KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2016 17.3.2016"

Transkriptio

1 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/ Aika klo 17.00, kahvitus alkaen Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät varajäsen Kulhia Ali puh.joht. Hämäläinen Sirpa jäsen Pentti Erja Kallioinen Saila jäsen Järvinen Kati Knuutila Heikki jäsen Rantanen Veijo Lehtinen Lauri jäsen Tervi Anne Pajasmaa Mika jäsen Joki Harri Parikka Heikki varapj. Sirola Jaakko Salminiemi Reino jäsen Paija Pasi Turunen Kirsi jäsen Vaittinen Elina Muut osallistujat Tarela Arja Ahola Margit Ylimäki Sinikka Nord Pirkko Saastamoinen Riina talouspäällikkö sihteeri kirkkovaltuuston pj kirkkovaltuuston varapj kappeliseurakunnan kappalainen Käsitellyt asiat 17- Ali Kulhia puheenjohtaja Margit Ahola sihteeri tarkastajat Akaa Pöytäkirja yleisesti Nähtävänä oloa koskeva kuulutus on ollut Akaan kirkkoherranviraston sekä nähtävänä Kylmäkosken ja Viialan seurakuntatoimiston ilmoitustaululla Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Akaan kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana. Todistaa:

2 2 17 KOKOUKSEN AVAUS Kirkkoherra Ali Kulhia avaa kokouksen. 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkojärjestyksen 9.luvun 1 :n mukaan kirkkoneuvosto päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. KN ohjesäännön 5 :n mukaan kutsu on toimitettava jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. KL 7:4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun saapuvilla on enemmän kuin puolet jäsenistä. Kokouskutsut on toimitettu postitse ESITYS: Todetaan kokous laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 19 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS JA NÄHTÄVILLÄOLO Seurakunnan toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, jonka puheenjohtaja allekirjoittaa ja sihteeri varmentaa (KJ 7:6 1 mom). Pöytäkirja tai päätös on pidettävä yleisesti nähtävänä vähintään oikaisuvaatimuksen tai valituksen tekemiselle varatun ajan (KL 25:3). ESITYS: 1) Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Saila Kallioinen ja Heikki Knuutila. 2) Päätetään, että pöytäkirja tarkastetaan ) Päätetään, että tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa ) Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta pidetään kirkkoherranviraston ja Kylmäkosken sekä Viialan seurakuntatoimiston ilmoitustaululla ) 2) Pöytäkirja tarkastetaan 3)-4)

3 3 20 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvostossa asiat otetaan esityslistalle puheenjohtajan määräämään järjestykseen ja käsitellään, jollei neuvosto toisin päätä, esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Asioiden käsittelyn pohjana on esittelijän pohjaehdotus. ESITYS: Asiat käsitellään esityslistan mukaisesti. 21 TALOUSARVIOON KOHDISTETUT AVUSTUSANOMUKSET Akaan seurakunnalle tulee vuosittain talousarvioanomuksia useilta kirkollisilta järjestöiltä ja muilta toimijoilta. Aikojen saatossa on päädytty sellaiseen käytäntöön, että taloudellista tukea annetaan lähinnä omaa seurakuntaa hyödyttäville tahoille. Tätä vuotta kohden on tullut anomuksia muiden muassa Aurinkorannikon suomalaiselta ev.lut. seurakunnalta (700 ), Merimieskirkolta (3.000 ) ja Kansan Raamattuseura (500 ), Herättäjä-yhdistykseltä ( kotimaan työhön, Heränneen kansan lähetysrahastoon). Toimintasuunnitelmassamme on mainittu avustuskohteina Suomen Raamattuopisto, Suomen Ev.Lut. Kansanlähetys, Kansan Raamattuseura, Herättäjä-yhdistys, Teriskotisäätiö ja Lomakotiyhdistys Ilonpisara, jonka jäsen Akaan seurakunta on. Tampereen hiippakunnan Lomakoti Ilonpisaraa tuetaan yleensä seurakunnissa jäsenmäärään suhteutetulla summalla, joka voisi olla Akaalta 5 senttiä jäsentä kohden eli 650. Toiminta- ja taloussuunnitelmaan on kirjattu, että siirretään painopistettä rahaavustuksista yhteistoimintaan. Talousarvioon on varattu vain yleisavustuksiin. Vastaavasti on lisätty varoja järjestöjen kanssa pidettävien yhteisten tilaisuuksien ohjelmapalveluihin. Täsmäavustuksia on mainittu seuraavasti: Merimieskirkolle, Kirkon Ulkomaanavulle ja sekä Kontupohjan että Tapan seurakuntien pappien palkkakustannuksiin. Lisäksi eri työmuotojen toimintasuunnitelmissa mainittuja avustuskohteita ovat myös partiolippukunnat Toijalan Eräveikot (anottu 3.000, viimeksi myönnetty ) ja Viialan Metsänkävijät (anottu 3.500, viimeksi myönnetty ). Partioyhdyshenkilö Hele Ali-Löytty on varannut talousarvioon partiolippukuntia varten yhteensä 5.000, sillä talousarvio-ohjeiden mukaan tuli pitäytyä suunnilleen vuoden 2014 tilinpäätöksen summissa. Seurakunnan kolme varsinaista kirkkokuoroa (Akaa, Viiala, Kylmäkoski) ovat saaneet vuosittain avustuksen toimintaansa (á ) ja näihin on varattu varat talousarviossa. Paikallisista yhdistyksistä vain Toijalan Seudun Kristillinen Työväenyhdistys ry on saanut toiminta-avustusta, sillä heidän kanssaan on myös perinteistä yhteistoimintaa ja anomus on kohtuullisen pieni (300 ). Tämä on myös mainittu vuoden 2016 toimintasuunnitelmassa.

4 4 ESITYS: kirkkoherra Ali Kulhia Kirkkoneuvosto kohdistaa talousarviossa varatut avustusmäärärahat seuraavasti: Suomen Raamattuopisto, Suomen Ev.Lut. Kansanlähetys, Kansan Raamattuseura, Herättäjä-yhdistys, Teriskotisäätiö kukin 200 ; Merimieskirkolle ; Kirkon Ulkomaanavulle ; Kontupohjan papin palkkaan ja Tapan papin palkkaan ; Toijalan Eräveikoille ja Viialan Metsänkävijöille molemmille ; kullekin kirkkokuorollemme (Akaa, Viiala, Kylmäkoski) ja Toijalan Seudun Kristillinen Työväenyhdistys ry:lle 300.

5 5 22 KAPPALAINEN TERO KUPARISEN SIVUTOIMILUPA-ANOMUS Kappalainen Tero Kuparinen anoo Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulilta sivutoimilupaa musiikin tekemiseen ja esittämiseen. Akaan kirkkoneuvoston tulee antaa asiasta lausunto tuomiokapitulille. Kirkkolain mukaan sivutoimilupa tarvitaan, jos viranhaltija aikoo käyttää sivutoimeensa työaikaansa (KL 6:30, 1). Anomuksen mukaan Kuparinen ei aio käyttää sivutoimeensa työaikaansa. Sikäli sivutoimesta ei ole minkäänlaista haittaa seurakunnan toiminnalle eikä hänen viranhoidolleen.(liite1) ESITYS: kirkkoherra Ali Kulhia Akaan seurakunnan kirkkoneuvosto ei katso kappalainen Tero Kuparisen sivutoimen haittaavan viranhoitoa, mikäli tointa harjoitetaan anomuksessa mainittuina ajankohtina.

6 6 23 NIMIKKOLÄHETTISOPIMUKSEN MUUTTAMINEN Akaan seurakunnalla on nimikkolähettisopimus Suomen evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen (SEKL) kanssa Kaarina ja Anssi Savosen työn tukemisesta talousarviovaroista eurolla vuosittain. Seurakuntalaisten muu vapaaehtoinen tuki (kolehdit, lähetyskahvitukset, yksityiset suorat lahjoitukset) Savosille on ollut vuosittain noin euroa. Savoset eivät tule jatkamaan työtään Japanissa jälkeen, joten SEKL esittää, että Ryttylän lähetyslinjalla opiskeleva Asta Vuorinen otettaisiin uudeksi lähetiksi. Ennen hänen valmistumistaan Akaan seurakunnan vuotuinen tuki osoitettaisiin Koben luterilaiseen teologiseen seminaariin Japanissa. Lähetystyöryhmä on käsitellyt asiaa huolellisesti kokouksessaan ja päätynyt puoltamaan SEKL:n esitystä kirkkoneuvostolle. Liitteenä lähetystyöryhmän muistio, SEKL:n kirje, Savosten nimikkosopimus, Koben seminaarin esittely, Asta Vuorisen esittely, Koben ja Asta Vuorisen nimikkosopimus. ESITYS: kirkkoherra Ali Kulhia Kirkkoneuvosto hyväksyy SEKL:n ehdottaman järjestelyn tukea Savosten sijaan ensin Koben seminaaria ja Asta Vuorisen työskentelyä hänen siirtyessä lähetiksi Japaniin. Kirkkoherra allekirjoittaa sopimuksen seurakunnan puolesta.

7 7 24 TEHTÄVÄNIMIKKEEN JA TEHTÄVÄN VAATIVUUSRYHMÄN TARKASTAMINEN KirVESTES mom. Työnantajan on pidettävä tehtävänkuvaukset ajantasaisena. Tehtävänkuvaus päivitetään, kun tehtävää muutetaan. Muutosta koskevan päätöksen tekee asiassa toimivaltainen viranomainen. Työnantajan on huolehdittava, että esimies käsittelee tehtävästä laaditun tehtävänkuvauksen viranhaltijan/työntekijän kanssa vuosittain. Vuonna 2011 päivitetyssä tehtävänkuvauslomakkeessa Kalle Lampisen tehtävänimikkeenä on ollut haudankaivaja. Seurakuntapuutarhuri Paula Pastell on käynyt tehtävänkuvauskeskustelun Kalle Lampisen kanssa ja todennut, että arkkuhautausten vähenemisen myötä Kalle Lampisen tehtävään kuuluu tällä hetkellä enemmän kiinteistönhuoltotyötä ja suntion työtä kuin aikaisemmin. Päivitetty tehtävänkuvaus on lähetetty esityslistan liitteenä. Seurakuntapuutarhuri Paula Pastell esittää, että tehtävän nimikkeeksi muutetaan erityisammattimies ja tehtävän vaativuusluokaksi vahvistetaan 401. Talouspäällikön päätösehdotus: Kirkkoneuvosto vahvistaa haudankaivajan tehtävänimikkeen muuttamisen nimikkeeksi erityisammattimies, joka paremmin vastaa tehtävän nykyistä sisältöä. Tehtävän vaativuusryhmäksi kirkkoneuvosto vahvistaa vaativuusryhmän 401. Muutos astuu voimaan

8 8 25 AKAAN SEURAKUNNAN JA AKAAN HAUTAINHOITORAHASTON TILINPÄÄTÖS VARAINHOITOVUODELTA 2015 Kirkkojärjestys 13 luku 8 ja 15 luku 9 Kirkkojärjestyksen mukaan tilikaudelta on laadittava tilinpäätös, johon kuuluvat tuloslaskelma, tase ja niiden liitetiedot sekä talousarvion toteutumisvertailu ja toimintakertomus. Samassa yhteydessä on tehtävä esitys tilikauden tuloksen käsittelyä sekä talouden tasapainottamista koskeviksi toimenpiteiksi. Tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä päättää kirkkovaltuusto. Akaan seurakunnan toimintakertomus ja tilinpäätös on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille kokouskutsun liitteenä (liite ). Vuoden 2015 talousarvio vahvistettiin euroa alijäämäisenä. Kirkkovaltuuston vahvistaman lisätalousarvion mukaisten muutosten jälkeen alijäämä oli euroa. Toteutunut ylijäämä poistojen jälkeen on ,98 euroa. Tuloja kertyi arvioitua enemmän ansiotuloverosta euroa, yhteisöverosta euroa, toimintatuotoista euroa ja rahoitustuotoista euroa. Menopuolella henkilöstökulujen toteuma on euroa arvioitua pienempi. Palveluihin ja ostoihin käytettiin yhteensä euroa arvioitua vähemmän ja tarvikeostoihin euroa arvioitua vähemmän. Talouspäällikön päätösehdotus: Kirkkoneuvosto 1) käsittelee toimintakertomuksen 2015 sekä työmuotojen toimintakertomukset ja liittää ne tilinpäätökseen seurakunnan toiminnan kuvauksena ja arviointina 2) käsittelee tilinpäätöksen, allekirjoittaa sen ja päättää lähettää sen tilintarkastajille ja 3) esittää kirkkovaltuustolle, että tilikauden ylijäämä ,98 euroa kirjataan tilikauden ali/ylijäämä tilille 4) esittää kirkkovaltuustolle, että hautainhoitorahaston alijäämä ,61 euroa kirjataan hautainhoitorahaston tilikauden ali/ylijäämä tilille.

9 9 26 NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Akaan seurakunnalla on tällä hetkellä neljä nuorisotyönohjaajan virkaa. Essi Vuorenmaa irtisanoutui vuoden 2015 alusta alkaen ja virkaatekevänä oli aluksi Paula Rupponen ja hänen saatua vakituisen viran muualta, Janne Salonen. Kirkkoneuvosto on käynnistänyt kasvatuksen tiimin muodostamisen ja valtuuttanut Kirkkoherra Ali Kulhian ja lapsi- ja perhetyön diakoni Hanna-Mari Yogaswaranin valmistelemaan virkapakettia henkilöstöstrategiatyöryhmälle, ja tämän edelleen kirkkoneuvostolle ja lopuksi kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. Samassa käsittelyssä nähtiin jo tarpeelliseksi täyttää aiemmin mainittu avoin virka keväällä Tähän oli perusteena muun muassa edulliset lapsi- ja nuorisovaikutukset. Vuodenvaihteessa 2016/2017 vapautuu toinen nuorisotyönohjaajan virka, jonka täyttämistä harkitaan erikseen ja tuolloin henkilöstöstrategia lienee jo valmistunut. Akaan uudella seurakunnalla ei ole hyväksyttynä nuorisotyönohjaajan virka- eikä ohjesääntöä. Kirkkohallitus on ohjeistanut seurakuntia sen johdosta, että lainmuutoksen vuoksi piispainkokouksen päätökset virkojen kelpoisuusvaatimuksista ovat rauenneet. Virkaan voidaan tässä välivaiheessa teoriassa valita millä koulutuksella hyvänsä. Meidän ei tarvitse muuttaa virkasääntöä, jota ei ole. Silti on viisautta kirjata hakuilmoitukseen: viran kelpoisuusehtona on sellainen tutkinto, joka ilmenee piispainkokouksen päätöksestä, joka on annettu piispainkokouksessa ja on kirjattu Kirkon säädöskokoelman nro 101 ja 102, joissa ilmenee nuorisotyönohjaajan virkojen silloiset pätevyysvaatimukset. Viran toimiala tulee ilmoittaa mahdollisimman väljänä, sillä kasvatuksen tiimin sisäinen työnjako on vasta alullaan. Valittavan viranhaltijan tulee alistua tarvittaviin muutoksiin, joita tulee tapahtumaan kasvatuksen tiimin rakentamisen yhteydessä. Tehtäviin voi kuulua sekä lapsi- että nuorisotyötä, sillä uudistuksen tarkoituksena on nimenomaan poistaa raja-aitoja ja kylmiä saumoja lapsen siirtyessä esimerkiksi varhaiskasvatuksen parista esikouluun. Siksi valittavalla tulee olla kokemusta monenlaisista kasvatus- ja nuorisotyönohjaustehtävistä. Kokemus on opettanut, että valinnassa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota henkilön yhteistyötaitoihin ja joustavaan persoonaan. Tässä vaiheessa, kun kasvatuksen tiimi ei ole vielä valmis, kirkkoneuvosto noudattaa valinnassa tasa-arvosuunnitelmaa soveltuvin osin. Viran tehtäväkohtainen vaatimusryhmä on 502, joka on nykyisinkin tässä tehtävässä. Tällä hetkellä virkapaikka on Sontulantie 1, Akaa, mutta tämänkin kohdalla virkaan valitun tulee alistua muutoksiin. Virka olisi tarpeen täyttöaikataulun vuoksi julistaa haettavaksi viimeistään päättyen , jotta sen ehtisi täyttää kirkkoneuvostossa toukokuussa. Viranhaltijan valintaa valmistelemaan tulee valita työryhmä, johon kuuluisivat kirkkoherra, tämänhetkinen nuorisotyön esimies Rauli Helenius, tulevan kasvatuksen tiimin esimies, lapsi- ja perhetyön diakoni Hanna-Mari Yogaswaran, nuorisotyön työryhmän puheenjohtaja Pasi Kylmälä ja kirkkoneuvoston nimeämä muu luottamushenkilö, joka voi olla myös lapsiasianvaltuutettu Elina Vaittinen.

10 10 ESITYS: kirkkoherra Ali Kulhia Kirkkoneuvosto julistaa nuorisotyönohjaajan viran haettavaksi. Virantäytön valmistelua varten nimetään kirkkoherran johtama työryhmä. Viran kelpoisuusehtona on sellainen tutkinto, joka ilmenee piispainkokouksen päätöksestä, joka on annettu piispainkokouksessa ja on kirjattu Kirkon säädöskokoelman nro 101 ja 102, joissa ilmenee nuorisotyönohjaajan virkojen silloiset pätevyysvaatimukset. Viran tehtäviä ja virkapaikkaa tullaan mahdollisesti muuttamaan kasvatuksen tiimin perustamisen yhteydessä ja valittavan tulee alistua näihin muutoksiin sekä tuleviin johto- ja ohjesääntöihin. Viran vaatimusryhmä on 502 ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavalta vaaditaan rikostaustaote. Valittavan tulee käydä koeaikana työterveyshuollon työhöntulotarkastuksessa, jossa selvitetään valitun sopivuus virkaan.

11 11 27 PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT Kirkkoherran viranhaltijapäätökset: 2/2016 Maksuvapautuksen myöntäminen 3/2016 Diakonian avoimen viran palkkauspäätös 4/2016 Kolehtipäätös 5/2016 Maksuvapautuksen myöntäminen ESITYS: Viranhaltijapäätökset merkitään tiedoksi ja vahvistetaan kirkkoneuvoston hyväksymiksi toimenpiteiksi.

12 12 28 ILMOITUSASIAT 1) Kirkkohallituksen virastokollegion päätös , jolla Kirkkohallitus on vahvistanut Akaan seurakunnan kirkkovaltuuston mukaisen Toijalan siunauskappelia koskevan päätöksen. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5) 29 MUUTOKSENHAKUMENETTELY ESITYS: Kirkkoherra Puheenjohtaja antaa KL 24 luvun mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen pöytäkirjaan liitettäväksi. 30 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN ESITYS: Puheenjohtaja päättää kokouksen.

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 04.11.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija Hämäläinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 14.1.2014 klo 17.00 18.45 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa Vaittinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 7.12.2015 klo 17.00, kahvitus alkaen 16.30. Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali puh.joht. Hämäläinen Sirpa jäsen Pentti Erja varajäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2015 15.06.2015

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2015 15.06.2015 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.6.2015 klo 12.00-13:35 Paikka Lounaskokous aloitetaan ravintola Kruunasta & Klaavasta klo 11 ja lounaan jälkeen varsinainen kokous taloustoimiston kokoustilassa klo 12 Päätöksentekijät

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 PÖYTÄKIRJA. Hakala Ellinoora Hämäläinen Sirpa. Kallioinen Saila Knuutila Heikki Koivisto Sirkka-Liisa

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 PÖYTÄKIRJA. Hakala Ellinoora Hämäläinen Sirpa. Kallioinen Saila Knuutila Heikki Koivisto Sirkka-Liisa 1 KOKOUSAIKA keskiviikkona 12.12.2018 klo 18.00 19.15 Kahvitarjoilu 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA Akaan seurakuntasali, Sontulantie 1, Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Bister Salla Hakala Ellinoora

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2016 22.9.2016

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2016 22.9.2016 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 22.9.2016 klo 18.00 Kahvitarjoilu klo 17.30 18.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali Hämäläinen Sirpa Kallioinen Saila Knuutila

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 24.03.2015

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 24.03.2015 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 24.3.2015 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 AKAA Päätöksentekijät Kulhia Ali Hämäläinen Sirpa Kallioinen Saila

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2014 09.12.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2014 09.12.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 08.12.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 AKAA Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.25 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalon kerhohuone 123 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015 Sivu 1 (9) Kokousaika Tiistai 20.10.2015 kello 17:00 19:50 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Antola, Markku

Lisätiedot

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura KOKOUSAIKA: Keskiviikko 16.03.2016 klo 17:30 KOKOUSPAIKKA: Vanha Pappila Osallistujat: Henttinen Martti Hyttinen Ilkka Koivumäki Anu Koivunen Leena, varapj, Lahti Mariitta Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO No 2/

KIRKKONEUVOSTO No 2/ 1 Aika 23.2.2017 klo 18.00 19.05 Kahvitarjoilu klo 17.30 18.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali Hietala Joni Järvinen Kati Lehtinen Lauri Nord Pirkko Parikka

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2015 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 22/29

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2015 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 22/29 Sivu 22/29 Aika Tiistai 15.12.2015 klo 19.00 19.45 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hirvonen Kirsi Hämäläinen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 11/2011 19.12.2011

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 11/2011 19.12.2011 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 19.12.2011 klo 17.00 18.50 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Plit Keijo, vs. kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2015 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2015 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 08.1.2015 kello 18.30-19.45 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Bister Salla jäsen poissa Hakala Ellinoora jäsen

Lisätiedot

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri 1 KOKOUSAIKA Maanantai 21.3.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Virasto Läsnä: Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Malmberg Erkki puheenjohtaja Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Peltomäki Eveliina jäsen Pusa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013 1 KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg, khra (X) vj Heikki Uusitalo (Heimo Nordfors) (X) j Tarja Hätönen (X) j Liisa Kivimäki (X) j Eveliina

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2014 24.4.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2014 24.4.2014 ASIALISTA Aika 24.4.2014 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa Haavisto Tuija Lehtinen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1/2014 1 ÄHTÄRIN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 7.1.2015 KELLO 19.00 SEURAKUNTAKESKUKSESSA. Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 17.3.2011 klo 17.00 19.40 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Lehtinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.45 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Pöytäkirja Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Osallistujat: Essi Haukkavaara Ossi Honkasalo (vpj) Liisa Hynynen Antti Jaatinen Aarne Kiiski Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 110 Ainali Päivi jäsen

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 17.11.2011 klo 17.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015 JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 / 2015 1 AIKA To 27.8.2015 klo 17.00. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 71 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 72

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät 101 Aika: 23.10.2014 klo 18.15 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala Liisa Savitaipale Jalle Sokk Margus Virtamo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.05.2016 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.05.2016 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.05.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.5.-17.6.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 15.12.2014 kello 18.00 19.35 Kahvitarjoilu kello 17.15-18.00, valokuvaus 17.40 Kokouksen alussa rakennusinsinööri Hannu Järvinen esittelee Toijalan siunauskappelin kuntoarvioraportit ja korjaussuunnitelman

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 18.5.2015 klo 17.00 Paikka Viialan seurakuntasali Päätöksentekijät Kulhia Ali puheenjohtaja paikalla Hämäläinen Sirpa kirkkoneuvoston jäsen paikalla Kallioinen Saila kirkkoneuvoston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2011 15.8.2011

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2011 15.8.2011 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8..2011 klo 17.00 19.55 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Lehtinen

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2014 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2014 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 10.11.2014 kello 18.00 20.05 Kahvitarjoilu kello 17.30-18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, 37800 Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aronen Hannele Holkeri-Rokkanen Sini-Marja

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kokousaika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00.-20.55. Kokouspaikka Temmeksen seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 18.30 20.42 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Margit Ruotsalainen varapuheenjohtaja Erja Blom

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Rauhalahdentie 21, 70780 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 P. 040-4848 327 SEURANKUNTANEUVOSTO 26.01.

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Rauhalahdentie 21, 70780 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 P. 040-4848 327 SEURANKUNTANEUVOSTO 26.01. KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Aika Tiistai 26.01.2016 klo 17.15 Paikka Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21 Kokoonpano ja läsnäolo Pentikäinen Matti puheenjohtaja läsnä Ahonen Johanna

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo,

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.11.2013 kello 18.00 Kahvitarjoilu kello 17.30-18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2016 26 Aika Maanantaina 23.5.2016 klo 17 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka,

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2015 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2015 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA Torstaina 28.05.2015 17.30 Kokous alkaa kahvittelulla 17.30, sitten siirrytään perhekirkkoon klo 18, minkä jälkeen varsinainen kokous. KOKOUSPAIKKA Viialan seurakuntasali OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45 Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila KN 64 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 65 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO No 6/

KIRKKONEUVOSTO No 6/ 1 Aika 1.6.2017 klo 17.00 18.30 Kahvitarjoilu klo 16.30 17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali Hämäläinen Sirpa Kallioinen Saila Lehtinen Lauri Nord Pirkko

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2014 25.3.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2014 25.3.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 25.3.2014 klo 17.00 20.30 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Pajasmaa Mika, Sirpa

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) Aika keskiviikkoa 29.9.2010 klo 19.00 - Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 11/2011 19.12.2011

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 11/2011 19.12.2011 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 19.12.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Pihl Keijo, vs. kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 25.8.2016 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30 17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali Hämäläinen Sirpa Kallioinen Saila Knuutila

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 11.12.2012 klo 18.00-19.30 Paikka Rusk seurakuntakeskus Läsnä: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Hartman Taina varapuheenjohtaja Himala Milja Hovi Anna Hurme-Kouki Päivi Kankare

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkoneuvoston kokous pidetään 20.6.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 11.5.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 11.5.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 22.9.2016 klo 18.00 19.50 Kahvitarjoilu klo 17.30 18.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali Hämäläinen Sirpa Kallioinen Saila

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Kokousaika 23.3.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 sivut 65-72 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2013 19.11.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2013 19.11.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 19.11.2013 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous 28.10.2015. Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous 28.10.2015. Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 86 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 87 KOKOUKSEN

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 4/2016 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 4/2016 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA Torstaina 10.11.2016 klo 18.00 Kahvitarjoilu 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA Akaan seurakuntasali, Sontulantie 1, Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hakala Ellinoora jäsen poissa Bister Salla jäsen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous 26.3.2014. Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous 26.3.2014. Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 27 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 3.2.2014 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Tarkastuslautakunta 28.05.2014 AIKA 28.05.2014 klo 18:00-21:20 PAIKKA Kaitalankuja 52 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Tarkastuslautakunnalle

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2015 2.12.2015

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2015 2.12.2015 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 2.12.2015 klo 17.00-20.15 Paikka Akaan alasali, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali puh.joht. Hämäläinen Sirpa poissa Pentti Erja paikalla Kallioinen Saila jäsen

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2015 Aika ja paikka Ti 15.12.2015 klo 18.00-20.15 Tolkkilan kartano, Tolkkilantie 204, 45610 Koria. Jouluinen iltapala alkaen klo

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Aika 25.3.2014 klo 17.30-18.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Pihkala Isto

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kirkkoneuvoston kokous Aika Keskiviikko 09.03.2016 klo 18.00 19.45 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/2014 26.8.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/2014 26.8.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 5/2014 26.8.2014 Aika 26.8.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Lindström Sari,

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 3/2009

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 3/2009 Aika: 19.3.2009 klo 18.00 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Niemi Harri paikalla, poistu 51 käsittelyn aikana Jäsen Kulonen Esko paikalla

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 10.11.2016 klo 16.00 18.00 Kahvitarjoilu klo 15.30 16.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali Hämäläinen Sirpa Kallioinen Saila

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Paikka Läsnä Tiistai 21.1.2014 klo 18.00 Auran seurakunnan virastotalo Laaksonen Marja, pj. Vilén Ari, vpj. Hafrén Leena Isotalo Timo Lindholm Minna

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkoneuvosto 29.3.2016

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkoneuvosto 29.3.2016 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.3.2016 klo 18.00 20.20 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Salomäki Matti, pj Kivisaari Pekka Annala Tarja Kuntsi Marjanne Haukkala Pentti Latomäki

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2015 7.12.2015

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2015 7.12.2015 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 7.12.2015 klo 17.00-19.30 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, Akaa Päätöksentekijät Kulhia Ali puh.joht. Hämäläinen Sirpa paikalla Pentti Erja varajäsen Kallioinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 21.2.2012 klo 17.40-18.18 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo Haapala Heikki Kautto Kaisa Kiukkonen Sirpa Pihkala Isto Selinummi Aila varapuheenjohtaja Stenberg-Salonen

Lisätiedot

Aloitamme kokouksella ja sen jälkeen jatkamme valtuustoseminaariasioihin Carita Pihlmannin johdolla. Aiheena on uuden strategiamme toteuttaminen.

Aloitamme kokouksella ja sen jälkeen jatkamme valtuustoseminaariasioihin Carita Pihlmannin johdolla. Aiheena on uuden strategiamme toteuttaminen. Kangasalan seurakunta Esityslista 2/2016 1/13 Aika 26.04.2016 klo 17:00 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvallan toteaminen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 30.1.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 30.1.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 30.1.2013 klo 17.00 18.30 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 12.5.2016

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 12.5.2016 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2016 21 Aika Maanantaina 2.5.2016 klo 16.30-18.40 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA klo 18.00 19.03 PAIKKA Sivu / Palokan kirkko, kahvio, Rovastintie 8 A Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 37 Työjärjestyksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 03.12.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 03.12.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 3.12.2013 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

3 / 30 Lausunto kirkkoneuvostolle nuorityönohjaajan viran sisällöstä. 4 / 31 Alueneuvoston jäsenen nimeäminen seurakuntamestarin haastattelutyöryhmään

3 / 30 Lausunto kirkkoneuvostolle nuorityönohjaajan viran sisällöstä. 4 / 31 Alueneuvoston jäsenen nimeäminen seurakuntamestarin haastattelutyöryhmään JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2015 1 AIKA Ti 07.04.2015 klo 17.30. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 27

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 44. Kirkkovaltuusto 14.12.2015. Aika: 14.12.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.15.

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 44. Kirkkovaltuusto 14.12.2015. Aika: 14.12.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.15. VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 44 Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.15. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 7 / 2016. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (13) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 7 / 2016. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (13) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 7 / 2016 Sivu 1 (13) Kokousaika Torstai 2.6.2016 kello 17:00 19:05 Kokouspaikka Läsnä Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Antola, Markku puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013 1 KOKOUSAIKA Maanantai 25.11.2013 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg, khra (x) vj, Heikki Uusitalo (x) j Tarja Hätönen (x) j Liisa Kivimäki (x) vj Teija Paldan-Piiponniemi

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 KOKOUSTIEDOT Kokousaika 2.6.2015 klo 16.30-18.15 Kokouspaikka Ailangan leirikeskus, Ailanka Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet Pentti Tepsa, puheenjohtaja Tarja Perälä, vpj Timo Alaräisänen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 10/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina klo 17.00 20.10 Paikka Anjalan seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (13) KIRKKONEUVOSTO Kokous 30.3.2016. Keskiviikko 30.3.2016 klo 15.30-18.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (13) KIRKKONEUVOSTO Kokous 30.3.2016. Keskiviikko 30.3.2016 klo 15.30-18.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (13) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 30.3.2016 klo 15.30-18.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 28 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 29 KOKOUKSEN

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2015 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2015 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA maanantaina30.3.2015 klo 19.00 (KOKOUSPAIKKA Yläneen seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet OLLEET JÄSENET / Petri Thuren pj VARAJÄSENET Sirpa Kangas vpj Harri Auranen Ilkka Ali-Rontti Matti Kaurila

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot