TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7 / 2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7 / 2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.8.2013 1"

Transkriptio

1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo Paikka Yrjänän seurakuntakoti (Itäinen Pitkäkatu 49, Turku) Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja Aaltonen, Niko Grönberg, Kirsti Huiskala, Inkeri Itähaarla, Anni Kiviö, Anna-Liisa Muurinen, Seppo Pulkkinen, Juhani Rauti, Siro Saarela, Pekka Salminen, Marja-Liisa Annika Raaskan varajäsen Verho, Anu Vahlberg, Dani Mari-Elina Koivusalon varajäsen Sihteeri Kairavuo, Leena Poissa Raaska, Annika, Koivusalo, Mari-Elina, Pietari, Päivi, Puhakka, Matti 110 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen klo hartaudella. Ennen kokousta puheenjohtaja onnitteli Kirsti Grönbergiä 50-vuotis juhlien vuoksi. 111 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 112 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Seurakuntaneuvoston pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa, ellei sitä tarkasteta heti kokouksessa. Vuorossa ovat Marja-Liisa Salminen ja Anu Verho.

2 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvosto valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Marja-Liisa Salmisen ja Anu Verhon. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Marja-Liisa Salminen ja Anu Verho. 113 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Seurakuntaneuvosto hyväksyy esityslistan kokouksen työjärjestykseksi. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. Kokoukseen tuotiin lisäesityslista, jossa on pykälät 121, 122 ja 123. Hyväksyttiin muutoin esityslistan mukaan. 114 ILMOITUSASIAT 1. Turun arkkihiippakunnan kirjeet 2. Kirkkohallituksen yleiskirjeet Yleiskirjeet löytyvät osoitteesta sakasti.evl.fi/yleiskirjeet 3. Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeet 4. Muut asiat A12/2013 Työmarkkinakeskusjärjestöjen työkaarimalli - Työkaarimallilla kohti pidempiä työuria opas ikäohjelman laatimiseen Yleiskirjeet löytyvät osoitteesta sakasti.evl.fi/yleiskirjeet Merkittiin tiedoksi. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. Merkittiin tiedoksi.

3 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto SAAPUNEET PÖYTÄKIRJAT 1. Yhteisen kirkkoneuvoston ja -valtuuston pöytäkirjat Yhteinen kirkkoneuvosto: Pöytäkirja 10/2013, Pöytäkirja 11/2013, Pöytäkirja 12/2013, Yhteinen kirkkovaltuusto: Yhteisen kirkkoneuvoston ja valtuuston pöytäkirjat löytyvät osoitteesta 2. Martinseurakunnan johtokuntien pöytäkirjat 2.1. Diakoniatyön johtokunta 2.2. Kasvatusasian johtokunta 2.3. Lähetystyön johtokunta 3. Lyhennysotteet Yhteinen kirkkoneuvosto: 253 Vuoden 2014 talousarvion laadintaohjeet 278 Leiritoimintastrategia Kirkkoherran päätöspöytäkirjat 5. Kirkkoherrainkokouksen pöytäkirjat Merkitään saapuneet pöytäkirjat tiedoksi. Ei muutoksenhakuoikeutta. Merkittiin tiedoksi.

4 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto TOTEUTUMAVERTAILUT Käytössä oleva kokonaismäärärahajärjestelmä korostaa seurakuntien taloudellista vastuuta. Seurakuntaneuvosto valvonnassa ovat sekä seurakunnan henkilöstö- että käyttömäärärahat. Nykyisen käytännön mukaan seurakuntaneuvostolle annetaan kuukausittain tiedoksi talouden toteutumavertailut. Ohessa mukana on toteutumavertailu ajalta Seurakuntaneuvosto merkitsee tiedoksi talouden toteutumavertailun ajalta Merkittiin tiedoksi. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. 117 DIAKONIATIIMIN VIRKISTYSMATKA Johtava diakoniatyöntekijä Pirkko Larkela on tehnyt diakoniatiimin puolesta anomuksen virkistysmatkasta Vantaalle ja Helsinkiin Diakoniatiimin anomus liitteenä Anomuksessa on esitelty matkan sisältö. Kustannukset ovat kolmelle hengelle runsaat ja ne kustannetaan varoista, jotka ovat kertyneet diakoniaopiskelijoiden ohjauksista vuodesta 2005 alkaen. Tiimi anoo mahdollisuutta käyttää matkaan työaikaa. Päivärahoja ei ole tarkoitus matkasta hakea. Seurakuntaneuvosto hyväksyy virkistysmatkan esityksen mukaan siten, että matka voidaan tehdä työajalla. Kustannukset maksetaan esityksen mukaan kustannuspaikalta Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. Ilmoitus diakoniatiimille (Pirkko Larkela) ja taloustoimistolle. Hyväksyttiin esityksen mukaan.

5 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto NIMIKKOLÄHETTISOPIMUKSIEN JATKAMISESTA TEHDYN PÄÄTÖKSEN TÄYDENTÄMINEN Seurakuntaneuvosto käsitteli nimikkolähettisopimusasiaa kokouksessaan Sen mukaisesti seurakuntaneuvosto päätti jatkaa Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kanssa olevaa sopimusta arkkitehti Jorma Laineen ottamiseksi Martinseurakunnan nimikkolähetiksi kahdeksi vuodeksi ajalle entisin sopimusehdoin. Sopimuksen mukainen kannatustavoite Jorma Laineen kohdalla on edelleen vuodessa. Seurakuntaneuvosto myös kehottaa lähetyssihteeriä ja lähetystyön johtokuntaa varautumaan siihen, ettei jatkossa katkolle tulevia sopimuksia enää uusita, eikä uusia sopimuksia tehdä. Sekä lähetyssihteeri Mirja Metso että pidetyssä kokouksessa seurakuntaneuvoston jäsen Siro Rauti totesivat päätöksen muotoilun olevan tulkinnanvarainen. Päätöksen voi tulkita tarkoittavan kategorisesti sitä, ettei katkolle tulevia sopimuksia enää lainkaan täytetä. Tämä ei kuitenkaan ollut esittelijän päätösesityksen henki. Lähetystyö on yksi seurakunnan perustehtävä, eikä sitä ole tarkoitus päätöksellä ajaa alas. Tarkoitus oli ilmaista pikemminkin niin, että sopimuksien tullessa katkolle tapauskohtaisesti harkitaan, jatketaanko sopimusta vai ei. Lähetystyön johtokunta tekee harkittuaan aina esityksen seurakuntaneuvostolle, joka lopullisesti päättää asiasta. Epäselvyyksien välttämiseksi päätöstä on syytä tarkentaa. Seurakuntaneuvosto tarkentaa nimikkolähettisopimusten jatkamisesta tekemäänsä päätöstä seuraavasti: Lähetystyön johtokunnan on jatkossakin syytä huomioida, että jokainen katkolle tuleva nimikkolähettisopimus on harkittava tapauskohtaisesti ja tehtävä päätös siitä, jatketaanko sopimusta vai ei. Mitään sopimusta ei siis automaattisesti lakkauteta. Lähetystyön johtokunta tekee sopimusasioista jatkossakin esityksensä seurakuntaneuvostolle, joka tekee asiasta lopullisen päätöksen. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella.

6 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Ilmoitus Mirja Metsolle, Lasse Mustoselle ja lähetystyön johtokunnalle. Hyväksyttiin esityksen mukaan. 119 KIRKKOHERRA TUOMO NORVASUON SIVUTOIMILUPA-ANOMUS Kirkkoherra Tuomo Norvasuo on tehnyt Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille seuraavansisältöisen sivutoimilupaa koskevan anomuksen: Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli PL Turku Anon tuomiokapitulia myöntämään minulle sivutoimiluvan, jonka puitteissa voin toimia teatteri- ja draamakasvatuksen ohjaajana sekä myös esiintyjänä. Sivutoimessani tavoitteena on mm. edistää teatterin ja draaman keinojen käyttöä seurakuntatyössä arkkihiippakunnassa. Suoritin lukuvuonna teatteri- ja draamakasvatuksen perusopinnot, jotka ovat antaneet ohjaamistyöhön lisää valmiuksia. Tarkoitukseni on hoitaa sivutoimea vapaa-aikana sekä iltaisin ja suunnitella toiminta siten, ettei siitä aiheudu haittaa kirkkoherran viran hoidolle. Ohjaus- ja esiintymistoiminta ei ole luonteeltaan säännöllistä, mutta arvioin toiminnan laajuudeksi enintään 24 tuntia kuukaudessa. Turun Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto antaa asiasta lausunnon kokouksessa. Turussa Tuomo Norvasuo Martinseurakunnan kirkkoherra Sivutoimilupia säätelee kirkkojärjestyksen 6 luvun 5. Lisäksi on otettava huomioon papin, lehtorin ja kanttorin varallaolo- ja sijaisuusvelvollisuus (KJ 6:14). Viranhaltija ei saa ilman asianmukaista lupaa ottaa eikä pitää sivutointa, joka edellyttää työajan käyttämistä sivutoimeen kuuluvien tehtävien suorittamiseen.

7 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Sivutoimilupa vaaditaan aina henkilöltä, jolla ei ole määriteltyä työaikaa. Heidän osaltaan myös työ, joka suoritetaan vapaapäivinä, on sivutoimiluvan varainen. Työajan ulkopuolella olevien henkilöiden määrittelystä ks. KirVESTES 140. Sivutoimilupa on harkinnanvarainen ja myöntävän toimielimen vapaasti ratkaistavissa. Sivutoimi ei saa: 1. haitata viran tehtävien asianmukaista hoitamista, 2. johtaa esteellisyyteen viranhoidossa, tai 3. vaarantaa luottamusta henkilön tasapuolisuuteen viranhoidossa. Kirkko- tai seurakuntaneuvoston lausunnossa on hyvä ottaa kantaa näihin epäämisperusteisiin. Sivutoimilupa voidaan myöntää määräaikaisena tai rajoitettuna ja se voidaan peruuttaa. Sivutoimiluvan saatuaan henkilön tulee hoitaa virkatehtävänsä siten, että sivutoimi ei haittaa niiden asianmukaista hoitamista. Työaikajärjestelyistä tulee sopia esimiehen kanssa. Koska kirkkoherra on esteellinen toimimaan seurakuntaneuvoston puheenjohtajana asiaa käsiteltäessä, varapuheenjohtaja johtaa puhetta 119 :n ajan. Seurakuntaneuvosto antaa asiassa tuomiokapitulille lausunnon siitä, puolletaanko sivutoimilupa-anomusta. Seurakuntaneuvosto antaa tuomiokapitulille lausunnon liittyen kirkkoherra Tuomo Norvasuon sivutoimilupaa koskevaan anomukseen. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimukselle Ilmoitus Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille ja Tuomo Norvasuolle. Turun Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto kokouksessa antoi seuraavan lausunnon Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille koskien kirkkoherra Tuomo Norvasuon sivutoimilupa-anomusta: Turun Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto puoltaa anomusta edellyttäen, että sivutointa harjoitetaan kirkkoherran vapaa-ajalla ja sivutoimen toiminnan laajuus rajataan enintään 24 tunniksi kuukaudessa. Muutoin noudatetaan KirVESTES 140 :n rajoituksia.

8 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto TYÖJÄRJESTELYT PASTORI LEENA KAIRAVUON VIRKAVAPAUDEN AIKANA Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on myöntänyt istunnossaan (päätösn:ro 183) pastori Leena Kairavuolle virkavapautta hoitovapaata varten ajalle Papiston työjärjestelyissä on jo käytännössä lähdetty siitä, ettei ko. ajaksi palkata sijaista. Työt tullaan hoitamaan jäljellä olevilla resursseilla. Seurakuntaneuvosto ei ole voinut päättää asiasta, koska prosessi on edennyt kesän aikana. Kirkkoherra on vastannut lakimiesasessorin tiedusteluun, ettei sijaista tulla ottamaan, liittyen seurakunnan kuluvan vuoden säästötavoitteisiin, joihin lähtökohtaisesti seurakuntaneuvosto on sitoutunut. Seurakuntaneuvosto päättää, ettei Leena Kairavuon virkavapauden ajalle palkata sijaista. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. Ilmoitus Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille. Hyväksyttiin esityksen mukaan. 121 KANTTORINVIRKOJEN HOITAMINEN JA SIJAISUUDET Seurakuntaneuvosto myös kokouksessaan kanttori Atte Tenkaselle opintovapaata ajalle ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävästä kanttorinvirasta. Muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävää kanttorinvirka on täyttämättä, ja viran tulevaisuudesta tehdään päätös lokakuun loppuun mennessä. Kanttori Anna Satomaa on hoitanut tähän asti vt. kanttorina muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävää kanttorinvirkaa. Hänen kanssaan on jo keväällä alustavasti sovittu, että hän siirtyisi hoitamaan lukien Atte Tenkasen sijaisuutta. Virallinen päätös asiasta kuitenkin puuttuu. Muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävää kanttorinvirkaa hoitaa määräaikaisesti asti Kaisa Takkula. Määräaikaisuuden peruste on se, että lokakuun loppuun mennessä tehdään ko. viran jatkosta lopullinen päätös, joka tulee voimaan lukien.

9 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvosto päättää 1. palkata kanttori Anna Satomaan hoitamaan ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävää kanttorinvirkaa Atte Tenkasen sijaisena ajalla ko. virkaa, kuitenkin enintään Atte Tenkasen opintovapaan ajaksi, seuraavin palkkaeduin; ja 2. merkitä tiedoksi kirkkoherran tekemän päätöksen, jolla kanttori Kaisa Takkula on palkattu hoitamaan määräaikaisesti vt. kanttorina muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävää kanttorinvirkaa ajalla Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella Tiedoksi Mikko Salakari ja Anna Satomaa. Hyväksyttiin esityksen mukaan. 122 JÄSENEN VALINTA KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTAAN Seurakuntaneuvosto valitse kokouksessaan kasvatusasiain johtokunnan puheenjohtajaksi Sari Laakson tehtävästä eronneen Juhani Pulkkisen tilalle. Koska Sari Laakso oli aiemmin johtokunnan rivijäsen, tulee nyt johtokuntaan valita uusi jäsen. Seurakuntaneuvosto valitsee kasvatusasiain johtokuntaan uuden jäsenen. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. Ilmoitus valitulle, kasvatusasiain johtokunnalle, Hannele Lundille ja Lasse Mustoselle Juhani Pulkkinen valittiin kasvatusasiain johtokunnan jäseneksi. 123 LUOTTAMUSHENKILÖIDEN NEUVOTTELUPÄIVÄT Turun arkkihiippakunnan järjestämät luottamushenkilöiden neuvottelupäivät pidetään Ulvilassa la klo 9 alkaen ja Paimiossa la klo 9.00 lukien. Syyskuun neuvottelupäivään pitää ilmoittautua ja Paimion tilaisuuteen mennessä.

10 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakunta maksaa osallistujien osallistumismaksut ja matkat. Ohjelma esitellään kokouksessa. Seurakuntaneuvosto merkitsee tiedoksi luottamushenkilöiden neuvottelupäiviä koskevat tiedot. Halukkaiden tulee ilmoittautua määräaikaan mennessä osoitteeseen Kustannukset maksetaan kustannuspaikalta Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksilla. Ilmoitus seurakuntaneuvoston varsinaisille ja 1. varajäsenille. Halukkaat voivat itse suoraan ilmoittautua edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Maksut maksetaan Martinseurakunnan kustannuspaikalta JÄSENTEN ESILLE OTTAMAT ASIAT Merkitään jäsenten esille ottamat asiat tiedoksi: Juhani Pulkkinen nosti ilolla esille, että Martinseurakunnan väkiluku on kasvanut 60 henkilöllä välisenä aikana. Luku on suurin Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän seurakunnista. Marja-Liisa Salminen kertoi, että suunniteltu Martinseurakunnan matka Pietariin jouduttiin perumaan osallistujien vähäisyyden vuoksi. Marja-Liisa Salminen ehdotti, että kasteperheille annettaisiin kasteliina lahjaksi. Pekka Saarela kysyi informaatiota Martinkirkon tulevista 80-vuotis juhlista. Kirkkoherra kertoi, että juhlaohjelma toimitetaan myöhemmin seurakuntaneuvoston jäsenille. Saarela toivoi, että Suure-Jaanin kirkkoherra kutsuttaisiin Martinkirkon 80-vuotis juhlaan. Anni Itähaarla muistutti, että myös muiden ystävyysseurakuntien kirkkoherrat on hyvä kutsua Martinkirkon 80-vuotis juhlaan. Siro Rauti kertoi, että Alfa-kurssi alkaa Hirvensalon kirkolla

11 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Anna-Liisa Kiviö kysyi kirkon 80-vuotis juhlissa jaettavista kunniamerkeistä. Niko Aaltonen ehdotti, että kunniamerkkilista tuotaisiin vielä tarkistettavaksi seurakuntaneuvostolle ennen kuin merkit hankitaan. Lisäksi olisi hyvä, että seurakunnan johtokunnat voisivat ehdottaa kunniamerkin saajia. 125 MUUTOKSEN HAKU Oikaisuvaatimusosoitus sekä muutoksenhakuohjeet liitetään tarkastettuun pöytäkirjaan. 126 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Lopuksi lauloimme iltavirren ja puheenjohtaja siunasi osallistujat. Vakuudeksi Tuomo Norvasuo puheenjohtaja Leena Kairavuo sihteeri Marja-Liisa Salminen pöytäkirjantarkastaja Anu Verho pöytäkirjantarkastaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.1.2011 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.1.2011 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.1.2011 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 20.1. 2011 klo 18.00 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja Grönberg, Kirsti

Lisätiedot

Leppäjoki, Siiri jäsen Muurinen, Seppo jäsen. Saarela, Pekka jäsen Sahlström, Ville varajäsen. Puheenjohtaja piti alkuhartauden.

Leppäjoki, Siiri jäsen Muurinen, Seppo jäsen. Saarela, Pekka jäsen Sahlström, Ville varajäsen. Puheenjohtaja piti alkuhartauden. Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 24.9. 2015 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 24.9.2015 klo 18.00-19.27 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja ja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/ 2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 12.01.2012 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/ 2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 12.01.2012 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 12.01.2012 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 12.1.2012 klo 18.00 19.48 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.01.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 17.1.2019 klo 18.00-19.50 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/ 2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 02.10..2012 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/ 2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 02.10..2012 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 02.10..2012 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 02.10.2012 klo 18.00-19.15 Paikka Uittamon seurakuntakoti Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 8.4.2015 klo 16.30-18.50 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko pj/khra/, esteell. 45, poistui

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9 / 2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9 / 2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai 14.12.2017 klo 17.30-19.10, kokouksen jälkeen ruokailu Sinapin leirikeskus, Kakskerta Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja Ansas, Heidi

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5 / 2010 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.5.2010 58

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5 / 2010 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.5.2010 58 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.5.2010 58 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 20.5.2010 klo 18.00 19.40 Paikka Uittamon seurakuntakoti Läsnä Tuomo Norvasuo puheenjohtaja Kirsti

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 11/ 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.11. 2011 120

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 11/ 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.11. 2011 120 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.11. 2011 120 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.11.2011 klo 18.00-19.50 Paikka Yrjänän seurakuntakoti Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 15.2.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) KOKOUSTIEDOT Aika 5.10.2010 klo 16-18.20 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Lepistö Jouko vt. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Liikavainio

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00 Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen Marja Kaanaa

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot

PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014

PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 4.11.2014 klo 18:00-19.21 Läsnä: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo, poistui klo

Lisätiedot

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 6 / 2012 Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan vierailusta Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2010 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 14.1.2010 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2010 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 14.1.2010 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 14.1.2010 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 14.1.2010 klo 18.00 19.43 Paikka Uittamon seurakuntakoti Läsnä Tuomo Norvasuo puheenjohtaja Pirjo Aaltonen

Lisätiedot

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto 10.10.2012 1 (6) Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto Pöytäkirja Nro 7/2012 Kokousaika: Tiistai 28.8.2012 klo 18 Paikka: Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto, neuvotteluhuone, Sammatintie 5, 00550 Helsinki

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Aika 07.01.2015 klo 19:00 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvallan toteaminen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4 / 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 4.5.2011 43

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4 / 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 4.5.2011 43 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 4.5.2011 43 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 4.5.2011 klo 18.00 19.51 Paikka Yrjänän seurakuntakoti Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 Kokousaika Tiistai 12.6.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 13.10.2015 kello 18.00 19.33 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 4.3.2013 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1. Läsnä Häkkänen Martti, puh. johtaja Ihalainen Hannu

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011. Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011. Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011 Kokousaika 4.10.2011 klo 18.00 21.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana Georg

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 22.8.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.5.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.5.2017 klo 18.00-19.30 Paikka Suikkilan seurakuntakoti 50 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 62. Aika: Torstaina 19.11.2009 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 62. Aika: Torstaina 19.11.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 62 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 19.11.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja jäsen

Lisätiedot

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30.

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. HAUHON SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KOKOUSKUTSU/ASIALISTA Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1. Seurakunnan

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 14.1.2014 klo 17.00 18.45 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa Vaittinen

Lisätiedot

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS lista kokous 1/2016 Seurakuntaneuvosto 14.1.2016 sivu 1 (6) REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 14.1.2016 klo 18.00 Paikka Rekolan Pyhän Andreaan kirkko, srksali 2 Kustaantie 22,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15. Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15. Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 20.1.2015 klo 18:00 Paikka: Länsi-Porin kirkko Jäsenet: Esa Anttila, poissa Katri Hirvola Petri Huru, poissa Aulis Juntunen Marja Kaanaa Simo

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 18.4.2013 sivu 1 (8) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 18.4.2013 klo 18.45 20.28 Viikkomessu kirkossa klo 18. Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 7.5.2015 sivu 1 (8) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 7.5.2015 kello 18 20.18 Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie 48, Vantaa Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 31.5.2016 klo 18.00 Paikka: Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori, seurakuntasali Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun kappelineuvosto 13.4.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

KASVATUSTYÖN JOHTOKUNTA. seurakuntapastori, sihteeri

KASVATUSTYÖN JOHTOKUNTA. seurakuntapastori, sihteeri LAUKAAN SEURAKUNTA KASVATUSTYÖN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Aika: 04.05.2016 klo 17.00, tarjoilu 16.30 alkaen Paikka: Laukaan seurakuntatalon kokoushuone Jäsenet: Lehto Ari puheenjohtaja Anttila Mika-Olli Ek

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Seurakuntaneuvosto (15) SISÄLLYSLUETTELO 1/2017. Asialista:

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Seurakuntaneuvosto (15) SISÄLLYSLUETTELO 1/2017. Asialista: Seurakuntaneuvosto 26.1.2017 1(15) SISÄLLYSLUETTELO 1/2017 Asialista: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 4 Esityslistan hyväksyminen 5

Lisätiedot

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Paikka Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Saapuvilla olleet jäsenet Ulla Kosonen, puheenjohtaja Raimo Anttila

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 8/2014 Aika ja paikka Maanantai 22.9.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki poissa Honkasalo, Timo Korkeaoja, Aila

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Torstai klo 18.00, kahvit klo alkaen. Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1, Turku. Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja, sihteeri

Torstai klo 18.00, kahvit klo alkaen. Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1, Turku. Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja, sihteeri Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 18.1.2017 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai 18.1.2017 klo 18.00, kahvit klo 17.45 alkaen Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1,

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2017 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 17.10.2017 klo 18.00-18.49 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.04.2016, klo 17.45-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 48 KOKOUKSEN AVAUS 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

varajäsen jäsen jäsen

varajäsen jäsen jäsen 120 Aika: 19.11.2015 klo 18.15-20.45 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Subtil Duarte

Lisätiedot

MERIMASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 Seurakuntaneuvosto 28.3.2011 1(6)

MERIMASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 Seurakuntaneuvosto 28.3.2011 1(6) Seurakuntaneuvosto 1(6) KOKOUSTIEDOT: AIKA: maanantaina 28.maaliskuuta 2011 klo 17.30 PAIKKA: Merimaskun seurakuntakoti PYKÄLÄT: 27 43 KOKOUKSEEN KUTSUTUT: lista läsnä Huovinen Matti kirkkoherra, pj x

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 Aika tiistai 14.1.2014 klo 18.00 19.00 Paikka Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo puheenjohtaja Ilkka Raninen valtuutetut

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2010 15.1.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2010 15.1.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 15.1.2010 klo 16-17.35 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki.

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2012 Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti

Lisätiedot

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.00 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura klo 17.21 lähtien, 56 Huoponen Kirsi Kanervavuori

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 04.09.2013 7/2013. Raappana Tauno jäsen Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 04.09.2013 7/2013. Raappana Tauno jäsen Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 04.09.2013 7/2013 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 04.09.2013 1 Aika Keskiviikkona 04.09.2013 klo 16.00 19.15 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2012 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 28.5.2012 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.3.2019 1/7 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 20.3.2019 klo 18.00-20.07 Paikka Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 04.11.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija Hämäläinen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Aika tiistai 14.5.2013 klo 18.00-21.30 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS lista kokous 5/2016 Seurakuntaneuvosto 4.5.2016 sivu 1 (7) REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika keskiviikko 4.5.2016 klo 18.00 Paikka Rekolan Pyhän Andreaan kirkko, kerhohuone 1 Kustaantie

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9)

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9) Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9) SISÄLLYSLUETTELO 3/2015 Asialista: 45 Kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 48 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16

Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA N:o 7/2017 Kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (8) 170 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Keskiviikko 26.7.2017 klo 16 18.10 Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 Järvinen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 16.8.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 19.9.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 19.9.2018 klo 18-20.07 Paikka Mikaelin seurakuntakoti, klubi Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 662017 762017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 662017 klo 1700-1835 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Pertti Ahokas Ville-Pekka

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 Kokousaika Tiistai 29.3.2011 kello 16.30 18.29 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät/läsnä Henkilökohtaiset varajäsenet Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 10.1.2008 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 10.1.2008 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS seurakuntaneuvosto 10.1.2008 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 10.1.2008 klo 18.00-19.45 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Tuomo Norvasuo puheenjohtaja Aki Eriksson Kirsti

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/ 2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/ 2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 07.06.2012 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 07.06.2012 klo 18.00-19.25 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja ja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: 80 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Tiistaina 22.12.2015 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous Kokouksen jälkeen joulupakettien jako. Kaarinan kirkko, Voudinkatu

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3 / 2009 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 19.3.2009 30 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3 / 2009 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 19.3.2009 30 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS seurakuntaneuvosto 19.3.2009 30 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 19.3. 2009 klo 18.00-19.05 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Seppo Riihimäki puheenjohtaja Pirjo Aaltonen varajäsen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 25.11.2015 klo 17-18.45 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.2.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 4.2.2014 klo 16.00 16.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun sali Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 15.1.2013 klo 18.00 19.47 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2016 Aika ja paikka Ke 3.2.2016 klo 18-19.51 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku

Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 24.8.2017 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 24.8.2017 klo 18.00-19.00 Paikka Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2006 Tark: Seurakuntaneuvosto 21.12.2006 1. Läsnä Vahtola Pirjo, khra puheenjohtaja

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2006 Tark: Seurakuntaneuvosto 21.12.2006 1. Läsnä Vahtola Pirjo, khra puheenjohtaja 21.12.2006 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 21.12.2006 klo 17 HUOM! Joulupakettien teko alkaa klo 16 Paikka Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä Vahtola Pirjo, khra puheenjohtaja Alander Matti

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon taukohuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto 60-73 03.09.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto 60-73 03.09.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 60-73 03.09.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstai 03.09.2015 kello 18.00 20.00 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 27. Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 27. Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: 27 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 18.4.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.4.2018 klo 17:20 - Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) poistui 17.

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) poistui 17. KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018 Aika: ti 29.5.2018 klo 16.00 17.55 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Poissa: Erkkola Kari Aalto-Setälä

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 14.3.2013 sivu 1 (6) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 14.3.2013 klo 18.45 20.25 Viikkomessu kirkossa klo 18. Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 21.2.2012 klo 17.40-18.18 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo Haapala Heikki Kautto Kaisa Kiukkonen Sirpa Pihkala Isto Selinummi Aila varapuheenjohtaja Stenberg-Salonen

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 7.11.2011 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1, Helsinki Läsnä Poissa Häkkänen Martti, puh.johtaja

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot