TARJOUSPYYNTÖ VIEREMÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TARJOUSPYYNTÖ VIEREMÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA"

Transkriptio

1 VIEREMÄN KUNTA Tarkastuslautakunta Myllyjärventie Vieremä TARJOUSPYYNTÖ VIEREMÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 122 :n mukaisesta Vieremän kunnan ja sen kokonaan omistamien tytäryhtiöiden hallinnon ja talouden tarkastuksesta valtuuston toimikautta vastaavilta vuosilta ja optiona vuosi Vieremän kunnan tarkastussäännön mukaan tehtävään voidaan valita yksi JHTT tilintarkastaja ja yksi JHTT varatilintarkastaja tai JHTT -yhteisö. Lisäksi tarjous pyydetään muista tarkastuspalveluista, joita ovat 1) tarkastuslautakunnan avustaminen asiantuntijana 2) EU hankkeiden tai muun erityisen tarkastustehtävän tai lisäpäivien hinta Hankinta tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) ja sitä täydentävän asetuksen (614/2007) mukaisesti. Hankinnassa noudatetaan avointa menettelyä. 1. Tarkastuspalvelun ostaja Vieremän kunnan tarkastuslautakunta, Myllyjärventie 1, Vieremä. 2. Tarkastettavan kohteen yleiskuvaus Vieremän kunta on vuonna 1922 perustettu noin 3800 asukkaan kunta, jonka vahvuuksia ovat edistyksellinen maatalousyrittäjyys ja korkean teknologian metalliteollisuus. Vieremän kuntakonserniin kuuluvat kunnan täysin omistamat tytäryhtiöt Kiinteistö Oy Vieremän Hakatalot, Vieremän Lämpö ja Vesi Oy sekä Vieremän Toimitilat Oy. Lisätietoja on luettavissa kunnan kotisivuilla osoitteessa sekä Hilman julkiset hankinnat sivujen hankintailmoituksen liitelinkkeinä olevista asiakirjoista. 3. Tarkastustehtävien laajuus ja sisältö 3.1. Kuntalain mukainen tilintarkastus Kuntalain mukaisen tilintarkastuksen laajuus, josta tarjous pyydetään ja jonka perusteella tarjoukset vertaillaan, on kahdeksan (8) tarkastuspäivää vuodessa. Tarjouksessa tulee ilmetä tarkastuspäivien jako vastuullisen tilintarkastajan ja avustavan tilintarkastajan välillä.

2 Tilintarkastuskertomuksen lisäksi tilintarkastajan edellytetään antavan tarkastuslautakunnalle vuosittain kirjallisia väliraportteja. Kunnan määräämisvallassa olevien tytäryhtiöiden tilintarkastuksen tarkastuspäivien määrä on yksikaksi(1-2) tarkastuspäivä vuodessa yhtiötä kohti. Nämä päivät eivät sisälly kunnan tarkastuspäiviin. Konserniyhtiöiden tarkastuksen hankinnoista päättävät tytäryhtiöt. Mikäli tarjoajan mielestä hyvän tilintarkastustavan mukainen tarkastus edellyttää edellä esitetyistä tarkastuspäivien lukumääristä olennaisesti eri suuruista työpanosta, tulee tarjoajan esittää perustelut poikkeavaan työarvioon Tarkastuslautakunnan avustaminen Tarkastuslautakunta pitää noin kuusi kokousta vuodessa (n. 24 tuntia). Tilintarkastaja on tarvittaessa ja erikseen sovittaessa läsnä tarkastuspäivien yhteydessä tarkastuslautakunnan kokouksissa lautakunnan arviointityön tukemiseksi sekä avustaa lautakuntaa arviointikertomuksen laadinnassa. Lautakunnan kokousten valmistelun, täytäntöönpanon ja sihteerin tehtävät hoitaa kunnan organisaatiosta nimetty sihteeri Erityistehtävien tai -hankkeiden tarkastus EU-hankkeen tai muun erityisen tarkastustehtävän ja lisäpäivien laajuus sovitaan tarvittaessa. Vastuunalaisen tilintarkastajan suorittamaa tarkastusta edellytetään olevan yllä olevissa kohdissa vähintään 60 %. JHTT tai JHT -tarkastajan käytettävissä olevat palvelut tarkastettavassa kohteessa JHTT tai JHT -tarkastajalla on käytettävissä: - työhuone - liityntämahdollisuus kunnan tietoverkkoon - kopiointipalvelut 4. Tilintarkastajan soveltuvuusvaatimukset JHTT tai JHT-pätevyyden lisäksi tilintarkastusyhteisöltä ja tilintarkastajalta edellytetään seuraavia erityisiä soveltuvuusvaatimuksia: - tilintarkastusyhteisöllä tulee olla laadunvarmistusjärjestelmä, joka on dokumentoitu laatukäsikirjassa, prosessikuvauksessa tai muussa laatuasiakirjassa - tilintarkastajalla tai tilintarkastusyhteisöllä on tarkastuskokemusta ja/tai muulla tavoin hankittua pätevöitymistä EU-hankkeiden tai muiden erityisosaamista vaativien tehtävien tarkastuksessa. -tilintarkastajalla tulee olla vähintään kymmenen (10) vuoden JHTT- tai JHT sekä KHT-pätevyys. 5. Tarjousten valintaperuste ja arviointikriteerit Tarjouksista hyväksytään kokonaistaloudellisesti edullisin.

3 Kokonaistaloudellista edullisuutta arvioidaan seuraavin perustein (arviointikriteerit) ja prosentuaalisin painoarvoin: 1) kunnan tilintarkastuksen kokonaishinta sopimuskaudelle, EU hankkeiden tai muun erityisen tarkastustehtävän tai lisäpäivien hinta, tarkastuslautakunnan avustamisen hinta sekä tytäryhtiöiden tarkastuspäivän hinta (40 %) 2) tilintarkastajan ja/tai tilintarkastusyhteisön kokemus kuntien ja niiden tytäryhtiöiden tarkastuksesta (30 %) 3) vastuullisen JHTT tai JHT -tarkastajan työn osuus lakisääteisestä tarkastuksesta (20 %) 4) tilintarkastuksen toteutustapa; kuvaus tarkastusprosessista (10 %) 6. Päätöksestä tiedottaminen ja sopimuksen tekeminen Hankintapäätös lähetetään tiedoksi kaikille tarjoajille. Hankintasopimus ei synny hankintapäätöksen tiedoksiannolla vaan edellyttää erillistä kirjallista sopimusta. 7. Sopimuskausi ja sopimuksen voimassaolo Sopimus ilman eri irtisanomista koskee valtuuston toimikautta vastaavien vuosien tarkastusta ja optiona vuosi Hintojen tarkistaminen sekä laskutus- ja maksuehdot 9. Alihankinta Lakisääteisen tilintarkastuksen ja muiden tarkastuspalvelujen hinnat määräytyvät hyväksytyn tarjouksen mukaisesti. Tarkastuspäivien ja -tuntien yksikköhintojen on oltava kiinteät ensimmäisen vuoden aikana. Toimittajalla on sen jälkeen oikeus esittää hinnan tarkistusta neuvoteltuaan siitä tilaajan kanssa. Toimittajan on osoitettava hintojen korotusperusteet ja niiden vaikutus kokonaishintaan. Hintaa voidaan korottaa vain, jos muutos kustannuskehityksessä on olennainen. Mahdolliset hinnan tarkistukset tulevat voimaan tilaajan hyväksymisellä. Laskutus tapahtuu tehdyn työn perusteella. Maksuehto on 14 vrk netto ja viivästyskorko korkolain mukaan. Tarjoajalla ei ole oikeutta suorittaa tarkastuspalveluita alihankintana.

4 10. Muut sopimusehdot Osapuolten sitoutuminen Osapuolet sitoutuvat siihen, että sopimuskauden aikana tapahtuvista toiminnan oleellisista muutoksista (esim. olennaisten organisaatio- ym. muutosten johdosta) ilmoitetaan sopijaosapuolille. Sopimuksen erimielisyydet Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet käsitellään Iisalmen käräjäoikeudessa. Sopimuksen irtisanominen ja purkaminen Ylivoimainen este Osapuolilla on oikeus irtisanoa sopimus kuntalain (410/2015) 122 :n perusteella. Tilaajalla on oikeus irtisanoa sopimus seuraavin perustein: Tilaajalla on oikeus irtisanoa sopimus päättymään välittömästi, jos tilaaja osoittaa, ettei olisi tehnyt sopimusta palveluntuottajan kanssa, jos tilaaja olisi ollut hankintapäätöstä tehdessään tietoinen palveluntuottajaa koskevista todellisista olosuhteista. Näillä olosuhteilla tarkoitetaan hankintalain (348/2007) 53 :ssä ja 54 :ssä lueteltuja poissulkemisperusteita. Tällöin palveluntuottajalla on oikeus saada täysimääräinen maksu sopimuksen päättymishetkeen mennessä tuotetuista palveluista, mutta ei oikeutta muuhun korvaukseen sopimuksen päättymisen johdosta. Tilaajalla on oikeus irtisanoa sopimus päättymään välittömästi, jos palveluntuottajan taloudellisten tai muiden olosuhteiden havaitaan muuttuneen olennaisesti niin, ettei voida olettaa palveluntuottajan täyttävän sopimuksen mukaisia velvollisuuksiaan eikä luotettavaa selvitystä velvoitteiden täyttämisestä anneta. Ennen irtisanomista tilaajan on huomautettava asiasta palveluntuottajalle ja varattava tälle mahdollisuus selvityksen antamiseen kohtuullisessa ajassa. Vapauttamisperusteeksi (force majeure) katsotaan sellainen sopimuksen täyttämisen estävä ja sopimuksen syntymisen jälkeen sattunut epätavallinen ja asiaan vaikuttava tapahtuma, jota sopijapuolten ei ole ollut syytä ottaa huomioon sopimusta tehtäessä ja joka on sopijapuolista riippumaton, eikä sen estävää vaikutusta voida poistaa ilman kohtuuttomia lisäkustannuksia tai kohtuutonta ajanhukkaa. Tällainen tapahtuma voi olla sota, kapina, sisäinen levottomuus, viranomaisen suorittama pakko-otto tai takavarikko julkiseen tarpeeseen, tuonti- tai vientikielto, luonnonmullistus, yleisen liikenteen tai energiajakelun keskeytys, työselkkaus tai tulipalo tai muu vaikutuksiltaan yhtä merkittävä ja epätavallinen sopijapuolista riippumaton syy. Alihankkijan viivästys katsotaan vapauttamisperusteeksi vain siinä tapauksessa, että alihankkijan viivästys johtuu kohdassa edellä tarkoitetusta esteestä eikä alihankintaa voida ilman kohtuutonta ajanhukkaa tai kustannuksia suorittaa muualta. Jos sopimusvelvoitteen toteuttaminen viivästyy ylivoimaisesta esteestä, sopimusvelvoitteen täyttämisen aikaa jatketaan niin paljon kuin kaikki tapaukseen vaikuttavat olosuhteet huomioon ottaen on pidettävä kohtuullisena.

5 Sopijapuolten on viipymättä ilmoitettava ylivoimaisesta esteestä toiselle sopijapuolelle samoin kuin esteen lakkaamisesta, jonka jälkeen sopijapuolten on viimeistään sovittava sen vaikutuksesta toimitukseen. Kumpikin sopijapuoli saa purkaa sopimuksen kokonaan tai osittain, jos sopimuksen täyttäminen ylivoimaisen esteen jatkumisen johdosta viivästyy yli neljä (4) kuukautta. Sopimuksen siirtäminen ja muuttaminen Palveluntuottajalla ei ole oikeutta ilman tilaajan suostumusta osaksikaan siirtää sopimusta kolmannelle. Tilaajalla on oikeus siirtää sopimus sellaiselle kolmannelle osapuolelle, jolle tilaajan tehtävät siirtyvät kokonaan tai osittain. Sopimusmuutokset on tehtävä kirjallisesti. Kirjallisiksi sopimusmuutoksiksi katsotaan myös sähköisessä muodossa tehdyt muutokset. Palvelua koskevista muutoksista ja niiden vaikutuksista palvelun suorittamisajankohtaan tai hintaan on sovittava kirjallisesti ennen toimenpiteisiin ryhtymistä. Sopimuksen yhteyshenkilöillä ei ole oikeutta muuttaa sopimusta. 11. Tarjouksen sisältöä ja esittämistä koskevat vaatimukset Tarjous on annettava tarjouspyynnön kohdan 3 mukaisista tarkastuspalveluista ja pyynnössä esitetyssä laajuudessa. Hinnat on ilmoitettava arvonlisäverottomina. Tarjouksesta tulee käydä ilmi seuraavat tiedot: Lakisääteiseen tarkastukseen liittyvät tiedot - valtuuston toimikautta vastaavien vuosien tarkastuksen kokonaishinta sisältäen matkaja muut kustannukset - laskutuksessa sovellettava tarkastuspäivän hinta sisältäen matka- ja muut kustannukset, joihin tarjottu kokonaishinta perustuu - EU-hankkeiden tai muun erityisen tarkastustehtävän tai lisätarkastuspäivän hinta sisältäen matka- ja muut kustannukset - tiedot vastuullisen tilintarkastajan auktorisoinnista sekä muusta tehtävään liittyvästä pätevyydestä ja työkokemuksesta - tiedot avustavina tarkastajina toimivien tarkastajien auktorisoinnista sekä muusta tehtävään liittyvästä pätevyydestä ja työkokemuksesta - selvitys tilintarkastajan tai tilintarkastusyhteisön tarkastuskokemuksesta ja/tai muulla tavoin hankitusta pätevöitymisestä EU-hankkeiden tai muiden erityisosaamista vaativien tehtävien tarkastuksessa - JHTT tai JHT -auktorisoitujen tilintarkastajien työn osuus laskutettavasta työajasta - vastuullisen JHTT tai JHT -tarkastajan työn osuus lakisääteisestä tarkastuksesta - selvitys tilintarkastusyhteisön laadunvarmistuksen järjestämisestä ja siihen liittyvän ohjeistuksen dokumentoinnista - vastuullisen JHTT tai JHT -tarkastajan osallistuminen PRH:n valvomaan laadunvarmistukseen. - tarkastuspalvelun toteutustapa

6 Muut tiedot - tytäryhtiöiden tilintarkastuksen kokonaishinta sisältäen matka- ja muut kustannukset Tarkastuslautakunnan avustamiseen liittyvät tiedot Tarjouksen voimassaolo Tarjouksen liitteet: Vakuutukset Vahingonkorvaus Salassapito - avustavien tehtävien tuntihinta sisältäen matka- ja muut kustannukset Tarjouksen tulee olla voimassa asti. - JHTT tai JHT -pätevyyden omaavien tarkastajien osuus JHTT -yhteisön koko tarkastushenkilöstön määrästä - kuvaus siitä, minkälaista erityisosaamista yhteisöllä tilintarkastuksessa on käytettävissään - ulkoisen tarkastuksen prosessikuvaus kuvaus tilintarkastusjärjestelmästä - JHTT -yhteisön tilinpäätös edelliseltä toimikaudelta - referenssit Palveluntuottajan on hankittava toimintaansa varten vastuuvakuutus, jonka tulee olla riittävä suhteessa Palvelun tuottamiseen liittyviin riskeihin ja Palvelusta maksettavaan korvaukseen. Vastuuvakuutuksen tulee olla voimassa koko sopimuskauden ajan. Tilaajalla ja palveluntuottajalla on oikeus saada vahingonkorvausta toisen sopijapuolen sopimusrikkomuksesta aiheutuneesta välittömästä vahingosta. Tilaajalla on oikeus saada vahingonkorvausta viivästyksestä tai muusta palveluntuottajan sopimusrikkomuksesta aiheutuneesta vahingosta siltä osin kuin vahingon määrä ylittää tilaajalle maksettavan viivästyssakon ja muun sopijapuolten erikseen sopiman sopimussakon. Sopijapuolella on lisäksi oikeus korvaukseen välillisestä vahingosta, jos toinen sopijapuoli on aiheuttanut vahingon tahallisesti tai törkeällä tuottamuksella, rikkonut salassapitovelvoitteita tai loukannut immateriaalioikeuksia. Palveluntuottaja sekä tilintarkastuksen suorittavat henkilöt noudattavat lain julkishallinnon ja -talouden tilintarkastajista 1142/ :n mukaisia salassapitomääräyksiä. Lisäksi: Sopijapuolet huolehtivat kumpikin omalta osaltaan, että palvelua tuotettaessa noudatetaan salassapidosta, vaitiolovelvollisuudesta, tietosuojasta ja salassa pidettävien tietojen luovuttamisesta annettuja voimassa olevia säädöksiä. Lisäksi palveluntuottajan tulee noudattaa asiakirjojen ja tietojen käsittelyssä ja arkistoinnissa tilaajan antamia ohjeita.

7 12. Tarjousten jättäminen 13. Lisätiedot 14. Tarjouspyynnön liitteet Jos palveluntuottaja tuottaa tilaajalle kuuluvia lakisääteisiä tai muita niihin rinnastettavia tehtäviä, on palvelutuotannossa noudatettava salassapidosta annettuja julkista hallintoa koskevia voimassa olevia säädöksiä kuten lakia viranomaisten toiminnan julkisuudesta. Salassapitoa koskevia määräyksiä noudatetaan sopimuskauden päätyttyäkin. Tarjoukset pyydetään toimittamaan kirjallisina tarkastuslautakunnalle mennessä suljettuna kirjeenä osoitteella Vieremän kunta, Tarkastuslautakunta, Myllyjärventie 1, Vieremä. Kuoren päälle merkintä Tilintarkastustarjous. Lisätietoja JHTT tai JHT -tarkastuspalvelujen hankinnasta antaa tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Heikki Ryhänen, sähköposti Katso / Vieremän kunnan ja sen tytäryhtiöiden hallinnon ja talouden tarkastus Tilinpäätös 2015 ja talousarvio 2016 lähetetään tarjoajalle pyynnöstä postitse.

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Asia: TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille 2017 2021 ja optiosta tilikaudelle

Lisätiedot

Hallinto- ja tukipalvelut / a-mr TARJOUSPYYNTÖ. JHTT -yhteisöt TARJOUSPYYNTÖ KAAVIN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

Hallinto- ja tukipalvelut / a-mr TARJOUSPYYNTÖ. JHTT -yhteisöt TARJOUSPYYNTÖ KAAVIN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Hallinto- ja tukipalvelut / a-mr 8.12..2016 TARJOUSPYYNTÖ JHTT -yhteisöt TARJOUSPYYNTÖ KAAVIN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14 :n mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Lomake 1/2007 TARJOUSPYYNTÖ 1 5.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä pyytää tarjousta kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista sekä tytäryhteisöjen tilintarkastuksesta

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista sekä tytäryhteisöjen tilintarkastuksesta 1 (5) Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista sekä tytäryhteisöjen tilintarkastuksesta Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja talouden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta.

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. Tarjouspyyntö 1 (5) Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. vuosina 2013-2016 1. Tarkastuspalvelujen ostaja Tarjous pyydetään

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta

Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta Tarjouspyyntö 1(5) Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta Pyydämme tarjousta kuntalain 72 :n mukaisesta kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kunnan tytäryhteisöjen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI 8.3.2018 TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 122 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ

ILMAJOEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1 ILMAJOEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 15.2.2017 TARJOUSPYYNTÖ ILMAJOEN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSINA 2017 2020 Tarkastuspalvelulla tarkoitetaan tässä tarjouspyynnössä kuntalain 122

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ MYRSKYLÄN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ MYRSKYLÄN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ MYRSKYLÄN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille 2017 2021. Tarjouspyyntö sisältää

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TERVOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 19.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista OULAISTEN KAUPUNKI Hallintokeskus Kirje 14.1.2013 JHTT - yhteisöt Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1 KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalveluiden ostaja 2. Tarkastettavan kohteen yleiskuvaus 3. Tarkastustehtävien laajuus ja sisältö Tarjous pyydetään kuntalain

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT

PÖYTYÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT PÖYTYÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Tarjous pyydetään kuntalain 122 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta vuosiksi 2017 2020. Lisäksi optiot yhden

Lisätiedot

1. Tarjouskilpailun järjestäjä ja tarkastuspalvelun ostaja

1. Tarjouskilpailun järjestäjä ja tarkastuspalvelun ostaja TARJOUSPYYNTÖ 14.1.2019 AKAAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT SEKÄ KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISET TILINTARKASTUSPALVELUT Tarjous pyydetään Akaan kaupungin kuntalain 122 :n mukaisesta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalveluiden ostaja, hankintayksikkö Tarjous pyydetään kuntalain (410/2015) 122 :n mukaisesta hallinnon ja talouden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Lappajärven kuntakonsernin vuosien hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö Lappajärven kuntakonsernin vuosien hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Lappajärven kunta Hallintotoimi 14.02.2017 Tarjouspyyntö Lappajärven kuntakonsernin vuosien 2017-2020 hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Lappajärven kunta pyytää tarjousta kunnan ja sen tytäryhteisöjen

Lisätiedot

Sodankyläntie 1 A Kauppakuja 2 A 1 98500 PELKOSENNIEMI 98800 Savukoski

Sodankyläntie 1 A Kauppakuja 2 A 1 98500 PELKOSENNIEMI 98800 Savukoski 1 Pelkosenniemi 26.2.2009 Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Pelkosenniemen ja Savukosken kunnat sekä ko. kuntien perusterveydenhuollon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ 1(7) TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalvelun ostaja 2. Tarkastettavan kohteen yleiskuvaus Pyydämme tarjoustanne Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän kuntalain

Lisätiedot

Kaustisen kunta / tarkastuslautakunta. Postiosoite: PL 10, 69601 KAUSTINEN. Hankinnan nimi: Hallinnon ja talouden tarkastus 2013 2016.

Kaustisen kunta / tarkastuslautakunta. Postiosoite: PL 10, 69601 KAUSTINEN. Hankinnan nimi: Hallinnon ja talouden tarkastus 2013 2016. Tarkastuspalvelun ostaja Kaustisen kunta pyytää tarjousta kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta valtuuston toimikautta 2013 2016 vastaavilta vuosilta. Hankinta tehdään julkisista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ULVILAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKAS- TUSPALVELUISTA SEKÄ TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISISTÄ TILINTARKAS- TUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ ULVILAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKAS- TUSPALVELUISTA SEKÄ TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISISTÄ TILINTARKAS- TUSPALVELUISTA 1 (8) 19.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ ULVILAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKAS- TUSPALVELUISTA SEKÄ TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISISTÄ TILINTARKAS- TUSPALVELUISTA Pyydämme tarjoustanne tilivuosille 2013 2016

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUKSESTA VUOSINA 2013-2016

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUKSESTA VUOSINA 2013-2016 TARJOUSPYYNTÖ 4.1.2013 1(8) TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUKSESTA VUOSINA 2013-2016 Tarjouspyyntö koskee tilintarkastuksen suorittamista Janakkalan kunnalle kuntalain 9. luvun ( :t

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VIITASAAREN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ VIITASAAREN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VIITASAAREN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ VIITASAAREN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 2017-2018 Viitasaaren kaupungin tarkastuslautakunta pyytää tarjousta kuntalain 122 :n mukaisesta hallinnon

Lisätiedot

Kemin kaupunki / Tarkastuslautakunta: Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut

Kemin kaupunki / Tarkastuslautakunta: Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut 1 KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 13.12.2017 Kemin kaupunki / : Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut Kemin kaupungin tarkastuslautakunta kilpailuttaa tällä tarjouspyynnöllä Kemin kaupungin ja kaupunkikonsernin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1 (6) LUONNOS TARJOUSPYYNTÖ xx.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1. Hankintayksikkö Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

Tilaaja: Sipoon kunta, tarkastuslautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus Osoite Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Tilaaja: Sipoon kunta, tarkastuslautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus Osoite Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: LIITE 5 SOPIMUSLUONNOS SOPIMUS HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Sipoon kunta, tarkastuslautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus Osoite Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

Tilintarkastuspalvelut vuosille

Tilintarkastuspalvelut vuosille 1 Tilintarkastuspalvelut vuosille 2013 2016 Hankinnan kohde Pyydämme tarjousta Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta vuosille 2013-2016 tai

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNNAN JA KUNTAKONSERNIIN KUULUVIEN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNNAN JA KUNTAKONSERNIIN KUULUVIEN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Liite Kvalt 7.10.2019 TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNNAN JA KUNTAKONSERNIIN KUULUVIEN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Enontekiön kunta pyytää tarjousta kuntalain 122 :n mukaisesta

Lisätiedot

Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut

Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut 1/12 ULVILA_TILINTARKASTUS Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut 1. : Ulvilan kaupunki Yhteyspiste: Suomi puh. +358 447017641 : : : kilpailuttaa ja tekee tavaroita ja palveluja koskevia 76 2 momentissa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE VUO- DEN OPTIO

TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE VUO- DEN OPTIO 1 TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2018-2022+1+1 VUO- DEN OPTIO 1. Hankintayksikkö Ylivieskan kaupungin tarkastuslautakunta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö koskee valtuuston toimikautta 2013-2016 vastavana aikana Äänekosken kaupungin

Tarjouspyyntö koskee valtuuston toimikautta 2013-2016 vastavana aikana Äänekosken kaupungin 1 (7) TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 2013-2016 Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Äänekosken kaupungin (Y-tunnus 2045520-5) tarkastuslautakunta pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

8.2.2013 TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA. Osatarjoukset eivät ole mahdollisia.

8.2.2013 TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA. Osatarjoukset eivät ole mahdollisia. TARJOUSPYYNTÖ 1(9) TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalvelun ostaja Pyydämme tarjoustanne Askolan kunnan ja Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan toimintaan liittyvistä valmistelutehtävistä tehdään erillinen sopimus.

Tarkastuslautakunnan toimintaan liittyvistä valmistelutehtävistä tehdään erillinen sopimus. Tarkastuslautakunta 19.6.2018 Liite 1 32 1 (5) Tilintarkastuspalveluja koskeva sopimus / 2017.39.1 Sopimuskausi 01.01.2018-31.12.2021 Optiokaudet 01.01.2022-31.12.2022 01.01.2023-31.12.2023 1. Sopimuksen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö kunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Alajärven kaupunki Tarjouspyyntö 1 24.1.2017 Tarjouspyyntö kunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista 1 Hankintayksikön perustiedot 2 Hankintamenettely 3 Hankinnan ennakoitu arvo Alajärven kaupungin

Lisätiedot

KAUHAVAN KUNTAKONSERNIN VUOSIEN 2009-2012 TARKASTUSPALVELUT. 1) hankkeiden edellyttämät tilintarkastukset 2) muut mahdolliset erityistehtävät

KAUHAVAN KUNTAKONSERNIN VUOSIEN 2009-2012 TARKASTUSPALVELUT. 1) hankkeiden edellyttämät tilintarkastukset 2) muut mahdolliset erityistehtävät KAUHAVAN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta Kirkkotie 10 62200 KAUHAVA TARJOUSPYYNTÖ 28.01.2009 1 TARJOUSPYYNTÖ KAUHAVAN KUNTAKONSERNIN VUOSIEN 2009-2012 TARKASTUSPALVELUT Kauhavan kaupunki pyytää Kauhavan kaupungille

Lisätiedot

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä.

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä. PALTAMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 22.11.2012 1 PALTAMON KUNNAN LAKISÄÄTEISET TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013 2016 1. TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013-2016 Paltamon kunta pyytää sitovaa kirjallista

Lisätiedot

Tämä Sopimus koskee tämän sopimuksen ja sopimusasiakirjojen 2-6 mukaista tilintarkastuspalvelua

Tämä Sopimus koskee tämän sopimuksen ja sopimusasiakirjojen 2-6 mukaista tilintarkastuspalvelua 1 Liite 1 Sopimus Sopijapuolet Tilaaja: Kirkkonummen kunta/ kunnanvaltuusto Toimittaja: Tässä sopimuksessa termillä tilaaja tarkoitetaan Kirkkonummen kuntaa ja termillä toimittaja xx:tä. Termillä sopimusosapuoli

Lisätiedot

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUT VUOSILLE Sopimus koskee vuosien tarkastusta.

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUT VUOSILLE Sopimus koskee vuosien tarkastusta. Tarjouspyyntö 1 (6) ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUT VUOSILLE 2017 2020 1 Tilaaja 2 Hankinnan kohde 3 Sopimuskausi Pyydämme tarjousta kuntalain 122 :n mukaisesta

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/7 Liite nro 4 Yhtymävaltuusto 26.4.2019 218289 / Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen n hallinnon ja talouden tarkastuspalvelu Kokonaistaloudellinen edullisuus, pisteytys

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA. 2. Hankinnan kuvaus Urjalan kunnan tarkastuslautakunta pyytää tarjousta:

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA. 2. Hankinnan kuvaus Urjalan kunnan tarkastuslautakunta pyytää tarjousta: TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA 1. Tarkastuspalvelun hankkija Urjalan kunta PL 33 31761 Urjala 2. Hankinnan kuvaus Urjalan kunnan tarkastuslautakunta pyytää tarjousta:

Lisätiedot

LIITE 3. Tämän sopimuskokonaisuuden muodostavia asiakirjoja ovat. 4) Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot palveluhankinnoissa (JYSE2009PALVELUT)

LIITE 3. Tämän sopimuskokonaisuuden muodostavia asiakirjoja ovat. 4) Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot palveluhankinnoissa (JYSE2009PALVELUT) Sopimusluonnos LIITE 3 Jäljempänä mainittavat sopijaosapuolet ovat sopineet seuraavaa Sopijaosapuolet Tilaaja: Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut Yhteystiedot: PL 20, 02401 KIRKKONUMMI Ostajan edustaja:

Lisätiedot

4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan soveltuvuuden arvioimiseksi pyydämme seuraavat todistukset ja selvitykset.

4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan soveltuvuuden arvioimiseksi pyydämme seuraavat todistukset ja selvitykset. HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT LIITE 3 1 Tarjoaja: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Osoite: Puhelin: Sähköposti: Sähköpostiosoite hankintapäätöksen tiedoksiantoa varten: 4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/ dnro

Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/ dnro Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/5 SOPIMUS TILINTARKASTUSPALVELUIDEN TUOTTAMISESTA 1. SOPIMUKSEN SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Hausjärven kunta Keskustie 2 4

Lisätiedot

Sopimuksen kohteena on Casino Tampereen sisustusarkkitehtisuunnittelupalvelut.

Sopimuksen kohteena on Casino Tampereen sisustusarkkitehtisuunnittelupalvelut. SISUSTUSARKKITEHTIPALVELUITA KOSKEVA SOPIMUS 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Veikkaus Oy Y-tunnus: Osoite: Toimittaja: XXX Y-tunnus: Osoite: Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet 2. SOPIMUKSEN KOHDE

Lisätiedot

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus Tarkastuslautakunta 1.1.2009-30.6.2013 79 22.11.2011 ERITYISTARKASTUSPALVELUN HANKINTA TARLAU 79 Hankinnan kuvaus Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 26.9.2011 antanut tarkastuslautakunnan tehtäväksi vihreiden

Lisätiedot

Tarjouksen tulee vastata tarjouspyyntöä ja siinä esitettyjä vaatimuksia.

Tarjouksen tulee vastata tarjouspyyntöä ja siinä esitettyjä vaatimuksia. 1 (8) TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 1. Hankinnan ja hankintamenettelyn yleiskuvaus Pyydämme tarjousta n (Y-tunnus 0206289-7) kuntalain 410/2015 14 luvun tarkoittamasta hallinnon

Lisätiedot

SOPIMUS TILINTARKASTUSPALVELUIDEN TUOTTAMISESTA

SOPIMUS TILINTARKASTUSPALVELUIDEN TUOTTAMISESTA SOPIMUS TILINTARKASTUSPALVELUIDEN TUOTTAMISESTA 1. Sopimuksen osapuolet Toimeksiantaja: Kuhmon kaupunki (Y-tunnus:0 186204-0) PL 15, 88901 Kuhmo Toimeksisaaja: KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy (Y-tunnus:

Lisätiedot

Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Hankintailmoitus on julkaistu Hilma-kanavalla

Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Hankintailmoitus on julkaistu Hilma-kanavalla s"i UUDENKAUPUNGIN Tarjouspyyntö 1(8) 8. 11. 2018 Tilintarkastuspalvelut tilivuosille 2019-2022 Hankinnan kohde Uudenkaupungin kaupunki pyytää tarjoustanne kaupungin hallinnon ja talouden lakisääteisen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

Sivu 1 / 5. Pyhännän kunta. Liite 3 Sopimusmalli (Kalusteet) TOIMITUSSOPIMUS PYHÄNNÄN ESIKOULU-PÄIVÄKODIN KALUSTEISTA. 1. Osapuolet ja yhdyshenkilöt

Sivu 1 / 5. Pyhännän kunta. Liite 3 Sopimusmalli (Kalusteet) TOIMITUSSOPIMUS PYHÄNNÄN ESIKOULU-PÄIVÄKODIN KALUSTEISTA. 1. Osapuolet ja yhdyshenkilöt Sivu 1 / 5 Liite 3 Sopimusmalli (Kalusteet) TOIMITUSSOPIMUS PYHÄNNÄN ESIKOULU-PÄIVÄKODIN KALUSTEISTA 1. Osapuolet ja yhdyshenkilöt Tilaaja: Pyhännän kunta Y-tunnus: Osoite: Koulutie 8 A, 92930 Pyhäntä

Lisätiedot

SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA

SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA Liite 3 Sopimusmalli SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Juupajoen kunta (jäljempänä myös Tilaaja ) Y-tunnus: Osoite: Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä.

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä. PALTAMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 22.11.2012 1 PALTAMON KUNNAN LAKISÄÄTEISET TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013 2016 1. TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013-2016 Paltamon kunta pyytää sitovaa kirjallista

Lisätiedot

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Palvelusopimus SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Hoitokatu 6 A, PL 23, 38200 Sastamala, www.servi.fi etunimi.sukunimi@servi.fi, Y-tunnus: 2414170-5 Sisällys 1. Sopijapuolet... 3 2. Määritelmät...

Lisätiedot

1) hankkeiden edellyttämät tilintarkastukset 2) muut mahdolliset erityistehtävät

1) hankkeiden edellyttämät tilintarkastukset 2) muut mahdolliset erityistehtävät 1 KAUHAVAN KUNTAKONSERNIN VUOSIEN 2017-2018 HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Uuden kuntalain 121 :n mukaan valtuusto asettaa tarkastuslautakunnan hallinnon ja talouden tarkastuksen ja arvioinnin

Lisätiedot

HSYTarkltk 29.4.2013 LUONNOS Liite 4

HSYTarkltk 29.4.2013 LUONNOS Liite 4 1 (7) HSYTarkltk 29.4.2013 LUONNOS Liite 4 SOPIMUS HELSINGIN SEUDUN YMPÄRISTÖPALVELUT -KUNTAYHTYMÄN TILIKAUSIEN 2013 2016 JA OPTIONA TILIKAUSIEN 2017 JA 2018 TILINTARKASTUSPALVELUJEN SUORITTAMISESTA 1

Lisätiedot

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä 1 SOPIMUSLUONNOS, AULAPALVELUT 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Ympäristökeskus PL 500, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Käyntiosoite: Viikinkaari 2 a, 00790 Helsinki Y-tunnus: 0201256-6

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 20.2.2019 TARJOUSPYYNTÖ VIRTAIN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPAL- VELUISTA SEKÄ KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖJEN TILINTARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 122 :n mukaisesta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1(7) 24.6.2013 TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT. 1. Hankintamenettely

TARJOUSPYYNTÖ 1(7) 24.6.2013 TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT. 1. Hankintamenettely TARJOUSPYYNTÖ 1(7) TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT 1. Hankintamenettely 2. Palvelun ostajan yleiskuvaus Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä pyytää tarjoustanne henkilökunnan lakisääteisistä työterveyshuollon

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista ja tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävistä

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista ja tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävistä Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista ja tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävistä Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tarkastuslautakunta pyytää tarjousta

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT 1.1 Tilaaja Nurmijärven kunta (jäljempänä Tilaaja) < osoite > < Y-tunnus > 1.2 Toimittaja

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI Orimattilan kaupungin tilikausien 2019-2021 tilintarkastuspalvelut Hankintayksikkö Orimattilan kaupunki Erkontie 9, PL 46, 16301 ORIMATTILA Hankintapäätöksen asiassa tekevä hankintayksikkö Orimattilan

Lisätiedot

Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille ja optio yhdelle (1) vuodelle

Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille ja optio yhdelle (1) vuodelle Tarkastuslautakunta 17 16.02.2016 2013-2016 Kaupunginvaltuusto 21 07.03.2016 Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille 2016-2019 ja optio yhdelle (1) vuodelle TARK2013 17 Valmistelija: Tarkastaja

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA

TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA Liite 5 Sopimusmalli (Kalusteet) TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Kemin kaupunki Osoite: Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PIRKKALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ PIRKKALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (1) 24.1.2017 TARJOUSPYYNTÖ PIRKKALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Pirkkalan kunnan tarkastuslautakunta pyytää tilintarkastusyhteisöiltä tarjousta kuntalain (410/2015)

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖMALLI HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA SEURA- KUNNALLE

TARJOUSPYYNTÖMALLI HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA SEURA- KUNNALLE 1 (5) Liite TARJOUSPYYNTÖMALLI HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA SEURA- KUNNALLE Pyydämme tarjoustanne x seurakunnan/ x seurakuntayhtymän hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista kirkkovaltuuston

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus 1 ( 6) SOPIMUSLUONNOS Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 27.11.2008 1

KIRKKONUMMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 27.11.2008 1 Tarkastuslautakunta 27.11.2008 1 TARJOUSPYYNTÖ JULKISEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA SEKÄ TÄHÄN LIITTYVISTÄ LISÄPALVELUISTA Kirkkonummen kunnan tarkastuslautakunta, joka on tässä tarjouspyynnössä

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJEN TUOTANTOA KOSKEVA YHTEISTOIMINTASOPIMUS

SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJEN TUOTANTOA KOSKEVA YHTEISTOIMINTASOPIMUS LUONNOS 141117 1 SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJEN TUOTANTOA KOSKEVA YHTEISTOIMINTASOPIMUS 1 Johdanto 1.1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki Y-tunnus: 0201256-6 Osoite: PL 1, 00099 HELSINGIN

Lisätiedot

Ruokapalvelusopimus. Turun kaupunki 1 (8) Turun Kiinteistöpalveluliikelaitos. Sisällys

Ruokapalvelusopimus. Turun kaupunki 1 (8) Turun Kiinteistöpalveluliikelaitos. Sisällys 1 (8) Ruokapalvelusopimus Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 kausi... 3 4 Asiakirjojen noudattamisjärjestys... 3 5 Hinnat ja hintojen tarkistus... 3 6 Laskutus-

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

SOPIMUS KOTIHOITOPALVELUIDEN HANKINNASTA TAMMIKARTANON ASUKKAILLE

SOPIMUS KOTIHOITOPALVELUIDEN HANKINNASTA TAMMIKARTANON ASUKKAILLE SOPIMUS KOTIHOITOPALVELUIDEN HANKINNASTA TAMMIKARTANON ASUKKAILLE 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja Tammelan kunta, Hakkapeliitantie 2 31300 TAMMELA puh.03 41 201, fax 03 436 0407 Yhteyshenkilö sosiaalijohtaja

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN

HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN 1 (6) Liite 3 Sopimusluonnos HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja Nurmijärven kunta (tilaaja/kunta) Keskustie 2 B 01901 Nurmijärvi y-tunnus 9014643-2

Lisätiedot

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA SL 19.10.2018 LUONNOS 9.10.2018 Hallintoryhmässä 23.10.2018 SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA 1. OSAPUOLET Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä (jäljempänä kuntayhtymä ) Hyvinkään kaupunki : Järvenpään kaupunki

Lisätiedot

Kiteen kaupungin tilintarkastuspalvelut

Kiteen kaupungin tilintarkastuspalvelut 13.09.2016 1/17 68887 Kiteen kaupungin tilintarkastuspalvelut 1. : Niina Ruuskanen 15, rak. 4A 2. krs, PL 11 Suomi puh. +358 133378370 www.joensuu.fi/hankintatoimi : : : Kiteen kaupunki : hankinnoista.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Kotitalouden opetusvälineet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu

Lisätiedot

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA SOPIMUSLUONNOS 1 (8) PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA 1 Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (HSL) Opastinsilta 6 A 00520 Helsinki

Lisätiedot

LIITE 7 Dnro 3921/ /2012

LIITE 7 Dnro 3921/ /2012 1 JHTT -TILINTARKASTUKSEN TOIMEKSIANTOSOPIMUSLUONNOS LIITE 7 Dnro 3921/02.08.00/2012 1 SOPIJAPUOLET Espoon kaupunki (jäljempänä kaupunki) edustajanaan Espoon kaupungin tarkastuslautakunta ja tarjouskilpailun

Lisätiedot

LIITE HANKINTASOPIMUS

LIITE HANKINTASOPIMUS Kaupunginhallitus 11.9.2017 Liite 1 LIITE HANKINTASOPIMUS 1 HANKINTASOPIMUS 1. Sopimuksen osapuolet Sopijaosapuolet ovat: Hankintayksikkö (Y-tunnus ), jäljempänä Vakuutuksenottaja ja Tarjoaja, jäljempänä

Lisätiedot

SSKKY. LVI-tarvikkeet TARJOUSPYYNTÖLUONNOS SSKKY. [Päivämäärä] Taitajankatu 6, Salo p. (02)

SSKKY. LVI-tarvikkeet TARJOUSPYYNTÖLUONNOS SSKKY. [Päivämäärä]  Taitajankatu 6, Salo p. (02) SSKKY LVI-tarvikkeet TARJOUSPYYNTÖLUONNOS SSKKY [Päivämäärä] 1. Sopijapuolet Tilaaja Salon seudun koulutuskuntayhtymä (myöh. SSKKY) Y tunnus 0139545-4 Osoite Taitajankatu 6 Postitoimipaikka Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS, REITTI X (X URJALAN MATKA- HUOLTO X)

HANKINTASOPIMUS, REITTI X (X URJALAN MATKA- HUOLTO X) Urjalan kunta Tarjouspyynnön liite 1 D/52/08.01.01.02/2016 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1: HANKINTASOPIMUS, luonnos 19.1.2016 Urjalan kunnan torikuljetusten hankinta ajalla 1.4.2016 31.3.2019 + 1 + 1 optiovuotta

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö Sopimusluonnos 1 (6) Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite PL 23

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN JA KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VÄLINEN YHTEISTYÖSOPIMUS KOSKIEN ESPOON SAIRAALAN TUOTTAMIA PALVELUITA

ESPOON KAUPUNGIN JA KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VÄLINEN YHTEISTYÖSOPIMUS KOSKIEN ESPOON SAIRAALAN TUOTTAMIA PALVELUITA Yhteistyösopimus 1 (7) ESPOON KAUPUNGIN JA KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VÄLINEN YHTEISTYÖSOPIMUS KOSKIEN ESPOON SAIRAALAN TUOTTAMIA PALVELUITA 1. Sopimuksen osapuolet Espoon kaupunki Sosiaali- ja terveystoimen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto 2 (8) Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Toimittaja 4 2 SOPIMUKSEN KOHDE 4 3 ASIAKIRJAT 4 4 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KAUSI 5 5 ALIHANKKIJAT 5 6 PALVELUNTUOTTAJALLE MAKSETTAAVAT KORVAUKSET 5 7.1.

Lisätiedot

SOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN AV-LAITTEISTA

SOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN AV-LAITTEISTA Liite 4 Sopimusmalli (AV-laitteet) SOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN AV-LAITTEISTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Kemin kaupunki Osoite: Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: [nimetään

Lisätiedot

Sopijapuoli tarkoittaa Oikotietä ja Asiakasta, joka on tehnyt Oikotien kanssa sopimuksen Palvelusta.

Sopijapuoli tarkoittaa Oikotietä ja Asiakasta, joka on tehnyt Oikotien kanssa sopimuksen Palvelusta. OIKOTIE ASUNNOT OY YLEISET SOPIMUSEHDOT 1. SOVELTAMINEN JA MÄÄRITELMÄT Oikotien yleiset toimitusehdot koskevat Oikotie Asuntojen Asiakkaalle myymiä Palveluja ja ovat osa Oikotie Asuntojen ja Asiakkaan

Lisätiedot

Sopimus ajoneuvojen ennakkoilmoittamisesta

Sopimus ajoneuvojen ennakkoilmoittamisesta Dnro Sopimus ajoneuvojen ennakkoilmoittamisesta 1. Sopijapuolet Liikenteen turvallisuusvirasto (jäljempänä Trafi) PL 320, 00101 Helsinki, ja [yritys] (jäljempänä Ennakkoilmoittaja), Y-tunnus [Y-tunnus]

Lisätiedot

Vastaanottaja Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Y-tunnus Myöhemmin "Kuntayhtymä" Molemmat myöhemmin "osapuoli" tai "osapuolet"

Vastaanottaja Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Y-tunnus Myöhemmin Kuntayhtymä Molemmat myöhemmin osapuoli tai osapuolet 1 (6) 17.8.2018 SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA 1 OSAPUOLET 2 MÄÄRITELMÄT Vastaanottaja Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Y-tunnus 2844969-4 Myöhemmin "Kuntayhtymä" Luovuttaja Järvenpään kaupunki Y-tunnus

Lisätiedot

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja.

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja. SOPIMUS NÄÖNTUTKIMUSPALVELUN HANKINNASTA KOULUTERVEYDENHUOLTOON 1. Sopijaosapuolet Tilaaja: Nurmijärven kunta Keskustie 2 B/PL 37 01901 Nurmijärvi Y-tunnus: 9014643-2 Yhteyshenkilöt: Sopimusasiat: hankintajohtaja

Lisätiedot

Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta (jäljempänä Helsingin yliopisto)

Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta (jäljempänä Helsingin yliopisto) YHTEISTYÖSOPIMUS 1. Sopijapuolet Ihmisoikeuskeskus Osoite: Oikeusasiamiehen kanslia, Arkadiankatu 3, 00102 Eduskunta Yhteyshenkilö sopimusasioissa: Kristiina Kouros, kristiina.kouros@ihmisoikeuskeskus.fi,

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

Tarjous pyydetään Karkkilan kaupungin sivistystoimen kasvatus- ja opetuspalveluiden palveluverkko vuonna suunnitelman tekemisestä.

Tarjous pyydetään Karkkilan kaupungin sivistystoimen kasvatus- ja opetuspalveluiden palveluverkko vuonna suunnitelman tekemisestä. Tarjouspyyntö Karkkilan kaupungin sivistystoimen kasvatus- ja opetuspalveluiden palveluverkkosuunnitelmasta Tarjous pyydetään Karkkilan kaupungin sivistystoimen kasvatus- ja opetuspalveluiden palveluverkko

Lisätiedot

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA 1. OSAPUOLET Vastaanottaja Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Y-tunnus 2844969-4 Jatkossa kuntayhtymä Luovuttaja Nurmijärven kunta Y-tunnus 9014643-2 Jatkossa kunta Molemmat

Lisätiedot

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa.

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa. 16.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ MASTONOSTIMESTA Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen käytetystä siististä mastonostimesta tarjouspyyntöliitteen mukaisesti. Tarjous koskee kaupungin kulttuuritalolle (Kalevankatu

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 23.3.2018 1 / 5 HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) (jäljempänä Tilaaja ) PL33, 00023 Valtioneuvosto Y-tunnus: 0244685-8

Lisätiedot

Liite4/Keskeiset sopimusehdot

Liite4/Keskeiset sopimusehdot KAUPPAPALVELU Liite4/Keskeiset sopimusehdot Sopimuksen osapuolet Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva Y-tunnus 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 MÄNTSÄLÄ Yhteyshenkilö: Minna Koivumäki Vanhustyön päällikkö

Lisätiedot

Liite 3 Puitesopimusluonnos

Liite 3 Puitesopimusluonnos Liite 3 Puitesopimusluonnos 1 Sopijapuolet Tilaaja Salon seudun koulutuskuntayhtymä (myöh. SSKKY) Y tunnus 0139545-4 Osoite Taitajankatu 6 Postitoimipaikka 24240 Salo Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja

Lisätiedot