Muutosluettelo versioon 2.1.2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Muutosluettelo versioon 2.1.2"

Transkriptio

1 Sivu 1 / Asiakirjat Lisätty mahdollisuus lisätä liitetiedostoja ja asiakirjoja suoraan skannaamalla. Toiminto käytettävissä, kun lisenssi sisältää Asiakirjat-osion. Lisäksi toiminto edellyttää, että käyttöjärjestelmä on Windows Vista tai uudempi. Henkilökortisto Henkilökortille on lisätty Näyttönimi -kenttä. Näyttönimeä käytetään esim. laskun myyjänimenä. Ohjelman päivityksessä näyttönimeksi henkilöille luodaan sukunimi + etunimi kentän nimistä. Uutta henkilöä luotaessa näyttönimi muodostuu sukunimi + etunimi kentän nimistä. Näyttönimeä voi muokata haluamakseen. Palkanlaskenta ja matkalasku osioissa käytetään henkilön virallista nimeä. Kassa Paranneltu Alv-laskentaa kassakuitin siirrossa laskutukseen tilanteissa, joissa ei käytetä nimikekortteja. Paranneltu kuitin kirjaus-näkymää palattaessa edellisen kuitin maksutapahtumasta. Lisätty kuvaavampi ilmoitus koitettaessa siirtää kassasta kirjanpitoaineistoa Netvisoriin ja aikajaksolla on pysäköityjä kuitteja tai kassaistuntoja on jäänyt täsmäyttämättä. Osio yhteensä 3 kpl Laskutus ja myyntireskontra Laskuerittely laskuittain-raportin pidempien asiakasnimien rivittymistä paranneltu. Ryhmälaskutus toiminnolla luotuihin laskuihin muodostetaan asiakasryhmäid:t. Paranneltu logon sijaintia Maksukehotus-lomakkeilla. Muutettu finvoice-aineiston muodostusta niin, että kun Passelissa käytössä bruttokirjaus, laitetaan nimikkeen yksikköhinta UnitPriceVatIncludedAmount-elementtiin ja jos käytössä nettokirjaus UnitPriceAmount-elementtiin. Korjattu tilanne, jossa Maventan Lähetä laskuja-toimintoon ei päässyt, kun aukeava laskulistaus sisälsi suuren määrän laskuja. Desimaalierottimeksi muutetaan tarvittaessa pilkku finvoice-aineistoon. Lisätty mahdollisuus tulostaa factorinlaskuista paperiversio myös rahoitusyhtiölle. Paranneltu Laskutetut nimikkeet asiakkaittain-raportin asiakkaiden ja nimikkeiden ryhmittelyperustetta. Laskuttajailmoituksen luonnissa pankit, johon laskuttaja ilmoitus lähetetään, on valittuna oletuksena samat pankit kuin finanssialan keskusliitolla. Tarvittaessa muita pankkeja voi valita lisäksi. Laskulomakkeille on lisätty yrityksen Alv-tunnus.

2 Sivu 2 / 6 Lisätty laskujen lähetykseen Mavetan kautta ilmoitus onnistuneesta lähetyksestä. Lisätty toiminto, jolla voidaan muuttaa Maventassa käytettäviä asetuksia suoraan Passelista. Lisätty Yrityksen yhteystietoihin Api avain-kenttä. Kun kentässä on Api avain, ei ohjelmaan luoduille muille käyttäjille tarvitse erikseen laittaa käyttäjätunnuksen taakse Api avainta. Suorituksen kuittauksessa voidaan kuitata myös aineisto, jossa ei ole yhtään kohdistettua tapahtumaa. Näin aineisto ei jää "roikkumaan" aineiston valinta ikkunaan. Päivitetty ohjelman ohjeita. Osio yhteensä 15 kpl Liikekirjanpito Mikäli tilikaudella on tositelajeja, jotka pitää uudelleen numeroida ennen tositteiden lukitsemista, ilmoittaa tositteiden lukitus-toiminto kaikki tällaiset tositelajit. Lisätty tilikarttoihin rakennusalan käänteisille kirjauksille tilit osakeyhtiö kartoille. Lisätty yrityksen Y-tunnus laskutus ja myyntireskontran päiväkirjoille, ostoreskontran päiväkirjoille, kassan päiväkirjalle ja liikekirjanpidon päivä-, pääkirjalle ja tase-erittelylle. Osio yhteensä 3 kpl Matkalaskut Matkalaskujen hallinta toiminnossa näppäinyhdistelmällä Ctrl + e on saatavissa valittu matkalasku avautumaan matkalaskun kirjausikkunaan. Paranneltu Muut kulut-lehdellä Valuuttatietojen syöttämistä. Osio yhteensä 2 kpl Myyntitilaukset Korjattu tilanne, jossa Keräilylista tuloste ei käyttänyt Lomakeasetuksiin määriteltyä oletuslomaketta. Lisätty koontilaskujen peruminen toimintoon, laskun perumisen yhteydessä näytettävään ilmoitukseen, mitkä toimitukset palautettiin toimitettu tilaan. Paranneltu myyntitilauksen tilan päivittymistä, kun tilaus tuodaan kassaan ja siitä luodaan lasku. Myyntitilausten tuonnin asetukset toiminnon tekstien näkymistä on paranneltu. Mikäli lisättäessä nimikkeitä koodilla esim laskulle, löytyy useampia nimikkeitä, on oletuksena valittuna listan ensimmäinen nimike. Tarjoukselle kirjatut toimitusaikatiedot siirtyvät myyntitilaukselle sekä laskulle.

3 Sivu 3 / 6 Käytettäessä verkkokaupassa alennuskoodeja, siirtyvät verkkokaupasta saadut alennukset myös Passeliin. Muutettu verkkokaupan toimintaan niin, ettei nimikkeitä näytetä Tietojen vienti verkkokauppaan-ikkunassa kuin kertaalleen, vaikka ne hakisi useampaan kertaan. Lisätty ilmoitus yhteydenottopyynnön lähettämisestä myyntiin verkkokaupan käyttöönotossa. Korjattu tilauskanta nimike\viikko raportille viikkonumerointia. Nyt huomioi sen jos viikonpäivä ei ole samalla vuodella kuin varsinainen viikko. Lisäksi kenttien kokoa säädetty niin että tiedot mahtuvat paremmin tulostumaan. Asiakkaan ja toimittajan pitkän nimen tulostumista lomakkeille on parannettu. Rahtikirjalle lisätty liitteet ja asiakirjat toiminnallisuus. Toimituksen kirjausikkunaan on lisätty työkaluriville Laskuta toimitus pikapainike. Visma Verkkokauppa toimintoon on lisätty hakutoiminto verkkokaupan nimikelistaan. Haku kohdistetaan sen sarakkeen tietoon, joka on valittu käytettäväksi nimikkeiden järjestelyyn. Haku toimii inkrementaalisesti, joten suodattaa listaa sitä mukaa kun siihen kirjoitetaan. Käytettäessä hakua ja nimikelistalista on suodatettu, kun muutokset viedään verkkokauppaan, käyttäjälle näytetään varoitus ja mahdollisuus purkaa suodatus. Kotisivun käyttöönotto, käyttöönotettava tason ollessa kotisivu, ei tietojen vientiä verkkokauppaan eikä tilausten tuonti toimintoja ole mahdollista käyttää. Osio yhteensä 15 kpl Ostoreskontra Lisätty tarkastus, että Finvoice-tiedosto tallennetaan tietokantaan ostolaskun liitteeksi vain, jos on asiakirjat-osio. Vastaanotettaessa laskuja Maventan kautta, kysytään päivää, josta asti laskuja haetaan Maventasta. Kysymys tulee vain niille käyttäjille, jotka ovat ottaneet Maventan käyttöön aikaisemmille Passeliversioilla. Jatkossa päiväksi asetetaan automaattisesti Maventan käyttöönottopäivä. Maventan ostolaskuille käyttöönottopäivä takarajaksi eli käyttöönottopäivää vanhempia ostolaskuja ei haeta Maventasta ohjelmaan. Vastaanota-toiminnossa esiintyi tilanteita, joissa toimintoon mentäessä ohjelma jumittui. Paranneltu toimintoa tämän osalta. Osio yhteensä 4 kpl Ostotilaukset Luotaessa ostotilauksia hälytyslistalta toiminnossa, tulee tilaukselle toimittajakortilta toimitustapa sekä intrastat tiedot. Muutettu Ostotilauksen nimikkeen haku-ikkunaa niin, ettei sinne jää muistiin vanhaa hakua, kun toiminnosta lähdetään pois.

4 Sivu 4 / 6 Korjattu Ostotilauksen rivin siirto ja poisto. Ostotilauksen kopioinnissa ollut hinnoitteluongelma on korjattu. Toiminta nyt, mikäli nimikkeen hankintatiedoissa toimittajalla on hintatiedot, kopioidessa otetaan hinta sieltä. Paranneltu toimituksien Toimittama määrä-kentän laskentaa. Osio yhteensä 5 kpl Palkanlaskenta Iban ja bic tulostuvat henkilöt raportille, jos ohjelmassa on matkalaskut osio, muutoin ei pankkitilitietoja tulosteta. Palkansaajan ja työnantajan eläkevakuutusmaksulaskentaan tehty muutoksia, liittyen ansiotulorajan käsittelyyn. Palkanlaskennan yleistiedoissa sotu ja vakuutukset toiminnossa kirjanpitotilien muutoksien tallennukseen on tehty parannuksia. Henkilökortistossa henkilön haussa käytetyt hakuvalinnat jäävät oletuksiksi seuraavaan kertaan. Henkilökortiston henkilöhakuun on lisätty henkilötunnus hakutekijäksi. Palkkakauden maksupäivä on nyt mahdollista antaa palkkakauden ajanjaksoa edeltävälle ajalle. Osio yhteensä 6 kpl Pankkiyhteys Muutettu Danske-pankin Web Services -kanavaa, niin että sampopankki.fi Web Services -yhteysosoitteesta siirrytään danskebank.com Web Services -yhteysosoitteen käyttöön. Projektinhallinta Projekti-raportilla ei enää kirjoita henkilöiden etu- ja sukunimiä yhteen. Paranneltu työajankirjausten näkymistä maksupostilaskutuksessa, ilman työmaatietoja. Osio yhteensä 2 kpl Runko Paranneltu käyttöoikeuksien toimintaa. Lisätty mahdollisuus vaihdella perustiedoissa asiakas- ja nimikeryhmien järjestystä. Lisätty asiakirjahakuun mahdollisuus avata asiakirja kaksoisklikkaamalla. Esim. lisättäessä nimikekortille asiakirjaa. Lisätty mahdollisuus ottaa Maventan tulostuspalvelu käyttöön ja lähettää Maventan tulostuspalvelun kautta palkkalaskelmia, tarjouksia ja maksukehotuksia.

5 Sivu 5 / 6 Rahtikirjan käyttämä oletuslomakevalinta on lisätty Passeli asetuksiin rahtikirjat kohtaan. Osio yhteensä 5 kpl Tarjoukset Tarjouksen kirjausikkunaan on lisätty työkalupainike Hyväksy tarjous. Toiminnanohjaus Kampanjan asiakaslistaa luotaessa ilmeni virheilmoitus, nyt on korjattu ja enää ei anna virheilmoitusta. Tehtävän tulostus tiedostoksi, tiedoston nimeen lisätty tehtävänumero. Osio yhteensä 2 kpl Työajankirjaus Paranneltu Työajankirjauksen toimintaa tilanteissa, joissa samalla päivälle kirjataan samanlaisia tapahtumia. Korjattu tilanne, jossa Henkilön työajankirjaukset-raportilla osa valinnoista meni piiloon, mikäli lisenssi ei sisältänyt Projekteja. Enää ei ilmoiteta virheellisistä päivämääristä työajankirjauksessa tallennuksen yhteydessä, mikäli riville ei ole syötetty muitakaan työaikatietoja. Työntekijäilmoituksella ei enää näytetä henkilöitä, joille ei ole kirjattu tunteja ilmoituskuukaudella. Osio yhteensä 4 kpl Varastokirjanpito Muutettu Varastopäiväkirjan toimintaa niin, ettei '-merkki nimikkeen tiedoissa aiheuta virhetilanteita. Parannettu eräseurantaa tuotantokomponenteilla. Lisätty mahdollisuus jakaa rivi useammaksi riviksi (sekä tuotantoon otossa, että varastoon siirrossa) ja valita eri eriä. Tuotantokomponenttien määriä mahdollista muuttaa molemmissa toiminnoissa. Käyttämätön määrä palautetaan varastoon. Mahdollista käyttää myös enemmän. Varaston kiertonopeus raportilla on paranneltu pitkien tekstien esittämistä. Sarjanumerot raportin muodostumista on muutettu, nyt mahdollistaa monipuolisen raporttimuokkauksen.

6 Sivu 6 / 6 Lisätty Varastosiirtoon seuraavat-toiminnot. Määrä: - Valitaan kaikille nimikkeille oma määrä. - Annetaan kaikille nimikkeille sama määrä - Valitaan kaikille nimikkeille siirrettäväksi kaikki varaston nimikkeet. Lähtövarasto: -Voidaan valita kaikille nimikkeille sama lähtövarasto. Nimikkeen varasto muutetaan vain, mikäli valittu varasto löytyy nimikkeen Varastot-välilehdeltä. Kohdevarasto: Voidaan valita kaikille nimikkeille sama Kohdevarasto. Osio yhteensä 5 kpl Vuokraus Avoimiin vuokrauksiin lisätty mahdollisuus laskuttaa useampia kausia kerrallaan. Versio yhteensä 76 kpl Kaikki yhteensä 76 kpl

Muutosluettelo versioon 2.0.8

Muutosluettelo versioon 2.0.8 Sivu 1 / 5 2.0.8.0 Asiakaskortisto Muutettu asiakkaiden tuonti txt-tiedostosta-toimintoa niin, että mikäli maa\maakoodia tietoa ei ole määritelty profiilissa, asetetaan asiakkaalle perustietojen ensimmäinen

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.9

Muutosluettelo versioon 2.1.9 Sivu 1 / 5 2.1.9.1 Kassa Korjattu tilanne, jossa Kuitin kirjaus-ikkunassa ei pystynyt valitsemaan Kredit-tiliä ja Kustannuspaikkaa Kirjausapuikkunan kautta. Laskutus ja myyntireskontra Muutettu finvoiceaineistoon

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen liitteet eivät lähteneet Apixin kautta.

Muutosluettelo versioon Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen liitteet eivät lähteneet Apixin kautta. Sivu 1 / 5 2.0.9.1 Asiakirjat Korjattu kirjoitusvirhe Asiakirjaryhmien-hallinnasta. Kassa Paranneltu kassan toimintaa maksettaessa kortilla. Laskutus ja myyntireskontra Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.6

Muutosluettelo versioon 2.1.6 Sivu 1 / 5 2.1.6.0 Asennusohjelma Päivitetty uusi Team viewer-versio ohjelmaan. Henkilökortisto Korjattu tilanne, jossa Henkilökortin tallennuksen yhteydessä ilmoitettiin puuttuvasta pankkitilistä, mikäli

Lisätiedot

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero.

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Fivaldi käyttäjän toimenpiteet... 3 2.1 Yrityksen perustiedot Pankkitiedot... 3 2.2 Laskujen

Lisätiedot

Ostolaskujen haku Netvisorista

Ostolaskujen haku Netvisorista Ostolaskujen haku Netvisorista Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 2 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Osaprojektien

Lisätiedot

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Plusseminaari 15.11.2012 UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Page 1 ASP Uuden yrityksen perustaminen Asetusten kopiointi valitusta yrityksestä Aikaisemmin samasta kannasta kuin mistä otettiin käyttäjien

Lisätiedot

Osto- ja myyntiprosessi

Osto- ja myyntiprosessi Osto- ja myyntiprosessi Microsoft Dynamics NAV 1 Harjoitus käy läpi oston ja myynnin perusprosessit Maalitölkit ostetaan ja myydään sellaisenaan eteenpäin = jälleenmyynti Viedään prosessit läpi NAVilla

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.5

Muutosluettelo versioon 2.1.5 Sivu 1 / 5 2.1.5.0 Asiakaskortisto Lisätty kenttä Rak. lask. os.(asiakaskortin Rakennusala -välilehden Rakennustyön verkkolaskuosoitetiedot) valittavaksi Asiakastietot-tulosteeseen. Lisätty asiakashakuun

Lisätiedot

Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun

Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun Visma Fivaldi rajapinnat Visma Payroll aineistojen tuonti Fivaldiin Pyroll maksuaineiston ja kirjanpitoaineiston tuonti Fivaldi - sovelluspalveluun 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöönottoon liittyvät

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi Käsikirja Oppaan päiväys: 10.4.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko.

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko. Maksutapahtumat Valikossa Maksutapahtumat kirjataan kaikki pankkitilien (tiliotteen mukaisesti) ja kassojen kautta tapahtuvat maksutapahtumat, esim. myyntilaskujen suoritukset pankkiin ja pankin kautta

Lisätiedot

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus.

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Laskutus Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Voit tulostaa jokaisen tilauksen osalta mm. seuraavat asiakirjat: tarjous, tilausvahvistus, lähete, tarrat lähetykselle,

Lisätiedot

TaikaLaskut. pikaohje

TaikaLaskut. pikaohje TaikaLaskut pikaohje Laskutus Laskut sivulla voi lisätä / muuttaa / käsitellä laskuja. Uusi lasku lisätään Lisää uusi -linkistä. Laskuja voi hakea erilaisilla kriteereillä: Näytä: kaikki, avoimet, lähetetyt,

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide: Uusi Alv-yhteenvetoilmoitus / käyttöönotto Myynnin perustiedot EU-tavarakaupan osalta Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus Moderni työkalu työn hallintaan Visma Työnohjaus on selainkäyttöinen ratkaisu töiden ja niiden sisältämien tehtävien hallintaan, aikataulutukseen ja seurantaan.

Lisätiedot

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40. Opas

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40. Opas Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.40 Opas Oppaan päiväys: 22.5.2008. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oyj pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin

Lisätiedot

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Sisältö 1. Luennot ja käsitteet 10 pistettä 2. NAVin käyttö 20 pistettä Läpäisyyn vaaditaan 12 pistettä, joista vähintään 8 on NAVin käytöstä. Luennot ja käsitteet

Lisätiedot

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1 2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat Table of Contents Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät... 1 Asiakirjan kentät:... 1 Asiakirjan kentät /alavalikko/ ensimmäinen välilehti:... 2 Asiakirjan

Lisätiedot

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna.

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna. 18.5.2017 vj Oikeus: lippukunnanjohtaja taloudenhoitaja KEVYT TUOTEPALIKKA Kevyt tuotepalikka on luotu organisaatioille avuksi erilaisten tuotteiden ja palveluiden laskuttamista varten. Se ei ole tilausjärjestelmä,

Lisätiedot

Visma Fivaldi Muutoksia SEPA-palautteiden käsittelyyn

Visma Fivaldi Muutoksia SEPA-palautteiden käsittelyyn Visma Fivaldi Muutoksia SEPA-palautteiden käsittelyyn Sisällys Yleistä 4 SEPA-maksujen kolmannen asteen palautteet 4 Maksuerien tilatiedot näkyvät Ostoreskontrassa kolmessa paikassa: 4 1. Ostoreskontran

Lisätiedot

1 Visma Econet Pro Arkistointi

1 Visma Econet Pro Arkistointi 1 Visma Econet Pro Arkistointi 1.1 Arkistointiajo Visma Econet Pro:n on lisätty ominaisuus, jolla tietokannassa olevista tiedoista voidaan ajaa arkistointiajo. Arkistointi luo määriteltyyn hakemistoon

Lisätiedot

NORDEAN WEB SERVICES YHTEYDEN KÄYTTÖÖNOTTO

NORDEAN WEB SERVICES YHTEYDEN KÄYTTÖÖNOTTO 1 (11) NORDEAN WEB SERVICES YHTEYDEN KÄYTTÖÖNOTTO Sisältö 1 Web Services yhteyskanavan käyttöönotto... 1 2 Web Services varmenteiden tallennus... 2 2.1 Käyttäjätunnuksen tallennus Maksuliikenne-ohjelmistoon...

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöönottoon liittyvät perus- ja ohjaustiedot...

Lisätiedot

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Kirjautuminen järjestelmään 2 Myyntilaskut 2 Ostolaskujen käsittely 4 Uuden laskun syöttö 6 Palkkailmoituslomake 8 Palkkailmoituksesta kopio 9 Henkilötietojen

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet

Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet Procountorin versiojulkaisun 26.0 uudet ominaisuudet Yhteenveto Päivityksiä uuteen palkkaosioon: Palkkaperustepohja Palkkalajirekisteri Usean palkkatiedon muokkaaminen Procountor Ohjekirjasta löytyy muistilista

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti. Visma Fivaldi

Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti. Visma Fivaldi Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti Visma Fivaldi 30.9.2019 1(9) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti... 3 2.1 Käytössä on AutoInvoice...

Lisätiedot

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 Sähköisten laskuaineistojen käsittely Laskun kuva voidaan avata myös erillisessä ikkunassa Laskut-välilehti: Laskun Tositenumero- ja Eräpäivä-sarakkeet

Lisätiedot

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus tapahtumahallinnassa Ennen laskutusta varmista että osallistujat on kohdistettu asiakashallintaan

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017 Hinnasto astuu voimaan 1.7.2017. Ohjelmistohinnasto Liikevaihto/vuosi < 0,1 M < 0,2 M < 0,5 M < 1,0 M < 2,0 M < 5,0 M < 10,0 M > 10,0 M Palvelun avausmaksu Netvisor-palvelun

Lisätiedot

OP-POHJOLAN WEB SERVICES YHTEYDEN KÄYTTÖÖNOTTO

OP-POHJOLAN WEB SERVICES YHTEYDEN KÄYTTÖÖNOTTO 1 (9) OP-POHJOLAN WEB SERVICES YHTEYDEN KÄYTTÖÖNOTTO Sisältö 1 Web Services yhteyskanavan käyttöönotto... 1 2 Web Services varmenteiden tallennus... 2 2.1 Käyttäjätunnuksen tallennus Maksuliikenne-ohjelmistoon...

Lisätiedot

Aditro Tikon versio SP1

Aditro Tikon versio SP1 Tammikuu 2013 1 (5) Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Ohjelmistomuutokset Tammikuu 2013 2 (5) Sisällysluettelo Tikon versioon 6.2.0 SP1 tehdyt muutokset... 3 1. Kirjanpito ja reskontra (6.2.0 SP1)... 3 1.1.

Lisätiedot

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Sivu 1(6) ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Tiivistelmä Verotilimenettely muuttaa oma-aloitteisten verojen ilmoittamista ja maksamista vuoden 2010 alusta lähtien. ProCountorissa voi nyt tehdä

Lisätiedot

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja siihen liittyvän muun materiaalin kopiointi on

Lisätiedot

2.0 Ominaisuudet ja käyttö

2.0 Ominaisuudet ja käyttö Lyhyt opas käyttöön Sisällys 1.0 Yleistä 2.0 Ominaisuudet ja käyttö 2.1 Päävalikko 2.2 Tietojen luku Semel TM4000-taksamittarista 2.3 Ajot 2.3.1 Ajopäiväkirja 2.3.2 Ajovaraukset 2.3.3 Tulosteet 2.3.4 Ylläpito

Lisätiedot

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen:

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET 1.1.2010 Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: EU-palvelumyynti EU-palveluostot Kolmikantamyynti Yrityksen perustiedot_verokannat Perusta mallikuvan mukainen uusi verokanta EU-palvelumyynti

Lisätiedot

VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019

VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019 VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

Visma Econet Pro. Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet. Visma Software Oy, 2013 www.visma.fi

Visma Econet Pro. Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet. Visma Software Oy, 2013 www.visma.fi Visma Econet Pro Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet Oppaan päiväys: 19.11.2013. Asiakasneuvonta: Helpdesk: kirjautuminen Visma Econet -infolinen tai osoitteen www.visma.fi/helpdesk kautta

Lisätiedot

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Sisältö 1. Luennot ja käsitteet 10 pistettä 2. NAVin käyttö 20 pistettä Läpäisyyn vaaditaan 12 pistettä, joista vähintään 8 on NAVin käytöstä. Luennot ja käsitteet

Lisätiedot

Visma Econet 7.30. Uudet ominaisuudet ja muutokset

Visma Econet 7.30. Uudet ominaisuudet ja muutokset Visma Econet 7.30 Uudet ominaisuudet ja muutokset Visma Duetto-liittymä Visma Econet Pro 7.30 -versiossa Maksuhuomautusten ja perinnän ulkoistaminen, www.vismaduetto.fi Euromääräiset laskut Palvelun aktivointi

Lisätiedot

ProCountorin version 3.2 uudet ominaisuudet

ProCountorin version 3.2 uudet ominaisuudet Sivu 1(7) ProCountorin version 3.2 uudet ominaisuudet Tiivistelmä Finvoice-verkkolaskuja on nyt mahdollista lähettää ja vastaanottaa myös Ålandsbankenin kautta. Kirjanpidon vertailuraporttia on uudistettu.

Lisätiedot

Automaattitilausten hallinta. Automaattitilauksien uudistettu käsittely

Automaattitilausten hallinta. Automaattitilauksien uudistettu käsittely Automaattitilausten hallinta Raportit Saat yhteenvedon voimassa olevista automaattitilauksista ja automaatti-ilmoituksista hakemistopuun Raportit-valikon alta. PDF-napista voit ladata koneellesi yhteenvedon

Lisätiedot

Toimituksen laskuttaminen erissä

Toimituksen laskuttaminen erissä 1 Toimituksen laskuttaminen erissä Johdanto Laskutus voidaan toimitusprojekteissa sopia monella eri tavalla: Ennakkoon maksetut toimitukset ( esim. nettikauppa), Ennakkomaksu ( käsiraha), ja loppusumma

Lisätiedot

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen 1 Pankkitositteen tietojen kohdentaminen Johdanto Pankkitapahtumien (tiliotteen) tietojen linkitys kirjanpitoon (maksutapahtumien kohdistus laskuihin) voi joskus olla työlästä (jos maksutapahtuman tiedot

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Kirjanpitolain uudistus 2016... 3 Liitetietotosite...

Lisätiedot

MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services.

MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services. MavaSoft-ohjelmisto MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services. MavaSoft pitää sisällään myynnistä

Lisätiedot

28.11.2007 1 (18) Econet Pro v. 5.30. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen.

28.11.2007 1 (18) Econet Pro v. 5.30. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen. 28.11.2007 1 (18) Econet Pro v. 5.30 Econet Pro 5.30 versioseloste. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon version 5.20 jälkeen. YLEISET JA REKISTERIT Raportteihin on lisätty

Lisätiedot

TIKON siivoukset. Taloushallinnon kumppani Copyright TIKON Oy

TIKON siivoukset. Taloushallinnon kumppani Copyright TIKON Oy TIKON siivoukset 22.5.2017 1 KUUKAUSITTAIN TEHTÄVIÄ TOIMENPITEITÄ Tiliotteiden arkistoiminen Tiliotteiden poistaminen Tapahtumien lukitseminen Tyhjien kausien poistaminen Laskureskontran nollalaskujen

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.1.4

Muutosluettelo versioon 2.1.4 Sivu 1 / 6 2.1.4.0 Asennusohjelma Asennusohjelmaan lisätty tarkistus onko Windowsin käyttäjänimi ja tietokoneen nimi sama. Mikäli on, annetaan ohjeistus ja asennus keskeytetään. Asiakaskortisto Asiakaskortiston

Lisätiedot

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Oppaan päiväys: 27.4.2012. Asiakasneuvonta: Helpdesk: kirjautuminen Visma Econet infolinen tai osoitteen www.visma.fi kautta Visma Econet Pro: 0600-39-7261

Lisätiedot

Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1

Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Tammikuu 2013 1 (6) Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Ohjelmistomuutokset Tammikuu 2013 2 (6) Sisällysluettelo Tikon versioon 6.2.0 SP1 tehdyt muutokset... 3 1. Kirjanpito ja reskontra (6.2.0 SP1)... 3 1.1.

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto Moderni työkalu työn hallintaan (Visma Nova) Myyntitilausten keräily ja toimitus Projekti Inventointi Varastosiirrot Varastosta otto Työnohjaus + Laadunvalvonta

Lisätiedot

Taloushallinto. Ominaisuuksia:

Taloushallinto. Ominaisuuksia: Taloushallinto Ominaisuuksia: * Kuitin/lähetteen kirjoitus myös A4-tulosteena * Laskun tulostus asiakkaalle mukaan * Integroitu varastonhallintaan (nimikkeiden saldot) * Alennusten laskenta rivistä tai

Lisätiedot

HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013. Kurssimateriaali

HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013. Kurssimateriaali HEKA OY Koulutuspäivät Vanajanlinna 16.5.-17.5.2013 Kurssimateriaali Päiväys: 10.5.2013. Visma Software Oyj pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai

Lisätiedot

Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa. Visma Fivaldi

Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa. Visma Fivaldi Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa Visma Fivaldi 1(24) Sisällysluettelo Yleistä 2 Esimerkkitapauksia 3 Esimerkki 1. Palkanmaksussa ei ollut virheitä 3 Esimerkki 2. Maksettu liikaa palkkaa,

Lisätiedot

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI LÄHETELASKUTUS Asteri Lähetelaskutus on Asteri Laskutus-ohjelman lisäosa.

Lisätiedot

Teamex ja taloushallinto

Teamex ja taloushallinto Tuotantotalous Tuotantotalous Tuoterakenteet, tuoterakenteet, hinnoittelu, tuotantobudjetti telu, Myynti Myynti Tarjoukset, sopimukset, tarjoukset, sopimukset tilaukset tilaukset Tuotanto Tuotanto Kuormitus,

Lisätiedot

LASKUTUSPALVELU. Sivu 1 / 24. Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7

LASKUTUSPALVELU. Sivu 1 / 24. Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7 LASKUTUSPALVELU Laskutuspalvelun kautta voit tehdä ja lähettää e-laskuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille sekä suoramaksuja kuluttajaasiakkaille. Voit katsella ja tulostaa lähetettyjä e-laskuja ja suoramaksuja

Lisätiedot

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Vakiovastaus Ohjeen päiväys: 30.3.2011 1 Käännetyn alv:n käsittely...1 1.1 Johdanto... 1 1.2 Tilikartta... 1 1.3 Asiakaskortisto... 2 1.4 Myyntitilaukset...

Lisätiedot

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.3.0

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.3.0 Toukokuu 2013 1 (10) Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.3.0 Päivitysohje Copyright Aditro 2013 Toukokuu 2013 2 (10) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten

Lisätiedot

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 Vuokrien sähköinen laskuttaminen (yrityksille) Sopimus operaattorin kanssa lähtevistä laskuista (Maventa) Maventa on hyvä vaihtoehto (kuluttajan verkkolaskutus

Lisätiedot

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan

Lisätiedot

Timanttiset-verkkokauppa, ohje

Timanttiset-verkkokauppa, ohje Timanttiset-verkkokauppa, ohje Sisältö 1. Tuotteen ostaminen (kuluttaja)... 2 2. Osuuskunnan rooli tilausprosessissa... 6 3. Kauppiaan rooli tilausprosessissa... 7 Verkkokauppalähetteen ja -laskutuksen

Lisätiedot

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Merit Aktiva on kirjanpitäjille ja yrittäjille tarkoitettu nykyaikainen ja helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma. Aktivaa voitte käyttää missä tahansa ja millä tahansa

Lisätiedot

Poissaolorekisteri. Visma Fivaldi

Poissaolorekisteri. Visma Fivaldi Poissaolorekisteri Visma Fivaldi 8.11.2018 1(16) Sisällysluettelo 1. Johdanto 2 2. Alkutoimet 4 3. Yrityskohtaiset arkipyhät ja lauantaiden poisto lomapäivälaskennasta 5 4. Poissaolosyykoodien linkitys

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tositteiden tuonti. Käsikirja

Visma Business AddOn Tositteiden tuonti. Käsikirja Visma Business AddOn Tositteiden tuonti Käsikirja Oppaan päiväys: 10.2.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Asiakkaan kopioiminen, asiakasnumeron voi määrittää itse Rekisterit Asiakkaat Asiakkaat Kopioi painike

Asiakkaan kopioiminen, asiakasnumeron voi määrittää itse Rekisterit Asiakkaat Asiakkaat Kopioi painike 30.5.2007 1 (14) Econet Pro v. 5.20 Econet Pro 5.20 versioseloste. Tässä dokumentissa kuvataan suurimmat muutokset Econet Pro ohjelmistoon tasausversion 5.18-002 jälkeen. YLEISIÄ Englanninkielinen käyttöliittymä

Lisätiedot

Visma Econet Pro Palkat Versioseloste Versio 6.40

Visma Econet Pro Palkat Versioseloste Versio 6.40 Visma Econet Pro Palkat Versioseloste Versio 6.40 Oppaan päiväys: 22.12.2010. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon Asiakaskortistossa ei voida enää valita käytöstä poistettua asiakasta laskutusasiakkaaksi.

Muutosluettelo versioon Asiakaskortistossa ei voida enää valita käytöstä poistettua asiakasta laskutusasiakkaaksi. Sivu 1 / 8 2.0.7.0 Asiakaskortisto Lisätty asiakashaun Järjestys-luetteloon Hakuinfo. Asiakaskortistossa ei voida enää valita käytöstä poistettua asiakasta laskutusasiakkaaksi. Poistettaessa asiakas käytöstä,

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

Lähettäjän ja vastaanottajan ollessa rekisteröitynä Maventaan verkkolaskuosoitteena käytetään OVTtunnusta.

Lähettäjän ja vastaanottajan ollessa rekisteröitynä Maventaan verkkolaskuosoitteena käytetään OVTtunnusta. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöoikeuksien määrittely Palvelunhallinnassa... 4 3 Fivaldi yrityksen rekisteröinti Maventa-palveluun... 4 3.1 Yleistä... 4 3.2 Uusi rekisteröinti... 4 3.3 Useamman yrityksen

Lisätiedot

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio 6.2.0

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio 6.2.0 Lokakuu 2012 1 (9) Aditro versio 6.2.0 Päivitysohje Lokakuu 2012 2 (9) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten luku... 3 1.2. Aditro Pankkipalvelut yhteensopiva

Lisätiedot

Visma Avendo E40. Visma Avendo ja vuodenvaihde Visma Avendo Oy, 2011

Visma Avendo E40. Visma Avendo ja vuodenvaihde Visma Avendo Oy, 2011 Visma Avendo E40 Visma Avendo ja vuodenvaihde 2012 5.12.2011 Asiakaspalvelu: HelpDesk: www.visma.fi/helpdesk Visma Avendon asiakaspalvelu: 0207 560 608 Visma Avendo Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin

Lisätiedot

Asiakirjatyyppi Ohje SONET. Palkkailmoitus vakuutusyhtiölle. 21.11.2014 cgi.com 2014 CGI 1 (10)

Asiakirjatyyppi Ohje SONET. Palkkailmoitus vakuutusyhtiölle. 21.11.2014 cgi.com 2014 CGI 1 (10) SONET Palkkailmoitus vakuutusyhtiölle 2014 CGI 1 (10) SISÄLLYSLUETTELO 1 PALKKAILMOITUS VAKUUTUSYHTIÖLLE... 3 1.1 Tilastoa varten avattavat vakuutuskoodit... 3 1.2 Palkansaajatiedot... 4 1.3 Palkkailmoitus

Lisätiedot

Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi 1(30) Sisällysluettelo Yleistä 2 Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 Tulorekisteriin liittyvät vakuuttamisen poikkeustilanteet 3 Tyel-vakuuttamisen

Lisätiedot

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty.

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty. 1(6) MAKSURYHMÄN HALLINTA Maksuryhmäkohtaiselle sivulle pääset klikkaamalla yksittäisen maksuryhmän nimeä verkkopalvelun etusivulla tai valitsemalla ryhmän Maksuryhmät - osion listalta. Sivun tiedot ja

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Visma Econet PLUS-webinaari KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 15.11.2012 ASP sovellusvuokraukseen liittyvät kysymykset Mikä on ero ASP-palvelun ja SaaS/pilvipalvelun välillä? Käyttäjän ja käytön näkökulmasta ei

Lisätiedot

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Vakiovastaus Ohjeen päiväys: 1.6.2012 1 Käännetyn alv:n käsittely... 1 1.1 Johdanto... 1 1.2 Tilikartta... 1 1.3 Asiakaskortisto... 2 1.4 Myyntitilaukset...

Lisätiedot

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.4.0

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.4.0 Toukokuu 2014 1 (11) Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.4.0 Päivitysohje Toukokuu 2014 2 (11) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten luku...

Lisätiedot

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen 1 Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen Johdanto Maksujen kirjaaminen Odoo ssa on selväpiirteinen toimenpide, ja sen avulla voi myös seurata yrityksen tuloksen kehittymistä on-line. Erääntyneiden maksujen

Lisätiedot

OptimePortal ja OptimeEvent versioiden yhteenveto joulukuu

OptimePortal ja OptimeEvent versioiden yhteenveto joulukuu OptimePortal 1.12.2 ja OptimeEvent 1.16.1 versioiden yhteenveto joulukuu 2016 www.helsinki.fi/yliopisto 1 Tilavaraus Tilavarauspyyntöä luotaessa laskutusyksikkö (ns. H-koodi) voidaan nyt valita viimeisessä

Lisätiedot

Fivaldi ostolaskujen kierrätys 29.5.2012. Fivaldi ostolaskujen kierrätys

Fivaldi ostolaskujen kierrätys 29.5.2012. Fivaldi ostolaskujen kierrätys Fivaldi ostolaskujen kierrätys 1 Sisältö Fivaldi ostolaskujen kierrätys... 1 1. Yleistä... 3 2. Palvelunhallinta... 3 3. Perusasetukset... 5 4. Laskun tallentaminen... 8 5. Laskun käsittely... 13 6. Laskun

Lisätiedot

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen 1 Johdanto Odoo ssa on mahdollista tehdä laskujen teko ja kirjaus usealla eri tavalla, joten käyttäjä voi valita oman yritykset toimintaan parhaiten sopivan menetelmän. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Vuosipäivitys 13.9.2012 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN...4 ALV-PROSENTTIEN MUUTOKSET VAPAASTI

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri Moderni työkalu työn hallintaan (Visma L7, Visma Business ja Visma Nova) Urakoitsijat ERP:n asiakkaat haettavissa Työntekijät ERP:n henkilöt haettavissa,

Lisätiedot

Taloushallinnon toimistotyöt

Taloushallinnon toimistotyöt Taloushallinnon toimistotyöt LASKUJEN KÄSITTELY Myyntilaskut Ostolaskut Reskontrat Viivästyskorot MAKSULIIKENNE Maksutavat Kassanhoito Ulkomaan maksut Perintä Alussa on LIIKEIDEA Toimintaansa varten hankitaan

Lisätiedot

Automaattitilausten hallinta

Automaattitilausten hallinta Automaattitilausten hallinta Automaattitilauksilla voidaan automatisoida kopiotilaukset tuotantolaitokselle. Työkalulla voitte määritellä kansio- sekä tiedostokohtaisia automaattitilauksia. Joka yö SokoPro

Lisätiedot

Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto. Käyttäjän käsikirja

Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto. Käyttäjän käsikirja Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto Käyttäjän käsikirja Oppaan päiväys: 4.5.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Nova -asiakaspalvelu: puh: 0207 560 508 (ylläpitoasiakkaat)

Lisätiedot

Elisa Toimisto 365. Pääkäyttäjän pikaopas

Elisa Toimisto 365. Pääkäyttäjän pikaopas Elisa Toimisto 365 Pääkäyttäjän pikaopas Päivitetty 10/2016 Tämän pikaoppaan avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 -palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita löydät osoitteesta http://www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet/

Lisätiedot

Tikon Kirjanpito Tikon Kirjanpito

Tikon Kirjanpito Tikon Kirjanpito 27.11.2017 1 (16) Tikon Kirjanpito etasku 27.11.2017 2 (16) 1 Liittymäaineisto... 3 2 Lisenssit... 3 3 Toiminnon kuvaus... 3 4 Käyttöönotto... 4 4.1 SFTP-tunnukset... 4 4.2 Hakemisto... 4 4.3 Siirtoasetus...

Lisätiedot

AJONEUVOHALLINTOKESKUS. Ennakkotehtävä

AJONEUVOHALLINTOKESKUS. Ennakkotehtävä AJONEUVOHALLINTOKESKUS Ennakkotehtävä 1 AJONEUVOJEN REKISTERÖINTI Kirjautuminen REKI järjestelmään...3 ATJ Aloitussivu...4 Rekisteröinnin päävalikko...5 Ensirekisteröinti...6 Rekisteritietojen haku...6

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE YKSIKKÖHINTA SOPIMUKSEN TOTEUTUNEET MÄÄRÄT-SOVELLUS CMPRO5 VERSIO 2.8 PÄIVITETTY HEINÄKUU 2010 COPYRIGHT 2010 ARTEMIS FINLAND OY. ALL RIGHTS RESERVED. KÄYTTÖOHJE SIVU 2 (12) SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa Wilman hakemukset ja muut lomakkeet EIVÄT NÄY mobiililaitteisiin asennettavissa Wilma-sovelluksissa. Huoltajan tulee siis käyttää

Lisätiedot

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus... 4 Asetukset... 4 Unifaun API...5 Päivittäminen versiosta 1.X.X versioon 2.X.X... 6 Toimitustavat... 7

Lisätiedot

TEKNINEN TIEDOTE 3/2007. Nissinpuisto 11 A 02780 Espoo Email pssoft@pssoft.fi Puh 050-518 1300 Y-tunnus 0781122-8

TEKNINEN TIEDOTE 3/2007. Nissinpuisto 11 A 02780 Espoo Email pssoft@pssoft.fi Puh 050-518 1300 Y-tunnus 0781122-8 Sivu 1/8 KASÖÖRI.NET 2007 HUOLTOPÄIVITYS BUILD 2761 Yleistä Tämä ohje käsittelee KASÖÖRI.NET 2007 ohjelmaan tehtyä huoltopäivitystä build 2761. Ohjeessa kuvataan päivityksen asennus sekä käydään läpi ohjelmaan

Lisätiedot

LASKUTTAJAILMOITUKSEN TEKO- OHJELMA V.2.0. Käyttöohje 2013

LASKUTTAJAILMOITUKSEN TEKO- OHJELMA V.2.0. Käyttöohje 2013 LASKUTTAJAILMOITUKSEN TEKO- OHJELMA V.2.0 Käyttöohje 2013 19.2.2013 1 Laskuttajailmoituksen teko-ohjelma v.2.0 Sisällysluettelo 1 Laskuttajailmoitusohjelma... 2 2 Laskuttajailmoituksen tekeminen... 2 3

Lisätiedot

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelun kautta voit tehdä ja lähettää e-laskuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Voit katsella ja tulostaa lähetettyjä e-laskuja sekä kopioida vanhan

Lisätiedot