(18) Econet Pro v Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "28.11.2007 1 (18) Econet Pro v. 5.30. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen."

Transkriptio

1 (18) Econet Pro v Econet Pro 5.30 versioseloste. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen. YLEISET JA REKISTERIT Raportteihin on lisätty aikaleima. Päivämäärän jälkeen näkyy nyt myös kellonaika koska raportti on luotu. Jos samana päivänä on tulostettu useampi kappale samaa raporttia, voidaan helposti nähdä mikä on uusin. Käyttökielen muutos yleisiin oletusarvoihin Asetukset Perusasetukset Yleiset oletusarvot Käyttökieli voidaan muuttaa nyt myös Yleisissä oletusarvoissa. Asetus on yrityskohtainen. Nykyiset kielivaihtoehdot ovat suomi ja englanti. Helpit ja käsikirjat ovat vain suomeksi. Yrityksen poistoon lisätarkennuksia Kun käyttäjä poistaa yrityksen monitorista, ohjelma tutkii onko yrityksellä palkanlaskennan tietokantaa (plt.mdb) ja käyttäjä saa varoituksen tästä.

2 (18) Econet Pro v Kauden päätös ilman kirjanpitoa. Asetukset Perusasetukset Kauden päätös Asetukset Perusasetukset Vuoden päätös Kaudet ja vuosi voidaan päättää vaikka kirjanpito ei olisikaan käytössä. Jos kirjanpito on käytössä, valinnat eivät ole näkyvissä. Asiakastarroille kaikki yhteyshankilöt Rekisterit Asiakkaat Tarrat Asiakastarroille voidaan nyt tulostaa kaikki asiakkaan yhteyshenkilöt merkitsemällä valinta. Asiakastarrat ikkunassa on uusia kenttiä: Fax, Sähköposti, Matkapuhelin Määräalennukset myös ostoihin Rekisterit Nimikkeet Alennukset -välilehti Määräalennukset kohdistuvat sekä ostoille että myynneille.

3 (18) Econet Pro v Lisäyksiä Potentiaalisten asiakkaiden käsittelyyn Asiakkaat Potentiaaliset asiakkaat Asiakkaaksi painike Muutettaessa potentiaalinen asiakas varsinaiseksi asiakkaaksi voidaan määrittää asiakasnumero itse. Jos tehdään tarjous potentiaaliselle asiakkaalle ja tarjous hyväksytään ja muutetaan tilausehdotukseksi ohjelma kysyy että siirretäänkö potentiaalinen asiakas asiakasrekisteriin varsinaiseksi asiakkaaksi. Uusi potentiaalinen asiakas lisätään Asiakkaat -ikkunassa merkitsemällä valinta Potentiaaliset ja sen jälkeen asiakas perustetaan kuten tavallinenkin asiakas. Potentiaalinen asiakas voidaan siirtää asiakasrekisteriin varsinaiseksi asiakkaaksi, myös Asiakkaaksi painiketta napauttamalla Perustiedot välilehdellä.

4 (18) Econet Pro v Potentiaaliselle asiakkaalle voidaan tehdä tarjous. Tarjouksen Asiakas otsikko näkyy punaisella, samoin asiakasnumero 0 myyntitilausten selaus ruudulla. Valintalistassa lisää operaattoreita valittavissa Asiakkaat Lisätiedot Operaattori Nyt valittavissa myös Basware, Enfo, Itella, TietoEnator ja WM-data. Operaattoritunnukset voidaan syöttää myös itse käsin suoraan kenttään. ToolTipit Ohjelmaan on tullut lisäominaisuus, joka helpottaa ohjelman käyttöä. Kun hiiri siirretään kuvakkeen päälle hetkeksi niin ohjelma kertoo mistä kuvakkeesta on kyse. Käytössä myös monissa kolme pistettä painikkeissa.

5 (18) Econet Pro v Rekistereitä voi nyt myös päivittää Rekisterit Rekisterien siirto Rekisterien siirto toimintoon on tullut uusi valinta Päivitä rekisterien arvot. Kun valinta on merkitty ohjelma päivittää jo olemassa olevia nimikkeitä. Excel-malli määritellään seuraavalla tavalla. Valitaan rekisteri, josta halutaan siirtää tietoa. Kenttien järjestystä voidaan muuttaa nuolipainikkeilla. Sarakeotsikko voidaan määritellä itse. Kenttiä voidaan tarpeen mukaan lisätä ja poistaa. Samasta rekisteristä voidaan määritellä useampi Excel-malli. Excelistä voidaan myös tuoda nimiketietoja vastaavalla tavalla. Uudet nimikkeet lisätään ja vanhat päivitetään. Asiakas ja -toimittajarekistereitä ei voi päivittää. Uusia valintoja asiakasraportille Asetukset Perusasetukset Vapaat rekisteriraportit Asiakkaista Vapaalle rekisteriraportille on nyt mahdollista valita mikä tahansa asiakasrekisterin kenttä.

6 (18) Econet Pro v Korjattu: osoitteet on korvattu ohjelmassa osoitteella. Asiakastarran osoiterivit eivät enää mene päällekkäin Mikäli asiakkaan nimessä (tässä tapauksessa kohdassa Toimitusosoite) on käytetty asiakkaan nimessä '-merkkiä (=heittomerkki), ohjelma antaa virheen (esim. nimenä Nature's Farm...) ja siten myyntitilauksen kopiointi asiakkaalle ei onnistu. Virhe on korjattu ja ohjelma hyväksyy heittomerkin asiakkaan nimessä.

7 (18) Econet Pro v Kirjanpito Tositteen tallennus - lisäkenttä sisäinen muistiinpano Sisäinen selite lisätään tositteiden kirjaus ruudussa yläpainikerivin painikkeella. Kun sisäinen selite on lisätty, näkyy kuvakkeen vieressä punainen huutomerkki. Sisäinen selite tulostuu kirjanpidon tapahtumat raportille jos Määritä tositeväli valinnassa on merkitty näytä sisäinen selite valinta. Jos valinta on merkitty Kirjanpidon tapahtumat raportilla näkyy vain ne tositteet, joissa on sisäinen selite ja otsikossa näkyy merkintä Sisäinen selite.

8 (18) Econet Pro v Tapahtumien massakopiointi Kirjanpito Tapahtumien syöttö Tapahtumat Massakopi -painike Kirjanpidon tapahtumien massakopiointi, Uusi painike Massakopi Voidaan kopioida tapahtumia paljon kerralla jos vaikka on tapahtunut virheitä syötössä, jos vaikka päivämäärä tai tositelaji on väärin niin voidaan kopioida nopeasti tositteet toiselle päivämäärälle tai tositelajille ja tarvittaessa poistaa alkuperäiset virheelliset tositteet. Rajausehdoilla rajataan tapahtumat, joita halutaan muuttaa tai poistaa. Uudet arvot valinnalla määritetään uusi päivämäärä, tositelaji tai sama/vastavienti. Kopioi kaikki -painike kopioi tapahtumat ja luo uudet tapahtumat. Muuta pvm -painike muuttaa vain tapahtumien päivämäärän eikä luo uusia tapahtumia. Poista -painike poistaa valitut tapahtumat tietokannasta lopullisesti. Tyhjennä -painike tyhjentää ikkunan valinnoista, sekä rajausehdot ja uudet arvot poistetaan.

9 (18) Econet Pro v Piilota kustannuspaikat päivä- ja pääkirjalta Kirjanpito Raportit Päivittäiset listat Päiväkirja ja Pääkirja Uusi valinta päivä- ja pääkirjan tulostusehtoihin: piilota kustannuspaikat. Kenttäjärjestys Kirjanpito Tapahtumien syöttö Kenttäjärjestys -kenttä Käyttäjä voi määritellä mihin kenttään enter painikkeella pääsee tapahtumien syötössä Selite -kentän jälkeen.

10 (18) Econet Pro v Graafisiin raportteihin lisäominaisuuksia Graph -välilehdellä voidaan määrittää mitä graafisia kaavioitaa graafisella Accessraportilla näkyy. Graafisia Access-raportteja ovat: Tulos/Tase/Budj graafinen AcVismaGra1_kir Liikekirjuri -tilikarttaan perustuva Tuloslaskelma graafinen AcVismaGra2_kir Liikekirjuri -tilikarttaan perustuva Tulos/Tase graafinen AcVismaGra3_kir Liikekirjuri -tilikarttaan perustuva Tulos/Tase/Budj graafinen AcVismaGra1_e2k Osakeyhtiön tilikarttaan perustuva Tuloslaskelma graafinen AcVismaGra2_e2k Osakeyhtiön tilikarttaan perustuva Tulos/Tase graafinen AcVismaGra3_e2k Osakeyhtiön tilikarttaan perustuva AcVismaGra1 ja 2 -raporteissa on seuraavat valinnat: Liikevaihto Myyntikate Käyttökate Liikevoitto(tappio) Tilikauden voitto(tappio) AcVismaGra3 -raporteissa on seuraavat valinnat: Liikevaihto Ostot tilikauden aikana Henkilöstökulut Liiketoiminnan muut kulut Liikevoitto(tappio) Tilikauden voitto(tappio) Edellinen vuosi: Jos valinta on merkitty, raportilla näkyy edellisen tilikauden tiedot. Budjetti: Jos valinta on merkitty, raportilla näkyy budjetti. Viralliset Access raportit myös muista yhtiömuodoista kuin kir ja e2k. (Aija tekee jos kerkiää) Tässä Econet Pron versiossa (m ) on lisätty sarjalle uudet kiinteistö Oy:n raportit. Kiint. tuloslaskelma kaava Kiintvir.koy Rivi Kiint. virallinen Kiinttulos.koy. Lomake tuloslaskelma

11 (18) Econet Pro v Korjattu: Suosikkiraporteissa pääsee nyt myös muuttamaan tuloksen ja taseen asetuksia. Alatilien budjettien laskenta antaa virheen 2110 Kirjaussäännössä on mahdollista syöttää myös 0-rivi.

12 (18) Econet Pro v Laskutus ja myyntireskontra Eräpäivän laskeminen tulostuspäivästä Laskutus Laskut Tulosta painike Merkitään valinta Laske eräpäivä tulostuspäivästä, jos halutaan että ohjelma laskee eräpäivän tulostuspäivästä eikä laskun päivästä. Asiakastarrat ei tulostu asiakkaille, joilla on markkinointiesto Asiakastarrat eivät normaalisti tulostu asiakkaille, joilla on markkinointiesto, myynti- ja/tai toimituskielto. Jos taas halutaan tulostaa tarrat näille asiakkaille, joilla on merkitty asiakasrekisteriin Markkinoinnin esto, Toimituskielto ja/tai Myyntikielto merkitään kyseiset valinnat Asiakastarrat -ikkunassa. Siirtoraporttiin yhteensä-summa Laskutus Tietojen siirrot Luettaessa laskuja esim. Access -taulusta lai.mdb tulee nyt siirtoraporttiin näkyviin laskujen yhteissumma kotivaluutassa. Tämä helpottaa laskujen siirron oikeellisuuden tarkastusta.

13 (18) Econet Pro v Korjattu: Maksukehotuksen yrityksen osoitekenttää on isonnettu. UM-maksuaineistoon (LUM2) menee väärin 1. Maksajatunnus nyt vakiomuodossa. Sen muoto vaihtelee pankeittain (SP ja OP). 2. Summatietueen lukumäärä kenttä menee väärin ainakin eräpäiväniputuksessa. Kokonaislukumäärä tulee kaikkiin nippuihin. Viitenumeroa on pidennetty 18-merkkinen viitenumero on mahdollista muodostaa. Faktoring laskuissa voidaan tätä käyttää. Suositus on kuitenkin että käytettäisiin mahdollisimman lyhyttä viitenumeroa laskun vastaanottajan työn helpottamiseksi. Nyt on mahdollista laittaa väliviiva Finvoice -laskun postiosoitteeseen.

14 (18) Econet Pro v Maksut Maksukiellossa olevat maksut näkyville Ostoreskonta Ostolaskut Suodatin painike Uusi valinta Maksukiellossa Saadaan selailunäytölle näkyviin laskut, jotka ovat maksukiellossa. Ennen käyttäjä ei ole saanut maksukiellossa olevia laskuja listattua helposti. Uusia kenttiä maksettavien valinta -ikkunaan Ostoreskontra Ostolaskut Maksatus Maksettavien valinta ikkunaan on tullut uusia kenttiä: Myöhässä ja toimittajan pankkitili.

15 (18) Econet Pro v Kirjaussäännöt ostopuolelle Jotta kirjaussääntöä voidaan käyttää ostopuolella pitää Kredit tilejä olla yksi (Ostovelkatili) ja kerroin kirjaussäännössä pitää olla 1 ja Operation *. Laskupääkirjaan näkyviin kustannuspaikka Ostoreskontra Raportit Laskupääkirja Laskupääkirjaan näkyviin kustannuspaikka, jos kustannuspaikka on valittu poimintaehdoissa.

16 (18) Econet Pro v Mai.dat tiedoston uudet kentät - kirjauspäivä - toimittajan laskunumero - maksuehdot - kassa-alennus - kassa-alennus päivä - lisätietokenttä - ulkomaisen toimittajan pankkitiedot IBAN ja SWIFT (kuten mai.mdb -tiedostossa) - tositelaji ja numero Tiedoston kuvaus on tarvittaessa saatavilla asiakatuesta. Korjattu: Finvoice ja maksuehto Maksuehto tulee Finvoice laskulle Maksuehdoista, ellei maksuehtoa ole maksuehdoisa se tulee Toimittajan tiedoista ja ellei toimittajan tiedoissa ole maksuehtoa se tulee Yleisistä oletusarvoista. Automaattinen laskujen sisäänluku (lisäosa) MAI.DAT ei toiminut Maksupäiväkirjalle tulee laskun numero. Materiaalihallinto Tuoterakenne ja hintojen päivitys Rekisterit Nimikkeet Hintojen muutos Tuoter. hinnat -painike Hintojen muutos -ikkunassa on uusi painike Tuoterakenteen hinnat -josta pääsee päivittämään tuoterakenteen hintoja. Tuoterakenteen hinnat -ikkunassa on seuraavat kentät:

17 (18) Econet Pro v Myyntihinta Ostohinta Vakiohinta Tuot.myyntihinta kursiivilla Tuot.ostohinta kursiivilla Tuot.vakiohinta kursiivilla Tuoterakenteen myyntihinta nimikekortilla Tuoterakenteen ostohinta nimikekortilla Tuoterakenteen vakiohinta nimikekortilla Tuotteen uusi hinta, laskettu komponenttien myyntihinnoista nimikekortilta Tuotteen nykyinen hinta, komponenttien yhteenlaskettu myyntihinta Tuotteen uusi hinta, laskettu komponenttien ostohinnoista nimikekortilta Tuotteen nykyinen hinta, komponenttien yhteenlaskettu ostohinta Tuotteen uusi hinta, laskettu komponenttien vakiohinnoista nimikekortilta Tuotteen nykyinen hinta, komponenttien yhteenlaskettu vakiohinta Merkitään valinta, mikä hinta päivitetään (Myyntihinta, Ostohinta vai Vakiohinta) ja päivitetäänkö myös tuoterakennetasojen hinnat. Painikkeet: Päivitä Osoitetaan haluttua tuoterakennetta ja napautetaan Päivitä painiketta, ohjelma päivittää vain kyseisen tuoterakenteen hintoja. Päivitä kaikkipainiketta napauttamalla päivitetään kaikki tuoterakenteet kerralla. Tuoterakenteen hintojen päivittämisen lisäksi hinnat siirretään nimikekortille sen mukaan mitä tuoterakenteen asetuksiin on merkitty (Siirrä myyntihinta nimikkeelle jne).

18 (18) Econet Pro v Huom! Jos optio Käytä bruttohintoja on valittu (Asetukset Myynnin asetukset Optiot), ohjelma näyttää hinnat verollisina (Myyntihinta (alv), Tuot.myyntihinta (alv) jne. ) Nimikkeen hintoja voidaan päivittää myös kohdasta Rekisterit Nimikkeet Valitse Käytössä painike Korjattuja: Myyntitilauksen riville on määritelty kuva ja käytetään Kuvatulostus asetusta. Kuva on pdf-tiedosto. Halutaan tulostaa tilaus ja kuva samaan pdf-tiedostoon. Antaa virheen: 429 ActiveX component cant create object

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.62

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.62 Versioseloste, versio 5.62 Oppaan päiväys: 24.3.2009. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

Visma Econet Pro Versioseloste Versio 5.80

Visma Econet Pro Versioseloste Versio 5.80 Versioseloste Versio 5.80 Oppaan päiväys: 4.9.2009. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

DOORANET KÄYTTÖOHJE 1 (47)

DOORANET KÄYTTÖOHJE 1 (47) 1 (47) 1 Käyttöönotto... 3 1.1 Rekisteröityminen... 3 1.2 Asetukset... 3 1.3 Nämä on hyvä tietää... 5 1.3.1 Päivämääräkentät... 5 1.3.2 Hakukentät... 5 1.3.3 Pikanäppäimet... 5 1.3.4 Suositeltu selain

Lisätiedot

Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007. Isolta Oy www.isolta.fi

Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007. Isolta Oy www.isolta.fi Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007 Isolta Oy www.isolta.fi 1 Sisällys Arkhimedes-taloushallinto yleisesti 3 1. Johdanto 3 1.1. Järjestelmävaatimukset 3 1.2. Asennus 3 1.3. Tervetuloa-ruutu 4 1.4. Perustiedot

Lisätiedot

Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008

Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008 Lemonsoft yritysohjelmistot VERSIOSAATE 1 (27) Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008 Olemme julkaisseet Lemonsoft-ohjelmista uuden version. Uuteen versioon on toteutettu lukuisia uusia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Rekisterit YRITYSREKISTERI

Rekisterit YRITYSREKISTERI Rekisterit YRITYSREKISTERI 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 Yleistä... 3 Ylävalikko... 4 Toiminnot... 4 Tietue... 4 _Perustiedot... 4 Yritysryhmät välilehti... 5 Postitusryhmät välilehti... 7 Perustiedot

Lisätiedot

Ostolaskut ja ostoreskontra

Ostolaskut ja ostoreskontra Ostolaskut ja ostoreskontra Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Ecom ostolaskut ja ostoreskontra...3 1.1 Ostoreskontran hyötyjä käyttäjälle...3 1.2 Ostolasku ja Ostoreskontraoletukset...4

Lisätiedot

versio 7.0 Helsingin ATK-Palvelu Oy 2011 puh 09-503 2510, www.henix.fi, henix@henix.fi

versio 7.0 Helsingin ATK-Palvelu Oy 2011 puh 09-503 2510, www.henix.fi, henix@henix.fi Henix-ostoreskontraohjelman käyttöohje versio 7.0 Helsingin ATK-Palvelu Oy 2011 puh 09-503 2510, www.henix.fi, henix@henix.fi Tämä ohje sisältää kuvauksen Henix-ostoreskontraohjelman toimittajista, ostolaskujen

Lisätiedot

Henix-laskutusreskontra-varastoohjelman. versio 11

Henix-laskutusreskontra-varastoohjelman. versio 11 Henix-laskutusreskontra-varastoohjelman käyttöohje versio 11 Helsingin ATK-Palvelu Oy 1995-2011 puh. 09-503 2510, www.henix.fi, henix@henix.fi Tämä ohje sisältää kuvauksen Henix-laskutusohjelman asiakkaista,

Lisätiedot

Visma L7 ÄlyALV. Käsikirja

Visma L7 ÄlyALV. Käsikirja Visma L7 ÄlyALV Käsikirja Oppaan päiväys: 11.12.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: kirjautuminen Visma L7 infolinen tai osoitteen www.visma.fi kautta Puhelintuki Visma L7: 0107 562 120 Visma Software Oy pidättää

Lisätiedot

Henix-kirjanpito- ohjelman käyttöohje versio 15

Henix-kirjanpito- ohjelman käyttöohje versio 15 Henix-kirjanpito- ohjelman käyttöohje versio 15 Helsingin ATK-Palvelu Oy 2012 puh. 09-503 2510, www.henix.fi, henix@henix.fi Hakemisto Hakemisto...1 1. Yleistä...3 2. Ohjelman käyttöönottovaihe...4 2.1.

Lisätiedot

WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010

WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 1 WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje WM-Laskutus Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 WM- L A S K U T U S Y R I T Y K S E N L A S K U T U S O H J E L M A Käyttöohje Web-Media Ulvilantie

Lisätiedot

LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA

LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA Laskutus ja myyntireskontra Sisällys 1 Sisällys YLEISTÄ... 6 MYYNTIRESKONTRA KOKONAISUUTENA... 7 LASKUTUKSEN PERUSTIETOJEN ASETTAMINEN... 8 YLEISTÄ... 8 KASSA-ALENNUSTEN KÄYTTÖ

Lisätiedot

Myyntireskontra. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi

Myyntireskontra. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi Myyntireskontra Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Myyntireskontra...3 1.1 Myyntireskontran hyötyjä käyttäjälle...3 1.2 Aloitusohjeita myyntireskontran käyttäjälle...4

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Luku I Tivax versio 4.5 päivitys 1. Sisältö. Päivityksen... asennus Tietokannan... päivitys. Muutokset... versiossa 4.5.10.

Sisällysluettelo. Luku I Tivax versio 4.5 päivitys 1. Sisältö. Päivityksen... asennus Tietokannan... päivitys. Muutokset... versiossa 4.5.10. Sisältö I Sisällysluettelo Luku I Tivax versio 4.5 päivitys 1 1 Asennus... 1 Päivityksen... asennus 1 Tietokannan... päivitys 5 2 Muutokset... 5 Muutokset... versiossa 4.5.13.86 5 Muutokset... versiossa

Lisätiedot

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Merit Aktiva on kirjanpitäjille ja yrittäjille tarkoitettu nykyaikainen ja helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma. Aktivaa voitte käyttää missä tahansa ja millä tahansa

Lisätiedot

Viimeisimmät muutokset & lisäykset Datamikeen Asiakasrekisteri/laskutus, reskontra, pankkiyhteysohjelma, kellokorttisysteemi

Viimeisimmät muutokset & lisäykset Datamikeen Asiakasrekisteri/laskutus, reskontra, pankkiyhteysohjelma, kellokorttisysteemi Viimeisimmät muutokset & lisäykset Datamikeen Asiakasrekisteri/laskutus, reskontra, pankkiyhteysohjelma, kellokorttisysteemi 29.11.2002. Poimittu lista voidaan hakea ilman varastonpäivitystä ruksaamalla

Lisätiedot

Aditro Tikon versio 6.1.1

Aditro Tikon versio 6.1.1 Marraskuu 2011 1 (79) Aditro Tikon versio 6.1.1 Ohjelmistomuutokset Copyright Aditro 2011 Marraskuu 2011 2 (79) Sisällysluettelo Tikon versioon 6.1.1 tehdyt muutokset... 6 1. Kirjanpito ja reskontra (6.1.1)...

Lisätiedot

6.0.6 ~KÄYTTÄJÄN OPAS ~ Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki. puh. (09) 2780 0078 fax (09) 155 2851. asiakaspalvelu@seuraava.fi http://exim.seuraava.

6.0.6 ~KÄYTTÄJÄN OPAS ~ Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki. puh. (09) 2780 0078 fax (09) 155 2851. asiakaspalvelu@seuraava.fi http://exim.seuraava. 6.0.6 ~KÄYTTÄJÄN OPAS ~ Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki puh. (09) 2780 0078 fax (09) 155 2851 asiakaspalvelu@seuraava.fi http://exim.seuraava.fi Sisältö Sivu 1. Yleistä 2 2. Valikot ja niiden toiminta

Lisätiedot

WM-Laskutus 3.2 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007

WM-Laskutus 3.2 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 1 WM-Laskutus 3.2 Käyttöohje WM-Laskutus Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 W M - L A S K U T U S Y R I T Y K S E N L A S K U T U S O H J E L M A Käyttöohje Web-Media Huopalahdentie 3 E 84 00330

Lisätiedot

Sonet. Alv-prosenttien muutokset 1.1.2013 Aikasidonnaiset arvonlisäverokantatiedot 5.11.2012 1 (47)

Sonet. Alv-prosenttien muutokset 1.1.2013 Aikasidonnaiset arvonlisäverokantatiedot 5.11.2012 1 (47) Sonet Alv-prosenttien muutokset 1.1.2013 Aikasidonnaiset arvonlisäverokantatiedot 5.11.2012 1 (47) 1 YLEISTÄ 4 1.1 _ Huomioitavaa... 5 2 PERUSTIEDOT 6 2.1 _ Uusien tietojen antaminen Alv-kantatunnukselle...

Lisätiedot

Visma Monipankki. Käyttäjän käsikirja

Visma Monipankki. Käyttäjän käsikirja Visma Monipankki Käyttäjän käsikirja Oppaan päiväys: 10.10.2011. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa

Lisätiedot

Visma Econet Pro ja Visma AutoInvoice Käyttöönotto-opas

Visma Econet Pro ja Visma AutoInvoice Käyttöönotto-opas i (15) Visma Econet Pro ja Visma AutoInvoice Käyttöönotto-opas (Econet Pro ver. 6.80 lähtien) Tämä ohjemateriaali on tehty Microsoft Word -ohjelmalla. Ohjemateriaalin ja siihen liittyvän muun materiaalin

Lisätiedot

Taseri PRO 2.0 Käyttöohje. Taseri PRO 2.0. Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008

Taseri PRO 2.0 Käyttöohje. Taseri PRO 2.0. Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 1 Taseri PRO 2.0 Käyttöohje Taseri PRO 2.0 Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 T A S E R I P R O Y H D I S T Y K S E N K I R J A N P I TO- O H J E L M A Käyttöohje Web-Media

Lisätiedot

1 Painikkeet. 1 Yritykset 2 Asetukset. Yrityksen tiedot Myyntilaskun asetukset... 7

1 Painikkeet. 1 Yritykset 2 Asetukset. Yrityksen tiedot Myyntilaskun asetukset... 7 Contents I Table of Contents Part I 1 1 Painikkeet... 1 Part II Yritys 2 1 Yritykset... 3 2 Asetukset... 4... 4 Yrityksen tiedot... 5 Myyntilaskun asetukset... 7 Ohjelm an asetukset Oletustiliöinnit...

Lisätiedot

11 LASKUTUS. Yleinen laskutusjärjestelmä. Dafo Versio 10 LASKUTUS. Käyttöohje

11 LASKUTUS. Yleinen laskutusjärjestelmä. Dafo Versio 10 LASKUTUS. Käyttöohje 11 Laskutusjärjestelmällä voidaan muodostaa erilaisia laskuja asiakkaille. Laskujen erilaista käyttäytymistä järjestelmässä ohjaa perustiedoissa olevat laskutyypit. Laskutyypin perustiedoissa on kerrottu,

Lisätiedot

lemonsoft LEMONSOFT-OHJELMIEN VERSIOSAATE VERSIO: TAMMIKUU 2015 R2

lemonsoft LEMONSOFT-OHJELMIEN VERSIOSAATE VERSIO: TAMMIKUU 2015 R2 lemonsoft LEMONSOFT-OHJELMIEN VERSIOSAATE VERSIO: TAMMIKUU 2015 R2 VERSIOSAATE TAMMIKUU 2015 R2 Olemme julkaisseet tammikuun 2015 versiosta R2-version, joka sisältää virhekorjauksia, sekä asiakkailta saadun

Lisätiedot

Sisällys. BILLCEN - Ohjeistus v. 2000.2. Copyright Casamedia Ky. BillCen ohjeistus - 1 - Casamedia Ky Keskuskatu 9, 38700 Kankaanpää

Sisällys. BILLCEN - Ohjeistus v. 2000.2. Copyright Casamedia Ky. BillCen ohjeistus - 1 - Casamedia Ky Keskuskatu 9, 38700 Kankaanpää - 1 - Sisällys BILLCEN - Ohjeistus v. 2000.2 1.1 JOHDANTO 3 1.15 KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS 4 1.2 DEMON ASENTAMINEN TIETOKONEESEEN 6 1.3 OHJELMAN ASENTAMINEN WINDOWS 3.X:ssä 6 1.31 OHJELMAN ASENTAMINEN WINDOWS

Lisätiedot

2010.1. Uusien toimintojen käyttöohje. - Vakiotoiminnot - Korjaamotoiminnot - Verkkolaskutus - Työkalenteri - ipost laskutus - Trafi-kysely

2010.1. Uusien toimintojen käyttöohje. - Vakiotoiminnot - Korjaamotoiminnot - Verkkolaskutus - Työkalenteri - ipost laskutus - Trafi-kysely 2010.1 Uusien toimintojen käyttöohje - Vakiotoiminnot - Korjaamotoiminnot - Verkkolaskutus - Työkalenteri - ipost laskutus - Trafi-kysely Päivitetty 1.2.2011 Sisällys YLEISTÄ... 9 UUDET LIITÄNNÄT AUTOALALLE...10

Lisätiedot

Kassa. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi

Kassa. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi Kassa Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Ecom kassa...3 1 Kassaoletukset...3 1.1. Kassaoletukset...4 1.1.1 Kassaoletusten käyttörajoitukset...4 1.2 Tulostusoletukset...5

Lisätiedot