ProCountorin Sopimuslaskutus -ominaisuus mahdollistaa sopimustietojen tallentamisen asiakkaalle ja asiakkaiden laskuttamisen sopimusten perusteella.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ProCountorin Sopimuslaskutus -ominaisuus mahdollistaa sopimustietojen tallentamisen asiakkaalle ja asiakkaiden laskuttamisen sopimusten perusteella."

Transkriptio

1 Sivu 1(7) Sopimuslaskutus ProCountorin Sopimuslaskutus -ominaisuus mahdollistaa sopimustietojen tallentamisen asiakkaalle ja asiakkaiden laskuttamisen sopimusten perusteella. Sopimus Kullekin asiakkaalle voidaan määritellä haluttu määrä sopimuksia. Kun Sopimuslaskutus - ominaisuus on käytössä, on Asiakkaan perustiedot -sivun yläosassa näkyvissä Sopimukset - painike. Painikkeesta aukeaa sivu, josta päästään Näytä -painikkeella katselemaan ja muokkaamaan olemassa olevia sopimuksia, Lisää -painikkeella tekemään uusia sopimuksia ja Poista - painikkeella poistamaan olemassa olevia sopimuksia. Kopio painikkeella saa olemassa olevasta sopimuksesta tehtyä identtisen kopion. Näytä ja Lisää -painikkeista aukeaa sivu, jolle syötetään sopimuksen tiedot. Osoitteen lähde valinnalla voidaan määritellä tulevatko asiakkaan osoitetiedot Asiakasrekisteristä, jolloin niitä voi muokata vai Sopimukselta, jolloin niitä voi muokata. Rekisteristä tulee Maksuehto, Valuutta, Sis. alvoletus ja Kieli, jotka ovat muokattavissa. Muut tiedot on vapaasti täytettävissä. Sopimuksen numero, päivä ja sisältö ovat pakollisia tietoja. Sopimuksen numero ja Sopimuksen sisältö -tiedot tulevat näkyviin laskulle Lisätietoja -kenttään. Asiakkaalle tai yritykselle mahdollisesti määritelty oletuslisätieto ei tule näkyviin. Laskutusjakso: Laskutusjaksoksi valitaan alasvetovalikosta sopiva kuukausiväli ja laskutuskuukausi yhdistelmä. Esim. 3kk, 1/4/7/10 tarkoittaa, että laskutus tapahtuu kolmen kuukauden välein, tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa. Sopimuksen laskutus tietoja ei pidä muuttaa kesken laskutetun laskutusjakson. Esim. jos sopimus on laskutettu 3 kk:n jaksona ja halutaan muuttaa laskutus 1 kuukauden jaksoihin voi sen tehdä jälkeen. Jos halutaan muuttaa jaksoa jo aikaisemmin, on olemassa oleva sopimus syytä passivoida ja tehdä uusi sopimus.

2 Sivu 2(7) Laskutusjakson alkupäivä: Laskutusjakson alkupäivällä määritellään monentenako päivänä kuukautta laskutusjakso alkaa. Jos tämän jättää tyhjäksi, niin oletuksena käytetään kuukauden ensimmäistä päivää, eli nro 1. Laskutuskuukausi jakson aikana: Laskutuskuukausi jakson aikana määrittää monentenako jakson kuukautena laskutus tapahtuu. Esim. 3kk, 1/4/7/10 ja Laskutuskuukausi 2 tarkoittaa, että laskutus tapahtuu kolmen kuukauden välein helmi-, touko-, elo- ja marraskuussa kausien ollessa tammi-maaliskuu, huhti-kesäkuu, heinä-syyskuu, loka-joulukuu. Laskutuskuukausi voi olla myös jakson ulkopuolella esim. merkitsemällä kenttään -1, halutaan laskutuksen tapahtuvan jakson alkua edeltävänä kuukautena tai vastaavasti tässä esimerkissä nro 4 tarkoittaisi että halutaan laskuttaa jakson jälkeen eli tammi-maaliskuun jakso laskutettaisiin vasta huhtikuulla. Jos tämän kentän jättää tyhjäksi, niin oletuksena käytetään ensimmäistä laskutuskuukautta jakson sisällä, eli nro 1. Laskun päivä laskutuskuun aikana: Laskun päivä laskutuskuun aikana määrittää mille päivälle lasku päiväytyy. Mikäli on määritelty tämän kentän arvoksi 31, tarkoittaa se aina kuun viimeistä päivää. Jos tämän kentän jättää tässä tyhjäksi, niin päiväyksen voi täydentää laskutuksen yhteydessä tai sitten ohjelma olettaa tyhjän tilalle laskutuskuukauden ensimmäisen päivän. Sopimus -sivun vasemmassa ylänurkassa näkyy koska ja millä laskulla sopimus on viimeksi laskutettu. Sopimukselle pitää määritellä vähintään yksi tuoterivi. Asiakkaalle määritellyt oletustuotteet eivät tule sopimukselle, eikä sopimuksen pohjalta tehdylle laskulle. Riveillä voi laskulla näkyvää Tuote -sarakkeessa olevaa tuotteen nimeä muuttaa mutta Rekisterituote -sarakkeessa näkyy aina alkuperäinen rekisteristä haettu tuotteen nimi. Tuoteriveille voidaan määritellä rivikohtaisia oletusdimensioita, joita käytetään tuoterekisterin oletusdimensioiden sijasta. Tulostettavassa muodossa painike näyttää sopimuksen PDF-muodossa. Hallinta -painike avaa Asiakkaan hallinta sivun.

3 Sivu 3(7) Laskutus Kun Sopimuslaskutus -ominaisuus on käytössä, on navigaattorin Laskut / Tositteet -kohdassa näkyvissä Sopimuslaskutus -valinta. Siitä aukeaa sivu, jossa päästään hakemaan sopimuksia laskutettaviksi. Laskuttamattomien sopimusten hakupvm ja ruksin merkitys. Laskuttamattomien sopimusten hakupvm -tiedolla määritellään millä kuukaudella laskutettavia sopimuksia haetaan. Jos on laitettu ruksi kohtaan Haetaanko täsmällisellä päivämäärällä (eikä kuukaudella)?, haetaan kyseisenä päivänä laskutettavat sopimukset. Laskutettaviksi sopimuksiksi luetaan ne, joiden Alkupäivämäärä on sama tai ennen hakupvm kuukautta tai tyhjä, Loppupäivämäärä sama tai jälkeen hakupvm kuukauden tai tyhjä, tila Aktiivinen ja laskua hakupvm kuukaudelta ei vielä ole tehty vaikka laskutusjakson ja Laskutus kuukausi jakson aikana arvon mukaan kyseiselle kuukaudelle lasku pitäisi tehdä. Muilla hakuehdoilla voidaan tarkentaa hakua. Jos esimerkiksi kirjoitetaan päivämäärä ja laitetaan ruksi, niin ohjelma tarjoaa vain niitä laskuttamattomia sopimuksia marraskuulla, joiden laskun päiväksi laskutuskuun aikana on tallennettu 15. Mikäli sopimuksella on määritelty kentän Laskun päivä laskutuskuukauden aikana arvoksi 31, tarkoittaa se aina kuun viimeistä päivää. Jos vastaavasti ruksia ei laiteta ja annetaan mikä vain päivämäärä vaikkapa marraskuulla, niin ohjelma tarjoaa kaikkia aktiivisia sopimuksia, joita pitäisi muistaa marraskuulla laskuttaa ja joita ei ole vielä laskutettu. Tällaista hakua suositellaan tehtäväksi aina kuun lopulla, jotta voidaan varmistua, ettei mitään jää laskuttamatta ko. kuukauden aikana.

4 Sivu 4(7) Kun hakuehdot on annettu, painetaan Hae sopimukset painiketta, jolloin tiedot laskutettavista sopimuksista tulee sivun alaosaan. Laskutettavaksi haluttavat sopimukset valitaan joko Valitse kaikki -painikkeella tai ruksaamalla rivin vasemmassa laidassa oleva valinta. Näytä sopimus -painikkeella päästään katsomaan valittua (tumman harmaana näkyvä rivi) sopimusta. Tulostettavassa muodossa -painikkeella saa listattua valittujen eli rastitettujen sopimusten perustiedot joko html tai Excel muodossa. Sopimuksista näytetään seuraavat tiedot: Nimi, Tunnus, Asiakasnumero, Sopimusnumero, Sopimuksen päivä, Sopimuksen sisältö, Alkupäivämäärä, Loppupäivämäärä, Laskutusjakso, Laskutusjakson alkupäivä, Laskutuskuukausi jakson aikana, Ilman alv, Alv, Summa, Valuutta, Tilausviite, Oma yhteyshenkilö, Asiakkaan yhteyshenkilö, Tila, Maksuehto, Kieli, Viimeksi laskutettu, Luotu, Laatija, Muokattu ja Muokkaaja. Sopimuslaskutusraportti -painikkeella ajetaan raportti jolla saadaan kuukausittaista tietoa sopimusten laskutuksesta. Painike avaa ikkunan jossa annetaan raportin hakuehdot. Hakuehdoiksi annetaan alku- ja loppukausi muodossa vvvv-kk, otetaanko mukaan kaikki sopimukset, vain laskutetut sopimukset vai vain laskuttamattomat sopimukset, vain sopimuslistalta valitut sopimukset vai kaikki sopimukset sekä raportin muoto (HTML tai Excel). Sopimuksilta näytetään seuraavat tiedot: Nimi, Tunnus, Asiakasnumero, Sopimusnumero, Kuukausittainen laskutus, Yhteensä. Raportille tuodaan kuukausittain kultakin sopimukselta tiedot laskutuksesta. Jos laskulla on lisätty tai poistettu laskurivejä tai summia muutettu tai laskutusjaksoa muutettu, eivät ne muutokset näy raportilla. Kun laskutettavat sopimukset on valittu, painetaan Aloita laskutus -painiketta. Tämän jälkeen tulee varmistus kysymys laskutuksesta. Kun se on hyväksytty, aukeaa sivu, jolla päästään määrittelemään seuraavat tiedot: 1. Laskuryhmän nimi. Tätä ryhmän nimeä voidaan käyttää Hakupalvelussa laskujen hakuun. 2. Sopimuskauden määräävä pvm. Tämän kentän arvoksi oletetaan Laskuttamattomien sopimusten hakupäivää. Tämän avulla määritellään mille sopimuskaudelle lasku kuuluu. Tyhjää ei sallita. 3. Laskun pvm. Tämän avulla voidaan määritellä kaikkien laskujen pvm. Tämä on oletuksena myös kirjanpitosivun pvm, jonka mukaan mm. arvonlisäverot määräytyvät. Jos tyhjä, niin lasku päiväksi tulee sopimukselle määritelty laskun päivä.

5 Sivu 5(7) 4. Sopimuksen tiedot laskun liitteeksi. Tällä valinnalla saa laskuille sopimukset mukaan PDF - muotoisena liitteenä Jatka -painikkeella tiedot hyväksytään. Kun laskutus on valmis, tulee siitä ilmoitus. Valittujen sopimusten pohjalta on muodostunut tilassa Kesken olevia laskuja, joita voidaan muokata ja lähettää Hakupalvelun kautta. Laskut löytyvät Hakupalvelusta helpoiten laskuryhmän nimen perusteella. Laskuille voidaan tarvittaessa lisätä uusia tuoterivejä tai tehdä muita muokkauksia. Kun laskuja ei enää haluta muokata, niin ne käydään joko yksitellen hyväksymässä ja lähettämässä tai ne voidaan lähettää kaikki kerralla. Usean myyntilaskun hyväksyntä / lähetys -valinnalla pystyy lähettämään kaikki hakutuloksessa olevat lähetystä odottavat myyntilaskut yhdellä kertaa. Valinta avaa Usean myyntilaskun hyväksyntä / lähetys -sivun, jolla pääsee estämään laskun lähettämisen poistamalla ruksin vasemmanpuolimmaisesta sarakkeesta. Tähän joukkoon tulevat mukaan vain ne laskut, joiden laskukanavana on verkkolasku, posti tai sähköposti. Mikäli laskukanava sopimuslaskutuksen kautta laadittavilla laskuilla on paperilasku tai ei lähetetä, niin laskut on muistettava käydä yksitellen hyväksymässä, jotta viitesuoritukset kohdistuvat laskuihin. Laskuilla Laskun päivä ja kirjanpidon Tositepvm ovat aiemmin annettu päivä ja kirjanpidon Kirjauskausi on kyseisen päivän kuukausi. Kirjanpitosivun Palvelujakson alku ja loppu päivissä näkyy laskutusjakso. Kyseessä on informatiivinen tieto, joka ei vaikuta kirjanpitoon. Laskutusjakso näkyy myös laskulla Toimituspäivinä. Laskutusjakso määräytyy annetun Sopimuskauden määräävä pvm -tiedon perusteella. Laskulla tai kirjanpitosivulla ei laskujakso tietoa tule muuttaa. Asiakkaalle määritellyt oletustuotteet eivät tule sopimuksen pohjalta tehdylle laskulle. Mikäli asiakkaalle on määritelty vakioviite, käytetään laskulla sitä pankkiviitteenä. Mikäli asiakkaalle on valittu pankkitili, näyte-

6 Sivu 6(7) tään se laskun yläosan tiedoissa. Mikäli asiakkaalle on määritelty oletuslaskupohja, tehdään lasku sille. Alla esimerkkisopimuksia, joista haku- ja laskutusesimerkkejä: Esimerkkisopimuksia: 1) Asiakas A, Sopimus A1, sopimuksen alkupäivä ja Laskutusjakso 1 kk, 1/2/3/4/5/...,, Laskutusjakson alkupäivä 1, Laskutuskuukausi jakson aikana 1, laskuja ei ole tehty. 2) Asiakas A, Sopimus A2, sopimuksen alkupäivä ja Laskutusjakso 1 kk, 1/2/3/4/5/..., Laskutusjakson alkupäivä 1, Laskutuskuukausi jakson aikana 1,helmikuun lasku on tehty. 3) Asiakas B, Sopimus B1, sopimuksen alkupäivä ja Laskutusjakso 2 kk, 1/3/5/7/9/11, Laskutusjakson alkupäivä 1, Laskutuskuukausi jakson aikana 1,laskuja ei ole tehty. 4) Asiakas B, Sopimus B2, sopimuksen alkupäivä ja Laskutusjakso 2 kk, 2/4/6/8/10/12, Laskutusjakson alkupäivä 1, Laskutuskuukausi jakson aikana 1,helmikuun lasku on tehty. 5) Asiakas C, Sopimus C1, sopimuksen alkupäivä ja Laskutusjakso 3 kk 1/4/7/10, Laskutusjakson alkupäivä 1, Laskutuskuukausi jakson aika 2, laskuja ei ole tehty. 6) Asiakas C, Sopimus C2, sopimuksen alkupäivä ja Laskutusjakso 2 kk, 2/4/6/8/10/12, Laskutusjakson alkupäivä 1, Laskutuskuukausi jakson aikana -1, laskuja ei ole tehty. Haku: Haku esimerkki 1: Jos Sopimuslaskutus sivulla annetaan Laskuttamattomien sopimusten hakupvm kentän arvoksi jokin tammikuulle 2008 sijoittuva päivä, ei laskutettavien sopimusten listalle tule kuin C2, jonka laskutuskuukausi jakson aikana on negatiivinen eli laskutus halutaan hoitaa kauden alkamista edeltävässä kuukaudessa. Sopimusten listalle ei tule muita, sillä asiakkaiden A:n ja B:n sopimusten alkupäivä on tammikuun jälkeen ja C1 Laskutuskuukausi jakson aikana on 2.

7 Sivu 7(7) Haku esimerkki 2: Jos Sopimuslaskutus sivulla annetaan Laskuttamattomien sopimusten hakupvm kentän arvoksi jokin helmikuulle 2008 sijoittuva päivä, tulee laskutettavien sopimusten listalle Sopimus A1 ja C1, ei muita. A2 ja B2 eivät tule listalle koska niillä helmikuun lasku on jo tehty. B1 ja C2 eivät tule listalle koska helmikuu ei ole näiden sopimusten valitun Laskutusjakson mukaan laskutuskuukausi. Sopimus C1 tulee listalle koska helmikuu on sopimuksen laskutusjakson toinen kuukausi. Haku esimerkki 3: Jos Sopimuslaskutus sivulla annetaan Laskuttamattomien sopimusten hakupvm kentän arvoksi jokin maaliskuulle 2008 sijoittuva päivä, tulee laskutettavien sopimusten listalle Sopimus A1, A2, B1 ja C2. B2 ja C1 eivät tule listalle koska maaliskuu ei ole valitun Laskutusjakson mukaan laskutuskuukausi. Laskutus: Laskutus esimerkki 1: Tehdään laskuja , joten se tulee Laskuttamattomien sopimusten hakupvm kentän oletusarvoksi, jolla laskutettavat sopimukset haetaan ja saadaan Sopimus A1 ja Sopimus C1. Sopimuksia laskutettaessa annetaan Laskun pvm tiedoksi annetaan Tällöin muodostuu molemmista sopimuksista yksi lasku, jonka Laskun päivä ja kirjanpidon Tositepvm ovat , Kirjauskausi on Kirjanpitosivun Palvelujakson alku on ja loppu Samat päivät näkyvät Toimituspäivinä. Laskutus esimerkki 2: Tehdään laskuja , joten se tulee Laskuttamattomien sopimusten hakupvm kentän oletusarvoksi, mutta laskutettavat sopimukset haetaan päivämäärällä , jolloin saadaan Sopimukset A1, A2, B1 ja C2. Laskun pvm tiedoksi annetaan Tällöin muodostuu neljä laskua, joiden Laskun päivä ja kirjanpidon Tositepvm ovat , Kirjauskausi on Sopimusten A1 ja A2 mukaan muodostuneilla laskuilla kirjanpitosivun Palvelujakson alku on ja loppu Samat päivät näkyvät Toimituspäivinä. Sopimuksen B1 mukaan muodostuneella laskulla kirjanpitosivun Palvelujakson alku on ja loppu Samat päivät näkyvät Toimituspäivinä. Sopimuksen C2 mukaan muodostuneella laskulla on kirjanpitosivun Palvelujakson alku ja loppu Samat päivät näkyvät Toimituspäivinä.

Procountor laskutusliittymä

Procountor laskutusliittymä Päiväys: 25.3.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Tarkastanut: Matti Immonen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.2 Liittymän toimintaperiaate... 3 2 Liittymän

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

HTML muotojen lisäksi.

HTML muotojen lisäksi. Sivu 1(5) ProCountor-version 5.1 uudet ominaisuudet Tiivistelmä ProCountorin käyttöliittymää on edelleen parannettu. Näkymien toimintoja on pyritty yhtenäistämään ja painikkeita on ryhmitelty paremmin

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

TaikaLaskut. pikaohje

TaikaLaskut. pikaohje TaikaLaskut pikaohje Laskutus Laskut sivulla voi lisätä / muuttaa / käsitellä laskuja. Uusi lasku lisätään Lisää uusi -linkistä. Laskuja voi hakea erilaisilla kriteereillä: Näytä: kaikki, avoimet, lähetetyt,

Lisätiedot

Visma Fivaldi sovelluspalvelu: Laskut sähköpostiin ja tulostuspalveluun. 1 Yleistä

Visma Fivaldi sovelluspalvelu: Laskut sähköpostiin ja tulostuspalveluun. 1 Yleistä 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Laskujen välitys / Perustiedot / Välitystavat... 4 2.1 Laskut asiakkaan sähköpostiin... 4 2.2 Laskujen lähetys tulostuspalveluun... 7 3 Yrityksen oletusvälitystapa... 9 4 Yritysrekisteri...

Lisätiedot

ProCountorin version 3.2 uudet ominaisuudet

ProCountorin version 3.2 uudet ominaisuudet Sivu 1(7) ProCountorin version 3.2 uudet ominaisuudet Tiivistelmä Finvoice-verkkolaskuja on nyt mahdollista lähettää ja vastaanottaa myös Ålandsbankenin kautta. Kirjanpidon vertailuraporttia on uudistettu.

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus tapahtumahallinnassa Ennen laskutusta varmista että osallistujat on kohdistettu asiakashallintaan

Lisätiedot

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1 2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat Table of Contents Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät... 1 Asiakirjan kentät:... 1 Asiakirjan kentät /alavalikko/ ensimmäinen välilehti:... 2 Asiakirjan

Lisätiedot

Verkkolaskutuspalvelun käyttöohje toimittajille Senaatti-kiinteistöt

Verkkolaskutuspalvelun käyttöohje toimittajille Senaatti-kiinteistöt Esapekka Kuikka ja Hellevi Lilja, #188765 1 (9) Verkkolaskutuspalvelun käyttöohje toimittajille Senaatti-kiinteistöt OHJE # 188765 2 (9) SISÄLLYSLUETTELO Sisältö 1 Verkkolaskutuspalvelu... 3 2 Verkkolaskutuspalveluun

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN...2 JÄLKITOIMITUSKÄSITTELY...8 TUOTTEEN ETSIMINEN TILAUSTA TEHDESSÄ...9

KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN...2 JÄLKITOIMITUSKÄSITTELY...8 TUOTTEEN ETSIMINEN TILAUSTA TEHDESSÄ...9 1 / 18 KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN...2 JÄLKITOIMITUSKÄSITTELY...8 TUOTTEEN ETSIMINEN TILAUSTA TEHDESSÄ...9 ETSIMINEN TUOTTEEN LYHENTEEN AVULLA...9 ETSIMINEN TUOTEKOODIN OSAN

Lisätiedot

JHS laskumallin tiedot

JHS laskumallin tiedot 1(5) LUONNOS Liite 3: Laskun kuvamallit JHS laskumallin tiedot Laskunäytölle tai siitä tehdylle paperitulostukselle ei merkitä valinnaisia tietorivejä lainkaan, mikäli tiedolla ei ole sisältöä. Näin saadaan

Lisätiedot

Fivaldi laskutusliittymä

Fivaldi laskutusliittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttöönotto... 3 1.1 Liittymän aktivointi... 3 1.2 Asiakasnumeroinnin toteutus VallueFramessa... 3 1.3 Asiakastietojen määrittely

Lisätiedot

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Oppaan päiväys: 27.4.2012. Asiakasneuvonta: Helpdesk: kirjautuminen Visma Econet infolinen tai osoitteen www.visma.fi kautta Visma Econet Pro: 0600-39-7261

Lisätiedot

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Sivu 1(6) ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Tiivistelmä Verotilimenettely muuttaa oma-aloitteisten verojen ilmoittamista ja maksamista vuoden 2010 alusta lähtien. ProCountorissa voi nyt tehdä

Lisätiedot

Larppa-laskutusohjelma v1.1 Ohje

Larppa-laskutusohjelma v1.1 Ohje Larppa-laskutusohjelma v1.1 Ohje Larppa-laskutusohjelma Larppa-laskutusohjelma on tarkoitettu pienen yrityksen laskujen tulostamiseen ja arkistointiin. Ohjelma tarvitsee Microsoft Excel ohjelman toimiakseen

Lisätiedot

Procountor laskutusliittymä

Procountor laskutusliittymä Päiväys: 25.3.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Tarkastanut: Matti Immonen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.2 Liittymän toimintaperiaate... 3 2 Liittymän

Lisätiedot

Kielivalinta Kojelauta - Luo lasku Asetukset - Käyttäjät - Kirjaudu ulos

Kielivalinta Kojelauta - Luo lasku Asetukset - Käyttäjät - Kirjaudu ulos TOIMITTAJAPORTAALI Kalajoen kaupunki tarjoaa käyttöönne CGI:n ylläpitämän web-pohjaisen käyttöliittymän, jonka avulla toimittaja pystyy luomaan ja lähettämään sähköisen laskun vastaanottajalle. Toimittajaportaalin

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Avaa päävalikosta Asiakas kortisto luo Asiakasrekisteri kortti asiakkaalle. Kun luot asiakkaan klikkaa "lisää" valitse Kyllä ja "lisää uusi kortti/rivi?" Täytä asiakkaan tiedot,

Lisätiedot

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty.

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty. 1(6) MAKSURYHMÄN HALLINTA Maksuryhmäkohtaiselle sivulle pääset klikkaamalla yksittäisen maksuryhmän nimeä verkkopalvelun etusivulla tai valitsemalla ryhmän Maksuryhmät - osion listalta. Sivun tiedot ja

Lisätiedot

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Kirjautuminen järjestelmään 2 Myyntilaskut 2 Ostolaskujen käsittely 4 Uuden laskun syöttö 6 Palkkailmoituslomake 8 Palkkailmoituksesta kopio 9 Henkilötietojen

Lisätiedot

Aloita kuljetuksen tilaaminen Unifaun Online-kuljetushallintajärjestelmän avulla.

Aloita kuljetuksen tilaaminen Unifaun Online-kuljetushallintajärjestelmän avulla. Aloita kuljetuksen tilaaminen Unifaun Online-kuljetushallintajärjestelmän avulla. Sisältö Lähetykset Tee lähetys: Luo uusi lähetys............ Lähetä tilaus: Tänne tallennetut lähetykset saapuvat odottamaan

Lisätiedot

Hops-ohjaajan ohje Opiskelijan hopsit.

Hops-ohjaajan ohje Opiskelijan hopsit. Hops-ohjaajan ohje Tässä ohjeessa kuvataan kaksi erilaista tapaa hakea tietyn opiskelijan lähettämä hops. Ensin ohjeistetaan miten toimitaan, jos hopsin ryhmätyökalu on käytössä, eli ohjaajalle on luotu

Lisätiedot

Laskutus. ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Harri Kanerva, ValueFrame Oy. Suuntaa menestykseen

Laskutus. ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Harri Kanerva, ValueFrame Oy. Suuntaa menestykseen Laskutus ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Harri Kanerva, ValueFrame Oy Esityksen sisältö 1 2 3 4 5 Käyttöliittymäuudistuksen taustaa Osoitteiden määräytyminen laskulle Laskun muodostaminen Laskuhotelli

Lisätiedot

Basware toimittajaportaali

Basware toimittajaportaali Basware toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta

Lisätiedot

Subventioiden määritys

Subventioiden määritys 8.3.2006 Janne Huttunen / FNS Oy 1/6 Provet Win Subventioiden määritys Subventiot määritetään Provetiin Rekisterit ohjelman kautta. Subventiot ovat kunta- tai kuntayhtymäkohtaisia, joten subventioita käyttäville

Lisätiedot

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna.

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna. 18.5.2017 vj Oikeus: lippukunnanjohtaja taloudenhoitaja KEVYT TUOTEPALIKKA Kevyt tuotepalikka on luotu organisaatioille avuksi erilaisten tuotteiden ja palveluiden laskuttamista varten. Se ei ole tilausjärjestelmä,

Lisätiedot

Kuva: Ilpo Okkonen

Kuva: Ilpo Okkonen OodiHOPS OHJAAJAN OHJE 14.2.2017 Kuva: Ilpo Okkonen OodiHOPS Oulun yliopistossa Oulun yliopiston koulutusneuvosto on päättänyt, että OodiHOPS-toiminto otetaan käyttöön vähintään aloittavilla opiskelijoilla

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

KYMP Webmail -palvelu

KYMP Webmail -palvelu KYMP Webmail -palvelu Sisältö 1. Kirjautuminen... 3 2. Viestin merkinnät... 4 3. Viestien lukeminen... 4 Viestiin vastaaminen... 4 Viestin välittäminen edelleen / uudelleen ohjaus... 5 4. Viestin kirjoittaminen...

Lisätiedot

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelun kautta voit tehdä ja lähettää e-laskuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Voit katsella ja tulostaa lähetettyjä e-laskuja sekä kopioida vanhan

Lisätiedot

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014. Tieto Corporation

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014. Tieto Corporation Omapalvelu Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014 Omapalvelu / Kirjautuminen pankkitunnuksilla Asiakas kirjautuu Omille sivuille kunnan nettisivujen linkin kautta. Sivulle kirjaudutaan Vetuma-tunnistuksen

Lisätiedot

UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET. Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana

UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET. Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana Aloitussivu näyttää seuraavalta. Sen kautta voi siirtyä haluttuihin toimintoihin. JÄSENREKISTERIN SELAUS/MUOKKAAMINEN

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Kirjanpitolain uudistus 2016... 3 Liitetietotosite...

Lisätiedot

HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013. Kurssimateriaali

HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013. Kurssimateriaali HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013 Kurssimateriaali Päiväys: 10.5.2013. Visma Software Oyj pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai

Lisätiedot

Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri OSTOLASKUJEN KÄSITTELY

Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri OSTOLASKUJEN KÄSITTELY Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri 18.08.2010 OSTOLASKUJEN KÄSITTELY Jeeves eattest ostolaskujen kierrätys Tarkastettavista/hyväksyttävistä ostolaskuista

Lisätiedot

Projektien matkasuunnitelmien ja matkalaskujen tiliöintitietojen muuttaminen Travelissa

Projektien matkasuunnitelmien ja matkalaskujen tiliöintitietojen muuttaminen Travelissa Projektien matkasuunnitelmien ja matkalaskujen tiliöintitietojen muuttaminen Travelissa Katso yleisohjeet matkasuunnitelman ja matkalaskun tekemiseen Loorasta Travelin Matkustajan ohjeesta; https://www.loora.fi/intra/download/materials/henkilöstöasiat/hh-sarja/matkustaminen/travel_matkustajan%20ohje.pdf

Lisätiedot

Portaalin käyttöohje palveluntuottajille

Portaalin käyttöohje palveluntuottajille Portaalin käyttöohje palveluntuottajille 2 Sisältö 1 Palvelusetelipalveluntuottajaksi hakeutuminen... 3 1.1 Sisäänkirjautuminen palveluseteliportaaliin... 3 1.2 Palvelusetelipalveluntuottajaksi hakeutuminen...

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tositteiden tuonti. Käsikirja

Visma Business AddOn Tositteiden tuonti. Käsikirja Visma Business AddOn Tositteiden tuonti Käsikirja Oppaan päiväys: 10.2.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ. Esimiehen pikaohje

OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ. Esimiehen pikaohje OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ Esimiehen pikaohje Omat tiedot, etusivu Omien tietojen etusivulla näkyy kirjautuneen käyttäjän nimi sekä käytössä olevat osiot Näkymäksi voi valita joko ns. Tiilet tai Etusivun

Lisätiedot

OPAS VERKKOLASKUTUKSEEN

OPAS VERKKOLASKUTUKSEEN OPAS VERKKOLASKUTUKSEEN 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo. 2 1. Passeliin kirjautuminen. 3 2. Luo uusi asiakas asiakaskortistoon.. 3 3. Uuden laskun tekeminen.. 5 4. Laskun lähettäminen verkkolaskuna...

Lisätiedot

Invalidiliiton Kilta-rekisteri

Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliitolla on käytössään Internet-selaimella käytettävä Kilta-rekisterisovellus. Rekisterisovellus löytyy osoitteesta https://kilta.invalidiliitto.fi, se on suojattu

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Perustiedot - välilehti... 5 4 Tila (vapaassa tekstikentässä edellisellä sivulla annettu nimi) - välilehti... 6 5 Vasemman

Lisätiedot

Jos olet uusi toimittaja, rekisteröidy käyttäjäksi oheisessa osoitteessa: http://bsp.basware.com Rekisteröityminen -välilehdellä.

Jos olet uusi toimittaja, rekisteröidy käyttäjäksi oheisessa osoitteessa: http://bsp.basware.com Rekisteröityminen -välilehdellä. Basware Supplier Portal (Toimittajaportaali) on työkalu, jonka avulla toimittaja voi luoda ja lähettää verkkolaskuja. Tämä pikaopas kertoo, miten rekisteröidyt asiakasorganisaatiosi toimittajaksi ja luot

Lisätiedot

Basware Supplier Portal (Toimittajaportaali)

Basware Supplier Portal (Toimittajaportaali) Basware Supplier Portal (Toimittajaportaali) Baswaren toimittajaportaalin avulla toimittajat voivat lähettää laskuja sähköisessä muodossa. Laskun lähettäjän tulee rekisteröityä Baswaren toimittajaportaalipalveluun

Lisätiedot

TIMMI-TILAVARAUSOHJELMISTO

TIMMI-TILAVARAUSOHJELMISTO Timmi Software Oy Pikaopas 1(12) TIMMI-TILAVARAUSOHJELMISTO Tämä dokumentti on pikaopas Timmi-tilavarausohjelmiston ominaisuuksien testausta varten. Pikaohjeen merkinnät Pikaohjeessa käytetään seuraavia

Lisätiedot

TEBOIL Korttiextranetin käyttöohje

TEBOIL Korttiextranetin käyttöohje TEBOIL Korttiextranetin käyttöohje Sisällysluettelo I. Sisällysluettelo... 1 II. Esittely... 4 III. Käyttäjätietojen hallinta... 5 Sisäänkirjautuminen... 5 Unohtunut salasana... 6 Salasanan vaihtaminen...

Lisätiedot

Markkinointijakelun tilaaminen

Markkinointijakelun tilaaminen Markkinointijakelun tilaaminen PTP käyttöohje 1 Sisältö Kirjautuminen Extranet-palveluun Luo markkinointijakelulle nimi Yrityksen yhteystietojen tarkistaminen Aloita markkinointijakelun tilaaminen Tilaaminen:

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Liikuntatilojen haku... 2 Pikkukalenterin käyttö... 4 Hakemuksen teko:... 5 Varaushakemukset - Oma asiointi... 7 Vapaa-ajan käyttöön sopivia tiloja pääsee hakemaan seuraavasti:

Lisätiedot

2019/01/11 04:11 1/2 Asiakas

2019/01/11 04:11 1/2 Asiakas 2019/01/11 04:11 1/2 Asiakas Table of Contents Asiakas... 1 Käyttö... 1 1. Välilehti / Yleistieto... 1 2. Välilehti / Kontaktit:... 3 Painikkeet / Yhteyshenkilö... 3 3. Välilehti / Yhteyshenkilö... 3 4.

Lisätiedot

Matka- ja kululaskut Procountorissa

Matka- ja kululaskut Procountorissa Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/18 Procountorissa Tämä ohje opastaa, kuinka joukkueenjohtaja, valmentaja tai muu PEP:in joukkueelta korvaukseen oikeutettu voi tehdä laskun seuran Procountor-järjestelmään. Tyypillisesti

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

Provet Net Kutsut ohje

Provet Net Kutsut ohje Provet Net Kutsut ohje Provetissa voidaan kutsuja käyttää pitkä-aikaisten asiakassuhteiden ylläpitoon. Kutsujen avulla asiakkaita voidaan muistuttaa lemmikin rokotusten voimassa olosta, hampaiden säännöllisestä

Lisätiedot

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen:

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET 1.1.2010 Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: EU-palvelumyynti EU-palveluostot Kolmikantamyynti Yrityksen perustiedot_verokannat Perusta mallikuvan mukainen uusi verokanta EU-palvelumyynti

Lisätiedot

KIRJANPITO JA RESKONTRA

KIRJANPITO JA RESKONTRA KIRJANPITO JA RESKONTRA Ketjutukset ja ajastukset 30.5.2016 1 KOULUTUKSEN SISÄLTÖ Ketjutus Yleistä Käyttöönotto Ketjujonot Ketjuttaminen Ajastukset Yleistä Ajastettavia toimintoja Eräajot ja lokit NetTikon

Lisätiedot

Opettajan arviointinäkymä

Opettajan arviointinäkymä Opettajan arviointinäkymä Opettaja pääsee tekemään formatiivista arviointia Wilmassa ryhmän sivulta välilehdeltä Formatiivinen arviointi. Kun opettaja avaa ensimmäistä kertaa ryhmän formatiivisen arvioinnin

Lisätiedot

Lehden ennakkotilaus Valtakunnallinen jakelupalvelu osoitteellinen lehti

Lehden ennakkotilaus Valtakunnallinen jakelupalvelu osoitteellinen lehti Lehden ennakkotilaus Valtakunnallinen jakelupalvelu osoitteellinen lehti Postittamisen työpöytä Käyttöohje Sisältö Valitse lehti jolle ennakkotilaus tehdään dia Tarkista lehden yhteyshenkilö ja aloita

Lisätiedot

Käyttöliittymän muutokset ProCountorin versiossa 3.0

Käyttöliittymän muutokset ProCountorin versiossa 3.0 13.04.2008 Sivu 1(6) Käyttöliittymän muutokset ProCountorin versiossa 3.0 Tiivistelmä ProCountor-taloushallinto-ohjelmistosta on julkistettu uusi versio 3.0. Uusi ohjelmistoversio sisältää monia parannuksia

Lisätiedot

Pelaajan tietojen lisääminen

Pelaajan tietojen lisääminen Käytön aloitus Ohjelma käynnistetään tuplaklikkaamalla Jäseri-kuvaketta työpöydältä, tai käynnistä-valikosta. Ohjelmasta aukeaa seuraavanlainen valikko; Jäsenrekisterissä muutetaan jäsentietoja, maksukirjassa

Lisätiedot

Poissaolorekisteri. Visma Fivaldi

Poissaolorekisteri. Visma Fivaldi Poissaolorekisteri Visma Fivaldi 8.11.2018 1(16) Sisällysluettelo 1. Johdanto 2 2. Alkutoimet 4 3. Yrityskohtaiset arkipyhät ja lauantaiden poisto lomapäivälaskennasta 5 4. Poissaolosyykoodien linkitys

Lisätiedot

Palveluntuottajan toiminnot

Palveluntuottajan toiminnot Palveluntuottajan toiminnot Pikaohjeet palse.fi portaalin toimintoihin Seuraavissa dioissa on käyty läpi pääkohdittain Jyväskylän kaupungin yrityssetelin tuottajan toiminnot palse.fi portaalissa. Huomioithan,

Lisätiedot

Ostolaskujen haku Netvisorista

Ostolaskujen haku Netvisorista Ostolaskujen haku Netvisorista Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 2 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Osaprojektien

Lisätiedot

Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje. Sisällys. Päivitetty YLEISTÄ... 2

Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje. Sisällys. Päivitetty YLEISTÄ... 2 Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje Päivitetty 20.9.2012 Sisällys YLEISTÄ... 2 KÄYTTÖ MYYMÄLÖIDEN VÄLISTEN TAVARANSIIRTOJEN YHTEYDESSÄ... 2 PÄÄLLE LAITETTAVAT ASETUKSET... 2 ASIAKKAALLE

Lisätiedot

P2P (ALUSTA) RAPORTOINNIN OHJEET (ANALYTICS)

P2P (ALUSTA) RAPORTOINNIN OHJEET (ANALYTICS) Ostoreskontra P2P (Alusta) Raportointi Sivu 1 / 9 P2P (ALUSTA) RAPORTOINNIN OHJEET (ANALYTICS) Sisällys 1 Raporttien avaaminen... 2 2 Raportit... 2 2.1 Finanssiraportti\Maksuennuste... 5 1 Ostoreskontra

Lisätiedot

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 Sähköisten laskuaineistojen käsittely Laskun kuva voidaan avata myös erillisessä ikkunassa Laskut-välilehti: Laskun Tositenumero- ja Eräpäivä-sarakkeet

Lisätiedot

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo:

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo: RAPORTIT Sisällysluettelo: 1. Yleistä 2. Rekisteristä löytyvät raporttipohjat Normaalit Valmiit Kiinteät raportit ja työkalut 3. Uuden raportin luominen 4. Osoitetarrat ja sähköpostin lähettäminen suoraan

Lisätiedot

Opiskelijoiden HOPSit

Opiskelijoiden HOPSit Opiskelijoiden HOPSit Ohje kommentoijalle ja hyväksyjälle/19.3.2014 Täydennetty ohjetta/2.1.2014: Lisätty tietoa opiskelijoiden lisäämisestä Omiin opiskelijoihin, mikä helpottaa HOPSien käsittelyä. Tarvittavat

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Tilojen haku... 2 Pikkukalenteri... 5 Hakemuksen teko... 6 Yöpymiskäyttö... 7 Hakemuksen lisätiedot... 7 Oheisvarattavat... 7 Varaukset Oma asiointi... 9 Vapaa-ajan

Lisätiedot

Internet Explorer 7 & 8 pop-up asetukset

Internet Explorer 7 & 8 pop-up asetukset Sivu 1(8) Internet Explorer 7 & 8 pop-up asetukset www.procountor.com Internet Explorer 7 ja 8 sisältää pop-up ikkunoiden esto toiminnon. ProCountor -Taloushallintoohjelmistossa voidaan raportit tulostaa

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu

Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Vasemman laidan painikkeet... 4 3 Myynti (= myyntitilauksien automaattialennukset)... 5 4 Osto (= ostotilauksien automaattialennukset)...

Lisätiedot

Sisällysluettelo: 1 Yleistä Sopimustuotteiden tallennus tuoterekisteriin Sopimuslaskutuksen perustiedot...

Sisällysluettelo: 1 Yleistä Sopimustuotteiden tallennus tuoterekisteriin Sopimuslaskutuksen perustiedot... 2 Sisällysluettelo: 1 Yleistä... 3 1.1 Sopimustuotteiden tallennus tuoterekisteriin... 3 1.2 Sopimuslaskutuksen perustiedot... 5 2 Sopimusten tallennus... 9 2.1 Sopimuksen tuoterivien tallennus... 10 3

Lisätiedot

LASKUTUSPALVELU. Sivu 1 / 24. Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7

LASKUTUSPALVELU. Sivu 1 / 24. Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7 LASKUTUSPALVELU Laskutuspalvelun kautta voit tehdä ja lähettää e-laskuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille sekä suoramaksuja kuluttajaasiakkaille. Voit katsella ja tulostaa lähetettyjä e-laskuja ja suoramaksuja

Lisätiedot

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen Nippupelipassi Nippupelipassien rakentaminen 1. Kirjaudu tunnuksilla sisään. 2. Valitse alasvetovalikosta oma seurasi. Mikäli omaa seuraasi ei löydy valikosta (mm. uudet seurat), valitse seuraksi Harrastealue

Lisätiedot

Myyntilaskutus. Myyntilaskutus

Myyntilaskutus. Myyntilaskutus Koulutuksen tavoitteet Laskutusprosessi Myyntitilauksen luonti ja siihen liitteen liittäminen, liitteen poistaminen ja avoimen erän tarkastelu Myyntitilauksen luonti maksupostein prr- osalle ja avoimen

Lisätiedot

Ohjelman lasku, lähete jne. tulostuksia voidaan muokata seuraavasti.

Ohjelman lasku, lähete jne. tulostuksia voidaan muokata seuraavasti. TULOSTUSTEN MUOKKAUS Ohjelman lasku, lähete jne. tulostuksia voidaan muokata seuraavasti. Valitaan Asetukset - Tulostukset ja esille tulleesta ikkunasta valitaan tuloste jota halutaan muokata. Aseta ensin

Lisätiedot

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ominaisuuden käyttöönotto vaatii Visma Nova Verkkolaskut -lisenssin (WEI). Voit ulkoistaa maksuhuomautusten ja perinnän käsittelyn Visma Duetto Oy:n

Lisätiedot

Sonet laskutusliittymä

Sonet laskutusliittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttöönotto... 3 1.1 Liittymän aktivointi... 3 1.2 Asiakasnumeroinnin toteutus VallueFramessa... 3 1.3 Kustannuspaikat... 3

Lisätiedot

ja

ja 18.12.2018 ja 19.12.2018 Kaikki laskutus tapahtuu Jopoxin kautta koko seuran osalta, oli kyseessä kausimaksu-, kuukausimaksu-, varuste-, yhteistyösopimus- jne. laskutus. Poikkeus! Mikäli useampi joukkue

Lisätiedot

Basware P2P (Alusta) OSTA-laskujen manuaalinen tilaustäsmätys. Päivitetty

Basware P2P (Alusta) OSTA-laskujen manuaalinen tilaustäsmätys. Päivitetty Basware P2P (Alusta) OSTA-laskujen manuaalinen tilaustäsmätys Päivitetty 30.10.2017 1 Tilaustäsmäytys (automaattinen/manuaalinen) OSTA-tilauksellisille laskuille on oma laskutyyppi Tilauksellinen lasku,

Lisätiedot

Sisältö. 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP. 29/05/2015 Anna-Stina Lindblad

Sisältö. 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP. 29/05/2015 Anna-Stina Lindblad Toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta voi

Lisätiedot

Lähettäjä ja vastaanottaja

Lähettäjä ja vastaanottaja Lähettäjä ja vastaanottaja Posti SmartShip 18.3.2013 Lähettäjä Posti SmartShipiin voi tallentaa useita lähettäjiä. Jokaiselle lähettäjälle on kiinnitettävä Postin asiakasnumero(t). Kaikki lähettäjään tallennettu

Lisätiedot

Basware Supplier Portal. Toimittajaportaalin käyttöohje Osekkin toimittajille

Basware Supplier Portal. Toimittajaportaalin käyttöohje Osekkin toimittajille Basware Supplier Portal Toimittajaportaalin käyttöohje Osekkin toimittajille Baswaren toimittajaportaali on tarkoitettu sellaisille toimittajille, joilla ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja omasta

Lisätiedot

Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet

Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet Yhteenveto Päivityksiä uuteen palkkaosioon: Palkkaperustepohja Palkkalajirekisteri Usean palkkatiedon muokkaaminen Procountor Ohjekirjasta löytyy muistilista

Lisätiedot

WebOodi Opetukseen ja tentteihin ilmoittautuminen 07.11.2011

WebOodi Opetukseen ja tentteihin ilmoittautuminen 07.11.2011 WebOodi Opetukseen ja tentteihin ilmoittautuminen 07.11.2011 Kuva: Ilpo Okkonen W e b O o d i O p e t u k s e e n j a t e n t t e i h i n i l m o i t t a u t u m i n e n 1 Opiskelijan näkökulmasta yksi

Lisätiedot

1 Rekisteröityminen Supplier Portal palvelun käyttäjäksi

1 Rekisteröityminen Supplier Portal palvelun käyttäjäksi Ostoreskontra Supplier Portal toimittajaportaali -ohje Sivu 1 / 15 SUPPLIER PORTAL TOIMITTAJAPORTAALI OHJE TOIMITTAJILLE Verkkolaskutuspalvelun käyttöönottamiseksi laskun lähettäjän tulee rekisteröityä

Lisätiedot

Toimittajaohje. Opas verkkolaskujen lähetykseen Tammikuu Toimittajat noudattavat toimittajaohjetta.

Toimittajaohje. Opas verkkolaskujen lähetykseen Tammikuu Toimittajat noudattavat toimittajaohjetta. Toimittajaohje Opas verkkolaskujen lähetykseen Tammikuu 2018 Toimittajat noudattavat toimittajaohjetta. Skanska tehostaa toimintoja ja automatisoi laskujen käsittelyä. Laskut maksetaan ajallaan, säästetään

Lisätiedot

Uusi raporttityökalu emolehmätarkkailuun Petri Saarinen

Uusi raporttityökalu emolehmätarkkailuun Petri Saarinen Uusi raporttityökalu emolehmätarkkailuun 19.2.2015 Petri Saarinen Yleistä Emolehmätarkkailuun kuuluville WinPihvi käyttäjille avataan 28.2. tehtävän indeksilaskennan jälkeen uusi raportti Web-ympäristöön.

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Liikuntatilojen haku... 2 Pikkukalenterin käyttö... 4 Asetukset... 4 Hakemuksen teko:... 4 Varaushakemukset - Oma asiointi... 7 Vapaa-ajan käyttöön sopivia tiloja pääsee

Lisätiedot

Brother MPStulostuksenhallintapalvelu. Toimintaohje 1.1

Brother MPStulostuksenhallintapalvelu. Toimintaohje 1.1 Brother MPStulostuksenhallintapalvelu Toimintaohje 1.1 Valitse: Tarjoukset Luottotietojen tarkistus : Rooli Myynti Lisää tarjous 1 Asiakkaan tiedot - Käyntiosoite - Laskutusosoite Asiakastiedot voidaan

Lisätiedot

KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) Käyttöohje rekisterinpidon yhteyshenkilölle 3.5.2016

KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) Käyttöohje rekisterinpidon yhteyshenkilölle 3.5.2016 KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) MML Käyttövaltuushallintaan mennään osoitteen https://vatu.idmservice.nls.fi kautta. Valitse tunnistautumismenetelmä, joka sinulla on käytössäsi. KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA

Lisätiedot

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille Lisätiedot ja neuvonta: p. 050 3089095, carita.sinkkonen@aivoliitto.fi Jäsenrekisteri löytyy osoitteesta http://jasen.stroke.fi Huom. alkuun ei laiteta

Lisätiedot

Voit hakea asiakasta nimellä sivun alapalkissa Tarkennettu haku -valinnalla tai sivun yläpalkissa olevalla valinnalla Haut.

Voit hakea asiakasta nimellä sivun alapalkissa Tarkennettu haku -valinnalla tai sivun yläpalkissa olevalla valinnalla Haut. 1 2 Syötetään haettavan tai lisättävän yrityksen Y-tunnus (tai asiakasnumero). Asiakasnumero on A+8 merkkiä tai 8 merkkiä ja kohta Asiakasnumero rastitettuna. Järjestelmä antaa jokaiselle henkilölle ja

Lisätiedot

OHJEITA RAPORTOINTIIN 6. Tulostavoiteasiakirjan laatiminen tulostietojärjestelmän avulla

OHJEITA RAPORTOINTIIN 6. Tulostavoiteasiakirjan laatiminen tulostietojärjestelmän avulla OHJEITA RAPORTOINTIIN 6 Tulostavoiteasiakirjan laatiminen tulostietojärjestelmän avulla Versio 1.0.2/17.6.2013 Valtiokonttori Ohje 2 (9) Sisällysluettelo 1 Tulossopimuksen laadintapohja... 3 2 Tulostavoiteasiakirjan

Lisätiedot

Helsingin yliopisto WebOodi 1 Opiskelijarekisteri Versio 3.2. Tenttityökalu

Helsingin yliopisto WebOodi 1 Opiskelijarekisteri Versio 3.2. Tenttityökalu Helsingin yliopisto WebOodi 1 Tenttityökalu Tenttityökalu on oiva väline laitos- ja tiedekuntatenttien tekemiseen. Esimerkiksi tiedekuntatentissä voi tenttiä samana päivänä kymmeniä eri opintojaksoja.

Lisätiedot

Visma Fivaldi -Ohje Yleisraportin määritykset

Visma Fivaldi -Ohje Yleisraportin määritykset Visma Fivaldi -Ohje Yleisraportin määritykset 2 Sisällys 1. Yleisraportin määritys... 3 1.2. Määrittelyn perustiedot... 3 2. Yleisraportin sarakkeistomääritys... 5 2.1. Sarakkeistomäärityksen tiedot...

Lisätiedot

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Merit Aktiva on kirjanpitäjille ja yrittäjille tarkoitettu nykyaikainen ja helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma. Aktivaa voitte käyttää missä tahansa ja millä tahansa

Lisätiedot

Tarviketarjous. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi

Tarviketarjous. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi Tarviketarjous Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Ecom Tarviketarjous...3 1.1 Tarviketarjouksen teko rivikohtaisin tiedoin...3 1.2 Tarviketarjous kassaohjelmiston aputyökaluna...4

Lisätiedot

2 Eläinlistan kautta voidaan tallentaa tietoja kuolleille eläimille

2 Eläinlistan kautta voidaan tallentaa tietoja kuolleille eläimille Sisällys: Sisällys:... 1 WebLammas versio 1.0.8.3 korjaukset ja uudet ominaisuudet... 2 1 Eläin - välilehdelle tuodaan Tilan elossa olevat eläimet... 2 2 Eläinlistan kautta voidaan tallentaa tietoja kuolleille

Lisätiedot