(18) Econet Pro v Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "28.11.2007 1 (18) Econet Pro v. 5.30. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen."

Transkriptio

1 (18) Econet Pro v Econet Pro 5.30 versioseloste. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen. YLEISET JA REKISTERIT Raportteihin on lisätty aikaleima. Päivämäärän jälkeen näkyy nyt myös kellonaika koska raportti on luotu. Jos samana päivänä on tulostettu useampi kappale samaa raporttia, voidaan helposti nähdä mikä on uusin. Käyttökielen muutos yleisiin oletusarvoihin Asetukset Perusasetukset Yleiset oletusarvot Käyttökieli voidaan muuttaa nyt myös Yleisissä oletusarvoissa. Asetus on yrityskohtainen. Nykyiset kielivaihtoehdot ovat suomi ja englanti. Helpit ja käsikirjat ovat vain suomeksi. Yrityksen poistoon lisätarkennuksia Kun käyttäjä poistaa yrityksen monitorista, ohjelma tutkii onko yrityksellä palkanlaskennan tietokantaa (plt.mdb) ja käyttäjä saa varoituksen tästä.

2 (18) Econet Pro v Kauden päätös ilman kirjanpitoa. Asetukset Perusasetukset Kauden päätös Asetukset Perusasetukset Vuoden päätös Kaudet ja vuosi voidaan päättää vaikka kirjanpito ei olisikaan käytössä. Jos kirjanpito on käytössä, valinnat eivät ole näkyvissä. Asiakastarroille kaikki yhteyshankilöt Rekisterit Asiakkaat Tarrat Asiakastarroille voidaan nyt tulostaa kaikki asiakkaan yhteyshenkilöt merkitsemällä valinta. Asiakastarrat ikkunassa on uusia kenttiä: Fax, Sähköposti, Matkapuhelin Määräalennukset myös ostoihin Rekisterit Nimikkeet Alennukset -välilehti Määräalennukset kohdistuvat sekä ostoille että myynneille.

3 (18) Econet Pro v Lisäyksiä Potentiaalisten asiakkaiden käsittelyyn Asiakkaat Potentiaaliset asiakkaat Asiakkaaksi painike Muutettaessa potentiaalinen asiakas varsinaiseksi asiakkaaksi voidaan määrittää asiakasnumero itse. Jos tehdään tarjous potentiaaliselle asiakkaalle ja tarjous hyväksytään ja muutetaan tilausehdotukseksi ohjelma kysyy että siirretäänkö potentiaalinen asiakas asiakasrekisteriin varsinaiseksi asiakkaaksi. Uusi potentiaalinen asiakas lisätään Asiakkaat -ikkunassa merkitsemällä valinta Potentiaaliset ja sen jälkeen asiakas perustetaan kuten tavallinenkin asiakas. Potentiaalinen asiakas voidaan siirtää asiakasrekisteriin varsinaiseksi asiakkaaksi, myös Asiakkaaksi painiketta napauttamalla Perustiedot välilehdellä.

4 (18) Econet Pro v Potentiaaliselle asiakkaalle voidaan tehdä tarjous. Tarjouksen Asiakas otsikko näkyy punaisella, samoin asiakasnumero 0 myyntitilausten selaus ruudulla. Valintalistassa lisää operaattoreita valittavissa Asiakkaat Lisätiedot Operaattori Nyt valittavissa myös Basware, Enfo, Itella, TietoEnator ja WM-data. Operaattoritunnukset voidaan syöttää myös itse käsin suoraan kenttään. ToolTipit Ohjelmaan on tullut lisäominaisuus, joka helpottaa ohjelman käyttöä. Kun hiiri siirretään kuvakkeen päälle hetkeksi niin ohjelma kertoo mistä kuvakkeesta on kyse. Käytössä myös monissa kolme pistettä painikkeissa.

5 (18) Econet Pro v Rekistereitä voi nyt myös päivittää Rekisterit Rekisterien siirto Rekisterien siirto toimintoon on tullut uusi valinta Päivitä rekisterien arvot. Kun valinta on merkitty ohjelma päivittää jo olemassa olevia nimikkeitä. Excel-malli määritellään seuraavalla tavalla. Valitaan rekisteri, josta halutaan siirtää tietoa. Kenttien järjestystä voidaan muuttaa nuolipainikkeilla. Sarakeotsikko voidaan määritellä itse. Kenttiä voidaan tarpeen mukaan lisätä ja poistaa. Samasta rekisteristä voidaan määritellä useampi Excel-malli. Excelistä voidaan myös tuoda nimiketietoja vastaavalla tavalla. Uudet nimikkeet lisätään ja vanhat päivitetään. Asiakas ja -toimittajarekistereitä ei voi päivittää. Uusia valintoja asiakasraportille Asetukset Perusasetukset Vapaat rekisteriraportit Asiakkaista Vapaalle rekisteriraportille on nyt mahdollista valita mikä tahansa asiakasrekisterin kenttä.

6 (18) Econet Pro v Korjattu: tuki.econet@econet.fi osoitteet on korvattu ohjelmassa tuki.econet@visma.fi osoitteella. Asiakastarran osoiterivit eivät enää mene päällekkäin Mikäli asiakkaan nimessä (tässä tapauksessa kohdassa Toimitusosoite) on käytetty asiakkaan nimessä '-merkkiä (=heittomerkki), ohjelma antaa virheen (esim. nimenä Nature's Farm...) ja siten myyntitilauksen kopiointi asiakkaalle ei onnistu. Virhe on korjattu ja ohjelma hyväksyy heittomerkin asiakkaan nimessä.

7 (18) Econet Pro v Kirjanpito Tositteen tallennus - lisäkenttä sisäinen muistiinpano Sisäinen selite lisätään tositteiden kirjaus ruudussa yläpainikerivin painikkeella. Kun sisäinen selite on lisätty, näkyy kuvakkeen vieressä punainen huutomerkki. Sisäinen selite tulostuu kirjanpidon tapahtumat raportille jos Määritä tositeväli valinnassa on merkitty näytä sisäinen selite valinta. Jos valinta on merkitty Kirjanpidon tapahtumat raportilla näkyy vain ne tositteet, joissa on sisäinen selite ja otsikossa näkyy merkintä Sisäinen selite.

8 (18) Econet Pro v Tapahtumien massakopiointi Kirjanpito Tapahtumien syöttö Tapahtumat Massakopi -painike Kirjanpidon tapahtumien massakopiointi, Uusi painike Massakopi Voidaan kopioida tapahtumia paljon kerralla jos vaikka on tapahtunut virheitä syötössä, jos vaikka päivämäärä tai tositelaji on väärin niin voidaan kopioida nopeasti tositteet toiselle päivämäärälle tai tositelajille ja tarvittaessa poistaa alkuperäiset virheelliset tositteet. Rajausehdoilla rajataan tapahtumat, joita halutaan muuttaa tai poistaa. Uudet arvot valinnalla määritetään uusi päivämäärä, tositelaji tai sama/vastavienti. Kopioi kaikki -painike kopioi tapahtumat ja luo uudet tapahtumat. Muuta pvm -painike muuttaa vain tapahtumien päivämäärän eikä luo uusia tapahtumia. Poista -painike poistaa valitut tapahtumat tietokannasta lopullisesti. Tyhjennä -painike tyhjentää ikkunan valinnoista, sekä rajausehdot ja uudet arvot poistetaan.

9 (18) Econet Pro v Piilota kustannuspaikat päivä- ja pääkirjalta Kirjanpito Raportit Päivittäiset listat Päiväkirja ja Pääkirja Uusi valinta päivä- ja pääkirjan tulostusehtoihin: piilota kustannuspaikat. Kenttäjärjestys Kirjanpito Tapahtumien syöttö Kenttäjärjestys -kenttä Käyttäjä voi määritellä mihin kenttään enter painikkeella pääsee tapahtumien syötössä Selite -kentän jälkeen.

10 (18) Econet Pro v Graafisiin raportteihin lisäominaisuuksia Graph -välilehdellä voidaan määrittää mitä graafisia kaavioitaa graafisella Accessraportilla näkyy. Graafisia Access-raportteja ovat: Tulos/Tase/Budj graafinen AcVismaGra1_kir Liikekirjuri -tilikarttaan perustuva Tuloslaskelma graafinen AcVismaGra2_kir Liikekirjuri -tilikarttaan perustuva Tulos/Tase graafinen AcVismaGra3_kir Liikekirjuri -tilikarttaan perustuva Tulos/Tase/Budj graafinen AcVismaGra1_e2k Osakeyhtiön tilikarttaan perustuva Tuloslaskelma graafinen AcVismaGra2_e2k Osakeyhtiön tilikarttaan perustuva Tulos/Tase graafinen AcVismaGra3_e2k Osakeyhtiön tilikarttaan perustuva AcVismaGra1 ja 2 -raporteissa on seuraavat valinnat: Liikevaihto Myyntikate Käyttökate Liikevoitto(tappio) Tilikauden voitto(tappio) AcVismaGra3 -raporteissa on seuraavat valinnat: Liikevaihto Ostot tilikauden aikana Henkilöstökulut Liiketoiminnan muut kulut Liikevoitto(tappio) Tilikauden voitto(tappio) Edellinen vuosi: Jos valinta on merkitty, raportilla näkyy edellisen tilikauden tiedot. Budjetti: Jos valinta on merkitty, raportilla näkyy budjetti. Viralliset Access raportit myös muista yhtiömuodoista kuin kir ja e2k. (Aija tekee jos kerkiää) Tässä Econet Pron versiossa (m ) on lisätty sarjalle uudet kiinteistö Oy:n raportit. Kiint. tuloslaskelma kaava Kiintvir.koy Rivi Kiint. virallinen Kiinttulos.koy. Lomake tuloslaskelma

11 (18) Econet Pro v Korjattu: Suosikkiraporteissa pääsee nyt myös muuttamaan tuloksen ja taseen asetuksia. Alatilien budjettien laskenta antaa virheen 2110 Kirjaussäännössä on mahdollista syöttää myös 0-rivi.

12 (18) Econet Pro v Laskutus ja myyntireskontra Eräpäivän laskeminen tulostuspäivästä Laskutus Laskut Tulosta painike Merkitään valinta Laske eräpäivä tulostuspäivästä, jos halutaan että ohjelma laskee eräpäivän tulostuspäivästä eikä laskun päivästä. Asiakastarrat ei tulostu asiakkaille, joilla on markkinointiesto Asiakastarrat eivät normaalisti tulostu asiakkaille, joilla on markkinointiesto, myynti- ja/tai toimituskielto. Jos taas halutaan tulostaa tarrat näille asiakkaille, joilla on merkitty asiakasrekisteriin Markkinoinnin esto, Toimituskielto ja/tai Myyntikielto merkitään kyseiset valinnat Asiakastarrat -ikkunassa. Siirtoraporttiin yhteensä-summa Laskutus Tietojen siirrot Luettaessa laskuja esim. Access -taulusta lai.mdb tulee nyt siirtoraporttiin näkyviin laskujen yhteissumma kotivaluutassa. Tämä helpottaa laskujen siirron oikeellisuuden tarkastusta.

13 (18) Econet Pro v Korjattu: Maksukehotuksen yrityksen osoitekenttää on isonnettu. UM-maksuaineistoon (LUM2) menee väärin 1. Maksajatunnus nyt vakiomuodossa. Sen muoto vaihtelee pankeittain (SP ja OP). 2. Summatietueen lukumäärä kenttä menee väärin ainakin eräpäiväniputuksessa. Kokonaislukumäärä tulee kaikkiin nippuihin. Viitenumeroa on pidennetty 18-merkkinen viitenumero on mahdollista muodostaa. Faktoring laskuissa voidaan tätä käyttää. Suositus on kuitenkin että käytettäisiin mahdollisimman lyhyttä viitenumeroa laskun vastaanottajan työn helpottamiseksi. Nyt on mahdollista laittaa väliviiva Finvoice -laskun postiosoitteeseen.

14 (18) Econet Pro v Maksut Maksukiellossa olevat maksut näkyville Ostoreskonta Ostolaskut Suodatin painike Uusi valinta Maksukiellossa Saadaan selailunäytölle näkyviin laskut, jotka ovat maksukiellossa. Ennen käyttäjä ei ole saanut maksukiellossa olevia laskuja listattua helposti. Uusia kenttiä maksettavien valinta -ikkunaan Ostoreskontra Ostolaskut Maksatus Maksettavien valinta ikkunaan on tullut uusia kenttiä: Myöhässä ja toimittajan pankkitili.

15 (18) Econet Pro v Kirjaussäännöt ostopuolelle Jotta kirjaussääntöä voidaan käyttää ostopuolella pitää Kredit tilejä olla yksi (Ostovelkatili) ja kerroin kirjaussäännössä pitää olla 1 ja Operation *. Laskupääkirjaan näkyviin kustannuspaikka Ostoreskontra Raportit Laskupääkirja Laskupääkirjaan näkyviin kustannuspaikka, jos kustannuspaikka on valittu poimintaehdoissa.

16 (18) Econet Pro v Mai.dat tiedoston uudet kentät - kirjauspäivä - toimittajan laskunumero - maksuehdot - kassa-alennus - kassa-alennus päivä - lisätietokenttä - ulkomaisen toimittajan pankkitiedot IBAN ja SWIFT (kuten mai.mdb -tiedostossa) - tositelaji ja numero Tiedoston kuvaus on tarvittaessa saatavilla asiakatuesta. Korjattu: Finvoice ja maksuehto Maksuehto tulee Finvoice laskulle Maksuehdoista, ellei maksuehtoa ole maksuehdoisa se tulee Toimittajan tiedoista ja ellei toimittajan tiedoissa ole maksuehtoa se tulee Yleisistä oletusarvoista. Automaattinen laskujen sisäänluku (lisäosa) MAI.DAT ei toiminut Maksupäiväkirjalle tulee laskun numero. Materiaalihallinto Tuoterakenne ja hintojen päivitys Rekisterit Nimikkeet Hintojen muutos Tuoter. hinnat -painike Hintojen muutos -ikkunassa on uusi painike Tuoterakenteen hinnat -josta pääsee päivittämään tuoterakenteen hintoja. Tuoterakenteen hinnat -ikkunassa on seuraavat kentät:

17 (18) Econet Pro v Myyntihinta Ostohinta Vakiohinta Tuot.myyntihinta kursiivilla Tuot.ostohinta kursiivilla Tuot.vakiohinta kursiivilla Tuoterakenteen myyntihinta nimikekortilla Tuoterakenteen ostohinta nimikekortilla Tuoterakenteen vakiohinta nimikekortilla Tuotteen uusi hinta, laskettu komponenttien myyntihinnoista nimikekortilta Tuotteen nykyinen hinta, komponenttien yhteenlaskettu myyntihinta Tuotteen uusi hinta, laskettu komponenttien ostohinnoista nimikekortilta Tuotteen nykyinen hinta, komponenttien yhteenlaskettu ostohinta Tuotteen uusi hinta, laskettu komponenttien vakiohinnoista nimikekortilta Tuotteen nykyinen hinta, komponenttien yhteenlaskettu vakiohinta Merkitään valinta, mikä hinta päivitetään (Myyntihinta, Ostohinta vai Vakiohinta) ja päivitetäänkö myös tuoterakennetasojen hinnat. Painikkeet: Päivitä Osoitetaan haluttua tuoterakennetta ja napautetaan Päivitä painiketta, ohjelma päivittää vain kyseisen tuoterakenteen hintoja. Päivitä kaikkipainiketta napauttamalla päivitetään kaikki tuoterakenteet kerralla. Tuoterakenteen hintojen päivittämisen lisäksi hinnat siirretään nimikekortille sen mukaan mitä tuoterakenteen asetuksiin on merkitty (Siirrä myyntihinta nimikkeelle jne).

18 (18) Econet Pro v Huom! Jos optio Käytä bruttohintoja on valittu (Asetukset Myynnin asetukset Optiot), ohjelma näyttää hinnat verollisina (Myyntihinta (alv), Tuot.myyntihinta (alv) jne. ) Nimikkeen hintoja voidaan päivittää myös kohdasta Rekisterit Nimikkeet Valitse Käytössä painike Korjattuja: Myyntitilauksen riville on määritelty kuva ja käytetään Kuvatulostus asetusta. Kuva on pdf-tiedosto. Halutaan tulostaa tilaus ja kuva samaan pdf-tiedostoon. Antaa virheen: 429 ActiveX component cant create object

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40. Opas

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40. Opas Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40 Opas Oppaan päiväys: 22.5.2008. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oyj pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin

Lisätiedot

Asiakkaan kopioiminen, asiakasnumeron voi määrittää itse Rekisterit Asiakkaat Asiakkaat Kopioi painike

Asiakkaan kopioiminen, asiakasnumeron voi määrittää itse Rekisterit Asiakkaat Asiakkaat Kopioi painike 30.5.2007 1 (14) Econet Pro v. 5.20 Econet Pro 5.20 versioseloste. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon tasausversion 5.18-002 jälkeen. YLEISIÄ Englanninkielinen käyttöliittymä

Lisätiedot

1 Visma Econet Pro Arkistointi

1 Visma Econet Pro Arkistointi 1 Visma Econet Pro Arkistointi 1.1 Arkistointiajo Visma Econet Pro:n on lisätty ominaisuus, jolla tietokannassa olevista tiedoista voidaan ajaa arkistointiajo. Arkistointi luo määriteltyyn hakemistoon

Lisätiedot

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Plusseminaari 15.11.2012 UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Page 1 ASP Uuden yrityksen perustaminen Asetusten kopiointi valitusta yrityksestä Aikaisemmin samasta kannasta kuin mistä otettiin käyttäjien

Lisätiedot

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta.

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta. Tilimuunnosohje 1 (5) Tilimuunnosajo Tilimuunnosajo täytyy tehdä jos halutaan vaihtaa yritykselle tilikartta ja säilyttää tilien tapahtumat. Tilikartan vaihtoa varten perustetaan uusi yritys, jonne muunnosajossa

Lisätiedot

Visma Econet 7.30. Uudet ominaisuudet ja muutokset

Visma Econet 7.30. Uudet ominaisuudet ja muutokset Visma Econet 7.30 Uudet ominaisuudet ja muutokset Visma Duetto-liittymä Visma Econet Pro 7.30 -versiossa Maksuhuomautusten ja perinnän ulkoistaminen, www.vismaduetto.fi Euromääräiset laskut Palvelun aktivointi

Lisätiedot

Fivaldi laskutusliittymä

Fivaldi laskutusliittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttöönotto... 3 1.1 Liittymän aktivointi... 3 1.2 Asiakasnumeroinnin toteutus VallueFramessa... 3 1.3 Asiakastietojen määrittely

Lisätiedot

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1 2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat Table of Contents Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät... 1 Asiakirjan kentät:... 1 Asiakirjan kentät /alavalikko/ ensimmäinen välilehti:... 2 Asiakirjan

Lisätiedot

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Oppaan päiväys: 27.4.2012. Asiakasneuvonta: Helpdesk: kirjautuminen Visma Econet infolinen tai osoitteen www.visma.fi kautta Visma Econet Pro: 0600-39-7261

Lisätiedot

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Sisältö 1. Luennot ja käsitteet 10 pistettä 2. NAVin käyttö 20 pistettä Läpäisyyn vaaditaan 12 pistettä, joista vähintään 8 on NAVin käytöstä. Luennot ja käsitteet

Lisätiedot

Käännetty arvonlisäverovelvollisuus (alv).

Käännetty arvonlisäverovelvollisuus (alv). 31.3.2011 1(14) Käännetty arvonlisäverovelvollisuus (alv). Käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden laajennettu käyttö tulee voimaan 1.4.2011. Tämä vaikuttaa eniten rakennusalaan. Jos haluat tietää koskeeko

Lisätiedot

KIRJANPITO JA RESKONTRA

KIRJANPITO JA RESKONTRA KIRJANPITO JA RESKONTRA Ketjutukset ja ajastukset 30.5.2016 1 KOULUTUKSEN SISÄLTÖ Ketjutus Yleistä Käyttöönotto Ketjujonot Ketjuttaminen Ajastukset Yleistä Ajastettavia toimintoja Eräajot ja lokit NetTikon

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Kirjanpitolain uudistus 2016... 3 Liitetietotosite...

Lisätiedot

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Merit Aktiva on kirjanpitäjille ja yrittäjille tarkoitettu nykyaikainen ja helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma. Aktivaa voitte käyttää missä tahansa ja millä tahansa

Lisätiedot

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 Sähköisten laskuaineistojen käsittely Laskun kuva voidaan avata myös erillisessä ikkunassa Laskut-välilehti: Laskun Tositenumero- ja Eräpäivä-sarakkeet

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Vasemman laidan painikkeet... 5 4 Erikoishinnoittelut ruutu... 6 5 Raportit... 12 1 Yleistä Fivaldi Asiakaskohtaiset

Lisätiedot

Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun

Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöönottoon liittyvät

Lisätiedot

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ominaisuuden käyttöönotto vaatii Visma Nova Verkkolaskut -lisenssin (WEI). Voit ulkoistaa maksuhuomautusten ja perinnän käsittelyn Visma Duetto Oy:n

Lisätiedot

Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje. Sisällys. Päivitetty YLEISTÄ... 2

Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje. Sisällys. Päivitetty YLEISTÄ... 2 Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje Päivitetty 20.9.2012 Sisällys YLEISTÄ... 2 KÄYTTÖ MYYMÄLÖIDEN VÄLISTEN TAVARANSIIRTOJEN YHTEYDESSÄ... 2 PÄÄLLE LAITETTAVAT ASETUKSET... 2 ASIAKKAALLE

Lisätiedot

Balanssi laskutus Oikeudet muutoksiin pidätetään. 18.2.2009 1/6

Balanssi laskutus Oikeudet muutoksiin pidätetään. 18.2.2009 1/6 18.2.2009 1/6 Balanssista on kaksi erilaista laskutusohjelmatuotetta, Balanssi Easy laskutus ja Balanssi laskutus. Alla olevassa taulukossa on tuotteiden ominaisuudet ja eroavaisuudet. Merkkien selitykset:

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Perustiedot - välilehti... 5 4 Tila (vapaassa tekstikentässä edellisellä sivulla annettu nimi) - välilehti... 6 5 Vasemman

Lisätiedot

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Vakiovastaus Ohjeen päiväys: 30.3.2011 1 Käännetyn alv:n käsittely...1 1.1 Johdanto... 1 1.2 Tilikartta... 1 1.3 Asiakaskortisto... 2 1.4 Myyntitilaukset...

Lisätiedot

Visma Econet Pro. Versioseloste 7.00

Visma Econet Pro. Versioseloste 7.00 Visma Econet Pro Versioseloste 7.00 Oppaan päiväys: 27.04.2012. Asiakasneuvonta: Helpdesk: kirjautuminen Visma Econet Infolinen tai osoitteen www.visma.fi kautta Visma Econet Pro -tuki: 0600 39 7261 Visma

Lisätiedot

Visma Avendo E40. Visma Avendo ja vuodenvaihde Visma Avendo Oy, 2011

Visma Avendo E40. Visma Avendo ja vuodenvaihde Visma Avendo Oy, 2011 Visma Avendo E40 Visma Avendo ja vuodenvaihde 2012 5.12.2011 Asiakaspalvelu: HelpDesk: www.visma.fi/helpdesk Visma Avendon asiakaspalvelu: 0207 560 608 Visma Avendo Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin

Lisätiedot

Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri OSTOLASKUJEN KÄSITTELY

Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri OSTOLASKUJEN KÄSITTELY Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri 18.08.2010 OSTOLASKUJEN KÄSITTELY Jeeves eattest ostolaskujen kierrätys Tarkastettavista/hyväksyttävistä ostolaskuista

Lisätiedot

Ohjelmassa on seuraavat valinnat: Laskutuksen puolella Laskut -ikkunassa painike Finvoice ja ostoreskontran valikkoon "Finvoice-laskujen luku".

Ohjelmassa on seuraavat valinnat: Laskutuksen puolella Laskut -ikkunassa painike Finvoice ja ostoreskontran valikkoon Finvoice-laskujen luku. Visma Econet ja Finvoice laskut Ohjelmassa on seuraavat valinnat: Laskutuksen puolella Laskut -ikkunassa painike Finvoice ja ostoreskontran valikkoon "Finvoice-laskujen luku". Muodostettu Finvoice-laskuaineisto

Lisätiedot

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Sisältö 1. Luennot ja käsitteet 10 pistettä 2. NAVin käyttö 20 pistettä Läpäisyyn vaaditaan 12 pistettä, joista vähintään 8 on NAVin käytöstä. Luennot ja käsitteet

Lisätiedot

Visma Econet Pro käytetyn tavaran marginaaliveron käsittely

Visma Econet Pro käytetyn tavaran marginaaliveron käsittely Sivu 1/5 Visma Econet Pro käytetyn tavaran marginaaliveron käsittely Visma Econet Pro ohjelmassa on huomioitu marginaaliverollinen käytetyn tavaran kaupankäynti seuraavasti. Tilikarttaan on määritelty

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöönottoon liittyvät perus- ja ohjaustiedot...

Lisätiedot

TaikaLaskut. pikaohje

TaikaLaskut. pikaohje TaikaLaskut pikaohje Laskutus Laskut sivulla voi lisätä / muuttaa / käsitellä laskuja. Uusi lasku lisätään Lisää uusi -linkistä. Laskuja voi hakea erilaisilla kriteereillä: Näytä: kaikki, avoimet, lähetetyt,

Lisätiedot

Procountor laskutusliittymä

Procountor laskutusliittymä Päiväys: 25.3.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Tarkastanut: Matti Immonen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.2 Liittymän toimintaperiaate... 3 2 Liittymän

Lisätiedot

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero.

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Fivaldi käyttäjän toimenpiteet... 3 2.1 Yrityksen perustiedot Pankkitiedot... 3 2.2 Laskujen

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi Käsikirja Oppaan päiväys: 10.4.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Ostolaskujen haku Netvisorista

Ostolaskujen haku Netvisorista Ostolaskujen haku Netvisorista Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 2 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Osaprojektien

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO KIELIVERSION OHJE

ASTERI KIRJANPITO KIELIVERSION OHJE ASTERI KIRJANPITO KIELIVERSION OHJE 7.4.2006 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Keskus (09) 350 7530 Päivystykset: 0400 316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 351 5532 0400 505 596, 0500 703730 http://www.atsoft.fi

Lisätiedot

Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely. Korkolaskutus

Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely. Korkolaskutus Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely Korkolaskutus Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja

Lisätiedot

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Vakiovastaus Ohjeen päiväys: 1.6.2012 1 Käännetyn alv:n käsittely... 1 1.1 Johdanto... 1 1.2 Tilikartta... 1 1.3 Asiakaskortisto... 2 1.4 Myyntitilaukset...

Lisätiedot

Taloushallinto. Ominaisuuksia:

Taloushallinto. Ominaisuuksia: Taloushallinto Ominaisuuksia: * Kuitin/lähetteen kirjoitus myös A4-tulosteena * Laskun tulostus asiakkaalle mukaan * Integroitu varastonhallintaan (nimikkeiden saldot) * Alennusten laskenta rivistä tai

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E E S P O O P U H w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0

V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E E S P O O P U H w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0 V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E 5 0 2 6 0 0 E S P O O P U H 020 7 6 1 4 4 7 0 w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0 581206-7 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöoikeudet

Lisätiedot

Verkkolaskutuspalvelun käyttöohje toimittajille Senaatti-kiinteistöt

Verkkolaskutuspalvelun käyttöohje toimittajille Senaatti-kiinteistöt Esapekka Kuikka ja Hellevi Lilja, #188765 1 (9) Verkkolaskutuspalvelun käyttöohje toimittajille Senaatti-kiinteistöt OHJE # 188765 2 (9) SISÄLLYSLUETTELO Sisältö 1 Verkkolaskutuspalvelu... 3 2 Verkkolaskutuspalveluun

Lisätiedot

Visma Econet Pro. Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet. Visma Software Oy, 2013 www.visma.fi

Visma Econet Pro. Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet. Visma Software Oy, 2013 www.visma.fi Visma Econet Pro Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet Oppaan päiväys: 19.11.2013. Asiakasneuvonta: Helpdesk: kirjautuminen Visma Econet -infolinen tai osoitteen www.visma.fi/helpdesk kautta

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS

ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS 17.11.2017 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 ETÄTUKI, TUKISIVUT, OHJELMAPÄIVITYS...

Lisätiedot

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen 1 Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen Johdanto Maksujen kirjaaminen Odoo ssa on selväpiirteinen toimenpide, ja sen avulla voi myös seurata yrityksen tuloksen kehittymistä on-line. Erääntyneiden maksujen

Lisätiedot

Ryhmäkirjeen hyödyntäminen

Ryhmäkirjeen hyödyntäminen Ryhmäkirjeen hyödyntäminen hannele.rajaniemi@jyu.fi konkkola@cc.jyu.fi Sisältö Joukkokirje-toiminnon (Wordin ja Excelin yhteiskäytön) periaatteet Excel tietolähteenä tutuksi (valmis harjoitustiedosto)

Lisätiedot

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Kirjautuminen järjestelmään 2 Myyntilaskut 2 Ostolaskujen käsittely 4 Uuden laskun syöttö 6 Palkkailmoituslomake 8 Palkkailmoituksesta kopio 9 Henkilötietojen

Lisätiedot

TIMMI-TILAVARAUSOHJELMISTO

TIMMI-TILAVARAUSOHJELMISTO Timmi Software Oy Pikaopas 1(12) TIMMI-TILAVARAUSOHJELMISTO Tämä dokumentti on pikaopas Timmi-tilavarausohjelmiston ominaisuuksien testausta varten. Pikaohjeen merkinnät Pikaohjeessa käytetään seuraavia

Lisätiedot

2.0 Ominaisuudet ja käyttö

2.0 Ominaisuudet ja käyttö Lyhyt opas käyttöön Sisällys 1.0 Yleistä 2.0 Ominaisuudet ja käyttö 2.1 Päävalikko 2.2 Tietojen luku Semel TM4000-taksamittarista 2.3 Ajot 2.3.1 Ajopäiväkirja 2.3.2 Ajovaraukset 2.3.3 Tulosteet 2.3.4 Ylläpito

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Kauppakatu 9 Puh / Fax E-mail Kotisivu 26100 Rauma (02) 823 9558 avita@aviste.fi www.aviste.fi

Tuoteluettelo. Kauppakatu 9 Puh / Fax E-mail Kotisivu 26100 Rauma (02) 823 9558 avita@aviste.fi www.aviste.fi Tuoteluettelo AVISTE OY on suomalainen ohjelmistotalo. Erikoisalaamme ovat taloushallinnon ja oppilashallinnon ohjelmistot sekä toimialakohtaiset erikoisohjelmistot. Ohjelmistojemme yhteispiirteinä on

Lisätiedot

Aditro Tikon versio SP1

Aditro Tikon versio SP1 Tammikuu 2013 1 (5) Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Ohjelmistomuutokset Tammikuu 2013 2 (5) Sisällysluettelo Tikon versioon 6.2.0 SP1 tehdyt muutokset... 3 1. Kirjanpito ja reskontra (6.2.0 SP1)... 3 1.1.

Lisätiedot

Visma Approval Center. Versiosaate 1.3

Visma Approval Center. Versiosaate 1.3 Visma Approval Center Versiosaate 1.3 Visma Approval Center - Versiosaate 1.3 Kaikkia koskettavat kehitykset Muutokset käyttöliittymän välilehdissä Tarkastajat ja hyväksyjät näkevät ylävalikon jatkossa

Lisätiedot

Teamex ja taloushallinto

Teamex ja taloushallinto Tuotantotalous Tuotantotalous Tuoterakenteet, tuoterakenteet, hinnoittelu, tuotantobudjetti telu, Myynti Myynti Tarjoukset, sopimukset, tarjoukset, sopimukset tilaukset tilaukset Tuotanto Tuotanto Kuormitus,

Lisätiedot

Osto- ja myyntiprosessi

Osto- ja myyntiprosessi Osto- ja myyntiprosessi Microsoft Dynamics NAV 1 Harjoitus käy läpi oston ja myynnin perusprosessit Maalitölkit ostetaan ja myydään sellaisenaan eteenpäin = jälleenmyynti Viedään prosessit läpi NAVilla

Lisätiedot

Kirjanpitolaki 2016 nettokirjaava tilikartta muuttuvilla kuluilla (tilipuite 2) tilikartta muutokset Fivaldissa

Kirjanpitolaki 2016 nettokirjaava tilikartta muuttuvilla kuluilla (tilipuite 2) tilikartta muutokset Fivaldissa Kirjanpitolaki 2016 nettokirjaava tilikartta muuttuvilla kuluilla (tilipuite 2) tilikartta muutokset Fivaldissa 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Tilikarttamuutokset... 4 2.1 Tiliryhmänimen muutokset... 4 2.2

Lisätiedot

Visma Business AddOn Konsernikäsittely. Käsikirja

Visma Business AddOn Konsernikäsittely. Käsikirja Visma Business AddOn Konsernikäsittely Käsikirja Oppaan päiväys: 9.9.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

ALV-yhteenvetoilmoitus

ALV-yhteenvetoilmoitus OHJE 1(5) ALV-yhteenvetoilmoitus n versiossa 7.20 ohjelmaan on lisätty ALV-yhteenvetoilmoitus ja sen korjausilmoitus. Tässä dokumentissa ohjeistamme toiminnon käyttöönottoa. Asetukset Tiedot ALV-yhteenvetoilmoitukseen

Lisätiedot

Automaattitilausten hallinta. Automaattitilauksien uudistettu käsittely

Automaattitilausten hallinta. Automaattitilauksien uudistettu käsittely Automaattitilausten hallinta Raportit Saat yhteenvedon voimassa olevista automaattitilauksista ja automaatti-ilmoituksista hakemistopuun Raportit-valikon alta. PDF-napista voit ladata koneellesi yhteenvedon

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Avaa päävalikosta Asiakas kortisto luo Asiakasrekisteri kortti asiakkaalle. Kun luot asiakkaan klikkaa "lisää" valitse Kyllä ja "lisää uusi kortti/rivi?" Täytä asiakkaan tiedot,

Lisätiedot

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko.

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko. Maksutapahtumat Valikossa Maksutapahtumat kirjataan kaikki pankkitilien (tiliotteen mukaisesti) ja kassojen kautta tapahtuvat maksutapahtumat, esim. myyntilaskujen suoritukset pankkiin ja pankin kautta

Lisätiedot

PAROC CALCULUS LASKENTAOHJELMA TIETOKONEELLE ASENNETTAVA VERSIO. Käyttöohjeet

PAROC CALCULUS LASKENTAOHJELMA TIETOKONEELLE ASENNETTAVA VERSIO. Käyttöohjeet PAROC CALCULUS LASKENTAOHJELMA TIETOKONEELLE ASENNETTAVA VERSIO Käyttöohjeet 1 2 Käyttöohjeet KÄYTTÖLIITTYMÄ - ALOITUSNÄKYMÄ 3 LASKENNAN VAIHEET 1. Luo projekti ja syötä projektitiedot 2. Valitse laskentamalli

Lisätiedot

Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1

Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Tammikuu 2013 1 (6) Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Ohjelmistomuutokset Tammikuu 2013 2 (6) Sisällysluettelo Tikon versioon 6.2.0 SP1 tehdyt muutokset... 3 1. Kirjanpito ja reskontra (6.2.0 SP1)... 3 1.1.

Lisätiedot

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty.

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty. 1(6) MAKSURYHMÄN HALLINTA Maksuryhmäkohtaiselle sivulle pääset klikkaamalla yksittäisen maksuryhmän nimeä verkkopalvelun etusivulla tai valitsemalla ryhmän Maksuryhmät - osion listalta. Sivun tiedot ja

Lisätiedot

Kirjanpidon ALV-muutos

Kirjanpidon ALV-muutos 9.9.2010 1(10) Kirjanpidon ALV-muutos Tämä dokumentti sisältää ohjeen sille miten uudet ALVkoodit (ALV-prosentit) otetaan käyttöön. Vaihtoehto yksi(1) vaihda olemassaolevat ALV-koodit yhdestä prosentista

Lisätiedot

KÄYTTÖVINKKEJÄ. Kirjanpidon kikkoja. Suomen tehokkain taloushallinnon palvelualusta Copyright TIKON Oy

KÄYTTÖVINKKEJÄ. Kirjanpidon kikkoja. Suomen tehokkain taloushallinnon palvelualusta Copyright TIKON Oy KÄYTTÖVINKKEJÄ Kirjanpidon kikkoja 22.5.2017 1 KOULUTUKSEN SISÄLTÖ Pikavalinnat ja polut Yrityksen avaus Tapahtumarivien käsittely Kirjanpidon pikatoiminnot Reskontran pikatoiminnot Raportit ja toiminnot

Lisätiedot

Web -myyntilaskutus Käyttöönotto v. 6.4.0. Toukokuu 2014 1 (17) Versio 6.4.0. Web -myyntilaskutus. 1994-2014 Tikon Oy. All rights reserved.

Web -myyntilaskutus Käyttöönotto v. 6.4.0. Toukokuu 2014 1 (17) Versio 6.4.0. Web -myyntilaskutus. 1994-2014 Tikon Oy. All rights reserved. Toukokuu 2014 1 (17) Versio 6.4.0 Web -myyntilaskutus Toukokuu 2014 2 (17) 1 Johdanto... 3 2 Pikaohje... 3 3 Yritysasetukset... 5 4 Käyttäjät ja käyttäjäroolit... 6 4.1 Käyttäjäroolit... 6 4.2 Käyttäjät...

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

Automaattitilausten hallinta

Automaattitilausten hallinta Automaattitilausten hallinta Automaattitilauksilla voidaan automatisoida kopiotilaukset tuotantolaitokselle. Työkalulla voitte määritellä kansio- sekä tiedostokohtaisia automaattitilauksia. Joka yö SokoPro

Lisätiedot

Sonet laskutusliittymä

Sonet laskutusliittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttöönotto... 3 1.1 Liittymän aktivointi... 3 1.2 Asiakasnumeroinnin toteutus VallueFramessa... 3 1.3 Kustannuspaikat... 3

Lisätiedot

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Sivu 1(6) ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Tiivistelmä Verotilimenettely muuttaa oma-aloitteisten verojen ilmoittamista ja maksamista vuoden 2010 alusta lähtien. ProCountorissa voi nyt tehdä

Lisätiedot

Visma Econet Pro Versioseloste Versio 5.80

Visma Econet Pro Versioseloste Versio 5.80 Versioseloste Versio 5.80 Oppaan päiväys: 4.9.2009. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

Versiotiedote Intime v8.9.0

Versiotiedote Intime v8.9.0 31.5.2015 1 (7) Versiotiedote 31.5.2015 2 (7) Versiotiedote Intime 8.9.0 Jos tuotantoympäristöönne on Intime versio 8.8.2:n jälkeen toimitettu muutoksia, on osa alla esitetyistä toiminnallisuuksista jo

Lisätiedot

Web -myyntilaskutus Käyttöönotto v. 6.3.0. Toukokuu 2013 1 (16) Versio 6.3.0. Web -myyntilaskutus. Copyright Aditro. All rights reserved.

Web -myyntilaskutus Käyttöönotto v. 6.3.0. Toukokuu 2013 1 (16) Versio 6.3.0. Web -myyntilaskutus. Copyright Aditro. All rights reserved. Toukokuu 2013 1 (16) Versio 6.3.0 Web -myyntilaskutus Toukokuu 2013 2 (16) 1 Johdanto... 3 2 Pikaohje... 3 3 Yritysasetukset... 4 4 Käyttäjät ja käyttäjäroolit... 5 4.1 Käyttäjäroolit... 5 4.2 Käyttäjät...

Lisätiedot

P2P (ALUSTA) RAPORTOINNIN OHJEET (ANALYTICS)

P2P (ALUSTA) RAPORTOINNIN OHJEET (ANALYTICS) Ostoreskontra P2P (Alusta) Raportointi Sivu 1 / 9 P2P (ALUSTA) RAPORTOINNIN OHJEET (ANALYTICS) Sisällys 1 Raporttien avaaminen... 2 2 Raportit... 2 2.1 Finanssiraportti\Maksuennuste... 5 1 Ostoreskontra

Lisätiedot

Visma Econet Pro 7.10

Visma Econet Pro 7.10 Visma Econet Pro 7.10 Äly-ALV käyttöohje Oppaan päiväys: 22.11.2012. Myynti: myynti@visma.com Asiakaspalvelu ja tuki: Econet Forum: www.visma.fi/econettuki Helpdesk: www.visma.fi/helpdesk Mikäli teillä

Lisätiedot

TILIOTE TOSITTEENA. Säästää aikaa ja vaivaa. Taloushallinnon kumppani Copyright TIKON Oy

TILIOTE TOSITTEENA. Säästää aikaa ja vaivaa. Taloushallinnon kumppani Copyright TIKON Oy TILIOTE TOSITTEENA Säästää aikaa ja vaivaa 22.5.2017 1 TILIOTE TOSITTEENA Tiedot tiliotteelta suoraan kirjanpitoon. Helpottaa ja nopeuttaa tiliotteiden käsittelyä Automaattitiliöintisäännöt vähentävät

Lisätiedot

HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013. Kurssimateriaali

HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013. Kurssimateriaali HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013 Kurssimateriaali Päiväys: 10.5.2013. Visma Software Oyj pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai

Lisätiedot

2019/01/11 04:11 1/2 Asiakas

2019/01/11 04:11 1/2 Asiakas 2019/01/11 04:11 1/2 Asiakas Table of Contents Asiakas... 1 Käyttö... 1 1. Välilehti / Yleistieto... 1 2. Välilehti / Kontaktit:... 3 Painikkeet / Yhteyshenkilö... 3 3. Välilehti / Yhteyshenkilö... 3 4.

Lisätiedot

KIRJANPIDON RAPORTTIEN MUOKKAUS

KIRJANPIDON RAPORTTIEN MUOKKAUS KIRJANPIDON RAPORTTIEN MUOKKAUS 30.5.2016 1 KOULUTUKSEN SISÄLTÖ Yleistä raportoinnista Malliraporttien käyttöönotto Raporttikehitin Raporttien muokkaus Riviosa Sarakeosa Otsikko-osa Nimeäminen Raportin

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE

ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 Asteri Ostoreskontralla seurataan avoimia ostolaskuja, tulostetaan erääntymisraportit

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen liitteet eivät lähteneet Apixin kautta.

Muutosluettelo versioon Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen liitteet eivät lähteneet Apixin kautta. Sivu 1 / 5 2.0.9.1 Asiakirjat Korjattu kirjoitusvirhe Asiakirjaryhmien-hallinnasta. Kassa Paranneltu kassan toimintaa maksettaessa kortilla. Laskutus ja myyntireskontra Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen

Lisätiedot

Basware toimittajaportaali

Basware toimittajaportaali Basware toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta

Lisätiedot

Ensimmäisen myyntiprojektin tarjouksen luonti

Ensimmäisen myyntiprojektin tarjouksen luonti 1 Ensimmäisen myyntiprojektin tarjouksen luonti Johdanto Tarjous on dokumentti, jossa määritellään myytävä tuote tai palvelu, sekä sen hinta. Asiakas voi hyväksyä tarjouksen (jolloin seuraava vaihe on

Lisätiedot

Visma Fivaldi -Ohje Yleisraportin määritykset

Visma Fivaldi -Ohje Yleisraportin määritykset Visma Fivaldi -Ohje Yleisraportin määritykset 2 Sisällys 1. Yleisraportin määritys... 3 1.2. Määrittelyn perustiedot... 3 2. Yleisraportin sarakkeistomääritys... 5 2.1. Sarakkeistomäärityksen tiedot...

Lisätiedot

KIRJANPIDON RAPORTOINTI

KIRJANPIDON RAPORTOINTI KIRJANPIDON RAPORTOINTI Prosessi haltuun 22.5.2017 1 KIRJANPITO JA TILINPÄÄTÖS 22.5.2017 2 AJANTASAINEN SISÄLTÖ 22.5.2017 3 TILIOTTEET JA VIITESUORITUKSET AJASTETTUNA Ketjujono ja ajastus Tiliotteiden

Lisätiedot

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.62

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.62 Versioseloste, versio 5.62 Oppaan päiväys: 24.3.2009. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Marginaaliverollinen kauppa - ohjaustiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Marginaaliverollinen kauppa - ohjaustiedot Visma Fivaldi -käsikirja Marginaaliverollinen kauppa - ohjaustiedot 2 Sisällys 1. MARGINAALIVEROLLISEN KAUPAN TILIT... 3 1.1 Taseen tilit... 3 1.2 Tuloslaskelman tilit... 3 2 AUTOMAATTIKIRJAUSPARAMETRIT...

Lisätiedot

Econet Pro tilikartat ja raporttivalikot

Econet Pro tilikartat ja raporttivalikot Econet Pro tilikartat ja raporttivalikot Sivu 1 (10) Liikekirjuri Kirjuri2.dat Tase.kir Tase Rivi Tasevir.kir Virallinen tase Lomake Tasekk.kir Kuukausivertailu Rivi Taseky.kir Oman pääoma otsikointi ky

Lisätiedot

Toiminnot: Suomi. Microsoft Corporation. Julkaistu marraskuussa 2006

Toiminnot: Suomi. Microsoft Corporation. Julkaistu marraskuussa 2006 Toiminnot: Suomi Microsoft Corporation Julkaistu marraskuussa 2006 Microsoft Dynamics on integroitujen ja sovellettavien liiketoimintaratkaisujen tuotelinja, joka helpottaa päätöksentekoa. Microsoft Dynamics

Lisätiedot

U U D E T O M I N A I S U U D E T V E R S I O S T A 2 0 1 3 V E R S I O O N 2 0 1 4

U U D E T O M I N A I S U U D E T V E R S I O S T A 2 0 1 3 V E R S I O O N 2 0 1 4 Sivu 1/5 U U D E T O M I N A I S U U D E T V E R S I O S T A 2 0 1 3 V E R S I O O N 2 0 1 4 Talgraf Raportointi, sivut 1-2 Talgraf Budjetointi, sivu 3 Talgraf Viewer, sivu 4 Talgraf Konserni, sivu 5 Express

Lisätiedot

Visma Fivaldi Käsikirja: Tasekirja. Sisällys

Visma Fivaldi Käsikirja: Tasekirja. Sisällys Sisällys 1 Tilinpäätös... 3 2 Tasekirjan tekeminen... 3 2.1 Tasekirjamallin kopioiminen... 6 2.2 Tasekirjan rakenne... 7 2.3 Tasekirjan nimeäminen ja uusi tasekirja... 7 2.4 Tasekirjan siirtäminen tekstinkäsittelyyn...

Lisätiedot

Tilikartan uuden version käyttöönotto

Tilikartan uuden version käyttöönotto Syyskuu 2011 1 (10) Tilikartan uuden 1. Yleistä... 1 2. Liikekirjurin version tunnistaminen... 3 3. Tapahtumien lukitus ja noudot... 4 4. Raporttien tulostaminen ennen uuden a... 4 5. Varmistukset ennen

Lisätiedot

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.60

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.60 Versioseloste, versio 5.60 Oppaan päiväys: 25.11.2008. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto. Käyttäjän käsikirja

Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto. Käyttäjän käsikirja Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto Käyttäjän käsikirja Oppaan päiväys: 4.5.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Nova -asiakaspalvelu: puh: 0207 560 508 (ylläpitoasiakkaat)

Lisätiedot

Netvisor laskutusliittymä

Netvisor laskutusliittymä Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 2 Laskujen lähetys... 6 2.1 2.2 2.3 3 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Operaattoritunnukset...

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA. Vuosipäivitys 19.3.2010

ASTERI OSTORESKONTRA. Vuosipäivitys 19.3.2010 ASTERI OSTORESKONTRA Vuosipäivitys 19.3.2010 - sisältäen mm. alv:n nousun Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 atsoft@atsoft.fi

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu

Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Vasemman laidan painikkeet... 4 3 Myynti (= myyntitilauksien automaattialennukset)... 5 4 Osto (= ostotilauksien automaattialennukset)...

Lisätiedot

Kuljetus-Lastu. Laskutusohjelman asennus- ja käyttöohje. IT-Apu Lahtiluoma Karhuniityntie 16 02810 Espoo

Kuljetus-Lastu. Laskutusohjelman asennus- ja käyttöohje. IT-Apu Lahtiluoma Karhuniityntie 16 02810 Espoo Kuljetus-Lastu Laskutusohjelman asennus- ja käyttöohje IT-Apu Lahtiluoma Karhuniityntie 16 02810 Espoo Myynti/Tuki 050 491 3771 petri.lahtiluoma@itapu-lahtiluoma.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN KULJETUS-LASTU-LASKUTUSOHJELMAAN!

Lisätiedot

Opus Dental. -julkaisutiedot. Versio 7.1.325

Opus Dental. -julkaisutiedot. Versio 7.1.325 Opus Dental -julkaisutiedot Versio 7.1.325 Versio 7.1.325 (version 7.1.311 jälkeen) Uudet ominaisuudet Tutkimus- tai hoitomääräys SV3 Tutkimus- tai hoitomääräys (SV3) lomake voidaan tulostaa joko Hoito-ikkunan

Lisätiedot

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen 1 Pankkitositteen tietojen kohdentaminen Johdanto Pankkitapahtumien (tiliotteen) tietojen linkitys kirjanpitoon (maksutapahtumien kohdistus laskuihin) voi joskus olla työlästä (jos maksutapahtuman tiedot

Lisätiedot

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna.

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna. 18.5.2017 vj Oikeus: lippukunnanjohtaja taloudenhoitaja KEVYT TUOTEPALIKKA Kevyt tuotepalikka on luotu organisaatioille avuksi erilaisten tuotteiden ja palveluiden laskuttamista varten. Se ei ole tilausjärjestelmä,

Lisätiedot