Tarjouspyyntö koskee valtuuston toimikautta vastavana aikana Äänekosken kaupungin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tarjouspyyntö koskee valtuuston toimikautta 2013-2016 vastavana aikana Äänekosken kaupungin"

Transkriptio

1 1 (7) TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Äänekosken kaupungin (Y-tunnus ) tarkastuslautakunta pyytää tarjoustanne kuntalain 72 :n ja kaupungin hallintosäännön VI luvun mukaisesta kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä muista tarkastuspalveluista. Lisäksi tarjousta pyydetään kaupunkikonserniin kuuluvien yhteisöjen tilintarkastuksesta. Kaupungin hallintosäännön 58 :n mukaan kaupunginvaltuusto valitsee tarkastuslautakunnan esityksestä toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastamista varten JHTT-yhteisön. Tarjouspyyntö koskee valtuuston toimikautta vastavana aikana Äänekosken kaupungin 1. kuntalaissa tarkoitetun lakisääteisen tilintarkastuksen suorittamista 2. muita tarkastuspalveluja EU- projektien edellyttämät tilintarkastukset koulutuspalvelut erikseen pyydetyt selvitystehtävät 3. tarjouspyynnön liitteessä 1 sanottujen Äänekosken kaupunkikonserniin kuuluvien tytäryhteisöjen tilintarkastuksen suorittamista. Tytäryhteisöjen omistus- ja fuusiojärjestelyt ovat mahdollisia sopimuskauden aikana. Valtuusto valitsee kaupungin tilintarkastajan tarkastuslautakunnan esityksestä ja nimeää tilintarkastajaehdokkaan konserniyhteisöihin. Kukin yhteisö tekee itse päätöksen tilintarkastajansa valinnasta. arvioi, että kuntalain mukaisen tilintarkastuksen suorittamisen edellyttää 30 tarkastuspäivää, joista vastuullisen tilintarkastajan osuus on 20 tarkastuspäivää, mikä sisältää tarkastuslautakunnan avustamisen ja kokoukset, ja avustavan tilintarkastajan osuus 10 tarkastuspäivää. Tilintarkastuskertomuksen lisäksi vastuullisen tilintarkastajan edellytetään raportoivan tarkastuslautakunnalle puolivuosittain tarkastussuunnitelmasta ja sen toteutumisesta, tarkastustyön kulusta ja tarkastustyössä tehdyistä havainnoista.

2 2 (7) Vastuullisen tilintarkastajan tulee olla pyydettäessä läsnä niissä tarkastuslautakunnan kokouksissa, joissa tilintarkastajan raportteja ja ilmoituksia käsitellään tai milloin lautakunta pitää sitä muuten tarpeellisena. Tarkastustyö on tehtävä tarkastuskohteessa. Hankintakausi Hankintayksikkö Hankintamuoto Valtuuston toimikautta vastaava aika. Äänekosken kaupunki, tarkastuslautakunta. Avoin menettely Palveluhankinta Tilintarkastajan käytettävissä olevat palvelut Hankintailmoitus on julkaistu HILMA-palvelussa. Tilintarkastajalla on käytettävissä työtila, liityntämahdollisuus kaupungin verkkoon ja kopiointipalvelut. Tarjous Kaikilta osiltaan suomenkielisestä tarjouksesta tulee ilmetä tarjoajan virallinen nimi, kotipaikka, Y-tunnus, postiosoite, sähköpostiosoite, ja allekirjoitus. Konserniyhteisöjen tilintarkastukset edellytetään tehtävän samoilla hinnoilla kuin kaupunkia koskevat tilintarkastukset. Tarjouksesta tulee käydä ilmi seuraavat tiedot: 1. valtuuston toimikautta vastaavien vuosien tarkastuksen kokonaishinta sisältäen matka- ja muut kustannukset 2. laskutuksessa sovellettava tarkastuspäivän hinta sisältäen matka- ja muut kustannukset, joihin tarjottu kokonaishinta perustuu 3. lisätarkastuspäivän hinta sisältäen matka- ja muut kustannukset 4. tiedot vastuullisen tilintarkastajan auktorisoinnista sekä muusta tehtävään liittyvästä pätevyydestä ja työkokemuksesta 5. tiedot avustavina toimivien tarkastajien auktorisoinnista sekä muusta tehtävään liittyvästä pätevyydestä ja työkokemuksesta 6. selvitys tilintarkastajan tai tilintarkastusyhteisön tarkastuskokemuksesta ja/tai muulla tavoin hankitusta pätevöitymisestä EU-hankkeiden tai muiden tarjouspyynnössä mainittujen, erityisosaamista vaativien tehtävien tarkastuksessa 7. JHTT-tarkastajan työn osuus laskutettavasta työajasta 8. vastuullisen JHTT-tarkastajan työn osuus lakisääteisestä tarkastuksesta

3 3 (7) Hinnat ja hintojen muutokset 9. selvitys tilintarkastusyhteisön laadunvarmistuksen järjestämisestä ja siihen liittyvän ohjeistuksen dokumentoinnista Hinnat on ilmoitettava ilman arvonlisäveroa. Varaumia ei hyväksytä. Tarjouksessa tulee vahvistaa tarjouksen olevan tarjouspyynnön mukainen. Tarkastuspäivien ja -tuntien yksikköhintojen on oltava kiinteät ensimmäisen vuoden aikana. Toimittajalla on sen jälkeen oikeus esittää hinnan tarkistusta neuvoteltuaan siitä tilaajan kanssa. Toimittajan on osoitettava hintojen korotusperusteet ja niiden vaikutus kokonaishintaan. Hintaa voidaan korottaa vain, jos muutos kustannuskehityksessä on olennainen. Mahdolliset hinnan tarkistukset tulevat voimaan tilaajan hyväksymisellä. Maksuehto ja laskutus Maksuehto on 21 vrk netto ja viivästyskorko on korkolain mukainen. Laskutus tapahtuu tehdyn työn perusteella 2-4 kertaa vuodessa. Laskussa käytetään viitteenä JHTT -tilintarkastus. Laskutuksessa käytetään sähköistä laskutusta hankintayksikön antamien ohjeiden mukaisesti. Alihankkijoiden käyttö Alihankintaa ei hyväksytä. Osatarjous Osatarjousta ei hyväksytä. Vaihtoehtoinen tarjous Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä. Muut ehdot Tarjousasiakirjat ovat suomenkielisiä. Tarjoajan halutessa tarjousasiakirjat muulla kielellä, käännättäminen ja siitä aiheutuvat kustannukset ovat tarjoajan itsensä vastattavina. Hankinnassa noudatetaan julkisten palveluhankintojen yleisiä sopimusehtoja 2009 ja Äänekosken kaupungin hankintasääntöä. Tarjoaja sitoutuu tarjouksen jättäessään tässä tarjouspyynnössä esitettyihin ehtoihin. Tarjouksia, jotka eivät täytä tarjouspyynnön ehtoja, ei käsitellä. Tarjouksen tekijällä ei ole oikeutta vaatia ostajalta korvausta tarjouksen tekemisestä. Tarjoaja on rekisteröitynyt kaupparekisteriin, ennakkoperintälain mukaiseen ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain mukaiseen arvonlisäverovelvollisten rekisteriin ennen hankintapäätöksen tekemistä, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. Nämä tiedot hankintayksikkö tarkistaa Yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä ( Jos tarjoaja ei ole rekisteröitynyt edellä mainittuihin rekistereihin, on toimitettava selvitys rekisteröimättömyyden perusteista.

4 4 (7) Tarjoajan omien toimitusehtojen tai alan yleisten ehtojen liittäminen tarjoukseen saattaa johtaa tarjouksen hylkäämiseen niissä olevien tarjouspyynnön vastaisten ehtojen (esim. hintavaraumien ja poikkeavien maksuehtojen) vuoksi. Tarkastuslautakunnalla ja valtuustolla on oikeus keskeyttää hankinta tai hylätä kaikki tämän tarjouspyynnön perusteella annettavat tarjoukset ja määrätä asia uudelleen valmisteltavaksi. Tarjouksen liitetiedot Tarjoukseen on liitettävä seuraavat suomenkieliset asiakirjat: Tarjoajien kelpoisuuden arviointi 1. Veroviranomaisen antama todistus verojen ja maksujen suorittamisesta. Todistus saa olla tarjousten jättämisajankohtana enintään kaksi kuukautta vanha. 2. Vakuutusyhtiön todistus lakisääteisten eläkevakuutusmaksujen (yrittäjän ja työntekijän osuus) suorittamisesta. Todistus saa olla tarjousten jättämisajankohtana enintään kaksi kuukautta vanha. 3. Luettelo tarjoajan kunnallisista asiakkaista. 4. Selvitys tarjoajan vastuuvakuutuksesta, joka koskee tarjottuja palveluja. 5. Tarjoajan tilinpäätös edelliseltä toimikaudelta. Tarjoajien kelpoisuuden tarkistamisen tarkoituksena on selvittää tarjoajien edellytykset suoriutua palvelun tuottamisesta tarjouspyynnössä esitettyjen vaatimusten mukaisesti. 1. Tarjoajien kelpoisuuden arviointi. 2. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen. 3. Tarjousten vertailu. Tarjous voidaan sulkea pois hankintalain (348/ ) mukaisesti. Tarjoaja, jolla ei voida katsoa olevan teknisiä, taloudellisia tai muita edellytyksiä hankinnan toteuttamiseksi tai joka on laiminlyönyt verojen tai lakisääteisten sosiaalimaksujen suorittamisen Suomessa tai siinä maassa, jossa toimittajan pääpaikka sijaitsee, voidaan sulkea pois tarjouskilpailusta. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen Tarkistetaan, että 1. Tarjous on laadittu siten, kuin tarjouspyynnössä on määritetty. 2. Tarjous täyttää tarjouspyynnön muodolliset vaatimukset. 3. Tarjous vastaa pyydettyjä kaupallisia vaatimuksia.

5 5 (7) Hankintapäätöksen tekemisen perusteet Tarjoaja vastaa siitä, että tarjousta laatiessaan on selvittänyt ja ymmärtänyt tarjouspyynnön; tarjoaja ei voi myöhemmin vedota tietämättömyyteen. Tarjoukset vertaillaan 30 tarkastuspäivän mukaan. Tarjouksista hyväksytään kokonaistaloudellisesti edullisin. Edullisuutta arvioidaan seuraavilla perusteilla: 1. kokonaishinta sopimuskaudelle 50 % (50 pistettä) - 50 pistettä saa kokonaishinnaltaan halvin tarjous, muut saavat pisteitä suhteessa vähemmän - laskentakaava: (halvin hinta/tarjouksen hinta) * tarkastuspäivän hinta 20 % (20 pistettä) - 20 pistettä saa kokonaishinnaltaan edullisin tarjous, muut suhteessa vähemmän - laskentakaava: (halvin hinta/tarjouksen hinta) * tilintarkastusyhteisön kokemus vähintään asukkaan kuntien ja kuntayhtymien tarkastuksesta 10 % (10 pistettä) - kun vähintään asukkaan kuntien ja kuntayhtymien määrä on 10 tai enemmän, saa 10 pistettä - kun vähintään asukkaan kuntien ja kuntayhtymien määrä on 5-9, saa 5 pistettä - kun vähintään asukkaan kuntien ja kuntayhtymien määrä on alle 5, saa yhden pisteen - kun kokemusta vähintään asukkaan kuntien ja kuntayhtymien tilintarkastuksesta ei ole, saa nolla pistettä - kun tietoa vähintään asukkaan kuntien ja kuntayhtymien tilintarkastuksesta ei tarjouksessa ole, saa nolla pistettä 4. vastuullisen tilintarkastajan kokemus kuntien ja kuntayhtymien tarkastuksesta 10 % (10 pistettä); kriteerinä on kuntien ja kuntayhtymien määrä - kun kuntien ja kuntayhtymien määrä on 10 tai enemmän, saa 10 pistettä - kun kuntien ja kuntayhtymien määrä on 5-9, saa 5 pistettä - kun määrä on alle 5, saa yhden pisteen - kun kokemusta ei kuntien ja kuntayhtymien tarkastuksesta ole, saa nolla pistettä - kun tietoa kuntien ja kuntayhtymien tarkastuksesta ei tarjouksessa ole, saa nolla pistettä 5. tarjoajan laadunvarmistusjärjestelmä 10 % (10 pistettä); kriteerinä on hankintayksikön arvio tarjoajan laadunvarmistusjärjestelmästä - kun tarjoajan laadunvarmistusjärjestelmän arvioidaan olevan hyvä, saa 10 pistettä - kun tarjoajan laadunvarmistusjärjestelmän arvioidaan olevan tyydyttävä, saa 5 pistettä - kun tarjoajan laadunvarmistusjärjestelmän arvioidaan olevan huono, saa yhden pisteen - kun tietoa tarjoajan laadunvarmistusjärjestelmästä ei tarjouksessa ole, saa nolla pistettä

6 6 (7) Hankintasopimus Tarjouspyyntö ja tarjous muodostavat hankintasopimuksen perustan. Sopimus hankintayksikön ja hyväksytyn tarjouksen tekijän välille syntyy, kun sopijapuolet ovat allekirjoittaneet kirjallisen sopimuksen. Sopimus koskee valtuuston toimikautta vastaavien vuosien tarkastusta. Sopimusasiakirjojen järjestys on 1. Hankintapäätös 2. Tarjouspyyntö 3. Julkisten palveluhankintojen yleiset sopimusehdot Tarjous Kumpikaan sopijapuoli ei saa siirtää sopimusta kolmannelle osapuolelle ilman toisen sopijapuolen suostumusta. Sopijapuolet sitoutuvat siihen, että sopimuskauden aikana tapahtuvista toiminnan olennaisista muutoksista ilmoitetaan sopijaosapuolille. Asiakirjojen julkisuus Sopimuksenteon jälkeen tarjoukset ovat julkisia. Tarjouksen voimassaolo ja määräaika Tarjous on pyrittävä laatimaan siten, ettei se sisällä liike- tai ammattisalaisuuksia. Tällaiset tiedot tulee ilmoittaa erillisellä liitteellä, jonka on oltava selkeästi merkitty. Tarjouksen kokonaishinta ja alennusprosentti eivät ole liikesalaisuuksia. Tarjouksen tulee olla voimassa saakka. Tarjous pyydetään toimittamaan viimeistään klo mennessä suljetussa kirjekuoressa merkinnällä Tilintarkastustarjous osoitteella Äänekosken kaupunginvaltuusto, Pl 24, Äänekoski. Sähköisessä muodossa olevat tarjoukset, jotka tulostetaan tarjousajan päättymisen jälkeen, lähetetään osoitteella Sähköpostin otsikoksi merkitään Tilintarkastustarjous Määräajan jälkeen saapuneita, puutteellisesti laadittuja tai epäselviä tarjouksia ei oteta huomioon. Lisätiedot Tarjouspyyntöön liittyvät suomenkieliset tiedustelut ja kysymykset pyydetään lähettämään viimeistään klo 12 sähköpostitse osoitteeseen Kysymykset ja niihin annetut vastaukset julkaistaan viimeistään internet-osoitteessa kaupungista/julkiset hankinnat. Tarjouspyyntöasiakirjat julkaistaan internet-osoitteessa kaupungista/julkiset hankinnat.

7 7 (7) Äänekoski Äänekosken kaupunki Laura-Liisa Hyytiäinen Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Tarjouspyynnön liitteet: Äänekosken kaupunkikonserni Kaupungin tilinpäätös 2012 Kaupungin hallintosääntö

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TAIMIKONHOITOTÖISTÄ 2013 Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Taimikonhoitotyöt Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.7.2013-31.12.2013.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA Hankintakausi 1.5.2014 31.12.2015. Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta ensiapu 1 perus- ja kertauskoulutuksesta kaupungin henkilökunnalle. Hankintayksikkö varaa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Kotitalouden opetusvälineet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu

Lisätiedot

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Asia: TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ POHJAKARTAN PIIRTÄMISESTÄ Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.9.2012-31.12.2012. Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tarjouspyyntö koskee karttaliitteeseen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OPETUSVÄLINEISTÄ JA KALUSTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OPETUSVÄLINEISTÄ JA KALUSTEISTA 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OPETUSVÄLINEISTÄ JA KALUSTEISTA Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Opetusvälineet Kalusteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Syksy

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PUHETERAPIAPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ PUHETERAPIAPALVELUISTA 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ PUHETERAPIAPALVELUISTA Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Puheterapiapalvelut Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Äänekosken kaupungin terveyskeskuksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PERUNASTA JA JUUREKSISTA SEKÄ TUOREVIHANNEKSISTA JA HEDELMISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ PERUNASTA JA JUUREKSISTA SEKÄ TUOREVIHANNEKSISTA JA HEDELMISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ PERUNASTA JA JUUREKSISTA SEKÄ TUOREVIHANNEKSISTA JA HEDELMISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Perunat ja juurekset Tuorevihannekset ja hedelmät Tarjouspyynnön sisältö

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ SOTAINVALIDIEN SIIVOUSPALVELUISTA Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Siivouspalvelut Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Sotainvalidien siivouspalvelulla tarkoitetaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN LIIKUNTATALON JA UIMAHALLIN LIPUNMYYNTI- JA KAHVIOPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN LIIKUNTATALON JA UIMAHALLIN LIPUNMYYNTI- JA KAHVIOPALVELUISTA 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN LIIKUNTATALON JA UIMAHALLIN LIPUNMYYNTI- JA KAHVIOPALVELUISTA Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tarjouspyyntö koskee Äänekosken liikuntatalon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PERUNASTA JA JUUREKSISTA SEKÄ TUOREVIHANNEKSISTA JA HEDELMISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ PERUNASTA JA JUUREKSISTA SEKÄ TUOREVIHANNEKSISTA JA HEDELMISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ PERUNASTA JA JUUREKSISTA SEKÄ TUOREVIHANNEKSISTA JA HEDELMISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Perunat ja juurekset Tuorevihannekset ja hedelmät Tarjouspyynnön sisältö

Lisätiedot

1 (5) 16.11.2012. Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen kopiokoneesta/tulostimesta liitteen mukaisesti.

1 (5) 16.11.2012. Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen kopiokoneesta/tulostimesta liitteen mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ KOPIOKONEISTA Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen kopiokoneesta/tulostimesta liitteen mukaisesti. Tarjouspyyntö koskee yhtä Telakkakadun koululle (Telakkakatu 15, 44200 Suolahti)

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUISTA 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUISTA Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.1.2014 31.12.2016. Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta arkistomateriaalin tuhoamispalvelusta

Lisätiedot

1 (7) Perusturva 12.7.2013. Äänekosken kaupungin perusturva pyytää tarjoustanne.

1 (7) Perusturva 12.7.2013. Äänekosken kaupungin perusturva pyytää tarjoustanne. 1 (7) TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN TERVEYSKESKUKSEN LÄÄKÄREIDEN ARKIPÄIVIEN PÄIVÄPÄIVYSTYSPALVELUISTA 2014-2015 Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Äänekosken kaupungin perusturva pyytää tarjoustanne.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista sekä tytäryhteisöjen tilintarkastuksesta

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista sekä tytäryhteisöjen tilintarkastuksesta 1 (5) Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista sekä tytäryhteisöjen tilintarkastuksesta Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja talouden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta

Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta Tarjouspyyntö 1(5) Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta Pyydämme tarjousta kuntalain 72 :n mukaisesta kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kunnan tytäryhteisöjen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HAMMASHOITOYKSIKÖSTÄ

TARJOUSPYYNTÖ HAMMASHOITOYKSIKÖSTÄ Opetuspalvelut1 (5) 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ HAMMASHOITOYKSIKÖSTÄ Äänekosken kaupungin perusturva pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Hammashoitoyksikkö Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hammashoitoyksikön toimittaminen

Lisätiedot

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa.

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa. 16.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ MASTONOSTIMESTA Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen käytetystä siististä mastonostimesta tarjouspyyntöliitteen mukaisesti. Tarjous koskee kaupungin kulttuuritalolle (Kalevankatu

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ KOULUTARVIKKEISTA Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Koulutarvikkeet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.8.2013 31.7.2015 Tarjouspyyntö koskee liitteenä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista OULAISTEN KAUPUNKI Hallintokeskus Kirje 14.1.2013 JHTT - yhteisöt Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

Hallinto- ja tukipalvelut / a-mr TARJOUSPYYNTÖ. JHTT -yhteisöt TARJOUSPYYNTÖ KAAVIN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

Hallinto- ja tukipalvelut / a-mr TARJOUSPYYNTÖ. JHTT -yhteisöt TARJOUSPYYNTÖ KAAVIN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Hallinto- ja tukipalvelut / a-mr 8.12..2016 TARJOUSPYYNTÖ JHTT -yhteisöt TARJOUSPYYNTÖ KAAVIN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14 :n mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI 8.3.2018 TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 122 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SUMIAISTEN YLLÄPITOSIIVOUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ SUMIAISTEN YLLÄPITOSIIVOUSPALVELUISTA 1 (6) Pirkko Salonen Keskuskatu 34 44150 Äänekoski 020 632 3358 TARJOUSPYYNTÖ SUMIAISTEN YLLÄPITOSIIVOUSPALVELUISTA Hankinnan kohde Äänekosken kaupungin Tilapalvelu pyytää tarjoustanne Sumiaisten alueen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille 2017 2021 ja optiosta tilikaudelle

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TURVAPUHELINPALVELUISTA 2013-2015

TARJOUSPYYNTÖ TURVAPUHELINPALVELUISTA 2013-2015 1 (7) TARJOUSPYYNTÖ TURVAPUHELINPALVELUISTA 2013-2015 Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.4.2013-31.3.2015. Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta turvapuhelimista ja niihin liittyvistä palveluista

Lisätiedot

1. Tarjouskilpailun järjestäjä ja tarkastuspalvelun ostaja

1. Tarjouskilpailun järjestäjä ja tarkastuspalvelun ostaja TARJOUSPYYNTÖ 14.1.2019 AKAAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT SEKÄ KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISET TILINTARKASTUSPALVELUT Tarjous pyydetään Akaan kaupungin kuntalain 122 :n mukaisesta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta.

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. Tarjouspyyntö 1 (5) Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. vuosina 2013-2016 1. Tarkastuspalvelujen ostaja Tarjous pyydetään

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalveluiden ostaja, hankintayksikkö Tarjous pyydetään kuntalain (410/2015) 122 :n mukaisesta hallinnon ja talouden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1 KIURUVEDEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalveluiden ostaja 2. Tarkastettavan kohteen yleiskuvaus 3. Tarkastustehtävien laajuus ja sisältö Tarjous pyydetään kuntalain

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TERVOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 19.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ 1(7) TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalvelun ostaja 2. Tarkastettavan kohteen yleiskuvaus Pyydämme tarjoustanne Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän kuntalain

Lisätiedot

Diaari YHT 182/

Diaari YHT 182/ 22.3.2017 Diaari YHT 182/2017 02.08.00.00 TARJOUSPYYNTÖ KOSKENKORVAN KOULUN JA NEIRON KOULUN KOPIOKONEISTA Ilmajoen kunta pyytää Teiltä tarjouksen kahdesta (2) kopiokoneesta liitteen mukaisesti. Tarjouspyyntö

Lisätiedot

Tilintarkastuspalvelut vuosille

Tilintarkastuspalvelut vuosille 1 Tilintarkastuspalvelut vuosille 2013 2016 Hankinnan kohde Pyydämme tarjousta Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta vuosille 2013-2016 tai

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ

ILMAJOEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1 ILMAJOEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 15.2.2017 TARJOUSPYYNTÖ ILMAJOEN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSINA 2017 2020 Tarkastuspalvelulla tarkoitetaan tässä tarjouspyynnössä kuntalain 122

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUKSESTA VUOSINA 2013-2016

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUKSESTA VUOSINA 2013-2016 TARJOUSPYYNTÖ 4.1.2013 1(8) TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUKSESTA VUOSINA 2013-2016 Tarjouspyyntö koskee tilintarkastuksen suorittamista Janakkalan kunnalle kuntalain 9. luvun ( :t

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Lomake 1/2007 TARJOUSPYYNTÖ 1 5.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä pyytää tarjousta kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1 (6) LUONNOS TARJOUSPYYNTÖ xx.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1. Hankintayksikkö Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

Kaustisen kunta / tarkastuslautakunta. Postiosoite: PL 10, 69601 KAUSTINEN. Hankinnan nimi: Hallinnon ja talouden tarkastus 2013 2016.

Kaustisen kunta / tarkastuslautakunta. Postiosoite: PL 10, 69601 KAUSTINEN. Hankinnan nimi: Hallinnon ja talouden tarkastus 2013 2016. Tarkastuspalvelun ostaja Kaustisen kunta pyytää tarjousta kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta valtuuston toimikautta 2013 2016 vastaavilta vuosilta. Hankinta tehdään julkisista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KONSERNITILI- JA MAKSULIIKEPALVELUISTA SEKÄ RAHAHUOLLON PALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ KONSERNITILI- JA MAKSULIIKEPALVELUISTA SEKÄ RAHAHUOLLON PALVELUISTA 1 (8) TARJOUSPYYNTÖ KONSERNITILI- JA MAKSULIIKEPALVELUISTA SEKÄ RAHAHUOLLON PALVELUISTA Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta konsernitili- ja maksuliikepalveluista sekä rahahuollon palveluista (jäljempänä

Lisätiedot

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä.

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä. PALTAMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 22.11.2012 1 PALTAMON KUNNAN LAKISÄÄTEISET TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013 2016 1. TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013-2016 Paltamon kunta pyytää sitovaa kirjallista

Lisätiedot

vapaa-aikalautakunta 10.12.2009

vapaa-aikalautakunta 10.12.2009 1. vapaa-aikalautakunta 10.12.2009 Liite nro 16.10.2009 Kirjastopalvelut TARJOUSPYYNTÖ KIRJASTOKIRJOISTA Äänekosken kaupunginkirjasto pyytää tarjousta liitteen mukaisesti. Tuoteryhmä Hankintayksikkö Kirjastokirjat

Lisätiedot

Sodankyläntie 1 A Kauppakuja 2 A 1 98500 PELKOSENNIEMI 98800 Savukoski

Sodankyläntie 1 A Kauppakuja 2 A 1 98500 PELKOSENNIEMI 98800 Savukoski 1 Pelkosenniemi 26.2.2009 Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Pelkosenniemen ja Savukosken kunnat sekä ko. kuntien perusterveydenhuollon

Lisätiedot

25.6.2009 Perusturva

25.6.2009 Perusturva 25.6.2009 Perusturva TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTATERAPIAPALVELUISTA Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Toimintaterapiapalvelut. Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi

Lisätiedot

Kemin kaupunki / Tarkastuslautakunta: Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut

Kemin kaupunki / Tarkastuslautakunta: Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut 1 KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 13.12.2017 Kemin kaupunki / : Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut Kemin kaupungin tarkastuslautakunta kilpailuttaa tällä tarjouspyynnöllä Kemin kaupungin ja kaupunkikonsernin

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ MYRSKYLÄN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ MYRSKYLÄN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ MYRSKYLÄN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille 2017 2021. Tarjouspyyntö sisältää

Lisätiedot

8.2.2013 TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA. Osatarjoukset eivät ole mahdollisia.

8.2.2013 TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA. Osatarjoukset eivät ole mahdollisia. TARJOUSPYYNTÖ 1(9) TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalvelun ostaja Pyydämme tarjoustanne Askolan kunnan ja Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

25.6.2009 Perusturva

25.6.2009 Perusturva 25.6.2009 Perusturva TARJOUSPYYNTÖ PUHETERAPIAPALVELUISTA Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Puheterapiapalvelut. Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Äänekosken kaupungin

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT

PÖYTYÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT PÖYTYÄN KUNNAN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Tarjous pyydetään kuntalain 122 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta vuosiksi 2017 2020. Lisäksi optiot yhden

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat 1 (5) BENTONIITTIMATTOJEN HANKINTA Hankinnan kohde / Kajaanin kaupungin tekninen toimiala pyytää sitovaa kirjallista tarjoustanne jätteenkäsittelylaitosten sulkemiseen tarvittavasta bentoniittimatosta.

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TUOREISTA LEIPOMOTUOTTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ TUOREISTA LEIPOMOTUOTTEISTA 1 (8) TARJOUSPYYNTÖ TUOREISTA LEIPOMOTUOTTEISTA Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tuoreet leipomotuotteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.1.2013 31.12.2014. Tuoreiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ULVILAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKAS- TUSPALVELUISTA SEKÄ TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISISTÄ TILINTARKAS- TUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ ULVILAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKAS- TUSPALVELUISTA SEKÄ TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISISTÄ TILINTARKAS- TUSPALVELUISTA 1 (8) 19.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ ULVILAN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKAS- TUSPALVELUISTA SEKÄ TYTÄRYHTEISÖJEN LAKISÄÄTEISISTÄ TILINTARKAS- TUSPALVELUISTA Pyydämme tarjoustanne tilivuosille 2013 2016

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VIITASAAREN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ VIITASAAREN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VIITASAAREN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ VIITASAAREN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 2017-2018 Viitasaaren kaupungin tarkastuslautakunta pyytää tarjousta kuntalain 122 :n mukaisesta hallinnon

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SIIRRETTÄVIEN PILARINOSTIMIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne neljästä siirrettävästä pilarinostimista. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä.

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä. PALTAMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 22.11.2012 1 PALTAMON KUNNAN LAKISÄÄTEISET TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013 2016 1. TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013-2016 Paltamon kunta pyytää sitovaa kirjallista

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne kappaletavaranostimella ja vaihtolavalaitteella varustetusta kuorma-autosta.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö pöytätietokoneista ja kannettavista

Tarjouspyyntö pöytätietokoneista ja kannettavista Ilmajoen kunta TARJOUSPYYNTÖ Dnro YHT 226/2018 Tarjouspyyntö pöytätietokoneista ja kannettavista Ilmajoen kunta (myöh. tilaaja) pyytää tavarantoimittajilta (myöh. toimittaja) tarjouksia pöytätietokoneista,

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN KAPPALETAVARAKUORMA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä kappaletavarakuorma-autosta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN DUMPPERIN (TRD) HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä Traktoridumpperista, TRD (dumpperista). Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE VUO- DEN OPTIO

TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE VUO- DEN OPTIO 1 TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2018-2022+1+1 VUO- DEN OPTIO 1. Hankintayksikkö Ylivieskan kaupungin tarkastuslautakunta

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUT VUOSILLE Sopimus koskee vuosien tarkastusta.

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUT VUOSILLE Sopimus koskee vuosien tarkastusta. Tarjouspyyntö 1 (6) ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUT VUOSILLE 2017 2020 1 Tilaaja 2 Hankinnan kohde 3 Sopimuskausi Pyydämme tarjousta kuntalain 122 :n mukaisesta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Lappajärven kuntakonsernin vuosien hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö Lappajärven kuntakonsernin vuosien hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Lappajärven kunta Hallintotoimi 14.02.2017 Tarjouspyyntö Lappajärven kuntakonsernin vuosien 2017-2020 hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Lappajärven kunta pyytää tarjousta kunnan ja sen tytäryhteisöjen

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut. Tarjouspyyntö

Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut. Tarjouspyyntö Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista. Kuntien Hankintapalvelut

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI Orimattilan kaupungin tilikausien 2019-2021 tilintarkastuspalvelut Hankintayksikkö Orimattilan kaupunki Erkontie 9, PL 46, 16301 ORIMATTILA Hankintapäätöksen asiassa tekevä hankintayksikkö Orimattilan

Lisätiedot

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus Tarkastuslautakunta 1.1.2009-30.6.2013 79 22.11.2011 ERITYISTARKASTUSPALVELUN HANKINTA TARLAU 79 Hankinnan kuvaus Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 26.9.2011 antanut tarkastuslautakunnan tehtäväksi vihreiden

Lisätiedot

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi maankäyttö- ja karttapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 7.1.2015 NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN UUDISKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely 2. Hankintamenettely Tuusulan kunta on toteuttamassa Nuppulinnan alueen kaavan pohjakartan

Lisätiedot

4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan soveltuvuuden arvioimiseksi pyydämme seuraavat todistukset ja selvitykset.

4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan soveltuvuuden arvioimiseksi pyydämme seuraavat todistukset ja selvitykset. HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT LIITE 3 1 Tarjoaja: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Osoite: Puhelin: Sähköposti: Sähköpostiosoite hankintapäätöksen tiedoksiantoa varten: 4.1 TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjoajan

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

KAUHAVAN KUNTAKONSERNIN VUOSIEN 2009-2012 TARKASTUSPALVELUT. 1) hankkeiden edellyttämät tilintarkastukset 2) muut mahdolliset erityistehtävät

KAUHAVAN KUNTAKONSERNIN VUOSIEN 2009-2012 TARKASTUSPALVELUT. 1) hankkeiden edellyttämät tilintarkastukset 2) muut mahdolliset erityistehtävät KAUHAVAN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta Kirkkotie 10 62200 KAUHAVA TARJOUSPYYNTÖ 28.01.2009 1 TARJOUSPYYNTÖ KAUHAVAN KUNTAKONSERNIN VUOSIEN 2009-2012 TARKASTUSPALVELUT Kauhavan kaupunki pyytää Kauhavan kaupungille

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö kunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Alajärven kaupunki Tarjouspyyntö 1 24.1.2017 Tarjouspyyntö kunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista 1 Hankintayksikön perustiedot 2 Hankintamenettely 3 Hankinnan ennakoitu arvo Alajärven kaupungin

Lisätiedot

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation TARJOUSPYYNTÖ 1 / 5 Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation käsittelyn digitalisointi 05/2017 11.5.2017 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. KÄYTETTY PYÖRÄALUSTAINEN KAIVUKONE KKHp

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. KÄYTETTY PYÖRÄALUSTAINEN KAIVUKONE KKHp TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN PYÖRÄALUSTAISEN KAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne KÄYTETYSTÄ PYÖRÄALUSTAISESTA KAI- VUKONEESTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA 18.12.2012 1 SIMON KUNTA Tekninen toimisto Ratatie 6 95200 Simo TARJOUSPYYNTÖ Sisällys 1. HANKINNAN KOHDE... 2 2. TARJOUKSEN SISÄLTÖ... 2 3.

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Lomake 1/2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TILA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut

Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut 1/12 ULVILA_TILINTARKASTUS Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut 1. : Ulvilan kaupunki Yhteyspiste: Suomi puh. +358 447017641 : : : kilpailuttaa ja tekee tavaroita ja palveluja koskevia 76 2 momentissa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 1 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 20.3.2017 Hankinnan kohde Hankintayksikkö Hankinnan tarjouspyyntö koskee Loimaan kaupungin ja Koski Tl:n kunnan henkilökunnan sekä näiden kuntien järjestämisvastuulla

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/7 Liite nro 4 Yhtymävaltuusto 26.4.2019 218289 / Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen n hallinnon ja talouden tarkastuspalvelu Kokonaistaloudellinen edullisuus, pisteytys

Lisätiedot

/2008. Pyydämme tarjoustanne IR-spektrofotometristä

/2008. Pyydämme tarjoustanne IR-spektrofotometristä Tarjouspyyntö 1(5) IR-spektrofotometri Pyydämme tarjoustanne IR-spektrofotometristä Hankintayksikkö Utinkatu 44-48, PL 43 puh. (05) 744 8000 Yhteyshenkilö Koulutuspäällikkö Pertti Lindroos pertti.lindroos@ksao.fi

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot