Leppäjoki, Siiri jäsen Muurinen, Seppo jäsen. Saarela, Pekka jäsen Sahlström, Ville varajäsen. Puheenjohtaja piti alkuhartauden.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Leppäjoki, Siiri jäsen Muurinen, Seppo jäsen. Saarela, Pekka jäsen Sahlström, Ville varajäsen. Puheenjohtaja piti alkuhartauden."

Transkriptio

1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja ja sihteeri Fredriksson, Liisa jäsen Grönberg, Kirsti jäsen Itähaarla, Anni jäsen Kantola, Mauri jäsen Kiviö, Anna-Liisa jäsen Laine, Jukka jäsen Leppäjoki, Siiri jäsen Muurinen, Seppo jäsen Rauti, Siro jäsen Saarela, Pekka jäsen Sahlström, Ville varajäsen Toivo, Kalle jäsen Poissa Ansas, Heidi jäsen Jaatinen, Hannu sihteeri Liitola, Markku jäsen Tarvainen, Essi jäsen ALKUHARTAUS Puheenjohtaja piti alkuhartauden. 144 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. 145 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Seurakuntaneuvoston pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa, ellei sitä tarkasteta heti kokouksessa. Pöytäkirjantarkastajat valitaan aakkosjärjestyksessä. Vuorossa ovat Heidi Ansas ja Liisa Fredriksson. Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Liisa Fredriksson ja Kirsti Grönberg. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. 147 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Seurakuntaneuvosto hyväksyy esityslistan kokouksen työjärjestykseksi. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. 148 ILMOITUSASIAT 1. Turun arkkihiippakunnan kirjeet 2. Kirkkohallituksen yleiskirjeet Kirkkohallituksen yleiskirjeet löytyvät internetsivulta sakasti.evl.fi/yleiskirjeet. 3. Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeet 4. Muut asiat Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeet löytyvät internetsivulta sakasti.evl.fi/yleiskirjeet Merkitään ilmoitusasiat tiedoksi.

3 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. 149 SAAPUNEET PÖYTÄKIRJAT 1. Yhteisen kirkkoneuvoston ja -valtuuston pöytäkirjat Yhteisen kirkkoneuvoston ja -valtuuston pöytäkirjat löytyvät osoitteesta: akirjat/ 2. Oman seurakunnan toimielinten pöytäkirjat ja muistiot 2.1. Johtokuntien pöytäkirjat 2.2. Tukiryhmien muistiot - Uittamon tukiryhmän kokousmuistio Lyhennysotteet 4. Kirkkoherran päätöspöytäkirjat 5. Kirkkoherrainkokouksen pöytäkirjat Merkitään saapuneet pöytäkirjat tiedoksi. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. 150 TOTEUTUMAVERTAILU Nykyisen käytännön mukaan seurakuntaneuvostolle annetaan kuukausittain tiedoksi talouden toteutumavertailut, joista näkyy sekä kustannuspaikkakohtaiset toteutumat että toteutumien yhteenveto. Seurakuntaneuvosto valvonnassa ovat sekä seurakunnan henkilöstö- että käyttömäärärahat.

4 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Toteutumavertailu ajalta on ohessa mukana. Seurakuntaneuvosto merkitsee tiedoksi toteutumavertailun ajalta Lapsivaikutusten arviointi: Päätöksellä ei ole Kirkkojärjestyksen 23. luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. 151 KANTTORINVIRAN JULISTAMINEN HAETTAVAKSI Seurakuntaneuvosto päätti kokouksessaan julistaa haettavaksi muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävän kanttorinviran määräaikaisesti vuoden 2017 loppuun asti. Määräaikaisuuden perusteena oli seurakuntayhtymässä käynnissä oleva rakenneuudistus, jonka vaikutusten selvittyä voidaan kanttorinviran tilanne arvioida uudelleen. Liitteenä on virkaa koskeva hakuilmoitus, joka julkaistaan lyhennettynä Kotimaa-lehdessä ja kokonaisuudessaan sähköisesti evl.fi / rekrytointi sekä oikotie.fi sivustoilla. Liitteenä on virantäytön aikataulu. Seurakuntaneuvosto hyväksyy liitteen mukaisesti hakuilmoituksen sekä liitteen mukaisesti virantäytön aikataulun. Lapsivaikutusten arviointi: Päätöksellä voi olla Kirkkojärjestyksen 23. luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia myönteisessä mielessä, mikäli viran antamia resursseja kohdennetaan lasten- ja nuorten musiikkitoiminnan toteuttamiseen. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella.

5 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto LAUSUNTO HANNU JAATISEN VIRKAVAPAUSANOMUKSEEN Kappalainen Hannu Jaatinen anoo tuomiokapitulilta 50%:n virkavapautta lukien. Hannu Jaatisen anomus on liitteenä Anomuksesta ei selkeästi ilmene virkavapauden kesto, ainoastaan se, että sitä anotaan vuoden 2016 alusta lukien. Hakemuksen loppupuolen sanamuoto ( Esimerkiksi ensi vuonna ) viittaa siihen, että kyse voi olla myös toistaiseksi jatkuvasta virkavapaudesta. Tästä on hänen kanssaan myös keskusteltu. KirVESTES:n momentissa todetaan, että viranhaltijalle voidaan hakemuksesta myöntää määräajaksi vapautus virkatehtävien hoitamisesta joko kokonaan tai osittain, jollei tosin säädetä. Virkavapauksien pääsääntöinen lähtökohta on siten määräaikaisuus. Erityistä syytä virkavapaaseen anomuksessa ei mainita. Anomuksesta käy ilmi, hän on suunnitellut olevansa kaksi viikkoa töissä ja vapaaviikot hoitaisi viran puolittaja. Erityisesti pitemmän virkavapauden osalta työn rytmittämistä on arvioitava viranhoidon näkökulmasta. Tietyt tehtävät, kuten jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, hartaudet ym. seurakuntatyön tehtävät on mahdollista hoitaa tällä rytmityksellä. Pitkäjänteinen työnsuunnittelu sen sijaan on hankalampaa. Hoidettava kappalaisen virka on johtavan työntekijän virka. Hän toimii seurakunnassa kirkkoherran sijaisena, osallistuu johtoryhmässä tapahtuvaan suunnittelutyöhön jne. Tämän tyyppisten tehtävien osalta virkavapaus ei ole ongelmaton. Seurakunnan näkökulmasta virkavapaus voisi tulla kysymykseen enintään vuoden määräaikaisena. Tätä puoltaa sekin, että Hannu Jaatinen on vuosi sitten palannut kolme vuotta kestäneeltä vuorottelu- ja opintovapaajaksolta. Mikäli virkavapaus myönnettäisiin, viran puolittajan palkkaamisesta päätetään erikseen. Eräiden muiden työntekijöiden osittaisten virkavapauksien kohdalla puolittajia ei palkattu, ja olisi johdonmukaista noudattaa samaa linjaa. Seurakuntaneuvosto toteaa lausuntonaan seuraavaa:

6 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvosto on valmis puoltamaan kappalainen Hannu Jaatisen virkavapausanomusta määräaikaisena enintään ajalle Mikäli virkavapaus myönnetään, seurakuntaneuvosto tekee erikseen päätöksen siitä, palkataanko virkaan puolittajaa. Lapsivaikutusten arviointi: Päätöksellä ei ole Kirkkojärjestyksen 23. luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. Ilmoitus Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille ja Hannu Jaatiselle. Seurakuntaneuvosto toteaa lausuntonaan seuraavaa: Seurakuntaneuvosto on valmis puoltamaan kappalainen Hannu Jaatisen virkavapausanomusta määräaikaisena enintään ajalle Mikäli virkavapaus myönnetään, seurakuntaneuvosto tekee erikseen päätöksen siitä, palkataanko virkaan puolittajaa. Seurakuntaneuvosto edellyttää, että työrytmi sovitaan esitystä joustavammin työn ja työyhteisön tarpeiden edellyttämällä tavalla. 153 MUUTOS KOULUTUSSUUNNITELMAAN, MARJAANA ERKAMAA / LASSE MUSTONEN Vuoden 2015 koulutussuunnitelmaan on Liisa Kuuselalle ja Lasse Mustoselle hyväksytty vapaaehtoistyön kehittämiseen tarkoitettu KRS:n Luukas 10 kurssi (ryhmien ohjaaminen). Kurssi on Lohjalla Vivamossa. Koulutuksen ideana on lähettää ko. kurssille työpari. Lasse Mustosen oli tarkoitus osallistua, mutta hänet on määrätty Nousiaisten seurakunnan vt. kirkkoherraksi eikä hän voi osallistua koulutukseen. Seurakuntatyön työryhmästä Marjaana Erkamaa olisi kiinnostunut osallistumaan kurssijaksoon Liisa Kuuselan kanssa.

7 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Koulutusbudjettiin on varattu määrärahat kahdelle, joten kyse on vain työntekijävaihdoksesta eikä lisäkustannuksia aiheudu. Seurakuntaneuvosto hyväksyy em. esityksen työntekijävaihdoksesta Luukas 10 koulutukseen ja lähettää perhetyöntekijä Marjaana Erkamaan pastori Liisa Kuuselan pariksi koulutusjaksolle. Lapsivaikutusten arviointi: Päätöksellä ei ole Kirkkojärjestyksen 23. luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. 154 JORMA LAINEEN / KANSANLÄHETYKSEN NIMIKKOSOPIMUS Lähetystyön johtokunta on kokouksessaan käsitellyt Kansanlähetyksen kanssa tehtävää nimikkosopimusta seuraavasti: Lähetystyön johtokunta Lähetyssihteeri on vastaanottanut Suomen ev.lut Kansanlähetyksen lähetyskeskuksesta Ryttylästä tulleen kirjeen, joka on päivätty Kirjeessä lukee seuraavasti: Turun Martin seurakunnan määräaikainen nimikkolähettisopimus Jorma Laineen työn tukemiseksi on päättymässä toukokuussa. Kansanlähetyksen liittohallitus on tehnyt päätöksen Jorma Laineen siirtymisestä määräaikaistyöntekijästä varsinaiseksi lähetystyöntekijäksi. Jorma tulee toukokuun alusta kotimaanjaksolle ja palaa taas syksyllä Venäjän työhön. Toivomme, että Martin seurakunta jatkaa Jorman työn tukemista ja on valmis solmimaan uuden toistaiseksi voimassaolevan nimikkosopimuksen. Samalla pyydämme teitä harkitsemaan, olisiko loppusummaa mahdollista nostaa kasvaneiden kustannusten vuoksi. Arkkitehti Jorma Laine on toiminut Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen määräaikaislähettinä Venäjällä Inkerin kirkon rakennuskonsulttina. Jorma Laineen työ on tapahtunut pääasiassa Pietarissa Inkerin kirkon yhteydessä. Edellisen sopimuksen kannatussumma oli Kansanlähetys esittää, että summaa nostettaisiin. Summan esim. tuhannen euron nosto vaatii seurakunnan lähetystyön vapaaehtoisen varainkeruun huomattavaa laajentamista. Lähetyssihteerin mielestä

8 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto tähän eivät resurssit tällä hetkellä riitä. Summaa on mahdollista nostaa korkeintaan lähimpään tuhanteen euroon, eli summa olisi tuolloin Liite 1, Kirje; Nimikkolähettiasiaa Esitetään seurakuntaneuvostolle, että Turun Martinseurakunta solmii Kansanlähetyksen / Jorma Laineen kanssa toistaiseksi voimassaolevan nimikkosopimuksen. Sopimuksen kannatussumman taloudellista tavoitetta esitetään nostettavaksi euroon. Esitetään seurakuntaneuvostolle, että Turun Martinseurakunta solmii Kansanlähetyksen / Jorma Laineen kanssa toistaiseksi voimassaolevan nimikkosopimuksen. Sopimuksen kannatussumman taloudellista tavoitetta esitetään nostettavaksi euroon. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti Seurakuntaneuvosto Lähetystyön johtokunnan esitys on perusteltu ja myös mahdollinen. Seurakunnan varainkeruuta lähetystyöhön tukevat kaksi testamenttirahastoa (Ester Lehmosen ja Eila Martelinin rahastot). Seurakuntaneuvosto päättää lähetystyön johtokunnan ehdotuksen mukaisesti, että Turun Martinseurakunta solmii Kansanlähetyksen / Jorma Laineen kanssa toistaiseksi voimassaolevan nimikkosopimuksen. Sopimuksen kannatussumman taloudellista tavoitetta esitetään nostettavaksi euroon. Lapsivaikutusten arviointi: Päätöksellä ei ole Kirkkojärjestyksen 23. luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella. Ilmoitus Suomen evankelis-luterilainen Kansanlähetys, Mirja Metso, lähetystyön johtokunta 155 PAKOLAISTILANTEEN VAIKUTUS SEURAKUNTIEN TOIMINTAAN

9 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Turun alueen pakolaistilanteesta keskusteltiin seurakuntaneuvoston ja työyhteisön tapaamisessa Hennalassa Tämän jälkeen on tapahtunut asioita, joista seurakuntaneuvoston on hyvä olla tietoinen. Seurakunta on toteuttanut lelukolehdin lisäksi myös sadevarustekolehdin Martin kirkossa ja Hirvensalossa. Mikaelin- ja Martinseurakuntien kanssa toteutettiin kaksi retkipäivää 14. ja Niihin osallistui yhteensä n. 100 turvapaikanhakijaa Irakista. Seurakunnista oli mukana runsaasti työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Seurakuntayhtymän hallintojohtaja ja kirkkoherra osallistuivat Wäinö Aaltosen koululla järjestettyyn yleisötilaisuuteen Tilaisuudessa oli eri toimijoiden edustajia kertomassa omista toimistaan pakolaisasiassa. SPR:n ja diakoniakeskuksen kanssa on sovittu, että Martinseurakunnasta annetaan yhden työntekijän työajasta 20%:n työpanos (päivä / viikko) Heinänokkaan, joka sijaitsee seurakuntamme alueella. Työntekijän tehtävä on olla tuo päivä yhdessä turvapaikanhakijoiden kanssa, keskustella heidän kanssaan jne. Asiasta neuvotellaan parhaillaan lähetys- ja diakoniatyön kanssa. Mahdollisesti myös vapaa-ajan viriketoimintaa tullaan tarjoamaan tarpeen mukaan. Diakoniakeskuksen kautta on seurakuntalaisten mahdollista päästä mukaan vapaaehtoistiimeihin toimimaan. Diakoniakeskus koordinoi seurakuntayhtymän alueella toimintaa toimien linkkinä SPR:n ja yhtymän toimijoiden välillä. Kirkkoherra kertoo kokouksessa tarvittaessa lisää asiasta. Seurakuntaneuvosto merkitsee tilannekatsauksen tiedoksi. Merkittiin tilannekatsaus tiedoksi. Keskustelussa seurakuntaneuvosto Lapsivaikutusten arviointi: Päätöksellä ei ole Kirkkojärjestyksen 23. luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia. Pakolaisperheiden parissa jatkossa tehtävällä työllä on myönteisiä lapsivaikutuksia. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksella.

10 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto pohti mm. miten voitaisiin edistää kantaväestön ja turvapaikanhakijoiden kohtaamista, löytää turvapaikanhakijoille mielekästä tekemistä sekä sitä millä tavoin heidän suomenkielen opiskeluaan on ajateltu edistää. 156 JÄSENTEN ESILLE OTTAMAT ASIAT Käsitellään jäsenten esille ottamat asiat. Ei saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. 157 MUUTOKSEN HAKU Esille nousi mm. päiväkotiyhteistyötä koskeva palaute. Oikaisuvaatimusosoitus sekä muutoksenhakuohjeet liitetään tarkastettuun pöytäkirjaan 158 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Pöytäkirjan vakuudeksi Turussa Tuomo Norvasuo Puheenjohtaja ja kokouksen sihteeri Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen vastanneen kokouksen kulkua. Turussa

11 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Liisa Fredriksson Pöytäkirjantarkastaja Kirsti Grönberg Pöytäkirjantarkastaja

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.01.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 17.1.2019 klo 18.00-19.50 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9 / 2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9 / 2017 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai 14.12.2017 klo 17.30-19.10, kokouksen jälkeen ruokailu Sinapin leirikeskus, Kakskerta Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja Ansas, Heidi

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7 / 2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.8.2013 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7 / 2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.8.2013 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.8.2013 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 22.8.2013 klo 18.00 Paikka Yrjänän seurakuntakoti (Itäinen Pitkäkatu 49, Turku) Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.1.2011 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.1.2011 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.1.2011 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 20.1. 2011 klo 18.00 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja Grönberg, Kirsti

Lisätiedot

Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja, sihteeri. Fredriksson, Liisa Grönberg, Kirsti Itähaarla, Anni. Kiviö, Anna-Liisa.

Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja, sihteeri. Fredriksson, Liisa Grönberg, Kirsti Itähaarla, Anni. Kiviö, Anna-Liisa. Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 19.1.2017 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 19.1.2017 klo 18.00-20.15 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja, sihteeri

Lisätiedot

Aika Torstai klo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja. Fredriksson, Liisa Grönberg, Kirsti Itähaarla, Anni.

Aika Torstai klo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja. Fredriksson, Liisa Grönberg, Kirsti Itähaarla, Anni. Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.11. 2016 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 17.11.2016 klo 19.01-20.42 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja

Lisätiedot

Aika Torstaina 17.3.2016 klo 18.00 19.37. Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85

Aika Torstaina 17.3.2016 klo 18.00 19.37. Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.03.2016 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 17.3.2016 klo 18.00 19.37 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/ 2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 12.01.2012 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/ 2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 12.01.2012 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 12.01.2012 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 12.1.2012 klo 18.00 19.48 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja

Lisätiedot

Aika Torstaina 18.2.2016 klo 18.30-20.37. Paikka Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1

Aika Torstaina 18.2.2016 klo 18.30-20.37. Paikka Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 18.02.2016 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS ALKUHARTAUS 16 KOKOUKSEN AVAUS Aika Torstaina 18.2.2016 klo 18.30-20.37 Paikka Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 24.1.2017 klo 17.30 18.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku

Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 24.8.2017 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 24.8.2017 klo 18.00-19.00 Paikka Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja jäsen, poistui klo aikana. Saarela, Pekka jäsen Tarvainen, Essi jäsen

Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja jäsen, poistui klo aikana. Saarela, Pekka jäsen Tarvainen, Essi jäsen Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 6.6. 2017 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 6.6.2017 klo 18.01 20.03 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja Ansas,

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 13.10.2015 kello 18.00 19.33 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2016 Aika ja paikka Ke 3.2.2016 klo 18-19.51 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: 80 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Tiistaina 22.12.2015 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous Kokouksen jälkeen joulupakettien jako. Kaarinan kirkko, Voudinkatu

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 8.4.2015 klo 16.30-18.50 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko pj/khra/, esteell. 45, poistui

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 12.2. 2015 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 12.2. 2015 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 12.2. 2015 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 12.2.2015 klo 18.00 20.50 Paikka Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1 Läsnä Norvasuo, Tuomo

Lisätiedot

Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku

Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 21.9. 2017 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 21.9.2017 klo 18.18 19.45 Paikka Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Turku Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2010 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 14.1.2010 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2010 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 14.1.2010 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 14.1.2010 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 14.1.2010 klo 18.00 19.43 Paikka Uittamon seurakuntakoti Läsnä Tuomo Norvasuo puheenjohtaja Pirjo Aaltonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014

PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 4.11.2014 klo 18:00-19.21 Läsnä: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo, poistui klo

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Aika 07.01.2015 klo 19:00 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvallan toteaminen

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 23.2.2016 klo 17.00 18.30 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, C-rappu 2.kerros Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.00 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura klo 17.21 lähtien, 56 Huoponen Kirsi Kanervavuori

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4 / 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 4.5.2011 43

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4 / 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 4.5.2011 43 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 4.5.2011 43 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 4.5.2011 klo 18.00 19.51 Paikka Yrjänän seurakuntakoti Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto 09.02.2016 16:30 1/2016

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto 09.02.2016 16:30 1/2016 SISÄLLYSLUETTELO Tapiolan seurakuntaneuvosto 09.02.2016 16:30 1/2016 Esityslistan kansilehti... 1 1 Vahtimestarin työsuhteen täyttäminen... 2 2 Nuorisotyönohjaajan viran täyttäminen... 4 3 Kappalaisen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 21.2.2012 klo 17.40-18.18 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo Haapala Heikki Kautto Kaisa Kiukkonen Sirpa Pihkala Isto Selinummi Aila varapuheenjohtaja Stenberg-Salonen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1 (9) KIRKKONEUVOSTO 28.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1 (9) KIRKKONEUVOSTO 28.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1 (9) KOKOUSAIKA 28.1.2015 klo 17 18.50 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85. Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja. Fredriksson, Liisa Grönberg, Kirsti Itähaarla, Anni

Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85. Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja. Fredriksson, Liisa Grönberg, Kirsti Itähaarla, Anni Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 15.12.2016 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 15.12.2016 klo 18.05 19.32 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

Torstai klo 18.00, kahvit klo alkaen. Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1, Turku. Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja, sihteeri

Torstai klo 18.00, kahvit klo alkaen. Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1, Turku. Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja, sihteeri Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 18.1.2017 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai 18.1.2017 klo 18.00, kahvit klo 17.45 alkaen Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 13.3.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 13.3.2019 klo 18.00, kahvit alkaen klo 17.45 Paikka Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 19.6.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 19.6.2019 klo 18.50-19.22 Paikka M/S Rudolfina, Läntinen Rantakatu 37 Läsnä Norvasuo, Tuomo

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 Kokousaika 14.12.2011 klo 17.30 19.17 Kokouspaikka Ravintola Nygårds, Vantaan Sotungissa Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00 Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen Marja Kaanaa

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: ti 24.2.2015 klo 16 18.25 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja, 14-25 ajan,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj.

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj. Aika 9.2.2016 kello 18.30 19.07 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj. Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Joonas Pihkala Isto Hakala Pentti Poutiainen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 20.45 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, pj. Rikala Tuula, varapj., kokouksen pj. Huuskonen

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011 30.3.2011 29 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 4.3.2013 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1. Läsnä Häkkänen Martti, puh. johtaja Ihalainen Hannu

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 12.12..2017 Aika 12.12.2017 klo 17.35 18.15 Paikka Leirikeskus Rantalahti Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Lehtonen Riitta Puusaari Seija

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.5.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.5.2017 klo 18.00-19.30 Paikka Suikkilan seurakuntakoti 50 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.11.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.11.2015-17.12.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2015 Aika ja paikka Ke 15.4.2015 klo 19.00-20.24, Korian seurakuntasali, Alakouluntie 23 Tutustumis- ja suunnitteluilta sekä kahvit

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Hilakari Laura, Langh-Lagerlöf Laura, Tähkämaa Sanna

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Hilakari Laura, Langh-Lagerlöf Laura, Tähkämaa Sanna PÖYTÄKIRJA 1/2016 II 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.40 - Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Helsten Jorma Laura Hilakarin vara Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 14.1.2014 klo 17.00 18.45 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa Vaittinen

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA)

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) 5-2016 Aika Torstai 26.5.2016 klo 17.00 (kahvit klo 16.45) Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) ASIALISTA

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015 Aika Tiistai 23.6.2015 klo 18.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa Kuoksa

Lisätiedot

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden.

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden. TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00.-18.50. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15. Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15. Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 12.3.2015 sivu 1 (5) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 12.3.2015 kello 18.45 20.54 Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie 48, Vantaa Osallistujat:

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun kappelineuvosto 13.4.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 16.6.2015 klo 17 18.05 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 10/2015. 8.12.2015 klo 18.00-18.30

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 10/2015. 8.12.2015 klo 18.00-18.30 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 10/2015 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 8.12.2015 klo 18.00-18.30 Läsnä: Poissa: Kuusiranta Helena, pj Gustafsson Tarja, pois

Lisätiedot

varajäsen jäsen jäsen

varajäsen jäsen jäsen 120 Aika: 19.11.2015 klo 18.15-20.45 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Subtil Duarte

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 11.6.2014 kello 18.00 19.35 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) Leipomo-kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi

Lisätiedot

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto 10.10.2012 1 (6) Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto Pöytäkirja Nro 7/2012 Kokousaika: Tiistai 28.8.2012 klo 18 Paikka: Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto, neuvotteluhuone, Sammatintie 5, 00550 Helsinki

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 7/2018 Aika Keskiviikko 6.6.2018 klo 18.00 20.10 Paikka Pertunmaan kirkko Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Seurakuntaneuvosto (12)

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Seurakuntaneuvosto (12) Seurakuntaneuvosto 1.3.2016 1(12) SISÄLLYSLUETTELO 2/2016 Asialista: 14 Kokouksen avaus 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 17 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 21.3.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 18.00-20.20 Paikka Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 16.12.2015 SEURAKUNTA Nro 7/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Museo militaria, Vanhankaupunginkatu 19 Läsnä Appelroth

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Aika: maanantai 4.6.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki.

Aika: maanantai 4.6.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 Aika: maanantai 4.6.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 10.1.2008 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 10.1.2008 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS seurakuntaneuvosto 10.1.2008 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 10.1.2008 klo 18.00-19.45 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Tuomo Norvasuo puheenjohtaja Aki Eriksson Kirsti

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.2.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 4.2.2014 klo 16.00 16.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun sali Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2015 Kirkkoneuvosto 20.10.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2015 Kirkkoneuvosto 20.10.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen Aika 20.10.2015 klo 17.00 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Puusaari Seija

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2010 15.1.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2010 15.1.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 15.1.2010 klo 16-17.35 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 15.1.2013 klo 18.00 19.47 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1, Turku. Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja, sihteeri Fredriksson, Liisa Grönberg, Kirsti Itähaarla, Anni

Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1, Turku. Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja, sihteeri Fredriksson, Liisa Grönberg, Kirsti Itähaarla, Anni Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 14.2.2017 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.2.2017 klo 18.00-19.30 Paikka Uittamon seurakuntakoti, Rusthollinrinne 1, Turku Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 21.10.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 21.10.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 21.10.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 27.10.2014-28.11.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon taukohuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 40 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2015 Aika ja paikka Ti 25.8.2015 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 6/2012 01.10.2012

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 6/2012 01.10.2012 47 45 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 01.10.2012 45 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.4.2015 klo 17.00-19.12 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot