ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti."

Transkriptio

1 TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen läheisyydessä olevien jääkenttien vedenajosta. Hankinnan kohteet on kuvattu tarkemmin liitteellä 1. Tällä hankinnalla Espoon kaupungille tullaan valitsemaan yksi sopimustoimittaja jääkenttien vedenajoon. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Espoon kaupunki ei tällä tarjouspyynnöllä tai myöhemmin solmittavalla sopimuksella sitoudu mihinkään tiettyihin hankintamääriin. Liite 1, hankinnan yksilöinti ja kuvaus Liite 2, kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet (täytettävä liite, joka on liitettävä tarjoukseen) Liite 3, hintaliite (täytettävä liite, joka on liitettävä tarjoukseen) Liite 4, keskeiset sopimusehdot Liite 5, koulujen jääkentät Sopimuskausi on määräaikainen ajalle (edellyttäen, että päätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu) Vuosittainen jakso on noin 5 kuukauden pituinen laskettuna sovitusta alkamispäivästä. Espoon kaupunki varaa oikeuden muuttaa työn suorittamisjaksoja. Sopimuskautta voidaan jatkaa lisäksi yhdellä (1) optiovuodella. Päätös option käytöstä tehdään erikseen. Option käyttämisestä ilmoitetaan kolme (3) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä. Hankinnasta tehdään viranhaltijapäätös, josta ilmoitetaan kaikille tarjoajille kirjallisesti. Tarjoajaa pyydetään ilmoittamaan liitteellä 2 sähköpostiosoite, johon se haluaa otteen hankintapäätöksestä lähetettävän.

2 TARJOUSPYYNTÖ 2(5) Hankintasopimus Hankintamenettely Hankintapäätösten tekemisen jälkeen tehdään hankintaa koskeva kirjallinen sopimus valitun toimittajan kanssa. Hankintasopimus voidaan tehdä ja panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun ehdokas tai tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätös hakemusosoituksin tiedoksi. Kyseessä on EU-kynnysarvon alittava palveluhankinta, josta on julkaistu hankintailmoitus HILMA -järjestelmässä sekä Espoon kaupungin internet-sivuilla. Tarjousten jättäminen ja voimassaolo Lisätietoja hankinnasta Tarjousten jättöaika päättyy klo Kirjallinen suomenkielinen tarjous liitteineen annetaan kahtena (2) kappaleena ja toimitetaan suljetussa kirjekuoressa osoitteeseen: Espoon kaupunki Asiakirjahallinto kirjaamo PL 1, ESPOON KAUPUNKI Käyntiosoite: Siltakatu 11, Espoon keskus (Kauppakeskus Entresse, 3 kerros, Kaupunginarkisto). Tarjouskuoreen ja tarjoukseen on merkittävä tarjoajan nimi yhteystietoineen sekä teksti: Espoonlahden alueen jääkenttien vedenajon hankinta 2982/ /2012. Tarjouksen tulee olla sitovana voimassa saakka ja voittaneiden tarjousten osalta siihen asti, kunnes sopimus on tehty. Tarjouspyyntöä koskevat mahdolliset kysymykset on esitettävä kirjallisesti mennessä sähköpostilla osoitteeseen: hankinta.tyt@espoo.fi. Sähköpostin Aihe -kohtaan tulee merkitä teksti: Espoonlahden alueen jääkenttien vedenajon hankinta 2982/ /2012.

3 TARJOUSPYYNTÖ 3(5) Kaikkiin tarjouspyyntöön tai -menettelyyn tehtyihin kysymyksiin vastataan keskitetysti ja tarjouspyyntöön mahdollisesti tehdyt tarkennukset julkaistaan Espoon kaupungin internet-sivuilla osoitteessa: viimeistään Tarjoajan on tarkistettava mahdolliset muutokset ja täsmennykset tarjouspyyntöasiakirjoihin yllämainitusta osoitteesta ennen tarjouksen jättämistä. Tarjouksen hylkääminen Tarjousten käsittely Sisällöltään tarjouspyyntöä vastaamaton tarjous hylätään. Tarjoaja joka ei täytä kelpoisuusehtoja suljetaan tarjouskilpailusta pois. Myöhässä saapunutta tarjousta ei oteta tarjouskilpailussa huomioon. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan hankintalainsäädännön mukaisesti kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen tarjousten vertailu Tarjoajien kelpoisuuden arviointi ja vastaavuus tarjouspyyntöön Tarjousten vertailu Verkkolasku Tarjoajan kelpoisuuden arviointi perustuu tarjoajan liitteellä 2 ja sen liitteissä antamiin tietoihin sekä muiden tarjouspyynnöllä vaadittujen tietojen täyttymiseen. Liite on palautettava täytettynä tarjouksen yhteydessä. Tarjousten vertailu suoritetaan liitteessä 2 mainittujen vertailuperusteiden mukaisesti. Espoon kaupunki vastaanottaa ainoastaan verkkolaskuja. Espoon operaattori on Enfo Oyj, tunnus Enfo muuntaa laskut Espoolle Finvoice 1.2 -muotoon. Lisätietoja Espoon verkkolaskusta löytyy sivulta käynnissä olevat hankinnat ja oikealta valitaan Verkkolasku.

4 TARJOUSPYYNTÖ 4(5) Tarjouksen muotoon ja pyydettyihin selvityksiin liittyvät ehdot Sopimusehdot Muut ehdot Tarjousten vertailussa otetaan huomioon ainoastaan tarjouspyynnön liitteellä 3 ilmoitetut hintatiedot. Muulla tavalla ilmoitettuja hintoja ei oteta huomioon. Tarjouksen mukana toimitettavat todistukset ja selvitykset eivät saa olla kahta kuukautta vanhempia tarjousten jättöpäivästä laskettuna. Tarjoajan tulee tutustua huolellisesti tarjouspyynnön liitteen 4 sopimusehtoihin, jotka sen on nimenomaisesti hyväksyttävä ilmoituksellaan tarjouksessaan. Sopimusehdot ovat ehdottomia vaatimuksia eikä niihin saa tehdä muutoksia. Muita kuin tarjoushintaan vaikuttavia sopimusehtokohtia voidaan täsmentää sopimusneuvotteluissa puutteellisilta osin. Omia sopimusehtoja ei voi esittää tarjouksessa. Kaupungin hankinnoissa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista ja sen nojalla annettuja alemman asteisia säädöksiä, Espoon kaupungin menettelytapaohjeita sekä Julkisten palveluhankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE 2009 PALVELUT). Hallintolain 4 luvun 17 :n mukaan lähettäjän on huolehdittava siitä, että tarjous saapuu viranomaiselle määräajassa. Osatarjoukset ja vaihtoehtoiset tarjoukset Asiakirjojen julkisuus Osatarjouksia ei oteta huomioon / Vaihtoehtoisia tarjouksia ei oteta huomioon. Tarjoajilla ei ole oikeutta saada korvausta tekemästään tarjouksesta. Tarjouksen pyytäjä voi myös muusta perustellusta syystä olla hyväksymättä tarjousta tai jättää hankinnan toteuttamatta. Hankintaa koskevien asiakirjojen julkisuuden osalta noudatetaan viranomaisten toiminnan julkisuudesta annettua lainsäädäntöä. Tarjousasiakirjat ja muut hankintaan liittyvät selvitykset ovat julkisia, kun sopimus on tehty. Asianosaisella, esim. tarjoajalla, on kuitenkin oikeus saada tieto em. asiakirjoista heti, kun päätös on tehty ja pöytäkirja tarkastettu. Tarjoajaa pyydetään yksilöimään ja merkitsemään tarjouksestaan ne tiedot ja asiakirjat merkinnällä SALAINEN, jotka ovat salassa pidettäviä esim. liikesalaisuudet. Salassa pidettävät liikesalaisuudet on sijoitettava erilliselle tarjouksen liit-

5 TARJOUSPYYNTÖ 5(5) teelle. Espoon kaupunki harkitsee tapauskohtaisesti, ovatko liikesalaisuuksiksi esitetyt asiat lain mukaan salassa pidettäviä. Hintatiedot eivät ole liikesalaisuuksia. Tarjoajan on huomattava, että julkisuuslain 11 :n 2 momentin 6 kohdan mukaan asianosaisella on aina oikeus saada tieto tarjousten vertailussa käytetystä hinnasta ja muusta tekijästä. Tarjousten avaustilaisuus ei ole julkinen. Espoossa Jarmo Ikävalko Apulaisliikuntajohtaja

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SUUN TERVEYDENHUOLLON RÖNTGENKUVIEN LAUSUNTOPALVELUIDEN HANKINTA Tarjouspyyntö Puitesopimus ja sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta suun terveydenhuollon röntgenkuvien

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Espoon henkilöstölehden tuottaminen Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Hankinnalla tullaan

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KIRJASTOAUTON HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Lisätiedot

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä).

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä). TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) ESPOON LUUKINJÄRVEN JA MATALAJÄRVEN KUNNOSTAMINEN ILMASTAMALLA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia ilmastuksen järjestämisestä Espoon Luukinjärvelle kesäksi

Lisätiedot

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) VERKKONEUVONTAPALVELUJÄRJESTELMÄN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tällä tarjouspyynnöllä tarjouksia verkkoneuvontapalvelujärjestelmän hankintaa koskevaan tarjouskilpailuun.

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Lajitteleva palautusautomaatti Espoon kaupunginkirjastoon Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista. TARJOUSPYYNTÖ 1(6) IKKUNOIDEN PESUPALVELUIDEN HANKINTA 2012 Hankinnan kohde ja kuvaus Muut ikkunanpesut Ympäristö Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista. Pesukohteet on eritelty

Lisätiedot

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1.

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Uimahallikemikaalien hankinta Espoon uimahalleihin Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin kolmeen eri uimahalliin (Tapiola, Espoonlahti ja Leppävaara)

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin.

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO 1.6.2012 ALKAEN TOISTAISEKSI Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää

Lisätiedot

Sopimus on määräaikainen

Sopimus on määräaikainen TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PSYKIATRISEN PALVELUASUMISEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Puitejärjestely Sopimuskausi Espoon kaupunki pyytää tarjousta psykiatrisesta palveluasumisesta Espoon ja Kauniaisten

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1982/ / PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY TUETTU ASUMINEN. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1982/ / PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY TUETTU ASUMINEN. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY TUETTU ASUMINEN Hankinnan kohde ja kuvaus Sopimuksen voimassaolo Espoon kaupunki pyytää tarjousta pitkäaikaisasunnottomien keskitetystä tuetusta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1943/ / Apuvälinehuollon ja -korjauksen hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1943/ / Apuvälinehuollon ja -korjauksen hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Apuvälinehuollon ja -korjauksen hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta apuvälineiden huolto- ja korjauspalveluista. Apuvälineiden huolto ja korjaus sisältää

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) HAMMASHOIDON UNITIEN HANKINTA ESPOON KAUPUNGILLE Hankinnan kohde ja kuvaus Puitejärjestely Espoon kaupunki pyytää tarjousta hammashoidon unitiestön ja niiden huolloista puitejärjestelynä

Lisätiedot

Henkilökohtaisten suojavarusteiden hankinta pelastuslaitoskäyttöön

Henkilökohtaisten suojavarusteiden hankinta pelastuslaitoskäyttöön TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Henkilökohtaisten suojavarusteiden hankinta pelastuslaitoskäyttöön Hankintamenettely Puitejärjestely Espoon kaupunki pyytää tarjousta pelastuslaitoksen käyttöön tulevista henkilökohtaisista

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liitteellä 1 on tarkemmat kohteiden kuvaukset.

Tarjouspyynnön liitteellä 1 on tarkemmat kohteiden kuvaukset. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kolme lajittelevaa palautusautomaattia Espoon kaupunginkirjastoon Espoon kaupunki pyytää tarjousta kolmesta lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Saunalahden,

Lisätiedot

Kilpailutuksen perusteella on tarkoitus solmia puitesopimus kolmen (3) toimittajan kanssa.

Kilpailutuksen perusteella on tarkoitus solmia puitesopimus kolmen (3) toimittajan kanssa. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) RASKAIDEN AJONEUVOJEN ALUSTOJEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta pelastuslaitoksen käyttöön tulevista sammutusautojen, säiliöautojen ja tikasautojen

Lisätiedot

Sopimuskauden aikana saattaa kaupungin oma rekrytointijärjestelmä vaihtua.

Sopimuskauden aikana saattaa kaupungin oma rekrytointijärjestelmä vaihtua. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) SÄHKÖISEN VERKKOILMOITUSKANAVAN HANKINTA Espoon kaupunki pyytää tarjousta sähköisestä verkkoilmoituskanavasta kaupungin käyttöön. Espoon kaupungin konserniyhteisöt voivat halutessaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 942/ / ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUSPALVELUJEN HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 942/ / ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUSPALVELUJEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUSPALVELUJEN HANKINTA Palvelun kuvaus ja tukitoimet Asiakastyytyväisyysmittauslaite Espoon kaupunki pyytää tarjousta asiakastyytyväisyyden mittauspalveluiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1405/ / SÄHKÖINEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELU

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1405/ / SÄHKÖINEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELU TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SÄHKÖINEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELU Hankinnan kohde ja kuvaus Sopimuskausi Espoon kaupunki pyytää tarjousta sähköisestä oppimisympäristöpalvelusta. Espoon kaupungin konserniyhteisöt voivat

Lisätiedot

Tähän hankintaan kuuluvat mm.:

Tähän hankintaan kuuluvat mm.: TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) PIENKONEIDEN HANKINTA Tarjouspyyntö Hankinnan kohde ja kuvaus ESPOON KAUPUNKI PYYTÄÄ TARJOUSTA PIENKONEISTA. Espoon kaupungin konserniyhteisöt voivat halutessaan liittyä tämän tarjouskilpailun

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 4715/ / Työnohjauspalveluiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 4715/ / Työnohjauspalveluiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Työnohjauspalveluiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Espoon kaupunki pyytää tarjousta työnohjauspalveluista etupäässä kaupungin suomenkielisten oppilaitosten käyttöön. Suomenkielisen

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Toimistotyön ergonomiatuotteiden hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta toimistotyön ergonomiatuotteista. Tuotteiden tulee olla ammatilliseen toimistokäyttöön tarkoitettuja. Toimistotyön

Lisätiedot

Yhteisesti hankittavia palveluja ovat: 1. Lastensuojelun sijaishuollon laitoshoito (Liite 1)

Yhteisesti hankittavia palveluja ovat: 1. Lastensuojelun sijaishuollon laitoshoito (Liite 1) TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) LASTENSUOJELUN SIJAISHUOLLON PALVELUJEN HANKINTA ESPOON, KAUNIAISTEN JA VANTAAN KAUPUNGEILLE Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kaupungeille lastensuojelun

Lisätiedot

SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINTA ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankinnan kohde ja kuvaus

SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINTA ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINTA 1.8.2012 ALKAEN TOISTAISEKSI Hankinnan kohde ja kuvaus Sopimuskausi Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta liitteissä 5 A - F mainittujen

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta sijoitustoiminnan raportointipalvelun hankinnasta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta sijoitustoiminnan raportointipalvelun hankinnasta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Espoon kaupungin sijoitustoiminnan raportointi Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta sijoitustoiminnan raportointipalvelun hankinnasta. Espoon kaupungilla on viisi

Lisätiedot

YKSITYISEN PALVELUNTUOTTAJAN HANKINTA ESPOON KAUPUNGIN TERVEYSASEMA-HANKKEESEEN

YKSITYISEN PALVELUNTUOTTAJAN HANKINTA ESPOON KAUPUNGIN TERVEYSASEMA-HANKKEESEEN TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) YKSITYISEN PALVELUNTUOTTAJAN HANKINTA ESPOON KAUPUNGIN TERVEYSASEMA-HANKKEESEEN Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta terveysasema-hankkeeseen. Espoon kaupunki

Lisätiedot

Alue 1, tiistaina 20.8.2013 kello 8.00 Lähtöpaikka: Veräjäpellonkoulu, Lintuvaarantie 14

Alue 1, tiistaina 20.8.2013 kello 8.00 Lähtöpaikka: Veräjäpellonkoulu, Lintuvaarantie 14 TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) KIINTEISTÖJEN TALVIKUNNOSSAPITO Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoo Kiinteistöpalvelut - liikelaitokselle liitteen 1 mukaisten alueittain jaettujen kiinteistöjen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 4131/ / Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 4131/ / Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen hankinta Hankinnan taustaa Espoon kaupunki (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Sujuva arki kotihoidossa asiakaslähtöisellä resursoinnilla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 6/ / Henkilöarviointipalveluiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 6/ / Henkilöarviointipalveluiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Henkilöarviointipalveluiden hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta henkilövalintoihin liittyvien soveltuvuusarviointien hoitamisesta. Henkilöarvioinnin

Lisätiedot

Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen

Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen TIETOPYYNTÖ / LIITE 1 1 (6) Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen 1. Hankinnan kohde ja kuvaus 1.1 Taustatiedot 1.2 Tarjouksen sisältö Espoon kaupunki pyytää tarjousta sähköisen asiointialustan

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 2384/ /2013. Palvelunhallintajärjestelmän hankinta SaaS-palveluna

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 2384/ /2013. Palvelunhallintajärjestelmän hankinta SaaS-palveluna TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Palvelunhallintajärjestelmän hankinta SaaS-palveluna Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta palvelunhallintajärjestelmän toimittamisesta SaaS-palveluna. Espoon kaupungin

Lisätiedot

Hankintakeskus Dnro 4719/241/2007 1

Hankintakeskus Dnro 4719/241/2007 1 Dnro 4719/241/2007 1 KOLONOSKOPIA- JA SIGMOIDOSKOPIATUTKIMUSPALVELUIDEN HANKINTA ESPOON JA KAUNIAISTEN KAUPUGEILLE SEKÄ KIRKKONUMMEN KUNNALLE Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon ja Kauniaisten kaupungit sekä

Lisätiedot

Kumpaakin palvelua ostetaan vuosittain noin 120.

Kumpaakin palvelua ostetaan vuosittain noin 120. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Hautauspalvelujen ja vainajien siirtokuljetusten hankinta Hankinnan kohde Espoon kaupunki pyytää tarjousta sosiaali- ja terveystoimen toimeentulotukiasiakkaiden hautauspalveluista sekä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1809/ / Potilas- ja liinavaatteiden vuokrauspalvelun hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1809/ / Potilas- ja liinavaatteiden vuokrauspalvelun hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Potilas- ja liinavaatteiden vuokrauspalvelun hankinta Toimittajien määrä Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta potilas- ja liinavaatteiden vuokrauspalvelusta.

Lisätiedot

Hankinta on jaettu neljään osioon:

Hankinta on jaettu neljään osioon: TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Pesulapalveluiden hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta pesulapalveluista. Palvelun suurimpia käyttäjiä ovat kiinteistöpalvelut ulkotyövaatteiden osalta; varikko, joka pesettää

Lisätiedot

Valokuvauspalveluiden hankinta

Valokuvauspalveluiden hankinta 2685/02.08.00/2012 1/6 Valokuvauspalveluiden hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta valokuvauspalveluista kaupungin eri yksiköiden käyttöön. Kuvauskohteet jakautuvat pääasiallisesti

Lisätiedot

Hankinta on jaettu neljään osioon: C. Tekstiiliverhoiltujen huonekalujen pesu ja suojakäsittely.

Hankinta on jaettu neljään osioon: C. Tekstiiliverhoiltujen huonekalujen pesu ja suojakäsittely. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Pesulapalveluiden hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta pesulapalveluista. Palvelun suurimpia käyttäjiä ovat kiinteistöpalvelut ulkotyövaatteiden osalta,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 885/02.08.00/2012 7.3.2012. Traktorin hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 885/02.08.00/2012 7.3.2012. Traktorin hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Traktorin hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta liikuntapalveluiden käyttöön hankittavalle kolmelle (3) uudelle traktorille. Lisäksi vaihdossa hyvitetään

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

Kilpailutuksen perusteella on tarkoitus solmia puitesopimukset kolmen toimittajan kanssa riittävien resurssien varmistamiseksi.

Kilpailutuksen perusteella on tarkoitus solmia puitesopimukset kolmen toimittajan kanssa riittävien resurssien varmistamiseksi. TARJOUSPYYNTÖ Valokuvauspalveluiden hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Heinolan kaupunki pyytää tarjousta valokuvauspalveluista kaupungin konsernihallinnon hallinnoimien rakennemuutoshankkeiden käyttöön

Lisätiedot

Helsingin käräjäoikeus TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 10.9.2014 HELSINGIN KÄRÄJÄOIKEUDEN PÄÄAULAN NÄYTTÖJEN JA ASIAKASOHJAUKSEEN LIITTYVÄN TEKNIIKAN HANKINTA

Helsingin käräjäoikeus TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 10.9.2014 HELSINGIN KÄRÄJÄOIKEUDEN PÄÄAULAN NÄYTTÖJEN JA ASIAKASOHJAUKSEEN LIITTYVÄN TEKNIIKAN HANKINTA Helsingin käräjäoikeus TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) HELSINGIN KÄRÄJÄOIKEUDEN PÄÄAULAN NÄYTTÖJEN JA ASIAKASOHJAUKSEEN LIITTYVÄN TEKNIIKAN HANKINTA Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Helsingin käräjäoikeus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 5893/ / RESURSSIVARAUSJÄRJESTELMÄN HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 5893/ / RESURSSIVARAUSJÄRJESTELMÄN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) RESURSSIVARAUSJÄRJESTELMÄN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta resurssivarausjärjestelmästä, sen ylläpidosta ja kehittämisestä. Espoon kaupungin konserniyhteisöt

Lisätiedot

Sopimusosapuolten välinen yhteydenpito ja dokumentointi tapahtuvat suomen kielellä.

Sopimusosapuolten välinen yhteydenpito ja dokumentointi tapahtuvat suomen kielellä. TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) EFECTEN PÄÄKÄYTTÄJÄPALVELUN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Efecten pääkäyttäjä-palvelusta Efecte - järjestelmään, joka tarjoaa ratkaisuja sopimustiedon,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 4033/ / Avustavien tehtävien hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 4033/ / Avustavien tehtävien hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Avustavien tehtävien hankinta Espoon kaupunki on mukana työllisyydenhoidon Kuntakokeiluhankkeessa, jonka tarkoituksena on löytää uusia kumppanuuteen perustuvia malleja rakennetyöttömyyden

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) 1155/02.08.00/2012 29.5.2012. Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) 1155/02.08.00/2012 29.5.2012. Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinnasta. Espoon kaupungin konserniyhteisöt

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 7/02.08.00/2012 22.3.2012. Tilausajojen hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 7/02.08.00/2012 22.3.2012. Tilausajojen hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Tilausajojen hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta erilaisten ryhmäkuljetusten hoitamisesta tilausajona. Palveluja tarvitaan etupäässä alakoululaisten

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v.

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v. Alustava Tarjouspyyntö 1 (6) Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle 1.6.2017(tavoite) - 31.8.2022 + optio 3.v. Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Palvelun kuvaus... 2

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet 1 LIEDON KUNTA Tekniset ja ympäristöpalvelut PL 24 21421 Lieto TARJOUSPYYNTÖ VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE 2014-2015 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan sisältö 2.1. Hoidettavat viheralueet

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy Viite: 16/2014/MSI Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Pienhankinnat...

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LAKAISUKONEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta imulakaisukoneesta kokonaispainoltaan

Lisätiedot

Espoon kaupunki / Teknisen keskuksen katu- ja viherpalvelut pyytää tarjousta vaalimainostelineistä.

Espoon kaupunki / Teknisen keskuksen katu- ja viherpalvelut pyytää tarjousta vaalimainostelineistä. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Heikki Svenn 11.12.2013 DNRO 5155/02.08.00/2013 VAALIMAINOSTELINEIDEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Espoon kaupunki / Teknisen keskuksen katu- ja viherpalvelut pyytää

Lisätiedot

Espoon kaupunki Hankintapalvelut KOPIOPAPEREIDEN HANKINTA 1 (8) TARJOUSPYYNTÖ nro 3088/ /2012

Espoon kaupunki Hankintapalvelut KOPIOPAPEREIDEN HANKINTA 1 (8) TARJOUSPYYNTÖ nro 3088/ /2012 Hankintapalvelut KOPIOPAPEREIDEN HANKINTA 1 (8) KOPIOPAPEREIDEN HANKINTA Espoon kaupungin Hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun kopiopapereiden hankinnasta Espoon ja Vantaan kaupunkien puolesta.

Lisätiedot

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEKUNTOUTUJIEN PALVELUASUMISEN, ASUMISEN TUEN JA PÄIVÄ- JA TYÖTOIMINNAN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEKUNTOUTUJIEN PALVELUASUMISEN, ASUMISEN TUEN JA PÄIVÄ- JA TYÖTOIMINNAN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEKUNTOUTUJIEN PALVELUASUMISEN, ASUMISEN TUEN JA PÄIVÄ- JA TYÖTOIMINNAN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Hankinnan kohde ja kuvaus Kirkkonummen kunta (jäljempänä tilaaja)

Lisätiedot

LIIKENNEMERKKIEN HANKINTA 2013

LIIKENNEMERKKIEN HANKINTA 2013 TARJOUSPYYNTÖ 1(7) 10.12.2012 4842/02.08.00/2012 LIIKENNEMERKKIEN HANKINTA 2013 1 Hankintayksikkö Espoo kaupunkitekniikka-liikelaitos. PL 6400, 02070 Espoon kaupunki. 2 Hankinnan kohde Espoon kaupunki

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) LAKAISULAITTEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta lakaisulaitteesta, jota voidaan käyttää

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI Lounais Suomen koulutuskuntayhtymä / Lounais Suomen ammattiopisto Novida pyytää tarjoustanne viljelykonsultoinnin hankinnasta tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA Kh 17.04.2018 Tarjouspyyntö 1. Hankinnan kohde Työterveyshuoltolain (1383/2001, Tthl 4 ) mukaan työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä

Lisätiedot

VUOKRATYÖVOIMAN (HOITOHENKILÖSTÖ) HANKINTA PUITESOPIMUKSENA KIRKKONUMMEN PERUSTURVAAN VUOSILLE JA LISÄKSI OPTIO VUODELLE 2012

VUOKRATYÖVOIMAN (HOITOHENKILÖSTÖ) HANKINTA PUITESOPIMUKSENA KIRKKONUMMEN PERUSTURVAAN VUOSILLE JA LISÄKSI OPTIO VUODELLE 2012 KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) VUOKRATYÖVOIMAN (HOITOHENKILÖSTÖ) HANKINTA PUITESOPIMUKSENA KIRKKONUMMEN PERUSTURVAAN VUOSILLE 2010 2011 JA LISÄKSI OPTIO VUODELLE 2012 Hankinnan kohde Kirkkonummen

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN HOIDOSTA 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta tarjouspyyntöasiakirjoista selviävällä

Lisätiedot

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset TARJOUSPYYNTÖ 17.3.2015 Tarjouspyyntö Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset Tilaaja Hankinnan kohde Hankinnan tyyppi Työn kuvaus Vihdin kunta, kaavoituspalvelut Vihin kunta pyytää tarjoustanne pohjatutkimusten

Lisätiedot

1.1 Kelpoisuus- ja soveltuvuusehdot Tarjoajaa koskevat kelpoisuus- ja soveltuvuusehdot on kerrottu liitteessä 1-4.

1.1 Kelpoisuus- ja soveltuvuusehdot Tarjoajaa koskevat kelpoisuus- ja soveltuvuusehdot on kerrottu liitteessä 1-4. AKUUTTIVASTAANOTON LÄÄKÄRIPALVELUJA KOSKEVA TARJOUSPYYNTÖ Hankintayksikkö Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Y-tunnus 2265415-2 Postiosoite: PL 66, 85801 Haapajärvi Käyntiosoite: Kirkkokatu 2, 85801 Haapajärvi

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

PIENET JA KIIREELLISET KATUVALAISTUKSEN SUUNNITTELUKOHTEET 2015 2016

PIENET JA KIIREELLISET KATUVALAISTUKSEN SUUNNITTELUKOHTEET 2015 2016 Tarjouspyyntö 1 (5) PIENET JA KIIREELLISET KATUVALAISTUKSEN SUUNNITTELUKOHTEET 2015 2016 1 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupunki pyytää tarjoustanne pienten ja kiireellisten katuvalaistuskohteiden suunnittelusta.

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne viidestä (5) elektronisesta suurtehohälyttimestä, teholtaan 2000 W asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 1 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 20.3.2017 Hankinnan kohde Hankintayksikkö Hankinnan tarjouspyyntö koskee Loimaan kaupungin ja Koski Tl:n kunnan henkilökunnan sekä näiden kuntien järjestämisvastuulla

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. VÄLINEHUOLTOPALVELUIDEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää Hilmailmoituskanavassa 2.10.2014 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde.

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde. TERVEYSASEMAPÄIVYSTYSPALVELUT Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

MALLITARJOUSPYYNTÖ. ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN / SEURAKUNNAN (yksikkö + hankinnan nimeäminen) HANKINTA

MALLITARJOUSPYYNTÖ. ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN / SEURAKUNNAN (yksikkö + hankinnan nimeäminen) HANKINTA 1(6) Hankintasäännön D 2 liite 2 MALLITARJOUSPYYNTÖ XX.XX.201X Mallitarjouspyyntö soveltuu käytettäväksi kansallisen kynnysarvon alittavien ja ylittävien tavara- ja palveluhankintojen valmistelussa. Mallitekstit

Lisätiedot

KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO 7.5.2014 1/5

KOKEMÄEN KAUPUNKI YHDYSKUNTAOSASTO 7.5.2014 1/5 7.5.2014 1/5 URAKKATARJOUSPYYNTÖ PENTTILÄNNIEMEN ASUNTOALUEEN VALAISTUKSEN SANEERAUS (Dnro 55/423/2010) 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan aikataulu Kokemäen kaupunki pyytää Teiltä tarjousta Penttilänniemen

Lisätiedot

KOTIHOIDON JA VAMMAISTEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN LISÄTARPEEN HANKINTA OSTOPALVELUNA

KOTIHOIDON JA VAMMAISTEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN LISÄTARPEEN HANKINTA OSTOPALVELUNA 1/7 KOTIHOIDON JA VAMMAISTEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN LISÄTARPEEN HANKINTA OSTOPALVELUNA 1. HANKINNAN KOHDE Kilpailutuksen kohteena on puitejärjestely (ks. tarjouspyynnön kohta 4) seuraavista aikaperusteisista

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot