HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone"

Transkriptio

1 KOKOUSKUTSU 6/2011 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina klo Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 82 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 83 Pöytäkirjan tarkastus 84 Seurakunnan edustajat kirkollisten järjestöjen vuosikokouksissa 85 Arpajaisluvan hakeminen 86 Nuorisotyönohjaaja Riikka Karinnon anomus opiskeluun työaikana 87 Suositussopimus suojavaatetuksesta seurakunnassa 88 Suositussopimus työpaikkaruokailusta seurakunnassa 89 Suositussopimus sairaanhoidon järjestämisestä seurakunnassa 90 Suositussopimus hoitoonohjauksesta seurakunnassa 91 Työpaikan päihdeongelmien käsittelyä koskeva suositus sekä hyvää kohtelua työpaikoilla koskeva suositus 92 Sairausajan palkka 93 Seurakuntamestarin virka Miehikkälän kappeliseurakunnassa 94 Lastenohjaajan toimen täyttäminen 95 Tiedoksi Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin lausunto määräalan myynnistä Matti Astolalle 96 Tiedoksi Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin lausunto Marian kirkon aidan uusimisesta 97 Vuoden 2012 talousarviokehys 98 1 Hautausta koskeva valitus 99 2 Valaistussuunnittelijan valinta Marian kirkon peruskorjausta varten 100 Kolehtilista ajalle Kappelineuvostojen pöytäkirjat tiedoksi 102 Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat tiedoksi 103 Joanna Leskisen anomus Muutoksenhaku puheenjohtaja

2 PÖYTÄKIRJA 6/2011 Kirkkoneuvosto Sivu 66 Aika klo Paikka Osanottajat Simeon-talon kokoushuone jäsenet varajäsenet Jari Pennanen, kirkkoherra läsnä Vesa Aurén läsnä Esko Kiri Liisa Hanski läsnä Heidi Suurnäkki Nina Janes läsnä Anne Urpalainen Arto Kivelä poissa Tuula Joenpolvi läsnä Osmo Näkki läsnä Simo Suutari Outi Silander läsnä Jaana Suikkanen Muut läsnäolijat Seppo Kiri, kirkkovaltuuston puheenjohtaja. Tarja Partanen, pöytäkirjanpitäjä. Allekirjoitukset puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Käsitellyt asiat Pöytäkirjan tarkastus Paikka ja aika Hamina Hamina Allekirjoitukset Vesa Aurén Liisa Hanski Pöytäkirjan nähtävänä pito Pöytäkirja on asetettu nähtäville ja on ollut nähtävänä kirkkoherranvirastossa Nähtävänä pidosta on ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan otteet oikeaksi todistaa

3 Kirkkoneuvosto Sivu 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 82 Asialista on lähetetty Kokous on päätösvaltainen kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 83 Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Päätetään valita pöytäkirjan tarkastajiksi Vesa Aurén ja Liisa Hanski. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Vesa Aurén ja Liisa Hanski.

4 Kirkkoneuvosto Sivu 68 SEURAKUNNAN EDUSTAJAT KIRKOLLISTEN JÄRJESTÖJEN VUOSIKOKOUKSISSA 84 Kirkolliset järjestöt pitävät vuosikokouksiaan kesäjuhliensa yhteydessä. Seurakunnilla on oikeus lähettää edustajansa vuosikokoukseen. Työstä vastaavat työalat tekevät ehdotuksensa edustajista. Päätetään valita edustajat eri järjestöjen vuosikokouksiin seuraavasti: - Suomen Lähetysseura: Leena Kataikko ja Anneli Päivähonka - Suomen ev.lut. Kansanlähetys: Esko Kiri - SLEY: Kaija Parkko - ELY: Seija Suurnäkki ja Kaino Suikkanen - Suomen Merimieskirkko: Ismo Saarikoski Osallistujille korvataan matka- ja majoituskulut laskun mukaan. hyväksyttiin. ARPAJAISLUVAN HAKEMINEN 85 Merimieslähetyspiirin kirje: Haminan seurakunnan kirkkoneuvostolle Arpajaisluvan hakeminen Esitän, että kirkkoneuvosto päättää antaa seurakunnan merimieslähetyspiirille luvan hakea Haminan poliisilaitokselta tavaraarpajaisasetuksen 3. :n 2. momentin ja 4. :n tarkoittamaa lupaa tavaraarpajaisten järjestämiseksi seuraavasti: syys joulukuun aikana v Suomen Merimieskirkko ry:n työn tukemiseen, arpoja 500 (viisisataa) kappaletta á 2 (kaksi) euroa. Haminassa toukokuun 11. päivänä 2011

5 Kirkkoneuvosto Sivu 69 Merimieslähetyspiirin puolesta ISMO SAARIKOSKI Ismo Saarikoski Päätetään puoltaa merimieslähetyspiirin Kymenlaakson poliisilaitoksen Haminan poliisiasemalta anomaa lupahakemusta tavara-arpajaisten järjestämiseksi. hyväksyttiin. NUORISOTYÖNOHJAAJAN RIIKKA KARINNON ANOMUS OPISKELUUN TYÖAIKANA 86 Nuorisotyönohjaaja Riikka Karinto on jättänyt seuraavanlaisen anomuksen: Anomus opiskeluun työaikana Jatkan syksyllä toisen vuoden suorittamista Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa sosionomi amk- tutkintoa, lapsi- ja perhetyön linjalla. Opiskelu toteutetaan aikuiskoulutuksen monimuoto-opiskeluna. Lapsi- ja perhetyön tutkinnon suorittaminen lisää tieto-taitojani, jonka uskon suoraan heijastavan työhöni. Opiskelun sisältöön kuuluu toteuttaa mm. projekteja, tutkimusta ja toimintoja työpaikassaan, jos siihen on mahdollisuus. Tavoitteenani on toteuttaa mahdollisimman paljon opiskelutehtäviä suoraan omaan työhöni, joka rikastuttaa ja laajentaa työalaa. Uskon vahvasti, että opiskelu antaa myös uutta puhtia ja innostusta, joka heijastuu suoraan työhöni. Toivon, että työnantaja voisi tulla vastaan tukemalla opiskelua työajalla. Lähiopintopäiviä järjestetään lukuvuonna yhteensä 22 päivää, joista anon 11 päivää tehtäväksi työaikana. Opintopäivät sijoittuvat torstaija perjantaipäiville.

6 Kirkkoneuvosto Sivu 70 Opiskelustani on keskusteltu ja sovittu myös kasvatustiimissä lähiesimiehen ja työtovereiden kanssa. RIIKKA KARINTO Riikka Karinto Hamina-Vehkalahden seurakunnan kirkkoneuvosto on käsitellyt kokouksessaan palkallista opintovapaata, ja myönsi silloin Riikka Karinnolle 11 työpäivää palkallista opintovapaata lukuvuoden aikana. Päätöksessä mainittiin, että vastaavat anomukset käsitellään tapauskohtaisesti ja valmistelutekstin linjan mukaisesti eli otetaan huomioon: - missä määrin opiskelu häiritsee varsinaista työntekoa - miten opiskelusta sovittu esimiesten ja työtiimin kanssa - miten työala hoitaa mahdollisesti vähentyneen työvoimaresurssivajauksen - mikä on työnantajalle/työalalle koostuva hyöty tietotaidon lisääntymisestä - missä määrin/miten työnantaja haluaa tukea opiskelua - ketä mahdollinen tuki koskee: vain vakinaisia vai myös sijaisia - mihin mahdollinen tuki velvoittaa tuen saajan - oikeudenmukaisuuden ja tasapuolisuuden toteutuminen kaikkien työntekijöiden kesken Uuden Haminan seurakunnan on tehtävä linjaus palkallisesta opiskeluvapaan myöntämisestä. Myönnetään nuorisotyönohjaaja Riikka Karinnolle 11 päivää palkallista opintovapaata lukuvuoden aikana. Vastaavat anomukset käsitellään tapauskohtaisesti ja valmistelutekstin linjan mukaisesti. Mahdollinen tuki koskee vain vakinaisia viran- tai toimenhaltijoita. hyväksyttiin.

7 Kirkkoneuvosto Sivu 71 SUOSITUSSOPIMUS SUOJAVAATETUKSESTA SEURAKUNNASSA 87 Uuden Haminan seurakunnan tulee hyväksyä suositussopimukset. Suositussopimus suojavaatetuksesta tulee voimaan kirkkovaltuuston päätöksellä. Suositussopimus on käsitelty yhteistyötoimikunnassa Suositussopimus lähetetään esityslistan mukana. Päätetään esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy suositussopimuksen. hyväksyttiin.

8 Kirkkoneuvosto Sivu 72 SUOSITUSSOPIMUS TYÖPAIKKARUOKAILUSTA SEURAKUNNASSA 88 Uuden Haminan seurakunnan tulee hyväksyä suositussopimukset. Suositussopimus työpaikkaruokailun järjestämisestä tulee voimaan kirkkovaltuuston päätöksellä. Suositussopimus on käsitelty yhteistyötoimikunnassa Suositussopimus lähetetään esityslistan mukana. Päätetään esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy suositussopimuksen. hyväksyttiin.

9 Kirkkoneuvosto Sivu 73 SUOSITUSSOPIMUS SAIRAANHOIDON JÄRJESTÄMISESTÄ SEURAKUNNASSA 89 Uuden Haminan seurakunnan tulee hyväksyä suositussopimukset. Työnantajalla on työterveyshuoltoa koskevan lain mukaan oltava ammattimaisen työterveyshuoltoa järjestävän tahon kanssa sopimus työterveyshuollon järjestämisestä. Suositussopimus koskee vain sairaanhoidon järjestämistä. Sairaanhoito palvelujen antaminen keskeytyy, kun työntekijä lähtee palkattomalle virka- tai työvapaalle. Suositussopimus on käsitelty yhteistyötoimikunnassa. Suositussopimus lähetetään esityslistan mukana. Päätetään esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy suositussopimuksen. hyväksyttiin.

10 Kirkkoneuvosto Sivu 74 SUOSITUSSOPIMUS HOITOONOHJAUKSESTA SEURAKUNNASSA 90 Uuden Haminan seurakunnan tulee hyväksyä suositussopimukset. Suositussopimuksen keskeinen sisältä on se, että ennen päihdeongelmaisen palvelussuhteen päättämistä työnantajan tulee pääsäätöisesti tutkia mahdollisuutta kuntouttaa tämä hoitoonohjauksen avulla. Varsinainen hoitoa ja kuntoutusta koskeva sopimus tehdään ammattimaisen työterveyshenkilöstön avustuksella. Suositussopimus on käsitelty yhteistyötoimikunnassa. Suositussopimus lähetetään esityslistan mukana. Päätetään esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy suositussopimuksen. hyväksyttiin.

11 Kirkkoneuvosto Sivu 75 TYÖPAIKAN PÄIHDEONGELMIEN KÄSITTELYÄ KOSKEVA SUOSITUS SEKÄ HYVÄÄ KOHTELUA TYÖPAIKOILLA KOSKEVA SUOSITUS 91 Suositukset eivät ole muodoltaan seurakunnan kirkkovaltuustossa hyväksyttäviä suositussopimuksia. Niitä on pidettävä kirkkoneuvoston hyväksyminä periaatteina ja ohjeina, kirjallisina pelisääntöinä, jotka koskevat päihdeongelmien käsittelyä ja toisaalta hyvän kohtelun periaatteita työpaikalla. Ne kytkeytyvät työturvallisuuslain (728/2002) asettamaan velvoitteeseen huolehtia siitä, että työpaikalla ei esiinny terveyteen kohdistuvia haittoja tai vaaroja (1 ). Ensisijaisesti tästä vastaa työnantaja. Laki asettaa kuitenkin myös työntekijöille velvollisuuksia huolehtia työpaikan turvallisuudesta (18 ). Suositukset tulevat voimaan kirkkoneuvoston päätöksellä. Työpaikan päihdeongelmien käsittelyä koskeva suositus, kuten myös hyvää kohtelua työpaikoilla koskeva suositus ovat rakenteellisesti samankaltaisia. Ne jakaantuvat kahteen osaan: periaateosaan ja käytännön menettelytapaosaan ongelmatilanteiden varalle (lisäksi hoitoon ohjaamista koskeva suositus on teknisesti otettu osaksi 3 päihdeasioita koskevaan sopimusvihkoseen). Periaateosassa tuodaan esille työpaikan eri toimijoiden (työnantaja, esimies, työsuojelupäällikkö ja valtuutettu sekä työntekijät) vastuu siitä, että ongelmia ei syntyisi ja toisaalta mainitaan vastuutahot ongelman syntyessä. Käytännön menettelytavoissa ongelmatilanteita varten on pyritty antamaan konkreettisia ohjeita siitä, miten ja kenen toimesta ongelmiin puututaan. Oheistuksessa on nostettu erikseen esille myös ne tilanteet, joissa esimies on ongelman aiheuttaja. Olennaista päihteiden käytön ja toisaalta huonon kohtelun ennalta ehkäisyssä on, että asiasta puhutaan ja siitä tiedotetaan työpaikalla. Työnantajan tehtävänä on huolehtia asian esillä pitämisestä ja tiedottamisesta säännöllisin väliajoin. Päihteitä ja työpaikan hyvää kohtelua koskevien periaatteiden sekä menettelytapojen hyväksyminen työpaikalle on osa tätä tiedotusprosessia. Myös palkattaessa uusi työntekijä tulee huolehtia siitä, että työhön perehdyttämisen yhteydessä uusi työntekijä saa tiedoksi - mieluiten kirjallisena - työpaikan päihdeongelmien käsittelyä koskevan suosituksen sekä hyvää kohtelua työpaikoilla koskevan suosituksen. Suositussopimus on käsitelty yhteistyötoimikunnassa Suositussopimukset lähetetään esityslistan mukana. Päätetään hyväksyä suositussopimukset käyttöönotettaviksi. hyväksyttiin.

12 Kirkkoneuvosto Sivu 76 SAIRAUSAJAN PALKKA 92 KirVESTES 70 1 mom.: Viranhaltijalla/työntekijällä, joka sairaudesta ja vammasta johtuvan työkyvyttömyyden vuoksi on estynyt hoitamasta virkaansa/työtään, on oikeus saada siksi ajaksi sairauslomaa. 71 Sairausajan palkka 1 mom.: Jollei tai 83 :tä muuta johdu, viranhaltijalla/työntekijällä on oikeus saada saman kalenterivuoden aikana 70 :ssä tarkoitetun sairausloman ajalta varsinainen palkkansa yhteensä 60 kalenteripäivältä edellyttäen, että viranhaltijan/työntekijän palvelussuhde seurakuntaan on välittömästi ennen sairausloman alkamista jatkunut vähintään 60 kalenteripäivää. Jos sairauslomaa myönnetään saman kalenterivuoden aikana yli 60 kalenteripäivää, maksetaan viranhaltijalle/työntekijälle palkka 60 kalenteripäivää ylittävältä osalta yhdellä kolmasosalla vähennettynä yhteensä 120 kalenteripäivän ajan. Tämän jälkeiseltä sairausloman ajalta voidaan lisäksi harkinnan perusteella maksaa enintään puolet varsinaisesta palkasta enintään 185 kalenteripäivän ajalta. Seurakunnan harkinnassa on siis maksaa enintään puolet varsinaisesta palkasta viranhaltijalle/työntekijälle, kun hänen sairauslomasta on kestänyt kalenterivuoden aikana yhteensä yli 180 päivää. Työalat voivat sopeuttaa toimintaansa muutaman kuukauden ajaksi, mutta pidempiä poissaoloja varten täytyy palkata sijaisia, jotta toiminta jatkuu normaalisti. Tämä tarkoittaa käytännössä, että silloin joudutaan maksamaan kahdelle henkilölle palkkaa yhden henkilön työstä. Työnantajalle ei ole taloudellisesti järkevää maksaa palkkaa sen jälkeen, kun henkilön sairausloma kestää yli 180 kalenteripäivää. Päätetään, että seurakunta ei maksa viranhaltijalle eikä työntekijälle sairausajan palkkaa, kun sairausloma on kestänyt yli 180 kalenteripäivää. hyväksyttiin.

13 Kirkkoneuvosto Sivu 77 SEURAKUNTAMESTARIN VIRKA MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNNASSA 93 Miehikkälän kappeliseurakunnan seurakuntamestari Matti Kuismalle on myönnetty ero eläkkeelle siirtymistä varten alkaen. Kirkkoneuvosto on pyytänyt kappelineuvoston lausuntoa seurakuntamestarin viran järjestelyistä seuraavasti: Tässä yhteydessä seurakunnalle ja Miehikkälän kappeliseurakunnalle on avautunut mahdollisuus tarkentaa viran tehtäväkuvaa ja ottaa huomioon muut juuri toteutuneen seurakuntien yhdistymisen tuomat tarpeet ja mahdollisuudet. Uuden seurakunnan virkoja järjestettäessä Haminan seurakuntaan perustettiin henkilöstöpäällikön virka, johon siirrettiin Virolahti- Miehikkälän talouspäällikkö Anne Takala. Jo nyt on selvinnyt, että viralle ei tällaisenaan ole tarvetta. Viran tehtäväkuvaus ei palvele seurakunnan taloudenhoidon tarpeita riittävästi. Henkilöstöpäällikkö Anne Takala on ilmaissut halukkuutensa ja valmiutensa siirtyä Miehikkälässä avautuvaan seurakuntamestarin virkaan. Tässä vaiheessa k.o. seurakuntamestarin viran tehtäväkuvaa tarkennetaan lisäämällä tehtäviin nykyistä enemmän vastuuta hautausmaan hoidosta Miehikkälässä ja Virolahdella. Siihen tehtävään Anne Takalalla on olemassa puutarhurin koulutus. Suntion tehtäviin Anne Takala saa pätevyyden, kun hän hakenut ja hänet on hyväksytty Järvenpään Seurakuntaopistolle suntiokoulutukseen. Koulutus tapahtuu työn ohella. Tällainen järjestely antaa seurakunnalle mahdollisuuden lakkauttaa epätyydyttäväksi osoittautunut henkilöstöpäällikön virka ja saada Miehikkälään laajasti pätevä ja motivoitunut työntekijä. Näin osoitamme myös halua ja kykyä kuunnella pidetyn ja ahkeran työntekijän toivetta mielekkään työn järjestämisessä. Voimassaolevan virkasäännön mukaan tämänkaltainen virkajärjestely on mahdollista: Virkasääntö 5 4 mom: Virka saadaan täyttää sitä haettavaksi julistamatta, kun kysymyksessä on 19 :n 3 momentissa tarkoitettu siirtäminen toiseen virkasuhteeseen samassa seurakunnassa, 1) kun asianomainen virka lakkautetaan 2) kun seurakunnan tai sen toimintayksikön tehtävien ja työmäärän muutos sitä edellyttää

14 Kirkkoneuvosto Sivu 78 5) kun siirtämiseen on muu viranhoidollisiin näkökohtiin perustuva hyväksyttävä syy ja viranhaltija on antanut siirtämiseen suostumuksensa. kirkkoneuvoston kokoukseen: 1) Määritellään Miehikkälän kappeliseurakunnan seurakuntamestarin tehtäväkuva ja palkkavaatimusryhmä uuden tehtävän mukaiseksi 2) Esitetään kirkkovaltuustolle, että Haminan seurakunnan henkilöstöpäällikön virka lakkautetaan alkaen. 3) Siirretään henkilöstöpäällikkö Anne Takala Miehikkälän kappeliseurakunnan seurakuntamestarin virkaan alkaen. : Kappelineuvosto antanee kirkkoneuvostolle lausunnon ja todennee, että esitetty seurakuntamestarin viran järjestely Miehikkälän kappeliseurakunnan edun mukainen. Kappelineuvoston päätös: Esitetty viranhoitojärjestely on Miehikkälän kappeliseurakunnan edun mukainen ja voidaan toteuttaa. Seurakuntamestarin toimenkuva määriteltävä selkeästi koskemaan vain Miehikkälän kappeliseurakunnan tehtäviä. Seurakuntamestarin tehtäväkuva jaetaan esityslistan mukana. Päätetään 1) määritellä Miehikkälän kappeliseurakunnan seurakuntamestarin tehtäväkuva 2) määrätä palkan vaatimusryhmäksi 403, vähimmäispalkka 1.951,43 euroa 3) esittää kirkkovaltuustolle, että Haminan seurakunnan henkilöstöpäällikön virka lakkautetaan alkaen. 4) siirtää henkilöstöpäällikkö Anne Takala Miehikkälän kappeliseurakunnan seurakuntamestarin virkaan alkaen hyväksyttiin.

15 Kirkkoneuvosto Sivu 79 LASTENOHJAAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN 94 Kirkkoneuvosto myönsi kokouksessaan lastenohjaaja Marita Takaselle eron tehtävästään lukien ja julisti lastenohjaajan osaaikaisen 24 h/viikko toimen haettavaksi mennessä. Määräaikaan mennessä tointa hakivat nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Henna Järvinen, teologian maisteri Ulla Muona, lastenohjaaja Heidi Pekonmäki ja lastenohjaaja opiskelija Satu Tompuri. Yhdistelmä hakijoista jaetaan esityslistan mukana. Virolahden kappeliseurakunta valitsi kokouksessaan haastattelutyöryhmään Outi Silanderin. Muut jäsenet ovat työalasta vastaava kappalainen Kari Rautiainen ja vt. lapsityönohjaaja Mia Rautamies. Haastatteluun kutsuttiin lastenohjaaja Heidi Pekonmäki ja lastenohjaaja opiskelija Satu Tompuri. Haastattelut suoritettiin ja niiden perusteella saadaan esitys kokoukseen. Kuullaan haastatteluryhmää ja päätetään lastenohjaajan valinnasta. Päätettiin valita lastenohjaajan osa-aikaiseen työsuhteeseen 24 h/viikko alkaen lastenohjaaja Heidi Pekonmäki, vaativuusryhmä 401, peruspalkka 1.769,13 euroa.

16 Kirkkoneuvosto Sivu 80 TIEDOKSI MIKKELIN HIIPPAKUNNAN TUOMIOKAPITULIN LAUSUNTO MÄÄRÄALAN MYYNNISTÄ MATTI ASTOLALLE 95 Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin lausunto Hamina seurakunnan päätöksestä myydä määräala Matti Astolalle. Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli on lähettänyt seurakunnalle päivätyn kirjeen. Tuomiokapituli lähettää asiakirjat edelleen kirkkohallituksen käsitettäväksi ja ilmoittaa lausuntonaan puoltavansa Haminan seurakunnan kirkkovaltuuston , 12 tekemän päätöksen vahvistamista. Päätöksellä on myyty määräala Hakuli-nimisestä tilasta RN:o 8:119 Miehikkälän kunnan Saivikkalan kylässä sillä olevine rakennuksineen Matti Astolalle euron kauppahinnasta Merkitään tiedoksi Mikkelin hiippakunnan tuomiokaputulin kirje määräalan myynnistä Matti Astolalle. Merkittiin tiedoksi. TIEDOKSI MIKKELIN HIIPPAKUNNAN TUOMIOKAPITULIN LAUSUNTO MARIAN KIRKON AIDAN UUSIMISESTA 96 Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitullin lausunto Marian kirkon aidan uusimisesta. Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli on lähettänyt seurakunnalle päivätyn kirjeen. Tuomiokapituli ilmoittaa kirkkolain 14 luvun 2 :n mukaisesti lausuntonaan kirkkohallitukselle, että tuomiokapituli puoltaa Haminan seurakunnan kirkkovaltuuston tekemän päätöksen vahvistamista koskien Marian kirkon aidan uusimista. Merkitään tiedoksi Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin kirje Marian kirkon aidan uusimisesta. Merkittiin tiedoksi.

17 Kirkkoneuvosto Sivu 81 VUODEN 2012 TALOUSARVIOKEHYS 97 Vuoden 2012 talousarvion laadinnassa ovat keskeisiä seuraavat tekijät: - vuoden 2012 palkkaratkaisut sovitaan vasta mennessä, vuoden 2011 palkkaratkaisu nostaa kuluvan vuoden kuluja n. 1,3 % - henkilöstömäärä vähenee osalla työaloista - Itäristin seurakuntatalon myynti vähentää kiinteistökuluja sekä vuokratuloja, joten se ei vaikuta käyttötalouteen, myynti tuo kertaluontoisen tulon ja säästämme investoinneissa - kirkollisverotulot kasvavat vain vähän, vuoden 2011 tammi-toukokuun kasvu 1,6 % - yhteisöverotulojen ennustaminen on vaikeaa, vuoden 2010 kasvu oli 12 %, mutta vuoden 2011 tammi-toukokuussa on vähennystä 1,9 %. - jäsenmäärä vähenee, mikä näkyy kirkollisverotuloissa jo nyt - kiinteistöjen kulut kasvavat, energian hinta nousee ja kiinteistöt vaativat ylläpitokunnostusta - Ristiniemen siunauskappelin peruskorjausta varten puretaan sijoituksia, rahoitustuotot vähenevät Päätetään, että vuoden 2012 talousarvion käyttötalousosan netto kasvu on 0 % muiden kuin energiakustannusten osalta verrattuna vuoden 2011 talousarvioon ilman kirkkoneuvoston hyväksymiä erityisiä perusteluja. Sisäiset erät eivät ole sitovia. hyväksyttiin. HAUTAUSKOSKEVA VALITUS 98 EI JULKINEN

18 Kirkkoneuvosto Sivu 82 MARIAN KIRKON SISÄVALAISTUSSUUNNITTELIJAN VALINTA 99 Arkkitehti Ulla Rahola valittiin Marian kirkon peruskorjauksen arkkitehdiksi. Hänen pyynnöstään olemme pyytäneet tarjousta valaistussuunnitelmasta Jukka Korpiheteeltä, joka vieraili Haminassa Jukka Korpiheteen tarjous on liitteenä 2. Päätetään valita Jukka Korpihete Marian kirkon sisävalaistussuunnittelijaksi arviohintaan 8.400,00 euroa alv 0 %, ,00 euroa sis. alv 23 % ja lisäksi maksetaan matkakustannukset. hyväksyttiin. KOLEHTILISTA AJALLE Marian ja Johanneksen kirkon kolehtilista jaetaan esityslistan mukana. Hyväksytään kolehtilista ajalle Kappeliseurakunnat tekevät omat kolehtiehdotuksensa niille pyhille, joita kirkkohallitus ei ole määrännyt. hyväksyttiin.

19 Kirkkoneuvosto Sivu 83 KAPPELINEUVOSTOJEN PÖYTÄKIRJAT TIEDOKSI 101 Miehikkälän ja Virolahden kappelineuvostojen pöytäkirjat ovat kokouksessa nähtävillä. Merkitään kappelineuvostojen pöytäkirjat tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT TIEDOKSI 102 Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat ajalta ovat nähtävillä kokouksessa. Merkitään päätöspöytäkirjat tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

20 Kirkkoneuvosto Sivu 84 JOANNA LESKISEN ANOMUS 103 Joanna Leskinen on jättänyt seuraavanlaisen anomuksen: Joanna Leskinen ANOMUS Kissankellonkatu KOTKA P Haminan seurakunta Kirkkoneuvosto PL HAMINA Anon opintovapaata ajalle Minut on hyväksytty opiskelemaan Kouvolan seudun ammattiopistoon Kuusankoskelle. Kirjallisen vahvistuksen opiskelupaikan saamisesta esitän heti vahvistuksen saatuani. Ystävällisesti JOANNA LESKINEN Joanna Leskinen toimistosihteeri Kyseessä oleva koulutus ei kuulu Kirkon henkilöstökoulutussopimuksen piiriin. Kirkon yleinen virka- ja työehtosopimus mukaan opintovapaa on palkatonta ja sen myöntäminen on harkinnanvaraista. Myönnetään toimistosihteeri Joanna Leskiselle hänen anomansa palkaton opintovapaa ajalle väliseksi ajaksi ja henkilöstöpäällikkö palkkaa hänen tilalleen sijaisen. hyväksyttiin.

21 Kirkkoneuvosto Sivu 85 MUUTOKSENHAKU 104 Liite 3, 104.

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 Kappelineuvosto 18.5.2011

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 Kappelineuvosto 18.5.2011 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 18.5.2011 klo 19.00 21.05 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Joenpolvi, Tuula kappelineuvoston

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2013 Kirkkoneuvosto. keskiviikko 19.6.2013 8.30 alkaen

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2013 Kirkkoneuvosto. keskiviikko 19.6.2013 8.30 alkaen KOKOUSKUTSU 7/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika Kokouspaikka keskiviikko 19.6.2013 8.30 alkaen Hautausmaat Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 79 Kokouksen avaus 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2012 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2012 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 10/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika torstaina 8.11.2012 klo 16.30 Kokouspaikka Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 106 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 107 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika torstaina 10.5.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talo, Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika torstaina 10.5.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talo, Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika 21.2.2012 klo 18.30 Kokouspaikka Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 01.03.2012 Sivu 9. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila

HAMINAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 01.03.2012 Sivu 9. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila Kirkkoneuvosto 01.03.2012 Sivu 9 Kokousaika 1.3.2012 klo 18.30 KOKOUSKUTSU 2/2012 Kokouspaikka Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 13 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2011 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2011 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 3/2011 Kirkkovaltuusto Kokousaika tiistaina 31.5.2011 klo 18.00 Kokouspaikka Lypsyniemen leirikeskus, Lypsyniementie 41 Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 15 Kokouksen avaus 16 Kokouksen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2011 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2011 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 7/2011 Kirkkoneuvosto Kokousaika 13.7.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2 Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 105 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 106

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2014 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2014 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 6/2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistaina 17.6.2014 klo 10 Kokouspaikka Kokoonnumme Simeon-talon parkkipaikalla klo 10, josta lähdemme liikkeelle Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 81 Kokouksen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Aika klo Simeon-talo, Simeon-sali. Niemelä Teuvo x Niemi Milko

HAMINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Aika klo Simeon-talo, Simeon-sali. Niemelä Teuvo x Niemi Milko PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Aika 26.1.2011 klo 18.00-19.15 Paikka Simeon-talo, Simeon-sali Osanottajat jäsenet Andrejev Katja Niemelä Teuvo Niemi Milko - Aurén Vesa Näkki Osmo Filppu Arja

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 12/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika maanantaina 3.12.2012 klo 18.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 125 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 126

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika keskiviikkona 13.6.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talo, Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 14 Kokouksen avaus 15 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto. Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto. Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistaina 24.9.2013 klo 18.00 Kokouspaikka Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 14 Kokouksen avaus 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2012 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 28.5.2012 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 5/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 21.5.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 55 Kokouksen avaus 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2013 Kirkkovaltuusto. Simeon-talon, Pikkuympyräkatu 34, Hamina

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2013 Kirkkovaltuusto. Simeon-talon, Pikkuympyräkatu 34, Hamina KOKOUSKUTSU 1/2013 Kirkkovaltuusto Kokousaika torstaina 31.1.2013 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talon, Pikkuympyräkatu 34, Hamina Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 4/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika tiistai 6.11.2012 klo 18 Kokouspaikka Kokoonnumme klo 18 Marian kirkkoon, jossa arkkitehti Ulla Rahola, valaistussuunnittelija Jukka Korpihete ja tekstiilitaiteilija

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2015 Kirkkoneuvosto sivut 80-89 KOKOUSAIKA. 13.10.2015 klo 18.00 19.40

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2015 Kirkkoneuvosto sivut 80-89 KOKOUSAIKA. 13.10.2015 klo 18.00 19.40 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2015 sivut 80-89 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.40 KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Baas Aino Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Hyväri Maria Karppinen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 12/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika Keskiviikko 27.11.2013 klo 17.00 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 152 Kokouksen avaus 153 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2014 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2014 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 7/2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistaina 26.8.2014 klo 16 Kokouspaikka Miehikkälän seurakuntakoti, Pappilankuja 3 Lähtö Simeon-talon parkkipaikalta klo 15.30 Käsiteltävät asiat Asia nro Liite

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2011 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2011 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 8/2011 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistai 6.9.2011 klo 18.30 Kokouspaikka Miehikkälän seurakuntakoti, Pappilankuja 3 Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 115 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2015 Aika ja paikka Ke 15.4.2015 klo 19.00-20.24, Korian seurakuntasali, Alakouluntie 23 Tutustumis- ja suunnitteluilta sekä kahvit

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 Aika tiistai 14.1.2014 klo 18.00 19.00 Paikka Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo puheenjohtaja Ilkka Raninen valtuutetut

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2013 Kirkkoneuvosto. tiistai 24.9.2013 klo 16 (huom aika!)

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2013 Kirkkoneuvosto. tiistai 24.9.2013 klo 16 (huom aika!) KOKOUSKUTSU 9/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat tiistai 24.9.2013 klo 16 (huom aika!) Pitäjäntupa, Kirkontie 480 Virolahti (huom paikka!) Lähtö Simeon-talon parkkipaikalta

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 20.3.2012 klo 18.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Ääntenlaskijoiden valinta 26 Työjärjestyksen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 18.5.2015 klo 18.00 20.25 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 20.45 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, pj. Rikala Tuula, varapj., kokouksen pj. Huuskonen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 Kokousaika Tiistai 27.5.2014 kello 16.30-17.04 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden.

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden. TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00.-18.50. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kappelineuvosto 25.11.2014

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kappelineuvosto 25.11.2014 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA tiistai 25.11.2014 klo 18.30 20.40 PAIKKA Lähivakuutuksen kokoustila, Kiputie 2, 2. krs., Virojoki läsnä/poissa OSALLISTUJAT Silander, Outi puheenjohtaja, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 sivut 65-72 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kappelineuvosto 18.2.2016

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kappelineuvosto 18.2.2016 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA torstai 18.2.2016 klo 18.00 20.15 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 21.10.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 21.10.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 21.10.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 27.10.2014-28.11.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kappelineuvosto 15.5.2013

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kappelineuvosto 15.5.2013 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 15.5.2013 klo 19.00 20.55 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Joenpolvi, Tuula kappelineuvoston

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 25.11.2015 klo 17-18.45 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 13.10.2015 kello 18.00 19.33 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015 Aika Tiistai 23.6.2015 klo 18.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa Kuoksa

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun kappelineuvosto 13.4.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 135. Kokouksen avaus 136. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 137. Pöytäkirjantarkastajien valinta 138. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 40 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 NRO 2/ 2012 Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous 12.6.2013. Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous 12.6.2013. Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 91 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 92 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 5/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 29.5.2012 klo 16.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 Pöytäkirjan

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 6/2012 01.10.2012

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 6/2012 01.10.2012 47 45 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 01.10.2012 45 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015 Kokousaika 29.10.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri,sihteeri

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri,sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2012 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.3.2012 klo 18.00-20.35 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) KOKOUSTIEDOT Aika 5.10.2010 klo 16-18.20 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Lepistö Jouko vt. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Liikavainio

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 8.4.2015 klo 16.30-18.50 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko pj/khra/, esteell. 45, poistui

Lisätiedot

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.8.2014 klo 17. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.8.2014 klo 17. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT NURMON KOKOUSKUTSU KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.8.2014 klo 17 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 43 Kokouksen avaus 44 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15)

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 14 KOKOUKSEN AVAUS 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali.

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali. KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 18.05 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Ainali Päivi Kenttälä

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2016 SIVU 20/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2016 SIVU 20/2016. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2016 SIVU 20/2016 AIKA Torstai 19.5.2016 kello 9 11.50 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Juntumaa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.2.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 4.2.2014 klo 16.00 16.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun sali Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2009 1(11) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2009 1(11) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2009 1(11) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.00 Paikka Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone Läsnä jäsenet Puhakka Osmo kirkkoherra Anttila Maire jäsen Hannula

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 18.5.2016 Keskiviikko klo 18.00 18.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Torstai 27.04.2017 kello 18.00-19.00 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha jäsen x Härmälä Irja jäsen x Julkunen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA tiistai 21.6.2016 klo 18.00 19.50 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.1.2015 Keskiviikko klo 18 19.30 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto 7.1.2013 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto 7.1.2013 1(6) Kirkkovaltuusto 7.1.2013 1(6) Aika Maanantai 7.1.2013 klo 18.00-18.30 Paikka Läsnä seurakuntatalo Filppu, Terttu-Maija Frosti-Nenonen, Sirpa, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho vara (Summanen, Esa) Hellsten,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 NRO 4/2011 Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.3.2011 Maanantai klo 18 20.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo Kerola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2018 Kirkkovaltuusto 28.2.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.2.2018 klo 18.30 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2013 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2013 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 11/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 12.11.2013 klo 16.00 Kokouspaikka Kulmakiven yläsali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 136 Kokouksen avaus 137 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 15.1.2013 klo 18.00 19.47 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 25.11.2013 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 25.11.2013 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 25.11.2013 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 2.12.2013-3.1.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Alueneuvosto

PÖYTÄKIRJA. Alueneuvosto NRO: 3/2016 PÖYTÄKIRJA Alueneuvosto AIKA: 20.4.2016 klo 16.30 PAIKKA: PAIKALLA: Kirkonkranni, kokoustila 5 (3. krs.) Hautala Milla Hihnala Juhani Kankaanpää Arja Kivimäki Jari (poissa), paikalla varajäsen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.11.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.11.2015-17.12.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 11-2015 Aika 09.12.2015 kello 18.00 19.30 Paikka Virastotalo Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Ahonen Arto,

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kirkkoneuvoston kokous Aika Keskiviikko 09.03.2016 klo 18.00 19.45 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto. Miehikkälän seurakuntakoti

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto. Miehikkälän seurakuntakoti KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 13.11.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Miehikkälän seurakuntakoti Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2012 NRO 3/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.5.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 2.5.2012 Keskiviikko klo 18 19.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Kiviranta

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto Kokousaika torstai 8.12.2011 klo 17.40 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 153 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 154 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2016 Aika ja paikka Ke 3.2.2016 klo 18-19.51 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2015 Kirkkoneuvosto sivut 70-79 KOKOUSAIKA. 29.9.2015 klo 18.00 20.10

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2015 Kirkkoneuvosto sivut 70-79 KOKOUSAIKA. 29.9.2015 klo 18.00 20.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2015 sivut 70-79 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.10 KOKOUSPAIKKA poissaolijat Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Baas Aino Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Hyväri

Lisätiedot