Muutosluettelo versioon Asiakaskortistossa ei voida enää valita käytöstä poistettua asiakasta laskutusasiakkaaksi.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Muutosluettelo versioon Asiakaskortistossa ei voida enää valita käytöstä poistettua asiakasta laskutusasiakkaaksi."

Transkriptio

1 Sivu 1 / Asiakaskortisto Lisätty asiakashaun Järjestys-luetteloon Hakuinfo. Asiakaskortistossa ei voida enää valita käytöstä poistettua asiakasta laskutusasiakkaaksi. Poistettaessa asiakas käytöstä, antaa ohjelma ilmoituksen, mikäli asiakas on valittu jollekin toiselle asiakkaalle laskutusasiakkaaksi. Lisäksi lisätty Näytä-valinta, joka oletuksena näyttää aktiiviset asiakkaat. Näytä-valinnalla voidaan valita näytettäväksi myös kaikki asiakkaat sekä käytöstä poistetut asiakkaat. Henkilökortisto Osio yhteensä 3 kpl Kassa Syötettäessä henkilökortille virheellinen pankkitili, ei virheilmoitusta enää anneta kahteen kertaan. Kuitin tulostuksen jälkeen Kassan kirjaus-ikkuna jää aktiviiseksi, jolloin uuden kuitin kirjaamisen saa aloitettua suoraan Enter-painikkeella. Syötettäessa kassakuitille alennusriviä, ei ohjelma enää tee erillistä summariviä. Pikanäppäin kirjaus-ikkunassa ryhmästä tultaessa takaisin pääryhmään jää syöttörivi suoraan aktiiviseksi, jolloin voidaan heti jatkaa nimikkeiden lisäämistä kuitille. Muutettu kassan numeronäppäiten toimintaa niin, ettei se jää päälimmäiseksi ikkunaksi, kun avataan muita ohjelmia. Lisätty mahdollisuus käyttää EmvLumo rajapintaa, jota uudet maksupäätteet käyttävät. Emvlumo voidaan valita Kassan ohjaustietojen Maksupääte-välilehdeltä. Kassakuittien oletuslomakkeet voidaan jatkossa valita konekohtaisesti. Kun tuodaan kuitille myyntitilaus, myyntitoimitus tai vuokraus, tuodaan lähteeltä myös myyjä-tieto rivikohtaisesti, jolloin mahdolliset provisiot tulevat lähteen myyjälle. Myyjä-tietoja on mahdollista muuttaa Kirjausapuikkunoissa. Laskutus ja myyntireskontra Osio yhteensä 7 kpl Epäonnistuneen verkkolaskuaineiston luonnin yhteydessä esintyi tilanteita, joissa virhe-ikkuna saattoi näkyä tyhjänä tietyillä näytön tarkkuuksilla. Toimintoa on paranneltu tämän osalta. Levennetty Korkolaskujen tulosteiden Korko pv:n saraketta niin, että otsikko näkyy kokonaan. Maksukehotuksissa muutettu laskujen valintaa niin, ettei vaihdettaessa järjestystä tehdyt valinnat katoa. Lisätty Laskutuksenhallintaan mahdollisuus hakea myös Maksupostilasku-tyyppisiä laskuja.

2 Sivu 2 / 8 Tilanteissa, joissa laskun esikatselu-ikkunan kautta siirryttiin laskun lähetykseen Outlookilla, esiintyi ohjelman jumittumista. Toimintoa on korjattu tämän osalta. Tilauksilla annetut asiakkaan tilausnumerot tulostuu myös koontilaskuista muodostettuihin verkkolaskuaineistoihin. Lisätty perintäosioon mahdolisuus ottaa käyttöön Duetto perintä. Duetto perintää voivat käyttää sopimusasiakkaat, joiden lisenssi sisältää Perintä-osion. Laskutukseen lisätty kuluttaja-asiakkaiden E-laskutukseen liittyvä finvoice Vastaanotto- ja Laskuttajailmoitusten käsittely. Toiminto jakautuu neljään osaan: - Verkkolaskujen tulostus - Vastaanottoilmoitusten luku - Laskuttajailmoitusten luonti, muokkaus ja poisto - Verkkolaskuasetukset Avoimet laskut-raportille on lisätty valinta, tulostuuko raportille vain avoimet laskut vai sekä avoimet että keskeneräiset laskut. Rajoituksena valinnalle on, että kun tulostetaan vain avoimet laskut, täytyy olla nykyinen päivä valittuna tilannepäiväksi. Koontilaskulle tulee myyntialueeksi koontilaskun toimituksilla oleva yhteinen myyntialue. Lisättäessä laskun kirjauksessa nimikehausta sarjanumerollisia nimikkeitä, kysytään jokaisen sarjanumerollisen nimikkeen kohdalla määrä. Maksukehotuksille tulostetaan asiakkaan nykyiset osoitetiedot asiakaskortilta. Muutettu Ryhmälaskutuksessa seuraavat tiedot haettavaksi asiakaskortistosta: - Toimitustapa (ja kuljetusmuoto), jos ei mallissa määritelty - Valuutta - Toimitusehto, jos ei mallissa määrilty - Myyjä, jos ei mallissa määritelty (asetus vain laskulle, ei laskuriveille) - Viitteenne, jos ei mallissa määritely - Kieli (myös nimikkeiden kielet) - Myyntialue (Vain jos mallilla on kotimaa ja asiakkaalla muu eli muutos verottomaksi) Liikekirjanpito Osio yhteensä 13 kpl Tositteen kirjauksessa valittaessa tili tililuettelosta, antaa ohjelma automaattisesti tilille määritellyn alv-prosentin. Parenneltu Pankkitiliotteilla olevien maksujen kohdistumista ostolaskuihin Pankkitiliotteet-toiminnossa. Siirryttäessa alaspäin-nuolella uudelle riville, menee kursori rivin alkuun. Lisäksi tilien valitsemista tililuettelosta on paranneltu. Paranneltu tositteiden kopiointia niin, että kopioitaessa tosite tositteiden hallinnan kautta, asetetaan aina kuluva tilikausi tilikaudeksi.

3 Sivu 3 / 8 Muutettu Tilinumeroiden muutosajoa, niin ettei ajoa voi suorittaa päätetylle tilikaudelle. Lisätty tiliotteen käsittelyyn mahdollisuus suodattaa näkyviin vain kohdistamattomat tapahtumat. Lisätty seuraaville tulosteille yrityksen Y-tunnus: Tase, Tuloslaskelma, Pääkirja, Päiväkirja, Tase-erittely Kirjanpidon lukitus lukitsee myös osakirjanpidot annettuun päivään asti, mikäli osakirjanpitojen lukituspäivä on pienempi kun annettu kirjanpidon lukituspäivä. (Lukitsee tapahtumat, joiden päiväys on edellisen lukituspäivän ja uuden annetun päivän välillä) Muutettu tositteen kirjauksessa riviosan toimintaa niin, että nuolinäppäimillä voi liikkua eteen- ja taaksepäin. Tuloslaskelma ja tase raporteille on tehty uudet raporttilomakkeet. Käytössä olleet raportit ovat myös edelleen ohjelmassa. Uusiin raportteihin liittyy uusi ominaisuus, lisätty valinta, vertailu päivämäärään ja budjettiin. Valinnalla jossa vertaillaan päivämäärään ja budjettiin, silloin tulostetaan uusi vaakaraportti, johon tulostuu tiedot kolmeen rinnakkaiseen sarakkeeseen. Muilla valinnoilla tulostetaan vanhaa raporttia käyttäen. Myyntitilaukset Osio yhteensä 10 kpl Myyntitoimituksessa esiintyi virhetilanteita, jos toimitettiin sarjanumerollista nimikettä osatoimituksena. Toiminto on nyt korjattu. Matkahuollon hallintaan lisätty mahdollisuus hakea Lähde-kentällä. Matkahuollon osoitekorttien kirjauksessa Luo/Näytä matkahuollon osoitekortin pdf-toiminto ei enää koita lähettää tietoja, mikäli toiminto peruutetaan. Myyntitilausten tuonti kassaan-toiminto päivittää myös niiden nimikkeiden tilat, joita ei ole kortistossa. Tilaustenhallinassa saattoi esiintyä tilanteita vaihdettaessa tilaukset-näkymästä toimitukset näkymään, joissa näytettiin tiedot laskutusasiakkaan mukaan vaikka valittuna oli toimitusasiakas. Nyt toiminto näyttää tiedot sen asiakkaan mukaan, joka Näytä-kohdassa on valittuna. Nimikekirjauksen apuikkunaan lisätty pikanäppäin alt+p, jolla pääsee suoraan projektikenttään. Myyntitilausten luonti xml-tiedostosta toiminnossa, mikäli määritelty esimerkiksi tilauksen lähetys sähköpostilla tuonnin yhteydessä, lähetetään tilaus vain kertaalleen silloinkin, kun kopiomääräksi on asetettu isompi määrä. Muutettu toisen paljouden tarkastamista siten että, ilmoituksen luonnin yhteydessä, jos luku on pienempi kuin 1 ja 2.Lajikoodi-kentässä on tekstiä, annetaan virhe. Jos 2.Lajikoodi-kenttä on tyhjä ja arvo on pienempi kuin 1, virhettä ei anneta. Tilaustenhallintaa lisätty toiminto, jolla voidaan tarkastella tilauksella olevien nimikkeiden saatavuustietoja. Lisäksi lisätty mahdollisuus antaa eri värejä sen mukaan, miten tilaukselle olevia nimikkeitä on varastossa saatavilla.

4 Sivu 4 / 8 Nimikekirjauksen apuikkunan Historia välilehdelle lisätty mahdollisuus, että nimikkeen historia näytetään kaikkien asiakkaiden osalta. Muutos koskee seuraavia kirjausikkonoita: Tarjouksia, Myyntitilauksia, Laskutusta, Kassaa ja Ostotilauksia. Suoratoimitusehdotuksen poistaminen Ostotilauspuolelta, palauttaa Myyntitilauksen tilaan Myyntitilaus, jolloin tilausta voi jälleen muokata Tarraosoitekortteihin lisätty seuraavat uudet pohjat: - Express Morning kuljetusyksikkö - Express Business Day kuljetusyksikkö - Express Flex kuljetusyksikkö - Express Business Day parcel (paketti) - Express Business Day pallet (kuljetusyksikkö) Tilaustenhallintaan on lisätty uusi sarake Myyjä. Sarakkeen avulla voidaan hakea ja järjestää tilauksia ja toimituksia myyjän mukaan. Muutettu Laskuttamattomat toimitukset raporttia siten, ettei tilannepäivänä laskutetut toimitukset enää näy raportilla. Nimikekortisto Osio yhteensä 14 kpl Määräalennuksia annettaessa menee kursori nyt oikeaan sarakkeeseen Tabulaattorilla liikuettaessa. Nimikekortissa tulee ilmoitus, mikäli Lisäkoodi-kentälle yritetään lisätä arvoa, joka löytyy toisen nimikkeen Lisäkoodi-kentästä. Lisätty Nimikekortiston Hankintatiedot-välilehdelle painike, josta pääsee katsomaan toimittajan tiedot Toimittajakortistosta. Nimikkeen kopioinnissa ei enää kopioida nimikkeen keskihintaa. Asetettaessa nimike poistetuksi, tarkastetaan löytyykö se jonkun nimikkeen osarakenteesta. Jos löytyy, ilmoitetaan käyttäjälle löytyneiden päänimikkeiden koodit ja pyydetään vahvistusta. Lisätty nimikeiden hakuikkunaan alasvetovalikko, josta voidaan valita näytettävät nimikeeet vaihtoehdoista: Kaikki, käytössä olevat ja poistetut. Lisätty seuraavat uudet raportit: Asiakaskortistoon: Asiakkaan hinnastot, jossa näytetään asiakkaille määritellyt hinnastot. Nimikekortistoon ja varastokirjanpitoon: Hinnaston asiakkaat, jossa näytetään asiakkaat, jotka ovat liitettynä valittuun hinnastoon. Ostoreskontra Osio yhteensä 6 kpl Paranneltu arvonlisäveron laskentaa Kassavirtaennusteella. Arkistoitaessa käsiteltyä maksupalautetta kysytään käyttäjältä kirjoitetaanko aiemman tiedoston yli jos sellainen löytyy arkistohakemistosta.

5 Sivu 5 / 8 Lisätty Ostolaskujen hallintaan pikanäppäin (F12) tulostukselle. Otettaessa ostolaskua muokkaukseen tulee ilmoitus, mikäli Toimittaja poistettu käytöstä tai poistettu kokonaan. Kun muutetaan Muut tiedot-välilhdellä projektia, ohjelma kysyy, päivitetäänkö kaikille riveille tämä muuttunut projektitieto. Avoimet ostolaskut ja Avoimet ostolaskut toimittajittain muutettu niin, että niissä näkyy myös ostolaskut, joissa on käytetty maksuehtoa, jossa on 0 nettopäivää. Ostotilaukset Osio yhteensä 6 kpl Paranneltu alennusrivin toimintaa, niin että ne siirtyvät myös myyntitoimituksille luotaessa suoratoimituksia. Lisätty Ostotilauksille ja Ostotoimituksille Muut tiedot-valikkoon tilauksen nimikkeiden kokonaispaino. Lisätty mahdollisuus lisätä Ostotilaukselle nimikerivejä Hankintatietoihin määritetyllä toimittajan Tilauskoodilla. Ostotilaustenhallintaan on lisätty uusi sarake Ostaja. Sarakkeen avulla voidaan hakea ja järjestää tilauksia ja toimituksia ostajan mukaan. Lisätty Ostotilausten hallintaan sekä kirjaus-toimintoihin ostotilausten ja -toimitusten hakuikkunoihin valinta, näytetäänkö toimittaja vai toimitusasiakas. Palkanlaskenta Osio yhteensä 5 kpl Paranneltu eläkemaksutilitykset-raportin toimintaa tilanteissa, joissa palkanlaskennan yleistietoja ei ole määritelty. Paranneltu Maksuaineistojen luonti-toimintoa. Palkankorotuksen laskentaa muutettu niin, että voidaan antaa yli tuhannen korotuksia sekä negatiivia korotuksia. Lisätty mahdollisuus tulostaa palkansaajista osoitetarrat. Palkkatapahtumien kirjaus-ikkunan Perustiedot-valikkoon on lisätty toiminto, josta pääsee Henkilökortistoon. Lisäksi Muokkaus-valikkoon on lisätty toiminto, jolla voidaan päivittää palkkatapahtumien rivikohtaisia tietoja. Palkalaskennan Asetukset-valikoon on lisätty Asetukset-toiminto, jossa voidaan määritellä Palkkalaskelmilla käytettävä oletustulostin sekä oletus tulostusmäärä. Lisätty henkilökortille kenttä Veronumero. Veronumero tulostuu Palkansaajatietojen tulostus-raportille. Lisätty henkilön verotietoihin laskentatapa "Ei verokorttia". Lisäksi paranneltu Tyel-laskentaa tapauksissa, joissa on useampia palkkakausia samaan kuukauden aikana.

6 Sivu 6 / 8 Muutettu aiemmin toimintaa siten, että kun kyseessä on palkkalaji, jonka tyyppi on vähennys ennen ennakonpidätystä, kirjanpitotiliä ei voida palkkalajin tapahtumalle antaa. Kyseistä erää kun ei ole tarve tiliöidä, kun se on niin sanottu ennakonpidätyksen laskennassa käytettävä tieto. Pankkiyhteys Osio yhteensä 9 kpl Lisätty Laskuttajailmoituksen ja vastaanottoilmoituksen oletusaineistotyypit pankkiyhteysohjelmaan. Lisätty myös Vastaanottoilmoituksen automaattinen ja manuaalinen käsittely. Projektinhallinta Muutettu maksupostin luontia niin, että asiakastiedot tulevat projektilta. Projekti tallentuu myös tilanteissa, joissa projektin nimi puuttuu. Lisäksi asiakkaan tietoihin tehdyt muutokset tallentuvat. Järjestelty Perustiedot-välilehden kentät loogisemmin. Projektin poisto disabloitu uutta projektia kirjatessa. Lisäksi Muut kulut-välilehden paikkaa siirretty. Projektien kopioinnissa kopioidaan myös Toiminnanohjaustäppä sekä perustiedoissa, että vaiheilla. Projektinhallinnassa sarakeotsikosta lajittelu onnistui vain kerran samasta sarakkeesta. Paranneltu toimintoa niin, että lajittelun voi tehdä useammin. Maksupostilla annettu selite tulostetaan Laskutetut maksupostit-raportille. Maksupostin laadintaan lisätty myös Muistio, joka mahdollista tulostaa Maksupostilaskulle. Asetettaessa projekti tilaan valmis, tarkastetaan onko vaiheita, jotka eivät ole tilassa valmis-tilassa. Jos sellaisia löytyy kysytään käyttäjältä muutetaanko ne myös valmiiksi. Projektienhallinnan Asiakas-kentän näyttötapaa paranneltu tapauksissa, joissa nimi ei mahdu kokonaan sarakkeeseen. Rahtikirjat Osio yhteensä 8 kpl Asiakastiedot luetaan suoraan toimituksesta Rahtikirjalle. Mahdollistaa, että voidaan käyttää asiakkaita, jotka ei ole asiakaskortistossa. Runko Jos Internet Explorer on asetettu offline-tilaan, esiintyi tilanteita, joissa passeli ei pystynyt liikennöimään verkkoon. Lisätty ohjelmaan ominaisuus, joka tunnistaa tilan ja asettaa sen uudelleen online-tilaan. Muutettu oletusraporttien toimintaa niin, että käyttäjien itse lomake-editorilla määrittelemät oletuslomakkeet säilyvät myös version tarkistuksen jälkeen. Esim. päivitysten yhteydessä.

7 Sivu 7 / 8 Lisätty tarjous, myyntitilaus, myyntitoimitus, lasku, ostotilaus ja ostotoimitus hallintanäyttöihin mahdolliseksi valita näkyviin viitteemme ja viitteenne sarakkeet. Seuraaviin toimintoihin lisätty mahdollisuus siirtyä asiakaskortille/toimittajakortille kaksoisklikkaamalla asiakasnumeroa/toimittajanumeroa: Myyntitilauksen kirjaus, Myyntitoimituksen kirjaus, Laskun kirjaus. Kassakuitin kirjaus, Ostotilauksen kirjaus ja Ostotoimituksen kirjaus. Passeli asetuksiin on lisätty kohta Historiarivien määrä. Kentässä voidaan määritellä, kuin monta tapahtumaan Kirjausapuikkunan Historia-välihdellä näytetään tapahtumien kirjaus-ikkunoissa. Asetus koskee Tarjouksia, Myyntitilauksia, Laskutusta, Kassaa ja Ostotilauksia. Ohjelmaan on lisätty toiminto, joka ilmoittaa ohjelman käyttäjälle, kuinka monta päivää edellisen varmistuksen ottamisesta on kulunut. Asetus kuinka usein ohjelma tarkistaa varmistuksen ottamisen ajankohdan, sijaitsee varmistustoiminnon Asetukset-valikossa. Käyttäjä voi siis itse valita, kuinka monen päivän kuluttua edellisen varmistuksen ottamisesta ilmoitus annetaan. Ilmoitus edellisen varmistuksen ottamisen ajankohdasta tulee ohjelmaan kirjautumisen jälkeen ja näytetään käyttäjälle näytön oikeassa alakulmassa. Ilmoituksesta on suoraan käynnistettävissä varmistustoiminto. Ilmoituksesta käyttäjä voi myös valita, ettei kehotusta varmistuksen ottamisesta enää näytetä. Lisätty uusi toiminto Omien raporttien poisto. Toiminnolla voidaan poistaa käyttäjän lomake-editorilla luomia raportteja ohjelmasta. Toiminto löytyy Asetukset-valikon Tietokantaoperaatioista. Annetaan ilmoitus, mitä oikeuksia mihinkin osioon vaaditaan, jos käyttäjällä ei ole tarpeeksi oikeuksia valitsemaansa operaatioon. Osakirjanpidot lukitaan kirjanpidon lukituspäivämäärään asti version versiotarkastuksessa. Tililuettelon yllläpito toimintoon on lisätty tallennus tiedostoon toiminnallisuus. Tililuettelo on käytettävissä niissä tilanteissa kun ohjelmaan ei ole hankittu kirjanpito-osiota. Ohjeita päivitetty eri puolella ohjelmaa. Toiminnanohjaus Osio yhteensä 11 kpl Kampanjat toiminnon Asiakastiedot-välilehdellä ollut kirjoitusvirhe korjattu. Tehtävät-ikkunassa hakupainikkeet saattoivat mennä rivitietojen päälle keskelle ikkunaa. Toiminto korjattu tämän suhteen. Toiminnanohjauksen Tiedostolinkkiluettelojen sarakepituudet tallentuvat jatkossa muistiin. Tehtävä-tulosteelle lisätty sekä asiakkaan että asiakkaan yhteyshenkilön puhelinnumerot. Lisätty Tehtävät-välilehdelle mahdollisuus hakea kaikkien Vastuuhenkilöiden tapahtumia. Työajankirjaus Osio yhteensä 5 kpl

8 Sivu 8 / 8 Lisätty ohjeet seuraaviin raportteihin. Henkilön kirjauslajit, Henkilön työtehtävät ja Kuitattavat/Hyväskyttävät poissaolot. Varastokirjanpito Paranneltu käyttöoikeuksien toimintaa Varastokirjanpidon raportoinnissa. Eli mikäli raportointi oikeutta ei ole, ei voida tulostaa mitään Raportointi- ja Tulosteet-valikon tulosteita. Paranneltu Siirto tuotantoon toiminnon sarakeleveyksiä. Lisätty ohje-painike Hinnastojen ylläpito-toimintoon. Muutettu hinnasto näkymään harmaalla, jos se ei ole käytössä sekä nimikekortilla, että hinnastojen ylläpidossa. Hinnaston muokkauksessa hinnastojen ylläpidon kautta lisätty mahdollisuus antaa alennusprosentti desimaaleilla. Vuokraus Osio yhteensä 4 kpl Vuokrauksen kopioinnissa kopioidaan nyt myös saate, valuutta ja projektitieto. Versio yhteensä 106 kpl Kaikki yhteensä 106 kpl

Muutosluettelo versioon Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen liitteet eivät lähteneet Apixin kautta.

Muutosluettelo versioon Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen liitteet eivät lähteneet Apixin kautta. Sivu 1 / 5 2.0.9.1 Asiakirjat Korjattu kirjoitusvirhe Asiakirjaryhmien-hallinnasta. Kassa Paranneltu kassan toimintaa maksettaessa kortilla. Laskutus ja myyntireskontra Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.0.8

Muutosluettelo versioon 2.0.8 Sivu 1 / 5 2.0.8.0 Asiakaskortisto Muutettu asiakkaiden tuonti txt-tiedostosta-toimintoa niin, että mikäli maa\maakoodia tietoa ei ole määritelty profiilissa, asetetaan asiakkaalle perustietojen ensimmäinen

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.6

Muutosluettelo versioon 2.1.6 Sivu 1 / 5 2.1.6.0 Asennusohjelma Päivitetty uusi Team viewer-versio ohjelmaan. Henkilökortisto Korjattu tilanne, jossa Henkilökortin tallennuksen yhteydessä ilmoitettiin puuttuvasta pankkitilistä, mikäli

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.9

Muutosluettelo versioon 2.1.9 Sivu 1 / 5 2.1.9.1 Kassa Korjattu tilanne, jossa Kuitin kirjaus-ikkunassa ei pystynyt valitsemaan Kredit-tiliä ja Kustannuspaikkaa Kirjausapuikkunan kautta. Laskutus ja myyntireskontra Muutettu finvoiceaineistoon

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.5

Muutosluettelo versioon 2.1.5 Sivu 1 / 5 2.1.5.0 Asiakaskortisto Lisätty kenttä Rak. lask. os.(asiakaskortin Rakennusala -välilehden Rakennustyön verkkolaskuosoitetiedot) valittavaksi Asiakastietot-tulosteeseen. Lisätty asiakashakuun

Lisätiedot

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Plusseminaari 15.11.2012 UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Page 1 ASP Uuden yrityksen perustaminen Asetusten kopiointi valitusta yrityksestä Aikaisemmin samasta kannasta kuin mistä otettiin käyttäjien

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.2

Muutosluettelo versioon 2.1.2 Sivu 1 / 6 2.1.2.0 Asiakirjat Lisätty mahdollisuus lisätä liitetiedostoja ja asiakirjoja suoraan skannaamalla. Toiminto käytettävissä, kun lisenssi sisältää Asiakirjat-osion. Lisäksi toiminto edellyttää,

Lisätiedot

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 Sähköisten laskuaineistojen käsittely Laskun kuva voidaan avata myös erillisessä ikkunassa Laskut-välilehti: Laskun Tositenumero- ja Eräpäivä-sarakkeet

Lisätiedot

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Sisältö 1. Luennot ja käsitteet 10 pistettä 2. NAVin käyttö 20 pistettä Läpäisyyn vaaditaan 12 pistettä, joista vähintään 8 on NAVin käytöstä. Luennot ja käsitteet

Lisätiedot

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1 2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat Table of Contents Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät... 1 Asiakirjan kentät:... 1 Asiakirjan kentät /alavalikko/ ensimmäinen välilehti:... 2 Asiakirjan

Lisätiedot

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Vakiovastaus Ohjeen päiväys: 30.3.2011 1 Käännetyn alv:n käsittely...1 1.1 Johdanto... 1 1.2 Tilikartta... 1 1.3 Asiakaskortisto... 2 1.4 Myyntitilaukset...

Lisätiedot

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Sisältö 1. Luennot ja käsitteet 10 pistettä 2. NAVin käyttö 20 pistettä Läpäisyyn vaaditaan 12 pistettä, joista vähintään 8 on NAVin käytöstä. Luennot ja käsitteet

Lisätiedot

V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E E S P O O P U H w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0

V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E E S P O O P U H w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0 V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E 5 0 2 6 0 0 E S P O O P U H 020 7 6 1 4 4 7 0 w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0 581206-7 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöoikeudet

Lisätiedot

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Kirjautuminen järjestelmään 2 Myyntilaskut 2 Ostolaskujen käsittely 4 Uuden laskun syöttö 6 Palkkailmoituslomake 8 Palkkailmoituksesta kopio 9 Henkilötietojen

Lisätiedot

KIRJANPITO JA RESKONTRA

KIRJANPITO JA RESKONTRA KIRJANPITO JA RESKONTRA Ketjutukset ja ajastukset 30.5.2016 1 KOULUTUKSEN SISÄLTÖ Ketjutus Yleistä Käyttöönotto Ketjujonot Ketjuttaminen Ajastukset Yleistä Ajastettavia toimintoja Eräajot ja lokit NetTikon

Lisätiedot

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Vakiovastaus Ohjeen päiväys: 1.6.2012 1 Käännetyn alv:n käsittely... 1 1.1 Johdanto... 1 1.2 Tilikartta... 1 1.3 Asiakaskortisto... 2 1.4 Myyntitilaukset...

Lisätiedot

Osto- ja myyntiprosessi

Osto- ja myyntiprosessi Osto- ja myyntiprosessi Microsoft Dynamics NAV 1 Harjoitus käy läpi oston ja myynnin perusprosessit Maalitölkit ostetaan ja myydään sellaisenaan eteenpäin = jälleenmyynti Viedään prosessit läpi NAVilla

Lisätiedot

1 Visma Econet Pro Arkistointi

1 Visma Econet Pro Arkistointi 1 Visma Econet Pro Arkistointi 1.1 Arkistointiajo Visma Econet Pro:n on lisätty ominaisuus, jolla tietokannassa olevista tiedoista voidaan ajaa arkistointiajo. Arkistointi luo määriteltyyn hakemistoon

Lisätiedot

Aditro Tikon versio SP1

Aditro Tikon versio SP1 Tammikuu 2013 1 (5) Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Ohjelmistomuutokset Tammikuu 2013 2 (5) Sisällysluettelo Tikon versioon 6.2.0 SP1 tehdyt muutokset... 3 1. Kirjanpito ja reskontra (6.2.0 SP1)... 3 1.1.

Lisätiedot

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Sivu 1(6) ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Tiivistelmä Verotilimenettely muuttaa oma-aloitteisten verojen ilmoittamista ja maksamista vuoden 2010 alusta lähtien. ProCountorissa voi nyt tehdä

Lisätiedot

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen 1 Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen Johdanto Maksujen kirjaaminen Odoo ssa on selväpiirteinen toimenpide, ja sen avulla voi myös seurata yrityksen tuloksen kehittymistä on-line. Erääntyneiden maksujen

Lisätiedot

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ominaisuuden käyttöönotto vaatii Visma Nova Verkkolaskut -lisenssin (WEI). Voit ulkoistaa maksuhuomautusten ja perinnän käsittelyn Visma Duetto Oy:n

Lisätiedot

Visma Econet 7.30. Uudet ominaisuudet ja muutokset

Visma Econet 7.30. Uudet ominaisuudet ja muutokset Visma Econet 7.30 Uudet ominaisuudet ja muutokset Visma Duetto-liittymä Visma Econet Pro 7.30 -versiossa Maksuhuomautusten ja perinnän ulkoistaminen, www.vismaduetto.fi Euromääräiset laskut Palvelun aktivointi

Lisätiedot

Visma Nova ALV-prosentin muutos. Versio 7.6

Visma Nova ALV-prosentin muutos. Versio 7.6 Visma Nova ALV-prosentin muutos Versio 7.6 Oppaan päiväys: 4.12.2012 Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Nova -asiakaspalvelu: puh: 0107 562 130 (ylläpitoasiakkaat) puh: 0600 1 3330 (muut) Visma

Lisätiedot

Taloushallinto. Ominaisuuksia:

Taloushallinto. Ominaisuuksia: Taloushallinto Ominaisuuksia: * Kuitin/lähetteen kirjoitus myös A4-tulosteena * Laskun tulostus asiakkaalle mukaan * Integroitu varastonhallintaan (nimikkeiden saldot) * Alennusten laskenta rivistä tai

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Perustiedot - välilehti... 5 4 Tila (vapaassa tekstikentässä edellisellä sivulla annettu nimi) - välilehti... 6 5 Vasemman

Lisätiedot

Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet

Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet Yhteenveto Päivityksiä uuteen palkkaosioon: Palkkaperustepohja Palkkalajirekisteri Usean palkkatiedon muokkaaminen Procountor Ohjekirjasta löytyy muistilista

Lisätiedot

Procountor laskutusliittymä

Procountor laskutusliittymä Päiväys: 25.3.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Tarkastanut: Matti Immonen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.2 Liittymän toimintaperiaate... 3 2 Liittymän

Lisätiedot

Balanssi laskutus Oikeudet muutoksiin pidätetään. 18.2.2009 1/6

Balanssi laskutus Oikeudet muutoksiin pidätetään. 18.2.2009 1/6 18.2.2009 1/6 Balanssista on kaksi erilaista laskutusohjelmatuotetta, Balanssi Easy laskutus ja Balanssi laskutus. Alla olevassa taulukossa on tuotteiden ominaisuudet ja eroavaisuudet. Merkkien selitykset:

Lisätiedot

Myyntitilaus -tiedoston kuvaus

Myyntitilaus -tiedoston kuvaus Myyntitilaus -tiedoston kuvaus Konekielinen myyntitilaustiedosto sisältää omina tietueinaan myyntitilausotsikon, toimituserän ja tilausrivin tiedot Yksi myyntitilaus voi sisältää useita toimituseriä ja

Lisätiedot

Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto. Käyttäjän käsikirja

Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto. Käyttäjän käsikirja Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto Käyttäjän käsikirja Oppaan päiväys: 4.5.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Nova -asiakaspalvelu: puh: 0207 560 508 (ylläpitoasiakkaat)

Lisätiedot

Pelaajan tietojen lisääminen

Pelaajan tietojen lisääminen Käytön aloitus Ohjelma käynnistetään tuplaklikkaamalla Jäseri-kuvaketta työpöydältä, tai käynnistä-valikosta. Ohjelmasta aukeaa seuraavanlainen valikko; Jäsenrekisterissä muutetaan jäsentietoja, maksukirjassa

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Lähetysseuranta

Visma Fivaldi -käsikirja Lähetysseuranta Visma Fivaldi -käsikirja Lähetysseuranta 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöönotto: Lähetystyyppien perustaminen... 4 2.1 Itella kirjepalvelut... 5 2.2 Itella pakettipalvelut... 15 2.3 Matkahuolto (nykyinen

Lisätiedot

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus.

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Laskutus Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Voit tulostaa jokaisen tilauksen osalta mm. seuraavat asiakirjat: tarjous, tilausvahvistus, lähete, tarrat lähetykselle,

Lisätiedot

OPAS VERKKOLASKUTUKSEEN

OPAS VERKKOLASKUTUKSEEN OPAS VERKKOLASKUTUKSEEN 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo. 2 1. Passeliin kirjautuminen. 3 2. Luo uusi asiakas asiakaskortistoon.. 3 3. Uuden laskun tekeminen.. 5 4. Laskun lähettäminen verkkolaskuna...

Lisätiedot

Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1

Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Tammikuu 2013 1 (6) Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Ohjelmistomuutokset Tammikuu 2013 2 (6) Sisällysluettelo Tikon versioon 6.2.0 SP1 tehdyt muutokset... 3 1. Kirjanpito ja reskontra (6.2.0 SP1)... 3 1.1.

Lisätiedot

Myyntitilausrivin kuvaus

Myyntitilausrivin kuvaus Myyntitilausrivin kuvaus Konekielinen myyntitilaustiedosto sisältää omina tietueinaan myyntitilausotsikon, toimituserän ja tilausrivin tiedot. Yksi myyntitilaus voi sisältää useita toimituseriä ja toimituserä

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi Käsikirja Oppaan päiväys: 10.4.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Ostolaskujen haku Netvisorista

Ostolaskujen haku Netvisorista Ostolaskujen haku Netvisorista Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 2 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Osaprojektien

Lisätiedot

ARVONLISÄVEROJEN KÄSITTELY SOVELLUKSESSA, KUN OSTAJA ON HANKINNASTA ARVONLISÄVEROVELVOLLINEN

ARVONLISÄVEROJEN KÄSITTELY SOVELLUKSESSA, KUN OSTAJA ON HANKINNASTA ARVONLISÄVEROVELVOLLINEN ARVONLISÄVEROJEN KÄSITTELY SOVELLUKSESSA, KUN OSTAJA ON HANKINNASTA ARVONLISÄVEROVELVOLLINEN Sisällysluettelo: 1 Yleistä... 2 2 Verokannat... 2 2.1 Eu-tavaraoston verokannat... 2 2.2 Eu-palvelujen ostojen

Lisätiedot

28.11.2007 1 (18) Econet Pro v. 5.30. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen.

28.11.2007 1 (18) Econet Pro v. 5.30. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen. 28.11.2007 1 (18) Econet Pro v. 5.30 Econet Pro 5.30 versioseloste. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen. YLEISET JA REKISTERIT Raportteihin on lisätty

Lisätiedot

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero.

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Fivaldi käyttäjän toimenpiteet... 3 2.1 Yrityksen perustiedot Pankkitiedot... 3 2.2 Laskujen

Lisätiedot

TIKON siivoukset. Taloushallinnon kumppani Copyright TIKON Oy

TIKON siivoukset. Taloushallinnon kumppani Copyright TIKON Oy TIKON siivoukset 22.5.2017 1 KUUKAUSITTAIN TEHTÄVIÄ TOIMENPITEITÄ Tiliotteiden arkistoiminen Tiliotteiden poistaminen Tapahtumien lukitseminen Tyhjien kausien poistaminen Laskureskontran nollalaskujen

Lisätiedot

Prinetti lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

Prinetti lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Prinetti lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus...4 Asetukset...4 Toimitustavat...4 Tilauksen käsittely...5 Huomioitavaa...6 Kirje toimitustapa...6 SmartPost

Lisätiedot

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide: Uusi Alv-yhteenvetoilmoitus / käyttöönotto Myynnin perustiedot EU-tavarakaupan osalta Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Lisätiedot

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen 1 Johdanto Odoo ssa on mahdollista tehdä laskujen teko ja kirjaus usealla eri tavalla, joten käyttäjä voi valita oman yritykset toimintaan parhaiten sopivan menetelmän. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Vuosipäivitys 13.9.2012 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN...4 ALV-PROSENTTIEN MUUTOKSET VAPAASTI

Lisätiedot

Solve laskutus ja verkkolaskutus

Solve laskutus ja verkkolaskutus Solve laskutus Sivu 1 Solve laskutus ja verkkolaskutus Tässä ohjeessa on ohjeet Solven asetusten teosta, aineistojen muodostamisesta ja palautteiden käsittelystä sekä ohjeet suoraveloitettavien asiakkaiden

Lisätiedot

HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013. Kurssimateriaali

HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013. Kurssimateriaali HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013 Kurssimateriaali Päiväys: 10.5.2013. Visma Software Oyj pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Verkkolaskutuspalvelun käyttöohje toimittajille Senaatti-kiinteistöt

Verkkolaskutuspalvelun käyttöohje toimittajille Senaatti-kiinteistöt Esapekka Kuikka ja Hellevi Lilja, #188765 1 (9) Verkkolaskutuspalvelun käyttöohje toimittajille Senaatti-kiinteistöt OHJE # 188765 2 (9) SISÄLLYSLUETTELO Sisältö 1 Verkkolaskutuspalvelu... 3 2 Verkkolaskutuspalveluun

Lisätiedot

ProCountorin Sopimuslaskutus -ominaisuus mahdollistaa sopimustietojen tallentamisen asiakkaalle ja asiakkaiden laskuttamisen sopimusten perusteella.

ProCountorin Sopimuslaskutus -ominaisuus mahdollistaa sopimustietojen tallentamisen asiakkaalle ja asiakkaiden laskuttamisen sopimusten perusteella. Sivu 1(7) Sopimuslaskutus ProCountorin Sopimuslaskutus -ominaisuus mahdollistaa sopimustietojen tallentamisen asiakkaalle ja asiakkaiden laskuttamisen sopimusten perusteella. Sopimus Kullekin asiakkaalle

Lisätiedot

LASKUTUSPALVELU. Sivu 1 / 24. Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7

LASKUTUSPALVELU. Sivu 1 / 24. Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7 LASKUTUSPALVELU Laskutuspalvelun kautta voit tehdä ja lähettää e-laskuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille sekä suoramaksuja kuluttajaasiakkaille. Voit katsella ja tulostaa lähetettyjä e-laskuja ja suoramaksuja

Lisätiedot

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Merit Aktiva on kirjanpitäjille ja yrittäjille tarkoitettu nykyaikainen ja helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma. Aktivaa voitte käyttää missä tahansa ja millä tahansa

Lisätiedot

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus tapahtumahallinnassa Ennen laskutusta varmista että osallistujat on kohdistettu asiakashallintaan

Lisätiedot

Visma Fivaldi sovelluspalvelu: Laskut sähköpostiin ja tulostuspalveluun. 1 Yleistä

Visma Fivaldi sovelluspalvelu: Laskut sähköpostiin ja tulostuspalveluun. 1 Yleistä 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Laskujen välitys / Perustiedot / Välitystavat... 4 2.1 Laskut asiakkaan sähköpostiin... 4 2.2 Laskujen lähetys tulostuspalveluun... 7 3 Yrityksen oletusvälitystapa... 9 4 Yritysrekisteri...

Lisätiedot

Tikon Kirjanpito Tikon Kirjanpito

Tikon Kirjanpito Tikon Kirjanpito 27.11.2017 1 (16) Tikon Kirjanpito etasku 27.11.2017 2 (16) 1 Liittymäaineisto... 3 2 Lisenssit... 3 3 Toiminnon kuvaus... 3 4 Käyttöönotto... 4 4.1 SFTP-tunnukset... 4 4.2 Hakemisto... 4 4.3 Siirtoasetus...

Lisätiedot

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko.

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko. Maksutapahtumat Valikossa Maksutapahtumat kirjataan kaikki pankkitilien (tiliotteen mukaisesti) ja kassojen kautta tapahtuvat maksutapahtumat, esim. myyntilaskujen suoritukset pankkiin ja pankin kautta

Lisätiedot

Aloita valitsemalla aineistosiirron tapa, Classic tai Light.

Aloita valitsemalla aineistosiirron tapa, Classic tai Light. BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO CLASSIC AINEISTON LÄHETYS Voimassa 30.6.2016 Aineistosiirtopalvelulla lähetät ja vastaanotat maksuliikeaineistot eräsiirtona, joka tehostaa yrityksesi maksuliikkeen prosesseja.

Lisätiedot

Webforum. Version 15.3 uudet ominaisuudet. Päivitetty: 2015-09-21

Webforum. Version 15.3 uudet ominaisuudet. Päivitetty: 2015-09-21 Webforum Version 15.3 uudet ominaisuudet Päivitetty: 2015-09-21 Sisältö Tietoja tästä dokumentista... 3 Yleistä... 4 Alustan otsikointi... 5 Alustan otsikoinnin uusi ryhmittely käyttäjän kuvalla... 5 Aloita

Lisätiedot

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40. Opas

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40. Opas Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40 Opas Oppaan päiväys: 22.5.2008. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oyj pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 24.10.2012 Tanja Kaisaniemi Palvelujohtaja, konsultointi ProCountor International Oy Esityksen sisältö Perinteinen vs. sähköinen

Lisätiedot

2.0 Ominaisuudet ja käyttö

2.0 Ominaisuudet ja käyttö Lyhyt opas käyttöön Sisällys 1.0 Yleistä 2.0 Ominaisuudet ja käyttö 2.1 Päävalikko 2.2 Tietojen luku Semel TM4000-taksamittarista 2.3 Ajot 2.3.1 Ajopäiväkirja 2.3.2 Ajovaraukset 2.3.3 Tulosteet 2.3.4 Ylläpito

Lisätiedot

Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun

Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöönottoon liittyvät

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

JHS laskumallin tiedot

JHS laskumallin tiedot 1(5) LUONNOS Liite 3: Laskun kuvamallit JHS laskumallin tiedot Laskunäytölle tai siitä tehdylle paperitulostukselle ei merkitä valinnaisia tietorivejä lainkaan, mikäli tiedolla ei ole sisältöä. Näin saadaan

Lisätiedot

Poissaolorekisteri. Visma Fivaldi

Poissaolorekisteri. Visma Fivaldi Poissaolorekisteri Visma Fivaldi 8.11.2018 1(16) Sisällysluettelo 1. Johdanto 2 2. Alkutoimet 4 3. Yrityskohtaiset arkipyhät ja lauantaiden poisto lomapäivälaskennasta 5 4. Poissaolosyykoodien linkitys

Lisätiedot

E-LASKUPÄIVITYS 6/2014

E-LASKUPÄIVITYS 6/2014 E-LASKUPÄIVITYS 6/2014 Uusi e-laskutuksen päivitysversio on valmistunut ja ladattavissa Domus intranetistä. Päivityksessä on mukana mm. kulutus- ja yleislaskujen e-laskutusominaisuudet sekä asumistuen

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

Tikon etasku integraatio

Tikon etasku integraatio 2018 1 (18) Tikon etasku integraatio 2018 2018 2 (18) 1 Liittymäaineisto... 3 2 Lisenssit... 3 3 Toiminnon kuvaus... 3 4 Käyttöönotto... 4 4.1 SFTP-tunnukset... 4 4.2 Hakemisto... 4 4.3 Siirtoasetus...

Lisätiedot

Käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet

Käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet Käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1 Käyttäjätunnusten käyttö...3 1. Käyttäjätunnukset ja salasanat...3 1.1 Käyttäjätunnuksien teko...4

Lisätiedot

Visma Fivaldi -Ohje Yleisraportin määritykset

Visma Fivaldi -Ohje Yleisraportin määritykset Visma Fivaldi -Ohje Yleisraportin määritykset 2 Sisällys 1. Yleisraportin määritys... 3 1.2. Määrittelyn perustiedot... 3 2. Yleisraportin sarakkeistomääritys... 5 2.1. Sarakkeistomäärityksen tiedot...

Lisätiedot

TaikaLaskut. pikaohje

TaikaLaskut. pikaohje TaikaLaskut pikaohje Laskutus Laskut sivulla voi lisätä / muuttaa / käsitellä laskuja. Uusi lasku lisätään Lisää uusi -linkistä. Laskuja voi hakea erilaisilla kriteereillä: Näytä: kaikki, avoimet, lähetetyt,

Lisätiedot

HTML muotojen lisäksi.

HTML muotojen lisäksi. Sivu 1(5) ProCountor-version 5.1 uudet ominaisuudet Tiivistelmä ProCountorin käyttöliittymää on edelleen parannettu. Näkymien toimintoja on pyritty yhtenäistämään ja painikkeita on ryhmitelty paremmin

Lisätiedot

Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi 1(30) Sisällysluettelo Yleistä 2 Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 Tulorekisteriin liittyvät vakuuttamisen poikkeustilanteet 3 Tyel-vakuuttamisen

Lisätiedot

Fakta versio 5.3.0.1069 Forecast versio 1.3.0.53

Fakta versio 5.3.0.1069 Forecast versio 1.3.0.53 1 (7) Fakta versio 5.3.0.1069 versio 1.3.0.53 Ohessa on luettelo uusista ja muuttuneista toiminnoista ja ominaisuuksista version x.2.1 jälkeen. Porautuminen saldoista tapahtuariveille.. Jako on mahdollista

Lisätiedot

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja siihen liittyvän muun materiaalin kopiointi on

Lisätiedot

OMAPALVELU / YLEISTÄ TIETOA. Omapalvelun tuetut selaimet:

OMAPALVELU / YLEISTÄ TIETOA. Omapalvelun tuetut selaimet: OMAPALVELUN KÄYTTÖ OMAPALVELU / YLEISTÄ TIETOA Omapalvelun tuetut selaimet: Internet Explorer 11 eteenpäin Firebox 3.5 eteenpäin Opera 10.5 eteenpäin Safari* ja Chrome uusimmat versiot *Ipad versiolle

Lisätiedot

Opus Dental. -julkaisutiedot. Versio 7.1.325

Opus Dental. -julkaisutiedot. Versio 7.1.325 Opus Dental -julkaisutiedot Versio 7.1.325 Versio 7.1.325 (version 7.1.311 jälkeen) Uudet ominaisuudet Tutkimus- tai hoitomääräys SV3 Tutkimus- tai hoitomääräys (SV3) lomake voidaan tulostaa joko Hoito-ikkunan

Lisätiedot

Toimituksen laskuttaminen erissä

Toimituksen laskuttaminen erissä 1 Toimituksen laskuttaminen erissä Johdanto Laskutus voidaan toimitusprojekteissa sopia monella eri tavalla: Ennakkoon maksetut toimitukset ( esim. nettikauppa), Ennakkomaksu ( käsiraha), ja loppusumma

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.4

Muutosluettelo versioon 2.1.4 Sivu 1 / 6 2.1.4.0 Asennusohjelma Asennusohjelmaan lisätty tarkistus onko Windowsin käyttäjänimi ja tietokoneen nimi sama. Mikäli on, annetaan ohjeistus ja asennus keskeytetään. Asiakaskortisto Asiakaskortiston

Lisätiedot

2019/01/11 04:11 1/2 Asiakas

2019/01/11 04:11 1/2 Asiakas 2019/01/11 04:11 1/2 Asiakas Table of Contents Asiakas... 1 Käyttö... 1 1. Välilehti / Yleistieto... 1 2. Välilehti / Kontaktit:... 3 Painikkeet / Yhteyshenkilö... 3 3. Välilehti / Yhteyshenkilö... 3 4.

Lisätiedot

Käyttöomaisuus ja poistojen laskenta Merit Aktivassa

Käyttöomaisuus ja poistojen laskenta Merit Aktivassa Käyttöomaisuus ja poistojen laskenta Merit Aktivassa Merit Aktivan käyttöomaisuuden laskenta tapahtuu osakirjanpitona Käyttöomaisuus-valikossa ja se on hyödykekohtainen, eli jokainen kone tai käyttöomaisuuskohde

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA

ASTERI OSTORESKONTRA ASTERI OSTORESKONTRA SUORAVELOITUS POISTUI VERKKOLASKU YLEISTYY VERKKOLASKUN SISÄÄNLUKU MONEEN YRITYKSEEN/TALOYHTIÖÖN KERRALLAAN 10.4.2015 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi

Lisätiedot

1 Sähköiset veroilmoitukset

1 Sähköiset veroilmoitukset 2 Sisällys 1 Sähköiset veroilmoitukset... 3 1.1 Tilikartta... 3 1.2 Verolomakkeet... 5 1.3 Lomakkeiden päivitys ja tallennettujen arvojen kopiointi... 7 1.4 Tulostus... 7 1.5 Lomakkeiden tulostaminen paperille

Lisätiedot

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta.

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta. Tilimuunnosohje 1 (5) Tilimuunnosajo Tilimuunnosajo täytyy tehdä jos halutaan vaihtaa yritykselle tilikartta ja säilyttää tilien tapahtumat. Tilikartan vaihtoa varten perustetaan uusi yritys, jonne muunnosajossa

Lisätiedot

Asiakkaan kopioiminen, asiakasnumeron voi määrittää itse Rekisterit Asiakkaat Asiakkaat Kopioi painike

Asiakkaan kopioiminen, asiakasnumeron voi määrittää itse Rekisterit Asiakkaat Asiakkaat Kopioi painike 30.5.2007 1 (14) Econet Pro v. 5.20 Econet Pro 5.20 versioseloste. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon tasausversion 5.18-002 jälkeen. YLEISIÄ Englanninkielinen käyttöliittymä

Lisätiedot

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI JOHDON RAPORTOINTI OHJELMA Asteri Johdon raportointi -ohjelma on sisäisen laskennan

Lisätiedot

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty.

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty. 1(6) MAKSURYHMÄN HALLINTA Maksuryhmäkohtaiselle sivulle pääset klikkaamalla yksittäisen maksuryhmän nimeä verkkopalvelun etusivulla tai valitsemalla ryhmän Maksuryhmät - osion listalta. Sivun tiedot ja

Lisätiedot

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus... 4 Asetukset... 4 Päivittäminen versiosta 1.X.X versioon 2.X.X... 4 Toimitustavat... 5 Tilauksen käsittely...6

Lisätiedot

MAKSULIIKENNE PINTAA SYVEMMÄLTÄ

MAKSULIIKENNE PINTAA SYVEMMÄLTÄ MAKSULIIKENNE PINTAA SYVEMMÄLTÄ Ari Keskitalo Senior Product Development Manager Basware Experience 2014 #baswareexp Australia Belgium Denmark Finland France Germany Netherlands Norway Sweden United Kingdom

Lisätiedot

Myyntitilauserän kuvaus

Myyntitilauserän kuvaus Myyntitilauserän kuvaus Konekielinen myyntitilaustiedosto sisältää omina tietueinaan myyntitilausotsikon, toimituserän ja tilausrivin tiedot. Yksi myyntitilaus voi sisältää useita toimituseriä ja toimituserä

Lisätiedot

Provet Net Kutsut ohje

Provet Net Kutsut ohje Provet Net Kutsut ohje Provetissa voidaan kutsuja käyttää pitkä-aikaisten asiakassuhteiden ylläpitoon. Kutsujen avulla asiakkaita voidaan muistuttaa lemmikin rokotusten voimassa olosta, hampaiden säännöllisestä

Lisätiedot

10. ASIAKASHALLINTA CRM; Osoitetarrat, ryhmäsähköposti ja export

10. ASIAKASHALLINTA CRM; Osoitetarrat, ryhmäsähköposti ja export 10. ASIAKASHALLINTA CRM; Osoitetarrat, ryhmäsähköposti ja export 10.1. PERIAATE CRM asiakashallintajärjestelmästä voidaan tulostaa osoitetarrat, lähettää ryhmäsähköpostia sekä exportata (viedä) hakutuloksia

Lisätiedot

Webforum. Version 17.2 uudet ominaisuudet. Päivitetty:

Webforum. Version 17.2 uudet ominaisuudet. Päivitetty: Webforum Version 17.2 uudet ominaisuudet Päivitetty: 2017-06-17 Sisältö Tietoja tästä dokumentista... 3 Yleistä... 4 Dokumentit... 5 Luo uusia Microsoft Office dokumentteja työkaluriviltä... 5 Uusi edistymispalkki

Lisätiedot

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen 1 Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Sisällysluettelo Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen... 2 Tenttien opiskelijalistojen tulostaminen... 3

Lisätiedot

ALVn ja verotilin käsittely Merit Aktivassa

ALVn ja verotilin käsittely Merit Aktivassa ALVn ja verotilin käsittely Merit Aktivassa Arvonlisäveroilmoitus Kun kaikki kauden tositteet (myynti- ja ostolasku sekä pääkirjatositteet), on syötetty Merit Aktivaan ja tiliotteen maksutapahtumat tehty,

Lisätiedot

1 Projektiraportit. 1.1 Projektikohtaiset raportit

1 Projektiraportit. 1.1 Projektikohtaiset raportit 1 Projektiraportit 1.1 Projektikohtaiset raportit Suoraan yksittäiseen valittuun projektiin liitetyt raportit saa esille painamalla halutun projektin kohdalla tulostus-painiketta, jonka jälkeen ohjelma

Lisätiedot

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005 Outlook Express Käyttöliittymä Outlook Express on windows käyttöön tarkoitettu sähköpostin ja uutisryhmien luku- ja kirjoitussovellus. Se käynnistyy joko omasta kuvakkeestaan työpöydältä tai Internet Explorer

Lisätiedot

KIRJANPIDON RAPORTOINTI

KIRJANPIDON RAPORTOINTI KIRJANPIDON RAPORTOINTI Prosessi haltuun 22.5.2017 1 KIRJANPITO JA TILINPÄÄTÖS 22.5.2017 2 AJANTASAINEN SISÄLTÖ 22.5.2017 3 TILIOTTEET JA VIITESUORITUKSET AJASTETTUNA Ketjujono ja ajastus Tiliotteiden

Lisätiedot