAUHAVAN KUNTAKONSERNIN VUOSIEN 2009-2012 TARKASTUSPALVELUT. 1) hankkeiden edellyttämät tilintarkastukset 2) muut mahdolliset erityistehtävät KAUHAVAN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta Kirkkotie 10 62200 KAUHAVA TARJOUSPYYNTÖ 28.01.2009 1 TARJOUSPYYNTÖ KAUHAVAN KUNTAKONSERNIN VUOSIEN 2009-2012 TARKASTUSPALVELUT Kauhavan kaupunki pyytää Kauhavan kaupungille

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE VUO- DEN OPTIO

TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE VUO- DEN OPTIO 1 TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2018-2022+1+1 VUO- DEN OPTIO 1. Hankintayksikkö Ylivieskan kaupungin tarkastuslautakunta

Lisätiedot

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus Tarkastuslautakunta 1.1.2009-30.6.2013 79 22.11.2011 ERITYISTARKASTUSPALVELUN HANKINTA TARLAU 79 Hankinnan kuvaus Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 26.9.2011 antanut tarkastuslautakunnan tehtäväksi vihreiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUKSESTA VUOSINA 2013-2016

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUKSESTA VUOSINA 2013-2016 TARJOUSPYYNTÖ 4.1.2013 1(8) TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUKSESTA VUOSINA 2013-2016 Tarjouspyyntö koskee tilintarkastuksen suorittamista Janakkalan kunnalle kuntalain 9. luvun ( :t

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VIEREMÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ VIEREMÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VIEREMÄN KUNTA Tarkastuslautakunta Myllyjärventie 1 74200 Vieremä 8.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ VIEREMÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 122

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA. 2. Hankinnan kuvaus Urjalan kunnan tarkastuslautakunta pyytää tarjousta:

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA. 2. Hankinnan kuvaus Urjalan kunnan tarkastuslautakunta pyytää tarjousta: TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA 1. Tarkastuspalvelun hankkija Urjalan kunta PL 33 31761 Urjala 2. Hankinnan kuvaus Urjalan kunnan tarkastuslautakunta pyytää tarjousta:

Lisätiedot

Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut

Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut 1/12 ULVILA_TILINTARKASTUS Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut 1. : Ulvilan kaupunki Yhteyspiste: Suomi puh. +358 447017641 : : : kilpailuttaa ja tekee tavaroita ja palveluja koskevia 76 2 momentissa

Lisätiedot

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1 TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1. TARJOUSPYYNNÖN KOHDE JA SISÄLTÖ Tornion kaupunki / kaupunginhallitus pyytää

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PIRKKALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ PIRKKALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (1) 24.1.2017 TARJOUSPYYNTÖ PIRKKALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Pirkkalan kunnan tarkastuslautakunta pyytää tilintarkastusyhteisöiltä tarjousta kuntalain (410/2015)

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/7 Liite nro 4 Yhtymävaltuusto 26.4.2019 218289 / Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen n hallinnon ja talouden tarkastuspalvelu Kokonaistaloudellinen edullisuus, pisteytys

Lisätiedot

8.2.2013 TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA. Osatarjoukset eivät ole mahdollisia.

8.2.2013 TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA. Osatarjoukset eivät ole mahdollisia. TARJOUSPYYNTÖ 1(9) TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalvelun ostaja Pyydämme tarjoustanne Askolan kunnan ja Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan toimintaan liittyvistä valmistelutehtävistä tehdään erillinen sopimus.

Tarkastuslautakunnan toimintaan liittyvistä valmistelutehtävistä tehdään erillinen sopimus. Tarkastuslautakunta 19.6.2018 Liite 1 32 1 (5) Tilintarkastuspalveluja koskeva sopimus / 2017.39.1 Sopimuskausi 01.01.2018-31.12.2021 Optiokaudet 01.01.2022-31.12.2022 01.01.2023-31.12.2023 1. Sopimuksen

Lisätiedot

Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille ja optio yhdelle (1) vuodelle

Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille ja optio yhdelle (1) vuodelle Tarkastuslautakunta 17 16.02.2016 2013-2016 Kaupunginvaltuusto 21 07.03.2016 Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille 2016-2019 ja optio yhdelle (1) vuodelle TARK2013 17 Valmistelija: Tarkastaja

Lisätiedot

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä.

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä. PALTAMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 22.11.2012 1 PALTAMON KUNNAN LAKISÄÄTEISET TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013 2016 1. TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013-2016 Paltamon kunta pyytää sitovaa kirjallista

Lisätiedot

1) hankkeiden edellyttämät tilintarkastukset 2) muut mahdolliset erityistehtävät

1) hankkeiden edellyttämät tilintarkastukset 2) muut mahdolliset erityistehtävät 1 KAUHAVAN KUNTAKONSERNIN VUOSIEN 2017-2018 HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Uuden kuntalain 121 :n mukaan valtuusto asettaa tarkastuslautakunnan hallinnon ja talouden tarkastuksen ja arvioinnin

Lisätiedot

Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Hankintailmoitus on julkaistu Hilma-kanavalla

Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Hankintailmoitus on julkaistu Hilma-kanavalla s"i UUDENKAUPUNGIN Tarjouspyyntö 1(8) 8. 11. 2018 Tilintarkastuspalvelut tilivuosille 2019-2022 Hankinnan kohde Uudenkaupungin kaupunki pyytää tarjoustanne kaupungin hallinnon ja talouden lakisääteisen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista ja tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävistä

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista ja tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävistä Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista ja tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävistä Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tarkastuslautakunta pyytää tarjousta

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 1 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 20.3.2017 Hankinnan kohde Hankintayksikkö Hankinnan tarjouspyyntö koskee Loimaan kaupungin ja Koski Tl:n kunnan henkilökunnan sekä näiden kuntien järjestämisvastuulla

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi Aika Perjantai 5.4.2013 klo 10.00 11.45 Paikka Tarkastuslautakunta Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), 96200 Rovaniemi Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI Orimattilan kaupungin tilikausien 2019-2021 tilintarkastuspalvelut Hankintayksikkö Orimattilan kaupunki Erkontie 9, PL 46, 16301 ORIMATTILA Hankintapäätöksen asiassa tekevä hankintayksikkö Orimattilan

Lisätiedot

Loimaa.. TARJOUS PYYNTÖ 24.2.2015

Loimaa.. TARJOUS PYYNTÖ 24.2.2015 Loimaa.. TARJOUS PYYNTÖ 24.2.2015 TUTKlMUSKÄSlNEET AJALLE 1.5.2015-30.4.2018 Ilmoitettu hilmassa xx.xx.20 15 Loimaan kaupungin keskusvarasto pyytää tarjoustanne tutkimuskäsineistä. Kyseessä on tavarahankinta,

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 12.3.2015 TILINTARKASTUSPALVELUT

Tarjouspyyntö 12.3.2015 TILINTARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 8 TILINTARKASTUSPALVELUT Lapin ammattikorkeakoulu Oy (jäljempänä Lapin AMK Oy) pyytää tilintarkastusyhteisöltänne (jäljempänä toimittaja) tarjousta tilintarkastuspalveluista tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/ dnro

Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/ dnro Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/5 SOPIMUS TILINTARKASTUSPALVELUIDEN TUOTTAMISESTA 1. SOPIMUKSEN SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Hausjärven kunta Keskustie 2 4

Lisätiedot

Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut. Tarjouspyyntö

Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut. Tarjouspyyntö Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista. Kuntien Hankintapalvelut

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TAIMIKONHOITOTÖISTÄ 2013 Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Taimikonhoitotyöt Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.7.2013-31.12.2013.

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Hollolan kunnan tilikausien tilintarkastuspalvelut (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Hollolan kunnan tilikausien tilintarkastuspalvelut (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 199412 / Hollolan kunnan tilikausien 2019-2021 tilintarkastuspalvelut (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille 2018 2021 ja optiona tilivuosille 2022 2023 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/169/02.08.00.02/2018 Kaupunkikonsernin tilintarkastuspalveluiden hankinta vuosille

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA Kh 17.04.2018 Tarjouspyyntö 1. Hankinnan kohde Työterveyshuoltolain (1383/2001, Tthl 4 ) mukaan työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä

Lisätiedot

1 (5) Porvarintie 26 D, PL TEUVA Puh. (06) KATUVALAISINTEN KILPAILUTUS V TARJOUSPYYNNÖN KOHDE

1 (5) Porvarintie 26 D, PL TEUVA Puh. (06) KATUVALAISINTEN KILPAILUTUS V TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Tekninen toimi TARJOUSPYYNTÖ Porvarintie 26 D, PL 25 64701 TEUVA Puh. (06) 2413 4000 29.9.2016 1 (5) KATUVALAISINTEN KILPAILUTUS V. 2016 2017 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Teuvan kunnan tekninen toimi pyytää teiltä

Lisätiedot

KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI klo Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23

KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI klo Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI 13.3.2018 klo 9.15-9.24 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (9) 108 Helsingin kaupungin vuosien 2013-2016 ja optioina vuosien 2017 ja 2018 tilintarkastajan valitseminen HEL 2012-013017 T 02 08 02 00 Päätös päätti tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Konsernihallinto ATK- Palvelukeskus Lea Blomberg 10.6.2008. puh. 040 7020573

Konsernihallinto ATK- Palvelukeskus Lea Blomberg 10.6.2008. puh. 040 7020573 Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ "Tulostimet 2008" Hankintayksikkö Kirkkonummen kunta Atk-palvelukeskus Osoite PL 20 002401 KIRKKONUMMI Yhteyshenkilö Eero Viitanen järjestelmäasiantuntija

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista

Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista 1(5) Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista Nurmijärven kunnan pyytää tarjoustanne toimipisteet yhdistävästä tietoliikenneratkaisusta. Sopimuskausi alkaa 10.10.2014 tai sitten kun sopimus

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Tarjouksen tulee vastata tarjouspyyntöä ja siinä esitettyjä vaatimuksia.

Tarjouksen tulee vastata tarjouspyyntöä ja siinä esitettyjä vaatimuksia. 1 (8) TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 1. Hankinnan ja hankintamenettelyn yleiskuvaus Pyydämme tarjousta n (Y-tunnus 0206289-7) kuntalain 410/2015 14 luvun tarkoittamasta hallinnon

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

Tarkemmat henkilöstö- ja asiakasluvut on esitetty liitteessä 1.

Tarkemmat henkilöstö- ja asiakasluvut on esitetty liitteessä 1. Virtain kaupunki TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT Virtain kaupunki järjestää Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveyspalvelut. Viranomaistoimintaa,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Kotitalouden opetusvälineet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1(7) 24.6.2013 TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT. 1. Hankintamenettely

TARJOUSPYYNTÖ 1(7) 24.6.2013 TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT. 1. Hankintamenettely TARJOUSPYYNTÖ 1(7) TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT 1. Hankintamenettely 2. Palvelun ostajan yleiskuvaus Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä pyytää tarjoustanne henkilökunnan lakisääteisistä työterveyshuollon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SASTAMALAN KAUPUNGIN LÄHTÖ- JA TULOMUUTTAJA- TUTKIMUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ SASTAMALAN KAUPUNGIN LÄHTÖ- JA TULOMUUTTAJA- TUTKIMUKSESTA TARJOUSPYYNTÖ SASTAMALAN KAUPUNGIN LÄHTÖ- JA TULOMUUTTAJA- TUTKIMUKSESTA 1. Hankintayksikön perustiedot Sastamalan kaupunki Konsernihallinto PL 23 (Aarnontie 2 A) 38201 SASTAMALA 2. Hankittava palvelu

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Johtava hammaslääkäri Kirsti Järvinen 4.2.2013

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Johtava hammaslääkäri Kirsti Järvinen 4.2.2013 Tarjouspyyntö 1 (5) Hammashoitotarveaineiden ja käsi-instrumenttien hankinta Pyydämme Teitä tarjoamaan oheisten liitteiden mukaisia hammashoidon tarveaineita sekä käsi-instrumentteja. Tarjouspyyntö koskee

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Lomake 1/2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TILA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu

Lisätiedot

KERAVAN KAUPUNGIN IKKUNALASIKORJAUSTEN JA LASITUSTÖIDEN HANKINTA PUITESOPIMUSJÄRJESTELYNÄ

KERAVAN KAUPUNGIN IKKUNALASIKORJAUSTEN JA LASITUSTÖIDEN HANKINTA PUITESOPIMUSJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ 1 KERAVAN KAUPUNGIN IKKUNALASIKORJAUSTEN JA LASITUSTÖIDEN HANKINTA PUITESOPIMUSJÄRJESTELYNÄ 1. Hankinnan kohde ja sopimuskausi Keravan kaupunki pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja

Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy Viite: 16/2014/MSI Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Pienhankinnat...

Lisätiedot

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl TARJOUSPYYNTÖ 23.11.2009 Arvoisa vastaanottaja RHL-Data Oy pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellystä tuotteesta ja/tai palvelusta tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä yksilöidyllä tavalla. Tarjous

Lisätiedot

SOTKAMON KUNTA 28.01.2013 Hallintopalvelut

SOTKAMON KUNTA 28.01.2013 Hallintopalvelut 1 SOTKAMON KUNTA 28.01.2013 Hallintopalvelut TARJOUSPYYNTÖ SOTKAMON KUNNAN JA SEN OMISTAMIEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTAMISESTA Kansallinen hankinta Sotkamon kunnan lakisääteisten ja

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN DUMPPERIN (TRD) HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä Traktoridumpperista, TRD (dumpperista). Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SÄHKÖINEN PÄIVÄHOITOASIOINTI. Pälkäneen kunnan varhaiskasvatus pyytää tarjoustanne sähköisestä päivähoitoasioinnista,

TARJOUSPYYNTÖ SÄHKÖINEN PÄIVÄHOITOASIOINTI. Pälkäneen kunnan varhaiskasvatus pyytää tarjoustanne sähköisestä päivähoitoasioinnista, 1 TARJOUSPYYNTÖ SÄHKÖINEN PÄIVÄHOITOASIOINTI Hankintayksikkö ja lisätiedot Pälkäneen kunnan varhaiskasvatus pyytää tarjoustanne sähköisestä päivähoitoasioinnista, johon sisältyy päiväkotien, perhepäivähoidon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖMALLI HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA SEURA- KUNNALLE

TARJOUSPYYNTÖMALLI HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA SEURA- KUNNALLE 1 (5) Liite TARJOUSPYYNTÖMALLI HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA SEURA- KUNNALLE Pyydämme tarjoustanne x seurakunnan/ x seurakuntayhtymän hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista kirkkovaltuuston

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 20.2.2019 TARJOUSPYYNTÖ VIRTAIN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPAL- VELUISTA SEKÄ KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖJEN TILINTARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 122 :n mukaisesta

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki. Hankinnan kuvaus: Kouvolan kaupunkikonsernin tilivuosien ja (1+1 vuosioptiot) tilintarkastus.

Kouvolan kaupunki. Hankinnan kuvaus: Kouvolan kaupunkikonsernin tilivuosien ja (1+1 vuosioptiot) tilintarkastus. 22.12.2016 1/19 86704/2016 Kouvolan kaupungin tilintarkastuspalveluiden hankinta 1. : Henna Eloranta Suomi puh. +358 206158220 : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Kouvolan kaupungin tilintarkastuspalveluiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Lapin ammattikorkeakoulu Oy. Liikelahjat. Viite: 11/2014/LLA Petri Ronkainen 17.9.2014 Versio 0.1 Hankintapalvelut.

TARJOUSPYYNTÖ. Lapin ammattikorkeakoulu Oy. Liikelahjat. Viite: 11/2014/LLA Petri Ronkainen 17.9.2014 Versio 0.1 Hankintapalvelut. Viite: 11/2014/LLA Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ Liikelahjat Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 LIIKELAHJAT... 4 1.1 Hankinnan kohde... 4 1.2 Yleiset vaatimukset...

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot