HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone"

Transkriptio

1 KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto Kokousaika torstai klo Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 153 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 154 Pöytäkirjan tarkastus 155 Sairaalasielunhoidon sopimus 156 Kirkon henkilöstön kehittämissopimus 157 Kitulan rukoushuoneen avustusanomus 158 Seurakunnan yleiset hankintaohjeet ja hankintamenettelyt pienhankinnoissa 159 Vuodet 2012 hinnastot 160 Haminan seurakunnan vuoden 2012 talousarvio ja vuosien toiminta- ja taloussuunnitelma Saatavien poistaminen 162 2,3 Vuoden 2011 talousarvion muutokset ja ylitykset 163 Yhteistyötoimikunnan jäsenen määrääminen 164 Lähetystyölle varatun avustuksen käyttö 165 Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat tiedoksi 166 Lähetystyölle kerätyn vapaaehtoiskannatuksen jakaminen vuonna Lapsityönohjaajan viran täyttäminen 168 Riikka Karinnon opintovapaa hakemus Muutoksenhaku puheenjohtaja

2 PÖYTÄKIRJA 11/2011 Kirkkoneuvosto Sivu 122 Aika torstai klo Paikka Osanottajat Simeon-talon kokoushuone jäsenet Jari Pennanen, kirkkoherra poissa varajäsenet Juha Parjanen Vesa Aurén läsnä Esko Kiri Liisa Hanski läsnä Heidi Suurnäkki Nina Janes läsnä Anne Urpalainen Arto Kivelä läsnä Tuula Joenpolvi Osmo Näkki läsnä Simo Suutari Outi Silander läsnä Jaana Suikkanen läsnä Muut läsnäolijat Juha Parjanen läsnä seuraavien pykälien ajan: , , Seppo Kiri, kirkkovaltuuston puheenjohtaja. Reijo Hietala, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Tarja Partanen, pöytäkirjanpitäjä. Allekirjoitukset puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Käsitellyt asiat Pöytäkirjan tarkastus Paikka ja aika Hamina Hamina Allekirjoitukset Pöytäkirjan nähtävänä pito Pöytäkirja on asetettu nähtäville ja on ollut nähtävänä kirkkoherranvirastossa Nähtävänä pidosta on ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan otteet oikeaksi todistaa

3 Kirkkoneuvosto Sivu 123 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 153 Asialista on lähetetty Kokous on päätösvaltainen kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kirkkoherra Jari Pennanen on sairauslomalla ja hänen sijaisensa kappalainen Juha Parjanen on estynyt johtamasta kokousta, joten puheenjohtajana toimii varapuheenjohtaja Nina Janes. Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 154 Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Päätetään valita pöytäkirjan tarkastajiksi Nina Janes ja Arto Kivelä. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Arto Kivelä ja Osmo Näkki.

4 Kirkkoneuvosto Sivu 124 SAIRAALASIELUNHOIDON SOPIMUS 155 Haminan seurakunta huolehtii osasta sairaalasielunhoitoa ostopalveluna. Oman paikallisen sairaalan sielunhoito huolehditaan omin pappisvoimin. Kuusankosken psykiatrisen sairaalan ja Kotkan keskussairaalan vastaavat palvelut olemme hoitaneet yhteistyössä sairaaloissa työskentelevien sairaalapappien kanssa. Nyt käytännön työtä ja taloudellista vastuuta kantavat seurakuntayhtymät haluavat päivittää tämän työmuodon yhteistyösopimuksen. Sopimuksessa Kouvolan seurakuntayhtymä, Kotka-Kymin seurakuntayhtymä, Haminan seurakunta ja Pyhtään seurakunta jakavat Kotkan keskussairaalan ja Kuusankosken psykiatrisen sairaalan sielunhoitotyön kustannukset siten, että - virkojen haltijaseurakunnat suorittavat hallinnosta ja toiminnasta aiheutuvat kustannukset sekä - 30 % sopimuksessa mainitun sairaalasielunhoitajan viran palkkamenoista henkilösivukustannuksineen. - loppuosa palkkakustannuksista jaetaan virkojen haltijaseurakuntien ja muiden sopijaseurakuntien kesken sen hoitopäivämäärän perusteella jonka seurakuntia vastaavat kunnat ovat käyttäneet sopimuksessa mainituissa terveydenhoitolaitoksissa kalenterivuoden aikana. Hoitopäivien määrät lasketaan joka kolmas vuosi kolmen edeltävän vuoden määrien keskiarvona. Sopimus lähetetään esityslistan mukana. Sopimus astuu voimaan alkaen ja on voimassa toistaiseksi. Sopimuksen mukaisesti Haminan seurakunnan osuus tällä hetkellä olisi e vuodessa. Allekirjoitetaan edellä esitetty sopimus sairaalasielunhoidosta Kotkan keskussairaalassa ja Kuusankosken psykiatrisessa sairaalassa. hyväksyttiin.

5 Kirkkoneuvosto Sivu 125 KIRKON HENKILÖSTÖN KEHITTÄMISSOPIMUS 156 Kirkon pääsopijajärjestöt ovat hyväksyneet Kirkon henkilöstön kehittämissopimuksen ja se on tullut voimaan alkaen (aiempi sopimus hyväksytty 1998). Kehittämissopimus sisältää virka- ja työehtosopimusvaikutteisia määräyksiä (luku 3 ja 4) sekä määräyksiä, joka ovat suositusluontoisia (luku 2). Niiden voimaan tulosta seurakuntaa sitovasti päättää kirkkovaltuusto. Henkilöstön kehittämissopimus on käsitelty yhteistyötoimikunnassa Kehittämissopimus sisältää mm. seuraavaa: - välttämättömään koulutukseen työntekijä määrätään, koska lähtökohtana on, että työntekijä ei selviä työtehtävistään asianmukaisesti koulutukseen osallistumatta. Työntekijä saa koulutusajalta varsinaisen palkan ja lisäksi hänelle korvataan matkakustannukset KirVESTES:n mukaisesti sekä muut koulutuksesta välittömästi aiheutuneet kohtuulliset kustannukset. - tarkoituksenmukaiseen koulutukseen osallistumista varten työntekijälle myönnetään hakemuksesta virka- tai työvapaata. Virka- tai työvapaa voi olla osaksi tai kokonaan palkallista. Myös koulutuksesta välittömästi aiheutuneita kustannuksia mm. matkakustannuksia voi työnantaja päättää kohtuullisessa määrin korvata. - kehittämissopimus sisältää myös määräyksiä taloudellisista etuuksista, jotka koskevat perehdyttämistä, työnohjausta ja mentorointia sekä työkykyä ylläpitävää varhaiskuntoutusta. Kokonaan uutta näissä määräyksissä on vain mentorointia koskeva osuus. Kehittämissopimus lähetetään esityslistan mukana. Esitetään kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy kirkon henkilöstön kehittämissopimuksen. hyväksyttiin.

6 Kirkkoneuvosto Sivu 126 KITULAN RUKOUSHUONEEN AVUSTUSANOMUS 157 Kitulan rukoushuone on lähettänyt seuraavanlaisen anomuksen: Anomus Haminan seurakunnan kirkkoneuvostolle Kitulan rukoushuoneen johtokunta anoo 600 euron suuruista avustusta rukoushuoneen ylläpitokustannuksiin. Hamina Rukoushuoneen johtokunnan puolesta HANNU NÄKKI Hannu Näkki Puheenjohtaja Rukoushuoneen tilinumero: Hsop IBAN FI Talousarviossa on tehtäväalueella muu seurakuntatyö 290, tilillä 4850 varattuna muihin avustuksiin 2.500,00 euroa jaettavaksi muille kirkollisille järjestöille. Rahaa on käytettävissä tällä hetkellä 1.400,00 euroa. Päätetään myöntää Kitulan rukoushuoneelle 600 euron suuruinen avustus talousarvion menokohdalta hyväksyttiin. Osmo Näkki ei osallistunut asian käsittelyyn.

7 Kirkkoneuvosto Sivu 127 SEURAKUNNAN YLEISET HANKINTAOHJEET JA HANKINTAMENETTELYT PIENHANKINNOISSA 158 Seurakunta hankkii tavaroita ja palveluita Seutuhankinnan kautta. Seutuhankinnan asiakkaina on erilaisia ja erikokoisia julkisia toimijoita. Jotta kaikki asiakkaat eli hankintayksiköt toimisivat samojen periaatteiden mukaan on Seutuhankinnan asiakasjohtoryhmässä valmisteltu hankintaohjeet. Hankintaohjeet on tarkistanut Kotkan kaupungin lakimies. Hankintaohje on laaja opas hankintalaista ja sen alaisista hankinnoista. Lisäksi on laadittu käytännölliset menettelyohjeet pienhankinnoissa, joita sovelletaan kansallisen kynnysarvon alittavissa hankinnoissa ja joissa jokainen organisaatio itse on määrännyt euromääräiset rajat. Haminan seurakunnan rajat ovat samat kuin jo voimassa olevassa hankintaohjeessa, jossa on hyväksytty kirkkovaltuustossa Hankintamenettelyt pienhankinnoissa täydentävät vanhaa ohjetta ja ovat täytäntöönpano-ohjeita. Hyväksytään yleiset hankintaohjeet ja hankintamenettelyt kansallisen kynnysarvon alittavissa hankinnoissa ns. pienhankinnoissa. hyväksyttiin. VUODEN 2012 HINNASTOT 159 Kokouskutsun mukana lähetetään sisäiset ateriahinnat, ateriahinnat, leirien ja kerhojen ruokamaksut sekä tilavuokrat. Muutoksia vuoteen 2011 on mm. rippikoulun ruokamaksussa ja lasten ja nuorten leireissä. Kaikki seurakunnan keittiöt on hinnoiteltu erikseen ja hinnat on tehty yhteneviksi. Vuoden 2012 alusta alamme perimään pitopalveluilta keittiön vuokraa. Lisäksi henkilökunnan autopaikka, jossa on lämmityspistoke, vuokra nousee 17 eurosta 25 euroon. Hyväksytään esitetyt hinnastot vuodelle hyväksyttiin.

8 Kirkkoneuvosto Sivu 128 HAMINAN SEURAKUNNAN VUODEN 2012 TALOUSARVIO JA VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 160 KJ 15:1: Jokaista varainhoitovuotta varten on seurakunnalle tai seurakuntayhtymälle viimeistään edellisen vuoden joulukuussa hyväksyttävä talousarvio. Varainhoitovuotena on kalenterivuosi. Talousarvion hyväksymisen yhteydessä kirkkovaltuuston on hyväksyttävä myös vähintään kolmea vuotta koskeva toiminta- ja taloussuunnitelma. Talousarviovuosi on toiminta- ja taloussuunnitelmassa ensimmäinen vuosi. Talousarviossa ja toiminta- ja taloussuunnitelmassa hyväksytään seurakunnan toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Talousarvio ja toiminta- ja taloussuunnitelma on laadittava siten, että edellytykset seurakunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Vuoden 2011 verotulot ovat vähentyneet n. 2 % vuodesta Ensi vuoden verotulojen odotetaan laskevan 2 prosentti vuodesta 2011, mikä on euroa. Seurakuntien väkimäärä on vähentynyt 191 henkilöllä marraskuun puoliväliin mennessä tänä vuonna. Seurakunnan toimintamenot nousevat vuonna 2012 yhteensä euroa ja samaan aikaan toimintatuotot laskevat reilut euroa. Nämä kaikki yhteensä merkitsee vuosikatteen pienenemistä lähes euroa. Ensi vuoden vuosikate on reilut euroa miinuksella. Vuosikatteen pitäisi riittää investointeihin ja lainojen lyhennyksiin. Yhteistyötoimikunta on käsitellyt talousarvioesityksen Toiminta- ja taloussuunnitelma sekä talousarvio jaetaan esityslistan mukana. Päätetään esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy talousarvion vuodelle 2012 ja toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille hyväksyttiin.

9 Kirkkoneuvosto Sivu 129 SAATAVIEN POISTAMINEN 161 Taloussääntö 12 Saatavien perintä Saatavien perintä ja valvonta on järjestettävä siten, että kaikki saatavat tulevat asianmukaisesti perityiksi. Mikäli saatavaa ei ole eräpäivään mennessä maksettu, velallista on kehotettava maksamaan velkansa. Jos saatavaa viivästyskorkoineen ei kehotuksesta huolimatta ole maksettu, on asiassa ryhdyttävä viipymättä perimistoimenpiteisiin. Kirkkoneuvosto voi perustellusta syystä luopua saatavan perimisestä. Mikäli avoimien saatavien poistaminen on delegoitu talousjohtajalle, hänen tulee tehdä asiasta kirjallinen päätös perusteluineen ja antaa tieto päätöksistä kirkkoneuvostolle. Avoimet saatavat kirjataan luottotappioiksi sekä myynti- ja muiden saamisten oikaisuiksi välittömästi tuloksettomien perintätoimenpiteiden jälkeen. Saatavien perimistä jatketaan myös tämän jälkeen (tilinpäätösohje, Kkh yleiskirje 38/2008) Liitteenä nro 1 on luettelo saatavista, joita ei ole saatu perittyä perimistoimenpiteistä huolimatta. Luettelo ei ole julkinen. Päätetään poistaa liitteestä ilmenevät saatavat, koska niitä ei ole saatu perittyä perimistoimenpiteistä huolimatta. Päätettiin 1. poistaa alle viiden euron saatavat ja 2. lähettää muille vielä yksi perintäkirje.

10 Kirkkoneuvosto Sivu 130 VUODEN 2011 TALOUSARVION MUUTOKSET 162 Talousarvion muutokset jaetaan liitteenä 2. Talousarvion tehtäväaluekohtaiset muutokset jaetaan liitteenä 3. Taloussääntö 6 Talousarvion muutokset Kirkkovaltuusto voi muuttaa hyväksymäänsä talousarviota. Kirkkovaltuusto päättää toiminnallisen tavoitteen muutoksesta, määrärahan käyttötarkoituksen muutoksesta, määrärahan korottamisesta, alentamisesta, poistamisesta tai uuden määrärahan myöntämisestä sekä tuloarvioiden muutoksista. Talousarvion muutokset on esitettävä kirkkovaltuustolle talousarviovuoden aikana. Talousarviovuoden jälkeen talousarvion muutoksia voidaan käsitellä vain poikkeustapauksissa. Määrärahan ja/tai tuloarvion muutosesityksessä selvitetään myös muutoksen vaikutus toiminnallisiin tavoitteisiin. Vastaavasti toiminnallisia tavoitteita koskevassa muutosesityksessä selvitetään muutoksen vaikutus määrärahoihin ja tuloarvioihin. Muutettaessa talousarviota hyväksytään kaikki ne talousarvion osat, joihin muutos vaikuttaa. Kirkkovaltuusto on päättänyt hyväksyessään vuoden 2011 talousarvion, että sitovuustasona on kirkkovaltuustoon nähden pääluokka nettomääräisenä. Kirkkoneuvostoon nähden sitovuustasona on tehtäväalueen toimintakate. Nyt tehtävät muutosesitykset eivät vaikuta toiminnallisiin tavoitteisiin. Pääluokkiin (kirkkovaltuuston hyväksyntä) tarvittavat muutokset: Yleishallinto Hautatoimi yhteensä ,00 euroa ,00 euroa ,00euroa Muutokset paikataan yhteisöverotulojen lisäyksellä ,00 euroa ja kiinteistötoimen säästöillä 6.000,00 euroa yhteensä ,00 euroa Investoinnit Taseirtaimiston hankinta (flyygeli Kulmakiveen) Virojoen seurakuntatalon peruskorjaus ,00 euroa ,00 euroa

11 Kirkkoneuvosto Sivu 131 Miehikkälän pappilan myynti yhteensä ,00 euroa ,00 euroa Päätetään 1. esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy edellä esitetyt talousarvion muutokset, liite 2 2. hyväksyä tehtäväaluekohtaiset muutosesitykset liitteen 3 mukaan hyväksyttiin. YHTEISTYÖTOIMIKUNNAN JÄSENEN MÄÄRÄÄMINEN 163 Kirkkoneuvosto määräsi kokouksessaan työsuojelupäälliköksi talousjohtaja Tarja Partasen. Koska Tarja Partanen oli aiemmin nimetty yhteistyötoimikuntaan työnantajan edustajaksi, täytyy kirkkoneuvoston valita uusi jäsen yhteistyötoimikuntaan. Yhteistoimintasopimus 14 3 mom. Työnantajan edustajana toimii työsuojelupäällikkö sekä, jos yhteistyötoimikunnassa on enemmän kuin neljä jäsentä, kirkkoherra ja kirkkoneuvoston määräämä muu seurakunnan palveluksessa esimiesasemassa oleva henkilö. Työntekijöiden edustajina toimivat työsuojeluvaltuutetut sekä varavaltuutettujen ja pääsopijajärjestöjen asettamien luottamusmiesten yhteisessä kokouksessaan keskuudestaan valitsemat henkilöt. Valitaan jäsen yhteistyötoimikuntaan. Yhteistyötoimikunnan jäseneksi valittiin seurakuntapuutarhuri Katri Partanen.

12 Kirkkoneuvosto Sivu 132 LÄHETYSTYÖLLE VARATUN AVUSTUKSEN KÄYTTÖ Kn 164 Talousarvioon vuodella 2011 on varattu euron avustusmääräraha lähetystyön tukemista varten. Haminan seurakunta on ottanut vastuulleen valtakunnallisten lähetysjuhlien järjestämisen yhdessä SLS:n kanssa vuonna Valtaisan työmäärän lisäksi seurakunnalle koituu juhlista taloudellista vastattavaa noin euroa. Tässä taloudellisessa tilanteessa summa on liian suuri ylimääräisenä menona. Erilaisia ratkaisuja pohtiessaan talousjohtaja ja kirkkoherra ovat yhdessä lähetystyöstä vastaavien viranhaltijoiden kanssa päätyneet ehdottamaan kirkkoneuvostolle, että lähetysjuhlista aiheutuvat ylimääräiset menot katetaan siten, että vuoden 2011 ja 2012 aikana lähetysjärjestöille normaalisti osoitetut avustukset ohjataan lähetysjuhlien menojen kattamiseen. Näin tehden avustusmäärärahat edelleen kohdentuvat lähetystyön tukemiseen, mutta kahden vuoden ajan poikkeuksellisella tavalla kohdennettuina. Vuodesta 2013 alkaen jälleen palataan entiseen käytäntöön. Asiasta päättäminen kuuluu kirkkoneuvoston toimivaltaan. Lähetystyölle osoitetut avustusmäärärahat käytetään vuosina 2011 ja 2012 kattamaan valtakunnallisten lähetysjuhlien menoja. hyväksyttiin. VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT TIEDOKSI 165 Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat ovat nähtävillä kokouksessa. Merkitään viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat tiedoksi. hyväksyttiin.

13 Kirkkoneuvosto Sivu 133 LÄHETYSTYÖLLE KERÄTYN VAPAAEHTOISKANNATUKSEN JAKAMINEN VUONNA Nimikkosopimukset seurakunnalla on Suomen Lähetysseuran (SLS), Evankelisen Lähetysyhdistyksen (ELY), Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) sekä Kansanlähetyksen (SEKL) kanssa. Näiden sopimusjärjestöjen vapaaehtoiskannatus Hamina- Vehkalahden seurakunnassa vuonna 2010 oli: SLS ,88 24,0% ELY ,3% SLEY ,6% SEKL ,08 15,0% Yhteensä ,96 99,9% 100,0 % Virolahden ja Miehikkälän seurakunnissa vapaaehtoiskannatus on jaettu seuraavasti: SLS 60% ja SEKL 40%. Kirkkoneuvostolle esitetään, että vuonna 2011 nimikkolähetystyölle kerätyt/kerättävät vapaaehtoiskannatustuotot jaetaan emäseurakunnan osalta sopimusjärjestöjen kesken yo laskelman mukaisessa prosentuaalisessa suhteessa. Kappeliseurakuntien osalta vapaaehtoiskannatus jaetaan prosentuaalisessa suhteessa SLS:n (60%) ja SEKL:n (40%) kesken, kuten aikaisemminkin. Nimikkolähetystyölle kerättävät varat vuonna 2011 jaetaan seuraavasti: Hamina SLS 24 % ELY 36 % SLEY 25 % SEKL 15 % Virolahti, Miehikkälä SLS 60 % SEKL 40 % hyväksyttiin.

14 Kirkkoneuvosto Sivu 134 LAPSITYÖNOHJAAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN 167 Lapsityöstä vastaava kappalainen Kari Rautiainen on tehnyt seuraavanlaisen esityksen: Lapsityönohjaajan virka on ollut kuluvan vuoden 2011 avoin, kun edellinen lapsityönohjaaja erosi virasta. Lastenohjaaja Mia Rautamies siirtyi täksi vuodeksi vs. lapsityönohjaajaksi. Kulunut vuosi on sujunut lapsityössä hyvin. Mia Rautamies nauttii niin lapsityönpastorin kuin lastenohjaajien luottamusta. Hän on asettunut hyvin esimiesasemaansa lastenohjaajiin nähden. Hän on ollut valmis etsimään ratkaisuja vaikeisiinkin asioihin ja henkilökemia toimii lapsityönpastorin kanssa. Hän tuntee hyvin seurakuntamme lapsityön haasteet ja tarpeet, toimintaympäristön ja yhteistyökumppanit, samoin lastenohjaajien osaamisalueet ja kyvyt. Mia Rautamies hakee opiskelupaikkaa, joka valmistaa hänet lapsityönohjaajan virkaan. Kouluttautuminen lapsityönohjaajaksi työn ohella oli toimiva ratkaisu Mian edeltäjänkin kohdalla ja siten ei ole uusi asia. Hän on valmis jatkamaan seurakuntamme palveluksessa ja on siis innokas kouluttautumaan seurakunnan ja työalansa parhaaksi. Mikäli lapsityönohjaajanvirka täytettäisiin se johtaisi siihen, että seurakunnassamme olisi yksi lastenohjaaja yli tämän hetkisen tarpeen. on myös seurakunnalle taloudellisesti edullisempi ratkaisu kuin viran täyttö. ESITÄN, että lapsityönohjaajan virkaa ei julisteta toistaiseksi avoimeksi vaan tehtävää kutsutaan hoitamaan sijaisena vs. lapsityönohjaaja Mia Rautamies saakka (vaativuusryhmä 503,./. 10%). Mia Rautamiehen sijaiseksi kutsutaan lastenohjaaja Reija Roimola (vaativuusryhä 402). Päätetään olla julistamatta lapsityönohjaajan virkaa toistaiseksi avoimeksi ja tehtävää kutsutaan hoitamaan lastenohjaaja, vs. lapsityönohjaaja Mia Rautamies väliseksi ajaksi. Palkkaus KirVESTES:n mukainen vaativuusryhmä 503./. 10 %. Mia Rautamiehen sijaiseksi vastaavaksi ajaksi kutsutaan lastenohjaaja Reija Roimola, jonka vaativuusryhmä on 402. hyväksyttiin.

15 Kirkkoneuvosto Sivu 135 RIIKKA KARINNON OPINTOVAPAA HAKEMUS 168 Riikka Karinto on jättänyt seuraavanlaisen hakemuksen: Opintovapaa hakemus Riikka Karinto Haen opintovapaata ajalle suorittaakseni sosionomin tutkintoa Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa. RIIKKA KARINTO Riikka Karinto Kyseessä oleva koulutus ei kuulu Kirkon henkilöstökoulutussopimuksen piiriin. Kirkon yleinen virka- ja työehtosopimus mukaan opintovapaa on palkatonta ja sen myöntäminen on harkinnanvaraista. Myönnetään nuorisotyönohjaaja Riikka Karinnolle hänen anomansa palkaton opintovapaa ajalle väliseksi ajaksi ja kirkkoherra palkkaa hänen tilalleen sijaisen (kirkkoneuvoston ohjesäänto 11 2 mom.). hyväksyttiin. MUUTOKSENHAKU 169 Liite 4, 169.

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 12/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika Keskiviikko 27.11.2013 klo 17.00 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 152 Kokouksen avaus 153 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2012 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2012 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 10/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika torstaina 8.11.2012 klo 16.30 Kokouspaikka Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 106 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 107 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika 21.2.2012 klo 18.30 Kokouspaikka Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 01.03.2012 Sivu 9. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila

HAMINAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 01.03.2012 Sivu 9. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila Kirkkoneuvosto 01.03.2012 Sivu 9 Kokousaika 1.3.2012 klo 18.30 KOKOUSKUTSU 2/2012 Kokouspaikka Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 13 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika torstaina 10.5.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talo, Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2011 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2011 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 7/2011 Kirkkoneuvosto Kokousaika 13.7.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2 Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 105 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 106

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika torstaina 10.5.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talo, Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2013 Kirkkoneuvosto. keskiviikko 19.6.2013 8.30 alkaen

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2013 Kirkkoneuvosto. keskiviikko 19.6.2013 8.30 alkaen KOKOUSKUTSU 7/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika Kokouspaikka keskiviikko 19.6.2013 8.30 alkaen Hautausmaat Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 79 Kokouksen avaus 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 12/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika maanantaina 3.12.2012 klo 18.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 125 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 126

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Aika klo Simeon-talo, Simeon-sali. Niemelä Teuvo x Niemi Milko

HAMINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Aika klo Simeon-talo, Simeon-sali. Niemelä Teuvo x Niemi Milko PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Aika 26.1.2011 klo 18.00-19.15 Paikka Simeon-talo, Simeon-sali Osanottajat jäsenet Andrejev Katja Niemelä Teuvo Niemi Milko - Aurén Vesa Näkki Osmo Filppu Arja

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2011 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2011 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 3/2011 Kirkkovaltuusto Kokousaika tiistaina 31.5.2011 klo 18.00 Kokouspaikka Lypsyniemen leirikeskus, Lypsyniementie 41 Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 15 Kokouksen avaus 16 Kokouksen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto. Miehikkälän seurakuntakoti

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto. Miehikkälän seurakuntakoti KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 13.11.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Miehikkälän seurakuntakoti Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2014 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2014 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 6/2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistaina 17.6.2014 klo 10 Kokouspaikka Kokoonnumme Simeon-talon parkkipaikalla klo 10, josta lähdemme liikkeelle Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 81 Kokouksen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 5/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 21.5.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 55 Kokouksen avaus 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 16.11.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 16.11.2016 klo 16.30-18.47 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2013 Kirkkovaltuusto. Simeon-talon, Pikkuympyräkatu 34, Hamina

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2013 Kirkkovaltuusto. Simeon-talon, Pikkuympyräkatu 34, Hamina KOKOUSKUTSU 1/2013 Kirkkovaltuusto Kokousaika torstaina 31.1.2013 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talon, Pikkuympyräkatu 34, Hamina Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 20.3.2012 klo 18.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA torstai 26.5.2016 klo 18.00 20.03 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2013 Kirkkoneuvosto. tiistai 24.9.2013 klo 16 (huom aika!)

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2013 Kirkkoneuvosto. tiistai 24.9.2013 klo 16 (huom aika!) KOKOUSKUTSU 9/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat tiistai 24.9.2013 klo 16 (huom aika!) Pitäjäntupa, Kirkontie 480 Virolahti (huom paikka!) Lähtö Simeon-talon parkkipaikalta

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA tiistai 21.6.2016 klo 18.00 19.50 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 28.12.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 40 - Kokouksen avaus 41 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 18.5.2015 klo 18.00 20.25 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 6/2011 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 7.6.2011 klo 18.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 82 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 83 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2013 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2013 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 11/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 12.11.2013 klo 16.00 Kokouspaikka Kulmakiven yläsali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 136 Kokouksen avaus 137 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika keskiviikkona 13.6.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talo, Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 14 Kokouksen avaus 15 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 9/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina16.10.2012 klo 16.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 93 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 94 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 4/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika tiistai 6.11.2012 klo 18 Kokouspaikka Kokoonnumme klo 18 Marian kirkkoon, jossa arkkitehti Ulla Rahola, valaistussuunnittelija Jukka Korpihete ja tekstiilitaiteilija

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015 29 26 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 23.04.2015 26 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.3.2015 klo 17 17.40 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 18.12.2018 10/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 18.12.2018 1 klo 16.00 Pello seurakuntakoti Jäsenet Pieskä Aino puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Laitamaa Kaisu jäsen

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2017 1 AIKA To 15.6.2017 klo 17.00. PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, 41940 Vesanka Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.8.2016 klo 18.00 18.54 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 46 Kokouksen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 15.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 64 - Kokouksen avaus 65 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/ 49 46 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 30.08.2011 46 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 4 / 2014 Sivu 33 KOKOUSAIKA Torstai 11.12.2014 klo 19.00 20.30 Kokous aloitetaan joulupuurolla ja kahvilla klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti,

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2018 Kirkkovaltuusto 28.2.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.2.2018 klo 18.30 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9 Kirkkoneuvosto 26.01.2017 Aika 26.01.2017 klo 19:00-19:15 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kappelineuvosto 22.9.2014

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kappelineuvosto 22.9.2014 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 22.9.2014 klo 19.00 20.30 PAIKKA Lähivakuutuksen kokoustila, Kiputie 2, 2. krs., Virojoki läsnä/poissa OSALLISTUJAT Silander, Outi varapuheenjohtaja, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 15.11.2017 1 (11) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.11.2017 klo 16:33 20:12 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus 1 /hautausmaakatselmus KAPPELINEUVOSTON KOKOUS/HAUTAUSMAAKATSELMUS Aika maanantai klo 17.00 19:30 Paikka Virolahden hautausmaa ja Pitäjäntupa läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 7. päivänä joulukuuta 2011 klo 19.00

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 7. päivänä joulukuuta 2011 klo 19.00 7.12.2011 44 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 7. päivänä joulukuuta 2011 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _19.30

Asialista Tiistai klo _19.30 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 27.8.2019 klo 18.00 - _19.30 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika torstai klo 17.00 18.30 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen 3.10.2013 33 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen Erkki Karppinen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.03.2017 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA tiistai 30.5.2017 klo 18.00 19.20 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 15.2.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 26.4.2017 klo 17 18.10 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Kirkkovaltuusto 27.5.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.5.2015 klo 18.30 19.35 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Kirkkoneuvosto. Laskujen hyväksyjät Kolehti- ja jumalanpalvelussuunnitelma 2015

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Kirkkoneuvosto. Laskujen hyväksyjät Kolehti- ja jumalanpalvelussuunnitelma 2015 KOKOUSKUTSU 2/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika torstaina 5.2.2015 klo 16.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone, Pikkuympyräkatu 34, Hamina Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 17 Kokouksen avaus 18 Kokouksen

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) KOKOUSAIKA 23.11.2016 klo 17 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Hassinen Arja Hämäläinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 4/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 16.4.2013 klo 18.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo Aika Asialista / Keskiviikko 18.4.2018 klo 17.40 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Neuvotteluhuone, Kirkkokatu

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot