Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan toimiala pyytää tarjoustanne KIRKKONUMMEN PÄÄKIRJASTON arkkitehtisuunnittelusta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan toimiala pyytää tarjoustanne KIRKKONUMMEN PÄÄKIRJASTON arkkitehtisuunnittelusta."

Transkriptio

1 1 / 7 TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN PÄÄKIRJASTON PERUSKORJAUKSEN JA LAAJENNUKSEN ARKKITEHTISUUNNITTELUN TARJOUSPYYNTÖ 1. Yleistä Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan toimiala pyytää tarjoustanne KIRKKONUMMEN PÄÄKIRJASTON arkkitehtisuunnittelusta. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA:ssa ( Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Pyydämme tarjoustanne seuraavasti: Kirkkonummen pääkirjastoon tehdään peruskorjaus ja laajennus vuosina Pääkirjaston nykyinen koko eli peruskorjattavan osan laajuus on 1770 hym 2. Suunniteltava laajennusosa on kooltaan 2000 hym 2. Kirjastoon liittyvät alustavat kaavailut on esitetty tarveselvityksessä (liite 7). Kirjasto on tyypiltään nykyaikaisen kirjastokäsityksen mukainen monipuolinen, toiminnallisesti korkeatasoinen kuntalaisten olohuone, jossa käytetään ja lainataan erilaisia perinteisiä ja moderneja medioita ja jossa on erilaisia kulttuuri- ja harrastepainotteisia työ- ja kokoontumistiloja. Rakennuksen materiaalien ja teknisten ratkaisujen kustannusluokka on keskitasoa. Arkkitehtuurin tulee olla laadultaan korkeatasoista. Kirjastohankkeen toteuttamiseen on varattu kunnan taloussuunnitelmassa yhteensä n. 9,2 M vuosille On mahdollista, että summaa joudutaan korottamaan tai hankkeen volyymiä pienentämään. 2. Kelpoisuusehdot 1. Yrityksen tulee toimittaa liitteen 3 mukaiset tilaajavastuulain edellyttämät todistukset ja muut vaaditut todistukset. Yrityksen tulee todistusten mukaan olla täyttänyt velvoitteensa. 2. Yrityksellä toivotaan olevan olla esitettynä tarjouksen liitteenä todistus konsulttivastuuvakuutuksesta (korvaussumma euroon saakka). Todistus tulee esittää viimeistään mahdollisen toimeksiannon alkaessa. 3. Yrityksellä on Rakli-SKOL-ATL:n auditoitu laatujärjestelmä tai vastaava. Selvitys toimitetaan liitteellä 4. Mikäli yrityksellä on Rakli-SKOL-ATL:n auditoitu laatujärjestelmä, liitetään liitteen 4 mukaan todistus asiasta ja ilmoitetaan liitteessä 4 yrityksellä olevan tällainen laatujärjestelmä. Mikäli yrityksellä ei ole Rakli-SKOL- ATL:n auditoitua laatujärjestelmää, yrityksen laadunhallintaperiaatteet kuvataan liitteessä 4. Selostuksen pituus saa olla korkeintaan kaksi A4-sivua. 4. Yrityksen tulee esittää kaksi kyseisen yrityksen suunnittelemaa kirjastosuunnittelun referenssikohdetta, joiden budjetti oli yli 2 M, alv. 0 %/kohde ja jotka on vastaanotettu tai sen jälkeen. Molempien kohteiden

2 tulee olla laajuudeltaan vähintään 2500 brm 2 (siis yhteensä vähintään 5000 brm 2 ). Lisäksi yrityksen tulee esittää yksi muu talonrakennuskohde, jonka laajuus on vähintään 1000 brm 2 ja joka on vastaanotettu tai sen jälkeen. 2 / 7 Referenssikohteista toimitetaan seuraavat materiaalit: enintään neljänneksen A3-sivun mittainen lyhyt kuvaus/selostus kohteesta vähimmäistietoina nimi, käyttötarkoitus, koko, tilaaja ja hinta sekä tieto siitä, onko rakennuksen ansioihin perustuen joko saatu jokin rakennusalan palkinto (palkinnon nimi ja myöntäjä mainittava) tai palkintoja tai perustuuko kohde arkkitehtuurikilpailun voittoon. Lisäksi tulee olla enintään 5 A3-sivua valokuvia ja piirustuksia kohteesta sekä ulkoa että sisältä. Aineistoon tulee sisältyä kunkin kohteen maantasokerroksen tai muun pääkerroksen pohjapiirustus A3-kokoisena, ja aineiston joukossa saa olla mukana myös muita pohjapiirustuksia, leikkauksia jne. Sivumäärää 6 sivua/kohde ei saa ylittää. Materiaali toimitetaan A3-muotoisena kirjasena tai pdf-tiedostona sähköpostitse. Lisäksi kohteiden tiedot tulee täyttää liitteeseen Yrityksen tulee osoittaa hankkeen pääsuunnittelijaksi ja projektipäälliköksi yksi vähintään 15 vuotta vastaavantasoisista kohteista suunnittelukokemusta omaava henkilö, jolla siis tulee olla vahva kokemus AA-tasoisten hankkeiden suunnittelusta. Projektipäällikön työtuntien osuuden tulee olla vähintään 20% kokonaistyötuntimäärästä. Kyseinen henkilö on nimettävä liitteessä Valintaperusteet 3.1 Vertailun kokonaispisteiden laskenta (ks. myös kohdat 3.3 ja 3.4) Valinnan perusteena ovat vertailupisteet, jotka lasketaan arkkitehtisuunnittelijan standardoitujen laatupisteiden ja hintapisteiden avulla seuraavasti: 70 % arkkitehtisuunnittelijan standardoidut laatupisteet + 30 % arkkitehtisuunnittelijan standardoidut hintapisteet = vertailupisteet (100 %) 3.2. Arkkitehtisuunnittelun laadun arviointi ja laatupisteiden laskeminen Arkkitehtuurin laatu arvioidaan asiantuntija-arviointina tarjoajan toimittaman, tarjouspyyntöaineiston pohjalta. Arvioinnissa on mukana vähintään kaksi ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta arkkitehtia. Toimialajohtaja Jari Tirkkonen kuuluu tähän arviointiryhmään. Arvioinnissa voi olla mukana myös toimialajohtajan erikseen nimeämiä asiantuntijoita, esimerkiksi kunnan talonrakennuksen investointitiimin jäseniä. Arkkitehtuuria tarkastellaan tarjoajien toimittaman materiaalin perusteella seuraavista näkökulmista (kriteeristö): Kokonaisote, näkemys Rakennusten onnistuneisuus hankkeina (hankkeessa läpi vietyjen ratkaisujen onnistuneisuus nykyisin vallitsevista taloudellisista tehokkuusvaatimuksista huolimatta, detaljiikka, materiaalit). Nykyaikaisuus, tuoreus, raikkaus Tarjoajan tehtävänä on harkita, miten yllä esitetyt näkökulmat parhaiten ilmenevät toimitettavasta aineistosta.

3 Tilaajan asiantuntijat antavat kohteille arkkitehtuurin laatuarvioinnin pisteet, ja näitä pisteitä vastaava lyhyt sanallinen arviointi tehdään kunkin tarjoajan osalta seuraavassa esitettävän pisteytystaulukon pohjalta. Yllä esitetyn kriteeristön osaalueita ei pisteytetä erikseen. 3 / 7 Tarjoajan ilmoittamat referenssikohteet pisteytetään seuraavalla asteikolla kohteittain: 10 pistettä = erityisen korkeatasoista arkkitehtuuria 8 pistettä = korkeatasoista arkkitehtuuria 6 pistettä = ansiokasta käyttöarkkitehtuuria 4 pistettä = osittain ansiokasta käyttöarkkitehtuuria 2 pistettä = ei sisällä erityisiä ansioita Yhdestä referenssikohteesta saa maksimissaan pistettä: Referensseistä voi asiantuntija-arvion perusteella saada enintään 10 pistettä/kohde. Lisäksi kohteen ansioista myönnetyistä rakennusalan palkinnoista tai siitä, että kohde perustuu arkkitehtuurikilpailun voittoon, voi saada korkeintaan 5 pistettä/kohde (5 pistettä palkinnosta tai 5 pistettä kilpailuvoitosta; jos siis kohteella on useita palkintoja tai esim. kilpailuvoitto + palkinto, maksimipisteet ovat aina korkeintaan 5 pistettä/kohde). Kolmen vaaditun kohteen laadun maksimipisteet ovat 45 pistettä Arkkitehtisuunnittelun standardoitujen laatupisteiden laskeminen Arkkitehtuurisuunnittelijan standardoidut laatupisteet lasketaan standardointimenetelmällä siten, että arkkitehtisuunnittelijan tarjouksen laatupisteistä (kohta 3.2) vähennetään tarjouskilpailussa saatujen arkkitehtisuunnittelijoiden kaikkien tarjousten laatupisteiden keskiarvo ja tämä erotus jaetaan tarjouskilpailussa saatujen arkkitehtisuunnittelijoiden kaikkien tarjousten laatupisteiden keskihajonnalla. Tilaaja laskee nämä pisteet taulukolla, joka on oheistettu tarjoajille tiedoksi liitteenä 5. Standardoidut laatupisteet kasvavat arvioidun laadun kasvaessa. Laatuarvioinnilla on suuri merkitys tässä tarjouskilpailussa. Taulukoon tutustumien on erittäin suositeltavaa. On huomattava, että laskentatapaan kuuluen osa tarjoajista saa positiivisia ja osa negatiivisia standardoituja laatupisteitä. Standardointimenetelmästä on tarkemmat tiedot Arkkitehtitoimistojen liiton ATL:n sivulla ( 3.4 Hintapisteiden laskeminen Hintapisteet lasketaan kohdan 3.3 periaatteella kokonaishintatarjouksen (kohta 5) pohjalta. Standardoidut hintapisteet kasvavat hinnan aletessa.

4 4 / 7 4. Tarjouksen jättö Tarjous tulee jättää klo mennessä johonkin seuraavista osoitteista: Kirkkonummen kunta Kirjaamo PL Kirkkonummi Sähköpostiosoitteeseen (mieluiten pdf-tiedostoina): yhdyskuntatekniikka@kirkkonummi.fi Mikäli tarjous toimitetaan sähköpostitse, tulee tarjoajan varmistaa sähköpostin saapuminen Erja Saksholmilta, puh Käyntiosoite: Kirkkonummen kunta Kirjaamo Ervastintie Kirkkonummi Tarjouskuoreen tulee merkitä ARK-tarjous, Kirkkonummen pääkirjasto Sähköpostin aihekenttään tulee myös merkitä vastaavat tiedot. 5. Tarjous Tarjoushinta Tarjous tehdään kokonaishintatarjouksena liitteen 1 lomakkeella tässä tarjouspyyntöaineistossa esitetyn tehtäväsisällön mukaisesti. Tarjouksessa ei tule ottaa huomioon indeksinousua, joka kompensoidaan kohdan 7 mukaisesti. Tarvittavat asiakirjat Tarjoukseen tulee liittää (suluissa mainittu vastaava tarjouspyyntöaineiston mukana toimitettu liite): 1. Tarjouslomake (lomake: liite 1: hinta ja referenssit otsikkotasolla). Kirjeenä toimitettaviin tarjouksiin laitetaan tarjouslomake erilliseen, suljettuun kirjekuoreen, johon kirjoitetaan päälle teksti TARJOUSLOMAKE. Sähköpostitse toimitettavien tarjousten osalta tilaajan vaitiolovelvollinen kilpailusihteeri hoitaa toimenpiteen asiakirjojen tulostuksen yhteydessä. 2. Arkkitehtisuunnittelun kelpoisuuslomake (lomake: liite 2) 3. Tilaajan edellyttämät tilaajavastuuasiakirjat (ko. asiakirjat sekä liite 3) 4. Selvitys laatujärjestelmästä -lomake (liite 4) 5. Kohdan 2. alakohdan 4. mukainen referenssiaineisto Tarjouksen mukana ei tule toimittaa muita kuin tarjouspyynnössä pyydettyjä tietoja. Yleisiä esitteitä, henkilöluetteloita tai muita kuin pyydettyjä referenssiluetteloita ei oteta huomioon tarjousten käsittelyssä.

5 5 / 7 6. Tarjouksen hylkääminen Tarjous katsotaan myöhästyneeksi, jos se ei ole saapunut tarjouspyynnössä esitettyyn määräaikaan mennessä tarjouspyyntökirjeessä mainittuun osoitteeseen. Myöhästyneet tarjoukset palautetaan avaamattomina. Tarjoajat, jotka eivät täytä tarjouspyynnön kelpoisuusehtoja ja tarjoukset, jotka eivät ole tarjouspyynnön mukaisia, suljetaan pois tarjouskilpailusta. Tilaaja varaa itselleen mahdollisuuden hylätä kaikki saadut tarjoukset. Tarjouksen laatimisesta ei makseta korvausta. 7. Sopimusehtoja Tarjoushinnassa pysyminen hankkeen aikana, indeksikorotukset ja maksupostit Tarjoushintaa ei saa ylittää ilman tilaajan kanssa käytäviä neuvotteluja. Koska hanke tehdään usean vuoden aikana ja toimintaan sisältyy kustannusten nousuriskiä, kunakin vuonna maksettavaa laskutusta voidaan korottaa rakennuskustannusindeksillä siten, että indeksin tason seuranta alkaa toukokuusta 2015, ja seuraavina vuosina käytetään indeksikorotuksena kunkin vuoden tammikuun hintatasoa. Tarjoushinta jaetaan toimeksiannosta sovittaessa tilaajan kanssa neuvotellen maksuposteihin, joihin em. indeksikorotus kohdistetaan. Projektipäällikön osuus työtunneista Tilaaja edellyttää, että projektipäällikkö osallistuu suunnittelutehtäviin vähintään 20%:n osuudella työtunneista. Suunnittelutiimin pätevyys Suunnittelutiimin tulee olla taitojensa osalta vähintään samantasoinen kuin referenssikohteet tehneet tiimit ovat olleet. Tilaaja varaa oikeuden pyytää konsultilta pätevyyksiin liittyvän selvityksen ennen suunnittelun aloitusta sekä suorittaa mahdolliset asian korjaamiseksi tarvittavat toimenpiteet yhteistyössä konsultin kanssa. Hankkeessa käytettävä kieli ja suunnittelutiimin kielitaito Hankkeessa käytetään suomen kieltä. Hankkeeseen osallistuvilla suunnittelutiimin jäsenillä tulee olla hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työtehtävien sisältö ja aikataulu Hankkeen laajuus ja merkittävin sisältö ilmenevät tarveselvityksestä (liite 7). Liitteessä 6 on kuvattu kunnan talonrakennushankkeiden prosessi ja hankkeiden yleiset laatutavoitteet. Tarjouksen tulee perustua tarveselvityksessä ja muussa tarjouspyyntöaineistossa annettuihin tietoihin. Asiakirjahierarkiassa tarjouspyynnön muu materiaali tämä varsinainen tarjouspyyntö mukaan lukien on tarveselvityksen yläpuolella (esimerkiksi kustannustietojen osalta).

6 Kirjaston ehdotuspiirustuksia L1 vastaavan aineiston, joka liitettäneen kohteen hankesuunnitelmaan, tulee olla valmiina Hankkeen alkuvaiheen aikataulun vuoksi työ alkaa välittömästi, kun voittaneen tarjouksen valintapäätös on tullut lainvoimaiseksi kahden viikon kuluttua päätöksestä. Tämä tarkoittaa aloituskokousta alkavalla viikolla. Konsultin tulee varautua tähän. Pääkirjaston suunnittelu on muilta osin ajoitettu tapahtuvaksi vuoden 2015 lopun ja vuoden 2016 aikana. Ehdotuspiirustusten luonnokset tehdään kahdesta perustyyppivaihtoehdosta hyvin karkealla ideatasolla ja kevyesti. Tilaajan valitsema vaihtoehto jatkotyöstetään aikataulun puitteissa L1-aineistoksi. Tarveselvityksessä (liite 7) mainittua asukaspuistoa ei tässä vaiheessa suunnitella. 6 / 7 Työtehtävät noudattavat yleisesti seuraavia tehtäväluetteloita ja periaatteita: Arkkitehtisuunnittelu: ARK12 (RT ), tehtäväryhmät D-I PS12 (RT ), tehtäväryhmät D-K painottuen välille D-I. Arkkitehti toimii hankkeiden pääsuunnittelijana. Kohde toteutettaneen perinteisenä kokonaisurakkana tai jaettuna urakkana, jossa on pääurakoitsija ja alistetut sivu-urakat. Tarjous tulee tehtäväsisällön osalta laatia tältä pohjalta. Hankesuunnitelma ei sisälly toimeksiantoon. Sen tuottaa erillinen tilaajan konsultti. Irtokalusteiden suunnittelu ja sisustussuunnittelu ei sisälly tähän tarjouspyyntöön. Tarjoajan tulee kokemukseensa perustuen arvioida yksittäisten suunnitteluvaiheiden tarve tämän tarjouspyynnön sekä liitteiden 6 ja 7 pohjalta. Alikonsulttien käyttö hankkeessa Alikonsultteja ei hyväksytä ellei erityisestä syystä tilaajan kanssa toisin sovita. Turvallisuus Suunnittelijoiden vastuu on työturvallisuuslain / muutoksineen mukainen. Työturvallisuus tulee ottaa huomioon suunnittelussa. Suunnittelijoiden tulee huomioida valmiiden rakennusten turvallisuus suunnittelussaan. KSE 2013:een liittyvät poikkeukset ja täsmennykset Valittavan tarjoajan kanssa tehdään suunnittelusopimus, jossa noudatetaan konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013 seuraavin poikkeuksin ja täsmennyksin: - kohta 5.4.1: erityisiä korvauksia ei makseta tietokoneiden, tietokoneohjelmien ja matkapuhelinten käytöstä eikä työn aikaisista työpapereiden ja luonnosten kopioimisesta. - kohta 5.6.2: matka-, majoitus- tai päivärahakorvauksia ei makseta. - kohta 5.6.3: matka-ajasta ei makseta korvausta. - kohta 6.2.1: tilaajalla on oikeus luovuttaa konsultin toimesta syntyneitä suunnitelmia, piirustuksia tai tiedostoja kolmannen henkilön käyttöön, kun kyseessä on kohteen rakentaminen, jatkosuunnittelu tai muu tähän verrattava toimenpide.

7 7 / 7 - kohta 9.1 b): konsulttisopimuksissa eriteltävät liitteet luetellaan seuraavassa pätevyysjärjestyksessä: tarjouspyyntö liitteineen (HUOM: Liite 7 on tarjouspyynnön alimmalla hierarkiatasolla, itse tarjouspyyntö korkeimmalla ja muut liitteet näiden välissä), tarjous liitteineen. 8. Lisätiedot Lisätietopyynnöt toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen: yhdyskuntatekniikka@kirkkonummi.fi klo 9.00 mennessä, minkä jälkeen vastaukset kysymyksiin toimitetaan sähköpostitse kaikille tarjouspyynnön saaneille. Vain em. tavoin toimitetut lisätiedot ovat sitovia. Kirkkonummella Yhdyskuntatekniikan toimiala Jari Tirkkonen Yhdyskuntatekniikan johtaja LIITTEET 1. Tarjouslomake 2. Arkkitehtisuunnittelun kelpoisuuslomake 3. Selvitys tilaajan edellyttämistä tilaajavastuuasiakirjoista 4. Selvitys laatujärjestelmästä -lomake 5. Tarjousten arvostelulomakkeet tiedoksi 6. Kirkkonummen kunnan talonrakennushankkeet, hankeohje Kirkkonummen pääkirjaston perusparannuksen ja laajennuksen tarveselvitys (HUOM: asiakirjahierarkiassa muu tarjouspyyntöaineisto ylittää tämän)

15.09.2015. Tehtävät voivat sisältää seuraavia suunnittelutehtäviä:

15.09.2015. Tehtävät voivat sisältää seuraavia suunnittelutehtäviä: TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) HANKESUUNNITTELUN, TARVESELVITYSTEN JA VASTAAVIEN ERIKSEEN MÄÄRIT- TELEMÄTTÖMIEN SUUNNITELMIEN JA SELVITYSTEN PUITESOPIMUS VUOSILLE 2016 2017 SEKÄ OPTIO VUOSILLE 2018-2019. Kirkkonummen

Lisätiedot

03.02.2015. Tehtävät voivat sisältää seuraavia suunnittelutehtäviä (pääpainotus lihavoitu):

03.02.2015. Tehtävät voivat sisältää seuraavia suunnittelutehtäviä (pääpainotus lihavoitu): TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) TALONRAKENNUKSEN HANKESUUNNITTELUN, TARVESELVITYSTEN JA VASTAAVI- EN ERIKSEEN MÄÄRITTELEMÄTTÖMIEN SUUNNITELMIEN JA SELVITYSTEN PUITE- SOPIMUS VUODELLE 2015. Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSILLE 2015-2016 SEKÄ OPTIONA VUO- SILLE 2017 2018

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSILLE 2015-2016 SEKÄ OPTIONA VUO- SILLE 2017 2018 TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSILLE 2015-2016 SEKÄ OPTIONA VUO- SILLE 2017 2018 Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan toimiala pyytää tarjoustanne yhdyskuntatekniikan suunnittelusta

Lisätiedot

HYVINVOINTIKESKUKSEN ARKKITEHTISUUNNITTELUN JA SUUNNITTELUTIIMIEN TARJOUSPYYNTÖ

HYVINVOINTIKESKUKSEN ARKKITEHTISUUNNITTELUN JA SUUNNITTELUTIIMIEN TARJOUSPYYNTÖ 1 / 10 TARJOUSPYYNTÖ HYVINVOINTIKESKUKSEN ARKKITEHTISUUNNITTELUN JA SUUNNITTELUTIIMIEN TARJOUSPYYNTÖ 1. Yleistä Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan toimiala pyytää tarjoustanne uudisrakennuksena toteutettavan

Lisätiedot

RAKENNUTTAJAKONSULTTIPALVELUJEN PUITESOPIMUS VUOSILLE SEKÄ OPTIO VUOSILLE

RAKENNUTTAJAKONSULTTIPALVELUJEN PUITESOPIMUS VUOSILLE SEKÄ OPTIO VUOSILLE TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) RAKENNUTTAJAKONSULTTIPALVELUJEN PUITESOPIMUS VUOSILLE 2016 2017 SEKÄ OPTIO VUOSILLE 2018-2019. Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan toimiala pyytää tarjoustanne talonrakennuksen

Lisätiedot

TALONRAKENNUKSEN PUHTAUSKONSULTOINNIN PUITESOPIMUS VUOSILLE SEKÄ OPTIO VUOSILLE

TALONRAKENNUKSEN PUHTAUSKONSULTOINNIN PUITESOPIMUS VUOSILLE SEKÄ OPTIO VUOSILLE TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) TALONRAKENNUKSEN PUHTAUSKONSULTOINNIN PUITESOPIMUS VUOSILLE 2016-2017 SEKÄ OPTIO VUOSILLE 2018-2019. Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan toimiala pyytää tarjoustanne talonrakennuksen

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSILLE SEKÄ OPTIONA VUO- SILLE

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSILLE SEKÄ OPTIONA VUO- SILLE TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 30.10.2014 YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSILLE 2015 2016 SEKÄ OPTIONA VUO- SILLE 2017 2018 (tämä täydennetty tarjouspyyntö korvaa aiemmin lähetetyn tarjouspyynnön) Kirkkonummen

Lisätiedot

Eri työtehtävien sisältöä on täsmennetty kohdassa 8.

Eri työtehtävien sisältöä on täsmennetty kohdassa 8. 1 / 10 TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN TALONRAKENNUKSEN INVESTOINTIHANKKEET, PÄÄSÄÄNTÖISESTI YLI 1 MILJ. EUROA, ARKKITEHTISUUNNITTELUN JA SUUNNITTELUTIIMIEN PUITESOPIMUS VUOSILLE 2016 2019 SEKÄ OPTIO

Lisätiedot

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSINA 2011-2012 SEKÄ OPTIONA VUOSINA 2013-2014

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSINA 2011-2012 SEKÄ OPTIONA VUOSINA 2013-2014 1 KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELU VUOSINA 2011-2012 SEKÄ OPTIONA VUOSINA 2013-2014 Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan toimiala pyytää tarjoustanne kunnallistekniikan suunnittelusta vuosina 2011-2012

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

TALONRAKENNUKSEN KUSTANNUSLASKENNAN SEKÄ RAKENNUSKUSTANNUKSIIN LIITTYVÄN KONSULTOINNIN PUITESOPIMUS VUOSILLE SEKÄ OPTIO VUOSILLE

TALONRAKENNUKSEN KUSTANNUSLASKENNAN SEKÄ RAKENNUSKUSTANNUKSIIN LIITTYVÄN KONSULTOINNIN PUITESOPIMUS VUOSILLE SEKÄ OPTIO VUOSILLE TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) TALONRAKENNUKSEN KUSTANNUSLASKENNAN SEKÄ RAKENNUSKUSTANNUKSIIN LIITTYVÄN KONSULTOINNIN PUITESOPIMUS VUOSILLE 2016-2017 SEKÄ OPTIO VUOSILLE 2018-2019. Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

13.3.2014 LAUNOSTEN KOULUN LAAJENNUS SANEERAUS TARJOUSPYYNTÖ RAKENNE SUUNNITTELUSTA

13.3.2014 LAUNOSTEN KOULUN LAAJENNUS SANEERAUS TARJOUSPYYNTÖ RAKENNE SUUNNITTELUSTA - Lopen kunnan tekninen toimi pyytää tarjoustanne Launosten koulun laajennuksen ja saneerauksen RAKENNE-suunnittelutehtävistä. Hankinnassa noudatetaan avointa hankintamenettelyä ja KSE 95 (RT 13-10574)

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6 9.6.2015 Sivu 1/6 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: HAMK, Visamäki Korkeakoulukeskuksen laajentaminen KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen Ammattikorkeakoulu keskittää toimintansa Visamäen

Lisätiedot

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti 1 TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2014 Sivu 1/ 5 Rantsilan päiväkoti Tilaaja: Siikalatvan kunta Tekniset palvelut Pulkkilantie 4 92600 PULKKILA KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hanke: Rantsilan päiväkoti SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA YLÄ-LEVIN KATU- JA YMPÄRISTÖSUUNNITTELU

KITTILÄN KUNTA YLÄ-LEVIN KATU- JA YMPÄRISTÖSUUNNITTELU Tarjouspyyntö Sivu 1 / 5 KITTILÄN KUNTA Tekninen osasto TARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNTA YLÄ-LEVIN KATU- JA YMPÄRISTÖSUUNNITTELU Tarjouspyynnön kohde: Kittilän kunta pyytää Teiltä kokonaishintatarjousta Ylä-

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1 TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1. TARJOUSPYYNNÖN KOHDE JA SISÄLTÖ Tornion kaupunki / kaupunginhallitus pyytää

Lisätiedot

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUT 2011. 1. Hankintamenettely

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUT 2011. 1. Hankintamenettely 1(4) Tekniikka- ja ympäristöosasto KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUT 2011 1. Hankintamenettely Avoin menettely, puitejärjestely. Hankinta alittaa EU-kynnysarvon. Hankintailmoitus julkaistaan HILMA:ssa

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS

JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS MÄNTSÄLÄN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 7/2010 (1/5) JULKISTEN YKSILÖIMÄTTÖMIEN PALVELURAKENNUSTEN RAKENTAMIS- JA ASENNUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 1 Hankinnan kohde Hankinta koskee rakentamis- ja asennuspalveluja

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LAKAISUKONEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta imulakaisukoneesta kokonaispainoltaan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

HOITOHENKILÖSTÖN HANKINTA VUOKRATYÖVOIMANA KIRKKONUMMEN PERUSTURVAAN VUOSILLE 2013 2014 (OPTIO VUOSILLE 2015 2016)

HOITOHENKILÖSTÖN HANKINTA VUOKRATYÖVOIMANA KIRKKONUMMEN PERUSTURVAAN VUOSILLE 2013 2014 (OPTIO VUOSILLE 2015 2016) KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) HOITOHENKILÖSTÖN HANKINTA VUOKRATYÖVOIMANA KIRKKONUMMEN PERUSTURVAAN VUOSILLE 2013 2014 (OPTIO VUOSILLE 2015 2016) Hankinnan kohde Kirkkonummen kunnan perusturva

Lisätiedot

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarjouspyyntö TEKLA/135/2017

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarjouspyyntö TEKLA/135/2017 TARJOUSPYYNTÖ 2017 3.3.2017 Sisällys 1 Tarjouspyynnön kohde... 3 2 Hankintamenettely... 3 3 Urakkamuoto... 3 4 Urakka-aika... 3 5 Maksuperuste... 3 6 Tarjouspyyntöasiakirjat... 3 7 Vaatimukset urakoitsijalle...

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Laihian kunta rakennuttaa Keskuskoulun tontille kerrosalaltaan 2055 m 2 uudisrakennuksen.

Laihian kunta rakennuttaa Keskuskoulun tontille kerrosalaltaan 2055 m 2 uudisrakennuksen. Laihian Kunta 1(6) SUUNNITTELUPALVELUJEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne Monnarin koulun uudisrakennuksen arkkitehti-, rakenne-, LVI- AS- ja geosuunnittelusta tämän tarjouspyynnön ja liitteenä olevien

Lisätiedot

KINNULAN PÄIVÄKOTI 4.9.2014 Suunnittelutarjouspyyntö

KINNULAN PÄIVÄKOTI 4.9.2014 Suunnittelutarjouspyyntö KINNULAN KUNTA KINNULAN PÄIVÄKOTI 4.9.2014 Suunnittelutarjouspyyntö 1. Tilaaja Kinnulan kunnan tilapalvelu pyytää tarjoustanne Kinnulan päiväkodin pää- ja arkkitehtisuunnittelusta sekä rakennesuunnittelusta.

Lisätiedot

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset TARJOUSPYYNTÖ 17.3.2015 Tarjouspyyntö Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset Tilaaja Hankinnan kohde Hankinnan tyyppi Työn kuvaus Vihdin kunta, kaavoituspalvelut Vihin kunta pyytää tarjoustanne pohjatutkimusten

Lisätiedot

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi maankäyttö- ja karttapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 7.1.2015 NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN UUDISKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely 2. Hankintamenettely Tuusulan kunta on toteuttamassa Nuppulinnan alueen kaavan pohjakartan

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus

Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus SIVU 1 / 7 Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus 1. Hankintayksikön perustiedot Virallinen nimi Savon Koulutuskuntayhtymä Kansallinen yritys ja yhteisötunnus 1852679 9 Postiosoite Sammakkolammentie

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö PÖYTYÄN KUNTA PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö Pöytyän kunta Tarjouspyyntö I SISÄLLYSLUETTELO 1 Hankinnan kuvaus... 1 1.1 Tarjouspyynnön sisältö... 1 2 Tarjouksen jättäminen... 1 2.1 Tavoitteellinen

Lisätiedot

Tarjoushinta annetaan kokonaishintana arvonlisävero eriteltynä.

Tarjoushinta annetaan kokonaishintana arvonlisävero eriteltynä. URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sähköurakka Tarjouspyyntö Pyydämme urakkatarjoustanne tässä tarjouspyynnössä esitetystä hankkeesta. Tarjous pyydetään erittelemään alla mainitulla tavalla. Tarjoukseen on liitettävä

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ. Aronkylän päiväkodin rakentaminen KVR urakkana

KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ. Aronkylän päiväkodin rakentaminen KVR urakkana KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Aronkylän päiväkodin rakentaminen KVR urakkana Kauhajoen kaupunki Tarjouspyyntö 2/5 Pyydämme KVR urakkatarjoustanne päiväkoti kohteestamme ohessa olevien määritysten ja

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 2(6) Satamapaviljongin vuokraus sekä vierassatamapalveluiden järjestäminen Lutakossa 2012-2014 Tarjouspyynnön kohde vuokraa Lutakon satamassa olevan

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(5) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2009 Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta tarvikkeineen;

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ajoratamerkintätyöt 2013-2015, tarjouspyyntö 2(6) 1. Työn nimi Ajoratamerkintätyöt 2013-2015 2. Ilmoitus ja hankintamenettely Hankinnassa käytetään avointa menettelyä.

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Päivystys- ja vuodeosastojen sairaalahanke LVIAS-SUUNNITTELU

TARJOUSPYYNTÖ Päivystys- ja vuodeosastojen sairaalahanke LVIAS-SUUNNITTELU TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ Päivystys- ja vuodeosastojen sairaalahanke LVIAS-SUUNNITTELU TARJOUSPYYNTÖ 1 Hankintayksikkö 2 Tarjouspyynnön kohde ja tehtäväkuvaus 2.1 Tarjouspyynnön kohde 2.2 Tehtävän kuvaus

Lisätiedot

Hankinta - ja logistiikkapalvelut 17.1.2012

Hankinta - ja logistiikkapalvelut 17.1.2012 1 TRI KAUPUKI Hankinta - ja logistiikkapalvelut TARJUSPYYTÖ 17.1.2012 TARJUSPYYTÖ TRI KAUPUGI ILMITUKSISTA Tornion kaupunki/kaupunginhallitus pyytää tarjouksia Tornion kaupungin ja sen tytäryhtiöiden sekä

Lisätiedot

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Tilaaja: Hattulan kunta 13880 HATTULA Sivu 1/7 Hanke: KOKONAISSUUNNITTELU, 1 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 2/7 SISÄLLYSLUETTELO... 2 1 Yleistä... 3 2 Hankintailmoitus... 3 3 Hankintamenettely... 3 4 Tarjous...

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Asuntola Kivelän saneeraus KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon asuntola Kivelän saneerauksen rakentamisesta.

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: TARJOUS 1 (10) YLIVIESKAN KAUPUNGIN JOKIRANNAN KOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (10) Selvitys

Lisätiedot

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kaupunkiympäristön kehittäminen 21.3.2014 1092/11.02.02/2014

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kaupunkiympäristön kehittäminen 21.3.2014 1092/11.02.02/2014 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) PILAANTUNEESEEN MAAPERÄÄN LIITTYVÄT SELVITYKSET, LUPAPROSESSIT JA PUHDISTUSTÖIDEN VALVONTA -PUITESOPIMUS, Tampere Tarjouspyynnön kohde Sopimuskausi Optiot Tampereen kaupunki

Lisätiedot

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ 11.4.2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

Erillisinä tarjouksina pyydetään rakenne-, LVIAS ja rakennesuunnittelu.

Erillisinä tarjouksina pyydetään rakenne-, LVIAS ja rakennesuunnittelu. TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ PÄÄ- JA ARKKITEHTISUUNNITTELUSTA Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne pää- ja arkkitehtisuunnittelutehtävistä Viitasaaren kaupunkiin rakennettavasta päiväkodista.

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta.

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta. 1 ( 5) TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Valkeakosken kaupunki pyytää tarjoustanne kaupunkistrategian uusimisen konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Asiantuntijapalvelu ympäristöjärjestelmien rakentamiseksi Kaustisen seutukunnan pk - yrityksissä (Kaustinen, Veteli, Halsua, Lestijärvi, Perho)

Asiantuntijapalvelu ympäristöjärjestelmien rakentamiseksi Kaustisen seutukunnan pk - yrityksissä (Kaustinen, Veteli, Halsua, Lestijärvi, Perho) 1 Lestijärven kunta / Kaustisen seutukunta Lestintie 39 69440 LESTIJÄRVI TARJOUSPYYNTÖ Asiantuntijapalvelu ympäristöjärjestelmien rakentamiseksi Kaustisen seutukunnan pk - yrityksissä (Kaustinen, Veteli,

Lisätiedot

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 2(5) TYÖN NIMI Katusaneeraus ja asfaltointiurakka 2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö

Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö NOKIAN KAUPUNKI Tekninen keskus Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö Nokian kaupungin tekninen keskus pyytää suunnittelutarjoustanne Harjuniityn liikuntahallin rakenne-, lvia- ja sähkösuunnittelusta.

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 6356/02.08.02/2014

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 6356/02.08.02/2014 Dnro 6356/02.08.02/2014 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden hoito OULUN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistönhoitoyksikkö pyytää teiltä tarjousta Oulun alueurakasta. Talven urakka on

Lisätiedot

Lumijoen kunta pyytää urakkatarjoustanne kierrätettävien jätteiden varastohallista. Kunnankuja 1, LUMIJOKI Ari Korkala puh.

Lumijoen kunta pyytää urakkatarjoustanne kierrätettävien jätteiden varastohallista. Kunnankuja 1, LUMIJOKI Ari Korkala puh. 1 LUMIJOEN KIERRÄTETTÄVIEN JÄTTEIDEN VARASTOHALLI Tarjouspyyntö : Tilaaja : Lumijoen kunta pyytää urakkatarjoustanne kierrätettävien jätteiden varastohallista Lumijoen kunta, Ari Korkala puh. 040-5640

Lisätiedot

OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN

OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN OULAISTEN KAUPUNKI Tekninen keskus TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 14.5.2013 OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN Oulaisten kaupunki pyytää tarjoustanne asiakohdassa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ UUDISRAKENNUS, TAITAJANKATU 8, SALO

TARJOUSPYYNTÖ UUDISRAKENNUS, TAITAJANKATU 8, SALO 1 UUDISRAKENNUS, TAITAJANKATU 8, pyytää tarjouksia Taitajankatu 8 uudisrakennuksen rakennusurakasta (päätoteuttaja) ja halliurakasta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien urakka-laskenta-asiakirjojen

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa:

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa: Hankintailmoitus / liite 1.1 1(8) EHDOKKAAN TIEDOT: Ehdokkaan nimi: Ehdokkaan osoite: Y-tunnus: Allekirjoitus ja nimenselvennys: Allekirjoittajalla on laillinen nimenkirjoitusoikeus tai valtakirja: Kyllä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 10.7.2014

Tarjouspyyntö 10.7.2014 LUVIAN KOULUKESKUKSEN LAAJENNUKSEN JA PERUSKORJAUKSEN LVIA-SUUNNITTELU Hankinnan kohde: Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain perusteella koulun

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt YLÖJÄRVEN KAUPUNKI HANKE YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN asfaltointityöt vuonna 2016-2018 Asfaltointityöt 2(5) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2016-2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ TARJOUS 1 (9) SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (9) Selvitys

Lisätiedot

LV-TYÖT JA TARVIKKEET

LV-TYÖT JA TARVIKKEET 29.1.2016 Sivu 1/5 Dnro: 22/2016 Tilaaja: Tila- ja aluepalvelut Juttilantie 1 14200 TURENKI Hanke: Janakkalan kunnan LV-työt ja niissä käytettävät tarvikkeet 4.4.2016 3.4.2019 + 1 optiovuosi LV-TYÖT JA

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGINTALON HANKE- JA RAKENNUSSUUNNITTELUSTA

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGINTALON HANKE- JA RAKENNUSSUUNNITTELUSTA Ylivieskan kaupunki Kyöstintie 4 84100 YLIVIESKA, 08 42941, fax 08 4294229 TARJOUSPYYNTÖ 27.5.2015 Hanke: Ylivieskan kaupungintalon peruskorjaus TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGINTALON HANKE- JA RAKENNUSSUUNNITTELUSTA

Lisätiedot

SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(6) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta

Lisätiedot

RINTASYÖVÄN SEULONTATUTKIMUSTEN HANKINTA KIRKKONUMMEN PERUS- TURVALLE

RINTASYÖVÄN SEULONTATUTKIMUSTEN HANKINTA KIRKKONUMMEN PERUS- TURVALLE RINTASYÖVÄN SEULONTATUTKIMUSTEN HANKINTA KIRKKONUMMEN PERUS- TURVALLE Hankinnan kohde Hankinnan yksilöinti Kirkkonummen kunta pyytää tarjousta rintasyöpä- (mammografia) seulontatutkimusten palvelujen tuottamisesta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

4.9.2013. NURMIJÄRVEN KUNNAN ARKKITEHTISUUNNITTELUN PUITEJÄRJESTELY 2013-2016: Asemakaavoituksen suunnittelupalvelut (ARK1)

4.9.2013. NURMIJÄRVEN KUNNAN ARKKITEHTISUUNNITTELUN PUITEJÄRJESTELY 2013-2016: Asemakaavoituksen suunnittelupalvelut (ARK1) TARJOUSPYYNTÖ 1(6) 4.9.2013 NURMIJÄRVEN KUNNAN ARKKITEHTISUUNNITTELUN PUITEJÄRJESTELY 2013-2016: Asemakaavoituksen suunnittelupalvelut (ARK1) 1. Hankinnan kohde 2. Tilaaja Nurmijärven kunta on kasvava

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Tilapalveluyksikkö

Tarjouspyyntö Tilapalveluyksikkö Ylivieskan kaupunki Tekninen Palvelukeskus Tarjouspyyntö Tilapalveluyksikkö 6.7.2018 Kyöstintie 4 84100 YLIVIESKA, 08 42941, fax 08 4294229 JOKILAAKSOJEN PELASTUSLAITOS YLIVIESKAN PALOASEMA LAAJENNUS Rakennusurakka

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI GRANKULLA STAD YHDYSKUNTATOIMI Päivämäärä Diaari Rakennuttaminen ja tekninen suunnittelu /10.03.

KAUNIAISTEN KAUPUNKI GRANKULLA STAD YHDYSKUNTATOIMI Päivämäärä Diaari Rakennuttaminen ja tekninen suunnittelu /10.03. KAUNIAISTEN KAUPUNKI GRANKULLA STAD YHDYSKUNTATOIMI Päivämäärä Diaari Rakennuttaminen ja tekninen suunnittelu 16.6.2017 195/10.03.02/17 TARJOUSPYYNTÖ RAKENNUTTAMISKONSULTTIPALVELUT PALVELUHANKINTA 195/10.03.02/17

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS)

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1(5) TARJOUSPYYNTÖ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tuntihintaista tarjoustanne Kauniaisten kaupungin

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 14.1.2016 ASEMAKAAVAN POHJAKARTAN TÄYDENNYSKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely Tuusulan kunta on toteuttamassa Vanhakylän alueen kaavan pohjakartan täydennyskartoitustyötä. Ilmakuvaukseen perustuvan

Lisätiedot

VUOKRATYÖVOIMAN (HOITOHENKILÖSTÖ) HANKINTA PUITESOPIMUKSENA KIRKKONUMMEN PERUSTURVAAN VUOSILLE JA LISÄKSI OPTIO VUODELLE 2012

VUOKRATYÖVOIMAN (HOITOHENKILÖSTÖ) HANKINTA PUITESOPIMUKSENA KIRKKONUMMEN PERUSTURVAAN VUOSILLE JA LISÄKSI OPTIO VUODELLE 2012 KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) VUOKRATYÖVOIMAN (HOITOHENKILÖSTÖ) HANKINTA PUITESOPIMUKSENA KIRKKONUMMEN PERUSTURVAAN VUOSILLE 2010 2011 JA LISÄKSI OPTIO VUODELLE 2012 Hankinnan kohde Kirkkonummen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) LAKAISULAITTEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta lakaisulaitteesta, jota voidaan käyttää

Lisätiedot

Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt 2013 2017

Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt 2013 2017 Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Ulkovalaistuksen itäisen alueen hoito- ja kunnossapitotyöt 2013 2017 Jyväskylä VALAISTUKSENHUOLTOURAKAN TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyynnön kohde Jyväskylän kaupunki, Yhdyskuntatekniikka,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 7 EU-KYNNYSARVON YLITTÄVÄ HANKINTA. 13.11.2014 Dnro 25/021/2014 OPETUSHALLITUKSEN PAINOPALVELUJEN HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 7 EU-KYNNYSARVON YLITTÄVÄ HANKINTA. 13.11.2014 Dnro 25/021/2014 OPETUSHALLITUKSEN PAINOPALVELUJEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 7 EU-KYNNYSARVON YLITTÄVÄ HANKINTA 13.11.2014 Dnro 25/021/2014 OPETUSHALLITUKSEN PAINOPALVELUJEN HANKINTA 1. Tarjouspyynnön kohde 2. Hankintayksikkö 3. Yhteyshenkilö Opetushallitus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 3783/02.08.02/2015

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 3783/02.08.02/2015 Dnro 3783/02.08.02/2015 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden talvihoito HAUKIPUTAAN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistöpalvelut pyytää teiltä tarjousta Haukiputaan alueen lumen aurauksista.

Lisätiedot