Muutosluettelo versioon 2.1.5

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Muutosluettelo versioon 2.1.5"

Transkriptio

1 Sivu 1 / Asiakaskortisto Lisätty kenttä Rak. lask. os.(asiakaskortin Rakennusala -välilehden Rakennustyön verkkolaskuosoitetiedot) valittavaksi Asiakastietot-tulosteeseen. Lisätty asiakashakuun mahdollisuus rajata ja järjestellä tietoja Maa-kentän mukaan. Lisätty asiakashakuun mahdollisuus rajata ja järjestellä tietoja Ulkoisen asiakastunnuksen mukaan. Asiakirjat Käyttöoikeustarkastus muutos, tapahtumilta saa liitteet auki vain, kun käyttäjällä on vähintään lukuoikeus Asiakirjat ja liitteet ohjelmaosiossa. Henkilökortisto Henkilöstökortistoon pieniä muutoksia, työaika välilehti näytetään vain kun lisenssin laajuus niin edellyttää. Henkilökortistossa tabulointijärjestyksiä päivitetty. Kassa Korjattu virhe, joka tuli kun hyvitettävällä kuitilla oli jälkitoimitukseen jääviä tuotteita. Keskimyynti raportin ympyräkaavion prosentit on siirretty luettelomuotoon kaavion viereen. Muutettu Kassan ilmoitusta tilanteissa, joissa kuitin loppusumma on nolla. Mikäli käytetään useampaa kassaa, luodaan kullekin kassalle omat tositteet kirjanpitoon. Osio yhteensä 4 kpl Laskutus ja myyntireskontra Paranneltu Avoimet laskut-raportilla tapahtumien yhdistämistä tilanteissa, joissa kahdella asiakaskortilla on sama nimi. Korjattu laskuttajailmoituksen muutosilmoituksissa esiintynyt ongelma liittyen pankkitilitietojen muuttamiseen. Lasku-lomakkeen asiakastietojen rivittämistä paranneltu sekä kasvatettu asiakas-kenttiä. Lomake-editorilla lomakkeiden avaaminen oli hidasta, mikäli tietokannassa on paljon dataa. Paranneltu toimintaa näissä tilanteissa. Lisätty myyjän nimi finvoice-aineistoon.

2 Sivu 2 / 5 Pankkitiliotteet-toiminnossa tiliotteen luku ei enää nollaa pankkitilin limiittiä, mikäli limiittiä ei ole annettu pankkitiliaineistossa. Paranneltu kenttien sijaintia Avoimet laskut asiakkaittain-raportilla. Lisätty kokonaismyynnit vuosivertailuraportille valinta tulostetaanko brutto- vai nettosummainen raportti. Muutettu Nimikekirjauksen apuikkunan Historia-välilehden toimintaa niin, että à-hinta ja yhteensä summa näytetään voimassa olevan kirjaustavan mukaan. - Lisätty sarakevalintoja tarjous-, myyntitilaus-, myyntitoimitus- ja laskuhakuun - Lisätty laskuhakuun ja laskutuksen hallintaan myyjä-sarakevalinta - Parannettu tarjousten- ja laskutuksenhallintanäyttöjen haku- ja lajittelutoimintoa. - Selkeytetty sarakevalintaluetteloa siten, että kaikissa toiminnoissa valittavat sarakkeet ovat samassa järjestyksessä. Paranneltu Laskutetut nimikkeet asiakkaittain raporttilla nimikkeiden tulostumista niissä tilanteessa, joissa käyttäjä ei käytä nimikekortiston nimikkeitä tai kortiston nimikkeen selitettä muutetaan laskuriville. Lisätty linkki pankkiverkon avaamiseen uusien Maventan rekisteröintien yhteyteen. Maksukehotus ja perintä -toimintoon on lisätty Perintään siirrettävät välilehdelle Ota Duetto perintä käyttöön linkki. Tarraosoitekortit toiminnon ohjeiden päivityksiä. Asiakaskortille on lisätty mahdollisuus hakea ja tallentaa verkkolaskuosoite suoraan Maventan palvelusta. Verkkolaskuosoitetietojen tarkistuksen ollessa päällä Passeli asetuksissa, haetaan verkkolaskuosoitteita automaattisesti asiakaskortteja luotaessa/muokattaessa sekä esimerkiksi laskun kirjauksen yhteydessä. Osio yhteensä 15 kpl Liikekirjanpito Korjattu tilanne, jossa palkkatapahtumien kohdistukset hävisivät poistuttaessa Pankkitiliotteet-toiminnosta. Korjattu ongelma, mikä ilmeni käytettäessä ohjelmaa Windows 10 käyttöjärjestelmässä. Ohjelma ei enää kaadu liikekirjanpidon päiväkirjan tulostuksen yhteydessä. Tositteen kirjaukseen mahdollista lisätä tili- ja kustannuspaikkaluettelon loppuun hakukentät. Lisätty pankkitiliotteen kohdistukseen ilmoitus "Suorituksen summa ei täsmää laskun avoimeen summaan" jos suoritus ei täsmää laskun avoimeen summaan. Kausiveroilmoitukselle luontiin on lisätty verottajan aineistokuvauksien mukaisia lisätarkastuksia. Mikäli kausiveroilmoitus annetaan vuosittain, ja joillakin ilmoituksen alv-tunnuksilla on negatiivinen arvo, ohjelma antaa siitä huomautuksen, luo kuitenkin tyvi-tiedoston. Tase-erittely, kirjanpitotilit joissa tilikartalla oleva tase-erittely asetus on Avoimet, päivitetyssä raportissa tulostetaan myös tapahtumalle päivämäärä.

3 Sivu 3 / 5 Tilikartat, lisätty kaksi uudistettua tilikarttaa ja virallista kaavaa, yhteen tilikarttaan ja viralliseen kaavaan tehty uudistuksia sekä kolmeentoista tilikarttaan ja viralliseen kaavaan on lisätty tiliryhmille summatasoja ja tehty asetusten yms. korjauksia. Uudet tilikartat Mikro ja Pien luokan yrityksille, virallinen kaava tuloste alkaa bruttotuloksesta, yhtiömuodoille Ky ja pieni Oy. Yrityksessä käytössä olevien tilikarttojen osalta, voivat käyttäjät laatia itse haluamiaan muutoksia käytössä oleviin tilikarttoihinsa. Yrityksessä käyttöönotetun tilikartan voi myös tallentaa tiedostoon, siten samaisen tilikartan voi ottaa käytettäväksi muillekin ohjelmaan perustetuille samalla yritysmuodolla sekä toimialalla toimiville yrityksille. Mikäli uuden tilikartan käyttöönottamista harkitsee jo käytössä olevalle yritykselle, on uudesta tilikartasta löydyttävä kaikki ne kirjanpidon tilit mille on tositteita aikaisemmin kirjattu. Tilikartan muokkauksesta on nähtävissä opastusvideo tukisivustolla osiokohtaisissa ohjeissa, valitkaa sieltä kirjanpito ja seuraavaksi tilikartan tilien muokkaus. Tukisivustolle pääsette helpoiten ohjelman alareunassa sijaitsevasta Tukisivusto -linkistä. Tukisivustolle kirjautumistunnukset löydätte lisenssitodistuksestanne. Osio yhteensä 7 kpl Myyntitilaukset Tietyissä virhetilanteissa myyntitilauksen tila ei päivittynyt koontilaskun luonnin yhteydessä. Toimintoa paranneltu tämän osalta. Tarraosoitekortit toimintoon on tehty päivityksiä, Postiennakkokirje 1. lk ja 2. lk valintojen mukaan tulostu tiedot valintojen economy tai priority kohtiin, sekä postileimaan tulostetaan valinnan mukainen teksti. Itella tekstejä päivitetty Posti teksteiksi. Myyntitilausten haku -toimintoa on parannettu, käytettäessä hakutekijänä summa -tietoa. Korjattu tilanne, jossa myyntitilaukselta ei siirtynyt toimitukselle Intrastat-tieto. Verkkokauppaan tietojen viennissä käytetään nyt oikeata sovellettavaa verkkokauppanimikkeiden hinnastoa. Visma Verkkokauppa toiminnossa on suoritettu tekstien päivityksiä. Osio yhteensä 6 kpl Nimikekortisto Lisätty Hinnastojen ylläpitoon mahdollisuus järjestellä hinnastoja esim. nimen mukaisesti sekä suorittaa hakuja nimi-kentän tiedon perusteella. Nimikekortille on lisätty toiminto, Tulossa kohdan tekstistä on avattavissa ikkuna, jossa nähtävissä nimikkeen osalta seuraavat viisi tulossa olevaa ostotilausta. Ostotilauksesta esitetään Tilaus no, pvm, Määrä, Varasto ja Toimitusaika. Ostotilauksen tulostus on mahdollista ostotilauksen riviä tuplaklikkaamalla. Osio yhteensä 2 kpl Ostoreskontra Ostolaskujenhallintaan on ostolaskujen hakutekijäksi lisätty Laskunro, eli toimittajan ostolaskunumeron-kenttä. Maksuaineistojen peruutusaineisto voidaan jatkossa luoda vain Nordean aineistoille.

4 Sivu 4 / 5 Maksuaineiston luonti, muutettu toimintaa siten, jossa maksuaineiston luonnissa ehdotetaan viimeksi käytettyä maksupäivävalintaa ja maksupäivää. Ostotilaukset Paranneltu ostotilausrivin nimikekirjauksen apuikkunan rivikohtaisen lisätiedon päivittymistä, nimikkeen toimittajakohtaisten nimikenimien ja rivikohtaisten lisätietojen osalta. Ostotoimituksen kirjaukseen on lisätty toiminto jolla on mahdollista merkitä ostotoimitus laskutetuksi ja samassa yhteydessä määriteltävissä laskutuspäivä. Ostotilaustenhallinnassa ostotoimitukset näyttöön on lisätty mahdollisuus ostotoimituksen tai valittujen ostotoimitusten merkitseminen laskutetuiksi. Yhdenmukaistettu kirjauksien saate -kentän toimintaa, nyt se on osioissa samankaltaista. Palkanlaskenta Lisätty ilmoitus onnistuneesta siirrosta, kun siirretään henkilö Netvisoriin. Palkanlaskennan yleistietojen ja sovellettavissa osin matkalaskutuksen 2016 alkaen käytettävät arvot on päivitetty. Tällöin uutta yritystä perustettaessa tulevat oletusarvoiksi vuoden 2016 prosentit ja summat. Käyttäjän on kuitenkin tarkistettava yritykselle sovellettavat prosentit ja summat yrityskohtaisesti. Käytössä olevassa yrityksessä avataan uudet ajanjaksot uusilla arvoilla niiden muuttuessa. Uusille arvoille voi ottaa pohjaksi vanhat arvot ja kirjanpitotilien määrittelyt. Palkanlaskennan TAS-kausiveroilmoituksen tyvi-tiedoston luontiin on lisätty verottajan aineistokuvauksien mukaisia lisätarkastuksia. Palkanlaskennan työnantajasuoritusten ilmoituksessa ei sallita enää tyhjiä arvoja, mikäli ilmoitustunnukselle ei ole arvoa. Tällöin ohjelma merkitsee arvoksi nollan. Pankkiyhteys Paranneltu Pankkiyhteys-toimintoa tilanteissa, joissa tulisi ilmoittaa umpeutumassa olevasta varmenteesta. Runko Hallinta -ikkunoiden näkymä -toiminnon hakuehdon Tänään() arvon toimintaa on päivitetty. Mahdollistaa esim. hakuehdon käytön siten, että myyntitilausten hallinnassa tarkasteluun halutaan kuluvan päivän toimitusajalle merkittyjä myyntitilauksia. Korjattu tilanne, jossa ohjelman osiot tulivat käänteisessä järjestyksessä ohjelman vasempaan reunaan. Tulostusvalinnalla Tiedosto suoritettavaa tulostusta on paranneltu, kuten niissä tilanteissa joissa Tarjouksesta on jo aikeisemmin luotu saman niminen tiedosto tulostushakemistoon. Lähetettäessä aineistoja Netvisoriin tarkistetaan ja tarvittaessa poistetaan tyhjät välilyönnit avaimesta ja käyttäjätunnisteesta. Passeli ohjelmisto- ja laitevaatimukset ohjelman sekä tietokannan osalta on päivitetty.

5 Sivu 5 / 5 Tietokantaoperaatioihin lisätty toiminto, jolla voidaan siirtää Passeli Laskutuksen tiedot Passeli Yritykseen. Muutettu ohjelman sisäänkirjautumisikkunaa niin, ettei siinä enää näytetä ohjelmassa olevia yrityksiä. Paranneltu fokuksen toimintaa lisättäessä nimikkeitä tarjoukselle, myyntitilaukselle ja laskulle. Passeli sähköpostilla voidaan nyt käyttää myös SSL-suojausta (Portti 465). Lisätty oma valinta TLS-suojauksen käyttöön (Portti 587). Lisätty tiedostoon tulostukseen valinta Avaa tiedosto luomisen jälkeen. Lisäksi paranneltu edistyneiden tiedostoasetuksien muistiin tallentumista. Lisätty Valitse/Poista kaikki-painikkeet Maventan ostolaskun vastaanotto sekä Pankkiyhteyden aineistojen lähetys-toimintoihin. Osio yhteensä 11 kpl Tarjoukset Paranneltu ohjelman toimintaa, käyttötilanteissa joissa nimikehaussa tehdään ryhmärajauksella nimikehakuja. Toiminnanohjaus Lisätty Toiminnanohjaukseen Nimikkeet-välilehdelle Yksikkö-sarake. Varastokirjanpito Inventaariolistan tulostukseen on lisätty tulostusvalinta Käytä lisäkoodia, mikäli kyseinen valinta on voimassa, silloin kun tulostusjärjestyksen valinnaksi on asetettu nimikekoodi, käytetään lisäkoodia tulostusjärjestyksessä. Inventointisaldojen kirjaukseen on lisätty valinta Käytä lisäkoodia, jolloin nimikkeet järjestetään lisäkoodin perusteella, tulostusjärjestyksen valinnan ollessa nimikekoodi. Lisäksi Inventointisaldojen kirjauksessa on nyt valittavissa näkyviin lisäkoodi-sarake. Lisätty Inventointisaldojen kirjaukseen nimikehaku. Paranneltu Top10 nimikkeet raportin muokattavuutta. Osio yhteensä 4 kpl Versio yhteensä 66 kpl Kaikki yhteensä 66 kpl

Muutosluettelo versioon Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen liitteet eivät lähteneet Apixin kautta.

Muutosluettelo versioon Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen liitteet eivät lähteneet Apixin kautta. Sivu 1 / 5 2.0.9.1 Asiakirjat Korjattu kirjoitusvirhe Asiakirjaryhmien-hallinnasta. Kassa Paranneltu kassan toimintaa maksettaessa kortilla. Laskutus ja myyntireskontra Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.0.8

Muutosluettelo versioon 2.0.8 Sivu 1 / 5 2.0.8.0 Asiakaskortisto Muutettu asiakkaiden tuonti txt-tiedostosta-toimintoa niin, että mikäli maa\maakoodia tietoa ei ole määritelty profiilissa, asetetaan asiakkaalle perustietojen ensimmäinen

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.9

Muutosluettelo versioon 2.1.9 Sivu 1 / 5 2.1.9.1 Kassa Korjattu tilanne, jossa Kuitin kirjaus-ikkunassa ei pystynyt valitsemaan Kredit-tiliä ja Kustannuspaikkaa Kirjausapuikkunan kautta. Laskutus ja myyntireskontra Muutettu finvoiceaineistoon

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.2

Muutosluettelo versioon 2.1.2 Sivu 1 / 6 2.1.2.0 Asiakirjat Lisätty mahdollisuus lisätä liitetiedostoja ja asiakirjoja suoraan skannaamalla. Toiminto käytettävissä, kun lisenssi sisältää Asiakirjat-osion. Lisäksi toiminto edellyttää,

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.6

Muutosluettelo versioon 2.1.6 Sivu 1 / 5 2.1.6.0 Asennusohjelma Päivitetty uusi Team viewer-versio ohjelmaan. Henkilökortisto Korjattu tilanne, jossa Henkilökortin tallennuksen yhteydessä ilmoitettiin puuttuvasta pankkitilistä, mikäli

Lisätiedot

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Plusseminaari 15.11.2012 UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Page 1 ASP Uuden yrityksen perustaminen Asetusten kopiointi valitusta yrityksestä Aikaisemmin samasta kannasta kuin mistä otettiin käyttäjien

Lisätiedot

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 Sähköisten laskuaineistojen käsittely Laskun kuva voidaan avata myös erillisessä ikkunassa Laskut-välilehti: Laskun Tositenumero- ja Eräpäivä-sarakkeet

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon Asiakaskortistossa ei voida enää valita käytöstä poistettua asiakasta laskutusasiakkaaksi.

Muutosluettelo versioon Asiakaskortistossa ei voida enää valita käytöstä poistettua asiakasta laskutusasiakkaaksi. Sivu 1 / 8 2.0.7.0 Asiakaskortisto Lisätty asiakashaun Järjestys-luetteloon Hakuinfo. Asiakaskortistossa ei voida enää valita käytöstä poistettua asiakasta laskutusasiakkaaksi. Poistettaessa asiakas käytöstä,

Lisätiedot

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero.

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Fivaldi käyttäjän toimenpiteet... 3 2.1 Yrityksen perustiedot Pankkitiedot... 3 2.2 Laskujen

Lisätiedot

HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013. Kurssimateriaali

HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013. Kurssimateriaali HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013 Kurssimateriaali Päiväys: 10.5.2013. Visma Software Oyj pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai

Lisätiedot

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Vakiovastaus Ohjeen päiväys: 30.3.2011 1 Käännetyn alv:n käsittely...1 1.1 Johdanto... 1 1.2 Tilikartta... 1 1.3 Asiakaskortisto... 2 1.4 Myyntitilaukset...

Lisätiedot

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Sivu 1(6) ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Tiivistelmä Verotilimenettely muuttaa oma-aloitteisten verojen ilmoittamista ja maksamista vuoden 2010 alusta lähtien. ProCountorissa voi nyt tehdä

Lisätiedot

Ostolaskujen haku Netvisorista

Ostolaskujen haku Netvisorista Ostolaskujen haku Netvisorista Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 2 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Osaprojektien

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.4

Muutosluettelo versioon 2.1.4 Sivu 1 / 6 2.1.4.0 Asennusohjelma Asennusohjelmaan lisätty tarkistus onko Windowsin käyttäjänimi ja tietokoneen nimi sama. Mikäli on, annetaan ohjeistus ja asennus keskeytetään. Asiakaskortisto Asiakaskortiston

Lisätiedot

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Vakiovastaus Ohjeen päiväys: 1.6.2012 1 Käännetyn alv:n käsittely... 1 1.1 Johdanto... 1 1.2 Tilikartta... 1 1.3 Asiakaskortisto... 2 1.4 Myyntitilaukset...

Lisätiedot

Asiakkaiden maksujen kirjaaminen

Asiakkaiden maksujen kirjaaminen 1 Asiakkaiden maksujen kirjaaminen Odoo ssa maksusuoritus voi joko olla linkattu laskuun, tai se voidaan luoda ( tai tuoda toisesta järjestelmästä) itsenäisenä tietona ja kohdistaa laskuun myöhemmässä

Lisätiedot

Osto- ja myyntiprosessi

Osto- ja myyntiprosessi Osto- ja myyntiprosessi Microsoft Dynamics NAV 1 Harjoitus käy läpi oston ja myynnin perusprosessit Maalitölkit ostetaan ja myydään sellaisenaan eteenpäin = jälleenmyynti Viedään prosessit läpi NAVilla

Lisätiedot

TaikaLaskut. pikaohje

TaikaLaskut. pikaohje TaikaLaskut pikaohje Laskutus Laskut sivulla voi lisätä / muuttaa / käsitellä laskuja. Uusi lasku lisätään Lisää uusi -linkistä. Laskuja voi hakea erilaisilla kriteereillä: Näytä: kaikki, avoimet, lähetetyt,

Lisätiedot

Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun

Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöönottoon liittyvät

Lisätiedot

1 Visma Econet Pro Arkistointi

1 Visma Econet Pro Arkistointi 1 Visma Econet Pro Arkistointi 1.1 Arkistointiajo Visma Econet Pro:n on lisätty ominaisuus, jolla tietokannassa olevista tiedoista voidaan ajaa arkistointiajo. Arkistointi luo määriteltyyn hakemistoon

Lisätiedot

OPAS VERKKOLASKUTUKSEEN

OPAS VERKKOLASKUTUKSEEN OPAS VERKKOLASKUTUKSEEN 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo. 2 1. Passeliin kirjautuminen. 3 2. Luo uusi asiakas asiakaskortistoon.. 3 3. Uuden laskun tekeminen.. 5 4. Laskun lähettäminen verkkolaskuna...

Lisätiedot

Taloushallinto. Ominaisuuksia:

Taloushallinto. Ominaisuuksia: Taloushallinto Ominaisuuksia: * Kuitin/lähetteen kirjoitus myös A4-tulosteena * Laskun tulostus asiakkaalle mukaan * Integroitu varastonhallintaan (nimikkeiden saldot) * Alennusten laskenta rivistä tai

Lisätiedot

Asiakkaan kopioiminen, asiakasnumeron voi määrittää itse Rekisterit Asiakkaat Asiakkaat Kopioi painike

Asiakkaan kopioiminen, asiakasnumeron voi määrittää itse Rekisterit Asiakkaat Asiakkaat Kopioi painike 30.5.2007 1 (14) Econet Pro v. 5.20 Econet Pro 5.20 versioseloste. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon tasausversion 5.18-002 jälkeen. YLEISIÄ Englanninkielinen käyttöliittymä

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöönottoon liittyvät perus- ja ohjaustiedot...

Lisätiedot

Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely. Korkolaskutus

Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely. Korkolaskutus Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely Korkolaskutus Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja

Lisätiedot

P2P (ALUSTA) RAPORTOINNIN OHJEET (ANALYTICS)

P2P (ALUSTA) RAPORTOINNIN OHJEET (ANALYTICS) Ostoreskontra P2P (Alusta) Raportointi Sivu 1 / 9 P2P (ALUSTA) RAPORTOINNIN OHJEET (ANALYTICS) Sisällys 1 Raporttien avaaminen... 2 2 Raportit... 2 2.1 Finanssiraportti\Maksuennuste... 5 1 Ostoreskontra

Lisätiedot

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1 2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat Table of Contents Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät... 1 Asiakirjan kentät:... 1 Asiakirjan kentät /alavalikko/ ensimmäinen välilehti:... 2 Asiakirjan

Lisätiedot

Käännetty arvonlisäverovelvollisuus (alv).

Käännetty arvonlisäverovelvollisuus (alv). 31.3.2011 1(14) Käännetty arvonlisäverovelvollisuus (alv). Käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden laajennettu käyttö tulee voimaan 1.4.2011. Tämä vaikuttaa eniten rakennusalaan. Jos haluat tietää koskeeko

Lisätiedot

Kirjanpitolaki 2016 nettokirjaava tilikartta muuttuvilla kuluilla (tilipuite 2) tilikartta muutokset Fivaldissa

Kirjanpitolaki 2016 nettokirjaava tilikartta muuttuvilla kuluilla (tilipuite 2) tilikartta muutokset Fivaldissa Kirjanpitolaki 2016 nettokirjaava tilikartta muuttuvilla kuluilla (tilipuite 2) tilikartta muutokset Fivaldissa 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Tilikarttamuutokset... 4 2.1 Tiliryhmänimen muutokset... 4 2.2

Lisätiedot

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40. Opas

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40. Opas Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40 Opas Oppaan päiväys: 22.5.2008. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oyj pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin

Lisätiedot

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Kirjautuminen järjestelmään 2 Myyntilaskut 2 Ostolaskujen käsittely 4 Uuden laskun syöttö 6 Palkkailmoituslomake 8 Palkkailmoituksesta kopio 9 Henkilötietojen

Lisätiedot

Procountor laskutusliittymä

Procountor laskutusliittymä Päiväys: 25.3.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Tarkastanut: Matti Immonen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.2 Liittymän toimintaperiaate... 3 2 Liittymän

Lisätiedot

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja siihen liittyvän muun materiaalin kopiointi on

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus.

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Laskutus Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Voit tulostaa jokaisen tilauksen osalta mm. seuraavat asiakirjat: tarjous, tilausvahvistus, lähete, tarrat lähetykselle,

Lisätiedot

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus tapahtumahallinnassa Ennen laskutusta varmista että osallistujat on kohdistettu asiakashallintaan

Lisätiedot

Opus Dental. -julkaisutiedot. Versio 7.1.325

Opus Dental. -julkaisutiedot. Versio 7.1.325 Opus Dental -julkaisutiedot Versio 7.1.325 Versio 7.1.325 (version 7.1.311 jälkeen) Uudet ominaisuudet Tutkimus- tai hoitomääräys SV3 Tutkimus- tai hoitomääräys (SV3) lomake voidaan tulostaa joko Hoito-ikkunan

Lisätiedot

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Sisältö 1. Luennot ja käsitteet 10 pistettä 2. NAVin käyttö 20 pistettä Läpäisyyn vaaditaan 12 pistettä, joista vähintään 8 on NAVin käytöstä. Luennot ja käsitteet

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri Moderni työkalu työn hallintaan (Visma L7, Visma Business ja Visma Nova) Urakoitsijat ERP:n asiakkaat haettavissa Työntekijät ERP:n henkilöt haettavissa,

Lisätiedot

Visma Econet 7.30. Uudet ominaisuudet ja muutokset

Visma Econet 7.30. Uudet ominaisuudet ja muutokset Visma Econet 7.30 Uudet ominaisuudet ja muutokset Visma Duetto-liittymä Visma Econet Pro 7.30 -versiossa Maksuhuomautusten ja perinnän ulkoistaminen, www.vismaduetto.fi Euromääräiset laskut Palvelun aktivointi

Lisätiedot

Netvisor laskutusliittymä

Netvisor laskutusliittymä Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 2 Laskujen lähetys... 6 2.1 2.2 2.3 3 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Operaattoritunnukset...

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto. Käyttäjän käsikirja

Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto. Käyttäjän käsikirja Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto Käyttäjän käsikirja Oppaan päiväys: 4.5.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Nova -asiakaspalvelu: puh: 0207 560 508 (ylläpitoasiakkaat)

Lisätiedot

Visma Econet Pro. Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet. Visma Software Oy, 2013 www.visma.fi

Visma Econet Pro. Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet. Visma Software Oy, 2013 www.visma.fi Visma Econet Pro Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet Oppaan päiväys: 19.11.2013. Asiakasneuvonta: Helpdesk: kirjautuminen Visma Econet -infolinen tai osoitteen www.visma.fi/helpdesk kautta

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus Moderni työkalu työn hallintaan Visma Työnohjaus on selainkäyttöinen ratkaisu töiden ja niiden sisältämien tehtävien hallintaan, aikataulutukseen ja seurantaan.

Lisätiedot

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ominaisuuden käyttöönotto vaatii Visma Nova Verkkolaskut -lisenssin (WEI). Voit ulkoistaa maksuhuomautusten ja perinnän käsittelyn Visma Duetto Oy:n

Lisätiedot

Visma Fivaldi Muutoksia SEPA-palautteiden käsittelyyn

Visma Fivaldi Muutoksia SEPA-palautteiden käsittelyyn Visma Fivaldi Muutoksia SEPA-palautteiden käsittelyyn Sisällys Yleistä 4 SEPA-maksujen kolmannen asteen palautteet 4 Maksuerien tilatiedot näkyvät Ostoreskontrassa kolmessa paikassa: 4 1. Ostoreskontran

Lisätiedot

VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019

VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019 VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017 Hinnasto astuu voimaan 1.7.2017. Ohjelmistohinnasto Liikevaihto/vuosi < 0,1 M < 0,2 M < 0,5 M < 1,0 M < 2,0 M < 5,0 M < 10,0 M > 10,0 M Palvelun avausmaksu Netvisor-palvelun

Lisätiedot

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Sisältö 1. Luennot ja käsitteet 10 pistettä 2. NAVin käyttö 20 pistettä Läpäisyyn vaaditaan 12 pistettä, joista vähintään 8 on NAVin käytöstä. Luennot ja käsitteet

Lisätiedot

Visma Avendo E40. Visma Avendo ja vuodenvaihde Visma Avendo Oy, 2011

Visma Avendo E40. Visma Avendo ja vuodenvaihde Visma Avendo Oy, 2011 Visma Avendo E40 Visma Avendo ja vuodenvaihde 2012 5.12.2011 Asiakaspalvelu: HelpDesk: www.visma.fi/helpdesk Visma Avendon asiakaspalvelu: 0207 560 608 Visma Avendo Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

Visma.net Approval. Versiosaate 1.40

Visma.net Approval. Versiosaate 1.40 Visma.net Approval Versiosaate 1.40 Nimi ja ikoni Uusi nimi: Visma.net Approval Visma.net Approval Centerin uusi nimi on lyhennys Visma.net Approval. Nimi otettiin käyttöön, koska se soveltuu paremmin

Lisätiedot

1.6 TIETOJEN MÄÄRITTÄMINEN

1.6 TIETOJEN MÄÄRITTÄMINEN - 7 - Copyright 1.6 TIETOJEN MÄÄRITTÄMINEN Nyt olet saanut ohjelman käynnistettyä ja sinun tulee määritellä ohjelman käyttäjän tiedot ohjelmistoon ellei ohjelman valmistaja ole niitä valmiiksi määritellyt.

Lisätiedot

Provet Kirjanpito ohjelma Käyttöohje.

Provet Kirjanpito ohjelma Käyttöohje. _ Provet Kirjanpito ohjelma Käyttöohje www.provet.fi/kirjanpito Finnish Net Solutions Oy www.fns.fi 1/9 Finnish Net Solutions Oy 2010 _ Sisällysluettelo...2 Yleistä Provet Kirjanpito -ohjelmasta...3 1.1

Lisätiedot

Sisällysluettelo... 1 Muutokset ohjelman toimintoihin... 2

Sisällysluettelo... 1 Muutokset ohjelman toimintoihin... 2 Versiosaate 1.58 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 1 Muutokset ohjelman toimintoihin... 2 Rivikohtainen hyväksyntä Visma.net Financials laskuilla...2 Ohjattu hyväksyntäasetusten valinta...2 Laajennettu

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Oppaan päiväys: 27.4.2012. Asiakasneuvonta: Helpdesk: kirjautuminen Visma Econet infolinen tai osoitteen www.visma.fi kautta Visma Econet Pro: 0600-39-7261

Lisätiedot

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Visma Econet PLUS-webinaari KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 15.11.2012 ASP sovellusvuokraukseen liittyvät kysymykset Mikä on ero ASP-palvelun ja SaaS/pilvipalvelun välillä? Käyttäjän ja käytön näkökulmasta ei

Lisätiedot

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä:

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä: 18.12.2014 1 (8) MOIKKA! Tämä on neljäs PäPan tuottama Kuksakirje ja se keskittyy erityisesti tapahtumalaskutukseen. Kirje kannattaakin välittää lippukunnassa taloudenhoitajalle ja jäsenrekisterinhoitajalle.

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko.

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko. Maksutapahtumat Valikossa Maksutapahtumat kirjataan kaikki pankkitilien (tiliotteen mukaisesti) ja kassojen kautta tapahtuvat maksutapahtumat, esim. myyntilaskujen suoritukset pankkiin ja pankin kautta

Lisätiedot

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen 1 Johdanto Odoo ssa on mahdollista tehdä laskujen teko ja kirjaus usealla eri tavalla, joten käyttäjä voi valita oman yritykset toimintaan parhaiten sopivan menetelmän. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen

Lisätiedot

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja siihen liittyvän muun materiaalin kopiointi on

Lisätiedot

Visma Avendo Laskutus

Visma Avendo Laskutus Visma Avendo Laskutus Visma Avendo ja vuodenvaihde 2012 5.12.2011 Asiakaspalvelu: HelpDesk: www.visma.fi/helpdesk Visma Avendon asiakaspalvelu: 0207 560 608 Visma Avendo Oy pidättää itsellään oikeuden

Lisätiedot

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen 1 Pankkitositteen tietojen kohdentaminen Johdanto Pankkitapahtumien (tiliotteen) tietojen linkitys kirjanpitoon (maksutapahtumien kohdistus laskuihin) voi joskus olla työlästä (jos maksutapahtuman tiedot

Lisätiedot

PANKKIPALVELUT. Päivittäinen käyttö. Suomen tehokkain taloushallinnon palvelualusta Copyright TIKON Oy

PANKKIPALVELUT. Päivittäinen käyttö. Suomen tehokkain taloushallinnon palvelualusta Copyright TIKON Oy PANKKIPALVELUT Päivittäinen käyttö 4.4.2016 1 KOULUTUKSEN SISÄLTÖ Maksuaineiston lähetys pankkiin Tikon Ostoreskontra Tikon Palkanlaskenta Linkki Yksittäismaksun syöttäminen Maksujen tilan seuranta Konekielisen

Lisätiedot

ARVONLISÄVEROJEN KÄSITTELY SOVELLUKSESSA, KUN OSTAJA ON HANKINNASTA ARVONLISÄVEROVELVOLLINEN

ARVONLISÄVEROJEN KÄSITTELY SOVELLUKSESSA, KUN OSTAJA ON HANKINNASTA ARVONLISÄVEROVELVOLLINEN ARVONLISÄVEROJEN KÄSITTELY SOVELLUKSESSA, KUN OSTAJA ON HANKINNASTA ARVONLISÄVEROVELVOLLINEN Sisällysluettelo: 1 Yleistä... 2 2 Verokannat... 2 2.1 Eu-tavaraoston verokannat... 2 2.2 Eu-palvelujen ostojen

Lisätiedot

28.11.2007 1 (18) Econet Pro v. 5.30. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen.

28.11.2007 1 (18) Econet Pro v. 5.30. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen. 28.11.2007 1 (18) Econet Pro v. 5.30 Econet Pro 5.30 versioseloste. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen. YLEISET JA REKISTERIT Raportteihin on lisätty

Lisätiedot

Lähettäjän ja vastaanottajan ollessa rekisteröitynä Maventaan verkkolaskuosoitteena käytetään OVTtunnusta.

Lähettäjän ja vastaanottajan ollessa rekisteröitynä Maventaan verkkolaskuosoitteena käytetään OVTtunnusta. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöoikeuksien määrittely Palvelunhallinnassa... 4 3 Fivaldi yrityksen rekisteröinti Maventa-palveluun... 4 3.1 Yleistä... 4 3.2 Uusi rekisteröinti... 4 3.3 Useamman yrityksen

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi Käsikirja Oppaan päiväys: 10.4.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Visma Nova ALV-prosentin muutos. Versio 7.6

Visma Nova ALV-prosentin muutos. Versio 7.6 Visma Nova ALV-prosentin muutos Versio 7.6 Oppaan päiväys: 4.12.2012 Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Nova -asiakaspalvelu: puh: 0107 562 130 (ylläpitoasiakkaat) puh: 0600 1 3330 (muut) Visma

Lisätiedot

2.0 Ominaisuudet ja käyttö

2.0 Ominaisuudet ja käyttö Lyhyt opas käyttöön Sisällys 1.0 Yleistä 2.0 Ominaisuudet ja käyttö 2.1 Päävalikko 2.2 Tietojen luku Semel TM4000-taksamittarista 2.3 Ajot 2.3.1 Ajopäiväkirja 2.3.2 Ajovaraukset 2.3.3 Tulosteet 2.3.4 Ylläpito

Lisätiedot

Netvisor verotarkastajille. Verotarkastuksessa tarvittava aineisto Netvisorissa.

Netvisor verotarkastajille. Verotarkastuksessa tarvittava aineisto Netvisorissa. Netvisor verotarkastajille Verotarkastuksessa tarvittava aineisto Netvisorissa. Avaa tiedosto Sisältö...............................................................................................................................................................................................................

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Asteri Tilaustenkäsittely on ohjelma yrityksen tilaus/toimitusketjun

Lisätiedot

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Merit Aktiva on kirjanpitäjille ja yrittäjille tarkoitettu nykyaikainen ja helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma. Aktivaa voitte käyttää missä tahansa ja millä tahansa

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tositteiden tuonti. Käsikirja

Visma Business AddOn Tositteiden tuonti. Käsikirja Visma Business AddOn Tositteiden tuonti Käsikirja Oppaan päiväys: 10.2.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje. Sisällys. Päivitetty YLEISTÄ... 2

Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje. Sisällys. Päivitetty YLEISTÄ... 2 Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje Päivitetty 20.9.2012 Sisällys YLEISTÄ... 2 KÄYTTÖ MYYMÄLÖIDEN VÄLISTEN TAVARANSIIRTOJEN YHTEYDESSÄ... 2 PÄÄLLE LAITETTAVAT ASETUKSET... 2 ASIAKKAALLE

Lisätiedot

E-LASKUPÄIVITYS 6/2014

E-LASKUPÄIVITYS 6/2014 E-LASKUPÄIVITYS 6/2014 Uusi e-laskutuksen päivitysversio on valmistunut ja ladattavissa Domus intranetistä. Päivityksessä on mukana mm. kulutus- ja yleislaskujen e-laskutusominaisuudet sekä asumistuen

Lisätiedot

ALV-yhteenvetoilmoitus

ALV-yhteenvetoilmoitus OHJE 1(5) ALV-yhteenvetoilmoitus n versiossa 7.20 ohjelmaan on lisätty ALV-yhteenvetoilmoitus ja sen korjausilmoitus. Tässä dokumentissa ohjeistamme toiminnon käyttöönottoa. Asetukset Tiedot ALV-yhteenvetoilmoitukseen

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS

ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS 17.11.2017 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 ETÄTUKI, TUKISIVUT, OHJELMAPÄIVITYS...

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Kirjanpitolain uudistus 2016... 3 Liitetietotosite...

Lisätiedot

KIRJANPITO JA RESKONTRA

KIRJANPITO JA RESKONTRA KIRJANPITO JA RESKONTRA Ketjutukset ja ajastukset 30.5.2016 1 KOULUTUKSEN SISÄLTÖ Ketjutus Yleistä Käyttöönotto Ketjujonot Ketjuttaminen Ajastukset Yleistä Ajastettavia toimintoja Eräajot ja lokit NetTikon

Lisätiedot

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta.

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta. Tilimuunnosohje 1 (5) Tilimuunnosajo Tilimuunnosajo täytyy tehdä jos halutaan vaihtaa yritykselle tilikartta ja säilyttää tilien tapahtumat. Tilikartan vaihtoa varten perustetaan uusi yritys, jonne muunnosajossa

Lisätiedot

Toimituksen laskuttaminen erissä

Toimituksen laskuttaminen erissä 1 Toimituksen laskuttaminen erissä Johdanto Laskutus voidaan toimitusprojekteissa sopia monella eri tavalla: Ennakkoon maksetut toimitukset ( esim. nettikauppa), Ennakkomaksu ( käsiraha), ja loppusumma

Lisätiedot

Web -myyntilaskutus Käyttöönotto v. 6.3.0. Toukokuu 2013 1 (16) Versio 6.3.0. Web -myyntilaskutus. Copyright Aditro. All rights reserved.

Web -myyntilaskutus Käyttöönotto v. 6.3.0. Toukokuu 2013 1 (16) Versio 6.3.0. Web -myyntilaskutus. Copyright Aditro. All rights reserved. Toukokuu 2013 1 (16) Versio 6.3.0 Web -myyntilaskutus Toukokuu 2013 2 (16) 1 Johdanto... 3 2 Pikaohje... 3 3 Yritysasetukset... 4 4 Käyttäjät ja käyttäjäroolit... 5 4.1 Käyttäjäroolit... 5 4.2 Käyttäjät...

Lisätiedot

1 / 7. Viimeaikaisia muutoksia ohjelmistoon, ei kuitenkaan pienempiä toiminnallisia korjauksia.

1 / 7. Viimeaikaisia muutoksia ohjelmistoon, ei kuitenkaan pienempiä toiminnallisia korjauksia. 1 / 7 VERSIOTIEDOTE XX.05.2015 Tässä tiedotteessa on: Viimeaikaisia muutoksia ohjelmistoon, ei kuitenkaan pienempiä toiminnallisia korjauksia. Miikka Ristkari, In Net Oy 0407528410 miikka.ristkari@innet.fi

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY. Vuosipäivitys 2.10.2008

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY. Vuosipäivitys 2.10.2008 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Vuosipäivitys 2.10.2008 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 0400-505 596, 0500-703 730 http://www.atsoft.fi

Lisätiedot

Aditro Tikon versio SP1

Aditro Tikon versio SP1 Tammikuu 2013 1 (5) Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Ohjelmistomuutokset Tammikuu 2013 2 (5) Sisällysluettelo Tikon versioon 6.2.0 SP1 tehdyt muutokset... 3 1. Kirjanpito ja reskontra (6.2.0 SP1)... 3 1.1.

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Webforum. Version 17.2 uudet ominaisuudet. Päivitetty:

Webforum. Version 17.2 uudet ominaisuudet. Päivitetty: Webforum Version 17.2 uudet ominaisuudet Päivitetty: 2017-06-17 Sisältö Tietoja tästä dokumentista... 3 Yleistä... 4 Dokumentit... 5 Luo uusia Microsoft Office dokumentteja työkaluriviltä... 5 Uusi edistymispalkki

Lisätiedot

OHJE 1 (6) Seuraavat asiat on huomioitava maksettaessa loppuvuoden matkakuluja:

OHJE 1 (6) Seuraavat asiat on huomioitava maksettaessa loppuvuoden matkakuluja: OHJE 1 (6) VUODENVAIHDE BASWARE INVOICEREADY -OHJELMISTOSSA Loppuvuoden 2016 matkalaskujen käsittely Seuraavat asiat on huomioitava maksettaessa loppuvuoden matkakuluja: - Muuttakaa matkalaskujen asetuksissa

Lisätiedot

Visma Econet Pro Palkat Versioseloste Versio 6.40

Visma Econet Pro Palkat Versioseloste Versio 6.40 Visma Econet Pro Palkat Versioseloste Versio 6.40 Oppaan päiväys: 22.12.2010. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin

Lisätiedot

Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa. Visma Fivaldi

Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa. Visma Fivaldi Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa Visma Fivaldi 1(24) Sisällysluettelo Yleistä 2 Esimerkkitapauksia 3 Esimerkki 1. Palkanmaksussa ei ollut virheitä 3 Esimerkki 2. Maksettu liikaa palkkaa,

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 24.10.2012 Tanja Kaisaniemi Palvelujohtaja, konsultointi ProCountor International Oy Esityksen sisältö Perinteinen vs. sähköinen

Lisätiedot

Visma Business AddOn Konsernikäsittely. Käsikirja

Visma Business AddOn Konsernikäsittely. Käsikirja Visma Business AddOn Konsernikäsittely Käsikirja Oppaan päiväys: 9.9.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Tulorekisteri: Erillisilmoitus Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Erillisilmoitus Visma Fivaldi Tulorekisteri: Erillisilmoitus Visma Fivaldi 1(12) Sisällysluettelo 1. Yleistä 2 1.1. Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 2. Erillisilmoitukseen liittyvät asetukset 3 3. Erillisilmoituksen käyttötapaukset

Lisätiedot